UNDI BELANJAWAN TAK SAMA DENGAN TUKAR KERAJAAN, BAGAIMANA JIKA UNDI MUHYIDDIN SENTIASA KURANG 111?

Semalam, Parlimen meluluskan Rang Undang-Undang Perbekalan atau Belanjawan 2021 peringkat jawatankuasa bagi dua kementerian melalui undi belah bahagi.

Dua kementerian terbabit ialah Jabatan Perdana Menteri dan Kementerian Kewangan.

Bagi undian peringkat Jabatan Perdana Menteri, pihak kerajaan atau PN memperolehi 105 undi berbanding blok pembangkang 95 undi.

Untuk peringkat Kementerian Kewangan pula, pihak kerajaan memperolehi 107 undi, manakala blok pembangkang masih kekal dengan 95 undi.

Bermakna, sementara banyak lagi pengundian peringkat jawtankuasa akan berlangsung selepas ini, realiti yang harus diterima kalah PN telah menang 2-0 setakat ini.

Kelulusan di peringkat dua jawatankuasa tersebut tidak mustahil membuatkan PN akan memenangi kesemua pengundian belah bahagi selepas ini sebelum bacaan kali ketiga Belanjawan 2021 dilakukan dan pengundian sekali lagi akan diadakan.

Kekurangan undi blok pembangkang adalah disebabkan ada beberapa Ahli Parlimen tidak hadir, selain lapan Ahli Parlimen Warisan memutuskan memulau pengundian kerana tidak setuju dengan Anwar Ibrahim berhubung perubahan pendirian di saat-saat akhir yang diputuskan beliau selaku Ketua Pembangkang sebelum pengundian peringkat dasar sebelum ini.

Tetapi, kekurangan undi pembangkang itu tidaklah penting berbanding undi yang diperolehi oleh kerajaan atau Muhyiddin.

Dalam pembangkang, khususnya berkaitan Anwar yang sebelum mempersembahkan kepada Yang Dipertuan Agong bahawa beliau memiliki sokongan yang kukuh dan meyakinkan, kekurangan undi itu harus difahami bahawa undi belanjawan tidak sama dengan sokongan kepada beliau untuk menjadi Perdana Menteri.

Berkaitan undi belanjawan, UMNO dan BN telah memutuskan untuk menyokongnya kerana dua tuntutan yang mereka minta iaitu berkaitan KWSP dan moratorium telah pun dipenuhi kerajaan.

Ia berbeza dengan sokongan yang telah dinyatakan oleh Zahid Hamidi dan Najib Razak kepada Anwar untuk mengambil alih kerajaan yang mana sehingga ini surat yang ditandatangani kedua-dua mereka yang telah dibawa ke Istana Negara tidak pernah dinafikan sampai hari ini.

Bermakna, jika ada usaha lagi selepas ini untuk menjatuhkan Muhyiddin oleh Anwar atau tiba-tiba Agong memanggil semula ketua-ketua parti mengadap baginda kerana ia tertangguh berikutan Covid19 sebelum ini, kedudukan Perdana Menteri masih lagi tidak selamat.

Selagi surat itu tidak dinafikan, usaha menukar kerajaan melalui sokongan Ahli-Ahli Parlimen UMNO masih lagi terbuka, walaupun mereka menyokong belanjawan diluluskan.

Menyokong belanjawan adalah berkaitan peruntukan pembangunan dan kebajikan untuk rakyat, manakala menjatuhkan Muhyiddin adalah demi masa depan sebelum terus dibuli dan ditelan oleh Bersatu.

Pengundian di peringkat dua jawatankuasa semalam dengan jelas memperlihatkan Muhyiddin hanya memperolehi paling tinggi sebanyak 107 undi saja.

Jumlah keseluruhan Ahli Parlimen ialah seramai 222 orang dan berdasarkan kedudukan itu, majoriti paling minimum ialah 112.

Begitu pun, oleh kerana dua Ahli Parlimen telah meninggal dunia – Batu Sapi dan Gerik – sepatutnya undi majoriti paling minimum yang diperolehi Muhyiddin adalah 111.

Tanpa jumlah tersebut, bermakna Muhyiddin memang tiada sokongan majoriti dan kerajaannya dianggap tidak sah.

Bagaimana jika semua pengundian peringkat jawatankuasa atau kementerian selepas ini, semuanya memperlihatkan tiada satu pun undi yang diperolehi mencecah 111?

Bolehkah Muhyiddin terus berbangga dengan keududukannya sebagai Perdana Menteri?

Sebab itu, strategi Anwar dan PH membiarkan pengundian diheret sehingga ke peringkat jawatankuasa dan bacaan kali ketiga adalah suatu keputusan yang bijaksana.

Ia akan memperlihatkan kepada dunia bahawa setiap hari ketika ada pengundian, majoriti yang dimiliki oleh Muhyiddin terdedah secara terbuka.

Undi yang diperolehi untuk menjatuhkan kerajaan tidak lagi menjadi persoalan pokok, tetapi yang utama ialah mengapa undi Muhyiddin sebagai kerajaan tidak pernah sampai kepada angka 111?

Akhirnya, apa moral yang tinggal pada PN dan Muhyiddin? (Shahbudindotcom 01/12/2020)

Updated: 1 December 2020 — 9:30 am

181 Comments

Add a Comment
 1. PHDAPIG TAKUT HILANG KERUSI………

  PENGGANAS KOMUNIS PERUSUH SOSIALIST DAN PEMBERONTAK SYIAH PASTI HANCUR…….

  KADOK LEPAS PRU15 MASUK LONGKANG…….

  DINASOUR PURBA MASIH TAK JEMU KUTUK ORANG MISKIN……

  Dewan Rakyat: Pekebun kecil akan terus miskin, mengharap subsidi kerajaan -…….

  Dr Mahathir menegaskan sukar untuk beliau menyatakan menyokong terhadap Belanjawan 2021 tanpa penjelasan berkenaan bagaimana kemiskinan kumpulan tersebut dapat diatasi.

  Ahli Parlimen Langkawi, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata tiada sebarang usaha spesifik dilakukan oleh kerajaan untuk mempromosikan kaedah pertanian moden dalam kalangan pekebun kecil.
  Bekas Perdana Menteri itu menjelaskan, sekiranya kumpulan tersebut dibiarkan dengan cara lama, mereka tidak akan dapat memajukan diri.

  Sehubungan itu, Dr Mahathir menegaskan sukar untuk beliau menyatakan sokongan terhadap Belanjawan 2021 tanpa penjelasan berkenaan bagaimana kemiskinan kumpulan tersebut dapat diatasi.
  “Mungkin kerajaan Perikatan Nasional (PN) sudah memikir dan melaksana cara-cara pertanian moden ini.

  “Jika sudah ketepikan sahaja pendapat saya ini. Tetapi setakat saya tahu kebun kecil masih kecil dan peruntukan hanya untuk subsidi.
  “Maka akan miskinlah pekebun kita selama-lamanya. Saya juga mempunyai idea berkenaan dengan menangkap ikan. Cara nelayan kita tangkap ikan akan meneruskan mereka sebagai golongan miskin.
  “Nampak pendekatan kerajaan terhad kepada memberi elaun dan menambah elaun. Selain dari menambah elaun tak adakah cara untuk menambah pendapatan nelayan,” katanya pada sesi Perbahasan Rang Undang-Undang Perbekalan 2021 Peringkat Jawatankuasan di Dewan Rakyat, di sini pada Rabu.

  Tambah beliau, situasi itu akan menyebabkan kumpulan itu terus miskin dan bergantung kepada subsidi kerajaan.
  Mengulas lanjut, Dr Mahathir berkata, penambahan peruntukan kepada Kementerian Pertanian dan Industri Makanan daripada RM500 juta kepada RM1.4 bilion, adalah tidak mencukupi.
  Sebaliknya, kata beliau apa yang perlu dilakukan adalah pendekatan untuk mengatasi kemiskinan para pekebun dan nelayan.
  “Sebenarnya di Langkawi ternakan ikan amat berjaya. Laut Langkawi dilindungi oleh pulau-pulau dari angin kencang dan ombak tinggi. Banyaklah tempat yang sesuai untuk ternakan ikan dalam sangkar.
  “Nelayan keseorangan tidak mungkin adakan perusahaan ini. Hanya syarikat atau koperasi sahaja yang mungkin,” ujarnya.
  Antara faktor pekebun kecil tidak maju, Jelas Dr Mahathir adalah kerana tanah yang dimiliki kumpulan tersebut terlalu kecil.
  Justeru, beliau berpandangan untuk mengatasi masalah tersebut ladang-ladang kecil perlu digabung supaya menjadi estet yang bersaiz sekurang-kurangnya 1,000 ekar atau lebih.

 2. Nasib le Nenek TN Betina Tua Jalang Fasiq
  dan Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Nenek TN & ahli syurga dunia, pala dah berkecai
  Kedua-dua ekoq itu..’Peju-Wang’ punya pencacai
  Sorang ibarat lebai malang..sorang lagi si luncai
  Nak lwn Kejora BMW, sdg depa itu motor kapcai
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 3. Bukah kah cikgu Kejora dah cakap..?

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Auntie TN, is damn stupid & her IQ is nearly zero
  Her brain is small and as if, the brain didn’t grow
  If Kejora is a peacock..auntie TN just like a crow
  And, if Kejora is BMW..TN is just a wheel barrow
  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
  Auntie TN, is as if being hit, by spears and arrow
  She’ll be whacked & walloped by Kejora the hero
  Every day..she’ll have to endure pain and sorrow
  And the pain she suffer, will get worst tomorrow
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 4. ‘PATUT BUDIN. DESAK PAK JUB LETAK JAWATAN…….

