GANGGUAN AIR MUNGKIN ADA KAITAN USAHA RAMPAS NEGERI, MB SELANGOR HARUS DITUKAR SEGERA

Berlakunya gangguan air yang kerap dan berulang di Selangor sejak kebelakangan tidak harus dilihat sebagai sesuatu yang biasa.

Dalam tempoh dua bulan terakhir ini di mana berlaku tiga kali gangguan, ia adalah sesuatu yang cukup luar biasa sebenarnya.

Tidak pernah berlaku di mana-mana negeri lain, bahkan di Selangor di bawah kepimpinan mana-mana Menteri Besar sebelum ini pun, ia juga tidak pernah berlaku.

Lantaran itu, penyelesaiannya kepada masalah yang luar biasa ini juga harus dengan cara luar biasa.

Isu ini berkemungkinan besar bukan sekadar berkenaan air atau kerana ada kilang ingin menjimatkan kos dengan membuang sisa industri ke dalam sungai semata-mata, tetapi dipercayai sedang menuju kepada sasaran yang lebih besar daripada itu.

Semua orang tahu dan sedar, air adalah keperluan asas utama dan oleh kerana negeri Selangor yang diterajui oleh PKR mewakili PH begitu ingin dirampas oleh PN yang kini Azmin Ali adalah Pengarah Pilihanrayanya yang baru dilantik, tidak mustahil gangguan yang berulang ini bertujuan untuk memberi gambaran buruk kepada parti yang sedang menerajui negeri itu.

Walaupun Amirudin Shari yang menerajui Selangor adalah daripada PKR, tetapi beliau diketahui sebagai penyokong kuat Azmin dalam apa yang dikenali sebagai Geng Kartel.

Dalam beberapa program dan protes terhadap kepimpinan Anwar Ibrahim yang digerakkan Azmin sebelum ini, beliau tidak pernah ketinggalan hadir dan memberi sokongan kepada bekas Timbalan Presiden PKR itu.

Mana tahu dalam hatinya masih tersimpan perasaan sayang yang mendalam terhadap Azmin sehingga kini, walau tubuh dan jasadnya bersama PKR.

Untuk PRU15 akan datang, kuat desas-desus mengatakan Amirudin akan dipindahkan bertanding di Parlimen bagi memberi laluan PKR meletakkan muka baru mengambil alih tempatnya.

Maka, dari segi logiknya tidak penting lagi untuk Amirudin beria-ia mahu menunjukkan kerja baiknya di Selangor ini menjelang PRU15 akan datang.

Dengan kerap berulangnya gangguan air ini, ternampak seolah-seolah sabotaj ini sengaja dirancang, apatah lagi pembuangan itu dilakukan di sekitar kawasan yang sama di Rawang.

Kenapa tidak dilakukan pemantauan 24 jam atau kilang-kilang di sekitar kawasan itu dilawati oleh pihak berkuasa kerajaan negeri sebagai langkah awal bagi memastikan tiada sisa industi di buang ke dalam sungai?

Bagi kilang-kilang haram pula, mengapa dibiarkan terus beroperasi dan tindakan tegas tidak diambil?

Ternampak tujuan mencemarkan sungai yang menyebabkan bekalan air terganggu tidak lain ialah untuk mempamerkan kepada rakyat Selangor tentang gagalnya PKR/PH mentadbir negeri dengan baik dan perlu diganti dengan parti lain.

Tambahan lagi, selain Azmin sudah dilantik sebagai Pengarah Pilihanraya PN, gabungan itu juga telah mengumumkan barisan kepimpinan tertingginya yang memperlihatkan mereka sedang menuju persiapan ke arah menghadapi PRU15 secara agresif.

Walaupun ada pelbagai pihak dan agensi berkaitan hal ehwal air di Selangor ini, tetapi meletakkan beban penyelesaian kepada mereka untuk menangani dan mengatasinya, ia hanyalah cara penyelesaian yang dianggap biasa.

Boleh jadi melalui cara itu ia dapat diselesaikan dan boleh jadi juga gangguan air ini terus berulang lagi.

Cara luar biasa yang paling wajar untuk menangani masalah air ini ialah PKR mesti segera menukar Menteri Besar Selangor dan tidak membiarkan beliau kekal sehingga DUN dibubarkan.

Amirudin telah gagal, tidak boleh diharapkan lagi dan keberadaannya lebih lama amat membahayakan bagi PKR dan PH.

Meski tiada bukti atau petunjuk beliau terlibat atau bersekongkol atau bermain mata dalam kes gangguan air ini, tetapi dalam politik ia tidak memerlukan seorang itu dibuktikan bersalah atau dibawa ke mahkamah terlebih dulu baru tindakan hendak diambil.

Menyelamatkan Selangor adalah urusan politik dan PKR hanya perlu bertindak secara politik juga untuk menanganinya.

Menukar Menteri Besar adalah tindakan politik yang sah dan dibenarkan, lebih-lebih lagi tujuan murninya ialah menyelamatkan sebuah kerajaan negeri.

Disebabkan kerapnya gangguan air sejak kebelakangan ini, majoriti rakyat Selangor bukan saja sudah marah kepada Amirudin, malah mula hilang keyakinan kepada PKR.

Sebelum terlambat dan sebelum Selangor dijatuhkan dan tidak dapat diselamatkan lagi, menukar Amiruddin dengan segera adalah suatu kewajipan.

