SELAGI MAHIADDIN TIDAK DITUKAR, SELAGI ITU NEGARA INI AKAN TERUS HARU-BIRU

Di ketika kes Covid19 terus menunjukkan angka peningkatan sebelum ini, Perdana Menteri, Mahiaddin Md Yasin pernah menyebut kerajaan tidak akan melaksanakan PKP 3.0.

Kemudian ketika PKP dikuatkuasakan di enam daerah di Selangor dan beberapa daerah di negeri-negeri lain, Menteri Kanan Keselamatan, Ismail Sabri Yaakob menyusul dengan memberi jaminan, PKP ini tidak akan diperluaskan ke seluruh negara.

Tetapi, dua hari selepas itu dan hanya beberapa hari menjelang 1 Syawal, Mahiaddin sendiri mengumumkan melalui kenyataan meddia tentang perlaksanaan PKP di seluruh negara.

Mahiaddin Perdana Menteri dan beliau juga yang mempengerusi semua mesyuarat Majlis Keselamatan Negara, namun semua keputusan terlihat celaru dan haru-biru.

Serentak dengan itu, rakyat jadi bingung dan pening kepala dibuatnya.

Selain itu, pelbagai peraturan dan SOP turut diperkenalkan setiap kali PKP diumumkan.

Malangnya, yang kedapatan lebih dulu melanggar SOP ialah para menteri sendiri, termasuk Mahiaddin sendiri yang gambarnya tidak memakai pelitup muka telah pun tular di media sosial sejak sekian lama.

Malang lagi buat rakyat biasa, hanya mereka yang serta-merta didenda, tetapi tindakan, malah siasatan terhadap golongan kayangan bukan main lembab lagi dijalankan, siput babi merangkak pun lagi laju agaknya.

Azmin Ali yang dihebohkan menyambut hari raya di rumah rasminya bersama anak menantu yang sudah berkahwin, masih lagi dilaporkan dalam siasatan pihak berkuasa dan ternampak tak mustahil akan lepas begitu saja.

Walaupun siasatan awal polis dan pengakuan Azmin sendiri menggambarkan semua anak dan menantunya tinggal serumah di kediaman rasmi itu, persoalan lain ialah apakah anak dan menantunya yang sudah berumahtangga itu selama ini turut menumpang menikmati kemudahan bil api, air dan pembentungan percuma atas nama Azmin sebagai menteri?

Kalau begitu….wowww seronoknya, bukan saja hidup menteri ditanggung dengan duit cukai rakyat, tetapi juga anak, menantu dan cucu-cucu mereka sekali?

Beberapa menteri lain yang dipaparkan telah melanggar SOP juga seperti senyap begitu saja kes mereka.

Kali ini rakyat bukan saja celaru dan keliru, malah jadi marah dibuatnya

Bila mahu undi mereka, macam-macam dijanji, diberi harapan dan kononnya rakyat diutamakan, rupa-rupanya selepas menang, golongan kayangan jauh lebih didaulatkan.

Lantaran itu, kerajaan ini tidak ragu-ragu lagi dianggap sebagai kerajaan yang gagal iaitu gagal mengutamakan rakyat dan hanya mendahulukan puak-puak mereka semata-mata.

Setelah PKP 2.0 yang separuh masak, ditambah dengan darurat dan diikuti pula dengan PKP 3.0 yang banyak kelonggaran dilihat gagal membendung penularan wabak Covid19, kerajaan kini dilaporkan mahu memperkenalkan PKP sepenuhnya seperti PKP 1.0 dahulu di Selangor.

Ini kerana kes Covid19 di Selangor dalam sehari dua ini dilaporkan begitu tinggi dan terus menunjukkan peningkatan.

Melaksanakan PKP sepenuhnya di Selangor, tetapi masih ada kelonggaran di negeri-negeri lain, ia bukan saja suatu penganiayaan yang berpilih-pilih, lebih daripada itu ia juga menunjukkan sekali lagi kegagalan kerajaan dan Mahiaddin dalam membuat keputusan.

Jika PKP 2.0 atau PKP 3.0 dibuat sepenuhnya seperti PKP 1.0, keadaan mungkin tidak seburuk sekarang.

Sekarang, dengan PKP sepenuhnya mungkin dikuatkuasakan di Selangor, tetapi PKP yang longgar di negeri-negeri lain dibiarkan berterusan, tiada jaminan PKP 4.0, PKP 5.0, PKP 6.0 dan seterusnya tidak dilaksanakan.

Maknanya kita akan terus dibelenggu dan diburu oleh PKP demi PKP tanpa menentu.

Sebab apa?

Sebabnya tidak lain ialah kerana kita mempunyai seorang Perdana Menteri yang tidak layak untuk menguruskan negara ini.

Sejak Mahiaddin memimpin negara melalui pengkhianatan, macam-macam kekeliruan, caca marba dan ketidaktentuan dalam keputusan yang dibuat oleh kerajaan dalam hal berkaitan PKP dan hal tersebut berlaku adalah bukti nyata tentang ketidakmampuannya.

Negara akan terus celaru, haru biru dan tidak menentu, manakala rakyat terpasong keletihan selagi Mahiaddin kekal lagi memimpin negara ini.

Apabila orang yang tidak layak dan tidak mampu menjadi ketua, dalam apa organisasi sekali pun, celaru dan haru-birulah jadinya.

Kalau kita ingin negara berubah dalam cara ia diurus dan cekap menangani krisis serta tidak membuatkan rakyat pening kepala, perubahan paling asas ialah Mahiaddin wajib diubah terlebih dahulu. (ShahbudinHusin 18/05/2021)

4 11 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 18 May 2021 — 4:49 pm
Subscribe
Notify of
guest
157 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
khatijah.nuno
khatijah.nuno
20 May 2021 2:00 am

PM paling bodoh, hodoh, lemah, tidak bertanggungjawam, incompetent….tgk muka sebijik mcam filem arwah P.Ramlee Si Tora Harimau Jadian” muka celoreng. ini Adun Pagoh ialah “Si Moodin PM Jadian dari kerajaan Tebok Atap hahahaha

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
18 May 2021 6:52 pm

PHD4PIG GAGAL HALANG KLUSTER TABLIGH DAN SABAH ITULAH PUNCA WABAK KE TANAH MELAYU……… SKANDAL2 DORAEMON, PAK DAJJAL, NOBITA LESAPKAN DUIT RAKYAT SEHINGGAKAN RINGGIT MERUDUM…….. Tommy Thomas’s And Guan Eng’s Dirty Hands Finally Revealed………. But what is even more shocking is the revelation that former Attorney-General Tommy Thomas buried the cases against another 346 recipients of 1MDB’s money totalling more than RM307 million. It looks like the Perikatan Nasional government is more serious about recovering 1MDB’s stolen money than the Pakatan Harapan government was. And the Pakatan Harapan government had 22 months to recover 1MDB’s money while the Perikatan Nasional government… Read more »

zunnun
zunnun
18 May 2021 6:46 pm

bila MKN bersidang mengenai Covids….

pengakhir meyuarat persidangan, babi2 tegar pAs akan membaca doa penutup mereka yg menjela2…..

ape yg mereka doakan itu yg meneruskan tindakan seterus nya…

jgn pula doa2 yg membawa kecelakaann seperti di Memali, tergolek2 mati….

kini Negara di Landa dgn Covids, yg agar runcing, ape kah doa2 perician yg lebai2 doakan satu jenamaan kebabian seperti di Memali….

si babi tegar hadi masih mengamalkan ajaran sesat songsang seketul daging lagi ke utk perkasakan kerajaan #melayu2isle nya…

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
18 May 2021 6:15 pm

PHD4PIG PERGI BERKAMPUNG DEPAN ISTANA DESAK BUBAR PARLIAMEN KALAU GENTLE MAN… PHD4PIG PENGGANAS KOMUNIS LTTE PENYEMBAH BABI……… Babi. K’jaan DAP buat apa? Tak hormat orang Islam. Cis!!….. ‘Babi mati dalam ladang, depa lempar terus ke sungai’ TASEK GELUGOR: Status terkini pencemaran Sungai Kereh akibat pembuangan sisa najis dari ladang penternakan babi yang terletak di Kampung Selamat masih buntu untuk diselesaikan. Walaupun isu ini menjadi perhatian Kementerian Alam Sekitar dan Air (KASA) namun kerajaan negeri Pulau Pinang yang diterajui DAP masih terus membisu. Baru-baru ini, tinjauan Harakahdaily di Kampung Air Melintas Kecil bagi mendapatkan kepastian berhubung sebarang tindakan susulan setelah analisis… Read more »

trackback
Pengendalian Covid-19 di Malaysia berpusing-pusing di 'roundabout' buat rakyat pening
18 May 2021 5:30 pm
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
18 May 2021 5:26 pm

