BERBANDING MAHATHIR, DUNIA LEBIH TERUJA JIKA ANWAR SEBAGAI PM KETIKA SIDANG APEC 2020 DI KL

Dengan tak semena-mena Sidang Apec 2020 di Kuala Lumpur pada November ini telah menjadi alasan terbaru bagi Tun Mahathir Mohamad untuk melanjutkan lagi tempoh kuasanya sebagai Perdana Menteri paling tua dalam dunia.

Perkara itu disebutnya bulan lalu dengan mengatakan peralihan kuasa kepada Anwar Ibrahim hanya akan dilakukan selepas sidang tersebut.

Kata beliau, perubahan kepimpinan negara, jika berlaku pada Mei 2020 sebagaimana yang selalu dijanjikannya sebelum ini, ia akan sedikit sebanyak menimbulkan gangguan kepada Sidang Apec 2020 itu.

Soalnya, relevankah Sidang Apec dijadikan alasan untuk Tun Mahathir berada lebih lama mencengkam kuasanya di Putrajaya?

Sidang Apec 2020 pada November ini adalah kali kedua Malaysia menjadi negara penganjur dengan kali pertama pada 1998 dahulu iaitu tidak lama selepas beliau memecat Anwar Ibrahim sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Ini bermakna, walaupun Sidang Apec mungkin penting untuk Tun Mahathir menonjolkan menonjolkan dirinya sebagai pemimpin yang berjaya dua kali menjadi Perdana Menteri, tetapi beliau tidaklah penting sangat kepada Sidang Apec itu sendiri.

Tun Mahathir dan Malaysia mungkin terlihat penting kepada Sidang Apec ketika kali pertama negara menjadi penganjurnya pada tahun 1998 dahulu.

Sebaliknya, untuk Sidang Apec 2020 November ini, bukan saja keterujaan gabungan negara-negara dalam Lingkaran Asia Pasifik, bahkan juga kepada dunia, tentunya ialah apabila Malaysia mempunyai Perdana Menteri baru berbanding Tun Mahathir yang sudah dua kali menjadi Perdana Menteri.

Apa lagi gaya pentadbiran Tun Mahathir, idea serta pemikirannya sekarang dengan 1998 dahulu hampir tidak berbeza sama sekali.

Dengan Anwar menjadi Perdana Menteri, Sidang Apec itu nanti pastinya menjadi suatu acara yang hebat kerana semua ingin menyaksikan tampilnya seorang pemimpin baru beserta idea-idea barunya.

Lantas itu, ia tentunya menjadikan Sidang Apec itu nanti sebagai tumpuan dunia dan mampu menarik lebih ramai pelancong datang ke Malaysia.

Untuk itu, alasan Tun Mahathir untuk menganjakkan peralihan kuasa dengan menjadikan Sidang Apec sebagai alasan sebenarnya tidak relevan sama sekali.

Negara tidak mendapat banyak manfaat jika beliau masih sebagai Perdana Menteri, berbanding jika Anwar yang sudah ditunggu lebih 20 tahun berada menerajui negara ini.

Kalau Tun Mahathir dan rakyat ingin negara terlonjak di mata dunia melalui Sidang Apec itu, beliau seharusnya kekal dengan pelan asal peralihan kuasa pada Mei dan bukan selepas November 2020. (ShahbudinHusin 21/01/2020)

Kongsikan artikel ini
Updated: 21 January 2020 — 10:06 pm

83
Leave a Reply

avatar
12 Comment authors
AnonymousAnonymousanonymous1SawaludinlaminAnon Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Dah tosonyap dia si tua bebal bahalol TN beruk
Dgn cg Kejora dia tk berani lagi nak tunjuk juah
Dgn org lain blh le dia samseng perangai buruk
Bila dgn Kejora, siap lah, lembu ini makan kuah
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
TN beruk, rasa diri kapal, walhal dia itu sampan
Bodoh dia itu, utk anak cucu, tak mau disimpan
Sakit le bapok tu..bila dgn cgu Kejora berdepan
Dgn org lain blh le, dia buat smseng tk brsopan
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib,

Givap lah, Najib dah gol, Kicked the ball into his own gol, stupid fella.

