PERBUATAN AHLI PARLIMEN BINTULU MESTI DIKUTUK, MANA SUARA MELAYU/ISLAM MEMBELA KP KESIHATAN?

Perbuatan Ahli Parlimen Bintulu, Tiong King Sing menghina Ketua Pengarah Kesihatan, Dr. Noor Hisham Abdullah di tengah-tengah usaha dan kerja keras beliau menangani wabak Covid19 dengan gambaran takut mati dan hanya mahu publisiti adalah tindakan yang seharusnya dikecam dan dikutuk.

Tiong ternyata telah membuat dakwaan tidak berasas dengan menuduh Dr. Noor Hisham tidak pernah turun ke Sabah untuk melihat sendiri keadaan di lapangan, walhal Ketua Pengarah Kesihatan itu sudah pun ke Sabah sebelum PRN baru-baru ini.

Berkenaan kemunculan Dr. Noor Hisham setiap hari memberi laporan berkenaan Covid19, itu adalah tugasnya untuk memberi maklumat kepada orangramai dan bukan kerana mengejar publisiti.

Sebagai pegawai tetap kerajaan, Dr. Noor Hisam tidak memerlukan publisiti untuk kerjaya dan hidupnya, bukan seperti orang politik yang sentiasa kemaruk liputan media.

Kemunculannya di TV sama seperti yang dilakukan oleh Ismail Sabri yang juga muncul setiap hati bercakap mengenai aspek keselamatan atau SOP dan Hishammuddin Hussein sebelum ini juga muncul setiap hari sewaktu berlakunya tragedi nahas kapalterbang MAS.

Jadi, apa yang peliknya?

Apakah Tiong tidak puas hati kerana yang muncul setiap hari di kaca TV itu adalah Dr. Noor Hisham, dan bukan Menteri Kesihatan, Dr. Adham Baba?

Kalau sudah Dr. Adham tidak berwibawa, cakap pun banyak merapu, memberi pula petua palsu kononnya air suam boleh mencegah Covid19, apakah menteri seperti itu yang boleh diharapkan untuk muncul setiap hari di kaca TV menyampaikan maklumat kepada orangramai?

Lebih menyedihkan, walaupun perbuatan Tiong itu jelas salah, bukan saja kerana mengecam Dr. Noor Hisham yang sentiasa bertungkus lumus setiap hari, bahkan juga seperti menghina keseluruhan petugas barisan hadapan Covid19, tetapi tidak diambil apa-apa tindakan pun oleh Timbalan Speaker, Azalina Othman Said.

Keengganan Tiong menarik balik kata-kata dan dakwaannya hanya didiamkan saja oleh pihak berkuasa Parlimen, sebaliknya Ahli Parlimen DAP yang mempertahankan Dr. Noor Hisham pula yang dihalau keluar Dewan Parlimen.

Kegilaan apakah ini?

Tidak cukup dengan itu, Shahidan Kassim selaku Pengerusi PNBNC turut sama mempertahankan perbuatan Tiong dengan alasan dia hanya menyampaikan maklumat yang disampaikan kepadanya.

Lagi gila?

Ehh…PN ini kerajaan apa sebenarnya, senang-senang boleh menghina pegawai kerajaan yang bertungkus lumus menyelamatkan nyawa rakyat?

Di mana suara pemimpin Melayu dan Islam dalam PN, terutama daripada Pas dan Bersatu dalam membela pegawai kerajaan sendiri?

Bolehkah kita bayangkan bagaimana riuhnya mereka jika yang membuat dakwaan terhadap Dr. Hisham itu adalah pemimpin daripada DAP?

Di mana juga Menteri Kesihatan dan Timbalan Menteri Kesihatan dalam mempertahankan pegawai di kementeriannya diperlakukan sebegini rupa?

Apakah Tiong seorang itu lebih besar kedudukannya daripada keseluruhan pegawai kerajaan, khususnya petugas barisan hadapan Covid19 sehingga semua pemimpin PN, temasuk Menteri Kesihatan, Pengerusi PNBNC dan Timbalan Speaker takut kepadanya?

Yang paling memalukan sekali, Tiong juga adalah Duta Khas Perdana Menteri ke China dan perbuatannya ini tidak langsung menggambarkan kelayakannya memegang sebarang jawatan dalam kerajaan.

Jika Muhyiddin benar-benar ikhlas dalam perjuangannya untuk rakyat dan mempertahankan pegawai kerajaan, beliau bukan saja patut menegur Tiong, bahkan wajar memecatnya sama sebagai Duta Khas ke China.

Gaya dan cakap Tiong dalam menuduh Dr. Noor Hisham tidak langsung menggambarkan beliau seorang yang faham apa itu diplomasi, tetapi lebih seperti seorang samseng jalanan.

Orang seperti beliau tidak layak diundi lagi sebagai pemimpin selepas ini. (Shahbudindotcom 12/11/2020)

Updated: 12 November 2020 — 11:29 am

141 Comments

Add a Comment
  1. TAK PE LAH LEMAH PUN JANJI BERJAYA JADI PM……

    SEBENARNYA PAK SHEIKH PALING LEMAH KERANA TIDAK BERJAYA LANGSUNG JADI PM…….

    KWSP UNTUK SIMPANAN HARI TUA…..NANTI TUA NAK MAKAN APA.,….

    BUAT APA BANTU ORANG KAYA…….

    Moratorium menyeluruh hanya merencatkan ekonomi – Gabenor Bank Negara……..

    NOR SHAMSHIAH: “Moratorium menyeluruh tidak baik untuk ekonomi. Meskipun ia memberikan wang kepada orang ramai untuk jangka pendek, ia akan merencatkan ekonomi dan mempunyai kesan negatif” – Gambar fail
    KUALA LUMPUR: Sambungan moratorium menyeluruh yang dicadangkan beberapa pihak hanya akan merencatkan ekonomi untuk jangka panjang, kata Gabenor Bank Negara Datuk Nor Shamsiah Mohd Yunus.
    “Moratorium menyeluruh tidak baik untuk ekonomi. Meskipun ia memberikan wang kepada orang ramai untuk jangka pendek, ia akan merencatkan ekonomi dan mempunyai kesan negatif.
    “Ia akan mengekang pemberian pinjaman baharu kepada isi rumah dan perniagaan memandangkan bank berdepan kekurangan penampan kewangan dan menimbulkan risiko.
    “Ia akan meningkatkan paras hutang. Sesiapa yang mampu membayar hutang, perlu membayar.
    “Ini (moratorium menyeluruh) akan mengekang pertumbuhan dan menjejaskan ekonomi untuk jangka panjang kerana akan lebih ramai peminjam berdepan hutang tinggi.
    “Pertumbuhan yang dijana melalui hutang adalah tidak mapan. Hutang isi rumah kini berbanding KDNK adalah 90 peratus. Tertinggi sepanjang masa buat Malaysia,” katanya ketika membentangkan prestasi ekonomi suku ketiga hari ini.

