“BERSATU MEMANG PARTI YANG BANGGA CIPTA SEJARAH”

Muhyiddin bangga, dia mencipta sejarah kerana berjaya menumbangkan parti UMNO sebagai parti besar dan lama.

Ketua Armada Wan Ahmad Fayhsal pula bangga PPBM mencipta sejarah kerana memiliki dua PM walau pun umur baru setahun jagung.

Sebenarnya banyak lagi sejarah ciptaan PPBM. Antaranya, menang satu kerusi di Perak tetapi MB dilantik dari PPBM. Menang 13 kerusi tetapi jawatan PM mereka punya.

Justeru PPBM parti yang bangga mencipta sejarah

Tetapi banyak lagi sejarah lain yang PPBM cipta. Cuma mereka malu untuk berbangga. Antaranya PPBM satu satunya parti penguasa yang didokong oleh majoriti MP katak.

Perdana Menteri PPBM juga mencipta sejarah kerana kali pertama nasihat Perdana Menteri (kes darurat) di bawah Perkara 40 kepada YDP Agung tidak laku dan tidak diguna pakai.

Di Johor, dua Menteri Besar dari PPBM paling singkat pegang jawatan dalam tempoh tidak sampai tiga tahun.

Apakah kerajaan dokongan PPBM akan tumbang kali ke 2 sebelum tamat tempoh sepenggal memerintah?

Selamat memecah banyak rekod.

DR. PUAD ZARKASHI, AHLI MT UMNO. 30 NOV 2020

0 0 vote
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 30 November 2020 — 11:26 am
Subscribe
Notify of
guest
66 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
30 November 2020 11:35 pm

TOK MUDIM KALAU IKHLAS PATUT BUBAR PARTI MASUK PAS……. PARTI AGAMA SYIAH BOLEH ENJOY SEMENTARA PRU15…..LEPAS TU BYE BYE…… Gagal Tolak Belanjawan, Wakil Rakyat PH Dikecam Pengguna Media Sosial……. (Malaysia Now) – Pakatan Harapan (PH) terus menerima kecaman orang ramai di media sosial, kira-kira 24 jam selepas Belanjawan 2021 diluluskan di peringkat dasar dengan mudah apabila majoriti ahli Parlimennya termasuk Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim tidak meminta undi belah bahagi. Perkembangan itu, menimbulkan rasa tidak puas hati penyokong yang menjangkakan ahli Parlimen PH menolak Belanjawan 2021 selepas pelbagai kenyataan dikeluarkan mereka mengatakan ia bukan satu rancangan perbelanjaan yang baik. Tinjauan MalaysiaNow… Read more »

Muhamad Zainal
Muhamad Zainal
30 November 2020 10:51 pm

Kunci kejatuhan PN BERSATU kini ditangan UMNO. Seandainya UMNO dengan Presidennya yang darus tarik brek dengan mengejut, pastinya PN BERSATU pimpinan Muhidin tergolek masuk gaung.
Tetapi bila ada Presiden yang dayus bermain arus, silap haribulan UMNO akan dikuburkan tanpa nisan menjelang PRU 15. Sikitol sedang merancang sesuatu.

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
30 November 2020 6:42 pm

ORANG SEPERTI PAK DAJJAL DAN MAT SYABU LAH YANG TELAH GADAIKAN SINGAPORE KEPADA TIONGKOK…….. Othman Wok :’Sempadan’ Buat Pengkhianat Bangsa……. Moga tidak mati hina.Kerana kuasa politik orang Cinalah Singapura terpaksa dipisahkan dari Malaysia. Othman Wok lah yang paling banyak membantu mempengaruhi orang Melayu Singapura yang kemudiannya dijadikan menteri dalam kerajaan Lee Kuan Yew sebagai ganjaran. UMNO tewas ke semua kerusi di Singapura. Peranannya Othman Wok mirip Anwar mahupun Mat Sabu terus memperdayakan Melayu agar memberi undi kepada sekutu kuasa politik orang Cina. Singapura wujud sehingga kini sebagai pengajaran kepada orang Melayu agar ia tidak berulang lagi. Namun sayang hanya sebilangan… Read more »

