APA KHABAR HAMID BADOR? KE MANA LAMA MENGHILANG?

Dengan sudah lebih dua bulan masa berlalu sejak isu video seks sejenis yang didakwa melibatkan Azmin Ali tersebar, ramai barangkali yang mulai terlupa atau melupakan mengenainya.

Apatah lagi, Azmin tetap santai muncul di mana-mana seperti biasa seolah-olah tiada rasa malu dalam dirinya, meskipun analisa CyberSecurity yang didedahkan oleh Ketua Polis Negara, Abdul Hamid Bador mendapati video itu adalah tulen.

Bagaimanapun, di sebalik ketulenan video tersebut, CyberSecurity tidak dapat mengenalpasti sama ada salah seorang pelakunya adalah Azmin atau tidak.

Sebelum itu, Haziq Abdullah Abdul Aziz mengaku beliau adalah lelaki dalam video itu dan mendakwa Timbalan Presiden PKR itu adalah pasangannya.

Analisa CyberSecurity yang didedahkan kepada umum oleh Hamid itu segera menimbulkan kecaman ramai kerana ia dilihat percubaan pihak berkuasa untuk melindungi Azmin, tambahan lagi beliau tidak dapat menyebut berapa peratus analisa Cyber Security mendapati wajah pelaku dalam video itu mirip Azmin.

Adakah 40 peratus, 50 peratus atau 70 peratus?

Atau adakah kemiripan pelaku dalam video itu dengan wajah Azmin hanya 10 peratus dan kurang daripada itu?

Ada juga yang mempersoalkan jika wajah pelaku dalam video itu tidak dapat dikenalpasti, bagaimanakah pihak polis selama ini berjaya menangkap ramai penjenayah yang hanya dikesan melalui rakaman CCTV yang jauh lebih kabur gambarnya?

Dalam waktu yang sama, sejak itu juga wujud pihak lain iaitu Lokman Adam daripada UMNO

yang cuba โ€œmenyenangkanโ€ kerja pihak polis dengan menghantar rakaman video yang didakwa melibatkan Azmin itu ke Indonesia dan London untuk dianalisa.

Dalam kedua-dua analisa di luar negara itu, bukan saja videonya disahkan tulen, bahkan pelakunya didapati sangat mirip dengan Azmin berdasarkan beberapa persamaan yang nyata.

Bagaimanapun, sejak kali terakhir muncul mendedahkan analisa CyberSecurity yang kemudiannya menimbulkan kecaman ramai, seterusnya disusuli dengan apa yang dilakukan oleh Lokman, Abdul Hamid seolah-olah terus menghilangkan diri.

Apa khabar beliau sekarang ini agaknya?

Kenapa sudah begitu lama beliau menghilangkan, malah dalam beberapa kes yang berlaku dalam negara seperti kematian remaja istimewa Ireland/Perancis, Nora Anne misalnya, hanya timbalannya saja yang muncul?

Bilakah kes video yang didakwa melibatkan Azmin ini hendak diselesaikan siasatan dan kertas pendakwaan mahu dihantar di Pejabat Peguam Negara?

Apakah tempoh dua bulan masih belum mencukupi untuk menyiasat kes yang dianggap begitu mudah itu di mana sekurang-kurangnya sudah ada rakaman video, ada pengakuan Haziq dan ada juga rakaman CCTV yang boleh dijadikan asas siasatan serta pendakwaan?

Atau pihak polis memerlukan lebih banyak masa lagi?

Tapi, apa pun alasanya, pihak polis tidak boleh berlengah terlalu lama menyimpan kes video ini dalam fail siasatan tanpa sebarang penyelesaian.

Tambahan lagi, Abdul Hamid dilihat seorang yang berintergriti tinggi sebelum ini kerana sanggup melawan dan meletakkan jawatan semata-mata tidak mahu bersekongkol dengan skandal 1MDB ketika era Najib Razak.

Bagaimana dengan sekarang? Masihkah Abdul Hamd berpegang kepada prinsip dan intergriti dalam dirinya?

Kalau dalam kes 1MDB yang jauh lebih besar, beliau berani bersuara dan melawan, dalam kes video semburit yang lebih kecil dan mudah ini, jika didapati ada unsur mahu menutup atau melindungi seseorang, Abdul Hamidi seharusnya konsisten dengan prinsip lamanya.

Membiarkan dirinya tunduk kepada penguasa yang cuba menutup kebenaran hanya akan membuatkan imej, prinsip dan intergriti dirinya tercalar di sepanjang kehidupan.

Itukah yang Abdul Hamid mahu dalam hidupnya? (Shahbudindotcom 20/08/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 20 August 2019 — 9:49 am

145
Leave a Reply

avatar
10 Comment authors
MAHATHIRVSANWARAnonymousTanpa NamaAnonymousnajib bini rosmah Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS…..KALAU KAJIAN KATA MELAYU BANYAK TERLIBAT KERA PH BIARKAN JEE….. Vape: Paru-paru Remaja AS Rosak? PH Ikut AS……. Paru-paru puluhan remaja AS rosak selepas hisap vape WASHINGTON – Pegawai-pegawai kesihatan Amerika Syarikat (AS) sedang menyiasat kes berpuluh-puluh orang, terutamanya remaja dimasukkan ke hospital kerana mengalami kecederaan teruk pada paru-paru selepas menghisap vape sejak beberapa minggu kebelakangan ini. Bagaimanapun, punca sebenar penyakit mereka masih misteri. Jabatan kesihatan di negeri Illinois, Minnesota dan Wisconsin mengeluarkan kenyataan melibatkan kes tersebut dengan menyatakan, pesakit mengalami batuk, sesak nafas, pening dan kepenatan. Simptom itu memaksa pesakit dirawat di hospital dengan tiub… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

MAKLUMAN UNTUK PEMBACA2 YANG TIDAK SELALU MASUK KE BLOG INI:

Anonymous
Guest
Anonymous

Iโ€™d like to tell something, merely, for information
So that everybody understand the real situation
Do all of you know.. why TN in in deep emotion?
He is facing a big problem, erectile dysfunction!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kini baru atuk TN kenal Kejora pemantun sejati
Atuk TN udah kena lenyek gelek, serupa capati
Kejora pantun dlm BI, mesti le atuk ni sakit hati
Sbb, atuk tua tu nak buat..langsung dia tak reti!
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini terjemahan pantun kat atas tadi, dlm BM:

Saya mau bagi tahu sesuatu sekadar informasi
Supaya, semua org tahu, sebenar punya situasi
Tak tak tuan2 naper atuk TN tu teruk beremosi?
Sbb kote atuk tu lembik, dah tak lagi berfungsi!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hanya Beruk Tua Geng Najib 70an tahun yang cakap pasal Erectile Dysfunction di sini, Cakap pulak berkali kali.