  2. Ni le akibat kerajaan edin sangat lenah

  3. MEMANG LERR TIONGKOK ALERGIC DENGAN MELAYU ISLAM…..

    Rungutan Terhadap PKPB Ad-Hoc…….

    1) PKPB bermula hari ini. Kali ini banyak pihak tak berpuas hati dalam kalangan rakyat. Takyah ambil kira pembangkang yang tak puas hati sebab pembangkang memang takkan puas hati walau apa keputusan kerajaan. Tapi ketidakpuasan hati yang datang daripada non-partisan, kerajaan kena pandang betul-betul.

    2) Ramai peniaga kechil yang merungut dengan PKPB secara mendadak. Bisnes kechil jual kerepek dan nasik lemak sorang-sorang pun terjejas. Bisnes berskala kechil-sederhana lagi lah terjejas. Ada yang baru saja setup perniagaan tak sempat nak rolling modal pun, dah kena PKP – nak kena bayar sewa premis dan pekerja. Hasil tak masuk.

    3) Bukan saja bisnes terganggu, malah periuk nasik pekerja-pekerja juga terganggu. What you can expect company kechil bisnes kampung nak maintain bayar gaji pekerja ketika perniagaan tak jalan? Gaji harian lagi lah sangkut. Syarikat gergasi tak apa lah ada dana backup untuk resist krisis. Company kechil yang baru nak up? Lingkup. Nasib pekerja out.

    4) Walaupun pakat duk puji Belanjawan 2021 tu bagus baik terbaik terbiden bagai, sentimen kemarahan rakyat kena cakna. Rakyat tak puas hati sebab tergesa-gesa. Diorang faham keperluan PKPB sebab kes Covid19 meningkat banyak. Tapi peningkatan itu bukan mendadak dalam sehari dua, data dah tunjuk berminggu-minggu kenaikan.

    5) Sepatutnya kerajaan tidak buat PKPB mendadak. Beri tempoh at least dua minggu sebelum. Beritahu rakyat buat persediaan, kita nak PKPB lagi dua minggu jika kes tak turun. Seminggu sebelum dah boleh arahkan ibubapa ambil anak-anak pulang dari sekolah, asrama etc. Ada ruang kelegaan untuk rakyat bergerak sebelum PKP. Ini kasi masa sehari, memang rush giler. Yang bersekolah belakang rumah OK lah. Yang bersekolah rentas tiga empat negeri, memang rushing dan letih.

    6) Yang bisnes nak setup dan buat desicion untuk pekerja-pekerja samada bekerja dari rumah ka, datang bergilir ke premis ka, nak bayar gaji berapa ka dan sebagainya – nak buat dalam masa sehari dua? Company kechil mana ada akauntan professional nak ejas semua tu.

    7) Kerajaan wajib ditegur. Kalau kerajaan dah menutup telinga untuk dengar kritikan pembangkang, at least blok-blok dalam kerajaan sendiri buat teguran. Mana PAS? Jangan sampai orang anggap tengah syiok dengan jawatan, tak berani tegur. Mana UMNO? Mana GPS?

    8 ) Belanjawan 2021 hebat atas kertas saja buat masa sekarang. Sebelum Belanjawan 2021 terlaksana, rakyat akan berdepan bermacam kesusahan disebabkan PKPB yang ad-hoc ini. Belanjawan 2020 dan BPN tak ada peruntukan khusus untuk PKPB yang kali ini. Belanjawan 2021 untuk 2021 laaa kan 😈?

    Sekian
    Dr Tanaka Mustafa

  4. Cik Eton 3:33 pm,
    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    Bila baca komentar, Abang jiwa jadi melantun
    Apa lagi keistimewaannya,yg pasti bersantun
    Kinii ku temui,gadis berhemah bernama Eton
    Sudilah menjadi teman saya,SiKejora Kartun
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸŒŧðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Anon anjing ðŸĶŪ betina tua 8:07 pm,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      ðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪ
      Kah kah kah..Anon anjing tua, mari nk berdrama
      Pantun cgu Kejora ni, semua org dah kenal lama
      Panjang keempat-empat baris, sentiasa je sama
      Bila org baca, sedap bunyi dia punya nada irama
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  5. Cik Eton 3:33 pm,
    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

    Bila baca komentar, Abang jiwa jadi melantun
    Apa lagi keistimewaannya,yng pasti bersantun
    Kini ku temui,gadis berhemah brnama Eton
    Sudilah menjadi teman saya,Kejora Kartun
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸŒŧðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Budin oiii,kau padam sat,
      pantun aku 8:02 ni,baris pula tak sama
      tadi tengah buang air besar!
      aku gigil nak bertemankan eton tu

    2. Anon anjing ðŸĶŪ betina tua 8:02 pm,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      ðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪðŸĶŪ
      Kah kah kah..Anon anjing tua, mari nak berdrama
      Pantun cgu Kejora ni, semua org dah kenal lama
      Panjang keempat-empat baris, sentiasa je sama
      Bila org baca, sedap bunyi dia punya nada irama
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  6. Anonymous

    Kau ni TNâ€Ķ terjumpa ungkapan ini entah kat mana engkau asyik ulang benda yang sama sampai berbulu telinga kita orang mendengarnya. Baca la lagi dan cari macam-macam ungkapan lain yang menarikâ€Ķ.dok ulang benda yang sama tak nampak cerdikâ€Ķnampak cetek dan bodoh ada laâ€Ķ.

    Reply
    12 November 2020 3:01 pm
    ____________________________________________________

    1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

      BRAVO ANON 3:01 PM,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
      TN anjing betina..cuba nk lagak jdi rimau belang
      Tapi anjing tua ni sentiasa saja bernasib malang
      Benda yg sama saja, anjing ini asyik ulang-ulang
      Pembaca melihat anjing ini serupa bapok jalang
      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

      Reply
      12 November 2020 7:35 pm
      ____________________________________________________

      1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

        BRAVO ANON 3:01 PM,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        TN anjing betina balik2 asyik idea lapok yg lama
        Anon 3:01 pm kata, dia ulang2, benda yng sama
        Malu besar ler yg anjing tua bebal biol ini terima
        Muka anjing ini, bgai diludah, dgn kahak gelema
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        Reply
        12 November 2020 7:38 pm
        ____________________________________________________

        1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

          BRAVO ANON 3:01 PM,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          TN anjing betina tua cuba nak lagak sbgai singa
          Kena dgn Anon, anjing tua tu jadi terpinga-pinga
          Anon 3:01 pm kata orang semua berbulu telinga
          Kini anjing tua sihir itu monyok mulut ternganga
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          Reply
          12 November 2020 7:41 pm
          ____________________________________________________

