BEBERAPA KEMUNGKINAN JIKA BELANJAWAN 2021 DITOLAK

Belanjawan Negara Malaysia bagi tahun 2021 yang dibentang pada 6 November 2020 oleh Menteri Kewangan Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abd Aziz masih dibahaskan oleh ahli-ahli Dewan Rakyat di peringkat dasar. Pengundian di peringkat dasar dijangka akan berlaku pada 25hb November.

2. Belanjawan 2021 ini membawa dilema, tidak sahaja kepada Kerajaan Perikataan Nasional (PN) pimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin (TSMY) tetapi juga kepada Blok Pembangkang.

3.Dato Seri Anwar Ibrahim, Ketua Pembangkang telah berucap membahas Belanjawan 2021. Najib Razak, Pengerusi Backbencer Barisan Nasional juga telah berucap. Presiden Amanah Mohamad Sabu, Lim Guan Eng Setiausaha Agung DAP serta Tun Dr Mahathir Mohamad semuanya telah berucap. Ketua parti-parti dalam Pakatan Harapan (PH) termasuk Pengerusi Parti Pejuang semuanya telah mengisytiharkan secara terbuka di dalam Dewan Rakyat bahawa mereka hanya akan menyokong Belanjawan 2021 itu sekiranya cadangan dan pindaan yang mereka tuntut diterima oleh Kerajaan PN.

4.Ini dilema yang dialami oleh Perdana Menteri Muhyiddin Yassin. Tunduk akur menerima tuntutan dan desakan PH, BN dan Pejuang akan menampakkan kelemahan kerajaan PN pimpinan beliau.Jika TSMY berkeras enggan meminda Belanjawan yang dibentangkan oleh Menteri Kewangannya itu, maka besar kemungkinan proses pengundian belah bagi akan berlaku di Dewan Rakyat. Ada kemungkinan Rang Undang-Undang Belanjawan 2021 itu tidak dapat diluluskan oleh Dewan Rakyat.

5.Perkara 68(1) Perlembagaan Persekutuan menyatakan bahawa Rang Undang-Undang Belanjawan tahunan negara mestilah diluluskan oleh Dewan Rakyat. Rang Undang-Undang berkenaan kewangan tidak boleh datang dari Dewan Negara. Jika Rang Undang-Undang Belanjawan 2021 tidak diluluskan oleh Dewan Rakyat. Apa akan jadi? Rang Undang-Undang yang tidak lulus itu tidak boleh dibawa ke Dewan Negara. Ia juga tidak boleh dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong untuk mendapat perkenan diraja.

6. Dalam keadaan sedemikian, apa implikasinya? Kerajaan PN pimpinan TSMY tidak ada wang untuk menguruskan negara bagi tahun 2021.Sesebuah Kerajaan hanya boleh berbelanja dengan menggunakan peruntukan kewangan yang telah diluluskan oleh Parlimen.

7.Apa pilihan yang PM Muhyiddin Yasin ada, jika beliau menghadapi senario sedemikian? Pilihan pertama ialah TSMY meletak jawatan sebagai Perdana Menteri bersama-sama seluruh anggota kabinet Kerajaan PN. Dalam erti kata lain Kerajaan PN tumbang.Soalannya adakah Perdana Menteri Muhyiddin Yassin dan Kerajaan pimpinannya mesti meletak jawatan jika Belanjawan 2021 tidak diluluskan oleh ahli-ahli Parlimen?

8.Diteliti di dalam Perlembagaan Persekutuan bahawa tidak ada peruntukan yang menyatakan bahawa Perdana Menteri dan Kabinet mesti meletak jawatan jika kalah dalam undian berkenaan Belanjawan Tahunan di Dewan Rakyat. Malaysia sejak Merdeka tidak pernah mengalami situasi di mana Rang Undang-Undang Belanjawan ditolak oleh Dewan Rakyat. Yang ada ialah amalan lazim atau disebut konvensyen yang diamalpakai di negara-negara demokarasi khususnya di dalam Komenwelth bahawa Perdana Menteri dan kabinet hendaklah meletak jawatan apabila kalah dalam undian Belanjawan tahunan.Kekalahan sedemikian dianggap kerajaan berkenaan khusus Perdana Menterinya tidak mendapat kepercayaan yang cukup di kalangan ahli parlimen.

9. Jadi, secara andaian yang mungkin, apa pilihan lain yang PM Muhyiddin Yassin ada,jika beliau enggan meletak jawatan? Muhyiddin boleh menghadap Yang di-Pertuan Agong untuk menasihati Baginda supaya Dharurat seluruh negara diiystiharkan di bawah Perkara 150 Perlembagaan Persekutuan atas alasan wujud keadaan dharurat yang besar di mana kehidupan ekonomi terancam akibat Belanjawan Negara tidak diluluskan oleh Dewan Rakyat. Persoalannya adakah TSMY sanggup menghadap Yang di-Pertuan Agong buat kali kedua memohon perisytiharan Dharurat selepas permohonannya kali pertama tidak lama dahulu ditolak oleh Baginda?

10. Pilihan lain yang ada pada Muhyiddin Yassin jika Belanjawan ditolak ialah beliau terpaksa menghadap Yang di-Pertuan Agong untuk menasihati Baginda supaya Parlimen Penggal ke-14 ini dibubarkan dan satu Pilihanraya Umum diadakan. Apa risiko yang Muhyiddin mungkin hadapi jika berbuat demikian? Ada kemungkinan bahawa permohonan Perdana Menteri itu ditolak oleh Yang di-Pertuan Agong di bawah Perkara 55(2) Perlembagaan Persekutuan.

