KENAPA TIADA YANG MENDESAK AZMIN BUAT UJIAN POLIGRAF?

Susulan tampilnya pihak tertentu, khususnya pengampu Perdana Menteri yang menggesa agar Anwar Ibrahim juga perlu menjalani ujian poligraf berikutan penuduhnya yang mendakwa diganggu secara seksual, Mohamad Yusoff Rawther telah berbuat demikian, mereka seolah-olah lupa dengan kes yang lebih penting daripada itu.

Ia tidak lain adalah kes “video Haziq” yang dikaitkan dengan Azmin Ali yang kini sudah pun berlarutan lebih enam bulan tanpa ketahuan sama ada akan dilakukan pendakwaan atau disenyapkan begitu saja.

Dalam kes tersebut, Haziq Abdullah Abdul Aziz yang mendakwa pasangannya melakukan hubungan sejenis sebagaimana tersebar dalam video itu adalah Azmin, beliau bukan saja sudah disiasat polis, malah difahamkan turut menjalani ujian poligraf.

Ia adalah bagi menentukan kebenaran atau kesahihan dakwaan yang dibuatnya terhadap Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu.

Bagaimanapun, ujian poligraf terhadap Haziq itu tidak didedahkan secara terbuka sepertimana hebohnya perihal mengenai Yusoff yang sedia melakukan ujian yang sama.

Tetapi, mereka yang rapat dengan Haziq memaklumkan ujian itu memang dilakukan keatasnya dan hasilnya difahamkan cukup positif.

Selain itu, seorang lagi Haziq iaitu Mohd Haziq Hassan Mohd Ayub yang dikaitkan dengan syarikat pelancongan yang menyaman Azmin kerana menuntut hutang sebanyak RM328,901 dan telah ditahan polis selama lima hari sebelum ini, turut sama telah menjalani ujian poligraf dengan pihak PDRM.

Haziq Hassan dikatakan ditahan polis kerana siasatan berhubung peranannya dalam menguruskan tiket perjalanan dan penginapan untuk Azmin.

Semasa ditahan dan dalam proses siasatan itu, Haziq Hassan difahamkan turut menjalani ujian poligraf untuk menentukan kebenaran dalam kata-katanya.

Hasil ujian terhadapnya juga dikatakan positif pada kadar yang tinggi.

Sebagai makluman, YHA Travel & Tours yang sebelum ini menyaman Azmin kerana menuntut tunggakan hutang RM328,901 adalah kepunyaan ibu bapa Haziq Hassan dan syarikat itu telah mengendalikan urusan tiket dan perjalanan untuk Azmin sejak lebih 20 tahun yang lalu.

Dalam saman balas terhadap YHA Travel & Tours yang menuntut hutang daripadanya, Azmin mendakwa ia mempunyai kaitan dengan konspirasi “video Haziq” yang mengaitkan dirinya.

Tuntutan balas Azmin itu juga menyatakan bahawa ibu bapa Hassan yang merupakan pemilik YHA Travel & Tours mempunyai “hubungan yang sangat rapat” dengan Presiden PKR, Anwar Ibrahim.

Mereka yang biasa dengan syarikat itu memberitahu, YHA Travel & Tours bukan saja rapat dengan Anwar, tetapi juga dengan Azmin dan hubungan perniagaan mereka telah bermula sejak lama sebelum ini.

Diberitakan hubungan itu bermula sejak Anwar memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan, manakala Azmin ketika itu adalah Setiausaha Sulit kepada Anwar.

Apa yang penting di sini, jika Yusoff sudah menjalani ujian poligraf dan daripadanya lalu timbul desakan agar Anwar perlu menjalani ujian yang sama, tetapi dalam kes Azmin, dua Haziq iaitu Haziq Abdul Aziz dan Haziq Hassan telah pun diuji dengan mesin poligraf juga.

Maka, kenapa tiada yang tampil mendesak agar Azmin lebih perlu berani menjalani ujian poligraf?

Agak-agak, jika Azmin menjalani ujian poligraf berhubung “video Haziq” itu, bagaimanakah degupan jantung, denyut nadi dan peluh memercik di tubuhnya? (ShahbudinHusin 18/12/2019)

0 0 votes
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 18 December 2019 — 7:52 pm
Subscribe
Notify of
guest
207 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Othman Ahmad
Othman Ahmad
20 December 2019 4:22 pm

Berita TERKINI….. Kejora dan yg sewaktu2 dgnnya semalam telah berdusta konon blog Kluangman tak pernah siarkan PANTAToon Kejora. Tak hal berjela-jela carutan PANTAT-PANTAToon Kejora disiarkan, tapi dek permintaan pengunjung2 lain, PANTAT-PANTAToon sialan itu kemudiannya telah dipadamkan oleh Kluangman. Hari ini Kejora tak puas hati terus melontar PANTAT-PANTAToonnya di blog Kluangman tapi malangnya pulak dahh mendapat ‘habuan bayaran cash’ dunia (semua PANTAT-PANTAToonnya hari ini dihumban ke laut dgn penuh kehinaan)… itu belum lagi balasan di alam barzakh & akhirat nanti. Saya bukan pembawa fitnah, saya ada bukti sahih. Sila kunjung blog Kluangman keluaran hari ini dgn topik…… kluangdiamond Thursday, December 19,… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:42 pm

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 22:09 Hamba kini sdg menunggu si Suman puaka Tak sabar mau cepuk, ini bapok tua bangka Inii mlm, iblis ini akan tempuhi nasib celaka Jam 23.00, meniarap le dia di Pdg Merdeka Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh Anonymous 1 February 2018 at 22:28 WAK SUMAN TEMPE…. WAK KAT MANA…WAK KAT MANA…WAK KAT MANA… WOI KELUAR LAH… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 22:33 Saya dah berada di Bangunan Sulaiman, bersebelahan Dataran Merdeka. Anonymous 1 February 2018 at 22:36 Di Pdg Merdeka,… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:07 pm
Reply to  Othman Ahmad

🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒
Kesewelan Suman kedi dah makin jelas ketara
Makin menjadi-jadi..mroyan dia, si Suman kera
Dibawa sampah sarap lagi untuk buat angkara
Tapi dia tk dpt buktikan sampah itu dari Kejora
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:07 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kesian Suman Hindu sewel, hati kudis brnanah
Rata2 dia gi slongkar blog utk cari bahan fitnah
Rasanya iblis ini akan mampos halilintar panah
Neraka lah tmpt dia..tak akan cium bau Jannah
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:08 pm
Reply to  Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora adalah juara dlm brpantun, ini milenium
Berpantun begitu kemas bagai dalm oditorium
Suman pula, bgaikan taik dia pegang dan cium
Mrata dia slongkar..cari bahan, artifak muzium
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:08 pm
Reply to  Anonymous

Ternyata Suman Hindu bapok tak punya jati diri
Dia tidak reti, nk cipta hujah perdebatan sendiri
Merata blog, dia pegi punggah & selongkar cari
Lps itu bawa sampah dri muzium punya almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:09 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg gitu lah sifat Suman hati busuk bernanah
Kerja dan hobi dia adalah mencari bahan fitnah
Sanggup diselongkar, muzium punya khazanah
Mmg patut le nanti, malekat tibai dia dlm tanah
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
20 December 2019 11:01 am
Reply to  Anonymous

EKhh elehhh, Kejora berTONGGENG PANTAToon macam bagus konon…
“Tak syok dia tk der, nak tibai pun tk terangsang
Nk terus pukul pun, spt tumbuk, batang pisang”.
———————————————————————–

Jawapan Balas Saya:
PANTAT-PANTAToon kita tak main sebab merusak keindahan seni budaya bangsa – berbudaya lucah, jijik dan kotor.

