GENG AZMIN DAN HAMZAH TIADA KERUSI UNTUK DITANDINGI?

Dalam gambar perjumpaan antara Muhyiddin Yassin dengan ketua-ketua parti dalam kerajaan PN dua hari lalu, turut terselit dalam pertemuan itu adalah Azmin Ali dan Hamzah Zainuddin.

Dalam makluman yang dibuat oleh Muhyiddin, beliau menyebut kehadiran Azmin adalah atas kapasitinya sebagai Ketua Whip PN, manakala Hamzah atas kedudukannya selaku Setiausaha Agung Bersatu.

Ramai yang berasa hairan dan meluahkan rasa pelik bagaimana Azmin dan Hamzah boleh dijemput sama, sedangkan kedua-duanya bukan ketua mana-mana parti.

Apa kaitan perjumpaan dengan ketua-ketua parti perlu disertai oleh kedua-dua mereka?

Meskipun atas kedudukan selaku Ketua Whip dan Setiausaha Agung, ramai yang melihat tiada kewajaran berkaitan kehadiran mereka itu, sedangkan ketua parti lain tidak pula membawa setiausaha agung masing-masing untuk hadir.

Lagi pula, bukankah Muhyiddin boleh memberi apa saja arahan kepadan mereka selepas perjumpaan tersebut jika ada hal-hal lain yang perlu dilaksanakan?

Dalam pada itu, sehari selepas perjumpaan tersebut iaitu semalam, UMNO melalui Annuar Musa dan Pas melalui Hadi Awang pula secara terbuka menyatakan sokongan kepada Muhyiddin untuk terus kekal sebagai Perdana Menteri selepas PRU15 akan datang.

Kata Annuar, persoalan untuk mengekalkan Muhyiddin itu telah dibangkitkan dalam mesyuarat Muafakat Nasional atau MN yang akan dibawa kepada UMNO dan Pas untuk diputuskan kemudian.

Dengan yang demikian, dalam pertemuan Muhyiddin dengan ketua-ketua parti itu, tidak mustahil turut dibangkitkan bukan saja soal sokongan terhadapnya sebagai Perdana Menteri, tetapi juga berkaitan pembahagian kerusi dalam PRU15 akan datang.

Di dalam PN sekarang, isu yang paling kritikal adalah pembahagian kerusi antara Bersatu, UMNO dan Pas kerana ketiga-tiganya adalah parti Melayu yang akan bertanding di kawasan yang sama.

Dalam PRU14 lalu, Bersatu bersama PH bertanding 53 kerusi Parlimen, UMNO yang mengetuai BN bertanding 120 kerusi, sementara Pas dengan iltizam sebagai kuasa ketiga telah meletakkan calon di 145 kerusi.

Ditambah dengan geng Azmin seramai 11 orang yang dulunya bersama PKR dan kumpulan Hamzah yang merupakan pelompat parti daripada UMNO di mana kedua-duanya kini dalam Bersatu, bagaimana soal berbahagi-bahagi kerusi kali ini mahu diputuskan?

Sediakan UMNO memberi laluan kepada geng Azmin dan kumpulan Hamzah, selain perlu juga memberi laluan kepada Muhyiddin yang memang asalnya daripada Bersatu?

Selain soal kerusi yang dilihat kritikal itu, akar umbi UMNO juga secara majorinya masih berat hati untuk menerima Muhyiddin sebagai Perdana Menteri selepas PRU15 datang kerana mereka mahukan jawatan itu dikembalikan kepada UMNO semula sebagai blok terbesar dalam PN

Dengan itu, mengekalkan lagi Muhyiddin sebagai Perdana Menteri bukanlah suatu persoalan yang mudah.

Lebih kritikal lagi berkaitan pembahagian kerusi itu ialah berikutan kedudukan geng Azmin dan kumpulan Hamzah Zainuddin yang majoritinya tidak diterima sama sekali oleh UMNO akar umbi.

UMNO mahukan semua kerusi Melayu yang dipegang oleh geng Amin dan Hamzah mesti ditandingi dan direbut semula.

Dalam hal ini, disebut oleh beberapa pihak dalam UMNO, itulah sebabnya kata mereka, dalam perjumpaan antara Muhyiddin dengan ketua-ketua parti pada Rabu lalu, Azmin dan Hamzah telah dijemput sama.