Kamu sekor saja yang masuk sini pagi petang siang malam. Tapi takpa, aku dapat fun and entertainment membalun, menibai, dan membantai kamu.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN beruk tua ๐Ÿ’ 12:24 pm,

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Bila masanya, diri Kejora ni atuk TN bantai tibai
Cgu Kejora tak ada pun, mcm rasa kena sentuh
Menipu, serupa lubang puki mak kau, ma ci bai
Bodoh kau msih mcm pak kau pnya pala butuh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

TN tua kerepot..serupa kerbau liar yg putus tali
Konon, dia mmpu tibai Kejora..aahh jauh sekali
Sebaliknya..bapok tu ini yg Kejora lanyak & buli
Rasa dia, anak haram hasil dr air pelir Benggali

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

TN perasan hebat, dia cakap megah dkat orang
Tk sedar, diri tua, bulu pelir putih cmpur perang
Tak terlawan dia dgn pantun2 yg Kejora karang
Hrap cakap besar kosong..itu jebon memerang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kesian betul atuk TN tua bangka hanjing kurap
Kena Kejora tibai, bapok ni, trsembam.tertiarap
Kini dia dah lemah seperti simpati yg dia harap
Tpi malu nak cakap..bapok kedi ni kata give-up
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
TN perasan hebat, dia cakap megah dkat orang
Tk sedar, diri tua, bulu pelir putih cmpur perang
Tak terlawan dia dgn pantun2 yg Kejora karang
Hrap cakap besar kosong..itu jebon memerang
๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
TN tua kerepot..serupa kerbau liar yg putus tali
Konon, dia mmpu tibai Kejora..aahh jauh sekali
Sebaliknya..bapok tu ini yg Kejora lanyak & buli
Rasa dia, anak haram hasil dr air pelir Benggali
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kesian betul atuk TN tua bangka hanjing kurap
Kena Kejora tibai, bapok ni, trsembam.tertiarap
Kini dia dah lemah seperti simpati yg dia harap
Tpi malu nak cakap..bapok kedi ni kata give-up
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

Anonymous
Guest
Anonymous

ERRATA:

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
TN monyet masih ingin tunjuk gagah beriya-iya
Tapi, bahasa dia kurang ajar, serupa degn paria
Otak spt pala butoh pak dia, lemah tak berdaya
Mulut busuk je sentiasa, mcm lbg puki mak dia
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Reply
22 January 2020 12:07 pm
Anonymous
Anonymous
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
TN monyet masih ingin tunjuk gagah beriya-iya
Tapi, bahasa dia kurang ajar, serupa degn paria
Otak spt pala butoh pak dia, lemah tak berdaya
Mulut busuk je sentiasa, mcm lbg puki mak dia
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

anonymous1
Guest
anonymous1

dah jadi macam kanak2 bermasalah. tak kira cara, janji dapat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dapat apa? Dapat kont.l? Kalau tak cakap atau beri penerangan, kont.l lah yang kamu dapat.

anonymous1
Guest
anonymous1

macam biasa, komen ringan, tersangat ringan dari segi FAKTA.
Ingatkan hanya ada di USA. Mesia pun ada ke?
sah tergolong dlm OrangUtan yg anggap trumpetey genius. kehkehkeh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu pernah di USA? Awat tulis komen yang tak smart?

(Perhatikan, aku tulis komen dengan bahasa ok tuh.)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Atuk TN sewel masuk..mau buat perangai kera
Tpi..bab ilmu bertempur, dia tidak habis belajar
Silap le..awal pagi, dia mari nk acah cgu Kejora
Dgn org lain, blh ler, dia main terjah kurang ajar
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
TN beruk togok todi dia ingat hebat spt ginseng
Awal pagi, monyet tua ni mari mahu tunjuk juah
Dgn org lain, boleh le ifrit ini terjah ala-samseng
Klu dgn cg Kejora mmg lembu tua ini mkn kuah
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Budin risaukan Tun Mahathir “melanjutkan lagi tempoh kuasanya sebagai Perdana Menteri paling tua dalam dunia.”

Tak bijak lah kamu, Budin (dalam erti kata lain, kamu bodoh), tak sedar bahawa pemikiran nya lebih waras dan cergas di banding ramai politikus lain, termasuk Pak Sheikh Anwar dan Pak Curi Wang Rakyat Najib.

Anwar terlalu tua untuk jadi PM, kata Mahathir
https://www.malaysiakini.com/news/337328

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Cgu Kejora msih di sini..sedikit tidak berganjak
Pintar crdas cekap tngkas karang pantun sajak
Haper jadah TN beruk ni tuduh Budin tidk bijak?
Sdg dia sendiri, TN beruk tua ini, bodoh terlajak
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
TN monyet masih ingin tunjuk gagah beriya-iya
Tapi, bahasa dia kurang ajar, serupa degn paria
Otak spt pala butoh pak dia, lemah tak berdaya
Mulut busuk je sentiasa, mcm lbg puki mak dia
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

komen2 Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama tak payah di jawab atau di baca.