Dia mesti ada masalah ED yang selalu dalam kepala nya tuh. Frust, rasa nak, tapi tapi boleh buat.

His mind is willing but his little john is not.

Anonymous
Guest
Anonymous

Rentikan le auta, atuk badut renta tukang karut!
Mana dia nya, yg ko kata kat aku, ko mau carut?
Atuk hanya bikin aku gelak sampai senak perut
Kote lembik atuk tu..bilakah lagi nak pergi urut?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Yang memantun mantat di bawah ini ialah Beruk Tua 70an tahun Geng Najib yang disebutkan itu, kali ini mengguna nama Anonymous kah3.

Anonymous
Guest
Anonymous

Yer ker.. atuk renta tiga sukuโ€ฆ???
Kopipes sampah atuk tu dah tak lakuโ€ฆ!!!

Jgn lupa ubat lak..,k, atuk..!!!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak, atuk rentaโ€ฆ

HA HAH HA
HO HOH HO
HII HIH HIII..

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Wahai atuk TN tua bangka..samseng taik kuda!
Naper lah atuk suka sgt menyibuk hal cucunda
Salah kah.. kalau Kejora dan Irah nak bercanda?
Biar le atuk oi..usah atuk campur hal org muda
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Usah ko nak berlagak hero lah atuk TN tua kedi
Ubah lah diri itu, dari mengikut perangai Yahudi
Lagi satu, aku nasihat ko, kurangkan togok todi
Takut di neraka jahanam pulak.. ko kekal abadi
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

BAGI PEMBACA YANG TAK SELALU MASUK KE BLOG INI:

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Ini lah kisah, sorang jejaka yang periang, Kejora
Dlm berpantun, dia mmg terkenal jaguh & juara
Bila berhujah..dia melangkah dgn gaya perwira
Tidak pernah berundur, dia akan sentiasa mara
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Di blog yg syahdu ini dia bertemu seorang dara
Siswi saikologi, yg sdg menuntut di luar negara
Si dia dipikat bukan ler dgn jampi atau mantera
Tapi guru muda ini mmg punyai bakat dan aura
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Munirah atau Irah.. begitu lah, panggilan mesra
Gadis manis yg bijaksana, juga petah berbicara
Halus budi pekerti wajahnya lembut bak sutera
Anak gadis Jawa..nanti akan berhijrah ke utara
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Mula dari senda gurauan, berbunganya asmara
Dlm masa yg singkat.. api cinta terus membara
Mereka kini bagai berada dalm sebuah bahtera
Tidak rasa gentar, utk menempuh, badai gelora
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kemesraan pasangan sejoli ini mmg lah ketara
Mereka, spt berada, di dlm taman fauna & flora
Cinta yang suci ini, mereka akan terus pelihara
Mari kita doakan, cinta mereka kekal sejahtera
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama sudah masuk. Tiap hari perlu dikeluarkan maklumat untuk pembaca2 yang tidak kenalkan Berut Tua itu:

Pakcik Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan dan memantun mantat, tak ikut tajuk post.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin yang pro-PH ini.

Kerana itu semua, dia perlu di balun, di tibai, di bantai. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sudah tua, umur 70an tahun, dah lama pencen, ahli Umno berpuluh tahun, Najib dah lama menjadi hero nya, berpuluh tahun menjilat Najib dengan gigih dan khusuk.

Begitu terlekat โ€œfixationโ€ nya dengan Najib sehingga bila Najib lingkup, sekarang dibicarakan di mahkamah, otw to prison, dia shock dan stress amat sangat, jatuh gila โ€“ kena sakit otak ADHD.

Maka komen2 Pakcik ini tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa โ€œKelingโ€, agama Hindu dll, anarkis, gila.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talks excessively or fidgets.
Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Yer ker.. atuk renta tiga suku…??
Kopipes sampah atuk tu dah tak laku…!!

Jgn lupa ubat lak..,k, atuk..!!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak, atuk…

HA HAH HA
HO HOH HO
HII HIH HIII..

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah2 le atuk TN tua renta bangka jubor ketuat
Keadaan atuk udah serupa org jubor kena liwat
Kena Kejora lanyak..,atuk tak tahu apa nak buat
Kopipes sampah basi atuk itu, org udah meluat
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Rentikan le auta, atuk badut renta tukang karut!
Mana dia nya, yg ko kata kat aku, ko mau carut?
Atuk hanya bikin aku gelak sampai senak perut
Kote lembik atuk tu..bilakah lagi nak pergi urut?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah.. di blog syahdu ini abg terus gagah berdiri
Ada yng cuba ganggu agar abg ni berundur diri
Tetapi cikgu Kejora, setapak pun tidak akan lari
Abg rela berputih tulang, demi adinda ku puteri
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah.. mmg ramai org yg dengki, percintaan kita
Biar je Irah, usah dipeduli dgn apa yg depa kata
Abg pula, rela berputih tulang, dr berputih mara
Utk Irah ku sayang abg nak kirimkan puisi cinta
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

PUISI CINTA – ILLUSI
Karaoke: https://youtu.be/XP1tgfNfE8I

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Suara mu
Gemersiknya bak buluh perindu
Coba kau lagukan
Coba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamar ku

Senyum mu
Menusuk dan membelai di kalbu
Coba kau ukirkan
Coba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidup ku

Chorus:

Tiada terkata
Seindah bahasa
Nak ku huraikan
Nak ku belaikan diri mu

Akan ku syairkan kata mu
Akan ku madahkan janji mu
Menjadi coretan gurindam
Puisi cinta

Akan ku ukirkan senyum mu
Akan ku lukiskan tawa mu
Menjadikan susunan warna
Potret indah
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah, pagi tadi, abg agak kalut dan tergesa-gesa
Ada kelas awal 7:40 sampai 9:00 direct 2 masa
Lps tu, 1 setengah jam pulak kena jaga periksa
Kini..baru lah abg, rasa agak lapang dan selesa
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Member
anonymous

HARI TU MUHYIDDIN WARNING, NOW IGP WARNING.. ERA NAJIB HISHAM JADI MENTERI WARNING…

https://bankami.blogspot.com/2019/08/tiada-lagi-amaran-harap-tak-pilih-kasih.html

Individu bangkit isu perkauman terus ditangkap, tiada lagi amaran: KUALA LUMPUR – Tiada lagi amaran dikeluarkan terhadap pihak-pihak yang cuba membangkitkan sensitiviti perkauman, bangsa dan agama; sebaliknya mereka yang terlibat termasuk pemimpin politik akan disiasat dan ditangkap serta-merta, kata Ketua Polis Negara Datuk Seri Abdul Hamid Bador

anonymous
Member
anonymous

Hamid sedang sibok soal siasat zakir….hamid dilantik oleh madey ladi Hamid kena ikut wahyu madey..kalo lawan tokey Hamid hilang jawatan…Hamid kena buang keberanian dan prinsipnye….Hamid kena lupakan hasratnye nak tingkatkan imej dan integriti polis ketahap polis dunia..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu sekolah mana dulu?

