MELEWATKAN PERALIHAN KUASA HANYA AKAN MEMUDAHKAN BN KEMBALI BERKUASA

Sebelum PRU14, semua orang yang menyokong PH sedar bahawa jika menang PRU14, Tun Mahathir Mohamad hanya akan memegang jawatan Perdana Menteri selama dua tahun saja.

Ketika mengundi logo PKR yang mewakili PH dalam PRU14, pengundi juga sedar bahawa Tun Mahathir hanyalah Perdana Menteri interim sebelum beliau harus menyerahkan jawatan itu kepada Anwar Ibrahim.

Sebelum PRU14 juga, keinginan rakyat menumbangkan BN dan menjadikan PH sebagai kerajaan bukanlah disebabkan ghairah mahu Tun Mahathir kembali sebagai Perdana Menteri buat kali kedua.

Keinginan yang paling tinggi ialah untuk menjatuhkan Najib Razak daripada persada kuasa yang dipegangnya sejak 2009.

Keinginan kedua tertinggi ialah untuk mengangkat Anwar sebagai PM8 berdasarkan sumbangannya menubuhkan PKR dan menggabungkan kekuatan pembangkang sejak 1998 lagi.

Terpilihnya Tun Mahathir sebagai calon Perdana Menteri sebelum PRU14 adalah semata-mata kerana Anwar ketika itu berada di penjara dan untuk itu, seorang calon Perdana Menteri sementara mesti dicalonkan.

Berdasarkan gelombang penolakan rakyat kepada BN ketika itu, keberadaan Tun Mahathir sebagai calon Perdana Menteri tidak lebih hanya sebagai nilai tambah saja, bukan faktor wajib yang membuatkan PH dapat mengalahkan BN.

Dalam hal ini, Majlis Presiden sebagai badan tertinggi kepada gabungan parti-parti dalam PH yang kini sudah menjadi kerajaan mestilah sedar hakikat tersebut dan tidak terlalu alpa dengan jawatan yang masing-masing sandang dalam kerajaan.

Kalau sebelum PRU14, semua perkara boleh dibincang dan dirunding bersama sebelum sesuatu keputusan diumumkan, pendekatan itu mestilah dikekalkan sampai bila-bila.

Tun Mahathir sebagai Pengerusi PH, walaupun memegang jawatan Perdana Menteri yang hampir semua kuasa berpusat kepadanya, tidak harus dibiarkan sesuka membuat keputusan mengikut kehendak hatinya.

Sebab itu, apabila tiba-tiba Tun Mahathir mengumumkan ingin berkuasa sehingga selesai Sidang APEC di Kuala Lumpur pada November 2020, pengundi dan penyokong bawahan PH terlihat amat sukar menerima hakikat tersebut.

Ini kerana yang mereka faham, Tun Mahathir adalah Perdana Menteri sementara untuk tempoh kira-kira dua tahun saja sebelum perlu menyerahkan jawatan itu kepada Anwar dan tidak wajar melengah-lengahkan peralihan kuasa dan tentu sekali paling tidak dapat diterima jika janji itu mahu dikhianati sama sekali.

Kegagalan Majlis Presiden menangani isu peralihan kuasa ini sebagaimana yang difahami oleh penyokong di peringkat bawahan dan akar umbi, ia dengan sendirinya akan menghakis keyakinan mereka kepada PH secara keseluruhannya.

Logik mereka mudah saja, kalau janji dengan seorang individu iaitu Anwar pun gagal dilaksanakan oleh PH sebagaimana yang dipersetujui dan dimanifestokan, apatah lagi dengan janji-janji yang lain?

Apabila rakyat hilang keyakinan kepada PH, ruang akan menjadi lebih terbuka kepada BN untuk menang semula pada PRU yang akan datang.

Apa jadi kalau BN menang semula PRU15 akan datang?

Berbeza dengan kalahnya BN pada PRU14 lalu adalah kerana keinginan pengundi untuk menjatuhkan Najib, tetapi kalau pengundi menumbangkan PH pada PRU15 akan datang, faktornya adalah kerana hilangnya keyakinan mereka kepada PH.

Disebabkan faktor tersebut, ia adalah alamat paling buruk buat PH kerana jika gabungan itu ingin berkuasa semula, ia akan memakan masa selama 60 tahun lamanya.

Dan ketika itu, para pemimpin PH yang sebelumnya gah dengan jawatan-jawatan dalam kerajaan, bukan saja tidak lagi dipedulikan rakyat, malah akan terus tersisih dalam tempoh yang amat lama, tidak mustahil sehingga kematian menjemput mereka.

Bagi rakyat dan pengundi, dengan tidak berani bersuara mempertahankan janji kepada Anwar, para pemimpin PH dilihat lebih mudah terlena dengan jawatan dan kedudukan berbanding mengisi perjuangan.

Sekali rakyat dan pengundi hilang keyakinan, memulihkannya pasti akan memakan masa yang lama. (ShahbudinHusin 16/12/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 16 December 2019 — 2:10 pm

204
Leave a Reply

avatar
14 Comment authors
AnonymousOthman AhmadHalimMAHATHIRVSANWARAnonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Pantun dr ckgu Kejora terus masuk bertubi-tubi
Satu pun tk terjwb dek Suman Hindu kafir harbi
Mlm ni lunyai le Suman kedi jadi mcm tapai ubi
Terus dia dh menyepi Suman haram jadah babi
πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Pmbca tau, sbb apa aku tibai Suman pala bana?
Sbb haram jadah tu suka buat perangai durjana
Di blog KD, asyik saja Kejora ni dia keji dan hina
Padahal Kejora ini tk prnah buat komen di sana
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kehebatan Ayahanda Tun M dapat dilihat apabila beliau sendiri akan mempengerusikan Persidangan Ketua2 Negara Islam Sedunia di Ibu Negara pd 18~21 Dis ini untuk membincangkan ancaman β€œFobia Islam” dan β€œPenindasan Terhadap Umat Islam”.

Apalah sangat UMNO, PAS, PKR & DAP yg kerdil2 ituuu, haaasaaa…??

ps:
Toksahlah buat sampah semak-samun dgn taburan PANTAToon2 angkaww tuuu, fahammmmm….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Apa yg hng mrapu ni, Suman hati kotor berdaki
Org bngsat spt hng ni mmg patut dicerca maki
Pak hang dulu tu, butoh mampoih, tk jadi lelaki
Mak hang pula, dengan Benggali, pi tahan puki
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman bacul, tk usah ler nk alih tiang mengelat
Hg mmg jenis bangsat munafiq tak kenal kiblat
Sbb, butoh pak hang dulu, bnyak kudis berkulat
Puki mak hang tu pula busuk, banyak taik palat
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman msuk sini ppulariti murahan nk digarap
Tapi..dia kena dgn Kejora, tersembam tertiarap
Padan le, dgn butoh pak dia yg pnuh dgn kurap
Lbg puki mak dia pula busuk mcm getah skrap
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Halim
Guest
Halim

La, masih kalut lagi. Kalau dah pasti Anuar mendapat sokongan untuk menggantikan Tun secepat mungkin. Apa tunggu lagi, buat undi tak percaya pada tun, habis cerita. Tak perlu nak pening-pening fikir, tak perlu nak mengomel macam-macam tak sudah-sudah.
Kalau dah tak berjaya, perlulah Anuar bijak mengambil hatidan mendapat kerpercayaan parti-parti komponen lain untuk menyokong beliau. Dah hampir dua tahun dan beliau masih gagal memperoleh sokongan untuk menjatuhkan Tun. Jangan salahkan Tun kalau tak berjaya, salahkan diri sendiri kerana orang masih tak percaya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun Kejora trus masuk, dgn kerap dan acap
Suman terkedu, tak tahu apa lagi, dia nak ucap
Muka Suman dah jdi hitam..serupa botol kicap
Wak..butoh pak hang tu hang balik la pi lancap
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Bila dah kena konar kebuntuan idea, mulalah Kejora budak biadab nih mencarut maki hamun…..
“….Wak..butoh pak hang tu hang balik la pi lancap”.

Hihihihihi

Inikah perilaku kononnya seorang cikgu terpelajar…..?? Tahun sudah di bulan puasa tiap2 hari dia pamerkan aksi homoseksnya, apa jenis puaka budak sewel nih…..??

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ΏπŸ‘ΉπŸ’€β˜ πŸ‘»πŸ‘½πŸ‘ΏπŸ‘ΉπŸ’€β˜ πŸ‘»πŸ‘½πŸ‘ΏπŸ‘ΉπŸ’€β˜ πŸ‘»πŸ‘½
Tk usah ko berlakon baik ler Suman iblis hantu
Manusia ifrit mcm ko, kerja fitnah setiap waktu
Mmg sesuai sgt..bngsat mcm kau, dilayan gitu
Kalau dekat, muka ngko tu aku cap dgn sepatu
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg slayaknya ko dilayan gitu, Suman samdol
Penyangak mcm ko, usah nk lagak baik bendul
Hang uli butoh pak hang jadi serupa dgn dodol
Lps tu lbng puki mak hang pula hang pi sondol
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg selayak begitu Suman, hang ni, dihentam
Aku mmg nak tibai lanyak bagi hang jadi pitam
Hang lncap butoh pk hang, yg mcm btg bertam
Lps tu hng sondol puki mak hg yg legam hitam
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman, bila aku cekap pantun hang memusuh
Puncanya, masa kecik dulu, hang disalah asuh
Jugak sebab butoh pak hang tu berkulat lusoh
Mak hang pulak, lepas kencing, puki tak basuh
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg gini slayaknya layan ko, Suman pndengki
Org bngsat spt hng ni mmg patut dicerca maki
Pak hang dulu tu, butoh mampoih, tk jadi lelaki
Mak hang pula, dengan Benggali, pi tahan puki
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Di bawah ini yg Ori (asli) dari saya tapi cuba diciplak Si budak Kojolla, terus buruk sumbang jadinya. Mari kita kaji bandingkan…. YANG ORI DARI SAYA: a sicko gΓ yboy pervert punk β€œperasan sok sendiri” showing off his cyber-terompah ridiculous PANTAToon nonsense, but in reality he is nothing, hiding & running away from me endlessly behind h/p & computer screen only. Poor soul, Kejora gayboy…..!! Keep on running, keep on hiding One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh, yeah, I’m gonna be the man. Keep on running, running from my arms One fine day I’m… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

In the first place, there is no such thing of English pantun, why you idiot….!!

Pantun is a heritage uniquely Malay only, handed down orally for generations, why you bloody fool …..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Suman, mmg ko ni jenis busuk punya kaki
Hati nko tu tersangat kotor, penuh dengan daki
Bila aku cekap pantun..ko kutuk, sbb ko dengki
Lgi baik Wak, ko gi jilat mak ko pnya lubng puki
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
I just want to let you know, old idiot Suman gay
Have U ever heard, the rhyme rain rain go away
The rain was asked to come again another day
Because, that time, little β€˜Johny’ wanted to play
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow..pantun dlm BI, bagai bom atom meledak!
Kejora bagi contoh pulak, pantun BI utk budak2
Suman kedi lihat, terus jadi terbatuk & tersedak
Tak tidor malam ler si tua biol, macai pendedak
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaa
Hhhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun or rhyme as in English, is nothing wierd
But being denied, by Suman, damn bloody idiot
Trying to challenge Kejora..Suman, turned tired
He is now, like an old lady, with no more period
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow..pantun BI lagi..datang bgaikan pnumbuk
Makin terkedu le si bahlol Suman anjing dubuk
Kini anjing kurap ni dah sembunyi dalam lubuk
Sbb, si bingai tu tk reti buat, walau sedikit abuk
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn pantun2 BI Kejora, Wak pasti jadi terpukau
Kebolehan Kejora ini mmg Wak tak blh jangkau
Keadaan Wak spt nnek kbayan sontel tmbakau
Wak..lbih baik, pergi jilat lubang puki emak kau!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kah kesian Suman kedi bodoh terlajak
Trmenung le badut ni, mcm org kat kedai pajak
Kalau bolh ciplak itu tandanya kreatif dan bijak
Kau bawa mari apa pun, aku blh buat jadi rojak
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Dh menyepi nmpak nya Suman anak gampang
Terkedu ler dia, dgn pantun BI Kejora pampang
Msuk mndabik dada, kini kluar bjalan tempang
Itu belum le lagi kena Kejora punya pelempang
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Dengar sini baik-baik Gayboy…. Justru Allah SWT melimpahkan kurniaNya kpd Ayahanda Tun Mahathir panjang usia, kesihatan, kecerdasan, kewarasan, untuk kembali mengambil semula tampuk pemerintahan negara setelah terjejas teruk dek kegagalan PM5 yg ZZZZ kuat nyenyak lena, PM6 Jahanam yg menjahamkan, dan….. Ancaman lebih berbahaya datang dari β€œPM Tak Menjadi-Jadi”, tak ada jati diri, budak/hamba suruhan Zionis Yahudi-Amerika & naudzubillah….kebuasannya terhadap nafsu seks gila tidak kira jantan betina, atas bawah, depan belakang semua disapu bersih. Jati diri Tun Mahathir amat jelas & menyerlah dari dulu sampai sekarang….. Tidak pernah tunduk, tidak takut dan tidak membodek pada… 1. Negara Israel & puak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman cai pnjilat jubor tokong Kit Siang
Dh kecut pelir, ini pndatang Singpore Nangyang
Atau mmg si tua lahanat ini dilahir bodoh piang
Bila kena pantun dlm BI, dia mula nak alih tiang
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak usah lah Suman bingai, nko nak riak takbur
Idola pujaan ko tu, dh hampir sangat dgn kubor
Pnggantinya pula jenis smburit kaki main jubor
Tunggu je nnti PRU15, korang semua akn lebur
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Where do you attain your half past 6 English, Kejora…??

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora create ‘pantun’ using simple Eng & basic
But the jokes he presented are real and classic
Even with that, stupid dull idiot Suman, got sick
He can’t answer & accused Kejora, half past six
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow pantun BI Kejora, bagai lembing mnjunam
Di kepala bingai Suman, spt tercacak terbenam
1 pun tk terbalas dek Suman pukimak jahanam
Mmg sah Suman tolol ni, hnya sekolah darjah 6
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Ketahuilah…..Rasulullah SAW diangkat jadi nabi & pemimpin Islam untuk membangunkan semula syariat kebenaran selama 23 tahun. Tun Mahathir juga, dgn Ketentuan Illahi, menjadi Pemimpin Negara selama 23 tahun (22 tahun bersama Barisan Nasional + 1 tahun bersama PH). Kenapa Kejora begitu bongok nak mamposs tidak insaf akan hakikat ini – asyik berfikiran jahat membenci Tun Mahathir yg diiktiraf, dihormati dan disegani seluruh penjuru dunia, khususnya di bumi para2 anbiya di jazirah Arab – Syam, Palestin, Mekah & Medina. Ada pendapat bijak pandai ilmuwan Islam mengatakan Tun M akan sentiasa dalam perlindungan illahi sehingga ketika wafatnya pun beliau masih Ketua Negara… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora Gayboy dan yang sejamban dengannya…. Rasulullah SAW diangkat jadi nabi & pemimpin Islam untuk membangunkan semula syariat kebenaran selama 23 tahun. Tun Mahathir juga, dgn Ketentuan Illahi, menjadi Pemimpin Negara selama 23 tahun (22 tahun bersama Barisan Nasional + 1 tahun bersama PH). Kenapa Kejora begitu bongok nak mamposs tidak insaf akan hakikat ini – asyik berfikiran jahat membenci Tun Mahathir yg diiktiraf, dihormati dan disegani seluruh penjuru dunia, khususnya di bumi para2 anbiya di jazirah Arab – Syam, Palestin, Mekah & Medina. Ada pendapat bijak pandai ilmuwan Islam mengatakan Tun M akan sentiasa dalam perlindungan illahi sehingga ketika… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman cai pnjilat jubor tokong Kit Siang
Dh kecut pelir, ini pndatang Singpore Nangyang
Atau mmg si tua lahanat ini dilahir bodoh piang
Bila kena pantun dlm BI, dia mula nak alih tiang
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah. kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Bangkit Wahai Melayu… Pakatan Harapan berada didalam keadaan yang sangat kucar-kacir. Di mata rakyat Malaysia, mereka adalah gabungan yang bersatu hati, realitinya mereka sangat benci antara satu sama lain. Kesimpulannya, Pakatan Harapan tidur satu bantal, mimpi lain-lain. DAP, PKR dan PPBM bergaduh sesama mereka sendiri. Disebabkan kebencian mereka yang sangat tinggi antara satu sama lain ini, mereka tidak dapat lagi menyorok dimata rakyat Malaysia. Apabila Kit Siang memecahkan PAS dan mewujudkan Amanah, ianya bertujuan untuk mencuri bukan sahaja pemimpin PAS malah penyokongnya sekali agar dapat menjadikan Amanah ini sebagai β€˜PAS Baru’. Kita mengetahui bahawa PAS memperjuangkan dan mempertahankan Islam, tetapi… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

RM900 sebulan, apa nasib pekebun kecil? Diterbitkan 29 Okt 2018, 11:53 pagi | A+ A- Bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak membidas kerajaan Pakatan Harapan yang menurutnya tidak merasai denyut nadi rakyat, khususnya, seperti golongan pekebun kecil. Melalui satu hantaran di Facebook, katanya rakyat semakin hari semakin tertekan, dengan harga komoditi jatuh mendadak, selepas pilihan raya umum lalu pada Mei lalu. β€œMisalnya harga sawit, hari ini pekebun kecil ada yang hanya mendapat serendah RM300-RM400 setiap tan. β€œDahulu, kerajaan BN sentiasa berusaha membantu para pekebun kecil. Misalnya dalam kunjungan ke luar negara, saya telah meyakinkan negara besar dan rakan pelaburan… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

APA2 CUKAI PUN MEMBEBANKAN RAKYAT……SST LAGI TERUK DARI GST…….. Rakyat mula sedar GST bukan punca utama harga barang naik PETALING JAYA: Datuk Seri Najib Razak berkata, rakyat mula sedar pelaksanaan cukai barangan dan perkhidmatan (GST) bukan faktor utama kenaikan harga barang. Ini kerana, katanya, sudah 6 bulan GST dimansuhkan dan digantikan cukai jualan dan perkhidmatan (SST) sejak 1 September lalu. Bekas perdana menteri itu berkata, harga barang tetap naik selepas SST dilaksanakan dan keadaan itu dijangka berterusan. β€œSaya dah beritahu sebelum ini, bagaimana peniaga ambil kesempatan atas kelemahan sistem SST untuk elak cukai dan menjejaskan hasil kerajaan. β€œSebab itu tiada… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Menghina Agong salah sikit Hari ini ada orang kata, menghina agong salah sikit (Kecil). Bukan salah banyak (besar) Demikian pernilaian yang di buat satu golongan penyokong kerajaan Pakatan harapan yang memerintah Malaysia hari. Oleh itu, cadangan supaya dilucutkan kewarganegaraan terhadap mereka yang didapati menghina agong dikatakan melampau. Siapakah sebanarnya yang melampau? Tidak lain dan tidak bukan mereka yang menghina agong itulah yang melampau. Mereka yang mencadangankan supaya mereka menghina agong dilucutk kewarga negaraan dianggap melampau sebenarnya bagus. Ini bersadarkan hadis Rasulullag SAW yang makasudnya, mengutuk seorang muslim adalah kefasikan sedang membunuhnya adalah kekafiran (hadis riwayat jamaah kecuali Abu Daud dari… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KESAL KERAJAAN PH BENARKAN SYARIKAT JUDI TAJA LAWATAN PEGAWAI TERTINGGI PDRM Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia amat kesal dengan pendedahan Menteri Kewangan Lim Guan Eng yang mengakui bahawa *lawatan kerja 16 Pegawai Tertinggi Polis DiRaja Malaysia (PDRM) ke Istanbul ditaja Syarikat Da Ma Cai iaitu syarikat judi nombor ekor terkemuka.* Nampaknya Kerajaan Pakatan Harapan khususnya Menteri Kewangan DAP Lim Guan Eng lansung tiada perasaan sensitif terhadap hukum Islam dan sentimen rakyat dengan membenarkan *sebuah syarikat judi membiayai lawatan kerja sebuah institusi awam yang bertanggungjawab menjaga keamanan negara dengan lambangnya jelas tertera kalimah Allah dan Nabi Muhammmad SAW.* Selain itu juga apakah… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Maqasid syariah zaman BN sekali atau PH sahaja, PAS sindir Hasanuddin….. PAS mempersoalkan kenyataan Naib Presiden Amanah, Hasanuddin Mohd Yunus yang mengatakan pemasangan kamera AES menepati maqasid syariah, sama ada ia terpakai di zaman Pakatan Harapan (PH) sahaja atau termasuk ketika Barisan Nasional (BN) memerintah. Timbalan Presiden Pas, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man dalam nada menyindir berkata Hasanuddin cuba menggunakan pendekatan agama untuk menghalalkan pemasangan tersebut oleh kerajaan PH. β€œMengapa pemasangan AES dan saman yang disifatkan menekan serta menzalimi rakyat oleh PH dahulu tidak dimansuhkan, sebaliknya ditambah apabila berkuasa? β€œMenepati maqasid syariah (pemasangan AES) ini adakah zaman BN sekali atau… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kena tegur baru minta maaf β€” sahkan kereta miliknya di parkir OKU PETALING JAYA: Menteri Datuk Seri Mujahid Yusof Rawa mengesahkan gambar tersebar di media sosial membabitkan kereta yang parkir di petak khas orang kelainan upaya (OKU) adalah kenderaannya. Menteri di Jabatan Perdana itu berkata, anak-anaknya menggunakan petak khas parkir OKU kerana merasakan ia dapat memberi kemudahan kepada ayah mertuanya yang uzur. β€œSaya menjaga ayah mertua yang keuzuran dan berkerusi roda. Sewaktu kejadian ini anak-anak saya membawa datuk mereka untuk makan di restoran. β€œMereka menggunakan kemudahan parkir OKU kerana merasakan ia dapat memberi kemudahan kepada datuk mereka yang uzur. β€œSaya… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Pasca kes LGE, di mana nilai kes Khir Toyo? PEJABAT Peguam Negara boleh memberi apa sahaja alasan dan justifikasi pengguguran kes rasuah Menteri Kewangan Lim Guan Eng (LGE) minggu lepas. Hakikatnya kes tersebut tidak mungkin digugurkan jika pejabat Peguam Negara tidak diketuai oleh bekas peguam beliau Tommy Thomas. Semua orang bercakap mengenai persamaan kes bekas Menteri Besar Selangor Dr Mohamad Khir Toyo dan Lim Guan Eng. Terdapat juga komen-komen mereka yang tidak mengikuti kes Mohamad Khir dengan terperinci cuba menyatakan ada perbezaan kepada inti pertuduhan yang menyebabkan Dr Khir didapati bersalah dan Lim Guan Eng dibebaskan. Oleh kerana kedua-dua kes… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kalaulah benar Tun M tak mungkir janji SEMEMANGNYA melucukan apabila pemimpin-pemimpin PKR dan DAP β€˜mengamuk β€˜ dan menganggap Tun Dr.Mahathir Mohamad memungkiri janji apabila menerima kemasukan enam bekas ahli Parlimen UMNO ke dalam Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu). Mereka tidak dapat menerima tindakan Perdana Menteri itu kerana menganggap kesemua ahli Parlimen berkenaan adalah β€˜sampah’ UMNO. Persoalannya, kenapakah baru sekarang bercakap soal tidak menepati janji? Apakah soal berjanji hanya berkaitan menerima atau tidak, bekas pemimpin UMNO ke dalam komponen Pakatan Harapan sahaja? Kenapa tidak menjerit-jerit meminta Perdana Menteri mengotakan segala janji yang dibuat kepada rakyat ketika Pilihan Raya Umum Ke-14 lalu?… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Mengapa kes Siti Kasim ditarik? PARTI Islam Se-Malaysia (PAS) mengecam tindakan Pejabat Peguam Negara yang menarik semula pendakwaan terhadap Siti Kasim kerana mengacungkan jari tengah dalam sebuah forum mengenai pindaan Akta 355 di Shah Alam tahun 2016. Walhal, sekurang-kurangnya terdapat tiga kes seumpama itu yang dilakukan oleh orang awam telah dijatuhkan hukuman oleh mahkamah. Ketiga-tiga mereka telah dihukum penjara dan denda atas kesalahan berikut. Namun, kes Siti Kasim yang mengacungkan jari tengah kepada peserta forum serta videonya telah ditularkan dalam media sosial langsung tidak dibicarakan di mahkamah mahupun didakwa oleh Peguam Negara. Pengguguran dakwaan tersebut menyebabkan timbul persepsi negatif dalam… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kerajaan DAP izin tayangan teater seks? PEMUDA PAS Pulau Pinang mengecam tindakan pihak pembuat teater β€œLove in George Town” atau tajuk asal β€œSex In George Town” yang masih berusaha untuk terus membuat tayangan bermula pada hari ini sehingga 17 Februari. Walhal ia mendapat tentangan daripada rakyat termasuk laporan Polis oleh aktivis-aktivis NGO dan parti politik. Pemuda PAS Pulau Pinang memberi amaran kepada pihak terbabit agar membatalkan terus hasrat mereka walaupun mendakwa akan menukar tajuk tayangan. Teater yang berteraskan seks termasuk perbuatan luar tabii secara terang mempromosi aktiviti tidak bermoral dan berakhlak ini mencabar sensitiviti umat Islam di Malaysia. Kerajaan DAP… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Teater seks di kala gejala sosial parah ALOR SETAR: Kebebasan bersuara yang diamalkan di negara ini bukan tiket untuk mempromosi pementasan teater berunsur lucah. Pesuruhajaya PAS Kedah Dr Ahmad Fakhruddin Fakhrurazi berkata, program seumpama itu boleh mendatangkan ketidakselesaan dalam kalangan masyarakat Islam. Kata beliau sekiranya kerajaan Pakatan Harapan (PH) Pulau Pinang tidak bersikap tegas menguatkuasakan undang-undang tidak mustahil perkara serupa akan berulang. β€œKita bimbang lama-kelamaan teater seumpama itu menjadi kebiasaan. Sedangkan negara sekarang menghadapi masalah sosial yang makin parah,” katanya di sini. Pementasan teater yang pada awalnya dinamakan β€˜Sex in Georgetown City’ dijangka diadakan di Pulau Pinang pada 14 Februari.… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalo ko mimpi antu altantuya mlm nih, ko tolong tanya dia ek Kejora, betul ke Altantuya dibunuh dan mayatnya diletupkan dengan bahan letupan gred tentera.

Kes pembunuhannya adalah aspek paling menggemparkan dalam skandal membabitkan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, yang didakwa terbabit dalam pembelian kapal selam Scorpene buatan Perancis pada tahun 2002.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

What’s that……???
WTF…… It’s Kejora’s PANTATOON, not Malay Pantun.

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
I just want to let you know, old idiot Suman gay
Have U ever heard, the rhyme rain rain go away
The rain was asked to come again another day
Because, that time, little β€˜Johny’ wanted to play
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow..pantun dlm BI, bagai bom atom meledak!
Kejora bagi contoh pulak, pantun BI utk budak2
Suman kedi lihat, terus jadi terbatuk & tersedak
Tak tidor malam ler si tua biol, macai pendedak
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn pantun2 BI Kejora, Wak pasti jadi terpukau
Kebolehan Kejora ini mmg Wak tak blh jangkau
Keadaan Wak spt nnek kbayan sontel tmbakau
Wak..lbh balik, pergi jilat lubang puki emak kau!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Suman, mmg ko ni jenis busuk punya kaki
Hati nko tu tersangat kotor, penuh dengan daki
Bila aku cekap pantun..ko kutuk, sbb ko dengki
Lgi baik Wak, ko gi jilat mak ko pnya lubng puki
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

In the first place, there is no such thing of English pantun, why you idiot….!!

Pantun is a heritage uniquely Malay only, handed down orally for generations, why you bloody fool …..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
I just want to let you know, old idiot Suman gay
Have U ever heard, the rhyme rain rain go away
The rain was asked to come again another day
Because, that time, little β€˜Johny’ wanted to play
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun or rhyme as in English, is nothing wierd
But being denied, by Suman, damn bloody idiot
Trying to challenge Kejora..Suman, turned tired
He is now, like an old lady, with no more period
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow..pantun BI lagi..datang bgaikan pnumbuk
Makin terkedu le si bahlol Suman anjing dubuk
Kini anjing kurap ni dah sembunyi dalam lubuk
Sbb, si bingai tu tk reti buat, walau sedikit abuk
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora, SD yang memaparkan 60 kenyataan Azilah itu turut menceritakan pertemuannya dengan penyiasat persendirian, mendiang P Balasubramaniam serta detik beliau ditahan dan disiasat.,

ko rajin2kan la membaca yeh Kejora……..

Anonymous
Guest
Anonymous

Dlm politik..mmg bermcam-mcam citer kelakar
1MDB dh tk jalan, kes Altantuya pula dibongkar
Pngakuan trpksa dibuat, bila tlor dicucuh bakar
Juga satu pluang..utk pesalah kluar dr sangkar
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora, kata Chif Inspector Azila lagi…….

β€œTPM (Timbalan Perdana Menteri masa kejadian ialah Najib) menyatakan bahawa perkara ini tidak boleh diketahui umum kerana ia membabitkan ancaman kepada keselamatan negara.

β€œTPM kemudiannya mengarahkan saya untuk jalankan operasi sulit untuk tangkap dan hapuskan perisik itu dengan sulit dan musnahkan mayatnya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora, nih sanbongannya……..

β€œSaya bertanya kepada TPM apa yang dimaksudkan dengan tangkap dan hapuskan perisik asing terbabit dan TPM menjawab, β€˜Shoot to kill’ sambil menunjukkan isyarat memotong leher. Apabila ditanya berkenaan maksud musnahkan mayat perisik asing terbabit, TPM menjawab, β€˜Lupuskan mayat perisik asing hilangkan kesan,” katanya.

Kandungan akuan bersumpah itu disiarkan media hari ini.

Dalam SD itu, Azilah juga menerangkan peranan penganalisis politik, Dr Abdul Razak Baginda sebagai pegawai khas kepada Najib dan juruiring (Aide De Camp), Deputi Superintendan Musa Safri dalam kes pembunuhan terbabit.

Anonymous
Guest
Anonymous

Pssstt psssstttt Kejora! Nih berita hangat ttng BOSSKAU Najib, Azilah buat SD dakwa Najib arah bunuh Altantuya Oleh Mohd Iskandar Ibrahim [email protected] Share Tweet KUALA LUMPUR: Bekas pegawai polis, Azilah Hadri, membuat pengakuan mengejutkan apabila mendakwa Datuk Seri Najib Razak mengarahkannya untuk membunuh wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu pada tahun 2006. Dalam akuan bersumpahnya (SD) bertarikh 17 Oktober lalu itu, Azilah mendakwa Najib ketika itu sebagai Timbalan Perdana Menteri mengarahkannya supaya membunuh Altantuya dan menghapuskan mayatnya. Azilah mendakwa arahan itu diberikan secara lisan ketika bertemu dengan Najib dalam satu pertemuan pada 17 Oktober 2006 di Pekan, Pahang. Beliau turut mendakwa arahan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kejora terus steady & santai..berpantun madah
Mmg minat Kejora, menyusun kata2 cara indah
Pantun BI, tak trjawab dek Suman haram jadah
Baru bapok barua tu tau langit tinggi ke rendah
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

In the first place, there is no such thing of English pantun, why you idiot….!!

Pantun is a heritage uniquely Malay only, handed down orally for generations, ehy you bloody fool …..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
I just want to let you know, old idiot Suman gay
Have U ever heard the rhyme rain rain go away
The rain was asked to come again another day
Because, that time, little ‘Johny’ wanted to play
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow..pantun dlm BI, bagai bom atom meledak!
Kejora bagi contoh pulak, pantun BI utk budak2
Suman kedi lihat, terus jadi terbatuk & tersedak
Tak tidor malam ler si tua biol, macai pendedak
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn pantun2 BI Kejora, Wak pasti jadi terpukau
Kebolehan Kejora ini mmg Wak tak blh jangkau
Keadaan Wak spt nnek kbayan sontel tmbakau
Wak..lbh balik, pergi jilat lubang puki emak kau!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MAFIA KOMUNIS GANGSTER SOSIALIST PEMBERONTAK SYIAH SALAHKAN BAPAK KAPITALIS KERANA KORUPSI TIDAK DAPAT DIBENDUNG….. KERANA ITU MEREKA MAHU REGIME CHANGE KEPADA COMMUNISM SOCIALISM ANARCHISM ATHEISM MARXISM SATANISM LUCIFERIAN…… GOLONGAN AGAMA TURUT DIPERSALAHKAN …….. Corruption Under Pakatan Harapan Is Still The Same As Before GE14…….. Dennis Ignatius, FMT Looking back over the year, one thing that must surely stand out is the high level of corruption in our nation. It seems that every government department with power to approve, license or enforce the law is deeply compromised. And it’s not just a few errant lower-ranking officers who are corrupt; corruption has… Read more »

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

WOWWWWW – BENAR2 EXTRA GEGAR VAGANZA, OTAI BERBISA…. AMAZING…INCREDIBLE…UNSANGKARABEL…!!! Siapa sangka Atuk Tua Renta 93 tahun ketika itu boleh kembali berkuasa memimpin negara sedangkan pemimpin2 dunia yg seangkatam dgnnya, semua dah tewas (meninggal dunia). Malah si Tua Renta semakin hebat di persada antarabangsa sampai2 The Most Powerful Leader (Presiden Trump) pun gentar & mengelak face-to-face dgnnya. Hanya warga Malaysia yg bertaraf kacang putih (peanut) saja macam Kejora Gayboy tak mau menerima realiti ataupun memang2 goblok. Terbukti sudah Tun Mahathir adalah Anugerah Illahi – satu-satunya Pemimpin Juara Terbilang paling lama & masih bertahan seantero dunia melintasi 2 abad (abad 20 &… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman bapok tak usah lah nak berlagak ranggi
Nko trnyata bodoh piang..hrap gebang je tinggi
Balik-balik, engko terus nak main alih tiang lagi
Kenapa tak jawab pantun BI yg cgu Kejora bagi
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman rasa spt kena pnumbuk, benjol kat dahi
Dgn Kejora..dia dah tidak berani lagi nak kelahi
Tapi si fasiq ni masih jugak komen serupa tahi
Balik2, citer lapok basi dia, psal anugerah Illahi
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Suman bebal awalnya tadi kemain lagi kencang
Tak padan bodoh piang cuba nak tunjuk tocang
Smua hujah bingai dia tu Kejora cantas cincang
Terpaksa le dia langkah keluar, capik & pincang
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Ckgu Kejora yg bistari ni, dia cuba nak goncang
Tapi..Kejora ratah dia mudah jer serupa kacang
Kini dah senyap terus mulut Suman yg lancang
Agaknya, dgn tokong LGE, dia pergi berbincang
πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman sembunyi dalm sarang, serupa musang
Awal tdi, hujan lebat, kini dh jadi tanah gersang
Nak terus tibai Suman, Kejora dh tk terangsang
Pukul Suman serupa le dgn tumbuk btg pisang
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

THE ACTUAL DEEP STATE AND LEFTISTS ARE MAFIA KOMUNIS GANGSTER SOSIALIST PEMBERONTAK SYIAH…… MTUC Says No β€˜Deep State’, Some Officials Cold-Storaged Based On Hearsay…. Senior civil servants must be protected from actions taken based on hearsay, according to the Malaysian Trades Union Congress (MTUC) yesterday. (The Sun Daily) – Its secretary-general, J. Solomon, said some senior officials have been cold-storaged with reduced powers, adversely affecting their careers, although nothing had been proven. On the denial by Cuepacs – the umbrella body for public sector unions and an affiliate of the MTUC – of the existence of a β€œdeep state” in… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
The people of Tg Piai, hd shown good example
15K majority, PH being bitten just lika an apple
It’s clear obvious, tht PH is hated by the people
Just waiting for GE-15..PH, they want to topple
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Woww..pantun dalm BI, masuk lagi bertubi-tubi
Suman rasa kian penat mcm kena penyakit tibi
Makin malu terkedu le itu cacai DAP kafir harbi
Muka dia terasa tebal serupa dengan kulit babi
πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Ckgu Kejora nk berehat kejaplah, kawan-kawan
Dh lunyai, Kejora tibai Suman gila sasau sawan
Nampak dia pun, dah tak mampu lagi melawan
Dia sgt lemah..spt anjing betina lpas mngawan
πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MANIFESTO PH HANYA PENJARAKAN JIBENG AJE….. SKANDAL BERTONG2 PH TAK MASUK DIKIRA……… Najib: Penang Tunnel Probe Gone Quiet Because Of DAP?…….. (FMT) – Najib Razak today claimed that the police and Malaysian Anti-Corruption Commission are keeping silent about documents allegedly linked to an investigation into the Penang undersea tunnel project because it would implicate DAP leaders. In March, MACC lodged a police report after political blogger Raja Petra Kamarudin wrote an expose that he claimed to be based on documents leaked from the tunnel project, which is part of a RM40 billion Penang transport plan. In his blog posts, Raja… Read more »

Donna
Guest
Donna

Dah macam radio rosak Budin ni, sehari 2-3 kali meratip untuk Anwar jadi PM. Sah kalau Anwar naik, Budin tidak akan dilupakan.

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Kau silap yg teramat silap tuu, Kejora….!! Walau bertali arus Tun dilempar, dicampak, digolek, dicemuh, dihina, dikecam & difitnah – dapat juga dia berkuasa memerintah negara selama 22 tahun sehingga bersara usia 78 tahun. Sebanyak manapun Tun dilempar, dicampak, digolek, dicemuh, dihina, dikecam & difitnah – beliau bergolek kembali ke persada kekuasaan pd usia 93 menakjubkan seantero dunia dan juga satu rekod sejarah dunia yg tak pernah diraih oleh mana2 insan – Satu Anugerah Illahi…!! Selain itu, Tun tak putus2 dapat Anugerah Darjah Kebesaran dari negara2 luar, pusat pengajian berprestij tinggi kelas dunia, dapat jemputan tetamu kehormat luar negara sambil… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman cai pnjilat jubor tokong Kit Siang
Dh kecut pelir, ini pndatang Singpore Nangyang
Atau mmg si tua lahanat ini dilahir bodoh piang
Bila kena pantun dlm BI, dia mula nak alih tiang
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman Hindu, geng panji hitam al-Kutty
Bodoh piang si mngkok lahabau ini berkati-kati
Dah ler terkedu dgn Tg Piai 15 ribu pnya mjoriti
Nak mnjawab pantun dlm BI, haram dia tak reti
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!!..idiot skunk Suman in action
Suman misleaded by news, from LTTE telvision
BN won with 15K mjority, was the real situation
Pity old Suman, 1 month he live in bad emotion
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Woww..bertubi-tubi pantun dalm BI Kejora bagi
Itulah kelebihan bagi org yg berpelajaran tinggi
Pasti Suman menggigil, spt org demam denggi
Basah tilam le..pampers dia tiris smpai ke pagi
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

What talking you, haiya Kojolla….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn pantun2 BI Kejora, Wak pasti jadi terpukau
Kebolehan Kejora ini mmg Wak tak blh jangkau
Keadaan Wak spt nnek kbayan sontel tmbakau
Wak..lbh balik, pergi jilat lubang puki emak kau!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Gayboy Kejora pembawa berita palsu & wabak Aids & HIB, Dengar sini baik-baik…. Justru Allah SWT melimpahkan kurniaNya kpd Ayahanda Tun Mahathir panjang usia, kesihatan, kecerdasan, kewarasan, untuk kembali mengambil semula tampuk pemerintahan negara setelah terjejas teruk dek kegagalan PM5 yg ZZZZ kuat nyenyak lena, PM6 Jahanam yg menjahamkan, dan….. Ancaman lebih berbahaya datang dari “PM Tak Menjadi-Jadi”, tak ada jati diri, budak/hamba suruhan Zionis Yahudi-Amerika & naudzubillah….kebuasannya terhadap nafsu seks gila tidak kira jantan betina, atas bawah, depan belakang semua disapu bersih. Jati diri Tun Mahathir amat jelas & menyerlah dari dulu sampai sekarang….. Tidak pernah tunduk, tidak takut… Read more »

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Ketahuilah…..Rasulullah SAW diangkat jadi nabi & pemimpin Islam untuk membangunkan semula syariat kebenaran selama 23 tahun. Tun Mahathir juga, dgn Ketentuan Illahi, menjadi Pemimpin Negara selama 23 tahun (22 tahun bersama Barisan Nasional + 1 tahun bersama PH). Kenapa Kejora begitu bongok nak mamposs tidak insaf akan hakikat ini – asyik berfikiran jahat membenci Tun Mahathir yg diiktiraf, dihormati dan disegani seluruh penjuru dunia, khususnya di bumi para2 anbiya di jazirah Arab – Syam, Palestin, Mekah & Medina. Ada pendapat bijak pandai ilmuwan Islam mengatakan Tun M akan sentiasa dalam perlindungan illahi sehingga ketika wafatnya pun beliau masih Ketua Negara… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman cai pnjilat jubor tokong Kit Siang
Dh kecut pelir, ini pndatang Singpore Nangyang
Atau mmg si tua lahanat ini dilahir bodoh piang
Bila kena pantun dlm BI, dia mula nak alih tiang
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Ayahanda Tun M sendiri akan mempengerusikan Persidangan Ketua2 Negara Islam Sedunia di Ibu Negara pd 18~21 Dis ini untuk membincangkan ancaman β€œFobia Islam” dan β€œPenindasan Terhadap Umat Islam”.

Apalah sangat UMNO, PAS, PKR & DAP yg kerdil2 ituuu, haaasaaa…??

ps:
Toksahlah buat sampah semak-samun dgn taburan PANTAToon2 angkaww tuuu, fahammmmm….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah cabut lari nampak nya..Suman sami Hindu
Dgn Cgu Kejora..dia dh terima pukulan yg padu
Prasaan kantoi malu diri nya, Kejora dapat hidu
Lebh2 lagi kena pantun BI, dia monyok terkedu
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KALAU DULU JUAL RINGGIT KEPADA SOROS…..KENAPA SEKARANG MALU PULA…… DAP Whacked For Asking Sarawak To Buy Stake In Petronas……. (FMT) – Sarawak DAP chairman Chong Chieng Jen has been criticised for asking the state government to buy a stake in Petronas as proposed by Prime Minister Dr Mahathir Mohamad. State tourism minister Abdul Karim Rahman Hamzah described Chong as a β€œdisgrace” to Sarawakians, adding that he was looking for an β€œexit” from his election promise to return 20% of the oil royalty and 50% of tax revenue collected from Sarawak to the state. β€œDetails of the cost to acquire a… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Poor soul, Suman old gay…..!!

Keep on running, keep on hiding
One fine day you said that PH was leading
To make you realise and understand
Oh, yeah, BN gonna be the government

Keep on running, running from my arms
One fine day BN gonna be the government
To make you understand you’re under harm
Oh yeah, you’re really the ED old man

Anonymous
Guest
Anonymous

Hey, hey, hey
Everyone is looking at you
It makes you feel so bad,

Hey, hey, hey
Everyone is laughing at you
It makes you feel so sad,

So keep on running
Running from me and hiding
Is it true that PH is leading?
But 15K majority BN is firm standing!

To make you understand
Oh, yeah, you’re an old silly poor man

He..he..he..he

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Wow..lagu dikarang. dlm bahasa Inggeris pulak
Tadi, cara berpantun dlm BI, Suman ditempelak
Tidor tak lena le malam ni, Suman kedi melalak
Mesti auw auw auw..spt bapok kain kena selak
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Hihihihi
Those kampungan manglish jahit komidi level…..!!
Hihihihi

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hihihihi
Copycat sembrono, buruk sumbang benor….!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tiru tairu yer…..??
Dah ler sumbang, ada ati nak tulis omputih pulak tuu.

Hihihihi

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian Suman Hindu, geng panji hitam al-Kutty
Bodoh piang si mngkok lahabau ini berkati-kati
Dah ler terkedu dgn Tg Piai 15 ribu pnya mjoriti
Nak mnjawab pantun dlm BI, haram dia tak reti
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn pantun2 BI Kejora, Wak pasti jadi terpukau
Kebolehan Kejora ini mmg Wak tak blh jangkau
Keadaan Wak spt nnek kbayan sontel tmbakau
Wak..lbh balik, pergi jilat lubang puki emak kau!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Ini yg Ori (asli) tapi cuba diciplak Si bydak Kojolla, terus buruk sumbang jadinya. Yg Ori a sicko gΓ yboy pervert punk β€œperasan sok sendiri” showing off his cyber-terompah ridiculous PANTAToon nonsense, but in reality he is nothing, hiding & running away from me endlessly behind h/p & computer screen only. Poor soul, Kejora gayboy…..!! Keep on running, keep on hiding One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh, yeah, I’m gonna be the man. Keep on running, running from my arms One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh yeah,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kah kesian Suman kedi bodoh terlajak
Trmenung le badut ni, mcm org kat kedai pajak
Kalau bolh ciplak itu tandanya kreatif dan bijak
Kau bawa mari apa pun, aku blh buat jadi rojak
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KES 1MDB TAK BOLEH MAKAN JIBENG KE…… JANGAN RISAU TOMCAT ADA…….. Was Najib Behind Altantuya’s Murder?……. Anyway, if the police want, I can also give them my statement or sign a statutory declaration naming those Special Branch bosses who told me they had investigated the matter and can confirm that Najib is not involved in the murder. I am not trying to escape a death sentence so my statutory declaration should be more believable. It appears that Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad has been told that, going by how the SRC International and 1MDB trials are going, they might… Read more »

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Just look at that….. a sicko gΓ yboy pervert punk β€œperasan sok sendiri” showing off his cyber-terompah ridiculous PANTAToon nonsense, but in reality he is nothing, hiding & running away from me endlessly behind h/p & computer screen only. Poor soul, Kejora gayboy…..!! Keep on running, keep on hiding One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh, yeah, I’m gonna be the man. Keep on running, running from my arms One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh yeah, I’m gonna be the man. Hey, hey, hey Everyone is looking at… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Woww pantun dikarang, dalam bahasa Inggeris
Ini mmg jauh lebih bisa dari tikam sebilah keris
Tk dpt nak bayang bg mana hati Suman terhiris
Basah tilam ler lgi malam ini pampers Wak tiris
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

16 of Nov β€˜BN is ahead’ Kejora came reminding
Suman denied & said, β€˜..PH is now 55% leading!’
The actual result, 15K mjority, BN firm standing
Bloody Suman was ashamed & 1 month hiding
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KALAU DULU PELURU BERPANDU PH DITUJU KEPADA JIBENG…… SASARAN TERKINI KEPADA BAPAK SKANDAL BERTONG2 … ……. .. Pro-Pakatan Websites Are Turning On Mahathir…….. This narrative fits in to Anwar’s statement that the whole thing is a conspiracy to block him from taking over as Malaysia’s eighth prime minister or PM8 on or before May 2020. In fact, yesterday Mahathir said in an interview that he may or may not hand over power after November (not May) next year and it may or may not be Anwar who takes over. A number of pro-Pakatan Harapan (or anti-Umno-Barisan Nasional) websites seem to… Read more »

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Hi hi hi hi

Ujung2 Kejora budak gay sewel pembawa wabak hiv/aids menyalak-melalak-memekak buang ketebiat nak mamposs berPANTAToon Cartoon merapu-meracau syok sendiri dgn kemenangan 4 pr kecil-kecilan kacang putih keciput yg langsung seditkitpun tidak mendatangkan kudis menggugat kekuasaan PH pimpinan Tun Mahathir.

Alahai, keciannyer…..!!

He he he he

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Hi hi hi hi

Nov 2019 di Tg Piai – menggamit kenangan silam di mana gayboy Kejora juga sekali lagi buat β€˜REKOD PALING LAMA TAK PUTUS-PUTUS SEBAGAI PENGECUT TAKDAK TELOR UNTUK BERSEMUKA DGN SAYA’…..!!

Ha ha ha ha

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Hi hi hi hi

Ujung2 budak gay sewel pembawa wabak hiv/aids menyalak-melalak-memekak buang ketebiat nak mamposs berPANTAToon Cartoon merapu-meracau syok sendiri dgn kemenangan 4 pr kecil-kecilan keciput yg langsung seditkitpun tidak mendatangkan kudis menggugat kekuasaan PH pimpinan Tun Mahathir.

Angkaww nerepek meraban PRU 15 aper kebendanyer, haaaa….??

Tak taukah angkaww semua petinggi2 umno dah sold out booking nama untuk tayangan perdana didakwa dimahkamah atas jenayah korupsi, salah guna kuasa & pecah amanah dgn watak2 utama dimulai dgn Najib & Jahit Sengeh Pornorogol, bongok…..??

Alahai, keciannyer…..!!

He he he he

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

Memang prk2 tuu korang menang – tapi..tapi….. bak kata bidalan, ekh elehhh, baru jer menang keciput β€˜pengat kacang putih’, gempak gamatnya riuh sekampung mengalahkan orang dapat pingat emas olimpik. Sikitpun tak jadi kudis menggugat penguasaan Kerajaan PH, fahammm tak.……Binawe Najib betol,,,!!

Oh yer, angkaww Kejora (pembawa wabak HIV & AIDS) pulak selain jafi Tukang Karut/Badut pihak Pembangkang dgn terBANGANGnya terover reaksi lebih kuah dari sudu tuu, aper ker hal. haaaaa…..??

Oh alangkah Bangangnyer angkaww…..!!

Hihihihihi

Othman Ahmad!!
Guest
Othman Ahmad!!

15,000 pengundi Tg Piai tuu betul2 aku kesian di atas kebongokan & kebengapan tahap gaban mudah dibodoh2kan puak MUAKFUCKat KeBANGSATan. Nak tengok ada lagi tak bidaah ajaran baru β€œaji umno motto” yg menggula-gulakan Rukun Islam ke 5 dijadikan kaedah politiik untuk meraih undi, kini tajaan lebai mca…..?? Hanya kaum meLAYU yg lupa diri, lembab, bongok & masih percaya pada puak MUAKFUCKat keBANGSATan sampai orang2 yg dah matipun jadi mangsa serakah penyamun2 yg bertopengkan Melayu Islam. Madih segar dalam ingatan baru2 ini tersebar berita rasmi dari Ketua Audit Negara dalam laporan 2018 – RM57.92 juta dibayar kpd arwah2 petani yg dah… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

16 of Nov ‘BN is ahead’ Kejora came reminding
Suman denied & said, ‘..PH is now 55% leading!’
The actual result, 15K mjority, BN firm standing
Bloody Suman was ashamed & 1 month hiding
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

kri
Member
kri

Fardan Abdul Majeed merupakan sepupu Mohammed Yusoff Rawther. Dia ni sebelum PRU lalu menjadi macai pengampu Najib Razak kemudian selepas PRU cuba rapat dengan Tun Dr Mahathir Mohamad tetapi tidak dilayan. Beberapa bulan lepas mula rapat dengan Anwar Ibrahim Dikatakan Fardan inilah antara individu yang bersungguh memberikan tekanan serta kacau ganggu emosi kepada Yusoff dan keluarga. Desak Anwar dan macai macainya untuk berhenti mengganggu keluarga Yusoff. Polis telah membuka kertas siasatan kes serangan seksual Anwar ke atas Yusoff ketika menjadi pegawai penyelidik di pejabatnya. Anwar turut telah dipanggil untuk siasat di Bukit Aman. Apa yang mengejutkan Anwar seperti cuba merahsiakan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Tg Piai 16 Nov menggamit knangan sgt syahdu
Sbb, BN telah mndpt mjoriti 15 ribu yg sgt padu
Yg syok skali tu, tngok prangai, si Suman Hindu
Kemain lahabau tu bersorak, YA BEDA BEDOO!!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Othman Ahmad

JENG JENG JENG – AMEKAWW…..!!

β€œAs rainfall hit southern Johor, votes for Pakatan Harapan (PH) at Tg Piai By-Rlection began pouring in, based on the observance of an International Independent source today at 2.30 local time.

PH was leading the race at 55 per cent with Barisan Nasional (BN) trailing at 41 per cent”.

YABADABADOOO………!!

Reply

16 November 2019 7:31 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg 16 Nov 2019 menggamit knangan syahdu
Mlm tu tak psti Suman mabuk ketum ker candu
Bila tau 15K mjoriti Suman spt tertelan hmpedu
Lps tu..sbulan si tua lahanat tu monyok terkedu
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora cuba le..nak bagi tahu dekat Suman unta
Agar iblis tu, dpt terima & berpijak di bumi nyata
Tapi si tua bangsat tu masih juga mahu berauta
Rupa2 nya dia tengok tv siaran LTTE pnya berita
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

Anonymous
Guest
Anonymous

Othman Ahmad

Nih aku sedang nonton berita 7:30 ptg, takder pun berita yg kau temberangkan.

Pengiraan undi belum selesai, sah2 banyaklah angkaww punyer temberang Kejora.

JENG JENG JENG – AMEKAWW…..!!

β€œAs rainfall hit southern Johor, votes for Pakatan Harapan (PH) at Tg Piai By-Rlection began pouring in, based on the observance of an International Independent source today at 2.30 local time.

PH was leading the race at 55 per cent with Barisan Nasional (BN) trailing at 41 per cent”.

YABADABADOOO………!!

Reply

16 November 2019 7:50 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg Tg Piai 16 Nov mnggamit kenangan silam
Suman hanya brpandu berita siaran Tamil Elam
Akhirnya dia tau, 15K mjoriti PH dah tenggelam
Apa lagi, ke dlm selimut le si Suman menyelam
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg Tg Piai 16 Nov, mnggamit seribu knangan
Suman mbuk ketum hnyut dlm mimpi & angan2
Dikata PH leading tpi BN 15K mjoriti kmnangan
Akhirnya, Suman lap hingus, habis sapu tangan
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian sngguh, dgn Suman Hindu barua haprak
Kemain lagi, YA BEDA BEDOO!..iblis tu bersorak
Tapi BN dpt 15K majoriti, PH hanya dapat kerak
Tg Piai 16 Nov 19..PH jadi gagak BN jadi merak
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Bila kenang Tg Piai 16 Nov, Kejora ini nk trgelak
YA BEDA BEDOO..srupa anjing Suman mnyalak
Tpi parti PH..25K pnduduk Tg Piai benci & tolak
Petanda kekalahan PH di PRU-15 tak dpt dielak
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kenangan Tg Piai 16 Nov kemas lagi tersimpan
Kejora siarkan semula, utk pmbca pnya tatapan
BN dapat 15K mjority, Suman kata, PH di depan
Suman monyok malu..kote dia terus ksentapan
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Tak tau, bnyak mana todi Suman Hindu langgah
Dicanang, konon PH leading degn riak & megah
Tapi..BN dpt 15K majorty dan parti PH punggah
Bru Suman tau, yg muafakat nasional itu gagah
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Tg Piai 16 Nov menggamit kenangan yng indah
YA BEDA BEDOO!..sorak si Suman haram jadah
Tpi, 15K mjoriti BN dpt, & parti PH terima padah
Apa lgi, sebulan lbh lah Suman malu terngadah
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Teringat Tg Piai..Kejora nk tergelak tak tertahan
YA BEDA BEDOO..Suman cari publisiti murahan
Tpi, dgn majoriti undi 15K, PH terima kekalahan
Kini, dia trkedu monyok, sperti org yg ketulahan
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Mmg Suman ego bebal tak mau kalah bertekak
YA BEDA BEDOO..dia brsorak..riak dan bongkak
Tpi BN dpt 15 ribu mjoriti & parti PH merangkak
Suman malu terkedu, sebulan jadi bisu & pekak
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman brhujah..hanya dgn temberang dan auta
Tapi ckgu Kejora berlapik kpd bukti data & fakta
Tg Piai, 16 Nov..majority 15K..PH berputih mata
Sebulan ler, monyok dan terkedu si Suman unta
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Tg Piai 16 Nov, PH mcm kena lenyek keta kebal
25K pnduduk bangkit PH dibuat ulam & sambal
Tpi Suman kata PH leading..secara ego & bebal
Kini malu dia muka serupa kulit babi pnya tebal
πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–πŸ·πŸ–

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Suman Hindu..hnya ikut nafsu dan prasaan hati
Sdg Kejora pula, brhujah, di atas fakta dan bukti
PRK Tg Piai, PH tewas truk dgn 15K undi mjoriti
Dek malu trkedu, sebulan di blog ni, Suman cuti
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Dgn parti PH..kini..rakyat tersangat benci & anti
Sbb utama, janji2 PRU dulu, PH dah buat capati
Kini rakyat mau krajaan Msia..BN kembali ganti
Rasa sungguh tak sabar PRU15 utk rakyat nanti
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Anonymous
Guest
Anonymous

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Tk tau lah Suman tu buta atau pun mata kelabu
YA BEDA BEDOO..!Suman bnyi mcm dgn lembu
Bila result kluar..wow, BN dapat majoriti 15 ribu
Terus Suman jadi tercungap-cungap dada sebu
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO..Suman sorak serupa org gila
Mngkin bnyak langgah todi..Suman biol kepala
Tg Piai 16 Nov..parti PH kena rkyat taji dan tala
15K majoriti, Suman rasa mcm jubor kena sula
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!!!..Suman bersorak, beriya-iya
Pada hal..15K majoriti, Tg Piai BN telah berjaya
Sdg Suman pula dgn siaran LTTE dia terpedaya
Lps tu, sebulan muka Suman monyok dan toya
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!..Suman brsorak riak & takbur
Wal hal 15K majoriti PH Tg Piai rkyat kasi lebur
Suman terasa senak spt Bg Non dh tutoh jubor
Dia pun sedar..PRU-15 nanti..PH akan terkubor
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lawak gilerr bila knangan Tg Piai diimbau
YA BEDA BEDOO!..Suman bunyi seakan kerbau
Bila tau majoriti 15K terkedu le Suman lahabau
Keadaan dia spt burng tekukur trcekik sambau
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman sbenar nya dlm keadaan resah gelabah
Tpi..YA BEDA BEDOO..dia sorak srupa bedebah
Dia tak tahu yg rakyat sudar sedar dan berubah
Tg Piai 16 Nov..15K mjoriti PH terlentang rebah
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman ayam daging, nk berlagak ayam sabung
YA BEDA BEDOO..Suman tua brsorak sombong
Tpi di Tg Piai..parti PH, rakyat sepak mlambong
15K mjoriti, Suman hampir saja terjun lombong
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!..sorak DAPigs punya balachi
Tapi..15K majority..PH rakyat dah sangat benci
Suman rasa terkedu..sperti tercekik kulit kuaci
Sbulan lamanya dia terdiam spt mulut terkunci
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Kempen Tg Piai..seminggu Suman Hindu hadir
16/11..YA BEDA BEDOO..brsorak si Pak Pandir
Tapi..15 ribu mjoriti, BN menang spt dah takdir
Nangis sedu le Suman, keluar hingus berlendir
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Di Tg Pai, 16 Nov..Suman kcut perut mcm lipas
Tpi..YA BEDA BEDOO!..sorak si tua otak hmpas
Malangnya,15K mjoriti undi PH haprak tumpas
Petanda, PRU15 nnti, kerajaan, BN akn rampas
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kenangan Tg Piai, 16 Nov..kembali bertandang
YA BEDA BEDOOO..sorak si Suman otak udang
Tpi hakikat nya..15K mjoriti..parti PH kcundang
Dek rasa malu sbulan Suman tak turun padang
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg ler sgt lucu sekali, gelagat Suman biawak
YA BEDA BEDOO..si tua ifrit tu cuba buat lawak
Bila dia dgr mjoriti 15K..Suman trus kecut cuak
Baru dia tau, sokongan kpd PH, dh banyak luak
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lawak giler ler, si tua lahanat, Suman iblis
YA BEDA BEDOO..si kerbau baghal unta tu tulis
Tapi Tg Piai 15K mjoriti..PH ibarat keretapi gilis
Terus Suman terkedu bagai org bankrap muflis
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Di Tg Piai 16 Nov..kempen Suman kedi tak laku
Sbaliknya kepala Suman pnduduk kejar nk luku
BN dpt majoriti 15K, Suman terus diam terpaku
Lps tu..sebulan lidah Suman jadi kelu dan kaku
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Di Tg Piai, Suman sbenarnya dlm resah & gusar
YA BEDA BEDOO..dia jerit, spt jual ikan di pasar
Tapi PH, penduduk lenyek, jadi spt tepung kisar
15K majority, BN dpt kemenangan yg sgt besar
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Di Tg Piai, Suman nak berkempen tiada apa isu
Masa PRU14 dulu, boleh ler umpan janji2 palsu
15K mjoriti, Suman nangis habis berkotak2 tisu
Lps tu, sebulan le Suman jadi terdiam kelu bisu
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lawak gilerr..bila Tg Piai 16 Nov dikenang
YA BEDA BEDOO!!..Suman sewel pukul canang
Dia kata PH leading, tpi 15K mjoriti BN menang
Sebulan lah lamanya, airmata Suman berlinang
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅
Tg Piai 16 Nov..Suman berkeakuan serupa kera
YA BEDA BEDOO!..konon dia bwa berita gmbira
Tpi 15K majoritiy sokongan kpd BN jelas ketara
Sebulan lebih Suman jadi monyok berduka lara
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!..Suman bersorak mcm beruk
Tapi..PRK Tg piai..15K majority, PH tewas teruk
Rakyat bngkit lanyak PH jadi serupa kain buruk
Lps tu..sebulan ler Suman kedi malu menyorok
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lawak giler, bila teringat pe’el Suman kedi
YA BEDA BEDOO..dibuatnya dakyah, ala Yahudi
Tapi penipuan & auta Suman nyata tak menjadi
Tg Piai, PH tewas teruk dgn mjoriti 15 ribu undi
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Lwk betul, Suman pnyokong parti main belakng
YA BEDA BEDOO..bersorak si Suman kongkang
Tapi, kemaraan BN ternyata tak dapat dikekang
15K mjoriti BN dapat, Suman rebah trkangkang
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lawak gilerr..kelakuan Suman memerang!
YA BEDA BEDOO!..Suman cuba jual temberang
Tg Piai, 15K majoriti, PH haprak jatuh ke jurang
Lps tu..sebulan lah Suman demam mengerang
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lucu betul, kelakuan Suman renta ular lidi
YA BEDA BEDOO..dia brsorak, mcm mabok todi
Bila tau mjority 15K, terus Suman jdi kecut badi
Tak berani msuk sini..berkampung kat blog KD!
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!!..Suman jerit serupa musibat
Tapi, 15K majority, BN yg rakyat pilih dan nobat
Apa lagi..Suman terpaksa telan berkotak2 ubat
Lps itu, sebulan mnghilang, tak nampak kelibat
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Kenangan Tg Piai..masih lagi di ingatan, terlipat
YA BEDA BEDOO..sorak si Suman kacang sepat
Tpi BN menang sgt besar..mjoriti 15K BN dapat
Suman jdi malu ke sini, di blog KD dia mrempat
πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!!..jerit Wak Suman taik kucing
Tpi penduduk Tg Piai tak rela lagi kena kencing
Janji2 palsu PRU14 dlu blm hilang bau hancing
Sbb tu, 25 ribu pnduduk Tg Piai memilih dacing
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

YA BEDA BEDOO!!..jerit Suman muka tampong
Tpi, 15K majority, Suman jadi trkedu melopong
Kini Suman rasa, bagai di tengah laut terapong
Di blog KluangDarai KD le tmpt dia brkampong
πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Walau udah sebulan, PRK Tg Piai spt msih baru
YA BEDA BEDOO!..jerit si Suman tua katak puru
Tpi..25K pnduduk pilih BN..kita rasa sgt terharu
Sebulan le Suman jadi spt monyet tergaru-garu
πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’πŸ΅πŸ’

πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