SEBAIK PARLIMEN DIBUBAR, BEBERAPA PEMIMPIN UMNO DIJANGKA LOMPAT SERTAI BERSATU

Apakah Muhyiddin Yassin tidak berasa bimbang dengan penolakan UMNO secara besar-besaran untuk bekerjasama dengan Bersatu dalam PRU akan datang sebagaimana dizahirkan dalam mesyuarat perwakilan bahagian-bahagian parti itu sekarang ini?

Barangkali ramai yang dalam hati bertanyakan soalan tersebut, terutama melihatkan Muhyiddin seolah-olah relaks saja dan tidak melompat langsung dengan gelombang yang sedang berlaku.

Tidak bimbangkah beliau bakal dijatuhkan oleh UMNO?

Seorang pemimpin Bersatu ketika diajukan persoalan tersebut berkata, tiada apa yang mampu dilakukan oleh Perdana Menteri dalam situasi sekarang, selain bersikap tunggu dan lihat saja terhadap perkembangan seterusnya.

Ini kerana, kata pemimpin tersebut, apa yang berlaku sekarang adalah urusan UMNO dan ia di luar kawalan Muhyiddin untuk menyekatnya.

“Terpulang kepada UMNO sama ada dengan keputusan UMNO bahagian-bahagian itu mereka mahu terus bersama PN atau keluar daripada kerajaan ,” ujar beliau.

Bagaimanapun, beliau percaya, pilihan yang akan diambil oleh Muhyiddin jika UMNO menarik sokongannya ialah akan memohon kepada Yang Dipertuan Agong agar Parlimen dibubarkan bagi PRU semula diadakan dengan segera.

“Lagi pun mengadakan PRU semula adalah pilihan yang adil bagi semua pihak,” tambahnya lagi.

Mampukah Bersatu dan PN memenangi PRU jika ia diadakan semula?

Pemimpin Bersatu itu seterusnya mengingatkan bahawa sebagai Perdana Menteri yang masih ada kuasa, sedikit sebanyak Muhyiddin mempunyai kelebihan untuk membawa kemenangan buat Bersatu dan PN berbanding lawan, khususnya UMNO, jika PRU diadakan semula.

Lagi pun, tegas beliau, dengan adanya Pas bersama Bersatu dalam PN sekarang, keyakinan untuk mengatasi UMNO dan memenangi PRU adalah lebih memberangsangkan lagi.

“Dengan penggabungan Pas dan Bersatu, kita percaya PN lebih mampu menawan kawasan-kawasan Melayu berbanding UMNO yang sudah rosak dan pemimpinnya pula banyak sudah tercemar dengan kes-kes mahkamah,” kata pemimpin itu lagi.

Selain itu, beliau juga berkata, mereka dalam UMNO yang menolak untuk bekerjasama dengan Bersatu hanya melibatkan 143 daripada 191 bahagian keseluruhannya.

Bermakna, tambahnya, ia bukanlah suatu keputusan yang solid dan kukuh.

Dalam hal berkaitan, pemimpin tersebut turut mendedahkan, akan ada beberapa pemimpin UMNO bakal menyeberang menyertai Bersatu dan bertanding atas tiket PN dalam PRU akan datang nanti.

Mereka itu, katanya, berbuat demikian bukan saja kerana lebih yakin dengan kepimpinan Muhyiddin dan PN, malah juga disebabkan berasa lebih selesa untuk meraih kemenangan dalam pilihanraya di kawasan yang ditandingi melalui wujudnya kerjasama antara Bersatu dengan Pas.

“Selain itu, pemimpin UMNO yang pro Muhyiddin dalam kerajaan yang tidak dicalonkan semula oleh BN disebabkan kecondongan mereka adalah juga antara yang bakal menyertai Bersatu dan bertanding atas tiket PN,” jelas pemimpin berkenaan dengan yakin. (Shahbudindotcom 04/01/2020)

4.8 8 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 4 January 2021 — 8:10 am
Subscribe
Notify of
guest
157 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
22 January 2021 3:07 pm

DORAEMON DIKTATOR……PAK JUB DICKBONTOT….. Siapa Diktator: Tan Sri Muhyiddin Atau Tun Dr Mahathir?…….. Tun Dr Mahathir Mohamad baru-baru ini mendakwa Tan Sri Muhyiddin Yassin seorang diktator kerana kononnya demokrasi tidak lagi wujud dan rakyat tidak lagi boleh bersuara setelah Proklamasi Darurat memberi beliau kuasa penuh untuk melakukan apa sahaja Diktator adalah pemerintah yang akan memastikan semua kuasa berada dalam tangan beliau, memastikan cabang pemerintahan lain tidak berani melawan kehendak beliau dan memastikan rakyat membisu dengan membuat segala macam peraturan bagi mengawal mereka. Apa sangatlah yang Tan Sri Muhyiddin telah lakukan mengenai Proklamasi Darurat baru-baru ini berbanding apa yang selama ini… Read more »

zunnun
zunnun
8 January 2021 4:56 pm

amanat hadi sesat. malaun2 pAs masih mengamalkan ajaran sesat hadi ke. hingga kini ?

