JATUHKAN KERAJAAN SEKARANG MAMPU SELAMATKAN NASIB RAKYAT, USAHA UMNO HENDAKLAH DISOKONG

Usaha terbaru yang dilaporkan sedang dilakukan Presiden UMNO, Ahmad Zahid Hamidi untuk mendapatkan sokongan Ahli-Ahli MT parti itu untuk menarik sokongan dan seterusnya menjatuhkan kerajaan PN haruslah dilihat daripada sudut yang positif.

Tidak harus dilihat apa yang dilakukan beliau itu daripada sudut politik semata-mata.

Beberapa hari lalu, beliau telah pun berjaya mendapat sokongan majoriri Ahli MT UMNO bagi menangguhkan pemilihan parti di semua peringkat selama 18 bulan atau sehingga tahun 2023.

Dengan langkah terbaru beliau untuk mendapat sokongan MT UMNO menarik sokongan daripada kerajaan PN menjelang 1 Ogos depan, sekiranya berjaya, maka ia akan menjadi keputusan parti yang mesti dipatuhi oleh semua.

Secara langsung, Ahli-Ahli Parlimen UMNO yang berada dalam kerajaan PN juga akan terikat untuk patuh dan akur kepadanya keputusan parti itu, kecuali jika mereka memilih untuk menyertai Bersatu.

Walaupun usaha menarik sokongan itu adalah difahami sebagai tindakan susulan Biro Politik UMNO pada 21 Jun lalu memberi kata dua kepada Mahiaddin Md Yasin agar memanggil Sidang Parlimen dalam tempoh 14 hari dan semalam Takiyuddin Hassan mengatakan titah Agong berkaitan pembukaan Parlimen itu akan dilaksanakan sebelum 1 Ogos, tetapi kerajaan hanya akan memuktamadnya pada 7 Julai depan.

Ia sekaligus bermakna pada 7 Julai nanti, kata dua selama 14 hari itu telah pun melebihi tempoh yang sepatutnya.

Ertinya, UMNO sekarang ini memang berhak mengambil tindakan susulan terhadap kerajaan PN, termasuk menarik sokongan dan menjatuhkan Mahiaddin.

Ini kerana, titah Agong berkaitan pembukaan Parlimen itu seperti sengaja dilengah-lengahkan lagi dengan sehingga baginda bertitah sebanyak tiga kali mengenainya.

Jelas dalam hal ini, Mahiaddin dan kerajaan PN yang turut ada Pas di dalamnya, tidak benar-benar hormat dan memuliakan kedudukan Agong sebagai Raja Berdaulat serta sebagai ketua negara, bahkan boleh dianggap biadap dan derhaka secara sengaja.

Lagi pun, dengan kegagalan berterusan PN sebagai kerajaan yang tidak henti-henti mendatangkan kesusahan kepada rakyat, menarik sokongan pada waktu ini adalah langkah yang amat terpuji sekali.

Ia akan dengan sendirinya dapat menyelamatkan nasib rakyat daripada terus sengsara dan derita serta mengelakkan lebih ramai yang tertekan dalam kehidupan mengambil keputusan terjun bangunan atau menggantung diri.

Kerajaan hari ini dengan berterusan menyusah dan mengurung rakyat, ditambah dengan kedegilan Mahiaddin mahu terus berpaut pada kuasa, meski sudah tiada keabsahan, hakikatnya hanya menjadikan semua orang hidup dalam tekanan yang bukan kepalang.

Apa yang dilakukannya untuk mengekalkan kuasa benar-benar membuatkan rakyat meluat dan ia tidak pernah dilakukan oleh mana-mana Perdana Menteri sebelum ini.

Kalau memang memiliki sokongan kuat dan menubuhkan kerajaan bukan melalui pintu belakang, tindakan seseorang Perdana Menteri berterusan mahu bertahan dengan kuasa, contohnya seperti apa yang ditunjukkan oleh Tun Mahathir Mohamad ketika era BN dahulu, ia mungkin jugalah boleh difahami dan diterima.

Tetapi, dengan sudah hilang sokongan dan sampai sanggup mencadangkan darurat yang tujuan utamanya hanya untuk menggantung Parlimen bagi mengelakkan kuasa digenggam terlepas daripada tangan, tindakan itu memang dikira melampau dan menggambarkan kerakusan kepada kuasa di tahap paling gaban sekali.

Jika dulu Mahiaddin pandai mendesak Tun Abdullah Badawi agar mempercepatkan perletakan jawatan, apakah sekarang beliau tidak sedar keadaan dan kepimpinannya seribu kali lebih teruk jika dibandingkan dengan Perdana Menteri kelima itu?

Untuk itu, ditambah dengan setiap hari kita melihat derita rakyat ada di mana-mana, yang mati kerana Covid19 terus meningkat, kerapnya kes bunuh diri berlaku hampir setiap hari, peniaga kecil saban waktu diburu penguasa seolah-olah ketika PKP ini mereka semakin tiada budi bicara, sementara kilang dan industri yang menyumbang 80 peratus kes Covid19 terus banyak dibuka, tetapi yang dikurung ialah rakyat biasa yang tiada gejala, makanya menjatuhkan kerajaan adalah suatu kemestian yang tiada tolak ansurnya lagi.

Kerajaan PN dan Mahiaddin sudah gagal dengan teruk, bahkan dicemuh dengan macam-macam gelaran yang kadangkala tak sanggup kita mahu mendengarnya.

Semua cemuhan dan gelaran itu tidak lain adalah gambaran penolakan, rasa benci dan meluat yang kian bersarang dalam hati rakyat.

Sudah banyak kali diberikan isyarat dan ditunjukkan fakta kegagalannya, namun kedegilan Mahiaddin yang enggan berundur sudah tiada ubatnya lagi, kecuali hanya dengan menjatuhkannya.

UMNO dan Zahid Hamidi akan dipuji serta disanjung atas keberanian menjatuhkan kerajaan PN pada waktu ini kerana ia adalah satu-satunya tindakan menyelamat nasib rakyat yang mesti dilakukan.

Hanya mereka yang tidak pro rakyat, tidak memikir kesusahan rakyat dan tidak peduli hidup mati rakyat, sebaliknya semata-mata berfikir tentang kuasa dan poket saja yang akan menolak sebarang usaha untuk menjatuhkan Mahiaddin dan PN di saat negara sudah kritikal sebegini. (ShahbudinHusin 03/07/2021)

5 4 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 3 July 2021 — 9:19 am
Subscribe
Notify of
guest
135 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp IP
MAHATHIRVSANWARp IP
4 July 2021 9:59 am

HANYA PEJUANG HUDUD DAPAT SELAMAT KAN NEGARA….. PHD4PIG KOMUNIS LTTE TAK BERTUHAN HANYA TAHU JAHANAM KAN TANAH MELAYU……… TINDAKAN TERBAIK UNTUK UMNO DAPATKAN KEMBALI MANDAT RAKYAT……… Cynthia Gabriel Finally Pays For Her Mortal Sin…….. Nothing that comes out from the mouths of these Pakatan Harapan people is the truth. The truth from Pakatan Harapan is as rare as a virgin in a brothel. “Thou shalt not bear false witness against thy neighbour” (Exodus 20:16) is the ninth commandment of the Ten Commandments. Islam also considers slander as a Mortal Sin, equivalent to murder or to “eating the flesh of your… Read more »

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:34 pm

KEJORA PERHATIKAN KOMEN2 DARI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING JALANG PUKI LUAS MUKA BABI KAT POST INI ADA 20 KOMEN SEMUANYA, IAITU:

