“AUDIO DISUNTING, SAYA CABAR KELUARKAN RAKAMAN PENUH”

Ada yang berniat jahat menyebarkan klip audio saya yang jelas disunting.

Saya cabar mereka keluarkan rakaman penuh mesyuarat MPT.

Saya kekal setia bersama rakan rakan yang berjuang dengan saya sebelum PRU-14.

Kalau betul saya mahu mengkhianati mandat rakyat, saya boleh lakukan dahulu apabila dicalonkan sebagai Perdana Menteri Perikatan Nasional.

Saya tolak. Susah & senang, kita bersama.

Tun Mahathir Mohamad

Pengerusi Bersatu

20 Mei 2020.

Kongsikan artikel ini
Updated: 20 May 2020 — 5:52 pm

88
Leave a Reply

avatar
15 Comment authors
HantuAnonymousAnonymousMAHATHIRVSANWARAnonymous Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Khalid Samad mengaku tak kenal broker, Najib dedah temberang Khalid…… Lid akhirnya mengaku dia pernah bergambar bersama suami isteri broker serta setiausaha politik yang ditahan polis. Namun Lid kata dia tak berapa kenal mereka. “Saya tak berapa kenal mereka. Mai majlis raya.. jumpa mungkin sekali dua jer. Tak segeng (satu geng).” Tapi ada juga gambar-gambar lain yang tular hari ini bahawa ada lagi orang yang sangat sangat rapat dengan Lid bergambar dengan broker suami-isteri pulak. Macam sangat segeng pulak dalam gambar. Lid kenal siapa dalam dua gambar ini? (Eh… kenapa Lid asyik tanya dari mana saya dapat gambar-gambar itu? Empat… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Setakat bergambat dgn menteri bukan boleh jadi bukti…

Najibbpon kata tak kenal jho lo tapi bergambar nak branak dgn cina tembam…tak kenal tapi ngaku kena tipu dgn jho lo..

anonymous
Guest
anonymous

Matlamat #1 dah dicapai i.e hijack PRU14 dari DSAI.
La Tun M mau pertikai kesahihan perlantikan dibuat YDPA?
Alahai….jika covid-19 hanya jangkiti xPM, aman negara.

Anonymous
Guest
Anonymous

Alhamdulillah, yang banyak sumbangan kpd negara selamat, dia doktor perubatan, isteri nya pun juga.

Yang mulut celupar mcm kamu kot yang kena. Kalau asyik coba buat mulut, memporak perandakan keadaan dalam negara, kau kena dan keok pun takpa.

anonymous
Member
anonymous

Bila plak madey pertikai Agong?..madey nak tutup lobang atap yg ditebuk oleh muyidin..

Hantu
Guest
Hantu

Betul sahabat …..

anonymous
Guest
anonymous

dan masuklah ke rumah itu melalui pintunya, serta bertaqwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Baik kamu doakan yang buat tak betul itu tak berjaya dalam kerjayanya.

Sebab kalau berjaya, naik atas, rosak masyarakat.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Langkah Rawang! Anwar sasar MB Selangor setelah gagal PM………. Blog jawaber6 menulis bahawa Dato’ Seri Bro. Anwar Ibrahim sedang mengusahakan untuk menjadi Menteri Besar Selangor bagi menggantikan Dato’ Seri Amiruddin Shaari. Dalam tulisan berkenaan penulis blog berkata mengikut maklumat yang diterima dari sumber dalam PKR kem Azmin Ali, Presiden PKR itu akan melakukan Langkah Rawang yang mana akan berlaku Pilihanraya Kecil di DUN Rawang selepas Hari Raya Aidilfitri ini bagi membolehkan beliau menjadi Menteri Besar Selangor yang baru. Desas-desus juga mengatakan, ramai kepimpinan PKR sudah mengetahui rancangan Anwar Ibrahim ini dan mereka melihat Anwar Ibrahim sudah terlalu jauh menyimpang daripada… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Ceritaa basi daa..

