BERSATU USAH BERHARAP LAGI KEPADA KERJASAMA UMNO, LEBIH BERMARUAH JIKA HUBUNGAN DIPUTUSKAN TERUS

Bersatu melalui kenyataan Mahiaddin Md Yasin baru-baru ini menyatakan parti itu sedia “melanggar” UMNO pada PRU15 akan datang.

Katanya, Bersatu hanya akan bekerjasama dengan parti yang sealiran dengan mereka saja.

“Walaupun kerjasama dalam membentuk kerajaan hari ini masih ada bersama UMNO, namun kita kurang jelas hala tuju parti itu pada masa akan datang.

“Jika tiada kerjasama, kita sedia ‘langgar’ mereka dan saya rasa ini sememangnya prinsip yang diterima oleh ahli-ahli Bersatu,” tegas Presiden Bersatu merangkap Pengerusi PN itu lagi.

Semalam pula, ketika bercakap dengan media di Sabah, Mahiaddin sekali lagi mengulangi perkara yang sama.

Menurut beliau, Bersatu bukan saja sedia berdepan dengan UMNO jika parti itu memutuskan enggan bekerjasama dengan mereka, malah pihaknya ada strategi sendiri untuk menghadapi keadaan itu.

“Jadi apabila kita terpaksa bertembung dengan UMNO, kita sedia hadapinya.

“Itu realiti politik dan kita ada strategi serta cara kita, akhirnya kita serah kepada rakyat tentukan parti mana yang terbaik untuk pilihan mereka,” katanya

Dalam kedua-dua kenyataan itu, di sebalik mengatakan sedia “melanggar” UMNO dan ada strategi sendiri untuk berdepan parti itu, Mahiaddin nampaknya masih berlapik dengan menyebut ayat – sekiranya UMNO enggan bekerjasama dengan Bersatu.

Ini tidak lain menunjukkan Mahiaddin dan Bersatu seolah-olah masih berharap UMNO sedia bekerjasama dengan mereka.

Seolah-olahnya juga ia suatu bentuk ugutan halus kepada UMNO.

Sebenarnya hanya membuang masa saja Bersatu mengharapkan masih ad kerjasama daripada UMNO, malah mengulang-ulangnya menunjukkan Bersatu terlalu bergantung nyawa kepada UMNO.

Nampak lekeh sangat Bersatu dan Mahiaddin dengan perlakuan sedemikian, sedangkan UMNO melalui ketetapan PAU dan keputusan MT telah pun memuktamadkan keputusan tiada kerjasama dengan Bersatu.

Lebih daripada itu, ketika kerusi Perdana Menteri dipegang oleh Bersatu pun UMNO tidak mahu bekerjasama dengan Bersatu, logiknya tentulah setelah berjaya merampas kerusi tersebut, keengganan kepada bekerjasama dengan Bersatu bertambah tebal lagi sekarang ini.

Oleh itu, sia-sia saja Mahiaddin terus bercakap atau mengeluarkan ayat yang menggambarkan Bersatu masih menaruh harapan kepada kerjasama daripada UMNO.

Lagi pula, semakin menunjukkan pengharapan itu, lagi semakin sombong dan bongkak UMNO dibuatnya.

Lupakan saja UMNO, sebaliknya Bersatu mesti mengukuhkan kekuatannya sendiri sambil mempererat lagi hubungan dengan rakan-rakan dalam PN, khususnya Pas yang kini menguasai tiga negeri – Kelantan, Terengganu dan Kedah.

Selagi Bersatu dapat menjadikan Pas sekutu mereka, gah macam mana sekali pun UMNO bertempik tentang kekuatan mereka, realitinya tidak semudah itu mereka mampu memenangi PRU15 secara bersendirian.

Biarkan saja UMNO syok sendiri dengan kekuatannya itu, walaupun hakikatnya ia sedang mengalami banyak penyakit dan perlu dialisis secara berjadual untuk kekal bernyawa lagi.

Kenyataan Zahid Hamidi baru-baru ini yang meragui sama ada Muafakat Nasional masih wujud atau sebaliknya adalah suatu kelebihan buat Bersatu kerana ia menggambarkan UMNO sendiri seperti sudah tiada selera lagi terhadap Pas.

Apabila Presiden UMNO sendiri tidak tahu MN masih wujud atau tidak, kesimpulan mudahnya ialah memang sudah berkuburlah gabungan itu.

Ini sepatutnya menjadikan Bersatu mengukuhkan lagi hubungan dengan Pas dan melupakan terus UMNO buat selama-lamanya.

