SATIRA POLITIK SEMASA – SIAPA VICE CAPTAIN?

Oleh: C. Nicholl (Bahagian III)

Lelaki berbadan gempal menarik kerusi berhadapan Najib untuk Muhyudin duduk. Najib, disebelah kirinya Zahid dan disebelah kanannya Maslan, turut bangun sebagai tanda hormat kepada pm yang datang duduk di meja mereka bertiga.

Lelaki berbadan gempal menarik kerusi di kanan Muhyudin dan terus duduk, lagaknya seperti kerusi itu yang sedari tadi adalah milik dia.

Di belakang Najib kelihatan Hadi datang berdiri dan Maslan yang ketika itu masih juga berdiri dan belum kembali duduk, memberi ruang kepada Hadi.

‘Silakan Haji..ambil tempat saya sebelah bossku.’ Kata Maslan jelas.

Di belakang Hadi, Tuan Man menyempil dan terus duduk dikerusi disebelah kanan Hadi, kerusi paling hujung di meja untuk lapan orang itu.

Maslan terus berpindah tempat duduk ke sebelah kiri Muhyudin yang masih lagi kosong berhadapan Hadi.

Redzuan, Takiyudin, Annuar dan Ismail memenuhi meja bersebelahan yang memuat lapan orang juga. Kelihatan pemain dari Sarawak, Abang Openg, Junaidi dan Fadilah juga bersama di meja mereka berempat. Satu lagi kerusi masih kosong.

Kelihatan semakin ramai pemain-pemain pasukan mereka datang dan memenuhi setiap meja dan kerusi-kerusi yang masih kosong. Begitu ramai dan meriah sekali.

Sebentar kemudian para pelayan kedai membawa dan menghidangkan berdulang-dulang satay ke semua meja. Ada ayam, daging, bebiri, kambing dan juga rusa. Ini di ikuti dengan air sirap bandung di dalam jag yang besar-besar.

Seperti biasa, Muhyudin yang tidak gemar dengan sirap manis, berbisik kepada lelaki gempal disebelahnya.

‘Saya ndak milo suam, kurang manis.’ Katanya perlahan.

Semasa menikmati satay, mereka semua tidak banyak bercakap. Mungkin begitu kelaparan selepas menghadapi tayar bas pancit dan menunggu tanpa sebarang minuman, kehausan.

Selepas lebih kurang 15 minit berlalu dan sedang ramai dari pemain-pemain itu yang kelihatan hampir menyapu bersih hidangan di depan mereka, termasuk ketupat, timun dan bawang, tiba-tiba kelihatan Assmin, bersorangan di pintu masuk.

Dia yang selama ini tidak ikut bersama mereka didalam bas, tetiba muncul dengan tidak disedari ramai pemain.  Dia terus berjalan manghala ke arah meja Muhyudin.

Assmin adalah diantara beberapa pemain yang tidak ikut serta dalam bas kerana alasan yang diberi ialah mereka ini mabuk bas. Tiga pemain bergelar Tengku-tengku,  juga adalah antara mereka yang tidak pernah menaiki bas.

Assmin, yang tersenyum simpul sambil mengangkat tangan kanannya ketika melewati pemain-pemain lain semasa berjalan ke arah meja Muhyudin. Ternyata dia tidak popular dikalangan ramai pemain kerana tiada seorang pun yang membalas lambaiannya.

Dari satu meja kedengaran seseorang menyebutnya sebagai Assman dan diikuti dengan hilai ketawa yang agak kuat dari pemain-pemain yang semeja dengan suara sumbang itu.

Setiba dia di meja Muhyudin, dia berdiri di belakang Maslan dan sebelum dia sempat berkata, Hadi menegurnya terlebih dahulu.

‘Hai Assmin..naik kereta ke sini tak mabuk ke.. atau mabuk lain pula.?’. Ketujuh-tujuh pemain itu lantas mengalih pandangan mereka ke arah Assmin yang berdiri tegap dengan rambutnya terbelah dua. Kelihatan seperti sebotol gel rambut digunakan sebelum ke sini tadi.