  Apakah ketua pembangkang akan letak jawatan?’ —…..

  Ahli Parlimen Ketereh Tan Sri Annuar Musa mempersoalkan sama ada Datuk Seri Anwar Ibrahim akan melepaskan jawatan sebagai ketua pembangkang di parlimen.
  Kenyataan Annuar itu dibuat selepas pembangkang gagal dalam undi belah bahagian bagi Rang Undang-undang Perbekalan 2021 peringkat Jawatankuasa bagi Jabatan Perdana Menteri (JPM).

  “Pembangkang tewas lagi. Ditewaskan mereka sendiri. Apakah kini ketua pembangkang akan meletakkan jawatan?” soal Annuar di media sosial.

  Hari ini, Dewan Rakyat meluluskan Rang Undang-undang Perbekalan 2021 peringkat Jawatankuasa bagi Jabatan Perdana Menteri (JPM) dengan peruntukan lebih RM4.47 bilion menerusi undi belah bahagian.

  Sejumlah 105 undi menyokong, 95 tidak bersetuju manakala 20 ahli parlimen dilaporkan tidak hadir.

  Sebelum ini, beberapa ahli parlimen mendakwa Anwar berjanji untuk melepaskan jawatan sebagai ketua pembangkang di parlimen jika gagal mendapat sokongan.

  Bagaimana pun, perkara tersebut dinafikan pejabat ketua pembangkang itu selain mendakwa ia merupakan tuduhan palsu.

 5. Nasib le Nenek TN Betina Tua Jalang Fasiq
  dan Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Nenek TN & ahli syurga dunia tiada lgi btg idung
  Kena balun, dgn Kejora, kedua2 suram mendung
  Ibarat dgn jerat babi..dua ekor kera tu tersadung
  Depa takut & cabut lari, serupa dgn lipas kudung
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 6. Nasib le Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Sihir Iblis Jalang Puaka Gila Babi Sasau Munafiq Fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃
  Mana dah tak muncul lagi nenek TN lembu sapi?
  Tadi kemain, pot pet..pot pet..kini diam menyepi
  Apa laki dia dh sergah nk suruh dia bancoh kopi
  Padan le muka dia, bakal neraka punya kayu api
  ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ😝ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 7. Nasib le Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Sihir Iblis Jalang Puaka Gila Babi Sasau Munafiq Fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Misi Kejora, mau kasi nenek TN, hancur musnah
  Sbb, betina tua dajal tu, suka tuduh & buat fitnah
  Cara berhujah dia pulak, hanya sumpah seranah
  Kejora nk ajar dia sampai menyembam ke tanah
  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 8. INI TANAH MELAYU BUKAN TIONGKOK…..PATUT UTAMAKAN NEGERI2 MAJORITY MELAYU YANG MISKIN…..

  _____
  Pinjaman ditolak, Pulau Pinang akan terus laksana projek LRT -….

  Pinjaman ditolak, Pulau Pinang akan terus laksana projek LRT – Chow
  Kon Yeow berkata projek berkenaan amat penting terhadap pembangunan ekonomi Pulau Pinang. – Astro AWANI
  GEORGE TOWN: Kerajaan Pulau Pinang akan terus melaksanakan projek Transit Aliran Ringan (LRT) Komtar-Bayan Lepas walaupun pemohonan bagi mendapatkan pinjaman serta jaminan berjumlah RM2 bilion ditolak oleh Kementerian Kewangan baru-baru ini.
  Ketua Menteri Chow Kon Yeow berkata projek berkenaan amat penting terhadap pembangunan ekonomi negeri ini dan kerajaan negeri tidak akan berputus asa.
  “Kerajaan negeri bakal meneruskan usaha melaksanakan projek LRT berkaitan kerana Kerajaan Negeri Pulau Pinang umumnya mempunyai beberapa opsyen kewangan lain bagi membiayai projek-projek di bawah Pelan Induk Pengangkutan Pulau Pinang (PTMP),” menurutnya dalam satu kenyataan di sini hari ini.
  Beliau berkata kerajaan negeri juga akan terus menyuntik keyakinan kerajaan Persekutuan untuk memberi keutamaan terhadap pembiayaan projek LRT berkenaan serta memberi layanan setimpal kepada Pulau Pinang, mengambil kira negeri itu sebagai juara pelaburan langsung asing (FDI) dalam sektor pembuatan negara dan mewujudkan peluang pekerjaan bukan hanya rakyat negeri itu malahan juga negeri lain di utara Semenanjung Malaysia.
  Chow berkata beliau turut berkongsi dan menyampaikan perkara sama kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Datuk Seri Mustapa Mohamed pada sesi perbincangan berhubung peruntukan Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12) kepada negeri Pulau Pinang pada Khamis lepas di ibu negara.
  “Malah, perkara serta pendirian sama turut dinyatakan kepada Menteri Kewangan Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz ketika menghadiri sesi dialog Konsultasi Belanjawan 2021: Pulau Pinang anjuran Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) pada 8 Ogos 2020 dan Sesi Libat Urus PenyediaanRMK-12 bersama Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, yang ketika itu ialah Menteri Hal Ehwal Ekonomi, pada 2 Ogos 2019 di Pulau Pinang ,” katanya.
  Menurut Chow, bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menerusi surat pada 1 Okt 2019 kepada beliau menyatakan bahawa bon-bon oleh kerajaan negeri berhubung projek berkaitan akan dijamin oleh kerajaan Persekutuan.
  PTMP adalah projek inisiatif kerajaan negeri dengan kos dianggarkan RM46 bilion, merangkumi terowong dasar laut menghubungkan bahagian pulau ke tanah besar, lebuh raya, LRT, monorel serta rangkaian laluan bas secara menyeluruh di bahagian pulau dan tanah besar.
  Projek LRT tersebut meliputi 29.9 kilometer laluan rel dengan 27 stesen dari Komtar ke Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang dan tiga lagi kawasan membabitkan pulau-pulau tebus guna di selatan Pulau Pinang dengan anggaran kos sebanyak RM8 bilion.
  — BERNAMA
  #

 9. KHAS BUAT NENEK TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ MUNAFIQ FASIQ:

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Usah le nenek TN tu, dari luar sja dok mengintai
  Jgn le pulak nenek jadi spt anjing yg kena rantai
  Mari le msuk blog Budin ni kita bersantai-santai
  Klu nenek tiada, siapa lagi Kejora nak taji bantai
  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 10. dah tak cukup nombor untuk menggugat PN

  Warisan pulak pulau,pakai boleh lupakan hajat

  cakap dan terus cakap

  orang utara kata “pimai-pimai tang tu”

  bila hajat tak sampai,,belit dan terus belit,untuk sedapkan hati.

  al-Imam Mahadi diambang muncul tak lama lagi,zaman fitnah pasti berakhir.

  SIAPA PEMUDA BANI TAMIM?
  SAMA-SAMA KITA NANTIKAN,
  DAN YANG PASTI,KITA AKAN MENGIKUT JEJAKNYA
  DIALAH PEMIMPIN PENYELAMAT SEBENAR!

  AKU MENANTI KEMUNCULANNYA………….

  YANG ENGKAR AKAN TERUS BERKATA-KATA SENDA
  KERANA BAWAAN ROH DAJJAL SUDAH MENJANGKITINYA
  JUGA SELAGI LIDAH SENDIRI TIDAK BERBAYAR!

  1. Oi Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:54 pm,

   😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
   Rentikan je le, ahli syurga dunia Hatyai Bangkok
   Tergaru-garu, serupa dngn beruk tua atas pokok
   Ko kuat berkhayal sbb banyak sedut asap rokok
   Atok Tamim ko itu, akn kena dgn si btg bengkok
   🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
   🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

   👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
   Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
   ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

   HAHAHA HOHOHO HIHIHI

   1. Nasib le Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:54 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Atok Tamim tua renta ko tu kini tak lagi perkasa
    Peju-Wang cikai itu pun akan hancur bila2 masa
    Nenek tua sihir kwn ko tu, dh nak hancur binasa
    Bagus le, bila ko sudi datang ganti, jadi mangsa
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Oi Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:54 pm,

     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
     Naper ko ahli syurga dunia ni bodoh berkati-kati
     Atok Bani Tamim kau itu..tak lama lagi nak mati
     Bila nenek TN sihir tu tertiarap, ko ni susah hati?
     Bagus sgt lah, klu ko sudi utk jadi mangsa ganti
     🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
     🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  2. Tak cukup nombor kerana Warisan telah dipengarohi Atok96 boikot, tidak menyokong PH dlm bloc voting ini.

   PH dapat 100% undi MP2 PH 95/96 tanpa Warisan dan Atok96.
   PN tidak semua undi MP2 PN 105 tanpa geng UMNO Najib/Zahid dan UMNO KuLi.

   Alasan Warisan boikot kerana PH tak sokong Atok96 masa nak bloc voting 1st reading dgn hanya 13 undi sedangkan 9 Warisan sendiri dan UMNO KuLi tidak bangun sokong Atok96.

   Geng UMNO Najib/Zahid boikot sebab maseh tunggu Konsensus baru dari Moo termasuk jawatan TPM dan indemnity kes2 Mahkamah.

   Mereka yalah kingmaker utk undian penentu Budget 2nd reading nanti.

   Geng UMNO Najib/Zahid join undian PH, PH tidak perlu Atok96, Warisan dan KuLi utk tolak Budget dan seterusnya tumbang Kerajaan PN di 2nd reading.

