SAMPAI BILA PAS NAK ISTIQAMAH MENGARUT?

1. Apabila YB Senator Menteri Kewangan Gomen Tebuk Atap Gagal 2.0 secara terang mengesahkan gomen gagal depa memberi kebenaran kepada semua sykt ramalan utk melaksanakan 22 cabutan khas sepanjang 2021,nampaknya yang benar-benar tertekan adalah parti ehem.

Umno dan Bersatu- walau dikira parti melayu/ islam nampak steady je. Tak nampak any sign pun nak bela parti ehem yang sedang teruk ‘digulai’

2. Umno dan Bersatu seolah-olah mahu Menteri dan Timbalan Menteri Agama parti ehem khususnya menjawab isu tersebut. Tapi setakat ni saya tak nampak mereka menjawab.

YB Duta Khas yg juga presiden parti depa pun senyap.YB Menteri MEWA yg juga Timbalan Presiden parti ehem juga kunci mulut. Ketua Dewan Ulama parti tu yg kini jadi Timbalan Menteri pun x bersuara.

3. Dalam perbahasan titah DiRaja ada beberapa MP parti ehem memulakan perbahasan depa dengan baca ayat Al-Quran. Antaranya mantan YB yg jaga kelapa sawit.

Tapi bukan baca ayat haram judi. Ayat lain.

4. Tup tup PJ Perak parti ehem bersuara. Ok ke? Jawabnya KO. Berjaya bela parti ehem? Jawabnya berjaya tapi berjaya makin memualkan orang pada parti itu.

5. Dalam Mkini beliau dilapor berkata ” saya percaya keputusan ini bukan dibuat oleh pihak PAS kerana PAS tidak berkuasa penuh dalam Kerajaan.. ”

6. Ya, betul parti ehem tidak berkuasa penuh dalam Gomen Tebuk Atap. Parti lain spt Umno dan Bersatu pun, jika dia lupa, pun tak berkuasa penuh dalam Gomen tu.

Cuma pemimpin mereka pun tahu mereka tak akan sama sekali berani guna hujah ” bola lambung” free tu! Hanya parti ehem yang berani. Tabik lah.

7. Saya rasa anak bongsu saya pun insyaAllah boleh dengan mudah jawab hujah PJ Perak tu. Oleh kerana anak saya tu minat bola dan peminat Manchester City, dia faham konsep tanggungjawab bersama dalam team bola bila team depa menang atau kalah. Tapi awal awal dia akan respond pada hujah tu ” OMG, what the heck? ”

8. Saya tak pasti PJ Perak tahu atau faham tidak ilmu asas dalam kabinet iaitu konsep “collective responsibility”. Saya assume dia faham cuma dia terlupa kot.

Anyway,good try YB but very very poor delivery !

7. Telah byk bukti parti ehem makin mengarut. Cuma x pasti sampai tahap mana depa akan terus istiqamah mengarut tu?

MOHD HANIPA MAIDIN

Ahli Parlimen Sepang.

5 2 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 23 September 2021 — 12:10 pm
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hipokrit
Hipokrit
24 September 2021 6:10 pm

PUS is is PUS.

Wau bule
Wau bule
24 September 2021 6:43 am

PAS is certainly not an islamic party
An unhinged party devoid of reality
Members are more often deranged
Word, statement caused estranged

zunnun
zunnun
23 September 2021 3:09 pm

ape persamaan Babi bernama hadi awang & Anjing TN ….

kerana kedua2 nya haiwan yg asyik membabi dan keanjingkan maruah diri mereka…

zunnun setakat ingin bertanya….

Last edited 29 days ago by zunnun
Anonymous
Anonymous
23 September 2021 3:59 pm
Reply to  zunnun

Woww… Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat Bro & terbaik (sebahagiannya)

Bravo!

๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
KAH KAH KAH KAH.

zunnun
zunnun
23 September 2021 3:07 pm

apekah kebabian2 & keAnjingan2 yg dipertontonkan oleh lebai2 bingai pAs bermula dari lendir2 bingai kedua ibu bapa mereka… atau dari pendidikan yg diasuh oleh bingai2 ustaz, lebai & ‘ular2 mak” mereka… zunnun ingun bertanya, kepercayaan memerlukan kesempadanan agar percaya tapi, lain pula dgn keyakinan… Babi & Anjing haiwan yg membawa unsur ketuhanan dlm kehidupan mereka, kegagalan ustaz, lebai & ular2 mak pAs buta melihat ketuhanan dlm kehidupan Babi & Anjing, maka ustaz, lebai & ular mak pAs telah melakukan syirik khafi…. hanya zunnun ingin perkatakan bahawa ustaz2, lebsi2 & ular2 mak pAs kesemua nya sentiasa mempamerkan keBabian & keAnjingan setiap… Read more »

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 3:58 pm
Reply to  zunnun

Woww… Bro Zunnun…

Ha ha ha.. hebat Bro…

Bravo!

๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
KAH KAH KAH KAH.

NADIA
NADIA
23 September 2021 1:57 pm

Kepala butoh kejora 1mm alor puki konon nak kipas
Zunnun guna ayat2 sufi tapi dgn puki tak bole lepas
Dua2 orang ni, gila, dari tg. rambutan depa terlepas
Depa ngidam nak jadi mnteri tapi jadi cytro hamPAS

ki kuk kik ku kikk ku kik kik ki kkik ki kik kik kik…….

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 3:56 pm
Reply to  NADIA

Bg NADIA Auw Auw @ Nadia Palsu 1:57 pm,

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Bg Nadia itu kot, dari Tg Rambutan baru terlepas!
Title “badut blog” sgt layak, utk Bg Nadia rampas
Tak serikยฒ lagikah dgn Kejora ini asyik je tumpas?
Lbih baik beredar cpt, sblm teruk Kejora hempas!
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
23 September 2021 1:11 pm

persoalan Asas yg perlu ditanya oleh rakyat jelata

apakah kesialan2 dan sikap cibai2 pAs dgn fahaman sesat songsang mampu menguruskan negara seperti kegagalan2 mereka menguruskan kerajaan negari yg diperintahi oleh mereka…

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 12:58 pm

๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
Ke manakah kini menghilangnya dara dewi puteri
Rasa rindu benar bila dah lama si dia tak ke mari
Tadi terlelap sekejap, bermimpi pula di siang hari
Atas pelamin, pegang tangan dara dgn inai di jari
๐Ÿ’๐ŸŒน๐Ÿฅ€๐ŸŒท๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐Ÿต๏ธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’๐ŸŒน๐Ÿฅ€๐ŸŒท๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐Ÿต๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ’
๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’˜๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’Œโฃ๏ธ๐Ÿ’™โค๏ธ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

gettyimages-1207756244-594x594.jpg
Anonymous
Anonymous
23 September 2021 12:59 pm
Reply to  Anonymous

๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
๐Ÿ’๐ŸŒน๐Ÿฅ€๐ŸŒท๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐Ÿต๏ธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’๐ŸŒน๐Ÿฅ€๐ŸŒท๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐Ÿต๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ’
Tanpa hadir nya si dara, segalanya hambar tawar
Kerinduan ini, diri ini tidak rasa malu nak war-war
Bagi diri ini, si dara dewi tu racun & juga penawar
Buat dara, salam diutus, diiring sekuntum mawar
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’˜๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’“๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’Œโฃ๏ธ๐Ÿ’™โค๏ธ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

gettyimages-1225652780-170667a.jpg
NADIA
NADIA
23 September 2021 2:20 pm
Reply to  Anonymous

Geli geleman, Cek baca pantun kat ataih ni!!
Tekak meloya, kluaq muntah berwarna warni
Tak gamak byang duk snding dgn kaki onani
Cek tunggu hang triak, cek pantak si kursani

