PAS BANGKIT BALAS DENDAM, TUNTUT SEMUA KERUSI KELANTAN, TERENGGANU, KEDAH DAN PERLIS?

Kecewa kerana tidak diberikan kerusi untuk bertanding dalam PRN Sabah, Pas nampaknya mula mengorak langkah untuk menuntut hak mereka yang sewajarnya dalam PRU15 datang.

Sehubungan itu, Presiden Pas, Hadi Awang berkata, Pas bakal mendominasi kerusi di Kelantan, Terengganu dan Kedah selepas ini.

Katanya, walaupun pembahagian kerusi, baik melalui MN atau PN belum lagi dimuktamadkan sehingga ini, tetapi Pas akan mendominasi sejumlah kerusi di negeri-negeri tersebut.

Selain itu, Muktamar Pas di Kelantan yang berakhir semalam juga turut meluluskan usul agar Pas diperuntukklan 50 kerusi Parlimen dalam PRU akan datang nanti.

Tuntutan itu susulan Pas tidak diperuntukkan sebarang kerusi dalam PRN Sabah di mana baik UMNO atau Bersatu, kedua-duanya enggan bertolak ansur memberi walau satu kerusi kepada parti Islam itu.

Sehubungan yang sama, Ahli Parlimen Pasir Mas, Ahmad Fadhli Shaari tampil dengan butiran antara kerusi-kerusi yang patut diberikan kepada Pas dalam PRU15 akan datang.

Katanya, kerusi-kerusi tersebut ialah 14 di Kelantan, 8 di Terengganu, 15 di Kedah, 3 di Perlis dan selebihnya boleh cari di negeri-negeri lain.

Tambah beliau, kalau Pas boleh berkorban di Sabah, apa salahnya dalam PRU15 nanti parti-parti lain pula yang berkorban.

Apa agaknya reaksi pemimpin UMNO dan Bersatu di Kelantan, Terengganu, Kedah dan Perlis berhubung permintaan Ahli Parlimen Pasir Mas itu?

Nampaknya Tok Pa, Annuar Musa, Mahadzir Khalid dan Shahidan Kassim boleh bersara sajalah selepas ini.

Kalau tidak ditunaikan pula, tak mustahil Pas akan merajuk dan keluar daripada PN dan MN sebagaimana mereka keluar PH sebelum ini.

Kalau Pas keluar PN dan MN, bukankah semua rugi juga akhirnya nanti? (Shahbudindotcom 14/09/2020)

Kongsikan artikel ini
Updated: 14 September 2020 — 9:15 am

100
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
MAHATHIRVSANWARAswadiAnonymousAnonymousDol Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PAS PUNYAI KUASA DEMAND UNTUK PRU15……. DORAEMON AKHIRNYA JADI HARIMAU KERTAS TUNGGANGAN TOKONG KOMUNIS TAK BERTUHAN……. SEGALA KEROSAKAN , KEMUSNAHAN DAN KORUPSI BERPUNCA DARI BANI DAJJAL YAKJUJ MAKJUJ YANG PAGAN ATHEISTS DAN NIHILISTS…….. Pakar virologi bakal dedah bukti COVID-19 berasal dari makmal China……. PAKAR virologi, Dr Li-Meng Yan umum akan mendedahkan data saintifik bagi membuktikan COVID-19 berasal dari makmal di Wuhan, China dan bukan dari pasar basah seperti didakwa kerajaan republik itu. Malah, makmal berkenaan didakwa dikawal sepenuhnya oleh kerajaan China. “Perkara utamanya ialah (punca) di pasar daging di Wuhan itu adalah usaha untuk mengaburi mata, dan virus ini bukan… Read more »

Aswadi
Guest
Aswadi

knp umno nk bolot semua kerusi parlimen,adakah umno nk jadi “ABG BESAR” lg?dimanakah keadilannya?