   Inilah nightmare Moo dan Atok96 sekarang hingga 2nd reading.

   1. Nasib le Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:56 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Ahli syurga dunia mari, konon nak tunjuk handal
    Di samping utk bela nenek TN jalang tua sundal
    Tapi spt John Doe..bani Tamim je, dibuat modal
    Akibatnya dgn Kejora & Anon 8:52 dia kna bedal
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Nasib le Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:56 pm,

     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
     👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
     Ahli syurga dunia ini, ibarat arus cuba ditongkah
     Mari nk lobi utk Peju-Wang spt peminta sedekah
     Tapi si tua bingai tu mudah saja Kejora pangkah
     Kesian..dgn lemah longlai dia keluar melangkah
     🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     HAHAHA HOHOHO HIHIHI

     1. Errata:

      Ahli syurga dunia Hatyai Bangkok 7:54/7:56 pm

 11. KHAS BUAT NENEK TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ MUNAFIQ FASIQ:

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Tanpa Nenek TN, blog Budin ni akan sepi terasa
  Kejora terasa sgt bersyukur klu nenek sudi hadir
  Klu tak siapa lagi nak jadi Kejora punya mangsa
  Syok, dapat tibai nenek sampai hingus berlendir
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 12. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih mcm budak kecik. Otak kosong, selalu ikut saja apa orang cakap.

  Dia nih ada penyakit. Complex stricken satu macam. Asyik nak bangkang saja walau pun otak kosong. Nak terasa dia penting, ada membangkang.

  Tapi di sini dia di pelangkong, tunggang langgang, lintang pukang.

  1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq nih mcm budak kecik. Otak kosong, selalu kantoi bila Kejora pusing apa yg dia cakap.

   Dia nih ada penyakit. Complex stricken satu macam. Asyik nak bangkang saja walau pun otak kosong. Nak terasa dia penting, ada membangkang.

   Tapi di sini dia di pelangkong, tunggang langgang, lintang pukang.

   1. SESIAPA SAJA BOLEH, SETAKAT NAK BUAT KARANGAN SAMPAH MERAPU MACAM TAIK BABI KERING KAT ATAS TU. HANYA TUKARKAN SAJA NAMA ORG YG NAK DITUJUKAN ITU..

    TAPI, UNTUK MENGARANG PANTUN MADAH DGN KATA2 TERSUSUN INDAH, TIDAK SEBARANG ORG YG BOLEH..HANYA YG PINTAR, BIJAK, TERPELAJAR, BERBAKAT & TERPILIH SAJA YG MAMPU..

    INI KEJORA NAK TUNJUKKAN TIGA CONTOH:

    1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
     ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
     Sian Makcik TN geng Peju-Wang parti pedukang
     Kebodohan dari barua jalang tu mmg tak lekang
     Dgn Kejora..mkcik ifrit tu kena tibai terkangkang
     Apa lagi..lari ler, betina jalang itu lintang pukang
     🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     HAHAHA HOHOHO HIHIHI

     1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
      Kebodohan dgn nenek TN, mmg le tak renggang
      Ilmu dia yillek tapi ada hati nk msuk gelanggang
      Kena dgn Kejora..dia terdiam spt babi panggang
      Apa lagi..lari le betina ifrit tu tonggang langgang
      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

      1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
       Auntie TN, is damn stupid & her IQ is nearly zero
       Her brain is small and as if, the brain didn’t grow
       If Kejora is a peacock..auntie TN just like a crow
       And, if Kejora is BMW..TN is just a wheel barrow
       💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
       Auntie TN, is as if being hit, by spears and arrow
       She’ll be whacked & walloped by Kejora the hero
       Every day..she’ll have to endure pain and sorrow
       And the pain she suffer, will get worst tomorrow
       😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
       👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

       👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
       Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
       ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

       HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  2. udah-udahlah Kejora,ternyata bila kamu mula mengajuk apa yang lawan tulis,maka kamu sudah kekeringan idea untuk melawan.

   YANG PASTI KAMU SUDAH TEWAS!

   1. Oi Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok..

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Ewah ahli syurga dunia mari nk jadi Abu Nawas
    Terkedulah dia, geng ‘Peju-Wang’ dia dah tewas
    Oi sheikh, nenek tu, berak kencing dh tak lawas!
    Mcm ko le jugak..muka dah mcm beruk mawas
    🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Oi Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:56 pm,

     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
     Oo..ko mari mau bela itu nenek TN anjing kurap?
     Ksian juga ko ye..melihat nenek biol tu tertiarap?
     Komen nenek anjing gila tu, apa sgt yg ko harap?
     Kejora ajuk ejek, sbb smuanya tu sampah sarap!
     🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     HAHAHA HOHOHO HIHIHI

     1. Nasib le Ahli Syurga Dunia Hatyai Bangkok 7:56 pm,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
      Ahli syurga dunia ini, ibarat arus cuba ditongkah
      Mari nk lobi utk Peju-wang spt peminta sedekah
      Tapi si tua bingai tu mudah saja Kejora pangkah
      Kesian..dgn lemah longlai dia keluar melangkah
      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

 13. ELOK ALJUBRI LETAK JAWATAN SEKARANG SEBELUM DIMALUKAN LEBIH BESAR KEMUDIAN HARI…….

  _________________
  Tukar Ketua Pembangkang, pemimpin muda pun boleh -…… Ketua Whip Warisan

  Tukar Ketua Pembangkang, pemimpin muda pun boleh – Ketua Whip Warisan
  Rozman yang enggan menamakan individu untuk menggantikan Anwar sebagai Ketua Pembangkang, menyifatkan ramai muka baru dan muda layak menduduki kerusi itu. – Foto Fail / Pejabat Presiden PKR
  KUALA LUMPUR: Tiba masanya blok pembangkang di Dewan Rakyat mencari individu baharu bagi mengetuai blok tersebut untuk menjadi lebih kuat.
  Ketua Whip Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Rozman Isli berkata wujud ketidakpuasan hati dalam kalangan anggotanya terhadap kepimpinan dan hala tuju blok pembangkang yang dipimpin Datuk Seri Anwar Ibrahim.
  “Kita rasa tidak puas hati dan merasakan telah tiba masanya untuk kita bagi isyarat yang mana kita rasakan kepimpinan blok pembangkang ini perlu dilihat semula.
  “Kita perlu seorang pemimpin yang boleh membawa kita menjadi satu pasukan yang lebih kuat,” katanya ketika dihubungi Astro AWANI.
  Beliau yang juga Ahli Parlimen Labuan berkata, telah banyak peluang diberikan kepada Presiden PKR itu, namun hala tuju Anwar masih tidak jelas.
  Beliau yang enggan menamakan individu untuk menggantikan Anwar sebagai Ketua Pembangkang, menyifatkan ramai muka baru dan muda layak menduduki kerusi itu.
  “Saya tidak ada nama (pengganti). Cuma bagi saya, ramai (yang boleh menggantikan Anwar).
  “Apa yang penting sekarang adalah untuk pemimpin kita yang ada sekarang kena muhasabah dan boleh menilai sesiapa (pengganti).
  “Ramai pemimpin-pemimpin muda… dalam PKR pun banyak yang mempunyai kebolehan. Saya yakin kita akan jadi lebih kuat,” ujarnya.
  Timbul persoalan sebelum ini berkait keyakinan Warisan terhadap kepimpinan Anwar apabila tidak ada seorang anggota mereka hadir pada sesi pengundian belah bahagian melibatkan dua kementerian pada peringkat jawatankuasa Rang Undang-Undang Perbekalan (Belanjawan) 2021 pada Isnin.
  Selain Rozman, Ahli Parlimen Warisan yang tidak hadir hari ini ialah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal (Semporna), Datuk Darell Leiking (Penampang), Isnaraissah Munirah Majilis (Kota Belud), Datuk Mohd Azis Jamman (Sepanggar), Ma’mun Sulaiman (Kalabakan), Ahmad Hassan (Papar) dan Datuk Mohamaddin Ketapi (Lahad Datu).

 14. Anonymous (Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina jalang fasiq)

  But you Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla was forced to lick your Mummy’s pussy since a small boy.

  Now cannot do without it even for a day.

  Got Albino lips because of that. Sampai mati.

  Reply
  1 December 2020 6:04 pm
  ___________________________________________________

  1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

   But you Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq was forced to lick your Daddy’s cock since a small girl.

   Now cannot do without it even for a day.

   Got Albino lips because of that. Sampai mati.

   😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

   HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
   ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

   Reply
   1 December 2020 6:44 pm
   ___________________________________________________

  2. Wak Gontol Otak kosong, hanya tiru apa orang cakap.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq otak kosong, tapi Cikgu Kejora otak cekap bijak, perlu pusing je apa orang cakap.

    Cikgu Kejora Juara Bijak Bistari.

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 15. Nasib le nenek TN betina tua iblis jalang puaka sasau gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Kpd pmbaca, nenek TN sgt terserlah kedunguan
  Dia nak lagak juah, tak padan diri itu perempuan
  Berdepan ckgu Kejora..nenek TN jadi kebuntuan
  Kesudahannya, terpaksa lari, macm babi buruan
  🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
  😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
  Nenek TN cuma seluang nak lagak mcm haruan
  Usah ler ke gelanggang klu tak cukup perguruan
  Dgn Cgu Kejora, nenek tu terima sajalah habuan
  Itu lah gatal puki sngt, pergi jolok sarang tebuan
  🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Kepala kecik, otak kosong, hanya tiru apa orang cakap.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq kepala kecik otak kosong, tapi Cikgu Kejora otak cekap bijak, perlu pusing je apa orang cakap.