Apasal bodoh sangat tak tahu IGP tak buat siasatan – setaf dia yang buat.

anonymous
Guest
anonymous

Eh….. mana CAGURA nih hari ni tak masuk langsong
Takanlah demam tak kebah smlm MunIrah pelangkong
Atau kena mengadap Dr Mazlee secara mencangkong
Entah2 kot dah ke ibu pejabat Bukit Aman dia diusong

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kot CAGURA @ BERUK TUA GENG NAJIB tulis komen2 yang nyata menghasut di blog2 lain.

Bagus jika di tangkap, heret ke Balai Polis, remand 7 hari makan nasi bungkus RM3, dahtu diheret ke mahkamah dituduh.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS….. MUNAFIK MELAYU TUNDUK SEMBAH TOKONG CINA…… Jawi Di SRJK: Dong Zong Masih Tak Puas Hati……. Pertubuhan pendesak Cina, Dong Zong, bersama lapan badan lain menyuarakan rasa tidak puas hati mereka dalam isu pembelajaran tulisan Jawi untuk pelajar tahun empat sekolah rendah jenis kebangsaan (SRJK) di negara ini. Hal itu dinyatakan selepas kabinet memutuskan baru-baru ini, pembelajaran tersebut hanya akan dijalankan jika mendapat persetujuan persatuan ibu bapa dan guru (PIBG). Menurut Dong Zong โ€“ atau nama penuhnya Persekutuan Persatuan-persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia โ€“ keputusan tersebut akan menimbulkan pelbagai masalah, malah tidak akan dapat dilaksanakan… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ini dia padah nya bila Najib Al Jibo korap curi wang berbiliun, PDRM di zaman pemerintahan nya ramai yang korap dan makan dadah –

IGP terkejut, lebih 100 polis positif dadah – Bernama

Lebih 100 anggota polis dikesan positif dadah menerusi ‘Op Blue Devil’ yang dijalankan di setiap kontinjen sejak minggu lepas, kata Ketua Polis Negara Datuk Seri Abdul Hamid Bador.

Beliau berkata kesemua anggota dikesan positif dadah menerusi รณperasi berkenaan yang dijalankan bermula 13 Ogos dan beliau turut terkejut dengan jumlah tersebut yang disifatkan berada pada tahap kritikal dan serius.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bagus lah Hamid Bador goncang keadaan dalam PDRM dengan membuat pemeriksaan dadah antara anggota nya –

“Kali ini saya mengambil pendekatan secara menyeluruh yang mana tindakan turut diambil ke atas warga Polis Diraja Malaysia (PDRM) dengan melancarkan Op Blue Devil yang mana pegawai dan anggota polis dikehendaki menjalani ujian air kencing dan ada yang didapati positif pelbagai jenis dadah terutamanya syabu.

“Jika warga PDRM yang diberi tanggungjawab dan amanah untuk menguatkuasakan undang-undang tetapi mereka sendiri pun terlibat dengan kegiatan ini, apa hendak jadi dengan negara ini,” katanya.

Tun M pilih orang yang boleh di harapkan mengetua PDRM. Syabas.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Salah Trump dengan China pulak dah…… Dey prof kankong PH… Trend pasaran saham menurun berlaku selepas 3 bulan PH ambil alih Kerajaan. Bukan minggu lepas. Minggu lepas saham jatuh terkangkang tanpa skandal 1MDB pun. Kahkahkah.

anonymous
Guest
anonymous

ish ish ish…….dulu ko meLANUN, skrng ko meracon plk ya jibutoh! ok aku akui tu semua. 3 bln PH jadi kerajaan saham menurun kerana KAU JIBUTOH! KAU BAPAK KLEPTOKRASI DUNIA KAU TAU! Semua pelabor yg berurusan dgn ko cabut lari sbb takut disiasat dan disita aset mcm kau sekrng turun naik mahkamah. Ko bukan buat2 bodoh tapi memang BODOH!

BAIK AKU LAYAN [email protected] LAGI BAGUS……

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Bagus. We agree on one simple thing. Jangan tidur macam Madey. Baru buka satu mata, aku nak suruh kamu bangun.

Menteri PH dipilih Madey kerja below par. Slow learner. Lambat pick up. Orang luar dan Rakyat tunggu peralihan kuasa. Wake up now or we change you.

Ubah Menteri lembam yang gagal buat kerja. Cakap banyak but zero brain. Banyak politiking orang ramai mahu result. No more talk, just action.

We need leader now. Not YES man macam Azmin semburit. Nak politiking macam Madey nanti PRU15 boleh politikong sampai mati. No hal. Kahkahkah!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Beruk Tua Geng Najib memang diperanakkan dengan satu mata ajer.

Di tengah2 dahi kau.

Masuk sini nak nakutkan orang.

Tapi dibalun, ditibai, dibantai hingga bersepai.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS …..LIBERAL MCM NI YG DIMAHUKAN KAFIR HARBI DAN MUNAFIK MELAYU…. Ini 17 Nama dan Tarif Artis yang Jadi โ€˜Pelacurโ€™ Online MATA INDONESIA, JAKARTA – Selain nama Vanessa Angel dan Avriellya Shaqqila, nampaknya ada puluhan seniman muda yang terlibat dalam kes ini. Malah Inspektur Ketua Polis Daerah Jawa Timur, Luki Hermawan, mengatakan terdapat sekitar 45 artis lain yang terlibat dalam pelacuran dalam talian di bawah penjagaan ES dan TNC. Puluhan artis masih dalam rangkaian yang sama dengan Vanessa Angel. Mata Indonesia.id juga mendapat nama dan tarif bocor dari 17 dari 45 seniman yang terlibat dalam pelacuran… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hati2 lah kamu –

IGP: Tiada lagi amaran, terus siasat dan tangkap

Tiada lagi amaran dikeluarkan terhadap pihak yang cuba menyentuh sensitiviti perkauman, bangsa dan agama, sebaliknya mereka – termasuk pemimpin politik – akan disiasat dan ditangkap serta-merta, kata Ketua Polis Negara Abdul Hamid Bador.