11.Apakah pilihan yang lazimnya dipakai di negara-negara demokrasi lain apabila Rang Undang-Undang Belanjawan Negara ditolak oleh Parlimen yang patut konvesyen ini dicontohi di Malaysia.Pilihannya ialah Perdana Menteri itu wajar menghadap Yang di-Pertuan Agong untuk menyerahkan surat perletakan jawatan.Dengan berbuat demikian Kabinetnya juga gugur. Kerajaannya tumbang dan Yang di-Pertuan Agong akan menjalankan kuasa Baginda berdasarkan Perlembagaan Persekutuan dengan melantik Perdana Menteri baru berdasarkan Perkara 43(2)(a). Sebuah Kabinet baru akan dibentuk dan sebuah Kerajaan baru ditubuhkan dengan tugas pertamanya ialah membentangkan Belanjawan tahun 2021.

12.Pemimpin-pemimpin blok pembangkang juga menyedari dilema yang mereka hadapi.Mereka tidak dapat menerima Belanjawan seperti apa yang telah dibentangkan di parlimen. Jika mereka tolak secara keseluruhan mungkin akan berlaku pergolakan politik yang hebat seperti yang dinyatakan di atas. Blok pembangkang tentu tidak bersetuju Perisytiharan Dharurat diisytiharkan kerana Belanjawan Kerajaan PN tewas diparlimen.Blok Pembangkang juga tentu berpandangan bahawa Pilihanraya Umum tidak patut diadakan dalam masa terdekat di mana Pandemik Covid-19 masih di peringkat bahaya dan Perintah PKPB dikuatkuasakan di banyak negeri.

13.Blok pembangkang juga dalam dilema kerana mereka tidak pasti apakah langkah yang akan diambil oleh PM Mahyuddin Yassin dan Kerajaan PN jika pada 25 November nanti Rang Undang-Undang Belanjawan 2021 ditolak oleh Dewan Rakyat.

Hassan Abdul Karim

Ahli Parlimen Pasir Gudang

Sabtu 14 November 2020.

0 0 vote
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 14 November 2020 — 11:22 pm
Subscribe
Notify of
guest
137 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
15 November 2020 2:57 pm

PARTI TAK SOKONG BUBAR PARLIAMEN SAH PENTINGKAN DIRI…… BELANJAWAN TAK LEPAS KENA BUBAR PARLIAMEN……. KALAU TAK SEBAB DORAEMON TAK ADA LAH KERAJAAN PH……. Hati-hati dengan strategi ‘trojan horse’ …….. Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Annuar Musa menggesa parti politik dalam gabungan Perikatan Nasional (PN) supaya mengukuhkan perpaduan dan sokongan kepada Perdana Menteri Muhyiddin Yassin, dalam usaha menentang strategi “trojan horse”. Dalam catatan di Facebook, Annuar mengingatkan gabungan itu bahawa penyatuan yang dibina pada hari ini adalah berdasarkan kebimbangan terhadap cara pemerintahan DAP yang diketuai Pakatan Harapan (PH) pada satu ketika dulu, yang menyebabkan mereka jatuh. “Kini tidakkah kita perlu kuatkan… Read more »

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:50 am

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mana ada maruah.

Melompat lompat, terjerit jerit dari satu cabang ke satu cabang lain di pokok tinggi, dia ingat dia kontrol dunia ini.

Selalu korek bontot, cium tangan, mana boleh kontrol pokok itu saja pun.

Reply
15 November 2020 9:53 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:51 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos dungu akal pendek kelentit panjang 9:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Rasa nya jap lgi TN anjing akan terjun dlm perigi
Kejora mau tunjuk apa yg sorang Anon dah bagi
Apa yg Anon katakan itu mmg ler tidak syak lagi
TN anjing cakap korek bontot cium juga ini pagi!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:14 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:51 am
Reply to  Anonymous

Anonymous

Kau punya komen aku taktau nak cakap la TN…. aku rasa kau patut pergi kursus cara-cara nak memaki dan mencarut orang.

Ini kau cerita suruh Polis tangkap Jora, masuk dalam lokap seminggu, bagi makan nasi bungkus dengan ikan masin pagi petang siang malam…. Aduhai….itu suatu naratif yang tidak memberi apa-apa kesan emosi kepada orang yang cuba kau sakiti.

…./bersambung

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:52 am
Reply to  Anonymous

Kau suruh Zunnun goreng daging babi yang ada maggots dan makan…. itu suatu apa…kutukan? maki hamun?… penghinaan..?.nak ditakrifkan ianya suatu lawak bodoh pun tidak juga.

Aku pernah terbaca kau bayangkan keadaan di mana sorang Mamat yang engkau kritik supaya korek bontot dia dengan jari, kemudian mencium jari tersebut….! TN…malapetaka apakah ini yang menimpa kamu sampai jadi begini….

…./bersambung

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:54 am
Reply to  Anonymous

Satu lagi imiginasi engkau yang terpesong ialah kepercayaan bahawa Bang Ali (barangkali merujuk kpd benggali yang selalu jolok bontot kau) adalah sejenis kaum yang suka sontot bontot orang. Itu kepercayaan lapok, mungkin berlaku di zaman abah kau dulu. Di zaman ini bangsa-bangsa lain juga kuat main bontot. Pakistan, Arab, Bangla, Melayu PKR…ramai dah yang kuat main bontot. Jadi rentikanlah dengan watak bang ali kau tu…makin menyerlahkan kebodohan. Ehhh…nak maki orang pergi kursus la dulu senang citer…! Kalau nak jadi Polis moral kat sini…tak payah! Tuan punya blog, Budin pun biarkan sesiapa nak mencarut dan memaki hamun. Reply 7 November 2020… Read more »