Lebih cantik lagi, jika UMNO boleh membuat ketetapan tiada kerjasama dengan Bersatu, inilah masanya juga Bersatu perlu membalasnya dengan membuat ketetapan mereka juga tidak perlu lagi bekerjasama dengan UMNO – ShahbudinHusin 03/10/2021.

Updated: 3 October 2021 — 8:57 am

77 Comments

Add a Comment
  1. It is so good to hear
    His name strikes fear
    One man wets his pant
    Because of one man

    A good sign

  2. bila #sinyanyuktua. dijulang oleh bingai2 yg sama berpenyakit sawan, imiginasi mereka tergiler2 bayang ….

    seperti Anjing TN yg tergiler2 bayangan, apekah bingai2 #sinyanyuktua terbayang2 dgn 4 pejuwang2 akan membayangi short-cut ke jawatan perdana menteri jika Mageran diterima pakai oleh MRR….

    oleh sedemikian, #sinyanyuktua tak ubah seperti Anjing TN tergiler2. sawan kemabukan dgn bayang2 sendiri sj..

    perlu ke rakyat memberi perhatian ‘serious’ kpd situa seumpama Anjing TN .

    kesian sgt #sinyanyuktua dgn impian & bayangan

  3. Itulah sebab utama Mahathir , Najib dan para CUKONG mereka bermati matian bekerjasama membunuh karactor politik dan personaliti Anwar Ibrahim bagi menyekatkannya menjadi Perdana Menteri. Banyak PEKONG Mahathir dan Najib serta CUKONG2 nya yg akan meletop bila Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri Malaysia.

    InsyaALLAH, masanya SUDAH DEKAT!!!

  4. breaking news

    #sinyanyuktua dgn rela dan tidak mudah lupa memgaku melakukan kesalahan menyalah guna kuasa menguna duit awam bail-out anak kesayangan bini nya

  5. waubule dah sah terkena sawan giler #sinyanyuktua nya…

    dgn persoalkan berape ramai keluarga yg akan terlibat jika anak #sinyanyuktua nya jika tidak di bail-out

    lalu zunnun ingin bertanya, berape byak keluarga yg akan terlibat jika anwar tidak didakwa…

    anwar merogol ke ? yg sahih, #sinyanyuktua ‘merogol’ kekayaan negara atas kesilapan anak nya

    1. Imagine 32 million malaysians berPMkan a SODOMIST?

      Now allegation of sexual assault?

      1. now, its an imagination after a failed logical arithmatic deduction abt affected number of families

        gosh, when an unsound mind gets no bound to imagination, heaven keeps on craving for more retributions…

        just imagine when a sitting prime minister felt its not a crime using his position to bail-out his son…

        yet, an idiot set his imagination to pre empt & pre ordine a happening …

        bingai dah melalut melebihi Tuhan..

  6. Breaking News!!!!!

    Ada yang sudah kena tangkap. Sebab bail out anak.

    Tahniah pelapor2 sekalian

  7. itu #nyanyuktua ada gut kata lia guna luit negara bikin bail-out lia punya,anak meh…

    lia mungkin terlupa meh, tapi lia kata #melayu manyak lupa meh..

    ngape lia marah sama najib bail-out lia punya anak lili…

    1. Do you know the background facts of alleged bail out?
      How many employees and families were saved from unemployment?

      Reza Aziz is not a bail out. It was a grand theft……period.

      If you cannot differentiate, you are playing with conjectures not fact!

      With sodomy case, read court documents…..period

      1. how many families will be affected yet your stupidity goes no bound, how much families are affected by anwar alleged sodomy …

  8. TV mana keluar berita mahathir kena tangkap pasal bail out?

    To Firdaus Wong, I was not born yesterday.
    Ku Li was once our chairman ma!

  9. woit..

    sikalang ada 2 bail-out meh, ini Firdaus manyak pandei…

    (1) bail-out reza aziz

    (2) bail -out mirzan

    ngape #sinyanyuktua mau marah sama najib meh…

    sama2 bikin sama2 tanggung sama2 ikut bini2 meh…

    nanti zunnunau tanya gua punya Anjing TN, lia ada bayar sama ronnie lui mau kawin lari sama lia punya bang ali…😂

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Anda maksudkan beginikah Bro?👇:

      1. “Anjing TN, lia ada bayar sama ronnie lui mau kawin lari sama lia punya bang ali…😂”

  10. Firdaus Wong Khadam Dong Zhong 15j MCA 58j

    Bailout 98 sama price bailout Riza Aziz? Anak Melayu PM kaya suka lucah 24/7 sampai bankerap lor.

