PESANAN ANWAR SEMPENA KONVENSYEN REFORMIS

Saya dan Dr Wan Azizah Wan Ismail hadir ke Konvensyen Reformis 2.0 di IDCC Shah Alam pagi ini.

Konvensyen ini ingatkan semua pimpinan bahawa kita di sini kerana sokongan dan dukungan ribuan rakyat.

Jangan kerana kuasa kita lupa daratan dan lupa sejarah. Agenda perjuangan asal KEADILAN bukan hendak jadi kerajaan atau menteri.

Kita berjuang hendak bela nasib rakyat dan tegakkan keadilan.

Pimpinan yang dipilih seharusnya menggunakan kuasa menbantu rakyat dan bukannya kroni.

Dalam berjuang usah kta tersasar dan tergelincir dari agenda reformasi dan perubahan.

Harus ingat derita saat kita berjuang, dan jangan sesekali kita lupa sejarah parti ini.

Saya dan Azizah tidak akan pernah lupa bahawa kami di sini kerana sokongan dan dukungan rakyat terbanyak keseluruhannya.

Perjuangan ini harus ada akhlak – tiada akhlak maka semuanya akan musnah – sombong, lupa diri, takabbur, tidak hormat rakyat.

Reformasi tidak akan selesai walaupun menang (sudah menang) pilihan raya.

Ia hanya akan selesai jika kita laksana agenda atau dasar yang betul, antaranya membela nasib rakyat bawahan serta memastikan taraf ekonomi mereka meningkat dan dibela.

Saya juga ingatkan bahawa jangan kita berjuang hanya untuk satu kaum sebaliknya untuk semua kaum yang ada di negara ini berasaskan semangat bangsa Malaysia.

Para reformis harus terus mendesak ke arah perubahan positif di negara ini.

Saya mahu semua susun jentera dan tunjuk kekuatan serta bantu Kongres Tahunan KEADILAN 2019 di Melaka nanti.

ANWAR IBRAHIM

24 November 2019.

Kongsikan artikel ini
Updated: 24 November 2019 — 2:20 pm

140
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
Anonymousnajib bini rosmahRD.abamTanpa Nama Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN tua renta, tk ukur baju di badan sendiri
Dia bingai bebal, nk lwn dgn ckgu Kejora bistari
Akhirnya, si bapok kedi tu terpaksa le cabut lari
Agaknya pegi cari pedang samurai nak harakiri
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN tua renta mcm bapok tak serupa lelaki
Org berhujah dgn fakta dia bermain cerca maki
Mmg dia dilahirkan..untuk jdi busuk punya kaki
Hati si tua kutok tu hitam kotor penuh dgn daki
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

RD.
Guest
RD.

Konvesyen Reformis kepala-butoh apa? Reform tata-cara Pemilihan dalaman Party dulu… jangan sampai ada kerusi-terban dan ada yang pecah-kepala, setiap kali ada pemilihan.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Tak beli cermin ke? Parti Bersatu tangguh pemilihan hingga Jun 2020. Copy cat UMNO 2.0. Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN mcm bapok chow kit prasan Hg Tuah
Dgn Kejora si tua kutok tu cuba nk tunjuk juah
Apa yg monyet tua tu dpt..hanyalah mkn kuah
Kini, lngkah kluar dlm keadaan trcalar maruah
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Bak kata pepatah planduk tak prnah lupa jerat
Begitulah perasaan rakyat trhadap PH keparat
Sbb itulah, 4 PRK, parti PH berenang kat darat
Tg Piai..mjoriti 15 ribu undi, itu yg paling berat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Rakyat tak sanggup lagi pisang berbuah 2 kali
Dlu PRU14, dgn janji2 palsu, undi mreka dibeli
Kini..dgn PH..mereka nak putuskan ikatan tali
Kerana mahukan parti BN mmerintah kembali
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Madey sudah tidak layak lagi sebagai PM Malaysia. Tiada visi. Tiada reformasi. Tiada transformasi. Yang ada hanya benda sudah basi. ๐ŸคฌPerkauman.๐Ÿคฌ Agama.๐Ÿคฌ Isu sensitif.๐Ÿคฌ Itulah makanan politik Madey. Nak alih isu transisi kuasa PM? Sama macam kes skandal 1MDB yang global.๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก Kahkahkah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Rakyat nmpak PH penipu berpura2 & tak ikhlas
4 PRK terkini, rakyat pilih pngkah BN, sbg balas
Pnya dahsyat 15 ribu mjoriti PRK yg paling ‘last’
2023 rkyat nk pentdbiran negara BN pula galas
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Peserta blog ini semua nampak kau menipu, membohong, memfitnah tak habis2, Geng Najib yang asyik menjilat menguna berbagai nama.