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:58 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Cuba le tuan2 lihat komen TN anjing tua bangka
Umur nenek ni dekat 90 th, tpi akal budak tadika
Mmg ler asal iblis, dia pnya keturunan atau baka
Sbb itu le kat blog ini, anjing tua ni ramai tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:17 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:59 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Otak anjing ini biol sbab kepala teruk kena ledak
Tangan dia terkial-kial sja, serupa dgn mentadak
Mata dia putih terjegil spt tertelan biji cempedak
Umur dia..dekat sebaya Tok Det..tpi akal budak2
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

Reply
15 November 2020 10:18 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 11:02 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN anjing nk berhujah, hanya harap, bebal baran
Ejekan & maki caci..anjing tua ini, buat sandaran
Nampak jelas..anjing biol ini, tak tinggi pelajaran
Tk terlawan dia..Kejora yg penuh dgn kepakaran
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:19 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 11:02 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Bro Anon 11:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing itu..jiwa batin dia, meronta & merusuh
Dgn semua orang, klu boleh dia nak buat musuh
Punca nya..tk lain & tk bukan, kerana salah asuh
Terima kasih ler..anjing gila tu, Anon mari basuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:19 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 11:03 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Bro Anon 11:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
TN anjing pelesit pnya hobi adalah memaki caci
Masa mak/bapak dia kongkek diri depa tak suci
Sian lah Atok Peju-Wang, dpt teruk punya balaci!
Kat blog Budin ni, anjing tua tu semua org benci
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:20 am
______________________________________________________

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 11:04 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos dungu akal pendek kelentit panjang 9:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing betina tua kerepot muka monyok
Umur dia dah hampir 90 thn..ini anjing tua renta
Ternyata sgt..yg anjing betina ini dh tua nyanyok
Anjing tua ini bkn ingat, apa yg sblm ini dia kata!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
15 November 2020 10:22 ______________________________________________________

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
15 November 2020 10:46 am

DORAEMON PUNCA NEGARA DITIMPA TULAH…… Usaha Kementerian memiliki 100% Persijilan Minyak Sawit Mampan (MSPO)……… Kunjungan Hormat secara atas talian ke atas YB Dato’ Dr Mohd Khairuddin Aman Razali, Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi oleh Pesuruhjaya Tinggi British ke Malaysia, His Excellency Charles Hay. Antara yang menjadi topik perbincangan adalah berkenaan usaha berterusan Kerajaan dan Kementerian ke arah memiliki 100% Persijilan Minyak Sawit Mampan (MSPO) menjelang akhir tahun ini. Melalui dasar Kementerian sedia ada, kerajaan telah menghadkan jumlah kawasan tanaman kelapa sawit kepada hanya 6.5juta hektar. Malah telah menetapkan tiada sebarang aktiviti penyahutanan bagi tujuan pertanian termasuk aktiviti penanaman pokok getah… Read more »

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
15 November 2020 9:50 am

Tuhan mai nanti tuhan sahkan la. Tahu. kihkihkih. Ado2 jo politik Mesya ni.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:36 am

Dan sahkan kamu sewel.

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
15 November 2020 12:59 pm
Reply to  Anonymous

Iyo bukan Anwar bukan Habib Rizieq bukan Biden bukan raja Thailand mako semuwo ea ngadap Tuhan Al-Mahdi daulah ketiga itulah Trinity bukan bapa tuhan ibu tuhan anak tuhan selepas daulah kedua bergelar Tuham Muhammad yg pertama Tuhan Jesus. (3 daulah/epimpinan mako longkap lah menuju alam akhirat) Tak lamo layi jgn ko topoganjek pulak poyi lengok Tukar Tiub Isham siapo kah insan yg lurus togo kayu yg boleh dipercayai mutakhir kini. Tahu.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:42 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap syplis akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dh semakin merapu tenggelam punca
Kejora dh lanyak anjing itu jadi serupa kari dalca
Mmg lah mudah bagi intan untk memecah kaca
Dan pastinya mndpt tepukan riuh dari pembaca!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:32 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla,

KEPALA BAPAK KAU, kata Najib Klpeto wal Jibo.

KEPALA HOTAK KAU, kata aku.

Wau Bule
Wau Bule
15 November 2020 9:06 am

Isunya bukan belanjawan Muhyiddin yang mungkin ditolak
Isunya bukan Muhyiddin PM yang dilihat tersangat lemah
Isunya bukan Muhyiddin setiap hari musuh serang gertak
Isunya Muhyiddin tahu PENGKHIANATANnya mengundang TULAH

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:04 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap syplis akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dgn sikap TN anjing, rmai followers tersinggung
Tpi anjing tu tersungkur, Kejora sepak ponggong
Muka mcm kulit babi le dia, malu tk tertanggung
Kini..terus mnyepi, terpksa awal tutup panggung
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:44 am
Reply to  Anonymous

Mencarut ajer ler keroje nya Wak Gontol Kejora Kojolla nih

Otak ada tapi di guna nya untuk mengontol ajer

Dia jenis nincompoop, banyak poop dalam otak nya

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:57 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap syplis akal pendek kelentit panjang 9:44 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dh semakin merapu tenggelam punca
Kejora dh lanyak anjing itu jadi serupa kari dalca
Mmg lah mudah bagi intan untk memecah kaca
Dan pastinya mndpt tepukan riuh dari pembaca!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:58 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap syplis akal pendek kelentit panjang 9:44 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina ifrit tua sesat akidah terpesong
Dia kuangajar biadab akhlak pekerti sngat buruk
Muka tebal mcm kulit babi tk tau malu langsung
Masih tak serik, dicerca sbg babi, anjing & beruk!
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:38 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla,

KEPALA BAPAK KAU, kata Najib Klpeto wal Jibo.

KEPALA HOTAK KAU, kata aku

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:55 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir menopos puki kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:49 am
Reply to  Anonymous

The stupid bloke Wak Gontol doesn’t even know English grammar but wants to write in English.

Saying “TN always appear ..” what kind of grammar is that.