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
4 January 2021 8:03 pm

BUKAN ANTI VAKSIN TAPI ANTI PEMBAZIRAN…….CUKUPLAH UNTUK POLITIKUS DAN FRONT LINERS SAHAJA……. PATUT LETAK JAWATAN MP……. Jazlan tegas letak jawatan kerajaan jika parlimen tak bubar bulan ini…… by – Cinca Pengerusi Umno Kelantan, Ahmad Jazlan Yaakob memberi kata dua kepada kerajaan PN agar segera membubarkan parlimen atau dia akan melepaskan jawatan dalam kerajaan. Pengerusi Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) itu menegaskan suara akar umbi dan prinsipnya perlu ditegakkan selepas 12 bahagian Umno di Kelantan meluluskan usul untuk tidak meneruskan kerjasama dalam kerajaan PN. “Sudah pasti saya ada maruah, saya ada prinsip. Saya tidak mahu hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong “Kalau… Read more »

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:17 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Dlm blog ini ada rasa macam sedikit bau hancing
Agaknya..dlm pampers, TN anjing dah terkencing
Mesti anjing gila itu terketar-ketar, gigi terkancing
Itu le akibat kemaruk nk jadi samseng taik kucing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:04 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Jigit nasihatkan TN anjing, tentang cara2 menulis
Sbb Jigit tahu yg anjing tua tu, ideanya dah muflis
Tapi dia jenis jahat itu anjing tya puki kurap syplis
Sbb tu Jigit tak teragak2 kata, TN anjing sifat iblis
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:03 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing jadi sewel agaknya dek salah mkn ubat
Tk padan biol bingai, anjing tua itu nk lagak hebat
Dgn Kejora, anjing itu berbirat belakng kena sebat
Jigit pula suruh anjing itu insaf diri dan bertaubat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:02 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka dia TN anjing dajal lahanat bedebah
Dgn Kejora ni, anjing tu asyik je tersembam rebah
Kini anjing tua itu kena lagi bila Jigit mari tambah
Jigit kata anjing tua tu dirinya perlu dimuhasabah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:01 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian sungguh, TN anjing betina tua jubor ketuat
Tak padan tua menopos, anjing itu nak lagak kuat
Semua org sngat benci dgn apa yg anjing itu buat
Jigit kata, ‘komen2 dia bodoh, org jadi sgt meluat’
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:00 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka dia TN anjing dajal pukimak lahanat
Semua orng sgt benci, dgn itu anjing betina kurap
Jigit pun nampak yg anjing tua tu dah teruk penat
Sbb itu le, Jigit nasihatkan suruh anjing tu give up
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:58 pm

Bila ada Wak Gontol Kejora Kojolla, tak dapat mengkomen blog post lah.

Asyik menepis, membalun, menibai dan membantai dia saja di sini.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:06 pm
Reply to  Anonymous

Bila TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing cari pasal dgn Kejora, tak dapat le dia mengkomen blog post.

Asyik dia kena menepis Kejora membalun, menibai dan membantai dia saja di sini.
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:52 pm

SIAN TN ANJING 🐕 TOSONYAP KENA TIBAI DGN JIGIT:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:52 pm
Reply to  Anonymous

Jigit
4 January 2021 2:41 pm
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕 Betina Gila)

Bunyi macam dah penat je…give up la TN….rentikanlah komen2 bodoh kau tu terhadap semua orang Barulah tak ada orang yang meluatkan engkau.

Sebaliknya kau tulislah apa yang kau ingin sampaikan dan biarkan orang lain tulis apa yang mereka ingin katakan, biar pun ianya sampah atau tiada “substance”.

Ingat, kau bukannya dilantik oleh Suruhanjaya Komunikasi untuk jadi Pak Pacak memperbodohkan kat blog Budin ni. Bertaubatlah dan muhasabah diri. Jangan sesekali merasakan you are “holier than thou”. Itu sifat iblis.

Reply
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:53 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 3:12 pm
Reply to Jigit

Bravo Bro Jigit 2:41 pm,

Nasib ler TN anjing 🐕 Betina Kurap,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing..kena tibai, sampai kepala beralun
Kepala dia merata2 bengkak benjol macam belon
Dgn cikgu Kejora ni, anjing tua gila tu tak terpulun
Dah tu dgn Bro Jigit pula anjing tua tu kena balun
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 5:57 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka dia TN anjing dajal pukimak lahanat
Semua orng sgt benci, dgn itu anjing betina kurap
Jigit pun nampak yg anjing tua tu dah teruk penat
Sbb itu le, Jigit nasihatkan suruh anjing tu give up
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 5:58 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian sungguh, TN anjing betina tua jubor ketuat
Tak padan tua menopos, anjing itu nak lagak kuat
Semua org sngat benci dgn apa yg anjing itu buat
Jigit kata, ‘komen2 dia bodoh, org jadi sgt meluat’
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 5:58 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka dia TN anjing dajal lahanat bedebah
Dgn Kejora ni, anjing tu asyik je tersembam rebah
Kini anjing tua itu kena lagi bila Jigit mari tambah
Jigit kata anjing tua tu dirinya perlu dimuhasabah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 5:59 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing jadi sewel agaknya dek salah mkn ubat
Tk padan biol bingai, anjing tua itu nk lagak hebat
Dgn Kejora, anjing itu berbirat belakng kena sebat
Jigit pula suruh anjing itu insaf diri dan bertaubat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 5:59 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Jigit nasihatkan TN anjing, tentang cara2 menulis
Sbb Jigit tahu yg anjing tua tu, ideanya dah muflis
Tapi dia jenis jahat itu anjing tya puki kurap syplis
Sbb tu Jigit tak teragak2 kata, TN anjing sifat iblis
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:37 pm

OK, I have enough fun and entertainment for the day from the blokes who deserve being made fun of.