          1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

            BRAVO ANON 3:01 PM,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            TN anjing asyik kena, cgu Kejora taji bertalu-talu
            Kini, dgn Anon 3:01 pm pula, anjing tu kena palu
            Anon kata..komen anjing itu, org telinga berbulu
            Macam kulit babi tebal lah..muka anjing tu malu
            🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

            👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            Reply
            12 November 2020 7:47 pm
            ____________________________________________________

            1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

              BRAVO ANON 3:01 PM,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              TN anjing siang mlm, asyik kena caci dan herdik
              Dh psti muka anjing betina tu mkin suram teduh
              Bkn sja, Anon kata, TN anjing nampak tak cerdik
              Bahkan jugak dia kata, anjing tua tu mmg bodoh
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

              👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

              Reply
              12 November 2020 7:50 pm
              ____________________________________________________

              1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                BRAVO ANON 3:01 PM,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                Mmg rapat ke tanah..TN anjing kena, Anon bagi!
                Anon kata, TN anjing perlu lbih banyak baca lagi
                Pasti TN anjing panas sejuk..spt demam denggi
                Itulah akibat, bila bodoh tapi suka gebang tinggi
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                Reply
                12 November 2020 7:53 pm
                ____________________________________________________

  7. Lama juga Eton tak masuk sini. Eton sebenarnya sebuk siapkan program pembelajaran yang sesuai untuk kelas online…cuti dah diperpanjang lagi kan…..

    Anyway, Cikgu Kejora masih gaduh-gaduh lagi dengan “untie ” TN tu nampaknya. “Untie” TN tu garang kan….kadang2 stress yang berterusan pun boleh membuat sesaorang itu mudah beremosi atau marah2….

    Well…Parlimen sudah kembali bersidang…walapupun Eton tak dapat ikuti, tapi Eton faham bahawa sekarang MP2 sume sedang bahas pasal belanjawan kan. Nampaknya hasrat Atok Tun nak dapat buat undi tak caya pada PM belum tertunai lagi kan… dan Abam Nuwa pun belum dapat angkat sumpah…dah hilang nombo gamaknya…penatlah Eton dengan politik Malaya ni…

    Ok la…nanti senang Eton masuk lagi…

    1. Cik Eton 3:33 pm,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      Mkcik TN betina sihir tu hnya lbih gempar keling
      Kini, betina tua iblis bebal tu dah rebah terguling
      Kejora berpantun pun..dia kini, tak lagi berpaling
      Awas, nanti dia canon Eton pasal ‘untie’ spelling!
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      1. Cik Eton 3:33 pm,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        Mkcik TN tu bebal baran..tak boleh kawal marah
        Bila Kejora cekap pantun, dia resah tk tentu arah
        Tapi kini..betina tua sihir tu udah terguling parah
        Oh ya,,tanya je, Eton ini cikgu ke atau pensyarah?
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
        💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸŒŧðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

        👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        1. Cik Eton 3:33 pm,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          Samalah kita ni, dok prepare ‘PNP’ kt atas talian!
          Kekadang tu rasa sunyi juga, hidup bersendirian
          ‘Bunga jambangan’..masih lagi dalam pencarian
          Tapi bila WA ngan budak2, lega le sikit kesepian
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸŒŧðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

          👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          1. Cik Eton 3:33 pm,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            Kejora ni mmg lah sejak kecil berminat dgn seni
            Rasanya, mcm Eton dpt menyelami perasaan ini
            Kata2 dari Eton itu, seperti pengubat jiwa nurani
            Selalu-selalulah Eton, datang berkunjung ke sini
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸŒŧðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

            👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla sakit otak

          Rambut dah takda, dia botak

          Berubat di Hospital Bahagia tapi nak berlagak

          Di buang rambut, tinggal kepala hotak

      2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla otak kecik.

        Tak reti lain dari mencaci dan mengkritik.

        Atau coba mencerita cinta nya yang tak berbalas.

        All told, dia takda kelas.

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:28/6:33 pm,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          Cuba le tuan2 lihat komen TN anjing tua bangka
          Umur nenek ni dekat 90 th, tpi akal budak tadika
          Mmg ler asal iblis, dia pnya keturunan atau baka
          Sbb itu le kat blog ini, anjing tua ni ramai tk suka
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
          👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih menuduh orang dekat 90 tahun. Pada hal dia yang dah 80an tahun OTW to 90an tahun.

            Otak tak banyak, tak reti cakap yang berfaedah, maka menuduh pasal umur dsb nya saja lah.

            Pathetic.

            1. Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:19 pm,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              Sian TN anjing, kena bogel, hatinya hancur luluh!
              Bila nampak pantun Kejora, mula le dia berpeluh
              Apa yg anjing betina ini dpt buat hnya mengeluh
              Maklumlah anjing ni dah tua, umur dah dekat 90
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  8. Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit menopos,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
    â™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋâ™ŋ
    TN anjing ats kerusi roda, laptop ttp tk renggang
    Ke sana sini bergerak laptop diikat kat pinggang
    Tapi, ilmu yillek, ada hati nak masuk gelanggang
    Kena Kejora sekel, cabut lari tonggang langgang
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik copy paste

      Dia menulis komen selalu nya in such a haste

      Semua nya komen bodoh, what a waste

      1. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

        Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

        Reply
        9 November 2020 5:24 pm
        ____________________________________________________

        Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

        Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

        Reply
        9 November 2020 5:25 pm
        ____________________________________________________

        Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

        Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

        Reply
        9 November 2020 5:27 pm
        ____________________________________________________

        1. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

          Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

          Reply
          9 November 2020 5:28 pm
          ____________________________________________________

          Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

          Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

          Reply
          9 November 2020 5:31 pm
          ____________________________________________________

          1. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

            Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

            Reply
            9 November 2020 5:32 pm
            ____________________________________________________

            Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

            Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

            Reply
            9 November 2020 5:35 pm
            ____________________________________________________

            1. Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis dungu akal pendek kelentit panjang 5:24/5:25/5:27/5:28/5:31/5:32/5:35 pm,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              Sian TN anjing betina tolol, otak kecik ciput nipis
              Pukulan2 Kejora..itu anjing tua tak dpt nak tepis!
              Marah le anjing bebal ini perut kembung kempis
              Yg anjing nyanyok ni buat ini..bukan ke kopipes?
              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

              1. Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis dungu akal pendek kelentit panjang 5:24/5:25/5:27/5:28/5:31/5:32/5:35 pm,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                Kesian TN anjing tua tolol, otak ciput, kecik nipis
                Dia ulang-ulang komen bodohnya..berlapis-lapis
                Tapi..dia kata, org yg buntu akal saja, yg kopipes
                This ill idiot, is really wasting the blogging space
                🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  9. Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit menopos,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
    Dah tosonyap TN anjing betina tua dungu bebal
    Mana mngkin..keta kancil nk langgar keta kebal
    Lunyai si tua tolol bingai itu..Kejora buat sambal
    Kini kantoi malu, muka dia, mcm kulit babi tebal
    🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik salin komen2 nya yang lama

      Dia tak ada daya mengguna otak nya menulis komen yang bermakna

      Hati busuk, mengata itu ini, apa saja yang dia jumpa di mana2

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:40 pm,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        Hohoho..TN anjing dah makin kecut dan trauma
        Peduli apa Kejora nak komen guna pantun lama
        Apa yg penting, kesakitan, tetap anjing ni terima
        Biar dirasa, muka kena ludah dgn kahak gelema
        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  10. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

    Wak Gontol mengarut konon nya 4-5 orang taji TN seorang.