But then he’s 80 plus years old OTW to his 90s, he doesn’t care anymore about proprietariness, he just dogges on like an old whore.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:55 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:56 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing, kena bogel, hatinya hancur luluh!
Bila nampak pantun Kejora, mula le dia berpeluh
Apa yg anjing betina ini dpt buat hnya mengeluh
Maklumlah anjing ni dah tua, umur dah dekat 90
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:56 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:39 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla,

KEPALA BAPAK KAU, kata Najib Klpeto wal Jibo.

KEPALA HOTAK KAU, kata aku

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:54 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina ifrit tua sesat akidah terpesong
Dia kuangajar biadab akhlak pekerti sngat buruk
Muka tebal mcm kulit babi tk tau malu langsung
Masih tak serik, dicerca sbg babi, anjing & beruk!
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:44 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla bukan akidah saja, dia memang babi, rupa babi, tabiat babi.

Menyodok di sana sini, hingga muncung nya tersodok razor blade.

Awwww, putus bibir nya, tak boleh mengaru lagi, cakap pun sengau, tabiat jadi bigau.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:53 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mana ada maruah.

Melompat lompat, terjerit jerit dari satu cabang ke satu cabang lain di pokok tinggi, dia ingat dia kontrol dunia ini.

Selalu korek bontot, cium tangan, mana boleh kontrol pokok itu saja pun.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:14 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos dungu akal pendek kelentit panjang 9:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Rasa nya jap lgi TN anjing akan terjun dlm perigi
Kejora mau tunjuk apa yg sorang Anon dah bagi
Apa yg Anon katakan itu mmg ler tidak syak lagi
TN anjing cakap korek bontot cium juga ini pagi!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:15 am
Reply to  Anonymous

Anonymous

Kau punya komen aku taktau nak cakap la TN…. aku rasa kau patut pergi kursus cara-cara nak memaki dan mencarut orang.

Ini kau cerita suruh Polis tangkap Jora, masuk dalam lokap seminggu, bagi makan nasi bungkus dengan ikan masin pagi petang siang malam…. Aduhai….itu suatu naratif yang tidak memberi apa-apa kesan emosi kepada orang yang cuba kau sakiti.

…./bersambung

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:16 am
Reply to  Anonymous

Kau suruh Zunnun goreng daging babi yang ada maggots dan makan…. itu suatu apa…kutukan? maki hamun?… penghinaan..?.nak ditakrifkan ianya suatu lawak bodoh pun tidak juga.

Aku pernah terbaca kau bayangkan keadaan di mana sorang Mamat yang engkau kritik supaya korek bontot dia dengan jari, kemudian mencium jari tersebut….! TN…malapetaka apakah ini yang menimpa kamu sampai jadi begini….

…./bersambung

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:17 am
Reply to  Anonymous

Satu lagi imiginasi engkau yang terpesong ialah kepercayaan bahawa Bang Ali (barangkali merujuk kpd benggali yang selalu jolok bontot kau) adalah sejenis kaum yang suka sontot bontot orang. Itu kepercayaan lapok, mungkin berlaku di zaman abah kau dulu. Di zaman ini bangsa-bangsa lain juga kuat main bontot. Pakistan, Arab, Bangla, Melayu PKR…ramai dah yang kuat main bontot. Jadi rentikanlah dengan watak bang ali kau tu…makin menyerlahkan kebodohan. Ehhh…nak maki orang pergi kursus la dulu senang citer…! Kalau nak jadi Polis moral kat sini…tak payah! Tuan punya blog, Budin pun biarkan sesiapa nak mencarut dan memaki hamun. Reply 7 November 2020… Read more »

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:17 am
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Cuba le tuan2 lihat komen TN anjing tua bangka
Umur nenek ni dekat 90 th, tpi akal budak tadika
Mmg ler asal iblis, dia pnya keturunan atau baka
Sbb itu le kat blog ini, anjing tua ni ramai tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:18 am
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Otak anjing ini biol sbab kepala teruk kena ledak
Tangan dia terkial-kial sja, serupa dgn mentadak
Mata dia putih terjegil spt tertelan biji cempedak
Umur dia..dekat sebaya Tok Det..tpi akal budak2
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:19 am
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💪😅😂🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN anjing nk berhujah, hanya harap, bebal baran
Ejekan & maki caci..anjing tua ini, buat sandaran
Nampak jelas..anjing biol ini, tak tinggi pelajaran
Tk terlawan dia..Kejora yg penuh dgn kepakaran
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:19 am
Reply to  Anonymous

Bro Anon 11:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing itu..jiwa batin dia, meronta & merusuh
Dgn semua orang, klu boleh dia nak buat musuh
Punca nya..tk lain & tk bukan, kerana salah asuh
Terima kasih ler..anjing gila tu, Anon mari basuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:20 am
Reply to  Anonymous

Bro Anon 11:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
TN anjing pelesit pnya hobi adalah memaki caci
Masa mak/bapak dia kongkek diri depa tak suci
Sian lah Atok Peju-Wang, dpt teruk punya balaci!
Kat blog Budin ni, anjing tua tu semua org benci
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:22 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos dungu akal pendek kelentit panjang 9:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing betina tua kerepot muka monyok
Umur dia dah hampir 90 thn..ini anjing tua renta
Ternyata sgt..yg anjing betina ini dh tua nyanyok
Anjing tua ini bkn ingat, apa yg sblm ini dia kata!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:48 am
Reply to  Anonymous

Kau cakap banyak pun tak sampai ke mana, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Semua orang sudah tahu kau biul otw to gila, Hospital Bahagia Tg Rambutan atau Tampoi.

Lagi banyak kau mengarut, lagi dekat ku dengan TR atau Tampoi.

