SEDIAKAH ZAHID HAMIDI BERI LALUAN MUHYIDDIN AMBIL ALIH PRESIDEN UMNO?

Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin perlu kembali menyertai UMNO demi untuk mengukuhkan parti terbesar orang Melayu itu, kata Ahli Parlimen Padang Rengas, Nazri Abdul Aziz.

Menurut Nazri, semua ahli dan pemimpin UMNO perlu bersikap terbuka dan menerima Muhyiddin kembali menyertai parti itu.

Kata beliau, dengan kembalinya Muhyiddin ke pangkuan UMNO, banyak masalah akan dapat diselesaikan, antaranya pembahagian kerusi antara UMNO dan PAS.

“Muhyiddin tidak tinggalkan kita (UMNO) tetapi dipecat dan sekiranya beliau kembali, sumbangannya amat besar kerana bawa balik jawatan Perdana Menteri kepada UMNO.

“Tidak berbangkit apa akan jadi kepada Presiden UMNO kerana yang penting adalah parti, kita kena terima dengan tangan terbuka,” katanya kepada Astro Awani.

Nazri mencadangkan, sekiranya Muhyiddin kembali ke pangkuan UMNO, jawatan presiden parti juga perlu diserahkan kepada Ahli Parlimen Pagoh itu.

Hujah beliau, secara tradisinya, Perdana Menteri adalah merupakan Presiden UMNO dan pemimpin serta ahli parti perlu menerima penyertaan semula Muhyiddin dengan tangan terbuka.

“Kita sebagai orang Melayu kena sentiasa sedia bermaaf-maafan demi perjuangan agama, bangsa dan tanah air.

“Kita kena bagi jawatan Presiden UMNO sebab beliau kembali bukan dengan tangan kosong tetapi dengan jawatan Perdana Menteri, kita kena terima, kena berkorban dan menerima dengan terbuka.

“Saya seorang anak Melayu, pada saya tidak ada pengorbanan yang tidak boleh kita lakukan demi agama dan bangsa kita,” katanya lagi.

Kongsikan artikel ini
Updated: 8 July 2020 — 2:49 pm

181
Leave a Reply

avatar
18 Comment authors
AnonymousAnonymousOthman AhmadMAHATHIRVSANWARZunnun babi sial Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KLEPTOKRAT PHD4PIG MESTI HERET MAHKAMAH…… PENYEMBAH BAPHOMET TAK JEMU SEBAR PROPAGANDA…….. SPRM tangkap pegawai Mat Sabu……. SPRM telah menangkap dan menahan seorang pembantu kepada bekas menteri pertahanan Mohamad Sabu. Sumber SPRM mengesahkan bahawa individu tersebut ditahan malam tadi. Tidak jelas mengapa tangkapan dan tahanan itu dibuat. Kenyataan Mohamad, yang juga presiden Amanah mengenai perkara ini masih belum diperolehi. SPRM pernah membuka siasatan terhadap pegawai itu pada 2018 atas tuduhan bahawa dia menerima wang lebih RM800,000 dari beberapa pihak untuk menyelesaikan statusnya yang muflis. Adalah difahamkan bahawa SPRM juga telah membawa pegawai berkenaan ke ibu pejabat Amanah awal pagi ini. Walau… Read more »

Ph hancusss
Guest
Ph hancusss

PAGOH, 7 Mac – “Jika ada penyelewengan, kita akan bawa Lim Guan Eng ke mahkamah, dia tidak boleh terlepas begitu sahaja… bukan kita mahu balas dendam tapi ini adalah masalah negara dan kita harus pertahankan,” ujar Naib Presiden UMNO Datuk Seri Mohamad Hasan. Jelas beliau, persoalan yang sehingga kini tidak terjawab adalah di mana duit hasil penjualan aset negara dan duit yang diambil daripada Petronas kerana ianya tidak disalurkan kepada kementerian ataupun diberi kepada rakyat. “Dia letak duit dimana… saya ingat dia adalah menteri kewangan paling pandai rupanya paling bodoh, tidak tahu bagaimana hendak cari hasil untuk negara, dia pinjam,… Read more »

anonymous
Member
anonymous

3 bulan…dah siasat lom?..puak berak cair ceret beret…

zunnun
Member
zunnun

kesundalan ape yg ssyik menafi2kan liberalisasikan ilmu?

dah rasa betul belaka ke fahaman yg ada, sbb belajar islam dari buku dan mulut ke mulut sj….

kan tuhan yg mengajar ilmu pena segala yg ada….

tuhan dah mati ke arau asyik suka main belakang tuhan sj….

Zunnun babi sial
Guest
Zunnun babi sial

Parti kafir Harbi DA-Pigs memusuhi Islam, ulama Islam dan umat Islam. Maka kita tidak merasa hairan melihat DA-Pigs dan khadam liberalnya suka menfitnah dan memburuk-buruk parti Islam.

Jika bom nuklear meletup di Russia atau Amerika Syarikat atau Gunung Everest runtuh atau tsunami melanda England, DA-Pigs tetap menyalahkan parti Islam kerana penyakit Islamophobia DA-Pigs pada tahap kronik

Zunnun barua dapIg,mampos nnti kita kasi bakar n campak kt anjing mkn

zunnun
Member
zunnun

hadi awang mimpi rasullulh nya seperti juga si harun din juga….

yg di mimpikan, si wajah arab muhaamad suap berserban berjunah dan jambang ke?

kenabian muhammad bagitu ke bentuk nya?

apa punya sundal si lebai2 pAs dgn pengakuan sedemikian nih?

wajah terperi hadi awang dan harun din, wajah siape pula? yg saban hari lafaz doa iftitah wajah yg mengadap semesta sekian alam, wajah siape?

yg asyik main belakang tuhan ngape nih?

