SATIRA POLITIK SEMASA – SIAPA VICE CAPTAIN?

Oleh: C. Nicholl (Bahagian III)

Lelaki berbadan gempal menarik kerusi berhadapan Najib untuk Muhyudin duduk. Najib, disebelah kirinya Zahid dan disebelah kanannya Maslan, turut bangun sebagai tanda hormat kepada pm yang datang duduk di meja mereka bertiga.

Lelaki berbadan gempal menarik kerusi di kanan Muhyudin dan terus duduk, lagaknya seperti kerusi itu yang sedari tadi adalah milik dia.

Di belakang Najib kelihatan Hadi datang berdiri dan Maslan yang ketika itu masih juga berdiri dan belum kembali duduk, memberi ruang kepada Hadi.

‘Silakan Haji..ambil tempat saya sebelah bossku.’ Kata Maslan jelas.

Di belakang Hadi, Tuan Man menyempil dan terus duduk dikerusi disebelah kanan Hadi, kerusi paling hujung di meja untuk lapan orang itu.

Maslan terus berpindah tempat duduk ke sebelah kiri Muhyudin yang masih lagi kosong berhadapan Hadi.

Redzuan, Takiyudin, Annuar dan Ismail memenuhi meja bersebelahan yang memuat lapan orang juga. Kelihatan pemain dari Sarawak, Abang Openg, Junaidi dan Fadilah juga bersama di meja mereka berempat. Satu lagi kerusi masih kosong.

Kelihatan semakin ramai pemain-pemain pasukan mereka datang dan memenuhi setiap meja dan kerusi-kerusi yang masih kosong. Begitu ramai dan meriah sekali.

Sebentar kemudian para pelayan kedai membawa dan menghidangkan berdulang-dulang satay ke semua meja. Ada ayam, daging, bebiri, kambing dan juga rusa. Ini di ikuti dengan air sirap bandung di dalam jag yang besar-besar.

Seperti biasa, Muhyudin yang tidak gemar dengan sirap manis, berbisik kepada lelaki gempal disebelahnya.

‘Saya ndak milo suam, kurang manis.’ Katanya perlahan.

Semasa menikmati satay, mereka semua tidak banyak bercakap. Mungkin begitu kelaparan selepas menghadapi tayar bas pancit dan menunggu tanpa sebarang minuman, kehausan.

Selepas lebih kurang 15 minit berlalu dan sedang ramai dari pemain-pemain itu yang kelihatan hampir menyapu bersih hidangan di depan mereka, termasuk ketupat, timun dan bawang, tiba-tiba kelihatan Assmin, bersorangan di pintu masuk.

Dia yang selama ini tidak ikut bersama mereka didalam bas, tetiba muncul dengan tidak disedari ramai pemain.  Dia terus berjalan manghala ke arah meja Muhyudin.

Assmin adalah diantara beberapa pemain yang tidak ikut serta dalam bas kerana alasan yang diberi ialah mereka ini mabuk bas. Tiga pemain bergelar Tengku-tengku,  juga adalah antara mereka yang tidak pernah menaiki bas.

Assmin, yang tersenyum simpul sambil mengangkat tangan kanannya ketika melewati pemain-pemain lain semasa berjalan ke arah meja Muhyudin. Ternyata dia tidak popular dikalangan ramai pemain kerana tiada seorang pun yang membalas lambaiannya.

Dari satu meja kedengaran seseorang menyebutnya sebagai Assman dan diikuti dengan hilai ketawa yang agak kuat dari pemain-pemain yang semeja dengan suara sumbang itu.

Setiba dia di meja Muhyudin, dia berdiri di belakang Maslan dan sebelum dia sempat berkata, Hadi menegurnya terlebih dahulu.

‘Hai Assmin..naik kereta ke sini tak mabuk ke.. atau mabuk lain pula.?’. Ketujuh-tujuh pemain itu lantas mengalih pandangan mereka ke arah Assmin yang berdiri tegap dengan rambutnya terbelah dua. Kelihatan seperti sebotol gel rambut digunakan sebelum ke sini tadi.

‘Tak..’ jawabnya pendek.

‘You naik kereta apa?’ Tanya Zahid.

‘Oh..kereta dia sama macam yang di beli pemain-pemain Kelantan baru ni.’ Celah Maslan dengan cepat sebelum sempat Assmin menjawab.