“Saya tidak teragak-agak untuk menangkap mereka (pihak bangkitkan isu perkauman) dan memang saya akan buat (lakukan tangkapan).

“Saya bagi arahan kepada anak-anak buah saya untuk siasat kes terkelas melibatkan keagamaan dan kaum.

“Jangan tunggu, terus siasat dan tangkap. Saya ulang: tiada lagi amaran,” katanya kepada Bernama News Channel di Kuala Lumpur hari ini.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beliau berkata individu-individu yang terpedaya itu kemudian berkongsi perkara tidak sahih, merakam video berbaur perkauman dan menyebarkannya di media sosial selain menghina dan memaki pemimpin negara.

“.. orang yang menularkan video tidak tahu hujung pangkal, akhirnya mereka ditahan dan didakwa.

“Sekarang macam porak-poranda pula. Semua kaum, orang ramai jadi takut apa yang berlaku dalam negara kita ini, biarlah bertanggungjawab.. Jangan keluarkan kenyataan tanpa guna akal fikiran, hentikan semua ini,” katanya

anonymous
Guest
anonymous

CAGURA sudah tesembam, dgn tanah dah sama rata
MIrah dah lenyek henyak pijak hingga tak bekata kata
Akibat dia ikut sedap mulut PH dia nak caci hina nesta
Tak sedar diri dia hanyalah anjing kurap bekudis kusta

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Beruk Tua Geng Najib “anjing kurap bekudis kusta”

SETUJU SETUJU SETUJU

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib dah 70n tahun umur. Bila tersembam, dia masuk dalam tanah. 6 kaki dalam.

Dia memang hati busuk sentiasa nak coba sabotaj blog ini dengan karutan2 nya, gila bayang nya, langsung tak pedulikan tajuk pos.

Bila dah 6 kaki dalam tanah, akan aman pembaca dan peserta blog ini.

anonymous
Guest
anonymous

Woi CAGURA tua toya gilabayang tunggang langgang
Tlg minta awek US ko cross check yg Munirah bentang
Ko pon dah lama tak masuk apa ko udah terbongkang
Tapi aku percaya awek ko dgn ko tu pon 2 x 5 bangang

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

AKU PERCAYA MUNIRAH ITU HANYA WATAK YANG DI CIPTA NYA UNTUK DI GILABAYANGKAN NYA.

AKIBAT NYA BERUK TUA GENG NAJIB ITU DAH JADI GILA.

SAKIT OTAK ADHD, PENERANGAN SUDAH DI BERI.

Anonymous
Guest
Anonymous

Wahai atuk TN tua bangka..samseng taik kuda!
Naper lah atuk suka sgt menyibuk hal cucunda
Salah kah.. kalau Kejora dan Irah nak bercanda?
Biar le atuk oi..usah atuk campur hal org muda
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Usah ko nak berlagak hero lah atuk TN tua kedi
Ubah lah diri itu, dari mengikut perangai Yahudi
Lagi satu, aku nasihat ko, kurangkan togok todi
Takut di neraka jahanam pulak.. ko kekal abadi
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Sian ler, atuk TN tua renta, DAPigs punya balaci
Nak berlagak hero, tak padan kote hanya seinci
Asal abg pantun kat Irah, si tua ini, dtg mencaci
Tapi, hujah bingai dia, mudah je abg kilas kunci
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, utk Irah jer tau..!!
Utk atuk TN tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kemain atuk TN monyet tu, dada mahu dibabik
Dia fikir, samseng taik kucing dia, org nak tabik
Sebaliknya, abg lanyak dia, itu atuk kote lembik
Serupa kambing tua jer, ifrit tua itu mengembik
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, utk Irah jer tau..!!
Utk atuk TN tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Munirah@Irah
Guest

Minggu lalu adalah satu tempoh yang ekstrem dalam pasaran saham global dengan majoriti indeks saham berakhir rendah pada hari Jumaat (9 Ogos 2019). Ia tidak lain tidak bukan disebabkan oleh pertikaian perdagangan di antara Amerika Syarikat dan China yang sekali lagi memuncak sekaligus memandu volatility dalam pasaran.

Munirah@Irah
Guest

Ketidaktentuan tercetus pada minggu lalu berikutan pengumuman Presiden Trump untuk mengenakan tarif 10% kepada baki import produk dari China yang berjumlah $300 bilion USD. Ia menjadi lebih teruk apabila Presiden Trump sekali lagi menuduh China memanipulasi matawangnya sekaligus menyebabkan matawang Yuan terus merudum dan mencetuskan kebimbangan risiko peperangan matawang di antara dua kuasa ekonomi terbesar dunia ini.

Munirah@Irah
Guest

Sepanjang tempoh yang volatile pada minggu lalu, indeks utama Wall Street berakhir lebih rendah dengan Dow Jones susut 0.80%. S&P 500 jatuh 0.50% dan Nasdaq susut 0.60%. Secara keseluruhan indeks-indeks ini jatuh sebanyak 3% dari paras tertinggi yang dicapai dalam sejarah pada akhir bulan Julai yang lalu.

Munirah@Irah
Guest

Penerangan saya ni khusus kpd profesor2 kangkong dlm blog Budin ni, yg sebenarnya buta kayu bab ekonomi dan saham global tapi memburuk burukkan Pemerintah PH. Hangpa serupa YAHUDI nak jahanamkan Malaysia!

ANAK MERDEKA
Guest
ANAK MERDEKA

saya sokong munirah

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Menggunakan istilah “professor kangkong” menunjukkan penulis bukan Munirah sebenar nya tapi pencipta watak nya – beruk tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Tak pasal2 nak cakap pasal pasaran saham dan pertelingkahan US-China. Nak menunjuk pandai, monon, tapi bodoh bangang tak sedar bahawa itu bukan tajuk pos.