‘Tak..’ jawabnya pendek.

‘You naik kereta apa?’ Tanya Zahid.

‘Oh..kereta dia sama macam yang di beli pemain-pemain Kelantan baru ni.’ Celah Maslan dengan cepat sebelum sempat Assmin menjawab.

Sambil menepuk bahu Maslan yang jelas memperlinya, dia bersuara dengan tegas.

‘Lan, you duduk di kerusi vice captain ni. Sila bangun, pindah cepat.. vice captain nak duduk ni.’

‘Sapa kata, tu kerusi vice captain..? ‘ Najib bertanya dengan nada yang agak tinggi dan keras.

Mendengar perlindungan dari Najib, Maslan tak bergerak.

‘Team kita dah ada vice captain ke captain..?’ Tanya Zahid kepada Muhyudin, separuh sarkastik.

‘Ya, sapa yang lantik vice captaing ni..?’ Tanya Hadi dengan loghat Terengganu.

‘Eh, haji ni. Semua pasukan ada captain dan vice captain la..semangat berpasukan.. tu la haji ni tak tahu..baru join team kita..tak tahu semua ni…’ kata Assmin yang jelas telinganya seperti kepanasan.

‘Ya la..tu semua kami faham..’ kata Najib. ‘Waktu saya captain dulu pun saya ada vice captain..ni sebelah saya ni..’ sambil melihat ke arah Zahid. ‘.. tapi saya sendiri yang lantik..

Soalnya sekarang Captain tak pernah lantik you jadi vice captain..tak kan you lantik diri you sendiri..?’

Jawapan Najib disambut dengan hilai ketawa yang kuat dari semua di meja itu termasuk Hadi dan Tuan Man yang paling kuat ketawa.

Ini menarik perhatian dari meja berdekatan terutama sekali dari meja Redzuan dan Annuar.

Setelah ketawa mereka reda, Zahid mencelah.

‘Betul kata bossku tadi tu. Vice captain ni mesti lah diberi kepada pemain yang handal dan pandai bermain.. I tak nampak you pandai..berapa score you berbanding dengan pemain lain.?’

Tuan Man yang dari tadi asyik ketawa terus menyambung dengan agak lantang. ‘Cuba tanya orang dari meja sebelah..’

‘Tanya apa.. ?’ Imbas Redzuan berpura-pura, yang rupanya dari tadi asyik mengintip perbualan di meja sebelah bersama Annuar.

‘Nuar, mung pernoh maing ngang Assming ni?’ Tanya Hadi. ‘…berapa score dia ..?’

Annuar dan Redzuan yang sekarang juga bangun berdiri dan menghampiri meja Muhyudin, masing-masing berdiri di belakang Tuan Man dan Hadi.

‘Eh..tak pernah main, Haji..Tak pernah..jangan buat fitnah, haji.. orang lain tu..’ jawab Annuar disambut dengan ketawa yang semakin kuat dari kedua-dua meja.

‘Maksud saya maing bola Lisut lah..’ terang Hadi, sedang yang lain masih ketawa terbahak-bahak, sepertinya satay akan terkeluar semula.

Setelah suasana reda, Redzuan mencelah.

‘Mana dia boleh main..pegang bat pun tak betul.. kalah team kita nanti, kalau kasi dia main, captain.’ Tegas Redzuan sambil memandang captain ataupun pm Muhyudin. Muhyudin cuma membisu tapi ternyata turut terhibur dengan perbualan dan tawa.

‘Betul sangat tu, wan..aku pernah tengok dia main..macam pondan.. ha ha ha.’ Kata Najib sambil ketawa dan disambut dengan lebih kuatnya tawa dari semua pemain di kedua-dua meja.