1) Anonymous, 3 July 2021 10:57 am
2) Anonymous, 3 July 2021 11:03 am
3) Anonymous, 3 July 2021 11:08 am
4) Anonymous, 3 July 2021 11:13 am
5) Anonymous, 3 July 2021 11:23 am
6) Anonymous, 3 July 2021 2:50 pm
7) Anonymous, 3 July 2021 2:52 pm
8) Anonymous, 3 July 2021 2:57 pm
9) Anonymous, 3 July 2021 2:59 pm
10) Anonymous, 3 July 2021 3:04 pm

…bersambung/…

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:34 pm
Reply to  Anonymous

…/sambungan…

11) Anonymous, 3 July 2021 3:08 pm
12) Anonymous, 3 July 2021 3:11 pm
13) Anonymous, 3 July 2021 3:13 pm
14) Anonymous, 3 July 2021 5:34 pm
15) Anonymous, 3 July 2021 6:03 pm
16) Anonymous, 3 July 2021 6:21 pm
17) Anonymous, 3 July 2021 6:25 pm
18) Anonymous, 3 July 2021 6:29 pm
19) Anonymous, 3 July 2021 6:37 pm
20) Anonymous, 3 July 2021 6:47 pm

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:41 pm
Reply to  Anonymous

Daripada 20 komen binatang anjing jalang anak haram tu:

Tiada satu pun komen POLITIK, semua komen POLITAIK babi dari mulut busuk dia tu dan komen POLITAIK palat dari puki kering luas dia tu.

Tiada satu pun komen ikut POST, semua ikut puki MENOPOS kering luas dia tu.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:03 pm

TN BUDIN,

ELOKLAH KALAU NAK BUKA POST BARU PUN.

BINATANG ANAK HARAM TN ANJING JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TU PUN NAMPAKNYA DAH KEHABISAN MODAL “POLITAIK” BABI DARI MULUT BUSUK DIA DAN JUGA
DAH KEKERINGAN MODAL “POLITAIK” PALAT DARI PUKI LUAS KERING BUSUK DIA TU UNTUK DIBAWA KE MARI.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:29 pm
Reply to  Anonymous

Ok lah Tn Budin, terima kasih kerana mengeluarkan post baru.

Tapi rasanya Binatang Anak Haram TN Anjing Betina Kurap Jalang Puki Luas Muka Babi itu tidak berkomen kot mlm ni. Esok baru dia mula komen sebab Anak Haram Anjing Jalang tu pergi berniaga jual lubang puki kat Lrg Hj Taib sblh mlm.

KAH KAH KAH.

MAHATHIRVSANWARp IP
MAHATHIRVSANWARp IP
3 July 2021 7:27 pm

NAIKKAN PEJUANG HUDUD PASTI TERUS MAJU DAN MAKMUR SEPERTI BRUNEI………. PAK SHEIKH LAGI TAK LAYAK JADI PM KAKI SONDOL……… PAK DAJJAL ADA PENGALAMAN 40 TAHUN LIWAT RAKYAT……… PINDAAN PERLEMBAGAAN TELAH JADIKAN TANAH MELAYU REPUBLIC RAJA HANYA IKUT NASIHAT PM…….. WABAK BERPUNCA DARI PHD4PIG GAGAL HALANG KLUSTER TABLIGH DAN SABAH……….. KERAJAAN BANGKRAP PHD4PIG ARAH RAKYAT IKAT PERUT……… PHDAPIG KERAJAAN BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ…….. RAKYAT DIHARAMKAN UNDI PHD4PIG DAN KLEPTOKRAT UMNO………. SAKI BAKI PHD4PIG DAN KLEPTOKRAT UMNO SAMA SAHAJA RAMAI MANGSA ALJUBON TAK BOLEH BERAK…….. PAK SHEIKH DALAM PENJARA BERLAKON PATAH TENGKOK ATAS KERUSI RODA………. MARILAH KITA CONTOHI BRUNEI LAKSANAKAN HUDUD BUKAN… Read more »

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:27 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing jalang anak haram tu bodoh tak bertepi
Din Remos kata, bodoh anjing tu taraf kobau sapi
Nak jadi penghulu blog, itu lah yg dia asyik mimpi
Bila acah Kenora..penerajang lah dia kena hadapi
Baru dia tau..itu iblis bakal neraka punya kayu api
Tak tau anjing tu mano poyi dah sonyap monyopi
Mesti, dia sdg menangis, airmata mengalir di pipi
Agknya dicari bomoh nk hantar Kejora sihir jampi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:26 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
Dah tiada lagi kelibat, TN anjing jalang muka babi
Iblis anak haram tu hanya mengintai tepi serambi
Kejora dh lenyek anjing jalang tua tu jadi tapai ubi
Anjing itu kepala saja besar otak saiz buah kelubi
Hati anjing tu sgt kotor..tak dapat nak dicuci dobi
Mmg si munafiq tu, tk kenal quran & sunnah Nabi
Perangai jahat si munafiq tu mengalah kafir harbi
Muka dia tebal, tak malu, wlau kantoi bertubi-tubi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:25 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Lihat sja pantun Kejora..TN anjing buat terkaman
Tapi..anjing jalang puki luas itu gila, tidak siuman
Hujah anjing tua tu, yillek..dia dh hilang pedoman
Dia cuma harap sepupu, kera kongkang jdi teman
Tapi..anjing tu lari, tk tahan Kejora punya tikaman
Lega, blog kini sudah pulih kembali ketenteraman
Tak mungkin iblis..nak kalahkan org yg kuat iman
Jalang anak haram tk blh tewaskan cgu budiman
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:23 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN Anjing dah macam si buta kehilangan tongkat
Mengelupor anak haram tu, mcm ikan kena pukat
Dia dengki cemburu..bila si dara, Kejora dok pikat
Tapi anak haram itu bodoh biol bertingkat-tingkat
Sebab kt otak dia itu penuh dgn taik babi melekat
Setiap hari anak haram tua itu Kejora buli & sakat
Kini dgn Kejora ini, anjing itu tak berani nak dekat
Mana mungkin iblis boleh melawan dgn malaikat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:22 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makin hari TN jalang tua fasiq kian hilang haluan
Komen dibuat spt idea muflis & tiada arah tujuan
Yg org nampak ifrit ni asyik pamirkan kedunguan
Ibaratnya..anak seluang ingin beraksi jadi haruan
Blog ini dia nak ‘control’ semua, teringin jadi tuan
Hari ini awal jugak, anak haram tu terima habuan
Siapa suruh gatal puki, pergi jolok sarang tebuan?
Akhirnya terpaksa lari smbunyi mcm babi buruan
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:20 pm

KAH KAH KAH HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Padan muka Jalang Anak Haram Keling Malabari
Ternyata binatang lidah biawak ini terlangkah kiri
Hanya taik babi saja ke blog ini, dia bawa ke mari
Hari-hari, monyet ini pamirkan munafiq punya ciri
Tiada apa modal nak komen sengketa yg dia cari
Muka kulit babi jenis tak tahu malu, tak sedar diri
Tapi silap lah..bila dicari pasal, dgn Kejora bistari
Menyembam ke lantai & makan kuah ler hari-hari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:19 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Melihat pantun Kejora, mula TN jadi tak tenteram
Dek Kejora cekap pantun, iblis itu dengki & geram
Tangan mnggeletar, badan jdi panas sejuk seram
Menyalak lah dia..mcm anjing jalang anak haram
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:18 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
TN ifrit, hanya pamir diri sbgai anak haram jalang
Komen tajuk post, tak ada, hanya telur tembelang
Lps itu..kacau cgu Kejora yg bukan calang-calang
Apa yg dia dpt, hanya malu besar & nasib malang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp IP
MAHATHIRVSANWARp IP
3 July 2021 6:38 pm