    Kepala dia selalu biul, hitung pun dah tak reti.

    Memang, orang gila ada masa2 nya dia siuman. Tapi tak lama lagi ke Hospital Bahagia lah dia diheretkan. .

    Reply
    10 November 2020 7:57 pm
    ___________________________________________________

    1. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

      Apa dia “yang individu pergi di cuci” tu?

      Reply
      9 November 2020 7:19 am
      ___________________________________________________

      1. jigit

        Bodoh budak TN ni â€Ķ. tapi gatal poen nak komen orang jugaâ€Ķ mamat hotel sheraton tu ingin tahu samada tempat-tempat yang dikunjungi oleh orang yang memakai gelak pink itu dicuci (bersihkan).
        Ehhhhâ€Ķ. bodoh duduk diam2 la TNâ€Ķ menyusahkan orang nak explain pulaâ€Ķ

        Reply
        9 November 2020 7:37 am
        ___________________________________________________

        1. Anonymous

          Haha..BM tak faham dan bangga sangat dengan English..mesti mamat tu dulu SJK.

          Reply
          9 November 2020 7:49 am
          ___________________________________________________

          1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

            Anon 7:49 am,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            TN anjing itu pendengki, hati dia kotor bernanah
            Dah tua ganyut..ayat mudah pun tak reti nak fikir
            Bukan mamat lah..tapi anjing tua iblis itu minah!
            Klu jenis tk faham BM tu, msti dulu sekolah SJK
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            Reply
            9 November 2020 8:41 am
            ___________________________________________________

            1. Sheraton

              Ya. betul.

              Setahu saya .. tempat yang di kunjungi tak di tutup untuk di sanitizer ‘di Cuci’

              Anon tu mungkin guru bahasa atau tak reti bahasa

              Reply
              9 November 2020 8:01 am
              ___________________________________________________

              1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                Bro Jigit 7:37 am,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                Selalu, klau suka ganggu org itu, sifatnya dengki
                Semua hal orang..dia suka kacau dan ambik pot
                Kan bro kata, klu tua bkn poen, tapi panggil puki?
                Lebih-lebih lagi le, bila sudah kering dan kerepot
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                Reply
                9 November 2020 8:28 am
                ___________________________________________________

                1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                  Pembaca sekalian,

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                  TN anjing ifrit tua, awal pagi cuba nak menggigit
                  Pagi ini dia kena tibai dgn Anon 7:49 & Sheraton
                  Anjing tolol tu juga kena carut dgn Kejora & Jigit
                  Mesti lah, bertepuk tangan..Zunnun, NBR & Eton
                  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                  Reply
                  9 November 2020 8:55 am
                  ___________________________________________________

                  1. Anonymous

                    Kau punya komen aku taktau nak cakap la TNâ€Ķ. aku rasa kau patut pergi kursus cara-cara nak memaki dan mencarut orang.

                    Ini kau cerita suruh Polis tangkap Jora, masuk dalam lokap seminggu, bagi makan nasi bungkus dengan ikan masin pagi petang siang malamâ€Ķ. Aduhaiâ€Ķ.itu suatu naratif yang tidak memberi apa-apa kesan emosi kepada orang yang cuba kau sakiti.

                    â€Ķ./bersambung

                    1. Kau suruh Zunnun goreng daging babi yang ada maggots dan makanâ€Ķ. itu suatu apaâ€Ķkutukan? maki hamun?â€Ķ penghinaan..?.nak ditakrifkan ianya suatu lawak bodoh pun tidak juga.

                      Aku pernah terbaca kau bayangkan keadaan di mana sorang Mamat yang engkau kritik supaya korek bontot dia dengan jari, kemudian mencium jari tersebutâ€Ķ.! TNâ€Ķmalapetaka apakah ini yang menimpa kamu sampai jadi beginiâ€Ķ.

                      â€Ķ./bersambung

                    2. Satu lagi imiginasi engkau yang terpesong ialah kepercayaan bahawa Bang Ali (barangkali merujuk kpd benggali yang selalu jolok bontot kau) adalah sejenis kaum yang suka sontot bontot orang. Itu kepercayaan lapok, mungkin berlaku di zaman abah kau dulu. Di zaman ini bangsa-bangsa lain juga kuat main bontot. Pakistan, Arab, Bangla, Melayu PKRâ€Ķramai dah yang kuat main bontot. Jadi rentikanlah dengan watak bang ali kau tuâ€Ķmakin menyerlahkan kebodohan.

                      Ehhhâ€Ķnak maki orang pergi kursus la dulu senang citerâ€Ķ! Kalau nak jadi Polis moral kat siniâ€Ķtak payah! Tuan punya blog, Budin pun biarkan sesiapa nak mencarut dan memaki hamun.

                      Reply
                      7 November 2020 11:37 am
                      ___________________________________________________

                    3. BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💊😅😂ðŸĪĢ

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Cuba le tuan2 lihat komen TN anjing tua bangka
                      Umur nenek ni dekat 90 th, tpi akal budak tadika
                      Mmg ler asal iblis, dia pnya keturunan atau baka
                      Sbb itu le kat blog ini, anjing tua ni ramai tk suka
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    4. BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💊😅😂ðŸĪĢ

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Otak anjing ini biol sbab kepala teruk kena ledak
                      Tangan dia terkial-kial sja, serupa dgn mentadak
                      Mata dia putih terjegil spt tertelan biji cempedak
                      Umur dia..dekat sebaya Tok Det..tpi akal budak2
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    5. BRAVO ANON 11:37 AM, 👍👏💊😅😂ðŸĪĢ

