AZMIN BELUM BOLEH BERSYUKUR LAGI, NAMANYA TIDAK DIBERSIHKAN PUN OLEH PEGUAM NEGARA

Sebaik diumumkan tiada pendakwaan terhadapnya, Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Azmin Ali lantas memanjatkan rasa syukur kerana pihak berkuasa telah membersihkan namanya.

Katanya, sejak dari awal beliau konsisten mengatakan video tersebut adalah komplot untuk memusnahkan kerjaya politiknya dan tidak pernah ragu bahawa keadilan akan ditegakkan.

“Saya sudah membaca kenyataan Peguam Negara Tommy Thomas berkenaan video fitnah terhadap saya. Segala puji bagi Allah kerana membolehkan kebenaran mengatasi kejahatan dan walaupun saya dibersihkan sepenuhnya, saya berdoa tiada lagi yang akan menghadapi politik keji seperti ini,” kata Timbalan Presiden PKR itu dalam kenyataannya.

Peguam Negara Tommy Thomas hari ini berkata, tiada pertuduhan akan dibuat dalam kes video intim kontroversi, yang dipercayai merujuk kepada video yang mengaitkan Azmin dengan bekas ketua Pemuda PKR Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz.

Thomas dalam kenyataan berkata, ini kerana pakar forensik AS “gagal” mengenal pasti individu dalam video berkenaan kerana resolusinya yang rendah atau gambarnya kabur.

“Laporan bebas oleh pakar forensik Amerika Syarikat mengesahkan dapatan CyberSecurity, antara lainnya, ‘kegagalan untuk mengenalpasti individu-individu di dalam video tular tersebut adalah disebabkan resolusi yang rendah dan kualiti video-video dan rangka (frames) video yang sedikit untuk membolehkan suspek dilihat dengan jelas,” katanya.

Berdasarkan kenyataan Peguam Negara itu, sebenarnya adalah tanggapan syok sendiri Azmin saja yang mengatakan dirinya telah dibersihkan daripada skandal hubungan sejenis dengan Haziq.

Peguam Negara sama sekali tidak membersihkan namanya, kecuali hanya mengatakan pendakwaan tidak dapat dilakukan kerana gambar Azmin dalam video itu dikatakan kabur lantaran resolusinya yang rendah.

Peguam Negara tidak menyebut langsung bahawa pelaku dalam video tersebut bukan Azmin sebagaimana yang dipercayai oleh majoriti rakyat Malaysia yang sudah menontonnya.

Juga tidak disebut bahawa video itu bukan asli atau semuanya adalah fitnah terhadap Azmin. Yang disebut cuma gambarnya saja yang kabur.

Bagi mereka yang telah menonton klip video tersebut, kenyataan Peguam Negara adalah lawak jenaka era Malaysia Baru yang berperdana-menterikan PM7, tetapi jiwa dan hatinya saling tak tumpah seperti PM4 dahulu.

Rata-rata berpendapat, video tersebut adalah jelas dan sukar untuk menidakkan ianya bukan Azmin, malah budak belum bersunat pun jika menontonnya akan dapat melihat persamaan dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi yang gambarnya selalu mereka tonton dalam televisyen.

Sehubungan itu, ramai yang percaya kenyataan Peguam Negara tentang tiadanya pendakwaan terhadap Azmin adalah skrip yang sudah disediakan oleh pihak yang memang sejak awal mahu melindungi Timbalan Presiden PKR itu.

Kata mereka, jika suara Najib Razak dapat dikenalpasti dengan mudah dalam rakaman audio yang diperdengarkan kepada media oleh SPRM baru-baru ini, maka agak mustahil muka dan wajah Azmin tidak dapat dikenali dalam video hubungan seks sejenisnya dengan Haziq, termasuk dalam versi HD yang turut disebarkan.

Selain itu, kenyataan Tommy Thomas berhubung tiada pendakwaan itu juga tidak menyentuh langsung tentang pengakuan Haziq sebelum ini bahawa beliaulah lelaki dalam video tersebut dan pasangan seks sejenisnya tidak lain tidak bukan adalah Azmin.

Kenapa pengakuan Haziq tidak diambil kira dan tiada pendakwaan diputuskan hanya berdasarkan dapatan dalam video saja?

Bukankah dalam kes liwat 1 yang melibatkan Anwar Ibrahim, walaupun beliau dibebaskan akhirnya di peringkat Mahkamah Persekutuan, pertuduhan kepada bekas TPM itu hanya bersandarkan pengakuan Azizan Abu Bakar?

Secara kebetulan, kedua-dua kes – liwat 1 dan kes seks sejenis Azmin – berlaku di era PM4 dan PM7 iatu orang yang sama menjadi Perdana Menteri, cuma kepentingannya saja yang berbeza dalam kedua-duanya.

Untuk itu, Azmin sebenarnya belum dibebaskan sepenuhnya lagi, sebaliknya beliau cuma dibebaskan buat sementara saja atau sekurang-kurangnya selagi Tun Mahathir masih menjadi Perdana Menteri atau sehingga kesetiaannya tidak berkurangan kepada Perdana Menteri yang sudah berusia 94 tahun itu.