Amem
Amem
30 November 2020 5:24 pm

Lopeh solat Jumaat Kiamat broo.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:17 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Makcik TN, berjuang..dgn senjata bebal & baran
Tapi..ilmu dia yillek dan tak tinggi pula pelajaran
Sdg lwnnya Kejora bijak bistari dan tajam fikiran
Dada pulak berisi dan bersenjata ayat2 Al-Quran
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

zunnun
zunnun
30 November 2020 4:08 pm

let’s see sejarah2 yg di cipta oleh ppbm pm OT95 terdahulu nya letak jawatan secaea unilateral membelakangi presidential council pH… kemudian di ganti dgn president nya pula sebagai pm 8 pula…. sejarah parti nyamok boleh berkuasa 2 kali berturut2 sejarah royal gambit yg kini si OT96 mainkan di sebelah pH dan Moo pula mencaturkan di sebelah nya’FUCK’at… belanjaaan 332 Billion dan sebelum ini 250 billion rangsangan temberang nya. Cuba menunjukan yg semua terbesar2 belaka tapi duit dtg dari mana? adakah kerana #melayu2islam ini semua lebih auta dan temberabg sj seperti si pendeta yg menjenamakan nya…. dgn ajaran seketul daging babi… Read more »

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:04 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Duhai mkcik TN tua yg konon nya PH punya otai
Jgn lah kiranya mkcik itu..dari luar jer mengintai
Silalah masuk & marilah..berumah di tepi pantai
Kerna di sini, ombak bergelora, tunggu nk bantai
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:03 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Padan muka mkcik TN dajal ifrit pukimak sialan
Pasti dia kini termenung..penuh dgn penyesalan
Akibat diacah Kejora, berat lah dia kena pukulan
Kini dah tak berani masuk..merayau je tepi jalan
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:01 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Sian Makcik TN geng Peju-Wang parti pedukang
Kebodohan dari barua jalang tu mmg tak lekang
Dgn Kejora..mkcik ifrit tu kena tibai terkangkang
Apa lagi..lari ler, betina jalang itu lintang pukang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:46 pm

Bukah kah cikgu Kejora dah cakap..?

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Auntie TN, is damn stupid & her IQ is nearly zero
Her brain is small and as if, the brain didn’t grow
If Kejora is a peacock..auntie TN just like a crow
And, if Kejora is BMW..TN is just a wheel barrow
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Auntie TN, is as if being hit, by spears and arrow
She’ll be whacked & walloped by Kejora the hero
Every day..she’ll have to endure pain and sorrow
And the pain she suffer, will get worst tomorrow
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:43 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Mkcik TN, betina biol dungu mari nak lagak juah
Tapi dia tak tau, yg Kejora ni setangkas Hg Tuah
Apa yg mkcik tu dpt hanyalah terkedu mkn kuah
Berlalu lah dia keluar, dgn malu tercalar maruah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:21 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mkcik TN, tua kerepot..asyik saja terlangkah kiri
Silap besar le, dia pergi acah ckgu Kejora bistari
Klu ditunggu juga, mau jdi boss dia, mati berdiri
Pilihan yg si tua ni ada..hnyalah belah cabut lari
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:09 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mkcik TN, tua kerepot..tetek pulak labuh kendur
Dia perasan diri ‘Pyrex’ tak sedar pinggan sadur
Sakit le..kucing tua gi ganggu harimau sdg tidur
Tiada jln lain le mkcik tua ni, selain dri berundur
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:09 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Dah tosonyap, mkcik TN betina tua bodoh bebal
Kejora dh lenyek ifrit itu jadi serupa dgn sambal
Keadaan dia..spt keta kancil dilenyek keta kebal
Kini..dah malu & lari, muka mcm kulit babi tebal
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:08 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mkcik TN tu, dungu biol, mesti dulu sekolah SJK
Umur dh dekat 90 th, dia tk daya lagi nak berfikir
Dah tak lama lagi, nak jumpa mungkar & nangkir
Mudah jer TN betina tua dungu tu, Kejora singkir
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:47 pm

Hah, sedap membalun, menibai dan membantai Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih hingga dia todiam.