Takda kerja lain, pagi petang siang malam membohong, menipu, memfitnah di sini. Kamu orang tua 70an tahun, dah pencen, takda kerja lain. anak2 kamu pun ak percaya kamu dan tidak benarkan kamu menolong menjaga cucu2 kamu.

Oleh itu kamu perlu dibalun, ditibai dan dibantai tiap kali kamu masuk sini.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian atuk TN tua renta kedi serabut serabai
Dia punya gertak..kik kik kik..serupa ma ci bai
Mana dia yg beruk tua ini kata, dia mahu tibai?
Udah le atuk, sedar ler diri tu kubur melambai
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN tua kedi..macai cikai perasan dia otai
Kemain lagi grtak..kik kik kik, bantal ke bantai?
Tak sedar yg diri tu dah lunyai spt smbal petai
Hari2 Kejora lanyak dia menyembam ke lantai
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN kedi kemain, ada hati nk lagak brutal
Selang sehari cucu bwa ulang alik ke hospital
Mau tk nya, tiap hari kna Kejora tenyeh sental
Dia kata nk bantai tu sbenarnya nk cari bantal
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

Anonymous
Guest
Anonymous

Ksian sungguh, atuk TN tua kedi teloq landoq
Awai tadi dia cekang, la ni dia dok koi kendoq
Kna Kejora tibai..teghuih dia laghi beghundoq
Dia kata nk bantai, ghopanya bantai nak tidoq
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Isu transisi PM akan kekal sebagai isu politik utama negara sampai 2020. Madey gagal dapat nombor untuk halang Majlis Presiden, PM baharu dan YDPA. Kekal di kerusi PM sampai Mei 2020 ibarat ikat tali gantung di leher sendiri. Kahkahkah!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Itu pendapat kau sendiri. Takda beri bukti atau link kpd punca maklumat yang kamu keluarkan. Selagi tidak begitu, semua itu ada lah temberang kamu saja.

Kamu bagus gantung leher kamu sendiri sebab asyk menipu, membohong dan memfitnah di blog ini.

Wau bulan
Guest
Wau bulan

Reformasi dah tak laku dan basi
Untuk individu dijel kerana sodomi
Ada hati nak jadi Perdana Menteri
Jadi sekadar PM Menunggu sampai mati

Anonymous
Guest
Anonymous

Wau Bulan,

Bg Non kena jdi PM menunggu sampai ke mati
Kalau dia jadi PM juga pun..dh tk bawa apa erti
Dia terpaksa letak jawatan juga, thn 2023 nanti
Sbb masa itu, kjaan Msia ini..BN jadi pengganti
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anonymous
Guest
Anonymous

Rkyt rindukan kjaan BN pnya sumbangan bakti
Manakala dgn PH pula rkyat kian meluat & anti
4 PRK PH tumbang itu..dah jelas sebagai bukti
Lbih2 lagi, di Tg Piai, smpai 15 ribu undi mjoriti
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anonymous kah3 = Geng Najib yang asyik menjilat Najib menguna berbagai nama,

Untuk komen kau di atas –

Balls, kata omputih. Bola2 kata Melayu. Ok lah, kepala taik lebih tepat. Kepala Bapak kau lebih sedap, ikut kata Najib Al Jibo.

