AHLI PARLIMEN BINTULU PERLU MOHON MAAF

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Ahli Parlimen (MP) Bintulu, YB Tiong Kang Sing ketika perbahasan Belanjawan 2021 dalam sidang Dewan Rakyat semalam, yang menyifatkan Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham sebagai “takut mati” adalah satu kenyataan yang dangkal dan tidak bertanggungjawab.

Saya menggesa agar satu permohonan maaf secara terbuka dibuat oleh YB Tiong Kang Sing bagi memperbetulkan kesilapannya, yang telah mengundang pelbagai reaksi serta kemarahan daripada orang ramai.

Ketika perbahasan semalam, MP Bintulu telah mengeluarkan kenyataan tersebut atas alasan kerana Dr Noor Hisham tidak turun sendiri ke Sabah bagi menangani penularan Covid-19 yang terus mencatatkan bilangan kes yang tinggi dari hari ke hari.

Umum mengetahui bahawa Dr Noor Hisham adalah watak utama yang telah bekerja keras, siang dan malam bersama para ‘frontliners’ bagi memastikan penularan wabak Covid-19 dapat dibendung dengan jayanya di Malaysia.

Beliau telah mempamerkan etika kerja dan tahap profesionalisme yang sangat baik sepanjang negara berhadapan dengan pandemik Covid-19 sejak bulan Mac yang lalu.

Sebaliknya, MP Bintulu seharusnya mempersoalkan apakah peranan yang dimainkan oleh Menteri Kesihatan dan dua Timbalan Menterinya yang mana setakat ini tidak menunjukkan sebarang gerak kerja dan sumbangan yang signifikan bagi membantu menangani pandemik Covid-19.

MP Bintulu juga harus sedar bahawa penularan gelombang ketiga Covid-19 yang bermula dari Sabah adalah disebabkan kerakusan kerajaan Perikatan Nasional berpolitik sehingga menyebabkan Pilihanraya Negeri terpaksa diadakan, seterusnya membawa kepada situasi yang sedang kita lihat pada hari ini.

Oleh yang demikian, saya berharap MP Bintulu dapat segera membuat permohonan maaf dan mengambil pengajaran daripada kejadian ini.

Menangani pandemik Covid-19 adalah tanggungjawab bersama seluruh anggota masyarakat, dan tidak wajar diletakkan kepada seseorang individu semata-mata. Saya berdoa agar seluruh jentera ‘frontliners’ terus diberikan kekuatan bagi menangani wabak Covid-19 di Malaysia.

Sama-samalah kita patuhi SOP dan sentiasa amalkan penjagaan kebersihan diri yang baik.

12.11.2020

AKMAL NASIR

Ahli Parlimen Johor Bahru

Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK) Malaysia

0 0 vote
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 12 November 2020 — 7:48 pm
Subscribe
Notify of
guest
124 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
13 November 2020 8:02 pm

BUAT APA BANTU ORANG KAYA……. Moratorium menyeluruh hanya merencatkan ekonomi – Gabenor Bank Negara…….. NOR SHAMSHIAH: “Moratorium menyeluruh tidak baik untuk ekonomi. Meskipun ia memberikan wang kepada orang ramai untuk jangka pendek, ia akan merencatkan ekonomi dan mempunyai kesan negatif” – Gambar fail KUALA LUMPUR: Sambungan moratorium menyeluruh yang dicadangkan beberapa pihak hanya akan merencatkan ekonomi untuk jangka panjang, kata Gabenor Bank Negara Datuk Nor Shamsiah Mohd Yunus. “Moratorium menyeluruh tidak baik untuk ekonomi. Meskipun ia memberikan wang kepada orang ramai untuk jangka pendek, ia akan merencatkan ekonomi dan mempunyai kesan negatif. “Ia akan mengekang pemberian pinjaman baharu kepada isi… Read more »

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 5:03 pm

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering kurap akal pendek kelentit panjang,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dgn sikap TN anjing, rmai followers tersinggung
Tpi anjing tu tersungkur, Kejora sepak ponggong
Muka mcm kulit babi le dia, malu tk tertanggung
Kini..terus mnyepi, terpksa awal tutup panggung
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:27 pm

Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut 🤡)

KEPALA BAPAK KAMU mengata begitu.

“org lain tk kesah pun nk peduli” tak bermakna tak boleh balun tibai dan bantai sebab bukan COPYRIGHT RESERVED.

Memang susah nak bikin si bangang faham. Tapi itu kasi peluang untuk membalun, menibai dan membantai kamu berterusan.

TQ for the morning fun and entertainment.

Reply
13 November 2020 12:20 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:28 pm
Reply to  Anonymous

zunnun

gosh,

an irritating ‘fun’die making his calls….

sport on..