Demikian lah keadaan Geng Najib yang dah 70an tahun, nyanyok, otw to 6 ft underground.

anonymous
Member
anonymous

Saham global dan ekonomi tak jatuh sehingga lebih 1 tahun…ape yg ko tahu pasal saham dan ekonomi?…ini kerana madey…

Anonymous
Guest
Anonymous

Utk pembaca yg tak selalu masuk, ini sbg satu perkhabaran:

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Di blog syahdu ini, cgu Kejora & Irah berpacaran
Irah jatuh hati kerna cg Kejora punya kepintaran
Cgu Kejora terpaut dgn Irah dek kerna kejujuran
Kat blog ini, mereka kena lalui pelbagai cabaran

Kah. kaahh kaahhhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Irah kat universiti sibuk dgn kelas dan pelajaran
Hanya kalau lapang, baru le Irah kirim lembaran
Cikgu Kejora menanti dengan penuh kesabaran
Tunggu tahun depan Kejora nak hantar lamaran
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Najib kata KEPALA BAPAK DIA.

AKU KATA KPD GENG NAJIB PENGKOMEN INI CIKGU KEPALA TAHI DIA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Utusan Malaysia, Kosmo! Akan Dihentikan Penerbitannya Mulai Rabu 21 Ogos 2019 โ€“ Berakhirlah Sebuah Legasi Akhbar Pemfitnah dan Penipu Bangsa Melayu oleh MELAYU UMNO!!!

Munirah@Irah
Guest

Catalyst Ekonomi Malaysia Berkembang 4.9% Bagi Suku Kedua (April-Jun) 2019 Eza August 19, 2019 8:16 am FacebookWhatsAppTelegram KUALA LUMPUR: Ekonomi Malaysia mencatatkan pertumbuhan lebih kukuh 4.9 peratus pada suku kedua 2019 meskipun berdepan persekitaran mencabar. Pada suku pertama 2019, ekonomi negara berkembang 4.5 peratus, sekali gus menjadikan pertumbuhan ekonomi 4.7 peratus pada separuh pertama tahun. Gabenor Bank Negara Malaysia, Datuk Nor Shamsiah Mohd Yunus, berkata pertumbuhan kukuh itu disokong oleh pengembangan berterusan semua sektor ekonomi. Beliau berkata, pemulihan gangguan bekalan komoditi dan kemajuan prestasi dalam sektor perkilangan dan pembinaan menyokong pertumbuhan. Katanya, perbelanjaan swasta yang berterusan kekal menjadi pemacu utama… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

penulis bukan Munirah sebenar nya tapi pencipta watak nya โ€“ beruk tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Tak pasal2 nak cakap pasal pasaran saham dan pertelingkahan US-China. Nak menunjuk pandai, konon, tapi bodoh bangang tak sedar bahawa itu bukan tajuk pos.

Demikian lah keadaan Geng Najib yang dah 70an tahun, nyanyok, otw to 6 ft underground.

Ciba sabotaj blog pro-PH ini, dia perlu di balun, di tibai dan di bantai.

anonymous
Member
anonymous

Seblm madey angkat sumpah ekonomi 5.9%… Dah lebih 1 tahun baru 4.9%…ape yg hebatnye?..

Anonymous
Guest
Anonymous

TN babi hutan ada kat mana?
Sdg syok tengok video Semburit pelakon pujaan dia ke?
Eloklah tengok acapkali sikit, biar pelir dia yg dah lembik tu idup semula. Kalau dia potong pelir dia bg anjing makan pun ok jugak.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Beruk Tua Geng Najib 70an tahun dah tak boleh ingat aku kata berkali kali aku biasa nya tak masuk sini selepas 8 malam.

Kamu blogging hingga pukul 1-2 pagi, tak cukup tidur tiap hari, itu pasal dah kena sakit otak ADHD, penerangan sudah di beri.

Lihat beberapa komen di bawah ini.

anonymous
Member
anonymous

Hamid sedang sakit….sakit kepala kerana analisa vedeo semburit yg sahkan Azmin ori oleh pakar indonesia telah dihantar oleh Lokman kpd Hamid…sekarang pakar london plak sahkan azmin ori…

Hamid telah diwahyukan oleh orang atas untuk lindongi Azmin…
Otang atas ini telah pon tersohor kaki putar belit…

Baik Hamid letak jawatan balik kampong tanam sayor…tak pening kepala..

ANAK MERDEKA
Guest
ANAK MERDEKA

rasa-rasa budin dan ko,tak lama lagi polis cekup

hati-hati,jangan lebih-lebih

mungkin kena reman 7 hari sebab ulasan ko boleh menimbulkan ketidak kepercayaan kepada organisasi polis.

aku bukan apa,kalau ko dan budin dah kena cekup,
hilanglah padang dan rakan lawan untuk aku bermain bola sepak kat sini

kah kahhhhh kahhhhhhh kahhhhhhhhhhhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Ini negara polis ker?…ko buta undang2.. Tu pasal madey mudah tipu ko..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

anonymous,

Bak kata Najib Al Jibo, KEPALA BAPAK KO.

Cakap keluar dari lubang bntt smbrit kamu, takda bukti, fakta atau punca maklumat yang sahih pun.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Tanpa Haziq…tanpa Haziq…barulah Azmin Menteri Ekonomi semburit boleh kerja dan keluar berita baru untuk hal ehwal ekonomi negara.

Barulah Azmin semburit ada nilai ekonomi walaupun saham makin merudum hampir sama tahun 2015 zaman Najib kantoi 1MDB dan nilai tukaran wang masih RM1 = 4.20!

Tiada lagi masa Azmin memerap atas tilam bersemburit di Hotel Sandakan. Kahkahkah.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Tanpa Madey…Tanpa Madey… Bersatu cuma UMNO third class party. UMNO kelas 3. Tak caya lu tanya sampah-sarap dalam UMNO sendiri. Kahkahkah!

ANAK MERDEKA
Guest
ANAK MERDEKA

kelas 3 pon,depa kuasai PH wei,PM dari parti bersatu

dari 13 dah jadi 26

kau dan geng pula jadi dubuk kat hutan

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

“kau dan geng pula jadi dubuk kat hutan”

SETUJU, SETUJU, SETUJU

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS…. RAKYAT NAIK BIOL….. SEKEJAP OK…. SEKEJAP KO…..INI LAH AKIBAT BERTOKONGKAN PEMIMPIN biaDAP….. โ€˜Jagoan LYNASโ€™ remeh usaha kerajaan, kata setpol Zuraida kepada Fuziah. ……… Setiausaha Politik kepada YB Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan. *BERSAMA MEMBANTU KERAJAAN MENYELESAIKAN MASALAH LYNAS.* Isnin, 19 Ogos 2019. Isu LYNAS yang hangat diperkatakan sejak operasinya pada tahun 2011 kini kembali menjadi tumpuan rakyat. Ini berikutan keputusan kabinet untuk melanjutkan permit operasi LYNAS bagi enam bulan lagi baru-baru ini yang telah mendapat pelbagai reaksi banyak pihak. YB Puan Hjh Zuraida Kamaruddin ketika ditanya wartawan dalam rangka lawatan kerja ke negeri Pahang pada… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Ostralia tak benarkan kilang lynas dibina di ostralia dan sisa dihantar balik ke ostralia kerana bahaya radiasi…malaysia ato istralia yg lebih handal dan maju?..