Saujana Langit
Guest
Saujana Langit

Rakaman suara palsu Tun M. Sebab Tun M tak cakap laju. Then orang yang lain duk cakap betul.. betul.. macam cerita P. Ramli.. Memang rakaman itu palsu lakonan suara hampir sama Tun M. Sekarang ni ramai orang boleh tiru ajuk suara orang lain… Biasaler strategi politik..

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak usahlah cuba nak menegak benang badah dol!
Madey sendiri pun tak kata yang itu suara palsu. Dia cuma kata video itu suntingan (tidak disiar penuh).

anonymous
Member
anonymous

Palsu sebab sunting ngok.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ngok 746

Kau sekolah sampai menengah tak?

Sunting = petik
Palsu = tak benar
Edit = pinda/ubahsuai

Madey tak kata palsu atau edit, dia kata sunting!

By the way, BM SPM kau dapat apa?

anonymous
Member
anonymous

Kanus rekaan ko sebdiri ker?…sunting makna petik…kikikikikik..

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kedah Bertukar Tampuk Pemerintahan: Menghijaukan Negeri Jelapang Padi………. Kurang daripada seminggu umat Islam akan menyambut hari lebaran, ironinya rakyat Kedah pula mendapat kerajaan baru dengan berlakunya pergeseran dalam politik PKR. Bukan sekadar pakaian baru, langsir dan hiasan baru sempena meraikan satu Syawal, namun mendapat juga kerajaan baru dan Menteri Besar baru. Teori domino yang menjadi sebutan dalam era perang dingin dan persaingan blok komunis-kapitalis kini diratib semula. Kejatuhan satu petak akan membawa kepada kejatuhan petak-petak yang lain, kini selepas Johor, Melaka, Perak maka Kedah bertukar tampuk pemerintahan. Seorang mantan MB Kedah daripada BN pernah menyebut tentang korelasi antara “padi, pondok… Read more »

anonymous
Member
anonymous

2 ekor PKR yg khianat dahc dapat jawatan exco sebagai balasan….

Untuk sementara pru15 boleh lah senyum..

Anonymous
Guest
Anonymous

Yang lain sentiasa cari jalan nak khianatkan dia.

Senyum herot, Beb, tak senang duduk di majlis, sentiasa tegakkan leher, nak tengok sana sini ada yang nak khianatkan dia semula ke tak.

Hantu
Guest
Hantu

Haprakkkkkk….

Laili
Guest
Laili

Sedar lah diri tu Kutty ramai orang dah benci dgn awak sbb perangai suka menipu. Berambus kau pergi jual roti cap kepala penipu.

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kejora juga, berpendapat yg sama dgn Cik Laili
Dgn penipuan putar belit atuk tu kita dh mangli
Rupanya sokongan dri Umno, dia cuba nak beli
Tpi..dia terpaksa keluar PH bila Umno tk peduli
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak bijak lah (tak kata bod9h kpd pompuan, nanti dia nangis) menuduh secara liar, tanpa bukti, fakta atau punca maklumat yang sahih.

Salah campuran, kalau tidak, sekurang kurang nya beri penerangan.

Yang sekor asyik memantun mantat menuduh liar juga itu is a gone case. Otak tak centre dah lama dah, mengarut di sana sini. Tak guna cakap lebih pasal dia.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 🐕 7:24 am,

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing mati pucuk, tk mampu beromen
Meroyan sakan si tua ni, bila PH tak jadi gomen
Tiada hujah dia nk tangkis Kejora punya komen
Tpi..dia tetap muka tebal serupa tembok simen
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN anjing, mulut busuk..serupa lubang jamban
Umur dah 87 tahun bulu pelir pun dah beruban
Sblm ni ke loji najis si tua ni Kejora dh humban
Mari acah Kejora, mmg sengaja, dia cari beban
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Hah, marah, dia kena balun sebab asyik memantun mantat. Di tuduh nya mati pucuk sebab nak boleh rapat dengan dia, dia tak mahu, hanya Bang Ali yang boleh.