Sambil menepuk bahu Maslan yang jelas memperlinya, dia bersuara dengan tegas.

‘Lan, you duduk di kerusi vice captain ni. Sila bangun, pindah cepat.. vice captain nak duduk ni.’

‘Sapa kata, tu kerusi vice captain..? ‘ Najib bertanya dengan nada yang agak tinggi dan keras.

Mendengar perlindungan dari Najib, Maslan tak bergerak.

‘Team kita dah ada vice captain ke captain..?’ Tanya Zahid kepada Muhyudin, separuh sarkastik.

‘Ya, sapa yang lantik vice captaing ni..?’ Tanya Hadi dengan loghat Terengganu.

‘Eh, haji ni. Semua pasukan ada captain dan vice captain la..semangat berpasukan.. tu la haji ni tak tahu..baru join team kita..tak tahu semua ni…’ kata Assmin yang jelas telinganya seperti kepanasan.

‘Ya la..tu semua kami faham..’ kata Najib. ‘Waktu saya captain dulu pun saya ada vice captain..ni sebelah saya ni..’ sambil melihat ke arah Zahid. ‘.. tapi saya sendiri yang lantik..

Soalnya sekarang Captain tak pernah lantik you jadi vice captain..tak kan you lantik diri you sendiri..?’

Jawapan Najib disambut dengan hilai ketawa yang kuat dari semua di meja itu termasuk Hadi dan Tuan Man yang paling kuat ketawa.

Ini menarik perhatian dari meja berdekatan terutama sekali dari meja Redzuan dan Annuar.

Setelah ketawa mereka reda, Zahid mencelah.

‘Betul kata bossku tadi tu. Vice captain ni mesti lah diberi kepada pemain yang handal dan pandai bermain.. I tak nampak you pandai..berapa score you berbanding dengan pemain lain.?’

Tuan Man yang dari tadi asyik ketawa terus menyambung dengan agak lantang. ‘Cuba tanya orang dari meja sebelah..’

‘Tanya apa.. ?’ Imbas Redzuan berpura-pura, yang rupanya dari tadi asyik mengintip perbualan di meja sebelah bersama Annuar.

‘Nuar, mung pernoh maing ngang Assming ni?’ Tanya Hadi. ‘…berapa score dia ..?’

Annuar dan Redzuan yang sekarang juga bangun berdiri dan menghampiri meja Muhyudin, masing-masing berdiri di belakang Tuan Man dan Hadi.

‘Eh..tak pernah main, Haji..Tak pernah..jangan buat fitnah, haji.. orang lain tu..’ jawab Annuar disambut dengan ketawa yang semakin kuat dari kedua-dua meja.

‘Maksud saya maing bola Lisut lah..’ terang Hadi, sedang yang lain masih ketawa terbahak-bahak, sepertinya satay akan terkeluar semula.

Setelah suasana reda, Redzuan mencelah.

‘Mana dia boleh main..pegang bat pun tak betul.. kalah team kita nanti, kalau kasi dia main, captain.’ Tegas Redzuan sambil memandang captain ataupun pm Muhyudin. Muhyudin cuma membisu tapi ternyata turut terhibur dengan perbualan dan tawa.

‘Betul sangat tu, wan..aku pernah tengok dia main..macam pondan.. ha ha ha.’ Kata Najib sambil ketawa dan disambut dengan lebih kuatnya tawa dari semua pemain di kedua-dua meja.

‘Itu engkaulah..masa kau main golf. Terkepit-kepit masa pukul bola..macam pondan tua..’  kata Assmin membalas tapi jawapannya tenggelam ditengah-tengah tawa yang memanjang terutamanya dari Hadi, Tuan Man dan Maslan yang menepuk-nepuk meja. Juga ketawa dari pm mereka sendiri yang tidak banyak menolong untuk meredakan keadaan.

Soalnya, siapa bakal vice-captain pasukan mereka masih belum terjawab.

