HABIS, TUN M PERCAYA KU LI KE?

Berkata Tengku Razaleigh Hamzah bahawa Tun Mahathir Mohamad tidak akan menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada Anwar Ibrahim.

Kata beliau, Tun Mahathir tidak akan berbuat demikian kerana tidak percaya kepada Presiden PKR itu.

“Saya fikir beliau tidak mahu berikan kepada sesiapa yang tidak boleh dipercayai sepenuhnya kerana orang yang menggantikannya akan mencari salahnya di kemudian hari,” kata Ahli Parlimen Gua Musang itu.

Habis, kalau Tun Mahathir tidak akan menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada Anwar kerana tidak mempercayainya, kepada siapa jawatan itu mahu diserahkannya?

Siapakah yang akan dipercayai oleh Tun Mahathir selain daripada Anwar?

Adakah Ku Li yang lebih dipercayai oleh Tun Mahathir berbanding Anwar?

Untuk makluman Ku Li, soal menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada pengganti dalam era PH ini bukan bergantung kepada percaya atau tidak seorang Perdana Menteri yang sedang berkuasa sebagaimana zaman BN dahulu.

Pengganti Perdana Menteri dalam era PH adalah ditentukan oleh Majlis Presiden yang membuat keputusan mengenainya.

Dalam soal Anwar sebagai pengganti kepada Tun Mahathir, perkara itu sudah pun dipersetujui secara konsensus sebelum PRU14 lagi.

Bermakna, soal Tun Mahathir percaya atau sebaliknya, bukanlah perkara pokok lagi.

Yang penting ialah kepercayaan dan keyakinan Majlis Presiden PH terhadap Anwar.

Sehingga ini, perkara itu tidak pernah berubah, malah Tun Mahathir sendiri kekal berpegang kepada janji untuk menyerahkan jawatan Perdana Menteri yang dipegangnya sekarang kepada Anwar.

Maka, apa yang Ku Li perlu risau sangat?

Dalam erti kata lain, selaku Pengerusi Jemaah Penasihat UMNO, Ku Li sebetulnya lebih perlu risau mengenai masa depannya sendiri berbanding masa depan Anwar.

Setidak-tidaknya masa depan Anwar sudah pun ada dalam ketetapan Majlis Presiden yang hanya menunggu masa saja untuk tarikh perlaksanaannya. (ShahbudinHusin 12/11/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 12 November 2019 — 5:50 pm

229
Leave a Reply

avatar
10 Comment authors
Othman AhmaiAnonymousTanpa NamaRohizad AriffinAnonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:
Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Sian dgn atuk TN monyet kedi mulut tempayan
Kena Kejora pelakong dia kini terkedu meroyan
Mmbebel beruk tua ni srupa dgn nenek kbayan
Tapi, rungutan dr beruk tus ni, tn Budin tk layan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Budin, u dah activate the discussion mechanism in your new post ke?

Tapi, kalau u tak activate sebab tak maukan penuh komen Beruk Tua Geng Najib mcm di sini, pun takpa lah, hehe.

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Rasanya atuk TN renta ni dh tersalah mkn ubat
Dia dgn Suman parah tu..Cikgu Kejora yg sebat
Tpi heran, knapa bro GN pula, TN beruk nk libat
Mmg udah sasau teruk ler ini TN dajal musibat
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:
Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Org jnis kaki fitnah..mmg abg benci, & tak suka
Yng ketara sgt dlm blog ini, Suman & TN puaka
Suman tudh abg komen, di blg KD & Ptramrdka
TN monyet pula tuduh, Irah tu watak abng reka
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

(Bunga2 tu, untuk Irah jer tau..
Utk Suman kedi & TN monyet tu, abg nak bagi penampaq..😂)

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:
Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥
Pantun2 Kejora bgai gunung berapi yg meletus
Banyak btul ler idea/peluru yg cgu Kejora cetus
Komen pun dh naik, hingga mncecah dua ratus
Bila Suman & TN lihat..jadi spt org wayar putus
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Sapa peduli PANTAToon Sampah.

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Atuk TN monyet ingin nak tumpang rasa padah
Wlau dia tau, Suman dah kna teruk terjelir lidah
Nmun, dah lesap itu dua babi ekor haram jadah
Entah kubang mana..dua ekor babi ini dh redah
🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Sapa peduli PANTAToon Sampah.

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒🐵🐒
Sama je, TN beruk dgn Suman monyet tua rnta
Kedua2 ekor dajal ini guna fitnah sbgai senjata
Tapi, Kejora brjaya tepis bagai seorang pendita
Terkedu ler dua ekor beruk tua tu brputih mata
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Hiiiiiiiiii…….lagi2 PANTAToon Sampah.

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kesian sngguh dgn nasib Suman dajal musibat
Dia derita akibat bodoh bebal tapi gebang lebat
Dekat Tg Piai, dia kna pnyokong BN perhambat
Masuk sini berbirat belakang, cgu Kejora sebat
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Hiiiiiiiiii…….lagi2 PANTAToon Sampah.

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Suman bapok kedi terus terlantar dalm kecewa
Ckgu Kejora dah lanyak, dia tinggal suku nyawa
Dia menangis dan Kejora terus senyum ketawa
Sbb dh tak ada fitnah lagi, iblis tua tu nak bawa
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Uwwekkk..Uwwekkk…termuntah pulak, rupanya ada PANTAToon Sampah.

