KENYATAAN ANWAR BERITA BAIK BUAT NEGARA

1. GERAK98 mengikuti kenyataan DSAI beberapa hari lalu bahawa beliau mempunyai cukup jumlah sokongan Ahli2 Parlimen di Dewan Rakyat bagi membentuk sebuah kerajaan dan pentadbiran baru.

2. Lebih positif dan bermakna buat negara adalah kenyataannya bahawa jumlah majoriti diperolehi pamerkan sokongan besar ,kuat dan menyakinkan.

3. Ini bermakna DSAI akan mampu membina sebuah kerajaan dan pentadbiran baru yang stabil dan mantap.

4. Setiap warganegara dan rakyat Malaysia sewajarnya mendokong dan menyambut baik kenyataan ini kerana pembentukan sebuah kerajaan stabil, yang mentadbir dengan majoriti besar adalah prasyarat penting bagi sebuah negara terutama disaat krisis kesihatan dan ekonomi melanda dunia.

5. Kerajaan Muhyidin gagal membina kerajaan stabil walaupun setelah lebih 7 bulan mentadbir negara. Manakala PM sebelum itu Dr Mahathir meruntuhkan sebuah kerajaan stabil kerana kesumat politik peribadi yg akibatnya Malaysia mengalami krisis politik paling getir sejak merdeka.

6. Makanya kejayaan Anwar mendapat sokongan majoriti besar dan kemampuan membina sebuah kerajaan baru stabil adalah satu titik tolak amat positif buat negara dan wajar diberikan sokongan dan dokongan demi kelangsungan negara dan rakyat.

7. GERAK98 juga alu2kan komitmen dan penegasan DSAI menjadikan usaha banteras rasuah keutamaan pentadbiran baru beliau sesuai semangat Reformasi yang dimulakan oleh Anwar sendiri dalam Deklarasi Permatang Pauh tahun 1998.

Mohamad Ezam Mohd Nor

26 Sept 2020, 9 Safar 1442 H

Kongsikan artikel ini
Updated: 26 September 2020 — 10:47 am

52
Leave a Reply

avatar
6 Comment authors
ANTI MACAI BANGANGMAHATHIRVSANWARpAnonymousAnonymousnajib bini rosmah Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
ANTI MACAI BANGANG
Guest
ANTI MACAI BANGANG

ABANG NON SAKIT JIWA DAN SEWEL

ANTI MACAI BANGANG
Guest
ANTI MACAI BANGANG

Bersaralah abang non dr politik….loyar buruk dh taklaku sekarang sebelum membawa lebih kerosakan kepada bangsa dan negara ini

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

PAK DAJJAL KAKI KENCING MERATA …….. Mana datangnya 2/3 sokongan kepada “Langkah Meroyan Anwar”?…….. Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa kerajaan Tan Sri Muhyiddin Yassin tumbang selepas memperolehi majoriti kukuh untuk membentuk kerajaan. β€œSaya telah mendapat sokongan kukuh dan meyakinkan daripada ahli parlimen untuk saya persembahan kepada Yang di-Pertuan Agong. Dan ingin saya menyatakan di sini majoriti dan sokongan itu dalam kalangan Melayu dan Islam,” katanya Jelasnya lagi, Anwar sepatutnya menghadap Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah pada semalam jam 11 pagi. Namun pertemuan tersebut terpaksa ditangguhkan berikutan baginda yang kini sedang dirawat di Institut Jantung… Read more »

ANTI MACAI BANGANG
Guest
ANTI MACAI BANGANG

GILA MEROYAN DAN SAKIT JIWA ABANG NON SEBAB TAK DAPAT JD PM……BALACINYA PUN SEWEL…..kih..kih..kih

Anonymous
Guest
Anonymous

Hahahaha

1 kali kena cuit 4-5 kali melompat

Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla

Anonymous
Guest
Anonymous

Guilty conscious, segan, malu, takda tempat nak sembunyi muka.

Jadi, untuk self defence, provoke lah. Kontol betul.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing kedi πŸ• 4:01 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kedi, mari mengacah juah silap tempat
Bila diacah cgu Kejora..sakit le yg anjing tu dapat
Asyik je anjing ni kena ke lantai tersembam rapat
Bila dh kantoi terkedu, dikata Kejora ni melompat
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Senjata ckgu Kejora bistari hanya pantun sahaja
Blh layan samseng & blh jugak hibur dara manja
Buat masa ini TN anjing tu, Kejora mahu belanja
Nk tibai anjing tua tu, sampai air liur dia berlenja
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing tu msuk, populariti murahan dia harap
Tapi..komen yillek, sampah busuk macam skrap
Kena Kejora tibai..dia asyik tersembam tertiarap
Tosonyap lah dio..itu barua lahanat anjing kurap
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kini sdg menggaru2 jubor dia yg gatal
Masa lahir..anjing ini, terbelit tali pusat berpintal
Masuk blog ni tersembam Kejora sekel & sental
Tak kan termampu dia lwn, cgu Kejora yg kental
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kurap, kini dlm keadaan resah gelisah
Air mata tak henti mengalir, pipi dia asyik basah
Asal langkah masuk je..dia kena Kejora belasah
Kini dia sedar mngacah Kejora ni, dia cari susah
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HUHUHU

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing kurap πŸ•)

Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla ini tak athu adab sopan. Tak dibimbing emak bapak dia di masa kecil.

Mana nak bimbing, depa sibuk sangat. Gila seks, depa asyik beranc.k pagi petang siang malam.

Reply
26 September 2020 12:22 pm

________________________________________________

TN anjing kurap πŸ• 12:22 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing mula rasa goyang, terumbang-ambing
Anjing tua ini rasa, spt Kejora tikam dgn lembing
Rasanya anjing ini dulu bnyak mkn taik kambing
Bila dia kantoi terkedu dipersoal psl tak bimbing
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing kurap πŸ•)

Tak apa lah dia mengarut di sini. Hanya terasa rugi Melayu membuang masa.

Kerana tak boleh di buat apa, maka dibalun, titibai dan dibantai lah dia sepuas puas nya. Tiap kali di masuk sini.

Memberi the morning fun and entertainment that we need. Thanks, Wak Kontol.

Reply
26 September 2020 12:11 pm

________________________________________________

TN anjing kurap πŸ• 12:11 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Bila masa TN anjing ni membalun & membantai?
Dia yg asyik kena hentam menyembam ke lantai
Itu lah bila pencacai cikai cuba nak berlagak otai
Kna le ombak, bila berani berumah kt tepi pantai
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing πŸ•)

Blog post pun tak terbincang.

Akibat pengarutan dan penghantuan Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla.

Reply
26 September 2020 11:53 am

________________________________________________

TN anjing kurap πŸ• 11:53 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing merasa, spt kepala dia Kejora cincang
Keadaan anjing tua itu, dah parah cacat pincang
Kejora yg kental ini dia tak mampu nak goncang
Bila dah kantoi terkedu, dia kata post tk bincang
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing πŸ•)

Berapa banyak ruang terbuang.

Akibat Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla asyik mengarut.

Reply
26 September 2020 11:48 am

________________________________________________

TN anjing sewel πŸ• 11:48 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sian TN anjing..pncacai Atok nyanyok pejuwang
Tikus mondok tua..cuba nk beraksi jadi beruang
Sakit le dia hari ni cgu Kejora cuti masa terluang
Bila dah kantoi terkedu, dia kata ruang terbuang
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing giaπŸ•)

Otak kecik, hanya tahu kitar semula.

Reply
26 September 2020 11:46 am

______________________________________________

TN anjing gila πŸ• 11:46 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sian TN anjing..pencacai Atok peju-wang Kerala
Berbenjol kepala, anjing tua ini..Kejora taji & tala
Anjing tua ini kini udah mula mereng sawan gila
Bila dah kantoi terkedu, dia persoal kitar semula
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Gelabah biawak anjing-anjing Madey si Kitol. Menyalak tanpa henti sejak Rabu 1200 24th Sept. Ada sorok schemes of things apa dari Rakyat? Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

#23th

Anonymous
Guest
Anonymous

Yang menyokong Pak Sheikh ialah kebanyakan nya yang berkepentingan politik dan ahli parti nya. Ada segelintir yang bukan, ahli parti lain atau orang bebas tak berparti.

Memang lah yang jadi PM bukan malaikat. Tapi kena lihat juga kesalahan nya. Najib Klepto wal Jibo songlap berbilion, tentu dia tidak akan dapat jadi PM lagi.

Pak Sheikh Anwar dipenjarakan 2 kali. Sebab liwat. Takkan rakyat nak undi Peliwat bekas banduan 2 kali jadi PM negara Islam nih. Astaghfirullah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Pak Sheikh Anwar tak biasa bawak berita baik untuk negara. Dia mahukan jadi PM secepat mungkin, umur nya sudah catching up on him. Apa saja yang memberi plus points kpd diri nya, di kata nya. Tak kisah the minus points. Salah besar nya ia lah pada watak nya. Mengkhalwat. Tak kira lelaki pompuan. Sejak MCKK lagi. Ramai orang tahu asrama penuh memang sarang khalwat. Khalwat sejenis. Budak2 menunjukkan kejantanan nya. Kerana Pak Sheikh di penjarakan 2 kali atas sebab khalwat, maka tak boleh lah dia jadi PM. Mana ada pengkhalwat jadi PM di negara Islam. Malaysia negara Islam, disebut di… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Tosonyap Beruk Tua Wak kontol Kejora Kojolla nih.

Dah mamposssss gamak nya. Senyap sunyi lah di sini.

Tapi akan penuh komen2 yang berfaedah, menjawab, memberi pendapat di atas tajuk pos.

RIP lah kamu Beruk Tua Wak kontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Guest
Anonymous

Maka kerja meng copy paste lah si Beruk Tua Wak kontol Kejora Kontolla ini.

Biarkan biarkan.

Mcm si luncai dengan labu2 nya. 2 biji, bergayut labuh ke bawah, umur dekat 90 tahun Beruk Tua WKKK ini.

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN anjingπŸ• 12:36 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Usah lah biarkan diri atuk tu, syaitan menggoda
Atuk tu udah lemah kedua-dua, batin dan minda
Bgi Kejora, atuk tu hanya bahan buli & persenda
Tak kan atuk mampu lwn Kejora yg masih muda
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kejora tau, yg kemarahan atuk itu belum lgi reda
Psti nenek sntiasa di sisi, tolong mengurut dada
Kalu atuk nak marah pun..biar lah berpada-pada
Oh..hati2..kang tergelincir jatuh pula kerusi roda
πŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½β™ΏπŸ¦½
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN anjingπŸ• 12:36 pm,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Semua org nampak yg atuk ini spt kurang waras
Fizikal & batin dah lemah, harap gebang je deras
Rasanya atuk dah tak mampu angkat 5 kg beras
Btg pelir pula lembik terkulai..tk mahu lagi keras
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN anjingπŸ• 12:36 pm,

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Pasti atuk itu kini, anak2 & cucu semua dah abai
Mungkin, depa benci, perangai atuk yg ma ci bai
Sedar lah atuk tu dkt 90 th..kubor sdg melambai
Klu atuk tu mahu bersopan, Kejora janji, tak tibai
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla mesti buang ruang coba menuduh, mencaci dan mengkeji orang lain disini.

The operative word is “coba”. Dia tak berjaya. Dibalun, ditibai dan dibantai hingga terduduk, mengah, separuh mati. Ramai yang hopeful thinking, “Biarlah dia mamposss.” Good riddance, tak berguna sesen pun disini.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing kurap πŸ• 12:36 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Bila masa TN anjing ni membalun & membantai?
Dia yg asyik kena hentam menyembam ke lantai
Itulah, bila pencacai cikai cuba nak berlagak otai
Kna le ombak, bila berani berumah kt tepi pantai
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kurap, kini dlm keadaan resah gelisah
Air mata tak henti mengalir, pipi dia asyik basah
Asal langkah masuk je..dia kena Kejora belasah
Kini dia sedar mngacah Kejora ni, dia cari susah
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kurap dah tk tampil lagi mencaci maki
Kna tibai dgn Kejora..anjing tu belah angkat kaki
Agaknya sdg menyorok celah mak dia pnya puki
Sedap kot rasa, anjing tu jilat taik palat dan daki
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Punya bodoh bangang Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla WKKK. Di copy paste nya komen2 nya yang lama ke sini.

Dia jenis thug and gangster, tak peduli siapa. Tak dibimbing emak bapak nya di masa kecil.

Tapi mcm mana depa nak bimbing dia. Takda masa. Sibuk sangat, gila seks, asyik beranc.k pagi petang siang malam.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 12:44 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sian TN anjing tua bebal bingai..otak kecik nipis
Msti kini, dia sdg marah, perut kembung kempis
Pukulan ckgu Kejora..anjing tu tak mampu tepis
Bila kantoi terkedu anjing tu persoal psl kopipes
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kurap dah tk tampil lagi mencaci maki
Kna tibai dgn Kejora..anjing tu belah angkat kaki
Agaknya sdg menyorok celah mak dia pnya puki
Sedap kot rasa, anjing tu menjilat taik palat dan daki
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing mati pucuk rasa sedih airmata mngalir
Sebab β€˜mantapbro’ bawak iklan ubat batang pelir
Kini, anjing itu mundar-mandir je, ke hulu dan hilir
Serupa bijik kelentit mak dia saja lidah dia terjelir
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous Kepala butoh pukimak TN ni memang bodoh tetapi berlagak pandai Pak Pacak spt Jigit nak bagi penampar kat dia dan Zunnun kata maseh pakai pampers. Sekolah SRK mana, pukimak? 1. Tiada jawatan Yang Di Pertua Parlimen 2. Speaker Dewan Rakyat sendiri pun dah keluar statement hanya PM yg layak usul RUU nak uji sokongan keatas diri dia, samaada undi percaya atau tak percaya 3. Sampai kucing bertanduklah, tengok saje apa jadi usul undi tak percaya Madey Atok95, permanent KIV/cold storage last item 4. Anwar’s move as Ketua Pembangkang ada locus standi dan legal sama mcm Moo’s move angkut SDs… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
Bravo Anon 9:50 pm,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Pstinya TN anjing kini, mukanya mendung teduh
Sbb Anon cakap kepala butoh, pukimak & bodoh
Terbayang muka anjing kerepot ni sangat hodoh
Itu le, dengan orang, suka sangat nak cari gadoh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Padan dgn muka TN anjing lahanat haram jadah
Pasti kini, anjing tua itu tersandar dan terngadah
Dgn Anon 9:50 pm TN anjing udah terima padah
Bukan setakat maki jer siap sekali dengan ludah
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila meradang, mencarut Wak Kontol Kejora Kojolla ini.

Tanda berkesan kata2 TN dll di sini. Perit, pedih, meresap ke hati sanubari nya.

Hati yang penuh cancer cells, itu sebab dia jadi biadab dan kurang ajor di sini. Cancer can make people lose their minds, become boisterous, biadab dan kurang ajar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalau dia akui ada kanser, kita kesiankan.

Kalau tak, biar dia mamposssssss.

Anonymous
Guest
Anonymous

Jigit

Seronok baca pantun Kejora pasal ubat kuat
TN pun tentu suka sebab iklan bromantap dia tak komen
Ramai betul dekat TN orang jadi meluat
Kiri kanan kena taji sampai muka bederemen

Reply
26 September 2020 8:41 am

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro Jigit 8:41 am,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Kejora dah tenyeh TN anjing jadi serupa sambal
Tapi..dari segi muka tak malu, mmg dia tu kebal
Langsung tak tahu malu..itu anjing dungu bebal
Wlau muka anjing tu, dah serupa kulit babi tebal
πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–πŸ–
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro Jigit 8:41 am,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sian TN anjing, dah tk berani masuk bagi komen
Batang pelir dia dh mampos, tk leh lagi beromen
Kiri kanan kna tibai..smpai muka dia bederemen
Muka dia dh jdi tebal..serupa dgn tembok simen
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro Jigit,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Bila ada iklan ubat kuat..TN anjing tersngat suka
Iklan ubat mati pucuk itu TN anjing spt berkenan
Anjing tua sewel itu, langsung tak nampak muka
Mungkin anjing tu sdng sibuk β€˜call’ buat pesanan
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro Jigit,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Ntah2 TN anjing tua itu dah tumbang & pengsan
Dah tak nampak kelibat, itu anjing pelir mampos
Atau..dia sibuk, dgn ubat btg pelir, yng dia pesan
Menunggu je dkat pintu, ubat itu dibawa lori pos
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Jigit asyik men Jig it benda yang sama. Kitar semula sampah yang dipungut nya.

Tapi dia second fiddle, mungkin nama lain yang di guna Beruk Tua Wak Kontol Kejora Kojolla.

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro

Jadilah Lelaki Jagoan No. 1 .. Keras Kuat Tahan Lama !!
Lambat Pancut – Tahan 2 Jam !! Elok Untuk Mati Pucuk !!
Wasap / Call >>> 01139528288
http://wasap.my/601139528288/MantapBro
http://wasap.my/601139528288/MantapBro

Reply
25 September 2020 8:40 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro 8:40 pm,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Berani mantapbro msuk entri tidak ikut tajuk pos
Nanti ada pula orang yang akan tampil maki caci
Cuba tanya TN anjing sebab dia tu pelir mampos
Lagi pulak pelir anjing telur labuh tu hanya seinci
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing kini rasa gayat spt orng terjun paracut
Takut dekat Kejora..dia lari, sampai kain terlucut
Tak usah lah mantapbro nak cerita pasal pancut
Anjing tua itu dah mati pucuk, pelir lembik kecut
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kejora punya ni mmg le keras mcm batang kayu
Cuma blm kawin, tak tau ler setakat mana hebat
Tapi, TN anjing punya, serupa batang keladi layu
Mmg tk akan keras lagi, wlu anjing itu telan ubat
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kejora pnya..rasanya btg pisang pun blh tembus
Senang2 jer klu nk gantung dua biji buah kelapa
Tapi TN anjing pnya, serupa batang keladi rebus
Klu anjing tu tenyeh agar2 pun tak akan jadi apa
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kejora pnya mmg ler menegang pantang dibelai
Usik sedikit jer, terus ianya tegap, garang berdiri
Tpi TN anjing pnya kecut kecik & lembik terkulai
Btg pelir anjing tu tk ubah spt terung masak kari
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Anonymous
Guest
Anonymous

mantapbro,

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kejora pnya, pantang diusik akn terus mencanak
Tekan ke bwh lps balik, ia akan keras membidas
Tapi TN anjing pnya, lembik & kecik..saiz kanak2
Pelir dia tu macm btg keladi masak asam pedas
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Wau bule
Guest
Wau bule

Ezam, the 6 kotakman Apa ini PC Anwar, Anwar PC apa ini? Rakyat terkejut beruk berita terkini Kamu kata konon sudah dapat majoriti Inikan bulan September, nak tipu lagi? Keesokan harinya ribut diceritakan Wartawan kesana kemari mahu sahkan Apa yang didapati sangat melucukan Masing-masing tidak mahu dikaitkan Shahidan kata I am not jumping Kapal Mahadzir kata I have never agreed, Pal Tajuddin kata prove it in parliament, Friends CGPA 3.85 kata please, use some brains Noh Omar kata there was never any discussion Nizar kata just only to influence Sabah election Idris Jusuh kata not contacted and no decision Ahmad… Read more »