YA RAKYAT AKAN TERAJANG SAKI BAKI PHD4PIG DAN KLEPTOKRAT UMNO DAN NAIKKAN PEJUANG HUDUD……… Nazri Aziz Isytihar Kembali Sokong Muhyiddin Yassin Kerana Dosa Zahid Hamidi Tikam Belakang Parti………… (Astro Awani) – Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz mengumumkan kembali sokongan beliau kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Menurut Ahli Parlimen Padang Rengas itu, pengisytiharan terbaharu itu sekali gus membatalkan penarikan sokongan terhadap Muhyiddin yang dibuatnya pada Januari lepas. Katanya, beliau membuat keputusan kembali menyokong Muhyiddin kerana mengikut keputusan Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2020 yang hanya akan memutuskan kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) selepas Parlimen dibubarkan bagi membolehkan… Read more »

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:23 pm

KEJORA NI BILA HARI CUTI BEGINI, BORING LE JUGAK…

DULU BOLEH JUGA KARANG PANTUN CINTA KAT RIANI.. TAPI MALANG SEKALI, RUPA2 NYA BG RIANI TU BAPOK JUAL JUBOR KAT LRG HJ TAIB. SEKALI DGN SEPUPU DIA TN ANJING JALANG ANAK HARAM YG JUAL PUKI KERING LUAS DIA KAT SITU JUGA.

DLM SUNYI SEPI NI, SERONOK JUGALAH BILA ANJING JALANG LRG HJ TAIB ANAK HARAM TU MASUK MENERJAH, BOLEH KEJORA LUKU KEPALA BETINA TUA JALANG ANAK HARAM TU…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:37 pm
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

DULU BOLEH JUGA KARANG PANTUN CINTA KAT RIANI, KATA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA.

TAPI DIA NGAKU DI ATAS NI, MALANG SEKALI, RUPA2 NYA RIANI TU MELUDAH MUKA DIA DARI JAUH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:04 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI,

MANA DIA KOMEN POLITIK KAU?

KENAPA ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK BABI DARI MULUT BUSUK KAU TU SAJA?

DAN ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK PALAT DARI PUKI LUAS KAU TU SAJA?

KEJORA DAH “MANGLI” DGN KOMEN2 POLITAIK DARI MULUT BUSUK KAU DAN LUBANG PUKI BUSUK KAU TUâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:05 pm
Reply to  Anonymous

TAPI KAU TAU KER, WAHAI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI, APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:16 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI 6:37 PM,

DARIPADA KAU ASYIK KEMARUK NAK JADI PENGHULU BLOG, NAK BUAT BLOG INI HARTA KEPALA BUTUH PAK KAU..HINGGA HARI2 KAU KENA PENERAJANG AKU MENYEMBAM KE LANTAI, LEBIH BAIK KAU TOLONG MENGASUH CUCU CICIT KAU ATAU

KAU BELAH PERGI JUAL LUBANG PUKI LUAS KERING KAU TU KAT LRG HJ TAIB.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:13 pm

SERONOK BETUL MEMBALUN BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI TUH…

KEJORA NI KALAU TIDAK MMG KURANG MODAL NAK KOMEN, TAPI DGN ADA NYA KOMEN2 POLITAIK BABI DARI MULUT BUSUK ANAKA HARAM ANJING JALANG TU DAN JUGA KOMEN2 POLITAIK PALAT DARI PUKI LUAS JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU, ADALAH JUGA MODAL UNTUK KEJORA BALUN TERAJANG ANAK HARAM ANJING JALANG DUNGU MUKA BABI TUH…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:47 pm
Reply to  Anonymous

HAH, MENGAKU SI WAK GONTOL –

“MMG KURANG MODAL NAK KOMEN.”

GIVAP LER, WAK.

KALAU ANAK TAK KASI KAMU TOLONG JAGA CUCU SEBAB KAMU BERPENDIRIAN TAK BERTANGGUNG JAWAB, DUDUK MENYENGEH DI SANA SINI AJER LER.

SILAP2 VAN HOSPITAL BAHAGIA DATANG JEMPUT KAMU.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:00 pm
Reply to  Anonymous

HOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI,

KAU BUAT MCM MANA PUN, KAU KATA APA PUN.. KAU JGN HARAP LAH DAPAT BUAT BLOG NI JADI HARTA KEPALA BUTUH PAK KAU …

KAU DAPAT PENERAJANG LEBIH TERUK DARI AKU NI, ADA LER…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:03 pm
Reply to  Anonymous

GIVE UP LAH CITA2 KAU NAK JADI PENGHULU NAK BUAT BLOG INI JADI HARTA KEPALA BUTUH PAK KAU WAHAI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:05 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI 6:47 PM,

MANA DIA KOMEN POLITIK KAU?

KENAPA ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK BABI DARI MULUT BUSUK KAU TU SAJA?

DAN ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK PALAT DARI PUKI LUAS KAU TU SAJA?

KEJORA DAH “MANGLI” DGN KOMEN2 POLITAIK DARI MULUT BUSUK KAU DAN LUBANG PUKI BUSUK KAU TUâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:06 pm
Reply to  Anonymous

TAPI KAU TAU KER, WAHAI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS KELENTIT PANJANG MUKA BABI, APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 7:10 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI 6:47 PM,

DARIPADA KAU ASYIK KEMARUK NAK JADI PENGHULU BLOG, NAK BUAT BLOG INI HARTA KEPALA BUTUH PAK KAU..HINGGA HARI2 KAU KENA PENERAJANG AKU MENYEMBAM KE LANTAI, LEBIH BAIK KAU TOLONG MENGASUH CUCU CICIT KAU ATAU

KAU BELAH PERGI JUAL LUBANG PUKI LUAS KERING KAU TU KAT LRG HJ TAIB.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:03 pm

Seronok nya nengok Wak Gontol Kejora Kojolla ini ia lah, cuit dia sikit saja, melompat melambong lah dia melatah dan mengarut.

Tapi hampir semua nya kopipes.

Pemalas sesangat nak menulis komen baru Wang Gontol nih.

Maklumlah, umur nya dah lanjut.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:16 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG BETINTA TUA PUKI LUAS MUKA BABI,

MANA KOMEN POLITIK KAU?
KENAPA ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK BABI DARI MULUT BUSUK KAU TU SAJA?
DAN ASYIK KELUAR KOMEN POLITAIK PALAT DARI PUKI LUAS KAU TU SAJA?

KEJORA DAH “MANGLI” DGN KOMEN2 POLITAIK DARI MULUT BUSUK KAU DAN LUBANG PUKI BUSUK KAU TU…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:18 pm
Reply to  Anonymous

TAPI KAU TAU KER, BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI, APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:29 pm
Reply to  Anonymous

WOI TN ANJING BETINA KURAP JALANG ANAK HARAM MUKA BABI 6:03 PM,

KAU PULUN SBLH PTG NI SBB MLM NANTI KAU TAK BOLEH MASUK LAGI KAN?

MLM NANTI KAU NAK PERGI JUAL LUBANG PUKI KAT LRG HJ TAIB KAN?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:55 pm

RAKAN2 BLOG SEKALIAN,

KAN BETUL APA YG KEJORA DAH CAKAP?