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 3:45 pm
Reply to  NADIA

Bg NADIA Auw Auw @ Nadia Palsu 2:20 pm,

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Ceh Nadia palsu, @ Bg NADIA bapok karung guni
Naper Bg Nadia nak nyamar sampai teruk begini?
Kau nak cemarkan maruah, aku punya bakal bini?
Jgn le kau nk perlekeh senjata teruna Tunjang ini!
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

KAH KAH KAH

zunnun
zunnun
23 September 2021 12:52 pm

adakah punca haram nya babi & anjing kerana kebabian & keanjingan yg mereka jenamakan

ngape kedua haiwan ini haram disisi agama berdasarkan perbatasan2 kepercayaan atau lain kata ‘syariat’ agama….?

zunnun membiarkan bertanya ini utk Anjing TN & jadi awang menjawap, agar dapat pertahankan specie mereka..

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 1:03 pm
Reply to  zunnun

Wow.. Bro Zunnun…

Hebat Bro.. terbaik (sebahagiannya..)

Bravo!

๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
KAH KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 1:08 pm
Reply to  Anonymous

HA HA HA

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Seronok juga melihat Bro Zunnun beraksi kat sini
Dulu tu, tindakan Zunnun tak lah sampai sebegini
Tapi nampaknya Bro Zunnun dah semakin berani
Gaya nya..Zunnun ler pulak jadi penghulu blog ini
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

KAH KAH KAH.

zunnun
zunnun
23 September 2021 12:45 pm

seperti Anjing2 yg menyalak didepan cermin melihat bayangan mereka, lebai2 pAs akan terus menyalak berterusan, sentiasa dlm ketakutan dgn bayangan kebenaran ilmu yg membawa manfaat kpd manusia….

tapi zunnun tertanya2 juga, apekah ketakutan Anjing TN seperti itu juga….

ada ke kelainan kalangan Anjing2 yg ada….

pasti ada, seperti Anjing yg terlena di dalan Gua dan Anjing2 yg dapat didikan, diasuh agar melupuskan cinta buta keanjingan mereka utk mencintai Alam sekeliling mereka…..

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 1:02 pm
Reply to  zunnun

Wow.. Bro Zunnun…

Hebat Bro..

Bravo!

๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
KAH KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 1:12 pm
Reply to  Anonymous

HA HA HA

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Keadaan blog Budin ini dah tk lagi seperti dahulu
Komenยฒ dari Zunnun, rataยฒ melandaยฒ dan bertaluยฒ
Zunnun sekarang ni tibai direct, tk ada segan silu
Nampak nya blog ini, Zunnun pulak jadi penghulu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

KAH KAH KAH.

zunnun
zunnun
23 September 2021 12:36 pm

lebai2 pAs serta babi2 pembiakan mereka, tetap berkiblatkan kpd doktrin hadi

isle-suku, politik-suku, kapir

maka helah & dalih asas perjuangan dan pegangan pemerintahan mereka….

seperti azaxil yg berhelah berdalih utk tidak sujud pd kejadian kesempurnaan Tuhan, Adam, walau masa sekian lama bermunajat kpd tuhan nya….

tak perlu berasa hairan, pakaian jubah, serban selain penyembahan itu bukan pengukur kebenaran sepwrti aoe yg dilskukan oleh faculti atau keupayaan keiblisan azazil

dgn berhelah & berdalih, sifat2 kebabian lebai2 pAs ini telah musnahkan impiam mereka utk memerintah

merwka,akan sentiasa diperintah oleh kesesatan songsang fahaman agama yg terus menerus satu bentuk pelacuran.

Anonymous
Anonymous
23 September 2021 12:35 pm

HA HA HA

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Alahai awat hang teruk sgt MP Sepang oi Hanipa
Komen hang tu sebenaqnya hang nk tuju kt sapa?
Kalau takut tak ada teloq tak payah lah nak terpa
Cakap direct le, parti ‘ehem’ kepala bapak ko apa?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhhย 
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

KAH KAH KAH.