Anonymous
Guest
Anonymous

Atuk TN tua renta mcm bapok tak serupa lelaki
Org berhujah dgn fakta dia bermain cerca maki
Mmg dia dilahirkan..untuk jdi busuk punya kaki
Hati si tua kutok tu hitam kotor penuh dgn daki
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Rkyat marhaen, mmg dahagakan pmbangunan
Sdgkan..di bawah PH..hidup pnuh dgn tekanan
4 PRK BN mnang tu..tanda PH rkyat tk brkenan
Utk ksjhteraan rkyat hnya BN blh main peranan
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anonymous kah3 @ Geng Najib memang penuh dengan tekanan sejak Najib ditendang ke longkang di Pru14.

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah 4 PRK..parti PH, jadi mcm tempang cacat
15 ribu mjoriti di Tg Piai pnyokong2 PH trloncat
Menteri2, ADUN & MP PH, makin resah & pucat
Sbb PRU15 nanti, kerajaan PH rakyat nak pecat
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Najib bukan saja tempang, pakai tongkat OKU beryerusan akibat di terajang di Pru14.

Tiap kawasan parking OKU di mana2, ada satu ruang untuk Najib.

Gaeng Najib tak boleh pakai .. jangan coba, kena pelangkong dengan tongkat Najib nanti.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kah..Kejora ini..tk tahan btul nk trgelak
Atuk TN renta serupa anjing je, pagi2 menyalak
Auw..auw..auww..srupa dgn bapok kain diselak
Malm tadi Kejora keluar..si tua tu lari mengelak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anonymous Kah kaahh kaaah @ Atuk 70an tahun Geng Najib yang asyik menjilat Najib menguna berbagai nama bukan saja serupa beruk tapi memang sebenarnya beruk.

Dah tak kuat melompat lompat, tapi masih lagi tergerak gerak mcm melompat, macam bontot nya kena belacan.

Bodoh punya beruk, dah di beri tahu berkali kali bahawa TN tak blogging tukar program ke TV selepas 9 malam, GN masih lagi bangang. Beruk lah, katakan.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kah TN gagak nak berlakon jadi camar
Bila nampak Kejora dia sembunyi dalam kamar
Mcm lah kita tak tahu, yg dia tu kaki menyamar
Klu dekat, Kejora tampor muka dia tu berdamar
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Lwk giler, atuk TN tua bangka, si burung gelam
Ponggong dia nampak walau kepala dia selam
Dia ingat, kita semua ni bodoh atau buta kelam
Siapa nak prcaya..tua kutok ni tk blogging mlm
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Penjlat kencing madey mabok todi.. Asyik merapoo…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Atuk Tua 70an tahun Geng Najib yang asyik menjilat Najib menguna berbagai nama dah membuang tebiat, mengarut tak habis2, gamak nya tak lama lagi dia gol.

Syed Alawi Alhadad
Guest
Syed Alawi Alhadad

Rakyat sekarang bukan bahlul bin tolol lagi,, mereka tahu siapa Anwar Ibrahim dan siapa yang berada di belakang beliau.Kemaruk kuasa dari zaman Abim lagi.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di belakang ke di depan?

Tapi dua2 pun dinamakan Peliwat juga.

Anonymous
Guest
Anonymous

Liwat jubo koo..mabok todi…kikikik.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Wah, meradang yer, Geng Najib yang asyik menjilat Najib.

Terasa yer? Itu ler padah nya jika peliwat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Madey tak kemaruk kuasa untuk kayakan kroni dan anak branak…

Kikikik…jilatlah kencing madey penipu tuu..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Yang kemaruk kuasa nak kayakan Rosy ha nya Najib Al Jibo.

abam
Guest
abam

“Agenda perjuangan asal KEADILAN bukan hendak jadi kerajaan atau menteri….(kecuali aku) – abam

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hah, sekali lagi Atuk Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama blogging sebagai Anonymous kah3 sehingga pukul 3:36 pagi.

Untuk makluman pembaca2 yang tak selalu masuk sini โ€“

Atuk Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan dan memantun mantat, tak ikut tajuk post.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin yang pro-PH ini.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Atuk Geng Najib ini sudah tua, umur 70an tahun, dah lama pencen, ahli Umno berpuluh tahun, Najib dah lama menjadi hero nya, berpuluh tahun menjilat Najib dengan gigih dan khusuk.