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      TN anjing nk berhujah, hanya harap, bebal baran
                      Ejekan & maki caci..anjing tua ini, buat sandaran
                      Nampak jelas..anjing biol ini, tak tinggi pelajaran
                      Tk terlawan dia..Kejora yg penuh dgn kepakaran
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    6. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      TN anjing itu..jiwa batin dia, meronta & merusuh
                      Dgn semua orang, klu boleh dia nak buat musuh
                      Punca nya..tk lain & tk bukan, kerana salah asuh
                      Terima kasih ler..anjing gila tu, Anon mari basuh
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    7. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
                      TN anjing pelesit pnya hobi adalah memaki caci
                      Masa mak/bapak dia kongkek diri depa tak suci
                      Sian lah Atok Peju-Wang, dpt teruk punya balaci!
                      Kat blog Budin ni, anjing tua tu semua org benci
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    8. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Mmg lah, TN anjing betina tua itu, bodoh & jahat
                      Tk sedar ke dah tua, tak lama nak ke liang lahad
                      Sbb tu kepala anjing tua tu, ramai yg taji & pahat
                      Ini senarai komen bodoh dia, Kejora nak perlihat
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI
                      _________________________________________________

                    9. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek

                      jilat puki dahtu komplen pulak busuk mcm tiram.

                      Memang dia hin anak haram.

                      Reply
                      10 November 2020 1:26 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek

                      Bang Ali tak selak kain dia, terus mengganas, sentap saja.

                      Tolak dia, terbaring, face on the side. Dia pun pump, Wak Gontol face no where to hide.

                      Reply
                      10 November 2020 1:30 pm
                      _________________________________________________

                    10. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Copy paste lagi, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek nih.

                      Dia nih selalu pigi kandang babi di sebelah rumah nya masa emak bapak nya menoreh getah.

                      Lapar, dia cari tahi babi kering, makan.

                      Itu pasal suka makan tahi babi hingga ke tua.

                      Reply
                      10 November 2020 1:40 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Suka copy paste, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek nih.

                      Otak tak banyak, rosak, sebab makan tahi babi banyak.

                      Reply
                      10 November 2020 1:42 pm
                      _________________________________________________

                    11. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek.

                      Selalu di kerah hisap kepalabutuh bapak nya.

                      Dia ingatkan kepalabutuh hingga ke tua.

                      Reply
                      10 November 2020 1:44 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Copy paste ajer Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek.

                      Masa kecil di tinggal mak bapak nya masa menoreh getah. Dia pigi kandang babi sebelah. Makan tahi babi, jadi bodoh hingga ke tua.

                      Reply
                      10 November 2020 1:48 pm
                      _________________________________________________

                    12. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua gatal di kelengkang nya. Kena ghonorea, OTW to syphlis, gontol bernanah. Banyak sangat dengan Bang Ali.

                      Reply
                      10 November 2020 1:51 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek,

                      Dia graduate di backlanes of Jalan Chow Kit, KL.

                      Ramai rakan graduates nya di situ – pelacur berbagai jenis.

                      Reply
                      10 November 2020 1:55 pm
                      _________________________________________________

                    13. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek

                      Selalu cakap kepala butuh sebab masa kecil di paksa bapak dia supaya dia hisap bapak dia punya.

                      Bapak dia anggap itu suatu therapy entahapkebende nye.

                      Reply
                      10 November 2020 2:13 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Tajuk pos ada di dalam lubang bont.t Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

                      Di sumbat nya di situ geramkan Bang Ali lama tak lawat dia.

                      Reply
                      10 November 2020 2:20 pm
                      _________________________________________________

                    14. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla Frustrated Gontol nya Amat Pendek

                      Peluru nya ha nya di gontol nya. Tapi pendek sangat lubang bont.t nya sendiri pun tak sampai. Dia tak boleh syiok sendiri dari segi itu.

                      Reply
                      10 November 2020 2:34 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla hari2 makan tahi.

                      Mcm2 tahi – tahi manusia di rumah nya masa kecil, tahi babi di kandang babi sebelah rumah nya, tahi kucing, bila dia lapar sangat emak bapak nya belum balik noreh getah.

                      Reply
                      10 November 2020 2:38 pm
                      _________________________________________________

                    15. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Marah yer, kena kata –

                      Selalu cakap kepala butuh sebab masa kecil di paksa bapak dia supaya dia hisap bapak dia punya.

                      HAW HAW HAW

                      Reply
                      10 November 2020 2:52 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Selalu cakap kepala butuh sebab masa kecil di paksa bapak dia supaya dia hisap bapak dia punya.

                      HAW HAW HAW

                      Reply
                      10 November 2020 2:54 pm
                      _________________________________________________

                    16. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Si bangang suka cakap besar Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tak dibimbing emak bapak nya di masa kecil

                      Sebab depa sentiasa sibuk pagi petang siang malam. Depa kuat seks, asyik berkongk.k.

                      Reply
                      10 November 2020 8:28 pm
                      _________________________________________________

                      Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Si bangang suka cakap besar Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla megahkan dia memantun mantat.

                      Tapi tak ada nilai, hanya serupa pantat.

                      Pantat busuk, sakit syflis.

                      Reply
                      10 November 2020 8:41 pm
                      _________________________________________________

                    17. Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang dungu)

                      Si bangang suka cakap besar Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mencarut.

                      Tak lama lagi dia cakap pasal puki emak dia di koyakkan dek bapak dia.

                      Reply
                      10 November 2020 8:42 pm
                      _________________________________________________

                      (ADA BANYAK LAGI..TAK LARAT NAK COPY SEMUANYA..BOLEH DIKATA SEMUA TAHAP TADIKA..)

                    18. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Mmg betul agaknya anjing ini bnyak makan tahi!
                      Cara mencaci ejek, mcm budak tadika berkelahi
                      Klu dkt, mmg le anjing betina ini, bertelur di dahi
                      Semoga anjing ini, mendapat petunjuk dari Illahi
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    19. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Hati TN anjing dajal itu kotor penuh kudis & daki
                      Tk blh tengok org lebih..dia akn cemburu dengki
                      Bila tidak setuju dgn org, dia akan mencaci maki
                      Rasa nya, tiap hari anjing ini mkn penampar laki!
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    20. Bro Anon 11:37 am,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Nmpak spt tk jln, TN anjing tu bro cuba nak dobi
                      Anjing ni buat bodoh je wlu dibasuh bertubi-tubi
                      Mmg ler anjing ni mengalah perangai kafir harbi
                      Tak tau malu kulit muka lbih tebal dari kulit babi
                      🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    21. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis sihir akal pendek kelentit panjang,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      By Kejora, idiot TN ‘anjing’ is bullied and tortured
                      The bloody moron is really helpless & punctured
                      People see that skunk as childish & not matured
                      Then, by Anon 11:37, that goon is being lectured
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    22. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih sudah mula biul.

                      Menulis panjang2 tapi takda isi pun, hanya mencaci dan mengkeji.