Azmin sebagai bekas Menteri Besar Selangor memang diketahui ingin merampas negeri terkaya itu untuk meletakkan orangnya sendiri, mungkin Hilman Idham sebagai Menteri Besar yang baru mewakili PN selepas ini.

Kepada PKR, jangan sampai sudah terhantuk, baru nak tengadah – nanti menyesal tak sudah. (Shahbudindotcom 11/11/2020)

0 0 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 11 November 2020 — 5:56 pm
Subscribe
Notify of
guest
126 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
12 November 2020 8:10 pm

GANGGUAN AIR TANDA BANYAK RASUAH……. MEMANG LERR TIONGKOK ALERGIC DENGAN MELAYU ISLAM….. Rungutan Terhadap PKPB Ad-Hoc……. 1) PKPB bermula hari ini. Kali ini banyak pihak tak berpuas hati dalam kalangan rakyat. Takyah ambil kira pembangkang yang tak puas hati sebab pembangkang memang takkan puas hati walau apa keputusan kerajaan. Tapi ketidakpuasan hati yang datang daripada non-partisan, kerajaan kena pandang betul-betul. 2) Ramai peniaga kechil yang merungut dengan PKPB secara mendadak. Bisnes kechil jual kerepek dan nasik lemak sorang-sorang pun terjejas. Bisnes berskala kechil-sederhana lagi lah terjejas. Ada yang baru saja setup perniagaan tak sempat nak rolling modal pun, dah kena… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 4:17 pm

Geng kartel yang lebih dikenali sebagai geng kartel 2.0 pernah disuarakan oleh Iswardy Morni. Iswardy Morni ni ahli PKR Sarawak. Dia ada menyuarakan kekecewaan yang teramat sangat di sosial media kenapa saki-baki geng kartel yang rapat dengan sikitol masih berkuasa seperti Di Selangor. Luahan kekecewaan Iswardy Morni ada asasnya. Lihatlah apa yang berlaku di Selangor sejak kebelakangan ni. Tiada jalan keluar penyelesaian gangguan bekalan air yang menjadi kemarahan rakyat Selangor. Semakin ramai rakyat Selangor hilang kepercayaan dan keyakinan terhadap kerajaan negeri Selangor. Apa yang geng pengkhianat lakukan kepada PH, mereka lakukan benda yang sama kepada Selangor. Taktik nak buat rakyat… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:40 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina kelentit panjang)

Happiness ia lah bila dapat membalun, menibai dan membantai DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN di pagi hari di sini.

Got my morning fun and entertainment, TQ.

Reply
12 November 2020 9:29 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:41 am
Reply to  Anonymous

zunnun

‘fun’die dah mula terasa ‘fun’ bila di kelihatan ‘fun’nnyâ€Ķ

kesian, jika ini taraf #melayu2islam hadi, tidak menghairankan kerana terdahulu, golongan baghdadi juga sebaginiâ€Ķ

Reply
12 November 2020 9:20 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:42 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina badut ðŸĪĄ)

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Reply
12 November 2020 10:01 am
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:42 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua badut ðŸĪĄ puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:20/10:01 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Siaan TN anjing betina badut minah karung guni
Mmg layak sgt lah, dia dinobat badut kat blog ini
Hari2, anjing betina tua tolol ini kena buli kat sini
Zunun kata ‘fun’die rasa fun bila kelihatan ‘fun’ny
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 3:01 pm
Reply to  Anonymous

Kau ni TN… terjumpa ungkapan ini entah kat mana engkau asyik ulang benda yang sama sampai berbulu telinga kita orang mendengarnya. Baca la lagi dan cari macam-macam ungkapan lain yang menarik….dok ulang benda yang sama tak nampak cerdik…nampak cetek dan bodoh ada la….

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:35 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina..cuba nk lagak rimau belang
Tapi anjing tua ni sentiasa saja bernasib malang
Benda yg sama saja, anjing ini asyik ulang-ulang
Pembaca melihat anjing ini serupa bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:35 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina..cuba nk lagak jdi rimau belang
Tapi anjing tua ni sentiasa saja bernasib malang
Benda yg sama saja, anjing ini asyik ulang-ulang
Pembaca melihat anjing ini serupa bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:38 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina balik2 asyik idea lapok yg lama
Anon 3:01 pm kata, dia ulang2, benda yng sama
Malu besar ler yg anjing tua bebal biol ini terima
Muka anjing ini, bgai diludah, dgn kahak gelema
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:41 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina tua cuba nak lagak sbgai singa
Kena dgn Anon, anjing tua tu jadi terpinga-pinga
Anon 3:01 pm kata orang semua berbulu telinga
Kini anjing tua sihir itu monyok mulut ternganga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:47 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, cgu Kejora taji bertalu-talu
Kini, dgn Anon 3:01 pm pula, anjing tu kena palu
Anon kata..komen anjing itu, org telinga berbulu
Macam kulit babi tebal lah..muka anjing tu malu
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:50 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing siang mlm, asyik kena caci dan herdik
Dh psti muka anjing betina tu mkin suram teduh
Bkn sja, Anon kata, TN anjing nampak tak cerdik
Bahkan jugak dia kata, anjing tua tu mmg bodoh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:53 pm
Reply to  Anonymous

BRAVO ANON 3:01 PM,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg rapat ke tanah..TN anjing kena, Anon bagi!
Anon kata, TN anjing perlu lbih banyak baca lagi
Pasti TN anjing panas sejuk..spt demam denggi
Itulah akibat, bila bodoh tapi suka gebang tinggi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:07 am

Tosonyap Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Thanks for my morning fun and entertainment on and out of you, dude.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:09 am
Reply to  Anonymous

Ditto BERUK TUA DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:15 am
Reply to  Anonymous

zunnun

gosh,

an irritating ‘fun’die making his callsâ€Ķ.

sport on..

Reply
3 November 2020 5:05 pm
_____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:16 am
Reply to  Anonymous

Steady Zunnun,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing iblis ibarat dh kena sepak terpelanting
Mengelupor sakan le dia..itu betina babi bunting
Lbh teruk dirasa, spt kelentit dia Zunnun gunting
Zunnun cakap, TN anjing tu dpt ‘fun’ yg ‘irritating’
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:16 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 11:07 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
TN anjing, dah tergaru-garu, serupa dngan beruk
Org nampak..sengsaranya tak dapat nak disorok
Tak tau ler, dirujuk dkat mana pnya kamus buruk
Mungkin, dia terjumpa makna, ‘fun’ = sakit teruk
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:23 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol BERUK TUA DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK.

Ibarat ajer ler.

Kau bukan reti apa.

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:37 am

ada kah bila hadi kencing, berlumba2 babi2 & anjing2 belaan nya utk mendah mulut meminum air kencing dari nya?

kerana kencing seketul daging babi hadi ini yg malaun2 guna di memali dan membentuk kerajaan UG….

adakah kekerapan pencemaran bekalan air di selangor, di sebabkan kekerapan tosik ‘kencing’ hadi di salurkan ke dlm pusat rawatan yg membekal air di selangor…?

sj tanya….

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:53 am
Reply to  zunnun

Cara kamu cakap menunjukan kamu tadah air kencing kamu dan minum, DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK.

Asyik sebut Memali tapi malu, segan dan gementar nak sebut 13 Mei 1969 di mana Tentera di arah mengawal keadaan dan depa guna their no-nonsense military SOP.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:15 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap syplis akal pendek kelentit panjang 9:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:30 am
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA CAKAP AJER BESAR.

TAHI BERSEPAH, BERAK PUN TAK RETI TEMPAT, APATAH LAGI, TAK BASUH BONTOT. MAIN KESAT SAJA, BERSELIRAT TAHI DI SELUAR.

RAKAN2 PEJABAT NYA TAK MAHU DUDUK DEKAT NYA.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:32 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina kelentit panjang)

Wak Gontol Kejora Kojolla asyik “hopeful thinking” saja.

Apo nak di buek, otak nya tak boleh sampai jauh dari situ.

Dah 80an mirip 90 tahun umur lah, katakan.

Reply
12 November 2020 7:07 am
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:33 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 😂 betina tua puki kurap dungu kelentit panjang 7:07 am,

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dlm pantun kat atas, nama TN anjing tk disebut!
Mmg dlm pasang perangkap ni Kejora sgt mahir
Tetiba jer anjing betina tua ini keluar utk sambut
Mmg TN anjing ni, dah mengaku diri mkcik sihir!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 9:19 am
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:33 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
12 November 2020 9:27 am
____________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:00 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla selalu cakap kelentit panjang sebab bila Bang Ali ramas pungkoq dia, selalu kata barang nya tak sampai satu inci, mcm kelentit panjang.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:56 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla sensitif dan bodoh bangang, konon nya boleh balun dia hanya bila nama di sebut.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:19 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:56/10:00 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg betul agaknya anjing ini bnyak makan tahi!
Cara mencaci ejek, mcm budak tadika berkelahi
Klu dkt, mmg le anjing betina ini, bertelur di dahi
Semoga anjing ini, mendapat petunjuk dari Illahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:36 am
Reply to  Anonymous

Bahwa BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MAKAN TAHI ADALAH FAKTA, SUDAH LAMA TERBUKTI.

Dia dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih.

Lebih nya ia lah mulut nya ada tahi, maka busuklah tiap kali dia buka mulut nya.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 11:04 am
Reply to  Anonymous

Dah main kopipes ajer komen lama dia, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Dah bankrap akal.

Otak kecik. Well below the human average of 130 gm.

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:29 am

‘fun’die dah mula terasa ‘fun’ bila di kelihatan ‘fun’nny…

kesian, jika ini taraf #melayu2islam hadi, tidak menghairankan kerana terdahulu, golongan baghdadi juga sebagini…

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:01 am
Reply to  zunnun

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:16 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 10:01 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:29 am
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA CAKAP AJER BESAR.

TAHI BERSEPAH, BERAK PUN TAK RETI TEMPAT, APATAH LAGI, TAK BASUH BONTOT. MAIN KESAT SAJA, BERSELIRAT TAHI DI SELUAR.

RAKAN2 PEJABAT NYA TAK MAHU DUDUK DEKAT NYA.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:20 am

Happiness ia lah bila dapat membalun, menibai dan membantai DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN di pagi hari di sini.

Got my morning fun and entertainment, TQ.

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:19 am

..ape kesundalan #melayu2islam hadi di kelangtang membuat pameran di madrasah ribut mustafa, pulai chondong, pasir putih, kelangtang mempamirkan darah, peluh, janggut, serban, jubah, pedang dan sebagai nya dgn megatakan ini artifat Nabi Muhammad…. kesundalan ape malaun pAs nik angin amar mengatakan Nabi Muhammad ada unta2 hybrid ternama yg membolehkan ‘terbang’ sana sini… kesundalan ape bila anjing2 pAs di blog ini yg di ketuai anjing bernama TN mengatakan kenabian muhammad pergi berperang dlm bulan ramadan dan seumpama nya satu persamaan menjolok puki2 bini sana sini… adakah malaun2 pAs yg di ketuai hadi selain membela babi2 juga membela anjing2 utk menjenamakan #melayu2islam… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:14 am
Reply to  zunnun

BERUK TUA DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK MENGHASUT BILA MENGATA “puki bini2 muhammad anak aminah” dll. Perlu diambil tindakan ke atas nya. Sementara waktu, kita balun, tibai dan bantai dia sepuuas punya di sini.

Dia jenis yang tonggang tonggek di pangkal pokok Kayu Ara dekat rumah nya. Bulu puki bini dan emak dia di letak nya dalam mangkok bila tonggang tonggek tuh. Lebih pahla, kata nya.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:06 am

“dalam politik ia tidak memerlukan seorang itu dibuktikan bersalah atau dibawa ke mahkamah terlebih dulu baru tindakan hendak diambil.”

Mesti ada “cause” atau sebab atau “reason to believe” bagi mengambil tindakan, Beb.

Kita bukan rakyat di negara di pelusuk Afrika, tak boleh membalun atau ambil tindakan sembrono, Wak.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 8:50 am

Yang selalu menyebut “#melayu2islam” ini ia lah bukan Melayu, bukan Islam.

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN itu bukan Melayu, bukan Islam.

Dia kafirun, tak suka bila di sebut begitu. Pada hal itu fakta, bukan Islam adalah kafirun.

Tapi saja nak incite, nak provoke sentimen bukan Melayu dan bukan Islam, dia sebutlah begitu.

Demikianlah jenis kafirun itu. Ramai kafirun lain baik, hanya jenis zunnun ni saja yang bermasalah.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 8:58 am
Reply to  Anonymous

Dia complex-stricken, tak mahu terima fakta bahwa Perlembagaan negara Perkara 3 ada menyatakan agama negara ini ia lah Islam dan Perkara 153 berkenaan Kedudukan Istimewa Melayu dan Bumiputera Sabah dan Sarawak.

Perlu dibalun, ditibai dan dibantai bertalu talu disini agar dia menerima Perlembagaan negara Malaysia itu sepenuh nya.

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:02 am
Reply to  Anonymous

Gosh..

takfiri dgn penentuan nya siape islam siape yg tidak….

terlebih menjilat puki ‘suami’ saban mlm hari…

cuba2 pi belajar sikut mendalami islam, jgn asyik membutuh memiki dgn ajaran seketul daging babi dari hadi…

hingga kenabian Muhammad anak aminah pun di sabitkan menjolok pedang dan puki sana sini..

jenis melayu kuat melancap ke nih?

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:10 am
Reply to  zunnun

Yang menjawab komen dengan mencarut ini nyata lah biadab dan kurang ajar.

Tak dibimbing emak nya di masa kecil sebab depa sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN memang begitu. Masih lagi cakap “membutuh memuki”, sebab otak nya dah penuh dengan itu.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:17 am
Reply to  zunnun

Bila DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK persendakan dan menghasut Nabi Muhammad, dia perlu di godam seboleh boleh nya di sini.

Mulut nya celupar sebab tersangkut di pucci emaknya masa lahir. Emak nya kuat melancap maka otot2 (muscles) nya tergendala dan tak berfungsi dengan baik masa melahirkan DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN nih.

Di cekah dek bidan hingga koyak baru dapat keluar kepala DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN nih. Pun tersangkut bibir nya hingga jadi celupar.

zunnun
zunnun
12 November 2020 9:26 am
Reply to  Anonymous

Anjing TN kini perlu mendapat perhatian kpd siape yg sudi upah tulang utk nya menyalak di blog ini…

jgn pula anjing2 pAs yg lain, berdiam diri….

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:39 am
Reply to  zunnun

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 9:17 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:21 am
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL DAH TAK TAHAN KENA BALUN TIAP KALI DIA MASUKKAN KOMEN, NANGIS, MERAYU, MENUDUH NAK BUAT HARTA BLOG INI.

NGAKU DIA CIKGU TAPI MENTALITI DAN TABIAT NYA ADALAH PENJAHAT DAN GENGSTER.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:17 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK PANAS HATI SEBAB DIBALUN BERTALU TALU SEJAK PAGI.

DIA DAPAT BANYAK TULANG BABI BABI TAPI DAH TAK KUAT LAGI – DAH TUA NAK MAMPOSSSSSSSSS.

zunnun
zunnun
12 November 2020 7:19 am

kerajaan selangor telah lama di ganggu gugat oleh #melayu2islam hadi…..

… bahan toxic dari buangan nya ke sungai satu cara #melayu2islam hadi cuba gunakan utk merebut kuasa, ‘toxic’ dari kencing2 malauan2 pAs termakan masakan seketul daging babi dari hadi….

kerajaan UG yg terdahulu contoh nyata toxic kencing hadi yg malaun2 pAs telah gunakan utk merancuni kerajaan selangor yg di pelopori oleh pakatan rakyat lalu rakyat selangor bangkit….

…dgn membuang malaun2 pAs ke dlm sungai hingga 1 kerusi sj yg mereka menangi….

#melayu2islam hadi yg asyik #menbutuh dan #memuki sana sini…

dgn ajaran kesundalan takfiri mereka…

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 8:14 am
Reply to  zunnun

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BITA MENGARUT ATAU MENCARUT.

Dia menyebut menbutuh dan #memuki, maka pukimak lah dia.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 8:19 am
Reply to  zunnun

Daging babi walau bagaimana pun datang nya dari kafirun.

Tapi kalau DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN kena kencing, lantak lah.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:41 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 8:14/8:19 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:25 am
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA CAKAP AJER BESAR.

TAHI BERSEPAH, BERAK PUN TAK RETI TEMPAT, APATAH LAGI, TAK BASUH BONTOT. MAIN KESAT SAJA, BERSELIRAT TAHI DI SELUAR.

RAKAN2 PEJABAT NYA TAK MAHU DUDUK DEKAT NYA.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:11 am

Budak yang pakai nama najib bini rosmah nih jahat, degil, budak lah, katakan.

Menuduh liar ajer. Bukti dan fakta di simpan dlm lub.ng bont.t nya, gamak nya.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:42 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 7:11 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:27 am
Reply to  Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA CAKAP AJER BESAR.

TAHI BERSEPAH, BERAK PUN TAK RETI TEMPAT, APATAH LAGI, TAK BASUH BONTOT. MAIN KESAT SAJA, BERSELIRAT TAHI DI SELUAR.

RAKAN2 PEJABAT NYA TAK MAHU DUDUK DEKAT NYA.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:54 am

Video semburit kabur
Azmin semburit Madey
Sabotaj air Selangor
Tebuk atap lagi.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:43 am

Nak berpantun, konon

Pantun kepala Bapak Kau, ikut kata Najib Klepto wal Jibo.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:51 am

Madey kaki khianat
Azmin kaki semburit
Kerja politik jahat
Mati dimaki semburit.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:47 am

Madey pintu belakang
Azmin Semburit masuk
Sabotaj air berulang
Dalang semburit tebuk.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:42 am

Madey kaburkan video
Azmin semburitkan sungai
Kartel semburit poyo
Rampas negeri otai.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:39 am

Azmin Semburit-Madey
Khianat api dendam
Sabotaj air mari
Jahat hati hitam.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:30 am

Mana video Sandakan
Kabur sudah bah
Sabotaj air sebulan
Dalang semburit dah.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:27 am

Azmin Semburit khianat
Sabotaj air sungai
Video kabur liwat
Azmin Semburit barai.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:24 am

Bajet Azmin Semburit
Rembat cukai Rakyat
Madey dan Semburit
Kerja politik khianat.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:21 am

Gila PM Puppet
Covid rampas Sabah
Gila Azmin Semburit
Sabotaj air sudah.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:19 am

Kartel Azmin Semburit
Nak rampas negeri
Gila Azmin Semburit
Macam Madey tambi.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:15 am

Hapuskan legasi Madey
Politik dendam gila
Sabotaj air hari-hari
Azmin Semburit gila.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:08 am

Kaburnya Video Sandakan
Sekabur Madey si Kitol
Azmin Semburit syaitan
Tangkap masuk botol.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:06 am

Kartel gila semburit
Sabotaj air Rakyat
Khianat dendam habit
Azmin Zuraidah keparat.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
12 November 2020 5:03 am

Kartel Azmin Semburit
Sabotaj sungai Selangor
Kepala bila sakit
Video jadi kabor.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 12:24 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora ni sekolah cuti pun, kalutnya masih sama
Dudok kat rumah pun, banyak bawak balik kerja!
Mlm2 dok layan mesej budak2 ‘girls’ tingkatan 5
Depa tu dgn Kejora ni mmg sngt mesra & manja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 12:43 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Ada antara girls tu, msej lain mcm je bunyi nada
Bunyi nada kiasan, seakan-akan bermesra kasih
Tapi Kejora anggap spt adik2, tak ada le tergoda
Hati ini, msih juga pada dewi puteri sumbangsih
ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

anon baik
anon baik
12 November 2020 1:42 am
Reply to  Anonymous

Tingkatan lima 5 ?

tolong aply sorang yang cantik,

nak buat awek aku,kikikikiki

aku ni muda lagi,29 tahun

hansem,kaya,

anon baik
anon baik
12 November 2020 1:45 am
Reply to  anon baik

Aku tak suka yang dah tua-tua

Boleh la..

sporting bro!

anon baik
anon baik
12 November 2020 1:49 am
Reply to  Anonymous

kau ni cikgu ke tukang kebun sekolah?

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 2:40 am
Reply to  anon baik

Makcik enon / ‘anon taik’,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Naper le otak makcik ‘anon taik’ ni begitu lemah?
Agaknya kerana banyak sgt taik yg mkcik jamah
Tukang kebun apa, cuti bawak kerja balik rumah
Bebal betul le, cai2 dari peju-wang pnya khemah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 2:57 am
Reply to  Anonymous

anon baik

macam mana kau tahu aku ni pompuan cantik hah?

30-20-30

kau ahlul nujub kerr?

memang aku pompuanâ€Ķ.awwwwâ€Ķemmm.. abg gontol laboh!!

tak selera aku

nah sepak kerandot kau!!!

kikikiki

Reply
9 November 2020 11:55 pm
___________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 2:57 am
Reply to  Anonymous

Makcik enon / ‘anon taik’,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kena taji sikit je mkcik anon taik dh biol monyok
Mula lah mkcik jadi melalut dan hilang tumpuan
Ternyata sekali yg mkcik ini dah sgt tua nyanyok
Baru je 2-3 hari yg lps mkcik mengaku pempuan
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 3:07 am
Reply to  Anonymous

Makcik enon / ‘anon taik’,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Apa makcik nak jadikan budak2 girls tu mangsa?
Jgn ingat Kejora nk biar ler mkcik anon bajingan
Kejora ini, tak mahu ler terlibat dgn noda & dosa!
Mkcik nk buat budak2 tu lesbian pnya pasangan
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 5:36 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla menuduh orang tu perempuan

Tapi mengata orang tu macam2 tak senonoh

Nampak lah Wak Gontol nih biadab dan amat bodoh

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 5:32 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

“abg gontol laboh!!

“tak selera aku

“nah sepak kerandot kau!!!”

Amat memalukan tuh. Kalau Jepun, dia hara kiri. Tapi dengar ajer hara kiri, dia nih huru hara.

Merayap ke bawah tempurung, diam di sana bersama katak puru.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:18 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 5:32/5:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg betul agaknya anjing ini bnyak makan tahi!
Cara mencaci ejek, mcm budak tadika berkelahi
Klu dkt, mmg le anjing betina ini, bertelur di dahi
Semoga anjing ini, mendapat petunjuk dari Illahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:49 am
Reply to  Anonymous

Nak komen pun tak reti, Min kopipes ajer.

Otak pun lembab sebab otak tak banyak. Manusia biasa ada lk 130 gm otak, Wak Gontol nih lk 100 gm saja.

Anonymous
Anonymous
11 November 2020 9:24 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Heran kenapa dgn Kejora ni, ‘anon taik’ sakit hati
Mungkin sbb cikgu Kejora ini ramai yg meminati
Mkcik sihir masuk wad..anon taik pula, dtg ganti
Tapi kedua2 anjing ni dkt 90 th, tk lama nak mati
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

anon baik
anon baik
11 November 2020 10:48 pm
Reply to  Anonymous

yea,
aku pon tertanya-tanya,
mengapa aku menyerang kamu?

apa salah kamu kepada aku?

APAKAH KAMU TIDAK RELA AKU SERANG KAMU?
ohhhhh nyatakan wahai Kejora?

nyatakan!

nyatakan!

ooooooohhhhh apakah aku berdosa?

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 12:09 am
Reply to  anon baik

‘anon taik’ 10:48 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Usah pura2 bertanyalah wahai ‘anon taik’ celaka
Dosa ko lbh kurang sama dgn mkcik sihir puaka
Kerja memaki caci sja korang anjing tua bangka
Mmg tmpt korang geng lesbian nanti kat neraka
ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

anon baik
anon baik
12 November 2020 1:52 am
Reply to  Anonymous

kau yang menfitnah aku buakan?

kau kata aku lesbian?

KAU YANG SEPATOT KE NERAKA TU!

aku lelaki normal looo

kamu pula darai tua

kikikiki

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 3:36 am
Reply to  anon baik

anon baik

macam mana kau tahu aku ni pompuan cantik hah?

30-20-30

kau ahlul nujub kerr?

memang aku pompuanâ€Ķ.awwwwâ€Ķemmm.. abg gontol laboh!!

tak selera aku

nah sepak kerandot kau!!!

kikikiki

Reply
9 November 2020 11:55 pm
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 3:36 am
Reply to  Anonymous

Makcik enon / ‘anon taik’ 1:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kena taji sikit je mkcik anon taik dh biol monyok
Mula lah mkcik jadi melalut dan hilang tumpuan
Ternyata sekali yg mkcik ini dah sgt tua nyanyok
Baru je 2-3 hari yg lps mkcik mengaku pempuan
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:55 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW. HAHAHA HOHOHO HIHIHI.

“Usah pura2 bertanyalah wahai ‘anon taik’ celaka”

Dah meradang Beruk Tua Wak Gontol puaka tuh.

HAW HAW HAW. HAHAHA HOHOHO HIHIHI.

More, please.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 5:40 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla seperti biasa cakap besar, mengaku itu ini.

Pada hai dia hanya ada tahi di sana sini.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:40 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 5:40 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg betul agaknya anjing ini bnyak makan tahi!
Cara mencaci ejek, mcm budak tadika berkelahi
Klu dkt, mmg le anjing betina ini, bertelur di dahi
Semoga anjing ini, mendapat petunjuk dari Illahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

anon baik
anon baik
11 November 2020 8:37 pm

HAHAHA HIHIHI HOHOHO

Wak Gontol Kojolla oiii,doktor dara mahu mahu kat kamu tu hah!

Bodoh!

Kau gi berobat dulu,kasi perbesar ko..e 2 cm kau tu!

Ake jentik kau punya te..r!! pengsan AWWWW!!!AWWWWW!!!

anon baik
anon baik
11 November 2020 8:41 pm
Reply to  anon baik

OPPSSS BAHASA SILAP
Wak Gontol Kojolla oiii,doktor dara mana mahu kat kamu tu hah?ang kau.

bikin malu blok nihhh

sekali aku cubit ponggong!

AWWWW!!!!AWWWW!!!MACAM ANJING TERSEPIT TELOR!!!

kalua kau berani masok…jangan tak masok

KAU LARI YERRRR BODOH!

anon baik
anon baik
11 November 2020 8:43 pm
Reply to  anon baik

masa aku tak ada,kau masok!

bila aku masok,kau cabot

PENGECUT!

Anonymous
Anonymous
11 November 2020 9:05 pm
Reply to  anon baik

‘anon taik’ 8:37/8:41/8:43 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
‘anon taik’ dgn mkcik sihir seperti ada perjanjian
Mkcik sihir serang siang..anon dtg mlm kendian
Kejora dok syak lama, depa ni pasangan lesbian
Tk sedar diri dua2 dkt 90 th dh hampir kematian
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 6:32 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nak menuduh orang umur dkt 90an tahun.

Di hanya nak kenen (deflect) kpd orang lain fakta bahwa dia dah tua umur sebegitu.

Tak pernah ngaku dia dah tua ganyut, asyik nak coba tunjuk dia muda, konon.

Dia nak coba ajer, tak pernah berjaya. Tua ganyut nya itu nampak di sana sini dlm komen nya.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:32 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing barua ifrit puki kering tetek labuh
Luka anjing ini..masih parah dan belum sembuh
Dia cuba nak pukul curi, time Kejora solat subuh
Tapi..tak lama mana, anjing ini terus kena tabuh!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
11 November 2020 7:42 pm

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Dengar citer mkcik sihir dah di bawa ke hospital
Dia ditahan dan dirawat kat unit rawatan mental
Kat situ dia asyik selak kain & tergaru-garu gatal
Masalah sembelit pun ada, berak tahik berpintal
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tanpa mkcik betina sihir, blog dh jadi tak meriah
Tak ada le siapa utk Kejora nak ajar dan tarbiyah
Dah lah tak masuk pula ke sini..Dr Nur Akmaliah
Apa2 pun, utk family makcik, diucap slm takziah
ðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģðŸ‘ģ

ðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪēðŸĪē
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 7:07 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol Kejora Kojolla asyik “hopeful thinking” saja.

Apo nak di buek, otak nya tak boleh sampai jauh dari situ.

Dah 80an mirip 90 tahun umur lah, katakan.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:19 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 😂 betina tua puki kurap dungu kelentit panjang 7:07 am,

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dlm pantun kat atas, nama TN anjing tk disebut!
Mmg dlm pasang perangkap ni Kejora sgt mahir
Tetiba jer anjing betina tua ini keluar utk sambut
Mmg TN anjing ni, dah mengaku diri mkcik sihir!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:27 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 😂 betina tua puki kurap dungu kelentit panjang 7:07 am,

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg dia betul bodoh bebal ler ini anjing keparat
Asyik je anjing ini..masuk dlm Kejora punya jerat
Ternyata betina kelentit panjang ni otak berkarat
Maklumlah dah dekat 90 th, nak fikir pun tk larat
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
11 November 2020 7:26 pm

ADA PENCEMARAN SUNGAI BERERTI ADA RASUAH BERMAHARAJA LELA…….. Bersatu minta Muhyiddin bubar Parlimen tapi MKN nasihat darurat, kata sumber……. BERSATU bulan lepas sudah memberi mandat kepada Muhyiddin Yassin untuk membubarkan Parlimen, sehinggalah Majlis Keselamatan Negara (MKN) menasihati sebaliknya dan mencadangkan perintah darurat untuk menangguhkan pilihan raya, kata beberapa sumber. Mandat itu diberikan kepada Muhyiddin oleh Biro Politik Bersatu yang bermesyuarat beberapa hari selepas ketua pembangkang Anwar Ibrahim menghadap Yang di-Pertuan Agong, pada 13 Oktober lalu, kata pemimpin tinggi parti. “Bersatu sudah siap sedia untuk pilihan raya. Biro Politik sudah setuju dan serahkan kepada Tan Sri (Muhyiddin) untuk menasihati Yang di-Pertuan… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 November 2020 7:24 pm

ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
Mmg le sangat berat rasanya, sebuah penantian
Apakah si dara itu..langsung tak ada pengertian?
Jambatan lara rindu ini, ttap Kejora jadikan titian
Dan berpantun untuk si dara ttap jadi kemestian
ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 6:37 am
Reply to  Anonymous

Wak Gontol asyik nak guna blog ini sebagai laman mengadu cinta tak berbalas nya.

Orang tua bangka tak sedar bahwa tiada siapa mahukan si ganyut mcm dia, biadab dan tak sopan mengeksploitasi blog ini untuk kepentingan peribadi dia.

KEPALA BAPAK DIA, kata Najib Klepto wal Jibo.

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:47 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing barua ifrit puki kering tetek labuh
Luka anjing ini..masih parah dan belum sembuh
Dia cuba nak pukul curi, time Kejora solat subuh
Tapi..tak lama mana, anjing ini terus kena tabuh!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:50 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina ifrit puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dajal mahu buat perangai keling paria
Dia nak buat sikap tamak, serupa dgn anjing liar
Blog ini, dia cuba mau buat harta pala bapak dia
Dgn org lain boleh, tapi Cgu Kejora tak akan biar
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:58 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dh beruban bulu puki dan semua bulu
Kat blog ni, anjing ni gatal puki, nk jadi penghulu
Tapi dia tk mau tengok kehebatan Kejora ni dulu
Akibatnya asyik kena tala & taji, kantoi dan malu
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 9:59 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:01 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari TN anjing, mmg tak dpt dihapus
Anjing tua ini kerja mencaci je, tak ikut tajuk pos
Dulu Kejora selalu kutuk anjing ini pelir mampos
Rupa2 nya, betina tua putus haid, atau menopos
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:02 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mkcik pempuan
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:04 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kurap akal pendek kelentit panjang 6:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina, dgn Kejora asyik nak cari pasal
Tak padan tua anjing lahanat ini cuba lagak juah
Silap lah mkcik netball ini dia acah kapten futsal
Awal pagi, anjing puki kurap ini dah makan kuah
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:05 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Klau blog kucar-kacir jgn disalahkan Kejora pula
Lihatlah jam 6:37 am tu siapa cari pasal @ mula
Tetiba jer Kejora diserang anjing betina sihir gila
Tak kan Kejora nak diam je klau diri org dah tala
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:07 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora berpantun, mkcik TN itu Kejora tak kacau!
Tetiba je betina kelentit pnjang ini mari meracau
Terjerit dia, mcm murai tercabut ekor pnya kicau
Msti anjing betina ni mlm tadi laki tk kasi lancau
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:07 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Auntie TN tu, hidup bercinta, mmg tk prnah rasa
Ketika zaman British dulu, dia mningkat dewasa
Dia dapat laki pun hodoh, dek kena kawin paksa
Bila mlm layan laki di ranjang dirasa sgt tersiksa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:08 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mlm pertama, dah jadi pergaduhan atas ranjang
Mkcik TN meraung..bila laki dia, suruh telanjang
Punya lah meronta..sampai laki pun dia terajang
Laki dia pulak tk suka Mkcik TN kelentit panjang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:09 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Skrng ni, laki mkcik TN bagi blkang masa baring
Dgn mkcik TN kerepot itu, laki dia sangat boring
Dh ler puki mkcik tu mcm sabut kelapa je kering
Bibir puki dia hitam kepet mcm kulit buah jering
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:09 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing langsung tk tau malu kat orang
Dah rapat tersembam msih lagi nk lagak garang
Dah le puki dia mcm berlumut pnya cengkerang
Biji kelentit pulak, hitam, serupa dgn ketul arang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:10 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

ðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜ĒðŸ˜Ē
âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kejora, hidup sendirian..bak burung dlm sangkar
Salahkah klau Kejora memuja bunga nan mekar?
Di samping bagi smngat kpd ‘bakal doktor pakar’
Sekadar nak berpantun dan gurau senda kelakar
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Gila agaknya, TN anjing ‘Peju-Wang’ punya askar
Tetiba jer Kejora ni..anjing tua itu mari nak cakar
Tak sedar..bontot dia keras, mcm pasu tembikar
Puki dia pulak bak daging rentung terlajak bakar
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
12 November 2020 10:11 am
Reply to  Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Baru dia tahu kini, TN anjing betina tua sihir gila!
Kejora tk kacau dia, tpi anjing itu cari pasal mula
Skrg, anjing dajal biadab tu Kejora akn terus tala
Kejora nk ajar dia sikit tentang adab & tatasusila
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
11 November 2020 7:18 pm

GANGGUAN AIR KERANA KERAJAAN PH KUAT RASUAH……..

PH jarah wang Petronas punca defisit besar tahun 2021
……..

Bekas perdana menteri Najib Razak mendakwa defisit Belanjawan 2021 yang besar adalah disebabkan RM54 bilion milik Petronas yang dijarah oleh kerajaan Pakatan Harapan pada 2019.

Menurutnya, kerajaan PH ketika itu terpaksa menanggung kekurangan hasil yang dihadapi negara selepas menggantikan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) dengan Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST).

Kenyataan itu bagaimanapun menimbulkan kekecohan apabila RSN Rayer (PH-Jelutong) mendakwa Najib mengeluarkan kenyataan yang mengelirukan di dalam Dewan dan macam biasa PH-Jelutong mengganggu ucapan Najib sehingga ditegur speaker.

Sheraton
Sheraton
11 November 2020 6:37 pm

Dari dulu Azmin sanggup melakukan kerja jahat. Dari semasa dalam PKR dalam diam Azmin telah melakukan sabotaj pada kepimpinan Wan Azizah dan selepas itu Anwar. Ramai wakil rakyat dan MP yang cuba di pancing oleh Azmin sepertimana Batu pernah mendedahkan dia telah di pujuk untuk bersama Azmin. Budak yang baru jadi PM tu pun Azmin nak apa lagi yang dah otai dan ada kedudukan dalam masyarakat. Azmin juga lah di ketahui mengatur rampasan kuasa dan dia lah orang belakang yang nasihat Muhyiddin supaya minta di kena kan darurat sehingga ada pemimpin UMNO meragui Azmin. Jika keselamatan negara pun Azmin sanggup… Read more »

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
11 November 2020 6:03 pm

MANA TAK TRAUMA NYEERR……KENAPA TIADA UJIAN MUDAH DAN MURAH….. COVID-19: Ketepikan trauma, jangan takut buat ujian saringan – Pakar….. COVID-19: Ketepikan trauma, jangan takut buat ujian saringan – Pakar Pakar Pengurusan Risiko Kesihatan Persekitaran & Pekerjaan UMS, Prof Madya Ts Dr Shamsul Bahari Shamsudin berkata ia bagi mengelak isu kes positif yang hanya dikesan selepas pesakit meninggal dunia. – Gambar hiasan KUALA LUMPUR: Orang ramai dinasihatkan agar tidak takut untuk menjalani ujian saringan COVID-19 jika mempunyai gejala yang berkait rapat dengan wabak tersebut. Pakar Pengurusan Risiko Kesihatan Persekitaran & Pekerjaan UMS, Prof Madya Shamsul Bahari Shamsudin berkata ia bagi mengelak… Read more »

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
11 November 2020 6:02 pm

Rpk lebih dekat dgn raja2 tak silap sepupu pada Tuanku Idris Sultan Selangor besar kemungkinan prk Sarawak dan pru15 dibuat serentak awal tahun depan. Bagaimana caranya hanya awal 2021 segala penyaksian.