Nasib lah.

anonymous
Member
anonymous

Maklumat sahih kepala bapak ko..ko orang gila babi mana reti sahih..

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tertogok todi yng dia sangka ginseng
Dia juga telan taik kambing yang dia ingat buah
Dgn org lain boleh le, dia brlagak juah samseng
Klu dgn cikgu Kejora siap ler si tua ni mkn kuah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Guest
Anonymous

Marah bila disuruh guna maklumat yang sahih.

Demikianlah jenis penyangak yang tak semenggah, mulut celupar main keluarkan apa yang ada di mulut nya saja, tarak proses langsung di otak nya.

anonymous
Member
anonymous

Muyidin ada majoriti.tipis..mp2 PN tak boleh ponteng sidang Dewan…kalo ponteng ada usul yg tak boleh lulus…pening muyidin..

Yg kuat ponteng lobai Hadi..

Anonymous
Guest
Anonymous

Kot dia asyik membentang, menggulung, melipat sorobn tobal dia, takda masa nak hadir.

anonymous
Member
anonymous

Nnkeling mabuk todi Ko gila babib kuat meroyan..

Anonymous
Guest
Anonymous

Kau dah berapa koleh minum air ketum? Ada lagi daun ketum di belakang rumah kau?

Jangan minum banyak sangat, Dol. Nanti kau mabuk terbaring di tepi jalan, di lenyek lori balak.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Pegawai Khas Khalid Samad sahkan beliau masuk Lokap Jinjang……… Setiausaha Politik kepada bekas Menteri Wilayah Persekutuan, Azli Yusof hari ini mengesahkan telah ditahan lokap atas dakwaan rasuah. Selepas tamat tempoh tahanan, beliau membuat laporan polis terhadap dua individu yang didakwanya menyamar sebagai dirinya untuk memalsukan dokumen kerajaan bagi meluluskan sebuah projek di Kuala Lumpur. Seperti yang dijangka, Azli juga menafikan bahawa beliau menerima habuan hasil dari penyediaan dokumen berkenaan. Beliau yang ketika ini berkhidmat sebagai Pegawai Khas Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad berkata, dakwaan tersebut menyebabkan beliau ditahan reman dan mencemarkan imejnya. “Aduan ini saya lakukan kerana penyamaran dan… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Saya takkan berhenti cuba jatuhkan Muhyiddin, kata Dr M Reuters -May 20, 2020 11:41 PM 4.5k Shares facebook sharing buttontwitter sharing buttonwhatsapp sharing buttonsharethis sharing button Dr Mahathir Mohamad berkata, kelebihan 2 kerusi yang diraih kerajaan PN ialah majoriti paling kecil yang pernah diperolehi mana-mana kerajaan di Malaysia. KUALA LUMPUR: Dr Mahathir Mohamad berikrar tidak akan berhenti daripada usaha menjatuhkan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin kerana berang dengan penggantinya memberi peluang kepada parti dicemari rasuah yang ditolak pengundi dalam pilihan raya umum 2 tahun lalu, kembali berkuasa. Rabu lalu, bekas perdana menteri itu mempersoalkan kesahihan pakatan Muhyiddin yang berusia 2 bulan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Politikus perlu ada air muka, kalau majoriiti tak besar, sokongan kira hidup tak hisup saja, perlu lah buat sesuatu bagi mengukuhkan nya.

Termasuk adakan PRU bahru.

anonymous
Member
anonymous

Edit mengedit kerja puak yg tak yakin dgn kekuatan sendiri..