Begitu terlekat โ€œfixationโ€ nya dengan Najib sehingga bila Najib lingkup, sekarang dibicarakan di mahkamah, otw to prison, dia shock dan stress amat sangat, jatuh gila โ€“ kena sakit otak ADHD.

Maka komen2 Pakcik ini tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa โ€œKelingโ€, agama Hindu dll, anarkis, gila.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Atuk Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talks excessively or fidgets.
Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mabok jee terus merapoo meroyan kera ni sekor….syook betul kutuk kling ni..kikikikik..

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ 
Abg gi mancing tadi, ini baru jer sampai pulang
Dpt lah juga, 4-5 ekor ikan gelama & sembilang
Smoga Irah di sana tu, tiada apa aral mghalang
Abg doakan, dlm exam Irah brjaya dgn cmrlang
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Abg mncing tadi Irah, kt kuala bukan kat pantai
Brsbelahan masjid..ada tembok & simen lantai
Lampu pun agk terang, boleh relaks dan santai
Mlm ni, abg dpt ikan lbih banyak, dari geng otai
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Begini ler abng ini Irah..bila waktu sekolah cuti
Memancing mmg ler mnjadi abg punya aktiviti
Klu abg bwa balik bnyak ikan, mak senang hati
Abg dok plan nk gi mncing di Siam tgh Dis nnti
๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿ 
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Gila bayang si Geng Najib ini kpd watak yang dicipta nya senduri membikin dia jadi gila, seperti diterangkan di komen2 di atas.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kpd rakan2 blog..Kejora ingin seru dan merayu
Dgn DAP kafir harbi..jgn lah kita jadi kuda kayu
Semangat prpaduan & muhibbah, jgn pula layu
Pilih krjaan cmpuran, yg iktiraf ketuanan Mlayu
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Ternyata yg juburgang mlm ini, dah langkah kiri
Sdg cgu Kejora di sini, masih ttap gagah berdiri
Tak mungkin dia mmpu lwan cgu Kejora bistari
Dia dh tak ada pilihan lagi, melainkan cabut lari
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mula ajer pagi, di pukul 12.30 pagi, Anonymous kah3 @ Kejora @ Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama pun mencarut lah, mengguna bahasa lucah jubur.

Ini lah orang tua 70an tahun, dah lama pencen, bosankan hal bahawa hero nya Najib Al Jibo kalah di Pru14 sekarang tersumbat di longkang, geram, lepaskan bahasa lucah dari bibir nya yang dah senget akibat tua.

Anonymous
Guest
Anonymous

Juburgang nk berlawan, tapi tak mahu berguru
Hanya pantun lama, basi, diguna sbagai peluru
Kini, serupa kera ler bapuk kedi tu tergaru-garu
Sbb Kejora terus jer keluarkan pantun2 yg baru
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Juburgang berhujah..hanya dgn nafsu serakah
Tapi 4 PRK..undi kpd PH, rakyt tk mau sedekah
Mmg juburgang, akn terus sumbang mlangkah
Sbb hujah habuk dia, mudah je Kejora pangkah
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

P. Ramlee kata barang yg lpas hai jgn dikenang
Sbb dgn janji palsu mnipu je, PH boleh menang
4 PRK dah mnunjukkan, PH tu rakyat tk senang
PRU15 nanti PH bersiap je utk airmata brlinang
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

PH menang PRU14 tu dikira barang yang lepas
Bila sedar ditipu, rkyat marah, menghela napas
Yang terkini, dh 4 PRK, parti PH rakyat hempas
Petanda bhwa, kjaan Msia rkyat nk BN rampas
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

kjaan Msia rkyat nk BN rampas?