Thank you and enjoy the feeling of being made fun of.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:40 pm
Reply to  Anonymous

Moral of the story: Don’t, by your words and statements, look to be made fun of – it’d be a pleasant life that way.

zunnun
zunnun
4 January 2021 3:42 pm

“…..hell broke loose ….” ape, neraka pecah berderai….. suka semua bukan #melayu2islam selamat dari neraka…. semua masuk syurga……. kerana ape ? kerana, segelintir penghuni di syurga memhon tuhan agar neraka di tutup dan sifat pengasih penyanyang di panjangkan kpd semua penghuni neraka.. tercenggan2 tuhan tidak pekenankan, kerana.. “ape yg penghuni syutga inginkan, tuhan akan tunai kan… tapi, segelintir penghuni syurga protest neraka di tutup dan tuhan jgn panjangkan sifat pengasih & penyanyang kpd semua penghuni neraka.. aduh ? aduh ! aduh . tuhan terperangkap dgn janji2 nya…. bagitu juga akhir nya, #melayu2islam terperangkap, tegang dan parah menunggu pecah berderai….. pN… Read more »

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:30 pm

LEGA & LAPANG BLOG INI BILA TN ANJING 🐕 LINTANG PUKANG BELAH CABUT LARI…

YAHOO… YA BEDA BEDOOO…

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:40 pm
Reply to  Anonymous

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:40 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:01 pm
Reply to  Anonymous

Sian kena tibai dgn Jigit.

TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:26 pm
Reply to  Anonymous

Kamu dah kalah yer, Wak Gontol?

Jangan harap kpd Jigit. Tak lama dia kena Jig it.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:43 pm
Reply to  Anonymous

Kamu dah kalah yer, TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ.?

Bukan le harap kpd Jigit. Tapi lama dgn dia kamu kena gigit.

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:52 pm
Reply to  Anonymous

You have no clue what tibai is, eh?

Or you are pretending it to immunize yourself from the countless tibai bestowed upon you..

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:19 pm
Reply to  Anonymous

Now you have to understand what tibai is, eh?

Or you are pretending it to immunize yourself from the countless tibai bestowed upon you..

TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:20 pm
Reply to  Anonymous

Errata:

Now you have to understand and feel what tibai is, eh?

Or you are pretending it to immunize yourself from the countless tibai bestowed upon you..

TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:25 pm

Nasib le TN anjing 🐕 Betina Jalang Kurap,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dgn TN anjing tu, semua pmbaca meluat & geram
Dia fikir samseng taik kucing dia itu, org nk seram
Tapi lega lah bila dah cabut itu anjing anak haram
Pasti blog ini nanti, akn kembali aman & tenteram
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:39 pm
Reply to  Anonymous

Takut betul kamu dengan TN yer?

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:58 pm
Reply to  Anonymous

Takut betul kamu dengan Jigit yer TN anjing 🐕?

😀😃😄😁😆😅😂

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:01 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla coba kenen semburan terhadap nya kpd Jigit. Malu betul dia. Sian.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:46 pm
Reply to  Anonymous

TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ tak terjawab kena kenen semburan dgn Jigit. Malu betul dia. Sian.

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:17 pm

Alo, everybody, bear in mind a lady is in the house now.

Do mind you ps and qs, pls.

Enjoy your blogging.

zunnun
zunnun
4 January 2021 3:50 pm
Reply to  Anonymous

lady misti ada biji puki, jgn biarkan sisuami menelan nya dek sbb cemburu di ngorat laki lain…

hinggakan lady asyik pegang memegang tangan sesiape yg mendekati nya….

hinggakan #sisuami tercekek dgn biji puki, yg di telani, lalu mengawan2 dgn kronik sawan babi…

hinggakan mendahagakan 1 juta darah rakyat perancis…….

count dracula feysen jenama baru bagi negara di mata dunia……

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:20 pm
Reply to  zunnun

Biji puki Wak Gontol kot kamu yang impan. Sian.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:22 pm
Reply to  Anonymous

Kot di sebalik nya, kamu punya Wak Gontol yang pegang.

Nama kamu bunyi mcm pompuan.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:49 pm
Reply to  Anonymous

Kot di sebalik nya, kamu punya TN Anjing 🐕 Betina jalang tua yang pegang.

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:47 pm
Reply to  Anonymous

Biji kelentit panjang TN Anjing 🐕 puki kering kot kamu yang impan. Sian.

zunnun
zunnun
4 January 2021 3:58 pm
Reply to  Anonymous

tapi di blog ini ada juga ‘lady’ persamaan si suami aka #sinyanyuktua96, semua melayu2 #mudahlupa, hanya hanya #sinyanyuktua96 terkecuali….

lady di blog ini…

…lain pula…..

……semua salah belaka, mesti ikut kemahuan nya sj lalu melantik diri jadi minah pacak pengawas polis & mcmc pula…..

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:10 pm
Reply to  zunnun

Di kata otak dah lembap, marah. Tulis “hanya” pun dua kali –

semua melayu2 #mudahlupa, hanya hanya …
(seperti di komen nya tuh)

Diberitahu dengan baik, menyindir “semua salah belaka … melantik diri …”

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:14 pm

Jigit
4 January 2021 2:41 pm
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Bunyi macam dah penat je…give up la TN….rentikanlah komen2 bodoh kau tu terhadap semua orang Barulah tak ada orang yang meluatkan engkau.

Sebaliknya kau tulislah apa yang kau ingin sampaikan dan biarkan orang lain tulis apa yang mereka ingin katakan, biar pun ianya sampah atau tiada “substance”.

Ingat, kau bukannya dilantik oleh Suruhanjaya Komunikasi untuk jadi Pak Pacak memperbodohkan kat blog Budin ni. Bertaubatlah dan muhasabah diri. Jangan sesekali merasakan you are “holier than thou”. Itu sifat iblis.

