NAJIB JAWAB SHAHIDAN – PELABUR TAK MASUK BUKAN SEBAB KERAJAAN DIBANTAI, TAPI PELABUR TAK SUKA KERAJAAN TAK DIPILIH RAKYAT

Tak semestinya pelabur asing tak masuk hanya sebab kerajaan dibantai.

Pelaburan asing tetap konsisten tinggi, malah paling tinggi dalam sejarah serta antara paling tinggi di ASEAN pada masa kerajaan BN dibantai oleh pembangkang tiap=tiap hari, Najib digelar kleptokrat, pembunuh dan penyangak.

Negara digelar bankrupt. Demonstrasi besar-besaran sering dianjurkan depa.

Pembangkang dengan Atok siap bekerjasama dengan Soros, media dan kerajaan asing untuk bantai kerajaan BN masa itu.

Ingat kerajaan BN masa saya PM tidak dibantai ke?

Pelabur lagi tak suka kerajaan yang tak stabil, tak kompeten, tak dipilih Rakyat, perbelanjaan kerajaan tidak mengikut kelulusan parlimen dan asyik melanggar had hutang dan demokrasi serta perlembagaan digantung.

NAJIB RAZAK

Bekas Perdana Menteri.

Updated: 19 April 2021 — 9:40 am

6 Comments

Add a Comment
 1. RAKYAT PILIH PARTI DAN PARTI BERTANGGUNG JAWAB TENTU ARAH TUJU……….

  PHD4PIG 22 BULAN TAK BUAT APA2 PUN SEBAB MEREKA SUKA BERJUDI…….PN BARU 12 BULAN SIBUK DENGAN COVID……..

  MANA CAI2 PHD4PIG YANG ANGGAP PN TAK BERTANGGUNG JAWAB……….

  Isu selesai, Illi Najwa masih Islam – Mufti Johor………..

  SULTAN Ibrahim berkenan menerima mengadap Illi Najwa di Pejabat Mados, Istana Bukit Serene, Johor Bahru hari ini. FOTO IHSAN ROYAL PRESS JOHOR

  JOHOR BAHRU: Siasatan secara menyeluruh Jabatan Agama Islam Negeri Johor (JAINJ) mendapati Illi Najwa Anuar Hussein Saddique yang berkahwin dengan kapten hoki pasukan India, Manpreet Singh Pawar, tahun lepas, masih beragama Islam.

  Mufti Johor Datuk Yahya Ahmad berkata pihaknya telah memanggil Illi Najwa bersama ibunya serta beberapa saksi lain untuk diambil keterangan.

  Beliau berkata pendaftaran perkahwinan pasangan itu di Johor Bahru juga kini dalam proses.

  “Hasil siasatan mendapati Illi Najwa tidak pernah keluar dari Islam, malah pada hari ini beliau (Illi Najwa) juga hadir bersama kami untuk menghadap baginda Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.

  “Tiada ada apa-apa masalah untuk didaftarkan perkahwinan mereka dan isu ini juga sudah selesai,” katanya menerusi kenyataan yang dimuat naik dalam laman Facebook rasmi Sultan Ibrahim hari ini.

  -Kenyataan itu dikeluarkan selepas Sultan Ibrahim berkenan menerima menghadap Illi Najwa di Istana Bukit Pelangi di sini hari ini yang turut disertai Yahya dan Pengarah JAINJ, Datuk Md Rofiki Shamsudin.

  Pada pertemuan itu, Yahya mempersembahkan hasil siasatan JAINJ berhubung status perkahwinan dan keagamaan pasangan tersebut.

  Ia susulan Sultan Johor telah menitahkan JAINJ dan Jabatan Mufti Johor pada Disember lalu untuk menyiasat status terkini agama wanita berkenaan bersama pasangannya.

  Sultan Ibrahim bertitah sebagai Ketua Agama Islam Johor, baginda bertanggungjawab memelihara kedudukan Islam supaya sentiasa terpelihara dan dipandang mulia, selari dengan Perkara 57 Undang-Undang Tubuh Kerajaan Johor 1895 dan Perkara 3 Perlembagaan.

  Disember lalu, pasangan itu melangsungkan perkawinan mereka di kampung halaman Manpreet di Punjab, India. – BERNAMA

 2. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Kejora tak amik port lah bab Najib atau Shahidan
  Yg Kejora tunggu, ialah si nenek renta, mak bidan
  Adakah iblis tua tu, dh bercerai nyawa dari badan
  Semoga, dia dpt keampunan, di bulan Ramadhan
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
  Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 3. Najib,

  Rakyat tak sokong Umno bukan Umno tak bagus, tapi rakyat tak suka skandal 1MDB yang kamu buat

  TAK MALU KE BOSSKU????

  1. Rakyat tak sokong BN/Umno pada PRU14 dulu bukan kerana Najib atau 1MDB tapi kerana tertipu dek janji-janji palsu PH dan juga ‘manifestomato’ Atok Saka yang dikatanya bukan kitab suci.

   Sebab itulah, 7 PRK yang menyusul selepas PRU14, team Atok Saka bungkus.

   Kau masih bermimpi lagikah Wau Bule Teghaju Tigo?

   Ki kik kik.

 4. Najib tak perlu ambil hati dgn kenyataan kaki toron “ulam muda” tu. Dia sokong Tok Din ada makna tuu. Shidan ni sapa tak kenal, champion menyelam sambil teguk air.

Leave a Reply

Your email address will not be published.