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sakit le TN anjing, bila cikgu Kejora bersungguh
Semua helah dia, Kejora kilas tanpa bertangguh
Di sini..pendekar Kejora masih lagi berdiri teguh
Mmg selayaknya lah Kejora dinobat sbgai jaguh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
All know that idiot TN is helpless and punctured
What the bloody skunk is facing can be pictured
The goon, is like a monkey, in the cage captured
He really suffer the sorrow, ckgu Kejora tortured
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Woww, Kejora’s pantuns, came in like rain pouring
Old goon TN is as if being thrown out of the ring
The bloody idiot gay, keep pulling up his g-string
All audience became entertained and not boring
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Wow, Kejora’s pantuns, came in like rain pouring
Old goon TN is as if being thrown out of the ring
The bloody idiot gay, keep pulling up his g-string
All audience became entertained and not boring
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Woww..nice sweet ‘pantuns’ Kejora is still giving
Bloody moron TN..got whacked for not behaving
He is now scared..by the power, Kejora is having
That lousy idiot felt as if the graveyard is waving
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Idiot TN, is like an old tree, that cannot bear fruit
Having a big stem..but with only very small root
Cgu Kejora hit him..for behaving nasty and rude
Old TN felt..as if his ass hole had been screwed
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Pity him, old idiot TN anjing who’s stupid & lousy
Whacked by Kejora, that silly skunk turned crazy
His old ugly untidy face looks like a chimpanzee
Now he realized..challenging Kejora..is not easy

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HUHUHU

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HUHUHU

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Pity him ill idiot TN who’s Pejuwang Atok’s jokey
That old moron in this blog is just like a monkey
Kejora whacked him when the idiot acted cocky
Facing Cikgu Kejora, he happened to be unlucky
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

HUHUHU

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Wau bule
Guest
Wau bule

PAS says not withdrawing from Sabah politics although not contesting.

To Takyuddin and PAS, let me tell you all, Sabah and Sarawak do need parochial political party in islamic cloak. East Malaysians muslims are far more intelligent and knowledgeable your pseudo religious leaders.. period

Anonymous
Guest
Anonymous

Dulu tolak Hudud ke neraka, sekarang hudud tak boleh tanya? Oleh: Redzuan RF8 MediaSeptember 14, 2020 ZOLA Presiden parti cap agama kata, tolak Islam punca kelemahan umat. Tapi ulama tak benarkan tanya soal hudud? Hudud tu bukan ajaran Islam? Kamu pun dah tolak Islam? Maknanya kamulah punca kelemahan umat. Atau bagaimana? Lama dah kami bercakap soal hudud bukan keutamaan pada ketika itu dan ketika ini. Apabila kami bercakap begitu, kamu kata kpd kami: Utamakan akal dan ketepikan nas. Utamakan maslahah dunia dan tolak maslahah akhirat. Syariah lebih utama atau maqasid syariah lebih utama? Macam mana nak dapat maqasid kalau ketepi… Read more »

Goh
Guest
Goh

Ini namanya muafakat haram jadah…..pakat pakat nak cari kuasa dunia.depa ni bukanya nak bela rakyat.

Pas yakjuj,umno makjuj

Kikikiki…

Anonymous
Guest
Anonymous

Pandai ko bahasa Arab, Goh.

Belajar dimana?

Dol
Guest
Dol

Maupangkat je rupa2nye

zunnun
Member
zunnun

malaun2 pAs dan guru seketul daging babi mereka, si hadi mengaku, tuhan maha melihat dan maha mendengar….

bab maha berkata2,malaun2 pAs cuba menyundal memcari alasan utk tidak perakui nya, kerana bagi malaun2 pAs fahaman takfiri, quran akhir kalam tuhan semesta…

hasi awang dan malaun2 nya, kaki tegar kulum kepala butuh ke? atau kaki tegar penjilat puki merata2 dgn tidak blh membiarkan tuhan utk berkata2….

Allah dah kadi bisu ke?

zunnun
Member
zunnun

Allah dah jadi bisu ke?

Anonymous
Guest
Anonymous

Menghasut nate’ DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA CAKAP TAK SENONOH DAN/ATAU MENCARUT) nih.

Dah tentu lah dia Pukimak. Mengata Allah bisu tuh nyata dia tak dibimbing emak bapak dia adab sopan di masa kecil nya.

Tahu saja ler apasal – emak bapak nya kuat seks, asyik berkongkak pagi petang siang malam. Maka biadab dan kurang ajar lah anak nya Zunnun the Pukimak.

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Pity him, ill idiot TN who’s Pejuwang Atok’s jokey
That old moron in this blog is just like a monkey
Kejora whacked him when the idiot acted cocky
Facing Kejora, he happened to be unlucky
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata (lupa letak Cikgu):

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Pity him, ill idiot TN who’s Pejuwang Atok’s jokey
That old moron in this blog is just like a monkey
Kejora whacked him when the idiot acted cocky
Facing Cikgu Kejora, he happened to be unlucky
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKA) ASYIK MENGONTOL.

Kontol nya satu inci panjang, maka dia complex-stricken, segan, malu, sebab orang lain 3,4,5 inci masa dormant. Jadi, dia heboh lah, nak elakkan orang cakap pasal kontol ketot dia.

Cakap aja ada Makwa dsb nya tapi ini pembohong, penipu, pemfitnah paling besar di negara ini. Lebih besar dari idola nya Najib Klepto wal Jibo yang songlap berbillion dari 1MDB.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 1:29 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Idiot TN, is like an old tree, that cannot bear fruit
Having a big stem..but with only very small root
Cgu Kejora hit him..for behaving nasty and rude
Old TN felt..as if his ass hole had been screwed
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 1:29 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Pity him, old idiot TN anjing who’s stupid & lousy
Whacked by Kejora, that silly skunk turned crazy
His old ugly untidy face looks like a chimpanzee
Now he realized..challenging Kejora..is not easy

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 1:29 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 1:29 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 1:29 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Woww..nice sweet β€˜pantuns’ Kejora is still giving
Bloody moron TN got whacked for not behaving
He is now scared..by the power, Kejora is having
That lousy idiot felt as if the graveyard is waving
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

zunnun
Member
zunnun

berkata malaun pAs, pagi baca quran kemudian baca harakah…. kesian, asyik main baca je buku kitab yg di cetak dan surat khabar yg penuh sampah… patut lah, malaun2 pAs merayu agar babi2 nya membeli harakah, kerana tiada yg blh menaukan stim pembaca… selit gambar zailah berbikini… mak kao, laku mengila harakah se negara, atau hadi awang turun kan recipe masakan daging babi dlm kawah utk babi2 belaan…. berlumba2 chef melanggan harakah saban hari…. tapi, quran yg di baca itu kalam tuhan ke? tak dengar pun, suara NYA, yg dengar suara malaun2 pAs yg sedang membaca… jika quran itu kalam tuhan,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Mana DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE PUKIMAK tahu Quran dsb nya.

Dia menghasut perlu dibalun, ditibai dan dibantai disini sebelum pihak berkuasa heret dia ke Balai Polis, di kasi makan nasi bungkus, pagi petang siang malam hingga seminggu.

Dia jenis tonggang tonggek dengan joss sticks di pangkal pokok Kayu Ara di tepi rumah nya.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Anjing ni setia pada tuan. Kapir ke muslim ke atheis anjing tak kisah. Yang penting wala. Anjing yang minum sepatu pelacur menyebabkan pelacur masuk sorga. Tapi anjing yang cium buntut PM sebab nak duduk atas kerusi patut sepak bagi mampus. Kahkahkah!

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

To Parti Anjing Semalaysia PAS. Just STFU. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Pity him, old idiot TN anjing who’s stupid & lousy
Whacked by Kejora, that silly skunk turned crazy
His old ugly untidy face looks like a chimpanzee
Now he realized..challenging Kejora..is not easy

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKK) begitu bodoh hingga cara ketawa orang HAHAHA HOHOHO HIHIHI di tiru nya.

Malas nak memikir, kuat makan kepala udang yang penuh dengan tahi nya, membikin dia lethargic, dumb and useless.

Maka dia pun cakap benda yang sama, guna perkataan yang sama di komen2 nya. Selalu juga dia main salin copy paste saja.

Demikian lah bodoh bangang nya WKKK ini.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN Anjing 1:41 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Pity him, ill idiot TN who’s Pejuwang Atok’s jokey
That old moron in this blog is just like a monkey
Kejora whacked him when the idiot acted cocky
Facing Cikgu Kejora, he happened to be unlucky
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 1:41 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Idiot TN, is like an old tree, that cannot bear fruit
Having a big stem..but with only very small root
Cgu Kejora hit him..for behaving nasty and rude
Old TN felt..as if his ass hole had been screwed
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 1:41 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 1:41 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Wah, femes lagi TN dibuat WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA, WKKK.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dia banyak komen against TN sebab TN’s comments have been effective, drove through his bones, hit him on the head, nose, ears and mouth.

Particularly his mouth because it has been spewing shit all along.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 10:20/20:33 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 10:20/20:33 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Mengaku saja lah, WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA, WKKK.

Kamu tak nampak bodoh bangang kalau mengaku.

Sekarang kamu diketawakan pembaca di sini.

WTF bageiro bugger …

Anonymous
Guest
Anonymous

Now the bastard WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA is reduced to copy pasting his past comments.

Bankrupt of ideas. Didn’t have much in the first place.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 11:07 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Pity him, old idiot TN anjing who’s stupid & lousy
Whacked by Kejora, that silly skunk turned crazy
His old ugly untidy face looks like a chimpanzee
Now he realized..challenging Kejora..is not easy

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 11:07 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Pity him ill idiot TN who’s Pejuwang Atok’s jokey
That old moron in this blog is just like a monkey
Kejora whacked him when the idiot acted cocky
Facing Cikgu Kejora, he happened to be unlucky
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

This is a clear example that the bastard WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA copes and pastes an old comment of his into this blog post.

He has no shame, no remorse, no sense of decency. He is just a plane anarchist. He should be severely chastised. Bang Ali’s assol he should be made to kiss.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 1:49 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Idiot TN, is like an old tree, that cannot bear fruit
Having a big stem..but with only very small root
Cgu Kejora hit him..for behaving nasty and rude
Old TN felt..as if his ass hole had been screwed
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Anonymous (TN anjing πŸ•)

The bastard Kejora Kojolla can only claim all sorts. Complex-stricken blokes often do. Driven by a lack of confidence in themselves.

He is a nasty character. Poor upbringing by his parents when small. Because his parents are sex maniacs, fucking all the time, morning, noon and night time.

Reply
13 September 2020 6:05 pm

Reply
14 September 2020 8:59 am

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 6:05 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Skunk TN became stupid due to poor upbringing
His mother’s cunt, 24 hours his daddy is banging
Never stop, even door knocked, or phone ringing
Poor idiot TN just watch his dad’s testis hanging
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 6:05 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 6:05 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
TN’s mother..neglected him..when he was small
She’s a prostitute & serve clients behind the wall
When any client wanted, she’ll never refuse at all
At one time..on her stomach, the Benggali crawl
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 6:38 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Poor idiot TN, is born with small brain what a pity
But his smelly stomachs excrement is real plenty
That is why, the goon’s behaviour, is nasty & dirty
Behaving like a child, though his age, is nearly 90
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 6:05 pm,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kejora is born to be superb brilliant and talented
When he wrote pantun all readers got interested
Unlike old idiot TN, who’s a damn stupid bastard
Readers get bored..& his garbage, are neglected
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
TN anjing tua, dah tak mampu lagi, nak berhelah
Kejora cantas mudah je mcm mana pun TN olah
Pantun2 Kejora, anjing tu dh tidak lagi mencelah
Nampaknya, dgn Kejora ni, dia dh takut berbalah
Kalau teringin nk tunjuk hero pun, agak-agak lah
Tak kan nak bunuh singa dgn pisau lipat sebilah
Ilmu dia seinci..sdg ilmu cikgu Kejora ni segalah
Jgn lah nak lwn cikgu, klu dah tak tinggi sekolah
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Kejora tahu anjing tua renta tu dah semput lelah
Anjing ini nak jadi mcm Suman yg dh kena tulah
Tapi anjing tua tu nmpak nya, sudah cabut belah
Dia dh sedari, mengacah Kejora, pilihan yg salah
Secara tk rasmi anjing itu sudah mengaku kalah
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ• TN anjing tua, dah tak mampu lagi, nak berhelah Kejora cantas mudah je mcm mana pun TN olah Pantun2 Kejora, anjing tu dh tidak lagi mencelah Nampaknya, dgn Kejora ni, dia dh takut berbalah Kalau teringin nk tunjuk hero pun, agak-agak lah Tak kan nak bunuh singa dgn pisau lipat sebilah Ilmu dia seinci..sdg ilmu cikgu Kejora ni segalah Jgn lah nak lwn cikgu, klu dah tak tinggi sekolah Kejora tahu anjing tua renta tu dah semput lelah Anjing ini nak jadi mcm Suman yg dh kena tulah Tapi anjing tua tu nmpak nya, sudah cabut belah Dia dh… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

KHAS, UTK TN ANJING, KEJORA CIPTA GUBAH:

πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Dh tiada lgi kelibat, TN anjing tua kurap bedebah
Kena taji dgn Kejora..anjing tu tersembam rebah
Muka dirasa bengkak, spt org kena sengat lebah
Keadaan anjing tu, serupa org demam tak kebah
Pantun dari cgu Kejora, terus masuk bercambah
Melihat pantun banyak, TN anjing resah gelabah
Anjing tu rasa spt dgn air najis dah kena simbah
Atau Kejora dah humban dlm taik punya lembah
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Agaknya cita2 anjing itu dulu nak jadi juruhebah
Bila org komen dia muncul jadi pinggan tambah
Perangai jahat dia tu, entah bila le akan berubah
Sifat munafiq dia pulak..serupa Yahudi berjubah
Jahil murakab, tidak pernah kenal kiblat ka’abah
Agaknya org begini, perdu pokok yg dia sembah
πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TO TN ANJING, THE PANTUNS ARE DEDICATED:

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
This war flame spreaded bcoz TN anjing started
When idiot TN provoked, cgu Kejora got initiated
Cgu Kejora’s pantuns appeared..as if aotomated
Stupid TN’s head is as if swollen, Kejora blasted
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Readers like Kejora’s pantuns & they anticipated
When Kejora is away..readers will feel frustrated
The entertaining pantuns, readers keenly waited
To Kejora’s ideas the readers became interested
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kejora is born to be superb brilliant and talented
When readers see Kejora’s pantuns they saluted
In his pantun..all kind of characters, he reflected
All the while, a lot of jokes & fun, Kejora narrated
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
In any field as a leader Kejora is always selected
During the school days teacher called him gifted
When he teaches, all his students got motivated
This is because, his teaching, is student centred
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
But, it’s totally different with TN the idiot bastard
In this blog, that bugger, the readers really hated
Reading his garbage, readers felt, damn irritated
Even glancing through time is as if been wasted
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
TN is a bloody culprit like communist orientated
In cowboy film..he is like a crook, sheriff wanted
The goon always boasts & lies & can’t be trusted
As if, to the tody & whisky..the skunk is addicted
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Idiot TN’s ideas, are just like cow dung scattered
He threw inside, stale ideas that are old & rusted
All the while..the same rotten ideas, he repeated
The reason being, that idiot isn’t highly educated
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
We noticed that everyday bloody fool TN entered
The blog space, is as if the moron had chartered
Whatever we wrote, the bloody idiot commented
To some readers idiot TN seemed to be haunted
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
β™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώβ™Ώ
TN still shows off even on the wheel chair sitted
But..whacked by Kejora, that ill moron felt torted
That old goon’s head is as if ckgu Kejora twisted
His big noisy mouth, is shut, like being plastered
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

What a stupid bastard. Puji diri sendiri all over the place.

Tiada siapa puji dia. Padan muka.

Ada hanya yang mengeji dan mengutuk dia. Serves him right.

Anonymous
Guest
Anonymous

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKK) ingat dia pandai berpantun.

Sebenarnya pantun haprak. Cakap kotor, selalu sebut puki, pelir, butuh. Ini jenis penulis yang tak akan di terbitkan oleh penerbit2 buku dsb nya, melainkan di blogs saja.

Tidak ada pujangga Melayu dalam sejarah Melayu lama pun. Tun Seri Lanang karang Hikayat Melayu tapi dia bukan tukang pantun.

Anonymous
Guest
Anonymous

Takda istilah untuk tukang pantun pun. Hanya di kata penulis puisi.

Tapi WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKK) di gelar Tukang Karut.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dia sudah sewel. Dah 8oan tahun umur tapi pendirian tak bertanggung jawab. Maka tak dibenarkan anak nya menjaga cucu nya pun.

Maka berterabur lah dia dalam blog, menjaja kontol nya tapi yang mahu melanggan dia ia lah Bang Ali.

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKK) pulk nya sudah serik sebab pengalaman terakhir nya dengan Bang Ali membikin dia jalan kengkang.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak ada jalan lain untuk WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA (WKKK) ini melainkan memikirkan bunuh diri.

Kalau samurai Jepun depa hara kiri. WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA dengar hara kiri ajer, dia huru hara. Menggigil lutut, tak berani.

Dia boleh merayap perlahan lahan ke bawah tempurung, masuk situ, diam bersama katak puru.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:33/9:35/9:39/9:44 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:33/9:35/9:39/9:44 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Di blogs pun, ha nya blogs yang non-moderated, macam blog Budin ini. Siapa saja boleh tulis apa saja, automatically published bila tekan POST COMMENT atau sbg nya.

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA ditendang terajang masuk ke longkang jika dia coba masuk blogs yang moderated.

WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA unwanted elsewhere. Hati busuk, cakap kotor, otak letak di celah kelengkang, mana ada moderated blogs yang mahu terima dia.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:49 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:49 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Wau Bule
Guest
Wau Bule

Orang berfantasi, berauta dan berkepalsuan adalam pelakon
Pelakon semacam ini hanya tahu bersuperfisialiti dan berhipokrisi
Tiada masa untuk balas dendam….. sebab mereka hanyut dalam mimpi indah dan tidur nyenyak atas tilam yang empuk.

zunnun
Member
zunnun

tapi blh kah malaun2 pAs dominasi perlis, kedah, kelantang & trenggan.

di sabah omNo & bersatu kencing muka hadi, malaun2 pAs terpaksa ngagga mulut utk meminum kencing yg terpercik dari muka hadi….

mana blh melawan, omNo & bersatu jual akhir jadi pelacur jalanan sj…

bagi omNo & bersatu, malauun2 pAs taraf abdi2 mereka sj….

Anonymous
Guest
Anonymous

U r saying the same stuff over and over again. In dirty language. Bad parenting when u were small, eh?

Cakap lah apa bagus nya puak kamu dan lihat apa pembaca2 kata.

Ada berani/

Anonymous
Guest
Anonymous

Modified from my comment in the previous blog post –

I always get my morning fun and entertainment whacking, bambooing, blunderbus-ing the WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA – WKKK.

Blunderbus is ann old English gun that uses nails and broken pieces of steel as ammunition.

Kena bontot dia, sebulan tak boleh duduk. Bergayut macam beruk that is his natural inclination. As he is a Beruk.

So, WKKK beruk, if you mengarut banyak here, that’s for my morning fun and entertainment.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:01 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:01 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

TN anjing πŸ• 9:01 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:01 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•
Sian TN anjing bebal, Atok renta punya pak turut
‘He is a nasty character’..apa anjing ni mengarut?
Udah ler bodoh bangang..busuk pulak hati perut
Btg pelir dia tetap lembik wlau merata gi berurut
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Wahai coyote WAK KONTOL KEJORA KOJOLLA,

Coba lah kamu cakap bebaik, guna perkataan2 yang tidak lucah puki butuh dsb nya, tidak menyakitkan hati sesiapa, tentu ada pembaca yang minat dengan penulisan kamu.

Tapi cara yang kamu buat sekarang, ramai yang mahu ludah kamu, being very unfair to fellow bloggers, wasting commenting space, mahu ludah kamu tapi tak boleh dalam blogs.

Watch out when u r walking on the road.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini bukan ugutan. Hanya nasihat bagi WAK KONTOL.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:56/10:10 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Why is skunk TN so stupid, people keep thinking
The reason is..good education, he is just lacking
His useless parents are jobless and not working
What they use to concentrate..is just, on fucking
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing πŸ• 9:56/10:10 am,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Bloody old idiot TN, still come in to boast and lie
Only on rotten smelly garbage, this old goon rely
Kejora gave him English pantun, he cannot reply
However, thanks for the jokes, that bloke supply
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

zunnun
Member
zunnun

semua kerusi2 parlimen di kelantang, trengganu, kedah & perlis akan di dominasikan oleh pAs….

bagus2….

bila dah ‘menang’ terhegeh2 melutut kpd kerajaan persekutuan utk meminta bantuan…

akin dgn malaun2 pAs berbini2, saban waktu menagih2 bantuan kebajikan masyarakat ….

malaun2 pAs balun puki2 bini, kemudian menagih bantuan kebajikan utk mengurus babi2 yg di biak kan dari kilang2 puki yg di bina….

ini kah dominasi ala malaun2 pAs…

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu hanya pendapat kamu, DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA CAKAP TAK SENONOH DAN/ATAU MENCARUT).

Ramai yang berpendapat berlainan. akap puki, babi.

DAP musuh tradisi PAS, tapi kamu melampau cakap puki, kilang2 puki, kamu otak kotor, tak dibimbing emak bapak kamu di masa kecil. Sebab depa suka seks, asyik berkongkak.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Bagi tulang senyaplah anjing menyalak. Menyalak 10 pun tak dilayan. Parti Anjing SeMalaysia. Kahkahkah!

zunnun
Member
zunnun

Huh….

pAs – parti Anjing semalaysia πŸ€”

Anonymous
Guest
Anonymous

What a small mind.

Grow up, boy.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Wala tanpa inayah Tuhan = anjing
Wala dengan inayah Tuhan = manusia beriman
Kahkahkah!

zunnun
Member
zunnun

anjing di seberang sini jambatan ‘tuhan’ di seberang sana jambatan….

maka anjing akan sentiasa menyalak kerana di seberang sana di sangka ‘hantu’.

bagini lah fahaman ‘islam’ malaun2 pAs, malaun2 di seberang sini, tuhan di seberang sana….

malaun2 pAs anjing2 yg saban hadi menyalak ‘islam’ kerana tuhan yg di sembah bukan sj di seberang sana tapi ada juga di seberang sini…..

maka setuju,

pAs – parti Anjing semalaysia

QED

Anonymous
Guest
Anonymous

What a small mind.

Grow up, boy.

Wau Bule
Guest
Wau Bule

PAS is not a political party to be reckoned with! PAS is not a Kingmaker as claimed by Hadi! Why? When Muhyiddin took Bersatu out of P.H, he had betrayed all Malaysians. His gullibility was seized upon by Azmin who ran away from his boss. The co-conspirator Hamzah who was himself also a frogger from Umno managed to outwit Muhyiddin and they became a group of FROGGERS. BUT THEY NEEDED OPPORTUNIST UMNNO AND PAS TO COMPLETE THEIR CONSPIRATIONAL ACTS Appoint them as ministers, as GLC Chairmen, etc, etc PAS has it all. Hadi, Takyuddin, Tuan Man, Attakiri, and many others… Read more »