SELAGI MANA ANJING BETINA KURAP JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU TIDAK BUANG HASAD DENDAM DENGKI SERTA CUCI KEKOTORAN TAIK BABI DI HATINYA YG KOTOR BUSUK MCM PUKI DIA TU.. SELAMA ITU, DIA TAK AKAN AMAN BER’BLOGGING’ DI BLOG BUDIN INIâ€Ķ

DIA SUDAH TIDAK BERUPAYA BERFIKIR UNTUK KOMEN POLITIK ATAU IKUT POST KERANA TERPAKSA SENTIASA BERFIKIR MODAL IDEA UTK TERJAH KEJORAâ€Ķ

HA HAH HAA.. PADAN MUKA BINATANG ANAK HARAM TN ANJING BETINA KURAP JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TUâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:56 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
TN ifrit, hanya pamir diri sbgai anak haram jalang
Komen tajuk post, tak ada, hanya telur tembelang
Lps itu..kacau cgu Kejora yg bukan calang-calang
Apa yg dia dpt, hanya malu besar & nasib malang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:56 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Melihat pantun Kejora, mula TN jadi tak tenteram
Dek Kejora cekap pantun, iblis itu dengki & geram
Tangan mnggeletar, badan jdi panas sejuk seram
Menyalak lah dia..mcm anjing jalang anak haram
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:25 pm
Reply to  Anonymous

LANTAK LAH WAK GONTOL NAK MEMANTUN MANTAT.

YANG PENTING IA LAH MEMBALING TAHI KE MUKA DIA TIAP KALI DIA MASUK SINI MENGARUT MARUT.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:21 pm
Reply to  Anonymous

THE POLICY IS SHIT KEJORA KOJOLLA FIRST, THEN – IF GOT TIME – WRITE COMMENTS.

TERJAH, KATA DIA. DIA MALU NAK SEBUT KENA BALING TAHI KEMUKA DIA TAK RENTI2.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:28 pm
Reply to  Anonymous

WOI TN ANJING BETINA KURAP JALANG ANAK HARAM MUKA BABI 6:21 PM,

KAU PULUN SBLH PTG NI SBB MLM NANTI KAU TAK BOLEH MASUK LAGI KAN?

MLM NANTI KAU NAK PERGI JUAL LUBANG PUKI KAT LRG HJ TAIB KAN?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:33 pm
Reply to  Anonymous

MY POLICY IS PANTUN FIRST, THEN – IF “BINATANG ANAK HARAM TN ANJING JALANG MUKA BABI” COME TO DISTURB – WHACK HEF FLAT TO THE FLOOR.

KEJORA NAK TERJAH DIA DAN BALING TAHI BABI KEMUKA BABI DIA TU TAK RENTI2.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:34 pm
Reply to  Anonymous

#WHACK HER

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:38 pm
Reply to  Anonymous

LANTAK LAH BINATANG ANAK HARAM TN ANJING JALANG MUKA BABI NAK MEMBEBEL.

YANG PENTING IA LAH TERAJANG ANJING JALANG ANAK HARAM TU DAN BALING TAHI BABI KE MUKA BABI DIA TIAP KALI DIA MASUK SINI NAK MDNGACAH KEJORA.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:34 pm

Melatah sahaja lah Kejora ni.

Begitu lah hal orang tua yang dah ganyut dan munyut.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:54 pm
Reply to  Anonymous

Woi Binatang Anjing Jalang TN Anak Haram Puki Luas Muka Babi!
Mana komen politik kau?
Kenapa asyik dgn komen POLITAIK palat lubang puki menopos kelentit panjang kau tu saja yg kau bawak masuk?

Dah lapang yer, yakni taik palat lubang puki kau tu dah ada balik untuk kau nak bawak ke sini, yer Binatang Anak Haram TN Anjing Jalang Puki Luas muka babi?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:27 pm
Reply to  Anonymous

WOI ANJING KURAP JALANG ANAK HARAM 5:34 PM,

KAU PULUN SBLH PTG NI SBB MLM NANTI KAU TAK BOLEH MASUK LAGI KAN?

MLM NANTI KAU NAK PERGI JUAL LUBANG PUKI KAT LRG HJ TAIB KAN?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:29 pm
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

LAGI BUKTI AMAT BERKESAN MEMBALING TAHI KE MUKA BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA NIH.

DIA TAK TAHAN, HINGGA MENCARUT MARUT.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 6:40 pm
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

SERONOK MENERAJANG DAN MEMBALING TAHI BABI KE MUKA BABI TUA TM ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS TUH.

DIA TAK TAHAN DIA KENA MENCARUT MARUT.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 5:28 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing jalang anak haram tu bodoh tak bertepi
Din Remos kata, bodoh anjing tu taraf kobau sapi
Nak jadi penghulu blog, itu lah yg dia asyik mimpi
Bila acah Kenora..penerajang lah dia kena hadapi
Baru dia tau..itu iblis bakal neraka punya kayu api
Tak tau anjing tu mano poyi dah sonyap monyopi
Mesti, dia sdg menangis, airmata mengalir di pipi
Agknya dicari bomoh nk hantar Kejora sihir jampi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:56 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
Dah tiada lagi kelibat, TN anjing jalang muka babi
Iblis anak haram tu hanya mengintai tepi serambi
Kejora dh lenyek anjing jalang tua tu jadi tapai ubi
Anjing itu kepala saja besar otak saiz buah kelubi
Hati anjing tu sgt kotor..tak dapat nak dicuci dobi
Mmg si munafiq tu, tk kenal quran & sunnah Nabi
Perangai jahat si munafiq tu mengalah kafir harbi
Muka dia tebal, tak malu, wlau kantoi bertubi-tubi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:35 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Lihat sja pantun Kejora..TN anjing buat terkaman
Tapi..anjing jalang puki luas itu gila, tidak siuman
Hujah anjing tua tu, yillek..dia dh hilang pedoman
Dia cuma harap sepupu, kera kongkang jdi teman
Tapi..anjing tu lari, tk tahan Kejora punya tikaman
Lega, blog kini sudah pulih kembali ketenteraman
Tak mungkin iblis..nak kalahkan org yg kuat iman
Jalang anak haram tk blh tewaskan cgu budiman
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:23 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN Anjing dah macam si buta kehilangan tongkat
Mengelupor anak haram tu, mcm ikan kena pukat
Dia dengki cemburu..bila si dara, Kejora dok pikat
Tapi anak haram itu bodoh biol bertingkat-tingkat
Sebab kt otak dia itu penuh dgn taik babi melekat
Setiap hari anak haram tua itu Kejora buli & sakat
Kini dgn Kejora ini, anjing itu tak berani nak dekat
Mana mungkin iblis boleh melawan dgn malaikat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:08 pm

RAKAN2 BLOG SEKALIAN,

KAN BETUL APA YG KEJORA DAH CAKAP?

SELAGI MANA ANJING BETINA KURAP JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU TAK BUANG HASAD DENDAM DENGKI SERTA CUCI KEKOTORAN TAIK BABI DI HATINYA YG KOTOR BUSUK MCM PUKI DIA TU.. SELAMA ITU, DIA TAK AKAN AMAN BER’BLOGGING’ DI BLOG BUDIN INIâ€Ķ

DIA SUDAH TIDAK BERUPAYA BERFIKIR UTK KOMEN POLITIK ATAU IKUT POST KERANA TERPAKSA SENTIASA BERFIKIR MODAL IDEA UTK TERJAH KEJORAâ€Ķ

HA HAH HAA.. PADAN MUKA BINATANG ANAK HARAM TN ANJING BETINA KURAP JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TUâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:59 pm

HA HAH HAA..
BINATANG ANAK HARAM TN JALANG TUA PUKI LUAS LRG HJ TAIB MUKA BABI TU CUBA NAK MAIN PUKUL CURI KAT BAWAH TU:

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:59 pm
Reply to  Anonymous

____________________________________________________
Anonymous
3 July 2021 2:50 pm
Reply to Anonymous

KAMU MAMPU HANYA MENGKOPIPES.