    1. Ooo, itu filem lucah meh..

      barat tak tak kata lucah meh…

      timur skrang sudah pandai meh bikin adegan dlm bilik meh

      mana ada lucah …

      itu bail out sama kah dgn itu bail-out itu anak olang tua …

      lu sinis byak pungent meh…

      bau kuat, nanti Anjing TN kuat salak meh

      1. Woww.. Bro Zunnun…

        Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

        Bravo!

        😀😃😄😆😅😂🤣
        KAH KAH KAH KAH

        Anda maksudkan beginikah Bro?👇:

        1. “nanti Anjing TN kuat salak meh”

  11. secibai2 nya Anjing TN, keAnjingan nya menunjukan ketakutan melihat bayabg sendiri…

    secibai2 #sinyantuktua, selama sj cibai tua ini melupakan salah laku nya ketika berkuasa…

    sekurang2 nya, berasa bersalah dan gadai harta bayar balik duit yg disalah gunakan utk bail-out anak kesayangan nya…

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Yg anda maksudkan tu, beginikah Bro?👇:

      1. “secibai2 nya Anjing TN, keAnjingan nya menunjukan ketakutan melihat bayang sendiri…”

  12. #sinyanyuktua taraf pemimpin cibai ke dgn selamba mudah lupa,

    terlupa menyalahi kuasa mengunakan dana awam utk kegunaan keluarga…

    dgn bail-out anak kesayangan sendiri…

    Anjing TN pun tak secibai #sinyanyuktua walaupun tergiler2 ketakutan bayang sendiri tak sampai mudah lupa bahawa tuan nya kejora & zunnun sentiasa memerhati…

    kwtika #sinyanyuktua, memerintah, siape yg ditakuti….

    hingga sewenang2 nya mengunakan dana awan …?

    hingga kini #sinyanyuktua terkedu2 perkara ini…

    ape takut dgn bayangan, ditelenjangkan oleh anwar yg tahu perkara ini…

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Yg anda maksudkan tu, beginikah Bro?👇:

      1. “Anjing TN pun tak secibai #sinyanyuktua walaupun tergiler2 ketakutan bayang sendiri “

  13. aiyaa

    kes sodomi melibatkan I & You …

    kes bail-out anak kesayangan melibatkan not only I & You tapi jawatan, kuasa, duit negara dan rakyat ma…

    itu Anjing TN menyalak melihat bayangan sendiri tak sepertj Anjing yg tersepit meminta & menagih duit rakyat utk bail-out kekayaan anak sendiri…

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat dan terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Yg anda maksudkan tu, beginikah Bro?👇:

      1. “Anjing TN menyalak melihat bayangan sendiri”

  14. perlukah rakyat tertunggu2 bila #sinyanyuktua tidak lupa ape yg dilakukan yg menyalahi kuasa…

    apekah #sinyanyuktua seperti Anjing TN asyik ketakutan bayangan sendiri…

    zunnun ingin bertanya, rumah yg diduduki di Mine Resort, diberi percuma ke oleh Kim Yew…

    projek Land Clearing & Filling ketika pembinaan KLIA disapu oleh siape ?

    zunnun ingin bertanya sj

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat dan terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Yang anda maksudkan itu, beginikah Bro?👇:

      1. “Anjing TN asyik ketakutan bayangan sendiri…”

  15. adegan sex kan selalu pasangan lakukan, yg lucah nya di mana ?

    1. Firdaus Wong Khadam Dong Zhong 15j MCA 58j

      Wa ada 50 episod adegan lucah. Wa share sama lu olang tanpa bayar. FOC.

      1. wah, lu tokei filem lucah meh..

        gua tak tak mau filem lucah, gua mau mimpi gua punya wajah sendiri…

        lu blh meh, ini betut2 syok meh.. 😂

  16. Bila jelas ketandusan modal untuk berbual bicara
    Mulalah cerita bail out diulang-ulang sebagai bahan
    Konon lebih teruk dari fakta dan kes sodomi idolnya
    Baru diberi pengampunan diraja, kes barunya jadi tumpuan

    Apa nak jadi apa nak jadi
    Sekarang ada kes timbul lagi
    Tak serik dan tak tahu malu
    Dengan isteri anak dan cucu

    1. Firdaus Wong Khadam Dong Zhong 15j MCA 58j

      PM 4 kaki bailout anak bankerap meniaga kapal woooo… Lu umur belapa budak?

