APAKAH KERAJAAN SEKARANG SUDAH JATUH MISKIN?

Semalam, Perdana Menteri berkata, sukar bagi kerajaan membenarkan pencarum mengeluarkan wang daripada Akaun 1 KWSP bagi kegunaan mereka untu menghadapi kesukaran ketika Covid19 melanda ini.

Kata Muhyiddin Yassin, meskipun banyak permintaan ke arah itu, kerajaan melihat jika perkara itu dibenarkan, ia akan memberi kesukaran kepada rakyat di masa hadapan.

Tetapi, bagi majoriti rakyat yang sedang terbeban kehidupan mereka sekarang ini, dapat mengeluarkan RM10 ribu daripada simpanan KWSP tentu saja dapat menyelesaikan banyak masalah hidup mereka.

Lagi pun, bukankah wang itu wang pencarum juga?

Jadi, apa masalahnya jika kerajaan membenarkan pencarum mengeluarkan wang mereka sendiri?

Tambahan lagi, yang dipohon untuk dikeluarkan hanya RM10 ribu, bukan separuh atau keseluruhan daripada simpanan yang ada dalam Akaun 1 KWSP itu.

Kalau suami isteri bekerja, bermakna dapatlah mereka mengeluarkan RM20 ribu dan pasti banyak masalah kehidupan dan bil-bil tertunggak dapat diselesaikan.

Pelik juga kenapa kerajaan keberatan untuk membenarkannya?

Benarkah kerajaan begitu memikirkan kehidupan rakyat selepas mereka bersara atau kerajaan sendiri mahu meminjam wang tersebut?

Masih ada lagikah sebenarnya wang rakyat dalam Akuan 1 KWSP sekarang ini?

Atau hanya tinggal kertas dan angka saja?

Kemudian tersebar pula surat Felda yang mewajibkan para peneroka memberi sedekah sebanyak RM300 setiap seorang.

Ehhh…sejak bila bersedekah sudah jadi hukum wajib?

Walaupun Pengerusi Felda, Idris Jusoh menjelaskan, sedekah itu bukan paksaan dan tidak diwajibkan, hakikatnya perkataan “diwajibkan” sudah jelas tertulis dalam surat yang kini viral di media sosial itu.

Adakah Felda sekarang sudah jadi miskin dan peneroka lebih kaya sehingga mereka diwajibkan bersedekah?

Dalam konteks yang lebih luas, sama seperti tidak membenarkan wang KWSP dikeluarkan, adakah semua ini menunjukkan kerajaan benar-benar ketiadaan wang dan sudah jatuh miskin sekarang ini? (Shahbudindotcom 31/10/2020)

Kongsikan artikel ini
Updated: 31 October 2020 — 11:35 am

165
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
khatijah.nunoAnonymousMAHATHIRVSANWARpAnonymousnajib bini rosmah Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

DAJJAL ILLUMINITY DAN FREEMASON RUDUMKAN RINGGIT MENJUNAM LEBIH SEPARUH SELAMA 22 TAHUN….. SELAMA 22 TAHUN 22 BULAN DI BAWAH BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ NEGARA TELAH SUSUT 70% KEKAYAAN…….. SERANGAN TERHADAP ISLAM MELAYU DAN RAJA BERKURANGAN BILA BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ TIDAK LAGI PERINTAH NEGARA……… THE STATE OF OUR NATION……… By Khaliq Mehtab State Assemblyman for DUN Bertam, Penang Malaysia is in distress. A combination of political factionalism and a raging pandemic is on the verge of bringing the country to economic collapse. The political spin doctors are out in force, each of them interpreting the advice from the Agong to… Read more »

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

SELAMA 22 TAHUN 22 BULAN DI BAWAH BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ NEGARA TELAH SUDUT 70% KEKAYAAN…….. SERANGAN TERHADAP ISLAM MELAYU DAN RAJA BERKURANGAN BILA BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ TIDAK LAGI PERINTAH NEGARA……… THE STATE OF OUR NATION……… By Khaliq Mehtab State Assemblyman for DUN Bertam, Penang Malaysia is in distress. A combination of political factionalism and a raging pandemic is on the verge of bringing the country to economic collapse. The political spin doctors are out in force, each of them interpreting the advice from the Agong to best suit their political agenda, with little or no regard for the… Read more »

khatijah.nuno
Guest
khatijah.nuno

Apa la kau ni ta habis2 kutuk PH. Masih tak puas hati ka. PH pun nukan kerajaan lagi… selama 22 bulan la PH di bawah Menteri Kewangan DAP tu telah dapat mengumpul rizan negagte, mengurangkan ketirisan dana negara, menyelamatkan KWSP, KWAP dari disonglap bani UMNO (semenjal BN, Najib telah dijatuhkan)/
.Maka apabila PM dan kjaan idola kau Moodin , PN tebuk atap rampas kuasa. Dana dan Rizab yg dikumpul kja dulu tu lah yg Mooidin, PN belanja sakan utk kenduri antara mereka juga Bantuan Penjana Rakkay masa COvid. Sepatutnya kau, Mooidn, PN dan rakyat2 patut berterimakasih pd PH tau !

khatijah.nuno
Guest
khatijah.nuno

pa la kau ni ta habis2 kutuk PH. Masih tak puas hati ka. PH pun nukan kerajaan lagiâ€Ķ selama 22 bulan la PH di bawah Menteri Kewangan DAP tu telah dapat mengumpul rizab negara, mengurangkan ketirisan dana negara, menyelamatkan KWSP, KWAP dari disonglap bani UMNO (semenjal BN, Najib telah dijatuhkan)/
.Maka apabila PM dan kjaan idola kau Moodin , PN tebuk atap rampas kuasa. Dana dan Rizab yg dikumpul kja dulu tu lah yg Mooidin, PN belanja sakan utk kenduri antara mereka juga Bantuan Penjana Rakyat masa COvid. Sepatutnya kau, Mooidn, PN dan rakyat2 patut berterimakasih pd PH tau !