KEPALA BESAR, OTAK KICIK.

Reply

Anonymous
3 July 2021 2:52 pm
Reply to Anonymous

TAK TAHU KOMEN LAIN DARI MANGLI.

KAWAN RAPAT DENGAN BANG ALI.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:00 pm
Reply to  Anonymous

INI RESPON KEJORA KPD KOMEN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU JAM 2:50 PM PASAL KOPIPES:

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:01 pm
Reply to  Anonymous

Woi anak haram TN anjing jalang puki luas muka babi 2:50 pm,

Aku kopipes pun lebih baik dari salakan munafiq dari mulut luas busuk kau yg mengeluarkan taik babi busuk serupa kemen POLITAIK palat lubang puki menopos kau tuâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:02 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anak haram TN anjing jalang, persoal ttg kopipes
Sebab peluru dari Kejora..dia tk mampu nak tepis
Anjing kurap jalang puki luas itu dungu otak nipis
Lagi pula..otak dia dibalut taik babi berlapis-lapis
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:03 pm
Reply to  Anonymous

TN anjing jalang anak haram 2:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Wahai anjing jalang, kulit puki macam katak puru
Aku kopipes pun bahan sendiri bukannya aku tiru
Hang akn kata kopipes juga..klu aku buat yg baru
Pasai hang dah tua umor 90 lebih, nyanyuk keliru
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:04 pm
Reply to  Anonymous

INI PULA RESPON KEJORA KPD KOMEN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU JAM 2:52 PM PASAL “MANGLI”:

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:04 pm
Reply to  Anonymous

Ya lah, binatang anak haram anjing jalang puki luas oi.. sebab kau terlajak bodoh nak tunjuk juah, kata MANGLI tu bahasa Bg Ali yg dok tutuh lubang puki luas tu.

Ini hah.. tak kan kau dah lupa, wahai binatang anak haram anjing jalang tua nyanyuk?

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:05 pm
Reply to  Anonymous

INI HAH, TERJAHAN ANGKUH-BODOH HANG, SEMINGGU YG LEPAS:

_________________________________________________
Anonymous
26 June 2021 7:44 am
Reply to Anonymous

mangli? Bahasa Bang Ali ker tu?

“kenapa asyik buat karutan”?

Ever heard of the very relevant answer, “You only get what you ask for”?

Reply
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 4:05 pm
Reply to  Anonymous

Baru seminggu hang dah lupa ker wahai anjing jalang anak haram munafiq bakal ahli neraka?

Taik babi banyak sangat melekat kat otak dungu hang tu ka?

KAH KAH KAH.

anon
anon
3 July 2021 3:12 pm

hang jadi PM lah Budin senang sikit…hamg pandai komen macam macam

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:33 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Padan muka Jalang Anak Haram Keling Malabari
Ternyata binatang lidah biawak ini terlangkah kiri
Hanya taik babi saja ke blog ini, dia bawa ke mari
Hari-hari, monyet ini pamirkan munafiq punya ciri
Tiada apa modal nak komen sengketa yg dia cari
Muka kulit babi jenis tak tahu malu, tak sedar diri
Tapi silap lah..bila dicari pasal, dgn Kejora bistari
Menyembam ke lantai & makan kuah ler hari-hari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:08 pm
Reply to  Anonymous

KAMU BUKAN Muka kulit babi.

Kamu babi. Nokhtah.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:13 pm
Reply to  Anonymous

Akan sambung membalun kamu di sini lagi bila lapang.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:39 pm
Reply to  Anonymous

Woi Binatang Anjing Jalang TN Anak Haram Puki Luas Muka Babi! Mana komen politik kau? Kenapa asyik dgn komen POLITAIK palat lubang puki menopos kelentit panjang kau tu saja yg kau bawak masuk?

Bila lapang mcm mana tu?

Bila lapang tu bila taik palat lubang puki kau tu ada balik untuk kau nak bawak ke sini, yer Binatang Anak Haram TN Anjing Jalang Puki Luas muka babi?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:32 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makin hari TN jalang tua fasiq kian hilang haluan
Komen dibuat spt idea muflis & tiada arah tujuan
Yg org nampak ifrit ni asyik pamirkan kedunguan
Ibaratnya..anak seluang ingin beraksi jadi haruan
Blog ini dia nak ‘control’ semua, teringin jadi tuan
Hari ini awal jugak, anak haram tu terima habuan
Siapa suruh gatal puki, pergi jolok sarang tebuan?
Akhirnya terpaksa lari smbunyi mcm babi buruan
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:11 pm
Reply to  Anonymous

Komen apa yang dia tulis, marah.

Sepatut nya kasi bukti, fakta atau penerangan kpd mana yang di soal dsb nya lah.

Lagi bukti kepala besar tapi otak kicik.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:41 pm
Reply to  Anonymous

Bukti POLITAIK palat lubang puki luas menopos kau mmg ada banyak kat sini wahai Binatang Anjing Jalang TN Anak Haram Puki Luas Muka Babi oi…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:29 pm

CUBA RAKAN2 BLOG SCROLL POST INI DAN CARI, ADA KE TIDAK KOMEN POLITIK ATAU KOMEN IKUT POST DARI BINATANG TN ANJING BETINA JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU?

ABOK.. YILLEK..

KEJORA DAH CAKAP, SELAGI BINATANG JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU TAK BUANG HASAD DENDAM DENGKI SERTA CUCI KEKOTORAN TAIK BABI DI HATI DIA TUH, SELAMA ITU DIA TIDAK AKAN AMAN BER’BLOGGING’ DI BLOG INI.

ANJING JALANG ANAK HARAM TU TERPAKSA MEMIKIR MENCARI MODAL IDEA BAGAIMANA NAK CERCA KEJORAâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:30 pm
Reply to  Anonymous

Anjing betina kurap jalang anak haram puki luas muka babi tu asyik mendabik dada melaungkan arahan utk komen ikut pos blog atau komen politik yg berkaiatan.

Tapi, apa yg anjing anak haram muka babi tu perlihat atau bawa ke blog ini?

Yillek.. hanya komen2 POLITAIK palat puki luas busuk dia saja yg mampu dia bawaâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:31 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
TN ifrit, hanya pamir diri sbgai anak haram jalang
Komen tajuk post, tak ada, hanya telur tembelang
Lps itu..kacau cgu Kejora yg bukan calang-calang
Apa yg dia dpt, hanya malu besar & nasib malang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:32 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Melihat pantun Kejora, mula TN jadi tak tenteram
Dek Kejora cekap pantun, iblis itu dengki & geram
Tangan mnggeletar, badan jdi panas sejuk seram
Menyalak lah dia..mcm anjing jalang anak haram
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:26 pm

KEJORA NI KALAU DIKATA TAK IKUT POST PUN SEKURANG-KURANGNYA ADA PANTUN MENGINDAHKAN BLOG DAN DAPAT MEMPERKEMBANG SENI BAHASA.

ADA JUGA PANTUN NASIHAT.

YG BINATANG JALANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA KELING TUA MABUK SIREH MUKA BABI PUKI KERING LUAS KELENTIT PANJANG TU APA ADA?

APA SUMBANGAN JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU SELAIN TAIK BABI BUSUK YG KELUAR DARI MULUT LUAS BUSUK DIA YG SERUPA LUBANG PUKI DIA TUH?

YILLEKâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:27 pm
Reply to  Anonymous

DITAMBAH PULAK DGN MUNAFIQNYA JALANG TUA ANAK HARAM MUKA BABI TU BILA DIA TERJAH KEJORA SAJA, TAK TERJAH PUN SI KERA KONGKANG SEPUPU DIA YG BERPANTUN MENGARUT HINGGA LEWAT LEPAS TENGAH MALAM.

TERNYATA BINATANG JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU MUNAFIQ BESAR, BAKAL AHLI NERAKA TINGKAT YG PALING BAWAH.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:28 pm
Reply to  Anonymous

BLOG POLITIK NI DIBUAT TEMPAT MELEPAS DENDAM PERIBADI OLEH BINATANG JALANG TUA ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TUH.

SEBIJIK ABOK KOMEN POLITIK ATAU IKUT POST PUN TAK KELUAR DARI MULUT LUAS BUSUK YG MCM LUBANG PUKI DIA TUH.

YANG ADA KELUAR TAIK BABI BUSUK DEK HATI KOTOR BUSUK DIA YG BUSUK MCM MULUT DAN PUKI DIAâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:57 pm
Reply to  Anonymous

SEMUA NYA SEBAB BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MENGGONTOL AMAT SANGAT.

PERLU DIBALUN, TIBAI DAN BANTAI DIA BERTERUSAN DI SINI.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:45 pm
Reply to  Anonymous

SEMUA NYA SEBAB BINATANG ANAK HARAM TN JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TU KEMARUK NAK JADI PENGHULU BLOG INI AMAT SANGAT.

DIA CUBA NAK BUAT BLOG NI HARTA KEPALA BUTUH PAK DIA.

KEJORA DAH BALUN, TIBAI DAN BANTAI DIA TERSUNGKUR MENYEMBAM MENJILAT DEBU LANTAI DI SINI.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:24 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
TN jalang nak jadi rimau, tk sedar dia memerang!
Awal2 lagi, muka babi dia udah terconteng arang
Dia tak nak dengar, nasihat yg Din Remos karang
Hidup akn jadi indah kalau kita tak ganggu orang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:25 pm
Reply to  Anonymous

____________________________________________________
Din Remos
21 May 2021 8:58 am
Reply to Anonymous

Bior la dia nak muji diri ka nak pantun keâ€Ķ yang nenek nak sakit hati buat apa. Nenek pun kalau nak cerita apa nenek buat dgn Bang Ali nenek malam tadiâ€Ķ. silakanlahâ€Ķ. cerita kisah intim nenek bersama bangali nek tu tidak menyakitkan hati sesiapaâ€Ķ.
Hidup ini lebih indah kalau tak cari pasal dengan orangâ€Ķ.

Reply
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:59 pm
Reply to  Anonymous

WAK GONTOL ASYIK NAK MENGGONTOL DI SINI, MAKA DINBALUN TIBAI DAN BANTAI BERTERUSAN.

DIA BUKAN MUKA BABI, DIA MEMANG BABI SEPENUH NYA, NOKHTAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:45 pm
Reply to  Anonymous

BINATANG ANAK HARAM TN JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TU KEMARUK NAK JADI PENGHULU BLOG INI AMAT SANGAT.

DIA CUBA NAK BUAT BLOG NI HARTA KEPALA BUTUH PAK DIA.

KEJORA DAH BALUN, TIBAI DAN BANTAI DIA TERSUNGKUR MENYEMBAM MENJILAT DEBU LANTAI DI SINI.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:19 pm

LAWAK BETUL LAH RAKAN2 BLOG,

MENGIKUT JALANG TUA ANAK HARAM TN ANJING PUKI LUAS MUKA BABI TU, MISI UTAMA DIA DI BLOG INI IALAH MEMBALUN, MENIBAI DAN MEMBANTAI KEJORA.

‘KOMEN MENGIKUT POST PULA’ JADI KEUTAMAAN KEDUA BAGI DIA.

YG LAWAKNYA, ORG YG NAK BALUN, TIBAI, BANTAI TU YG PULAK YG JADI MANGSA.. TERCUNGAP-CUNGAP, HARI-HARI TERSUNGKUR, MENYEMBAM JILAT DEBU LANTAIâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:21 pm
Reply to  Anonymous

INI HAHâ€Ķ
TN ANJING KURAP KELING BETINA TUA MABUK SIREH JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI CAKAP BESAR DEK KEMARUK NAK JADI PENGHULU, NAK BUAT BLOG INI HARTA KEPALA BUTOH PAK DIA:

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:22 pm
Reply to  Anonymous

____________________________________________________
Anonymous
2 July 2021 11:15 am
Reply to Anonymous

BODOH BANGANG KAMU MENILAI PENDIRIAN SESEORANG –

BUKAN “DAH TAK MAMPU LAGI BERFIKIR KE ARAH KOMEN KPD POST BUDIN KERANA KAU TERPAKSA BERFIKIR UNTUK CARI HELAH MENYERANG KEJORA.”

TAPI MEMANG SENGAJA DI UTAMAKAN MEMBALUN MENILAI DAN MEMBANTAI KOMEN2 TAK SEMENGGAH MCM KAMU PUNYA.

KOMEN KPD POS BUDIN MENJADI TUJUAN KEDUA SAHAJA.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:23 pm
Reply to  Anonymous

Ha hah haaâ€Ķ

Kesiaan.. TN betina tua menopos kelentit panjang jalang puki kering luas tu kemaruk nak jadi samseng taik kucing di blog ini hingga terpaksa melupakan tujuan asal masuk ke blog politik ini.

Biarkan lah jalang anak haram muka babi tu terus dgn mimpi dia, sambil tersungkur menyembam menjilat debu lantai bila dia tersilap pilih CIKGU KEJORA BISTARI untuk nak dijadikan mangsanya.

HUERRGGHHâ€Ķ PTUIIHHHâ€Ķ

SUNAT MELUDAH MUKA MUNAFIQ.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:04 pm
Reply to  Anonymous

MENCARUT KEPALA BUTOH BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA NIH.

TAK INGAT LAIN DARI ITU SELAIN DARI BAPAK DIA PUNYA MASUK LUBANG EMAK DIA PUNYA.

MARAH BILA DI JAWAB TIAP KOMEN DIA TULIS, DAHTU TUDUH ORANG NAK BUAT BLOG INI DIA PUNYA.

LAGI BUKTI KEPALA BESAR TAPI OTAK KECIK.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:50 pm
Reply to  Anonymous

MENCARUT KEPALA BUTOH & LUBANG PUKI SAJA YG SESUAI UNTUK MENGAJAR BINATANG JALANG TUA ANAK HARAM TN ANJING PUKI LUAS MUKA BABI TU.

SERUPA BUTUH BAPAK DIA PUNYA MASUK LUBANG PUKI EMAK DIA PUNYA.

MARAH TAK TENTU HALA DGN PANTUN KEJORATULIS, LEPAS TU NAK BUAT BLOG INI HARTA KEPALA BUTUH PAK DIA PUNYA.

LAGI BUKTI ANJING JALANG ANAK HARAM KEPALA BESAR TAPI OTAK KECIK AKAL PENDEK, HARAP KELENTIT JE PANJANG.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:40 pm

RAKAN2 BLOG SEKALIAN,

CUBA PERHATIKAN KOMEN2 DARI BINATANG ANAK HARAM TN ANJING KURAP JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TU ADA 5 KOMEN SEMUANYA:

Anonymous, 3 July 2021 10:57 am
Anonymous, 3 July 2021 11:03 am
Anonymous, 3 July 2021 11:08 am
Anonymous, 3 July 2021 11:13 am
Anonymous, 3 July 2021 11:23 am

TAPI TAK ADA SATU PUN YG IKUT POST ATAU BERKATIAN POLITIK.