I rest my case.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:04 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq 1:47 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kedunguan pada makcik TN tak dpt nak dihakis
Karat tebal pada otak betina tua ni tk dpt dikikis
Pukulan kencang Kejora dia tk daya nak tangkis
Dah terkantoi dan malu dia kata, ‘I rest my case’
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:27 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mkcik TN iblis perangai lbh teruk dari kafir harbi
Hanya dgn cara maki caci..betina ifrit ini melobi
Masih tak serik..ditaji, lanyak, balun bertubi-tubi
Kulit muka jalang tua ni, lbih tebal dari kulit babi
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HUHUHU

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:39 pm
Reply to  Anonymous

Mengaku mentaji tapi tak ada taji langsung Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Kot ada taji plastik, pasang di kaki, longgar, hoggeh, pusing sana pusing sini, penghabis nya makan diri sendiri.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:57 pm
Reply to  Anonymous

Dah teruk kena taji sampai kecut biji, kini biji dah tak nampak langsung Makcik TN Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Munafiq Fasiq nih.

Kena ada lastik, tenang di puki, longgar, hoggeh, pusing sana pusing sini, penghabis nya jolok puki sendiri.

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:26 pm

Nasib le makcik TN betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Sian le mkcik TN jalang, ‘Peju-Wang’ pnya balaci
Akal dia pendek..harap kelentit je lbh dari seinci
Modal berhujah si tua ini hnya dgn memaki caci
Dia tak sedar, di blog ini, dia tu semua org benci
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:41 pm
Reply to  Anonymous

Mencarut tak renti2 Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Masa lahir mulut nya tersangkut di pucci emak nya, di tarik, rebeh mulut nya, maka senang lah keluar kata2 kotor tuh.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:53 pm
Reply to  Anonymous

Mengarut dan meracau bebel royan raban tak renti2 Makcik TN Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Munafiq Fasiq nih.

Masa lahir mulut nya tersangkut di lubang puki emak nya, di tarik, rebeh mulut nya, maka senang lah keluar kata2 kotor tuh.

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:23 pm

Nasib le makcik TN 👩‍🦳 betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora punya pantun tak ader pun ganggu siapa
Tapi mkcik TN tu buat kalut, mcm le ada gempa
Dgn tetiba jer betina tua barua ifrit tu mari terpa
Akibatnya..sakit ler yg betina tua tolol itu jumpa
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:44 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengaku konon nya tak ganggu siapa.

Bodoh bangang tak sedar kata2 nya selalu mengganggu pembaca.

Selalu dia di biarkan tapi dah lama sangat, tak boleh berterusan. Maka dibalun, ditibai dan dibantai disini.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:51 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Munafiq Fasiq ganggu acah Kejora yang tak ganggu siapa.

Bodoh bangang tak sedar kata2 maki caci nya selalu mengganggu pembaca.

Selalu dia di biarkan tapi dah lama sangat, tak boleh berterusan. Maka dibalun, ditibai dan dibantai disini.

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:19 pm

Nasib le makcik TN 👩‍🦳 betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kedunguan pada mkcik TN, tak dpt nak dihapus
Agknya dia dulu SJK, sbb itu bodoh nk mampos
Masih nak juah, tak sedar diri dah tua menopos
Asyik je bebel meracau raban, tak ikut tajuk pos
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:45 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih otak tak banyak, tak dapat karangkan komen2 baru.