Hanya karutan2 tanpa bukti, fakta atau punca2 maklumat yang boleh di percaya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dan memantun mantat sahaja, tak tentu haluan.

Najib sudah terguling, tersumbat di lubang, mana ada haluan lagi.

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN monyet ๐Ÿ’ 11:20/11:22 am,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Rakyat tak kesah, ke mana Najib nk terhumban
Bwh PH tu, rakyat tk snggup lgi tnggung beban
PRU15 rkyat akn tendang PH msuk lbg jamban
Camner..gerun tak..atuk TN bulu pelir beruban?
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN Beruk Tua ๐Ÿ’ 11:20/11:22 am,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Dah le menang menipu, prestasi PH pula buruk
Rakyat jadi marah, sbb tu 5 PRK PH kalah teruk
Muka2 pmimpin PH dh tak tau mana nak sorok
Camner, betul ke tak..tak gitu ke atuk TN beruk?
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Atuk TN monyet, msih juga ingin tunjuk handal
Tak serik2 juga bapok tua ini..cgu Kejora bedal
Asyik2 Najib..itu je bahalol biol ni punya modal
Pdan dgn mak dia gatal puki pnya btina sundal
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mungkin ramai hairan, blog kini tenteram aman
Sebab utama ialah ketiadaan si lahanat Suman
Di dunia lagi, si munafiq ini dh terima hukuman
Dia kini..di Tg Rambutan kerna dh tk lgi siuman
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Nmun..blog, msih boleh diancam ketenteraman
Kerana ada lagi seekor bangsat..kera Hanuman
Tpi, beruk ‘Tua Nyanyuk’ tu kini hilang pedoman
Beruk tua tu kini kcut dek Kejora pnya hntaman
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Lega..bila suasana blog, bgitu damai & nyaman
Kejora boleh le terus berpantun, dlm senyuman
Lgi pun..tringat sangat..dgn kembang di taman
Smoga dia dlm sjahtera di sana, bunga idaman
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anon
Guest
Anon

Bayangkan anda soramg muslim yg taat. Berjaya mendidik anak-bini ikut lunas2 islam. Satu ketika, tak kira atas apa jua alasan, anda dituduh dan disabitkan kesalahan meliwat, w/p anda tidak melakukannya!!! Apa anda akan buat? Besar kemungkinan, terima je la bala yg menimpa dgn redha. Tapi tidak bagi political animal macam anwar โ€“ a fighter dari zaman mudanya lagi. Aku pinjam perkataan political animal dari http://steadyaku-steadyaku-husseinhamid.blogspot.com/2010/10/anwar-ibrahim-political-animal-no-1.html Heheโ€ฆ.bunyi macam penyokong tegar??? Aku hanya suka kpd kebenaran. Dan berdasarkan maklumat dari perbicaraan di mahkamah, anwar adalah mangsa permainan politik kotor pemerintah. aku tak keseorangan. Maknanya, bukan teori konspirasi syok aku sendiri. Ni mungkin… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Bodoh lah kamu mengata “berdasarkan maklumat dari perbicaraan di mahkamah, anwar adalah mangsa permainan politik kotor pemerintah.”

Kamu tak hormatkan mahkamah ke? Siapa yang kamu hormatkan di zaman Pak Sheikh masih a nobody nih?

Najib? Dia dah lingkup, tercampak di longkang, tak boleh naik lagi. Wak Zahid dah sindir Umno ada seorang nakhoda saja, kata nya.

Anon
Guest
Anon

Apa yg penting hari ni?
Pulihkan ekonomi negara dan sekat berterusan pencairan aset negara.
Tun M boleh? Tak boleh sbb kemungkin besar, telaga idea dah kering. Keduanya dia bukan pejuang reformasi sebenar.
Lojiknya, yg masih sokong Tun M, tanpa sedari menyokong ekonomi terus merudum dan perogolan aset negara berterusan!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

KEPALA BAPAK KAMU.