Reply
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:15 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 3:12 pm
Reply to Jigit

Bravo Bro Jigit 2:41 pm,

Nasib le TN anjing 🐕 Betina Kurap,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing..kena tibai, sampai kepala beralun
Kepala dia merata2 bengkak benjol macam belon
Dgn cikgu Kejora ni, anjing tua gila tu tak terpulun
Dah tu dgn Bro Jigit pula anjing tua tu kena balun
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:17 pm
Reply to  Anonymous

DAH TOSONYAP NAMPAKNYA TN ANJING 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI @ TN BETINA JALANG TUA 👩‍🦳 MUNAFIQ FASIQ TUH…

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:12 pm
Reply to  Anonymous

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:00 pm

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina, tak ada hujah, taik dia mari luah
Silap haribulan le dgn Kejora ni anjing tu nak juah
Apa yg anjing itu dpt hanya malu tercalar maruah
Dgn org lain blh lah, tapi dgn Kejora dia mkn kuah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:18 pm
Reply to  Anonymous

Dah bankrap akal. Maki hamun, carut mencarut ajer lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih. Sian.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:22 pm
Reply to  Anonymous

Dah bankrap akal. Tak tertepus maki hamun, carut mencarut dari Kejora.
TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Samseng Taik Kucing 👩‍🦳 nih. Sian.

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
4 January 2021 2:52 pm

LOMPAT LEPAS BUBAR PARLIAMEN BERMAKNA LOMPAT ATAS TAHI………. Nasib 3 Pengkhianat……. PPBM hari ini terdiri daripada tiga kumpulan pengkhianat: SATU: Pengkhianat PH dari PPBM yang menjatuhkan kerajaan mereka sendiri; DUA: Pengkhianat UMNO yang melompat parti ke PPBM apabila Barisan Nasional hilang kuasa sebagai kerajaan; dan TIGA: Pengkhianat PKR dari puak Azmin yang melompat parti ke PPBM apabila Azmin bergaduh dengan Anwar. PPBM juga dilaporkan cuba untuk mencuri ahli-ahli UMNO dan PAS di akar umbi. Orang-orang UMNO di semua peringkat telah lama sedar akan niat PPBM untuk meruntuhkan UMNO. Sebab itu rata-rata lebih 140 bahagian-bahagian UMNO yang telah bermesyuarat kelmarin telah… Read more »

Jigit
Jigit
4 January 2021 3:13 pm

Jangan-jangan TAHI yang dimaksudkan itu adalah lebai-lebai PAS dalam PN. Adakah ini bermakna sesiapa yang melompat masuk ke dalam PPBM adalah umpama melompat masuk ke dalam tong najis yang di dalamnya ada lebai-lebai PAS…. hmmmm patutlah busuk…!

Yang satu geng lagi pulak asyik ke hulu ke hilir menjaja …..”Ala Lombo…ala lomboooo…” Lama-lama depa ni mungkin jual tilam pula….

“Tilam…tilammm. tilam lama tuka balu….”

Jigit
Jigit
4 January 2021 2:45 pm

Marlina…atau Sarinah…

Bunggggg…..

di manakah kini berada
bertahun
lamanya kira berpisah

tak tentu di mana rimbanya
semenjak malam itu
kita bersua…..

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:59 pm
Reply to  Jigit

Jigit…

Ko nak cari mampos?
Komen tak ikut tajuk pos?
Tak risau ke nanti diserang TN anjing 🐕 betina tua menopos 👩‍🦳?

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:14 pm
Reply to  Anonymous

Wow 2:59 pm ini batu api besar, Wak Gontol Kejora Kojolla gamak nya dia.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:28 pm
Reply to  Anonymous

Woww 2:59 pm ini batu api besar!
TN anjing 🐕 cabut lari bila tahu ramai membenci dia gamak nya.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 4:34 pm
Reply to  Anonymous

Kamu nak collect little mercies, tak dapat kemenangan yang besar.

Tapi itu pun bukan kemenangan – TN masih menyinga tak kira berapa banyak nama kamu pakai.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:25 pm
Reply to  Anonymous

Kamu nak collect little mercies, asyik dapat kekalahan yang besar.

Dan itu dah pasti kekalahan – TN anjing 🐕masih sbg SAMSENG TAIK KUCING tak kira berapa banyak nama kamu pakai.

Eton
Eton
4 January 2021 3:06 pm
Reply to  Jigit

Wow… abang Jigit….

Boleh tahan “taste” awak ya… hantu jazz ke ahlil nujum ni……😀😀😀😀

Apapun…
……kampung halaman dilupakaan jangan…
🐎

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:43 pm

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini tak ada banyak self confidence, kurang self-assurance, tak pasti panggilan TN nya betul atau tidak.

Maka di guna nya mcm2 nama, antara nya –  SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.

Maka selalu lah dia complex stricken at the slightest provocation. Sian.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:53 pm
Reply to  Anonymous

TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka 👩‍🦳 ini tak ada banyak self confidence, kurang self-assurance. Yg pasti panggilan TN Anjing 🐕, TN Monyet 🐒 & TN Babi mmg betul

Maka mmg sesuai mcm2 nama, antara nya – SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.

Maka selalu lah dia complex stricken at the slightest provocation. Sian.

INI CONTOH PROVOCATION TN ANJING SAMSENG TAIK KUCING KERING:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:54 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN Anjing 🐕 Betina Samseng Taik Kucing)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:56 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 Puki Kering Samseng Taik Kucing,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:57 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina jalang tua puki kering gila babi 🐖 tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:58 pm
Reply to  Anonymous

Menggontol ajer ler kamu, Wak Gontol Kejora Kojolla

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 6:26 pm
Reply to  Anonymous

Mengelentik ajer ler kamu, TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka 👩‍🦳 .

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:43 pm

PARA PEMBACA SEKALIAN,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Jgn le marah, klu blog cempera tk ketahuan hala
Kemelut & sengketa terjadi, bkn Kejora yng mula
Tapi semua dari angkara TN si betina anjing gila
Agaknya..dia gatal puki sbb butoh Bg Ali tak tala
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

(Lihatlah komen TN anjing betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 jam 6:14 am)

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:44 pm
Reply to  Anonymous

INI KOMEN GILA SAWAN BABI 🐖 DARI TN ANJING 🐕 BETINA KURAP TU:

Anonymous (TN Anjing 🐕 Kurap)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:45 pm
Reply to  Anonymous

PARA PEMBACA BOLEH LIHAT DGN JELAS SIFAT MUNAFIQ FASIQ SI BETINA TUA GILA BABI 🐖 TN ANJING BETINA KURAP 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI 🐖:

1) Dia selalu marahkan pembaca, kononnya kerana komen tak ikut tajuk pos, tapi cuba lihat komen anjing tu jam 6:14 am di bawah.