PHD4PIG HANYA TAHU TUDING JARI……KALAU ANAK JANTAN SILA BERKHEMAH DEPAN ISTANA TUNTUT SIDANG PARLIAMENT……….. RAKYAT TAK MAMPU BERSABAR DI BAWAH PHD4PIG PERINTAH NEGARA 22 BULAN……… ALJUBON NANTI LETAKKAN KUTIPAN DALAM TABUNG LGBT………. PEJUANG HUDUD PASTI TERUS DISOKONG KUAT DAN DIMARTABATKAN……. KITA ADA CARA SENDIRI TANPA VAKSIN…….. PASTIKAN SAKI BAKI PHD4PIG SEPERTI PARTI KADOK TIDAK LAGI JADI KERAJAAN PRU15 NANTI…….. THE PROBLEM STARTED WHEN DAJJAL ILLUMINITY AND DAJJAL FREEMASON UNITED TO DEVALUATE RINGGIT TERRIBLY…..IT WAS ONLY THE TIP OF HUGE CORRUPTIONS ICEBERG……THE TRUE TRAITOR WAS MAHA BOROS UNDERLYING THE SCANDALS…….. Dahulu DAP label Umno sebagai kleptokrat -…….. “DAP tahu kalau Melayu… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:45 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
TN monyet biol..populariti murahan cuba digarap
Tapi, hanya kpd karutan ala tadika je yg dia harap
Apa yg monyet itu dpt hanya kena balun tertiarap
Kini dh hilang kelibat itu anak haram anjing kurap
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 May 2021 4:29 pm

Anjing PAS like prono tapi pejuang Isle dan Hudud. Anjing PAS jangan lupa derma Free Pelirstim Khalil anjing Hadi. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:21 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Silap besar le TN monyet gi acah sorang jaguhan
Apa yng dia dapat hanyalah jadi objek belasahan
Pukulan padu dari Kejora dia tk mampu bertahan
Cabut lari le anak haram itu dah tiada lain pilihan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
18 May 2021 4:15 pm

PEJUANG HUDUD PASTI TERUS DISOKONG KUAT DAN DIMARTABATKAN……. KITA ADA CARA SENDIRI TANPA VAKSIN…….. PASTIKAN SAKI BAKI PHD4PIG SEPERTI PARTI KADOK TIDAK LAGI JADI KERAJAAN PRU15 NANTI…….. THE PROBLEM STARTED WHEN DAJJAL ILLUMINITY AND DAJJAL FREEMASON UNITED TO DEVALUATE RINGGIT TERRIBLY…..IT WAS ONLY THE TIP OF HUGE CORRUPTIONS ICEBERG……THE TRUE TRAITOR WAS MAHA BOROS UNDERLYING THE SCANDALS…….. Dahulu DAP label Umno sebagai kleptokrat -…….. “DAP tahu kalau Melayu berpecah, peluang untuk berkuasa semula di Putrajaya cerah. Kalau Melayu bersatu harapan mereka untuk kembali berkuasa sukar,” KOTA BHARU: DAP akan melakukan apa sahaja demi untuk mentadbir kembali Putrajaya termasuk berusaha mendapat… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:11 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Siaan anak haram TN monyet samseng taik kuda
Nak masuk gelanggang, tapi kosong ilmu di dada
Tk terlawan dia dgn Kejora yg bijak cergas minda
Apa yg dia dpt, hanya jadi badut, bahan persenda
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:10 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Anak haram TN monyet, spt arwah Seman Kadok
Bila lihat je pantu Kejora dia jadi tk senang duduk
Kemain nak terkam rimau tak sedar diri pelanduk
Apa yg dia dpt, maruah tercalar & malu tertunduk
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:49 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Binatang TN monyet hanya komen politaik diluah
Sbb tu anak haram tu asyik malu tercalar maruah
Dgn org lain boleh le, dia nak lagak samseng juah
Tapi dgn Kejora, siap ler anak haram tu mkn kuah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:37 pm

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Pantun2 Kejora bikin TN Monyet jadi tersinggung
Dirasa bgai kepala kena ketuk dgn pemukul gong
Dia terjah masuk..dek tak tahan panas ponggong
Tapi, terima kasih le, beri kt Kejora bola tanggung
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Padan muka dia binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh…

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:22 pm

RAKAN2 BLOG YANG DIHORMATI SEKALIAN:

Untuk monyodar-an si botino tuo kutok Binatang Anak Haram TN Monyet yang bingai dungu bangang bobal bongap bongok bengong biol tolol bahalol pukimak sial anak haram barua lahanat muko kulit babi otak taik babi tu dan jugo sobagai poringatan bosamo, den nak ulang siar lah koratan borito ini:

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:23 pm
Reply to  Anonymous

Kuasai, betulkan bahasa Melayu dulu…
18 Feb 2021

ROSALWANI CHE SOH @ YUSOFF

SHAH ALAM – Sasterawan Negara mengingatkan segelintir rakyat Malaysia jangan hanya kecoh menegur sebutan individu lain dalam bahasa Inggeris, sebaliknya mengabaikan kepentingan untuk menguasai, menghormati dan mencintai bahasa kebangsaan sendiri.

Sasterawan Negara, Datuk Dr Anwar Ridhwan berkata, perkara itu perlu diberi perhatian, ekoran masih ramai rakyat Malaysia sendiri yang tidak fasih berbahasa Melayu selain gemar menggunakan bahasa ‘Melayu rojak’ iaitu bahasa Melayu yang bercampur dengan Inggeris dalam pertuturan harian.

Sinar Harian.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:24 pm
Reply to  Anonymous

KERATAN BERITA INI AKAN TERUS DISIARKAN SEHINGGALAH BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA DAJJAL LAHANAT MUKA 10 KEPING KULIT BABI OTAK 1 KG TAIK BABI TU DAPAT MENGUASAI BAHASA MELAYU DENGAN BAIK…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:24 pm
Reply to  Anonymous

KERATAN BERITA ITU BERTARIKH 18 HB FEBRUARI 2021, DAH LEBIH 2 BULAN BERLALU…
TAPI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA TAHI BABI ITU DIAJARKAN TENTANG IMBUHAN ‘DI’ DAN MENGEJA ‘HANYA’ LEBIH AWAL DARI ITU, SEBULAN LEBIH. BERMAKNA DAH TIGA BULAN LEBIH BINATANG ANAK HARAM TU DIAJAR, TAPI MASIH JUGA DIA TAK FAHAM2..

APA PUNYA BENGAP DUNGU LAH BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TUH…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:25 pm
Reply to  Anonymous

UNTUK MAKLUMAN PEMBACA SEKALIAN:

SUDAH LEBIH DUA BULAN, BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BATANG PISANG BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA LAHANAT MUKA KULIT BABI INI DIAJARKAN TENTANG PENGGUNAAN IMBUHAN ‘DI’ DALAM BAHASA MELAYU DAN JUGA EJAAN PERKATAAN ‘HANYA’, TAPI TAK DAPAT JUGA DIKUASAI OLEH ANAK HARAM BABI HUTAN SEKOR NIH.

MMG TERNYATA BINATANG ANAK HARAM BEKAS MURID SEKOLAH SJK INI BODOH PIANG DUNGU LEMBAM TOLOL BAHALOL BEBAL BENGAP BONGOK BANGANG BENGONG TERAMAT.

PUKIMAK PUNYA MONYET ANAK HARAM MUKA 10 KEPING KULIT BABI NIH.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:27 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek masuk blog harap dedak jer nak melantak
Tapi dia ini, jenis dungu bingai punya kepala otak
Mesti dulu kepala dia, kt meja cikgu asyik hentak
Imbuhan ‘di’ pun dia tak tau mcm mana nak letak
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh…

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:27 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek dah tua ganyut tak lama nak jadi bangkai
Otak dia kecik harap kepala besar buah tembikai
Dlm BM ternyata betina tua tu bodoh bingai cikai
Imbuhan ‘di’ pun dia tk tau, mcm mana nak pakai
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:28 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek dah tua ganyut tak lama nak jadi bangkai
Otak dia kecik harap kepala besar buah tembikai
Dlm BM ternyata betina tua tu bodoh bingai cikai
Imbuhan ‘di’ pun dia tk tau, mcm mana nak pakai
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:28 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Belajar dekat SJK, tidak bawa nenek TN ke mana
Kt sekolah..dia banyak kawan dgn Hindu & China
Nahu dan tatabahasa dalam BM, dia tidak cakna
Imbuhan ‘di’ pun si betina biol tua tu tak tau guna
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh…

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:29 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tak pastilah samada bodoh nenek tu semula jadi
Masa SJK dulu..keje jadi bohsia dan malas study
Rasanya SPM dulu..BM dia fail atau dapat gred D
Hingga dia tidak tahu nak mengguna imbuhan ‘di’
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:29 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Binatang TN Monyet ke sini, sbb dpt dedak ditaja
Anak haram itu belajar di SJK, buat abis duit saja
Perkataan ‘hanya’ pun anak haram tu tak tahu eja
Mesti anak haram tu asyik kena berdiri atas meja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:32 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek itu mmg lah jenis bebal bengap pekak tuli
Dia asyik je, bawak ejaan ‘ha nya’ bahasa Swahili
Tak berubah juga dia, wlu cikgu tegur berkali-kali
Yg betina tua tu tahu, kangkang puki kat Bang Ali
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:33 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek tak masuk diajar, wlu cikgu tengking maki
Klau komputer rosak, nenek itu kata, kena ‘baikki’
Yg betina tua itu tahu, kat Bg Ali dikangkang puki
Dia melentang kangkang, Bg Ali kat atas jadi joki
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pukimak betul binatang anak haram TN Monyet
muka kulit babi otak taik babi tuh..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:34 pm
Reply to  Anonymous

HERAN SUNGGUH PEMBACA SEKALIAN…

BINATANG ANAK HARAM TN MONYET OTAK TAHI BABI TU TAK ADA PERASAAN MALU LANGSUNG KAH?

