ENAM CADANGAN UNTUK BELANJAWAN, BERUNDING TIDAK BERMAKNA PH KOMPROMI KEABSAHAN KERAJAAN

Pakatan Harapan telah selesai mengadakan pertemuan pertama dengan Menteri Kewangan YB Senator Tengku Dato’ Sri Zafrul Tengku Abdul Aziz untuk membincangkan Belanjawan 2021.

Pakatan Harapan memandang belanjawan tahunan negara sebagai tugas utama Anggota Parlimen, bukan sekadar memastikan perkhidmatan awam mempunyai sumber yang cukup untuk memerangi Covid-19 secara berkesan, ia juga peluang untuk mempertahankan demokrasi dan menggerakkan Malaysia ke arah ekonomi yang lebih lestari dan saksama.

Dalam suasana Covid-19 yang ada pada hari ini, ekonomi Malaysia berada di dalam krisis yang mencabar survival perniagaan kecil, pekerjaan, masa depan dan keadaan kewangan rakyat Malaysia.

Penting bagi kerajaan dan pembangkang bersama untuk menghasilkan Belanjawan Perpaduan yang khusus untuk membantu rakyat Malaysia mengatasi dan bertahan dalam kegawatan Covid-19.

Belanjawan 2021 harus fokus untuk memenuhi keperluan ekonomi rakyat Malaysia, dengan mewujudkan dan memelihara pekerjaan rakyat, dan memastikan perniagaan dibantu untuk mereka terus bertahan.

Secara asasnya, kami mendesak kerajaan untuk menerapkan dasar fiskal yang mengembang dengan tujuan utama untuk meringankan cabaran aliran tunai rakyat dan syarikat.

Dalam pertemuan itu, kami mengajukan banyak pertanyaan dan meminta menteri untuk mendendahkan dan berkongsi data fiskal yang penting. Kami juga mencadangkan dan menjelaskan banyak idea dan dasar belanjawan Pakatan Harapan.

Dari semua idea yang dicadangkan, kami ingin mengetengahkan enam cadangan utama berikut kepada Menteri untuk Belanjawan Perpaduan 2021;

1. Meningkatkan peruntukkan Kementerian Kesihatan untuk Covid-19 dan penyakit tidak berjangkit (NCD)

• Pemerolehan & penggunaan vaksin yang berpotensi kepada kelumpuk masyarakat paling berisiko

• Memberikan bayaran yang adil kepada barisan hadapan dan menyerap pegawai kontrak sedia ada kepada jawatan tetap

• Meningkatkan bilangan pekerja kesihatan sementara termasuk jururawat, kakitangan pembersihan dan pengesan kontak rapat

• Peruntukan khas untuk menangani krisis Covid-19 di Sabah

2. Memperkasa perlindungan sosial, jaringan keselamatan dan pembayaran kebajikan kepada golongan berisiko dan penganggur dengan meningkatkan bantuan kebajikan kepada RM1,000 sebagaimana dijanjikan Perdana Menteri sehingga akhir krisis Covid

• Meningkatkan pendaftaran E-Kasih dan Skim Insurans Pekerjaan (EIS)

• Meningkatkan dana bagi mengatasi masalah penderaan domestik, isu kesihatan mental, penderaan warga emas dan kekurangan nutrisi kanak-kanak

3. Pelanjutan moratorium sehingga 31 Mac 2021

4. Subsidi upah diteruskan sehingga 31 Mac 2021 dan mewujudkan 600,000 pekerjaan seperti program [email protected] yang menyediakan insentif untuk tempoh 2 tahun kepada makjikan dan pekerja berharga RM13 bilion

• Fokus untuk mewujudkan pekerjaan hijau dan infrastruktur hijau (“Build Back Better”)

• Pendekatan ganjaran dan hukuman untuk sektor yang mempunyai pertumbhan yang baik, seperti sektor sarung tangan dan alat perubatan untuk meningkatkan bilangan pekerja tempatan

5. Peningkatan perbelanjaan pendidikan untuk memastikan kelangsungan pendidikan

• Menambah baik / meningkatkan sumber untuk kelas dalam talian

• Sistem simpanan kurikulum untuk pelajar belajar dari rumah

• Meningkatkan bilangan guru sokongan dan bilik darjah untuk memenuhi keperluan penjarakan sosial di sekolah

6. Perbelanjaan pembangunan untuk dua (2) projek utama, iaitu, Pelan Gentian Optik dan Kesalinghubungan Negara (NFCP) dan menaik taraf infrastruktur air untuk Selangor, Kelantan dan Pahang.

Kami berharap cadangan ini dapat diterima dan dimasukkan oleh menteri ke dalam Belanjawan Perpaduan 2021. Kami menunggu langkah dan respon berikutnya daripada kerajaan dalam proses rundingan ini.

Belanjawan Perpaduan ini adalah penting untuk menjunjung Titah DiRaja menolak pengisytiharan darurat dan mengelak pilihan raya dalam tempoh terdekat yang hanya akan mengeruhkan lagi glombang ketiga Covid-19.

Menjunjung Titah Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong, kami ingin menekankan proses rundingan ini dilaksanakan dengan niat yang baik.

PH komited untuk bekerja dengan semua pihak bagi memerangi Covid-19, dengan hasrat menyelamatkan rakyat dan ekonomi negara.

Pun begitu, proses rundingan ini tidak bermakna sokongan atau penerimaan PH dalam soal keabsahan kerajaan ini.

YB Hj Mohamad Sabu, Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH)

YB Lim Guan Eng, Setiausaha Agung Parti Tindakan Demokratik (DAP)

YB DS Saifuddin Nasution, Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN)

1 November 2020.

0 0 vote
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 1 November 2020 — 6:33 pm
Subscribe
Notify of
guest
210 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
2 November 2020 9:54 pm

BAGUS LAH TU PN TERBUKA DENGAR SUARA PEMBANGKANG……BUKAN MACAM PH BERGADUH SAMA SENDIRI…… RAKYAT DERITA 22 TAHUN 22 BULAN BAWAH REGIM BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ…..70 % KEKAYAAN NEGARA BERTUKAR TANGAN KEPADA KLEPTOKRAT. MEREPEK2 BETUL PN…..RO PARAS JANGKITAN DAH TURUN KURANG DARI 1……KENAPA NAK KETATKAN LAGI……. Peraturan PKPB mungkin diperketat mulai esok……… Prosedur operasi standard (SOP) bagi perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) dijangka akan mula diperketatkan. Menteri Kanan (Kluster Keselamatan) Ismail Sabri Yaakob berkata ia mungkin diputuskan begitu semasa mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) esok. “MKN akan bentang apa perancangannya, mungkin boleh perketatkan bukan dengan menutup (banyak bisnes). “Mungkin boleh buat… Read more »

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:27 pm

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir iblis menopos puki kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap nampak TN anjing betina tua iblis
Tadi kemain lagi..anjing tua dajjal ni karang tulis
Bukan sja, laki dia tak mahu bawa masuk majlis
Sentuh pun tk nak..sbb puki kering tu ada syplis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:25 pm

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir iblis menopos puki kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nak juah, tak padan dah tumpul taring
Kini dh tosonyap..tadi kemain lagi bunyi nyaring
Nak lagak hebat tak sedar menopos puki kering
Bibir puki pun udah serupa dgn kulit buah jering
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 11:34 am

Main kopipes ajer ler Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Otak kecik, sebahagian nya di kepala di celah kelengkang nya.

Mana lah nak harap ada komen yang baik.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:24 pm
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 11:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 11:00 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap nampak TN anjing betina tua iblis
Tadi kemain lagi..anjing tua dajjal ni karang tulis
Bukan sja, laki dia tak mahu bawa masuk majlis
Sentuh pun tk nak..sbb puki kering tu ada syplis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:58 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puki kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nak juah, tak padan dah tumpul taring
Kini dh tosonyap..tadi kemain lagi bunyi nyaring
Nak lagak hebat tak sedar menopos puki kering
Bibir puki pun udah serupa dgn kulit buah jering
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:57 am

Nasib le TN anjing 🐕 tua sihir puki kering gatal,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina lapar butoh smpai sakit mental
Pernah suatu masa, anjing ni dikejar ke hospital
Sbb, laki tk layan, puki kering dia mrenyam gatal
Dgn batang mob celup JY jelly, puki dia disental
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
2 November 2020 10:50 am

Masa penangguhan sila
Segarkan Bingkai Mimpi

https://youtu.be/AxU1A9D6yv4

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:30 am

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mkcik pempuan
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:39 am
Reply to  Anonymous

Kau nak tibai? Gontol tak sampai seinci panjang? Bang Ali selalu pulaskan masa meramas kamu.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:40 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:56 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:39/10/40 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:57 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:39/10/40 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:27 am

Nasib le TN anjing 🐕 menopos puki kering gatal,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina lapar butoh smpai sakit mental
Pernah suatu masa, anjing ni dikejar ke hospital
Sbb, laki tk layan, puki kering dia mrenyam gatal
Dgn batang mob celup JY jelly, puki dia disental
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:36 am
Reply to  Anonymous

Pucci emak kau kau jilat, amacam, sedap tak?

Komen baik dijawab baik, demikian juga sebaliknya.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:55 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:56 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:36 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:23 am

Tak kisah lah takda masa nak komen blog post, masa asyik terbuang meng respond, membalun, menibi dan membantai Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla di sini.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:24 am
Reply to  Anonymous

menibai dan membantai …

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:26 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 10:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kejora nak komen apa pun..itu diri punya pilihan!
Naper lak mkcik ni, jadi semacam jer keresahan?
Oo..tau..makcik tidak tahan yer, sakit kepedihan?
Cuma..mkcik rasa malu, nak rayu belas kasihan?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:26 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 10:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tentu mkcik tak tahan, asyik ditaji sampai rebah
Kejora bagi peluang, kalau mkcik mahu berubah
Mkcik tk usah lgi buat perangai biadab bedebah
Dgn Kejora..kena minta ampun melutut sembah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:29 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 10:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mcik pempuan
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:43 am
Reply to  Anonymous

Meng kopipes komen lama saja, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Otak tak banyak, ada yang terletak di kepala di celah kelengkang nya.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:52 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 10:43 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:22 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puki kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nak juah, tak padan dah tumpul taring
Kini dh tosonyap..tadi kemain lagi bunyi nyaring
Nak lagak hebat tak sedar menopos puki kering
Bibir puki pun udah serupa dgn kulit buah jering
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:21 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos iblis,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap nampak TN anjing betina tua iblis
Tadi kemain lagi..anjing tua dajjal ni karang tulis
Bukan sja, laki dia tak mahu bawa masuk majlis
Sentuh pun tk nak..sbb puki kering tu ada syplis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:45 am
Reply to  Anonymous

Bini dan emak Beruk tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih puki kering dan ada siphlis.

Dia geram sangat, coba deflect hal itu di blog ini.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:55 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:45 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:55 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 10:45 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:19 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina puki kering gatal,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina lapar butoh smpai sakit mental
Pernah suatu masa, anjing ni dikejar ke hospital
Sbb, laki tk layan, puki kering dia mrenyam gatal
Dgn batang mob celup JY jelly, puki dia disental
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:47 am
Reply to  Anonymous

Bini dan emak Beruk tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih puki kering dan ada siphlis.

Dia geram sangat, coba deflect hal itu di blog ini.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:05 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir menopos)

Tak payah lah, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Aku dah tahu kamu mulut tersangkut di pucci emak kamu masa lahir, bibir terjueh, senang keluar maki hamun.

Reply
2 November 2020 9:47 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:05 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir menopos 9:47 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bila Kejora cekap pantun, TN anjing rasa dengki!
Anjing betina ini meroyan, sbb tak dpt butoh laki
Sbb itu, dri mulut dia asyik je kuar dgn caci maki
Masa lahir, dia tersangkut kt mak dia punya puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 10:02 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:50 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

Dah bannkrap akal Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih..

Curi orang punya idea mulut dia tersangkut di pucci emak dia masa lahir.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:56 am

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla asyik ajak buat blog satu lawan satu.

Ini jawabnya –

Tak payah lah, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Aku dah tahu kamu mulut tersangkut di pucci emak kamu masa lahir, bibir terjueh, senang keluar maki hamun, carut carutan.

Tak kisahkan blogging decorum and decency.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:07 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:56 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bila Kejora cekap pantun, TN anjing rasa dengki!
Anjing betina ini meroyan, sbb tak dpt butoh laki
Sbb itu, dri mulut dia asyik je kuar dgn caci maki
Masa lahir, dia tersangkut kt mak dia punya puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:48 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir menopos)

Yang sepatut nya dia meng komen blog post Budin, dia cari pasal mencaci dan mengeji peserta blog ini.

Hah, menjolok sarang tebuan ler dia. Bengkak sana sini lah kepala nya kena lutu.

Reply
2 November 2020 9:13 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:49 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg bodoh betul lah, TN anjing serabut serabai
Positif ke negatif ke kjaan ke sngaja Kejora abai!
Sbb nya, dia tu, Kejora nak terus lanyak dan tibai
Mau ajar sikit, perangai dia, yg serupa ma cii bai!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 9:33 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:50 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kejora nak komen apa pun..itu diri punya pilihan!
Naper lak mkcik ni, jadi semacam jer keresahan?
Oo..tau..makcik tidak tahan yer, sakit kepedihan?
Cuma..mkcik rasa malu, nak rayu belas kasihan?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 9:34 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:50 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tentu mkcik tak tahan, asyik ditaji sampai rebah
Kejora bagi peluang, kalau mkcik mahu berubah
Mkcik tk usah lgi buat perangai biadab bedebah
Dgn Kejora..kena minta ampun melutut sembah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 9:34 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:51 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos puki kering 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mkcik pempuan
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 9:44 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:33 am

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla sibuk di sini hanya nak cari di layan.

Sori lah, bo layan Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

This message is just to inform the readers.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:54 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:33 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:30 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir menopos)

Bagus juga melihat pembaca blog ini enjoy pembalunan yang dibuat terhadap Beruk Tua Wak Gontol Kejora ojolla nih.

Ada yang cadangkan buat xerox.

Tak kisah lah apa pun, yang penting Beruk Tua itu tidak dibiarkan melanda landa di sini.

Reply
2 November 2020 9:12 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:30 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir menopos 9:12 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Apa kata buat blog utk kita sorang lawan sorang?
Aku nak lihat sejauh mana aku ini, ko dpt serang
Ko pula boleh baca puas2, pantun yg aku karang
Di samping cungkil peluru kat pala ko bersarang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 9:26 am
_________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:47 am
Reply to  Anonymous

Tak payah lah, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Aku dah tahu kamu mulut tersangkut di pucci emak kamu masa lahir, bibir terjueh, senang keluar maki hamun.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:02 am
Reply to  Anonymous

TN anjing 🐕 betina sihir menopos 9:47 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bila Kejora cekap pantun, TN anjing rasa dengki!
Anjing betina ni meroyan, sbb tak dpt butoh laki
Sbb itu, dri mulut dia asyik je kuar dgn caci maki
Masa lahir, dia tersangkut kt mak dia punya puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
najib bini rosmah
2 November 2020 9:27 am

Melayu saman Agong,
Darurat tidak jadi,
Perogol amah sokong,
Bajet Nika Gee.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:34 am

Kamu nak rogol siapa?

najib bini rosmah
najib bini rosmah
2 November 2020 9:24 am

Bajet bayar peguam saman Agong siapa bayar? Kenapa perogol amah suruh saman Agong? Tak ada bajet lepas bayar amah? Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:36 am

The Blog Joker Kahkahkah hanya nak cari ketawa.

Jangan pedulikan dia.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:17 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua puki kering,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing nak juah, tak padan dah tumpul taring
Kini dh tosonyap..tadi kemain lagi bunyi nyaring
Nak lagak hebat tak sedar menopos puki kering
Bibir puki pun udah serupa dgn kulit buah jering
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:31 am
Reply to  Anonymous

Kamu hanya nak cari di layan.

Sori lah, bo layan Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

This message is just to inform the readers.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:53 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:17 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap nampak TN anjing betina tua iblis
Tadi kemain lagi..anjing tua dajjal ni karang tulis
Bukan sja, laki dia tak mahu bawa masuk majlis
Sentuh pun tk nak..sbb puki kering tu ada syplis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:52 am
Reply to  Anonymous

Mencarut puki sini puki sana.

Demikian lah Beruk Tua Wak Gontol kejora Kojolla yang mulut nya tersangkut di pucci emak dia masa lahir.

Cakap pulak pasal puki kering ada shyphlis. Mesti bini dia dan emak dia begitu. Geramkan nasib nya, dia lepaskan di blog ini.

Beruk lah, katakan.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:10 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing muka hitam, sbb bnyak minum cincau
Betina tua sihir pelesit ini sawan biol, jiwa kacau
Pagi2 lagi mcik tua menopos ni masuk meracau
Mungkin..puki dh kerepot laki tk nak kasi lancau
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:10 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir merayau jer..ke hulu & hilir
Dia marah perut kembung kempis & lidah terjelir
Masih basah pipi anjing tu dek airmata mengalir
Agknya sedih, menopos laki tk nak kasi btg pelir
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:11 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing meroyan..sbb rumahtangga nk runtuh
Dia seprti, org ditimpa tangga, selepas dah jatuh
Disebab menopos, dirinya itu laki tak nak sentuh
Meracau sakan le mkcik iblis ini, lapar btg butoh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:11 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:12 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 9:52 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bila Kejora cekap pantun, TN anjing rasa dengki!
Anjing betina ni meroyan, sbb tak dpt butoh laki
Sbb itu, dri mulut dia asyik je kuar dgn caci maki
Masa lahir, dia tersangkut kt mak dia punya puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:12 am

Bagus juga melihat pembaca blog ini enjoy pembalunan yang dibuat terhadap Beruk Tua Wak Gontol Kejora ojolla nih.

Ada yang cadangkan buat xerox.

Tak kisah lah apa pun, yang penting Beruk Tua itu tidak dibiarkan melanda landa di sini.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:13 am
Reply to  Anonymous

Yang sepatut nya dia meng komen blog post Budin, dia cari pasal mencaci dan mengeji peserta blog ini.

Hah, menjolok sarang tebuan ler dia. Bengkak sana sini lah kepala nya kena lutu.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:17 am
Reply to  Anonymous

Itu pun hanya melutu dengan blogging decorum and decency.

Kalau tak, benjol kepala nya begitu sekali kot dia jadi gila.

Sekarang dia dah biul. Tak lama lagi gila gamak nya.

Nasib dia lah, asyik mencari pasal di sini.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:26 am
Reply to  Anonymous

TN anjing 🐕 betina sihir menopos 9:12 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Apa kata buat blog utk kita sorang lwn sorang?
Aku nak lihat sejauh mana aku ini, ko dpt serang
Ko pula boleh baca puas2, pantun yg aku karang
Di samping cungkil peluru kat pala ko bersarang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:33 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg bodoh betul lah, TN anjing serabut serabai
Positif ke negatif ke kjaan ke sngaja Kejora abai!
Sbb nya, dia tu, Kejora nak terus lanyak dan tibai
Mau ajar sikit, perangai dia, yg serupa ma cii bai!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:34 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kejora nak komen apa pun..itu diri punya pilihan!
Naper lak mkcik ni, jadi semacam jer keresahan?
Oo..tau..makcik tidak tahan yer, sakit kepedihan?
Cuma..mkcik rasa malu, nak rayu belas kasihan?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:34 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 menopos 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tentu mkcik tak tahan, asyik ditaji sampai rebah
Kejora bagi peluang, kalau mkcik mahu berubah
Mkcik tk usah lgi buat perangai biadab bedebah
Dgn Kejora..kena minta ampun melutut sembah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:44 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir menopos puki kering 9:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itulah, dekat tajuk pos, tk mau nak beri tumpuan
Lps itu, mkcik gatal pulak gi jolok sarang tebuan
Sekarang kantoi monyok le mkcik dapat habuan
Klu biadab, Kejora tibai, tak kira mcik pempuan
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:49 am

Hah, dapat juga my morning fun and entertainment on and out of the bugger Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Txs for giving me the opportunity, Wak Gontol.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:01 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 8:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing muka hitam, sbb bnyak minum cincau
Betina tua sihir pelesit ini sawan biol, jiwa kacau
Pagi2 lagi mcik tua menopos ni masuk meracau
Mungkin..puki dh kerepot laki tk nak kasi lancau
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:02 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 8:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir merayau jer..ke hulu & hilir
Dia marah perut kembung kempis & lidah terjelir
Masih basah pipi anjing tu dek airmata mengalir
Agknya sedih, menopos laki tk nak kasi btg pelir
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:03 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 8:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing meroyan..sbb rumahtangga nk runtuh
Dia seprti, org ditimpa tangga, selepas dah jatuh
Disebab menopos, dirinya itu laki tak nak sentuh
Meracau sakan le mkcik iblis ini, lapar btg butoh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:04 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos puki kering 8:49 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 9:04 am
Reply to  Anonymous

Trio Pengkhianat2 PH paling dibenci rakyat. The trio axis of nefarious evil, Azmin Semburit, Moo dan mentor yg mendorong mereka, Madey tumbangkan PH. Pemimpin Pas didapati lebih banyak dibenci pengguna Twitter berbanding pemimpin Pakatan Harapan (PH) mengikut tinjauan Kuala Lumpur School of Artificial Intelligence (KLSAI). Pas yang kini sebahagian daripada komponen kerajaan Perikatan Nasional (PN) menerima 37.89 peratus sentimen negatif diikuti rakannya, Umno dengan 30.49 peratus. Walau bagaimanapun, tinjauan berdasarkan 300,000 ciapan di Twitter antara 21 hingga 25 Oktober lalu menunjukkan kepimpinan PH paling kurang dibenci berbanding parti lain dengan hanya 25 peratus. Kajian menggunakan pelbagai bots bagi mengeluarkan teks-teks… Read more »

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 10:19 am
Reply to  Anonymous

HAW HAW HAW

Sappa mau caya cakap kamu.

Kalau betul cakap kamu pun, sappa mau caya cakap Pak Sheikh yang tentu mau naikkan imej dia dan jatuhkan imej musuh nya.

Pak Sheikh tak boleh jadi PM. Dia Peliwat, di penjara 2 kali sebab liwat.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:25 am

Puccimak Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih dah tua, 80an mirip ke 90an tahun. Tak berpendirian bertanggung jawab, anak nya pun tak mahi dia tolong jaga cucu nya. Maka berterabur lah dia di sana sini, termasuk di blog ini.

Takda jalan lain bagi mengatasi puccimak nya itu, hanya balun, tibai dan bantai berterusan ajer ler.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:25 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing pencacai parti Peju-Wang penipu
Dirasa spt kepala dia..Kejora balon dgn penyapu
Nak berhujah waras, anjing gila ini dh tk mampu
Anjing tua ini hanya keluar kata2 sawan merapu
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:48 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:25 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:55 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:25 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing muka hitam, sbb bnyak minum cincau
Betina tua sihir pelesit ini sawan biol, jiwa kacau
Pagi2 lagi mcik tua menopos ni masuk meracau
Mungkin..puki dh kerepot laki tk nak kasi lancau
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:56 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:25 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir merayau jer..ke hulu & hilir
Dia marah perut kembung kempis & lidah terjelir
Masih basah pipi anjing tu dek airmata mengalir
Agknya sedih, menopos laki tk nak kasi btg pelir
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:23 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:46 am
Reply to  Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nik asyik cakap besar. Tak dapat pucci bini nay malam tadi, mencarut lah dia nak lepaskan geram di sini.

Begitu lah bila dia biul, tahap gila Obsessive Compulsive Disorder, OCD –

https://www.google.com/search?q=compulsive+disorder&oq=compulsive+disorder&aqs=chrome..69i57j0l7.5728j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:22 am

Puccimak Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla lah, bertabiat penjahat dan gengster di blog ini.

Emak bapak nya tak bimbing dia di masa kecil sebab sibuk sangat, asyik berkongk.k pagi petang siang malam.

Sekolah di SJK, bercampur dengan penjahat dan gengster, terikut, tabiat dia tak hilang hingga ke tua.

Perlu dibalun, ditibai, dibantai berterusan hingga dia tak bermaya.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:34 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:22 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, mcm kepala dia, Kejora pancung
Dia jdi sasau sawan, keluar cakap kata2 merapu
Kejora dah berjaya buat anjing tua tu terlencong
Komen2 pasal politik..dia tk boleh lagi nk tumpu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:35 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:22 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:36 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:22 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:14 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing meroyan..sbb rumahtangga nk runtuh
Dia seprti, org ditimpa tangga, selepas dah jatuh
Disebab menopos, dirinya itu laki tak nak sentuh
Meracau sakan le mkcik iblis ini, lapar btg butoh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:42 am
Reply to  Anonymous

Mencarut dah jadi tabiat beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Latar belakang nya amat sedih, didera bapak nya untuk mendapatkan kepuasan seks yang emak nya tak kasi.

Selalu emak nya kasi excuse bulan merah berdarah, maka Wak Gontol lah yang kena mempuaskan sex craze bapak nya.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:51 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, mcm kepala dia, Kejora pancung
Dia jdi sasau sawan, keluar cakap kata2 merapu
Kejora dah berjaya buat anjing tua tu terlencong
Komen2 pasal politik..dia tk boleh lagi nk tumpu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:52 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing pencacai parti Peju-Wang penipu
Dirasa spt kepala dia..Kejora balon dgn penyapu
Nak berhujah waras, anjing gila ini dh tk mampu
Anjing tua ini hanya keluar kata2 sawan merapu
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:52 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:53 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:57 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing meroyan..sbb rumahtangga nk runtuh
Dia seprti, org ditimpa tangga, selepas dah jatuh
Disebab menopos, dirinya itu laki tak nak sentuh
Meracau sakan le mkcik iblis ini, lapar btg butoh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:06 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir merayau jer..ke hulu & hilir
Dia marah perut kembung kempis & lidah terjelir
Masih basah pipi anjing tu dek airmata mengalir
Agknya sedih, menopos laki tk nak kasi btg pelir
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:31 am
Reply to  Anonymous

Nak cari gaduh tak memasal Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Sejak kecil nya di sekolah SJK salah campuran, takda nilai2 murni pada nya.

Emak bapak nya kuat seks, asyik berkongk.k pagi petang siang malam, tak membimbing nya.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:37 am
Reply to  Anonymous

Mengkopipes pantun pantat dia saja, Beruk Tua Wak gontol Kejora kojolla nih.

Takda cakap lain melainkan yang kotor, lucah, Beruk Tua nih.

Di masa kecil nya dia di suruh bapak nya lancapkan pelir bapak nya bila emak nya tak kasi dia dekat di malam sebelum nya.

Maka hingga ke tua ganyut Beruk Tua nih mencarut – nak lepaskan geram di dera bapak nya masa kecil.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:43 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:31/8:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, macam kena rejam dgn lembing
Hidup bangsat dlm keadaan terumbang-ambing
Masa kecik, anjing ini kutip makan taik kambing
Dia jadi kurang ajar, sbb mak bapak tak bimbing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:58 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 8:31/8:37 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bangsat, nk lwn Cg Kejora bangsawan
Tapi cikgu bistari ini, dia tk kan mampu terlawan
Dia hanya boleh meracau bebel, meroyan sawan
Agknya puki tu gatal sbb laki tak nak mengawan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:55 am

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua menopos,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing muka hitam, sbb bnyak minum cincau
Betina tua sihir pelesit ini sawan biol, jiwa kacau
Pagi2 lagi mcik tua menopos ni masuk meracau
Mungkin..puki dh kerepot laki tk nak kasi lancau
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:29 am
Reply to  Anonymous

Pagi2 dah mencarut dan perlu di carut sebagai balasan, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Emak bapak nya tak bimbing dia di masa kecil, maka biadab dan kurang ajar lah dia. Salah campuran, maka biadab dan kurang ajar hingga ke tua.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:54 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir pelesit menopos 8:29 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, macam kena rejam dgn lembing
Hidup bangsat dlm keadaan terumbang-ambing
Masa kecik, anjing ini kutip makan taik kambing
Dia jadi kurang ajar, sbb mak bapak tak bimbing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
najib bini rosmah
2 November 2020 7:48 am

Hari ini bajet saman Agong. Esok bajet hapuskan Majlis Raja-Raja Melayu. Darurat ditolak punya pasal. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:59 am

Kamu menghasut, boleh diheret ke Balai Polis, dilokap beberapa hari, makan nasi bungkus lauk ikan masin pagi petang siang malam, lepas itu diheret ke mahkamah, didakwa.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
2 November 2020 7:46 am

Semakan Bajet wajib takut ada peruntukan khas melawan Agong atau berperang dengan Majlis Raja-Raja Melayu diluluskan. Kerajaan gila darurat macam-macam ada. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 8:01 am

Kamu menghasut, boleh diheret ke Balai Polis, dilokap beberapa hari, makan nasi bungkus lauk ikan masin pagi petang siang malam, lepas itu diheret ke mahkamah, didakwa.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:40 am

Anonymous (TN anjing 🐕 betina menopos)

Terjerit jerit ke seorangan Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Seluruh malam tadi. Dia beruk kena belacan di bontot nya, melompat lompat keperitan.

Pagi ini masuk meng kopipes komen2 lama dia.

Reply
2 November 2020 6:31 am
__________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:41 am
Reply to  Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 6:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
2 November 2020 7:38 am
__________________________________________________

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:42 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina menopos 6:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, betina sihir, nak lagak mak haji
Tapi..tak pernah lekang dari mulut dia kata2 keji
Nmun mlm tdi..si tua tu cabut lari bila Kejora taji
Kini betina anjing tua sihir puaka tu dh kecut biji
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
MAHATHIRVSANWARp
2 November 2020 7:40 am

DAH MEMANG TABIAT KELING KUAT BERBELIT……JUMPA ULAR PUKUL DIA DULU…… Mahathir: Pusing Sini, Pusing Sana, Pusing Sampai Sendiri Pening…….. Sabotage Budget 2021 and let us see what happens. Jangan cakap saja! Make sure you do it. Most of us do not really care what you say and do anyway. Dunia kata pergi, kubur kata mari. Jadi kalau nak buang tebiat, buanglah. There is an old Welsh saying: “Pan fyddwch chi’n sownd mewn twll, stopiwch gloddio.” This means: “When stuck in a hole, stop digging.” And this is something Mahathir should learn how to do. He will say one thing in… Read more »

najib bini rosmah
najib bini rosmah
2 November 2020 7:18 am

Rundingan Bajet…
1. bukan absah PM Puppet
2. bukan bayar peguam saman Agong
3. bukan bayar upah rogol Nika Gee
4. bukan bayar upah rogol amah
5. bukan bayar gaji cytroop cerita liwat 24/7
Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:28 am

Bukan bayar yang tak siuman mcm kamu

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:00 am

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla repeats his pantuns etc. That’s a symptom of Obsessive Compulsive Disorder, OCD.

“become repetitive and habitual when they are associated with relief from anxiety. OCD is due to genetic and hereditary factors. Chemical, structural and functional abnormalities in the brain are the cause. Distorted beliefs reinforce and maintain symptoms associated with OCD”

The Beruk Tua certainly has anxiety issues.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:01 am
Reply to  Anonymous
Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:03 am
Reply to  Anonymous

The above link is provided as an act of public service and specifically for Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Hope he takes advantage of it.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:26 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 pelesit 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing mulut busuk mcm dgn lubang jamban
Nak lagak juah tak padan tua, bulu puki beruban
Akibat mngacah Kejora hidup anjing ni terbeban
Dia rasa, spt ke loji najis, diri nya Kejora humban
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:27 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 pelesit 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir tua terus bernasib malang
Gagak tua..tak usah ler nak berlagak jadi helang
Anjing betina, tk payah berlagak harimau belang
Sbb asyik diluku dgn Kejora tk pernah berselang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:27 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 pelesit 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Tak mungkin TN anjing dapt lwn Kejora yg pakar
Kejora karang pntun2, yg sinis dan jugak kelakar
TN anjing rasa panas, spti bontot dia kena bakar
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk dlm sangkar
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:28 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 pelesit 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
TN anjing nk nama..kubang babi diredah harung
Ilmu yillek, ada hati betina sihir ni, nak bertarung
Kena Kejora taji..anjing tolol ini, monyok murung
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk kena kurung
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:28 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 pelesit 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:59 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit menopos 7:09/7:03 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, mcm kepala dia, Kejora pancung
Dia jdi sasau sawan, keluar cakap kata2 merapu
Kejora dah berjaya buat anjing tua tu terlencong
Komen2 pasal politik..dia tk boleh lagi nk tumpu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:56 am

PANTUN KEJORA BAGAI ANGIN RIBUT MENDERU:

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:57 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Inilah sedikit kisah di blog tentang seorang guru
Dia sgt cekap berpntun..hingga ramai yg terharu
Nmun menjadi kebiasaanlah, akn muncul seteru
Terutama nya, dari mereka yg dengki & cemburu
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:57 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Pantun2 Kejora..mndapat perhatian rata penjuru
Ramai jugak yang tampil dan cuba untuk meniru
Serupa monyet jer, masing-masing, tergaru-garu
Pantun yg depa buat..jadi berkecamuk haru-biru
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:58 am
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kejora akn muncul kt blog ini, tanpa perlu diseru
Labih2 lagi bila ada bayang kelibat awek yg baru
Musuh utama dia juga, sentiasa dia kejar & buru
Di kepala musuh tu dah penuh bersarang peluru
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:43 am

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing, dkat blog ni cuba nak lagak penghulu
Tapi, dia terlupa, menoleh ke arah Kejora dahulu
Kna Kejora taji, spt pngantin, dia tertunduk malu
Dngn lemah longlai dia melangkah pergi berlalu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:33 am

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini sakit otak. Membebel mcm orang gila. Sebab dia gila.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:36 am
Reply to  Anonymous

Excessive talking could be sign of serious mental illness …www.heraldandnews.com › members › news › inside › ex…

Too many folks do not understand what appropriate behavior means — and resent any attempt to be educated about it.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:39 am
Reply to  Anonymous

Compulsive talking – Wikipediaen.wikipedia.org › wiki ›

Compulsive talking (or talkaholism) is talking that goes beyond the bounds of what is … “Communication Addiction Disorder: Concern over Media, Behavior and Effects”. Psych Central. Retrieved … “Do you talk too much?”. Prevention. 49 (10): …

‎Characteristics · ‎Talkaholic scale · ‎Consequences and …

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:43 am
Reply to  Anonymous

Excessive talking may be a symptom of an underlying illness and should be addressed by a medical provider if combined with hyperactivity or symptoms of mental illness, such as hallucinations.

Logorrhea (psychology) – Wikipediaen.wikipedia.org › wiki › Logorrhea_(psychology)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla has all those.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:50 am
Reply to  Anonymous

What causes compulsive talking?

It also could be caused by extreme anxiety .. and occasionally schizophrenia and other illnesses. The person talks rapidly, nonstop, loudly and with urgency ..

Excessive talking could be sign of serious mental illness …www.heraldandnews.com › members › news › inside › ex…

Berk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla has schizophrenia, compulsive ..

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:53 am
Reply to  Anonymous

Obsessive–compulsive disorder (OCD) is a mental disorder in which a person has certain thoughts repeatedly (called “obsessions”) or feels the need to perform certain routines repeatedly (called “compulsions”) to an extent which generates distress or impairs general functioning.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla has impared functioning. His children no longer trust him to look after his grandchildren.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:32 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit 6:33/6:36/6:39/6:43/6:50/6:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, mari nk tunjuk perangai goblok
Tak sedar dia dh tua kerepot, tetek labuh kendur
Sarang tebuan..dia rasa gatal sgt nak pergi jolok
Silap besar lah dia, pergi kejut harimau sdg tidur
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:35 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir pelesit 6:33/6:36/6:39/6:43/6:50/6:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Makcik TN tu dari segi maruah, dia dah kira fakir
Mungkin sbb terlalu tua, dia tak mampu nak fikir
Mudah je anjing betina tua sihir tu Kejora singkir
Agaknya betul le mkcik sihir ni dulu sekolah SJK
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:46 am
Reply to  Anonymous

Nasib le makcik TN anjing 🐕 betina sihir menopos 6:33/6:36/6:39/6:43/6:50/6:53 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing rasa, mcm kepala dia, Kejora pancung
Dia jdi sasau sawan, keluar cakap kata2 merapu
Kejora dah berjaya buat anjing tua tu terlencong
Komen2 pasal politik..dia tk boleh lagi nk tumpu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:32 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, betina sihir, nak lagak mak haji
Tapi..tak pernah lekang dari mulut dia kata2 keji
Nmun mlm tdi..si tua tu cabut lari bila Kejora taji
Kini betina anjing tua sihir puaka tu dh kecut biji
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:31 am

Terjerit jerit ke seorangan Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Seluruh malam tadi. Dia beruk kena belacan di bontot nya, melompat lompat keperitan.

Pagi ini masuk meng kopipes komen2 lama dia.

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 7:38 am
Reply to  Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 6:31 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:27 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mana dia Makcik TN betina sihir nenek kebayan
Pagi ini, nenek tua cabok tu, tk mari ke meroyan?
Kejora ini dok tunggu kat sini, tk sabar nak layan
Apa makcik sihir puaka ni sdg perasap kemiyan?
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 6:27 am

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Mana dia, tak nampak pun Mkcik TN tetek laboh?
Slalunya, anjing tua tu mari mnyalak sblm suboh
Masihkah lagi dudok dekat kandang yang roboh?
Kejora kat sini tak sabar ni menunggu nak taboh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:31 am

Nasib le makcik TN anjing 🐕,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, mari nk tunjuk perangai goblok
Tak sedar dia dh tua kerepot, tetek labuh kendur
Sarang tebuan..dia rasa gatal sgt nak pergi jolok
Silap besar lah dia, pergi kejut harimau sdg tidur
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:30 am

Nasib le makcik TN anjing 🐕,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, mari nk tunjuk perangai goblok
Tak sedar dia dh tua kerepot, tetek labuh kendur
Sarang tebuan..dia rasa gatal sgt nak pergi jolok
Sila besar lah dia, pergi kejut harimau sdg tidur
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
2 November 2020 12:22 am

Nasib le makcik TN anjing 🐕,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mkcik TN anjing, awalnya kmain kencang berapi
Tpi kini..anjing tu terus membisu, diam menyepi
Tak pasti, kenapa awal sgt dia cabut lari menepi
Agaknya laki dia marah & suruh dia bancoh kopi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:42 pm

MENGINTAI MAKCIK TN ANJING DI TEPI JENDELA:

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:43 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Izinkan Kejora citer..bgai mana sngketa bermula
Kejora selalu diganggu, TN iblis saudara Dracula
TN anjing betina sihir dajjal puaka tu, sawan gila
Tak mustahil betina sihir ini..pelesit pun dia bela
👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:43 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina sihir tu, tak mengenal dosa pahala
Tak mustahil juga, anjing tu penyembah berhala
Dari mulut dia..asyik je keluar kata-kata keji cela
Sebab itu ler, anjing tu sentiasa Kejora taji & tala
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:44 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Akibat dia acah Kejora..anjing tua tu terima bala
Hari2 Kejora sekel anjing tua tu..brbenjol kepala
Bontot dia..dirasa macm dgn btg cangkul disula
Kini, anjing tu dok fikir, besok apa lah nasib pula
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:44 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kini..anjing itu panas, hanya pakai coli dan tuala
Di bawah bontot, dia rasa mcm ada api menyala
Mengelupor anjing tu serupa ikan masuk ke jala
Suara pun tak keluar, hnya bunyi macam itik nila
🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:45 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing tu dh dekat 90 th..ke kubur dia menghala
Nak lagak juah tk padan dgn sesak nafas dihela
Dah tak lama lagi tu, nak mengadap Allah Ta’ala
Sehari dua lagi..7 kaki dlm tanah, dia punya villa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 11:45 pm
Reply to  Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina tua ni jadi macai peju-wang Kerala
Demi kuasa sekongkol DAPigs pun depa ini rela
Kpd org2 Melayu..puak ni jadi buruk pnya gejala
PRU-15 nanti, depa ni, ke kubur rakyat nk persila
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 10:27 pm

Eton ,
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Saya rasa umur eton nii dlm sekitar 80 tahun
Walau pun tua rasanya masih lagii melencun
Jadi pasangan saya macam la sup taroh suun
Sedap di hirup selera pun ganas cam melaun
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 10:25 pm

Eton ,
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Saya rasa umur eton ni dlm sekitar 80 tahun
Walaupun tua rasanya masih lagi melencun
Jadi pasangan saya macam la sup taroh suun
Sedap di hirup selera pun ganas cam melaun
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
1 November 2020 10:47 pm
Reply to  Anonymous

Anon anjing 🦮 10:25 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮
Anon anjing tak payah lah tampil mau berdrama
Nak nyamar jdi Kejora tapi baris pantun tk sama
Apa sebnarnya..Anon anjing pnya tujuan utama?
Adakah Anon nk bagi timbul cemburu, Dr Akma?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️

❤️🧡💛💚💙💜🤍♥️💘💝💖💗💓💞💕💌❣️
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