Zunnun babi sial
Guest
Zunnun babi sial

Ya setuju parti kafir Harbi DA-Pigs adalah kepala bapak rasis yang suka menghina agama Islam dan menafikan hak umat Islam.

Sepatutnya puak rasis berambus ke China Komunis !!!zunnun gila babi ,babi gila pn x mcmni,meroyan mcm anjirrrr cr mkn dlm tong taik

zunnun
Member
zunnun

tiap kali menjelang ramadan, melayu2 islam entah mana dgt nya pengesahan sedemikian islan mereka akan melaung2 kenabian muhammad jolok pedang perang badar…

313 dgn panji hitam pula….

yg hebat nya, perang menewaskan musuh di luar, tapi musuh di dlm diri kesundalan ape yg di lestarikan saban hari?

cikai sgt ke kenabian muhammad jolok pedang sana sini, blk rumah kemudian jolok puki1 bini….

belajar islam secara pukat dan main muat turun dari google?

kan main belakang tuhan nama nya nih…

kebanian muhammad itu Sifat Tuhan, maka cuba2 kurangkan sundal2 yg ada….

Anonymous
Guest
Anonymous

Mabuk ketum agaknya bapak syaitan ni.

zunnun
Member
zunnun

melayu2 islam merasakan islam yg di anuti menjamin mereka ahli2 syurga hingga merata2 kapir mengapir sana sini…

sedangkan syahadah yg di lafazkan syirik sentiasa….

yg asyik meain belakang tuhan ngape? Zkesubdalan ape pula bila anwar cuba liberate kesundalan kalian yg tepu lagi kaku utk mengerti?

kenabian muhammad itu siape? mak bapak kalian punya ke?

bulu puki bulu kote dah naik uban masih tahap sundal tidak ketahui?

Zunnun babi sial
Guest
Zunnun babi sial

Malangnya zunnun si gila babi nk mampos tua nk mampos adalah penjilat pemimpin rasis kafir Harbi yang bersikap anti-Islam dan suka menghina dan memburuk-burukkan parti Islam kerana parti Islam berjuang menegakkan Islam dan membela hak umat Islam.

The evil DA-Pigs can rot in hell forever. Najis masyarakat !!

Gampang zunnun si kafir sejati!aku tahu ko kafir harbi toksah mnymar jd islam.Org islam xde tergamak hari2 kutuk islam,kutuk ulamak,kutuk nabi..ko sial zunnun.ko ingt mkn babi dedak drp gonend sdp sgt ke..elok ko mati kena kobid sama mcm2 sedara2 kamu di wuhan.gila babi pnya zunnun!!

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Woww..pantun dlm BI masuk ke mari berlambak
Nafas Wak Nyah kencang kerna dada nya sebak
Terasa hati nya, seperti dh hancur & koyak rabak
Ke lembah kedukaan..kini Wak Nyah dh terjebak
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MM – Mahathir Muhammad
MM – Mahathir Malaysia
Mahathir & Malaysia amat ketara sinonimnya.
Fit like glove, bagai aur & tebing, berpisah tiada.

MY – Muhhiyidin Yassin
Alamak, langsung terkeluar ring, sebijik macam PANTAToon Kejora yg menggelebeh-gedebeh – Sumbang..oh sumbangnya…..!!

Puas ku semak dalam rating Top Most Influential Leader/Personality In The World, takder pun nama Muhiyidin Yassin, apatah lagi Najib Razak.
Tapi kalau Tun Dr Mahathir Muhamad, memang terserlah di majalah2 Antarabangsa seperti Times, Fortune, Asia Week, Forbes dll.

Besar lak ko punyer temberang, Kejora dodol….!!

Anonymous
Guest
Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Woww..pantun BI masuk ke mari, bagai halilintar
Pengarang nya..mmg lah sangat bijak dan pintar
Wak Nyah baca juga, dlm keadaan terketar-ketar
Tapi lps ini..ke dlm wad ler, dia kembali terlantar
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kehantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

zunnun
Member
zunnun

cuba2 tilik muka di cermin sentiasa, renungkan wajah yg di bawa merata2…

wajah siape kah itu, hinggakan foa iftitah yg di deklimasikan ketika Salah, “wajahtu wajihiya…”

kan kalam nya yg sedang di baca, maka wajah siape yg di tujukan itu?

yg asyik main belakang tuhan dgn mengaku wajah itu wajah kalian, kesundalan ape yg asyik main belakang tuhan nih?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK sentiasa membaca kalam nya yang di celah kelengkang nya.

Pendek sangat, asyik di terik terik nya supaya jadi panjang, konon.

Kamu main belakang Tuhan kamu ker bila tonggang tonggek dengan joss sticks tuh?

Anonymous
Guest
Anonymous

TO BEAT KEJORA, SUMAN SEE ‘NO TOMORROW’:

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman the lame gay feels he is smart like Zorro
He want to be peacock, not realizing he’s a crow
He tried to act as eagle, but, he is just a sparrow
He feels he’s BMW, but he’s an old wheel barrow
The old stubborn bloody idiot is as if yet to grow
Every day..as if Cikgu Kejora hit him by an arrow

Anonymous
Guest
Anonymous

He is damn stupid..with an IQ, approaching zero
He has a small brain and his mind is real narrow
He can’t write ‘pantun’..either he steal, or borrow
He feels as if into the sewage tank Kejora throw
Facing Kejora he had to endure pain and sorrow
No way he can beat Cikgu Kejora, the great hero
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zunnun
Member
zunnun

kesundalan ape pula melayu2 islam mengatakan anwar main belakang sedangkan melayu2 islam main belakang tuhan dgn mengaku sah islam mereka…

siape yg mengesahkan islam mereka?

sbb puki yg melahirkan puki jenama islam ke? maka islam sudah mereka?

sbb syahadah yg di lafazkan ke? kesundalan ape pula, hingga muhammad yg di sebut di tujukan kpd si anak aminah pula?

ledundalan ape asyik syirik sentiasa nih?

kan main belakang tuhan sentiasa….