                      Sekolah di SJK kmudian salah campuran bikin dia otak nya berteraburan.

                    23. Tak tahan di balun selalu, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih coba enlist the help of others like Jig It.

                      Very pitiful situation when the bloke cannot talk mature stuff, having to rely on others to help him.

                      Apo nak dibuek bila otak tak banyak tapi mulut buntot ayam.

                    24. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:45/7:23 pm,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
                      Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
                      Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
                      Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  11. Para pembaca sekalian,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
    Kejora nak peduli apa, dgn Ahli Parlimen Bintulu
    Yg Kejora fikir, kepala TN anjing nak terus dipalu
    Anjing tua itu muka mcm kulit babi tak tau malu
    Dgn anjing ini..hampir semua pembaca berbulu!
    🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

    1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tak renti2 mencaci dan mengeji.

      Demikianlah bila otak kecik, pandangan tak luas, campuran tak baik.

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:47 pm,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
        Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
        Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
        Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
        👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  12. Alhamdulillah. Tq Allah. Tunjuk kn kami wajah2 sebenar pemimpin2 kami. Moga mereka2 ini di laknat kerana mengkhianati amanah di beri.

  13. YB melayu-islam PN=PUKI*** NASIONAL semuanya tidor kekenyangan pengattaik +dedak

  14. Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut ðŸĪĄ)

    BERUK TUA WAK GONTOL MENGGUNAKAN BLOG
    SEBAGAI LAMAN CINTA TAK BERBALAS NYA,

    BIADAB DAN TAK SOPAN LAGI.

    Reply
    12 November 2020 11:57 am
    _____________________________________________________

    Para pembaca sekalian,

    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
    Klau blog kucar-kacir jgn disalahkan Kejora pula
    Lihat lah jam 11:57 am..siapa cari pasal @ mula
    Tetiba jer Kejora diserang anjing betina sihir gila
    Tak kan Kejora nak diam je klau diri org dah tala
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

    1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

      Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
      Sian TN anjing barua ifrit puki kering tetek labuh
      Luka anjing ini..masih parah dan belum sembuh
      Dia cuba nak pukul curi, time Kejora solat subuh
      Tapi..tak lama mana, anjing ini terus kena tabuh!
      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
      👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

      Reply
      12 November 2020 12:44 pm
      _____________________________________________________

      1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

        Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
        Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
        Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
        Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
        👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        Reply
        12 November 2020 12:45 pm
        _____________________________________________________

        1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

          Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          TN anjing dh beruban bulu puki dan semua bulu
          Kat blog ni, anjing ni gatal puki, nk jadi penghulu
          Tapi dia tk mau tengok kehebatan Kejora ni dulu
          Akibatnya asyik kena tala & taji, kantoi dan malu
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          Reply
          12 November 2020 12:46 pm
          _____________________________________________________

          1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

            Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
            Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
            Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
            Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            Reply
            12 November 2020 12:47 pm
            _____________________________________________________

            1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

              Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              Kebodohan dari TN anjing, mmg tak dpt dihapus
              Anjing tua ini kerja mencaci je, tak ikut tajuk pos
              Dulu Kejora selalu kutuk anjing ini pelir mampos
              Rupa2 nya, betina tua putus haid, atau menopos
              ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

              Reply
              12 November 2020 12:48 pm
              _____________________________________________________

              1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
                Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
                Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
                Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mkcik pempuan
                ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                Reply
                12 November 2020 12:49 pm
                _____________________________________________________

                1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                  Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                  TN anjing betina, dgn Kejora asyik nak cari pasal
                  Tak padan tua anjing lahanat ini cuba lagak juah
                  Silap lah mkcik netball ini dia acah kapten futsal
                  Awal pagi, anjing puki kurap ini dah makan kuah
                  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                  Reply
                  12 November 2020 12:50 pm
                  _____________________________________________________

                  1. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                    Para pembaca sekalian,

                    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                    Kejora berpantun, mkcik TN itu Kejora tak kacau!
                    Tetiba je betina kelentit pnjang ini mari meracau
                    Terjerit dia, mcm murai tercabut ekor pnya kicau
                    Msti anjing betina ni mlm tadi laki tk kasi lancau
                    🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                    👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    Reply
                    12 November 2020 12:52 pm
                    _____________________________________________________

                    Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                    1. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Auntie TN tu, hidup bercinta, mmg tk prnah rasa
                      Ketika zaman British dulu, dia mningkat dewasa
                      Dia dapat laki pun hodoh, dek kena kawin paksa
                      Bila mlm layan laki di ranjang dirasa sgt tersiksa
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:52 pm
                      _____________________________________________________

                    2. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                      Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Mlm pertama, dah jadi pergaduhan atas ranjang
                      Mkcik TN meraung..bila laki dia, suruh telanjang
                      Punya lah meronta..sampai laki pun dia terajang
                      Laki dia pulak tk suka Mkcik TN kelentit panjang
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:53 pm
                      _____________________________________________________

                    3. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                      Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Skrng ni, laki mkcik TN bagi blkang masa baring
                      Dgn mkcik TN kerepot itu, laki dia sangat boring
                      Dh ler puki mkcik tu mcm sabut kelapa je kering
                      Bibir puki dia hitam kepet mcm kulit buah jering
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:54 pm
                      _____________________________________________________

                    4. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                      Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Mkcik TN anjing langsung tk tau malu kat orang
                      Dah rapat tersembam msih lagi nk lagak garang
                      Dah le puki dia mcm berlumut pnya cengkerang
                      Biji kelentit pulak, hitam, serupa dgn ketul arang
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:54 pm
                      _____________________________________________________

                    5. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                      Para pembaca sekalian,

                      ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kejora, hidup sendirian..bak burung dlm sangkar
                      Salahkah klau Kejora memuja bunga nan mekar?
                      Di samping bagi smngat kpd ‘bakal doktor pakar’
                      Sekadar nak berpantun dan gurau senda kelakar
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Gila agaknya, TN anjing ‘Peju-Wang’ punya askar
                      Tetiba jer Kejora ni..anjing tua itu mari nak cakar
                      Tak sedar..bontot dia keras, mcm pasu tembikar
                      Puki dia pulak bak daging rentung terlajak bakar
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:55 pm
                      _____________________________________________________

                    6. Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

                      Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Baru dia tahu kini, TN anjing betina tua sihir gila!
                      Kejora tk kacau dia, tpi anjing itu cari pasal mula
                      Skrg, anjing dajal biadab tu Kejora akn terus tala
                      Kejora nk ajar dia sikit tentang adab & tatasusila
                      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      Reply
                      12 November 2020 12:56 pm
                      _____________________________________________________

                    7. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih otak tak banyak, tulis banyak2 komen mengarut semata.