Anonymous
Guest
Anonymous

INI CITER PASAL ANJING BETINA TUA SIHIR PUAKA:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Ingin Kejora citer..sorang, yg Kejora telah bersua
Org nya perempuan, yang usianya, tersangat tua
Penampilan org itu mmg lah mirip org sakit jiwa
Kejora gelar dia betina anjing tua sihir ifrit barua
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Org itu perangai jahat, hati kotor penuh dgn daki
Bila Kejora cekap berpantun, dia rasa sgt dengki
Mula2, Kejora ingatkan anjing tua dajjal itu lelaki
Rupa2 nya anjing tua itu betina..ada tetek & puki
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing tua tu, sgt biadab dan tiada sopan santun
Dia dibenci oleh tuan blog ini dan juga penonton
Kehadiran anjing itu, hanya lah sbg badut kartun
Tapi, Kejora lanyak dia, hanya mengguna pantun
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing itu kelihatan seprti tiada iman dan akidah
Serupa babi hutan je, anjing bebal tu main redah
Amatlah sesuai klu dipanggil kt dia haram jadah
Muka anjing tu, mmg menjadi tmpt Kejora ludah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing itu, sering membuat blog jadi tk tenteram
Mmg dgn anjing itu..ramai pembaca naik geram
Tapi, klau Kejora hadir, anjing tua itu akan seram
Sebab, Kejora asyik balun, itu anjing anak haram
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Cara komen anjing itu, mncaci, bebel & meroyan
Penampilan makcik tua tu, mcm nenek kebayan
Tapi..seronok jugak, klu anjing betina itu dilayan
Sbb Kejora suka londeh anjing tu punya pakaian
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina sihir tu mencaci jadi dia pnya hobi
Sbg balas Kejora tala & taji anjing tu bertubi-tubi
Tapi dia tk malu wlu dilanyak jadi mcm tapai ubi
Kulit muka anjing tua tu, lbih tebal dari kulit babi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Hobi anjing tua tu mengejek jdi pinggan tambah
Tak tahu bila, anjing betina sial itu akan berubah
Tapi Kejora akn terus ajar itu anjing tua bedebah
Kejora nk humban dia ke dlm taik punya lembah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Semua org benci dgn itu tua bebal, anjing dubok
Dia biadab, kerja ganggu orng..hujah yillek, abok
Org taji pun..dia buat bodoh bebal muka tembok
Klau dekat mmg anjing tua tu makan penumbok
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg anjing betina bebal tu mulut becok celupar
Dia tu jenis degil bebal tegar, tak makan gempar
Oh..pempuan tk leh tumbok..nak kasi penampar
Atau pun sumbat mulut anjing tua tu dgn selipar
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina tua tu bontot nipis dan tetek labuh
Keadaan dia..mcm anjing duduk kandang roboh
Selalu, dia masuk sini menyalak sebelum subuh
Tapi..baru menyalak jer, terus kena Kejora tabuh
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

trackback
Desakan pengeluaran akaun satu KWSP makin tinggi, PM masih enggan luluskan

[…] Berita penuh : https://shahbudindotcom.net/2020/10/31/apakah-kerajaan-sekarang-sudah-jatuh-miskin.html […]

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

DAJJAL BIJAK KELIRUKAN UMMAT……… Tun Mahathir Kempen Kerajaan Perpaduan Lagi…. Ketika krisis politik melanda negara, nampaknya bekas perdana menteri paling lama, Tun Dr Mahathir Mohamad kelihatan sedang membuat kempen agar Kerajaan Perpaduan yang melibatkan semua pihak dibentuk. (Malaysia Dateline) – Ia dibayangkan melalui satu posting yang dibuat oleh kelab penyokong beliau, Kelab Che Det dengan palang pagar, #Kerajaan Perpaduan. Dalam posting itu, pengendali kelab itu menulis “Ketika Negara diuji, Kerajaan Perpaduan adalah formula terbaik.” “Parti politik perlu diketepikan buat masa sekarang dan sebaliknya hanya kepentingan Negara sahaja yang diutamakan. Ini juga menyambut baik saranan YDP Agong supaya berhenti berpolitik. “Jika… Read more »

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kalau datang perogol Nika Gee bercakap tentang darurat.. percayalah dia berdusta. Perogol Nika Gee takkan ingat SOP sebab dia yang lepaskan burung Hud Hud. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kalau burung hud hud boleh terlepas langgar SOP jangan salahkan PRN atau PRK. Letak jawatan samdol. Raja dan Rakyat tolak Darurat. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kerajaan Cina kapir PAP di Singapore buat PRU bulan Julai. Kerajaan Melayu Islam nak ikut contoh kapir harbi Zionis Israel yang membunuh Rakyat Palestin? Nak Darurat dan tolak demokrasi? PM Puppet agen Israel ke? Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Puppet PM salahkan PRK dan PRN punca Covid19. Nak Darurat supaya tiada PRN atau PRK? Malulah kamu sama PM Singapore. Nampak sangat mengaku failed state dan tak tahu mentadbir negara. Letak jawatan samdol. Jangan ikut Israel Yahudi Zionis. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Peneroka yang gagal sedekah 300 anggap diri sendiri sudah masuk api neraka Jahannam. Wajib sedekah 300 der. Kau nak mampos macam Cina kapir dalam DAP? Nak? Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Eton

Alamakâ€Ķ.

Untie ni garangnya. Eton cakap sikit jeâ€Ķuntie kutuk Eton kaw kawâ€Ķhuhuhuuuu

Untie jangan la marah Eton. Eton budak muda takkan nak cari pasal dengan orang yang lebih tua. Eton fahamâ€Ķuntie cepat melenting mungkin faktor sudah putus haid. Itu biasalah untieâ€Ķmenurut kajian pakar ginekologi, wanita monopos walaupun hilang nafsu tetapi akan cepat marahâ€Ķ.