Maka kopipes ajer ler dia. Bangsat.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:13 pm
Reply to  Anonymous

Cikgu Kejora Bistari nih otak dia banyak, tak perlu karangkan komen2 baru.

Hanya perlu kopipes ajer dia. Dahsyat. Hebat!

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:18 pm

Nasib le makcik TN 👩‍🦳 betina tua iblis jalang puaka puki kering menopos munafiq fasiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Mkcik TN sewel nak juah, tidak padan tua cabok
Dia tak tau malu muka tebal serupa dgn tembok
Harap kelentit jer pnjang serupa binatang dubok
Tpi asyik keje mncaci..hujah kosong, yillek, abok
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:36 pm
Reply to  Anonymous

Kopipes semata kamu, apa kah dah habis otak dlm kepala kamu tuh?

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Di panggil beruk, marah, tapi tabiat tak ubah beruk.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:48 pm
Reply to  Anonymous

Kopipes untuk kamu, apa kah dah rasa takut dlm kepala otak kamu tuh?

Makcik TN Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Munafiq Fasiq.

Di panggil Anjing 🐕, marah, tapi tabiat tak ubah anjing 🐕.

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
najib bini rosmah
30 November 2020 1:07 pm

PM Puppet perogol Nika Gee cipta sejarah baca doa sebelum merogol bini orang. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
30 November 2020 1:06 pm

Parti Anjing SeMalaysia Tak Beer. Anjing Pas bagi dalil Beer minuman mabuk yang tidak haram boleh dijual di 7E dan pasaraya. Tak Beer!! Melayu Islam mabuk. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
30 November 2020 1:03 pm

Arwah Adib cari Taki untuk tangkap pembunuhnya? PM Puppet kata no way go to hell. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 12:50 pm

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla biadab dan kurang ajar.

Keluar blog post baru pun tak mahu komen ikut tajuk blog post.

Mengarutkan cinta KEPALA BAPAK DIA (ikut kata Najib Klepto wal Jibo).

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:03 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
Jgn ler kerana ego diri, akhlak kita menjadi teruk
Atau pun kerna kemegahan diri..yg kita kemaruk
Allah larang..mmanggil orang dgn gelaran buruk
Spt mmanggil orang beriman, gontol, atau beruk
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:04 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
Jgn kerana politik, kita jadi melampau & melarat
Usah terlalu taksub dunia hingga terlupa akhirat
Mengutuk cerca org menjadi satu dosa yg berat
Ambil iktibar..firman Allah dlm Surah Al-Hujurat!
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:04 pm
Reply to  Anonymous

يَـٰٓأَيُّہَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا يَسۡخَرۡ قَوۡمٌ۬ مِّن قَوۡمٍ عَسَىٰٓ أَن يَكُونُواْ خَيۡرً۬ا مِّنۡہُمۡ وَلَا نِسَآءٌ۬ مِّن نِّسَآءٍ عَسَىٰٓ أَن يَكُنَّ خَيۡرً۬ا مِّنۡہُنَّ‌ۖ وَلَا تَلۡمِزُوٓاْ أَنفُسَكُمۡ وَلَا تَنَابَزُواْ بِٱلۡأَلۡقَـٰبِ‌ۖ بِئۡسَ ٱلِٱسۡمُ ٱلۡفُسُوقُ بَعۡدَ ٱلۡإِيمَـٰنِ‌ۚ وَمَن لَّمۡ يَتُبۡ فَأُوْلَـٰٓٮِٕكَ هُمُ ٱلظَّـٰلِمُونَ (١١)

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:05 pm
Reply to  Anonymous

Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain

…..bersambung/…..