    2. BERUK TUA WAK GONTOL CAKAP LAIN BUAT LAIN.

      TANDA DAH MERENG, OTW TO HOSPITAL BAHAGIA TG RAMBUTAN ATAU TAMPOI.

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 1:46/6:51 pm,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
        Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
        Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
        Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
        👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  15. Anonymous (TN anjing 🐕 betina kelentit panjang)

    Happiness ia lah bila dapat membalun, menibai dan membantai DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN di pagi hari di sini.

    Got my morning fun and entertainment, TQ.

    Reply
    12 November 2020 9:29 am
    _____________________________________________________

    1. zunnun

      ‘fun’die dah mula terasa ‘fun’ bila di kelihatan ‘fun’nnyâ€Ķ

      kesian, jika ini taraf #melayu2islam hadi, tidak menghairankan kerana terdahulu, golongan baghdadi juga sebaginiâ€Ķ

      Reply
      12 November 2020 9:20 am
      _____________________________________________________

      1. Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut ðŸĪĄ)

        Little amuses the nuisance, what more the fool.

        Reply
        12 November 2020 10:01 am
        _____________________________________________________

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua badut ðŸĪĄ puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:20/10:01 am,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          Siaan TN anjing betina badut minah karung guni
          Mmg layak sgt lah, dia dinobat badut kat blog ini
          Hari2, anjing betina tua tolol ini kena buli kat sini
          Zunun kata ‘fun’die rasa fun bila kelihatan ‘fun’ny
          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla puki kurap kamu ada dalam mulut kamu, iitu pasal segala jenis kurap keluar dari mulut kamu.

            Tua ganyut 80an tahun mrirp ke 90an tahun nak menuduh orang sebagai tua dan kena buli, konon.

            Tak sedar bahwa dia di buli tiap kali dia masuk komen di sini. Takda satu komen dia yang tak dibalun, ditibai, dibantai dan di buli pun.

      2. Taraf keturunan pendatang yang tak reti berterima kasih dapat menetap di sini dan tak hormati Perlembagaan negara sepenuh nya ada lah lebih teruk.

        Asalkan Islam ada Kedudukan Istimewa di negara ini – perkara 3 Perlembagaan menyatakan Islam adalah agama negara ini.

        Tambah pula Perkara 153 Perlembagaan menyatakan Kedudukan Istimewa kaum Melayu dan Bumiputera Sabah dan Sarawak.

        Yang tak hormat itu semua boleh hijrah.

        1. Kau tu patut hijrah masok semula ke dalam hutan, pakai cawat dan tinggal atas pokok. Makan kera, babi hutan..spesis org gua. Sekarang zamab alaf baru..kau dan geng2 melayu umno, Mooidn, Pas masih rasis tak habis2. Hoi agama Islam, Allah dan Nabi takajar umat islam jadi rasis tahu!

    2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla, kelentit kamu di mulut kamu.

      Sebab tersalah letak di situ, maka mulut kamu pun becok lah, macam Mak Nyah tak dapat pelanggan malam tadi.

      1. HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        “Sebab tersalah letak (kelentit di mulut) situ, maka mulut kamu pun becok lah, macam Mak Nyah tak dapat pelanggan malam tadi.”

        Wak Gontol jaja pungkoq di backlanes of Chow Kit Road ke?

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 12:53/12:59/1:03/1:28 pm,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
          Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
          Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
          Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
          👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  16. Anonymous (TN anjing 🐕 betina kelentit panjang)

    Tosonyap Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

    Thanks for my morning fun and entertainment on and out of you, dude.

    Reply
    12 November 2020 11:07 am

    Ditto BERUK TUA DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK.

    Reply
    12 November 2020 11:09 am
    _____________________________________________________

    1. zunnun

      gosh,

      an irritating ‘fun’die making his callsâ€Ķ.

      sport on..

      Reply
      3 November 2020 5:05 pm
      _____________________________________________________

      1. Steady Zunnun,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        TN anjing iblis ibarat dh kena sepak terpelanting
        Mengelupor sakan le dia..itu betina babi bunting
        Lbh teruk dirasa, spt kelentit dia Zunnun gunting
        Zunnun cakap, TN anjing tu dpt ‘fun’ yg ‘irritating’
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:07 am,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
          TN anjing, dah tergaru-garu, serupa dngan beruk
          Org nampak..sengsaranya tak dapat nak disorok
          Tak tau ler, dirujuk dkat mana pnya kamus buruk
          Mungkin, dia terjumpa makna, ‘fun’ = sakit teruk
          👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla otak tak banyak, tak reti membikin hujah, hanya menuduh itu ini.

          Apo nak dikato, otak nya tak banyak, purata manusia lk 130 gm, kot dia hanya 100gm saja berat otak nya.

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 1:06 pm,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
            Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
            Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
            Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  17. anjing bintulu tiong nih adakah belaan hadi juga?

    adakah si tiong sarawak juga merasakan kawah masakan seketul daging babi menyelerakan utk terus menghina melayu2 yg tak seiring dgn #melayu2islam hadi…

    ..kerana di sabah jeffri dan maximus mula merasakan enak masakan seketul daging babi dari kawah hadi….

    1. DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN, PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT.

      KAMU MENGHASUT BILA MENGATA ORANG2 ISLAM MAKAN DAGING BABI. MAKA PUKIMAK LAH KAMU.

      PIHAK BERKUASA AKAN MENGAMBIL TINDAKAN KAMU MENGHASUT TAPI KAMI MEMBALUN, MENIBAI DAN MEMBANTAI KAMU DI SINI.

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 11:48 am,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
        Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
        Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
        Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
        👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tak pernah nampak memberi penerangan itu ini, ha nyya tuduh, tuduh dan tuduh.

          Otak nya dah jam, lekat kat tuduh, tuduh dan tuduh.

          Apo nak dikato, dia lepasan sekolah SJK.

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 1:08 pm,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
            Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
            Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
            Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  18. ..kan babi2 #melayu2islam hadi ‘fun’die2 yg tergolek2 kekenyangan dgn ghadimah yg di beri olek Moo & assmin..

    malaun2 pAs pun dah keluarkan edict fahaman burung hud hud yg di perdagangkan, mesti si tioing bintulu kebal dan bebas utk menyatakan sesuatu…

    sebelum ini pun dewa wee sendiri dgn nada yakin nya memberi tahu, …

    “mana ada kerajaan #melayu2islam ma, itu malaun2 pAs sudah kenyang meh…”

    kerajaan #melayu1islam bak zakar yg mengeras di saji puki lalu lembik kekenyangan ……

    #melayu2islam hadi ala #kepalabutuh yg kuat memuki sana sini…

    tapi kini, hadi dah mula membela anjing2 yg menyalak kesana kemari….

    bintulu tiong satu dari nya…

    1. DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN, PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT.

      KAMU MENGHASUT BILA MENGATA “kerajaan #melayu1islam bak zakar yg mengeras.” Maka pukimak lah kamu.