Apa pun Eton ucap selamat bebloggingâ€Ķlawan cikgu kejora tu dengan pantun jugaâ€Ķtakpun tulis puisi kat diaâ€Ķ

Reply
31 October 2020 4:57 pm
__________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (CGU KEJORA BISTARI)

Bravo Eton,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari TN anjing, mmg tak dpt dihapus
Anjing tua ini kerja mencaci je, tak ikut tajuk pos
Dulu Kejora selalu kutuk anjing ini pelir mampos
Rupa2 nya, betina tua putus haid, atau menopos
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Reply
31 October 2020 5:27 pm
__________________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Eton itu ialah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 6:38 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Betina sihir tua tu, mmg ler muka kerepot hodoh
Asyik kena taji, muka anjing gila itu suram teduh
Bukan jer hodoh..tapi anjing tua tu dungu bodoh
Bila dah kantoi, anjing tu suka main tuduh-tuduh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Shahbudin Bodoh
Guest
Shahbudin Bodoh

Sudah sudah la tu budin dari ko menulis bab politik baik ko karang kitab lagi baik..ada jugak faedahnya. Mendatangkan dosa dan fitnah aje ko tulis bab politik ni. Mintak maaf ler aku cakap ko bodoh sebab ko memang bodoh dalam fikrah politik. sudah sudah la bertaubatlah memfitnah orang dan mengumpat orang

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Komen seorang peneroka yang sudah bayar sedekah wajib 300 full payment. Beriman dan soleh tak masuk neraka Jahannam. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Peneroka sudah wajib sedekah 300. Kalau peneroka tak bangun melawan, babi boyot nama Idris Jusoh akan minta kepada ibu tunggal, anak yatim, orang tua dan mufti gila PRU15 sekali. Hukum wajib tak sedekah berdosa masuk neraka Jahannam. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Macau Scam versi peneroka Felda Tekam. Kahkahkah!

Jigit
Guest
Jigit

Junnun demam ka…? Tak nampak kelibat pun lagi…

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kerajaan Melayu Islam tukar hukum agama dan hukum dunia ikut nafsu serakah. Lagi teruk daripada Kerajaan kapir harbi dan Kerajaan Langit Ayah Pin. Kahkahkah!

Shahbudin bodoh
Guest
Shahbudin bodoh

lancau la lu shahbudin penjilat ph…jilat la babi babi dap tu sepuasnya…bodoh

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Mufti gila PRU15 dan Mufti Liverpool positif Covid19 sudah bayar derma wajib 300 tak? Haramjadah punya ulama tak buat kewajipan. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Hukum baru ikut dalil mana sedekah 300 jadi wajib? Kerajaan sekarang ikut Quran yang diturunkan kepada lubang dubur Azmin Semburit? Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Cina DAP kapir harbi menyamar nama Idris Jusoh minta duit 300 dari peneroka. Memang babi betul Cina DAP menyamar nama Idris Jusoh. Wajib sedekah. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengkopipes sahaja Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Lantak lah dia.

Syiok sendiri.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 4:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian betul TN anjing tua otak ciput kecik nipis
Pukulan2 pantun Kejora, anjing itu tidak tertepis
Marah lah anjing ini, perut jadi kembung kempis
Bila dah terkedu..dia persoal pula pasal kopipes
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 4:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing spt baru naik dari terjatuh dalm telaga
Dia juga ibarat kerbau patah tanduk, nak berlaga
Bodoh bahlol anjing tua ini mmg tidak terhingga
Tak sedar ke anjing tua ini..dia pun kopipes juga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 4:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Cara ‘kopipes’, menjadi senjata Kejora yg ampuh
Dgn cara ini derita sngsara ler TN anjing tempuh
Hari2 anjing tua itu Kejora mari lanyak & rempuh
Kian ketara anjing bebal tu makin lemah lumpuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 4:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing kena taji teruk, kini parah & terngadah
Dgn Cg Kejora..anjing tu hari2 makan caci ludah
Naper ler biol bengap sgt itu anjing haram jadah
Bkn ke kopipes itu menjadikan kerja jadi mudah?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 4:35 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir ifrit puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Di sini..Cgu Kejora pendekar, tetap gagah berdiri
Bukan saja gagah..tapi cerdik pintar bijak bistari
Tapi lwn nya TN anjing terpaksa belah cabut lari
Agak nya terketar-ketar cari ubat, kat dlm almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir ifrit puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap TN anjing betina tua dungu bebal
Mana mngkin..keta kancil nk langgar keta kebal
Lunyai si tua tolol bingai itu..Kejora buat sambal
Kini kantoi malu, muka dia, mcm kulit babi tebal
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Kikilala
Guest
Kikilala

Kerajaan Tak pertimbangkan sbb duit kwsp dh habis digunakan untuk perkara lain.. kerajaan tidak Amanah.. jgn bagi banyak alasan.. pencarum tolak gaji mrk bulanan.. kini dah tiba masanya pencarum harus mengeluarkan 10k secara one-off untuk menampung kehidupan & kesusahan disaat2 pandemic COVID-19 ini.. banyak syarikat swasta tidak mampu utk memberi bonus apatah lgi kebaikan gaji.. jikalau Tak mampu laksanakan serah kepimpinan negara kpd yg boleh melaksanakan utk rakyat

khatijah.nuno
Guest
khatijah.nuno

Setuju. Move aside TSMY, get lost PN..give others a chance to take over the government and manage the country better than you mangkok hayun PM and gomen..habis dana negara dan wang rakyat (KWSP) diromen semhau mahunya