    Cikgu Kejora Juara Bijak Bistari.

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 16. selagi pemimpin2 #melayu2 omNo kucar kacir, selagi itu omNo akan jadi abdi kpd Moo…..

  selagi malaun2 pAs kenyang dgn dedak yg Moo, mua’FUCK’at tak ubah satu penjenamaan yg di ‘FUCK’ oleh malaun2 pAs…

  selagi si tua OT96 mempecah belahkan pH, selagi itu Moo berkuasa…

  maka, Moo akan sentiasa akan melebihi sedikit dari ape yg angka 91 yg pH perolehi berdepan dgn 103 – 106 pN perolehi….

  1. Apa salah omNo akan jadi abdi kpd Mooâ€Ķ..?

   Kau puak embek e e e k ke?

   Kalah dengan Moooooo, bod.

 17. BERKAT DOA PARA WALI …. PHD4PIG PASTI BERKUBUR…….

  PH semakin lemah, tiada kerjasama, tiada sefahaman – Penganalisis….

  Penganalisis berkata, Anwar (gambar) perlu menilai semula kedudukan PH bagi memastikan ia dapat menyaingi kerajaan pimpinan Muhyiddin. – Gambar fail
  KUALA LUMPUR: Walaupun menang pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) yang lalu, Pakatan Harapan (PH) ketika ini dilihat berada keadaan lemah susulan pandangan berbeza antara gabungan parti anggota.
  Penganalisis politik dari Universiti Teknologi Malaysia Dr Mazlan Ali berkata, Rang Undang-undang (RUU) Perbekalan 2021 peringkat jawatankuasa yang diluluskan pada Isnin jelas menunjukkan tiada kerjasama dan persefahaman dalam PH.
  Menurutnya, ia diluluskan berikutan ketidakhadiran 13 Ahli Parlimen pembangkang untuk melakukan undi tidak bersetuju terhadap Belanjawan 2021 berkenaan.
  “Perkembangan yang berlaku semalam menunjukkan pembangkang sekarang tak benar-benar berada di dalam satu kerjasama dan persefahaman yang memungkinkan mereka dapat menyaingi kerajaan.
  “Umum banyak mengatakan, kerajaan pada hari ini mempunyai sokongan yang tipis majoritinya.
  “Perkembangan semalam juga menunjukkan bahawa di kalangan pembangkang sendiri terdapat pandangan yang berbeza, khususnya kenyataan yang telah dibuat oleh Parti Warisan Sabah.
  “Mereka mengatakan mereka sengaja tidak hadir pada perbahasan yang menyaksikan RUU di peringkat Jabatan Perdana Menteri dan Kementerian Kewangan diluluskan.
  “Umum lihat keadaan ini menunjukkan PH berada dalam situasi lemah sejak gabungan ini memenangi PRU14 pada 2018 lalu,” kata Mazlan kepada Astro AWANI melalui Skype hari ini.
  BACA: Pembangkang akan serang, geledah, sanggah di peringkat jawatankuasa – Anwar
  Portal Malaysiakini melaporkan, Ketua Whip Warisan Rozman Isli berkata, Ahli Parlimen Warisan sepakat tidak hadir pada sesi perbahasan dan pengundian Belanjawan 2021 di peringkat jawatankuasa semalam.
  Katanya, mereka sengaja tidak hadir kerana kecewa dengan kepimpinan Presiden PH Datuk Seri Anwar Ibrahim selepas pembangkang tidak sepakat ketika menentukan Belanjawan 2021 di peringkat dasar minggu lalu.
  Mazlan berkata, kebanyakan Ahli Parlimen pembangkang berasa kesal dengan apa yang berlaku pada Khamis lalu sehingga RUU Perbekalan 2021 diluluskan pada peringkat dasar.
  Mereka mendakwa tidak mendapat maklumat tepat atau lewat menerima maklumat.
  Susulan itu, mereka mungkin tidak berpuas hati dan ia ditunjukkan melalui ketidakhadiran semasa perbahasan peringkat jawatankuasa pada Isnin.
  “Justeru, Anwar perlu menilai semula kedudukan gabungan parti berkenaan bagi memastikan ia dapat menyaingi kerajaan pimpinan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang disifatkan masih utuh setakat ini,” ujar Mazlan.
  Peruntukan bagi JPM dan Kementerian Kewangan dalam Belanjawan 2021 lulus di peringkat jawatankuasa pada Isnin, selepas undi belah bahagian yang dijalankan menyaksikan lebih 100 Ahli Parlimen menyokong, berbanding 95 yang tidak bersetuju.
  #PH#lemah#Belanjawan 2021#lulus#RUU Perbekalan 2021#Anwar

 18. MACAM MANA PAK DAJJAL NAK JADI PM …..SAMA PEMBANGKANG PUN TAK SOLID……

  KEJAHATAN DAN BUSUK HATI BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ SUDAH TERBONGKAR……..

  Realiti sebenar, Anwar dah kalah, kata ahli MT Umno……

  Ahli Majlis Tertinggi Umno Mohd Razlan Muhammad Rafii meminta pembangkang tidak membuang masa membuat lebih banyak undi belah bahagi dalam perbahasan Rang Undang-Undang (RUU) Perbekalan (Belanjawan) 2021 peringkat jawatankuasa di Dewan Rakyat.

  Katanya, susulan kegagalan pembangkang menolak belanjawan di dua kementerian semalam, pembangkang sendiri pasti sudah jelas bahawa mereka tidak mempunyai sokongan daripada semua parti pembangkang untuk menjayakan undian berkenaan.

  “Saya tengok pertelingkahan antara Warisan dan Anwar Ibrahim dah sampai ke puncak maksimum. Jadi, saya jangkakan mereka takkan dapat satu konsensus yang jitu.

  “Susahlah (untuk) mereka nak memenangi apa-apa undian.

  “Jangan buang masa sangatlah,” katanya ketika dihubungi hari ini.

  Razalan dipercayai merujuk ketidakhadiran ahli-ahli parlimen dari Warisan semalam, di kala pembangkang gagal menolak belanjawan untuk jabatan perdana menteri (105 menyokong, 95 menentang) dan kementerian kewangan (106 menyokong, 95 menentang) menerusi undian belah bahagi.

  Ahli Parlimen Labuan Rozman Isli berkata, wakil lain Warisan ada di Kuala Lumpur, tetapi bersepakat tidak hadir sesi undian sehingga ke satu tarikh yang ditetapkan kemudian untuk “menghantar isyarat” berkenaan kekecewaan mereka terhadap PH.

  Mengulas lanjut, Razlan, berkata undian belah bahagi bergantung pada nasib dan kehadiran ahli parlimen, namun ada kalanya, ada wakil yang tidak dapat menghadiri sidang dewan kerana ada urusan lain seperti mesyuarat dan sebagainya.

  Justeru, katanya, pembangkang tidak harus merancang serangan hendap (ambush) semata-mata bagi menggagalkan belanjawan di sesuatu kementerian ketika kehadiran ahli parlimen menyebelahi mereka.

  “Adakah perlu kita letakkan masa depan rakyat, masa depan belanjawan, masa depan pembangunan, masa depan negara kita terhadap nasib (by luck)?

  “[…] Ambush ini adalah perkara yang hendak memuaskan hati kita, bukan nak memuaskan hati rakyat. Katalah dia (pembangkang) dah kalah dua kali, sepatutnya dia dah tak payah teruskan pun dah,” katanya.

  Sebaliknya, menurutnya, pembangkang sepatutnya berbahas dengan niat agar kerajaan menerima dan memasukkan cadangan mereka ke dalam perubahan dasar, bukannya dengan niat menggagalkannya.

  “Kita lihat nampak macam mereka nak menggagalkan undian itu lebih daripada nak berbahas (agar) input dimasukkan dalam dasar kerajaan,” katanya.

  Sebelum ini, spekulasi kuat bertiup bahawa Belanjawan 2021 akan ditolak oleh pembangkang dan akan disertai ahli parlimen kerajaan, bagi membuktikan bahawa Perdana Menteri Muhyiddin Yassin sebenarnya tidak mempunyai majoriti di Dewan Rakyat.

  Ini selepas Anwar pada September lalu mengumumkan mempunyai sokongan majoriti ahli parlimen yang “kukuh dan meyakinkan”, untuk menubuhkan kerajaan persekutuan.

  Bagaimanapun, tidak seperti jangkaan pelbagai pihak, Belanjawan 2021 diluluskan dengan mudah di peringkat dasar menerusi undian suara pada 26 November lalu, kerana arahan Anwar agar ahli-ahli parlimen pembangkang tidak melakukan undian belah bahagi.

  Bermulanya perbahasan di peringkat jawatankuasa semalam, pembangkang dikatakan mahu membuat undian belah bahagi di semua kementerian.

  Namun, setelah dua kekalahan undian belah bahagi semalam, sidang dewan hari ini menyaksikan belanjawan dua kementerian diluluskan hanya melalui undian suara, iaitu kementerian luar negeri dan kementerian perpaduan negara, tanpa melalui undian belah bahagi.

  Kalau anda terlepas…

  SURAT | Buat SOP biarlah masuk akal

  Menyentuh soal majoriti yang didakwa dimiliki Anwar, Razlan berkata, perkara itu sudah tidak lagi berbangkit sekarang.

  “Kekukuhan (sokongan) Anwar dalam konsensus ahli-ahli parlimen, sudah tidak logik langsung dah. Ia hanyalah bersandarkan kata-kata tanpa melihatkan realiti sebenar.