Jika Kejora bersungguh bagai dikata
Kenapa mengelak diajak berjumpa
Berdusta berhelah dibawa-bawa
Rupanya takut telor tiada

DON’T TALK COCK – JUST GIVE ME THE DATE & TIME BILA KAU SEBAGAI LELAKI BERJATI DIRI, AKAN BERSUA MUKA DGN AKU DI JB UNTUK KAU MENGULANG KATA2 BIADAB MENCARUT ENGKAU TERHADAP ALLAHYARHAM2 KEDUA ORANG TUA KU ITU……!!

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:34 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:24 Kejora.. Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26 cm Anonymous 1 February 2018 at 23:11 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:22 Kejora.. Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26 cm. Anonymous 1 February 2018 at… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:37 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 23:32 WOIII…WAK SUMAN GILO… Kahkahkah. Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:28 P E R H A T I A N : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:40 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 23:41 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Anonymous 1 February 2018 at 23:44 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola.. Anonymous 1 February 2018 at 23:45 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Replies Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:47 Kenapa kamu tak datang berjumpa saya di tengah2 Dataran… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:43 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:03 P E R H A T I A N S E M U A : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’ (untuk mudah dia kenali saya, tinggi 175.26 cm. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:05 Satu dunia boleh lihat betapa pengecut, auta, pembohong, penipu si bedebah kejora bila dia tak berani berdepan berjumpa saya face-to-face. Saya dah buat persiapan, berbelanja beratus-ratus ringgit duit… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:47 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:26 P E R H A T I A N S E M U A : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’ (untuk mudah dia kenali saya, tinggi 175.26 cm Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:32 Kejora macam Najib, berani cakap besar belakang2. Bila diajak face-to-face, haram dorang tak berani, kecut macam tak ada buah perlir. Cakap bukan main kencang lagi, siap pantatun sampah,… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:55 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 03:07 Hey bangsat, dah lebih dua jam setengah saya tercegat menunggu kamu di tengah2 Dataran Merdeka….kenapa kamu tak datang, takut ker…..??? Othaman Ahmad2 February 2018 at 03:09 Sekarang 1Malaysia & satu dunia boleh lihat betapa pengecut, auta, pembohong, penipu si bedebah kejora bila dia tak berani berdepan berjumpa saya face-to-face. Saya dah buat persiapan, berbelanja beratus-ratus ringgit duit perjalanan dan masa berjam-jam sejak semalam lagi. Hasilnya, kejora kecing lagi……!! Othaman Ahmad 2 February 2018 at 03:10 Sebelum ini cakap bukan… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 11:58 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Anonymous 2 February 2018 at 11:07 Di Hari Malaysia 16 hb bulan Sept tahun lepas, Suman Tempe bapok tak berani muncul jumpa face-to-face dgn hamba. Kemudian di Hari Wilayah, 1 hb Februari mlm tadi, tak muncul juga bapok khunsya tua ini. Hamba sendiri menetapkan tempat, tarikh & masa tapi si bacul itu tak juga muncul2 datang berjumpa dgn hamba setelah hamba tercegat berdiri di tengah2 Dataran Merdeka lebih 3 jam. Jenis apa si bangsat ini, bukankah terang2 dia pengecut & bacul…..?? Dah tu, menipu pula, cakap… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:37 pm

KEJORA MUSIBAT, MANA BUKTI YG KAU TOHMAH AKU LARI, TAK HAL KAU YG TAK MUNCUL DI DATARAN MERDEKA – asyik merepek Kahh kahh kah, bodo bodo bodo, budin suka main bola……!! Memang dasar anak haramjadah tak beradab langsung dan pengecut hanya cakap besar di alam siber saja….!! DON’T TALK COCK – JUST GIVE ME THE DATE & TIME BILA KAU BERANI BERSUA MUKA DGN AKU DI JB UNTUK MENGULANG KATA2 BIADAB CARUTNYA ITU……!! Sebentar kagi siaplah engkaww akan ku penuhi aksi gay homoseks kau yg kau pamerkan tiap2 hari sepanjang bulan puasa 2018 agar semua orang tahu kaww juga jenis… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:43 pm
Reply to  Othman Ahmad

Aku cadang elok le lbh dulu, Wak pergi bertapa
Msti kna cukup ilmu dulu, klu Kejora nk diterpa
Cuma nk tanya je Wak, andakata kita berjumpa
Klu Kejora carut ‘face to face’, Wak nk buat apa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:43 pm
Reply to  Anonymous

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Mmg Suman cuma layak sebgai badut pnglipur
Dekat JB, dia cabar Kejora, utk tmpil bertempur
Dia hnya berani kat tepi rumah dia punya dapur
Dulu, kt Dtrn Mrdeka, dia jadi ayam berak kapur
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 7:05 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA MUSIBAT,

MANA BUKTI YG KAU TOHMAH AKU LARI, TAK HAL KAU YG TAK MUNCUL DI DATARAN MERDEKA – asyik merepek Kahh kahh kah, bodo bodo bodo, budin suka main bola……!!

Memang dasar anak haramjadah tak beradab langsung dan pengecut hanya cakap besar di alam siber saja….!!

DON’T TALK COCK – JUST GIVE ME THE DATE & TIME BILA KAU BERANI BERSUA MUKA DGN AKU DI JB UNTUK MENGULANG KATA2 BIADAB CARUTNYA ITU……!!

Sebentar lagi siaplah engkaww akan ku penuhi portal ini dgn aksi terkutuk gay homoseks kau yg kau pamerkan tiap2 hari sepanjang bulan puasa 2018.

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:24 pm
Reply to  Othman Ahmad

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Sedarlah Suman yg ngko tu dah tua berjanggut
Jln pun trhegeh..spt pmpuan senak senggugut
Agaknya nko ni serupa lembu, rumput ko ragut
Kau ingat Kejora takut ker, nko nak main ugut2
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:30 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Sedarlah Suman, yang kau tu hanya bahan buli
Aku ni nak takut dkat kau, mmg lah jauh sekali
Jgn lupa, aku ni pun ada banyak cerita geli-geli
Ksah omak ekou kona tutuh puki dgn Benggali
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:22 pm

🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠
Suman perasan jerung..tak sedar dia anak ikan
Tak mampu dijawab..pantun BI..Kejora berikan
Mngkin kini nangis, spt anjing, melolong sakan
Dgn Kejora, bila2 pun, dia tk akan boleh makan
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:03 pm

NOW KEJORA MUSIBAT,

MANA BUKTI YG KAU TOHMAH AKU LARI, TAK HAL KAU YG TAK MUNCUL DI DATARAN MERDEKA – asyik merepek Kahh kahh kah, bodo bodo bodo, budin suka main bola……!!

Memang dasar anak haramjadah tak beradab langsung dan pengecut hanya cakap besar di alam siber saja….!!

DON’T TALK COCK – JUST GIVE ME THE DATE & TIME BILA KAU BERANI BERSUA MUKA DGN AKU DI JB UNTUK MENGULANG KATA2 BIADAB CARUTNYA ITU……!!

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:27 pm
Reply to  Othman Ahmad

Aku cadang elok le lbh dulu, Wak pergi bertapa
Msti kna cukup ilmu dulu, klu Kejora nk diterpa
Cuma nk tanya je Wak, andakata kita berjumpa
Klu Kejora carut ‘face to face’, Wak nk buat apa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:31 pm
Reply to  Anonymous

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Mmg Suman cuma layak sebgai badut pnglipur
Dekat JB, dia cabar Kejora, utk tmpil bertempur
Dia hnya berani kat tepi rumah dia punya dapur
Dulu, kt Dtrn Mrdeka, dia jadi ayam berak kapur
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:57 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hajat nk taji Suman kt blog KD..dh kesampaian
Suman sami Hindu hari ini dah betul2 meroyan
Mmbebel sakan si kedi tu mcm nebek kebayan
Rasanya dia kini panas berbogel tanpa pakaian
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:30 pm
Reply to  Anonymous

Toksah temberang, apa buktinya aku sami hindu bangsat……,??

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:41 pm
Reply to  Othman Ahmad

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kah kah..Suman macai panji hitam al-kutty
Kena pukulan padu dr ckgu Kejora baru dia reti
Tau juga, rupanya kau ni Wak Suman sakit hati?
Ko fitnah & tduh aku mcm2..aku tk minta bukti!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:50 pm

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Tarikh 19 Dec 2019, akn kekal kenangan abadi
Sbab hari ini, Kejora lanyak Suman kat blog KD
Mmg rpt ke lantai Kejora tibai wak Suman kedi
Sila le pmbaca2 pegi lawat ke blog itu, klu sudi
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

http://kluangmanexpress.blogspot.com/2019/12/anwar-dan-endorgan-buat-silap-besar.html?m=1

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:20 pm

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg gitu lah sifat Suman hati busuk bernanah
Kerja dan hobi dia adalah mencari bahan fitnah
Sanggup diselongkar, muzium punya khazanah
Mmg patut le nanti, malekat tibai dia dlm tanah
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:10 pm

Ternyata Suman Hindu bapok tak punya jati diri
Dia tidak reti, nk cipta hujah perdebatan sendiri
Merata blog, dia pegi punggah & selongkar cari
Lps itu bawa sampah dri muzium punya almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:27 pm
Reply to  Anonymous

Kau ada jati diri…tapi sampai kini melarikan diri takut betdrmuka dgn ku. Bukti cukup jelas masih tersimpan dalam arkib blog ini. Lagi nak auta temberang konon…..!!

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:35 pm
Reply to  Othman Ahmad

Suman klu nk buat lawak pun..biar padan patut
Siapa yg akan takut dgn kau, Suman kaki untut?
Sedar ler telor kau tu dah labuh sampai ke lutut
Dgn kau tu, aku tak perlu tumbuk, hanya kentut
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:00 pm

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora adalah juara dlm brpantun, ini milenium
Berpantun begitu kemas bagai dalm oditorium
Suman pula, bgaikan taik dia pegang dan cium
Mrata dia slongkar..cari bahan, artifak muzium
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 6:22 pm
Reply to  Anonymous

My foot….!!

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:51 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hari ni Suman tmpuhi nasib yang buruk belaka
Akibat..cari pasal degn Kejora, dia berpilu duka
Di blog Budin & blog KD, dia menempuh celaka
Malu sgt besar, tak tau ke mana nk letak muka
🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:57 pm
Reply to  Anonymous

NOW KEJORA MUSIBAT,

MANA BUKTI YG KAU TOHMAH AKU LARI, TAK HAL KAU YG TAK MUNCUL DI DATARAN MERDEKA – asyik merepek Kahh kahh kah, bodo bodo bodo, budin suka main bola……!!

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:41 pm
Reply to  Othman Ahmad

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kah kah..Suman macai panji hitam al-kutty
Kena pukulan padu dr ckgu Kejora baru dia reti
Tau juga, rupanya kau ni Wak Suman sakit hati?
Ko fitnah & tduh aku mcm2..aku tk minta bukti!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 4:42 pm

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 22:09 Hamba kini sdg menunggu si Suman puaka Tak sabar mau cepuk, ini bapok tua bangka Inii mlm, iblis ini akan tempuhi nasib celaka Jam 23.00, meniarap le dia di Pdg Merdeka Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh Anonymous 1 February 2018 at 22:28 WAK SUMAN TEMPE…. WAK KAT MANA…WAK KAT MANA…WAK KAT MANA… WOI KELUAR LAH… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 22:33 Saya dah berada di Bangunan Sulaiman, bersebelahan Dataran Merdeka. Anonymous 1 February 2018 at 22:36 Di Pdg Merdeka,… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 4:49 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:24 Kejora.. Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26 cm Anonymous 1 February 2018 at 23:11 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:22 Kejora.. Kamu di mana, saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26 cm. Anonymous 1 February 2018 at… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 4:54 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 23:32 WOIII…WAK SUMAN GILO… Kahkahkah. Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… Kahkahkah… BODOOOO… BODOOOOO…..HHHHHH… Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:28 P E R H A T I A N : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’, tinggi 175.26… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:06 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Anonymous 1 February 2018 at 23:41 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Anonymous 1 February 2018 at 23:44 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola.. Anonymous 1 February 2018 at 23:45 Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… Replies Othaman Ahmad 1 February 2018 at 23:47 Kenapa kamu tak datang berjumpa saya di tengah2 Dataran… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:16 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:03 P E R H A T I A N S E M U A : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’ (untuk mudah dia kenali saya, tinggi 175.26 cm. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:05 Satu dunia boleh lihat betapa pengecut, auta, pembohong, penipu si bedebah kejora bila dia tak berani berdepan berjumpa saya face-to-face. Saya dah buat persiapan, berbelanja beratus-ratus ringgit duit… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:20 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:26 P E R H A T I A N S E M U A : Tolong hebahkan kalau2 Kejora terlepas pandang. Saya sekarang ada di tengah2 dataran merdeka. Saya berpakain track suit biru, berkaca hitam ‘rayban’ (untuk mudah dia kenali saya, tinggi 175.26 cm Othaman Ahmad 2 February 2018 at 00:32 Kejora macam Najib, berani cakap besar belakang2. Bila diajak face-to-face, haram dorang tak berani, kecut macam tak ada buah perlir. Cakap bukan main kencang lagi, siap pantatun sampah,… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:29 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Othaman Ahmad 2 February 2018 at 03:07 Hey bangsat, dah lebih dua jam setengah saya tercegat menunggu kamu di tengah2 Dataran Merdeka….kenapa kamu tak datang, takut ker…..??? Othaman Ahmad2 February 2018 at 03:09 Sekarang 1Malaysia & satu dunia boleh lihat betapa pengecut, auta, pembohong, penipu si bedebah kejora bila dia tak berani berdepan berjumpa saya face-to-face. Saya dah buat persiapan, berbelanja beratus-ratus ringgit duit perjalanan dan masa berjam-jam sejak semalam lagi. Hasilnya, kejora kecing lagi……!! Othaman Ahmad 2 February 2018 at 03:10 Sebelum ini cakap bukan… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:39 pm
Reply to  Othman Ahmad

KRONOLOGI REKOD POSTING DLM BLOG INI BUKTI KEJORA PENGECUT TAK BERANI FACE-TO-FACE DGN SAYA. Anonymous 2 February 2018 at 11:07 Di Hari Malaysia 16 hb bulan Sept tahun lepas, Suman Tempe bapok tak berani muncul jumpa face-to-face dgn hamba. Kemudian di Hari Wilayah, 1 hb Februari mlm tadi, tak muncul juga bapok khunsya tua ini. Hamba sendiri menetapkan tempat, tarikh & masa tapi si bacul itu tak juga muncul2 datang berjumpa dgn hamba setelah hamba tercegat berdiri di tengah2 Dataran Merdeka lebih 3 jam. Jenis apa si bangsat ini, bukankah terang2 dia pengecut & bacul…..?? Dah tu, menipu pula, cakap… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:48 pm
Reply to  Othman Ahmad

NOW KEJORA MUSIBAT,

MANA BUKTI YG KAU TOHMAH AKU LARI, TAK HAL KAU YG TAK MUNCUL DI DATARAN MERDEKA – asyik merepek Kahh kahh kah, bodo bodo bodo, budin suka main bola……!!

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:54 pm
Reply to  Othman Ahmad

🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒
Kesewelan Suman kedi dah makin jelas ketara
Makin menjadi-jadi..mroyan dia, si Suman kera
Dibawa sampah sarap lagi untuk buat angkara
Tapi dia tk dpt buktikan sampah itu dari Kejora
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:54 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kesian Suman Hindu sewel, hati kudis brnanah
Rata2 dia gi slongkar blog utk cari bahan fitnah
Rasanya iblis ini akan mampos halilintar panah
Neraka lah tmpt dia..tak akan cium bau Jannah
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:59 pm
Reply to  Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora adalah juara dlm brpantun, ini milenium
Berpantun begitu kemas bagai dalm oditorium
Suman pula, bgaikan taik dia pegang dan cium
Mrata dia slongkar..cari bahan, artifak muzium
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:11 pm
Reply to  Anonymous

Ternyata Suman Hindu bapok tak punya jati diri
Dia tidak reti, nk cipta hujah perdebatan sendiri
Merata blog, dia pegi punggah & selongkar cari
Lps itu bawa sampah dri muzium punya almari
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:20 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg gitu lah sifat Suman hati busuk bernanah
Kerja dan hobi dia adalah mencari bahan fitnah
Sanggup diselongkar, muzium punya khazanah
Mmg patut le nanti, malekat tibai dia dlm tanah
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 5:56 pm
Reply to  Othman Ahmad

INTRODUCTION PERANGAI TINGKAH BURUK Kejora dari mula saya kenali bertahun-tahun sejak era Pak Lah di blog parpukari, pisau net, putra merdeka, dgn pelbagai kaedah seperti… – meniru-tairu kopipes 100% bahan sampah, – mempamerkan ramalan judi 4 no. ekor, – menjual murah ayat2 suci & hadith2 nabi saw, – mempamer sajak dendam berahi, – melontar pantatoon sampah merusak seni pusaka bangsa, – mempamerkan aksi berahi homoseks luar tabiee, – mensabotaj & mengosongkan ruangan, – bersikap biadab, kurang ajar tak hormat orang tua, – memaki, hamun, caci & mencarut, – memutar-belit/spin tulisan orang, – menciplak tulisan orang, – mengumpat, mendusta & memfitnah… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:06 pm
Reply to  Othman Ahmad

Kah kah kah..ksian nyer..Suman tua sesumpah
Kena pntun Kejora dirasa mcm kulit kena lapah
Kejora heran mana dia pergi, ini si capek cepah
Rupa2nya, dia keje Bndaran pegi kutip sampah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:07 pm
Reply to  Anonymous

Elok lah Suman..ko mcm belajar nak tulis buku
Ngko buat ler satu buku frofile fitnah pasal aku
Tapi, buku sampah sarap kau itu, tak akan laku
Sbaliknya, kepala botak ko tu akn trus kna luku
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:08 pm
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian btul ko ni Suman Hindu pnyembah batu
Dpt mcai mcm ko ni apa le malang bgi Bersatu
Malas aku mau citer..buruk ko tu Suman hantu
Klu nak tulis pasal ko, 10 kali ganda lebih dr itu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:08 pm
Reply to  Anonymous

Sian sungguh dgn Suman tua jebon memerang
Sehari suntuk..fitnah ke atas Kejora, dia karang
Tapi, akibat nya, dia akan brtambah lagi berang
Sbab, buku fitnah sampah itu, tk dipeduli orang
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:09 pm
Reply to  Anonymous

Suman karng buku fitnh, Kejora ini dia nk sakat
Tapi usaha busuk dia tu, tak akan dapat berkat
Di hati pembaca..fitnah2 itu langsung tak lekat
Sbliknya org nmpak dia mkin bodoh brtingkat2
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:10 pm
Reply to  Anonymous

Suman Hindu tua tu, jiwa nya kacau brmasalah
Ternyata degn pantun2 BI..dia terlentang kalah
Tapi..dia ego..masih jugak nak tampil berbalah
Dikutip & bawak mari sampah sarap, sbg helah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:10 pm
Reply to  Anonymous

👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀
Kasihan sngguh dgn Suman Hindu, kepala iblis
Dia terkedu dgn pantun2 dlm BI..yg Kejora tulis
Keadaan dia ibarat dgn ‘steamroll’ dh kena gilis
Dikarangnya buku fitnah sebab idea dah muflis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:10 pm
Reply to  Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kesian sungguh, Suman, anak prmpuan sundal
Dia lahir hasil dulu nya, mak dia Benggali bedal
Tak padan dgn bapok, ingin nak brlagak handal
Last2 karang buku fitnah sbb kehabisan modal
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:31 pm

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Padan degn muka, Suman gila babi, bapok kedi
Helah fitnah si bapak iblis ini serba tak menjadi
Sebalik nya, di dpt malu pula, hari ini di blog KD
Neraka jahannam lah, tmpt ifrit ini sesuai abadi
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:31 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hari ini..ada kesedaran, blog KD pnya pdmbaca
Mereka udah boleh buat, pertimbangan, neraca
Kini, mereka dah tahu, siapa intan & siapa kaca
Seolah-olah depa restui Suman tu Kejora cerca
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:45 pm

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kini Suman tak berani masuk, sbb dia dah badi
Cikgu Kejora pergi ajar Suman kat blog KD tadi
Pmbaca dah dapat lihat kejahatan Suman kedi
Bwh ini antara dialog, Kejora petik dari blog KD
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:45 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:25:00 PM

Kejora brhujah, hnya dgn pantun madah
Hari ini, muka Suman tu Kejora nk ludah
Mau tengok reaksi, Suman haram jadah
Biar ifrit tu tau, langit tinggi atau rendah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahh

Reply Delete

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:46 pm
Reply to  Anonymous

Unknown Wednesday, December 18, 2019 8:28:00 PM

KD

Your blog has been flooded with comments unworthy of intellectual discourse. If you condone this, all genuine comments albeit differences in views may soon disppear..

Reply

Replies

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:48 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:30:00 PM

Mr Unknown 8:28 pm,

It’s Othman who started this fire..ok..

Delete

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:36:00 PM

If you had ever noticed earlier, the bloody goon all the while will be accusing KEJORA for anyone or any entry that seems to offend PH..
For example, entry by Pak Yop…

And at that time, no body commented, not even you..

You never said anything when the bloody skunk threw in rubbish before I brought in all the ‘pantuns’…

You’re not sincere about this..

Hell…

Delete

Reply

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:48 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:29:00 PM

Bila Kejora tak ada, Suman cerca maki
Dia tu bapa iblis hati busuk pendengki
Tpi dia bapok khunsya bukan ler lelaki
Kini smbunyi, celah mak dia pnya puki

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaaahhh

Reply Delete

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:49 pm
Reply to  Anonymous

Unknown Wednesday, December 18, 2019 8:40:00 PM

Kejora 8.30pm

Two wrongs cannot make one right.

Immaterial who triggered it first, it is not correct to inundated this blog with thrash…..

Reply

Replies

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:50 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:55:00 PM

I agreed…
But that’s the only way I can find to teach the old goon who all the while is throwing slanders on me…

He used to pick entries from other blogs, for example from this blog & the blog ‘Life of Anie’ (which I never know before)..threw it into blog Shahbudin & accused that all those are from KEJORA…

Delete

Reply
19 December 2019 3:20 pm

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:51 pm
Reply to  Anonymous

KEJORA Wednesday, December 18, 2019 8:58:00 PM

The bloody goon use to bring in here, rubbish from somewhere else..and accused that it’s from KEJORA…
What is sad, is that, Bro KD never take any effort to block all those rubbish..

Delete

Reply

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:52 pm
Reply to  Anonymous

kluangman Wednesday, December 18, 2019 10:17:00 PM

Terima kasih,saya sedari, saya pantau..
Kesabaran ada had..

Reply

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:53 pm
Reply to  Anonymous

kluangman Wednesday, December 18, 2019 10:32:00 PM

Untuk harmoni, bukan tuding jari..tunjukan kesederhanaan diri sendiri dalam berkomen.

Reply

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:53 pm
Reply to  Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Pmbaca2 blog KD kini tau siapa baik atau jahat
KD sendiri akui..yg kesabaran itu mmg ada had
Mereka udah kenal dgn Suman punya muslihat
Seolah-olah, mreka setuju, Suman Kejora pahat
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:42 pm

🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒
Kesewelan Suman kedi dah makin jelas ketara
Makin menjadi-jadi..mroyan dia, si Suman kera
Dibawa sampah sarap lagi untuk buat angkara
Tapi dia tk dpt buktikan sampah itu dari Kejora
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 2:50 pm

Bila Kejora kebuntuan idea komen balas, dgn cara kotor dia sekat orang lain masuk blog dgn membuat sabotaj menutup ruangan cara berikut…. Anonymous Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Budin suka main bola… hari-hari Budin main bola… 1 February 2018 8:46 am Anonymous Mari kita main bola kat padang bola Budin nih!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .… Read more »

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 3:01 pm
Reply to  Othman Ahmad

Selain itu Kejora sewel akan mengilai memanjang untuk menguasai ruangan….

Anonymous
Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

,

Kahkahkah…

.
BODOOOO…

1 February 2018 8:11 am

Anonymous
Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

,

Kahkahkah…

.
BODOOOO…

1 February 2018 8:11 am

Anonymous
Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

Kahkahkah…

.

,

Kahkahkah…

.
BODOOOO…
1 February 2018 7:40 am

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 3:12 pm
Reply to  Othman Ahmad

Ketika Kejora mati akal & frudt, dia j6ga melepadkan geram sambil menutup ruangan tak bagi orang lain buat entry…. Anonymous AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN…. . AL BUDIN SONTOLOYOOOO…KRITIS DAN MENGELINTIN….1 February 2018 6:09 am Anonymous BODOOOO… . BODOOO.. . BODOOO… . BODOOO.. . BODOOOO.. . BODOOO…. BODOO… . BODOOO…. 1 February… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 3:41 pm
Reply to  Othman Ahmad

🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒
Kesewelan Suman kedi dah makin jelas ketara
Makin menjadi-jadi..mroyan dia, si Suman kera
Dibawa sampah sarap lagi untuk buat angkara
Tapi dia tk dpt buktikan sampah itu dari Kejora
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 4:05 pm
Reply to  Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kesian Suman Hindu sewel, hati kudis brnanah
Rata2 dia gi slongkar blog utk cari bahan fitnah
Rasanya iblis ini akan mampos halilintar panah
Neraka lah tmpt dia..tak akan cium bau Jannah
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 1:21 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Rasanya, si KD pun tak suka, Suman ma chi bai
Dia sngaja nk kasi ruang, Suman tu Kejora tibai
Hari ini..di blog KD..Suman jadi serabut serabai
Terloncat-loncat macam jubor kena jolok cabai
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 1:05 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Suman Hindu kini sepi..tidak lagi cakap banyak
Kt blog KD tadi..Kejora brpeluang tibai & lanyak
Trkejut pngunjung2 blog tu, Kejora naik minyak
Mesti mlm ini, si Hindu tua tu tidur tak nyenyak
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 11:09 am

KENAPA SKANDAL BERTONG2 PH TIDAK DIDAKWA?…..SEBAB 100% MANIFESTO PH IALAH PENJARA KAN JIBENG……KALAU 1MDB TAK LEKAT ALTANTHUYA ADA….. Kerajaan Pakatan Harapan Tajaan DAP Takut Dedahkan Kebenaran Skandal Terowong Ghaib Legasi Lim Guan Eng…….. Kenapa SPRM tak siasat skandal terowong ghaib peninggalan Lim Guan Eng? Sebenarnya, SPRM dah siasat pun… Kalau tak percaya, cuba google dan tengok kenyataan SPRM 9 bulan dahulu (kalau mengandung, dah bersalin dah)… Ceritanya begini : Bulan Februari lepas, blogger Raja Petra Kamarudin (RPK) dihantar kertas siasatan dalaman SPRM untuk kes terowong ajaib Pulau Pinang… RPK dedahkan kertas-kertas sisatan tersebut di laman web beliau melalui 10 buah… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 11:02 am

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kesian sungguh, Suman, anak prmpuan sundal
Dia lahir hasil dulu nya, mak dia Benggali bedal
Tak padan dgn bapok, ingin nak brlagak handal
Last2 karang buku fitnah sbb kehabisan modal
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 10:55 am

KENAPA LAAH PAK DAJJAL TAKUT SANGAT DENGAN POLIGRAF….KO RILEKS JE LAA….NANTI GRAF TU CANTIK LEER …OOO KO TAKUT KERANA SALAH YEEERR……. PAS Leader Wants PM-Designate Anwar To Take Lie Detector Test……. (Malaysiakini) – A PAS leader has suggested that Anwar Ibrahim subjects himself to a polygraph test like Muhammed Yusoff Rawther, who accused the PKR president of sexual misconduct. According to Selangor PAS director Roslan Shahir Mohd Shahir, this would dispel doubts surrounding the credibility of Prime Minister Dr Mahathir Mohamad’s designated successor. “Hopefully, Anwar is willing to undergo the polygraph test. Anwar is now the prime minister- designate and… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:53 am

🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠
Suman perasan jerung..tak sedar dia anak ikan
Tak mampu dijawab..pantun BI..Kejora berikan
Mngkin kini nangis, spt anjing, melolong sakan
Dgn Kejora, bila2 pun, dia tk akan boleh makan
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:45 am

👿👹☠👿👹☠👿👹☠👿👹☠👿👹☠👿👹☠
Kasihan sngguh dgn Suman Hindu, kepala iblis
Dia terkedu dgn pantun2 dlm BI..yg Kejora tulis
Keadaan dia ibarat dgn ‘steamroll’ dh kena gilis
Dikarangnya buku fitnah sebab idea dah muflis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 10:42 am

BAPOK SKANDAL DAN JIBENG BERLUMBA2 SIAPA DULU DAPAT BEREHAT DALAM BAMBOO RIVER INN…… MASING2 TUNJUK SD SIAPA YANG HEBAT….TAPI SD YUSOFF RAWTHER TU BUKAN JIBENG YANG BUAT……..ENTAH2 SEMUA SD BAPAK SKANDAL YANG BUAT…..MUSIM PERANG SD LAH KATAKAN…… Anwar panik, pergi ke Bukit Aman dalam senyap……… Badrul Hisham Shaharin. Sumber (gambar): Fail TTF CheGuBard Pada pukul 2.50 petang semalam, Mohammed Yusoff Rawther telah hadir di Bukit Aman untuk melakukan ujian poligraf yanh dikendalikan pakar PDRM. Ujian Poligraf ialah ujian berasaskan sains yang diakui dunia untuk menguji sama ada seseorang itu menipu atau tidak dalam kenyataannya. Yusoff yang hadir bersama peguam Haniff… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:33 am

Suman karng buku fitnh, Kejora ini dia nk sakat
Tapi usaha busuk dia tu, tak akan dapat berkat
Di hati pembaca..fitnah2 itu langsung tak lekat
Sbliknya org nmpak dia mkin bodoh brtingkat2
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 10:29 am

FITNAH TERHADAP BANDUAN DALAM PENJARA LEBIH MUDAH DI MANIPULASI……MAKLUMKAN BANDUAN AKHIR DALAM PENJARA MANA DIA MAMPU JAWAB TOHMAHAN TERHADAPNYA…..MEMANG GILA BABI POLITIK PH DARI JAMBAN PERGI KE PENJARA…….. Pembunuhan Altantuya: ‘Akuan Bersumpah palsu’ dirancang individu ‘luar kerajaan, luar pembangkang’…….. Baru-baru ini, rakyat Malaysia dikejutkan dengan pelbagai dakwaan ‘tersirat’ berhubung perjumpaan sulit melibatkan bekas pegawai Gerakan Unit Selam Tempur di cawangan Unit Tindakan Khas (UTK) Bukit Aman, Azilah bin Hadri, besama seorang VVIP yang tidak dinamakan. Sejurus kemudian, TTF menerbitkan satu pengakuan yang dibuat oleh bekas peguam Dato’ Seri Anwar Ibrahim, Datuk Zulkifli Noordin, yang turut merupakan peguam bela Azilah yang… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:28 am

Sian sungguh dgn Suman tua jebon memerang
Sehari suntuk..fitnah ke atas Kejora, dia karang
Tapi, akibat nya, dia akan brtambah lagi berang
Sbab, buku fitnah sampah itu, tk dipeduli orang
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 10:18 am

RUPANYA PENYELESAIAN MASALAH NEGARA ADA DALAM PENJARA…..MEMANG HINA DAN BANGSAT POLITIK BAPAK DAN BAPOK SKANDAL…… Pembunuhan Altantuya: Shafee kekalkan dakwaan, enggan namakan VVIP……… Shafee engan menamakan VVIP yang didakwanya berjumpa Azilah di luar penjara Kajang…….. Muhammad Shafee Abdullah hari ini berkata beliau tidak terkejut dengan penafian Jabatan Penjara Malaysia bahawa bekas anggota pasukan Unit Tindakan Khas (UTK) polis, Azilah Hadri pernah dibawa keluar dari penjara Kajang 10 bulan lalu untuk berjumpa dengan seorang “VVIP”. “Kamu fikir mereka akan mengakuinya? Mereka akan gantung diri sendiri. Sudah tentu mereka (akan) menafikannya.” Sebelum ini, bekas peguam Dato’ Seri Anwar Ibrahim, Dato’ Zulkifli Noordin,… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:16 am

Suman Hindu tua tu, jiwa nya kacau brmasalah
Ternyata degn pantun2 BI..dia terlentang kalah
Tapi..dia ego..masih jugak nak tampil berbalah
Dikutip & bawak mari sampah sarap, sbg helah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Othman Ahmad
19 December 2019 9:53 am

INTRODUCTION PERANGAI TINGKAH BURUK Kejora dari mula saya kenali bertahun-tahun sejak era Pak Lah di blog parpukari, pisau net, putra merdeka, dgn pelbagai kaedah seperti… – meniru-tairu kopipes 100% bahan sampah, – mempamerkan ramalan judi 4 no. ekor, – menjual murah ayat2 suci & hadith2 nabi saw, – mempamer sajak dendam berahi, – melontar pantatoon sampah merusak seni pusaka bangsa, – mempamerkan aksi berahi homoseks luar tabiee, – mensabotaj & mengosongkan ruangan, – bersikap biadab, kurang ajar tak hormat orang tua, – memaki, hamun, caci & mencarut, – memutar-belit/spin tulisan orang, – menciplak tulisan orang, – mengumpat, mendusta & memfitnah… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:07 am
Reply to  Othman Ahmad

Kah kah kah..ksian nyer..Suman tua sesumpah
Kena pntun Kejora dirasa mcm kulit kena lapah
Kejora heran mana dia pergi, ini si capek cepah
Rupa2nya, dia keje Bndaran pegi kutip sampah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:11 am
Reply to  Anonymous

Elok lah Suman..ko mcm belajar nak tulis buku
Ngko buat ler satu buku frofile fitnah pasal aku
Tapi, buku sampah sarap kau itu, tak akan laku
Sbaliknya, kepala botak ko tu akn trus kna luku
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:22 am
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian btul ko ni Suman Hindu pnyembah batu
Dpt mcai mcm ko ni apa le malang bgi Bersatu
Malas aku mau citer..buruk ko tu Suman hantu
Klu nak tulis pasal ko, 10 kali ganda lebih dr itu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:27 am
Reply to  Anonymous

Sian sungguh dgn Suman tua jebon memerang
Sehari suntuk..fitnah ke atas Kejora, dia karang
Tapi, akibat nya, dia akan brtambah lagi berang
Sbab, buku fitnah sampah itu, tk dipeduli orang
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:34 am
Reply to  Anonymous

Suman karng buku fitnh, Kejora ini dia nk sakat
Tapi usaha busuk dia tu, tak akan dapat berkat
Di hati pembaca..fitnah2 itu langsung tak lekat
Sbliknya org nmpak dia mkin bodoh brtingkat2
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:35 am
Reply to  Anonymous

Suman Hindu tua tu, jiwa nya kacau brmasalah
Ternyata degn pantun2 BI..dia terlentang kalah
Tapi..dia ego..masih jugak nak tampil berbalah
Dikutip & bawak mari sampah sarap, sbg helah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 10:46 am
Reply to  Anonymous

👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀👿👹💀
Kasihan sngguh dgn Suman Hindu, kepala iblis
Dia terkedu dgn pantun2 dlm BI..yg Kejora tulis
Keadaan dia ibarat dgn ‘steamroll’ dh kena gilis
Dikarangnya buku fitnah sebab idea dah muflis
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 11:03 am
Reply to  Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kesian sungguh, Suman, anak prmpuan sundal
Dia lahir hasil dulu nya, mak dia Benggali bedal
Tak padan dgn bapok, ingin nak brlagak handal
Last2 karang buku fitnah sbb kehabisan modal
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 9:18 am

👿👹💀☠👻👽👿👹💀☠👻👽👿👹💀☠👻👽
Mmg rugi Cap Munga..dpt macai Suman hantu
Macai mcm itu ker, yg dikata otai parti Bersatu?
Bodoh bingai brtingkat2 hnya hrap kepala batu
Dah tau, asyik nak cabut lari bila kena tibai latu
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 9:09 am

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Mmg Suman cuma layak sebgai badut pnglipur
Dekat JB, dia cabar Kejora, utk tmpil bertempur
Dia hnya berani kat tepi rumah dia punya dapur
Dulu, kt Dtrn Mrdeka, dia jadi ayam berak kapur
🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:58 am

❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
Tak tau ke mana hilang..Wak Suman tua cabok
Entah dia lari bersembunyi, tak tau mana lubok
Dekat blog pun dh kalah, terpaksa makan abok
Mcm mna layak..Kejora, dia nk ajak bertumbok
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:53 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cgu Kejora karang pantun2 BI dgn begitu hebat
Dgn pantun2 tu teruk Suman kena tibai & sebat
Kini..Suman trpaksa mngadap pek & botol ubat
Lps ni dia tk akan berani acah Kejora lagi, tobat
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:35 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cgu Kejora terus brpantun, dgn santai & selesa
Suman kepala iblis terus Kejora dera dab siksa
Kini Suman terima balasan, atas dia pnya dosa
Tercungap-cungap si tua tu hnya mnanti masa
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:41 am
Reply to  Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Tk seronok lah Kejora sbb Suman dh cabut lari
Lagi risau Kejora kalau Suman dajal bunuh diri
Akan lega rasa kalau Suman unta sudi ke mari
Sbb bahan belasahan tak teruk Kejora nak cari
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:23 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora keep on writing ‘pntun’, smooth & steady
At any time this superb tecaher is always ready
Unlike the old, stubborn idiot, ‘Wak Suman Kedi’
The old goon, appears to be clumsy and untidy
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 8:28 am
Reply to  Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Wow..pantun dlm BI..begitu syahdu & menusuk
Makin brtambah trkedu ler, Suman perut busuk
Pasti dia mengelupor..serupa kena setan rasuk
Mau 2-3 hari, ke blog ini dia tidak berani masuk
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 8:04 am

TAK PAYAH SUMPAH LAKNAT….ITU BUKAN PERINTAH AGAMA….CUKUP SUMPAH DI MAHKAMAH….SALAH KO JUGAK TAK LETAK JAWATAN SEBELUM PRU-14….. SEKARANG NI SEMUA ORANG SUSAH SEBAB KAU…..DAPAT NEGARA KAT PENYANGAK PEMBANGSAT HARAM PH HANCUSSS…….. Sumpah Laknat Najib……… Bekas perdana menteri Najib Razak menyatakan hasratnya untuk melakukan sumpah laknat bagi menafikan dakwaan dalam akuan bersumpah (SD) yang dibuat bekas anggota pasukan Unit Tindakan Khas (UTK) polis, Azilah Hadri. “Saya berhasrat melakukan sumpah laknat menafikan dakwaan yang terkandung dalam akuan bersumpah yang dikeluarkan Azilah Hadri. “Sumpah laknat ini akan saya buat di Masjid Jamek Kampung Baru di ibu negara sejurus selepas solat Jumaat minggu ini,”… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 7:54 am