Madey takut hilang pelabur asing yg boleh jejaskan ekonomi yg sedia tenat…

ANAK MERDEKA
Guest
ANAK MERDEKA

ekonomi tak tenat

yang kau tenat,meroyan tak habis

kalah pru-14,meroyanlah sampai pru-15

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Nanti dia akan meroyan dari Pru15 hingga ke Pru16.

Munirah@Irah
Guest

Alahai Tuan Budin kata kononnya si blogger sensasi
Tetapi mengapa masih blurrr dalam bab kelasifikasi?
Tidakkah Budin tahu zaman ni ada manusia mutasi?
Atau Tn Budin sama CAGURA masih hidup dlm ilusi?

ANAK MERDEKA
Guest
ANAK MERDEKA

AKU KESIAN JUGA KAT MEREKA NI MUNIRAH WOI

CELIK-CELIK MATA MASUK BLOG(CAGURA)

YANG SI BUDIN PULA MEROYAN NAK TUN TURUN CEPAT
(MACAM ANJING SALAK BUKIT)

DEDAK PON DAH LICIN

JAGI GILA MEROYANLAH

KIH KIHHH KIHHHHHHHHHH

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ok, I got my fun and entertainment on and out of you errant blokes.

Gud night and may God let you sleep … sleep and sleep …

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS…… RAKYAT DAH NAIK BIUL DGN PAKARTUN HARAMJADAH HARAPORN…… SEKEJAP OK… SEKEJAP KO…..INILAH AKIBATNYA BERTOKONGKAN D4P DAN BERULARKAN MUNAFIQUN….. โ€˜Jagoan LYNASโ€™ remeh usaha kerajaan, kata setpol Zuraida kepada Fuziah. ……. Setiausaha Politik kepada YB Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan. *BERSAMA MEMBANTU KERAJAAN MENYELESAIKAN MASALAH LYNAS.* Isnin, 19 Ogos 2019. Isu LYNAS yang hangat diperkatakan sejak operasinya pada tahun 2011 kini kembali menjadi tumpuan rakyat. Ini berikutan keputusan kabinet untuk melanjutkan permit operasi LYNAS bagi enam bulan lagi baru-baru ini yang telah mendapat pelbagai reaksi banyak pihak. YB Puan Hjh Zuraida Kamaruddin ketika ditanya wartawan dalam rangka… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Chua Ch

Pas cakap tak serupa bikin, dah lama orang tahu. Suruh orang lain terbuka tapi cam mana dengan geng kartel dedak seru ditutup mulut.

Che Alias Omar

… PAS mudah lupa.

Anatta Zen

Dan pas pulak mohon jgn perkudakan dan peralatkan si ZN ni! Kalau nak tarik sokongan pun pemimpin2 sendiri kan ada. Tak mampu? Pasai apa? Tak sama taraf?

Yoep Bunga

ehhh bukan ker puak2 lebai and the geng yg menyalak…munafik betoi

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila Beruk Tua Geng Najib @ Anonymous kah3 selalu ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt dia. Bagus.

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talking excessively or fidgets.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

aawal
Guest
aawal

mmg la timbalan die je yg muncul masa kes nora anne haritu.. dah dia pegi tunaikan ibadah haji.. buat research dulu laaa weii

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
TN monyet tua..,otak besar kepala jarum peniti
Dia ganggu pantun abg sbb cemburu sakit hati
Dia fikir, bila dia ganggu, abg ini akan berhenti?
Sorry ler, demi Irah..abg ni tak takut untuk mati
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu utk Irah jer tau!!
Utk atuk renta tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila Beruk Tua Geng Najib @ Anonymous kah3 selalu ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt dia. Bagus.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah.. mmg spt biasalah itu atuk TN tua bangka
Masih tetap dengki cemburu, itu ifrit tua puaka
Sekejap dia fitnah, yang watak Irah tu, abg reka
Sekejap difitnah abg ni tua..mmg lawak jenaka
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Hamid zaman Najib Razak berani kerana benar. Hamid zaman Madey takut kerana Azmin semburit. Kahkahkah.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu hanya berani menuduh secara liar, tanpa bukti, fakta dll.

Sebab kamu selalu kena bur.t Pak Sheikh.

Amacam, sesuai tak respon aku?

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..tgh hari ni, abg tak de pegi ke mana-mana
Lepas solat zohor, abg tengok TV..terus terlena
Abg mimipi.. seperti berada dia taman nirwana
Tempatnya sungguh damai & nyaman suasana

Taman itu penuh dgn pepohon, flora dan fauna
Sungguh indah bunga2 kembang aneka warna
Abg nampak mcm ada sorang bidadari di sana
Rupanya.. dia menanti abg, utk mahligai dibina
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

MAKLUMAN UNTUK PEMBACA2 YANG TAK SELALU MASUK KE BLOG INI:

Anonymous
Guest
Anonymous

Iโ€™d like to tell something, merely, for information
So that everybody understand the real situation
Do all of you know.. why TN in in deep emotion?
He is facing a big problem, erectile dysfunction!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kini baru atuk TN kenal Kejora pemantun sejati
Atuk TN udah kena lenyek gelek, serupa capati
Kejora pantun dlm BI, mesti le atuk ni sakit hati
Sbb, atuk tua tu nak buat..langsung dia tak reti!
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini terjemahan pantun di atas tadi, dlm BM:

Saya mau bagi tahu sesuatu sekadar informasi
Supaya, semua org tahu, sebenar punya situasi
Tak tak tuan2 naper atuk TN tu teruk beremosi?
Sbb kote atuk tu lembik, dah tak lagi berfungsi!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila Beruk Tua Geng Najib @ Anonymous kah3 selalu ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt dia. Bagus.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talking excessively or fidgets.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi.. atuk TN renta otak longgar skru tiga suku
Mana dianya yg kau kata nak mencarut kat aku
Naper atuk ni diam bodoh jer serupa kera duku
Tak kan nak dibiar jer pala botak atuk, aku luku
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi..atuk TN monyet bangka jahanam musibat
Mana dia nya, yg kau kata mencarut kau hebat?
Naper tidak carut, bila Cikgu Kejora tibai sebat?
Kotey tak naik juga ker, dah telan sebotol ubat?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi.. atuk TN sewel, badut lawak, tukang karut
Siapa le yg nak gentar, dgn ko punya mencarut
Ko cuma akan buat kitorang gelak pecah perut
Lbh baik, kote lembik atuk tu, gi berubat & urut
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Wah, banyak kali melompat dan menjerit – pedas lubang bntt kau bila cili masuk yer, Beruk Tua Geng Najib?