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tn Budin,

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Elok lah juga kalu tn Budin keluarkan post baru
Sbb..dah tk akn masuk lgi si Suman katak puru
Iblis tua tu dh tumbang, kna Kejora pnya peluru
Dia lari nyorok, serupa dgn babi luka kena buru
🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷🐖🐷

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Sebab sebenar nya ialah Anonymous Kah kaahh kaaah @ Geng Najib yang asyik menjilat Najib menguna berbagai nama dah malu.

Di pos ini dah banyak kena lepuk, di sekel kepala nya, di sana sini.

Anonymous
Guest
Anonymous

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Aik..ko baru muncul ker, atuk TN biol tiga suku?
Takut ke bila tengok si Suman teruk kena paku
Usah nk cari psal le, atuk TN monyet kera duku
Nanti, lbh teruk dari Suman, kpala nko aku luku
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹
Kesian dgn atuk TN dajal pukimak perut busuk
Tengok Suman kna tibai, dia pula mcm terasuk
Semalaman, lngsung tk nmpak dia pnya susuk
Dia ingat Kejora dh prgi, baru le dia brani msuk
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

PANTAToon Sampah menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

PANTAToon Sampah menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Rohizad Ariffin
Guest
Rohizad Ariffin

Budin..untuk makluman hang Majlis Presiden pun tiada kuasa melantik PM atau Menentukan sapa PM…baca perlembagaan.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tn Budin,

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Elok lah juga kalu posting dr tn Budin ni diubah
Sbb dah tk akan masuk lagi si Suman bedebah
Dgn cgu Kejora, iblis tua tu dah tumbang rebah
Sami Hindu tu kini sdg mnggigil dmam tk kbah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tau-tau hari ini, Kejora Pengecut last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.

Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman sami Hindu tua, dh terus diam menyepi
Mmg dia betul bebal bengap ler, itu lembu sapi
Sampai bila ler iblis ni nak terus jilat jubor DAP
Tak takut ke dia, nk jadi neraka punya kayu api?
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tau-tau hari ini, Kejora Pengecut last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.

Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿
Suman, sami Hindu..dh tak nampak lagi kelibat
Agaknya kini bapok tu sdg telan berdozen ubat
Dgn Kejora, trtonggeng langgang dia kna sebat
Lps ini, nak masuk blog Budin dia akn bertobat
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

PANTAToon Sampah menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 8:48/8:53 am,

❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
Tak tau ke mana, Suman Hindu, dah merempat
Dah bebal bingai, nk tunjuk megah tk brtempat
Mlm tadi..dgn cg Kejora, dia dh kena tibai rapat
Hati jadi sakit, malu pulak yng ifrit tua itu dapat
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹
Suman sami hindu tu hati busuk kudis brnanah
Asyik jer kat Kejora ni, iblis tua itu lempar fitnah
Tak tahan ler dia, cikgu Kejora tikam dan panah
Buka langkah seribu le dia..lari tak cukup tanah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Dia merepek meraban dgn PANTAToon Sampah lagi kerr…??
Menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:

Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mlm tadi suman sami hindu tua bongok meracau…pagi ni di belasah tercungap2…

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman sami hindu tua!!!

Hebat sangat ker madey Maha penipu hebat menang pru dgn 13 kerusi jeer…jadi pm dgn belas ihsan parti gabongan…

Yg tak hebat boleh menang 52 kerusi…ajaib…

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Dia merepek meraban dgn PANTAToon Sampah lagi kerr…??
Menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:
Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Pia

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 8:22/8:26/8:36 am,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman sami Hindu barua ingin nak tunjuk juah
Tapi, dia cuma pohon rendang yng tak berbuah
Di Tg Piai, sami Hindu tua dajjal tu makan kuah
Mari kat blog Budin ni pula dia tercalar maruah
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿
Suman sami Hindu bukan saja perangai hodoh
Tpi dia juga bebal bangang bingai biol & bodoh
Kna dgn Kejora..muka dia, dah mendung teduh
Bila kalah brhujah..dia mula nak ajak bergaduh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Sami hindu tua ni dungu…bau hancing kencing madey…dia ingat dia kroni madey..

Kikikikik..

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

PANTAToon Sampah menjijikkan….!!

Cisssss…Kejora betul2 takder kotey, bacol pengecut…..!!

Tak sudah2 syok sendiri – tapi bila diajak berjumpa face-to-face, hapah pun tarak.

He he he

ps:
Malam ini ada CERAMAH-AMANAT PERDANA MENTERI di Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak suman sami hindu ko tak perlu berkempen dlm semak di tg piai..sami hibdu ni ingat orng tg piai ni bodoh sangat tak tahu dah kena kencing dgn madey…wak sami hindu nak ajak pengundi tg piai dikencing lagi mcm bau hancing kencing madey dikepala wak sami hindu tua bongok….

Jangan ajak orang jadi bodoh dungu mcm ko tuu…

Paling banyak Bersatu boleh dapat 30% undi aje…

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman sami hindu sudah lari dari tg Piai jerana tak dilayan oleh pengundi tg piai…..klentong sami hindu tak dilayan oleh pengundi tg piai…suman sami hindu cerita kehebatan madey tapi orng tg piai sudah tahu madey Maha hebat menipu…berok dan kera pon mungkin tahu..

Kecian wak suman sami hindu tua…

Kikikikik..

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora.,Kojolla..

Angkaww hanya sembang kencang habuk pun tarak. Dah tuu biadab kurang ajar, berangan syok sendiri, kuat maki mencarut pulak tuu…..!! B

Bila aritu angkaww sebut #ukimak, tanpa angkaww sedari angkaww dah menjaja-pamer alat kelamin mak angkaww sendiri untuk dipertonton kitorang semua di sini.

Aper kebodohnya angkaww….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak suman sami hindu dgn bini ke hulu ke hilir berkempen dlm semak di tg piai bermodalkan najib diperintah bela diri….mcm najib sudah di jatuh hukuman oleh mahkamah….orang tg piai tak peduli hal najib….mungkin beruk dan kera saja yg sudi dengar cakap sami hindu ni..

Kikikikikik..

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Suman bapok kedi..terus trkedu dan terngadah
Akibat mmfitnah Kejora..ifrit tua tu trima padah
Trus dia hilang klibat Suman dajal haram jadah
Baru le dia tau langit itu tinggi atau pun rendah
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Guest
Anonymous

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Suman sami Hindu hnya jadi badut bhn ketawa
Nak lwn Kejora hanya harap fitnah jer dia bawa
Dia ular lidi yg cuba mau brlagak jadi ular sawa
Tapi, kesian..Kejora dah lanyak dia suku nyawa
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹👿👹
Kasihan benar, dgn Suman iblis kepala dongga
Dia ibarat sudah jatuh ditimpa pula dgn tangga
Ular lidi tua tu..cuba nk acah garang pnya naga
Kail hanya sejengkal, laut dalam dia cuba duga
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Nasib malang..dh menimpa, Suman bapok kedi
Kejora udah lanyak dia, suku nyawa malam tadi
Ingin nak lawan naga, tak sedar yng dia ular lidi
Pmfitnah tegar tu, neraka le nanti tempat abadi
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman tua kedi, cuba nk cari publisiti murahan
Dia tk tau yg blog Budin ni..Kejora pnya jajahan
Akibatnya, dia dah lunyai jadi bahan belasahan
Berlalu lah dia pergi dgn mata yang kebasahan
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Temberang jer lebih…..last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Abg ni..mcm biasalah, kini berada kt tmpt kerja
Mark exam dah selesai, kini abg relaks lah saja
Dah kemas tak berserabut lagi abg punya meja
Rasanya Suman kedi tu, abg mau terus belanja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

KHAS BUAT SI PENGECUT KEJORA Keep on running, keep on hiding One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh, yeah, I’m gonna be the man. Keep on running, running from my arms One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh yeah, I’m gonna be the man. Chorus: Hey, hey, hey Everyone is looking at you now It makes you feel so sad. Hey, hey, hey Everyone is laughing at you now, It makes me feel so glad, So keep on running Keep on running, keep on hiding One fine day… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman kedi dh teruk kna ganyang dgn ini ckgu
Sbb cari pasal dgn Kejora emosi dia terganggu
Melopong trkedu ler ifrit tua tu mnongkat dagu
Udah mati akal, dia bawa, itu bapok punya lagu
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Rasa puas mlm tdi, si Hindu tua tu, abg belanja
Msti bapok tu tertidur..dgn air liur basi berlenja
Ok lah dinda..abg ni dh mula nak gerak gi kerja
Trima lah salam syg dr abg utk dinda ku manja
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora haramjadah nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Sarawaknya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman bapok kedi 6:52 am,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Wacana politik, parti PH, kini dh kering kontang
Dgn BN seterus nya, PH tk kan mampu tentang
Mmg ler kat Tg Piai tu aku tak perlu nak datang
Sbb, aku tak pergi pun PH akan rebah trlentang
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Mana berani si Kejora Pengecut yg cakap besar di alam maya jer. Dah 7-8 tahun dia beralasan Mat Malasan atau temberang mengelak berdepan dgn saya. Kini dah 10 hari saya menanti, hapah pun dia tak jawab nak datang.

Memang dasar haramjadah penipu & pengecut…..!!

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Hindu lari bila lihat pntun bhsa Inggeris
Selalu, bila kena pntun BI..hati dia akan terhiris
Dirasa hatinya itu seperti dh tertikam dgn keris
Apa lgi..basah tilam le dia, trkucil pampers tiris
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora.,Kojolla..

Angkaww hanya sembang kencang habuk pun tarak. Dah tuu biadab kurang ajar, berangan syok sendiri, kuat maki mencarut pulak tuu…..!! Bila atitu angkaww sebut #ukimak, tanpa angkaww sedari angkaww dah menjaja-pamer alat kelamin mak angkaww untuk dipertonton kitorang semua di sini.

Aper kebodohnya angkaww….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman Hindu tua mlm tadi..parah dlm dan luar
Mesti bapok tua bebal tu, terkucil dalam seluar
Si kedi tua tu lari brsmbunyi srupa dgn kelawar
Bila abg dah tidur bru si pondan tu berani kluar
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Mana berani si Kejora Pengecut yg cakap besar di alam maya jer. Dah 7-8 tahun dia beralasan Mat Malasan atau temberang mengelak berdepan dgn saya. Kini dah 10 hari saya menanti, hapah pun dia tak jawab nak datang.

Memang dasar haramjadah penipu & pengecut…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Tengok lah tu, si tua pemfitnah sakan meroyan
Mlm tadi abg dah londeh, ifrit tu punya pakaian
Mmbebel smpai pgi le dia, srupa nenek kbayan
Dajal lahanat tu, mmg begitu saja patut dilayan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Owh..maaf syg..abg trlupa letak bunga utk Irah
Nk cpt sgt tadi, sbb kt ifrit tua tu abg sgt marah
Abg rasa, si ifrit tua pmfitnah tu, dh teruk parah
Selebihnya, kpd Alaah Ta’ala je lah, kita brserah
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Mmg selalu..abg akan letak bunga, untuk dinda
Tpi, abg jdi gopoh, bila kemarahan dtg melanda
Tadi tu trlupa sbb trlalu rasa marah kt dlm dada
Sbb tu, pntun kt ats tu abg letak bunga brganda
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Mana berani si Kejora Pengecut yg cakap besar di alam maya jer. Dah 7-8 tahun dia beralasan Mat Malasan atau temberang mengelak berdepan dgn saya. Kini dah 10 hari saya menanti, hapah pun dia tak jawab nak datang.

Memang dasar haramjadah penipu & pengecut…..!!

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Temberang jer lebih…..last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Temberang jer lebih…..last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora haramjadah nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Sarawaknya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora haramjadahsih nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai aladan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Sarawaknya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll
Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Maaflah dinda, bukannya Irah tu abg tak endah
Hingga kat Irah tu..abg tk smpt brpntun madah
Mlm ini, abg brperang dgn Suman haram jadah
Si penabur fitnah tu, hari ini dh teruk dpt padah
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora.,Kojolla..

Angkaww hanya sembang kencang habuk pun tarak. Dah tuu biadab kurang ajar, berangan syok sendiri, kuat maki mencarut pulak tuu…..!! Bila hati itu angkaww sebut #ukimak, tanpa disedari angkawe dah menjaja-pamer alat kelamin mak angkaww untuk dipertonton kitorang semua di sini. Aper kebodohnya angkaee….??

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Angkaww nih tak abis berangan syok sendiri di alam siber. Dah tuu….angkaww hanya smbang kencang tapi habuk pun tarak. Kuat putar belit & temberang pulak tuu….!! KEJORA Tanpa Nama & Malu bukan saja dayus & baruah, tapi juga BAHLOL, TOLOL, BADIGOL, SAMDOL & BACOL…..!! BACOL sebab masih ketakutan kecut sembunyi melarikan diri dari saya. Mana kejantanannya, mana kelakiannya, mana telur pelirnya, mana batang koteynya….,??? he he he HEY PENGECUT – ANGKAWW SEMBUNYI DI MANA, HAAAA….?? Tak habis2 berita palsu, berita menghasut-mengadu domba tiap2 hari kau sebarkan di alam maya. Toksah ler gormal ala Mat Malasan…..!! MANA… MANA…MANA…DIA JAWAPAN MU ITU,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dah tak ada lagi kelibat Suman barua ma ci bai
Nk berlagak hero, tk padan kubur dh melambai
Tpi..tertonggeng langgang dia..cgu Kejora tibai
Mlangkah keluar longlai ler si tua srabut srabai
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh last2 dia kata @ 11:49 tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Mlm ni Suman kdi teruk lunyai Kejora dah gulai
Si bapok tu..dah serupa gajah tua putus belalai
Kote pula, dh jdi kecut, serupa dgn pisang salai
Now Wak, my ‘pantun’ in Eng, why don’t U reply?
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir..,!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman rasa diri, sperti kna lenyek, kereta kebal
Mlm ini si tua bahalol tu Kejora dh buat sambal
Idiot itu bermakna bodoh piang bangang bebal
Berlalu ler Suman muka serupa kulit babi tebal
🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

All followers,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Othman, is like an old lady, with no more period
Challenging Kjora, Suman turned helpless tired
Now the poor lame duck, just simply kept quiet
We can here no more sound, from this old idiot
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Errata:

We can hear..

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Wow..pantun dr siapa tu, dalm bahasa Inggeris
Kemas bahasa, & sama sekata, dia punya baris
Ini dah jauh lbh bisa, dari tikaman sebilah keris
Basah tilam le, Wak Kedi terkucil, pampers tiris
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Suman rasa diri, sperti kna lenyek, kereta kebal
Mlm ini si tua bahalol tu Kejora dh buat sambal
Idiot itu bermakna bodoh piang bangang bebal
Berlalu ler Suman muka serupa kulit babi tebal
🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora haramjadah nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Sarawaknya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tikus AnonyMOUSE KEJORA yg bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut, ada ati nak cakap omputeh konon- bertaburr, he he he.. Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

ElkK elehhh….Tikus AnonyMOUSE KEJORA nak ekkk konon, ada ati nak cakap omputeh konon- tapi bertaburr, he he he..
Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

ElkK elehhh… nak yekkk konon, ada ati nak cakap omputeh konon- tapi bertaburr, he he he..

Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tikus AnonyMOUSE KEJORA yg bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut, ada ati nak cakap omputeh konon – tapi bertaburr, he he he..

Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya, mana nak letak muka……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tikus AnonyMOUSE KEJORA yg bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut, ada ati nak cakap omputeh konon- bertaburr, he he he.. Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

He he he

Tikus AnonyMOUSE KEJORA yg bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut, ada ati nak cakap omputeh konon- bertaburr, he he he.. Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tikus AnonyMOUSE KEJORA yg bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut, ada ati nak cakap omputeh konon – tapi bertaburr, he he he..

Di blog Putra Merdeka ntah aper2 dia merepek…..

“DSN sendiri kata tak sabar nak bela diri dan membentangkan cerita di pihak beliau. Berani kerana benar! JUSTIC WILL PREVAILED”.
————————————————————————-

Kejora kojolla,

“JUSTIC WILL PREVAILED”

Wtf is that……?? Hiiiiii….malunya……!!

He he he

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

BAPOK PONDAN….MANA BERANI….JIBENG GENTLEMAN….. Najib Razak jauh lebih berani dari Anwar Ibrahim……. Seperti ramai jangka hari ini mahkamah putuskan Najib Razak dipanggil membela diri dalam kes SRC. Ternyata Najib Razak jauh lebih menyakinkan dan berani dari Anwar Ibrahim dalam perkara ini. Najib Razak dan pasukan peguamnya hari ini menyatakan Najib Razak sedia membela diri dalam kandang dan dalam sumpah bercakap benar. Ini membawa maksud Najib sedia menjawab soalan soalan dari pendakwa dan peguam secara terbuka dalam mahkamah. Ini sangat berbeza dengan Anwar dalam kes liwatnya. Selepas mahkamah menyatakan ada prima facie selepas selesai pembentangan pendakwaan terhadap kes liwat oleh Anwar… Read more »

Pasong PUAKA
Guest
Pasong PUAKA

KEMBALI BERGELUT

MEDAN DATARAN MERDEKA KEMBALI AKAN MENJADI TEMPAT PERTARUNGAN

MUNGKIN TELUR LABOH KEJORA AKAN DIRAMAS OLEH WAK SEMAN

WAK SEMAN BARU PULANG DARI PERTAPAAN GUNUNG MERAPI,JAWA

KEJORA PULA BARU PULANG DARI MANCING KELI HARUAN

SIAPA MENANG HADIAHNYA …..SI IRAH JELITA DARA STUDY USA

SELAMAT KE MEDAN JUANG!!!!

JENG JENG JENG

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Mana berani si Kejora Pengecut yg cakap besar di alam maya jer. Dah 7-8 tahun dia beralasan Mat Malasan atau temberang mengelak berdepan dgn saya. Kini dah 10 hari saya menanti, hapah pun dia tak jawab nak datang.

Memang dasar haramjadah penipu & pengecut…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Tok Gora Puaka 11:49 pm,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Udah2 le ko merapu tu, wahai Tok Gora biawak
Mana lama tak dengar..citer Mas, dari Sarawak
Fareez/Mas..kini mncul sbg badut kedi plawak
Tpi, sayng..tak lucu pun, jenaka ko cuba bawak
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora haramjadah nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Sarawaknya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak pondan 12:14 am,

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Wahai Wak Suman, pondan bacul, busuk hapak
Ko tunggu kt sini buat apa ko pnya kpala bapak
Tk brani ker Wak, brgerak ke ats dua tiga tapak?
Pantun BI dari cgu Kejora jgn buat tak nampak!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Tok Gora Puaka,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Awt nya hang ngan Seman..laghi msuk pi tidoq
Panglima hang, Seman dajai awai benghundoq
Kote hangpa dua ekoq tu aku tau mmg kendoq
Hangpa dua2 ekoq tu, mmg jeneh teloq landoq
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kejora.,Kojolla..

Angkaww hanya sembang kencang habuk pun tarak. Dah tuu biadab kurang ajar, berangan syok sendiri, kuat maki mencarut pulak tuu…..!! Bila hari itu angkaww sebut #ukimak, tanpa disedari angkawe dah menjaja-pamer alat kelamin mak angkaww untuk dipertonton kitorang semua di sini. Aper kebodohnya angkaww, Kejolla….??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak suman sami hindu kempen kat semak mana di tg Piai?…..ato wak sami pegi dgn bini kempen beruk2 dan kera untuk tengok wak karmaine kojol dgn madey penipu maha hebat…….tak ada orang tg piai ingin dgn Bersatu…… Saya membuat cadangan itu kerana melihat kepada senario di Tanjung Piai, baik berpandukan kepada laporan media massa, media sosial atau maklumat-maklumat dalaman daripada pihak-pihak tertentu, yang menunjukkan PH agak sukar untuk mempertahankan kerusi Tanjung Piai itu. Senario atau semangat ditunjukkan BN dalam menghadapi pilihan itu kini menampakkan kesukaran untuk PH mempertahankan kerusi ditinggalkan Allahyarham Md Farid Md Rafik itu. Apabila saya sendiri sampai… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 11:35 pm,

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Hujah Anon ni psti mmbuat Suman brduka lara
Tapi Wak bingai tu buta maths, bukan tahu kira
Lps ini, sami Hindu tu akn buat lgi prangai kera
Ifrit tu akn kata, komen Anon tu dtg dari Kejora
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Tengok tuu dia mekalut dgn PANTAToonnya ntah aper2…..!!

Jomlah turun padang je Tg Piai, buktikan kejantanan mu.

Pasong PUAKA
Guest
Pasong PUAKA

KALAH PON TAK PE!

KERAJAAN TAK BEROBAH!

YANG KAMU MEROYANLAH SAMPE MAMPOSSS

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Alright beb, Kejora sccoundrel deserves such lambaste….!!

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Angkaww nih tak abis berangan syok sendiri di alam siber. Dah tuu….angkaww hanya smbang kencang tapi habuk pun tarak. Kuat putar belit & temberang pulak tuu….!! KEJORA Tanpa Nama & Malu bukan saja dayus & baruah, tapi juga BAHLOL, TOLOL, BADIGOL, SAMDOL & BACOL…..!! BACOL sebab masih ketakutan kecut sembunyi melarikan diri dari saya. Mana kejantanannya, mana kelakiannya, mana telur pelirnya, mana batang koteynya….,??? he he he HEY PENGECUT – ANGKAWW SEMBUNYI DI MANA, HAAAA….?? Tak habis2 berita palsu, berita menghasut-mengadu domba tiap2 hari kau sebarkan di alam maya. Toksah ler gormal ala Mat Malasan…..!! MANA… MANA…MANA…DIA JAWAPAN MU ITU,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak pondan 12:21 am,

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Wahai Wak Suman, pondan bacul, busuk hapak
Ko tunggu kt sini buat apa ko pnya kpala bapak
Tk brani ker Wak, brgerak ke ats dua tiga tapak?
Pantun BI dari cgu Kejora jgn buat tak nampak!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Peduli apa aku dgn angkaww punya PANTaToon…??

Angkaww nak putar belit berauta temberang untuk cover malu angkaww kerrr….??

Yg telah sudah2 angkaww melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam akulah,
– Mas Iban angkaww datang bulanlah,
– Irah & anggkaww konon terburu-buru nak balik Kedahlah,
– angkaee dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah angkaww punya temberang – last2 @ 11:49 angkaww mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah angkawe Kejora budak taik kucing takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Banyaklah angkaww punya temberang. Macamlah angkaww ada kat sini, he he he
Ho ho ho
Hi hi hi

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg bahlol bebal bangang, Suman memerang
Kejora berhujah, hanya dgn pantun yg dikarang
Dia ingat dlm blog, Anonymous, hanya seorang
Mmg Suman Hindu ini, dah mabok todi terang2
🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Hi hi hi
Kau pulak ‘shocked’ nampak…..!!!
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak pondan 11:46 am,

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Wahai Wak Suman, pondan bacul, busuk hapak
Ko tunggu kt sini buat apa ko pnya kpala bapak
Tk brani ker Wak, brgerak ke ats dua tiga tapak?
Pantun BI dari cgu Kejora jgn buat tak nampak!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Si Pengecut berauta untuk menutup kesipuan. Jika betul, mehh ke mari ke Tg Piai, angkaww kata angkaww cuti panjang, angkaww berani kerr….??
He he he

PANTAToon Kejora di atas sebiji macam perpepsi-cola loyar keling mualap gelap piee & bloke 3rd Force mualap benggali jessy rithaudeen – MO1 Casey Tang bukan Najib.

Soalan pokok, apakah Casey Tang itu orang berkuasa no, 1 1mdb & kerajaan Malaysia ketika itu, juga yg merupakan laki Rosmah & bapak tiri Reza Aziz……??

Hi hi hi
Ho ho ho
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Ade bukti najib bagi arahan kpd pegawai 1 mdb dan SRC supaya masukkan wang kedlm akaunnye?…siapa saksi?…bongok..

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ada money trail. Lagi pun ada bukti Najib & Rosmah nyopping sakan bayar pakai duit itu. Tunggulah nanti Najib kena herdik & bentak di kandang bersalah dakam episod berikut, bongok….!?

Ntah2 kali ini Najib lebih ‘shocked’ terus jem kejung…!!

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman munafiq fasiq 11:21 pm,

🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯🗼🏯
Woi Suman munafiq..pncacai tokong, Kit Siang
Tengok nada tu, mcm Wak sudah tak lagi riang
Saja le nak tanya, wahai beruk tua bodoh piang
Naper pula dgn tetiba Wak Bahalol gi alih tiang
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Hoiiiii……..Kejora baruah. Angkaww ada berPANTAToon konon2 ngaku berdarah Hang Tuah. TAPI KENAPA SOROK DIRI, ANGKAWW SEMBUNYI DI MANA, HAAAA….?? Angkaww yg tak habis2 sebar berita palsu, berita menghasut-mengadu domba tiap2 hari di alam maya. Toksah ler gormal ala Mat Malasan…..!! P E R I N G A T A N Aduhai Kejora Kojolla Pengecut… MANA… MANA…MANA…DIA JAWAPAN MU ITU, HAAA…?? APA KAU TAKUT KERRR…?? Aku masih menanti jawapan mu, beranikah angkaww datang ke Tg Piau buat kita bersama menyelusuri kampung2 di sini membuat tinjauan live…..?? Dan….jika Angkaww masih tak berpuas hati, apa kata angkaww di Tg Piai nanti buat laporan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Kadok tua kedi, tk perlu nk tunjuk rakus
Kau tu udah pucat serupa dgn ikan kena kukus
Tg Piai tu, aku tk perlu pegi, wahai Suman tikus
Sbb..mmg dh terang jelas yg PH akan bungkus
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Iyer kerrr…..abis tuu kenapa tak jawab nan datang ke Tg Piai, haaaaaaaaa..,…??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak pondan 12:30 am,

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Wahai Wak Suman, pondan bacul, busuk hapak
Ko tunggu kt sini buat apa ko pnya kpala bapak
Tk brani ker Wak, brgerak ke ats dua tiga tapak?
Pantun BI dari cgu Kejora jgn buat tak nampak!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak suman sami hindu bebas merapu di blog kluangman kepala masuk air…….tapi disini sami hindu bongok ni mangsa tipu madey kena cepok laa..

Makan boleh sebarang makan tapi cakap tak boleh suka hati nak ajak orang jadi bodoh kena tipu dgn madey…..

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 11:19 pm,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg bahlol bebal bangang, Suman memerang
Kejora berhujah, hanya dgn pantun yg dikarang
Dia ingat dlm blog, Anonymous, hanya seorang
Mmg Suman Hindu ini, dah mabok todi terang2
🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷🍾🍷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Pantun kepala hotak angkaww berdengung – sapa kisah dgn PANTAToon angkawe tuu, haramhadah,,,,,??

Tunjukkan kejantanan kau, meh turun di Tg Piai…..!!

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Iyer kerrr…..abis tuu kenapa tak jawab nan datang ke Tg Piai, haaaaaaaaa..,…??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak pondan 12:31 am,

👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Wahai Wak Suman, pondan bacul, busuk hapak
Ko tunggu kt sini buat apa ko pnya kpala bapak
Tk brani ker Wak, brgerak ke ats dua tiga tapak?
Pantun BI dari cgu Kejora jgn buat tak nampak!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Angkaww nak putar belit berauta temberang untuk cover malu angkaww kerrr….??

Yg telah sudah2 angkaww melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam akulah,
– Mas Iban angkaww datang bulanlah,
– Irah & anggkaww konon terburu-buru nak balik Kedahlah,
– angkaee dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah angkaww punya temberang – last2 @ 11:49 angkaww mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah angkaww Kejora budak taik kucing takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kekors nak putar belit berauta temberang untuk cover malunya….!!

Yg telah sudah2 dia melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam sayalah,
– Mas Ibannya datang bulanlah,
– Irah & dia terburu-buru konon nak balik Kedahlah,
– dia dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah dia punya temberang – last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mmg Suman haram jadah..perangai dia goblok
Dibawa mari bahan posting, ntah dr mana blog
Lps itu dibuat fitnah kata dr Kejora, cara tk elok
Tapi..silap ler beruk tu..sarang tebuan dia jolok
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

DEDICATED TO THE COWARD, KEJORA KOJOLLA Keep on running, keep on hiding One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh, yeah, I’m gonna be the man. Keep on running, running from my arms One fine day I’m gonna be the one To make you understand Oh yeah, I’m gonna be the man. Chorus: Hey, hey, hey Everyone is looking at you now It makes you feel so sad. Hey, hey, hey Everyone is laughing at you now, It makes me feel so glad, So keep on running Keep on running, keep on hiding One fine… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Katakan 1969 Suman sudah berumur 25 tahun
Bermakna skrg, dah 75 ler umur ini tua malaun
Ptut le sasau nyanyuk teruk ini kturunan Firaun
Srupa bpak kmbing tua sebulan tk jumpa daun
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Rupanya dh ganyut krepot le, Suman tua kutuk
Mesti si tua cabok ini jln terhencot & terbatuk2
Dgn Kejora, si tua ini dah boleh kira taraf datuk
Klu jumpa pun..tk trgamak..pala dia nk diketuk
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman bapok kedi 11:17 pm,

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Dlm kamus prjuangan Kejora, tiada prktaan lari
Cuma dh 3 kali, di Dtrn Mrdka, ko tk dpt ku cari
Usah gebang lebat ler cai panji hitam Malabari
Stkat ko tu Wak Hencot, aku hnya guna tgn kiri
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Kamu nak aku ulang tayang posting2 kita sebagai bukti siapa yg selama ini melarikan diri….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam akulah,
– Mas Sarawak datang bulanlah,
– Irah & kau nak balik Kedahlah,
– kau dapat kemalanganlah, dll

Aku takder hal punyer, semua masih tersimpan dalam memory. Hanya tunggu jawapan kamu saja, macam aksi homoseks gila angkaww di bulan puasa 2018 tuu. OK, setuju….??

Salam rindu nak jumpa sangat,
Dari Tg Piai

He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Toksah cakap banyak. Tunjukkan kejantanan kau, meh turun di Tg Piai…..!!

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Toksah cakap banyak. Tunjukkan kejantanan kau, meh turun di Tg Piai. Oh yer, last2 @ 11:49 angkaww mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah angkaww Kejora budak taik kucing takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh last2 dia kata @ 11:49 tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Angkaww nak putar belit berauta temberang untuk cover malu angkaww kerrr….??

Yg telah sudah2 angkaww melarikan diri dgn pelbagai alasan….

– konon sibuklah,
– kerana spek hitam akulah,
– Mas Iban angkaww datang bulanlah,
– Irah & anggkaww konon terburu-buru nak balik Kedahlah,
– angkaee dapat kemalanganlah, dll

Tau-tau hari ini, besarlah angkaww punya temberang – last2 @ 11:49 angkaww mengaku tak perlu datang pulak dahh.
Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah angkaww Kejora budak taik kucing takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he
Ha ha ha

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

KEJORA Tanpa Nama & Malu bukan saja dayus & baruah, tapi juga BAHLOL, TOLOL, BADIGOL, SAMDOL & BACOL…..!! Bacol sebab masih ketakutan kecut sembunyi dalam kain. HEY PENGECUT, ANGKAWW SEMBUNYI DI MANA, HAAAA….?? Tak habis2 berita palsu, berita menghasut-mengadu domba tiap2 hari kau sebarkan di alam maya. Toksah ler gormal ala Mat Malasan…..!! P E R I N G A T A N Aduhai Kejora Kojolla Pengecut… MANA… MANA…MANA…DIA JAWAPAN MU ITU, HAAA…?? APA KAU TAKUT KERRRRR…??? Aku masih menanti jawapan mu, beranikah angkaww datang ke Tg Piau buat kita bersama menyelusuri kampung2 di sini membuat tinjauan live…..?? Dan….jika Angkaww… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Kadok tua kedi, tk perlu nk tunjuk rakus
Kau tu udah pucat serupa dgn ikan kena kukus
Tg Piai tu, aku tk perlu pegi, wahai Suman tikus
Sbb..mmg dh terang jelas yg PH akan bungkus
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh ladt2 dia kata tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh last2 dia kata @ 11:49 tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dah tk nampak kelibat lagi..Suman sami Hindu
Agak nya kongkang tua tu, sdg mnangis trsedu
Dirasa, spt Kejora dah ayun, tumbukan yg padu
Mnyok le muka monyet tua tu..mlopong trkedu
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Aduhai Kejora Kojolla Pengecut…

MANA… MANA…MANA…DIA JAWAPAN MU ITU, HAAA…?? APA KAU TAKUT KERRRRR…???

Aku masih menanti jawapan mu, beranikah angkaww datang ke Tg Piau buat kita bersama menyelusuri kampung2 di sini membuat tinjauan live…..??

Dan….jika Angkaww masih tak berpuas hati, apa kata angkaww di Tg Piai nanti buat laporan rasmi Polis/SPRM untuk Angkaww saman Tun & AG Tommy Thomas & heret mereka ke muka pengadilan mahkamah atas tohmahan Angkaww konon salah guna kuasa & conflict of interest mereka..amacam, bolehkan, atau apakah angkaww nih memang jenis sembang kencang tapi sebenarnya bacol pengecut, tak gitu……???

Tak sabar menunggu jawapan mu,
Nukilan dari Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman kongkang 11:23 pm,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Kadok tua kedi, tk perlu nk tunjuk rakus
Kau tu udah pucat serupa dgn ikan kena kukus
Tg Piai tu, aku tk perlu pegi, wahai Suman tikus
Sbb..mmg dh terang jelas yg PH akan bungkus
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, last2 @ 11:49 dia mengaku tak perlu datang pulak dahh. Cissssss…betul2 takder pelir…!!

Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Suman Hindu kini mnggigil srupa dmam kpialu
Msih lagi rasa brdengung kpala dia Kejora palu
Dgn langkah yg longlai, si bapok kedi tu berlalu
Tk pasal2 hati jadi sakit, muka pula dapat malu
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Aduhai Kejora Kojolla Pengecut……

Aku masih menanti jawapan mu, beranikah angkaww datang ke Tg Piau buat kita bersama menyelusuri kampung2 di sini membuat tinjauan live…..??

Dan….jika Angkaww masih tak berpuas hati, apa kata angkaww di Tg Piai nanti buat laporan rasmi Polis/SPRM untuk Angkaww saman Tun & AG Tommy Thomas & heret mereka ke muka pengadilan mahkamah atas tohmahan Angkaww konon salah guna kuasa & conflict of interest mereka..amacam, bolehkan, atau apakah angkaww nih memang jenis sembang kencang tapi sebenarnya bacol pengecut, tak gitu……???

Tak sabar menunggu jawapan mu,
Nukilan dari Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman kera duku 11:25 pm,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Kadok tua kedi, tk perlu nk tunjuk rakus
Kau tu udah pucat serupa dgn ikan kena kukus
Tg Piai tu, aku tk perlu pegi, wahai Suman tikus
Sbb..mmg dh terang jelas yg PH akan bungkus
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh last2 dia kata @ 11:49 tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman ada jln elok, tapi, dia cari jln yng berduri
Silap lah dia, cari pasal dgn cikgu Kejora bistari
Kini dia tak ada pilihan lagi, selain dri cabut lari
Agaknya bapok ni sdg cari tali nak gantung diri
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

He he he
Sembang kencang tapi habuk pun tarak….!!
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman bapok, cuba burukkn gua pnya peribadi
Dia guna fitnah saja itu sami Hindu mabok todi
Namun..semua fitnah jahat iblis tu tak menjadi
Sbaliknya, Kejora ganyang rapat, itu bapok kedi
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Apa yg kau merepek nih, haaa….??

Aku masih menanti jawapan mu, beranikah angkaww datang ke Tg Piau buat kita bersama menyelusuri kampung2 di sini membuat tinjauan live…..??

Dan….jika Angkaww masih tak berpuas hati, apa kata angkaww di Tg Piai nanti buat laporan rasmi Polis/SPRM untuk Angkaww saman Tun & AG Tommy Thomas & heret mereka ke muka pengadilan mahkamah atas tohmahan Angkaww konon salah guna kuasa & conflict of interest mereka..amacam, bolehkan, atau apakah angkaww nih memang jenis sembang kencang tapi sebenarnya bacol pengecut, tak gitu……???

Tak sabar menunggu jawapan mu,
Nukilan dari Tg Piai.

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman beruk mawas 11:31 pm,

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Suman Kadok tua kedi, tk perlu nk tunjuk rakus
Kau tu udah pucat serupa dgn ikan kena kukus
Tg Piai tu, aku tk perlu pegi, wahai Suman tikus
Sbb..mmg dh terang jelas yg PH akan bungkus
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmai
Guest
Othman Ahmai

Ha ha ha

Tengok tuu, pulak dahh last2 dia kata @ 11:49 tak perlu datang.
Sah-sah budak taik kucing Kejora takut kecut mengelak diri beralasan ala Mat Malasan untuk berdepan dgnku.

Memang dasar PENIPU & PENGECUT….!!
Hi hi hi
Ho ho ho
He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

PEMBACA SEKALIAN:

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kalu Kejora tk masuk..kemain Suman..spt ribut
Kerap sgt nama Kejora, secara fitnah, dia sebut
Tapi dh kecut telur, itu Wak kedi sotong lembut
Nmpak klibat Kejora..trus nyah bapok itu cabut
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MODAL BAPAK HERET SAMPAI PRU15…… SRC trial: What the court verdict means for Barisan Nasional…… According to Shafee, Najib’s lead defence counsel, the case will reach the Court of Appeal before ending with the Federal Court. …. A new report by The Edge Markets quoted Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah as saying that the trial of former Malaysian premier Datuk Seri Najib Razak involving alleged misappropriation of SRC International Sdn Bhd’s RM42 million will go beyond Malaysia’s next general election. According to Shafee, Najib’s lead defence counsel, this is in anticipation that the case will reach the Court of Appeal… Read more »