Enjoy it there, Wak Gontol.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:41 am
Reply to  Anonymous

Mengkopipes mengulang ajer ler apa yang kamu dah kata.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla,

KEPALA BAPAK KAU, kata Najib Klpeto wal Jibo.

KEPALA HOTAK KAU, kata aku

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:52 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing ni mmg le, makhluk jenis dungu bebal
Asyik kena dgn Kejora, spt dilenyek kereta kebal
Tapi dia masih msuk muka mcm kulit babi tebal
Elok klu title ‘anjing-babi’ minah tua ini kita tabal
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:56 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengaku itu ini tapi sebenarnya dia satu benda pun tak reti.

Selalu terkincit bila terloncat locat di atas kayu beluti.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:21 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina dajal kini sudah lemah tersadai
Semua org nampak betina ni bodoh mcm keldai
Mana boleh anjing kurap lawan org bijak pandai
Rasanya hari ini, anjing ni akan awal tutup kedai
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:36 am
Reply to  Anonymous

Otak takda banyak isi lagi Wak Gontol nih.

Atau ada isi tapi dah tak jalan, dah lembab.

Mencaci, mengejek saja tahu nya.

Maklumlah, umur dah 80an tahun, OTW to 90an tahun.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:42 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 8:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:03 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 8:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing, kena bogel, hatinya hancur luluh!
Bila nampak pantun Kejora, mula le dia berpeluh
Apa yg anjing betina ini dpt buat hnya mengeluh
Maklumlah anjing ni dah tua, umur dah dekat 90
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 9:03 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 8:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:00 am
Reply to  Anonymous

Jerat lah, tahi palat lah, mcm2 karenah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Tak tahu lain dari mencarut dan mengarut.

Otak dah masuk ulat, dah mula sewel, OTW to gila. Bersedia lah ke Hospital Bahagia Tg Rambutan atau Tampoi.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:11 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina menopos puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
TN is as if, being whacked, in WWF SmackDown!
Kejora had beaten the old idiot flat to the ground
Now, TN resembles a clumsy beggar at the town
And as the champion, Kejora still hold the crown
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:20 am
Reply to  Anonymous

Asyik mengkopipes ajer, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Otak ada tapi malas, macam Melayu di kata Omputih begitu di zaman Kolonial.

Tapi Melayu ini masih buat gitu lagi di abad 21 nih.

Pssssssssst, mungkin kah dia jenis yang tonggang tonggek dengan joss sticks di pangkal pokok Kayu Ara di tepi rumah nya?

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:36 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir menopos puki kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:20 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:43 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir menopos puki kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:20 am, 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕 TN anjing kena taji teruk, kini parah & terngadah Dgn Cg Kejora..anjing tu hari2 makan caci ludah Naper ler biol bengap sgt itu anjing haram jadah Bkn ke kopipes itu menjadikan kerja jadi mudah? 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕 Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 HAHAHA HOHOHO… Read more »

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:44 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir menopos puki kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:20 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bila Kejora ‘kopipes’ TN anjing jadi marah geram
Mula lah anjing ini kalut, serupa dgn keling paria
Tapi apasal yang dia risau itu anjing anak haram
Bukannya Kejora ini, curi harta kepala bapak dia!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:03 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

Bukannya Kejora ini, curi harta kepala bapak dia, kata dia.

Demkian lah bila otak tak centre, tak tahukan bahwa asyik meng kopipes itu ada lah kelakuan sewel.

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
15 November 2020 7:51 am

BUBAR PARLIAMEN JUGA JALAN PENYELESAIAN NYA….. Beza bersetuju dengan syarat dan meletak syarat untuk bersetuju……… Sebenarnya saya sudah ingin landing isu ini, tapi nampaknya masih panjang lagi. Saya hurai sekali lagi secara ringkas : 1. isu moratorium automotik. Saya syorkan secara bersasar, agar sampai ke tangan pihak yang benar-benar memerlukan. Setuju atau tidak setuju, kedua2nya utk kepentingan rakyat. Dan boleh dibincang. 2. Isu pengeluaran one off10k akaun 1 KWSP, saya setuju kerajaan mendengar pandangan ahli2 parlimen. Sesi libat urus boleh dibuat, dan umumkan polisi. 3. hanya satu isu yang saya tidak bersetuju secara total, iaitu MELETAK SYARAT. kerana kedua-dua perkara… Read more »

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:32 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Alahai..cgu Kejora taji dgn bahasa Inggeris juga!
Mesti mlm ini, TN berulang2 kali, mamai terjaga
Mmg lah sakit dlm hati anjing tu tidak terhingga
Silap gaya, anjing tua itu boleh terjun dlm telaga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:49 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol nih syiok sendiri.

Tak nampak pun Bahasa Inggeris nya.

Bekas sekolah SJK kot berterabur grammar BI nya.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:07 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:24 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

HAW HAW HAW

Grammar berterabur – mengata “TN always appear to boast ..”

Cakap Bahasa Urdu lebih baik ler kamu, Wak Gontol.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:35 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir menopos puki kering kurap, akal pendek kelentit panjang 8:24 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49/8:24 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:13 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla
mana boleh lawan sesiapa blogging di sini.

One-track mind dia ha nya tahu mencarut dan mengarut.

Otak dah layu @ 80an tahun OTW to 90an tahun umur.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:31 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora is like a ‘bright lamp’, that shine and glow!
Compared to Kejora, old TN is really down below
The moron is damn stupid and her IQ is very low
Her brain, is as dull as the brain of an old buffalo
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:52 am
Reply to  Anonymous

Yang suka puji diri sendiri tu ia lah braggart –

Braggart definition is – a loud arrogant boaster.

Braggart definition: a person who boasts loudly or exaggeratedly

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:08 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina menopos puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 7:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:28 am
Reply to  Anonymous

And the bastard dares to repeat his grammar berterabur BI –

“TN always appear to boast “.