Mimpi ler kamu, Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Anonymous
Guest
Anonymous

PH menang PRU dulu, tabur janji palsu menipu
Kini jadi k’jaan, nk pulihkan ekonomi tk mampu
Mnteri2 pula..ramai sijil palsu dan kaki merapu
Kini rakyat nak BN semula sbgai cahaya lampu
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Rakyat kini sgt benci, dengan Pakatan Harapan
4 PRK parti PH tewas tu jdi bukti untuk tatapan
PH mnang dulu tu..sbb guna janji palsu umpan
PRU15 nanti, PH yg kini kapal, akn jadi sampan
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Kejora sentiasa tunjuk kbodohan prangai bingai
Yg pasti, dia bukan mwakili suara Mlayu tramai
Klau dia Mlayu, inilah cth Mlayu taik ayam punai
Tg Piai Mlayu kalah, CHINA pakat tepok ramai2
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
nah lagu tepok ramai2 utk Kejora

https://www.youtube.com/watch?v=MNRwMKqC1Fk

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Anonymous
Guest
Anonymous

Pntun Kejora, bgaikan lembing, turun mnjunam
Di kepala JoLok juburgang lah banyak trbenam
Tk trlwn dgn Kejora le JoLok jburgang jahanam
Dia bagi satu lagu saja Kejora balas balik enam
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg ler Jo Lok juburgang ko ni dah sewel gila
Smlm..ngko lari sembunyi, bila Kejora tibai tala
Penuh, dekat YouTube tu..PH rakyat cerca cela
Ini hah 6 lagu best tu Kejora pamerkan semula
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

https://youtu.be/FHGIUAq-TPs

https://youtu.be/AHkxQMS4p9o

https://youtu.be/hYNCZPD5UWw

https://youtu.be/VpdVIRJhfTY

https://youtu.be/DNSXS-JpCHg

https://youtu.be/eFEyiJToEzQ

Anonymous
Guest
Anonymous

Jo Lok jubor gang 11:52 pm,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Org bila dah tewas teruk tu..perangai biasa lah
Dah kena terduduk pun masih tak ngaku kalah
Kejora tambah satu lagi, mau kasi kau sekolah
Ini ha..”Kau Lupa Janji” dari bro Jamal Abdillah
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

https://youtu.be/GNZgkfhQVH4

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

SETUJU SETUJU SETUJU, SOKONG SOKONG SOKONG apa Jo Lok kata

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Tak habih2 ini si mamat tuoya yg bercawat getah
Metafora cintan cintunnya yg meloya nak muntah
Entah entah Irah ko itu udah lunyai mt salih ratah
Tg Piai itu pada PH umpama beras pnya jelantah

Kejora sentiasa tunjuk kbodohan prangai bingai
Yg pasti, dia bukan mwakili suara Mlayu tramai
Klau dia Mlayu, inilah cth Mlayu taik ayam punai
Tg Piai Mlayu kalah, CHINA pakat tepok ramai2

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

SETUJU DAN SOKONG SETIAP KATA2 SAKTI BERIKUT –

Kejora sentiasa tunjuk kbodohan prangai bingai
Yg pasti, dia bukan mwakili suara Mlayu tramai
Klau dia Mlayu, inilah cth Mlayu taik ayam punai
Tg Piai Mlayu kalah, CHINA pakat tepok ramai2

Kalau Jepun dia harakiri, kalau ancient Roman General, dia fall on his sword.

Tapi dia Melayu bangsat, dis lari masuk ke lubang tersumbat.

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Kejora terkejut nampak Jo Lok terpacak berdiri
Mcm Najib Razak terkejut hakim suruh bela diri
Mesti Kejora terasa sprti buahnya tertusuk duri
Sudahlah Kejora akurasa baik ko pergi harakiri

Hey kejora tolol Sini ko, aku bagi ko plajaran
Dlm peperangan guna senjata tiada batasan
Termasuk senjata, dari sebelah pihak lawan
Malang nasib ngko, senjata dah makan tuan

Marahkn BN, org Mlysia, spt gajh turun minyak
Tk sangka,BN dh tewas rkyt Mesia dah lanyak
10 buah negeri.degn PH, parti BN kena henyak
Macai2 UMNO PAS BN, KINI tidur tak nyenyak