2) Dia suka mengatakan orang bodoh, jahat, gangster dsb, tapi cuba lihat komen anjing tu jam 6:14 am di bawah.

Semua ini adalah kerana anjing tu tak mendapat asuhan @ didikan sempurna semasa kecil, dia tak dibimbing dek mak bapak dia yg asyik sibuk memuki sepanjang masa…

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:46 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒@ TN Babi 🐖 @ TN 👩‍🦳 nenek kebayan betina kerepot jalang iblis 😈 saka puaka 👹 menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Dia gila babi teruk, mkcik TN biol mulut sumbing
Meracau raban jer dia hidup terumbang-ambing
Masa kecil terbiar, dia kutip makan taik kambing
Dia kuangajar biadab sbb mak bapak tk bimbing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:46 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua 👩‍🦳kerepot jalang iblis 😈 saka puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳🤣
Auntie TN ‘misbehaved’..due to poor upbringing
She alway watch her mum’s pussy, dad banging
Quite frequent she saw her dad’s testis hanging
And she felt so eager seeing clapping & singing
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:47 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
‘Why is myself being hated’, old TN keep thinking
“Why is TN anjing, so stupid” people keep asking
Poor upbringing not becoz parents busy working
But her poor idiot parents were too busy fucking!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:48 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari mkcik TN anjing..tk dpt dihapus
Asyik sja, betina tua ini komen tak ikut tajuk pos
Nak serang org, tk sedar dh tk lama nk mampos
Agknya..begitu sifat bila dah sgt tua & menopos
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:49 pm
Reply to  Anonymous

UNTUK MAKLUMAN PEMBACA SEKALIAN:

Apa sebenarnya kerja TN anjing betina kurap?

Ini kerja dia:
1) cari hujah untuk naikkan Atok96
2) cari hujah untuk tibai musuh Atok96
Dan klu tak dapat..
3) tibai hujah yg perlekeh Atok96
4) tibai hujah yg sokong musuh Atok96
Dan klu tak dapat juga…
5) acah & cari pasal dgn org biar kecoh sikit blog ni (konon sbg samseng taik kucing pak pacak blog)

Dan klu tak dapat juga…kena potong ler ration dedak dia dgn Atok96…
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:49 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nk lagak rimau tak sedar dirinya landak
Dia terpaksa masuk beri komen, tidak dapat tidak
Wlau pun sekadar utk mengejek, spt budak-budak
Klu tk komen, nanti Atok akan potong pula dedak!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:40 pm

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina, tak ada hujah, taik dia mari luah
Silap haribulan le dgn Kejora ni anjing tu nak juah
Apa yg anjing itu dpt hanya malu tercalar maruah
Dgn org lain blh lah, tapi dgn Kejora dia mkn kuah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:24 pm

Tak boleh di layan sangat telatah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih, dia dah jadi budak kecik, main kopipes, tiru atau salin ideas atau kata2 lawan nya.

Lihat saja ler budak kicik ini mengarut di sini.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:31 pm
Reply to  Anonymous

Tak boleh di layan sangat telatah TN Anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳, nih, dia dah jadi tua nyanyuk, takut dgn kopipes ideas atau kata2 lawan nya.

Lihat saja ler si tua nyanyuk ini meracau dek kemaruk nak jadi SAMSENG TAIK KUCING di sini.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:32 pm
Reply to  Anonymous

INI CONTON KOMEN TN ANJING NAK JADI SAMSENG TAIK KUCING KAT BLOG INI:

Anonymous (TN Anjing 🐕 Betina Gila)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:33 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 Samseng Taik Kucing,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:34 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina puki kering gila babi 🐖 tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:34 pm
Reply to  Anonymous

Menggontol lagi Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:39 pm
Reply to  Anonymous

Mengelentit lagi TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 Samseng Taik Kucing nih.

😀😃😄😁😆😅😂🤣

Jigit
Jigit
4 January 2021 2:41 pm
Reply to  Anonymous

Bunyi macam dah penat je…give up la TN….rentikanlah komen2 bodoh kau tu terhadap semua orang Barulah tak ada orang yang meluatkan engkau.

Sebaliknya kau tulislah apa yang kau ingin sampaikan dan biarkan orang lain tulis apa yang mereka ingin katakan, biar pun ianya sampah atau tiada “substance”.

Ingat, kau bukannya dilantik oleh Suruhanjaya Komunikasi untuk jadi Pak Pacak memperbodohkan kat blog Budin ni. Bertaubatlah dan muhasabah diri. Jangan sesekali merasakan you are “holier than thou”. Itu sifat iblis.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 3:12 pm
Reply to  Jigit

Bravo Bro Jigit 2:41 pm,

Nasib le TN anjing 🐕 Betina Kurap,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing..kena tibai, sampai kepala beralun
Kepala dia merata2 bengkak benjol macam belon
Dgn cikgu Kejora ni, anjing tua gila tu tak terpulun
Dah tu dgn Bro Jigit pula anjing tua tu kena balun
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

langkasuka
langkasuka
4 January 2021 2:10 pm

Wak pagoh kena mencari kambing supaya ada yg boleh tolong pasang bendera. Samada PAS atau umno. Wak tak cukup babu nak buat kerje2 tu. NAK upah tak cukup duit.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:17 pm
Reply to  langkasuka

Di Johor memang tak banyak babu, takda masalah,

Tapi memang ramai Wak, jadi senang lah untuk Wak Yiddin.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:32 pm
Reply to  Anonymous

Bugis pun ramai, kalau Yiddin puak Daeng pun, senang lah

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:00 pm

Nasib le TN Anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina, tak ada hujah, taik dia mari luah
Silap haribulan le dgn Kejora ni anjing tu nak juah
Apa yg anjing itu dpt hanya malu tercalar maruah
Dgn org lain blh lah, tapi dgn Kejora dia mkn kuah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:03 pm
Reply to  Anonymous

Meluat kamu memantun mantat tak renti2.

Macam budak bodoh, dah bodoh, degil pulak.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:10 pm
Reply to  Anonymous

Meluat kamu TN anjing 🐕 meracau raban tak renti2 kemaruk nak jadi SAMSENG TAIK KUCING PAK PACAK BLOG.

Macam org tua nyanyuk bodoh, dah bodoh, degil pulak.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:11 pm
Reply to  Anonymous

INI CONTOH KOMEN TN ANJING BETINA PUKI KERING NAK JADI SAMSENG TAIK KUCING KAT BLOG INI:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:12 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN Anjing 🐕 Betina Gila)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:13 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 Samseng Taik Kucing,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:14 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina tua gila babi 🐖 tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:20 pm
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla dah kojol otak nya, tak boleh mikir lagi, hanya kopipes komen2 dia yang lama.

Apo nak dikato, dah bankrap otak.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:36 pm
Reply to  Anonymous

TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka dah kojol otak nya, tak boleh mikir lagi, takut pula dia dgn kopipes komen2 Kejora yang lama.

Apo nak dikato, dah bankrap otak.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:37 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Betina Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 2:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mmg ler sengaja Kejora keluarkan bahan kopipes
Mau bagi meroyan lagi..TN anjing otak kecii nipis
Sbb Kejora tahu pukulan2 Kejora dia tak dpt tepis
Kejora jugak suka perut dia jadi kembung kempis
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:48 pm

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla sentiasa takda hujah, hanya mengarut tak tentu arah.

Suka memantun mantat sebab dia tak payah beri hujah, ha nya memantat.

Demikian lah tandus nya pemikiran Wak Gontol ini.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:56 pm
Reply to  Anonymous

TN anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 sentiasa takda hujah, hanya mengarut tak tentu arah.

Suka meracau royan sebab dia tak payah beri hujah, hanya nak tunjuk diri sbg SAMSENG TAIK KUCING PAK PACAK BLOG.

Demikian lah tandus nya pemikiran TN anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Gila Babi 🐖 ini.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:56 pm
Reply to  Anonymous

INI CONTOH KOMEN TN ANJING GILA 🐕 TU:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:56 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN Anjing 🐕)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:57 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:59 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina tua gila tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:00 pm
Reply to  Anonymous

Rentikan ler lopipes kamu itu. Nampak bodoh sangat.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:00 pm
Reply to  Anonymous

kopipes

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:16 pm
Reply to  Anonymous

Rentikan ler takut dgn kopipes wahau TN anjing 🐕 samseng taik kucing kering. Nampak bodoh piang sangat kamu tu.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:21 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 2:00 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mmg ler sengaja Kejora keluarkan bahan kopipes
Mau bagi meroyan lagi..TN anjing otak kecii nipis
Sbb Kejora tahu pukulan2 Kejora dia tak dpt tepis
Kejora jugak suka perut dia jadi kembung kempis
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:44 pm

PARA PEMBACA SEKALIAN,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Jgn le marah, klu blog cempera tk ketahuan hala
Kemelut & sengketa terjadi, bkn Kejora yng mula
Tapi semua dari angkara TN si betina anjing gila
Agaknya..dia gatal puki sbb butoh Bg Ali tak tala
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

(Lihatlah komen TN anjing Kurap 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Gila Babi 🐖 jam 6:14 am)

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:44 pm
Reply to  Anonymous

INI KOMEN GILA BABI 🐖 DARI TN ANJING 🐕 BETINA KURAP TU:

Anonymous (TN Anjing 🐕)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:45 pm
Reply to  Anonymous

PARA PEMBACA BOLEH LIHAT DGN JELAS SIFAT MUNAFIQ FASIQ SI BETINA TUA GILA BABI 🐖 TN ANJING KURAP 🐕 @ TN MONYET 🐒 @ TN BABI 🐖:

1) Dia selalu marahkan pembaca, kononnya kerana komen tak ikut tajuk pos, tapi cuba lihat komen anjing tu jam 6:14 am di bawah.

2) Dia suka mengatakan orang bodoh, jahat, gangster dsb, tapi cuba lihat komen anjing tu jam 6:14 am di bawah.

Semua ini adalah kerana anjing tu tak mendapat asuhan @ didikan sempurna semasa kecil, dia tak dibimbing dek mak bapak dia yg asyik sibuk memuki sepanjang masa…

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:46 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒@ TN Babi 🐖 @ TN 👩‍🦳 nenek kebayan betina kerepot jalang iblis 😈 saka puaka 👹 menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Dia gila babi teruk, mkcik TN biol mulut sumbing
Meracau raban jer dia hidup terumbang-ambing
Masa kecil terbiar, dia kutip makan taik kambing
Dia kuangajar biadab sbb mak bapak tk bimbing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:47 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua 👩‍🦳kerepot jalang iblis 😈 saka puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳🤣
Auntie TN ‘misbehaved’..due to poor upbringing
She alway watch her mum’s pussy, dad banging
Quite frequent she saw her dad’s testis hanging
And she felt so eager seeing clapping & singing
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:48 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
‘Why is myself being hated’, old TN keep thinking
“Why is TN anjing, so stupid” people keep asking
Poor upbringing not becoz parents busy working
But her poor idiot parents were too busy fucking!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:48 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari mkcik TN anjing..tk dpt dihapus
Asyik sja, betina tua ini komen tak ikut tajuk pos
Nak serang org, tk sedar dh tk lama nk mampos
Agknya..begitu sifat bila dah sgt tua & menopos
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:49 pm
Reply to  Anonymous

UNTUK MAKLUMAN PEMBACA SEKALIAN:

Apa sebenarnya kerja TN anjing?
Ini kerja dia:
1) cari hujah untuk naikkan Atok96
2) cari hujah untuk tibai musuh Atok96
Dan klu tak dapat..
3) tibai hujah yg perlekeh Atok96
4) tibai hujah yg sokong musuh Atok96
Dan klu tak dapat juga…
5) acah & cari pasal dgn org biar kecoh sikit blog ni (konon sbg samseng taik kucing pak pacak blog)

Dan klu tak dapat juga…kena potong ler ration dedak dia dgn Atok96…
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:53 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN nenek kebayan betina tua saka kerepot 👩‍🦳 jalang iblis 😈 puaka 👹 munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nk lagak rimau tak sedar dirinya landak
Dia terpaksa masuk beri komen, tidak dapat tidak
Wlau pun sekadar utk mengejek, spt budak-budak
Klu tk komen, nanti Atok akan potong pula dedak!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:41 pm

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina, tak ada hujah, taik dia mari luah
Silap haribulan le dgn Kejora ni anjing tu nak juah
Apa yg anjing itu dpt hanya malu tercalar maruah
Dgn org lain blh lah, tapi dgn Kejora dia mkn kuah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:39 pm

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:40 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina gila tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:53 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla bukan “nak bermaharajalela” tapi “dah jadi” SAMSENG TAIK KUCING @ PENGGODAK SUASANA BERMUSUHAN di blog Budin nih.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:24 pm
Reply to  Anonymous

TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳, bukan “nak bermaharajalela” tapi “dah jadi” SAMSENG TAIK KUCING @ PENGGODAK SUASANA BERMUSUHAN di blog Budin nih.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:25 pm
Reply to  Anonymous

Ini contoh komen TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 yg nak lagak SAMSENG TAIK KUCING kat blog Budin ni:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:27 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN Anjing 🐕 Samseng Taik Kucing)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:28 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 Samseng Taik Kucing Kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:28 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina puki kering nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:33 pm

Anonymous (TN Anjing 🐕)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:33 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:12 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Pembaca2 boleh lihat dgn sendiri perangai tebiat buruk dan jahat TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Nenek Kebayan Betina Tua 👩‍🦳 Kerepot Menopos Jalang Iblis 😈 Puaka 👹 Munafiq Fasiq nih…

Asyik saja betina badut 🤡 tua saka 👻 ni cuba nak jadi gangster taik kucing blog, nak ganggu org dgn komen2 mencaci cerca yg TAK IKUT TAJUK POS…

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:34 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:12 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Bukan saja betina saka TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Nenek Kebayan Betina Tua 👩‍🦳 Kerepot Menopos Jalang Iblis 😈 Puaka 👹 Munafiq Fasiq ni ingin jadi penghulu atap pak pacak blog, tapi, makcik betina jalang ni teringin juga nak berkelakuan lelaki dan jadi gangsterr taik kucing kat blog ini…
Piiraaahhh…huerrgghh…ptuiiihhh…
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:34 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:13 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

This bloody old stupid moron lady ‘TN Anjing’ 🐕 @ ‘TN Monyet’ 🐒 is actually a saboteur to this blog!

She used to be ill-mannered & rude to others due to poor upbringing by her idiot parents, since they’re all the while busy fucking…

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:35 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:14 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒@ TN Babi 🐖@ TN 👩‍🦳 nenek kebayan betina tua kerepot jalang puaka 👹 menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳🤣
Auntie TN ‘misbehaved’..due to poor upbringing
She alway watch her mum’s pussy, dad banging
Quite frequent she saw her dad’s testis hanging
And she felt so eager seeing clapping & singing
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:36 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:15 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN 👩‍🦳 nenek kebayan betina tua kerepot jalang ifrit 😈 saka puaka 👹 menopos munafiq fasiq 6:14 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari mkcik TN anjing..tk dpt dihapus
Asyik sja, betina tua ini komen tak ikut tajuk pos
Nak serang org, tk sedar dh tk lama nk mampos
Agknya..begitu sifat bila dah sgt tua & menopos
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:36 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:16 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka 👩‍🦳 6:14 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
‘Why is myself being hated’, old TN keep thinking
“Why is TN anjing, so stupid” people keep asking
Poor upbringing not becoz parents busy working
But her poor idiot parents were too busy fucking!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:37 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA)
4 January 2021 8:17 am
Reply to Anonymous (TN Anjing 🐕)

TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 nih jadi kuangajar biadab sebab mak bapak dia tak bimbing masa kecil kerana sibuk dgn berkongkek atau memuki…

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Dia gila babi teruk, mkcik TN biol mulut sumbing
Meracau raban sja dia, hidup terumbang-ambing
Masa kecil terbiar, dia kutip makan taik kambing
Dia kuangajar biadab sbb mak bapak tk bimbing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:43 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla bukan “cuba” tapi memang gengster. Gengster taik lembu, berlambak di sana sini,

Bila tertijak, rosak lah sepatu yang mahal2. Wak Gontol di maki hamun tak habis2 sebab diketahui itu semua tahi dia.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:05 pm
Reply to  Anonymous

TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 Kojolla bukan “cuba” tapi memang gengster taik kucing. Gengster taik lembu, taik kambing, taik kerbau berlambak di sana sini,

Bila terpijak, rosak lah sepatu yang mahal2. TN Anjing 🐕 di maki hamun tak habis2 sebab diketahui itu semua tahi dia.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:06 pm
Reply to  Anonymous

INI CONTOH KOMEN TN ANJING 🐕 YG NAK JADI GANGSTER TAIK KUCING KAT BLOG INI:

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:06 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN Anjing 🐕 Betina Kurap)
4 January 2021 6:14 am

Wak Gontol Kejora Kojolla dah tak nampak kebelakangan ini. Bagus lah.

Tapi kalau dia menulis apa saja yang semenggah, dipersilakan.

Reply
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:07 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN Anjing 🐕 @ TN Monyet 🐒 @ TN Babi 🐖 @ TN Betina Jalang Tua Saka Puki Kering👩‍🦳,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejahatan TN anjing itu, agak sukar utk kita tegah
Anjing betina tua itu, asyik komen tak semenggah
Dgn org, anjing itu asyik cari pasal nak bertelagah
Tapi dgn Kejora ni, anjing tu tak blh lah bermegah!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 2:08 pm
Reply to  Anonymous

Owhh..lupa lah pembaca semua:

semenggah. [se.meng.gah] | سمڠݢه. Definisi : patut, senonoh, layak; kelakuan-nya tidak ~ tidak senonoh kelakuannya. (Kamus Dewan Edisi Keempat) …

(Semuanya berpunca dari sifat kemaruk sangat TN anjing 🐕 betina kurap tu nak bermaharajalela jadi SAMSENG TAIK KUCING @ PAK PACAK kat blog Budin nih.)
😀😃😄😁😆😅😂🤣

Wau bulenngy
Wau bulenngy
4 January 2021 1:23 pm

TULAH TETAP TULAH.

Serve Muhyiddin right

zunnun
zunnun
4 January 2021 1:20 pm

mesyuarat omNo bahagian Gombak dah jadi medan mua”FUCK”at di mana #melayu2omNo & malaun2 pAs sepakat utk terajangkan #sisemburit…
.
tapi kan #sisumburit memenangi kerusi Gombak dlm pru 13 & 14……

tapi dgn pengkianatan nya terhadap pkr, maka ke mana #sisemburit akan pergi kerana dgn pkr vs omNo vs pbbm di gombak dlm pru 15 kelak…..

parti #semburit aka #siketol pbbm akan menghadai penghinaan….

kini berlangsung mesyuarat cawangan & bahagian omNo, dgn kebanyakan nya inginkan omNo tidak terikat dgn percaturan yg di tentukan dlm pembahagian kerusi2 antara omNo & pbbm.

di sini, pAs jelas akan kembali mengangkang puki dgn omNo

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 1:38 pm
Reply to  zunnun

akan menghadai penghinaan…”? Mimpi lah kamu.

PAS pun kau balun? Semua kau balun? Konon nya kkorang saja yang baik?

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT.

Mengata semburit, puki dll, maka Pukimak lah kamu.

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 12:34 pm

“.. berasa lebih selesa untuk meraih kemenangan dalam pilihanraya di kawasan yang ditandingi melalui wujudnya kerjasama antara Bersatu dengan Pas.”

Memang sepatutnya begitu. Parti2 Melayu perlu bekerjasama utk kepentingan kaum Melayu. Negara ini hampir 70% Melayu dan Bumiputera Sabah dan Sarawak.

JLc
JLc
4 January 2021 11:55 am

Yakin sgt ke Bersatu pd Pas sedangkan rakyat dh nampak Pas bila dapat kuasa cakappun tak serupa bikin, masa jadi pembangkang ckp berdegar degar mcm dunia nk kiamat dah tapi sekarang tengok apa jadi, satu persatu isu yng mereka perjuangkan dulu satu habukpun mrk tak dpt tunaikan . Pergi jahanam Pengkhianat Nasional!!!

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 12:37 pm
Reply to  JLc

Itu pendapat kamu. Ramai yang lain berpendapat berlainan.

zunnun
zunnun
4 January 2021 8:52 am

pN akhir nya di anggotai oleh pbbm & parti ajaran sesat pAs bila pru 15 tiba

Anonymous
Anonymous
4 January 2021 10:10 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT.

Pendapat kamu itu mengarut maka Pukimak lah kamu.

zunnun
zunnun
4 January 2021 8:50 am

penyamun2 melayu2 omNo tahu, pbbm parti nyamok seperti pejuang, muda & putra sj.

zunnun
zunnun
4 January 2021 8:48 am

kah kah kah

amat sinis post nih…

jawapan nya, tiada. Tuntas Kosong

ngspe, ?

yg ada terkini terhegeh2 dgn kerajaan #melayu2islam seketul daging babi bersama dgn #siketolMoo & #sisemburitassmin tak lain, nak jadi menteri atau kedudukan di GLC….

lepAs parlimen di bubarkan, penyamun2 omNo akan berebut2 melutut kpd president mendapatkan watikah utk bertanding pru 15 yg menanti…

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
4 January 2021 8:44 am

Apo kono Mesya ni asik bubar2 tak berkesudahan … o’ang kg nak kunyah sireh pun takdo … malaun2 ni asik bubar2 nak gulo2kan o’ang ngamai ko apo? … Apo kono ko jang … mabuk ko?. Kalu mabuk poyi deh mandi pueh2 … kalu tak surut mabok tu poyi togojun lombong … entah2 lombong pun tak mahu togimo. Tahu. kihkihkih.

Last edited 9 months ago by Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
zunnun
zunnun
4 January 2021 9:02 am

mabuk todi tak lah semabuk makan dari kawah seketul daging babi hadi…

pati dari kawan hadi buek si ibrahim dan penyokong2 nya sampai sanggup mati…

konon mati syahid..

boto ko ?

zunnun
zunnun
4 January 2021 10:00 am
Reply to  zunnun

Oops

pati dari kawah masakan seketul daging babi hadi….