Bersambung ke Bahagian IV…

Kongsikan artikel ini
Updated: 21 November 2020 — 3:24 pm

55
Leave a Reply

avatar
3 Comment authors
MAHATHIRVSANWARpAnonymousMr.Kenyali(Negro)Anon Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

ALJUBRI TERBUKTI MAKIN SAKIT……..HANYA SATIRA POLITIK……. Parti atau pemimpin perlu sedar?……… POLEMIK hala tuju UMNO kian kembali diperdebatkan antara satu sama lain. Mengapa masih tercari-cari pintu sana, pintu sini? Mengapa sesama pemimpin masih berpolemik dan menegakkan corak pemikiran masing-masing? Adakah parti yang belum berubah atau sikap pemimpin yang suka berubah-rubah? Di mana puncanyaâ€Ķ di mana silapnyaâ€Ķ di mana dan bagaimana? Butiran begini bermain dibenak pemikiran penyokong dan pendokong. Situasi ini pernah berlaku dalam sejarah parti UMNO. Perbezaan corak pemikiran antara perjuangan kedaerahan dan kenegerian telah berjaya disatukan menjadi satu. Dengan 41 buah persatuan seluruh negeri telah bersetuju bergabung menubuhkan PEKEMBAR.… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

INI MIMPI MAKCIK TN ANJING 🐕 MALAM TADI:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sudah lama, btg laki, mkcik TN anjing tak kecap
Lalu dia dekati laki nya..btg nak ditolong lancap
“Pergiiii..betina puki kering!”, itu yg laki dia ucap
Sian makcik TN..dia jolok puki guna botol kicap
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sudah lama, mkcik TN anjing, laki dia tak peduli
Walau dah tua..mkcik TN masih dahagakan sex
Mlm lps tu, makcik TN juga ditolak dek Bang Ali
Sian makcik TN, dijolok puki guna botol Ridsect
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Sian mkcik TN, kehausan batinnya tidak terpikul
Jgn kata nk cium, mkcik TN asyik jer kena pukul
Mlm tu, mkcik TN mimpi lakinya peluk & rangkul
Dia pun cari benda nak jolok, jumpa btg cangkul
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Laki mkcik TN benci sbb dia itu kerepot tak elok
Mlm berikutnya, makcik TN mimpi laki dia peluk
Mkcik TN pun mula cari sesuatu, puki nk dijolok
Tk jumpa benda lain, dihenyaknya dgn ulu golok
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Laki mkcik TN benci sbb dia sewel teruk mental
Jgn harap le, kalau tidur dapat berkongsi bantal
Tetiba, satu mlm, makcik TN rasa puki sgt gatal
Tk jumpa benda lain..dgn btg mop puki disental
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Dek kemaruk btg, fikiran mkcik TN, tak menentu
Udah 10 tahun lebih..dia dgn laki, tidak ‘bersatu’
Mlm tu, puki mkcik TN gatal, dia cari le sesuatu
Tak jumpa benda lain..dia guna alu lesung batu!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Peristiwa mkcik TN yg ni, mmg lbh lawak & lucu
Mkcik TN mimpi, dirinya, laki dia kuda dan pacu
Dek gian, dia pun jolok puki dgn mngguna gincu
Tapi rasa tak puas, diguna pula botol sucu cucu
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Dek dahagakan seks makcik TN jadi desperado
Dia dh rongak kerepot..tapi laki dia, masih sado
Satu hari, mkcik TN mintak laki tolong beli dildo
Laki dia tengking, ‘ko nak mampos, betina bodo’
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN boleh kedua-dua bisex & seks lesbian
Dia juga berminat, dgn seks sodomi & seks oral
Satu mlm mkcik TN merasa gatal puki dan gian
Takde benda lain..dijolok guna botol air mineral
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Tak puas mkcik TN, gentel biji, sampai berpeluh
Mmg laki mkcik TN tk kebulur..puki umur dkt 90
Mlm tu, mkcik TN tk berani jolok guna btg buluh
Lps itu baru dia ingat blh jolok dgn lampu suluh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Mkcik TN kemaruk btg, sampai jadi gila merapu