DAH NAK MASUK 3 BULAN…SETIAP HARI…SEHARI 3-4 KALI, BINATANG ANAK HARAM TU DIAJARKAN PENGGUNAAN IMBUHAN ‘DI’ & MENGEJA ‘HANYA’ DLM BAHASA MELAYU…SEHINGGA TERPAKSA DITENGKING CERCA MAKI HERDIK…TAPI MASIH JUGA DIA TAK BERUBAH…

KEJORA RASA BUKA SAJA KULIT BABI YG MELIPUTI MUKA ANAK HARAM TU SEHINGGA BEGITU TEBAL MUKANYA TAK TAHU MALU…RASANYA TAIK BABI PUN ADA KAT OTAK DIA…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:35 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA NAK UBAH GELARANNYA KPD:

“BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI”

ANAK HARAM TU LANGSUNG TAK ADA PERASAAN MALU & BEBAL BENAK BENGAP, LANGSUNG TAK MASUK DIAJAR …

DIA MMG SEBENARNYA BABI YG LAHIR KELUAR DARI LUBANG PUKI BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:59 pm

…WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA KELULUSAN SJK SAJA, SUSAH LAH NAK MENYEKEL KEPALA DIA SEBAB DIA TAK FAHAM.

TAPI BALUN JUGA LAH, SIKIT SEBANYAK DIA MESTI FAHAM.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:36 pm
Reply to  Anonymous.

BINATANG ANAK HARAM TN MONYET PRODUK SJK BUKAN SAHAJA TAK FAHAM DAN TAK MASUK DIAJAR SBB TAIK BABI BANYAK KAT OTAK DIA.

DIA JUGA TAK ADA PERASAAN MALU SEBAB KULIT BABI MELEKAT BERLAPIS-LAPIS KAT MUKA DIA.

DAH TU, ASYIK MENYEMAK BLOG DGN KOMEN ‘POLITAIK’ PALAT PUKI KERING DIA.

SEMUANYA KERANA DIA BABI YG LAHIR KELUAR DARI LUBANG PUKI BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:53 pm

PEMBACA SEKALIAN LIHATLAH KARUTAN ALA TADIKA DARI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BEBAL DUNGU, MENGGUNAKAN BAHASA SJK NYA DI JAM 2:09 PM & 2:15 PM NIH:

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:53 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous.
18 May 2021 2:09 pm
Reply to Anonymous

ponggong..barua ifrit Wak Gontol Kejora Kojolla bbanyak di selepet tahi

Dia ke sana sini di tenung orang sebab bau buuk, lama2 cabu lri jauh bedebah tuh.

Reply

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:55 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous.
18 May 2021 2:15 pm
Reply to Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla dulu sekolah SJK, lepas itu sekolah malam.

Takda duit, kena kerja dan belajar malam.

Kesian. Tapi degil, keras kepala na’uzubillah.

Kesian nya di tarik balik sebab tak layak menerima nya.

Reply

_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:55 pm
Reply to  Anonymous

RESPON DARI KEJORA & JUGA UNTUK MENGAJAR BINATANG TN MONYET ANAK HARAM TUH:

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:57 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET
PUKIMAK SIAL LAHANAT YANG MENULIS DI JAM 2:09 PM!

‘DI SELEPET’…???

IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT PERBUATAN KENA DIRAPATKAN, MANAKALA
IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT TEMPAT/KEDUDUKAN/MASA KENA DIRENGGANGKAN!

‘DI’ DGN ‘SELEPET’ TU KENA RAPAT, SEBAB ‘SELEPET’ TU PERBUATAN!
=> DISELEPET…

KALAU DI KARPET KE ATAU DI DOMPET KE, OK LAH.

FAHAAAAAAAAAAMMMMMMMM!!!!!

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:58 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET
PUKIMAK SIAL LAHANAT YANG MENULIS DI JAM 2:09 PM!

‘DI TENUNG’…???

IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT PERBUATAN KENA DIRAPATKAN, MANAKALA
IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT TEMPAT/KEDUDUKAN/MASA KENA DIRENGGANGKAN!

‘DI’ DGN ‘TENUNG’ TU KENA RAPAT, SEBAB ‘TENUNG’ TU PERBUATAN!
=> DITENUNG…

KALAU DI GUNUNG KE ATAU DI SYARIKAT RENUNG KE, OK LAH.

FAHAAAAAAAAAAMMMMMMMM!!!!!

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:00 pm
Reply to  Anonymous

WOI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET
PUKIMAK SIAL LAHANAT YANG MENULIS DI JAM 2:15 PM!

‘DI TARIK’…???

IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT PERBUATAN KENA DIRAPATKAN, MANAKALA
IMBUHAN ‘DI’ DGN PERKATAAN YG BERSIFAT TEMPAT/KEDUDUKAN/MASA KENA DIRENGGANGKAN!

‘DI’ DGN ‘TARIK’ TU KENA RAPAT, SEBAB ‘TARIK’ TU PERBUATAN!
=> DITARIK…

KALAU DI PARIT KE ATAU DI CEREK KE, OK LAH.

FAHAAAAAAAAAAMMMMMMMM!!!!!

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:00 pm
Reply to  Anonymous

TAK KAN LAH ASYIK NAK KENA TENGKING HERDIK SETIAP HARI KOT???
DAH TU, DLM SEHARI BERPULUH-PULUH KALI NAK KENA TENGKING HERDIK..

KAU TAK ADA PERASAAN MALU LANGSUNG KE BINATANG ANAK HARAM TN MONYET?

ATAU KAU NI BUKAN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TAPI SEMEMANGNYA BINATANG BABI?

KAU DULUNYA LAHIR KELUAR DARI LUBANG PUKI BABI KER…??

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:01 pm
Reply to  Anonymous

KAU TAK TAHU MALU KAT ORANG KER BINATANG ANAK HARAM TN MONYET OTAK TAHI BABI.???

BERAPA PULUH LAPIS KULIT BABI KAH YG ADA KAT MUKA KAU & BERAPA KG TAHI BABI KAT OTAK KAU TU..MENYEBABKAN KAU TAK ADA RASA MALU LANGSUNG DGN KEBENAKAN KEBEBALAN KEDUNGUAN KEBENGAPAN KETOLOLAN KEBAHALOLAN KEBONGOKAN KEBENGONGAN YG ADA PADA KAU TU WAHAI BINATANG MONYET ANAK HARAM PUKIMAK!!!!

SAMPAI TAK MASUK2 DIAJAR LANGSUNG DAH DEKAT 3 BULAN DIAJAR. PUKIMAK HARAM JADAH PUNYA BINATANG TN MONYET MUKA KULIT BABI NIH…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:01 pm
Reply to  Anonymous

YG SEPATUTNYA RAPAT, DIA RENGGANGKAN
YG SEPATUTNYA RENGGANG, DIA BAGI RAPAT PULA.

HAIRAN SUNGGUH, BINATANG MONYET PUKIMAK SIAL ANAK HARAM BEBAL BENGAP BANGANG BONGOK BENGONG BINGAI BIOL TOLOL BAHALOL PEKAK BADAK NI TAK BOLEH JUGA NAK FAHAM-FAHAM.

ITULAH MALANGNYA NASIB BINATANG MONYET DAJJAL LAHANAT NI DIHANTAR OLEH MAK BAPAK DIA KE SEKOLAH SJK DULU.

