AZMIN: TUNJUK WAJAHMU YANG SEBENAR

Menurut Zuraida, kumpulan Azmin akan menyertai PPBM secara sah pada 22 Ogos ini.

Baru sekarang Azmin berani menunjukkan wajahnya yang sebenar

Itu bermakna PPBM akan ada dua Menteri Kanan.

Di zaman PH, kumpulan Azmin yang tidak sehaluan dengan partinya dapat 4 jawatan Menteri. Manakala yang pro Anwar cuma dapat 3 jawatan Menteri.

Di zaman PN, Azmin semakin untung kerana dilantik Menteri Kanan walaupun tidak berparti.

Azmin nampaknya sentiasa untung bila wajahnya tidak jelas.

Tetapi apabila menyertai PPBM barulah wajah Azmin nampak jelas. Cuma jika wajah sudah jelas, bolehkah Azmin menang lagi di Gombak.

Setelah menyertai PPBM, bukan mudah bagi Azmin dan kumpulannya meraih sokongan solid orang Cina seperti di PRU ke 13 dan 14.

Bila masuk PPBM, bermakna Azmin akan masuk MN. Ikutlah peribahasa, “masuk kandang kambing mengembik, masuk kandang kerbau menguak.

Jangan nak mengaum pula macam harimau.

Rakyat nampak wajah sebenar Azmin. Ketua Polis Negara sahaja yang kata wajah Azmin masih kabur.

Dr. Puad Zarkashi

Ahli MT UMNO

18 Ogos 2020.

0 0 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 18 August 2020 — 10:14 am
Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 4:50 pm

PAK SHEIKH DIHUKUM PEROGOL KEPADA MANGSA…..CUMA KESNYA LUBANG JUBO….. CAI2 PH SUKA MINUM AIR KENCING ITU SEBAB KETUA2 MEREKA SUKA JAJA AIR KENCING……. Ingatlah 106 muka muka Ahli Parlimen PH yang khianat rakyat….. Ingatlah 106 muka muka Ahli Parlimen PH yang mengundI tidak menyokong tidak bersetuju untuk meluluskan Rang Undang-Undang Peruntukan Semula Peruntukan Perbekalan 2020. 111 Ahli Parlimen dari UMNO, PAS, PPBM, GPS, MCA, Sabah telah menyokong. Apabila PH tidak menyokong RUU Perbekalan ini bermakna PH tidak setuju wang yg diperuntukan kepada rakyat ketika membantu atasi kesan PKP kerana wabak Covid-19. LGE & DAP dalam perbahasN suruh kerajaan bantu rakyat… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 5:58 pm

Kenapa tak tulis CikGu Bad?

Tanpa Nama
Tanpa Nama
18 August 2020 6:54 pm

Mahathir ajak pembangkang tolak RUU Perbekalan Tun Dr Mahathir Mohamad (Bebas-Langkawi) ketika membahaskan rang undang-undang itu berkata mengambil kira situasi ekonomi dan pendapatan negara kini yang terjejas akibat Covid-19, kerajaan tidak seharusnya menambahkan lagi perbelanjaan negara. “Dalam situasi ini (Covid-19) kerajaan sepatutnya kurangkan perbelanjaan supaya kita tidak mempunyai defisit terlalu tinggi tetapi kita dapati kerajaan bercadang menambah perbelanjaan,” katanya. Bekas perdana menteri itu juga berkata tindakan kerajaan menambah bilangan ahli kabinet dan membentuk kementerian baharu dilakukan tanpa mengambil kira kemampuan kewangan semasa kerajaan. “Ketika pendapatan berkurangan, (kerajaan) tambah menteri sehingga lebih 30 (orang) dan ada pula menteri istimewa yang menjadi… Read more »

Tanpa Nama
Tanpa Nama
18 August 2020 7:01 pm
Reply to  Tanpa Nama

PKR pecat Chegubard kerana jejas imej, ingkar arahan parti
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=IQBNQL6ecqU
PKR hari ini memecat Badrul Hisham Shaharin atau dikenali sebagai ‘Chegubard’ kerana didakwa melanggar disiplin parti.

Susulan pemecatan itu, Badrul Hisham yang juga Penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), dilucutkan daripada segala jawatan dalam parti serta dilarang menjalankan aktiviti atas nama PKR.