Anonymous
Guest
Anonymous

CIKGU KEJORA TERUS DI PUNCAK GEMILANG:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing betina sihir tua terus bernasib malang
Gagak tua..tak usah ler nak berlagak jadi helang
Anjing betina, tk payah berlagak harimau belang
Sbb asyik diluku dgn Kejora tk pernah berselang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Bkn dia tak tahu, yg cikgu Kejora bkn ler calang2
Kat sekolah sudah terkenal sbg guru cemerlang
Di blog ini pula terkenal sbg pemantun terbilang
Kemaraan Kejora takder siapa dapat nak halang
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Besar kemngkinan..TN anjing dulu, minah kilang
Bila terlibat cacai politik, anjing ni jadi petualang
Tapi..kedunguan anjing tua ini tak pernah hilang
Org nampak anjing sihir ini, serupa betina jalang
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing, betina sihir iblis..terus berhati walang
Dia kena tibai dgn Kejora sakit sampai ke tulang
Bila masa pun anjing tu akn kena Kejora sailang
Kejuaraan & kejaguhan tetap terus Kejora julang
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengaku di kemuncak gemilang, konon.

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir ifrit 4:20 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

INI ADALAH YG TERKINI DAN YG SUDAH-SUDAH:

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Cgu Kejora asal dri daerah Tunjang, negri Kedah
Mmg terkenal, sngt bijak, dlm berpantun madah
Orng tertarik dgn kata2 & bahasa, disusun indah
Kpda pembaca dihidang sbg lazat punya juadah
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Lain pulak TN anjing barua lahanat haram jadah
Kehadiran anjing ni di blog tk bawa apa2 faedah
Mmg anjing ini biadab, akhlak dan moral rendah
Serupa dgn kubang babi..anjing sawan ini redah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Akibat mengacah Kejora, TN anjing dapat padah
Bila Kejora tmpil berpantun..anjing tu jdi gundah
Maka keluarlah cerca & caci dari dia punya lidah
Memaki & hina org, mmg anjing ini pnya kaedah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Tapi kini, anjing tua renta gila tu teruk terngadah
Kejora patahkan hujah anjing itu, dgn sgt mudah
Juga..anjing itu adalah betina, Kejora dah dedah
Malu anjing tu rasa seperti muka dia kena ludah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Keluarkan the same stuff, tak habis2.

Kecik benar otak Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir iblis 4:22 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Eton
Guest
Eton

Dalam entry lepas uncle TN…ke untie TN ni…? Eton pun dah konfius….
Tak apa la, cuma Etom tak berapa faham apa cerita yang Uncle/Untie TN bawa pasal Portugis serang Melaka bagai tu…apa kena mengena dengan tajuk posting atau apa kene mengena dengan musuh ketat cikgu Kejora tu ye? …. sori… Eton betul-betul konfius ni….

Jangan-jangan Uncle/Untie TN sudah tenggelam punca dan mula tulis merapu…harap2 jangan la kau orang gaduh sampai putus wayar, hilang akal….tak berbaloi pun….

Anonymous
Guest
Anonymous

Ok lah, sebab kau bodoh cepat konfius, ini dia jawab nya –

Boleh menyebut apa saja sebagai respons kpd komen2 yang dikeluarkan. Asalkan berkaitan dengan respons itu.

Tapi kamu menuduh tenggelam punca dll, kamu bukan saja konfius, juga nak cari pasal. Aku lihat kamu yang hilang akal dan putus wayar. Apasal begitu, walaupun belum pun berdebat di sini.

Sekolah SJK dulu ke?

Anonymous
Guest
Anonymous

Eton 3:29 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Pantun Kejora di blog ni dah beribu, bkn beratus
Akma pun anggap karyawan, Kejora pnya status
Dgn pntun2..kemarahan TN anjing, Kejora cetus
Wayar dia dh mula ‘short’ tak lama ler nak putus
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Eton 3:29 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg ler komen2 TN anjing tu, sampah tak guna
Merapu royan, mncaci, jdi cara itu anjing durjana
Yang Eton cakap masih lagi konfius tu kat mana?
Panggil auntie ler..sbb anjing sihir iblis tu betina!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Sudah tentu lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla itu akan eksploitasi komen si Mamat tuh.

Lantak lah, pembaca boleh menilai nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 4:25 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Eton
Guest
Eton

Alamak….

Untie ni garangnya. Eton cakap sikit je…untie kutuk Eton kaw kaw…huhuhuuuu

Untie jangan la marah Eton. Eton budak muda takkan nak cari pasal dengan orang yang lebih tua. Eton faham…untie cepat melenting mungkin faktor sudah putus haid. Itu biasalah untie…menurut kajian pakar ginekologi, wanita monopos walaupun hilang nafsu tetapi akan cepat marah….

Apa pun Eton ucap selamat beblogging…lawan cikgu kejora tu dengan pantun juga…takpun tulis puisi kat dia…

Anonymous
Guest
Anonymous

Bravo Eton,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kebodohan dari TN anjing, mmg tak dpt dihapus
Anjing tua ini kerja mencaci je, tak ikut tajuk pos
Dulu Kejora selalu kutuk anjing ini pelir mampos
Rupa2 nya, betina tua putus haid, atau menopos
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Budin meluat, dngn TN anjing betina sihir puaka
Sbb komen anjing tu setaraf budak tk berkhatan
Sebaliknya pantun cgu Kejora ni, Budin sgt suka
Mmg Budin bijak..membeza antara kaca & intan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla membuat interpretasi nya sendiri.

Sebab dia jenis Gontol, maka boleh dijangka lah dia begitu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 3:48 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing tua sihir..Peju-wang punya balaci
Kini, anjing betina puaka ini diam mulut terkunci
Baru le dia tahu, yg dia tu, tuan blog Budin benci
Budin tak suka, komen tak matang memaki caci
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla tentu lah eksploitasi apa saja keadaan.

Tak gitu, dia tak Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir ifrit 3:51 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

abahKau
Guest
abahKau

kuat spin weh.
Akaun 1 KWSP – 70% adalah caruman bulanan daripada majikan
Akaun 2 KWSP – 30% adalah caruman bulanan daripada pekerja
Adakah bermaksud?
Akauan 1: 30% caruman dari pekerja.
Akauan 2: 70% caruman dari majikan.

abah undur diri, bg anak2 yg lebih berilmu tentukan masa depan diorang.

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pantun Kejora, cantik, susunan kata dan harakat
Tidak hairan le tuan blog, Budin pun jadi terpikat
Tpi, komen TN anjing, serupa sesat pnya tarekat
Sbb itu banyak komen anjing biol ni Budin sekat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla bila dengar aje ada komen yang di sekat, melanda landa lah dia.

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla lah, katakan.

Anonymous
Guest
Anonymous

Makcik TN anjing 🐕 3:52 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mkcik tk kan terlwn Kejora, sbb mkcik itu lemah!
Lbh baik klu mkcik tumpu je keje sbg surirumah
Jaga amal ibadah sekiranya mkcik ini muslimah
Lagi satu..taik tu, mkcik cuba kurang sikit jamah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla memuji diri sendiri.

Hilang akal, tak sedar orang kata hanya 1-2 komen saja yang di sekat, dia kata banyak.

Jumpa anjing hutan dan serigala, pelupuh Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ni dulu di sini.

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

TOK MUDIM BOLEH PILIH TPM SIAPA YANG DIA SUKA…….. Muhyiddin Paksa Umno Pilih Hishamuddin Sebagai TPM……… Umno mendakwa Tan Sri Muhyiddin Yassin memaksa mereka agar menerima Datuk Seri Hishamuddin Hussein sebagai timbalan perdana menteri, dakwa orang kanan Datuk Seri Najib Razak. (Malaysia Dateline) – Datuk Lokman Noor Adam dalam siaran langsung menerusi facebook beliau malam tadi mendakwa, ia dimaklumkan Muhyiddin kepada Umno petang semalam. “Pagi semalam Muhyiddin kata, beliau sedia terima siapa sahaja sebagai timbalan perdana menteri dari Umno kecuali Zahid Hamidi. “Hari ini dia paksa Umno terima Hishamudidn Hussein pula jadi TPM,” dakwa Lokman, bekas Ahli Majlis Tertinggi Umno… Read more »

khatijah.nuno
Guest
khatijah.nuno

Sula saja di Jemin tu..Hishamuddin tu pi suroh dia hisap puting..tak guna punya menteri2

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Di sini..Cgu Kejora pendekar, tetap gagah berdiri
Bukan saja gagah..tapi cerdik pintar bijak bistari
Tapi lwn nya TN anjing terpaksa belah cabut lari
Agak nya terketar-ketar cari ubat, kat dlm almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Yang selalu cakap besar, sombong bongkak, mengaku itu ini ialah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 3:59 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dah tosonyap TN anjing betina tua dungu bebal
Mana mngkin..keta kancil nk langgar keta kebal
Lunyai si tua tolol bingai itu..Kejora buat sambal
Kini kantoi malu, muka dia, mcm kulit babi tebal
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengharap lah dia TN tak masuk lagi, Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih.

Dia gerun, takut kena balun dan dihayun.

Bukan ada muka pun, rupa penjangak, penjahat dan gengster.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua ifrit 4:02 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ PHD4PIG KUAT MAIN POLITIK BELAKANG KAN RAKYAT……. Geng Anwar Dalam PKR Cabar Agong, Ancam Tolak Belanjawan 2021……. Walaupun Agong sudah memberi peringatan, ahli Parlimen Subang, Wong Chen, yang merupakan pengikut setia Anwar, menggesa pembangkang tidak berputus asa menjelang pengundian belanjawan bulan hadapan. (Malaysia Now) – Peringatan daripada Agong kepada ahli-ahli Parlimen hujung minggu lalu tentang kepentingan belanjawan bulan depan gagal untuk menghentikan satu puak dalam PKR untuk menyusun kekuatan untuk menolak Perdana Menteri Muhyiddin Yassin, satu langkah yang boleh menyebabkan pilihan raya mengejut diadakan pada musim pandemik. Terdapat kebimbangan daripada dalam PKR bahawa sokongan Agong terhadap… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
TN anjing nk nama..kubang babi diredah harung
Ilmu yillek, ada hati betina sihir ni, nak bertarung
Kena Kejora taji..anjing tolol ini, monyok murung
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk kena kurung
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla sekolah SJK, bercampur dengan jenis yang tidak semenggah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir puaka 4:03 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Tak mungkin TN anjing dapt lwn Kejora yg pakar
Kejora karang pntun2, yg sinis dan jugak kelakar
TN anjing rasa panas, spti bontot dia kena bakar
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk dlm sangkar
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA lagi cakap mcm budak kecik.

Tapi balun, tibai dan bantai juga dia di sini.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
TN anjing nk nama..kubang babi diredah harung
Ilmu yillek, ada hati betina sihir ni, nak bertarung
Kena Kejora taji..anjing tolol ini, monyok murung
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk kena kurung
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA lagi2 keluarkan kopipes komen dia lama.

Tak kisah lah, balun, tibai dan bantai dia berterusan saja.

Bila tak blogging dia melancap di tepi sawah, selalu ke sawah, kata nya.

Gontol nya kena gigit pacat dia malu nak cerita.

Anonymous
Guest
Anonymous

Testing

Anonymous
Guest
Anonymous

Komen aku kena moderation dek Budin.

Pada hal aku tak mencarut tak melalut.

Lantak lah ini Budin punya blog, ikut suka dia lah.

Tapi nampak lah Budin ini tak broad minded.

Sure komen ini di block Budin jugak. Lantak lah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Yang ini tak di block nya kot nak nunjuk dia broad minded.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mana tak double standard si Budin nih –

komen Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ada sebut TN anjing pun tak di blok nya.

Kalau aku ada blog, aku kasi Budin masuk satu kali.

Anonymous
Guest
Anonymous

2 komen aku di block Budin.

Bersorak lah Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla .

Kalau aku ada blog, aku kasi Budin masuk satu kali.

Anonymous
Guest
Anonymous

Bravo Tn Budin,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Komen2 merapu dan meroyan Budin tak izinkan
Budin tak suka ‘followers’ jenis dungu otak nipis
Elok sngt, Budin sekat komen kebudak-budakan
Yg dari TN anjing bingai itu, patut semua ditapis
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 1:57/1:59/2:02/2:05 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 1:57/1:59/2:02/2:05 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 1:57/1:59/2:02/2:05 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pantun Kejora, cantik, susunan kata dan harakat
Tidak hairan le tuan blog, Budin pun jadi terpikat
Tpi, komen TN anjing, serupa sesat pnya tarekat
Sbb itu banyak komen anjing biol ni Budin sekat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 1:57/1:59/2:02/2:05 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing tua sihir..Peju-wang punya balaci
Kini, anjing betina puaka ini diam mulut terkunci
Baru le dia tahu, yg dia tu, tuan blog Budin benci
Budin tak suka, komen tak matang memaki caci
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 1:57/1:59/2:02/2:05 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Budin meluat, dngn TN anjing betina sihir puaka
Sbb komen anjing tu setaraf budak tk berkhatan
Sebaliknya pantun cgu Kejora ni, Budin sgt suka
Mmg Budin bijak..membeza antara kaca & intan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah di jangka, dan aku dah kata, tentu Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla bersorak, bertepuk tangan.

Tapi dia berak tak basuh, kesat saja, maka berborai lah seketul kecik di tangan nya bila dia bertepuk.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir ifrit 4:07 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

22 TAHUN 22 BULAN BAWAH DAJJAL2 ILLUMINITY DAN FREEMASONS SERTA YAKJUJ MAKJUJ NEGARA JATUH PAPA KEDANA HANGUS 70% KEKAYAAN NEGARA ………. KEMUSNAHAN BESA BERLAKU BILA BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ DI BERI KUASA…….. US Senators Seek To Declare China ‘Genocide’ Against Uighurs……. (CNA) – US senators sought on Tuesday (Oct 27) to declare that China is committing genocide against Uighurs and other Turkic-speaking Muslims, a step that could ramp up pressure on behalf of the estimated one million-plus people in camps. The resolution was introduced by senators across the political spectrum, although it is unlikely to move immediately as the Senate… Read more »

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

22 TAHUN BAWAH DAJJAL2 ILLUMINITY DAN FREEMASONS SERTA YAKJUJ MAKJUJ NEGARA JATUH PAPA KEDANA HANGUS 70% KEKAYAAN NEGARA ………. US Senators Seek To Declare China ‘Genocide’ Against Uighurs……. (CNA) – US senators sought on Tuesday (Oct 27) to declare that China is committing genocide against Uighurs and other Turkic-speaking Muslims, a step that could ramp up pressure on behalf of the estimated one million-plus people in camps. The resolution was introduced by senators across the political spectrum, although it is unlikely to move immediately as the Senate is out of session until after next week’s election. The text states that… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Kejora dah tk nak kisah negara kaya atau miskin
Hnya nak cari, betina tua, mulut bau mcm stokin
Betina anjing sihir ifrit tu dah parah, Kejora yakin
Klu dia mampos..anjing itu tak layak, utk ditalkin
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA dah lah tua, mulut celupar bau busuk mengalahkan tahi.

Cakap beratus ela jauh pun orang tau itu BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA sebab bau tahi.

Dia mampus, takda siapa nak sentuh sebab kuat bau tahi. Penghabis nya, diheret ke spital dan di anggap sebagai mayat sahaja.

HAW HAW HAW

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 1:12 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 1:12 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Cg Kejora terus berpantun, dgn pintar & tangkas
Hujah2 bodoh TN anjing..dgn mudah dipangkas
TN anjing mengelupor, serupa babi kena berkas
Pembaca lihat anjing ini mcm beruk dlm sarkas
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 1:12 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Tak mungkin TN anjing dapt lwn Kejora yg pakar
Kejora karang pntun2, yg sinis dan jugak kelakar
TN anjing rasa panas, spti bontot dia kena bakar
Mngelupor le anjing ini, mcm beruk dlm sangkar
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA membuang masa menyalin icon avatar mcm2.

Mcm budak kecik, tertarik dengan itu semua.

Sebenarnya dia menutupkan kepincangan bahwa otak nya kecik, tak terdaya nak mengarang komen yang berisi.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian jugak BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih.

Otak dah lembab dek tua, tak dapat memikir, mengarang komen lagi.

Mengkopipes yang lama, tapi dibalun, ditibai dan dibantai juga.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Kesian betul TN anjing tua otak ciput kecik nipis
Pukulan2 pantun Kejora, anjing itu tidak tertepis
Marah lah anjing ini, perut jadi kembung kempis
Bila dah terkedu..dia persoal pula pasal kopipes
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing spt baru naik dari terjatuh dalm telaga
Dia juga ibarat kerbau patah tanduk, nak berlaga
Bodoh bahlol anjing tua ini mmg tidak terhingga
Tak sedar ke anjing tua ini..dia pun kopipes juga
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
Cara ‘kopipes’, menjadi senjata Kejora yg ampuh
Dgn cara ini derita sngsara ler TN anjing tempuh
Hari2 anjing tua itu Kejora mari lanyak & rempuh
Kian ketara anjing bebal tu makin lemah lumpuh
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing kena taji teruk, kini parah & terngadah
Dgn Cg Kejora..anjing tu hari2 makan caci ludah
Naper ler biol bengap sgt itu anjing haram jadah
Bkn ke kopipes itu menjadikan kerja jadi mudah?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Bkn sja peluru2 Kejora itu, TN anjing tak tertepis
Bahkan juga anjing tua ni, tergamam & terpukau
Peduli apa, Kejora nak salin ke atau nak kopipes
Itu pantun2 sendiri..bkn harta kepala bapak kau!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Tk kesah ler, klu Kejora nk ulang, benda yg sama
Peduli apa, perkara baru atau perkara yang lama
Yng mustahak..kesakitan TN anjing tetap terima
Biar anjing tua tu rasa spt diludah kahak gelema
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pembaca suka dgn pantun2 yg cgu Kejora ledak
Tak jemu dibaca walau pantun2 yg lama diulang
Tapi TN anjing hanya mngejek mcm dgn budak2
Anjing ini perlihatkan diri nya mcm bapok jalang
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tua biol dungu, terus bernasib malang
Tapi Kejora..terus muncul, sbg juara yg terbilang
Dgn bergaya, TN anjing sewel itu terus disailang
Pmbaca tak jemu walau pantun yg lama diulang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Komen2 merapu dan meroyan Budin tak izinkan
Budin tak suka ‘followers’ jenis dungu otak nipis
Elok sngt, Budin sekat komen kebudak-budakan
Yg dari TN anjing bingai itu, patut semua ditapis
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:36/1:42 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pantun Kejora, cantik, susunan kata dan harakat
Tidak hairan le tuan blog, Budin pun jadi terpikat
Tpi, komen TN anjing, serupa sesat pnya tarekat
Sbb itu banyak komen anjing biol ni Budin sekat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla nih di atas pokok, rehat, gatal di lub.ng bont.t nya, di korek nya, berborai keluar.

Tak usah tanya apa lah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 4:10 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Dik Akma dewi srikandi ðŸŒđ,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓ðŸ‘Đ‍🎓
💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļðŸŒŧ🌞ðŸ’Ū💐ðŸŒđðŸĨ€ðŸŒ·ðŸŒšðŸŒļðŸĩïļ
Bukan le dinda Akma tu abg tak peduli atau abai
Sebenarnya..dlm hati abg ini asyik sja melambai
Tapi, musuh2 jugak, abg perlu deal, settle & tibai
Terutama nya..si betina tua sihir serabut serabai
ðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģðŸ‘Đ‍ðŸĶģ
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

âĪïļðŸ§ĄðŸ’›ðŸ’šðŸ’™ðŸ’œðŸĪâ™ĨïļðŸ’˜ðŸ’ðŸ’–💗💓💞💕💌âĢïļ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA keluar lagi.

Mencerita cinta nya kpd watak yang di reka nya sendiri.

Memang dah sewel BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih.

Balun, tibai dan bantai saja ler.

Anonymous
Guest
Anonymous

Para pembaca sekalian,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Izinkan Kejora di sini, tampil utk sedikit bercerita
Ia bkn fitnah atau tuduhan, tapi ada bukti & fakta
Kisah TN anjing betina tua ifrit, yg celik tapi buta
Orang melihat anjing ni badut lawak merata-rata
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Anjing tua itu, mmg hebat dgn fitnah & belit auta
24/10..anjing tua tu tmpil memuji si doktor jelita
Kini 26/10..’Akma itu, Kejora reka’..anjing tu kata
Klu bkn munafiq..mmg nyanyok, kerna tua renta
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (Anonymah @ TN betina anjing 🐕 iblis)

TN tentu berterima kasih kpd Dr Akma dengan kata2 nya yang berinspirasi.

Dia sekarang blogging di sana sini tapi sentiasa ada di sini. Tak kisah pakai nama lagi.

Tujuan nya sama – menyokong blog post dan komen2 yang baik, membangkang mana yang tak baik.

Reply
24 October 2020 8:24 am
____________________________________________

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua nyanyok puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Mmg teruk nyanyok TN anjing betina sihir puaka
23/10/20..anjing itu kata Dr Akma tu Kejora reka
24/10, ucp terima kasih & kata Akma tu dia suka
Hari ini, balik tuduh reka lgi, itu anjing tua celaka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le ‘Anonymah’ @ auntie TN tua nyanyok,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bila Akma utus warkah, TN ifrit kata, Kejora reka
Hari ni..pempuan sihir ni kata, Dr Akma dia suka
Kemunafiqan betina iblis ini, mmg Kejora jangka
Mmg le pmpuan tua munafiq ini bakal isi neraka
ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀
ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”Ĩ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Anonymah’ @ TN betina anjing 🐕 iblis tua,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg lahanat, ini TN sundal, Melayu penderhaka
Rasanya dr keturunan iblis, betina ni punya baka
Jahat..kuangajar, biadab, pemfitnah..ada belaka
Sewajarnya dibelasah ini betina tua dajjal puaka
ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀
ðŸĪœðŸ‘ŠðŸĪ›ðŸĪœðŸ‘ŠðŸĪ›ðŸĪœðŸ‘ŠðŸĪ›ðŸĪœðŸ‘ŠðŸĪ›ðŸĪœðŸ‘ŠðŸĪ›ðŸĪœðŸ‘Š
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina tua nyanyok puaka,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Dek malu terkantoi..TN anjing betina jdi monyok
Masih ingin juah, tak sedar dirinya dah tua renta
Ternyata, yg anjing betina sihir ini mmg nyanyok
Anjing tua biol ni tak ingat apa yg smlm dia kata
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Anonymah’ @ TN betina anjing 🐕 iblis tua,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
ðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đðŸ‘đ
TN anjing betina tua ifrit, asyik je Kejora taji palu
Namun..dia masih juga perangai biadab & bebal
Mmg anjing betina jalang ini, muka tak tau malu
Kulit muka anjing iblis ini serupa kulit babi tebal
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Anonymah’ @ TN anjing 🐕 betina iblis 12:54 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀
Rupanya dia sebesar2 munafiq TN betina, caiikk
Dgn betina iblis puaka ini, semua org darah naik
Panggilan anjing utk betina ini, mmg yng terbaik
Syuhh..syuhh..keluar ko anjing pergi makan taik!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA dah tua bangka. 80an mirip 90an tahun umur. Tapi hati busuk, asyik nak cari gaduh.

Hidup nya tak merasa senang. Mana nak senang bila asyik nak cari gaduh. Patut cakap pasal blog pos, dia cari gaduh.

Maka kenalah dia pelempang, tendang terajang. Tapi kerana biul nya itu, dia buat derk ajer.

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih nak kata bodoh, dia ada sikit pelajaran. Tapi biul, maka cara memikir nya berlainan.

Pada hal dia boleh mengkomen tajuk atau isi post blog tuh. Biul nya itu membikin dia tak buat begitu tapi mengarut itu ini.

Maka dibalun, ditibai dan dibantai ajer ler.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 1:21 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA ini memantun mantat entahapekebende nye.

Budaya Melayu orang biasa nya memantun bagi menceritakan sesuatu yang cantik, manis, sedap di dengar.

Tapi BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih mmencaci, mengkeji, apa saja yang tak kena di buat nya.

Maklum lah, dia orang biul.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 1:28 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Komen TN anjing, mcm budak belum berkhatan!
Dah ler perangai dia, serupa dngn jin ifrit syaitan
Padan lah dgn ramai pembaca dia kena sebatan
Syuh..syuhh, keluar ko anjing, gi main dlm hutan
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla ini dah 80an hala ke 90an tahun umur nya.

Tapi menuduh orang lain tua, coba deflectkan ketuaan nya. Complex-stricken dia nih.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir iblis 4:13 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Basri
Guest
Basri

Beri kebenaran keluar KWSP kepada rakyat yg terjejas/diberhentikan kerja/gaji kena potong. Penjawat Awam tidak sepatutnya mendapat BPN. Hanya B40,M40 dan T20 ke M20 yg terjejas/diberhentikan kerja/gaji dipotong shj HANYA/SEPATUTNYA dapat bantuan/ insentif kerajaan

Zarilan
Guest
Zarilan

Tak boleh keluar, nanti duit 10,000 pergi tempat x50, bikannya beli barang keperluan. Tau dah mentaliti org kita.

Anonymous
Guest
Anonymous

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kejora Sabtu cuti sbb kerja sebagai sorang guru
Di blog Budin ini, buat ‘part time’, kerja pemburu
Kat sini, Kejora dah bersedia, dgn banyak peluru
Mau tunggu anjing betina tua, otak longgar skru
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Apa nama Cikgu kepala hotak mcm nih? Komen pertama dia saja (dan komen pertama blog ini) dia sudah cakap tak senonoh.

Mcm kata Najib Klepto wal Jibo – KEPALA BAPAK DIA.

Anonymous
Guest
Anonymous

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 🐕 betina sihir iblis 12:49/12:51 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀ðŸ‘Đ‍🚀
Rupanya dia sebesar2 munafiq TN betina, caiikk
Dgn betina iblis puaka ini, semua org darah naik
Panggilan anjing utk betina ini, mmg yng terbaik
Syuhh..syuhh..keluar ko anjing pergi makan taik!
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Asyik meng-kopipes saja ler keroje nyer.

BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih pemalas, otak tak banyak, terletak di kepala di celah kelengkang nya.

Maka tak boleh diharapkan komen yang berisi dari nya.

Balun, tibai dan bantai saja ler di sini.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 1:16 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah memang biul BERUK TUA WAK GONTOL KEJORA KOJOLLA nih.

Tak memasal dia cakap mengarut, mencari gaduh.

Kerana hidup nya tak tenteram, susana di rumah dll nya sentiasa muram akibat gaduh, selisih faham.

Maka dia coba cari amusement dengan mengarut di sini. Malang nya dia di balun, orang lain yang dapat amusement dari nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:33 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Komen2 merapu dan meroyan Budin tak izinkan
Budin tak suka ‘followers’ jenis dungu otak nipis
Elok sngt, Budin sekat komen kebudak-budakan
Yg dari TN anjing bingai itu, patut semua ditapis
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:33 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cgu Kejora tidak pernah jemu, berpantun seloka
Tuan blog, Budin pun seronok pntun Kejora reka
Tapi..lain pulak dgn TN anjing betina sihir puaka
Bnyak yg Budin blok sbb anjing tu Budin tk suka
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir 1:33 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pantun Kejora, cantik, susunan kata dan harakat
Tidak hairan le tuan blog, Budin pun jadi terpikat
Tpi, komen TN anjing, serupa sesat pnya tarekat
Sbb itu banyak komen anjing biol ni Budin sekat
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir ifrit 1:33 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Komen TN anjing, mcm budak belum berkhatan!
Dah ler perangai dia, serupa dngn jin ifrit syaitan
Padan lah dgn ramai pembaca dia kena sebatan
Syuh..syuhh, keluar ko anjing, gi main dlm hutan
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Gontol Kejora Kojolla otak tak banyak. Manusia biasa lk 13o gm berat otak tapi dia hanya 100 gm gamak nya.

Maka boleh di lihat dari komen2 yang di tulis nya. Sian.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nasib le TN anjing 🐕 betina sihir puaka 4:17 pm,

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Anjing betina ni tdi sedih, letak tangan atas dahi
Hari ini belum mengawan kot, nmpak spt berahi
Kini anjing ni serbu Kejora, dia nk ajak berkelahi
Syuh..syuhh..keluar kau anjing..pegi makan tahi
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢðŸĪĢ

HAHAHA HOHOHO HIHIHI