Menuduh liar tanpa bukti, fakta atau punca maklumat yang boleh di percaya.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Under PH..people live in sorrow, fear and worry
Most people, tend to divert their support, to BN
It’s only BN..that can uphold, this lovely country
GE-15..PH government..it’s going to be the end
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ
PH last time is tiger, but now just a small kitten
But their supporters, are still boasting & so ego
5 times already, in by-elections, PH was beaten
2023, in 5th GE, from Putrajaya..PH, out you go!
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

BiNATANG PH BEREKORKAN MUNAFIK MELAYU DAN BERKEPALAKAN KAFIR HARBI TERUS MENERUS MENGHINA ISLAM MP DAP Kasthuri Patto pula agih bantuan zakat di masjid. BAtu Kawan, 1 Jun : Selepas tindakan Adun DAP Pulau Tikus, Chris Lee Chun Kit yang mengagihkan bantuan zakat kurang disenangi netizen, semalam Ahli Parlimen DAP Batu Kawan, Kasthuriraani A/P Patto pula didapati mengulangi perlakuan tersebut. Beliau yang juga dikenali sebagai Kasthuri Patto hadir ke โ€œProgram Pemberian Hamper Zakat dan Morehโ€ di Masjid Permatang Batu yang dianjurkan ahli parlimen terbabit malam tadi. Pada satu hantaran di laman facebook Kasthuriraani Patto, 16 keping gambar sekitar program tersebut dinaikkan… Read more »

Logik
Guest
Logik

Hahaha mangkuk hayun betul ah. Org cina & india buat baik pun salah? Semua nya tak kena untuk kau eh?
Jgn lah fanatik sangat dol.

Anonymous
Guest
Anonymous

Can I advise you something? Tun Mahathir has said Anwar will not become PM if the rakyat does no want it.

Many rakyat don’t want Anwar to be PM. Period.

anonymous
Member
anonymous

Madey harapkan Apec…KL Summit madey gagal…

Ini zaman madey gagal serba serbi…ape kejayaan madey sejak lebih 1 tahun?..
Madey hanye berjaya kencingkan penyokongnye yg bongok..

Madey sudah tua dan dah hilang aura…

Ekonomi Malaysia tidak berkembang bagaimana madey nak yakinkan negara Apec?..madey telah jadikan malaysia harimau kertas…lebih baik jadi harimau sarkis…

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak usah cakap banyak lah, Mamat.

Puak kamu gagal di Pru14. Gagal besar. Seluruh dunia tahu.

Kamu patut hara kiri mcm samurai Jepun. Atau drop on your sword mcm ancient Roman soldier. Or run away ke bawah tempurung, mcm pahlawan tahi Melayu, senjata terhunus tapi lembik, kata Pak Sheikh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dunia lebih teruja? Sebab Rear Admiral Pak Sheikh sebagai PM?

Mana boleh jadi PM, dia Peliwat, ini negara Islam, Islam haramkan liwat.

Logik
Guest
Logik

Dol kau pernah kena liwat dgn dia ke ? Semenjak bila pulak Malaysia ni negara islam ? Gi baca Perlembagaan negara betul2 dol, jgn main sondol je.

Sawaludinlamin
Guest
Sawaludinlamin

Dunia gulungan lgbt, bapok n maknya je teruja sakan. Melayu yg waras jauh x sampai 13%. Budin mabok ketum

anonymous
Member
anonymous

Seblm Tg Piai dah kalah..Tg Piai dah kalah terok….sekarang kalah lagi di Kimanis…kununnye rakyat tak tahu kebaikan madey…rakyat masih simpan rekod 22 tahun..

Tak payah nak pikir lagi…Madey sila berambus…rakyat dah bagi signal tak suka kpd penipu dan pelindong kroni….kau kencing penyokong kau seperti wau nole seman dan jon doo kaki temberang dan keling pemabok todi TN cukup laa…

Anonymous
Guest
Anonymous

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

TN dan John Doe dah jadi femes. Di femeskan si Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

TQ Beruk Tua.

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 9:48 am,

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Suman kedi, dah tak lgi mari buat lebat gebang
Tak tau ler, lari msuk mna cacing punya lobang
Sblm 18 Jan lgi, Suman dah pun cabut terbang
Sbb dia mmg tau PRK Kimanis PH nk tumbang
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Suman tu tak tau apalah malang dah menimpa
Sanak sedara dan waris cari mrata2, tak jumpa
Agak nya, Hindu tu pergi ke Batu Cave, bertapa
Sbb Thaipusam bln depan, nak hempok kelapa
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 9:48,

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Kejora awalnya, hanya nak komen entri dr anda
Tak perasan lak, rupanya TN beruk tua pun ada
Klu Kejora tk ada kmain si tua tu mndabik dada
Jap lagi dia lari lah itu bapok kedi tua taik kuda
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN Beruk Tua ๐Ÿ’ 10:20 am,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Dah le menang menipu, prestasi PH pula buruk
Rakyat jadi marah, sbb tu 5 PRK PH kalah teruk
Muka2 pmimpin PH dh tak tau mana nak sorok
Camner, betul ke tak..tak gitu ke atuk TN beruk?
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