Give up lah, Wak Gontol. Damn malu.

Kalau Jepun, bila malu dia hara kiri. Tapi kamu dengar ajer hara kiri, kamu huru hara. Merayap ke bawah tempurung, diam di sana sama katak puru.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:34 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:28 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:16 am
Reply to  Anonymous

Takda faedah pun melayan Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

But doing it just for the fun and entertainment one gets out of whacking and thumping him.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:20 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Wow..cgu Kejora tibai guna bahasa Inggeris lagi
Mmg lah cikgu ini org yg sgt berpelajaran tinggi!
TN anjing pasti menggeletar spt demam denggi!
Sampai tergigit bibir dia anjing ni mengetap gigi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:54 am
Reply to  Anonymous

You sound like a braggart, so you should try to be more humble. His father is very arrogant, so that explains his tendencies to act like a braggart. The braggart annoyed everyone around him with his boasting comments.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:09 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina menopos puki kering kurap, akal pendek kelentit panjang 7:54 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:31 am
Reply to  Anonymous

And the bastard dares to repeat his grammar berterabur BI –

“TN always appear to boast “.

Give up lah, Wak Gontol. Damn malu.

Kalau Jepun, bila malu dia hara kiri. Tapi kamu dengar ajer hara kiri, kamu huru hara. Merayap ke bawah tempurung, diam di sana sama katak puru.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:18 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Idiot TN is damn stupid and not highly educated!
While her opponent, Kejora is extremely talented
That’s why, she sprawled to the floor, TN bastard
And that is what all the audience always wanted
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:56 am
Reply to  Anonymous

Braggart | Definition of Braggart by Merriam-Websterwww.merriam-webster.com › dictionary › braggart
Sep 28, 2020 — : a loud arrogant boaster thinks he’s a loudmouth braggart. Other Words from braggart Synonyms More Example Sentences Learn More about braggart.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:31 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 7:56 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:18 am
Reply to  Anonymous

Not only repeating his previous comment, also his stupid BI grammar mistake.

What a stupid nincompoop, a lot of poop in his brains.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:19 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla, that is.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:06 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Woww..Kejora tibai dgn pantun bahasa Inggeris!
Dah tentu TN anjing, hatinya makin luka terguris
Biji kelentit puki dia, dirasa bagaikan dihiris-hiris
Klua tidak pengsan pun anjing ni..mesti nyaris2!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:59 am
Reply to  Anonymous

Braggart definitions

The definition of braggart is boastful.
An example of a braggart style is someone who has to boast to everyone, to the point of being offensive.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:32 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puki kering kurap, akal pendek kelentit panjang 7:59 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:23 am
Reply to  Anonymous

Not only repeating his previous comment, also his stupid BI grammar mistake.

What a stupid nincompoop, a lot of poop in his brains, Not only repeating his previous comment, also his stupid BI grammar mistake.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:05 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
TN is as if, being whacked, in WWF SmackDown!
Kejora had beaten the old idiot flat to the ground
Now, TN resembles a clumsy beggar at the town
And as the champion, Kejora still hold the crown
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:01 am
Reply to  Anonymous

Braggart is defined as someone who is always boasting or bragging.

A man who tells everyone how rich and successful he is all the time is an example of a braggart.

Wak Gontol the braggart.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:32 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:01 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:24 am
Reply to  Anonymous

Not only repeating his previous comment, also his stupid BI grammar mistake.

What a stupid nincompoop, a lot of poop in his brains, Not only repeating his previous comment, also his stupid BI grammar mistake.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 10:25 am
Reply to  Anonymous

That sentence was repeated for emphasis, hehe

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:35 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering tetek labuh, akal pendek kelentit panjang,

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kejora baru je balik dari surau, tunai solat subuh
Sementara masih sihat, pahala ingin nk diimbuh
Masuk sini, terus nampak, TN anjing tetek labuh
Sbb dia cari pasal, jap lgi anjing tu kena le tabuh!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:03 am
Reply to  Anonymous

You sound like a braggart, so you should try to be more humble.

His father is very arrogant, so that explains his tendencies to act like a braggart.

The braggart annoyed everyone around him with his boasting comments.

His father is very arrogant, so that explains his tendencies to act like a braggart.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:33 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puki kering kurap, akal pendek kelentit panjang 8:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bloody moron TN always appear to boast and lie
The ‘excuses’ from her are damn poor and weird
Kejora gave English ‘pantun’, the goon can’t reply
Simply because, she is a damn bloody, silly idiot!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
15 November 2020 12:13 am

BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ MENYUSAHKAN RAKYAT…. _____ Gaji penjawat awam, barisan hadapan tidak boleh dibayar jika Belanjawan 2021 tidak lulus…….. Bernama November 14, 2020 22:20 MYT Gaji penjawat awam, barisan hadapan tidak boleh dibayar jika Belanjawan 2021 tidak lulus Pada 6 Nov lalu, Tengku Zafrul membentangkan Belanjawan 2021 dengan peruntukan terbesar dalam sejarah negara iaitu sebanyak RM322.5 bilion. Kerajaan tidak akan dapat membayar segala komitmen termasuk pembayaran gaji penjawat awam dan petugas barisan hadapan yang bertungkus-lumus memerangi COVID-19 sekiranya Belanjawan 2021 tidak diluluskan di Dewan Rakyat. Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata bagaimanapun beliau optimis belanjawan… Read more »

Anonymous
Anonymous
14 November 2020 11:53 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
Bila sendirian, Kejora teringat kpd para nak dara!
Yg dah lama kenal mesra, cikgu Yati & ticer Zura
Yg baru kenal doktor muda mmpertahan negara
Farhana budak kelas 5 Sc1 pun tk kurang mesra
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zunnun
zunnun
15 November 2020 1:21 am
Reply to  Anonymous

nostalgia manis…

tapi bila dapat, jadi masam2 manis…

lama kelamaan, jgn pula semacam TN, tiba mlm cepat2 persiapkan diri, si ‘suami’ dah menunggu utk nya abdikan diri….

tiba siang hari, kesana kemari terbawa2 semalaman dek di sawan babi oleh si ‘suami’…😂

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 1:59 am
Reply to  zunnun

yang ni pon kaki tadah jubo macam Wak Gontol1

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:08 am
Reply to  Anonymous

SETUJU SETUJU SETUJU

SOKONG SOKONG SOKONG

Sebenar nya Wak Gontol ni hermaphrodite.