  “Realiti sebenar, dia dah kalah,” katanya lagi.

 19. Nasib le nenek TN betina tua iblis jalang puaka sasau gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Kebodohan dgn nenek TN, mmg le tak renggang
  Ilmu dia yillek tapi ada hati nk msuk gelanggang
  Kena dgn Kejora..dia terdiam spt babi panggang
  Apa lagi..lari le betina ifrit tu tonggang langgang
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   1. Mengaku kalah ajer ler kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

    1. Kamu Melayu jenis bodoh bangang mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

     Sikit2 ajak mengaku kalah. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     Kalau kamu bukan-Melayu, ketahuilah oleh kamu bahwa sekarang amat ramai Melayu yang tak mahu mengaku kalah saja.

     Melayu majoriti lk 70% penduduk di Semenanjung dan di Sabah dan Serawak.

     1. Kamu Melayu jenis bodoh bangang Pak Kadok, Lebai Malang & Si Luncai.

      Asyik2 tak nak mengaku kalah. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

      Kalau kamu bukan-Melayu, ketahuilah oleh kamu bahwa sekarang amat ramai Melayu yang tak mahu mengaku kalah saja.

      Melayu majoriti lk 70% penduduk di Semenanjung dan di Sabah dan Serawak.

      1. Otak kosong, hanya ikut apa orang cakap.

       Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla. Mcm budak kecik.

       Kamu nih ada penyakit. Asyik nak bangkang saja walau pun otak kosong. Nak terasa kamu penting, ada membangkang.

       Tapi di sini kamu di pelangkong, tunggang langgang, lintang pukang.

       1. Otak bengong, mudah je orang pusing apa yg dia cakap.

        Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.
        Mcm budak kecik.

        Kamu nih ada penyakit. Asyik nak bangkang saja walau pun otak kosong. Nak terasa kamu penting, ada membangkang.

        Tapi di sini kamu di pelangkong, tunggang langgang, lintang pukang.

        1. SESIAPA SAJA BOLEH, SETAKAT NAK BUAT KARANGAN SAMPAH MERAPU MACAM TAIK BABI KERING KAT ATAS TU. HANYA TUKARKAN SAJA NAMA ORG YG NAK DITUJUKAN ITU..

         TAPI, UNTUK MENGARANG PANTUN MADAH DGN KATA2 TERSUSUN INDAH, TIDAK SEBARANG ORG YG BOLEH..HANYA YG PINTAR, BIJAK, TERPELAJAR, BERBAKAT & TERPILIH SAJA YG MAMPU..

         INI KEJORA NAK TUNJUKKAN DUA CONTOH:

         1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
          Sian Makcik TN geng Peju-Wang parti pedukang
          Kebodohan dari barua jalang tu mmg tak lekang
          Dgn Kejora..mkcik ifrit tu kena tibai terkangkang
          Apa lagi..lari ler, betina jalang itu lintang pukang
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

          1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Kebodohan dgn nenek TN, mmg le tak renggang
           Ilmu dia yillek tapi ada hati nk msuk gelanggang
           Kena dgn Kejora..dia terdiam spt babi panggang
           Apa lagi..lari le betina ifrit tu tonggang langgang
           🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

 20. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Sian Makcik TN geng Peju-Wang parti pedukang
  Kebodohan dari barua jalang tu mmg tak lekang
  Dgn Kejora..mkcik ifrit tu kena tibai terkangkang
  Apa lagi..lari ler, betina jalang itu lintang pukang
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla. Nak tibai tapi kamu cibai.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq. Nak tibai tapi kamu punya cibai.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

    1. Errata:

     Mengaku kalah ajer ler kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq. Nak tibai tapi kamu punya cibai.

     Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

     Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

    2. Otak kosong, hanya ikut apa orang cakap.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Otak bijak, perlu ikut je apa orang cakap.

      Cikgu Kejora Juara Bijak Bistari.

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 21. OK, for now, enough whacking, bambooing and smashing of Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla for my fun and entertainment.

  I rest my case.

  1. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq 3:30 pm,

   😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
   👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
   Kedunguan pada makcik TN tak dpt nak dihakis
   Karat tebal pada otak betina tua ni tk dpt dikikis
   Pukulan kencang Kejora dia tk daya nak tangkis
   Dah terkantoi dan malu dia kata, ‘I rest my case’
   ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
   Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
   ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

   HAHAHA HOHOHO HIHIHI

   1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla. Konon nya kamu mengantoi tapi kamu cibai menggontol.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

    1. Mengaku kalah ajer ler kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq. Kamu terkantoi dan cibai kamu mengelentit.

     Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

     Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

     1. Otak kosong, hanya ikut apa orang cakap.

      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

      1. Otak cekap bijak, perlu pusing je apa orang cakap.

       Cikgu Kejora Juara Bijak Bistari.

       😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

       HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

       😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
       Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
       ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 22. Nasib le nenek TN betina tua sihir iblis jalang puaka munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
  Kt blog ini, nenek TN ifrit cuba nak jadi penghulu
  Tapi, dia tak mahu nak tengok, kiri kanan dahulu
  Akibatnya, berbenjol kepala dia kena Kejora palu
  Apa yg dia dapat, hanya tercalar maruah & malu
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla. Konon nya kamu mengantoi tapi kamu cibai menggontol.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   1. Mengaku kalah ajer ler kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq. Kamu terkantoi dan cibai kamu mengelentit.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

 23. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Mkcik TN, tua kerepot..asyik saja terlangkah kiri
  Silap besar le, dia pergi acah ckgu Kejora bistari
  Klu ditunggu juga, mau jdi boss dia, mati berdiri
  Pilihan yg si tua ni ada..hnyalah belah cabut lari
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak.

   Konon nya kamu mengantoi tapi kamu cibai menggontol.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak.

    Kamu terkantoi dan cibai kamu cibai mengelentit.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

 24. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Mkcik TN, tua kerepot..asyik saja terlangkah kiri
  Silap besar le, dia pergi acah ckgu Kejora bistari
  Klu ditunggu juga, mau jdi boss dia, mati berdiri
  Pilihan yg si tua ni ada..hnyalah belah cabut lari
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak. Rambut semua gugur, dia botak.

   Konon nya kamu mengantoi tapi kamu cibai menggontol.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak. Rambut semua gugur, dia botak.

    Kamu terkantoi dan cibai kamu cibai mengelentit.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

 25. Nasib le Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Gila Babi Munafiq Fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Nenek TN hnya ulat gonggok nk lagak mcm ular
  Dekat Kejora ini, panggilan ‘beruk’ dia suka gelar
  Tapi dgn ayat2 al-Quran, si tua tu tu Kejora selar
  Berlalu ler dia pergi dgn malu & maruah tercalar
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak. Rambut semua gugur, dia botak.

   Konon nya kamu mengantoi tapi kamu cibai menggontol.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq mati mata terbeliak. Tak tercapai apa2 tujuan, dia mati katak. Rambut semua gugur, dia botak.

    Kamu terkantoi dan cibai kamu cibai mengelentit.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

 26. Nasib le Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Gila Babi Munafiq Fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Nenek TN kini, mulut muncung mcm ikan bawal
  Tingat citer P. Ramli, ‘ klu marah, nanti kena jual’
  Kat blog ini dia cuba nak pacak & jadi pengawal
  Tapi kena Kejora balun, terpaksa dia cabut awal
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengaku menang tapi dia dah takda tempat bergantung hanya berpegang kpd benang.

   Konon nya orang cabut lari tapi kamu hanya cibai menggontol.

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq tak mengaku kalah tapi dia dah takda tempat bergantung hanya berpegang kpd telur Bang Ali.

    Kamu cabut lari dan cibai kamu hanya mengelentit.

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

 27. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Dah tosonyap, mkcik TN betina tua bodoh bebal
  Kejora dh lenyek ifrit itu jadi serupa dgn sambal
  Keadaan dia..spt keta kancil dilenyek keta kebal
  Kini..dah malu & lari, muka mcm kulit babi tebal
  🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Mengaku menang ajer ler kamu..

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   1. Lebih baik mengaku kalah ajer ler kamu..

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

    Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

 28. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Mkcik TN tu, dungu biol, mesti dulu sekolah SJK
  Umur dh dekat 90 th, dia tk daya lagi nak berfikir
  Dah tak lama lagi, nak jumpa mungkar & nangkir
  Mudah jer TN betina tua dungu tu, Kejora singkir
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Mengaku mcm2 ajer ler kamu..

   Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

   Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   1. Lebih baik mengaku kalah ajer ler kamu..

    Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

    Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

    Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

 29. Nasib le Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Gila Babi Munafiq Fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  Nenek TN nampak nya dah sepi, tk lagi bersuara
  Kejora tahu, nenek berdepan dgn duka sengsara
  Klu nenek nak aman di sini..hanya ada satu cara
  Komen ikut tajuk pos..& jgn cuba nk acah Kejora
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

   1. BijiðŸĪĢ

 30. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
  Duhai mkcik TN tua yg konon nya PH punya otai
  Jgn lah kiranya mkcik itu..dari luar jer mengintai
  Silalah masuk & marilah..berumah di tepi pantai
  Kerna di sini, ombak bergelora, tunggu nk bantai
  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Cakap besar, tijak pasir pun tak berbekas.

   Mcm Nenek Kebayan.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

   1. Cakap merapu racau bebel royan raban, pijak pelir laki pun tak turun.

    Mmg Nenek Kebayan.

    Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq .

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Otak kosong, hanya tiru apa orang cakap.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Otak cekap bijak, perlu pusing je apa orang cakap.

      Cikgu Kejora Juara Terbilang Bijak Bistari.

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 31. Anonymous (Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina jalang fasiq)

  Nak jadi suami ker?

  Jadi bini lagi baik ler.

  Bang Ali boleh layan.

  Tentu kamu tak lagi meroyan.

  Reply
  1 December 2020 1:37 pm
  ___________________________________________________

  1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

   Nasib le nenek TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq 1:37 pm,

   😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
   ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
   🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃 🐃
   Nenek TN, udah serupa kerbau tua liar putus tali
   Puki kering menopos dia..dh tk lalu dek Bang Ali
   Tajuk posting pulak dia dah tak boleh nak peduli
   Puncanya, dia kuangajar biadab, Cgu Kejora buli
   👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
   Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
   ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

   HAHAHA HOHOHO HIHIHI

   Reply
   1 December 2020 2:31 pm
   ___________________________________________________

   1. Mencarut memuki ajer ler kamu.

    Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

    Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

    Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

    1. Mengarut memaki caci, meracau bebel royan raban ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

     Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq .

     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

     HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     1. SESIAPA SAJA BOLEH, SETAKAT NAK BUAT KARANGAN SAMPAH MERAPU MACAM TAIK BABI KERING KAT ATAS TU. HANYA TUKARKAN SAJA NAMA ORG YG NAK DITUJUKAN ITU..

      TAPI, UNTUK MENGARANG PANTUN MADAH DGN KATA2 TERSUSUN INDAH, TIDAK SEBARANG ORG YG BOLEH..HANYA YG PINTAR, BIJAK, TERPELAJAR, BERBAKAT & TERPILIH SAJA YG MAMPU..

      INI KEJORA NAK TUNJUKKAN DUA CONTOH:

      1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
       Makcik TN, ibarat udah kena rejam dgn lembing
       Kena taji dek Kejora, dia jadi terumbang-ambing
       Masa kecil terbiar dia kutip makan taik kambing
       Dia jadi biadab..sbb dulu, mak bapa tak bimbing
       ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
       🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
       😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

       👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
       Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
       ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

       HAHAHA HOHOHO HUHUHU

       1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
        Auntie TN ‘misbehaved’..due to poor upbringing
        She alway watch her mum’s pussy, dad banging
        Quite frequent she saw her dad’s testis hanging
        And she felt so eager seeing clapping & singing
        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. But you Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla was forced to lick your Mummy’s pussy since a small boy.

         Now cannot do without it even for a day.

         Got Albino lips because of that. Sampai mati.

         1. But you Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq was forced to lick your Daddy’s cock since a small girl.

          Now cannot do without it even for a day.

          Got Albino lips because of that. Sampai mati.

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

          HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      2. Kamu tak berupaya buat karangan.

       Kamu boleh buat gontolan.

       1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     2. Mengaku mcm2 ajer ler kamu..

      Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

      Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

      1. Lebih baik mengaku kalah ajer ler kamu..

       Bodoh bangang Melayu mcm yang di serang Portugis di tahun 1511.

       Tak dibimbing emak bapak di masa kecil. Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

       Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

       1. Kamu jenis senang mengaku kalah mcm kpd Portugis di Melaka di tahun 1511.

        Sampai sekarang pun asyik cakap mengaku kalah ajer.

        Bodoh bangang sebab asyik makan tahi palat menjilat emak kau punya pantat.

        Amacam, sedap bunyi, ada rhyme, yer tak?

        1. Kamu Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq jenis tak nak mengaku kalah mcm kpd Jepun di Malaya di tahun 1945.

         Sampai sekarang pun masih cakap tak mengaku kalah ajer.
         Bodoh bangang sebab asyik makan tahi palat menjilat emak kau punya pantat.

         Amacam, sedap bunyi, ada rhyme, yer tak?

         😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

         HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

         😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
         Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
         ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 32. Anonymous (Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina jalang fasiq)

  Kamu frust sangat ker?

  Asyik mantun mantat cinta tak berbalas saja.

  Jaga2, jangan berteman dengan sabun sesangat.

  Reply
  1 December 2020 1:30 pm
  ___________________________________________________

  1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

   Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq 1:30 pm,

   😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
   ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
   Nenek TN, dh tua ganyut, mata dia kelabu rabun
   Kecik2 dulu merayap mlm, banyak jemur embun
   Kena Kejora tibai, dia mengelupor serupa babun
   Bila udah kantoi..dia alih tiang gi ke main sabun
   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
   Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
   ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

   HAHAHA HOHOHO HIHIHI

   Reply
   1 December 2020 2:17 pm
   ___________________________________________________

   1. Mencarut memuki ajer ler kamu.

    Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

    Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

    Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

    1. Mengarut memaki caci, meracau mengomel bebel royan raban ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

     Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq .

     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

     HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
     ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

     1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla suka jilat puki kering emak nya. Selalu cakap puki kering di sini sebab menjilat puki kering sentiasa dalam otak nya.

      Enjoy, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

      1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq suka puki kering nya dijilat Bang Ali. Selalu puki kering nya dijilat sebab orang jilat puki kering nya sentiasa dalam otak nya.

       Enjoy, Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq.

       😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

       HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

       😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
       Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
       ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 33. Para pembaca sekalian,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  Jgn pula ada org, berani panggil Kejora ni ‘beruk’
  Sbb, akibat yg dia akan terima ialah nasib buruk
  Kejora akan lanyak & buat dia, jadi macam jeruk
  Spt sebelum ini, ada org yg dh kena parah teruk!
  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Nak perintah janagn panggil dia beruk, pulak.

   Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tak ada apa kuasa melainkan hanya melalak.

   1. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

    ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
    Jgn ler kerana ego diri, akhlak kita menjadi teruk
    Atau pun kerna kemegahan diri..yg kita kemaruk
    Allah larang..mmanggil orang dgn gelaran buruk
    Spt mmanggil orang beriman, gontol, atau beruk
    😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
    🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
    ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
    😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

    1. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

     ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
     Jgn kerana politik, kita jadi melampau & melarat
     Usah terlalu taksub dunia hingga terlupa akhirat
     Mengutuk cerca org menjadi satu dosa yg berat
     Ambil iktibar..firman Allah dlm Surah Al-Hujurat!
     😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
     🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
     👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
     Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
     😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

     1. ŲŠŲŽŲ€Ų°Ų“ØĢŲŽŲŠŲ‘ŲÛŲŽØ§ ŲąŲ„Ų‘ŲŽØ°ŲŲŠŲ†ŲŽ ØĄŲŽØ§Ų…ŲŽŲ†ŲŲˆØ§Ų’ Ų„ŲŽØ§ ŲŠŲŽØģÛĄØŪŲŽØąÛĄ Ų‚ŲŽŲˆÛĄŲ…ŲŒÛŽ Ų…Ų‘ŲŲ† Ų‚ŲŽŲˆÛĄŲ…Ų ØđŲŽØģŲŽŲ‰Ų°Ų“ ØĢŲŽŲ† ŲŠŲŽŲƒŲŲˆŲ†ŲŲˆØ§Ų’ ØŪŲŽŲŠÛĄØąŲ‹ÛŽØ§ Ų…Ų‘ŲŲ†ÛĄÛŲŲ…ÛĄ ŲˆŲŽŲ„ŲŽØ§ Ų†ŲØģŲŽØ§Ų“ØĄŲŒÛŽ Ų…Ų‘ŲŲ† Ų†Ų‘ŲØģŲŽØ§Ų“ØĄŲ ØđŲŽØģŲŽŲ‰Ų°Ų“ ØĢŲŽŲ† ŲŠŲŽŲƒŲŲ†Ų‘ŲŽ ØŪŲŽŲŠÛĄØąŲ‹ÛŽØ§ Ų…Ų‘ŲŲ†ÛĄÛŲŲ†Ų‘ŲŽâ€ŒÛ– ŲˆŲŽŲ„ŲŽØ§ ØŠŲŽŲ„ÛĄŲ…ŲØēŲŲˆŲ“اŲ’ ØĢŲŽŲ†ŲŲØģŲŽŲƒŲŲ…ÛĄ ŲˆŲŽŲ„ŲŽØ§ ØŠŲŽŲ†ŲŽØ§ØĻŲŽØēŲŲˆØ§Ų’ ØĻŲŲąŲ„ÛĄØĢŲŽŲ„ÛĄŲ‚ŲŽŲ€Ų°ØĻŲâ€ŒÛ– ØĻŲØĶÛĄØģŲŽ ŲąŲ„ŲŲąØģÛĄŲ…Ų ŲąŲ„ÛĄŲŲØģŲŲˆŲ‚Ų ØĻŲŽØđÛĄØŊŲŽ ŲąŲ„ÛĄØĨŲŲŠŲ…ŲŽŲ€Ų°Ų†Ųâ€ŒÛš ŲˆŲŽŲ…ŲŽŲ† Ų„Ų‘ŲŽŲ…ÛĄ ŲŠŲŽØŠŲØĻÛĄ ŲŲŽØĢŲŲˆŲ’Ų„ŲŽŲ€Ų°Ų“ŲŪŲ•ŲŲƒŲŽ Ų‡ŲŲ…Ų ŲąŲ„ØļŲ‘ŲŽŲ€Ų°Ų„ŲŲ…ŲŲˆŲ†ŲŽ (ïŧŋŲĄŲĄïŧŋ)

      1. Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain

       â€Ķ..bersambung/â€Ķ..

       1. dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk. (Larangan-larangan yang tersebut menyebabkan orang yang melakukannya menjadi fasik, maka) amatlah buruknya sebutan nama fasik (kepada seseorang) sesudah dia beriman dan (ingatlah), sesiapa yang tidak bertaubat (daripada perbuatan fasiknya) maka merekalah orang-orang yang zalim. (11)

        [Ayat ke-11, Surah Al-Hujurat]

        1. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

         😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
         ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
         Kejora nampak mkcik TN ini mental bermasalah
         Wlau dah kantoi teruk, dia tetap tak ngaku kalah
         Kebodohan & kefasiqan dia ini, sangat terserlah
         Tak der takut pun dia, melanggar larangan Allah
         🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
         😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

         👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
         Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
         ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

         1. Anonymous
          Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
          Tk tau apa nak jadi, mkcik TN betina sihir puaka
          Dah cakap..beri org gelaran buruk, Allah tk suka
          Tpi, dibuat selamber je, benda yang Allah murka
          Mmg sah lah, akhirat nanti, dia penghuni neraka
          ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
           Kpda org2 beriman, ayat itu, Allah telah perturun
           Klau org beriman, dgn ayat Allah, dia akan gerun
           Tpi mkcik ini rasa nya, mmg fasiq turun temurun
           Kejora rasa mkcik ni mmg pengikut tuhan Harun
           😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
           🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
           ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
           😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

          2. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Kefasiqan mkcik TN..mmg dh lama Kejora duga
           Dek hasutan iblis, betina tua lahanat ni jadi tega
           Dah diperingati, larangan Allah, dia langgar juga
           Mmg Neraka le untuk dia & tak akan bau syurga
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          3. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Mkcik TN ni serupa ‘tepi gantang punya melukut’
           Dgn pujukan syaitan, mkcik tua ni dh tersangkut
           Mmg sah le..dia ini tuhan Harun punya pengikut
           Sbb..melanggar larangan Allah, si tua ni tk takut
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

           🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          4. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Teruk le mkcik TN fasiq, Peju-wang punya askar
           Mmg kefasiqan dlm diri ifrit ni dah lama berakar
           Larangan Allah, betina iblis ni, tak hirau & ingkar
           Dlm Neraka le nanti, tmpt betina ni akan dibakar
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          5. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Mkcik TN fasiq mmg jenis tak sedar dek untung
           Di hati betina ni, syaitan sentiasa jer bergantung
           Mmg ler dosa betina ni malaikat tak larat hitung
           Dlm Neraka le nanti, iblis ni akn dibakar rentung
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          6. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Makcik TN fasiq..mmg ler makhluk haram jadah
           Larangan Allah langsung betina tua ni tak endah
           Mmg wajar sgt lah, betina sial ini kita caci ludah
           Di Neraka ler nanti..ifrit ini punya tmpt penyudah
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          7. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Makcik TN fasiq ini tak ikut rukun iman yg enam
           Klau dekat, dlm lumpur dia ni, Kejora nak benam
           Bila dia mampos, elok bakar je, tk usah ditanam
           Ahkirat nanti, sah ler iblis ni kat neraka jahanam
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          8. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Mkcik TN ni bodoh bengap lbih dari kerbau sapi
           Kerana ego diri..larangan Allah, dia tolak ke tepi
           Tapi di akhirat siap ler siksa yg dia akan hadapi
           Kat ‘Sana’..dia akan jadi, Neraka punya kayu api
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          9. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Dek ditala Kejora..mkcik TN spt dh jadi terdesak
           Nampak jelas yg aqidah betina ifrit ni dah rosak
           Kejora bagi ayat Quran pun dia terus jugak asak
           Ini. Kejora nak bagi pulak, ayat Surah An-Nisaak
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          10. Surah An-Nisaak, ayat 145:

           ØĨŲŲ†Ų‘ŲŽ اŲ„Ų’Ų…ŲŲ†ŲŽØ§ŲŲŲ‚ŲŲŠŲ†ŲŽ ŲŲŲŠ اŲ„ØŊŲ‘ŲŽØąŲ’ŲƒŲ اŲ„Ų’ØĢŲŽØģŲ’ŲŲŽŲ„Ų Ų…ŲŲ†ŲŽ اŲ„Ų†Ų‘ŲŽØ§ØąŲ ŲˆŲŽŲ„ŲŽŲ†Ų’ ØŠŲŽØŽŲØŊŲŽ Ų„ŲŽŲ‡ŲŲ…Ų’ Ų†ŲŽØĩŲŲŠØąŲ‹Ø§

           Sesungguhnya orang-orang munafik itu ditempatkan pada tingkatan yang terkebawah sekali dari (lapisan-lapisan dalam) neraka. Dan engkau tidak sekali-kali akan mendapat sesiapa pun yang boleh menolong mereka.

          11. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Mungkin mkcik TN ini kt dunia dia hidup mewah
           Tapi dgn larangan Allah, dia tak sepatutnya juah
           Nanti dia akn di Neraka tingkat yg paling bawah
           Siap le dia kena rebus dlm Neraka punya kawah
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          12. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Ingat lah mkcik TN, kita ini dari Allah punya jirim
           Di sini, hanya sementara saja, nyawa Allah kirim
           Kita kena le ambil petunjuk dari alQuranul-karim
           Ini, Kejora nk beri pula ayat dari Surah At-Tahrim
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          13. Surah At-Tahrim, ayat ke-6:

           ŲŠŲŽØ§ ØĢŲŽŲŠŲ‘ŲŲ‡ŲŽØ§ اŲ„Ų‘ŲŽØ°ŲŲŠŲ†ŲŽ ØĒŲ…ŲŽŲ†ŲŲˆØ§ Ų‚ŲŲˆØ§ ØĢŲŽŲ†Ų’ŲŲØģŲŽŲƒŲŲ…Ų’ ŲˆŲŽØĢŲŽŲ‡Ų’Ų„ŲŲŠŲƒŲŲ…Ų’ Ų†ŲŽØ§ØąŲ‹Ø§ ŲˆŲŽŲ‚ŲŲˆØŊŲŲ‡ŲŽØ§ اŲ„Ų†Ų‘ŲŽØ§ØģŲ ŲˆŲŽØ§Ų„Ų’Ø­ŲØŽŲŽØ§ØąŲŽØĐŲ ØđŲŽŲ„ŲŽŲŠŲ’Ų‡ŲŽØ§ Ų…ŲŽŲ„ŲŽØ§ØĶŲŲƒŲŽØĐŲŒ ØšŲŲ„ŲŽØ§ØļŲŒ ØīŲØŊŲŽØ§ØŊŲŒ Ų„ŲŽØ§ ŲŠŲŽØđŲ’ØĩŲŲˆŲ†ŲŽ اŲ„Ų„Ų‘ŲŽŲ‡ŲŽ Ų…ŲŽØ§ ØĢŲŽŲ…ŲŽØąŲŽŲ‡ŲŲ…Ų’ ŲˆŲŽŲŠŲŽŲŲ’ØđŲŽŲ„ŲŲˆŲ†ŲŽ Ų…ŲŽØ§ ŲŠŲØĪŲ’Ų…ŲŽØąŲŲˆŲ†ŲŽ

           Wahai orang-orang yang beriman! Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari neraka yang bahan-bahan bakarannya: manusia dan batu (berhala); neraka itu dijaga dan dikawal oleh malaikat-malaikat yang keras kasar (layanannya); mereka tidak menderhaka kepada Allah dalam segala yang diperintahkanNya kepada mereka, dan mereka pula tetap melakukan segala yang diperintahkan.

          14. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
           Tak apalah, skrg ini mkcik TN msih cakap besar
           Larangan, dari Allah..langsung dia tk rasa gusar
           Nanti tau le dia, bila dah ke Neraka punya dasar
           Allah bgi tau..layanan malaikat di situ, sgt kasar
           ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          15. Makcik TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ betina tua iblis jalang puaka munafiq fasiq,

           😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
           ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
           Semoga dgn ayat2 itu, makcik timbul kesedaran
           Jaga lah aqidah, wlau mkcik tak tinggi pelajaran
           Jgn lah diri mkcik, dikawal oleh bebal dan baran
           Sentiasalah mahasabah diri, berpandu Al-Quran
           😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
           👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

           👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
           Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
           ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

           HAHAHA HOHOHO HIHIH

    2. “kemegahan diri..yg kita kemaruk,” kata Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     Nyata llah dia kemaruk megah diri. Apa ler jenis bendaklah Wak Gontol nih.

     1. “kemegahan diri..yg kita kemaruk,” ditujukan kepada Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Gila Babi Munafiq Fasiq .

      Nyata llah dia kemaruk megah diri. Apa ler jenis bendaklah Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis nih.

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      1. Otak kosong, hanya tiru apa orang cakap.

       Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

    3. Mencarut memuki ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Mengarut memaki caci, meracau bebel royan raban ajer ler kejer kamu.

      Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

      Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

      Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq .

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 34. Banyak Menteri
  Bajet nak undi
  Perogol Nika Gee
  Puppet saka mamak kutty.