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Bedebah ini menghasut mengata “melayu2 islam main belakang tuhan”.

Dia perlu di heret ke Balai Polis, di lokap beberapa hari, diberi makan naai bungkus dgn ikan kering pagi petang siang malam.

anonymous
Member
anonymous

Dr Mahathir Sudah Di Tolak Rakyat Laman blog ini pernah membuat survey yang bertajuk “Adakah Tun M Patut Di Beri Peluang Untuk Menjadi Perdana Menteri Buat Kali Ke 3?” (BACA DI SINI). Jawapan yang diterima dari respondan menunjukkan 100% tidak setuju (BACA DI SINI). Jelas membuktikan rakyat marhaen secara keseluruhannya sudah menolak Dr Mahathir dari menjadi Perdana Menteri sekali lagi. Malah beberapa penganalisis politik juga bersetuju bahawa sokongan masyarakat Melayu kepada Dr Mahathir sudah jatuh merudum (BACA DI SINI). Bukti terkini ialah keputusan di PRK Chini, walau pun Dr Mahathir membuat video klip dan menulis surat untuk merayu pengundi Chini… Read more »

zunnun
Member
zunnun

kesundalan apa yg mahathir mengatakan anwar se orang liberal? sbb mahathir juga subscribe islam yg di bawa oleh si muhammad bukan di bawa oleh kenabian muhammad? mahathir tidak dapat membezakan antara kenabian muhammad dan si muhammad ke? atau mahathir merasakan ilmu ketuhanan yg si muhammad bawa tidak perlu di beri pengertian utk membina keyakinan? atau ilmu yg si muhammad bawa cukup utk menjana kemanusian manusia ….. kesundalan si mahathir tak lah sampai cronic sepetyi si hadi awang hingga tergolek2 mati di memali, selain temberang mimpi ‘rasullulah’ nya…. lebai2 pAs jgn di ungkap kesundalan mereka dari si pendek aziz dgn tuhan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Korang kebanyakan nya tidak beragama dan tak di bimbing adab sopan dek emak bapak di masa kecil sebab depa asyik berkongkok pagi petang siang malam. Itu pasal biadab dan kurang ajar hingga ke tua bangka.

Kamu berkongkok anak beranak (incest), offspring becomes bodoh, defective, OKU, otak lemah. Di sini pun asyik ulang benda yang sama.

Wau bulen
Guest
Wau bulen

Melayu is not afraid of other race and certainly I am not
Its their fantasy impede their visions they cannot do without
Too overdependant on government support, subsidy mentality
Causing them to react negatively, reject positivity

They prefer fictions as opposed to hard facts
Something they can chew without much efforts
Greed and power that spike motivation
Encouraging vice such as corruption

Not unless the malays is truthful with values
Casting aside falsities, reject negativities
Reading religion it its real form and practices
Avoid selective interpretion of personal interest

zunnun
Member
zunnun

kesundalan siape yg menutup pintu2 itihaq dan mencari pengertian2 ilmu hinggakan ape yg berlaku kpd galileo dan copernicuscoleh puak geraga di lakukan juga kpd ibnu arabi dan zunnun seumpama mereka?

kesundalan ape berbalahan ilmi utk mencari titik kebenaran bahawa kalam tuhan itu kadim tapi bukan buku kitab yg mengandungi akan nya, di tulis, di cetak dan di buku2 pula?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Pintu juboq hang tak pernah tutup sebab Bang Ali mahu senntiasa begitu.

Korang takda Buku pun, ha nya ikut2 saja depa yang pulon Confius (cius), Tao dan Budis,

Kalam Tuhan kamu ada 2 inci di celah kelengkang kamu.

Anonymous
Guest
Anonymous

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Tiada lagi kelibat Wak Nyah kedi muka tampung
Dia tk tahan, bila segenap pnjuru, Kejora kepung
Muka dia pula dah pucat, spt kena lumor tepung
Ke blog KD le tempat, bapok ini lari berkampung
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kejantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

zunnun
Member
zunnun

melayu2 islam yg asyik merasakan islam itu di bawa oleh si muhammad ke?

atau

si muhammad yg membinasakan diri nya utk menyatakan kenabian nya?

mampu kah si muhammad membataskan tuhan semesta

atau

membinasakan diri nya, agar tuhan semesta nyata kpd nya?

melayu2 islam, kesundalan ape yg kalian semua mengaku, tuhan semesta dah kalian dapat bataskan hingga pluralisma satu inggauan utk kalian menerima nya?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Kesian korang takda Nabi atau Rasul.

Main ikut2 saja depa yang anuti Confius (cius), Tao, Budis.

Kesundalan korang tak terkira, pegang agama main ikut2 saja.

zunnun
Member
zunnun

zat ketuhanan yg tidak terbatas dgn sifat2 nya, mampu di terokai semua oleh si muhammad se waktu hidup nya?

dan terbatas ke tuhan semesta?

kesundalan ape melayu2 islam sedemikian rupa nih?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Kesundalan korang ia lah membabi buta, main ikut saja depa yang ikut Confius (cius), Tao dan Budis sebelum nya.