TAK PAYAH NAK BERDOLAK DALIK WAHAI PELINGKUP HABIS PH….. HAKIKATNYA KERA BABI PH MEMANG SIAL TAK TAHU TADBIR NEGARA……PELABUR LARI TAKUTKAN MAFIA KOMUNIS GANGSTER SOSIALIST PEMBERONTAK SYIAH……. MANA LAGI TEMPAT ORANG MELAYU NAK MELABUR ITU YG MACAM2 KENA SCAM,,SAHAM TIPU MACAM2……MANA LAGI NAK LARI SEMUA TEMPAT KENA PERANGKAP…… Pulangan Pelaburan ASB Terendah, Masih Relevan Atau Kita Perlukan Instrumen Pelaburan Lain…. Sebelum itu, ini sekadar pandangan peribadi penulis InvestorMY yang berpengalaman dalam pelaburan pasaran kewangan (saham, matawang dan komoditi). Perkara pertama ialah kita harus faham jelas tentang apa itu Amanah Saham Bumiputera (ASB) yang diumumkan agihan pendapatan setiap hujung tahun. Kita… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:48 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Bkn calang org..dlm BI mampu brpntun madah
Mana mampu dibuat, oleh Suman haram jadah
Brbeza, org blajar tinggi dgn yg sekolah rendah
Sian Suman bapok kedi kini monyok terngadah
🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:43 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Mmg power giler..pantun BI, yg cgu Kejora bagi
Suman tak reti buat..hnya geram..mngetap gigi
Menggigil mnggeletar dia mcm demam denggi
Lps ni, dia pasti tak berani acah cgu Kejora lagi
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:25 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kejora’s ‘pantun’ came in like lighting & thunder
But silly idiot Suman, just keep giving reminder
All the while the old idiot goon got into blunder
I think now idiot Suman gave up and surrender
🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:32 am
Reply to  Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Wow..pantun BI ckgu Kejora, masuk berterusan
Mmg lah, cikgu ini, bijak & bukan calang2 insan
Suman tua bangka, tetapi otak budak hingusan
Tk mstahil baghal unta tua tu nnti akn pengsan
🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:38 am
Reply to  Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Wow..pantun cgu Kejora mmg betul2 ada class
Masuk mnghentam Suman, tnpa kasihan belas
Tangan Suman kedi seolah-olah dah kena kilas
Bila baca..psti, Suman trsandar di kerusi malas
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:18 am

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Sian Suman..dilahirkan bingai, bangang, bodoh
Fizikal pula kmetot, boncit, tlinga capng, hodoh
Jiwa buruk..dgn Kejora asyik je fitnah & tuduh2
Bila kalah, berhujah di blog..dia nak ajak gaduh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 7:11 am

YA TAK YA JUGAK…..ASB SIMPANAN MELAYU….DAPAT DIVIDEN SIKIT APA MAFIA KOMUNIS TIONGKOK GANGSTER SOSIALIST PEMBERONTAK SYIAH NAK PEDULI…….HANTU EXTRIMIS PH MEMANG SENGAJA MISKINKAN MELAYU…….. DIVIDEN ASB : LANTAKLAH ORANG MELAYU NAK MARAH……. Hari ini, orang Melayu bertambah marah dengan kerajaan Pakatan Harapan sebab umum dividen ASB hanya 5.5 peratus, paling rendah dalam sejarahnya. Kita juga tak lupa kerajaan PH umumkan hibah Tabung Haji juga yang paling rendah iaitu 1.25 peratus pada April yang lalu. Namun, semalam, menteri kewayangan dari DAP bernama Lim Guan Eng umum pemaju Bandar Malaysia akan bayar RM6.5 bilion dalam masa 3 tahun. Maknanya apa? Maknanya ini… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:02 am

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kejora in ‘pantuns’, is well-known & established
Not only in BM..he can even create it in English
Unlike Suman..who is dumb, stupid and foolish
Therefore ‘his language’..Suman need to polish
🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 7:04 am
Reply to  Anonymous

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Woww, pantun2 dlm BI masuk tidak henti-henti
Lihat pntun BI Kejora, Suman msti pedih di hati
Mmg si tua kedi tu bodoh bangang berkati-kati
Nak berpantun, dlm BI..langsung ifrit tu tak reti
🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫🐂🐪🐃🐫

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
19 December 2019 7:00 am

DIVIDEN ASB PALING RENDAH DALAM SEJARAH…..MEMANG KERA BABI PH JAHANAM…….. Dividen dan bonus ASB dari tahun 1990 hingga 2019……… Permodalan Nasional Berhad (PNB) hari ini mengumumkan pengagihan pendapatan sebanyak 5.00 sen seunit dan bonus 0.50 sen seunit bagi Skim Amanah Saham Bumiputera (ASB) untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember tahun ini. Dalam pengumumannya Pengerusi Kumpulan Permodalan Nasional Bhd (PNB) Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz berkata ia membabitkan pengagihan berjumlah RM9.00 bilion. Beliau turut memaklumkan jumlah pemegang unit ASB kini mencecah 10 juta orang. Berikut adalah dividen dan bonus ASB dari tahun 1990 hingga 2019. BACA: Kelembapan pasaran sebab utama… Read more »

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:56 am

⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖⚖
Kejora told Suman, tht BN is ahead, not kidding
But idiot stubborn Suman said, PH was leading
15K majority votes for BN, is really outstanding
Suman ashamed..more than one month hiding
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:58 am
Reply to  Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Wow..pantun dalam BI, begitu kemas, dikarang
Mesti penulis nya, bijak & bukan calang2 orang
Melopong terkedu ler, si tua Suman memerang
Dah tentu dia cemburu..dlm hati marah berang
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:51 am

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Cgu Kejora terus brpntun bgai seorang pendita
Pantun dibuatnya sbgai penghibur dan senjata
Dulu digunakan sbg ayat madah dalm bercinta
Kini sbg hujah untuk brdepan dgn Suman unta
🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:38 am

👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳👳
Kejora baru je balik dari surau, brjemaah subuh
Kerana ingat akan akhirat pahala ingin diimbuh
Bukan mcm Suman hnya mau sedapkan tubuh
Smpai tgh hari, di tmpt tidur, dia terus berlabuh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 6:43 am
Reply to  Anonymous

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Tak tahu lah, apa nak jadi dgn Suman taik palat
Degn jubor puak2 kafir, dia sanggup lolor & jilat
Mmg si tua munafiq fasiq tu tk pernah bersolat
Mnusia liberal pluralist tu, mana nk kenal kiblat
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
19 December 2019 5:16 am

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Siian Suman Hindu tua kedi..macai Cap Munga
Kini..air liur basi meleleh, mulut pula ternganga
Tikus mondok tua itu..cuba nk braksi jadi singa
Klu trjumpa ifrit ni, sah Kejora akn pulas telinga
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