ANJING JALANG ANAK HARAM MUKA BABI YG SELALU MENDABIK DADA SURUH ORG KOMEN IKUT POST HANYA MAMPU KELUARKAN KOMEN “POLITAIK” PALAT PUKI LUAS DIA YG MENOPOS…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:46 pm
Reply to  Anonymous

KAN BETUL APA YG KEJORA DAH CAKAP?

SELAGI MANA ANJING BETINA KURAP JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU TAK BUANG HASAD DENDAM DENGKI SERTA CUCI KEKOTORAN TAIK BABI DI HATINYA YG KOTOR BUSUK MCM PUKI DIA TU.. SELAMA ITU, DIA TAK AKAN AMAN BER’BLOGGING’ DI BLOG BUDIN INI…

DIA SUDAH TIDAK BERUPAYA BERFIKIR UTK KOMEN POLITIK ATAU IKUT POST KERANA TERPAKSA SENTIASA BERFIKIR MODAL IDEA UTK TERJAH KEJORA…

HA HAH HAA.. PADAN MUKA BINATANG ANAK HARAM TN ANJING BETINA KURAP JALANG PUKI LUAS MUKA BABI TU…

KAH KAH KAH.

NADIA
NADIA
3 July 2021 11:55 am

Agaknya.. Kejora sudah ke Lorong Hj Taib kut?
Sebab malam tadi tak ke sana sbb dia semput
Perbuatan membunuh diri.. janganlah kita ikut
Kepada ALLAH….. mestilah kita taat dan takut

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:35 pm
Reply to  NADIA

BANG RIANI AUW AUW @ KERA KONGKANG BAPOK 11:55 AM,

TERUSLAH KAU MENGGARU-GARU WAHAI BINATANG KERA KONGKANG BAPOK ANAK HARAM JUBOR LUAS MUKA BABI OIâ€Ķ

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” CIRIT JUBOR KAU YG KAU ADA SELAIN DARI MENYAMAR.

KAH KAH KAH.

NADIA
NADIA
3 July 2021 11:46 am

Dah ke mana pergi si lahanat Kejora kera kongkang
Malu nak mai sebab mulut mu busuk bau longkang?
Sejak PN memerintah, hidup rakyat lintang pukang!
PRU 15 nanti, kita pakat jatuhkan biar terbongkang

****************

eeeiiiiiiiiii………..mulut Kejora bau longkang…..jijik nyerrr…..

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:34 pm
Reply to  NADIA

BG RIANI AUW AUW @ KERA KONGKANG BAPOK 11:46 AM,

TERUSLAH KAU MENGGARU-GARU WAHAI BINATANG KERA KONGKANG BAPOK ANAK HARAM JUBOR LUAS MUKA BABI OIâ€Ķ

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” CIRIT JUBOR KAU YG KAU ADA SELAIN DARI MENYAMAR.

KAH KAH KAH.

NADIA
NADIA
3 July 2021 11:08 am

Benar kata Taro, Kejora tuh lahanat, si anjing jalang
Hanya mntingkan diri, tiada pendirian, seperti lalang
Jika benar UMNO ingin partinya kembali cemerlang
Tumbangkan PN sekarang, jgn spt Kejora petualang

**********
Wow……nama Kejora ada dalam pembayang dan maksud sekali la…….tentu dia bangga kan

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 11:23 am
Reply to  NADIA

Kamu nak membanggakan dia ke?

Apa maksud dan tujuan?

Dia terkenal sebagai penghasad dengki dan petualang

hehe

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:27 pm
Reply to  Anonymous

BG RIANI AUW AUW @ KERA KONGKANG BAPOK 11:08 AM,

TERUSLAH KAU MENNGGARU WAHAI BINATANG KERA KONGKANG BAPOK ANAK HARAM JUBOR LUAS MUKA BABI OIâ€Ķ

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” CIRIT JUBOR KAU YG KAU ADA SELAIN DARI MENYAMAR.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:28 pm
Reply to  Anonymous

TN ANJING JALANG ANAK HARAM 11:23 AM,

TERUSLAH KAU MENYALAK WAHAI BINATANG TN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI OIâ€Ķ

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” PALAT PUKI KAU YG KAU ADA.

SEMUA ORG DAH “MANGLI” DGN SALAKAN DARI MULUT BUSUK TAIK BABI KAU TUHâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:29 pm
Reply to  Anonymous

TAPI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU TAU KER APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Taro
Taro
3 July 2021 9:45 am

SEMAK DAN MENYEMAKKAN KOMEN KOMEN SAMPAH KEJORA LAHANAT

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 9:56 am
Reply to  Taro

Sahabat ku Taro 9:45 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Jgn lah Kejora ini, En Taro labelkan sbgai lahanat
Buangkan dari hatimu perasaan dengki & khianat
Bukan ke di bawah tu, ada juga nasihat & amanat
Bahkan pantun2 Kejora tu pun ada jugak peminat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh 
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ💐ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 10:57 am
Reply to  Taro

SETUJU SETUJU SETUJU, SOKONG SOKONG SOKONG APA TARO KATA.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:23 pm
Reply to  Anonymous

TERUSLAH KAU MENYALAK WAHAI BINATANG TN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI OIâ€Ķ

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” PALAT PUKI KAU YG KAU ADA.

SEMUA ORG DAH “MANGLI” DGN SALAKAN DARI MULUT BUSUK TAIK BABI KAU TUHâ€Ķ

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:23 pm
Reply to  Anonymous

TAPI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI TU TAU KER APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:55 am

INI ADA SATU KOMEN YG KEJORA AMBIL DARI POST LEPAS, BERKENAAN SEORANG YG MENYOKONG KEPIMPINAN TSMY.

MEMANDANGKAN TSMY PUN TAK SIHAT, KEJORA INGIN MEMBERI RESPON KPD KOMEN BERKENAAN:

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:56 am
Reply to  Anonymous

____________________________________________________
Nadia
28 June 2021 8:51 am

Nadia paling suka masa pemerintahan mahiaddin. Semua disediakan. Semoga Mahiaddin terus sihat dan meneraju Malaysia sampai hujunnnnnnnng nyawaaaaaa.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:56 am
Reply to  Anonymous

Setuju tu, Dik🌷 NadiaðŸĨ€ DewiðŸŒđ,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Seelok-eloknya, kita terus sokong sajalah krajaan
Rakyat sudah diberi, pelbagai bantuan dan tajaan
Kpd TSMY tu, mmg nya abg mnaruh kepercayaan
Pendirian abg ini..sama lah dgn Dik Nadia pujaan
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’Ū
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļðŸ’™âĪïļ
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:57 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€DEWIðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Barangkali, ini dalm pengetahuan Dik Nadia intan
Berita hngat hari ini PM kita TSMY dlm kesakitan
Dengar khabar ‘abah’ di hospital kini dlm rawatan
Kita sama2 berdoa, itulah yang paling berpatutan
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:57 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€DEWIðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Mungkin berita TSMY ni membuat dinda gelabah
Bertenanglah dik Nadia, kita kena sentiasa tabah
Setiap sesuatu itu hanya Allah yg bleh mengubah
Mari le sama2 kita doakan untuk kesihatan ‘abah’
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:58 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€SRIKANDIðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Terkejut betul abg ini, sebaik je mendengar berita
Sebak di dada ini hampir sja bercucuran air mata
Hanya kpd Allah je lah dinda kita pohon meminta
Semoga segera sihat kmbali PM kesayangan kita
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:59 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€SRIKANDIðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Blh jadi berita ni mmbuat Nadia dlm kerunsingan
Jgn risau dik Nadia..diri mu tidak lah kesorangan
Marilah dik Nadia kita bersama menadah tangan
Pohon kesembuhan segera, untk PM kesayangan
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:59 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€MANJAðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Untuk dik Nadia & PM kita, abg berpantun madah
Tentang kesihatan “abah”, tak usah dinda gundah
Marilah bersama, kepada Allah tangan kita tadah
Smoga segala urusan “abah” Allah akn permudah
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 9:00 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€DEWIðŸŒđMANJA💐,

ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Apa pun musibah yang berlaku, jgn lah kita sesali
Barangkali, ianya ketentuan Allah, sejak dari azali
Hasutan pihak yg berniat jahat, usah dinda peduli
Mari lah kita berdoa, agar ‘abah’ cpt sihat kembali
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 9:01 am
Reply to  Anonymous

Nadia🌷Dewi ðŸĨ€KuðŸŒđ,

ðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜Ĩ
Bila ‘abah’ sakit, hati abg jdi runsing tak terhingga
Mlm tdi tertidur awal, tgh mlm mimpi, abg terjaga
Abg tau, bila ‘abah’ sakit dikNadia turut risau juga
Marilah kita doakan, semoga ‘abah’ akn cpat lega
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 9:01 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€SRIKANDIðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Jgn dinda terpngaruh pmbngkang punya angkara
Mereka mmg sengaja nk mencetuskan huru hara
Tk patutlah buat ejek main pemimpin no1 negara
Kpd ‘abah’, mari kita doa agar dia sembuh segera
ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 9:02 am
Reply to  Anonymous

DIK🌷NADIAðŸĨ€MANJAðŸŒđ,

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸĨ€ðŸ’
Duhai Nadia dewi kesayangan, yg ku damba puja
Pasal ‘abah’ sakit tu, jgn le dinda bermuram durja
Segalanya kita serahkan lah kepada Allah sahaja
Marilah kita berdoa utk ‘abah’, duhai dinda manja
🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷ðŸĨ€ðŸŒđ🌷
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 11:13 am
Reply to  Anonymous

Boleh percaya ke doa Wak Gontol Kejora Kojolla nih?

Ikhlas ke dia? Doa musuh politik ke?

Jangan pulak di mulut lain dihati lain.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:14 pm
Reply to  Anonymous

BINATANG ANJING JALANG TN ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI BAKAK AHLI NERAKA YG SENTIASA TERPERANGKAP MUNAPIG DAN MENIPU INI LAGI LAH TAK BOLEH DIPERCAYAI LANGSUNG.

KITA DAH “MANGLI” DGN KEMUNAFIQAN BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM MUKA BABI NIH..

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:16 pm
Reply to  Anonymous

TAPI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM TU TAU KER APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:50 am

RAKAN2 BLOG YANG DIKASIHI SEKALIAN,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora ingin beri nasihat secara madah gurindam
Saling berpesan sesama kita dri keturunan Adam
Nasihat ini, sama-samalah kita ambil dan hadam
Walaupun bagi sesetengah ia pahit seperti jadam
Kalau org tampil beri nasihat jgn pula kita godam
Tak usah lah, simpan hasad & berdengki dendam
Jika ada, api kejahatan di hati, elok le kita padam
Kerana di akhirat nanti hanya syurga yg kita idam
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 11:03 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla yang simpan hasad & berdengki dendam

Kena balun, tibai dan bantai hingga muka dia merah padam

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:19 pm
Reply to  Anonymous

TERUSLAH KAU MENYALAK WAHAI BINATANG TN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI OI…

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” YG KAU ADA.

SEMUA ORG DAH “MANGLI” DGN SALAKAN DARI MULUT BUSUK TAIK BABI KAU TUH…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:21 pm
Reply to  Anonymous

TAPI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU TAU KER APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 8:49 am

PANTUN NASIHAT DARI KEJORA,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora tidak lupa juga persembah pantun nasihat
Berbicaralah dgn cara beradab matang dan sihat
Usah berkomen, bentuk provokasi & berniat jahat
Jgn buat tohmahan atau fitnah dgn tipu muslihat
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
Hendaklah kita selalu dekatkan diri dgn Al-Quran
Buang je..segala sikap keangkuhan & ketakburan
Tidak membawa ke mana pun, sikap bebal baran
Yg paling mmbantu dlm hidup ialah akal & fikiran
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 11:08 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol lah yang berkomen bentuk provokasi & berniat jahat

Dibalun, ditibai dan dibantai berterusan hingga dia dah tak larat

Sekarang merayu, supaya dia tak teruk sangat kena pahat

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:20 pm
Reply to  Anonymous

TERUSLAH KAU MENYALAK WAHAI BINATANG TN ANJING JALANG ANAK HARAM PUKI LUAS MUKA BABI OI…

ITU SAJALAH KEMAMPUAN “POLITAIK” YG KAU ADA.

SEMUA ORG DAH “MANGLI” DGN SALAKAN DARI MULUT BUSUK TAIK BABI KAU TUH…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 1:21 pm
Reply to  Anonymous

TAPI BINATANG ANJING JALANG ANAK HARAM MUKA BABI TU TAU KER APA ITU “MANGLI”?

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (100 JUTA KALI).

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:50 pm
Reply to  Anonymous

KAMU MAMPU HANYA MENGKOPIPES.

KEPALA BESAR, OTAK KICIK.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 2:52 pm
Reply to  Anonymous

TAK TAHU KOMEN LAIN DARI MANGLI.

KAWAN RAPAT DENGAN BANG ALI.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:13 pm
Reply to  Anonymous

Ya lah, binatang anak haram anjing jalang puki luas oi.. sebab kau terlajak bodoh nak tunjuk juah, kata MANGLI tu bahasa Bg Ali yg dok tutuh lubang puki luas tu.

Ini hah.. tak kan kau dah lupa, wahai binatang anak haram anjing jalang tua nyanyuk?

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:15 pm
Reply to  Anonymous

INI HAH, TERJAHAN ANGKUH-BODOH HANG, SEMINGGU YG LEPAS:

_________________________________________________
Anonymous
26 June 2021 7:44 am
Reply to Anonymous

mangli? Bahasa Bang Ali ker tu?

“kenapa asyik buat karutan”?

Ever heard of the very relevant answer, “You only get what you ask for”?

Reply
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:17 pm
Reply to  Anonymous

Baru seminggu hang dah lupa ker wahai anjing jalang anak haram munafiq bakal ahli neraka?

Taik babi banyak sangat melekat kat otak dungu hang tu ka?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:04 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anak haram TN anjing jalang, persoal ttg kopipes
Sebab peluru dari Kejora..dia tk mampu nak tepis
Anjing kurap jalang puki luas itu dungu otak nipis
Lagi pula..otak dia dibalut taik babi berlapis-lapis
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:08 pm
Reply to  Anonymous

Woi anak haram TN anjing jalang puki luas muka babi 2:50 pm,

Aku kopipes pun lebih baik dari salakan munafiq dari mulut luas busuk kau yg mengeluarkan taik babi busuk serupa kemen POLITAIK palat lubang puki menopos kau tu…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
3 July 2021 3:26 pm
Reply to  Anonymous

TN anjing jalang anak haram 2:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Wahai anjing jalang, kulit puki macam katak puru
Aku kopipes pun bahan sendiri bukannya aku tiru
Hang akn kata kopipes juga..klu aku buat yg baru
Pasai hang dah tua umor 90 lebih, nyanyuk keliru
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh 
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

KAH KAH KAH.