Maknanya, Muhyiddin mahu geng Azmin dan geng Hamzah diterima secara sama rata seolah-oleh mereka juga adalah ketua parti dalam PN sementara beliau amat menyedari UMNO sukar memberi tempat atau berkompromi dengan kedua-dua kumpulan itu.

Seorang pemimpin Bersatu juga ada memberitahu, keberadaan geng Azmin dan Hamzah dalam Bersatu lebih menyulitkan usaha rundingan antara Muhyiddin dengan UMNO berhubung pembahagian kerusi.

Sediakah UMNO berlembut hati menerima Azmin yang masih terlekat dengan isu β€œvideo Haziq” dan Hamzah yang dianggap tidak setia kerana meninggalkan UMNO sebaik parti itu hilang kuasa, bukan saja memberikan mereka kerusi, bahkan juga berkempen memenangkan mereka atas nama PN dalam PRU15 nanti? (Shahbudondotcom 03/07/2020)

Kongsikan artikel ini
Updated: 3 July 2020 — 2:18 pm

55
Leave a Reply

avatar
9 Comment authors
AnonymousMAHATHIRVSANWARnajib bini rosmahAnonymousAnonymous Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

RAKYAT MAHU KEBAIKAN BUKAN SPEKULASI…… RAKYAT MAHU PM CUKUP HANYA SEKALI…. Mahkamah tolak permohonan Malaysiakini ketepi prosiding menghina Agong dan Islam…… Mahkamah Persekutuan menetapkan 13 Julai ini untuk memulakan perbicaraan penghinaan terhadap portal berita Malaysiakini dan ketua pengarangnya Steven Gan. Ini selepas panel tujuh hakim anggota mahkamah memutuskan petang ini untuk tidak membenarkan permohonan responden untuk mengetepikan perintah untuk memulakan prosiding. Presiden Mahkamah Rayuan, Hakim Rohana Yusuf menyampaikan keputusan itu, yang menurutnya dibuat sebulat suara oleh anggota panel. Menurut penghakiman itu, panel hakim mendapati Peguam Negara Idrus Harun telah membuktikan prima facie dalam kes untuk memulakan prosiding penghinaan terhadap Malaysiakini… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Sokong keputusan Mahkamah.

Tidak boleh sesiapa mempersenda agama Islam. Memang biadab, jugak menghasut, Malaysiakini dan ketua pengarangnya Steven Gan membiarkan komen buruk itu.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Surat minta kerja memang peribadi. Yang siap ada logo parti salahguna kuasa. Apa pasal Armada tak minta PM rasuah MB Kedah? Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Fani .. funny .. amat kelakar ..

KEPALA BAPAK KAMU, ikut kata Najib Klepto wal Jibo.

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Kejora ni, hanya kt Wak Nyah je asyik dok ingat
Sebab, si tua kadok tu, cakap besar tak bertepi
Mmg Kejora nak jadikan dia spt tapai & pengat
Nak balon Wak tu, smpai terbawa2, dlm mimpi
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Mlm tdi Kejora mimpi jumpa Wak Kedi, 11 Julai
Spt yg dijangka..teruk dia kna Kejora buat gulai
Wak buka silat, spt tarian zapin, lemah gemalai
Tpi..prapp..Kejora sepak..tgn Wak patah trkulai
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Spt peristiwa btul2 berlaku..Kejora pnya mimpi
Mulut Wak kumat kamit, mcm membaca jampi
Tpi serangan dr dia semua tk kena, hanya sipi2
Lps itu..paanngg..Kejora tampor Wak pnya pipi
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Jurus β€˜silat zapin’ Wak, tiada satu yng kena pun
Wak mula takut, dia lari ke bawah satu rumpun
Bila Kejora dekati, dia melutut meminta ampun
Tpi, sekali lgi..paanng..kali ini penampor Jepun
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Dek sngat ketakutan..silat zapin Wak terbantut
Mula le dia mngalah smbil mnyembah melutut
Tpi, Kejora tk kesian, terus Kejora sepak bontot
Apa lagi..meraung le bapok tu terkentut-kentut
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
β€œOk..aku kalah dahh..”, Wak merayu & mengaku
Tapi Kejora terus lanyak, rayuan Wak itu tk laku
Tepat kat atas kepala dia Kejora kasi buah siku
Lepas tu, kepala botak Wak itu pula Kejora luku
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Wak mrayu lgi dlm keadaan takut terketar-ketar
Tubuh dia, lemah dan tercungap-cungap smput
Tpi..bukk..penumbuk sulong pula Kejora hantar
Muka dia tu, Kejora tenyeh, bagi makan rumput
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Pipi Wak basah..dek air mata yg deras mengalir
Dlm tersedu2, dia janji, tak nak cakap besar lagi
Kejora ramas telur & pulas dia pnya batang pelir
Kendian, buukk..pnumbuk yg kedua Kejora bagi
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Mmg lengkap buah2 tomoi..Wak tua Kejora taji
Kejora hidang, utk Wak..penumbuk dua tiga biji
Penendang, lutut, siku, pun, tak lupa Kejora saji
Mau sebulan le, Wak terpaksa makan moi kanji
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Tpt jam 8:00 pm, ke Dtrn JB Kejora bertandang
Blm smpt buka mulut, Wak dh mkn penendang
Tk lupa juga, buah lutut dan siku Kejora hidang
Wak berakhir tertiarap, mkn rumput, kt padang
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Silat zapin Wak lepas itu, dah tak lagi berbunga
Keadaan Wak spt anak pelandok melihat singa
Wak diam bodoh saja..bila Kejora pulas telinga
Cuma..menahan sakit, mulut dia sikit trnganga
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Seakan2 dh hujung nyawa, Wak punya keadaan
Tersangat parah..dia pnya luka dan kecederaan
Mmg le kata org..mimpi hnya mainan perasaan
Tapi Kejora akn pastikan, ia jadi satu kenyataan
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

BENDA AKAN DATANG BELUM BERLAKU SUSAH NAK CAKAP….. RAKYAT HARAP YANG TERBAIK……. Keputusan terbaik untuk keadaaan sekarang, Umno, PAS setuju Muhyiddin terus jadi PM lepas PRU15…….. Untuk mendapat mandat rakyat perlu ada PRU-15. lebih cepat lebih baik kerana sekarang PH sedang gila berperang sama sendiri. Populariti Mahathir jatuh merundum. Anwar pula rakan PH pun tak nak dia jadi PM. Penyokong mereka jadi macam bodoh kena kencing sesama sendiri. Hatta cybertropper dapat gaji pun dah muak dengan pimpinan mereka kerana gaji pun dah tak dapat, mereka muak dengan pimpinan berebut nak isi perut bukan untuk rakyat. PRU-15 kena cepat sebab populariti… Read more »

mekong
Guest
mekong

PKR nak tenggelam. Budin baik ko tolong p tampal mana patut ” lobang” di buritan.

Dol
Guest
Dol

he..he..he…

anonymous
Member
anonymous

Spekulasi bengong jer..

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Baru Wak Nyah tahu, siapa Cikgu Kejora bistari
Di sini, cikgu tu masih kental dan gagah berdiri
Tapi Wak dayus tk ada telur dh belah cabut lari
Terus dia dh tak berani lagi nak jengok ke mari
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Mmg spt terpanggil jugak, 11 Julai ni utk ke JB
Rasa ingin ajar sikit, Wak Nyah kedi taik kucing
Kejora nak lanyak Wak..biar jadi mcm tapi ubi
Tpi takut pula jdi spt Dtrn Mrdeka..kna kencing
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Mmg spt terpanggil jugak, 11 Julai ni utk ke JB
Rasa ingin ajar sikit, Wak Nyah kedi taik kucing
Kejora nak lanyak Wak..biar jadi mcm tapai ubi
Tpi takut pula jdi spt Dtrn Mrdeka..kna kencing
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
11Julai kat JB tu rasa spt serba salah nk pergi
Takut..dgn Wak penipu tu Kejora kna kncing lgi
Dulu kt Dtrn Mrdeka, Kejora tunggu smpai pagi
Wak tk dtg..masa, duit minyak, Tol..semua rugi
Tpi takut pula jdi spt Dtrn Mrdeka..kna kencing
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
11Julai kat JB tu rasa spt serba salah nk pergi
Takut..dgn Wak penipu tu Kejora kna kncing lgi
Dulu kt Dtrn Mrdeka, Kejora tunggu smpai pagi
Wak tk dtg..masa, duit minyak, Tol..semua rugi
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Kejora, klu org cakap besar, mmg sngt pantang
Sbb itu, Kejora tunggu Wak mahu bayar hutang
1/2/18 Dtran Mrdeka, janji mlm, Kejora tiba ptg
Tapi hampa, smpai ke pagi esok Wak tk datang
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Dah lama..wajah Wak Kadok, ingin Kejora tatap
Harapnya klu terjumpa, jgn ler pula Wak sentap
Mmg le tk sabar, nk jumpa Wak untuk berentap
Tpi tak semestinya tarikh 11 Julai yg Wak tetap
πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

anonymous
Member
anonymous

β€˜Payah bahagi kerusi dengan Bersatu, Umno boleh hilang dominasi’ Diterbitkan 4 jam lepas Pengerusi Jemaah Penasihat Umno, Tengku Razaleigh Hamzah, melihat masalah akan timbul sekiranya mereka bekerjsama dengan Bersatu dalam pilihan raya umum akan datang. Beliau memberitahu Channel News Asia bahawa akan berlaku masalah pembahagian kerusi dan Umno boleh hilang kedudukan dominan dalam kerajaan. β€œBersatu tak sepatutnya ada pun (dalam kemungkinan itu). Mereka (ahli parti Umno) berasa bahawa ia (kerjasama) harus berlaku hanya dalam kalangan Muafakat (Nasional) – PAS, Umno dengan rakan-rakan tradisi BN, (iaitu) MCA dan MIC. β€œBegitu, barulah anda tidak akan ada masalah agihan kerusi. β€œTapi kalau kamu… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Untuk pilihan raya akan datang, secara prinsipnya kedua-dua parti telah bersetuju untuk menamakan atau menyokong perdana menteri, Muhyiddin sebagai calon perdana menteri seterusnya,” kata setiausaha bersama sekretariat Muafakat Nasional, Annuar Musa. Namun, Tengku Razaleigh percaya Umno tidak akan menyokong Muhyiddin sebagai calon perdana menteri menjelang PRU-15 nanti bagi mendapatkan kedudukan dominan. Sementara itu, disoal pandangannya berhubung cubaan Dr Mahathir Mohamad untuk menjadi perdana menteri buat kali ketiga, Tengku Razaleigh berkata, Mahathir telah gagal semasa menerajui pentadbiran kerajaan yang lalu. β€œIa menggangu saya,” katanya sambil ketawa. β€œDia (Mahathir) sudah gagal sepanjang 22 bulan lepas menerajui negara. Saya tak tahu apakah dia… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Awas, kalau ke hadapan tapi dibelakang ada Pak Sheikh, nanti melecet, terutama jika tak pakai KY Jelly.

anonymous
Member
anonymous

Bersatu tiada pilihan yg banyak…join umno kena serah jawatan pm join PH pon kena serah jawatan…

Tanding sendirian tetap kojol…

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu pendapat kamu. Berjuta lain berpendapat berlainan.

anonymous
Member
anonymous

Pru15 muyidin azmin dan hamzah akan bungkus…

Sudah jelas pendirian umno tolak penubuhan PN secara rasmi kerana tak mahu muyidin kekal pm selepas pru15…

Bodohlah umno yg ada mp majoriti dikuasai oleh parti kecik…umno yakin MN dapat sokongan majoriti melayu..

Muyidin bodoh silap tebok atap tergesa2…

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini pendapat kamu saja. Dan beberapa orang geng kamu. The vast majority berpendapat di sebalik nya.

anonymous
Member
anonymous

Atoq Tertekan, Keputusan Survey Tak Setuju Kembali PM…….. Dr Mahathir semakin tertekan dan sekarang tengah meroyan. Dalam perjumpaan dengan serpihan akar umbi PPBM, Dr Mahathir sekali lagi dakwa, dia tidak hendak menjadi Perdana Menteri tetapi atas ‘permintaan ramai’, maka dia ‘terpaksa’ juga menjadi Perdana Menteri kalau Pakatan Harapan berjaya menumbangkan kerajaan Perikatan Nasional sekarang ini. Modal yang Dr Mahathir gunakan ialah Pakatan Harapan sangat-sangat memerlukan beliau untuk mendapat sokongan dari masyarakat Melayu. Tapi kalau mengikut survey yang laman blog ini buat, tidak ada satu respondan pun yang mahu Dr Mahathir menjadi Perdana Menteri kali ke 3 (LINK SURVEY DI SINI).… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

KEPALA BAPAK KAU, ikut kata Najib Klepto wal Jibo.

Cakap “kalau mengikut survey yang laman blog ini buat … (LINK SURVEY DI SINI) …, tapi link pun tidak di aktifkan. Survey tipu?

Kamu menipu, memfitnah, menempah tempat di Neraka.

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Wak Nyah bapok kedi ada hati nak lagak brutal
Tpi, dia tak punya ketahanan fizikal dan mental
Hari-hari dia kena Kejora tibai balon dan sental
Kesudahan nya, dia trpaksa berehat kt hospital
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Padan muka Wak Nyah nk jadi hero jubor gatal
Tpi..dia tk mcm Kejora, semangat & jiwa kental
Akibatnya, kesihatannya teruk, kronik dan fatal
Kini dlm wad..wayar & paip berselirat berpintal
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Wak Nyah bapok kedi ada hati nak lagak brutal
Tpi, dia tak punya ketahanan fizikal & mental
Hari-hari dia kena Kejora tibai balon dan sental
Kesudahan nya, dia trpaksa berehat kt hospital
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Padan muka Wak Nyah nk jadi hero jubor gatal
Tpi..dia tk mcm Kejora, semangat & jiwa kental
Akibatnya, kesihatannya teruk, kronik dan fatal
Kini dlm wad..wayar & paip berselirat berpintal
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Wau bulen
Guest
Wau bulen

Reading Ku Li’s and Nur Jazlan’s statement on Muhyiddin/Bersatu…..The Traitors and Deserters are irrelevant.

Tulah comes in many form…sooner rather than later.

As I have said in the 3rd week of June, new acts are coming on stage….seen a few reflecting such acts and continue to remain so in the run up to parliamentary seating on 18 july.

Wau bulen
Guest
Wau bulen

Sitting

anonymous
Member
anonymous

Madey yg lebih gila nak jadi pm..

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu yang gila berpendapat demikian. Hanya kamu dan 1–2 yang lain memikir mcm kamu.

Pemikiran hala ke Hospital Bahagia Tampoi atau Tg Rambutan.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Resume nak jadi PM bila nak siap Min? Asyik muka kau menyondol belakang PM. Dah makin sembab macam kena semburit. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Mcm mana kau tau mcm mana bila dah kena semburit?

Kau dah kena semburit ke?

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Spy Madey si Kitol macam Azmin Semburit akan sondol PN. Macam biasa ikut pintu belakang. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Kau dah kena sondol yer?

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Penyamun vs Perasuah vs Penyemburit vs Pengkhianat. Kalah video porno kabur Hotel Sandakan. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Kau jadi bintang filem video porno tuh?

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Wak Nyah dah tidak ke mari lgi berlagak takbur
Tiada lgi lawak bodoh, dari itu badut penghibur
Agknya bidang mndandan mekap pula dicebur
Atau pun..dah terkujur keras kt dlm liang kubur
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Wak Nyah dlm wad, smntara nak ke liang lahad
Sbb tu tiada respon..bila kpala dia Kejora pahat
Kali ni dia dah dengar kot doktor punya nasihat
“Tak boleh berblogging sbb Pakcik tu tak sehat”
πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Peduli apa, dengan kerusi Azmin atau Hamzah
Kejora hnya fikir, Wak Hindu..najis mughalazah
Ntah bila akan lapang nk tukar dia jadi jenazah
Biar cepat dia masuk ke neraka di alam barzah
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh
🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

zunnun
Member
zunnun

melayu2 islam penjenamaan si hadi awang, selain berbini2, 145 kerusi yg mereka idam dan pendam utk membina kerajaan ala panji hitam isis dan taliban di malaysia akan sntiasa mmembara dlm dada….

maka berdua si Moo ingin kan 50 kerusi dari muaFUCKat seiring apa yg di perolehi 53 dari ph…

berdua si mahahir tetap akan meminta 53 kerusi pula dlm gabungan ph plus nya….

dgn berdua si Moo dgn 50 kerusi dan berdua si mhahir dan 53 kerusi, maka mereka memiliki 103 kerusi parlimen utk di tandingi….

hebat2 mainan puak biduanda berdua2 nih, kesundalan mereka melebihi sundal2 pAs dan penyamun2 tegar omNo

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK selalu kena FUCK, itu pasal selalu guna istilah muaFUCKat.

Sekarang keluarkan pendapat mengarut.

Menyundal DAP mcm Ronnie Liu di humban ke Raub Pahang.

anonymous
Member
anonymous

Kling mabok todi PUKIMAK asyik menyondol babi buta..

Anonymous
Guest
Anonymous

Hah, marah si pariah nih bila di terbalikkan tuduhan liar itu kepada diri nya.

Melanda landa cakap mcm2, pakai nama lain pulak, tak pakai nama DAP DIRTY OLD MAN ZUNNUN PUKIMAK.

Padan muka.