  1. Kamu mamak takda duit pun nak makan roti

   Kena makan capati

   Capati lama keras macam kayu beloti

 35. Perogol Nika Gee
  Azmin Semburit lagi
  Ada yang nak mati
  Tiap kali undi.

  1. Kamu merogol barang kamu dengan ghee

   Menjilat, tak mahu rugi

   Begitu lah pukulan pelincir ghee

 36. MP kena beli
  Tak puas hati lari
  Perogol Nika Gee
  Puppet mati berdiri.

  1. Kamu punya memang mati

   Tak kisah bila kamu baring ker berdiri

   Hati mahu tapi barang kamu dah lama pencen, tak kuat lagi

   Kalau kamu potong pun, tak rugi

 37. PM tanpa majoriti
  Perogol Nika Gee
  105 107 undi belah bagi
  Tahan ke sampai mati?

  1. Takda siapa tahan sampai mati

   Kot kamu jenis the story is ended before it’s begun

   Gelojoh, mcm budak kali pertama menyucoh

 38. Dah kalah kalah jer lah budin..tak ada apa strong and convincible majority pun..toksah lah pusing ke lain..

  Sampai super tua lah bang non PM in waiting

 39. Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food

  Balik pada asal cara terang-terangan bukan cara politik buek poning kopalo yg tak boto dibotokan yg perlu dibantu tanpa siapa asal mahu buat kijo ikut arahan yg boto. Ini jo formulanya yg cukup syarat poyi nikah semuwo warno jgn pilih2 pekakeh samo jo asal boleh caj upah lopeh ponek kijo. Tahu.

  1. Ko cakap pasal konek ker, cakap ponek kijo?

   1. Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food

    Dah penat kijo ambil lah upah msg2 bateri tu perlu dicaj baru segar utk besok sambung kijo. habis kijo balik umah cepat2 main tembak2 le. Baru nyaman hidup ini jgn lupo solat tanda bersyukur masa sama kembalikan kederat tubuh badan. Buekpo gaduh2. Inilah jalan slmt dunia akhirat. Sesungguhnya perempuan adalah insan yg paling beruntung nikmat pemberian Allah swt sbbnya kembang biaknya manusia cuma akhirnya ketahuan jugak rahsia alam sudahnya. Tu pasal byk lelaki nak jadi gay balun dia mahu dibalun pun dia mahu melawan fitrah namanya. Ko mcm mano pulak buatlah pilihan sendiri punya badan sendiri lah tanggung ado akibatnya juga. Tahu.

 40. Para pembaca sekalian,

  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  Mari lah kita berkomen, secara rileks dan santai
  Beri ler input..tk usah le dari luar saja mengintai
  Mmg adat di blog, mungkin ada org akan bantai
  Tapi klu takut ombak..usah berumah tepi pantai
  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. Kamu kekadang takda, makna nya rumah dah di sapu ombak ker?

   1. Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ 1:23 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    Bagus le nenek kini dah mula nampak bersopan
    Begitu le cara, bila dgn org, nenek nak berdepan
    Nmpak nya, nenek dh pun belajar dari kesilapan
    Semoga nenek teruskan bgini di masa hadapan
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Kamu ker yang tukang nilai sesiapa mengkomen di sini, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla?

     Apa kelayakan kamu? Kalau menggontol saja, tak layak.

     Di masa lalu, kamu yang selalu memaki hamun, mencarut dan melalut.

     Kamu akan terus dianggap begitu sehingga sudah ada cukup bukti berlainan nya.

     1. Kamu ker yang tukang nilai sesiapa mengkomen di sini dan nak jadi pak pacak pengawal blog, Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Gila Babi Munafiq Fasiq?

      Apa kelayakan kamu? Kalau mengelentit saja, tak layak.

      Di masa lalu, kamu yang selalu memaki hamun, mencarut dan melalut.

      Kamu akan terus dianggap begitu sehingga sudah ada cukup bukti berlainan nya.

      1. Lupa lak Nenek TN..

       😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

       HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

       😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
       Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
       ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 41. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  Pantun2 madah indah, Kejora akan terus karang
  Untuk keseronokan diri, bukan nk kata kat orang
  Tapi tak risau pun, kalau ada yg mari nak serang
  Sbb darah pahlawan tak takut klu nak berperang
  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  1. pahlawan ker?

   Ada pengalaman berperang ker?

   Dah gondolkan di celah kelengkang mcm eunuchs penjaga gundek2 Maharajah China ker?

   1. Anjing 🐕 betina mengawan ker?
    Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Gila Babi Munafiq Fasiq?

    Ada pengalaman mengawan ler!

    Dah kelentitkan di celah kelengkang mcm eunuchs penjaga gundek2 Maharajah China ker?

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Mencarut memuki ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Mengarut memaki caci, meracau mengomel bebel royan raban ajer ler kamu.

      Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

      Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

      Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Gila Babi Munafiq Fasiq 2:59 pm.

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 42. Ku impikan di ‘Sana’, damai dan nyamanâ€Ķ

  ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
  ðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪą
  Takpa lah klu diri ini si dara tk sudi jdikan teman
  Ia bgai satu rahmat, yang menguatkan lagi iman
  Moga di ‘Sana’ ku kan peroleh ‘Kau’ pnya ‘taman’
  Dgn Bidadari2, dara manja jelita, menjadi teman
  ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
  🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
  ðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļ
  ðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪ
  💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
  ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
  ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

  âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
  Subhanallahi walhamdulillahi wala ilaha illallah
  ðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜Ĩ

  1. Kamu frust sangat ker?

   Asyik mantun mantat cinta tak berbalas saja.

   Jaga2, jangan berteman dengan sabun sesangat.

   1. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq 1:30 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
    Nenek TN, dh tua ganyut, mata dia kelabu rabun
    Kecik2 dulu merayap mlm, banyak jemur embun
    Kena Kejora tibai, dia mengelupor serupa babun
    Bila udah kantoi..dia alih tiang gi ke main sabun
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Mencarut memuki menghamun ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Mengarut memaki caci, meracau mengomel bebel royan raban ajer ler kamu.

      Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

      Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

      Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering SasaubGila Babi Munafiq Fasiq 3:00 pm.

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 43. Ku impikan di ‘Sana’, taman Syurga lokaâ€Ķ

  ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
  ðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪą
  Biarlah klau di dunia ini diri ini si dara dah benci
  Hati ini tidak akan lagi bergoncang walau seinci
  Smoga pintu Syurga Nya, diri ini diberikan kunci
  Berbahgia..dgn isteri2 bidadari yg sentiasa suci
  ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
  🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
  ðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļ
  ðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪ
  💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
  ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
  ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

  âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
  Subhanallahi walhamdulillahi wala ilaha illallah
  ðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜Ĩ

  1. Kalau kamu dah frust sangat, pigi bilik air dengan sabun sebuku ler.

   Jaga2, jangan sampai melelas barang kamu.

   1. Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka lahanat gila babi puki kering menopos munafiq fasiq 1:32 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
    Nenek TN, dh tua ganyut, mata dia kelabu rabun
    Kecik2 dulu merayap mlm, banyak jemur embun
    Kena Kejora tibai, dia mengelupor serupa babun
    Bila udah kantoi..dia alih tiang gi ke main sabun
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Mencarut memuki ajer ler kamu.

     Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

     Depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

     Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

     1. Mengarut memaki caci, meracau mengomel bebel royan raban ajer ler kamu.

      Tak dibimbing emak bapak masa kecil.

      Depa sibuk sangat, asyik berkongkek pagi petang siang malam.

      Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Sasau Sewel Gila Babi Munafiq Fasiq .

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 44. Ku impikan di ‘Sana’, taman Syurga lokaâ€Ķ

  ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
  ðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪąðŸĪą
  Takpa lah klu di dunia ini diri ini si dara tak suka
  Kerana cinta & keindahan dunia itu palsu belaka
  Kini taman Mu di ‘sana’ hati ini rasa lbih terbuka
  Dngn para bidadari, berasmara & bersenda loka
  ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
  🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
  ðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļ
  ðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪ
  💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
  ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ
  ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē

  âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
  Subhanallahi walhamdulillahi wala ilaha illallah
  ðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜Ĩ

  1. Ini blog politik, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih nak berasmara dengan tak tahu siapa.

   Woi, Wak Gontol, jangan lah menggontol sangat. Kesian pembaca di sini kamu dera.

   Maka kamu pun dibalun, ditibai, dibantai ler.

   1. Ini blog bebas, Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Gila Babi Munafiq Fasiq? nih nak meracau bebel royan raban buat apa?

    Woi, Nenek TN ðŸ‘Đ‍ðŸĶģ Betina Tua Iblis Jalang, jangan lah mengelentit sangat. Kesian pembaca di sini kamu dera.

    Maka kamu pun dibalun, ditibai, dibantai ler.

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    HAHAHA HOHOHO HIHIHII HUHUHUUU

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

 45. Izinkan Bunga-Bunga di Taman Mu, ku sirami..

  ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
  âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
  Hnyalah pada Mu..’Kekasih’ ku, cinta ini bersemi
  Tiada cinta sehebat Cinta Mu di langit dan bumi
  Izinkanlah nanti..Syurga Mu itu, utk diri ini diami
  Dan Bidadari2 Mu itu..izinkanlah daku jdi suami
  ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
  🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
  ðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļðŸ‘ļ
  ðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪðŸ‘Đ‍ðŸŽĪ
  💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
  ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

  ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
  Subhanallahi walhamdulillahi wala ilaha illallah
  ðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜ĨðŸ˜Ĩ

  1. Nak jadi suami ker?

   Jadi bini lagi baik ler.

   Bang Ali boleh layan.

   Tentu kamu tak lagi meroyan.

   1. Nasib le nenek TN betina tua iblis jalang puaka gila babi puki kering menopos munafiq fasiq 1:37 pm,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
    🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃 🐃
    Nenek TN, udah serupa kerbau tua liar putus tali
    Puki kering menopos dia..dh tk lalu dek Bang Ali
    Tajuk posting pulak dia dah tak boleh nak peduli
    Puncanya, dia kuangajar biadab, Cgu Kejora buli
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Otak kosong, cakap merapu, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.