A hermaphrodite has both male and female genitalia.

JHe has organs that produce male gametes, usually sperm. And those that produce female gametes, usually called eggs.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 1:58 am
Reply to  Anonymous

,
Wak gontol te…r laboh jual tempe depan sekolah,
ada anak dara lalu depan,
dia mula reka-reka cerita,
macam cerita,zura,irah dan akma

sedar wak jangan berangan lebih

PANDAI WAK NAK MENIPU KAT SINI

KAU INGAT KAMI CAYA KER HAH!

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 3:48 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
Kejora terjaga, dek dengar phone pnya deringan!
Rupa nya call dari ticer Zura, yg sepi kesorangan
Buka blog, nampak komen Anon anjing bajingan
Marah dia, Zunun taji dia pnya lesbian pasangan
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 4:01 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anon anjing sayang dia punya pasangan lesbian
Bila pasangan ditala Anon anjing merasa kesian
Pasangan dia mari siang..dia mari mlm, kendian
Bila tgh mlm, mula Anon jadi gatal puki dan gian
🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:17 am
Reply to  Anonymous

Tak tidur, mengarut, Wak Gontol nih sampai pukul 4 pagi.

Dia sewel, tahap dekal nak gila.

Schizophrenia symptoms, possible early … – Schizophrenia.comwww.schizophrenia.com › earlysigns

Schizophrenia early symptoms and warning signs. … –Replaying or rehearsing conversations out loud- i.e. talking to yourself (very common sign)

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:12 am
Reply to  Anonymous

KEPALA BAPAK DIA, ikut kata Najib Klepto wal Jibo.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:10 am
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

PERANGAI WAK GONTOL NAK MENIPU KAT SINI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:39 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 6:08/6:10/6:12/6:17 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:39 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 6:08/6:10/6:12/6:17 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing ni mmg le, makhluk jenis dungu bebal
Asyik kena dgn Kejora, spt dilenyek kereta kebal
Tapi dia masih msuk muka mcm kulit babi tebal
Elok klu title ‘anjing-babi’ minah tua ini kita tabal
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 6:08/6:10/6:12/6:17 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sekali lagi, TN anjing betina akan terlangkah kiri
Dia fikir..Kejora tidur lewat tk bngun, dia ke mari!
Rasanya anjing betina ni mmg niat nk pukul curi
Tapi, dia tersilap le, mari acah cgu Kejora bistari!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:22 am
Reply to  Anonymous

Asyik mengarut dan mencarut ajer Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Tak dibimbing emak bapak nya di masa kecil

Salah campuran di masa dewasa.

Hari2 mencaci dan mengkeji di blog ini.

Jarang sekali menulis benda yang constructive, productive.

Demikian lah otak yang degenerative, tua, kotor pemikiran, selalu rasa marah, frustrated, OTW to 6ft underground.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:35 am
Reply to  Anonymous

Asyik kopipes ajer Wak Gontol nih.

Otak tak banyak, malas pulak nak mengguna nya, malas menulis komen baru, maka kopipes ajer ler keroje nye.

Frustrated old man 80an tahun OTW to 90an tahun umur.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:26 am
Reply to  Anonymous

Mesti banyak yang Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak puas hati.

Sentiasa merungut, iitu ini tak betul kpd dia.

Jenis tak pernah puas hati, dia ada demented personality. Kesian lah kalau berterusan begitu hingga dia menghembus nafas terakhir.

Kot dia OTW there, dah menunjuk tebiat, kata orang Melayu.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:14 am
Reply to  Anonymous

Memantun mantat Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Tak kisahkan blog post atau pembaca di sini.

Dia ingat terror lah dia dengan mantun mantatnya.

Tak sedar bahawa dia sentiasa di ketawakan pembaca.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:17 am
Reply to  Anonymous

Mana tak Wak Gontol ini di ketawakan pembaca. Dia asyik mengarut. Pada hal dia boleh menulis apa saja pasal blog post atau hal2 dunia sekali pun.

Tapi dia tak dibimbing adab sopan dek emak bapak nya masa kecil. Sebab depa kuat seks, asyik berkong k pagi petang siang malam.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:30 am
Reply to  Anonymous

All told, he’s a damn frustrated old man, tak pernah rasa puas hati dalam dunia nih.

Itu pasal asyik komplen itu ini. Tapi bila dia mengarut dan mencarut, dia perlu di sekel kepala nya disini.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:53 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering, akal pendek kelentit panjang 7:14/7:17/7:22/7:26/7:30/7:35 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Seronok betul..tengok TN anjing, racau meroyan
Sbb itu, anjing bapok ni Kejora selalu suka layan
Kejora dah bogelkan anjing ini & londeh pakaian
Membebel sakan lah dia, serupa nenek kebayan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:54 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering, akal pendek kelentit panjang 7:14/7:17/7:22/7:26/7:30/7:35 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ckgu Kejora terus berpantun dgn lancar & petah
Bak kereta kebal..mmbujur lalu melintang patah
Dgn Cgu Kejora..dah teruk TN anjing kena getah
Dia dgn Kejora..ibarat pelandok nak lwn cheetah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dah tua..tapi akal, taraf budak mentah
Cucuk sikit sja, berjela-jela dia meroyan melatah
Kebodohan yg dia perlihat, bagai tk ada nokhtah
Klu pembaca lihat tulisannya, rasa nk termuntah
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:11 am
Reply to  Anonymous

Konon nya dah boglkan orang. Dia selalu fikir gitu sebab geram Bang Ali selalu buat gitu kpd dia.

Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:11 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:11 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing ni mmg le, makhluk jenis dungu bebal
Asyik kena dgn Kejora, spt dilenyek kereta kebal
Tapi dia masih msuk muka mcm kulit babi tebal
Elok klu title ‘anjing-babi’ minah tua ini kita tabal
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

zunnun
zunnun
14 November 2020 11:43 pm

Moo bukan bodoh hanya pengkianat sj yg di lakukan kpd pH…

Moo akan berbincang dgn pH utk meluluskan kelangsungan belanjawan 2021 dari di ganggu gugat oleh zahid/najib kerana si tua gagal memecah belahkan pH sepertimana yg kedua Moo dan OT96 persetujui antara mereka…..

coincidence scandal antara mereka masih berjalanan seperti biasa hanya yg untung belangkas malaun2 pAs kerana peranan mereka mengangkang2 baik dgn omNo selain dgn kaum bunga….

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:21 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT.

Dia cakap mengarut di atas nih.

Mengata “msih berjalanan”, dia jenis yang tonggang tonggek di pangkal pokok Kayu Ara dekat rumah nya.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 6:21 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:51 am
Reply to  Anonymous

Konon nya dia Cikgu tapi mengarut dan mencarut.

KEPALA BAPAK DIA, kata Najib Klepto wal Jibo.

HAW HAW HAW

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:53 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik mengontol.

Otak nya kecil, penuh dengan cacing, itu pasal selalau mengarut dan mencarut.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:56 am
Reply to  Anonymous

Memantun memantat dia punya pasal.

Mengarut pasal gila bayang nya dia punya pasal.

Tapi mencoba halang sesiapa mengeluarkan pendapat di sini, itu aku punya pasal.

Maka akan terus dibalun, ditibai dan dibantai disini selagi dia buat begitu.

HAW HAW HAW

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 6:59 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol nih tak banyak otak dalam kepala nya.

Manusia biasa berat otak nya lk 130 gm. Wak Gontol ini otak nya berat hanya lk 100gm.

Maka nyata lah bodoh bangang nya.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:02 am
Reply to  Anonymous

Nyata lah Wak Gontol ini tak banyak otak.

Masakan dia boleh tulis apa saja berkaitan blog post, atau lain2 perkara, dia buang masa dan mula keruhkan suasana blogging dengan mengarut dan menyakitkan hti pembaca.

Nyata itu otak sakit, tanda ewel, tak lama gila kalau tak di rawat pronto.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:04 am
Reply to  Anonymous

Kerana otak nya tak banyak maka Wak Gontol cakap ajer apa yang terlintas di kepala nya.

Takda proses menilai apa yang baik tak baik dalam fikiran nya.

Maka mengontol lah dia.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:06 am
Reply to  Anonymous

Bukan nak kata Wak Gontol nih takda otak. Dia ada otak.

Hanya dia tak gunakan otak nya secara memikir dulu apa yang dia mahu kata.

Maka orang yang sewel selalu buat begitu. Jika tak dirawat, dia akan degenerate ke tahap gila.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering, akal pendek kelentit panjang 6:51/6:53/6:56/6:59/7:02/7:04/7:06/ am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Seronok betul..tengok TN anjing, racau meroyan
Sbb itu, anjing bapok ni Kejora selalu suka layan
Kejora dah bogelkan anjing ini & londeh pakaian
Membebel sakan lah dia, serupa nenek kebayan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:52 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering, akal pendek kelentit panjang 6:51/6:53/6:56/6:59/7:02/7:04/7:06/ am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ckgu Kejora terus berpantun dgn lancar & petah
Bak kereta kebal..mmbujur lalu melintang patah
Dgn Cgu Kejora..dah teruk TN anjing kena getah
Dia dgn Kejora..ibarat pelandok nak lwn cheetah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dah tua..tapi akal, taraf budak mentah
Cucuk sikit sja, berjela-jela dia meroyan melatah
Kebodohan yg dia perlihat, bagai tk ada nokhtah
Klu pembaca lihat tulisannya, rasa nk termuntah
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 7:52 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering, akal pendek kelentit panjang 6:51/6:53/6:56/6:59/7:02/7:04/7:06/ am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN feels he is a dragon but he’s just a millepede
To readers, it’d be better if the moron keep quiet
The more he retaliate..the more, he looks stupid
He is actually presenting himself, as an old idiot
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:00 am
Reply to  Anonymous

Catatan:

Para pembaca sekalian,

Mohon maaf, pantun saya jam 7:52 am di atas tu, saya cedok/kopipes dari post lama. (Masa tu saya belum mengetahui lagi, TN tu perempuan).

Sepatutnya, semua ‘he’ kena ditukarkan ke ‘she’.

Sekali lagi, saya pohon maaf.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:15 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol nak coba cheap trick appealing to the sympathy of readers.

Mcm2 di buat nya, Wak Sewel nih.

Ada otak tapi tak gunakan secara constructive and beneficial manner.

Dia takda manners. Beruk Tua lah, katakan.

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:50 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:00/8:15 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
15 November 2020 8:50 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering kurap syplis, akal pendek kelentit panjang 8:00/8:15 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing ni mmg le, makhluk jenis dungu bebal
Asyik kena dgn Kejora, spt dilenyek kereta kebal
Tapi dia masih msuk muka mcm kulit babi tebal
Elok klu title ‘anjing-babi’ minah tua ini kita tabal
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI