PM YANG ROSAK MESTI DIGANTI DAHULU

1. Muhyiddin jelas membuktikan dirinya merupakan seorang Perdana Menteri yang rosak dan mementingkan kuasa daripada pemulihan ekonomi dan kesejahteraan rakyat apabila cuba membunuh proses demokrasi dengan jalan darurat.

2. Malaysia seharusnya terus maju, dihormati, dinamik dan wajib melaksanakan reformasi dan tidak boleh memberikan ruang kepada seorang yang rosak terus berkuasa.

3. Kita mesti tegas dan melakukan perkara yang betul dengan memastikan negara ini tidak ditadbir oleh seorang yang rosak seperti Muhyidin. Sejarah telah membuktikan tidak ada negara yang mampu berjaya jika diterajui oleh seorang Perdana Menteri dan kabinet yang tiada arah tuju.

4. Episod mutakhir negara ini memperlihatkan agenda Muhyidin bersama Azmin Ali merancang untuk menguatkuasakan darurat dinegara ini tanpa memikirkan natijah daripada perlaksanaan darurat akan memudaratkan ekonomi negara lantas mengheret rakyat kepada kesengsaraan.

5. Apa ertinya jika Bajet diluluskan namun negara masih dibawah pentadbiran Perdana Menteri dan kabinet yang rosak ini. Negara seperti memberi isyarat yang salah kepada pelabur asing dengan membiarkan negara masih ditadbir oleh seorang Perdana Menteri dan kabinet sama.

6. Atas asas asas yang jelas ini, GERAK98 menegaskan, kewajipan negara mengambil langkah dan sikap yang betul tanpa kompromi dengan mempastikan pentadbiran negara tidak diketuai oleh seorang Perdana Menteri yang rosak dan lemah bersama kabinetnya ini.

7. GERAK98 akan meneruskan usaha gigih mempastikan negara mengambil sikap betul berlandaskan prinsip sebenar tanpa berkompromi sama sekali dengan Perdana Menteri dan kabinet yang tiada integriti, tiada majoriti,lemah dan menyalahguna institusi serta instrumen negara kerana agenda peribadi untuk terus kekal berkuasa.

8. GERAK98 menggesa ahli ahli Parlimen didalam sidang Parlimen akan datang menggunakan segala ruang yang ada yang termaktub didalam undang undang wajib berusaha mencari jalan menggantikan Perdana Menteri yang rosak ini dengan seorang yang benar benar berwibawa dan mampu membawa majoriti besar dan membina kerajaan yang kuat dan stabil.

9. Ianya juga selaras dengan titah DYMM dan Raja2 Melayu yang mahu sebuah kerajaan stabil. Menggantikan seorang Perdana Menteri rosak dan lemah adalah langkah paling penting didalam mempastikan sebuah kerajaan itu stabil.

10. GERAK98 bersama seluruh rakyat Malaysia yang cintakan negara dengan jelas menolak seorang Perdana Menteri yang rosak kerana Malaysia kini berada diposisi amat serong dimata dunia.

11. Menolak Perdana Menteri bernama Muhyidin bersama kabinetnya bakal menyelamatkan Malaysia malah negara pasti akan kembali berada dilandasan yang betul untuk membina kembali segala kerosakan yang berlaku dan amat jelas Malaysia akan kembali menjadi sebuah negara yang dikagumi tanpa Muhyidin.

MOHAMAD EZAM NOR/GERAK98/30 OKTOBER 2020,

Kongsikan artikel ini
Updated: 31 October 2020 — 4:44 am

181
Leave a Reply

avatar
6 Comment authors
MAHATHIRVSANWARpnajib bini rosmahAnonymousAnonymousAne bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

RAKYAT PATUT TOLAK PHDAPIG AKIDAH KOMUNIS BERKIBLAT CHINA MAINLAND…….. BERTUHAN NAFSU SERAKAH……. The Communists Are Angry With The Agong…… YDPA Should Not Interfere In National Affairs On 25th of October 2020, Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah decided not to accept Prime Minister Muhyiddin’s proposal to implement a state of emergency after discussions made with the Malay rulers. The King subsequently called MPs to support the upcoming Budget 2021. The Parliament have also indicated that they will comply with the advice to ensure the passing of the upcoming budget. In other words, the King and the representatives… Read more »

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Perogol amah dan Nika Gee seperti Rais dan Muhyiddin sudah ditolak Raja dan Rakyat. Darurat politikus main bini orang dan perogol amah. Kahkahkah!

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

SYUKUR NEGARA TIDAK LAGI DIPERINTAH KERAJAAN BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ. …. KERAJAAN INTERIM PN AKAN DIGANTI DENGAN YANG LEBIH BAIK……. 22 TAHUN 22 BULAN BAWAH DAJJAL2 ILLUMINITY DAN FREEMASONS SERTA YAKJUJ MAKJUJ NEGARA JATUH PAPA KEDANA HANGUS 70% KEKAYAAN NEGARA ………. KEMUSNAHAN BESA BERLAKU BILA BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ DI BERI KUASA…….. US Senators Seek To Declare China ‘Genocide’ Against Uighurs……. (CNA) – US senators sought on Tuesday (Oct 27) to declare that China is committing genocide against Uighurs and other Turkic-speaking Muslims, a step that could ramp up pressure on behalf of the estimated one million-plus people in camps.… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Di sini..Cgu Kejora pendekar, tetap gagah berdiri
Bukan saja gagah..tapi cerdik pintar bijak bistari
Tapi lwn nya TN anjing terpaksa belah cabut lari
Agak nya terketar-ketar cari ubat, kat dlm almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HUHUHU

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap TN anjing betina tua dungu bebal
Mana mngkin..keta kancil nk langgar keta kebal
Lunyai si tua tolol bingai itu..Kejora buat sambal
Kini kantoi malu, muka dia, mcm kulit babi tebal
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

HAW HAW HAW, dia nih mengaku dia Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Bukan sesikit gelaran, bukan sekecik istilah Gontol itu.

Bagus lah dia mengaku.

Reply
31 October 2020 7:47 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Waaaaah, marah bukan main si Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Guna istilah mampos. Maklumlah, nama pun Wak Gontol.

Reply
31 October 2020 7:51 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

HAW HAW HAW BODOH NYA BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MEMUJI DIRI NYA SENDIRI.

CARA MEMIKIR DI ZAMAN MELAYU DI SERANG PORTUGIS DULU.

Reply
31 October 2020 8:10 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

syiok sendiri ajer ler Beuk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla itu.

Memuji diri sendiri itu paling rendah tahap pemikiran. Macam Melayu yang di serang Portugis dulu.

Takda daya nak melawan, takda senjata perang.

Reply
31 October 2020 8:14 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Memantun mantat re-cycling kata2 yang sama.

Ini lah yang di kata otak letak di celah kelengkang.

Cakap gah, bila di serang dengan meriam dan senapang, dia lawan hanya dengan batang cangkul dan parang.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Reply
31 October 2020 8:18 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA memantun mantat takda isi pun.

Asyik kita semula benda yang sama.

Lepasan sekolah SJK, bunyi macam tak sampai ke universiti.

Maka mana lah nak harapkan komen yang bermakna.

Reply
31 October 2020 8:23 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu) Mengata “Eton rasa pantun-pantun cikgu Kejora tu best” ada lah paling bodoh punya komen. Memuji diri sendiri antara sebab nya Melayu di guling Portugis di Melaka. Konon gah dengan barisan pahlawan, perwira dan senjata. Tapi di kentut Portugis saja dengan meriam dan senapang mereka. Reply 31 October 2020 8:28 am ____________________________________________________ Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu) Tak guna layan banyak sangat si biul beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih. Nanti naik angin nya melompat lompat di atas pasir, alih2 terborai bila meriam dan senapang Portugis meletup masa di serang. Kalau… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Berbaris depan musuh nak tunjukkan kuat, berani, dll, dll

Sekali perintah tembak, lebih separuh jatuh bergelimpangan.

Kalau guna cara “serang hendap”, berpecah pecah kumpulan, hendap dan bantai musuh alang kah baik nya.

Sayang nya Melayu mcm Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini masih lagi nak tunjuk gah walaupun takda meriam. Maka Gontol lah akibat nya.

Reply
31 October 2020 8:45 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Main meng kopipes / kitar semua kata2 dia ajer ler si Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Reply
31 October 2020 9:48 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Bila kamu nak keluarkan komen atas nama Dr Akma tuh, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla?

Reply
31 October 2020 9:51 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Bodoh bangang punya otak, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini tak sedar bahwa TN tak pernah lari, di masa sesuai balun dia hingga dia tak boleh berdiri.

Reply
31 October 2020 9:55 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Pantun Beruk Tua Wak Gontol kejora itu ribut.

Main taip saja, tak masuk otak dulu apa yang terlintas di kepala dia.

Bila otak nya di celah kelengkang nya, ribut lagi lah dia.

Reply
31 October 2020 10:01 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Kata Pakman, itu semua keluaq dari Kojolla punya juboq.

Reply
31 October 2020 10:02 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengaku dia hebat.

Tapi dia hanya ada tahi palat.

Reply
31 October 2020 10:04 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Beruk Tua Wak Gontol Kkejora Kojolla kulit badak sumbu.

Rupa beruk, badan beruk tapi kulit badak sumbu.

Reply
31 October 2020 10:06 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

“Kejora ini anjing ..”

Bagus, mengaku dia anjingbLbL2vM

Reply
31 October 2020 10:09 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

“Kejora ini yg ilmu bkn sedikit” –

Lepasan sekolah SJK mana ada ilmu. Tak sampai universiti pun, lepas SJK melopong kehulu kehilir di backlanes of Chow Kit Road.

Offer kpd Bang Ali pun tak diterima. Melahur sentiasa.

Reply
31 October 2020 10:13 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Banyak komen Beruk Tua Kejora Kojolla keluarkan atas nama Eton.

Tak lama lagi gamaknya dia keluarkan komen2 atas nama lain pulak.

Pakar menyamar.

Reply
31 October 2020 10:20 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Tak masuk lagi Dr Akma ke sini.

Atau kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla segan nak tulis komen atas nama dia sebab tembelang kamu dah di pecahkan.

Reply
31 October 2020 10:23 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Apo nak dikato ..

Recycling ajer ler kerojo nyer Wak Gontol nih.

Reply
31 October 2020 10:27 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Penyakit otak Obsessive Compulsive Disorder, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Mulut mcm bontot ayam ngeram – tak boleh tutup.

Reply
31 October 2020 10:32 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memang skit otak.

Memuji diri nya saja.

Biarkan dia. Sergah dia sekali sekala saja.

Melainkan rasa tak sabar nak balun tibai dan bantai dia.

Reply
31 October 2020 10:38 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Marah lagi. Mengata mampos lagi.

Kot tak lama lagi darah tinggi nya meletup, dia kojol, Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Reply
31 October 2020 10:44 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 7:47/7:51/8:10/8:14/8:18/8:23/8:28/8:34/8:45/9:48/9:51/9:55/10:01/10:02/10:04/10:06/10:09/10:13/10:20/10:23/10:27/10:32/10:38/10:44 am:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ckgu Kejora terus berpantun dgn lancar & petah
Bak kereta kebal..mmbujur lalu melintang patah
Dgn Cgu Kejora..dah teruk TN anjing kena getah
Dia dgn Kejora..ibarat pelandok nak lwn cheetah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing dah tua..tapi akal, taraf budak mentah
Cucuk sikit sja, berjela-jela dia meroyan melatah
Kebodohan yg dia perlihat, bagai tk ada nokhtah
Klu pembaca lihat tulisannya, rasa nk termuntah
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Lihatlah para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Itu senarai komen TN anjing, cuba tuan2 perhati
Nampak sgt ‘low class’..langsung tak ada kualiti
Bhkan, anjing ini pamirkan bodoh yg berkati-kati
Jelas anjing ni belajar tidak sampai ke universiti
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Lihatlah para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dgn mengguna pantun jer TN anjing Kejora kilas
Susunan kata2 pula cantik, apa yang Kejora ulas
Pembaca gelak pecah perut bila TN anjing balas
Nampak sgt anjing tua dungu ni mmg ‘low class’
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tetap msuk wlu dah teruk Kejora ledak
Kalau dia tak komen, nanti akan ‘miss’ lah dedak
Anjing biol itu pun meracau ler..tidak dapat tidak
Tapi hanya mampu mengejek jer serupa budak2
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Pahal asyik kopipes komen2 TN tuh?

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah sewel lagi kot

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 11:53/11:55 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper TN anjing muka nampak semacam teduh?
Sngaja le, komen2 sampah ko itu disalin semula
Nak tunjuk dekat pmbaca ko punya tahap bodoh
Juga nak bagi tau yg ko ni sawan sasau gila!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 11:53/11:55 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper TN anjing muka nampak semacam teduh?
Sngaja le, komen2 sampah ko itu disalin semula
Nak tunjuk dekat pmbaca ko punya tahap bodoh
Juga nak bagi org tau yg ko ni sawan sasau gila!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Jugak kulit anjing betina tua tu Kejora nak lapah
Sbb..mmg dia tak guna itu macai tua Peju-wang
Lihat ler tuan2 betapa banyak dia bawa sampah
Begitu banyak ‘blogging space’ dh pun terbuang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Senang saja nak lihat Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ni mengamok.

Ejek dia seket, melompat lompat lah dia maca beruk kera.

HAW HAW HAW.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 11:27 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg TN anjing jenis bngsat keparat, tiada kelas
Dgn cgu Kejora, dia tak mampu nak pusing kilas
Pmbaca akn ketawa lihat anjing tu komen balas
Makin dijwb, makin kedunguan nya nmpak jelas
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 11:27 am,

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bingai dungu, belajar tk tinggi sekolah
Mcm unta bahalol saja anjing ni tampil berhelah
Smua org nmpak anjing ini sebenarnya dh kalah
Tapi..makin dia jwb..makin kedunguan terserlah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 11:27 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Guest
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Plan 3 panggil semua politikus tua yang nak selangkah kaki masuk ke kubur balik ke medan perang. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu yang pertama dipanggil. Walau pun kamu mungkin bukan politikus tapi mulut kamu mengomel ngalahkan tikus. Kuhkuhkuh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Pssssst, bila kamu nak masuk kubur?

Anonymous
Guest
Anonymous

Soalan ini di salah tempat. Patut nya di sini, di tuju kpd 11:03 am. –

Pssssst, bila kamu nak masuk kubur?

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Ke sana ke sini perogol amah minta darurat pada Agong. Agong sudah tolak nasihat perogol Nika Gee yang hilang majoriti. Patik saman Raja? Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Merogol amah, bini orang dan menyaman Raja. Sedapnya jadi penderhaka. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Rogol amah usul darurat. Rogol Nika Gee usul darurat. Apa kau ingat Agong abah kau ke? Nak darurat menyusahkan Rakyat? Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir iblis)

Main meng kopipes / kitar semua kata2 dia ajer ler si Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Reply
31 October 2020 9:48 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian betul TN anjing tua otak ciput kecik nipis
Pukulan2 pantun Kejora, anjing itu tidak tertepis
Marah lah anjing ini, perut jadi kembung kempis
Bila dah terkedu..dia persoal pula pasal kopipes
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 10:42 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing spt baru naik dari terjatuh dalm telaga
Dia juga ibarat kerbau patah tanduk, nak berlaga
Bodoh bahlol anjing tua ini mmg tidak terhingga
Tak sedar ke anjing tua ini..dia pun kopipes juga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 10:42 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cara ‘kopipes’, menjadi senjata Kejora yg ampuh
Dgn cara ini derita sngsara ler TN anjing tempuh
Hari2 anjing tua itu Kejora mari lanyak & rempuh
Kian ketara anjing bebal tu makin lemah lumpuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 10:43 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing kena taji teruk, kini parah & terngadah
Dgn Cg Kejora..anjing tu hari2 makan caci ludah
Naper ler biol bengap sgt itu anjing haram jadah
Bkn ke kopipes itu menjadikan kerja jadi mudah?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 10:43 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengaku kopipes, kononnya cara dia melawan TN.

Dayus ler kamu, Beruk Tua Wak Gontol yang takda gontol.

Tak menjawab tuduhan2 yang dilemparkan kpd muka kamu.

Kot muka pun dah tak banyak lagi tinggal.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 11:10 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kalau amah boleh dirogol, Agong boleh disaman. Kalau Nika Gee boleh dirogol patik boleh jadi saya. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memang sakit otak.

Biarkan dia. Sergah dia sekali sekala saja.

Melainkan rasa tak sabar, nak tunjukkan pembaca dia dibalun tibai dan dibantai sentiasa.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Rogol amah amah lari. Rogol Nika Gee laki keluar SD. Apa punya celaka nasib darurat sampai mati? Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

“Blogger Raja Petra Kamaruddin has released a statutory declaration (SD) by a man who claimed that an affair occurred between his estranged wife and former deputy prime minister Muhyiddin ”

Bloody hell, the RPK bloke ran away to UK from a Police summons in KL and now he continues talking nonsense.

His SD is of no effect as the pengecut will never testify in person, tanggal bola dia if he dares return to Malaysia.

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila kamu nak keluarkan komen atas nama Dr Akma tuh, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla?

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 🐕 betina sihir puaka 9:51 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper sibuk psal Akma, hoi anjing betina puaka?
Aku nak jerit ke atau tk nak jerit aku punya suka
Bukan ke kau juga kata yg Dr Akma tu aku reka?
Mampos le ko anjing betina munafiq ahli neraka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Marah lagi. Mengata mampos lagi.

Kot tak lama lagi darah tinggi nya meletup, dia kojol, Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:44 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg TN anjing jenis bngsat keparat, tiada kelas
Dgn cgu Kejora, dia tak mampu nak pusing kilas
Pmbaca akn ketawa lihat anjing tu komen balas
Makin dijwb, makin kedunguan nya nmpak jelas
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:44 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Memantun mantat saja Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Direka nya watak2 yang memuji dia memantun mantat itu.

Ini lah mentaliti yang menyebabkan Melayu senang dikalahkan Portugis di 1511.

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tak renti2 memuji diri sendiri.

Ini jenis sombong bongkak selalu cakap besar tapi lub ng bont t nya koyak amat besar.

Bang Ali punya sasar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir tua 11:36/11:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tetap msuk wlu dah teruk Kejora ledak
Kalau dia tak komen, nanti akan ‘miss’ lah dedak
Anjing biol itu pun meracau ler..tidak dapat tidak
Tapi hanya mampu mengejek jer serupa budak2
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir tua 11:36/11:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Rogol amah saman Agong. Rogol Nika Gee saya terima pendapat Agong. Darurat Malaysia dapat penderhaka jadi PM. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Di sini..Cgu Kejora pendekar, tetap gagah berdiri
Bukan saja gagah..tapi cerdik pintar bijak bistari
Tapi lwn nya TN anjing terpaksa belah cabut lari
Agak nya terketar-ketar cari ubat, kat dlm almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Bodoh bangang punya otak, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini tak sedar bahwa TN tak pernah lari, di masa sesuai balun dia hingga dia tak boleh berdiri.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:55 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Seronok betul..tengok TN anjing, racau meroyan
Sbb itu, anjing bapok ni Kejora selalu suka layan
Kejora dah bogelkan anjing ini & londeh pakaian
Membebel sakan lah dia, serupa nenek kebayan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:55 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg TN anjing jenis bngsat keparat, tiada kelas
Dgn cgu Kejora, dia tak mampu nak pusing kilas
Pmbaca akn ketawa lihat anjing tu komen balas
Makin dijwb, makin kedunguan nya nmpak jelas
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Penyakit otak Obsessive Compulsive Disorder, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Mulut mcm bontot ayam ngeram – tak boleh tutup.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:32 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:32 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik bersedih hati pedih hancur luluh
Dia rasa spt blkng dia Kejora tibai dgn btg buluh
Apa yg anjing ni mmpu buat hanyalah mengeluh
Maklum le dh tua, tak ada kudrat, umur dekat 90
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dulu Kejora fikir TN anjing tu nyah bapok lembut
Rupa2nya betina..cuma dia botak takder rambut
Menggigil anjing tua tu, klu nama Kejora disebut
Bila dilihat pantun Kejora, dia resah kelam kabut
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing tua itu bingai bahalol, otak hampas sabut
Pantun2 Kejora..anjing tu tak berani lagi sambut
Dia rasa, macam biji kelentit dia tu, Kejora rabut
Tiada cara lagi anjing betina sihir tu selain cabut
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun Beruk Tua Wak Gontol kejora itu ribut.

Main taip saja, tak masuk otak dulu apa yang terlintas di kepala dia.

Bila otak nya di celah kelengkang nya, ribut lagi lah dia.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:01 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Budaya seni dlm bahasa, Kejora nk perkembang
Di samping itu, dpat berseloka & bergurau lawak
Dgn pantun le TN anjing asyik je rebah tumbang
Mengelupor sakan anjing itu serupa dgn biawak
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:01 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejora taji TN anjing, dgn pantun madah berseni
Ramai pembaca minat, dan mereka suka tengok
Tpi TN anjing..mngelupor mcm biawak dlm guni
Smua pmbaca ketawakan itu anjing biol bongok
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir goblok,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
Tiada lgi kelibat, betina sihir, jahat pnya makhluk
Dia lari tonggang langgang, spti org mabok lalok
Kejora pantun jer bukan bawa parang atau golok
Itu pun..blog ini sprti Kejora dah jajah dan takluk
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Itu le, lain kali klu nak komen, buat perangai elok
Jgn ler kuangajar biadab & buat perangai goblok
Lubang ular berbisa, kenapa le gatal nak diseluk?
Sarang tebuan pulak, usah ler berani sgt gi jolok!
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Kata Pakman, itu semua keluaq dari Kojolla punya juboq.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:02 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing berbenjol kepala, kena Kejora hempuk
Sakit ler anjing tu dpt, bila mengacah cgu Kejora
Dia hnya mampu jawab mengejek serupa bapok
Makin dijwb, kedunguan anjing ini, makin ketara
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:02 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bingai dungu, belajar tk tinggi sekolah
Mcm unta bahalol saja anjing ni tampil berhelah
Smua org nmpak anjing ini sebenarnya dh kalah
Tapi..makin dia jwb..makin kedunguan terserlah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tak padan betina, nak aksi mcm Jebat
Dia tak sedar bulu puki dh beruban tak lagi lebat
Merapu racau sja dia, tiada hujah utk diperdebat
Mmg layak sbg badut blog..anjing tua ni dinobat
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Silap lah anjing itu, dia acah cgu Kejora yg hebat
Habis berbirat blkng anjing tu, kena Kejora sebat
Kini anjing tua itu dah menyepi, tiada lagi kelibat
Agknya dia teraba2 dekat dapur, gagau cari ubat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla mengaku dia hebat.

Tapi dia hanya ada tahi palat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:04 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN feels he is a dragon but he’s just a millepede
To readers, it’d be better if the moron keep quiet
The more he retaliate..the more, he looks stupid
He is actually presenting himself, as an old idiot
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap TN anjing betina tua dungu bebal
Mana mngkin..keta kancil nk langgar keta kebal
Lunyai si tua tolol bingai itu..Kejora buat sambal
Kini kantoi malu, muka dia, mcm kulit babi tebal
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kkejora Kojolla kulit badak sumbu.

Rupa beruk, badan beruk tapi kulit badak sumbu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:06 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora terus berhujah mengguna pantun madah
Pembaca seronok melihat kata2 tersusun indah
Bkn tonjol kebebalan spt TN anjing haram jadah
Pembaca lihat rasa sgt meloya macam nk ludah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Perogol amah kata boleh saman Agong sebab tolak Darurat. Perogol Nika Gee kata saya terima pendapat Agong. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir sawan,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian lah, anjing betina tua nyanyok sasau sawan
Dgn Kejora ini, anjing itu tk berani lagi nak lawan
Rasanya anjing ini pergi berkumpul @ berkawan
Mngkin dikerumuni anjing jantan dia mengawan
🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮🦮
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

“Kejora ini anjing ..”

Bagus, mengaku dia anjingbLbL2vM

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir iblis 10:09 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora berpantun..mengembang budaya seni
Ramai yg suka menonton..& mereka sgt terhibur
TN anjing, hanya perlihat kebodohannya, kat sini
Pembaca melihat, rasa macam mau sepak jubur
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing lwn Kejora ibarat anjing mnyalak bukit
Apa yg anjing itu dapat, hanyalah malu dan sakit
Tak terlwn dia, Cgu Kejora ini yg ilmu bkn sedikit
Sdg anjing tua itu, hnya penjual ubat di Chow Kit
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

“Kejora ini yg ilmu bkn sedikit” –

Lepasan sekolah SJK mana ada ilmu. Tak sampai universiti pun, lepas SJK melopong kehulu kehilir di backlanes of Chow Kit Road.

Offer kpd Bang Ali pun tak diterima. Melahur sentiasa.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 10:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing pencacai parti Peju-Wang penipu
Dirasa spt kepala dia..Kejora balon dgn penyapu
Nak berhujah waras, anjing gila ini dh tk mampu
Anjing tua ini hanya keluar kata2 sawan merapu
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 10:13 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memang skit otak.

Memuji diri nya saja.

Biarkan dia. Sergah dia sekali sekala saja.

Melainkan rasa tak sabar nak balun tibai dan bantai dia.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Jangan rogol amah sendiri. Jangan main bini orang. Jangan gila kuasa. Jangan gila darurat. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Rogol amah desak Agong terima Darurat. Main bini orang kena tolak nasihat Darurat. Balasan Tuhan kepada pendosa dan penzina atas dunia. Darurat SX18. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Mana bukti kamu? Menuduh liar saja, apa daaa …

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Perogol amah dan penebuk bini orang bebas minta darurat. Hina Agong. Pijak Perlembagaan. Jangan sampai bini yang lain minta kena main macam Nika Gee. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Bini kamu pernah buat gitu ker?

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir malang)

Memantun mantat re-cycling kata2 yang sama.

Ini lah yang di kata otak letak di celah kelengkang.

Cakap gah, bila di serang dengan meriam dan senapang, dia lawan hanya dengan batang cangkul dan parang.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Reply
31 October 2020 8:18 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 8:58 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tk kesah ler, klu Kejora nk ulang, benda yg sama
Peduli apa, perkara baru atau perkara yang lama
Yng mustahak..kesakitan TN anjing tetap terima
Biar anjing tua tu rasa spt diludah kahak gelema
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 9:15 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pembaca suka dgn pantun2 yg cgu Kejora ledak
Tak jemu dibaca walau pantun2 yg lama diulang
Tapi TN anjing hanya mngejek mcm dgn budak2
Anjing ini perlihatkan diri nya mcm bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 9:15 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tua biol dungu, terus bernasib malang
Tapi Kejora..terus muncul, sbg juara yg terbilang
Dgn bergaya, TN anjing sewel itu terus disailang
Pmbaca tak jemu walau pantun yg lama diulang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 9:16 am
_________________________________________________

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Budak ni 18SX pun nak komen. Anak kecil perlu baca buku pelajaran. Bukan baca cerita Nika Gee kena tebuk Muhyiddin. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Sokong main bini orang macam Muhyiddin maka boleh sokong bajet. Sokong rogol amah sendiri macam Rais maka boleh sokong usul Darurat. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Sokong rogol kamu sebab tak bertanggung jawab nak merogol blog ini.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Darurat main bini orang dan darurat rogol amah yang mana paling besar nikmatnya? Hanya dua ekor pemimpin yang boleh menyelesaikan rahsia permata yang darurat. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak berani atau takda bukti bagi tuduhan kamu itu?

Siapa mau percaya, kamu bunyi mcm penyamun, penjahat dan gengster ajer.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Rogol amah Darurat kecil. Main bini orang Darurat kecil. Patutlah Rais Yatim perogol amah dan Muhyiddin main bini orang Nika Gee. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Apa bukti kamu?

Kamu coba merogol blog ini dengan karutan2 kamu?

Grow up lah, Mamat. Bila menuduh kasi bukti lah. Sekurang kurang nya rujukan punca maklumat kamu. Kasi link dsb nya.

Tak lah nampak sangat bodoh kamu tuh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak guna layan banyak sangat si biul beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Nanti naik angin nya melompat lompat di atas pasir, alih2 terborai bila meriam dan senapang Portugis meletup masa di serang.

Kalau lah guna otak, kot tak kena cabut lari ke Muar bila kalah di serang di pantai Melaka.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir munafiq 8:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tua, dah tak daya lagi nak pusing kona
Dgn sifat munafiq dia..anjing ini, dipandang hina
Tk tau mana nk letak muka ini anjing iblis betina
Bila dah kantoi dia kata layan Kejora ini tak guna
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 8:34 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka, TN anjing betina sihir setan puaka
Akibat acah Kejora dia menempuh nasib celaka
Anjing munafiq ini tak tau mana nak letak muka
Bila dah terkantoi, dia alih tiang pergi ke Melaka
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Di kata bodoh, Beruk Tua Wak Gontol kejora Kojolla nih marah.

Tapi apa lagi nak kata bila dia asyik memantun mantat karutan2 nya tak renti2.

Contoh nya, dia ngaku dia kereta kebal. Alamak, bukan kah bodoh bangang nya dia begitu. Peribahasa kepala tahi dia bila dah macam tuh.

Reply
30 October 2020 10:19 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Eton

Eton rasa pantun-pantun cikgu Kejora tu best……lawak sangat. Cuma Eton kesian dekat orang yang dipanggil TN Betina Sihir Tua tu…teruk dia kena balun. Sian dia…macam kena langgar dengan keta kebal….kalau selalu kena gini, mau putus wayar Encik TN tu…. nanti dia cakap merepek sorang-sorang, pungut sampah tepi jalan…sian kan….Cikgu Jora jangan la balun dia teruk-teruk….tak sampai hati Eton tengok….

Reply
30 October 2020 10:43 am
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Eton 10:43 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Terima kasih bnyak2, Kejora nk ucpkan kpd Eton
Sbb..sudi tampil taji TN betina sihir badut kartun
Msti anjing tua bebal itu, sgt malu dgn penonton
Kejora ni pula nk sambung taji secara berpantun
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
30 October 2020 3:18 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Terima kasih jugak lah kerana Eton sudi memuji
Kejora ini cekap berpantun kerna tinggi mengaji
Bagus ler, betina sihir tu, Eton mari tumpang taji
Tentu anjing betina tua sial tu kini dah kecut biji
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
30 October 2020 3:18 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Eton 10:43 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bagus lah, Eton masuk tibai itu betina meenachi
Cuma gaya Eton ini agak sopan & tidak mencaci
Namun..betina sihir iblis itu, bagai mulut dikunci
Kejora dah jangka..betina sihir tu ramai yg benci
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI HUHUHU

Reply
30 October 2020 3:19 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Eton terpegun dgn idea2 pantun yg Kejora cetus
Kejora pula bagai dpt idea & ilham malaikat utus
Pantun2, bagaikan bom, dekat jubor TN meletus
Eton kata..klu kerap sgt, TN blh biol wayar putus
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Reply
30 October 2020 6:30 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
TN anjing betina sihir rasa..sprti kulit dia dilapah
Leher pulak dirasa, bgai Kejora tetak dgn parang
Eton kata..tk mstahil TN akn ke jln kutip sampah
Bahkan, dia akan meracau royan, cakap sorang2
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Reply
30 October 2020 6:35 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
TN anjing betina sihir, dah ler perangai sgt buruk
Otak pulak kecik ciput, akal dungu bebal bongok
Eton sampai pesan kt Kejora jgn ler balun teruk2
Anjing itu mengelupor..Eton tak sanggup tengok
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Reply
30 October 2020 6:58 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Eton 10:43 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Komen Eton itu, Kejora tidak betul2 bgi tumpuan
Ia tentang panggilan, kpd TN anjing iblis durjana
Jgn ler panggil anjing tu Encik tapi panggil Puan
Sbb Kejora dah buktikan yg anjing sihir tu betina
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
30 October 2020 11:33 pm
_________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Banyak komen Beruk Tua Kejora Kojolla keluarkan atas nama Eton.

Tak lama lagi gamaknya dia keluarkan komen2 atas nama lain pulak.

Pakar menyamar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengata “Eton rasa pantun-pantun cikgu Kejora tu best” ada lah paling bodoh punya komen.

Memuji diri sendiri antara sebab nya Melayu di guling Portugis di Melaka.

Konon gah dengan barisan pahlawan, perwira dan senjata. Tapi di kentut Portugis saja dengan meriam dan senapang mereka.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 8:28 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳👩‍🦳
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Betina sihir tua tu, mmg ler muka kerepot hodoh
Asyik kena taji, muka anjing gila itu suram teduh
Bukan jer hodoh..tapi anjing tua tu dungu bodoh
Bila dah kantoi, anjing tu suka main tuduh-tuduh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:28 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina tua sihir, asyik je terlangkah kiri
Kena taji dgn Kejora, anjing tua ini marah berang
Bila dh kantoi malu dikata Kejora puji diri sendiri
Walhal dekat kepala dia penuh peluru bersarang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Berbaris depan musuh nak tunjukkan kuat, berani, dll, dll

Sekali perintah tembak, lebih separuh jatuh bergelimpangan.

Kalau guna cara “serang hendap”, berpecah pecah kumpulan, hendap dan bantai musuh alang kah baik nya.

Sayang nya Melayu mcm Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini masih lagi nak tunjuk gah walaupun takda meriam. Maka Gontol lah akibat nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 8:45 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing pencacai parti Peju-Wang penipu
Dirasa spt kepala dia..Kejora balon dgn penyapu
Nak berhujah waras, anjing gila ini dh tk mampu
Anjing tua ini hanya keluar kata2 sawan merapu
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 8:45 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Main meng kopipes / kitar semua kata2 dia ajer ler si Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian betul TN anjing tua otak ciput kecik nipis
Pukulan2 pantun Kejora, anjing itu tidak tertepis
Marah lah anjing ini, perut jadi kembung kempis
Bila dah terkedu..dia persoal pula pasal kopipes
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing spt baru naik dari terjatuh dalm telaga
Dia juga ibarat kerbau patah tanduk, nak berlaga
Bodoh bahlol anjing tua ini mmg tidak terhingga
Tak sedar ke anjing tua ini..dia pun kopipes juga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cara ‘kopipes’, menjadi senjata Kejora yg ampuh
Dgn cara ini derita sngsara ler TN anjing tempuh
Hari2 anjing tua itu Kejora mari lanyak & rempuh
Kian ketara anjing bebal tu makin lemah lumpuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 9:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing kena taji teruk, kini parah & terngadah
Dgn Cg Kejora..anjing tu hari2 makan caci ludah
Naper ler biol bengap sgt itu anjing haram jadah
Bkn ke kopipes itu menjadikan kerja jadi mudah?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:10 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir munafiq,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka TN anjing betina sihir dajjal durjana
Anjing munafiq ini tak daya lagi nak pusing kona
Dgn sifat munafiq dia..anjing ini, dipandang hina
Tk tau mana nk letak muka ini anjing iblis betina
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

CIKGU KEJORA TERUS DI PUNCAK GEMILANG:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir tua terus bernasib malang
Gagak tua..tak usah ler nak berlagak jadi helang
Anjing betina, tk payah berlagak harimau belang
Sbb asyik diluku dgn Kejora tk pernah berselang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bkn dia tak tahu, yg cikgu Kejora bkn ler calang2
Kat sekolah sudah terkenal sbg guru cemerlang
Di blog ini pula terkenal sbg pemantun terbilang
Kemaraan Kejora takder siapa dapat nak halang
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Besar kemngkinan..TN anjing dulu, minah kilang
Bila terlibat cacai politik, anjing ni jadi petualang
Tapi..kedunguan anjing tua ini tak pernah hilang
Org nampak anjing sihir ini, serupa betina jalang
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing, betina sihir iblis..terus berhati walang
Dia kena tibai dgn Kejora sakit sampai ke tulang
Bila masa pun anjing tu akn kena Kejora sailang
Kejuaraan & kejaguhan tetap terus Kejora julang
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

HAW HAW HAW BODOH NYA BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA MEMUJI DIRI NYA SENDIRI.

CARA MEMIKIR DI ZAMAN MELAYU DI SERANG PORTUGIS DULU.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:10 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina tua sihir, asyik je terlangkah kiri
Kena taji dgn Kejora, anjing tua ini marah berang
Bila dh kantoi malu dikata Kejora puji diri sendiri
Walhal dekat kepala dia penuh peluru bersarang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓
Dr Akma sangka yg Kejora ini seorang karyawan
Jigit bagi tau, Kejora cgu yg bertaraf sasterawan
Mana mungkin, TN anjing tua terdaya nak lawan
Dia hnya anjing betina, yg baru lepas mengawan
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 3:29 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir nyanyok)

Terjerit jerit Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memanggil Dr Akma tapi tak di peuli pompuan itu.

Kalau betul pun ada pompuan nama begitu masuk sini dulu, dia jadi takut nak masuk lagi bila tahukan watak sebenar Wak Gontol itu.

Kalau watak itu dicipta Wka Gontol sendiri, kot akan keluar lagi lah dia dalam masa berikutan.

Kesian bagi sesiapa yang tertarik dengan Wak Gontol memantun mantat.

Reply
31 October 2020 5:59 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir puaka 5:59 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper sibuk psal Akma, hoi anjing betina puaka?
Aku nak jerit ke atau tk nak jerit aku punya suka
Bukan ke kau juga kata yg Dr Akma tu aku reka?
Mampos le ko anjing betina munafiq ahli neraka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 6:35 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir nyanyok)

Bodoh bangang Beruk Tua Wak Gontol Kejolla Kojolla nih.

Tak pernah dengar idea double insurance.

Betul ada Dr Akma, bagus. Takda pun bagus.

Bila di cakap begitu, sekarang si Beruk Tua ni dah menggelabar – nak keluarkan nama Dr Akma ke tidak.

Givap lah, Wak …

Reply
31 October 2020 6:46 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 6:46 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian btul, TN betina sihir tua krepot anjing kurap
Mulut mcm puki mak dia, busuk spt getah skrap
Kena dgn Kejora, asyik jer anjing tua ini tertiarap
Bila dia dh kantoi malu nak disuruh Kejora givap
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 7:43 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

syiok sendiri ajer ler Beuk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla itu.

Memuji diri sendiri itu paling rendah tahap pemikiran. Macam Melayu yang di serang Portugis dulu.

Takda daya nak melawan, takda senjata perang.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:14 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina tua sihir, asyik je terlangkah kiri
Kena taji dgn Kejora, anjing tua ini marah berang
Bila dah kantoi malu, dikata Kejora ni syok sendiri
Walhal dekat kepala dia penuh peluru bersarang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak masuk lagi Dr Akma ke sini.

Atau kamu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla segan nak tulis komen atas nama dia sebab tembelang kamu dah di pecahkan.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 10:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper sibuk psal Akma, hoi anjing betina puaka?
Aku nak jerit ke atau tk nak jerit aku punya suka
Bukan ke kau juga kata yg Dr Akma tu aku reka?
Mampos le ko anjing betina munafiq ahli neraka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

WAAAH, TN TAK RENTI2 DISEBUT SEJAK PETANG SEMALAM.

FEMES BETUL DIA TUH.

Reply
31 October 2020 5:42 am
____________________________________________________

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir dungu)

Dia disegani, dihormati dan ditakuti puak musuh.

Musuh hantar penjahat dan gengster coba menakutkan dia dari masuk blog ini. Tapi mana di pedulikan nya.

Mereka di jentik telinga nya saja, hehe

Reply
31 October 2020 5:48 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir puaka 5:42 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg ler TN anjing tua oi..kau tu perlu aku sebut
Bila aku tidur baru pntun aku kau berani sambut
Oi anjing betina sihir..bulu puki uban berserabut!
Konon ko menang..naper mlm tadi ko lari cabut?
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 6:43 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir puaka 5:48 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg TN anjing betina tua ini bodoh berkati-kati
Muka kena lempar dgn tahik..dia kata dihormati?
Ternyata anjing ni bebal betul apa pun dia tk reti
Mungkin dh biol sbb kena lanyak setengah mati!
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 6:47 am
____________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

HAW HAW HAW, dia nih mengaku dia Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Bukan sesikit gelaran, bukan sekecik istilah Gontol itu.

Bagus lah dia mengaku.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 7:47 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing lupa yg dia berdepan dgn sorang guru
Sbb itu, asyik je muka anjing ni kena lempar tahi
Dia fikir Kejora/pmbaca blh tertipu atau terkeliru
Idea biol ubah gelak haw haw dri haha hoho hihi
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 7:47 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Memantun mantat re-cycling kata2 yang sama.

Ini lah yang di kata otak letak di celah kelengkang.

Cakap gah, bila di serang dengan meriam dan senapang, dia lawan hanya dengan batang cangkul dan parang.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tk kesah ler, klu Kejora nk ulang, benda yg sama
Peduli apa, perkara baru atau perkara yang lama
Yng mustahak..kesakitan TN anjing tetap terima
Biar anjing tua tu rasa spt diludah kahak gelema
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pembaca suka dgn pantun2 yg cgu Kejora ledak
Tak jemu dibaca walau pantun2 yg lama diulang
Tapi TN anjing hanya mngejek mcm dgn budak2
Anjing ini perlihatkan diri nya mcm bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:18 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tua biol dungu, terus bernasib malang
Tapi Kejora..terus muncul, sbg juara yg terbilang
Dgn bergaya, TN anjing sewel itu terus disailang
Pmbaca tak jemu walau pantun yg lama diulang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Apo nak dikato ..

Recycling ajer ler kerojo nyer Wak Gontol nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 10:27 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing asyik kena, Kejora taji tersmbam jatuh
Maruah dan moral anjing tua ini dh rosak runtuh
Membebel, meroyan dia..tajuk post tak disentuh
Bodoh anjing ni mcm pak dia pnya kepala butuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Mencarut, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Nyata dia tak dibimbing emak bapak nya di masa kecil.

Depa sentiasa sibuk pagi petang siang malam.

Berkongk k

Wau bule
Guest
Wau bule

1. Ezam yang memang dah rosak dan busuk wajib dicampak jauh2

2. Anwar, PM in Waiting yang telah terbukti rosak moral, bekas banduan sodomi wajib direhatkan dari politik buat selama-lamanya supaya tidak terus tipu rakyat.

3. Muhyiddin tengah menikmati ketulahan albeit slowly but surely

Period

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing 🐕 betina sihir puaka)

Terjerit jerit Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memanggil Dr Akma tapi tak di peuli pompuan itu.

Kalau betul pun ada pompuan nama begitu masuk sini dulu, dia jadi takut nak masuk lagi bila tahukan watak sebenar Wak Gontol itu.

Kalau watak itu dicipta Wka Gontol sendiri, kot akan keluar lagi lah dia dalam masa berikutan.

Kesian bagi sesiapa yang tertarik dengan Wak Gontol memantun mantat.

Reply
31 October 2020 5:59 am
___________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

TN anjing 🐕 betina sihir puaka 5:59 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Naper sibuk psal Akma, hoi anjing betina puaka?
Aku nak jerit ke atau tk nak jerit aku punya suka
Bukan ke kau juga kata yg Dr Akma tu aku reka?
Mampos le ko anjing betina munafiq ahli neraka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 6:35 am
___________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Waaaaah, marah bukan main si Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Guna istilah mampos. Maklumlah, nama pun Wak Gontol.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir munafiq 7:51 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Padan muka TN anjing betina sihir dajjal durjana
Anjing munafiq ini tak daya lagi nak pusing kona
Dgn sifat munafiq dia..anjing ini, dipandang hina
Tk tau mana nk letak muka ini anjing iblis betina
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA memantun mantat takda isi pun.

Asyik kita semula benda yang sama.

Lepasan sekolah SJK, bunyi macam tak sampai ke universiti.

Maka mana lah nak harapkan komen yang bermakna.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing bingai dungu, belajar tk tinggi sekolah
Mcm unta bahalol saja anjing ni tampil berhelah
Smua org nmpak anjing ini sebenarnya dh kalah
Tapi..makin dia jwb..makin kedunguan terserlah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib ler TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 8:23 am,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kejora taji TN anjing, dgn pantun madah berseni
Ramai pembaca minat, dan mereka suka tengok
Tpi TN anjing..mngelupor mcm biawak dlm guni
Smua pmbaca ketawakan itu anjing biol bongok
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Taji kepala tahi, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Nak pasang taji pun tak reti. Kot letak di hidung dia. Di taji musuh, koyak hidung nya.

Alamak, bila sengau, teruk lah kita mendengor nya. Enough dengan karutan dia yang tak sengau.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Perogol amah minta darurat. PM Puppet disuruh perogol amah Indo minta lagi darurat kepada Agong. ini lagi sekor gila. Rogol amah dan main bini orang memang suka darurat ke? Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Sebut ler punca2 maklumat kamu. Tidak semua pembaca blog ini ada baca apa yang kamu sebutkan.

Bunyi macam menuduh liar ajer bila tak kasi butiran lanjut.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

PM Puppet bukan saja lemah. Berlakon doa sambil main bini orang serentak pun boleh. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Menuduh liar ajer kamu nih.

Apasal tak kasi fakta2 lanjutan bersama punca2 maklumat yang sahih.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Memang jatuh wajib kena hapuskan pengkhianat dan kaki tebuk atap. Makin tersepit makin menyusahkan Rakyat. Rakyat makin tak sabar nak tunggu PM Puppet dijatuhkan. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Yer ker?

Rakyat tuh makna nya kamu dan geng kamu saja yer?

Carry on, amuse yourself, Dol.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

PM Puppet gila nak sokongan bajet sampai perkuda Agong? Bajet yang belum dibentang nak sokong apa lawak gila? PM Puppet betul sudah gila atau Azmin Semburit dan Hamzah Bini Ronggeng naik gila. Gila punya Pengkhianat. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Bodoh nya tak tahu orang nak cari sokong Bajet mesti lah di masa Bajet belum dibentang. Dia nih tak tahu pun ada such thing as planning.

Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food
Guest
Ane bo lui bo cak kase yilek tak mkn no food

Mano deh Zunnun tak timbul lagi menceceh bukan Islam gamaknya dah azan Subuh tak bongka2 lagi tak tahu nak bersyukur duduk aman dibawah pemerintahan Melayu. Tahu.