TIADA GUNA LAGI UMNO MELAYAN AJAKAN KERJASAMA PAS…

Di sebalik Pas masih berharap dapat bekerjasama dengan UMNO dalam menghadapi PRN Melaka dan membawa sekali Bersatu dalam kerjasama tersebut, mereka sebaliknya sudah pun sepakat berpadu tenaga dengan Bersatu melancarkan jentera pilihanraya PN.

Dengan Pas bersama Bersatu melancarkan jentera, adalah jelas gabungan kedua-dua parti itu bersungguh-sungguh bukan saja untuk mengalahkan PH, bahkan juga menumbangkan UMNO dan BN.

Majlis pelancaran turut dihadiri pemimpin utama kedua-dua parti, antaranya Hamzah Zainuddin, Ronald Kiandee, Takiyuddin Hassan, Shamsuri Mokhtar dan lain-lain lagi.

Jika benar ingin bekerjasama, untuk apa dilancarkan jentera pilihanraya yang berasingan dengan UMNO dan BN?

Bukankah lebih wajar ditunggu ada kata putus berkenaan kerjasama tersebut terlebih dahulu sebelum pelancaran jentera pilihanraya dilakukan?

Di bawah ini adalah antara gambar-gambar di majlis pelancaran itu.

Dengan demikian, untuk apa lagi UMNO mahu melayan atau menoleh kepada Pas? – ShahbudinHusin 20/10/2021.

5 2 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 20 October 2021 — 9:50 am
Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Menteri
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Menteri
20 October 2021 7:25 pm

Walaowei apa pasat Timah? Apa pasat janggut? Apa pasat bilu? Apa pasat Pas? Lu layan pay per view tatak bayar mau celita lucah apa?

UMNO-BERSATU.jpg
najib bini rosmah
najib bini rosmah
20 October 2021 1:33 pm

Ini PN ke BN da? Melingkup sudah pengkhianat di Melaka. Kahkahkah!

zunnun
zunnun
20 October 2021 11:40 am

zunnun kerap renungkan betape sial nya siti hasmah, kangkang mengangkang nya kpd #sisuami, lalu membujur keluar zuriat 2, tidak ada langsung nama yg bermula dgn “S” sempena nama nya Siti mau pun “H”, Hasmah…

4 ekor zuriat, bermula dgn “M” sempena nama jantan nyanyuk nya…

ape makna ini hingga #sinyanyuktua lakukan kpd bini yg sedemikian rupa…

kegilaan seperti ini yg dibawa merata2 dan tidak kecuali, #melayu2omNo ketakutan ketika nyanyuk berkuasa …

zunnun tidak akan mendera Anjing TN, cukup dijadikan mascot utk mewakili blog budin dlm segala upacara…

najib bini rosmah
najib bini rosmah
20 October 2021 1:27 pm
Reply to  zunnun

Sial M berbapak Madey si Kitol sial lagi Azmin Semburit. Kangkang pada Haziq dapat anak kunyit kabur. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 4:09 pm
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NYA NAIK KE PUKIMAK BILA MENCARUT ATAU MENGARUT.

SEKARANG DIA MENGARUT, MAKA PUKIMAK LAH DIA.

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 4:20 pm
Reply to  zunnun

BARU DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NYA NAIK KE PUKIMAK BILA MENCARUT ATAU MENGARUT) tahu TN “mewakili blog budin dlm segala upacara…”

menggigil dia. Silap2 terborai, cirit.

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:12 pm
Reply to  zunnun

Woww.. Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat lah Bro…

Bravo!

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:13 pm
Reply to  Anonymous

Adakah Bro maksudkan begini?👇:

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:16 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“cukup dijadikan mascot utk mewakili blog budin dlm segala upacara”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-1264527020-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:16 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer… Zunnun yg kata, ok!

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:17 pm
Reply to  Anonymous

HA HA HA…

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Keadaan blog Budin ini, dah tk lagi seperti dahulu
Komen² dari Zunnun, rata² melanda² dan bertalu²
Zunnun taji & tibai direct jer, takda nak segan silu
Nampak nya blog ini, Zunnun pulak jadi penghulu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:14 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“zunnun tidak akan mendera Anjing TN…”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-534342416-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:15 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“cukup dijadikan mascot utk mewakili blog budin dlm segala upacara”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-1251391271-170667a.jpg
zunnun
zunnun
20 October 2021 10:45 am

yg amat lucu nya sejak bersemi cinta dua sejoli omNo & pAs, zunnum tertanya2 siape pornpuan & siape jantan antara mereka berdua… yg pasti, pAs tergiler2 talak dg. omNo bagaikan pornpuan yg sedang melatah utk berbaik semula… omNo jantan yg kini dlm kemarahan kerana,dipermainkan baik oleh bersatu mau pun pAs dlm cinta 3 serangkai antara mereka… tu lah, jgn sesekali bermadu kasih bertiga, tapi tak ape jika satu jantan dua betina.. jgn pula satu pornpuan dua jantan yg merebut nya… pAs rasakan penanggan omNo amat berbisa, hinggakan dgn bersatu masih terasa ape yg omNo tinggalkan pd mereka, bermalam dgn omNo… Read more »

Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
20 October 2021 11:16 am
Reply to  zunnun

Hii haaa . Jeng3x … Jgn lupo …. Tahu.
Hi Noon Malaysia for entire universe.

Hii haaa … [email protected]. Jeng3x
Jgn lupo. Tahu.

Semuwo dibawa ke surga akhirat mudah2an dapat pengampunan kecuali yg yg boto2 kekalkan kejahatan demi angkoh dan sombong dan tidak pocayo langsung pado kepimpinan Tuhan duniyo menuju akhirat.

Keputusan di tgn anda nak ke surgo koh ke neraka … suko hati sila ikut SOP masa ke semasa undang2 sejagat dipatuhi sobolom dapek malu kmdn tak ngaso surgo akhirat kalu terus mempertuhankan keEGOan diri. Tahu.

Hii haaa … Jeng3x … Jgn lupo … Tahu.

PELATIHAN-MANAJEMEN-PERUBAHAN.jpg
zunnun
zunnun
20 October 2021 11:27 am

ego itu dlm bahasa kuno yunani dinamakan ‘id’ dan dlm bahasa sebelum berbahasa dinamakan ‘ib’..

cubo siapkan id agar samo makno nya dgn ‘ib’lis….

kalah azazil dibuet nyo

tapi jika tak ado ‘id’ ramai yv jafi gelandangan, pues kerajaan kono sediokan pusat utk jago mereka…

bilo sampai tak ado langsung ‘id’ telanjang perlu ape berpakaian laii..

agak2 nyo ‘id’ itu bermaksuk apo ?

kao jgn tanyo Anjing TN, ‘id’ nyo tak stable laii, tergilo2 melihat bayang nyo, mcm #sinyanyuktua yg mengilo nak Mageran Nyo

Last edited 1 month ago by zunnun
Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
20 October 2021 12:09 pm
Reply to  zunnun

Iyoy … Semuwo ea ikut Tuhan sbb majoriti yg ikut … yg gelandangan pun ikut … yg EGO takdo/buangkan saudara mara bakal merana mcm o’ang gilo tak tahu apo yg berlaku terpinga-pinga sbb sejarah lampau menjahat menghantui diri …

Yg bodoh yg lurus asal baik hati silalah masuk surga …bakal tuhan arahkan melalui kepimpinan samo2 mensyukuri nikmat ke alam akhirat.
Ini sajo misi terakhir asal buat baik jo syaratnya … jaminan surgo utknya.

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 4:14 pm
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK BERSELISEH PENDAPAT DENGAN BERUK NYA SENDIRI.

LANTAK LAH.

Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
Ane boi lui bocak kase yilek soro yilek. Botancak
20 October 2021 5:46 pm
Reply to  Anonymous

Apo ilmu yg ko ado … hanyo menyalak jo jadi anjing menyalak bukit … bukit tak runtuh … otak kosong … tak tahu apo2 … jadi 🐕 jo ko jang …

O’ang ado juga ilmu disampaikan tapi anjing mano faham sbb anjing mano goti pakai otak sbb otaknyo hanyo goti menyalak jo. Tahu 🐕2

Dari dulu ini ajo lah ko tahu mengajing 24 jam setiap hari selamonyo. Tahu.

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 9:49 pm

Woww.. Bro Ane bo lui…

Ha ha ha.. hebat lah Bro…

Bravo!

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 9:50 pm
Reply to  Anonymous

Adakah Bro Ane maksudkan begini?👇:

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 9:51 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“hanyo menyalak jo jadi anjing menyalak bukit…”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-1052881352-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 9:53 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“anjing mano goti pakai otak sbb otaknyo hanyo goti menyalak jo. Tahu 🐕2”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-130287812-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 9:54 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

“Dari dulu ini ajo lah ko tahu mengajing 24 jam setiap hari selamonyo. Tahu.”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-10069994-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:08 pm
Reply to  zunnun

Woww.. Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat lah Bro…

Bravo!

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:09 pm
Reply to  Anonymous

Adakah Bro maksudkan begini?👇:

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:10 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“kalah Anjing TN dgn kegilaan nya…”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-528796666-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:11 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha..

“Anjing TN, ‘id’ nyo tak stable laii, tergilo2 melihat bayang nyo”

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

gettyimages-130853726-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:11 pm
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer… Zunnun yg kata, ok!

😃😆😀😄😂😅🤣
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 8:12 pm
Reply to  Anonymous

HA HA HA…

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Seronok juga melihat Bro Zunnun beraksi kat sini
Dulu tu, tindakan Zunnun tak lah sampai sebegini
Tapi nampaknya Bro Zunnun dah semakin berani
Gaya nya..Zunnun ler pulak jadi penghulu blog ini
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
20 October 2021 4:11 pm
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK MASIH MENGARUT LAGI.

MAKA PUKIMAK LAH DIA BERTERUSAN.