AZMIN, BAIKLAH LETAK JAWATAN DAN JANGAN LAGI MENYUSAHKAN PM!!

Belum selesai dengan kes “video Haziq” yang masih dalam siasatan polis, Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Azmin Ali kini berdepan satu lagi beban baru yang jelas menyusahkan Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad.

Ini berikutan sebuah agensi pelancongan memfailkan saman terhadap beliau di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur untuk menuntut RM328,901 untuk tiket penerbangan dan penginapan hotel yang belum dibayarnya.

Dalam kenyataan tuntutannya itu, YHA Travel & Tours (M) Sdn Bhd berkata Azmin berhutang bagi urusan perjalanan yang diuruskannya antara September 2018 dan Ogos 2019.

Mengikut tuntutan tersebut, firma itu telah menempah tiket penerbangan dan penginapan hotel untuk Azmin, keluarganya, rakan-rakan dan kakitangan kementerian.

Firma itu berkata, ia telah membayar kepada syarikat penerbangan terlebih dahulu untuk mendapatkan tiket dan sepatutnya akan dibayar kemudian oleh Azmin atau wakilnya dalam tempoh tiga hingga empat bulan.

“Selanjutnya, defendan dan/atau wakilnya yang diberi kuasa juga akan membuat pembayaran sebelum umrah dan/atau haji atau sebelum tempoh hari raya terdekat.

“Bagaimanapun, dalam hal ini, pembayaran telah tertunggak untuk jangka masa yang lebih lama daripada jangka masa yang disebutkan di atas,” kata firma tersebut dalam tuntutannya.

Difahamkan juga, agensi pelancongan itu telah berulang kali menuntut bayaran daripada defendan dan/atau wakilnya, tetapi jumlah terkumpul itu tidak pernah dibayar walaupun jumlah yang dituntut itu tidak pernah dipertikaikan.

Difahamkan, pengurusan kes bagi saman itu ditetapkan pada 3 Dis ini di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur.

Kenapa hutang sampai tidak dibayar untuk tempoh yang begitu lama sehingga walau sudah dituntut berkali-kali, tetapi tidak juga mahu dibayar?

Apa masalah Azmin sebenarnya?

Apakah beliau sengaja tidak mahu membayarnya?

Sebagai seorang menteri kanan, tentulah tidak logik jika dikata beliau tiada wang untuk membayarnya.

Habis, kenapa tidak mahu membayar?

Dengan kedudukan sebagai seorang menteri yang sepatutnya memberi kesenangan kepada rakyat, sebaliknya bertindak menyusahkan mereka dengan tidak membayar hutang adalah perbuatan yang tidak patut sama sekali.

Dalam hal ini, sedarkah Azmin bahawa tindakannya tidak membayar hutang, walau sudah dituntut berulangkali dan akhirnya menjadi kes mahkamah, beliau sebenarnya telah menyusahkan Tun Mahathir dan memalukan kerajaan serta kabinet?

Tidak cukupkah dengan perlakuan beliau sebelum ini yang telah banyak mendatangkan kesusahan kepada Perdana Menteri?

Azmin, kalau beginilah satu demi satu onar yang muncur, lebih baiklah undur diri dan letak jawatan sebagai menteri dengan segera.

Kasihanlah kepada Tun!! (ShahbudinHusin 05/11/2019)

0 0 vote
Article Rating
Kongsikan artikel ini
Updated: 5 November 2019 — 11:32 pm
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 4:00 pm

PH REVERSE PSYCHOLOGY….BILA DIA JANJI NAK BERI RAKYAT SEJUTA KERJA BERMAKNA SEJUTA RAKYAT AKAN DIBUANG KERJA…… Services of 24,600 private sector employees terminated as of Sept 30 NOVEMBER 4, 2019 @ 5:00PM BY BERNAMA (file pix) A total of 24,600 private sector employees were laid off as of Sept 30, the Dewan Rakyat was told today. NSTP KUALA LUMPUR: A total of 24,600 private sector employees were laid off as of Sept 30, the Dewan Rakyat was told today. Human Resources Minister M. Kulasegaran said of these, 21,625 involved ordinary terminations, while 2,975 employees were in voluntary separation schemes (VSS).… Read more »