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS…..pH MAIN POLITIK KOTOR….IKAT KAKI TANGAN MUSUH SURUH BERLAWAN…..BEKU AKAUN PEMBANGKANG MINTA BANTU UTUSAN…..CUBA AKHBAR CINA DAH LAMA KAFIR HARBI BANTU……. Henti bekukan akaun UMNO, esok kita bantu Utusan …….. Henti beku akaun, esok Umno tolong Utusan, kata Najib Hampir 100 pekerja Utusan Melayu Berhad mengadakan demonstrasi di luar ibu pejabat syarikat itu hari ini bagi menuntut tunggakan gaji selama 3 bulan. KUALA LUMPUR: Bekas perdana menteri, Najib Razak memberi jaminan sekiranya Pakatan Harapan (PH) menghentikan arahan membeku akaun Umno dan mengembalikan dananya yang disita secara haram, esok parti itu akan menolong Utusan Melayu Berhad. Beliau… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Taqs Ab Mukti

.. PAS pandai sembang jer pentadbiran negeri ikut Islam konon. Tapi sebenarnye telunjuk lurus kelingking berkait mcm yahudi.Pengerusi Yadim Usataz Omar dihalang berceramah di kelantan dan Terengganu.

ustaz wan ji siap buat rusuhan dlm masjid…apakah itu nama negeri pentadbiran Islam? Konflik Dr Zakir Naik adalah tindakan politik yg dimainkan oleh pembangkang, terutama PAS

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Zaman Madey yang menyorok mungkin tak tahan dengan kebenaran yang ada depan mata. Madey gagal dan mahu pilih PM ke 8 yang gagal untuk meneruskan misi gagalnya menjadikan Mukhriz Madey PM ke 9. Kahkahkah.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Najib Al Jibo dah tersugkur, apa kau nak cakap lagi?

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tak salah Budin menanya APA KHABAR HAMID BADOR? Tapi soalan dia KE MANA LAMA MENGHILANG? itu sedikit mirip menghasut.

Tapi Budin sudah lama blogging, dia tahu mana yang benar2 menghasut dan sedar bahawa Polis Cyber Unit sentiasa memantau.

Nyata bahawa Polis ada jadual mereka sendiri bagi menyiapkan siasatan dan membuat kenyataan. Dan mereka tidak terdesak dek mana2 blogger.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS…..BERANIKAH HAMBA ABDI (MUNAFIK MELAYU) BERTINDAK KE ATAS TUANNYA ( KAFIR HARBI )…… Kenapa Kerajaan MESTI Ambil Tindakan Tegas Ke Atas Dong Zong….. Sejarah Membuktikan Dong Zong Anti Perpaduan Nasional……. Apabila Perdana Menteri menggelarkan pertubuhan Dong Zong (Persatuan Gabungan Jawatankuasa Sekolah Cina) sebagai rasis, Lim Kit Siang dan anaknya Lim Guan Eng membantah kenyataan tersebut… Menurut mereka, Dong Zong hanya melindungi kepentingan pendidikan Cina dan menjunjung dasar bahasa kebangsaan… Benarkah begitu? Rekod sejarah gerakan Dong Zong menunjukkan tindakan yang berbeza, iaitu mereka menentang pelaksanaan bahasa kebangsaan di sekolah aliran Cina… Di bawah ini disenaraikan beberapa bukti… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

MAHATHIRVSANWAR ini dituduh tapi tidak mengaku dia Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, di khaskan nya nama itu untuk membodohkan diri mengkopipes dan mengulang benda yang sama tak henti2.

Dia juga menafikan dia orang PAS tapi selalu komen pasal agama dan menyokong PAS. Kot satu masa nanti dia akan nafikan dia ada lah anak bapak nya.

Maka kopipes2 nya di jawab dengan kopipes apa saja yang busuk pasal PAS.

Juga kopipes apa saja yang busuk pasal Umno. Dua2 itu busuk, mencuri wang rakyat berbiliun, agihkan kpd PAS (yang dapat RM90 juta) dan pemimpin2 Umno.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..jap gi..dtg ler, atuk renta otak longgar skru
Monyet tua tu, tidak habis2 dengan iri cemburu
Nampak saja kelibat abng, dia pasti dtg meluru
Tapi tembak senapang kosong je tak de peluru!
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, abg nak kasi Irah jer tau..!!
Utk monyet tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tiap pos baru mesti ada penerangan berikut sebagai public service kpd pembaca baru:

Pakcik Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan dan memantun mantat, tak ikut tajuk post.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin yang pro-PH ini.

Kerana itu semua, dia perlu di balun, di tibai, di bantai. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sudah tua, umur 70an tahun, dah lama pencen, ahli Umno berpuluh tahun, Najib dah lama menjadi hero nya, berpuluh tahun menjilat Najib dengan gigih dan khusuk.

Begitu terlekat โ€œfixationโ€ nya dengan Najib sehingga bila Najib lingkup, sekarang dibicarakan di mahkamah, otw to prison, dia shock dan stress amat sangat, jatuh gila โ€“ kena sakit otak ADHD.

Maka komen2 Pakcik ini tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa โ€œKelingโ€, agama Hindu dll, anarkis, gila.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talking excessively or fidgets.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Yer ker.. atuk renta tiga suku…??
Kopipes sampah atuk tu dah tak laku…!!

Jgn lupa ubat lak..k, atuk..!!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak, atuk…

HA HAH HA
HO HOH HO
HII HIH HIII..

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah tengok le, ini atuk TN bapok sotong lembut
Pantun di atas nama dia tak ada pun abg sebut
Abg sebut monyet tua je, tetapi atuk ini sambut
Sah lah, dia monyet, ini si bingai tua otak sabut!
๐Ÿ’๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿต๐Ÿ’
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, utk Irah jer tau..!!
Utk atuk TN tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah2 le atuk TN tua renta bangka jubor ketuat
Keadaan atuk udah serupa org jubor kena liwat
Kena Kejora lanyak..,atuk tak tahu apa nak buat
Kopipes sampah basi atuk itu, org udah meluat
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila Beruk Tua Geng Najib @ Anonymous kah3 selalu ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt dia. Bagus.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..sini 11:00 am, rasanya Irah, US sana senja
Pagi ini..,abg ada kelas Form 4, dua period saja
Lps recess nanti free, tapi masih kat tmpt kerja
Boleh nanti, abg utus berita, buat Irah ku manja
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Maaf Irah..,lps recess, abng ada mtg tergempar
Kes budak F5..kat budak F3, dia bagi penampar
Budak F3 tu, samseng juga, mulut agak celupar
Kat budak F5 tu, kata2 kesat & lucah dia lempar
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Guru KEPALA BAPAK KAU, ikut kata Najib Al Jibo.