‘Itu engkaulah..masa kau main golf. Terkepit-kepit masa pukul bola..macam pondan tua..’  kata Assmin membalas tapi jawapannya tenggelam ditengah-tengah tawa yang memanjang terutamanya dari Hadi, Tuan Man dan Maslan yang menepuk-nepuk meja. Juga ketawa dari pm mereka sendiri yang tidak banyak menolong untuk meredakan keadaan.

Soalnya, siapa bakal vice-captain pasukan mereka masih belum terjawab.

Bersambung ke Bahagian IV…

Updated: 21 November 2020 — 3:24 pm

55 Comments

Add a Comment
  1. ALJUBRI TERBUKTI MAKIN SAKIT……..HANYA SATIRA POLITIK…….

    Parti atau pemimpin perlu sedar?………

    POLEMIK hala tuju UMNO kian kembali diperdebatkan antara satu sama lain.
    Mengapa masih tercari-cari pintu sana, pintu sini? Mengapa sesama pemimpin masih berpolemik dan menegakkan corak pemikiran masing-masing?

    Adakah parti yang belum berubah atau sikap pemimpin yang suka berubah-rubah? Di mana puncanyaâ€Ķ di mana silapnyaâ€Ķ di mana dan bagaimana?

    Butiran begini bermain dibenak pemikiran penyokong dan pendokong. Situasi ini pernah berlaku dalam sejarah parti UMNO.

    Perbezaan corak pemikiran antara perjuangan kedaerahan dan kenegerian telah berjaya disatukan menjadi satu.

    Dengan 41 buah persatuan seluruh negeri telah bersetuju bergabung menubuhkan PEKEMBAR.

    Pemimpin pada masa itu yang pelbagai aliran ilmu (ada aliran sekolah Inggeris, sekolah Melayu dan aliran agama) masing-masing mencari titik persamaan fikrah pemikiran.

    Mereka mengorbankan kehendak pemikiran masing-masing kepada satu iaitu menentang Malaya Union dan mengembalikan kedudukan Raja-Raja serta orang Melayu.

    Begitu juga sekitar tahun 1987, apabila UMNO baharu disahkan kembali oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad.

    Percambahan pemikiran berlaku pada masa itu, ada yang menubuhkan parti Melayu Semangat 46 (S46) beraliran UMNO lama.

    Sebenarnya, yang berubah adalah corak pemikiran pemimpin. Ideologi perjuangan UMNO masih beraliran membela orang Melayu.

    Sebab itu, orang Melayu masih sayang dan menghormati kepada UMNO, tetapo sikap pemimpin UMNO itu sendiri yang menjauhkan orang Melayu daripada UMNO.

    Jika nak selamatkan UMNO, tanyalah yang ramai (ahli dan orang Melayu), pemimpin mana yang mereka hendak.

    Yang sudah luka dan sakit kronik dalam kepimpinan berundurlah secara bermaruah. Usahlah mencambahkan kekusutan kepada parti, ideologi perjuangan UMNO tidak bersalah, yang salah adalah kita yang mencorakkan.

    Penubuhan parti untuk perjuangan yang ramai bukan hanya kepada satu (individu, keluarga, puak).

    wae
    Rizduan Ibrahim

  2. INI MIMPI MAKCIK TN ANJING 🐕 MALAM TADI:

    1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
      Sudah lama, btg laki, mkcik TN anjing tak kecap
      Lalu dia dekati laki nya..btg nak ditolong lancap
      “Pergiiii..betina puki kering!”, itu yg laki dia ucap
      Sian makcik TN..dia jolok puki guna botol kicap
      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        Sudah lama, mkcik TN anjing, laki dia tak peduli
        Walau dah tua..mkcik TN masih dahagakan sex
        Mlm lps tu, makcik TN juga ditolak dek Bang Ali
        Sian makcik TN, dijolok puki guna botol Ridsect
        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
          Sian mkcik TN, kehausan batinnya tidak terpikul
          Jgn kata nk cium, mkcik TN asyik jer kena pukul
          Mlm tu, mkcik TN mimpi lakinya peluk & rangkul
          Dia pun cari benda nak jolok, jumpa btg cangkul
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
            Laki mkcik TN benci sbb dia itu kerepot tak elok
            Mlm berikutnya, makcik TN mimpi laki dia peluk
            Mkcik TN pun mula cari sesuatu, puki nk dijolok
            Tk jumpa benda lain, dihenyaknya dgn ulu golok
            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
              Laki mkcik TN benci sbb dia sewel teruk mental
              Jgn harap le, kalau tidur dapat berkongsi bantal
              Tetiba, satu mlm, makcik TN rasa puki sgt gatal
              Tk jumpa benda lain..dgn btg mop puki disental
              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

              1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                Dek kemaruk btg, fikiran mkcik TN, tak menentu
                Udah 10 tahun lebih..dia dgn laki, tidak ‘bersatu’
                Mlm tu, puki mkcik TN gatal, dia cari le sesuatu
                Tak jumpa benda lain..dia guna alu lesung batu!
                🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                  Peristiwa mkcik TN yg ni, mmg lbh lawak & lucu
                  Mkcik TN mimpi, dirinya, laki dia kuda dan pacu
                  Dek gian, dia pun jolok puki dgn mngguna gincu
                  Tapi rasa tak puas, diguna pula botol sucu cucu
                  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                  1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                    ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                    Dek dahagakan seks makcik TN jadi desperado
                    Dia dh rongak kerepot..tapi laki dia, masih sado
                    Satu hari, mkcik TN mintak laki tolong beli dildo
                    Laki dia tengking, ‘ko nak mampos, betina bodo’
                    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                    👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Mkcik TN boleh kedua-dua bisex & seks lesbian
                      Dia juga berminat, dgn seks sodomi & seks oral
                      Satu mlm mkcik TN merasa gatal puki dan gian
                      Takde benda lain..dijolok guna botol air mineral
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    2. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Tak puas mkcik TN, gentel biji, sampai berpeluh
                      Mmg laki mkcik TN tk kebulur..puki umur dkt 90
                      Mlm tu, mkcik TN tk berani jolok guna btg buluh
                      Lps itu baru dia ingat blh jolok dgn lampu suluh
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    3. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Mkcik TN kemaruk btg, sampai jadi gila merapu
                      Menahan gelora nafsu mkcik TN dah tk mampu
                      Satu mlm, diambil KY Jelly lalu ke puki dia sapu
                      Lpas itu, dia jolok dgn mengguna mentol lampu
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    4. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Makcik TN dgn laki dia, asyik kena maki hamun
                      Dia gian btg spt dubuk baru keluar dari jerumun
                      Satu mlm mkcik TN sgt gatal puki mengelamun
                      Tk jumpa benda lain, dijolok nya puki dgn timun
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    5. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Puki mkcik TN busuk..klu selak lalat dtg hurung!
                      Klau tengok puki TN, laki dia terus kecut burung
                      Satu mlm..tk msuk, buah betik ke puki disorong
                      Lpas itu..dia jolok lubang puki..dgn buah terung
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    6. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Laki dia akan sergah klu mkcik TN cuba merayu
                      Tk kebulor dia, puki bak daun pisang kering layu
                      Suatu mlm TN mimpi Bang Ali cakap, ‘I love you’
                      Mkcik TN terangsang, dijolok puki, dgn ubi kayu
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    7. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Klau mkcik TN merayu, laki dia sepak ponggong
                      Tak kebulor dia muka TN mcm dgn ikan dugong
                      Siksa kehausan batin mkcik TN tak tertanggung
                      Lalu, mkcik TN jolok puki dia dengn labu jagung
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    8. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Tubuh makcik TN, takder tempat lagi yang gebu
                      Laki dia lari keluar, kalau dia masuk ke kelambu
                      Satu hari dia terangsang bila nmpak pelir lembu
                      Makcik TN terus jolok puki dia, dgn batang tebu
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    9. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Laki makcik TN tk suka puki dia yg kering & luas
                      Mkcik TN prnah jolok puki dia, dgn btg lengkuas
                      Tapi, dia rasa dgn cara itu dia tak boleh nk puas
                      Lalu dia jolok pula dengn batang tebu lima ruas
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    10. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Laki makcik TN tk suka, puki dia yg tua & usang
                      Tapi mkcik TN, nafsu berahi dia, masih gersang
                      Pantang nmpak benda keras, dia jdi terangsang
                      Lalu mkcik TN jolok puki dia dgn tandan pisang
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    11. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Makcik TN blh dikata setiap masa dia gatal puki
                      Tapi bila dia kasi tau suami, dia akan kena maki
                      Satu hari dia terlihat btg kayu besbol cucu lelaki
                      Lalu dia jolok kayu itu..masuk puki dia satu kaki
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    12. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Makcik TN dah tk lagi dijamah laki dia sekarang
                      Nak merayu pun dia takut sbb laki dia tu garang
                      Suatu mlm dia bermimpi Bang Ali punya barang
                      Takde benda nk jolok puki..dia guna ketul arang
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    13. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                      Mkcik TN punya gatal puki sampai jadi tk waras
                      Dia mudah terangsang klau terlihat benda keras
                      Satu lagi klau dia lihat lelaki Bang Ali punya iras
                      Dia berani jolok puki, dgn senapang punya laras
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  3. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
    Mmg le dah pasti, mlm ini Kejora sukar nak lena
    Farhana spt bulan dan Kejora rindu spt pungguk
    Tersngat berahi dan syahdu..mimpikan Farhana
    Kejora dok cerita ni..dlm kain terangguk-angguk
    ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  4. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
    Mmg ler mimpi mlm tadi, Kejora tidak akan lupa
    Lbih dari segunung emas yg Kejora telah jumpa
    Farhana di depan mata, tidak memakai apa-apa
    Mmg tak ada lelaki lah yng tidak akan menerpa!
    ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
      Mmg sngat kecil dan comel, Farhana punya coli
      Tiada bahagian tubuh, yg Kejora tak ramas & uli
      Tubuh si dara manja, mmg terasa hangat sekali
      Sebuah kenikmatan..yang mmg tak dapat dibeli
      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

  5. ade jorah ade jorah ini mari sini ade
    ini malam ade ada free time ke ade?
    itu ponggon ade jorah ada juel ka ade?
    ky jelly ade kasi taroh libeh ya ade

    ini pkp ade tau ka ade sudah comferm habis!
    saya Mr.Kenyali suda rindu itu ponggon ade
    ade punya itu lain macam lain dari oran ade
    sudah lama tarak sodok pongon ade tau ke ade?

  6. PEMIMPIN2 UMNO PERLU BERKORBAN UNTUK KEPENTINGAN PARTY DENGAN LETAK JAWATAN……..

    Parti atau pemimpin perlu sedar?………

    POLEMIK hala tuju UMNO kian kembali diperdebatkan antara satu sama lain.
    Mengapa masih tercari-cari pintu sana, pintu sini? Mengapa sesama pemimpin masih berpolemik dan menegakkan corak pemikiran masing-masing?

    Adakah parti yang belum berubah atau sikap pemimpin yang suka berubah-rubah? Di mana puncanyaâ€Ķ di mana silapnyaâ€Ķ di mana dan bagaimana?

    Butiran begini bermain dibenak pemikiran penyokong dan pendokong. Situasi ini pernah berlaku dalam sejarah parti UMNO.

    Perbezaan corak pemikiran antara perjuangan kedaerahan dan kenegerian telah berjaya disatukan menjadi satu.

    Dengan 41 buah persatuan seluruh negeri telah bersetuju bergabung menubuhkan PEKEMBAR.

    Pemimpin pada masa itu yang pelbagai aliran ilmu (ada aliran sekolah Inggeris, sekolah Melayu dan aliran agama) masing-masing mencari titik persamaan fikrah pemikiran.

    Mereka mengorbankan kehendak pemikiran masing-masing kepada satu iaitu menentang Malaya Union dan mengembalikan kedudukan Raja-Raja serta orang Melayu.

    Begitu juga sekitar tahun 1987, apabila UMNO baharu disahkan kembali oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad.

    Percambahan pemikiran berlaku pada masa itu, ada yang menubuhkan parti Melayu Semangat 46 (S46) beraliran UMNO lama.

    Sebenarnya, yang berubah adalah corak pemikiran pemimpin. Ideologi perjuangan UMNO masih beraliran membela orang Melayu.

    Sebab itu, orang Melayu masih sayang dan menghormati kepada UMNO, tetapo sikap pemimpin UMNO itu sendiri yang menjauhkan orang Melayu daripada UMNO.

    Jika nak selamatkan UMNO, tanyalah yang ramai (ahli dan orang Melayu), pemimpin mana yang mereka hendak.

    Yang sudah luka dan sakit kronik dalam kepimpinan berundurlah secara bermaruah. Usahlah mencambahkan kekusutan kepada parti, ideologi perjuangan UMNO tidak bersalah, yang salah adalah kita yang mencorakkan.

    Penubuhan parti untuk perjuangan yang ramai bukan hanya kepada satu (individu, keluarga, puak).

    wae
    Rizduan Ibrahim

  7. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
    ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
    Mimpi indah dgn Farhana msih brmain di fikiran
    Teringat, Farhana ajak masuk ke bilik, ‘abg..jom!’
    Teringin sgt lah nak tau mimpi tu punya tafsiran
    Alang ke baik klu msih ada John Doe tok nujum
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      Kesian John Doe tu..dengar dh kehilangan kerja
      Dia hilang jwatan sejak Atok96 jatuh tersungkur
      Tapi ostat tu bukan le setakat ahli nujum sahaja
      Dengar citer..dia juga blh menurun nombor ekor
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

      1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
        Boleh jugak klau nak tafsir mimpi bidan tua sihir
        Kena sedia, pulut ayam & pengkeras lima ringgit
        Bab ini mmg le kita ada sorang bomoh yg mahir
        Siapa lagi klau bukan pengarang hebat Tok Jigit
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
        👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          Ada le sorang lagi, yg pura2 pejam tapi dia celik
          Cuma..dia keluar lps tgh mlm, wktu ini dlm bilik!
          Dia jugak, tidak kurang hebat dalam tilik menilik
          Siapalah lagi..klau bukan kak Tijah si janda cilik
          ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            Lupa lak..kita ada seorang lagi bomoh yg hebat!
            Cuma..bila org bincang dia ini jenis buat tak tau
            Rakan kita ini, sangat mahir dlm bidang berubat
            Inilah org nya, tok dukun Zunnun bomoh santau
            🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

            👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            1. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              Alahai..tertinggal pulak sorang bomoh terbilang
              Dia ni cekap dalam menilik barang2 yang hilang
              Pengkeras yng dia mintak, hanya seketul tulang
              Siapa lagi, klau bukan Anon Anjing betina jalang
              ðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪ
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
              👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

              👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  8. TODIA ANON MAI DAH!!!!!!!!

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Zunnun dan Wak Gontol Kojolla gi cari arang buat bara
    Zunnun panggang Babi,Kojolla panggang anjing
    Mereka makan lahap penuh selara
    Sambil borak-borak itu dua orang kaki kencing
    ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Bila aku masok dua-dua menggigil
    Zunnun lari sembunyi belakang almari
    Kojolla pulak lari ke jamban sambil berbogel
    Walau di mana, kamu berdua aku tetap cari

    Amboi bukan main mimpi kamu ni Kojolla oii
    Aku tak nak masok campor itu bukan urusan aku
    Nanti Wali marah,dia mula buka tomoi
    Dalam realitynya,burung kamu kocik,apa kelaku?

    Wali sorang yang normal dan saiz anunya 7 inci
    Yang kamu pulak pendek kontot tak sampai 2 cm
    Elok kamu peke-pike cara yang terperinci
    Pompuan tak sudi tu..ehemmmm…ehemmmmmmmm

    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
    kikikikikikikikikikikikikikikikikikiki
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Anon Anjing ðŸĶŪ betina lesbian 7:11 pm,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      Kejora punya..tk paling ke lain klu janda tertoleh!
      Anak dara pulak klau kena mmg tk boleh beralih
      Lapan inci stengah mmg standard saiz mt salih
      Stkt 2 biji kelapa muda snang2 digantung boleh!
      💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  9. SINGKAPAN MIMPI DI TAMAN SYURGA NIRWANA:

    1. Anonymous

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      Kejora tadi, baru je dalam sejam lebih tidur lena
      Tapi terjaga dek mimpi ‘bersama’ dngn Farhana
      Tmpt kejadian itu bagaikan dlm syurga nirwana
      Dlm istana di taman, penuh dgn flora dan fauna
      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
      Ia bukan kehendak Kejora, nak buat mcm mana
      Segala yng berlaku adalah Allah punya rencana
      Tak tahu nak cerita..betapa nikmatnya suasana
      Seakan betul2 terjadi, Kejora kehilangan ‘teruna’
      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      Reply
      21 November 2020 1:37 am
      _________________________________________________

      1. Anonymous

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
        Kejora bgai tak percaya ianya itu sebuah mimpi
        Pertama kali dlm hidup nikmat ni Kejora kecapi
        Tubuh mulus si dara itu Kejora rangkul dgn rapi
        Spt terasa hangat lagi tubuh ini Farhana dakapi
        ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        Reply
        21 November 2020 1:44 am
        _________________________________________________

        1. Anonymous

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
          Pakaian si dia Kejora lucut sehelai demi sehelai
          Tubuh mulus si dara ayu..Kejora rangkul & belai
          Farhana yng awal nya kegelian ketawa mengilai
          Tpi..dlm pelukan Kejora, Farhana lemah terkulai
          ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          Reply
          21 November 2020 1:52 am
          _________________________________________________

          1. Anonymous

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
            Tempat kejadian, bagaikan dalm bilik pengantin
            Kejora lihat spt kesan darah..kt cadar kain satin
            Farhana yg keletihan, tercungap2 bak ikan patin
            Tapi dia nampak seperti kepuasan zahir & batin
            ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            Reply
            21 November 2020 1:59 am
            _________________________________________________

            1. Anonymous

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
              Tk tahu Kejora nak cerita akan hebatnya nikmat
              Sampai ke mati, dlm ingatan ini, akan tersemat!
              Mimpi ini..Kejora merasakan sbgai satu rahmat
              Kejora pasti pinang dia, bila pelajarannya tamat
              ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              Reply
              21 November 2020 2:12 am
              _________________________________________________

              1. Anonymous

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                Teringat lagi Kejora kucup bibir nya yang seulas
                Bgitu ghairah, bernafsu, kucupan Kejora dibalas
                Maklum le dara sunti, umur dia baru tujuh belas
                Rasa spt malu ler nanti nk tengok dia dlm kelas
                ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                Reply
                21 November 2020 2:19 am
                _________________________________________________

                1. Anonymous

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                  Mmg lah tak berasa malu..ketika awal bernafsu
                  Tapi, bila ,’selesai’, masing2 diam kelu membisu
                  Farhana terlentang, mata tertutup, dia letih lesu
                  Kejora tolong lap ‘basahan’ dia dngn kertas tisu
                  ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                  Reply
                  21 November 2020 2:26 am
                  _________________________________________________

                  1. Anonymous

                    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                    Kejora, begitu rakus sekali..meratah si dewi ayu
                    Farhana mengetap bibir dan matanya kian kuyu
                    Sesekali terdengar, rintihannya manja dan sayu
                    Dalam dakap Kejora si dara manja terkulai layu
                    ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    Reply
                    21 November 2020 2:33 am
                    _________________________________________________

                    1. Anonymous

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Dalm beraksi pun, masih jugak ada percakapan
                      Dara berkata:”abg, ambillah Ana, buat santapan”
                      Disambung lagi: “Ana bangga, abang ni tampan”
                      Tapi Ana terus lemas dlm Kejora pnya dakapan
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      Reply
                      21 November 2020 2:40 am
                      _________________________________________________

                    2. Anonymous

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Nikmat yg telah Kejora kecapi tak tau nak cerita
                      Meratah tubuh gadis tujuh belas th yg ayu jelita
                      Kpd Kejora ini..Farhana sudi serahkan mahkota
                      Smoga mimpi ini, 10 tahun lagi, akan jadi nyata
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      Reply
                      21 November 2020 2:46 am
                      _________________________________________________

                    3. Anonymous

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Kejora rasakan mimpi itu, seakan2 benar terjadi
                      Wlu dah ‘muntah’..’anu’ ini msih tegak sejak tadi
                      Tak tau nak citer, cantik mulus ‘Ana’ punya body
                      Bila teringat..seperti berdenyut2, otot dan sendi
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Farhana akan jadi dewi ,sebuah cinta yng abadi
                      Kejora yakin..dgn diri ini, si dara jelita akan sudi
                      Biar lah dulu..Farhana belajar & sambung study
                      Dalam 10 thn lagi, rasanya, Farhana akan ready
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      Reply
                      21 November 2020 3:00 am
                      _________________________________________________

                    4. Anonymous

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Malam makin larut..dah pun pagi jam pukul tiga
                      Apa pun jadi, Farhana akan Kejora peristeri juga
                      Semoga mimpi lagi..bertemu Farhana di syurga
                      Dan klau mimpi lagi..mintak2 ler lambat terjaga
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      Reply
                      21 November 2020 3:06 am
                      _________________________________________________

                    5. Anonymous

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Tak dpat nak lelap mata bila teringat mimpi tadi
                      Teramat gebu mulus sekali Farhana pnya tubuh
                      Apa yg tentu..nanti Kejora wajib lah kena mandi
                      Kalau tak mandi..jadi tak sah nanti, solat subuh
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      Reply
                      21 November 2020 3:16 am
                      _________________________________________________

                    6. KENANGAN MIMPI DATANG MENGUSIK LAGI:

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Kesyahduan mimpi mlm tadi, tk tau nak disebut
                      Kuyu mata Farhana, tatkala Kejora usap rambut
                      Setiap inci tubuh Farhana begitu gebu & lembut
                      Bgai terasa lagi, dakapan Kejora ni Ana sambut
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    7. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Tubuh Farhana dara tu, Kejora kucup setiap inci
                      Ada bahagian yang Kejora lulor bagai buah laici
                      Di ‘puncak’ kenikmatan, mulut Farhana terkunci!
                      Spt terasa lgi, menembus mahkota, si dara suci
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    8. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Farhana dara nan suci, yng tidak pernah curang
                      Darah di cadar putih..menjadi bukti yang terang
                      Permulaan, mmg Farhana, spt sakit mengerang
                      Di pnghujung adegan..Ana senyum malu girang
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    9. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Mlm tadi, Kejora tidur tidak sampai pun dua jam
                      Teringat mimpi Farhana, mata ini sukar dipejam
                      Wlpun hnya dlm mimpi..tubuhnya Kejora pinjam
                      Duri rindu asmara..kini mula mnikam dgn tajam
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    10. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      Tahap kenikmatan, tiada cara untuk nak disukat
                      Di ingatan ini, setiap saat sentiasa saja melekat
                      Kini, di rumah mak, tak berani pakai kain pelikat
                      Takut klau teringat mimpi tu, kain jadi terangkat
                      ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Leave a Reply

Your email address will not be published.