Menahan gelora nafsu mkcik TN dah tk mampu
Satu mlm, diambil KY Jelly lalu ke puki dia sapu
Lpas itu, dia jolok dgn mengguna mentol lampu
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Makcik TN dgn laki dia, asyik kena maki hamun
Dia gian btg spt dubuk baru keluar dari jerumun
Satu mlm mkcik TN sgt gatal puki mengelamun
Tk jumpa benda lain, dijolok nya puki dgn timun
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Puki mkcik TN busuk..klu selak lalat dtg hurung!
Klau tengok puki TN, laki dia terus kecut burung
Satu mlm..tk msuk, buah betik ke puki disorong
Lpas itu..dia jolok lubang puki..dgn buah terung
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Laki dia akan sergah klu mkcik TN cuba merayu
Tk kebulor dia, puki bak daun pisang kering layu
Suatu mlm TN mimpi Bang Ali cakap, ‘I love you’
Mkcik TN terangsang, dijolok puki, dgn ubi kayu
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Klau mkcik TN merayu, laki dia sepak ponggong
Tak kebulor dia muka TN mcm dgn ikan dugong
Siksa kehausan batin mkcik TN tak tertanggung
Lalu, mkcik TN jolok puki dia dengn labu jagung
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Tubuh makcik TN, takder tempat lagi yang gebu
Laki dia lari keluar, kalau dia masuk ke kelambu
Satu hari dia terangsang bila nmpak pelir lembu
Makcik TN terus jolok puki dia, dgn batang tebu
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Laki makcik TN tk suka puki dia yg kering & luas
Mkcik TN prnah jolok puki dia, dgn btg lengkuas
Tapi, dia rasa dgn cara itu dia tak boleh nk puas
Lalu dia jolok pula dengn batang tebu lima ruas
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Laki makcik TN tk suka, puki dia yg tua & usang
Tapi mkcik TN, nafsu berahi dia, masih gersang
Pantang nmpak benda keras, dia jdi terangsang
Lalu mkcik TN jolok puki dia dgn tandan pisang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Makcik TN blh dikata setiap masa dia gatal puki
Tapi bila dia kasi tau suami, dia akan kena maki
Satu hari dia terlihat btg kayu besbol cucu lelaki
Lalu dia jolok kayu itu..masuk puki dia satu kaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Makcik TN dah tk lagi dijamah laki dia sekarang
Nak merayu pun dia takut sbb laki dia tu garang
Suatu mlm dia bermimpi Bang Ali punya barang
Takde benda nk jolok puki..dia guna ketul arang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis, pungkoq penuh kudis, puki kurap syplis, otak ciput nipis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Mkcik TN punya gatal puki sampai jadi tk waras
Dia mudah terangsang klau terlihat benda keras
Satu lagi klau dia lihat lelaki Bang Ali punya iras
Dia berani jolok puki, dgn senapang punya laras
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Mmg le dah pasti, mlm ini Kejora sukar nak lena
Farhana spt bulan dan Kejora rindu spt pungguk
Tersngat berahi dan syahdu..mimpikan Farhana
Kejora dok cerita ni..dlm kain terangguk-angguk
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Mmg ler mimpi mlm tadi, Kejora tidak akan lupa
Lbih dari segunung emas yg Kejora telah jumpa
Farhana di depan mata, tidak memakai apa-apa
Mmg tak ada lelaki lah yng tidak akan menerpa!
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Mmg sngat kecil dan comel, Farhana punya coli
Tiada bahagian tubuh, yg Kejora tak ramas & uli
Tubuh si dara manja, mmg terasa hangat sekali
Sebuah kenikmatan..yang mmg tak dapat dibeli
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Mr.Kenyali(Negro)
Guest
Mr.Kenyali(Negro)

ade jorah ade jorah ini mari sini ade
ini malam ade ada free time ke ade?
itu ponggon ade jorah ada juel ka ade?
ky jelly ade kasi taroh libeh ya ade

ini pkp ade tau ka ade sudah comferm habis!
saya Mr.Kenyali suda rindu itu ponggon ade
ade punya itu lain macam lain dari oran ade
sudah lama tarak sodok pongon ade tau ke ade?

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

PEMIMPIN2 UMNO PERLU BERKORBAN UNTUK KEPENTINGAN PARTY DENGAN LETAK JAWATAN…….. Parti atau pemimpin perlu sedar?……… POLEMIK hala tuju UMNO kian kembali diperdebatkan antara satu sama lain. Mengapa masih tercari-cari pintu sana, pintu sini? Mengapa sesama pemimpin masih berpolemik dan menegakkan corak pemikiran masing-masing? Adakah parti yang belum berubah atau sikap pemimpin yang suka berubah-rubah? Di mana puncanyaâ€Ķ di mana silapnyaâ€Ķ di mana dan bagaimana? Butiran begini bermain dibenak pemikiran penyokong dan pendokong. Situasi ini pernah berlaku dalam sejarah parti UMNO. Perbezaan corak pemikiran antara perjuangan kedaerahan dan kenegerian telah berjaya disatukan menjadi satu. Dengan 41 buah persatuan seluruh negeri telah… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
Mimpi indah dgn Farhana msih brmain di fikiran
Teringat, Farhana ajak masuk ke bilik, ‘abg..jom!’
Teringin sgt lah nak tau mimpi tu punya tafsiran
Alang ke baik klu msih ada John Doe tok nujum
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kesian John Doe tu..dengar dh kehilangan kerja
Dia hilang jwatan sejak Atok96 jatuh tersungkur
Tapi ostat tu bukan le setakat ahli nujum sahaja
Dengar citer..dia juga blh menurun nombor ekor
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
Boleh jugak klau nak tafsir mimpi bidan tua sihir
Kena sedia, pulut ayam & pengkeras lima ringgit
Bab ini mmg le kita ada sorang bomoh yg mahir
Siapa lagi klau bukan pengarang hebat Tok Jigit
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Ada le sorang lagi, yg pura2 pejam tapi dia celik
Cuma..dia keluar lps tgh mlm, wktu ini dlm bilik!
Dia jugak, tidak kurang hebat dalam tilik menilik
Siapalah lagi..klau bukan kak Tijah si janda cilik
ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°ðŸ‘Đ‍ðŸĶ°
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Lupa lak..kita ada seorang lagi bomoh yg hebat!
Cuma..bila org bincang dia ini jenis buat tak tau
Rakan kita ini, sangat mahir dlm bidang berubat
Inilah org nya, tok dukun Zunnun bomoh santau
🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ🎅ðŸŋ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Alahai..tertinggal pulak sorang bomoh terbilang
Dia ni cekap dalam menilik barang2 yang hilang
Pengkeras yng dia mintak, hanya seketul tulang
Siapa lagi, klau bukan Anon Anjing betina jalang
ðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anon
Guest
Anon

TODIA ANON MAI DAH!!!!!!!!

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Zunnun dan Wak Gontol Kojolla gi cari arang buat bara
Zunnun panggang Babi,Kojolla panggang anjing
Mereka makan lahap penuh selara
Sambil borak-borak itu dua orang kaki kencing
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bila aku masok dua-dua menggigil
Zunnun lari sembunyi belakang almari
Kojolla pulak lari ke jamban sambil berbogel
Walau di mana, kamu berdua aku tetap cari

Amboi bukan main mimpi kamu ni Kojolla oii
Aku tak nak masok campor itu bukan urusan aku
Nanti Wali marah,dia mula buka tomoi
Dalam realitynya,burung kamu kocik,apa kelaku?

Wali sorang yang normal dan saiz anunya 7 inci
Yang kamu pulak pendek kontot tak sampai 2 cm
Elok kamu peke-pike cara yang terperinci
Pompuan tak sudi tu..ehemmmm…ehemmmmmmmm

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
kikikikikikikikikikikikikikikikikikiki
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon Anjing ðŸĶŪ betina lesbian 7:11 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora punya..tk paling ke lain klu janda tertoleh!
Anak dara pulak klau kena mmg tk boleh beralih
Lapan inci stengah mmg standard saiz mt salih
Stkt 2 biji kelapa muda snang2 digantung boleh!
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

SINGKAPAN MIMPI DI TAMAN SYURGA NIRWANA:

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora tadi, baru je dalam sejam lebih tidur lena
Tapi terjaga dek mimpi ‘bersama’ dngn Farhana
Tmpt kejadian itu bagaikan dlm syurga nirwana
Dlm istana di taman, penuh dgn flora dan fauna
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Ia bukan kehendak Kejora, nak buat mcm mana
Segala yng berlaku adalah Allah punya rencana
Tak tahu nak cerita..betapa nikmatnya suasana
Seakan betul2 terjadi, Kejora kehilangan ‘teruna’
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 1:37 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Kejora bgai tak percaya ianya itu sebuah mimpi
Pertama kali dlm hidup nikmat ni Kejora kecapi
Tubuh mulus si dara itu Kejora rangkul dgn rapi
Spt terasa hangat lagi tubuh ini Farhana dakapi
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 1:44 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Pakaian si dia Kejora lucut sehelai demi sehelai
Tubuh mulus si dara ayu..Kejora rangkul & belai
Farhana yng awal nya kegelian ketawa mengilai
Tpi..dlm pelukan Kejora, Farhana lemah terkulai
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 1:52 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Tempat kejadian, bagaikan dalm bilik pengantin
Kejora lihat spt kesan darah..kt cadar kain satin
Farhana yg keletihan, tercungap2 bak ikan patin
Tapi dia nampak seperti kepuasan zahir & batin
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 1:59 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Tk tahu Kejora nak cerita akan hebatnya nikmat
Sampai ke mati, dlm ingatan ini, akan tersemat!
Mimpi ini..Kejora merasakan sbgai satu rahmat
Kejora pasti pinang dia, bila pelajarannya tamat
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:12 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Teringat lagi Kejora kucup bibir nya yang seulas
Bgitu ghairah, bernafsu, kucupan Kejora dibalas
Maklum le dara sunti, umur dia baru tujuh belas
Rasa spt malu ler nanti nk tengok dia dlm kelas
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:19 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Mmg lah tak berasa malu..ketika awal bernafsu
Tapi, bila ,’selesai’, masing2 diam kelu membisu
Farhana terlentang, mata tertutup, dia letih lesu
Kejora tolong lap ‘basahan’ dia dngn kertas tisu
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:26 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Kejora, begitu rakus sekali..meratah si dewi ayu
Farhana mengetap bibir dan matanya kian kuyu
Sesekali terdengar, rintihannya manja dan sayu
Dalam dakap Kejora si dara manja terkulai layu
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:33 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Dalm beraksi pun, masih jugak ada percakapan
Dara berkata:”abg, ambillah Ana, buat santapan”
Disambung lagi: “Ana bangga, abang ni tampan”
Tapi Ana terus lemas dlm Kejora pnya dakapan
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:40 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Nikmat yg telah Kejora kecapi tak tau nak cerita
Meratah tubuh gadis tujuh belas th yg ayu jelita
Kpd Kejora ini..Farhana sudi serahkan mahkota
Smoga mimpi ini, 10 tahun lagi, akan jadi nyata
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 2:46 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora rasakan mimpi itu, seakan2 benar terjadi
Wlu dah ‘muntah’..’anu’ ini msih tegak sejak tadi
Tak tau nak citer, cantik mulus ‘Ana’ punya body
Bila teringat..seperti berdenyut2, otot dan sendi
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Farhana akan jadi dewi ,sebuah cinta yng abadi
Kejora yakin..dgn diri ini, si dara jelita akan sudi
Biar lah dulu..Farhana belajar & sambung study
Dalam 10 thn lagi, rasanya, Farhana akan ready
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 3:00 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Malam makin larut..dah pun pagi jam pukul tiga
Apa pun jadi, Farhana akan Kejora peristeri juga
Semoga mimpi lagi..bertemu Farhana di syurga
Dan klau mimpi lagi..mintak2 ler lambat terjaga
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 3:06 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Tak dpat nak lelap mata bila teringat mimpi tadi
Teramat gebu mulus sekali Farhana pnya tubuh
Apa yg tentu..nanti Kejora wajib lah kena mandi
Kalau tak mandi..jadi tak sah nanti, solat subuh
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Reply
21 November 2020 3:16 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

KENANGAN MIMPI DATANG MENGUSIK LAGI:

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Kesyahduan mimpi mlm tadi, tk tau nak disebut
Kuyu mata Farhana, tatkala Kejora usap rambut
Setiap inci tubuh Farhana begitu gebu & lembut
Bgai terasa lagi, dakapan Kejora ni Ana sambut
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Tubuh Farhana dara tu, Kejora kucup setiap inci
Ada bahagian yang Kejora lulor bagai buah laici
Di ‘puncak’ kenikmatan, mulut Farhana terkunci!
Spt terasa lgi, menembus mahkota, si dara suci
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Farhana dara nan suci, yng tidak pernah curang
Darah di cadar putih..menjadi bukti yang terang
Permulaan, mmg Farhana, spt sakit mengerang
Di pnghujung adegan..Ana senyum malu girang
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Mlm tadi, Kejora tidur tidak sampai pun dua jam
Teringat mimpi Farhana, mata ini sukar dipejam
Wlpun hnya dlm mimpi..tubuhnya Kejora pinjam
Duri rindu asmara..kini mula mnikam dgn tajam
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Tahap kenikmatan, tiada cara untuk nak disukat
Di ingatan ini, setiap saat sentiasa saja melekat
Kini, di rumah mak, tak berani pakai kain pelikat
Takut klau teringat mimpi tu, kain jadi terangkat
ðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļðŸ‘Đ‍⚖ïļ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