Tanpa Nama
Tanpa Nama
6 November 2019 2:39 pm

Azmin, azmin takkan kes ini Mahathir si tua tu pun nak cover untuk kau?? Anak beranak enjoy pergi sana sini lebih kurang Melayu elite Umno segala perbelanjaan ditanggung oleh towkay2 pasir, nombor, judi dsbnya. Aku dah tengok dia ni, mula dgn Setpol jer sekarang berlagak konon bahan Perdana Menteri … pegi dahh… Ampu bodek kipas Mahathir si tua tu 24/7, 365 hari sementara Kak Wan dan DSAI mmg dia tak respect langsung. Karma memang brutal !

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 11:35 am

JIBENG SEORANG NEGARAWAN YG PAKAR BIDANG EKONOMI…..BERDASARKAN TRACK RECORD EKONOMI NEGARA DI BAWAH BELIAU TELAH BERDAYA MAJU DAN BERDAYA TAHAN….KITA BOLEH NILAI PRESTASI BURSA SAHAM YG MENCANAK KETIKA JADI PM-6…PERTUMBUHAN EKONOMI NEGARA KETIKA ITU 5.9%…..PALING PENTING NILAI RINGGIT SEMASA PENGGAL BELIAU DARI RM3.80… TURUN DAN NAIK BALIK KEPADA BERDASARKAN DATA DAN ANGKA SEMEMANGNYA BELIAU ECONOMY SPECIALIST…..CUMA BELIAU TIDAK MAMPU MENGURANGKAN HUTANG NEGARA….PRESTASI DIBERI TAK BOLEH KURANG 50%….. #ApaMauTipuLagi : Harga Sawit Jatuh, Teresa Suruh Tanam Buloh, Wak Karmaine Pulak Suruh Tanam Sayur!!!…… Harga komoditi Malaysia macam getah dan sawit jatuh bukan sebab harga komoditi dunia jatuh… Punca utama harga komoditi… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 10:45 am

KALAU KITA FAHAM KEADAAN SEBENAR NEGARA SEKARANG KITA TAK AKAN RASA PELIK….INI ADALAH KERANA NEGARA SEKARANG SEDANG BERALIH DARI REGIM KAPITALIS BOURGEOIS KEPADA PROLETARIAT COMMUNIST….. KEGAGALAN YG TELAH DIRANCANG BAGI CAPITALIST SYSTEM AKAN BERTUKAR JADI COMMUNIST….DUNIA BERJALAN IKUT NEW WORLD ORDER.,..KARL MARX HANYA BAWA DUNIA DARI KAPITALIS KEPADA COMMUNIST….. COMMUNIST AKAN LEBIH CEPAT GAGAL DARI KAPITALIS…..UNTUK TAHU APA AKAN BERLAKU SELEPAS ITU SILA KAJI MAZZINI DAN ALBERT PIKE….. Aku Tak Pelik……. Dividen TH terendah , aku tak pelik. Dividen ASB rendah , aku tak pelik. AES makin bertambah , aku tak pelik. Tol masih kena byr , aku tak pelik.… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 10:31 am

LANGKAH PH YANG KE EMPAT UNTUK MENGHANCURKAN NEGARA IALAH DENGAN MENAMBAH HUTANG NEGARA… WALAUPUN MEREKA JAJA KE HULU HILIR KERAJAAN DAHULU BANYAK HUTANG TAPI MEREKA TERUS MENOKOK HUTANG NEGARA…HUTANG NEGARA KINI ADALAH 840 BILLION DARI 680 BILLION..…MEREKA RASA TIDAK BERSALAH MELAKUKAN SEMUA KESALAHAN ITU KERANA MEREKA TELAH LETAKKAN SEMUANYA PADA KERAJAAN LEPAS…BAGI MEREKA ITU LAH LAMPU ALADIN DAN LICENSE TO KILL …..ALASAN BUAT HUTANG BARU UNTUK BAYAR HUTANG LAMA ADALAH IDEA HAPRAK…KINI TERBUKTI APA YANG MEREKA LAUNGKAN HUTANG NEGARA 1 TRILLION AKAN DITOMPOK OLEH MEREKA…KEADAAN KINI BERTAMBAH PARAH DENGAN STAGFLASI YANG AKAN DIALAMI NEGARA…RINGGIT BAKAL JADI TIDAK BERHARGA SEPERTI VENEZUELA… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 9:51 am

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kjaan PH kini, dah serupa kereta yg botak tayar
Mntri2 depa, sekor2 serupa org yg putus wayar
Jemin, mntri ekonomi PH, utang tak mau bayar
Lps PRU15 kapal bocor PH dh tk mmpu brlayar
👏👏👏👏👏👏👏👐👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 9:48 am

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Keadaan ekonomi skrg..rakyat resah & gundah
Krna mnyokong PH rmai jadi mnyesal tk sudah
Kini, dah ramai pnyokong PH yg brpaling tadah
Tg Piai & PRU15 nnti, sah PH akn terima padah
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 9:45 am

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Rasanya kat tmpt Irah tu kini..dah hampir senja
Smoga dinda dlm sjahtera selalu Irah ku manja
Abng ni, macam biasalah, ada kat tempat kerja
Ntah kenapa hati ini asyik teringat kat Irah saja
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 9:21 am

PH SENGAJA MUFLISKAN NEGARA SUPAYA NEGARA JADI KUCAR KACIR DAN PORAK PERANDA…TUJUAN MEREKA ADALAH UNTUK MENGUBAH STATUS QUO DAN PERLEMBAGAAN NEGARA DAN MENUKAR MENJADI REPUBLIK TANPA RAJA DAN SULTAN ..ITU LAH SATU SATUNYA MATLAMAT MEREKA..DAN SATU SATUNYA ALASAN MEREKA IALAH MELETAKKAN SEMUA KESALAHAN KEPADA KERAJAAN DAHULU…MEREKA BERUSHA KERAS KE ARAH ITU TANPA PEDULIKAN NASIB RAKYAT DAN KEMAKMURAN NEGARA…LANGKAH PH YANG KEDUA IALAH ISTIHAR BAHAWA NEGARA HANYA PUNYAI 4 SAHAJA JET PEJUANG YANG BERFUNGSI UNTUK MENGUNDANG CAMPUR TANGAN PIHAK ASING DALAM POLITIK NEGARA… LANGKAH SETERUSNYA IALAH MENJUAL SEGALA ASET2 NEGARA… TUMPUAN DIBERIKAN KEPADA ASET ISLAM MELAYU SUPAYA MELAYU TIDAK MAMPU BANGKIT..PALING… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 9:19 am

PH SENGAJA RANAPKAN EKONOMI NEGARA…MEREKA MEMANG MAHUKAN SUPAYA NEGARA INI JAHANAM…LANGKAH PERTAMA MEREKA LAKUKAN IALAH ISTIHARKAN SELURUH DUNIA… MALAYSIA BANKRAP …TINDAKAN TERSEBUT MENAKUTKAN PELABUR2 ASING MENYEBABKAN MEREKA BERTEMPIARAN LARI..AKIBATNYA NEGARA KEHILANGAN PELABURAN BERJUMLAH RM270 BILLION…BURSA HILANG 200 MATA…GDP JUGA JATUH DARI 5.9% KEPADA 4.7% ..RINGGIT JATUH DARI RM3.80 KEPADA RM 4.15….. PENGANGGURAN BERLELUASA..SISWAZAH KELUAR U MENGANGGUR..PELUANG TEMUDUGA HANYA 4% …ITU PUN BELUM TENTU DITERIMA…BERIBU2 DIBERHENTIKAN KERJA SETIAP BULAN…HARGA KELAPA SAWIT DAN GETAH JATUH MERUDUM…MEREKA BUKAN SAHAJA MENGENAKAN SST TETAPI MEMPERKENALKAN PELBAGAI CUKAI…CUKAI TANAH NAIK 800%…TARIF BILL UTILITY JUGA DINAIK KAN..PENJAWAT AWAM DIBERHENTIKAN KERJA 17 RIBU ORANG INI SEMUA BERLAKU SEJAK… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 9:17 am

MARI BERKENALAN DENGAN DUA PEMUKA UTAMA PH…PAK SHEIKH DAJJAL WALAUPUN BANGSAT, HINA DAN KEJI TELAH DIPUJA,,DISUCIKAN DAN DI DEWAKAN OLEH MUNAFIK MELAYU DAN DIPERALATKAN OLEH KAFIR HARBI BERTUJUAN MENEUTRALKAN ISLAM DENGAN FAHAMAN LIBERAL DAN PLURALISM SEPERTI MEMANDANG MUDAH UMAT ISLAM MURTAD BERDASARKAN KEBEBASAN BERAGAMA …MENEUTRALKAN KETUANAN MELAYU DENGAN MENGUBAH PERLEMBAGAAN SPT STATUT ROM DAN UEC YANG TELAH DILULUSKAN…ICERD DAN PELBAGAI LAGI HASUTAN AKAN DIBUAT…DI LUAR NEGARA PAK DAJJAL MEMPUNYAI HUBUNGAN KUAT DENGAN ZIONIST.. TONG M PULA TANPA DISEDARI TELAH DIPERALAT OLEH KAFIR HARBI KERANA DANGKAL ILMU AGAMA..SEBELUM MENJAWAT PM-7 MEREKA YANG MATANG TELAH MENJANGKA APA YANG AKAN BERLAKU SETELAH TONG… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 9:07 am

SESI BERKENALAN DENGAN PEMIMPIN NEGARA DITERUSKAN…PAK SHEIKH YANG MEMPUNYAI PAKEJ LENGKAP BERUPA KEBEJATAN MORAL,,BERFAHAMAN LIBERALISME DAN PLURALISME SERTA AHLI FREEMASON..PUNYAI RAPPORT BAIK DENGAN ISRAEL …APALAGI PARTY YANG DITERAJUI ADALAH BERLAMBANG MATA SATU…PAK DAJJAL JUGA TERLIBAT DALAM MEGA SKANDAL..CONTOH KETARA IALAH SKANDAL FOREX YANG BERJUMLAH RM 30 BILLION KETIKA MENJADI MOF….MELAYAKKAN BELIAU MENDAPAT PANGKAT DAJJAL.. TONG M HEBAT DARI SEGI MEMANIPULASI PEMIKIRAN RAKYAT ALA FIRAUN KUNO…SKANDAL BELIAU YANG BERTONG-TONG TELAH DI ILUSIKAN HANYA PERKARA YANG REMEH APABILA KEKAYAAN NEGARA LESAP LEBIH DARI SEPARUH DENGAN SKANDAL MEGA BERJUMLAH RM400 BILLION…BANYAK DASAR-DASAR KERAJAAN SEMASA PM-4 TELAH DIUBAH TERUTAMA DASAR PENSWASTAAN YANG MENYEBABKAN KEKAYAAN… Read more »

Lame Duck In The House
Lame Duck In The House
6 November 2019 8:45 am

Min hang dengaq sini. Kalau hang bayaq boleh jadi bukti hang masuk Hotel Sandakan. Jangan bayaq. Hang kata hang bayaq lepaih saya masuk kuboq. Saya nak jadi PM lagi 3 tahun.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 8:37 am

Ada tak sesapa kat blog ni boleh menjawab soalan cepumas abad ni…Siapa Jho Low “Disisi” Daim? Kata media pro PH, Jho Low ni orang paling dikehendaki di Malaysia. Tapi betul ke begitu? Sebab kalau ikut kepada carian notis merah Interpol, namanya masih tidak ada disitu, nama Sirul ada, nama Jho Low takde. Tapi itu satu hal, satu hal lagi, sudah dua kali rasanya diberitakan Jho Low ini berhubung dengan penasihat utama kerajaan Tun Daim Zainudin. Terbaru tentang ECRL pulak. Ini sudah tentu menimbulkan persoalan di kalangan rakyat Malaysia, siapa sebenarnya Jho Low ini disisi Daim dan bagaimana senang-senang dia boleh… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 8:08 am

JIBENG POLITICIAN YG HEBAT CUMA BILA DIRASUK PENYAKIT GILA KUASA DIA MULA NAK BERLAMA2….. AKIBATNYA MELAYU TERJEJAS BILA BN JATUH….PALING SEDIH IALAH KELESTARIAN ISLAM IKUT TERJEJAS DENGAN NEGARA DIPERINTAH SYAITAN D4P…..UMNO MEMANG SAYANG DENGAN ISLAM CUMA PEMIMPIN2 NYA YG BERFAHAMAN SECULARISM CAPITALISME TIDAK DAPAT BAWA NEGARA PERGI JAUH….. KEFAHAMAN CETEK PEMIMPIN2 BN TENTANG ALQURAN TELAH MENYEKAT KEMAJUAN NEGARA DAN MEMBAWA UMNO AKHIRNYA TUMBANG…… Sempena Ulangtahun Kerosakan Negara dibawah Rejim Pakatan Hancing: Negara Dapat Menteri Yang Pandai Merompak Dan Menabur Pasir Dalam Periuk Nasi Rakyat!!! Patut la senang sangat Pee Em ke 7 menuduh orang Melayu Pemalas. Dapat Menteri macam Khalid… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 8:34 am

JIBENG POLITICIAN YG HEBAT? TAK BETUL. MANA BETUL BILA DIA MENCURI WANG RAKYAT RM2.6 BILLION DI 1MDB, SEKARANG DIBICARAKAN. HILANG POPULARITI, TERGULING DI PRU14.

NEGARA DIPERINTAH SYAITAN D4P? TAK BETUL LAGI. KAMU NAMPAK NYA YAG SYAITAN. MENUDUH CARA LIAR, TANPA BUKTI, FAKTA ATAU PENERANGAN YANG BOLEH DIPERCAYAI.

MAHATHIRVSANWAR
MAHATHIRVSANWAR
6 November 2019 7:45 am

KAFIR IALAH MEREKA YG TIDAK TAHU DAN TIDAK PANDAI BERSYUKUR….SEBENARNYA YG BERI NYAWA KEPADA BN IALAH GS….TAPI JIBENG JUGAK YG DI SYUKURI NYERR….JIBENG DAH JATUH DAN TAK AKAN NAIK LAGI….BILA DAH SAMPAI PUNCAK JANGAN NAK BERLAMA2…. BANYAK SIGNAL SUPAYA JIBENG LETAK JAWATAN SEBELUM PRU-14 TAPI DIA TAK FAHAM ATAU BUAT2 TAK FAHAM….. Tanjung Pia : Luahan Hati Wanita MCA…… SAYA tahu ramai yang sedikit kecewa dengan MCA kerana sebaik sahaja BN kalah PRU14, ada ura-ura MCA mahu keluar BN. Cuba semua imbas kembali suasana yang tak bermaya semasa BN kalah tempoh hari. Siapa yang sayangkan BN yang tak sedih dan… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 8:39 am

TAK BETUL MENGATA KAFIR IALAH MEREKA YG TIDAK TAHU DAN TIDAK PANDAI BERSYUKUR. TAPI SETUJU JIBENG DAH JATUH DAN TAK AKAN NAIK LAGI. TAK BOLEH DIBENARKAN NAIK LAGI. PENCURI, PEROMPAK, LANUN, KATA TDM.

Tanpa Nama
Tanpa Nama
6 November 2019 7:41 am

Budin kata, “bertindak menyusahkan mereka (rakyat) dengan tidak membayar hutang ..”

Itu ha nya menyusahkan syarikat berkenaan. Tapi Najib Al Jibo curi wang rakyat RM2.6 billion di 1MDB nyata menyusahkan ramai rakyat. Bukan sesikit wang yang boleh di gunakan untuk kebajikan ramai rakyat.

Najib masukkan RM90 juta ke akaun bank pemimpin2 PAS itu adalah merasuahkan parti politik. Cukup keji tindakan Najib itu. Dan Tok Garu Hadi yang diamkan kes Najib mencuri itu sebab pemimpin2 Pas teria wang rasuah untuk parti depa.

Tanpa Nama
Tanpa Nama
6 November 2019 7:30 am

Sekarang ada 9 komen. Jumlah pengkomen hanya 2, tapi ada 3 nama. Aku, Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama termasuk Anonymous kah3.

Jadi yang pakai nama “Wilting” itu pun Geng Najib yang menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Amat bodoh dia tak sedarkan pembaca boleh senang analisa dan ketahui dia mengguna berbagai nama. Atuk tua 70an tahun otak dah tak boleh pikior panjang lagi, nak menipu tak habis2.

Tanpa Nama
Tanpa Nama
6 November 2019 7:07 am

JANGAN LAGI MENYUSAHKAN PM? Bukan kah PM suka Azmin di situ?

Ingat, dia ada kata, “Anwar terlalu tua untuk jadi PM.”
https://www.malaysiakini.com/news/337328

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 6:51 am

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Habis minggu ini, abg sekolah lagi dua minggu
Lepas itu..cuti panjang lah, kerja sebagai cikgu
Dinda sibuk dgn final exam, abg tk nak ganggu
Biar je le abg ni, trus merindu menongkat dagu
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Wilting
Wilting
6 November 2019 6:10 am

404 Maruah Not Found

Tanpa Nama
Tanpa Nama
6 November 2019 7:11 am
Reply to  Wilting

Yang liwat, banduan 2 kali, mana ada maruah.

Yang curi wang rakyat di 1MDEB mana ada maruah.

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 12:33 am

Irah,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Abg mark pper1 add maths, bru hbis satu kelas
Itu pun..start lps mghrib smpai pukul dua belas
Utk Irah..smbutlah salam dr abg yg tulus ikhlas
Irah psti sibuk, wrkh abg tk perlu Irah nak balas
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Anonymous
6 November 2019 12:20 am

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Sepi sungguh, bila asyik brsndirian, tnpa teman
Tk brksudahn..tiap hari peluk bntal semalaman
Ingin sngat utk dptkan bunga pnghias halaman
Terasa lambat benar, nk sunting bunga idaman
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Anonymous
5 November 2019 11:54 pm

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mt Jemin menteri pluralisma yng tak ada iman
Dia main pungkoq Haziq..kita rsa geli geleman
Kini..dia kencing hutang pula..dah kena saman
Letak jwtn segera lerJemin sblm kna hukuman
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Anonymous
5 November 2019 11:45 pm

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mmg wajar sangat lah, Mt Jemin ini, Budin tala
Blm hbis kes Haziq..dh kes kncing hutang pula
Dia ingat, bila menteri..boleh buat keras kepala
Menteri mcm ini..kpd negara boleh bawak bala
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
5 November 2019 11:37 pm

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Trnyata PH, gagal mmbawa kebaikan kpd rkyat
Ekonomi jatuh dan RM mrudum..kita jadi gayat
Rkyat tk percaya lagi pmimpin brmain dgn ayat
PRU-15 nanti, mmg sah PH akan tamat riwayat
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