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:05 pm
Reply to  Anonymous

dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk. (Larangan-larangan yang tersebut menyebabkan orang yang melakukannya menjadi fasik, maka) amatlah buruknya sebutan nama fasik (kepada seseorang) sesudah dia beriman dan (ingatlah), sesiapa yang tidak bertaubat (daripada perbuatan fasiknya) maka merekalah orang-orang yang zalim. (11)

[Ayat ke-11, Surah Al-Hujurat]

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:06 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Kejora nampak mkcik TN ini mental bermasalah
Wlau dah kantoi teruk, dia tetap tak ngaku kalah
Kebodohan & kefasiqan dia ini, sangat terserlah
Tak der takut pun dia, melanggar larangan Allah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:07 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Tk tau apa nak jadi, mkcik TN betina sihir puaka
Dah cakap..beri org gelaran buruk, Allah tk suka
Tpi, dibuat selamber je, benda yang Allah murka
Mmg sah lah, akhirat nanti, dia penghuni neraka
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:07 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
Kpda org2 beriman, ayat itu, Allah telah perturun
Klau org beriman, dgn ayat Allah, dia akan gerun
Tpi mkcik ini rasa nya, mmg fasiq turun temurun
Kejora rasa mkcik ni mmg pengikut tuhan Harun
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍🕋🕍
🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Subhanallahi walhamdulillahi walaa ilaha illallah
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:08 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Kefasiqan mkcik TN..mmg dh lama Kejora duga
Dek hasutan iblis, betina tua lahanat ni jadi tega
Dah diperingati, larangan Allah, dia langgar juga
Mmg Neraka le untuk dia & tak akan bau syurga
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:08 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Mkcik TN ni serupa ‘tepi gantang punya melukut’
Dgn pujukan syaitan, mkcik tua ni dh tersangkut
Mmg sah le..dia ini tuhan Harun punya pengikut
Sbb..melanggar larangan Allah, si tua ni tk takut
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:14 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Teruk le mkcik TN fasiq, Peju-wang punya askar
Mmg kefasiqan dlm diri ifrit ni dh lamar berakar
Larangan Allah, betina iblis ni, tak hirau & ingkar
Dlm Neraka le nanti, tmpt betina ni akan dibakar
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:32 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mkcik TN fasiq mmg jenis tak sedar dek untung
Di hati betina ni, syaitan sentiasa jer bergantung
Mmg ler dosa betina ni malaikat tak larat hitung
Dlm Neraka le nanti, iblis ni akn dibakar rentung
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:38 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Makcik TN fasiq..mmg ler makhluk haram jadah
Larangan Allah langsung betina tua ni tak endah
Mmg wajar sgt lah, betina sial ini kita caci ludah
Di Neraka ler nanti..ifrit ini punya tmpt penyudah
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:44 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Makcik TN fasiq ini tak ikut rukun iman yg enam
Klau dekat, dlm lumpur dia ni, Kejora nak benam
Bila dia mampos, elok bakar je, tk usah ditanam
Ahkirat nanti, sah ler iblis ni kat neraka jahanam
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:50 pm
Reply to  Anonymous

Errata:

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Teruk le mkcik TN fasiq, Peju-wang punya askar
Mmg kefasiqan dlm diri ifrit ni dah lama berakar
Larangan Allah, betina iblis ni, tak hirau & ingkar
Dlm Neraka le nanti, tmpt betina ni akan dibakar
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:39 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dek ditala Kejora..mkcik TN spt dh jadi terdesak
Dibuat juga, kemungkaran, tk fikir masak-masak
Kejora bagi ayat Quran pun..dia terus juga asak
Ini. Kejora nak bagi pulak, ayat Surah An-Nisaak
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:40 pm
Reply to  Anonymous

Surah An-Nisaak, ayat 145:

إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَنْ تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا

Sesungguhnya orang-orang munafik itu ditempatkan pada tingkatan yang terkebawah sekali dari (lapisan-lapisan dalam) neraka. Dan engkau tidak sekali-kali akan mendapat sesiapa pun yang boleh menolong mereka.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:41 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Mungkin mkcik TN ini kt dunia dia hidup mewah
Tapi dgn larangan Allah, dia tak sepatutnya juah
Nanti dia akn di Neraka tingkat yg paling bawah
Siap le dia kena rebus dlm Neraka punya kawah
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 3:42 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mkcik TN ni bodoh bengap lbih dari kerbau sapi
Kerana ego diri..larangan Allah, dia tolak ke tepi
Tapi di akhirat siap ler siksa yg dia akan hadapi
Kat ‘Sana’..dia akan jadi, Neraka punya kayu api
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:03 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Ingat lah mkcik TN, kita ini dari Allah punya jirim
Di sini, hanya sementara saja, nyawa Allah kirim
Kita kena le ambil petunjuk dari alQuranul-karim
Ini, Kejora nk beri pula ayat dari Surah At-Tahrim
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:03 pm
Reply to  Anonymous

Surah At-Tahrim, ayat ke-6:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ

Wahai orang-orang yang beriman! Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari neraka yang bahan-bahan bakarannya: manusia dan batu (berhala); neraka itu dijaga dan dikawal oleh malaikat-malaikat yang keras kasar (layanannya); mereka tidak menderhaka kepada Allah dalam segala yang diperintahkanNya kepada mereka, dan mereka pula tetap melakukan segala yang diperintahkan.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:03 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Tak apalah, skrg ini mkcik TN msih cakap besar
Larangan, dari Allah..langsung dia tk rasa gusar
Nanti tau le dia, bila dah ke Neraka punya dasar
Allah bgi tau..layanan malaikat di situ, sgt kasar
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 1:31 pm
Reply to  Anonymous

Jangan kopipes saja wahai Beruk Tua Wak Gontol Kejora kojolla.

Gunakan lah otak, reka lah jawapan2 / komen2 baru menjawab isu2 yang dikemukakan.

Jangan lah bahil sangat.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 2:00 pm
Reply to  Anonymous

Jangan takut dgn kopipes wahai Makcik TN Betina Tua Iblis Jalang Puaka Puki Kering Menopos Munafiq Fasiq.

Gunakan lah otak, reka lah jawapan2 / komen2 baru menjawab isu2 yang dikemukakan.

Jangan lah bodoh dungu sangat.

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:15 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 12:50 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Makcik TN, berjuang, dgn senjata bebal & baran
Tapi..ilmu dia yillek dan tak tinggi pula pelajaran
Sdg lwnnya Kejora bijak bistari dan tajam fikiran
Dada pulak berisi dan bersenjata ayat2 Al-Quran
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 4:31 pm
Reply to  Anonymous

Makcik TN 👩‍🦳 betina jalang fasiq 1:31 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg dia jahil murakab, makcik TN betina jalang
Ayat2 Quran..mmg le patut dikopipes & diulang2
Akhirat nanti, si tua ni, dh tentu bernasib malang
Di neraka, isinya akn dibakar lecur tinggal tulang
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
najib bini rosmah
30 November 2020 12:38 pm

Puas jadi anjing Pas akhirnya dapat Honda dan Mercedes. Ibrahim Libya pun Tak Beer dalam kubur. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
30 November 2020 12:26 pm

Bersatu parti Madey si Kitol. Wajib ditolak semua orang. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 12:53 pm

Semua orang wajib tolak kamu. Otak mereng, menghasut tanpa alasan, bukti, fakta atau punca maklumat yang sahih.

Anonymous
Anonymous
30 November 2020 11:39 am

Izinkan Bunga-Bunga di Taman Mu, ku sirami..

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Hnyalah pada Mu..’Kekasih’ ku, cinta ini bersemi
Tiada cinta sehebat Cinta Mu di langit dan bumi
Izinkanlah nanti..Syurga Mu itu, utk diri ini diami
Dan Bidadari2 Mu itu..izinkanlah daku jdi suami
👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️👩‍⚖️
🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸
👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Subhanallahi walhamdulillahi wala ilaha illallah
😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