      Kamu keturunan yang lama berapong dlm tongkang di sekitar negara ini, singgah, dapat tempat, dibiarkan. Jika menghasut, kamu layak di halau.

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 11:54 am,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
        Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
        Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
        Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
        👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla hanya tahu copy and paste komen lama nya.

          Dari situ kita tahu otak nya singkat. Tak boleh fikir panjang, tak terdaya.

          Mana tak nya, hanya lk 100 gm saja otak nya, manakala manusia biasa 130 gm berat otak nya.

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puki kurap akal pendek kelentit panjang 1:11 pm,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
            Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
            Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
            Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

  19. ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
    Mmg le sangat berat rasanya, sebuah penantian
    Apakah si dara itu..langsung tak ada pengertian?
    Jambatan lara rindu ini, ttap Kejora jadikan titian
    Dan berpantun untuk si dara ttap jadi kemestian
    ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓
    💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

    âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
    😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

    1. BERUK TUA WAK GONTOL MENGGUNAKAN BLOG INI SEBAGAI LAMAN CINTA TAK BERBALAS NYA,

      BIADAB DAN TAK SOPAN LAGI.

      1. Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

        😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        Sian TN anjing barua ifrit puki kering tetek labuh
        Luka anjing ini..masih parah dan belum sembuh
        Dia cuba nak pukul curi, time Kejora solat subuh
        Tapi..tak lama mana, anjing ini terus kena tabuh!
        🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
        👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

        👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
        ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

        HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        1. Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

          😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
          🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
          TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
          Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
          Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
          Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
          👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
          ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

          HAHAHA HOHOHO HIHIHI

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            TN anjing dh beruban bulu puki dan semua bulu
            Kat blog ni, anjing ni gatal puki, nk jadi penghulu
            Tapi dia tk mau tengok kehebatan Kejora ni dulu
            Akibatnya asyik kena tala & taji, kantoi dan malu
            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
              Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
              Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
              Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

              1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

                😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                Kebodohan dari TN anjing, mmg tak dpt dihapus
                Anjing tua ini kerja mencaci je, tak ikut tajuk pos
                Dulu Kejora selalu kutuk anjing ini pelir mampos
                Rupa2 nya, betina tua putus haid, atau menopos
                ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

                  😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                  👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                  Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
                  Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
                  Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
                  Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mkcik pempuan
                  ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
                  👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
                  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                  ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                  HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                  1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:57 am,

                    😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                    🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                    TN anjing betina, dgn Kejora asyik nak cari pasal
                    Tak padan tua anjing lahanat ini cuba lagak juah
                    Silap lah mkcik netball ini dia acah kapten futsal
                    Awal pagi, anjing puki kurap ini dah makan kuah
                    👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
                    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                    💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
                    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                    ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    1. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
                      Klau blog kucar-kacir jgn disalahkan Kejora pula
                      Lihat lah jam 11:57 am..siapa cari pasal @ mula
                      Tetiba jer Kejora diserang anjing betina sihir gila
                      Tak kan Kejora nak diam je klau diri org dah tala
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                    2. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Kejora berpantun, mkcik TN itu Kejora tak kacau!
                      Tetiba je betina kelentit pnjang ini mari meracau
                      Terjerit dia, mcm murai tercabut ekor pnya kicau
                      Msti anjing betina ni mlm tadi laki tk kasi lancau
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    3. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Auntie TN tu, hidup bercinta, mmg tk prnah rasa
                      Ketika zaman British dulu, dia mningkat dewasa
                      Dia dapat laki pun hodoh, dek kena kawin paksa
                      Bila mlm layan laki di ranjang dirasa sgt tersiksa
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    4. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Mlm pertama, dah jadi pergaduhan atas ranjang
                      Mkcik TN meraung..bila laki dia, suruh telanjang
                      Punya lah meronta..sampai laki pun dia terajang
                      Laki dia pulak tk suka Mkcik TN kelentit panjang
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    5. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      Skrng ni, laki mkcik TN bagi blkang masa baring
                      Dgn mkcik TN kerepot itu, laki dia sangat boring
                      Dh ler puki mkcik tu mcm sabut kelapa je kering
                      Bibir puki dia hitam kepet mcm kulit buah jering
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    6. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Mkcik TN anjing langsung tk tau malu kat orang
                      Dah rapat tersembam msih lagi nk lagak garang
                      Dah le puki dia mcm berlumut pnya cengkerang
                      Biji kelentit pulak, hitam, serupa dgn ketul arang
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    7. Para pembaca sekalian,

                      ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
                      âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
                      Kejora, hidup sendirian..bak burung dlm sangkar
                      Salahkah klau Kejora memuja bunga nan mekar?
                      Di samping bagi smngat kpd ‘bakal doktor pakar’
                      Sekadar nak berpantun dan gurau senda kelakar
                      💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Gila agaknya, TN anjing ‘Peju-Wang’ punya askar
                      Tetiba jer Kejora ni..anjing tua itu mari nak cakar
                      Tak sedar..bontot dia keras, mcm pasu tembikar
                      Puki dia pulak bak daging rentung terlajak bakar
                      🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    8. Para pembaca sekalian,

                      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
                      🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
                      Baru dia tahu kini, TN anjing betina tua sihir gila!
                      Kejora tk kacau dia, tpi anjing itu cari pasal mula
                      Skrg, anjing dajal biadab tu Kejora akn terus tala
                      Kejora nk ajar dia sikit tentang adab & tatasusila
                      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
                      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

                      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
                      ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                    9. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengarut mcm orang gila. Di rejek Bang Ali, jadi begitu lah dia.

          2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla offer punkoq dia kpd TN tapi kena rejek.

            Maka meradang lah dia, hingga maki hamun mcm2.

        2. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla takda lain cerita. Kalau tak pasal cinta yang tak berbalas nya, dia cakap besar tapi Bang Ali kata gontol nya tak sampai 1 inci.

        3. Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih dah lah otak kecik, pemalas, asyik copy paste komen2 lama nya.

          Jadi mana lah ada spark dalam personaliti dia pun.

          Personaliti penjahat dan gengster ajer ler yang di tunjuk nya di sini.

          1. Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 1:14/1:16/1:18/6:56 pm,

            😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
            🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
            Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
            Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
            Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
            Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
            👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

            🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
            ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

            HAHAHA HOHOHO HIHIHI

            1. Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:56 pm,

              😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
              🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
              Hohoho..TN anjing dah makin kecut dan trauma
              Peduli apa Kejora nak komen guna pantun lama
              Apa yg penting, kesakitan, tetap anjing ni terima
              Biar dirasa, muka kena ludah dgn kahak gelema
              🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
              😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

              👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
              ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

              HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Leave a Reply

Your email address will not be published.