Apalagi, dalam kenyataan Peguam Negara itu juga menyebut – penyiasatan boleh dibuka semula jika dan apabila keterangan baru diperolehi yang memberi erti kes tidak ditutup sepenuhnya.

Ini sekaligus menyebabkan kesangsian rakyat terus berkembang mengenai keputusan Peguam Negara dan menjadi perbualan yang tidak bertitik.

Makna kata, Azmin belum boleh bersyukur sepenuhnya lagi buat masa ini, apa lagi jika mahu memotong pulut kuning berikutan keputusan Peguam Negara itu.

Beliau bukan saja tidak dibersihkan dalam erti kata sebenar, malah nyawa politiknya lebih terpenjara dalam poket Tun Mahathir. (ShahbudinHusin 10/01/2020)

Kongsikan artikel ini
Updated: 10 January 2020 — 8:22 am

147
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
ssssOthman AhmadAnonymousWau BuleMAHATHIRVSANWAR Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
ssss
Guest
ssss

babil academy the team advanced for developers website and programs and systems babil

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stop those silly ugly acrobatic running away from the main issue.

Where is the date & time for our face-to-face JB showdown, boy – why keep on nagging like a gay slut…where is the date & time, where is it..ARE YOU GETTING WET PISSING, SCARED, BOY…….??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Sorry punk,

There’s no such thing as Pantun in English. Pantun is exclusively Malay’s.

Pantun ada nilai bahasa tinggi, beradab, ada rangkap pembayang dan rangkap maksud. Rangkapnya pula tidak berjela-jela sampai terkeluar ring masuk longkang, fahammmmmm……!!

PANTAToon yg kau tonggengkan, apa ada…..??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!
Cikgu my foot….!!
That’s kentoot…!!

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

So, let’s go straight to the point….

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, mana dia ..mana dia..mana dia..takut kerrr……??

Anonymous
Guest
Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Suman mmg tk boleh mkn..cikgu Kejora bistari
Tk mmpu dijwb beratus pntun BI yg Kejora beri
Dia tk reti buat, wlau puas, dikelebek dictionary
Pilihan yg Suman ada, hnya lah belah cabut lari
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

So, mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, mana tarikh & masa itu, takut kerr……??

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Old bloody idiot Wk Suman is the son of a bitch
To wallop this skunk..Kejora, is looking forward
All are boasting from Suman’s words or speech
Actually this old cow is a helpless lame coward
🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Wow..pntun dlm BI..bgai gunung brapi meletus
Melopong terkedu lah Suman kedi jubor ketuat
Cikgu Kejora udah cipta & karang beratus-ratus
Suman bngap bahallol, satu pun tk mmpu buat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stop those silly ugly acrobatic running away from the main issue.

Where is the date & time for our face-to-face JB showdown, boy – why keep on nagging like a gay slut…where is the date & time, where is it..ARE YOU GETTING WET PISSING, SCARED, BOY…….??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stop those silly ugly acrobatic running away from the main issue.

Where is the date & time for our face-to-face JB showdown, boy – why keep on nagging like a gay slut…where is the date & time, where is it..ARE YOU GETTING WET PISSING, SCARED, BOY…….??

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman is now blank..he got nothing, to scratch
Unlike Kejora who resemble a bright columnist
It’s just like Suman’s mum’s pussy be stretched
And all the way, in-out, goes the Benggali penis
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman terus mnghadapi tekanan yg amat perit
Pantun dlm BI msuk, bgaikan bala yg menimpa
Dibuat bodoh, org citer, mak dia kna tutoh burit
Punya lah bacul dayus, tk tau Suman nk jdi apa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stop those silly ugly acrobatic running away from the main issue.

Where is the date & time for our face-to-face JB showdown, boy – why keep on nagging like a gay slut…where is the date & time, where is it..ARE YOU GETTING WET PISSING, SCARED, BOY…….??

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian Suman bapok kedi, dilahir terencat akal
Bila tua..mati pucuk, pelir mampos cacat kekal
Dia nak ke medan perang..tapi tak cukup bekal
Lwn pntun pun kalah camner nk brentap fizikal
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃
Senang saja..nak perambat, Suman lembu sapi
Tidak payah nak teruk2, santau atau ilmu jampi
Kejora tahu kelemahan ini macai tali barut DAP
Bagi kt dia pantun dlm BI, terus dia akn menepi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stop those silly ugly acrobatic running away from the main issue.

Where is the date & time for our face-to-face JB showdown, boy – why keep on nagging like a gay slut…where is the date & time, where is it..ARE YOU GETTING WET PISSING, SCARED, BOY…….??

Anonymous
Guest
Anonymous

🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛
Suman tried to act as lion, but, he is a millipede
For days Kejora cursed, the old goon kept quiet
He didn’t respond, being labeled dumb & stupid
Simply becoz, old Suman, is a damn blooy idiot
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Pntun BI ni, Kejora tujukan dekat Suman keldai
Kajora nak uji, kepandaian, Suman jubor ketuat
Suman bingai..kau selalu mengaku, diri pandai
Nak mintak, satu rangkap pntun BI, blh ke buat?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman tua kedi, lahir dari puki hina punya lubok
Puki mak dia dulu..brtukar2 btg pelir msuk tbuk
Dgn pantun, Kejora nk ajar Suman anjing dubok
Ini, semntara dia nk kena Kejora pnya pnumbok
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kemain Suman kedi..Kejora ni dia mau gempar
Kucing tua cuba nk acah singa yg sedang lapar
Kalau terjumpa, sah dia akan makan penampar
Lps tu mulut Suman tu, Kejora nak suap selipar
👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!
Cikgu my foot….!!
That’s kentoot…!!

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Dah jdi mcm2 budak2 kecik je dia..Suman kera
Hal ‘tense’ yg kecik tu pun dia mahu ambik kira
Dia dah tak tau cara..nak kenakan cikgu Kejora
Sbb PH tk lama nak tumbang, dia bersedih lara
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ewah, kemain lagi..si bapok tua Suman goblok
Biasa le tu, dlm gopoh, sepatutnya ‘had locked’
Kt Tanjung Piai, parti PH rakyat dh tak kebuloq
Suman lari lintang pukang, nk kena rabut teloq
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaahhhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora berauta konon….Tiba masa nanti, akn sampai lah cg Kejora ke sana – my foot…!!

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk begitu bagai si pengecut mati beragan cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Oh..masih bernyawa, Wak Suman roti seri kaya
Kt blog lain kmain celupar, tpi di sini muka toya
Budin pun, dh nmpak, yg PH kini dalam bahaya
Tak ada kah Wak nak komen, pasal Tipah Koya
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Msih nak buat lwk lgi..Suman bapok telur laboh
Dia mcm watak Hj Bakhil dalam citer Labu Labi
Nk gaduh..tak perlu lah kita nl buat ‘sure heboh’
Tiba masa nanti, akn smpai lah cg Kejora ke JB
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Waah..masih hidup lagi Seman kedi telur lanjut
Dah habiskah bahan modal untuk nk jual fitnah
Kejora akan sampai ke JB nanti, cara mengejut
Bersedia sajalah Wak utk mnyembam ke tanah
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman is now blank..he got nothing, to scratch
Unlike Kejora who resemble a bright columnist
It’s just like Suman’s mum’s pussy be stretched
And all the way, in-out, goes the Benggali penis
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman terus mnghadapi tekanan yg amat perit
Pantun dlm BI msuk, bgaikan bala yg menimpa
Dibuat bodoh, org citer, mak dia kna tutoh burit
Punya lah bacul dayus, tk tau Suman nk jdi apa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Dah jdi mcm2 budak2 kecik je dia..Suman kera
Hal ‘tense’ yg kecik tu pun dia mahu ambik kira
Dia dah tak tau cara..nak kenakan cikgu Kejora
Sbb PH tk lama nak tumbang, dia bersedih lara
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ewah, kemain lagi..si bapok tua Suman goblok
Biasa le tu, dlm gopoh, sepatutnya ‘had locked’
Kt Tanjung Piai, parti PH rakyat dh tak kebuloq
Suman lari lintang pukang, nk kena rabut teloq
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian Suman bapok kedi, dilahir terencat akal
Bila tua..mati pucuk, pelir mampos cacat kekal
Dia nak ke medan perang..tapi tak cukup bekal
Lwn pntun pun kalah camner nk brentap fizikal
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

So, mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, takut ker……??

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Old bloody idiot Wk Suman is the son of a bitch
To wallop this skunk..Kejora, is looking forward
All are boasting from Suman’s words or speech
Actually this old cow is a helpless lame coward
🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Wow..pntun dlm BI..bgai gunung brapi meletus
Melopong terkedu lah Suman kedi jubor ketuat
Cikgu Kejora udah cipta & karang beratus-ratus
Suman bngap bahallol, satu pun tk mmpu buat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, takut ker……??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Oh yeah….so, mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, takut ker……??

Anonymous
Guest
Anonymous

🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃
Senang saja..nak perambat, Suman lembu sapi
Tidak payah nak teruk2, santau atau ilmu jampi
Kejora tahu kelemahan ini macai tali barut DAP
Bagi kt dia pantun dlm BI, terus dia akn menepi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, takut ker……??

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian Suman bapok kedi, dilahir terencat akal
Bila tua..mati pucuk, pelir mampos cacat kekal
Dia nak ke medan perang..tapi tak cukup bekal
Lwn pntun pun kalah camner nk brentap fizikal
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛
Suman tried to act as lion, but, he is a millipede
For days Kejora cursed, the old goon kept quiet
He didn’t respond, being labeled dumb & stupid
Simply becoz, old Suman, is a damn blooy idiot
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Pntun BI ni, Kejora tujukan dekat Suman keldai
Kajora nak uji, kepandaian, Suman jubor ketuat
Suman bingai..kau selalu mengaku, diri pandai
Nak mintak, satu rangkap pntun BI, blh ke buat?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Sorry punk,

There’s no such thing as Pantun in English. Pantun is exclusively Malay’s.

Pantun ada nilai bahasa tinggi, beradab, ada rangkap pembayang dan rangkap maksud. Rangkapnya pula tidak berjela-jela sampai terkeluar ring masuk longkang, fahammmmmm……!!

PANTAToon yg kau tonggengkan, apa ada…..??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Stra8ght to the point….

mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??

Kenapa senyap, takut ker……??

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman tua kedi, lahir dari puki hina punya lubok
Puki mak dia dulu..brtukar2 btg pelir msuk tbuk
Dgn pantun, Kejora nk ajar Suman anjing dubok
Ini, semntara dia nk kena Kejora pnya pnumbok
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kemain Suman kedi..Kejora ni dia mau gempar
Kucing tua cuba nk acah singa yg sedang lapar
Kalau terjumpa, sah dia akan makan penampar
Lps tu mulut Suman tu, Kejora nak suap selipar
👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4 p/raya kecil-kecilan kacang putih keciput yg sikit pun tak menjadi kudis menggugat kekuasaan Kerajaan Pusat & Negeri PH pimpinan Tun Mahathir. Ujung2 Tun jugak yg masih memerintah.

Teruslah berangan mat jenin dan bernasib lebai malang dan terjun dgn labu2nya, hai si luncai-luncai hancai bocai…..!!

ps:
– Najib yg kuat sumpah dah kena makan sesumpah tunggu masuk jel.
– Nuwar pulak takut sumpah dan tak rela dipoligraf test. 4 kali pimpim pembangkang, semuanya kandas tewas.

He he he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Zaman Tun, Tun memimpin & memerintah.
Zaman Tun Dol, budak2 di tingkat 4.
Zaman Najib, Borosmah jelmaan Rosmelda Rakus.
Zaman Anwar, berangan menanti terus menanti dgn 13% saja Melayu sokong sampai si sotong pun dah merajuk jadi tambah lembik menanti.

He he he he

Anonymous
Guest
Anonymous

🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃
Senang saja..nak perambat, Suman lembu sapi
Tidak payah nak teruk2, santau atau ilmu jampi
Kejora tahu kelemahan ini macai tali barut DAP
Bagi kt dia pantun dlm BI, terus dia akn menepi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

English my foot…..!!

Reply
10 January 2020 6:15 pm
Anonymous
Anonymous
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Dah jdi mcm2 budak2 kecik je dia..Suman kera
Hal ‘tense’ yg kecik tu pun dia mahu ambik kira
Dia dah tak tau cara..nak kenakan cikgu Kejora
Sbb PH tk lama nak tumbang, dia bersedih lara
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ewah, kemain lagi..si bapok tua Suman goblok
Biasa le tu, dlm gopoh, sepatutnya ‘had locked’
Kt Tanjung Piai, parti PH rakyat dh tak kebuloq
Suman lari lintang pukang, nk kena rabut teloq
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian Suman bapok kedi, dilahir terencat akal
Bila tua..mati pucuk, pelir mampos cacat kekal
Dia nak ke medan perang..tapi tak cukup bekal
Lwn pntun pun kalah camner nk brentap fizikal
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Dah lebih 8 tahun kau buat cerita konon aku dan Tun Mahathir dah terlantar dalam wad & dah nak mamposs, tapi kenyataannya kami masih sihat wal afiat.

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk ankaww bagai si pengecut mati beragan, cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Oh..masih bernyawa, Wak Suman roti seri kaya
Kt blog lain kmain celupar, tpi di sini muka toya
Budin pun, dh nmpak, yg PH kini dalam bahaya
Tak ada kah Wak nak komen, pasal Tipah Koya
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Msih nak buat lwk lgi..Suman bapok telur laboh
Dia mcm watak Hj Bakhil dalam citer Labu Labi
Nk gaduh..tak perlu lah kita nl buat ‘sure heboh’
Tiba masa nanti, akn smpai lah cg Kejora ke JB
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Waah..masih hidup lagi Seman kedi telur lanjut
Dah habiskah bahan modal untuk nk jual fitnah
Kejora akan sampai ke JB nanti, cara mengejut
Bersedia sajalah Wak utk mnyembam ke tanah
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛
Suman tried to act as lion, but, he is a millipede
For days Kejora cursed, the old goon kept quiet
He didn’t respond, being labeled dumb & stupid
Simply becoz, old Suman, is a damn blooy idiot
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Pntun BI ni, Kejora tujukan dekat Suman keldai
Kajora nak uji, kepandaian, Suman jubor ketuat
Suman bingai..kau selalu mengaku, diri pandai
Nak mintak, satu rangkap pntun BI, blh ke buat?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Sorry punk,

There’s no such thing as Pantun in English. Pantun is exclusively Malay’s.

Pantun ada nilai bahasa tinggi, beradab, ada rangkap pembayang dan rangkap maksud. Rangkapnya pula tidak berjela-jela sampai terkeluar ring masuk longkang, fahammmmmm……!!

PANTAToon yg kau tonggengkan, apa ada…..??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4 p/raya kecil-kecilan kacang putih keciput yg sikit pun tak menjadi kudis menggugat kekuasaan Kerajaan Pusat & Negeri PH pimpinan Tun Mahathir. Ujung2 Tun jugak yg masih memerintah.

Teruslah berangan mat jenin dan bernasib lebai malang dan terjun dgn labu2nya, hai si luncai hancai bocai…..!!

ps:
– Najib yg kuat sumpah dah kena makan sesumpah.
– Nuwar pulak takut sumpah dan tak rela dipoligraf test.

He he he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Dah lebih 8 tahun kau buat cerita konon aku dan Tun Mahathir dah terlantar dalam wad & dah nak mamposs, tapi kenyataannya kami masih sihat wal afiat.

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk ankaww bagai si pengecut mati beragan, cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tiba masa nanti, akn sampai lah cg Kejora ke sana – my foot…!!

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk begitu teruk sekali bagai si pengecut mati beragan cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman tua kedi, lahir dari puki hina punya lubok
Puki mak dia dulu..brtukar2 btg pelir msuk tbuk
Dgn pantun, Kejora nk ajar Suman anjing dubok
Ini, semntara dia nk kena Kejora pnya pnumbok
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kemain Suman kedi..Kejora ni dia mau gempar
Kucing tua cuba nk acah singa yg sedang lapar
Kalau terjumpa, sah dia akan makan penampar
Lps tu mulut Suman tu, Kejora nak suap selipar
👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Dah jdi mcm2 budak2 kecik je dia..Suman kera
Hal ‘tense’ yg kecik tu pun dia mahu ambik kira
Dia dah tak tau cara..nak kenakan cikgu Kejora
Sbb PH tk lama nak tumbang, dia bersedih lara
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ewah, kemain lagi..si bapok tua Suman goblok
Biasa le tu, dlm gopoh, sepatutnya ‘had locked’
Kt Tanjung Piai, parti PH rakyat dh tak kebuloq
Suman lari lintang pukang, nk kena rabut teloq
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Suman tua kedi, lahir dari puki hina punya lubok
Puki mak dia dulu..brtukar2 btg pelir msuk tbuk
Dgn pantun, Kejora nk ajar Suman anjing dubok
Ini, semntara dia nk kena Kejora pnya pnumbok
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kemain Suman kedi..Kejora ni dia mau gempar
Kucing tua cuba nk acah singa yg sedang lapar
Kalau terjumpa, sah dia akan makan penampar
Lps tu mulut Suman tu, Kejora nak suap selipar
👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk begitu teruk sekali bagai si pengecut mati beragan cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Dah jdi mcm2 budak2 kecik je dia..Suman kera
Hal ‘tense’ yg kecik tu pun dia mahu ambik kira
Dia dah tak tau cara..nak kenakan cikgu Kejora
Sbb PH tk lama nak tumbang, dia bersedih lara
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Othman Ahmad

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Reply

10 January 2020 2:38 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ewah, kemain lagi..si bapok tua Suman goblok
Biasa le tu, dlm gopoh, sepatutnya ‘had locked’
Kt Tanjung Piai, parti PH rakyat dh tak kebuloq
Suman lari lintang pukang, nk kena rabut teloq
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he he

Keratan PANTAToon sembrono asal bunyi hujung2 sama….

The smashes from Kejora, TN’s unable to block
But instead the words from TN, Kejora had lock

…..”Kejora had lock”.

Wtf, is that English….??

English my foot…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MENTERI PELAJARAN Berita yg amat mengGUMBIRAkan…Tun akan memangku jawatan itu kerana stok yg ada (baik PH maupun Pembangkang Bangang) tidak ada satu pun berkemampuan. Lagipun, jawatan ini pernah disandang Tun dari 1974~1978) ketika era Tun A Razak & Tun Hussein Onn. Tak kisahlah – Tun nak pangku ker nak peluk ker, nak dukung ker, atau nak gendong ker, asalkan bukan spesi tak tau malu masuk bakul macam cikgundu Kejora, sudah ler – SELISIH YOU…..!! Btw, mana tongGENG NAJIB, NAJIB BINI ROSMAH, MVA, KEJORA or whatso ever. All along, they’ve been copypasting junky stuff from junky bloggers & spewing those bullshit… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Oh..masih bernyawa, Wak Suman roti seri kaya
Kt blog lain kmain celupar, tpi di sini muka toya
Budin pun, dh nmpak, yg PH kini dalam bahaya
Tak ada kah Wak nak komen, pasal Tipah Koya
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Msih nak buat lwk lgi..Suman bapok telur laboh
Dia mcm watak Hj Bakhil dalam citer Labu Labi
Nk gaduh..tak perlu lah kita nl buat ‘sure heboh’
Tiba masa nanti, akn smpai lah cg Kejora ke JB
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Waah..masih hidup lagi Seman kedi telur lanjut
Dah habiskah bahan modal untuk nk jual fitnah
Kejora akan sampai ke JB nanti, cara mengejut
Bersedia sajalah Wak utk mnyembam ke tanah
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Dah lebih 8 tahun kau buat cerita konon aku dan Tun Mahathir dah terlatat dalam wad & dah nak mamposs, tapi kenyataannya kami masih sihat wal afiat.

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk ankaww bagai si pengecut mati beragan, cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tiba masa nanti, akn sampai lah cg Kejora ke sana – my foot…!!

Kau menderita dgn keaiban bukan kepalang di atas sikap buruk begitu bagai si pengecut mati beragan cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww.
Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab takut.

Mana tarikh & masa di JB untuk kita setelkan perkara once and for all, hmmmm……??”

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4 p/raya kecil-kecilan kacang putih keciput yg sikit pun tak menjadi kudis menggugat kekuasaan Kerajaan Pusat & Negeri PH pimpinan Tun Mahathir. Ujung2 Tun jugak yg masih memerintah.

Teruslah berangan mat jenin dan bernasib lebai malang dan terjun dgn labu2nya, hai si luncai hancai bocai…..!!

ps:
– Najib yg kuat sumpah dah kena makan sesumpah.
– Nuwar pulak takut sumpah dan tak rela dipoligraf test.

He he he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MENTERI PELAJARAN Berita yg amat mengGUMBIRAkan…Tun akan memangku jawatan itu kerana stok yg ada (baik PH maupun Pembangkang Bangang) tidak ada satu pun berkemampuan. Lagipun, jawatan ini pernah disandang Tun dari 1974~1978) ketika era Tun A Razak & Tun Hussein Onn. Tak kisahlah – Tun nak pangku ker nak peluk ker ker, nak dukung ker, atau nak gendong ker, asalkan bukan spesi tak tau malu masuk bakul macam cikgundu Kejora, sudah ler – SELISIH YOU…..!! Btw, mana tongGENG NAJIB, NAJIB BINI ROSMAH, MVA, KEJORA or whatso ever. All along, they’ve been copypasting junky stuff from junky bloggers & spewing those… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖
TN tua renta, srupa bapak kmbing je mngembik
Ada kala, dia menyondol, mcm ibu babi bunting
Nk lagak juah..tk padan mati pucok pelir lembik
Bulu pelir pun putih brserabut tk prnh digunting
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Membalun org yg tak beradab mmg amat wajar
Mmg patut, depa ditibai, menyembam ke tanah
Mcm TN kera yg samseng,biadab & kurang ajar
Bila klh berhujah..dia main umpat, caci & fitnah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Mmg dia bodo bebal betul si tua TN memerang
Konon, penyokong BN di blog maya tak banyak
Dia kata, geng BN di sini, hanya Kejora seorang
Sdg kan dah 4 PRK terkini, PH teruk kna lanyak
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4 p/raya kecil-kecilan keciput yg sikit pun tak menjadi kudis menggugat kekuasaan Kerajaan Pusat & Negeri PH. Btw, mana tongGENG NAJIB, NAJIB BINI ROSMAH, MVA, KEJORA or whatso ever. All along, they’ve been copypasting junky stuff from junky bloggers & spewing those bullshit PANTAToons. Worst still, their horrendous Manglish is full load of rubbish. Henceforth, I’ll make it plain & simple bahasa Melayu befitting their typical ulu Malay education……. “Kau menderita begitu teruk sekali bagai mati beragan cakap sorang2 sampai2 memaki mencarut membogelkan diri sendiri betapa rendahnya tahap akhlak, asuhan & pendidikan angkawww. Tulahh….ajak jumpa tak mau, asyik melalut sebab… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Apalah bingai sangat Suman antik tulang reput
Tak padan dh tua..malaikat tk lama nak jemput
4 PRK tewas tu, boleh dikata, kkalahan keciput?
Agknya si tua ni serupa lembu dia mkn rumput
🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4 p/raya kecil-kecilan kacang putih keciput yg sikit pun tak menjadi kudis menggugat kekuasaan Kerajaan Pusat & Negeri PH pimpinan Tun Mahathir. Ujung2 Tun jugak yg masih memerintah.

Teruslah berangan mat jenin dan bernasib lebai malang dan terjun dgn labu2nya, hai si luncai hancai bocai…..!!

He he he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MENTERI PELAJARAN Berita yg amat mengGUMBIRAkan…Tun akan memangku jawatan itu kerana stok yg ada (baik PH maupun Pembangkang Bangang) tidak ada satu pun berkemampuan. Lagipun, jawatan ini pernah disandang Tun dari 1974~1978) ketika era Tun A Razak & Tun Hussein Onn. Tak kisahlah – Tun nak pangku ker nak peluk ker ker, nak dukung ker, atau nak gendong ker, asalkan bukan spesi tak tau malu masuk bakul macam cikgundu Kejora, sudah ler – SELISIH YOU…..!! Btw, mana tongGENG NAJIB, NAJIB BINI ROSMAH, MVA, KEJORA or whatso ever. All along, they’ve been copypasting junky stuff from junky bloggers & spewing those… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Menteri PH – Rakyat Merayu.. Enough is Enough!…….. Dahulu, ramai resah apabila menteri BN bersuara dengan kata-kata yang tidak ministerial. Setelah kerajaan bertukar, saya membayangkan kata-kata tidak ministerial seperti menteri BN dahulu tidak akan berulang lagi. Namun, ternyata bayangan saya salah. Menteri sekarang pun sama, BAHKAN lebih teruk. Ada menteri yang bercakap ikut sedap mulut tanpa memikirkan kesannya. Contohnya, ada menteri yang ‘self-rating’, minta rakyat minum sesudu minyak sawit sebelum sarapan, hendak membina kereta terbang, hendak bawa artis Korea bagi memeriahkan Tahun Melawat Malaysia 2020 dan lainnya. Kata-kata menteri sebegini membuatkan rakyat bosan. Rakyat merayu, enough is enough! Kembali semula… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MENTERI2 PH TAK PERFORM CUMA SYOK SENDIRI. ……. Menteri kat Malaysia (baca Menteri PH) setakat ni tak seorang pun yang boleh dipakai….. Buat pertama kalinya Admin melukis dalam keadaan marah yang amat sangat. Tenyeh pen pun lebih kuat dari biasa nyarik terkoyak kertas lukisan. Selama ramai tertanya-tanya kenapa industri kartun tempatan tak maju macam luar negara. Nah! Sekarang korang dah dapat jawapan depan mata kan? Tak payah la Admin nak bazir air liur explain satu². Nampak jelas kan? Admin masih bingung + bengang fikir kenapa DORAEMON? Kenapa tak Naruto? Batman? Balai seni lukis yang sepatutnya memartabatkan karya² anak tempatan boleh… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
TN dh tua kerepot, tapi akal tahap budak bocah
Dia bkn nya tau apa, pasal politik punya kancah
Bila tk mmpu jwb hujah, pribadi, dia sntuh acah
Mmg patut dia dilayan dgn bahaa kotor & lucah
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Maaflah, utk Irah tk bnyak pntun, yg abg karang
Sbb, abg kna brdepan musuh, di medan perang
Tapi hari ini hanya si tua bahalol TN memerang
Tk berani pula masuk, si tua bebal lagi seorang
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kmain, dia nak berlagak samseng, TN tua lapok
Dia tk sedar diri nya itu hanyalah pondan bapok
Dgn bahasa keji kotor, TN tu, cg Kejora hempuk
Kejora percaya, ramai yg gembira dan bertepuk
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Blog Budin kini, dah kembali kpd ketenteraman
Sbb dah tak diganggu TN sewel kera Hanuman
Kalau TN beruk tu hadir blog akn jadi tak aman
Kerna komen monyet tu serupa org tak siuman
🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Old TN’s behavior..seems to be funny and weird
His ugly face must be full of white messy beard
Whacked by Kejora, the old goon just kept quiet
The reason is..TN is a damn bloody, stupid idiot
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak atuk TN beruk 🐒 tua,

HAA HAH HAA
HOO HOH HOO
HIII HIIHH HIII
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

P/s:

Untuk semua pantun2 kat bawah tuh👇…

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Pak TN mati pucok..mak dia gatai puki, jadi liaq
Ayaq puki mak dia..asyik ja blendiaq mengaliaq
Dek lapaq butoh mak dia meghayau ke ulu iliaq
Melilau punya melilau dpt Bnggali punya peliaq
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
TN beruk jdi biol sbab dia anak haram buangan
Perangai samseng kurang ajar serupa bajingan
Dgn bahasa lucah kotor, Kejora ksi dia pnangan
Kejora prcaya ramai yg gembira bertpuk tangan
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Atuk TN kera, kurang ajar, kerana salah asuhan
Mak dia dulu..dgn Bnggali lubang puki pi tahan
Dek cemburu..dgn cgu Kejora, dia bermusuhan
Tpi, apa yg dia dapat, hnya jdi bahan belasahan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Inikah rupa org yg nk ajar kita berperangai elok
Sdg kan dia sendiri mengalahkan setan goblok
Prnah suatu masa dulu, dia raja carut dlm blog
Elok sgt klu lbng jubor dia..dgn bara api dijolok
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Tanpa Nama Binatang pukimak Beruk Tua Geng Najib, yang kena rodok Bengali keluar dia ini, pagi2 lagi cari pasal. Sudah dikasi warning berkali kali di masa yang lalu supaya jangan buat personal attacks, di buat nya juga lagi. Dia biadab dan kurang ajar sebab tak dibimbing emak bapak nya di masa kecil. Emak bapak nya over-sexed, asyik berancuk siang malam, di katil, di couch, di meja makan, di meja potong cili di dapur. Bila cili padi masuk ke pukimak dia, terjerit jerit, membikin bapak dia naik steam. Terus songket pukimak dia, batang lidi nya pulak kena cili padi, terjerit jerit… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mmg lwk giler, TN biol cakap pasal adab sopan
Lawak MEGA badut ni, mengalahkan Mt Sentul
Ini lah dia, raja mencarut dari Pakatan Harapan
Ketam tua yg ingin nak ajar anak berjalan betul
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Itu lah TN ank haram slh asuhan akhlak runtuh
Kita rasa sedih, dgn sifat buruk yg iblis ni miliki
Bodoh TN ni serupa pak dia punya kpala butoh
Busuk prangai, mcm mak dia pnya lubang puki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Entry tn Budin, kali ini, berulang pasal Mt Jemin
Kes video seks songsang tu tn Budin masih taji
Mmglah TN munafiq fasiq tu..tidak lihat cermin
Dia sendiri pun, guna bahasa lucah, kotor & keji
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Membalun org yg tak beradab mmg amat wajar
Mmg patut, depa ditibai, menyembam ke tanah
Mcm TN kera yg samseng,biadab & kurang ajar
Bila klh berhujah..dia main umpat, caci & fitnah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PEMIKIRAN BUBBLE BANGSAR KUASAI PENDIDIKAN NEGARA……. Memahami ‘pendidikan’ versi Siti Kasim…… Saya mulakan tulisan ini dengan memohon maaf. Kepada teman rapat, kawan-kawan, saudara mara, dan semua rakyat Malaysia yang telah meletakkan harapan tinggi kepada Dr Maszlee Malik ketika beliau menjadi menteri pendidikan serta pasukan beliau di Tingkat 18, Pejabat Menteri Pendidikan hampir 20 bulan yang lalu. Ramai daripadanya yang tidak sempat saya angkat telefon, tak sempat membalas pesanan Whatsapp, tak sempat memproses permohonan kemasukan sekolah berasrama penuh anak masing-masing atau pertukaran guru untuk pulang ke Kelantan. Tempoh 20 bulan terlalu singkat untuk semua harapan kalian. Saya juga ingin memohon maaf… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH PECAHKAN LAGI REKOD DUNIA DENGAN BADAN PENCEGAH RASUAH KELAS DUNIA KETIGA…..PATUTLAH EKONOMI DAN SOSIAL JAHANAM…….6 JAHANAM KUASAI NEGARA…… Two Wrongs Don’t Make A Right…… Amer Hamzah Malaysia has laws that permit wiretapping, but such laws only permit certain enforcement authorities to do that. Even then, there are strict procedures that must be complied with. No private citizen can wiretap, and no enforcement authority can wiretap without complying with the provisions of the law. In any event, any authorised or legal wiretapping made pursuant to such laws should not be disclosed to the public as it would be intended for… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anonymous kah3 dan MAHATHIRVSANWAR adalah Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama.

Tak berani pakai nama Geng Najib lagi sebab asyik di balun dan di tibai tiap kali dia keluar begitu.

Begitu lah nasib nate’ yang keseorangan di blog ini, coba pakai nama2 samaran nak tunjukkan dia ramai di sini, konon.

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Pak TN mati pucok mak dia lbng puki jadi gatal
Lalu..mak dia bagi lubang puki, Benggali sental
Bnggali tutoh, smpai bulu plir bulu puki brpintal
Itu punca..keluar anak haram TN rencat mental
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
TN lahir dari ibu pmpuan jalang, lbg puki miang
Dia tua kerepot, dh tk jauh dr kubur punya liang
Mmg nampak le sgt bapok kedi ni bodoh piang
Kepada nama samaran pulak dia prgi alih tiang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cikgu Kejora, berpantun dgn cekap dan pantas
Kemaraan dia seperti api yg tak boleh dihalang
Hujah2 bodoh TN biol, semua, hancur dicantas
Mlopong le dia, TN anak haram pmpuan jalang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Mmg dia bodo bebal betul si tua TN memerang
Konon, penyokong BN di blog maya tak banyak
Dia kata, geng BN di sini, hanya Kejora seorang
Sdg kan dah 4 PRK terkini, PH teruk kna lanyak
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH BANYAK PECAHKAN REKOD DUNIA….ANTARANYA AG YANG PALING BODOH DAN BANGANG DI DUNIA…..TAK RETI APA2 PASAL UNDANG2….. EXPOSING THE BLUR AG….. Azmi Arshad Tommy Thomas claims the image was too blur to be able to identify that it was Azmin in the sex video. The one that is blur is Tommy Thomas. (1) The videos were clear enough for everyone to positively identify it was Azmin. Even mahchais, who are totally blur, know it was Azmin Ali. (2) Tommy should tell the public what he means by not being able to positively identify the two characters in the video. According… Read more »