anonymous
Member
anonymous

BERITA Muhyiddin akan berdepan ‘masalah yang sangat besar’, kata Dr M Diterbitkan 6 jam lepas Dikemaskini 5 jam lepas Pengerusi Bersatu Mahathir Mohamad berkata Perdana Menteri Muhyiddin Yassin akan berdepan “masalah yang sangat besar”. Jelas Mahathir, ini kerana, beliau akan berusaha untuk membuktikan “ketidaksahihan” kerajaan Perikatan Nasional (PN) dan Muhyiddin sebagai perdana menteri Berdasarkan susunan 222 kerusi di Dewan Rakyat pada sidang berkenaan, 114 menyokong Muhyiddin, iaitu hanya dua kerusi majoriti. Sementara itu, laporan Reuters turut memetik Mahathir sebagai berkata bahawa pembangkang akan menolak sebarang rang undang-undang yang dibawa pentadbiran Muhyiddin di parlimen sekiranya undi tidak percaya tidak dibentangkan. “Jika… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Apabila sesuai sahaja, cepat adakan undi tak percaya, adakan PRU bahru, dapatkan Kerajaan yang kuat, yang boleh dihormati rakyat.

anonymous
Member
anonymous

Muyidin bacol.m

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu kont.l n

Anonymous
Guest
Anonymous

Alhamdulillah, kerajaan PH dah runtuh.
ALHAMDULILLAH, PH dah jd pembangkang.
Alhamdulillah, 4 negeri dibawah jajahan PH telah merdeka dari cengkaman.

Aamiin Yaa Rabbal Aalamiin.

Anonymous
Guest
Anonymous

Doa seorang perompak selepas kerja selesai

Kah kah kahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu keroje tak pernah selosai. Asyik mengomil mcm bont.t ayam ngeram di sini.

Jangan kata tak pernah merompak. Menuduh orang perompak memang jenis low class, cakap tak senonoh.

Anonymous
Guest
Anonymous

macam2 ada.
bukan bende pelik.
jika dia yg rekod, dia yg sunting, dia yg sebar, dia yg cabar.
elok2 dapat gelaran bapa pemodenan negara, dah ada yg bagi cadangan gelaran bapa perpecahan negara.
cukup2la.
bertaubatla.
mohon maaf secara terbuka kpd keluarga mangsa tragedi memali.
mohon maaf secara terbuka kpd anwar dan keluarganya, kerana mastermind kes sodomi 1.0

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Dua Kali Tumbang Di Kedah, Layakkah Mukhriz Cabar Presiden PPBM Untuk Jadi PM?………. 17 Mei 2020, ADUN Jeneri (PAS), Muhamad Sanusi Md. Nor, mengangkat sumpah di hadapan DYMM Sultan Kedah, Sultan Salehuddin Ibni Al Marhum Sultan Badlishah di Istana Anak Bukit, Alor Setar, Kedah. Dengan sempurnanya majlis tersebut, maka secara rasminya untuk kali kedua Mukhriz disingkirkan dari jawatan sebagai Menteri Besar Kedah kerana kehilangan sokongan majoriti dari ADUN negeri Kedah. Kali pertama Mukhriz disingkirkan dari jawatan Menteri Besar Kedah adalah pada tahun 2016 ketika era pemerintahan Barisan Nasional di peringkat pusat dan negeri. Mukhriz mendakwa kali pertama beliau disingkirkan adalah… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

PERMAINAN POLITIK

PERMAINAN POLITIK

PERMAINAN POLITIK

SEPARUH MASA PERTAMA,PN MENDAHULUI DENGAN 2 KRUSI!

SEPARUH MASA KEDUA BERMULA JULAI……TEKA SIAPA MENANG!

hihihihi

AKU MASIH KATA,TEORI JOHN DOE PASTI BERLAKU

(harap John Doe boleh ulas sikit,buat smangat kawan-kawan yg sealiran)

jigit
Member
jigit

John Doe sakit perut…. biar saya ulas.

TUN SUDAH TUA, MAKIN HAMPIR PADA KEMATIAN
MUHYIDDIN ADA CANCER, AKAN GOL JUGA
SI NUAR PULA RAMAI TAK PERCAYA, TERPAKSA MENUNGGU LEBIH LAMA
AZMIN PULA MUNGKIN SEKADAR BERPUTIH MATA

Kepada mereka yang percaya kepada pembawa panji- panji hitam…. masanya akan tiba jua. Jika bukan sekarang, mungkin zaman anak cucu kita.