Anonymous
Guest
Anonymous

Brpijaklah di bumi ntata hai juburgang musang
BN tewas PRU14 tu udah pun jadi cerita usang
4 PRK trkini PH tumpas, rkyat makin trangsang
BN sebagai kerajaan ganti..rkyat mahu pasang
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Menang PRK melompat lompat macam kera kena belacan

Kalah PRU, tersonyap, lari, sembunyi dalam jamban

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Ubat pelali tu akan habis, tidak akan bertahan lama
Menjelang PRU15 wajah2 asli mereka pasti mjelma
Yg UMNO penipu Melayu, PAS pula penipu agama
Mana mungkin penipu dngan penipu hidup besama

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Kesiannyerr bila dengar mereka punya rintihan hati
Katanya mereka mereka itu sudah kehilangan parti
Kalu betul harap cepat cepatlah parti umno itu mati
Sbb 60 thn dia printah, Melayu susah telah terbukti

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Buktinya, 22 MP UMNO myembh duli ke Azmin Ali
Faktanya, ke dlam PH mereka nak menyusup mali
Maufakat Nasonal, mereka sudah tidak lagi perduli
Penyatuan Umah pula hanyalah ibarat ubat pelali!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Dh terus mnyepi mlm ni, macai2 PH punya otai
Tok Gora..dh jdi serupa dgn iblis yg kena rantai
JoLok jburgang tu..Kejora dh bikin smbal petai
Atuk TN kcut, sbb asyik je mnyembam di lantai
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila hulubalang2 PH keluar, kamu Geng Najib yang asyik menjilat Najib bukan saja menyepi, tapi juga gigil, nak hilangkan gigil, cari api, terbakar bontot, duduk kena kerepot, batang kelepot, bola terpele’ot (istilah asal Bahasa Melayu-Rhiau).

Jo Lok
Guest
Jo Lok

Krna mafakat nasonal tpaksa Maruah Melayu dgadai
Lbih mngaibkan pytuan umah jadi sotong, MCA salai!
Ada ahli2 UMNO terasa muka spt dicurah kuah gulai
Dgn lafaz MALU APA BOSSKU kpd PH mrk berdedai

Jo Lok
Guest
Jo Lok

CINA hadiah MCA, kepada Melayu tahi ayam punai
Yang mati matian memenangkannya di PRK Tg Piai
Kjora dok bangga 15K mjoriti tu undi cina la, bingai!
Padan muka, HAK MELAYU, Jeck Seng MCA TIBAI

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Hebat perutusan DSAI..di konvensyen baru2 ini
Tk sngka dia akn buat knyataan yg bgitu berani
Dia tak mau ketua, jenis asyik pentingkan kroni
Mmg dia yg patut jdi PM klu pndiriannya begini
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Dngarlah rakan2 blog, akn Kejora punya seruan
Mari le sokong, parti yg berteraskan perpaduan
BN, parti keramat yg jelas matlamat dan tujuan
Rkyat tak diabai semua pringkat diberi bantuan

Tinggalkan saja parti yg penuh dgn kecelaruan
Pmimpin2 asyik jer brcakaran & tidak sehaluan
PH perintah..tak nmpak apa pun pembaharuan
Ekonomi teruk..ringgit jatuh..tak ada kemajuan

Dgn BN, rakyat nanti tak hadapi apa2 keraguan
Bangsa2 lain, tk sangsi, dgn Mlayu sbagai tuan
Kerajaan prihatin trhdap rkyat punya keperluan
Semua lapisan rkyat..secara adil dapat habuan
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Apa nak sokong BN lagi? Dah kena tendang di Pru14, tersumbat di lubang, Najib di heret ke mahkamah dah hampir hilang, Wak Jahit tersoyong soyang, Kerry Okspod Khairy ketua puak Double ee Azeez Raheem pun dah tak kedengaran, menyilam.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
PRK Tg Piai, mjoriti 15 ribu..kian berlipat ganda
Keruntuhan krajaan PH, semakin jelas petanda
Habis jer penggal ni..kerajaan PH sudah tk ada
Mulai 2023 rakyat akan kmbali berlapang dada
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Dah hilang, lesap habis, macai2 kera kongkang
Tok Gora terkantoi..ibarat trlentang trkangkang
JoLok juburgang kecut, dah lari lintang pukang
Atuk TN agknya jumpa Bg Non..main belakang
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