Syetan
Guest
Syetan

Kahkahkah….mat najeri si lalang…dulu kemain kutuk moidiin masa tengah jilat bosskurrr….

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu jilat siapa?

Puaka?

zunnun
Member
zunnun

ape cukup ke ilmu2 yg dapat si muhammad bin aminah leraikan yg terkandung dlm luf perbendaharan tuhan semesta?

hingga pluralisma asing dari melayu2 islam dgn taksub mereka?

kesundalan ape melayu2 islam penjenamaan muaFUCKat yg hadi awang cuba gayakan?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Yang nyata ia lah korang tak pernah cukup ilmu. Mengarut dan menyodok sini sana mcm cincarut.

Lepas Confius (cius) , pigi ke Tao, pigi ke Budis.

Korang takda Muafakat, ada hanya FUCK At one another.

Anonymous
Guest
Anonymous

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Wak Nyah lembik ingin nk beraksi jdi Hang Tuah
Dia masuk ke mari cuba mahu tunjuk lagak juah
Tpi dgn cgu Kejora, terlopong le dia makan kuah
Maka berlalu lah dia pergi malu tercalar maruah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kejantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

zunnun
Member
zunnun

melayu2 islam penjenamaan si hadi awang, ada kah melayu2 mereka yg serba cacat kemanusian mereka hingga takut dan bersaing dgn bangsa lain di negara

atau melayu2 islam penjenamaan si hafi awang, ada kah islam2 mereka yg syirik sentiasa tidak dapat membezakan kenabian muhammad dan si muhammad nya?

hingga islam yg ada, hanya seluas 1450 tahun sj lama nya, sedang tuhan itu Semesta sejak azali lagi Nyata nya?

apa, sebelum lahir si muhammad, tuhan melayu2 islam penjenamaan si hadi awang tidur lena dgn dayang2 di di siggahsana ke?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Jelma ke tak jelma, korang dah cukup FUCK Confius (cius), FUCK pulak Tao, kemudian Budis.

Sampai ke Evangelical Christianity, tak berani nak FUCK, sebab Kristian tentu FUCK korang habis2an.

zunnun
Member
zunnun

babi di hytan hidup ada rukun mereka, dan babi yg di bela seperti ternakan lain, utk menambah protein keperluan mereka….

tapi melayu2 islam penjenamaan hadicawang dgn mem”babi”buta mereka, kesundalan ape pula?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Kamu menag jenis babi hutan, menyodok sana sini, sekali kena sodok razor blade, koyak rabak mulut celupar kamu.

Kamu sundal menjual puki dan pantat korang di backlanes of Chow Kit Road, KL.

zunnun
Member
zunnun

puki2 yg melahirkan melayu2 islam penjenamaan si hadi awang masih tersentap2 lagi ke?

hingga takut utk merdekakan prejudice yg sebati dgn mereka?

atau

puki2 yg melahirkan melayu2 islam penjenamaan hadi awang biji kelenting mereka asyik terbujur2 dgn barua dan kapir sana sini sentiasa?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Puki mak kau rabak masa melahirkan kau sebab Bng Ali hantam amat kuat.

Itu pasal kau keluar dari pukimak kau mulut celupar, penuh tahi, keluar sikit2 tiap kali kau buka mulut.

Anonymous
Guest
Anonymous

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Wak Nyah awalnya kemain masuk serupa ribut
Tpi bila lihat Kejora ada..mula le dia berserabut
Monyok terkedu le, itu maknyah sotong lembut
Tiada pilihan lain lagi baginya melainkan cabut
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kejantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

zunnun
Member
zunnun

melayu2 islam sifat nihilistic mereka tebal sgt ke melepaskan ke”aku”an mereka agar ke”aku”an tuhan nyata bersama mereka?

kesundalan ape yg di mamah bisa selama hidup mereka, utk merdekakan liberate kekakuan mereka?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Ko puak Confius (cius) campur Tao dan Budis tiada Tuhan, ada ha nya pangkal pokok Kayu Ara yang kau sembah.

Kesundalan kao islah di lorong2 kecil Chow Kit, KL, jual bontot sebab pukimak kau dah tak laku.

zunnun
Member
zunnun

pluralisma?

melayu2 islam, bila mengunakan hp sepwrti jga,si senik menyundal dgn pornpuan idaman nya, ilmu yg membawa teknologi hp itu tidak terkandung dlm Luf Perbendaharaan Tuhan ke?

kan itu kaedah liberal kemanusian manusia kerungkai rahsia ilmu tuhan semesta….

atau melayu2 islam mengatakan dan mengaku, ilmu sedemikian asing dari tuhan mereka?

tuhan melayu2 islam hanya gembala syurga dan neraka sj ke?

cuba kurang2 kan kesundalan yg ada, renung2 kecacatan sikap unitarian dan reductionist yg asyik taksub dan mabuk sentiasa

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Kamu menyundal tak pakai hp, jerit saja sana sini Bang Ali melulu datang bantai kamu.

Korang ilmu Confius (cius) dah lapok, ambik ilmu Tao, lapok lagi, ambil ilmu Budis pulak.

Mana ada Tuhan korang, ha nya tonggang tonggek di pangkal pokok Kayu Ara yang di kata Tuhan korang.

zunnun
Member
zunnun

asak sebut islam, melayu2 mabuk taksub mereka pilihan elte di malaysia …..

tapu setakat kepercayaan semata, tanpa berani meninggalkan kesundalan2 yg di bawa, keyakinan apa yg blh di bina?

yg sundal nya, melayu2 islam ini, siape yg sahkan islam mereka?

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Kamu punya Confius (cius) takda siapa sahkan, bila fedap, ambik Taois pun tak disahkan, dahtu ambik Budism, tak sah, cabut ke Evangelical Christianity.

Very sad state of religious affairs.

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kejora, had beaten old Suman..flat to the ground
The old idiot is as if, on the land sank & drowned
His face turned red..while his eyes turned brown
That old goon resembles a stupid, clumsy clown
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman was beaten like in the WWF SmackDown
The old skunk ends up with injuries and wounds
He only dare to enter, when Kejora is not around
As for the Champion, Kejora, still hold the crown
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaaahhhh kaaaaaaahhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman talk big as if he can break the mountain
But when facing Kejora, he’s completely beaten
Now the idiot gay is peeping behind the curtain
Seeing, Kejora around, he’s scared & frightened
He was heavily beaten before..but he forgotten
Quite frequent..the clumsy skunk..fell flattened
That goon’s dignity, is tarnished & turned rotten
He dare not confront me again, I’m very certain
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

DAH CABUT LARI WAK NYAH JEBON CERPELAI:

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Mmg hebat sekali..pukulan PRK Chini 4 hb Julai
Parti mana yg lebih baik..rakyat dh pun beri nilai
PRU14 dulu dh tertipu..kini mereka tak leka lalai
Terus sunyi sepi kat Chini, kem atok punya balai
Manakala Wak Kadok tersipu2, Cgu Kejora gulai
Wak Nyah kedi tu, dh seperti gajah putus belalai
Tak jalanlah ‘silat zapinnya’ yang lemah gemalai
Bulu pelir beruban dia, luruh sehelai dmi sehelai
Batang pelir lembik dia semakin tunduk terkulai
Dah tak daya lagi keras tegang wlau diurut belai
Keadaan kotey dia, tidak ubah spt terung disalai
Lalu melangkah ler dia keluar dgn lemah longlai
Sdg Kejora masih kat sini riang ketawa mengilai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaaahhhh kaaaaaaahhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kejantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
In poems cg Kejora is as good as Shakespeare
While in Maths..he’s as brilliant as John Napier
Idiot Suman felt, as if being stabbed by a spear
He got no more choice other than to disappear
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Woww, pantun dlm bahasa Inggeris masuk lagi
Dah berpuluh pantun BI, cgu Kejora bistari bagi
Suman tak reti buat hanya harap gebang tinggi
Msti dia kini, merah muka, malu mengetap gigi
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PENYEMBAH BAPHOMET TAK JEMU SEBAR PROPAGANDA…….. SPRM tangkap pegawai Mat Sabu……. SPRM telah menangkap dan menahan seorang pembantu kepada bekas menteri pertahanan Mohamad Sabu. Sumber SPRM mengesahkan bahawa individu tersebut ditahan malam tadi. Tidak jelas mengapa tangkapan dan tahanan itu dibuat. Kenyataan Mohamad, yang juga presiden Amanah mengenai perkara ini masih belum diperolehi. SPRM pernah membuka siasatan terhadap pegawai itu pada 2018 atas tuduhan bahawa dia menerima wang lebih RM800,000 dari beberapa pihak untuk menyelesaikan statusnya yang muflis. Adalah difahamkan bahawa SPRM juga telah membawa pegawai berkenaan ke ibu pejabat Amanah awal pagi ini. Walau bagaimanapun, kami juga difahamkan bahawa… Read more »

Wau bulen
Guest
Wau bulen

Would Zahid/Najib allow it .No
Would Muhyiddin accept it…No
Umno would simply say No No No
At the end nothing but… Zero

You ask why it would not tick
Oil and water do not do trick
Traitor and Thief merely acting
Working together to do a sting

Putting up a gig slow and fast
Showing their true idiosyncrasy
Superficiality would not last
It breeds perpetual hypocrisy

Umno would sutely flex its muscle
Bersatu would be subdued so easily
Traitor needs not run far and buckle
Karma would come slowly but surely

Anonymous
Guest
Anonymous

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kejora feel like the precious time is just wasted
No English ‘pantun’ reply..from Suman..I waited
This shows that the idiot is not highly educated
Or maybe, that poor old gay had already fainted
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zunnun
Member
zunnun

asal sebut islam sj, dah merasakan hebat pegangan melayu2 ke?

betul ke islam dan pengertian selama hidup yg di arak dan di bawa?

atau setakat burung tioing melalak saban hari dgn pengakuan rethorik semata2?

is Faith a Complacency of Belief?

rukun Iman itu hanya kepercayaan semata2, maka memerlukan keyakinan utk membina rukun islam pula….

apa kah kenabian muhammad jolok pedang pd bulan ramadan yg budak pamper mengatakan di sini dan di akui sah oleh google pula?

ksundalan apa melayu2 sedemikian rupa yg di arak dan di bawa islam nya?

Anonymous
Guest
Anonymous

Awalnya bapak syaitan ni membebel

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Woww pantun BI masuk dengan begitu banyak
Cgu Kejora, bagai bapa gajah yng turun minyak
Wak Nyah kadok bingai unta, teruk kena lanyak
Pasti tadi Suman meroyan, tk dpt tidur nyenyak
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masuk bakul angkat sendiri ajer lah kerja ko siang malam.

Buktikan kejantanan ko berdepan dgn ku…..

Sabtu, 11 Jula7, 2020
Bertempat di Dataran Bandara Johor Bahru
Jam 8:00 malam

Berani, ko masih ada telor kerrr….??

zunnun
Member
zunnun

Sifat Pluralisma dlm kebenaran dan dan liberal kemanusian…. kebenaran itu terkandung dlm pati mujrad yg tersembunyi dlm kebathin dan dlm zahir Smesta yg ada….. ini KUN atau kata2 ketuhanan yg Nyata di Alam Raya… iberal itu atau kaedah manusia merdekakan ketepuan kekakuan utk memperbetulkan impasse agar manusia terus memajukan kemanusian mereka…. ini pengertian FAYAKUN yg sentiasa di lakukan oleh manusia… hanya bila a horizon is branched, FAYAKUN menyamai KUN yg tertera dlm Luf Perbedaharaan Nya, maka ketika itu Kesempurnaan Tuhan Nyata….. kesundalam apa yg melayu2 islam asyik memomok bahawa si muhammad dah menyatakan segala ilmu Sang Semesta Nya? apa intipati… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK,

Sifat Pluralisma dlm kebenaran dan liberal kemanusian kepala bapak kau.

Kamu tak berTuhan, ha nya tonggang tonggek kpd pangkal pokok Kkayu Ara, apa kamu nak cakap itu ini mengarut?

kesundalan yang kamu lakukan sebagai kapir barua tak membawa kamu ke mana mana melainkan ke pangkal pokok Kayu Ara juga.

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cg Kejora is born to be so brilliant and talented
Unlike poor skunk Suman the stupid ill bastard
Reading all the pantuns, Suman almost fainted
The idiot’s dignity had been tarnished & tainted
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

The famous Three Little Words that fit for your trash manglish PANTAToon….

MY FOOT, kENTOOT…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
Tadi Kejora rehat jap sbb nak tunai solat subuh
Skrg, Kejora tmpil, nk cari Wak Nyah telur labuh
Si tua tak reti adat tu Kejora nk sambung tabuh
Mmg Kejora tak mau kasi can luka dia sembuh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zunnun
Member
zunnun

persoalan yg amat kritikal utk membawa pergertian keesaan tuhan, ada kah kebenaran tuhan mampu di bawa hanya dgn kenabian muhammad yg hidup bersama nya selama kematian nya?

apa kah ilmu2 yg ada terkini dtg dari tuhan yg lain pula?

Zat Ketuhanan itu satu mujarad Yg Ujud, Ilmu, Nur dan Suhud Sifat Nya di sisi manusia….

tuhan dapat di cari dgn Ujud and Ilmu nya atau Suhud dan Nur nya…

yg terkemudian itu pakaian2 mereka2 yg menyatakan kenabian mereka dan yg terdahulu itu mereka2 yg mendalami ilmu2 semesta utk menyatakan Ujud Tuhan akhir nya….

sundal apa gerangan melayu2 islam, dah sah ke islam kamu semua?

Anonymous
Guest
Anonymous

persoalan lebih kritikal ia lah jika DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK mahu cari gaduh antara kaum atau penganut agama. Jika demikian, dia mesti di cekut pihak berkuasa, masukkan ke lokap bang seminggu, kasi makan nasi bungkus pagi petang siang malam.

Zat Tuhan dia ada pada lub.ng bont.t dia.

Dia tak guna sistem sah tak sah, asalkan dah masuk lub.ng bont.t dia, semua nya sah. Termasuk nasi bungkus yang di makan nya dari masa ke masa. Dia amat suka, amat sedap kata nya, ada wap tahi.

zunnun
Member
zunnun

betul ke kenabian muhammad itu satu ketentuan bahasa anjab alphabet?

apa pula pengertian yg di maksudkan dgn SAW kpd kenabian si muhammad?

hingga peace tiada lagi pengertian, yg ada bibit2 animosity yg berterusan?

di mana mula kesundalan yg melayu2 islam arak dan bawa>

Anonymous
Guest
Anonymous

Betul ke menonggang nonggek dengan joss sticks di pangkal pokok Kayu Ara itu boleh beri exercise yang hebat?

Atau hanya sakit belakang, membikin panas hati, selalu bergaduh dengan puak2 korang, berperang Larut I, II, III, & IV di abad 19.

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK sentiasa menyundal, mulut celupar, itu pasal asyik bergaduh, cakap pun mcm menjerit, budaya burit.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

ANWAR IBRAHIM TIDAK LAYAK JADI PM MALAYSIA KERANA PEGANGAN ‘PLURALISME’ NYA YG SESAT Ekoran ucapan Anwar Ibrahim bertajuk “Religion & Pluralism In A Divided World” di London School of Commerce pd 18.3.2010 yg bercanggah dgn aqidah, ramai tokoh-tokoh agama termasuk dari bekas sahabat-sahabat Anwar sendiri yang pernah berkecimpung dalam ABIM men7nggalkannya…. Ustaz Ismail Mina, merupakan sahabat lama Anwar dalam ABIM. Begitu juga dengan Dr Osman Bakar. Mereka menolak Anwar bukan atas sentimen persahabatan tetapi berkaitan dengan persoalan akidah, iaitu menentang ‘agama baru’(pluralisme) yang sedang dibawa Anwar ke negara ini. Dr Yusri Mohamad juga merupakan anak didik Anwar yang pernah menjadi… Read more »

zunnun
Member
zunnun

pluralisma?

Zat Tuhan Yg meliputi dan Tiada terbatas, sentiasa berkaitan antara yg zahir dan bathin dan yg awal dan akhir, tiada kah kebenaran itu ada di amna2 yg di terokai manusia dgn sifat kemanusia nya…

Universal truth us about connecting one truth to another to another to another until it becomes perfectly perceptual ….

kenabian muhammad itu Sifat Tuhan Semesta, seperti juga kenabian2 mereka sebelum nya…

atau tuhan memuki dgn dayang2 nya lalu 1450 tahun terdahulu, bangun dari leka nya kerana byak kekurang yg di bawa oleh mereka sebelum nya lalu beri kesempurnaan kpd si muhammad pula?