Anonymous
Guest
Anonymous

Amendenye panji hitam, Mat?

Be fair ler, bukan semua pembaca ada baca fasal itu di masa yang lalu.

Kasi tahu ler, supaya tak nampak main cakap syiok sendiri ajer.

anonymous
Member
anonymous

Jon Doov temberang muyidin pro tun…pro tai koo cing.m

Bila bakal bapa mertua kejora berbicara :
Guest
Bila bakal bapa mertua kejora berbicara :

drama menantuku!

🐂 ………………….ergh..ergh.. 🐄

Kejora : hoi mekcy!!!knapa kau lari makin laju.Akukan suruh kau tonggeng jubo!!!

Mekcy : bila dah diterajang Mas Srawak dan Irah Jawa..baru abang cari Mek. Tak nak lah tonggeng jubo kat abang!!!!!

sila ikuti episod lain.

ptuihhhhh….sundal punya!!!

BAPA MERTUA KEJORA!
Guest
BAPA MERTUA KEJORA!

Aku dapat rasa kejora sudah sentap!Pasti dia
akan lompat/ubah pendirian dan menikahi anak
dara ku Soraya….kah kah kah!!

ptuih!!

Anonymous
Guest
Anonymous

hihihihihihi

Ada jugak orang bekenan nak buat kejora menantu

hihihihihi

bapok tu

anon
Guest
anon

DONIA DAH TEBALIK WAHAI ANON 11.23

BAPOK PUN BAPOKLAH..ASAL ADA PUNAI

kikikikiki

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon @ Wak Suman sasau 11:18/11:21/11:23/11:30 pm,

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Apa yg Wak sdng rasai, mmg Kejora dapat hidu
Bila Kejora tk muncul, Wak mula resah merindu
Tpi tk kebulor lah Kejora nikah anak dara Hindu
Lagi pulak..Irah pasti tk rela klu diri nya dimadu
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Tak usah lah Wak mimpi nk bermenantu Kejora
Biar Kejora anggap Wak ini uncle @ pak sedara
Oh ya, Wak dh lihat ke, itu video rakaman suara?
PPBM mahu jilat balik Umno, mmg jelas ketara
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Ada tengok tak, video rakaman ‘audio’ tu uncle?
Rupa2nya ada hati, Umno atuk cuba nak tackle
Atuk cakap, “the support from Umno is so fikle”
Agknya, Mlayu nk boikot mamak, spt kes Jakel
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Mmg nya dah pasti nasib PH makin meruncing
Kpd PKR & DAP, kini dah jelas atuk nak kencing
Akan terkuburlah nanti parti PH busuk hancing
Lgi pulak, rakyat mmg dh nak beralih ke dacing
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Cap Munga kini dah busuk..serupa getah skrap
5 PRK yng lepas, rakyat dah tibai depa tertiarap
Kini sokongan dari Umno..depa sgt mengharap
Dah jadi muka tk malu serupa dgn anjing kurap
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Bila dibenci Melayu..Cap Munga kini menderita
Dah 5 PRK berturut, depa lungkup & putih mata
Kini, kepada Umno..atuk dh kembali jatuh cinta
Atuk cakap, “tunggu sat..kot depa suka kat kita”
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kini atuk mula resah..ke tepi ke tengah, bersilat
Tembelang Cap Munga..busuk macm taik palat
PKR & DAP pula sedar, depa tu atuk nak peralat
Dah tu Umno pulak..atuk cuba kembali nak jilat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Mmg lah..vidoe tu tak penuh, setakat disunting
Jemu pula org, klu dimuatkan seluruh ‘meeting’
Tapi, mesej utama kita dapat, itu lah yg penting
Rupa2 nya PKR & DAP..atuk cuba nk cah keting
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Sblm ini dekat TSMY..atuk cuba mau tuding jari
Rupa2 nya, nk keluar PH tu atuk yg buat sendiri
Kini atuk dah tak boleh le lagi, nk sembang kari
Dgn bocor nya rakaman tu, atuk tidak boleh lari
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Rentikanlah komen merapu, wahai Wak Suman
Cubalah buka tu, link, suara atuk pnya rakaman
Nmpak sangat..yg atuk kini dh hilang pedoman
Rupanya dgn Umno..dia msih ingin nk brteman
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://youtu.be/lTW4Lyu5JgM

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak renti2 bendaklah yang guna nama kejora ini menyanyah di sini. Membuang masa pembaca saja terpaksa baca sikit sebanyak dia menonyeh sebelum sedar dia kejora entahapakebendenye dan mentahikan dia.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 🐕 7:40 am,

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tua ni, dgn Kejora dia mari nak kelahi
Bila PH lungkup dia asyik letak tangan kat dahi
Modal hujah tak ada tapi dia msih cuba gagahi
Rasanya si tua ini bapok, sbb suka sgt dgn tahi
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
Sian TN anjing mati pucuk, tk mampu beromen
Meroyan sakan si tua ni, bila PH tak jadi gomen
Tiada hujah dia nk tangkis Kejora punya komen
Tpi..dia tetap muka tebal serupa tembok simen
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN anjing, mulut busuk..serupa lubang jamban
Umur dah 87 tahun bulu pelir pun dah beruban
Sblm ni ke loji najis si tua ni Kejora dh humban
Mari acah Kejora, mmg sengaja, dia cari beban
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah habis ker copy paste kamu, Mat Tonjol Kejora ke apekenamenye kamu?

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN anjing tertogok todi yng dia sangka ginseng
Dia juga telan taik kambing yang dia ingat buah
Dgn org lain boleh le, dia brlagak juah samseng
Klu dgn cikgu Kejora siap ler si tua ni mkn kuah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak cukup tu, Mat Tonjol @ Kejora apekebendenye.

Copypaste penuh2 ler. Supaya semua pembaca bosankan kamu, jijikkan kamu.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN anjing 🐕 7:40 am,

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
TN lemah macm anjing betina lpas mengawan
Bila tk daya tepis dia kata Kejora ni menyanyah
Dia masih nk gagahi wlau tiada hujah nk lawan
Mmg ternyata TN anjing tua ni bapok maknyah
🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Awat 1 komen saja? Dah tak larat yer?

Aku baca pun tak, Mat.

Takda masa nak baca apa kau tulis.

Nak tambah lagi, tambah lah.

hehe

Anonymous
Guest
Anonymous

Menyinga Mat Tonjol @ Kejora apekenamanye.

Kena perli apa yang dia kata.

Anonymous
Guest
Anonymous

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN anjing dgn Kejora ini asyik je nak cari gadoh
Sbab Kejora cekap pantun, si tua ini jadi dengki
Mcm pala butoh pak dia, tahap, dia pnya bodoh
Jahat pulak, serupa mak dia punya lobang puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Givap la kkejora @ Mat Tonjol.

Kamu tarak sokongan di sini.

Kalau kamu guna nama lain nak menyokong kamu pun, kami kenal dari sebatu jauh nya.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KALAU DAH DAJJAL TENTU YAKJUJ MAKJUJ YANG DICARINYA……….. Mahathir: Susah dan senang bersama DAP………. Dr Mahathir Mohamad bertindak balas terhadap pihak yang menyebarkan rakaman audio beliau didakwa mengkritik Presiden PKR, Anwar Ibrahim dan DAP dalam satu mesyuarat PPBM sejurus sebelum kerajaan pimpinannya tumbang pada Februari lalu. “‪Saya cabar mereka keluarkan rakaman penuh mesyuarat MPT (Majlis Pimpinan Tertinggi),” kata bekas perdana menteri itu sambil menambah klip audio itu sudah disunting. Katanya, beliau kekal setia kepada mereka yang bersamanya ketika pilihan raya umum pada Mei 2018. “Kalau betul saya mahu mengkhianati mandat rakyat, saya boleh lakukan dahulu apabila dicalonkan sebagai perdana menteri… Read more »

ken
Guest
ken

Terbaik Tun. Rakyat bersama Tun.