SIAPA MARAHKAN JIBENG BACA SINI……. ๐’๐ˆ๐€๐๐€๐Š๐€๐‡ ๐˜๐€๐๐† ๐Œ๐„๐๐„๐‘๐ˆ๐Œ๐€ ๐Œ๐€๐๐…๐€๐€๐“ ๐ƒ๐€๐‘๐ˆ ๐๐ˆ๐๐ƒ๐€๐€๐ ๐ƒ๐ˆ ๐ƒ๐€๐‹๐€๐Œ ๐ƒ๐‘๐€๐… ๐‹๐€๐๐Ž๐‘๐€๐ ๐€๐”๐ƒ๐ˆ๐“ ๐Ÿ๐Œ๐ƒ๐ ๐‰๐€๐๐€๐“๐€๐ ๐€๐”๐ƒ๐ˆ๐“ ๐๐„๐†๐€๐‘๐€? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=428594867807049&id=170782270254978 Baiklah, KERAjaan PH menuduh terdapat pindaan dalam DRAF laporan audit 1MDB yang dilakukan oleh DSN demi menyembunyikan salah lakunya. Jom kita tengok apakah pindaan atau perkara yang cuba โ€˜disorokkanโ€™ oleh Najib ini. Ada 4 pindaan yang berlaku. Yang pertama melibatkan 1MDB memfailkan penyata kewangan untuk tahun kewangan berakhir 31 Mac 2014 kepada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) yang berbeza dengan penyata kewangan yang diber kepada pemilik 1MDB iaitu Minister of Finance Incorporated dan sebuah bank. Perbezaan yang dimaksudkan adalah pada… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Di blog ini, pahlawan Kejora terus gagah berdiri
Musuh2 cikai, smua dh hbis lintang pukang lari
Bgitulah hebatnya cgu Kejora pemantun bistari
Sbb itu, Kejora jadi kebanggaan, kpd Irah puteri
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

Tanpa Namaa
Guest
Tanpa Namaa

Geng najib selalu berdiri di bilik air, dengan sabun sebuku, menyanyi lagu dondang sayang, memuncak suara, climax, jadi penat.

Pastu, otak dah tak boleh fikir baik, mengarut, kekadang mencarut. Melayu tak guna 2 sen.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Udah menyepi habis otai2 DAP punya tali barut
Tok Gora sdg merawat luka, yng pedih berparut
JoLok juburgang asyik terberak cirit sakit perut
Atuk TN gi jumpa bomoh, kote lembik nk diurut
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu dah rasa kker kote aku? Kamu fantasy ajer, gamaknya. Kamu berkali kali mengendeng di tepi aku tapi aku bo layan. Kamu bau busuk. Bukan saja di mulut cakap bersepai air liur, juga busuk seluruh badan. Terutama di otak kamu yang kecil.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Lupa sebut –

Kamu Atuk Geng Najib umur 70an tahun yang asyik menjilat Najib, lagi membikin kamu busuk.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kote kling kulup….kikikikik…lembik kenana kuat minum todi dan kencing madey..
Kikikikik..