Anonymous
Guest
Anonymous

Manusia seperti DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK mana ada sifat kemanusiian – ada ha nya sifat kebinatangan, menghasut, mencari pergaduhan antara kaum, antara agama. Bedebah dia.

connecting one truth to another to another to another is ZUNNUN PUKIMAK’S way of getting his coxk into his assol, his navel, and any other receptacle that can hold his 2 inch fella.

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kejora, had beaten old Suman..flat to the ground
The old idiot is as if, on the land sank & drowned
His face turned red..while his eyes turned brown
That old goon resembles a stupid, clumsy clown
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman was beaten like in the WWF SmackDown
The old skunk ends up with injuries and wounds
He only dare to enter, when Kejora is not around
As for the Champion, Kejora, still hold the crown
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Those Three Little Words that fit for your trash manglish PANTAToon….

MY FOOT, kENTOOT…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Masih juga cakap besar..Suman si jubor ketuat
Tk sedar ke, dia kena tibai smpai tinggal cawat
Pntun bahasa Inggeris..lngsung dia tk reti buat
Itu yng membuat pembaca semua naik meluat
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kejora feel like the precious time is just wasted
No English ‘pantun’ reply..from Suman..I waited
This shows that the idiot is not highly educated
Or maybe, that poor old gay had already fainted
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah. kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Woww, pantun dlm bahasa Inggeris masuk lagi
Dah berpuluh pantun BI, cgu Kejora bistari bagi
Suman tak reti buat hanya harap gebang tinggi
Msti dia kini, merah muka, malu mengetap gigi
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

The famous Three Little Words that fit for your trash manglish PANTAToon….

MY FOOT, kENTOOT…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kekuatan Mahathir terletak pd huruf ‘M’ atau ‘Mim’.
M – Mahathir Muhammad.
M – Muhammad SAW
M – Muslim, Mukmin
M – Melayu
M – Malaysia
Kebetulan nama Mahathir amat sinonim dgn Malaysia.
Nama Mahathir lebih menyerlah, harum & dikenali berbanding Malaysia oleh warga2 tempatan di Mekah, Medinah & Palestin, juga di Bosnia.

Apa ada pd nama ‘Anwar’ maupun ‘Najib’…..??

Anonymous
Guest
Anonymous

Kekuatan Muhiyidin terletak pd huruf ‘M’ atau ‘Mim’.
M – Muhiyidin.
M – Muhammad SAW
M – Muslim, Mukmin
M – Ma’ruf
M – Melayu
M – Muafakat
M – Menteri prihatin
M – Mesra rakyat
M – Memberi bantuan
M – Mahir agama
M – Murah hati
M – Minyak turun
M – Malaysia
M – Menang
M – Model
Kebetulan nama Muhiyidin amat sinonim dgn rakyat Malaysia.
Nama Muhiyidin lebih menyerlah, harum & dikenali berbanding Malaysia oleh warga2 tempatan di serata dunia, lebih2 lagi sejak kesungguhan usahanya membantu rakyat ketika menghadapi wabak pandemik Covid 19.
Apa ada pd nama ‘Anwar’ maupun ‘Mahathir’…..??

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Sepanjang mlm tadi Wak Nyah kedi Kejora lanyak
Kini, asal dia timbul je, kena Kejora ganyang lagi
Kejora senaraikan, huruf M utk TSMY, lgi banyak
Jauh lebih hebat, dari yng Wak Nyah Kadok bagi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hi hi hi

CP putar belit budak tak abis sekolah tampak menyerlah kebongokannya.

Btw,
Don’t forget Sat 11 July at Dataran Bandaraya JB at 8:00 pm.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kekuatan Muhiyidin terletak pd huruf ‘M’ atau ‘Mim’.
M – Muhiyidin.
M – Muhammad SAW
M – Muslim, Mukmin
M – Ma’ruf
M – Melayu
M – Muafakat
M – Menteri prihatin
M – Mesra rakyat
M – Memberi bantuan
M – Mahir agama
M – Murah hati
M – Minyak turun
M – Malaysia
M – Makmur
M – Menang
M – Model
Kebetulan nama Muhiyidin amat sinonim dgn rakyat Malaysia.
Nama Muhiyidin lebih menyerlah, harum & dikenali berbanding Malaysia oleh warga2 tempatan di serata dunia, lebih2 lagi sejak kesungguhan usahanya membantu rakyat ketika menghadapi wabak pandemik Covid 19.
Apa ada pd nama ‘Anwar’ maupun ‘Mahathir’…..??

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Sepanjang mlm tdi Wak Nyah kedi Kejora lanyak
Kini, asal dia timbul je, kena Kejora ganyang lagi
Kejora senaraikan, huruf M utk TSMY, lgi banyak
Jauh lebih hebat, dari yng Wak Nyah Kadok bagi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Nyah 5:47 am,

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
That had proven, Kejora is brilliant, and creative
Readers found, his ‘ideas’, to be really attractive
Unlike stupid idiot Suman who use to be a thief
That goon’s ideas..are out of date and primitive
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Nyah 5:47 am,

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Let us talk, about the recent By-Election at Chini
Atok sponsored a proxy, he spent a lot of money
Was the effort, end up to be a victorious journey?
Was is big, the no of votes recieved by his crony?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Wooww, pantun bahasa Inggeris, begitu kemas
Suman msti merasa sangat gelisah dan cemas
Dirasa spt..telur labuhnya sakit, diramas-ramas
Dia umpama kat daratan tenggelam dan lemas
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh kaaaaaahhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MM – Mahathir Muhammad
MM – Mahathir Malaysia
Mahathir &;Malaysia amat ketara sinonimnya.
Fit like glove, bagai aur & tebing, berpisah tiada.

MY – Muhhiyidin Yassin
Alamak, langsung terkeluar ring, sebijik macam PANTAToon Kejora yg menggelebeh-gedebeh – Sumbang..oh sumbangnya…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Puas ku semak dalam rating Top Most Influential Leader/Personality In The World, takder pun nama Muhiyidin Yassin, apatah lagi Najib Razak.
Tapi kalau Tun Dr Mahathir Muhamad, memang terserlah di majalah2 Antarabangsa seperti Times, Fortune, Asia Week, Forbes dll.

Besar lak ko punyer temberang, Kejora dodol….!!

zunnun
Member
zunnun

so Pre Destines are all about Alphabets … so array of innate language is determined by language of mundane? so what were manifested by humanity “must” by right along God’s Conceived KUN? until humanity able to endeavor a Bliss to reword-to FAYAKUN in total reflecting truth of God’s intent,KUN or WORDS….. only then God is truthfully manifested…. this is what prophecy means, A Perfect State inherently presence in everyone’s Self… Tuhan Yg Maha Adil dan Saksama dlm segala persamaan yg sentiasa sama…. The forward bias in never at one moment not equal to the reverse bias an entropy without any… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Who’s going to believe anything said by the DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN THE LANUN (name upgraded to ZUNNUN PUKIMAK when he uses bahasa kotor).

This subversive bastard is out to subvert the minds of Muslims. Dirty bastard who tonggang tonggek holding joss sticks in front of pangkal pokok Kayu Ara.

This subversive bastard should be KUNKEKED in here.

zunnun
Member
zunnun

so your God is high above the sky and you are now assume God on earth by your judgement of alphabet?

is your God a Demi God, of Semi Omnipresence?

Semi Omnipotent too?

ketentuan di tentukan dgn anjab2 bahasa manusia, hinggakan bahasa2 yg di gunakan dlm kitab2 yg di cetak sempurna utk mengambarkan Zat dan Sifat2 Ketuhanan yg Maha Esa?

betul ke?

had the regression ends and perfection reached and achieved, the quest for truth…

Anonymous
Guest
Anonymous

You DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK Godless bastard want to talk about others’ God?

KEPALA BAPAK KAMU.

zunnun
Member
zunnun

ada kah melihat sesuatu perkara yg sudah lepas itu sebenar nya meihat masa hadapan bagi setiap se orang? ada kah merenung sesuatu ke hdapan itu tiada lain melihat sesuatu yg sudah lepas? boleh kah manusia melihat sesuatu ke hadapan dgn tidak melihat sesuatu yg sudah lepas? bagitu juga kemulut politik semasa yg negara kini hadapi, yg lepas itu tiada lain, suatu ungkapan masa hadapan negara juga….. kerana pandangan kedua2 arah tersebut masih dgn permain2 yg sedang mencorak akan nya… blh ke kesemua rakyat tertidur lena lalu bangun, pemain2 politik semasa lenyap dan tiada… seperti si pemuda(2) di gua khafi, berapa… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK berterusan mempersendakan “Melayu2 Islam”.

Dia keturunan yang anuti banyak agama, mula dengan Confius, kemudian buang, anuti Taoist, buang, anuti Budis, buang, anuti Christian Evangelical, tak tau apa jadi nya.

DAP menghentam PAS, tapi selagi sebut Melayu dan/ atau Islam, dia akan terus dibalun, ditibai dan dibantai disini.

Nama nya sesuai dengan gelaran ZUNNUN PUKIMAK.

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Malang sungguh le nasib Wak Nyah karung guni
Mmg teruk lah Wak dh kena, badi dari PRK Chini
Sblum ini anon dan Tijah, kini berubah jadi anoni
Mungkin lps ini, dia keluar pulak sebagai Antony
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

abang SINGA sado
Guest
abang SINGA sado

Kejora sayang..emmmmmm..mai kat abang mai!!

ala..ala..apasal adik jalan tertonggek-tonggek

mai sayang mai!

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kesian sungguh le Wak Nyah macai Cap Munga
Melihat pantun2 Kejora dia terlopong ternganga
Dia rasa..mcm Kejora dah pulas dan piat telinga
Dari anoni, kini Wak tukar pula, jadi Abang singa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Dah mereng Wak Nyah tali barut DAP kafir harbi
Punca dia..teruk klah calon tajaan dia pnya nabi
Tak sangka..Wak nk jadi sampai sasau gila babi
Mcm mana mau sambut Kejora Sabtu ini kat JB?
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Mlm ni, dpt tewaskan Suman, Kejora sgt bangga
Dia, spt kerbau patah tanduk..tk mampu berlaga
Tapi Kejora tau, helah, itu syaitan kepala dongga
Msti dia dtg nanti, bgi alasan, sibuk hal keluarga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ANONI
Guest
ANONI

kau nak menang tulis pantun BI, ikut kau
tapi kau tewas,kerana kena hantam jubo tekoyak!

kah kah kah

BARU KAU TAHU NAK LARI DARI BLOK NI!!!!

LARI…LARI..AKU KEJAR..AKU KEJAR NI!!!

kah kah kah

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Mmg trnyata sgt berat, penangan dari PRK Chini
Sehingga Wak Nyah, sasau sewel teruk sebegini
Nak berdepan dgn Kejora terus dia tk lagi berani
Harap nk pukul curi je, dgn menyamar jadi anoni
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhhh kaaaaahhhhhh
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