Anonymous
Guest
Anonymous

Sokong

Anonymous
Guest
Anonymous

Kisah audio nak tutup Riza Aziz lari dari jel dengan diskaun 50%. Boleh cuba lagi. Audio semburit ke?

Anonymous
Guest
Anonymous

Boleh lepas ke 100 pertuduhan untuk sokong PM yang lemah? Peguam Negara buat jualan gudang diskaun cecah tanah 100%?

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Tun M bengang ROS sahkan perletakan jawatannya……….. Dr Mahathir Mohamad mempertikaikan kenyataan Jabatan Pendaftaran Pertubuhan (ROS) yang mengatakan bahawa beliau bukan lagi pengerusi Bersatu. Dalam surat oleh peguam Mohamed Haniff Khatri Abdulla yang mewakilinya, Mahathir juga memohon ROS membatalkan pelantikan Menteri Dalam Negeri Hamzah Zainuddin sebagai setiausaha agung Bersatu. Haniff berkata, Mahathir percaya bahawa ROS tidak mengambil kira beberapa faktor ketika memutuskan status jawatan pengerusi “berhak” dipangku Presiden Bersatu Muhyiddin Yassin. Jelas surat itu, Mahathir mempertahankan jawatan pengerusi selepas tiada sesiapa mencabarnya dalam pencalonan pemilihan Bersatu yang tutup pada 16 Mac lalu. Selain itu, kata surat itu, Muhyiddin telah menulis… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Pulangkan semula separuh klip audio kepada Peguam Negara. Boleh bebas tanpa lepas dengan diskaun 50% macam anak tiri pulang duit curi 1MDB.

Anonymous
Guest
Anonymous

Apa pun, mesti dapatkan penyangak itu serahkan seluruh duit yang di songlap. No two-ways about that.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

DRAMA yang cuba dibuat Tun M……. Oleh sebab dia masih kurang jujur dan masih mahu rebut kuasa pada masa Covid ini, saya jelaskan apa yang sebenarnya berlaku: 1. Dia tak suka DAP. Dia tak suka Anwar jadi PM. Dia dah tak tahan dengan tekanan DAP dan geng Anwar terhadap dia tapi dia perlu bertahan kerana jumlah kerusi parlimen DAP dan PKR jauh lebih banyak banding dia. 2. Parti PPBM dia mahu keluar dari PH secepat mungkin kerana bimbang kalah pada PRU15 akan datang setelah 5 kali kalah PRK kepada BN. Dia juga sokong. Siapa nak bersama orang yang sendiri mengaku… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

‘PH patut tumpu PRU-15, bukan ambil alih kerajaan sekarang’……… Beberapa penganalisis politik berpendapat bahawa Pakatan Harapan (PH) seharusnya menumpukan untuk mempersiapkan parti bagi menghadapi pilihan raya umum (PRU) akan datang dan bukan berusaha untuk mengambil alih kerajaan. Pensyarah Kanan Universiti Malaysia Sarawak (Unimas), Prof Dr Jeniri Amir berpendapat tindakan tersebut wajar demi kestabilan negara ketika berhadapan dengan ancaman kegawatan ekonomi serta Covid-19. “Saya fikir demi kestabilan politik semasa ketika kita berdepan dengan ancaman Covid-19, tak perlulah diganggu Perikatan Nasional (PN). Tumpuan harus diberikan pada PRU-15 dan mereka juga harus menghormati nasihat Yang di-Pertuan Agong. “Kalau tak diambil peduli nasihat Agong,… Read more »

anonymous
Guest
anonymous

‘dah tahu saya PM yg lemah, kenapa org PH jadi sasau?’…

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila PM lemah ayam jadi mahal anak tiri pulang duit haram dapat diskaun isi mesyuarat pun bocor.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kau yang mula tulis komen di post ini. Apasal hampeh sangat? Tak boleh gunakan otak kau supaya menulis yang ada isi sikit ke?

Menuduh secara liar, tanpa penerangan pun, itu bodoh.