Surat pemecatan Chegubard bertarikh 26 Ogos 2016 dikeluarkan Ibu Pejabat PkR dan ditandatangani Setiausaha Agung merangkap Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 4:46 pm

CAI2 PH SUKA MINUM AIR KENCING ITU SEBAB KETUT2 MEREKA SUKA JAJA AIR KENCING……. Ingatlah 106 muka muka Ahli Parlimen PH yang khianat rakyat….. Ingatlah 106 muka muka Ahli Parlimen PH yang mengundI tidak menyokong tidak bersetuju untuk meluluskan Rang Undang-Undang Peruntukan Semula Peruntukan Perbekalan 2020. 111 Ahli Parlimen dari UMNO, PAS, PPBM, GPS, MCA, Sabah telah menyokong. Apabila PH tidak menyokong RUU Perbekalan ini bermakna PH tidak setuju wang yg diperuntukan kepada rakyat ketika membantu atasi kesan PKP kerana wabak Covid-19. LGE & DAP dalam perbahasN suruh kerajaan bantu rakyat yg terkesan dari Covid-19 dgn memanjangkan tempoh Moratorium, tapi… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 6:00 pm

Yang minum itu kamu.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 4:32 pm

HUDUD IS INTERNATIONAL LAW…. MANA2 PARTI PUN BOLEH GUBAL….. DAPIG PP JIKA BERSUNGGUH DAH GUBAL ANTI HOPPING LAW MASA JADI KERAJAAN DULU……JAJA AIR KENCING JEER PANDAI……. SETIAP PARTI HENDAKLAH KEMUKAKAN DRAF HUDUD MASING2 UNTUK DINILAI RAKYAT PRU15 NANTI……. KERAJAAN PH 22 ,BULAN TAK BUAT APA…..INIKAN PULA KERAJAAN 6 BULAN….. DAPIG PP ADA ANTI HOPPING LAW…KENAPA TAK BERANI…. AGENDA UTAMA DASAR BUMI HANGUS…… KERAJAAN BERSIH SELEPAS PRU15 SAHAJA BOLEH GUBAL ANTI HOPPING LAW…….PRU14 MANA PUN KERAJAAN KATAK…… Tergelincir dalam tandas…… Pada tahun 2018 uncle Lim tidak bernasib baik tergolek dog di dalam jamban taik😷 dan menyifatkan kejadian itu sebagai petanda malang… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 6:02 pm

Gubal lah. Nak tahu siapa yang tukang potong tangan pencuri, ada doktor masa potong ke tak, dsb nya.

zunnun
zunnun
18 August 2020 4:00 pm

si assmin kurang jelas wajah nya dlm video semburit nya….

…dan si assmin kurang kelas dlm peranan nya dgn langkah sheraton di mana melayu2 islam hadi kelihatan berpeluk2 sesama mereka….

dan si assmin kurang jelas dgn pwranan nya dlm kerajaan pengkianat2 negara, siape yg menebuk dan siape yg di lorong belakang mati pula…

tapi bila bersama mua”FUCK”at kelak dgn tiket bersatu Moo, masih kurang jelas juga ke….

courtesy dari fuad zakarshi di ubah suai oleh zunnun bersama…

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 6:10 pm
Reply to  zunnun

Yang jelas dalam video itu ia lah DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA CAKAP TAK SENONOH DAN/ATAU MENCARUT)

trackback
Pemimpin Umno ‘Warning’ Azmin, masuk MN jangan buat sesuka hati
18 August 2020 4:00 pm
najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 3:55 pm

1 kubur hisap vape 1 kubur kencing 10 minit 1 kubur lagi isi udang galah free. 111 kubur pengkhianat. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 6:11 pm

Kubur pertama kamu

zunnun
zunnun
18 August 2020 3:54 pm

tapi, setakat liwat, si peliwat melakukan perkosaan cara paksa ke hingga saiful terlepAs dan anwar sendiri merengkok dlm penjara?

jika liwat itu consented kedua pihak, mengape saiful terlepAs pula….

adakan profile liwat ini unique di malaysia, hanya tertumpu kpd anwar sj? setiap kali liwat kedengaran di mahkamah, hanya kes anwar sj yg tertera di negara….

tak kan liwat dah jadi coincidence scandal khas utk anwar semata….

satu ‘convinience’ di pergunakan khas utk menjatuhkan maruah nya, dan jika tidak benar, di reka dan di rancang siape mereka?

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 6:13 pm
Reply to  zunnun

Yang kena liwat tak paksa ia lah DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA CAKAP TAK SENONOH DAN/ATAU MENCARUT)

Tanpa Nama
Tanpa Nama
18 August 2020 10:09 pm
Reply to  zunnun

Shy full pergi rumah najibul dahulu untuk menerima arahan. Kemudian buat pemeriksaan doktor dan laporan polisi. Sebab itu dia seorang terlepas. Kes terbaru 2013 sepatutnya Si Mat Goyang belajar dulu dengan Shy Full.

zunnun
zunnun
18 August 2020 3:46 pm

…bermula babak sodomy ke IV pula setelah sidomy III Yusuf Rawter tidak berbisa….

babak I, tilam di usung setiap hari ke mahkamah, dan babak ke II, Saiful tahan berak selama seminggu utk menyimpan bukti nya…

si mAt goyang, tak kan nilai 300 sj dari peliwat di dakwa amat ternama, sedangkan melanggan puki high klass pun tinggi nilai nya….

siape yg mendapat pulangan dan meraihkan penguasaan politik jika perkara tersebut satu rancangan semara2…..

dan jika benar perkara sedemikian, tidak kah anwar sepertimana malayaia today & tukar tiub ‘gambarkan’ bodoh terperangkap dgn nya?

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 3:43 pm

Jika mati sekor pengkhianat mandat Rakyat PRU14 maka wajib setiap Rakyat kencing kuburnya. Kalau berak lebih baik. Itulah nasib 111 kubur pengkhianat. Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 3:39 pm

111 sibuk nak bincang RUU dan Akta? 111 kencing Hudud sebelum mampus bolehlah. 111 Kubur sudah paras hidung tak pikir hal dunia. 111 petanda Kubur Pintu Belakang. Nak undi 1 usul kena speaker Pelangi LGBT kencing 10 minit barulah penuh kubur 111 pengkhianat kena kencing. Kahkahkah!

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 3:32 pm

KERAJAAN YANG MULA TERBENTUK SELEPAS PRU ITULAH YANG KENA GUBAL ANTI HOPPING LAW……. PHD4PIG DAH SERONOK DENGAN KATAK2 LOMPAT ITULAH PUNCANYA……. KALAU DAH TAHU DAPIG ANTI HUDUD PERGI UNDI DIA BUAT APA….. RAKYAT PERSOAL KENAPA PARTI LAIN TAK BUAT SEMASA 22 BULAN BERKUASA…… MEREKA YANG BODOH IALAH DORAEMON WORSHIPPERS YANG FANATIC DAN ANTI HUDUD….. KALAU PARTI LAIN GUBAL HUDUD DAH TENTU RAKYAT TINGGAL KAN PASUMNO…… KALAU BIJAK DAH TENTU GUBAL HUDUD UNTUK DAPAT SOKONGAN RAKYAT….. Jahil Perlembagaan: Bersatu Bahagian Tidak Terbubar Walau Semua Ajk Keluar Parti…….. Kelakar sungguh melihat keghairahan sesetengah golongan dalam BERSATU mengumumkan kononnya BERSATU Bahagian mereka terbubar… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 3:31 pm

APA SUSAH BUBAR PARLIAMEN PHDAPIG DAH BUAT KAT SABAH….DAH DIRESTUI OLEH DORAEMON….CAI DORAEMON BEROTAK TAIK….. PARTI KUNYIT LGBT CAGAR JUBO JADI PM….. ITULAH SEBAB PARTI KUNYIT KENA BAWA HUDUD SUPAYA RAKYAT TINGGAL KAN PASUMNO…… NAK GUBAL CEPAT KENA BUBAR PARLIAMEN CEPAT….. TANGGUNG JAWAB PRU15 GOVERNMENT …… KALAU TAK SETUJU DENGAN SPEAKER BOLEH CABAR DI MAHKAMAH……KENAPA PH TAKUT….. PAS BERAKAL KANCIL BERBANDING PH BEROTAK UDANG……. Bila Menteri Pas Diakui Sebagai Bijaksana oleh pemikir Kerajaan DAP…… Ahli-ahli PAS seharusnya berbangga bila Menteri Undang-Undang dari PAS diakui sebagai bijaksana (“berotak”) oleh Dr Wong Chin Huat yang bertugas selama 6 tahun (2012-2018) di sebuah… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 3:30 pm

HARI NI PARTI KEADILAN TAK KUTUK PAK JUBO,,NOBITA AND WIFE MACAM KUTUK JIBENG AND WIFE ATAU KORANG PARTI KEZALIMAN…… SEMUA COMPUTERS AKAN DIINTEGRASIKAN UNTUK SOKONG HUDUD. ….. KALAU DAH TAHU HUDUD TARIK SOKONGAN RAMAI KENAPA PH TAK NAK BAWA….. CAI DORAEMON DAH SOKONG BANDUAN TEBUK JUBO……DIA PUN BANI SODOM….. MAFIA KOMUNIS SUDAH TENTU BERSOLIDARITY SESAMA MEREKA MELAWAN UNDANG2 NEGARA…… Solidariti Untuk Yb Lim Guan Eng……. 1) Kenapa mereka bersolidariti untuk LGE? Kerana mereka yakin LGE tidak bersalah dan menjadi mangsa kerakusan politik kerajaan PN. Mereka yakin LGE tidak bersalah sebelum Mahkamah memutuskan tidak bersalah. 2) Mereka rasa proses keadilan kepala… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 3:27 pm

RAKYAT APA PEDULI PASUMNO MEREKA HANYA MAHU HUDUD …….. TAK MALU BETUL LANTIK PAK JUBO PALING BANGSAT JADI PM…. PATUT KOMEN KO MERAPU TAK BACA DULU RUPANYA…… TUBUH PARTI BARU MEMANG TEPAT SEKALI ANGKAT ANAK DADDY JADI PM……TO TAKE CARE DYNASTY USD44BILLONS AGONG TONG M…… PARTI KORANG PUN BAWA HUDUD TAK JADI MASALAH…..KORANG MAHU SOKONGAN RAKYAT ATAU TAK…… Perlembagaan Persekutuan perlu dipinda jika gubal akta lompat parti……. Perkara 10(1)(c) dalam Perlembagaan Persekutuan iaitu kebebasan bercakap, berhimpun dan berpersatuan, perlu dipinda jika undang-undang berkaitan lompat parti mahu digubal. Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) Datuk Takiyuddin Hassan, berkata Perkara… Read more »

Wau Bule
Wau Bule
18 August 2020 2:55 pm

PPBM top council man (Reduan kereta terbang) doesn’t rule out Pejuang joining Muafakat Nasional.

Inilah Melayu Muslim tanpa ada rasa malu mengikut bos yang mengkhianati perjuangan parti……period

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 2:26 pm

1ooo1o pak kubur siapa tu pak? Itulah kubur orang khianat. Suka main ikut pintu belakang. Kalau lalu kau kencingkan saja. Baik pak. 1ooo1o1… Kahkahkah!

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 1:44 pm

111 kalau tulis pun macam batu nisan der. Apa 111 boleh buat? 111 nisan siapa? 111 berapa yang boleh tahan? 111 kubur Melayu ke kapir? Kahkahkah 111

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 2:15 pm

Kubur kamu tak berbatu nisan.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 1:32 pm

Kencing Hukum Hudud sebelum mati di pintu belakang. Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 2:10 pm

Kamu kena kencing dulu

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 1:14 pm

Masa PH jd kerajaan, perangai mereka mcm pembangkang.
Jadi eloklah mereka dikekalkan sbg pembangkang.
Biar mereka menyondol mcm babi hutan sepuas-puasnya.
Seronok baca komen2 dari bekas kerajaan 22 bulan.

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 2:11 pm
Reply to  Anonymous

Seronok juga baca korang kena sondol.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 12:46 pm

HUDUD IS INTERNATIONAL LAW ANY PARTIES CAN PROPOSE……

PEJUANG HUDUD PASTI BERJAYA…..TOLAK MEREKA YANG SOKONG KAFIR HARBI DAN IBLIS……

babi JUNNUN belaan IBLIS dan malaun2 lebai2 LUCIFER sana sini TOLAK hudud , sebab setiap buku kitab ada bicara hudud yg tertera….

babi JUNNUN dan malaun2 DAPIG blh tunjuk di mana dlm buku2 kitab tertera sistem democracy yg kaum yunani bawa lalu negara menggunakan nya…

..tak kan babi2 DAPIG dan malun2 DAPIG yg ada sanggup menerima nya…

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 2:13 pm

Sokong, zunnun memang babi.

najib bini rosmah
najib bini rosmah
18 August 2020 11:16 am

Hardcore UMNO too late. Your President already kena semburit. No matter what. Azmin Semburit blue eyed boy Madey si Kitol no? Kahkahkah!

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 12:19 pm

Kamu si Botol air ketum sudah kena bur.t. Kuhkuhkuh.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
18 August 2020 10:30 am

JENG JENG JENG……MANA PARTI KEADILAN KUTUK LAH WEII PAK DAJJAL FREEMASON,, NOBITA AND WIFE MACAM KO KUTUK JIBENG AND WIFE…….PARTI KUNYIT CEPAT JEER KUTUK PARTI LAWAN….. Polis siasat tuduhan liwat terhadap ahli politik terkemuka…….. Polis sedang menyiasat akuan berkanun (SD) yang muncul pada hujung minggu lalu yang menuduh seorang pemimpin politik pembangkang terkemuka melakukan liwat. Individu yang membuat SD itu juga membuat laporan polis pada hari Ahad setelah dokumen itu disiarkan di blog Malaysia Today. Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayag Wilayah Persekutuan Mior Faridalathrash Wahid mengesahkan bahawa laporan polis telah dibuat dan siasatan sedang dijalankan. “Kami telah menerima laporan dan… Read more »

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 12:22 pm

DAJJAL MAHATHIRVSANWAR otak taruk di kepala lutut. Main salin copy paste saja.

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 10:28 am

Mas Merah (Tok Gora Duda)

Kitab lama,cerita ammagedon
Ada di bilah,di batu terpahat
Dah lama,tak balik ke London
Alhamdulillah,papa mama sihat

Bulan puasa,berbukakan murtabak
Masakan pula,sekoleh sup tulang
Sedih rasa, kedah dilanda wabak
Entahkan bila,boleh kami pulang

Pondok petani,atap berzinkJerami
Biasadah terbalik,tercabot tiang
Nak masuk sini,minta izin suami
Masa terbaik,nak support Pejuang

Abang Fareez,suamiku penyayang
Pasal berniaga ni,kalahkan Jepun
Masuk blok,kenangan dah melayang
Takut juga,sang teruna tak ampun

Dr. Mas Elina Thomson
Sakura Land

Reply
17 August 2020 10:04 pm

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 10:29 am
Reply to  Anonymous

Gora 10:04 pm,

Kitab lama,cerita ammagedon
Ada di bilah,di batu terpahat
Dah lama,tak balik ke Indon
Biasa lah,mertua Gora sihat

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Nampak sangat..yang Gora dah kehilangan arah
Parti Petualang seperti tak cukup mentekedarah
Dulu, dia cuba nak sakat Kejora pasal aruah Irah
Kini tampil diri pulak menyamar jadi Mas Merah
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 12:10 pm
Reply to  Anonymous

Dr. Mas Elina Thomson sudah menjadi bodoh.

Salin copy and paste komen dia yang terdahulu.

Anda Dr tipu ker?

zunnun
zunnun
18 August 2020 10:19 am

kan Wajah assmin sebenar nya byak terpapar merata2 dgn haziq di sandakan….

kulum mengulum dgn penuh nikmat dan keramat hebat nya….

wajah sebenar terkini, icon utk siape pula, yg pasti bukan icon miti….

malaun2 pAs berpeluk2kan dgn nya, di sheraton terdahulu dan selama nya….

betul ke?

Anonymous
Anonymous
18 August 2020 12:06 pm
Reply to  zunnun

Mengarut lah kamu, DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (PANGKAT NAIK KE PUKIMAK BILA DIA CAKAP TAK SENONOH DAN/ATAU MENCARUT),

Kamu memang suka kulum mengulum, itu psal cakap begitu.