Subscribe
Notify of
guest
49 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
zunnun
zunnun
12 October 2021 8:42 am

tapi zunnun tidak bersangka jahat terhadap hadi awang kerana zunnun tahu, hadi tak sebijak daim & #sinyanyuktua dlm perihal kewangan Global….

hanya zunnun cuba fikirkan, dari mana datang nya duit keluarga #sinyanyuktua membeli saham syarikat di phillipine yg ternama pembuat beer….

hingga kampuan mengambil alih esso lalu ditukar mama kpd petron…

siti hasmah menabung sejak dari kecil ke…

zunnun
zunnun
12 October 2021 9:09 am
Reply to  zunnun

..hingga kemampuan mengambil alih downstream esso lalu di jenamakan petron pula….

nun disana,
kau meratap rindu,
satu masa nanti
kao akan mengerti…

kini rakyat sedang meratap, kekayaan negara hanya milik keluarga tertentu sj ke…

zunnun
zunnun
12 October 2021 8:35 am

bila anwar tries to reason the need to see light….

where is the do called ‘hall of fame’ material, #sinyanyuktua ….

is he excusing himself not to reason, to state his epistemological reasoning…?

zunnun tertanya2, adakah #simyanyuktua terlibat sama dgn tangan kanan nya bernama daim…

zunnun
zunnun
12 October 2021 8:26 am

“..Ome tries to be philosophical but at a wring time….”

“..One tries to reason but at a wrong time…”

then again if philosophy failed to reason, another alternative, to let one’s epileptic nature keep giving excuses…

there is nothing wrong trying to reason, the basis of philosophy but its wrong to excuse oneself from reasoning..

tak salah jadi tua jgn pulak hingga jadi nyanyuktua….

hingga melatah dahagakan darah oleh kecacatan nya, excusing to reason, membezakan antara muhammad & kenabian nya…

Last edited 10 days ago by zunnun
Wau bule
Wau bule
12 October 2021 8:02 am

One tries to be philosophical but at wrong time
Irrelevant, full of rhetoric, polemic then chime
Thinking he is smart, apparently a laughable entrees
Cannot distinguish between the woods and the trees

PH2018 and PH2021 are poles apart, due to leadership quality
PH2018 won Pru14, PH2021 could not even find logo commonality
Thinking PH2021 could invoke investigation of Pandora Papers
Even Pru15, indications are abound. PH2021 could be the sore losers

zunnun
zunnun
12 October 2021 5:14 am

wahdatul ujud yg diasaskan oleh para2 nabi & wali memerlukan kebinasaan ‘randomness’ akal pemikiran yg ada lalu menyatakan memori bermula dari Rahsia Ahad, Alam Lautan Ilmu Wahdah, Alam Kesedaran Semesta, ke Alam Roh hingga ke Alam kandungan Bapa kemudian menangis setelah keluar dari taman syurga maniqam ibu pula…. tapi, perlu kah wahdatul ujud hanya berdasarkan ke’binasaan’ randomness memori yg membentuk prejudices & persepsi semasa … sedangkan blh di nyatakan dgn menghalusi kesedaran yg ada… bukan kah itu yg di perkatakan oleh tuhan “….setiap yg di langit dan di bumi dan di antara kedua2 nya, sentiasa memuji2 aku…” perlu ada pembaharuan… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:34 am
Reply to  zunnun

Woww.. Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro!

Bravo!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ€£πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:36 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, sambil mengosok2 kepala nya, terjulur2 lidah Nya…”

gettyimages-123828395-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:36 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, sejenama dgn Anjing dgn Pemuda …”

gettyimages-1271110415-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:38 am
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

Kejora cuma bertanya jer dan meletak gambar jer…

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:46 am
Reply to  Anonymous

HA HA HA..

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Zunnun kini berbeza dari yang sblm ni kita kenali
Keberanian yg ditunjukkannya amat ketara sekali
Dulu dia diam..tapi kini asyik saja sakat dan perli
Dari seorang yang pasif dia kini jadi kaki pembuli
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
12 October 2021 4:46 am

jika setiap cell hidup dlm jasad badan dan dari kehidupan cells ini yg menjana kelancaran organ & sistem2 jasad utk berfungsi lalu menjana kehidupan… perlu ada yg mengerakan & mengatur kehidupan sedemikian, atau “ROM” – Read ONLY MEMORY…. tapi, di mana pula yg dinamakan ‘kita’ sedangkan ‘kita’ tiada kuasa utk melakukan pengerakan & mengatur organ2 & sistem2 yg ada dlm jasad badan…. ‘kita’ tak lain, ‘register memory’ atau lain kata “Random Access Memory” yg menjana segala bentuk ‘prejudice & selective perceptions’ utk menguntungkan diri sentiasa dlm kegawatan & kecelaruan dgn ertikata “randomness” semasa…. Anjing TN, seperti lebai2 berserban berjubah tidak… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:32 am
Reply to  zunnun

Woww.. Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat & terbaik (sebahagiannya) Bro!

Bravo!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ€£πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:34 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, melihat dan memahami wajah nya…”

gettyimages-526792530-594x594(1).jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:34 am
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

Kejora tanya jer…

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:45 am
Reply to  Anonymous

HA HA HA..

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Zunnun lngsung tk kasi can dgn dia punya seteru
Hari-hari, musuhnya itu Zunnun taji, tala dan skru
Ditikam kiri kanan depan blkang segenap penjuru
Nampak nya di blog ini..dia jadi penghulu yg baru
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
12 October 2021 4:25 am

… setelah pH mengambil tampuk kekuasaan, zunnun akan cuba ketengahkan tatacara pujukan dgn menguinakan Anjing TN sebagai ‘test case’ dahulu, dan bila berjaya, blh dilakukan oleh pH kpd mahiaddin, mail bera, #sinyanyuktua & assmin pula…. cara nya perlu kesabaran, sambil mengosok2 kepala Anjing TN, depan cermin yg luas, Anjing TN, akan melihat wajah zunnun selain wajah nya sekali…. mungkin dgn cara ini Anjing TN, mula belajar bagaimana mengenal wajah diri nya, dan Anjing TN akan berasa gembila sambil lidah nya terjulur2 kesukaan sentiasa…. ini akan menimbulkan satu permasaalahan baru pula…. Anjing TN akan tergiler2 dan mabuk dgn pembelajaran baru, melihat… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:27 am
Reply to  zunnun

Woww.. Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro!

Bravo!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ€£πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:28 am
Reply to  Anonymous

Mcm ini ker Bro?πŸ‘‡:

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:28 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN sebagai β€˜test case’ …”

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:29 am
Reply to  Anonymous

Ha

gettyimages-184640702-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:29 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, depan cermin yg luas…”

gettyimages-928121278-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:30 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, mula belajar bagaimana mengenal wajah diri nya”

gettyimages-1029821778-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:31 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN akan berasa gembila sambil lidah nya terjulur2 “

gettyimages-1233674463-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:32 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN akan tergiler2 dan mabuk”

gettyimages-140936636-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:32 am
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

Kejora tanya jer…

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:45 am
Reply to  Anonymous

HA HA HA..

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Di blog Budin ini, seperti Zunnun bermaharajalela
Siang dan malam Zunnun akan tampil tk kira bila
Sana sini..kiri kanan..dia akan balun, taji dan tala
Nampaknya blog ni, Zunnun le jadi penghulu pula
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
12 October 2021 4:07 am

zunnun merasakan pandora paper akan hanya dapat disiasat bilamana pH memerintah kembali… …dan mengunakan ‘forum’ yg paling sesuai, seperti kertas putih kerajaan’ utk membuat siasatan dan pendakwaan jika ada unsur2 salah laku… tapi ini akan mengamnil masa yg bagitu panjang kerana melibatkan penguasa2 dari luar negara…. adakah ini satu prioriti utk kerajaan pH sedangkan byak lagi keutamaan yg perlu diambil tindakan dan yg paling utama, pemulihan ekonomi … pemulihan ekonomi dalam keadaan kewangan global sedang menghadapi permasaalah dan terbaru dari ‘bubble implosion & over exposed’ pelaburan dlm ‘real estate’ di China… selain itu, yg amat ketara sekali, perselisihan antara US… Read more »

zunnun
zunnun
12 October 2021 3:49 am

anwar mengunakan ruang & kesempatan dari dokumen2 yg diperolehi … dokumen2 ini melebihi dari ape yg di ketahui oleh azhar harun yg hanya berpandukan ape yg telah diberitahu dari pendedahan ringkas oleh mereka… anwar ada 2 malah 3 cara utk memaksa kerajaan keluarga 69 mail bera utk menubuhkan satu jawatan kuasa siasatan… 1- melalui select commitee yg di tubuhkan oleh parlimen, dan ini akan di persulitkan oleh azhar harun memandangkan azhar hanya se ekor Anjing suruhan mail bera terkini dan sebelum nya, Anjing suruhan mahiaddin tidak lagi boleh di nafi… 2 – membuat pendedahan melalui ‘public hearing’, dan ini akan… Read more »

Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Patuh Syariah
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Patuh Syariah
11 October 2021 7:08 pm

Bila Daim sulah angkat kelut dahi lu tau Pandola Papers manyak kantoi lor. Manyak langsi ini taiko mau lali cukai meh.

Anonymous
Anonymous
11 October 2021 6:22 pm

Kerajaan kira kerajaan penyangak berketurunan cucu cicit. Tu sebab negara tak ada hasil bumi mcm Singapore jauh lebih kaya & maju dari Malaysia yg banyak hasil bumi, tapi hasil masuk ntah lesap ke mana. Rakyat keksl papa kedana mcm peminta sedekah. Tau tau trillion dollar ada kat luar negara, milik warga Malaysia yg sebahagiannya adalah politikus, bekas menteri dan menteri2 Nilah hebatnya pemimpin Melayu yang telah berjaya layukan negara & kaum sendiri. Sopa jadah puak2 keparat ni. Jika kerajaan hari ni abaikan soal pendedahan Pandora Paper ni dan buat bodoh saja, anggaplah kita kini dipimpin sebuah kerajaan di kalangan puak2… Read more »

zunnun
zunnun
11 October 2021 5:43 pm

ape kata azhar harun, speaker, di andaikan Anjing Mail Sabri…

seperti Anjing TN, Anjing betina bang ali…

yg dok asyik menyalak2 menafi permintaan anwar ngape sepertimana Anjing TN, yg asyik menyalak2 menafi biasan wajah sendiri…

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:24 am
Reply to  zunnun

Woww.. Bravo Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ€£πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:25 am
Reply to  Anonymous

“seperti Anjing TN, Anjing betina bang ali…”

gettyimages-931264212-170667a.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:26 am
Reply to  Anonymous

“Anjing TN, yg asyik menyalak2 menafi biasan wajah sendiri…”

gettyimages-1129054668-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:26 am
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:44 am
Reply to  Anonymous

HA HA HA..

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Keadaan blog Budin ini, dah tk lagi seperti dahulu
KomenΒ² dari Zunnun, rataΒ² melandaΒ² dan bertaluΒ²
Zunnun taji & tibai direct jer, takda nak segan silu
Nampak nya blog ini, Zunnun pulak jadi penghulu
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
11 October 2021 5:39 pm

Dana Kemasukan berbentuk Pelaburan byak berbentuk ‘Heritage & Hacking’ yg mana Penghantar akan menerima kembali 50% dari 100& kemasukan manakala Penerima di Negara menerima baki 50%… 50% yg dikembalikan itu yg dilihat sebagai Aliran Keluar dari Negara… Pengeluaran 50% kembali itu yg dipertikaikan Badan Pengawas Kewangan Antarabangsa untuk pemberitahuan percubaab mengelak dari pembayaran cukai …. hanya yg zunnun cuba mencari persamaan episode Pandora paper ini dgn tabiat Anjing, terutama Anjing TN.. ape yg membuat ronnie lui tergiler2 mencari Anjing perliharaan Nya… adakah Anjing peliharaan Nya, TN, menyaksikan di mana ronnie lui tanam duit mengelak dari membayar cukai yg di bawa… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:11 am
Reply to  zunnun

Woww.. Bravo Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ€£πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:12 am
Reply to  Anonymous

“tabiat Anjing, terutama Anjing TN..”

gettyimages-578259092-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:13 am
Reply to  Anonymous

“Anjing peliharaan Nya, TN, menyaksikan di mana ronnie lui”

gettyimages-539620114-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:14 am
Reply to  Anonymous

Ha ha ha…

Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
12 October 2021 10:42 am
Reply to  Anonymous

HA HA HA..

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Seronok juga melihat Bro Zunnun beraksi kat sini
Dulu tu, tindakan Zunnun tak lah sampai sebegini
Tapi nampaknya Bro Zunnun dah semakin berani
Gaya nya..Zunnun ler pulak jadi penghulu blog ini
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

KAH KAH KAH

Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Menteri
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Menteri
11 October 2021 5:03 pm

Walaowei Pandola Papers billion2 cukai sulah hilang tatak penting wooo. Buka spenda Sajat wa tau Melayu manyak suka.

zunnun
zunnun
11 October 2021 5:49 pm

aiyaa…

itu sajat #melayu mah…

mau cari bidadari meh….

tatak bau meh…

cuba lu, cium itu bunga sulawesi mari, nama lestari meh, itu ashraf lulu, terus mau jadi olang indon meh….

Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Disokong Ulama
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Disokong Ulama
11 October 2021 7:13 pm
Reply to  zunnun

Lu belum bau jubo Haziq wooo.. balu kabur sampai angkat Menteli Kanan walaowei!

zunnun
zunnun
12 October 2021 5:15 am

aiyaa,

taik berak sama bau itu jubo haziq meh…

itu nasarudin daud lia lagi pandai, kasi campur pengat taik sama pengat durian meh….

Last edited 10 days ago by zunnun
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Tok Guru
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Bertaraf Tok Guru
11 October 2021 4:58 pm

Wa mau share wa punya film lucah sama lu olang. Apa daya wa tak pandai. Wa layan lucah sama wa punya IO meh.

Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Dengan Izin PDRM
Firdaus Wong Pengedar Film Lucah Dengan Izin PDRM
11 October 2021 4:55 pm

Aiya… speaker wa punya regular customer meh. Layan lucah sampai lebam. Forgot and mabuk lor.