Membohong, menipu, mencipta watak Munirah, dahtu menggila bayangkan nya – kamu ni gila.

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means talking excessively or fidgets.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, DLL.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi.. atuk TN renta otak longgar skru tiga suku
Mana dianya yg kau kata nak mencarut kat aku
Naper atuk ni diam bodoh jer serupa kera duku
Tak kan nak dibiar jer pala botak atuk, aku luku
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi..atuk TN monyet bangka jahanam musibat
Mana dia nya, yg kau kata mencarut kau hebat?
Naper tidak lawan bila cikgu Kejora tibai sebat?
Kotey tak naik juga ker, dah telan sebotol ubat?
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila Beruk Tua Geng Najib @ Anonymous kah3 selalu ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt dia. Bagus.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH RASIS CINA DAN KOMUNIS….HANYA KAFIR HARBI DAN MUNAFIK MELAYU YG BERMASALAH DGN ZAKIR NAIK….. Zakir Naik is DAP problem, not MCA nor MICโ€™s Why the โ€œdeafening silenceโ€ from MCA and MIC on the matter of Zakir Naik, asked a letter headlined โ€˜The great pretense of MCA, MICโ€™ recently in Malaysiakini? Isnโ€™t silence from MCA president Wee Ka Siong and MIC president S. Vigneswaran a sign of their agreement with Umno sec-gen Annuar Musa, asked Lim Thian Piau in his Aug 17 letter (see link in tweet below) to the news portal. malaysiakini.com โœ” @malaysiakini The great pretense of MCA,… Read more »

Munirah@Irah
Guest

Alah3… berjurai air mata apek mualaf asal tongsan
Merayu2… agar Dr.Zakir Naik tidak dihantar pulang
Kalau pon itu berlaku jgn PH & Tun M disalahkan
Salahkan PAS yg jadikan DZN sbg. alat petualang

Ceramah di Kota Bahru tu Kerajaan PAS penganjornya
Gunakan Dr. Zakir Naik puluhan ribu yang menghadiri
Dr. ZN tadk tahu bahawa PAS sedang menunggangnya!
PAS sediakan soalan, DZN mnjawab, rupanya harakiri

Bila kecoh satu negara DZN mencampuri politik Mesia
PAS pura pura membela konon itu amalan demokrasi
Sungguh pemimpin PAS itu DOMBA! bukannya manusia!
Hinggakan Ilmuan Islam DZN pon sanggup dimanipulasi

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tak usah harap dapat lah, Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama, termasuk [email protected], watak yang kau cipta tuh.

Kalau dia watak hidup sebenar nya pun, dia tak akan peduli kpd kamu yang mulut kotor, hati busuk, asyik nak menyibuk walau pun dah tua bangka 76 tahun umur.

Alih2 โ€œ[email protected]โ€ berpantun pulak yer?

Mcm Najib kata, KEPALA BAPAK KAU, menipu membohong nate’ Geng Najib nih walau pun dah tua bangka.

jigit
Member
jigit

Wahai Dubur Haziq…wahai Konek nakal Azmin….. menjelmalah kamu semula…semoga dapat menjadi talian hayat sementara kepada Abam….Nampaknya cake PM ke8 pun tidak dapat memberikan apa-apa impak, sekadar manifestasi suatu keberahian…..sedih dan memalukan….

Anonymous
Guest
Anonymous

Naper lak, bro jigit kata kat Jemin, konek nakal?
Maknanya, kes Jemin tu, bro mmg tak sangkal?
Mmg ramai mentri2 dlm PH mcm terencat akal
Sah lah PRU15, kuasa PH tidak dpt nak dikekal!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

jigit
Member
jigit

jangan ditebang si pohon palas
nak buat ketupat di bulan puasa
jika pun PH tumbang PRU lima belas
tak mungkin UMNO kembali berkuasa

Minum air kelapa bali
Konon nak ubat panau dan kurap
UMNO tak mungkin hidup kembali
selagi diterajui pemimpin korap

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu penuh dengan panau dan kurap

Terutama di mulut kamu

Mana boleh caya apa kamu cakap

Bila mengata pemimpin PH yang baru

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro jigit.. sebenarnya, PH kini betul sesak napas
Untuk terus hidup.., DAPigs depa terpaksa kipas
PRU-15, Melayu padu, dgn gabungan Umno-Pas
Tidak dpt tidak kerajaan dari PH akan dirampas!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kah kaahh kaahhhh kaaahhh kaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

KUPLA TEEK LER (SIKIT IKUT CARA NAJIB CAKAP) MENGATA MELAYU PADU DENGAN GABUNGAN UMNO-PAS.

MULA DEKAT PRU15 AJER, GADUH BESAR LER PASAL AGIHAN KERUSI.

SILAP2 KAFIR MENGKAFIR LAGI.

jigit
Member
jigit

Tun M tak takut DAP China
Cuma Abam yang ampu depa
Kini orang tua tu sedang merencana
Tak percaya tengok la hangpa

jigit
Member
jigit

Budak TN terencat akal putus waya
Silap haribulan penampar yang kena
Aku tak suruh pun engkau percaya
Jika ada sedikit akal, cubalah guna

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro jigit, sian dgn atuk TN tua renta, bapok kedi
Atuk ni cuba nak kenakan aku, tapi tak menjadi
Ada anon geram, gelar dia ni koling mabok todi
Punca semuanya, atuk ini sakit lemah batin, ED

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro jigit..TN renta tu, mmg kurang asam garam
Banyak togok todi..sebab jiwa dia tak tenteram
Si tua tu pakai main menyondol je lepas geram
Elok dah hari tu, bro panggil dia tu, anak haram

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

jigit
Member
jigit

Budak TN tak pandai azan
Benak akalnya seburuk kejadian
Tanpa sokongan china hindu kadazan
Parti apa pun takleh bentuk kerajaan

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bila korang ter jerit2 me lompat2 sebut nama aku, itu bermakna cili dah masuk ke lubang bntt korang. Bagus.