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:02 pm
Reply to  Anonymous

TAK PERNAH ADA LAH LAGI MANUSIA SEBEGINI BODOH PIANG TOLOL BAHALOL DUNGU BINGAI BEBAL BENGAP BANGANG BENGONG BONGOK MELEBIHI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET TUA PUKIMAK SIAL ANAK HARAM BABI HUTAN PEKAK BADAK MUKA KULIT BABI SEKOR NI.

KENAPALAH DIA TIDAK DILAHIRKAN MENJADI SEEKOR LEMBU ATAU KERBAU ATAU KAMBING ATAU UNTA ATAU BAGHAL ATAU KELDAI ATAU BADAK SUMBU ATAU ANJING ATAU BABI HUTAN.

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:02 pm
Reply to  Anonymous

MEMANGLAH TERSANGAT BODOH PIANG, BEBAL BENGAP TN MONYET BETINA TUA KUTUK NI LEBIH DARI TARAF SEEKOR BINATANG.
DAH HAMPIR TIGA BULAN DIAJAR BENDA YANG SEBEGITU MUDAH PUN TAK BOLEH DIFAHAMINYA.

ELOK KALAU BETINA TUA KUTOK NI DIHANTAR UNTUK DIAJAR KAT DALAM ZOO BERSAMA KERA, MONYET, UNGKA, ORANG UTAN, SINGA LAUT, BANGAU, BERUANG, KUDA BELANG, MEMERANG, BADAK SUMBU, BABI HUTAN, DSB.
ATAU DIHANTAR BELAJAR BERSAMA BINATANG2 KAT DALAM SARKAS.

PUKIMAK SIAL ANAK HARAM PUNYA BINATANG TN MONYET TAHI MUKA KULIT BABI NIH.

HA HAH HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:03 pm
Reply to  Anonymous

INILAH APO YANG DIKATO-AN OLEH BRO DIN REMOS…

TAKDO KOJO YANG LOBIH TORUK DARI MONGAJAR MANUSIO BENAK BOBAL BONGOK BONGAP BENGONG BANGANG BINGAI BIOL BAHALOL BODOH PIANG MACAM BINATANG TN MONYET TAHI, BETINA TUA ANAK HARAM PUKIMAK SIAL LAHANAT SEKOR TU…

MONGASAH BOLAKANG PARANG PUN TIDAK SOTORUK ITU..

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:04 pm
Reply to  Anonymous

Din Remos
3 March 2021 10:02 am

Adapun pekerjaan mengasah belakang parang itu kadangkala lebih baik dari mengajar orang yang benak dan tertutup pintu hatinya untuk menerima pengajaran. Kerana belakang parang jika diasah berterusan, nescaya ia boleh tajam. Akan tetapi orang yang benak ini ibarat mengajar kerbau atau kambing supaya tidak memakan tanam- tanaman…. sia-sia dan menyakitkan hati sahaja….

Reply

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:05 pm
Reply to  Anonymous

Din Remos
9 March 2021 8:16 am
Reply to Anonymous

Buek apo la Jang kau boponek lolah mengaja nenek tu…. buang maso ngabehkan bogheh ajo… daripada mengajar BAHASA, lebih elok dia diajar supaya BERBUDI BAHASA

Reply

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:05 pm
Reply to  Anonymous

Din Remos
15 March 2021 9:36 am
Reply to Anonymous

Itulah nenek. Ramai orang dah bagi amaran supaya nenek jangan suka menunjuk pandai, mahu komen semua orang di sini, nak jadi pak pacak lah itu ini. Sedangkan pengetahuan nenek tu cetek. Bahasa Melayu lintang pukang, nak tulis English pula terkial-kial merujuk Pakcik Google. Dapat sepatah dua phrases, itulah yang diulang-ulang, sekadar mahu dilihat orang kononnya dia pandai. Walhal semua orang tahu akal nenek cetek, fikiran nenek tidak matang setaraf budak tadika.

…/ bersambung …

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:06 pm
Reply to  Anonymous

…/sambungan…

Nenek tahu, orang lain juga buat salah ejaan dan kesalahan nahu sebagainya termasuk Din…… tapi ada orang pick up benda tu/. Sebabnya orang lain tidak pernah nak tunjuk pandai dan bermulut celupar seperti nenek. Dalam bahasa mudah, hanya nenek yang dibenci oleh pengunjung blog.

Semoga nenek dapat menghadapi kenyataan ini dengan tenang dan sentiasa tabah. Jangan terlalu mengikut emosi menjawab kritikan ini, nanti menggeletar jari, buat kesalahan ejaan lagi dan terus kena belasah….kah kah kahhhhh

Reply

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:07 pm
Reply to  Anonymous

MEMANG BOTUL DAN BONAR SANGEK TU, BRO DIN REMOS!

MONGAJAR BINATANG KEK DALAM SARKAS ATAU MONGAJAR LOMBU KOBAU PUN TIDAK SOSUSAH MONGAJAR BINATANG BOTINO TUO TN MONYET BATANG PISANG BODOH BOBAL BONGOK BONGAP BENGONG BANGANG BIOL TOLOL BAHALOL ANAK HARAM PUKIMAK LAHANAT PEKAK BADAK SEKOR TU…

TAK MASUK DIAJAR LANGSUNG NATE MONYET TUO DUNGU BARUA ANAK HARAM NIH!

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:08 pm
Reply to  Anonymous

Bravo Din Remos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Dh sebulan lbih nek diajar, jika kenangan diimbau
Tetapi, lbih teruk dari kerja menarah kayu merbau
Mmg ler jenis tak masuk diajar itu nenek lahabau
Din kata..ngajar nek spt ngajar kambing & kerbau
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:09 pm
Reply to  Anonymous

Bravo Din Remos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kebengapan & dungu nenek bukan lah lagi rahsia
Masa SJK dulu, dia malas & lbih suka jadi bohsia
Kini nek terus jadi bebal benak hingga lanjut usia
Din kata ngajar nenek bengap tu jadi kerja sia-sia
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:09 pm
Reply to  Anonymous

Bravo Din Remos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Wow..Din Remos ini bagaikan seekor ular berbisa
Patukannya tu dah pasti sekali perit nenek terasa
Din kata..BM nenek tk daya lagi nak memperkasa
Lebih baik, klau nenek diajar tentang budi bahasa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:10 pm
Reply to  Anonymous

Bravo Din Remos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Sebelum ni pun kaw giler Din tampil tibai belasah
Kata Din mengajar binatang pun tak begini susah
Mmg nek bebal dungu tu, jenis rendam tak basah
Dpd ajar dia, lebih mudah lagi blkg parang diasah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:11 pm
Reply to  Anonymous

TAK TAHU NAK KATA APA LAGI LAH DIN OI…

ENTAH BILA LAH, BINATANG ANAK HARAM TN MONYET TAHI, BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA LAHANAT BIOL TOLOL BAHALOL BINGAI DUNGU BINGAI BEBAL BENGAP BONGOK BANGANG BENGONG DAJAL MUKA 10 KEPING KULIT BABI & OTAK 1 KG TAIK BABI NI DAPAT NAK FAHAM.

BABI HUTAN PUNYA MAHKLUK, TAK MASUK2 DIAJAR. ENTAH BILA LAH BINATANG ANAK HARAM DAJAL LAHANAT TU NAK MAMPOS, MENYUSAHKAN ORANG SAJA.

HAH HA HAA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:11 pm
Reply to  Anonymous

HERAN SUNGGUHLAH DIN…

MCM MANA BOLEH ADA MANUSIA YG TAK TAHU MALU TAHAP ANAK HARAM TN MONYET TAHI BABI TU…?

KENAPALAH TN MONYET ANAK HARAM INI TIDAK DILAHIRKAN SBG SEEKOR BINATANG…??

BERAPA PULUH KEPING KAH KULIT BABI YG MELEKAT DI MUKA BINATANG ANAK HARAM TN MONYET TAHI INI YG MENYEBABKAN DIA TAK ADA PERASAAN MALU LANGSUNG…???

BILAKAH LAGI BINATANG ANAK HARAM MUKA BERPULUH KEPING KULIT BABI NI NAK MAMPOS SUPAYA TAK MENYUSAHKAN ORANG…????

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:14 pm
Reply to  Anonymous

Bravo Din Remos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Mmg elok sgt Din tala itu anak haram tua bangka
Din kata, otak nenek itu, hanya taraf budak tadika
Tak tahu malu langsung itu nenek bangsat puaka
Serupa kulit babi sja, tebal, itu nenek punya muka
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:15 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA NAK TAMBAH GELARAN BINATANG PELESIT TU KEPADA:

“BINATANG ANAK HARAM TN MONYET (@ TN ANJING) MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI, SEGALA-GALANYA BABI, LAHIR KELUAR DARI LUBANG PUKI BABI.”

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:37 pm

RAKAN2 BLOG SEKALIAN,

CUBA PERHATIKAN KOMEN2 DARI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TUH… ADA TAK KOMEN DIA YANG IKUT TAJUK POS ATAU KOMEN POLITIK DIBUAT?

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:38 pm
Reply to  Anonymous

Eisyh eisyh eisyh…

Hebat sungguh Binatang Anak Haram TN Monyet tuh pasal ‘POLITAIK’…

Masuk saja ke blog, terus anak haram tu berikan

1) komen ikut tajuk (MENO)POS puki kering dia tuh…

2) komen ‘POLITAIK’ kucing KEPALA BUTOH PAK DIA..

3) komen ‘POLITAIK’ anjing LUBANG PUKI MAK DIA

4) komen ‘POLITAIK’ palat PUKI KELENTIT PANJANG DIA…

Eisyh eisyh eisyh…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:39 pm
Reply to  Anonymous

Haa… Rakan2 blog tunggu apa lagi?..

Haah tepuk!!!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH .. (1000X)

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:44 pm
Reply to  Anonymous

BERUK TUA BINATANG ANAK HARAM WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA BODOH BANGANG TAK FAHAM BAHAWA, BILA DIA TULIS KOMEN DI LUAR TAJUK POS, KOMEN2 YANG MEMBALUN DIA MESTI LAH KELUAR TAJUK PIS JUGA.

SUSAH BILA ADA YANG LULUS SJK SAHAJA NIH. LULUS LAIN KE TAK PASTI.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 3:41 pm
Reply to  Anonymous.

BARU BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BODOH BANGANG FAHAM BAHAWA, BILA DIA ASYIK TULIS KOMEN ‘POLITAIK’ PALAT PUKI DIA DI LUAR TAJUK POS & HANYA IKUT DIA PUNYA TAJUK (MENO)POS, KOMEN2 YANG MEMBALUN DIA MESTI LAH KELUAR TAJUK POS JUGA.

SUSAH BILA ADA MALAUN YANG LULUS SJK SAHAJA NIH.

LULUS PUN SETAKAT CUKUP MAKAN JER, BM FAIL.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:08 pm

RAKAN2 BLOG YANG DIHORMATI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Utk kwn semua..pantun2 Kejora terus persembah
Ini ada ‘clue’ pasal malaun itu, Kejora nak tambah
Kasi panas lagi ponggong..itu barua ifrit bedebah
Biar dia menggeletar, mcm org demam tak kebah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:09 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Malaun tu bodohnya, mengalahkan baghal & unta
Orng nya munafiq besar banyak putar belit & auta
Hujah yillek, hanya karangan tadika selalu dicipta
Karutan merapu & komen politaik dia merata-rata
Cerita pasal berak & tahi, kerap dibuatnya senjata
Kalau bab agama, mmg malaun iblis itu jahil buta
Dia nak juah tk padan umur dh 90 tahun tua renta
Selalu dia cabut lari dek tk tahan siksa dan derita
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:09 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Orangnya itu udah sgt tua tapi bodoh berkati-kati
Kebengapan & kebebalan, pada diri nya dh sebati
Klau berpantun madah..mmg langsung dia tk reti
Sekolah dulu SJK, belajar pula tk smpai universiti
Dia jadi ‘objek belasahan’, sejak Wak Suman mati
Wak Suman ke dlm tanah, dia pula jadi pengganti
Bila Kejora bijak berpantun dia dengki dan iri hati
Makin teruk biol, sejak menopos @ haid berhenti!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:10 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Dulu dia geng krjaan, kini dlm kem pembangkang
Idola dan nabi yg dia puja ialah Atok96 pedukang
Mulut dia sentiasa busuk, bau sperti air longkang
Dia ada pasang ‘side kick’ si bebal kera kongkang
Kebodohan pada diri nya mmg tak pernah lekang
Asyik jer dgn Kejora, dok kena balun terkangkang
Bleh dikata, tiap hari kena tibai, berbirat belakang
Selalu bila tk tahan sangat dia lari lintang pukang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:11 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
That bitch is damn stupid, with an IQ almost zero
Her brain is so small..& as if the brain never grow
Not well educated, the idiot’s mind is very narrow
She tried to act as eagle, but she’s just a sparrow
If vehicle is concerned she’s an old wheel barrow
Every day..as if, Kejora hit her, with spear & arrow
As if ‘SHIT’, on her thick face, Kejora use to throw
What the idiot get, in return, is just pain & sorrow!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:12 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Sengaja Kejora bagi juga pantun bahasa Inggeris
Bukan calang2 pantun pulak tu, pantun BI 8 baris
Pasti malaun lahanat itu hatinya jdi pedih terhiris
Kalau baca, basah lah kain, terkucil pampers tiris
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:12 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora bantai malaun tu, tanpa ada kasihan belas
Pasti si tua bengap tu tersandar kat kerusi malas
Jgn kan pantun BI, pantun biasa pun, tak terbalas
Kita tunggu, auta apa pula si biol tu nk putar kilas
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:19 pm
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla dah lumat dilenyek dan digiling sebab cara pemikiran nya ganjil.

Ada masa lapang dia berdiri di atas kepala.

Konin nya nak kasi darah nya jalan bagus.

Tapi sebab sebena ia lah otak nya tak jalan bagus.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:15 pm
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla dulu sekolah SJK, lepas itu sekolah malam.

Takda duit, kena kerja dan belajar malam.

Kesian. Tapi degil, keras kepala na’uzubillah.

Kesian nya di tarik balik sebab tak layak menerima nya.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:11 pm
Reply to  Anonymous

Malaun Kejora Kojolla bukan bodoh saja tapi bangang tidak terhingga.

Hari2 kopipes komen2 lama nya, otak 90an tahun umur dah tak terdaya nak tulis komen baru.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:09 pm
Reply to  Anonymous

ponggong..barua ifrit Wak Gontol Kejora Kojolla bbanyak di selepet tahi

Dia ke sana sini di tenung orang sebab bau buuk, lama2 cabu lri jauh bedebah tuh.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:31 pm
Reply to  Anonymous.

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
The one who wrote the ‘pantuns’ is really talented
For sure, this clever smart guy, is highly educated
Unlike that idiot lady..who is just a stupid bastard
Only kindergarten nonsense that she had created
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:33 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
 Poor idiot TN, always come here to boast and lie!
Only on cursing and teasing the stupid skunk rely
When I gave her ‘BI pantun’, she is unable to reply
However, thanks for the fun, that old goon supply
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:34 pm
Reply to  Anonymous

RESPON KPD KOMEN BINATANG ANAK HARAM TN MONYET JAM 2:11 PM DI ATAS, TENTANG KOPIPES:

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:35 pm
Reply to  Anonymous

RESPON I:

1) Kopipes adalah keperluan/wajib dlm mengajar Binatang Anak Haram TN Monyet yg pekak badak tak masuk diajar dah lebih 3 bulan.

2) Kalau Kejora tulis baru pun, binatang anak haram tu akan kata kopipes juga sbb dia dah tua 90 th lebih dah nyanyuk & tak tau beza kopipes ker baru.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 2:35 pm
Reply to  Anonymous

RESPON II:

1) Kejora kopipes pantun, sekurang-kurangnya ada manafaat dari segi perkembangan seni bahasa Melayu. Tapi Binatang Anak Haram TN Monyet hanya kopipes bahan ‘POLITAIK’ palat puki dia & komen2 yg ikut (MENO)POS puki kering dia.

2) Seronok tengok binatang anak haram tu terloncat-loncat, terjerit-jerit mengelupor bila Kejora kopipes.

KAH KAH KAH.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:47 pm
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA ASYIK MASUK BAKUL, ANGKAT BAKUL SENDIRI.

WAK GONOL LAH, KATAKAN.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:48 pm
Reply to  Anonymous.

WAK GONTOL LAH, KATAKAN.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:33 pm
Reply to  Anonymous.

BINATANG ANAK HARAM TN MONYET ASYIK MASUK TONG TAIK, ANGKAT TONG TAIK SENDIRI.

BINATANG MONYET LAH, KATAKAN.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:04 pm

RAKAN2 BLOG SEKALIAN,

CUBA PERHATIKAN KOMEN2 DARI BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TUH… ADA TAK KOMEN YG IKUT TAJUK POS ATAU KOMEN POLITIK?

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:07 pm
Reply to  Anonymous

Eisyh eisyh eisyh…

Hebat sungguh Binatang Anak Haram TN Monyet tuh pasal ‘POLITAIK’…

Masuk je ke blog, terus anak haram tu berikan

1) komen ikut tajuk (MENO)POS puki kering dia tuh…

2) komen ‘POLITAIK’ kucing KEPALA BUTOH PAK DIA..

3) komen ‘POLITAIK’ anjing LUBANG PUKI MAK DIA

4) komen ‘POLITAIK’ palat PUKI KELENTIT PANJANG DIA…

Eisyh eisyh eisyh…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:07 pm
Reply to  Anonymous

Haa… Rakan2 tunggu apa lagi?.. haah tepuk!!!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH .. (1000X)

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 2:50 pm
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA BODOH BANGANG TAK TAHU BAHWA, BILA DIA TULIS LUAR TAJUK POS, SIAPA YANG MEMBALUN DIA MESTI LAH KELUAR TAJUK POS JUGA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:31 pm
Reply to  Anonymous.

BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BODOH BANGANG BARU FAHAM BAHAWA, BILA DIA ASYIK TULIS KOMEN ‘POLITAIK’ PALAT PUKI DIA DI LUAR TAJUK POS & HANYA IKUT DIA PUNYA TAJUK (MENO)POS, KOMEN2 YANG MEMBALUN DIA MESTI LAH KELUAR TAJUK POS JUGA.

SUSAH BILA ADA MALAUN YANG LULUS SJK SAHAJA NIH.

LULUS PUN SETAKAT CUKUP MAKAN JER, BM FAIL.

KAH KAH KAH.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:57 pm

WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA ASYIK MENGKOPIPES KOMEN2 LAMA NYA.

OTAK DAH BENGKRAP, TAK DAPAT KARANG KOMEN BARU.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:51 pm
Reply to  Anonymous.

RESPON KPD KOMEN BINATANG ANAK HARAM TN MONYET TENTANG KOPIPES:

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:52 pm
Reply to  Anonymous

RESPON I:

1) Kopipes adalah keperluan/wajib dlm mengajar Binatang Anak Haram TN Monyet yg pekak badak tak masuk diajar dah lebih 3 bulan.

2) Kalau Kejora tulis baru pun, binatang anak haram tu akan kata kopipes juga sbb dia dah tua 90 th lebih dah nyanyuk & tak tau beza kopipes ker baru.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:52 pm
Reply to  Anonymous

RESPON II:

1) Kejora kopipes pantun, sekurang-kurangnya ada manafaat dari segi perkembangan seni bahasa Melayu. Tapi Binatang Anak Haram TN Monyet hanya kopipes bahan ‘POLITAIK’ palat puki dia & komen2 yg ikut (MENO)POS puki kering dia.

2) Seronok tengok binatang anak haram tu terloncat-loncat, terjerit-jerit mengelupor bila Kejora kopipes.

KAH KAH KAH.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:49 pm

BODOH BANGANG WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MENGATA KALAU DIA TAK MEGATA ORANG, ORANG TAK BOLEH MENGATA DIA.

PEMIKIRAN ORANG GUA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:34 pm
Reply to  Anonymous.

KAH KAH KAH

SERONOK BETUL, TENGOK BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TU TERLONCAT-LONCAT MENGELUPOR SETIAP HARI DEK TEMPIAS DARI PANTUN2 BERBISA KEJORA…

HAH HA HAA… PADAN MUKA.. RASAKAN…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:34 pm
Reply to  Anonymous

BY THE WAY.. NAPER BINATANG ANAK HARAM TN MONYET OTAK TAHI BABI NI KALUT DAN KELAM KABUT SEMACAM JER DGN PANTUN2 KEJORA TU?

ORANG LAIN TAK ADA MASALAH APA PUN…

OWHH…PEDIH MUKA YER…DIA TERASA SEPERTI WAP AIR PANAS MENDIDIH TEMPIAS KE MUKA KULIT BABINYA TUH…

OWHH…PANAS PONGGONG YER…DIA TERASA PANTUN2 ITU SEPERTI BARA API YG MEMBAKAR PONGGONG KEREPOT HITAM NYA TUH…

HAA…RASAKAN…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:35 pm
Reply to  Anonymous

Pembaca Sekalian:

KEJORA TAK ADA SEBUTKAN NAMA SESIAPA PUN DI DALAM PANTUN2 YANG KEJORA TULIS SEBELUM INI TU.

KEJORA JUGA TAK ADA MENGGUNAKAN APA2 KATA2 KESAT DLM PANTUN2 KEJORA TUH..

TAPI NAPER BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TU MELATAH DAN MELENTING YER???

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:38 pm
Reply to  Anonymous

Pembaca Sekalian:

PANTUN2 KEJORA TU ADALAH IBARAT AYAT2 SURAH YASIN & AYATUL KURSI.
MANAKALA BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA PUKIMAK SIAL LAHANAT TU IBARAT ORG YG DIRASUK/DIMASUKI IBLIS.

BILA AYAT2 YASIN & AYAT KURSI DIBACAKAN, ORG2 DLM SATU MAJLIS TU TIDAK TERASA APA2 PUN, TETAPI, BINATANG ANAK HARAM YG DIMASUKI IBLIS ITU PANAS PONGGONG LER, MENGELUPOR, MERONTA-RONTA, TERJERIT-JERIT HINGGA TERBELIAK BIJI MATA DAN TERJELIR LIDAH. BAHKAN SAMPAI TERMUNTAH TERKENCING PUN ADA.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:38 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Perbandingannya..ibarat dlm rukyah punya majlis
Binatang anak haram TN, bgaikan kerasukan iblis
Pantun2 Kejora pula, umpama ayat Quran tertulis
Mengelupor le TN dajal serupa kena stemrol gilis
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:41 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Pantun2 Kejora tu nenek rasa sangat tersinggung
Seperti kepala dia dah diketuk dgn pemukul gong
Bisa yg menikam, nenek tk terdaya, nak tanggung
Keluar jugak itu anak haram, dek panas ponggong
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:42 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Akibat asyik kena tibai nenek jadi sedih & muram
Dlm hati..tak usah cerita lah rasa marah & geram
Bila dilihat, pantun2 Kejora, dia rasa tak tenteram
Akhirnya dia keluar juga itu binatang anak haram
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:42 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Itulah dia betina tua anak haram kekasih Bang Ali
Nenek itu terasa pedas, sbb dia dah termakan cili
Muka tebal kulit babi pun dia terjah tak lagi peduli
Namun monyet itu terus juga Kejora dera dan buli
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:43 pm
Reply to  Anonymous

MMG SERONOK BETUL TENGOK KEADAAN BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TERLONCAT-LONCAT, MERONTA-RONTA, TERJERIT-JERIT MENGELUPOR DEK TEMPIAS PANTUN2 KEJORA TU…

IA MENJADI SATU HIBURAN YG BESAR BAGI KEJORA…
LEBIH TERHIBUR DARI KARTUN TOM & JERRY ATAU
SIRI KOMIDI MR BEAN ATAU
SIRI SITCOM.MAHARAJA LAWAK MEGA ATAU
SIRI PRANK ‘JUST FOR LAUGH GAGS’ DARI QUEBEC, CANADA…

MAKA KEJORA AKAN TERUS MENGULANG SIARKAN LAGI PANTUN2 BERBISA ITU SAMPAI BILA2 PUN…

KAH KAH KAH.

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
18 May 2021 12:31 pm

THE PROBLEM STARTED WHEN DAJJAL ILLUMINITY AND DAJJAL FREEMASON UNITED TO DEVALUATE RINGGIT TERRIBLY…..IT WAS ONLY THE TIP OF HUGE CORRUPTIONS ICEBERG……THE TRUE TRAITOR WAS MAHA BOROS UNDERLYING THE SCANDALS…….. Dahulu DAP label Umno sebagai kleptokrat -…….. “DAP tahu kalau Melayu berpecah, peluang untuk berkuasa semula di Putrajaya cerah. Kalau Melayu bersatu harapan mereka untuk kembali berkuasa sukar,” KOTA BHARU: DAP akan melakukan apa sahaja demi untuk mentadbir kembali Putrajaya termasuk berusaha mendapat sokongan pengundi Melayu. Naib Presiden PAS Senator Idris Ahmad berkata, DAP tahu mereka solid boleh mendapat sokongan orang bukan Melayu terutamanya pengundi Cina. Bagaimanapun katanya untuk mendapat… Read more »

Wau bule
Wau bule
18 May 2021 12:41 pm

PAS can just remain in the cave. … period.

Let real malays and muslims (not religious peddlers) form a new government without kleptokrats and traitors.

Hope what has been written in FMT become a REALITY.

PAS….PLEASE MAIN JAUH2. INI URUSAN ORANG BERFIKIR, BUKAN BERFANTASI BERAUTA BERKEPALSUAN

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:27 pm

Banyak komen bodoh Wak Gontol Kejora Kojolla.

Banyak yang wa bo layan – not deserving layan pun.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:22 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk… Naper nek TN ni tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ada ganggu dia pun!
Kejora tak ada kata apa kat dia pun!

Dia kena tempias dek pantun Kejora tu yer?
Dia terasa dan panas ponggong yer?

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:23 pm
Reply to  Anonymous

Heran yer…
Org lain tak kesah dan terasa apa2 pun!

Dia bawa komen merapu berserabut yer?
Dia tak jaga adab sopan yer?
Dia asyik pamir kebodohan otak hampas sabut yer?
Dia mcm budak tadika kelahi tarik rambut yer?

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:23 pm
Reply to  Anonymous

HAAH…SEPERTI YANG TELAH DIJANGKA, MAKHLUK YG DIMAKSUDKAN, BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAHI BABI INI AKHIRNYA MUNCUL JUGA…

TAK TAHAN PEDIH MUKA & TELINGA…
TAK TAHAN RASA PANAS PONGGONG…
WALAU PUN PANTUN2 ITU TAK MENYEBUT NAMANYA, TAPI MENYEBUT SIFAT2 IBLIS IBU PELESIT YG DIA MILIKI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:24 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH…

SERONOK BETUL RASA, BILA BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TU TERLONCAT-LONCAT, TERJERIT-JERIT MENGELUPOR SPT CACING KEPANASAN DEK TEMPIAS DARI PANTUN2 BERBISA KEJORA TUH…

HA HA HA PADAN MUKA…RASAKAN…

KAH KAH KAH..

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:24 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Owh dia muncul juga, si tua otak budak hingusan
Agaknya anak haram ini baru sedar dari pengsan
Tiap hari..nenek rebah, kena Kejora punya libasan
Kini..nampak pantun2..dia jadi cacing kepanasan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:25 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH…

ORG LAIN TAK RASA APA PUN DGN PANTUN2 KEJORA TU… DIA SORANG JER YG PEDIH MUKA & PANAS PONGGONG..

SERONOK SUNGGUH MELIHAT BINATANG ANAK HARAM TN MONYET TAHI PUKIMAK BETINA TUA KUTOK BARUA SIAL LAHANAT MUKA 10 KEPING KULIT BABI & OTAL 1 KG TAHI BABI TU MENGELUPOR DEK TEMPIAS DARI PANTUN2 BERBISA KEJORA…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:25 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bila Kejora ada kt blog ini hidup nenek jadi susah
Setiap hari, si betina tua itu dilanda resah gelisah
Pantun2 dri Kejora tu, orang lain takda pun kesah
Tapi..anak haram dajjal itu rasa dirinya dibelasah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HA HA HA PADAN MUKA…

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:26 pm
Reply to  Anonymous

Aiikk…Hairan juga yer !

Org lain tak ada terasa apa pun dgn pantun2 Kejora tu dan buat tak kesah je.

Tapi , Binatang Anak Haram TN Monyet Betina Tua Kutok Pukimak Sial Barua Bangsat Lahanat Muka Kulit Babi Otak Taik Babi tu menyondol mcm babi hutan, melatah dan melenting…terloncat-loncat terjerit-jerit mengelupor…

Semua org tahu, pantun2 Kejora tu dah tempias ke muka kulit babinya itu.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:26 pm
Reply to  Anonymous

Aik…hairan bin ajaib kan !

Naper tetiba nek menyerang Kejora?
Kejora takder sebut nama nek TN pun!
Kejora pun tak ada mengguna apa2 kata kesat dlm pantun2 tuh..

Orang dlm pantun2 tu nek ker??? Nek terasa ker? Binatang Anak Haram TN Monyet Muka Kulit Babi Otak Taik Babi tetasa pedih muka & panas ponggong ker???

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:27 pm
Reply to  Anonymous

Aik, nek terasa diri tu malaun yer..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Naper lak TN monyet batang pisang ni melenting
Menyondol sja nenek ini serupa dgn babi bunting
Agaknya frust, sbb hari ini Bg Ali tk nak berdating
Mungkin Bg Ali meluat bulu puki nenek tk gunting
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
kah kaahh kaaaahhh kaaaahhhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:29 pm
Reply to  Anonymous

Aik, nek dah kena jerat Kejora membidas yer..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek munafiq, pengotor, tk pernah mandi hadas
Puki tak basuh, bau busuk macam lubang tandas
Mudah sja dia terkena..jerat Kejora yg membidas
Dia dah termakan cili sebab itu dia yg rasa pedas
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:30 pm
Reply to  Anonymous

Aik, nek dah masuk Kejora punya jerat yer..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Padan dgn muka nenek pukimak bangsat keparat
Dia dah tua, otak kecut, nak fikir pun dah tak larat
Akibat dari kebebalan nya dia mendapat mudarat
Mudah je betina tu masuk dlm Kejora punya jerat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:31 pm
Reply to  Anonymous

Aik, nek dah masuk Kejora punya perangkap yer..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nenek asyik je jatuh dlm Kejora punya perangkap
Dlm ilmu jerat menjerat ini ternyata dia tak cekap
Dia hanya harap meroyan, merapu, banyak cakap
Selain puki kerepot dia itu asyik je disolek mekap
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:31 pm
Reply to  Anonymous

Aik, nek terasa spt budak tadika kelahi tarik rambut yer..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kesian nenek bongok bengap otak hampas sabut
Bila nampak pantun Kejora dia mula kelam kabut
Terasa pedas mkn cili, pantun Kejora, dia sambut
Wal hal dlm pantun2 tu nama dia tak pun disebut
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KAH KAH KAH

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:32 pm
Reply to  Anonymous

KAH KAH KAH

ORANG LAIN TAK TERASA APA PUN.DGN PANTUN2 KEJORA TU, TAPI MONYET ANAK HARAM TU TIDAK AMAN DUDUK SEBAB DIA MEMILIKI SIFAT ATAU CIRI2 IBLIS IBU PELESIT YANG DISEBUTKAN DLM PANTUN2 ITU.

TERJUN MASUK DLM PERANGKAP JUGAK MONYET BETINA TUA ANAK HARAM BINGAI BEBAL BENGAP BONGOK BANGANG BENGONG PUKIMAK SIAL LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI TUH DEK PANAS PONGGONG.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:33 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA TAK AKAN BERHENTI MENYIARKAN PANTUN2 BERBISA KEJORA ITU SEBAB TERASA SERONOK PULA BILA IA TEMPIAS KE MUKA BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAHI BABI TUH..

SEHINGGALAH BINATANG ANAK HARAM ITU MEMBUANG PERANGAI KURANG AJAR BIADAB SAMSENG TAIK KUCING NYA ITU, DAN SEHINGGA TANGGAL KULIT BABI DARI MUKANYA & HILANG TAIK BABI KAT OTAK DIA..

BIAR MONYET ANAK HARAM TU MAMAI MENGINGAU SETIAP MALAM TENTANG PANTUN2 ITU…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 1:33 pm
Reply to  Anonymous

DISEBABKAN TN MONYET LANGSUNG TAK ADA RASA MALU MENGAKU DIRI NYA MALAUN DGN PERANGAI BURUK BEDEBAH & JUGA BEBAL BENAK TAK MASUK DIAJAR, KEJORA UBAH GELARANNYA KPD:

“BINATANG ANAK HARAM TN MONYET BETINA TUA KUTOK PUKIMAK SIAL BARUA LAHANAT MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI”

KAH KAH KAH.

Wau bule
Wau bule
18 May 2021 11:38 am

The insider said the country now needed a strong government, one that would reconvene Parliament.

He also said he had been told that some politicians, including an Umno leader and a former prime minister, were already planning for the possibility of having an interim government to rule the country before the next general election.

“I understand they are already assembling their teams.” FMT

Wow…..if it comes, MIMPI JADI
REALITI….

Aamiin

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:49 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Si malaun tu, sdang hadapi besar punya masalah
Pantun2 Kejora membuat dirinya jadi serba salah
Klau tak kacau Kejora, nampak mcm ngaku kalah
Tapi, kalau ganggu, kepala tambah benjol lagi lah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:11 pm
Reply to  Anonymous

Pantun2 Kejora KENTUT SAJA, DIA SENDIRI PUN TAK DENGAR

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:52 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia rasa pantun bagi dia masalah yer??
Dia asyik jer dlm serba salah yer???
Dia punya kepala benjol lagi lah yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:49 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mesti pedih muka si malaun ifrit lahanat bajingan
Pantun2 Kejora..baginya, bagaikan satu halangan
Takut, dikata ngaku kalah, klau tak buat serangan
Bila serang, berbenjol kepala pula kena penangan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:13 pm
Reply to  Anonymous

KEPALA WAK GONTOL BENJOL DI TEMPAT – KEPALA DI ATAS BAHU, KEPALA DI CELAH KELENGKANG DAN DI LUTUT.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:14 pm
Reply to  Anonymous.

BENJOL DI 3 TEMPAT

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:51 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia rasa pantun Kejora halangan yer??
Dia mengaku diri lahanat bajingan yer???
Dia kepala benjol asyik kena penangan yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:48 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora sengaja nak bagi si malaun itu dlm dilema
Pantun2 berbisa Kejora setiap hari psti menjelma
Si malaun, akan sentiasa merasa fobea & trauma
Klau dia kacau sakit & malu le yg dia akan terima
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:15 pm
Reply to  Anonymous

PANTUN2 WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA YAKDA MUTU LANGSUNG, MCM SAMPAH SAJA

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:49 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia asyik saja dlm dilema yer??
Dia sentiasa rasa fobea & trauma yer???
Dia sakit & malu asyik terima yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:47 am

KAH KAH KAH 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Kejora sengaja nak bagi si malaun itu dlm dilema Pantun2 berbisa Kejora setiap hari psti menjelma Si malaun, akan sentiasa merasa fobea & trauma Klau dia kacau sakit & malu le yg dia akan terima 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 KAH KAH KAH 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Mesti pedih muka si malaun ifrit lahanat bajingan Pantun2 Kejora..baginya, bagaikan satu halangan Takut, dikata ngaku kalah, klau tak buat serangan Bila serang, berbenjol kepala pula kena penangan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 KAH KAH KAH 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Si malaun tu, sdang hadapi besar punya masalah Pantun2… Read more »

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:18 pm
Reply to  Anonymous

WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA DAH TUA LEWAT 80AN TAHUN UMUR, DOA KELIRU YANG MANA DAH KOPIPES YANG MANA BELUM

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:18 pm
Reply to  Anonymous.

DIA KELIRU …

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:46 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia dah tua nyanyuk umur 90 lebih yer??
Dia dah keliru yg baru dgn kopipes yer???
Dia muka tak malu kulit babi yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:47 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora dh bikin si malaun jdi serba salah tiap hari
Pantun2 Kejora. bgi si tua tu ibarat ranjau berduri
Nampak mcm kalah ler pula klau dia berdiam diri
Tapi, kalau terjah, kena tibai sampat terpaksa lari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:21 pm
Reply to  Anonymous

Pantun2 Kejora ranjau berduri terlekat di lub.ng bont.t nya, menjerit kesakitan

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:44 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia asyik serba salah tiap hari yer??
Dia hadapi pantun Kejora sbg ranjau berduri yer???
Dia asyik kena tibai sampai terpaksa lari yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:52 pm
Reply to  Anonymous

BODOH BANGANG WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MENGATA KALAU DIA TAK MEGATA ORANG, ORANG TAK BOLEH MENGATA DIA.

PEMIKIRAN ORANG GUA.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 4:36 pm
Reply to  Anonymous.

BODOH BANGANG BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI MENGATA KALAU DIA TAK GANGGU ORANG, ORANG SAJA2 NAK TIBAI DIA.

PEMIKIRAN ORANG TUA.

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:46 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora dh bikin si malaun monyok berkerut wajah
Pantun2 Kejora seakan2 membuat dia mati hujah
Nampak lekeh & bacul kalau dia tidak mari terjah
Tapi klau dia acah teruk pulak kena tunjal & tujah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:23 pm
Reply to  Anonymous

Bodoh bangang Wak Gontol Kejora Kojolla nih, tak sedar diia yang kena tunjal & tujah bertalu talu

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:41 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia monyok berkerut wajah yer??
Dia hadapi pantun mati hujah yer???
Dia asyik kena tunjal & tujah yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:21 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora dah membuat, si malaun jdi pening kepala
Pantun2 disaji..bagi si tua itu, bagaikan satu bala
Kalau diam sja, nampak mcm dah tewas lah pula
Tapi kalau diterjah teruk le pula kena taji dan tala
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:23 pm
Reply to  Anonymous

Komen bebudak

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:39 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia resah pening kepala yer??
Dia hadapi pantun Kejora sbg bala yer???
Dia asyik kena taji & tala yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:20 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora dah membuatkan si malaun serba tk kena
Pantun2 disaji, bagi si tua itu bagai satu bencana
Klau tak serbu, nampak mcm mengalah dah hina
Tapi klau serbu pula, akan lbih tersiksa & merana
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous.
Anonymous.
18 May 2021 12:25 pm
Reply to  Anonymous

Lagi Komen bebudak Wak Gontol Kejora kojolla ni keluarkan.

Otak nya dah bengkrap.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 12:38 pm
Reply to  Anonymous.

Aikk..naper nek TN tetiba menyerang Kejora?

Kejora tak ganggu dia pun!
Kejora tak kata apa kat dia pun!

Dia mengaku diri malaun yer?
Dia resah serba tak kena yer??
Dia hadapi pantun Kejora sbg bencana yer???
Dia asyik tersiksa & merana yer????

Dialah BINATANG ANAK HARAM TN MONYET MUKA KULIT BABI OTAK TAIK BABI…

KAH KAH KAH.

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:20 am

KAH KAH KAH

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora tahu, malaun lahanat itu mesti sgt berbulu
Nak masuk komen, kena lalui, pantun Kejora dulu
Bila kacau Kejora..dh kepala pula kena sekel palu
Mahu tak mahu, kena terima juga, sakit dan malu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:18 am

RAKAN2 PEMBACA YANG DIKASIHI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Jgn le tampilkan diri, spt org yg otak longgar skru
Usah asyik buat karutan tadika yg mudah org tiru
Atau, tunjuk perangai, spt monyet yg tergaru-garu
Bila nampak org lain bijak jgn ler dengki cemburu
Klau diri hanya mak bidan usah ler nak acah guru
Bagi cukup ilmu di dada, sblm nak terkam meluru
Bkn apa..kot tak tertepis kita kena ledakan peluru
Nanti terpaksa lari sembunyi, bgai babi kena buru
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:16 am

RAKAN2 PEMBACA YANG DIKASIHI
SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bagi yang tidak berkenaan, pantun ini silalah abai
Usah dibawa sini, komen merapu serabut serabai
Jgn ler lagak samseng perangai serupa ma ci bai
Klau diri pun tidak betul..jgn nak lagak mcm lebai
Lbih2 lagi klau diri tu dh tua, kubur sdg melambai
Bkn ler apa kot kawan naik meluat, kita kena tibai
Nanti kita sedih, muka masam mcm buah rambai
Atau rasa pedas pedih, mcm dah termakan cabai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:14 am

RAKAN2 PEMBACA YANG DIKASIHI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Sila beri komen, tak ada apa perlu dirisau gundah
Blh komen cara biasa atau nak berpantun madah
Tapi, kebodohan diri tu usah le asyik nak didedah
Jgn ler lagak samseng, serupa anak haram jadah
Berubahlah diri klau muka tu asyik jer kena ludah
Klau nama kita tak disebut jgn ler pula terngadah
Bkn ler apa kot kwn tibai kita dpt sakit dan padah
Nanti kita duduk kat luar sja, menyesal tak sudah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:11 am

RAKAN2 BLOG YANG DIKASIHI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Rakan2, silalah komen buat tatapan kita bersama
Tapi, jgn tampil dgn karangan tadika punya irama
Berak dan tahi, jgn lah pulak asyik dijadikan tema
Usah pula komen, spt tidak ada pegangan agama
Berubah le diri, kalau asyik diludah kahak gelema
Jgn ler melatah klau tak disebut kita punya nama
Bkn apa kalau kwn marah kot pukulan kita terima
Nanti..kita takut nk masuk, dek fobea dan trauma
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:11 am

RAKAN2 BLOG YG DIKASIHI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Rakan2, peluang berkomen di blog ni elok direbut
Tapi..jgn ler dibawa komen merapu yg berserabut
Jaga adab sopan & bahasa, biarlah lemah lembut
Usah asyik pamir kebodohan, otak hampas sabut
Atau, spt budak tadika berkelahi, lwn tarik rambut
Jgn ler pula melatah klau nama kita tidak disebut
Bkn apa, kot kwn balun tibai kita jadi kelam kabut
Nanti dek tak tahan kena tala kita terpaksa cabut
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 May 2021 10:09 am

RAKAN2 PEMBACA YANG DIKASIHI SEKALIAN:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Komen rakan2 mmg ler dialu-alukan setiap masa
Boleh klau nak berpantun, atau komen cara biasa
Tapi komen tu biarlah matang & nampak dewasa
Usah juah biadab..jaga le kita punya budi bahasa
Bak kata pepatah, ‘dek kerna mulut badan binasa’
Jgn cuba nak acah harimau kalau diri hanya rusa
Bkn le apa kot kita sakit bila asyik je jadi mangsa
Nanti kita terpaksa lari..dek tk tahan didera siksa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Wau bule
Wau bule
18 May 2021 9:35 am

Cukuplah kena ketulahan pandemic vovid19.

Takut pemimpin sodomy tambahkan ketulahan……double jeopardy