  17. Firdaus Wong Khadam Dong Zhong 15j MCA 58j

    Umno bersatu Pas Melayu suka film lucah. Kasi layan 50 episod film lucah 24/7 FOC.

  18. then cama Ku Li mempersoalkan bagaimana pd 1988 omNo digaramkan dan tiada siape yg mencabar keputusan kehakiman…

    hingga kehakiman diperlaku dan di kuasai sesuka hati salin duit negara sebanyak RM 800 juta digunakan utk bail-out anak kesayangan nya…

    jga di nilai kadar inflasi dan nisbah GDP duit sebanyak RM 800 juta kini bernilai RM 2~3 Billion

    hingga kini #sinyanyuktua terkedu2 berdiam diri…

    apekah seperti Anjing TN yg kini membisu kena sedated utk terteramkan kegilaan & ketakutan bayang sendiri ..

    yg zunnun lakukan seperti jua yg Ku Li lontarkan..

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      1. Adakah Bro maksudkan begini?👇:

        1. “apekah seperti Anjing TN yg kini membisu”

          1. “kena sedated utk terteramkan kegilaan”

            1. “& ketakutan bayang sendiri ..”

              1. Ha ha ha…

                Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

                Kejora cuma tanya dgn letak gambar jer..

                😀😃😄😆😅😂🤣
                KAH KAH KAH KAH

                1. HA HA HA

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  Zunnun lngsung tk kasi can dgn dia punya seteru
                  Hari-hari, musuhnya itu Zunnun taji, tala dan skru
                  Ditikam kiri kanan depan blkang segenap penjuru
                  Nampak nya di blog ini..dia jadi penghulu yg baru
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
                  Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
                  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

                  KAH KAH KAH

    2. Mahathir dah kena tangkap ke? Sebab bail out? Berita panas berita panas

      1. #sinyanyuktua masih terlupa ke ape yg dilakukan hingga kini terkedu2 tak ingin perjelaskan & bicara …

        tak kan ku li sj buat cerita….

        tak kan zunnun sengaja suka2 tenteramkan Anjing TN yg tergiler2

        1. Oh sudah tangkap. Malam ini tengok berita. TV mana kah?

  19. Sorang politikus yg berprinsip teguh & pro marhaen?
    Have you not met his MCKK mates from end to end?
    Please never ever insult their brain & intelligence
    Or else you have been a pity man of quiescence

    People thought many were born only yesterday
    Not knowing the facts, truths and the reality
    Those born in the same year as Anwar thus same generation
    Are true muslim malays who know Anwar and his inclination

    A good actor went around the country and claimed on the spot
    Anak melayu, cina, india, iban. Murut kedazan, dayak, melanau anaknya
    What he wanted was essentially their votes and undivided support
    To enable him to win election and duduk atas kerusi PM Malaysia

    Pathetic he could be without iota of guilt or shame
    He was known for the Boy Who Cried Wolf fame
    Whatever move he initiated were bad and a sham
    Latest allegation of sexual assault, if true, a big problem

  20. why did MRR & rakyat reject Mageran proposed by #sinyanyuktua….

    because #sinyanyuktua felt he fit to be Emperor ?

    to rule without being questioned…

    wby did #sinyanyuktua after resigning wants parliment to accept him as Interim Prime Minister without any official endorsement from YDPA to do so….

    because he felt, wiser & greater than the constituition..

    its time this epileptic nyantuktua be left alone undisturbed till his days ended.

  21. Dulu Melayu UMNO melakukan pembunuhan karektor terhadap Dato Sri Anwar Ibrahim, sorang politikus yg berprinsip teguh & pro marhaen. Hari ini kerja bodoh Melayu UMNO dulu diambil alih oleh Melayu PAS terhadap musuh politik mereka yang hakikatnya seorang yang juga berprinsip teguh, bijak & dalam ilmu agamanya serta pro marhaen.

    https://malaysiadateline.com/harakah-pula-siarkan-kenyataan-mohon-maaf-kepada-dr-mujahid/

    Kerana kebodohan Melayu UMNO & Melayu PAS, negara ini makin ketinggalan berbanding negara tetangga terdekat. Negara Singapore yg ketandusan hasil bumi jauh maju dihadapan. Malaysia, tanah Melayu yang diurus tadbir dan berketuakan orang Melayu sejak merdeka lagi, hari demi hari terus ketinggalan, Melayu kekal miskin, tanah rizab Melayu kian tinggal sekangkang kera, esok lusa tinggal sekangkang biawak…

    Tak nampak lagi ke? Kalau terus benarkan Melayu Islam jenis pelesit berwajah alim terus pegang kuasa, nasib bangsa Melayu akan terus celaka. Ini berlaku kerana kebodohan Melayu sendiri yg tak dapat bezakan antara kaca dan permata. Asal dapat batik sehelai, duit seratus dua.. babi buta pun sanggup di peluk diundi!!!

    1. babi buta memeluk undi ….

      adakah maksud sedemikian seperti menolong Anjing yg tersepit akhir nya yg diundi kianati janji….

      apekah ini yg akan zunnun & kejora hadapi membabi buta menolong Anjing TN yg kini tersepit ditinggalkan oleh bang ali…

      zunnun cuba berseloka agar semua melihat perupamaan yg di gunakan kpd babi & anjing hingga yg salah kedua2 nya, bukan #melayu….

      1. Woww.. Bro Zunnun…

        Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

        Bravo!

        😀😃😄😆😅😂🤣
        KAH KAH KAH KAH

        Adakah Bro maksudkan begini?👇:

        1. “menolong Anjing TN yg kini tersepit ditinggalkan oleh bang ali…”

          1. Ha ha ha…

            Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

            Kejora cuma tanya dengan letak gambar jer..

            😀😃😄😆😅😂🤣
            KAH KAH KAH KAH

            1. HA HA HA

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              Di blog Budin ini, seperti Zunnun bermaharajalela
              Siang dan malam Zunnun akan tampil tk kira bila
              Sana sini..kiri kanan..dia akan balun, taji dan tala
              Nampaknya blog ni, Zunnun le jadi penghulu pula
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
              Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
              🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

              KAH KAH KAH

  22. Once the name is mentioned, it struck immediate fear and hate
    Quickly repeat Mageran as rejected by MRR and the people
    The fear that his sodomy convicted idol may get the same fate
    It clearly shows a shaky individual who is terribly gullible

    Why talk about Warisan and alleged 4 dead wood warriors
    Just ignore them, let them roam on this earth at their pace
    Now let us all see who would crawl and send messengers
    Seeking their full support in order for him to win the Pru race

    Why bother to get support of Warisan, Maju and Independent
    When you keep on shouting I have a convincing nos to win PM seat
    Has been going on for ages but no one cares and interested to listen
    To Anwar let me say this, without Sabah&Sarawak, a sure defeat

  23. sudah tiba masa nya rakyat ambil tindakan yg tegas…

    dgn 13;kerusi yg dimenangi oleh bersatu dgn bantuan pkr, dAp & amanah ….

    kememangan kemudian nya dikianati lalu berbagai kesundalan politik baik dilakukan oleh mahiadfin mau pun #sinyanyuktua ….

    maka mya sudah tiba masa nya, longkangkan kedua2 nya bersama mereka2 yg bersekongking dgn kedua nya

  24. zunnun cuba bayangkan menjelang pru 15, ketika pejuwang memulakan peperangan

    what will the battle cry calling for….

    save the queen ? save the ctown ? save the #sinyamyuktua ?

    zunnun sekadar tertanya2 sj…

  25. kesian dgn istilah ‘what cooperation does anyone hope from Warisan , as the exodus begins, and soon there nothing left for afdal to ponder, what went wrong…

    many in warisan felt, it’s suicidal to be too close to #sinyanyuktua & his 3 dead wood warriors, as the epileptic old man has nothing to offer….

    his Mageran was totally rejected by MRR & rakyat while the MPN’s Chairmanship was not given as he proudly desired.

    what left for him is to make an honourable last dead wish, his name & family be spared and forgiven.

    Gosh, this is too much to ask, its zunnun’s
    DOGmatic suggestion, namely for A Dog he tries to it domestic….

    Anjing TN

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      Adakah Bro maksudkan begini?👇:

      1. “namely for A Dog he tries to it domestic….

        Anjing TN”

        1. Ha ha ha…

          Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

          Kejora cuma tanya dengan letak gambar jer..

          😀😃😄😆😅😂🤣
          KAH KAH KAH KAH

          1. HA HA HA

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            Keadaan blog Budin ini, dah tk lagi seperti dahulu
            Komen² dari Zunnun, rata² melanda² dan bertalu²
            Zunnun taji & tibai direct jer, takda nak segan silu
            Nampak nya blog ini, Zunnun pulak jadi penghulu
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
            Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
            🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

            KAH KAH KAH

  26. HA HA HA

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
    Kemaraan si betina iblis dah berjaya Kejora sekat
    Dgn cgu Kejora bistari ni, dia tak berani lagi dekat
    Adakah dia sdg ikuti kuliah Ayah Pin pnya tarekat
    Atau pun dgn Bang Ali..dia kini sdg intim melekat
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    KAH KAH KAH

  27. HA HA HA

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Kejora mnunggu komen dari si betina tua bangka
    Rindu sangat, nak lihat, klau ada karutan dia reka
    Dah takder lagi kah karangan bodoh tahap tadika
    Atau, si nenek itu kini sdg monyok, bersedih duka
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    KAH KAH KAH

  28. HA HA HA

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Zunnun mencakar ganas bagaikan seekor helang
    Musuh ketatnya sentiasa sja dapat nasib malang
    Kini musuh bebal bingai tu dah lesap menghilang
    Di blog ni, Zunnun boleh dianggap spt hulubalang
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
    Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    KAH KAH KAH

  29. What cooperation do you hope for
    What termination do you long for
    Yiddin, were you not told before?
    No peace but you would get furore

    Telahan si nyanyuk tua tetap tepat
    Sungguhpun dicerca hina caci maki
    Walaupun Si Tua bukan ahli makrifat
    Namun kebenaran terserlah pasti

    Si bekas banduan nampak jalan mudah
    Menang Pru15, kerusi PM dalam tangan
    Jangan ingat rakyat sebodoh itu mengalah
    Majoriti tak rela PM sepuluh bekas banduan

    Bertinju pun belum, berbalah dah mula
    Logo yang mana mahu diguna untuk pilihanraya
    PKR mahu logo MATA SATU digunakan
    DAP, Amanah mahu logo Pakatan Harapan

    Pru14, logo PKR diguna sebab tiada pilihan
    Logo PH gagal untuk mendapat kelulusan
    Menang pru bukan atas fakta bekas banduan
    Tapi Si Nyanyuk Tua punya aura dan kepimpinan

    Sama-sama kita lihat parti-parti bertinju
    Pasukan mana menang diterima rakyat
    Jangan ingat sebab tandatangan MoU
    Rakyat akan beri kemenangan dan mandat

    Bagi parti Pas mudah saja, tiada rugi apa-apa
    Gabungan menang pasti tawar Pas ganjarannya
    Islam hanya pada nama bukan pengisiannya
    Penunggang agama diberi nama jolokannya

    Malaysia is now in actuality in big crisis
    Thinking politics could resolve all certainties
    With interplay of Corruption and Abuses
    Unchecked, bound to fail, please no excuses

  30. mahiaddin & assmin yg kini menterajui bersatu bagaikan tergiler2 talak dgn omNo hingga akhir nya mereka berdua mengugut utk menentang omNo setelah disisih terus oleh kepimpinan omNo yg ada..

    tiada asas mereka berdua memenangi pru 15 dgn kepimpinan bersatu yg ada…

    apekah dgn malaun2 pAs, bersatu akan dibantu oleh mereka kerana umum tahu, malaun2 pAs hanya bergayut dgn bersatu hanya utk mengutip duit utk menghadapi pru 15 sj…

    seperti Anjing yg ditolong ketika dlm kesusahan & kesempitan, bang ali ditinggalkan bagitu sj oleh Anjing TN dgn tiada rasa bersalah …

    1. Woww.. Bro Zunnun…

      Ha ha ha.. hebat & terbaik (sebahagiannya) Bro…

      Bravo!

      😀😃😄😆😅😂🤣
      KAH KAH KAH KAH

      1. Adakah Bro maksudkan begini?👇:

        1. “seperti Anjing yg ditolong ketika dlm kesusahan & kesempitan”

          1. “bang ali ditinggalkan bagitu sj oleh Anjing TN”

            1. “dgn tiada rasa bersalah …”

              1. Ha ha ha…

                Bukan Kejora kata yer.. Zunnun yg kata, ok!

                Kejora cuma tanya dgn letak gambar jer..

                😀😃😄😆😅😂🤣
                KAH KAH KAH KAH

                1. HA HA HA

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  Seronok juga melihat Bro Zunnun beraksi kat sini
                  Dulu tu, tindakan Zunnun tak lah sampai sebegini
                  Tapi nampaknya Bro Zunnun dah semakin berani
                  Gaya nya..Zunnun ler pulak jadi penghulu blog ini
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
                  Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
                  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

                  KAH KAH KAH

Leave a Reply

Your email address will not be published.