OTAI KATA BAPOK TAK SALAH JADI AZMIN LEBIH SUCI….BETUL GITU….CAI KUNYIT…….. Klip video lucah: Hikmah qazaf dalam โ€˜politik hanyirโ€™ โ€œSemakin terserlah kebaikan syariat Islam untuk memelihara maruah diri dan masyarakat terutama ketika menghadapi politik Machiavelli (matlamat menghalalkan cara)โ€, demikian kata Naib Presiden PAS, Ustaz Idris Ahmad. Beliau berkata demikian susulan kes penyebaran video lucah individu dikaitkan dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali yang tular di media sosial, sejak kelmarin. Susulan penularan klip video tidak bermoral itu, Setiausaha Politik Azmin, Mohammad Hilman Idham telah pun membuat laporan qazaf di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), hari ini.… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

POLITIKUS YANG PENAKUT SEPERTI TIKUS MACAM PAK DAJJAL ADALAH TIDAK LAYAK JADI PMโ€ฆ.. SURUH ANWAR IBRAHIM BAWA USUL UNDI TAK PERCAYA PADA TUN DR MAHATHIR MOHAMAD SEKIRANYA DIA MEMPUNYAI CUKUP SOKONGAN AHLI-AHLI PARLIMEN DI DEWAN RAKYAT! TUNGGU APA LAGI?โ€ฆโ€ฆ Anwar Ibrahim dan para penyokongnya tak usah โ€˜mimpi di siang hari!!โ€™ Tolonglah jangan โ€˜angan-angan mat jenin!!โ€™ Zaman โ€˜angan-angan mat jeninโ€™ sudah berlalu!! Sekiranya Anwar Ibrahim mempunyai cukup sokongan dari ahli-ahli parlimen yang menyokong dia untuk ambil alih jawatan perdana menteri; saya cabar dia samada terus bawa โ€˜kenyataan-kenyataan sumpah berkanunโ€™ mengadap ke bawah DYMM Yang di-Pertuan Agong ataupun bawa usul undi tidak… Read more »

Anon
Guest
Anon

Petikan: โ€œBagi OrangUtan, dia adalah geniusโ€. Khusus utk OrangUtan di tanah air, yg tahu membaca dan boleh faham apa yg dibaca, JIKA masih ada. Dari kanun keseksaan, seksyen 377: Carnal intercourse against the order of nature 377A. Any person who has sexual connection with another person by the introduction of the penis into the anus or mouth of the other person is said to commit carnal intercourse against the order of nature. Explanationโ€”Penetration is sufficient to constitute the sexual connection necessary to the offence described in this section. Punishment for committing carnal intercourse against the order of nature 377B. Whoever… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu nak kena penetrated?

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Dmi Irah..lautan api pun..Kejora snggup renang
Hiba btul hati ini teringat airmata Irah berlinang
Tpi fikirkan Irah mngejar cita..hati sdikit tenang
Tak apa lah walau pun blum dpt nak bertunang
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

SEMUA KOMPONEN PARTI TEMBAK DR MANDELIAR…..KENA LAH GENTLEMAN BARU SEMUA TAKUT….. Syed Saddiq sifatkan penyokong Anwar yang desak Tun berundur sebagai tidak bertanggungjawab dan tidak berdisiplin…….. Oleh : Syed Saddiq Saya merupakan seorang Ahli Majlis Presiden Pakatan HARAPAN. Sebelum PRU14, saya bersama ahli majlis Presiden yang lain bersetuju secara konsensus untuk mengangkat YAB Tun M sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke-7. Kami juga setuju DS Anwar akan menggantikan YAB Tun selagi perjanjian ini dihormati. Selepas PRU14, saya masih seorang Ahli Majlis Presiden Pakatan HARAPAN. Saya juga dilantik sebagai Ketua Pemuda HARAPAN. Tidak pernah sekali pun Tun mengingkari janjinya. Setiap kali… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Semoga smuanya lancar, prog Irah di universiti
Trus lah brusaha mngejar cita dgn cekal di hati
Bila dah berjaya, pulang lah ke ibu pertiwi nanti
Negara kita, prlukan dinda punya khidmat bakti
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Smoga dinda dlm sjahtera & gmbira, di US sana
Abg akan sntiasa..berdoa untuk Irah, tak henti2
Owh ya, Sabtu 25 Jan ni smbutn Th Baru China
Mulai dr Khamis besok, abg ni direct 5 hari cuti
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Hujng minggu ni abg tidklah bgitu kalut sangat
Pagi ini..abg tidak ada ‘first period’ punya kelas
Utk Irah syg, abg akn terus bekalkan semangat
Sambutlah doa & salam dr abg, yg tulus iklhlas
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anon
Guest
Anon

Petikan: โ€œBagi OrangUtan, dia adalah geniusโ€. Ada kajian saintifik mengenai OrangUtan: 1. berapa peratus, bila dilatih jadi pandai membaca? 2. Bila dah pandai membaca, berapa peratus dia faham apa yg dibaca? Di Britain, David Cameron memenangi pilihanraya umum tahun 2015 dan jadi PM. Tahun 2016, dia bersara dan diganti oleh Theresa Mary May. Ada parti labour cakap, tak boleh, mesti adakan pilihanraya umum baru. Jadilah Theresa Mary May PM Britain dari 2016 โ€“ 2019. Dia bersara bila gagal mendapat kelulusan parlimen utk keluar dari EU, setelah mencuba 3 kali. Dgn lain perkataan, dah kena 0-3. Boris Johnson dipilih mengetuai parti… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Cikgu Kejora masih lagi tersenyum seorang diri
Teringat akan si tua Gora..yg begitu dengki & iri
Mmg gelagat badut tua tu, lucunya tidak terperi
Kpd Irah pasal hal peribadi..surat rasmi dia beri
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Adakah Irah akn ttp setia, dgn cinta yg bersemi
Di mana suara cinta sering muncul dalm pntun
Atau, Irah akn prcaya, kpd sepucuk surat rasmi
Yg dtg nya, dari seorang tua badut mcm kartun
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

TOM CAT THE CLOWN AG…..THE GOAL KEEPER…… Adelina Cedera Kerana Terkena Asid Bukan Mati Didera, Suspek Dilepaskan, MP PH Ditipu Peguam Negara.. Seorang majikan yang dibebaskan setelah tuduhan mendera sehingga menyebabkan kematian pembantu rumahnya ditarik balik oleh pendakwa raya tidak akan berdepan dengan sebarang tindakan lanjut, kata peguamnya. Anbananthan Yathiraju berkata, Jabatan Peguam Negara mengesahkan tidak berhasrat mengkaji semula pengguguran tuduhan itu terhadap anak guamnya Ambika MA Shan. Pada 18 April lalu, Mahkamah Tinggi Pulau Pinang membebaskan Ambika daripada tuduhan mendera sehingga menyebabkan kematian warga Indonesia Adelina Jerima Sau yang dipaksa tidur di luar rumah dengan anjing. Mahkamah memutuskan demikian… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Ntah knapa fikiran abg ini, asyik jauh melayang
Bila tringat Irah nangis mata ini tk dpt nak lelap
Usahlah dibuang airmata mu adinda ku sayang
Klu dkat, pipi Irah yg basah tu pasti abg akn lap
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

LION BLACK
Guest
LION BLACK

Bersabarlah saudara,doakan kesejahteraan dia,

itulah dinamakan “roh cinta abadi”

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Salam Lion Black, geng pnji hitam tntera Mahdi
Nmpak sdr dah ok, awal komen spt mabok todi
Trima kasih krna..mndoakan Irah..sdr juga sudi
Mmg..Kejora akan terus pelihara cinta yg abadi
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

UNDILAH GS UNTUK PEMBANGUNAN NEGARA Hapus tol: Cadangan menang-menang dari PAS PENEGASAN Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa pemansuhan tol mustahil dilaksanakan atas alasan hutang negara; menjadi senarai terbaharu Manifesto PH yang gagal ditunaikan. Malah, kenyataan beliau menyanggahi komitmen para pimpinan PH yang menjadikan perkara tersebut modal kempen pada PRU14. Bahkan terdahulu, Menteri Kewangan, Lim Guan Eng sebelum PRU14 lagi begitu yakin dan tegas untuk tol dihapuskan sekiranya PH menerajui Kerajaan Persekutuan. Kini rakyat semakin merasai harapan yang kian terburai musnah oleh janji-janji manis penuh kepalsuan dan pembohongan diulit pelbagai alasan. Semua kegagalan ini di sisi rakyat adalah pengkhianatan… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH PEROSAK NEGARA Dendam Peribadi Mahathir Yang Membuat Rakyat Menderita Isu 1MDB sengaja di jadikan senjata sebagai โ€˜character assissinationโ€™ pemimpin BN dalam bentuk fitnah yang cukup kejamโ€ฆ Tertekan dengan keadaan krisis ekonomi dunia, rakyat yang sedang di himpit dengan kos sara hidup waktu itu, di hasut dengan dakyah segala keperitan yang di alami adalah kerana berlakunya salah laku pemimpin BN ketika ituโ€ฆ Fitnah pun di taburkan dengan memberi gambaran, pemimpin bermewah2 dengan duit rakyat tetapi rakyat di biarkan terkapai2โ€ฆ Termakan dengan hasutan dan fitnah, maka berlaku tsunami politik di PRU 14 dan kerajaan BN berjaya di tumbangkan dengan kuasa rakyatโ€ฆ… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

SIAPA SEBENARNYA MAHA KLEPETROKRASI YANG DIANGGAP SUCI SEBENARNYA? Kepada Yang Buta Sejarah, TNB Dan Mahathir? Bagi generasi muda yang lahir selepas dekad 1990-an, kisah seluruh Semenanjung Malaysia pernah bergelap tanpa elektrik atau disebut blackout mungkin tidak diketahui atau langsung tidak diambil peduli! Peristiwa hitam tersebut yang didakwa banyak pihak sebagai sabotaj akibat konspirasi perdana menteri waktu itu, Datuk Seri (kini Tun) Dr. Mahathir Mohamad dalam usaha sengaja aibkan imej Tenaga Nasional Berhad (TNB). Komplot jahat itu turut diakui bekas Pengerusi Eksekutif TNB, Allahyarham Tan Sri Ani Arope yang mengesahkan pelan blackout seluruh semenanjung pada 1992 bertujuan untuk mewujudkan Penjana Tenaga… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PIJI SOTONG AKITEK MANIFESTO PH…… Terima Kasih Tun Mahathir……. Tindakan Tun Mahathir melantik Latheefa Koya secara unilateral adalah sangat tepat. Perdana Menteri harus mempunyai kuasa membuat keputusan kerana akhirnya beliau yang bertanggungjawab atas pelantikan tersebut. Cadangan dibawa masuk ke jawatankuasa pilihan khas Parlimen dan sebagainya hanya akan menambah birokrasi. Akhirnya Ahli Parlimen terbabit juga akan menggunakan kuasa mereka untuk โ€œdealโ€ dengan kehendak Perdana Menteri. Mahathir ketika dewasa adalah seorang yang sukar bertolak ansur;. apatah lagi Mahathir ketika tua. Biarlah Nik Nazmi sahaja yang beria-ria dengan petisyen menyingkirkan Latheefa. Kita akan hakimi Latheefa setelah melihat sejauh mana kemampuan beliau bertindak ke… Read more »

John Doe
Guest
John Doe

Kalau PM Malaysia semasa APEC 2020 adalah seorang peliwat, maka urusetia hanya akan punya satu pesanan pendek sahaja kepada semua tetamu iaitu; ‘kalau sabun jatuh jangan kutip’. Kah kah kah. Pak Budin, tolong sampaikan kepada Pak Sheikh yang Tun dah kata dia tak akan turun sebelum APEC 2020. So, kalau Pak Sheikh mahu menjadi PM semasa APEC 2020, maka Pak Sheikh perlu laksanakan geraknya segera, selepas 8 Mei 2020. Sampaikan juga kepada Pak Sheikh bahawa 313 anak-anak bangsa Melayu dari kalangan penyokong dan pendokong Tun telah bersedia untuk menyambut seruan Tun apabila Tun membuat seruannya, dan Tun hanya akan membuat… Read more »

LION BLACK
Guest
LION BLACK

salam saudara John.Semakin jelas sekali keghairahan dan kerakusan golongan ini dalam merencanakannya. Saya yakin teori “Perang Klimak” berfakta saudara akan menjadi kenyataan pada Mei nanti.

sama-sama kita tunggu!

anonymous
Member
anonymous

Kamu pon percaya temberang Ostaz Albodoo….kikikik…madey sudah lemah…madey terpaksa tunduk kpd cina komunis…jepon pon tak pedulikan madey…

Perang klimaks tiada kaitan dgn politik malaysia…

anonymous
Member
anonymous

Jon Al Bodoo kamu ostaz temberang…anwar mangsa fitnah..madey sudah dibenci ramai rakyat kerana kuat menipu…..merata prk madey kalah…ostaz jon albodoo bau hancing…

Lagi lama madey pm lagi punah PH….madey sudah tua dah hilang bisa tapi masih kuat kencing kencing kerana kroni dan anak branak….

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Sini 11:50 pm..rasanya US kini pgi, hmpir jam 9
Pjam celik pjam celik, prknalan kita dkt 8 bulan
Abg harap diri Irah tidak lah lagi dlm kesugulan
Tmpuhilah hdup di rntau org, dgn pnuh kckalan
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

LION BLACK
Guest
LION BLACK

Amin,sama-sama kita doakan.Perkara yang baik
(fisabilillah-mencari ilmu)

LION BLACK
Guest
LION BLACK

TUN IALAH INSAN YANG DIPILIH TUHAN,SEBAGAI KUASA PENAMPAN
KEPADA KEBANGKITAN KADER-KADER DAJJAL DI ASIA TENGGARA!

COBA DAN TERUS COBA BUDIN DENGAN POSTING KAMU!
PASTI BALASAN TUHAN AMAT PEDIH!
HANYA MASA MENENTUKAN!

YANG PASTI SEMUANYA AKAN TEWAS!

muafakat nasional
Guest
muafakat nasional

Tiada beza apa pun diantara bekas banduan pesalah liwat dgn mahathir perompak sebenar harta negara. Kedua2 sama culprit yg menhahanamkan negara. Mahathir merompak harta negara mengkayakan anak2 dsn kroni,,anuar menhahanamkan negara dsn bagsa dgn menggadai negara kpd cina kafir demi kuasa. Demi kuasa,,pkr sanggup gadai maruah perjuangan demi mengangkat kaki jubur untuk jadi pm,,bakal pm 8 amak belaan mahathir pun kaki jubur,,pkr kaki dikepalai kaki jubur. So,,apa beza anwar dgn mahathir? Kedua2 adalah manusia hipokrit…

muafakatbontot
Guest
muafakatbontot

Tu dia sekor lagi yg cakap melalui bontot
Ramai betul kaki bontot…
Hihihi

muafakatkotebontot
Guest
muafakatkotebontot

yeah ho,simuafakat nasional tu sendiri kaki tadah jubo,dok kutuk orang,dia sendiri mengerang sakan,bila bontot di hentam Awang Hitam(kejora)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Tun atau Nuar PM, bgi rkyt, adalah prkara biasa
Rkyat menolak PH tak brkaitan peralihan kuasa
Tpi kena kncing janji PRU14 itu rkyat sgt terasa
2023, PH kluarlah dr Putrajaya, rkyat akn paksa
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

LION BLACK
Guest
LION BLACK

MEROYANLAH KEJORA SAMPAI 3 TAHUN LAGI

BN DAH MASOK LONGKANG!

Anonymous
Guest
Anonymous

Lion Black @ Gora 11:32 pm,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Cakap tu biarlah brfakta, wahai Gora kongkang
Bukan ke dah 5 PRK, dimenangi pembangkang
Kemarahan rkyat, terhadap PH, tk dpt dikekang
Kita tngok pula nnti PRU-15..siapa ke longkang
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Belajar le Tok Gora..mnghadapi realiti knyataan
Apa impak 5 PRK, pmbgkng tewaskan kerajaan
Rkyat disogok, dgn brmcm dedak dan penajaan
Namun rakyat tetap memilih BN tanpa paksaan
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

LION BLACK
Guest
LION BLACK

aku bukan Tok Gora lah,aku sendiri tak kenal sappa Tok Gora tu,aku rakan kau lah,

kau tak perasankah,tadi tu aku buat lawak

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Sidang prtama APEC di sini, ialah pada th 1998
Kdua2 Tun & Nuar saling digmit knangan silam
Mcm mana buat pun, dndam psti akn trsimpan
Tahun itu lah ke mhkamah dibawa usung tilam
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

anonymous
Guest
anonymous

jangan la sebot tilam tu,aku dah “berahi thp 4”

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

LEBAI KADOK LALOK TAK PERCAYA YANG INI…….. Kit Siang Says Mahathirโ€™s Financial Scandals Cost Malaysia RM100 Billion……. In February 2013, Lim Kit Siang said Tun Dr Mahathir Mohamadโ€™s financial scandals cost Malaysia RM100 billion and that if Pakatan โ€˜capturesโ€™ Putrajaya then a RCI must be set up to investigate Mahathirโ€™s financial scandals in his 22 years as Prime Minister. A year ago Pakatan did capture Putrajaya but Kit Siang has still not set up the RCI to investigate Mahathirโ€™s RM100 billion financial scandals as promised. Has Kit Siang done a U-turn again? 47-Day Countdown to 13GE โ€“ RCI into the… Read more »