Reply
3 November 2020 5:05 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:29 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Steady Zunnun,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing iblis ibarat dh kena sepak terpelanting
Mengelupor sakan le dia..itu betina babi bunting
Lbh teruk dirasa, spt kelentit dia Zunnun gunting
Zunnun cakap, TN anjing tu dpt ‘fun’ yg ‘irritating’
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 12:54 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:29 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 12:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
TN anjing, dah tergaru-garu, serupa dngan beruk
Org nampak..sengsaranya tak dapat nak disorok
Tak tau ler, dirujuk dkat mana pnya kamus buruk
Mungkin, dia terjumpa makna, ‘fun’ = sakit teruk
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 12:55 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:30 pm
Reply to  Anonymous

zunnun

‘fun’die dah mula terasa ‘fun’ bila di kelihatan ‘fun’nny…

kesian, jika ini taraf #melayu2islam hadi, tidak menghairankan kerana terdahulu, golongan baghdadi juga sebagini…

Reply
12 November 2020 9:20 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:30 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut 🤡)

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Reply
12 November 2020 10:01 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:31 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua badut 🤡 puki kurap akal pendek kelentit panjang 12:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Siaan TN anjing betina badut minah karung guni
Mmg layak sgt lah, dia dinobat badut kat blog ini
Hari2, anjing betina tua tolol ini kena buli kat sini
Zunun kata ‘fun’die rasa fun bila kelihatan ‘fun’ny
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:11 pm

Anonymous

Kau ni TN… terjumpa ungkapan ini entah kat mana engkau asyik ulang benda yang sama sampai berbulu telinga kita orang mendengarnya. Baca la lagi dan cari macam-macam ungkapan lain yang menarik….dok ulang benda yang sama tak nampak cerdik…nampak cetek dan bodoh ada la….

Reply
12 November 2020 3:01 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:12 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina..cuba nk lagak jdi rimau belang
Tapi anjing tua ni sentiasa saja bernasib malang
Benda yg sama saja, anjing ini asyik ulang-ulang
Pembaca melihat anjing ini serupa bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:35 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:12 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina balik2 asyik idea lapok yg lama
Anon 3:01 pm kata, dia ulang2, benda yng sama
Malu besar ler yg anjing tua bebal biol ini terima
Muka anjing ini, bgai diludah, dgn kahak gelema
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:38 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:13 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina tua cuba nak lagak sbgai singa
Kena dgn Anon, anjing tua tu jadi terpinga-pinga
Anon 3:01 pm kata orang semua berbulu telinga
Kini anjing tua sihir itu monyok mulut ternganga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:41 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:14 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, cgu Kejora taji bertalu-talu
Kini, dgn Anon 3:01 pm pula, anjing tu kena palu
Anon kata..komen anjing itu, org telinga berbulu
Macam kulit babi tebal lah..muka anjing tu malu
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:47 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:15 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing siang mlm, asyik kena caci dan herdik
Dh psti muka anjing betina tu mkin suram teduh
Bkn sja, Anon kata, TN anjing nampak tak cerdik
Bahkan jugak dia kata, anjing tua tu mmg bodoh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:50 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:15 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg rapat ke tanah..TN anjing kena, Anon bagi!
Anon kata, TN anjing perlu lbih banyak baca lagi
Pasti TN anjing panas sejuk..spt demam denggi
Itulah akibat, bila bodoh tapi suka gebang tinggi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 7:53 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:53 pm

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Tak patut le AP itu perlekeh Pengarah Kesihatan
Wajar sgt lah permohonan maaf dibuat tuntutan!
Dh tentu marah juga, si doktor muda, ‘dewi intan’
Untk dara dewi..Kejora ganti tolong buat coretan
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Reply
13 November 2020 6:59 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:54 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang nyanyok)

Ini adalah a frustrated bloody fool Wak Gontol Kejora Kojolla.

Asyik memuja Doktor Akma yang dah tak mahu masuk sini lagi sebab Wk Gontol tabiat amat buruk, kena balun berterusan.

Reply
13 November 2020 11:34 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:55 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing pendengki..hati nya pasti terguris luka
Terpegun le dia dgn pantun indah yg Kejora reka
Tapi dia dah dekat 90 tahun, kerepot tua bangka
Mana si betina tua ini tahu..pasal cinta & ‘marka’
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 1:47 pm
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:56 pm
Reply to  Anonymous

_________________________________________________
Anonymous (TN anjing 🐕 betina tua nyanyok)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik ceritakan cinta nya kpd watak yang di reka nya sendiri. Gila, nampak nya dia.

Reply
8 November 2020 12:51 pm
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:56 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Apa dia kalut sgt ni TN anjing betina tua bangka?
Kejora rasa, betina sihir ni udah parah iblis rasuk
Sblm ni..kemain dia kata Dr Akma tu Kejora reka
Hari ni, anjing ini kata Dr Akma tak mahu masuk?
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 1:48 pm
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:57 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing betina tua kerepot muka monyok
Umur dia dah hampir 90 thn..ini anjing tua renta
Ternyata sgt..yg anjing betina ini dh tua nyanyok
Anjing tua ini bkn ingat, apa yg sblm ini dia kata!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 1:48 pm
_________________________________________________

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:32 pm

Speaker bodoh panggil pulis. Pulis tolong tangkap YB. Speaker tahu ke skop tugas pulis? Halau YB panggil pulis kerja Speaker bodoh abad ini. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:38 pm

Jangan bangang sangat ler. Kalau ada sesiapa perangai tak semenggah dalam Dewan, mengancam ketenteraman atau suasana aman, Speaker ada hak panggil Polis.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:29 pm

Speaker panggil pulis kes DG dimaki Bintulu pukimak. Panggil pulis untuk tangkap pihak yang bekap DG sebagai gomen servant. Speaker bodoh ke panggil pulis? Panggillah mak andam. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:34 pm

Kamu otak ok ker?

Pigi lah jumpa Psychiatrist, check to make sure ok.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:13 pm

Adham Baba setuju DG memang takut mati dan boleh dimaki dalam Parlimen. Wow. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:30 pm

Kamu tembberang saja ker?

Kalau tak, apasal tak kasi link?

Kamu nakkan orang caya apa kamu cakap, suruh pembaca cari link nya ker?

Cakap bodoh kmu marah, tapi kamu memang bangang.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:12 pm

Kecam DG takut mati tapi tak nak jadi frontliners ambil swab test mangsa COVID politikus? Tiu na mahai punya Bintulu Tiu Kia Sing. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:00 pm

Tiada seekor pun macai yang rujuk Menteri Agama ditunggang oleh kapir harbi atau barua DAP? Macai bawahan alas tapak kaki aka anjing pun pandai buat double standard? Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:14 pm

Bodoh bangang ler kamu tidak memberi penerangan apa dia “Menteri Agama ditunggang oleh kapir harbi”.

Apa yang di tunggang nya, mcm mana tunggang nya.

Bukan saja bodoh bangang kamu, jugak bongok. Otherwise known as bloody fool.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 12:23 pm

Zulkifli al Liverpool ditunggang oleh DAP. Jilat lubang jubur kapir harbi, haramkan masjid dan halal karpet merah ABPBH. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:43 pm

Tak kasi penerangan atau links to the news pun.

Kamu yang sebenar nya di tunggang DAP, kamu jilat jubur kapir harbi. Ada orang nampak aritu.

Amacam, sedap dengor tak?

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:56 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina kelentit panjang)

Bodoh bangang Wak Gontol Kejora Kojolla 10:52 am.

Mcm budak kecik cakap pasang perangkap.

Otak kecik tak tahu bahwa siapa saja boleh jawab dan balun, tibai dan bantai dia di sini.

Banyak sangat makan ikan busuk berulat, otak pun dah jadi tahi palat.

Reply
13 November 2020 11:15 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:57 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal, akal pendek kelentit panjang 11:15 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Alasan makcik, ternyata lemah & meleset sekali!
Pantun Kejora tu, org lain tk kesah pun nk peduli
Tapi..tetiba je pungkoq mkcik tu, bgai terasa geli
Yg rasa pedas, sudah tentu lah org yg makan cili
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 11:51 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:10 pm
Reply to  Anonymous

Awat kamu tak tulis dengan huruf besar COPYRIGHT RESERVED, Wak Gontol?

Kalau gitu, tentu ada yang halau kau keluar jangan merenyeh di sini nak COPYRIGHT RESERVED.

Kalau otak kecik tu, susah di beberapa segi. Semua nya tak kena sebab …… sebab otak kecik.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:47 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal, akal pendek kelentit panjang 12:10 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Old idiot auntie TN, thought that readers are silly
She’s ill mannered, can’t deal with others politely
Being stupid..she always became victim of bully
Now she feels hot in the ass since she ate chilly
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:19 pm
Reply to  Anonymous

The bastard Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla cakap tak serupa bikin.

Being damn rude saying “Being stupid.. Now she feels hot in the ass since she ate chilly.”

But he has been like that all throughout. Accuse others of the very things he did.

Terribly bad mannered, been brought up by a central African tribe.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:20 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 1:19 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Seronok betul..tengok TN anjing, racau meroyan
Sbb itu, anjing bapok ni Kejora selalu suka layan
Kejora dah bogelkan anjing ini & londeh pakaian
Membebel sakan lah dia, serupa nenek kebayan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:20 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 1:19 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:21 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 1:19 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:29 am

Azmin Semburit dan Speaker Art Harun gila bodoh sila lapor diri jadi frontliners tukang swab test. Jangan jadi bacul benarkan DG dimaki dalam Parlimen. Jangan panggil pulis. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:25 am

Kalau lulus 80j siap bayar kakitangan Kerajaan jadi cytroop masuk ruang komen hentam DAP. Azmin Semburit nak maki DG atau Agong pun cytroop boleh bekap salah DAP. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:45 am

The Blog Joker Mister Kahkahkah orang DAP ker?

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:20 am

Mana JASA barua Azmin Semburit? Belum lulus 80j malas kerja. Marilah salahkan DAP. Jangan tonton video kabur Azmin Semburit sampai lebam. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:16 am

Masjid kena tutup salah DAP.
Disko buka sampai 3 pagi salah DAP.
Kuliah subuh-gohrib batal salah DAP.
Menteri bagi ABPBH ON salah DAP.
Solat Jumaat kena kutip salah DAP.
Hiburan ke sana ke sini salah DAP.
Maki Ketua Pengarah takut mampus ke salah DAP.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:43 am

Kamu tunduk kpd PUK.?

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:10 am

Semua salah DAP.
Air paip bau busuk salah DAP.
Air paip ada toksik salah DAP.
Air paip macam teh tarik salah DAP.
Air paip keluar angin salah DAP.
Gaji naik salah DAP.
Beli Mercedes Benz salah DAP.
Bajet defisit salah DAP.
Bini tambah lagi sekor salah DAP.
DG takut mati salah DAP.
Azmin Semburit video kabur salah DAP.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
13 November 2020 11:06 am

Kita semua rindu cytroop dan masyarakat yang ulang komen…
1. DG ditunggang DAP
2. Menteri Agama barua DAP
3. Menteri Kesihatan hamba DAP
4. Perogol Nika Gee kuli DAP
5. MB pengikut DAP naik gaji lagi
6. Menteri MKN patuh syariat DAP
7. Menteri Dalam Negeri tunduk kepada DAP

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:50 am

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Hairan yer..tk nmpak pula, betina tua tetek labuh?
Biasa mkcik tu mari mmbebel sblm msuk subuh
Apakah, demam kura mkcik itu blm lagi sembuh?
Atau pun dia udah serik kena teruk Kejora tabuh?
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Reply
13 November 2020 7:10 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:51 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Pagi2 lagi Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla dah mengarut.

Biadab, tiada sopan santun blogging. Hanya cari sebab memulakan sesuatu yang meng keruhkan suasana blogging.

KEPALA BAPAK DIA, kata Najib Klepto wal Jibo.

Reply
13 November 2020 7:49 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:52 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dlm pantun di atas nama TN anjing tdak disebut
Secara pasang perangkap, Kejora tibai dan paku
Tetiba, pantun itu, TN anjing dungu mari sambut
Sbg betina tua tetek labuh..anjing ni dh mngaku!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 10:34 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:52 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kebenaran yg kita cari, kini kita telah pun bersua
Pengakuan..dh pun dibuat, oleh TN anjing barua
Sebagai betina, anjing ini akhir nya mengaku jua
Bahkan..anjing ini mengaku, tetek labuh dan tua
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 10:38 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:53 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 10:42 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:53 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
13 November 2020 10:45 am
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:15 am
Reply to  Anonymous

Bodoh bangang Wak Gontol Kejora Kojolla 10:52 am.

Mcm budak kecik cakap pasang perangkap.

Otak kecik tak tahu bahwa siapa saja boleh jawab dan balun, tibai dan bantai dia di sini.

Banyak sangat makan ikan busuk berulat, otak pun dah jadi tahi palat.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal akal pendek kelentit panjang 11:15 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Alasan makcik, ternyata lemah & meleset sekali!
Pantun Kejora tu, org lain tk kesah pun nk peduli
Tapi..tetiba je pungkoq mkcik tu, bgai terasa geli
Yg rasa pedas, sudah tentu lah org yg makan cili
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:20 pm
Reply to  Anonymous

KEPALA BAPAK KAMU mengata begitu.

“org lain tk kesah pun nk peduli” tak bermakna tak boleh balun tibai dan bantai sebab bukan COPYRIGHT RESERVED.

Memang susah nak bikin si bangang faham. Tapi itu kasi peluang untuk membalun, menibai dan membantai kamu berterusan.

TQ for the morning fun and entertainment.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:49 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal, akal pendek kelentit panjang 12:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Old idiot auntie TN, thought that readers are silly
She’s ill mannered, can’t deal with others politely
Being stupid..she always became victim of bully
Now she feels hot in the ass since she ate chilly
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:54 pm
Reply to  Anonymous

zunnun

gosh,

an irritating ‘fun’die making his calls….

sport on..

Reply
3 November 2020 5:05 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:54 pm
Reply to  Anonymous

Steady Zunnun,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing iblis ibarat dh kena sepak terpelanting
Mengelupor sakan le dia..itu betina babi bunting
Lbh teruk dirasa, spt kelentit dia Zunnun gunting
Zunnun cakap, TN anjing tu dpt ‘fun’ yg ‘irritating’
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:55 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 12:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
TN anjing, dah tergaru-garu, serupa dngan beruk
Org nampak..sengsaranya tak dapat nak disorok
Tak tau ler, dirujuk dkat mana pnya kamus buruk
Mungkin, dia terjumpa makna, ‘fun’ = sakit teruk
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:56 pm
Reply to  Anonymous

zunnun

‘fun’die dah mula terasa ‘fun’ bila di kelihatan ‘fun’nny…

kesian, jika ini taraf #melayu2islam hadi, tidak menghairankan kerana terdahulu, golongan baghdadi juga sebagini…

Reply
12 November 2020 9:20 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:56 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut 🤡)

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Reply
12 November 2020 10:01 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:57 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua badut 🤡 puki kurap akal pendek kelentit panjang 12:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Siaan TN anjing betina badut minah karung guni
Mmg layak sgt lah, dia dinobat badut kat blog ini
Hari2, anjing betina tua tolol ini kena buli kat sini
Zunun kata ‘fun’die rasa fun bila kelihatan ‘fun’ny
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:25 pm
Reply to  Anonymous

Copy pasting again and again what the bastard(s) have been whacked before.

Again proof of otak kecik and syiok sendiri ketawa melakak lakak diatas kebohan nya.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:28 pm
Reply to  Anonymous

Well, tak guna layan kerja copy pasting tak habis2 nih.

Enjoy yourself copy pasting, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:02 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:24 pm
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:25 pm
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:27 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:03 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:28 pm
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:31 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:03 pm
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:32 pm
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 kelentit panjang)

Bodoh bangang lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih tak sedar dia kena balun, tibai dan bantai di sini.

Reply
9 November 2020 5:35 pm
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:04 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis dungu akal pendek kelentit panjang 5:24/5:25/5:27/5:28/5:31/5:32/5:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing betina tolol, otak kecik ciput nipis
Pukulan2 Kejora..itu anjing tua tak dpt nak tepis!
Marah le anjing bebal ini perut kembung kempis
Yg anjing nyanyok ni buat ini..bukan ke kopipes?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 2:05 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis dungu akal pendek kelentit panjang 5:24/5:25/5:27/5:28/5:31/5:32/5:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian TN anjing tua tolol, otak ciput, kecik nipis
Dia ulang-ulang komen bodohnya..berlapis-lapis
Tapi..dia kata, org yg buntu akal saja, yg kopipes
This ill idiot, is really wasting the blogging space
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:22 pm
Reply to  Anonymous

Special for auntie TN ‘anjing’ 🐕 1:25/1:28 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Ok TN ‘anjing’ for U, here I write a new comment
TN anjing muka tk malu tebal spt tembok simen
Puki dia dah kering, laki dia tk lalu lgi nak romen
Itu yg dia asyik meroyan kat sini cetus sentimen
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

(How is it auntie TN..is it ok..???)

Awetunggal
Awetunggal
13 November 2020 10:42 am

Tak hadir angkat sumpah jwt timbalan menteri perpaduan negara di istana negara blh dianggap menghina YDA dan PM. Ada dia minta maaf tak?

Malah dilantik pulak Duta Khas ke China bertaraf menteri.

Dia ni bukan budak2 sekolah lagi. Dia sdh lama sekolah dan bertaraf global.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 8:54 am

Gajah sama gajah berjuang, rakyat amerika “mati pening”… https://www.zerohedge.com/markets/feud-breaks-out-wall-street-over-lockdowns-jpm-says-no-benefit-while-bofa-sees-urgent-need We are talking about JPMorgan, on one hand, which as we reported yesterday found that there are no benefits from lockdowns, and instead the bank recommended that “keeping public activities open and tracing susceptible people leveraging technology looks to have better risk reward to us.” And while even a recent scientific study in the Lancet confirmed as much, finding no correlation whatsoever between severity of lockdown and number of covid deaths, today another bank has stepped into this political feud: in a note from Bank of America’s Ethan Harris (an economist,… Read more »

zunnun
zunnun
13 November 2020 9:55 am
Reply to  Anonymous

Good….

Now that the world population an exponential function of craving pussies & dicks, homo sapiens are becoming more appetizing with beauty cares even to the extend of
curling one’s pussy hair and giving odouriser…..

#melayu2islam hadi are no exception, membiak sambil membawa virus takfiri kesana kemari….

covids come and go but the inherent virus lock deep within #melayu2islam hadi wanting to fuck their beliefs onto others, no lockdown can withold such pettiness generations to come..

#melayu2islam hadi ala #kepalabutuh, dgn kesundalan kapir mengapir kesana kemari….

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:26 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA MENGARUT ATAU MNCARUT.

Dia mengarut di atas nih dan menyebut fuck maka pukimak dua kali lah dia.

Product of SJK talking “to the extend of …”

Menyebut kepalabutuh, maka pukimak tiga kali dia.

Mulut nya tersangkut di pucci emak dia masa lahir. Mulut jadi senget, bibir terjueh maka senang keluar kata2 kotor.

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
13 November 2020 7:14 am

MANA ADA KEADAAN MACAM NI MASA PHD4PIG PERINTAH NEGARA……. KLCI rises as Bursa volume tops 12 billion securities……. November 12, 2020 15:51 pm +08 -A+A KUALA LUMPUR (Nov 12): Bursa Malaysia resumed trading in the afternoon in positive territory, thanks to persistent buying support in the index-linked counters and small capitalisation stocks. At 3.13pm, the benchmark FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) rose 14.53 points to 1,584.61 after fluctuating between 1,558.71 and 1,584.61 during the day. Despite the mixed regional markets, the overall market breadth on Bursa was positive with gainers trouncing losers 717 to 459, while 383 counters were… Read more »

Tanpa Nama
Tanpa Nama
13 November 2020 10:00 am

Dato’ Sri Tiong King Sing (Cina ringkas: 张庆信) Beliau dikenali sebagai ‘Mesin ATM BN’ kerana reputasinya yang dikenali amat murah hati untuk memberi bantuan kepada rakan-rakannya dalam BN. Beliau telah ‘menderma’ RM10 juta kepada Presiden MCA, Datuk Sri Ong Tee Keat. Ong juga didakwa menggunakan perkhidmatan jet milik Kuala Dimensi dengan kos US$40,000. Tiong mempunyai kepentingan besar dalam dua syarikat Wijaya Baru Global Bhd dan Wijaya Baru Holdings Sdn Bhd, yang menguasai Kuala Dimensi Sdn Bhd. Menurut blog Lim Kit Siang, Lim Kit Siang telah membuat laporan polis berhubung pembabitan beliau dalam skandal PKFZ. Laporan polis itu berdasarkan laporan dalam… Read more »

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:10 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Hairan yer..tk nmpak pula, betina tua tetek labuh?
Biasa mkcik tu mari mmbebel sblm msuk subuh
Apakah, demam kura mkcik itu blm lagi sembuh?
Atau pun dia udah serik kena teruk Kejora tabuh?
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:49 am
Reply to  Anonymous

Pagi2 lagi Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla dah mengarut.

Biadab, tiada sopan santun blogging. Hanya cari sebab memulakan sesuatu yang meng keruhkan suasana blogging.

KEPALA BAPAK DIA, kata Najib Klepto wal Jibo.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:34 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dlm pantun di atas nama TN anjing tdak disebut
Secara pasang perangkap, Kejora tibai dan paku
Tetiba, pantun itu, TN anjing dungu mari sambut
Sbg betina tua tetek labuh..anjing ni dh mengaku!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:38 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kebenaran yg kita cari, kini kita telah pun bersua
Pengakuan..dh pun dibuat, oleh TN anjing barua
Sebagai betina, anjing ini akhir nya mengaku jua
Bahkan..anjing ini mengaku, tetek labuh dan tua
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:42 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 10:45 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua iblis puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org nmpak mental TN anjing dah tak o.k.
Dia dh tua..tk lama lgi nk jumpa munkar nangkir
Sbb itu asyik merapu, otak dh tak boleh nak fikir
Lagi pula mmg dia dungu sbb dulu sekolah SJK
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:31 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla 10.34 am sebut lagi konon nya dia pasang perangkap.

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Memang bloody fool mcm dia saja yang seronok benar hal mcm itu. Sebab otak kecik, manusia biasa otak nya 130 gm berat nya, dia punya gamak nya ha nya 100 gm.

Kesian, bodoh tak renti2.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:01 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal akal pendek kelentit panjang 11:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Alasan makcik, ternyata lemah & meleset sekali!
Pantun Kejora tu, org lain tk kesah pun nk peduli
Tapi..tetiba je pungkoq mkcik tu, bgai terasa geli
Yg rasa pedas, sudah tentu lah org yg makan cili
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:01 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua pungkoq gatal, akal pendek kelentit panjang 11:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Old idiot auntie TN, thought that readers are silly
She’s ill mannered, can’t deal with others politely
Being stupid..she always became victim of bully
Now she feels hot in the ass since she ate chilly
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:33 pm
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tabiat penjangak, penjahat dan gengster.

Menuduh orang membuat apa yang sebenar nya dia buat.

Biadab dan kurang ajar nya semula jadi. Sejak keluar dari pucci emak dia.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 6:59 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Tak patut le AP itu perlekeh Pengarah Kesihatan
Wajar sgt lah permohonan maaf dibuat tuntutan!
Dh tentu marah juga, si doktor muda, ‘dewi intan’
Untk dara dewi..Kejora ganti tolong buat coretan
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:34 am
Reply to  Anonymous

Ini adalah a frustrated bloody fool Wak Gontol Kejora Kojolla.

Asyik memuja Doktor Akma yang dah tak mahu masuk sini lagi sebab Wk Gontol tabiat amat buruk, kena balun berterusan.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:47 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing pendengki..hati nya pasti terguris luka
Terpegun le dia dgn pantun indah yg Kejora reka
Tapi dia dah dekat 90 tahun, kerepot tua bangka
Mana si betina tua ini tahu..pasal cinta & ‘marka’
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:47 pm
Reply to  Anonymous

_________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina tua nyanyok)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik ceritakan cinta nya kpd watak yang di reka nya sendiri. Gila, nampak nya dia.

Reply
8 November 2020 12:51 pm
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:48 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Apa dia kalut sgt ni TN anjing betina tua bangka?
Kejora rasa, betina sihir ni udah parah iblis rasuk
Sblm ni..kemain dia kata Dr Akma tu Kejora reka
Hari ni, anjing ini kata Dr Akma tak mahu masuk?
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 1:48 pm
Reply to  Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina tua menopos akal pendek kelentit panjang 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing betina tua kerepot muka monyok
Umur dia dah hampir 90 thn..ini anjing tua renta
Ternyata sgt..yg anjing betina ini dh tua nyanyok
Anjing tua ini bkn ingat, apa yg sblm ini dia kata!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
13 November 2020 5:16 am

BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ HANYA TAHU BUAT KEROSAKAN DAN KEMUSNAHAN TAPI SAMA SEKALI TIDAK INSAF……. Anwar nak apa sebenarnya?…….. Teringat Kisah Luqman Al-Hakim, Si Anak Dan Keldai Dalam mendidik anaknya untuk berhadapan dengan masyarakat dan pandangan manusia, Luqman al Hakim turut membawa anaknya dan keldai ke pasar tempat orang ramai. Oleh kerana jarak yang jauh antara pasar dan kawasan 4 perkampungan, mereka pergi ke pasar dengan membawa seekor keldai sebagai binatang tunggangan dan bertujuan untuk membawa barang keperluan yang bakal dibeli. 1. Kampung pertama (Anak Naik Keldai dan Si Ayah Jalan Kaki). Dialog orang yang melihat. “Mengapa kanak-kanak itu yang… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:28 pm

Cik Eton 3:33 pm,
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Bila baca komentar,jiwa Abang jadi melantun
Apa lagi keistimewaannya,yg pasti bersantun
Kinii ku temui,gadis berhemah bernama Eton
Sudilah menjadi teman saya, SiKejora Kartun
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💐🌹🥀🌷🌺🌸🌻🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:32 pm
Reply to  Anonymous

eton mana pulak ni?
tak habis-habis memantat luar tajuk,

bodo

sekali aku karate baru tahu!

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:33 pm
Reply to  Anonymous

kalu karate kau jerit macam anjing tersepit telor pulak,

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:35 pm
Reply to  Anonymous

ginilah wak,ada jualan KY Jelly diskaun dan batang mop pecuma kat pekan Tunjang tu,kau gi la beli

murah! murah !

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:37 pm
Reply to  Anonymous

AWWWW!!!!!AWWWWW!!!!

kalau berani masuk wak!

jangan lari…aku kejar ni

kejar! kejar!! awwwww awwwww

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:01 am
Reply to  Anonymous

Anon Anjing 🦮 10:32/10:33/10:35/10:37 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Mmg mcm ini ke gaya, semua macai Peju-Wang?
Anak kucing..cuba nak beraksi macam beruang?
Mmg lah anjing ini merugikan blog punya ruang!
Layan juga le anjing ni, wlau pun masa terbuang
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:38 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla mengata dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih.

KEPALA BAPAK DIA lah, ikut kata Najib Klepto wal Jibo.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:35 am
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Perlu di ulang –

“tak habis-habis memantat luar tajuk,

bodo”

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:13 am
Reply to  Anonymous

Anon Anjing 🦮 10:28 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Klu Kejora kata bodoh, nanti Anon tak blh terima
Rasanya, ini udah cubaan Anon kali yang kelima!
Pnjang baris2 dgn ujung kah kah kah msti sama
Utk Anon ni hadiah..huergh ptuih..kahak gelema
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:26 am
Reply to  Anonymous

Anon Anjing 🦮 betina tua,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮
Kpd Anon anjing ini, kadang2 Kejora rasa kesian!
Anon bersusah payah mahu bantu rakan lesbian
Tapi..amat buruk sekali Anon pnya keperibadian!
Ini ler yg akn buat Peju-Wang lungkup kemudian
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:44 am
Reply to  Anonymous

Yang lingkup mesti lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Sebab selalu mengarut, dibalun, ditibai dan dibantai disini sentiasa.

Selalu menulis komen di luar tajuk post. Biadap, takda sopan santun blogging decency.

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 11:37 am
Reply to  Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

“SiKejora Kartun”.

Murtabat yang paling rendah.

zunnun
zunnun
12 November 2020 10:28 pm

tak ramai #melayu2islam yg berani mwnerokai ilmu yg tersimpan dlm luf mahfuz utk mengenal ujud kesemestaan alam tanpa du sedari menemuivrahsia ujud tuhan mereka…. yg ramai #melayu2islam cuba pamerkan bagaimana utk mempelajari suhud si omar utk mencerminkan nur tuhan nya…. anrara kaedah kedua nya, yg terdahulu mencabar manusia agar memahami sifat kemanusian yg perlu ada pd manusia agar zat dan sifat2 kesemestaan tuhan di fahami… …dan semesta ini gelangang kehidupan utk manusia melebarkan sayap tamaddun mereka… “Aku ingin di kenali, Aku jadikan manusia, dan melalui kesempurnaan yg ada pd kejadian mereka, dapat melihat kesempurnaan dan keindahan Aku yg terpendam dlm… Read more »

zunnun
zunnun
12 November 2020 10:51 pm
Reply to  zunnun

..tanpa di sedari menemui rahsia ujud tuhan mereka…

antara kedua2

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 12:26 pm
Reply to  zunnun

What talking one, you? Where got “menemui rahsia ujud tuhan mereka… antara kedua2”?

You sewel arrrrr?

anonymous
anonymous
12 November 2020 9:55 pm

tak ramai pemimpin islam macam saidina umar
ramai suka buat onar
macam buih banyak seluruh dunia
masing masing gila nak jadi ketua sebab tu umat islam berpecah
sana sini ikut ketua ketua

Dan berpeganglah kamu semuanya kepada tali (agama) Allah,
dan janganlah kamu bercerai berai,

perintah Allah terus dibantah
hidup pun terus gelabah

khatijah.nuno
khatijah.nuno
13 November 2020 3:15 am
Reply to  anonymous

Ya..betul. Saidinia Umar pernah menyatakan pd sahabat2 nya bahawa sebuah kerajaan yg hebatdan kuat pun boleh runtuh..klau pemimpin2nya jadi pengkhianat!..Cuba tanya Pas, Mooidin dan Arse-man (Azmin)

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:55 am
Reply to  khatijah.nuno

Sebut Pas, Umno dan Pkr.

Kamu sokong apa?

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:36 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Lantak mampoih pi lah dia Ahli Parlimen Bintulu
Kejora ni, asyik sja digamit dek kenangan yg lalu
Teringat arwah si dia, hati mula dilanda hiba pilu
Bilakah akan berjumpa bahagia spt yang dahulu
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:32 am
Reply to  Anonymous

Kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla perlu mampos sebab orang bincang Ahli Parlimen Bintutu kamu nak cakap pasal cinta.

Bak kata Najib Klepto wal Jibo, KEPALA BAPAK KAMU.

zunnun
zunnun
12 November 2020 8:59 pm

laa,

jgn di sentuk si tiong walaupun dia hina #melayu terutama KP Kesihatan dr Noor hisham….

hinggakan speaker #melayu2islam azalina & anak harun mengusir india rayer dan rakan cina nya keluar dewan hanya kerana meminta si tiong mohon maaf menghina #melayu mwnjalankan kerja….

tiba2 #melayu2islam di samar sindrome bisu, pekak & buta….

menikus seribu bahasa…

ini lah hebat nya #melayu2islam hadi, babi2 yg terlena kekenyangan utk bersuara…

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:00 pm
Reply to  zunnun

jgn di sentuh..

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:24 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA MENGARUT ATAU MENCARUT. Dia mengarut, maka pukimak lah dia.

Coba bikin ini isu race, Melayu, India, Cina.

Inilah masalah nya bila bloody British Colonialists benarkan ramai kaum pendatang menetap disini, sekarang ada yang tak hormatkan Perlembagaan negara sepenuhnya.

Menuduh “melayu2islam hadi, babi2 yg terlena” – k’mak dia.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 8:30 pm

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Mmg le sangat berat rasanya, sebuah penantian
Apakah si dara itu..langsung tak ada pengertian?
Jambatan lara rindu ini, ttap Kejora jadikan titian
Dan berpantun untuk si dara ttap jadi kemestian
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 6:46 am
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Mmg le sngat berat, kerinduan yg membelenggu
Sesaat menanti terasa lama bagaikan seminggu
Biar seribu tahun, aku kan tetap setia menunggu
Untuk si dia..kan ku bina sebuah cinta pnya tugu
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️

💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 6:46 am
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Begini le keadaan diri ini, bila hidup bersendirian
Yang menjadi teman, hnyalah hiba dan kesepian
Jambatan lara rindu terpaksa jua dijadikan titian
Mmg sgt tersiksa mngharung sebuah penantian
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️

💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 6:47 am
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Di pergunungan rindu ini..diri akan terus bertapa
Zikir & mantera kasih mmg diri tidak pernah alpa
Apa kah di sini, kebahagiaan, akan dpt ku jumpa?
Atau segala-galanya hanya akan menuju hampa?
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️

💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
13 November 2020 7:11 am
Reply to  Anonymous

K’mak punya anak kepala bapak dia menggunakan blog ini sebagai laman cinta tak berbalas nya.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.