Anonymous
Guest
Anonymous

Pmimpin2 PH kini kian kalut mlenting melatah
Dah 4 PRK..parti kerajaan PH teruk kena getah
Pling truk Tg Piai, 15 ribu mjoriti PH kena ratah
Itu petanda, rakyat nk kan BN kembali perintah
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Macai2, insaf sedarlah dan trimalah, kenyataan
Sejak rakyat dikencing PH, dh jadi lain keadaan
PRU15, parti PH bersiap sedia lah utk prsaraan
Sbb, BN dah pasti akn mrngambil alih kerajaan
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PARTI KUNYIT TERDIRI DARI SOSIALIST LIBERALIST PLURALIST SECULARIST PRAGMATIST……MEREKA PASTI AKAN GAGAL…TOK GURU MEREKA KARL MARX….. ULARMAK MEREKA FRIEDRICH ENGELS…..ALIM KUCING IKRAM…. Reformist Convention Wants Actual Date When Mahathir Will Hand Power To Anwar……… (Yahoo News) โ€“ Eight resolutions including calling for a clear date of the transition plan between Datuk Seri Anwar Ibrahim and Tun Dr Mahathir Mohamad were passed at the Reformist Convention here 2019 on Sunday (Nov 24). It also called on the government to abolish draconian laws including the Internal Security Act (ISA) and the Security Offences (Special Measures) Act 2012 (Sosma). The resolutions want racial… Read more »

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

https://ilhamcentre.com/100-kerusi-mampu-dicapai-ph/
100 kerusi Parlimen di Semenanjung & Johor jatuh. Madey penipu. Macai Madey minum kencing Madey. Kahkahkah!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Macai Najib minum kencing dan makan taik Najib, membikin si maca jadi bodoh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ko yg minum kencing madey pekat…madey kaki kencing merana…bila menang manipestol dikencing oleh madey…rakyat Tg Piai kencing madey dan tonyoh jepala madey hingga berdarah hidong…

Anonymous
Guest
Anonymous

Tn Budin,

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Tak akan bwa apa makna konvensyen reformis
Sbb rkyat terhidu PH spt kambing hapak hamis
Tak berjaya pun, kat Tg Piai, undi PH mengemis
BN pula..rkyat nampak kian manis mcm kismis
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

BN pula..rkyat nampak kian mengemis sebab kuasa dah habis

Anonymous
Guest
Anonymous

Rakyat mula suka kpd BN dan benci madey penipu kaki kencing….kepala keling TN bau hancing..

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

SOKONGAN TERHADAP BAPOK MENURUN HANYA TINGGAL 19 SAHAJA…..TUNGGU MASA LOMPAT IKUT SEMBURIT….. Anwarโ€™s support base down to 19, confirms PKR insider……. Anwar is oblivious of the fact that his support base is down to 19 Members of Parliament (MPs), not 22. Source (pic): TTF Files A well placed source from PKR met TTF today and confirmed that Anwarโ€™s support in the party has dwindled down to a position that โ€œshould not qualify him as president.โ€ According to Rafii (not his real name), even Anwar is oblivious of the fact that his support base is down to 19 Members of Parliament… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Di bwh perintah PH rakyat dh makin keresahan
Ekonomi teruk, ringgit jatuh, rkyt dlm ksusahan
Sbb tu dah 4 PRK, Barisan Nasional jadi pilihan
Ramai mnjangka, PRU15, PH tk mmpu brtahan
๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

PRU15 Najib dan Wak Jahit ada dalam penjara beberapa tahun, silap2 Bn kena likup landslide.

Anonymous
Guest
Anonymous

Najib dan wak Jahid sudah tak relavan lagi…ko yg mabuk..

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
Macai2 brhujh..ikut nfsu srakah, & prasaan hati
Tapi cgu Kejora berpijak pd bumi nyata & realiti
Dah 4 PRK, PH tewas kpd BN, itu mmg dh pasti
Paling teruk, dekat Tg Piai, 15 ribu undi majoriti
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di Pru14, BN kena tendang ke longkang. Di Pru15, ditto.

(Hah, aku keluarkan bahasa Latin pagi ni, hehe).

Anonymous
Guest
Anonymous

Berhujah tu, jgn hanya, air liur & kelentong auta
Kena lah beserta sekali dgn realiti, fakta & data
Mcm Kejora ni, hujah dgn brpijak di bumi nyata
15 ribu mjoriti undi di Tg Piai PH berputih mata
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora brhujah dgn realiti, cai2 cakp dlm mimpi
Melayu kini dah tak rela jadi keldai kepada DAP
PH..penduduk Melayu Tg Piai, dah tolak ke tepi
15 ribu majority, PH nk hilang depostit, sipi-sipi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช