KEDUDUKAN MB, SPEAKER SELANGOR KEKAL

Pakatan Harapan Negeri Selangor mengulangi tekad dan keazaman untuk memastikan Negeri Selangor Darul Ehsan terus maju sebagai sebuah Negeri Pintar Terulung menjelang 2025 (Premier Smart State) selain dari mengutamakan agenda memberdayakan rakyat agar berkeupayaan mendepani segala cabaran yang mendatang terutamanya berkaitan dengan pembangunan sosio-ekonomi negeri ini.

Kami bertekad untuk meneruskan usaha menggarap dan melaksanakan polisi-polisi yang akan melonjakkan pertumbuhan ekonomi negeri serta memastikan kebajikan rakyat terbela.

Justeru amatlah mustahak kesentosaan, ketenteraman serta kestabilan negeri ini dipelihara demi aspirasi pembangunan ekonomi negeri dan juga kemaslahatan rakyat.

Oleh kerana itu, Pakatan Harapan Negeri Selangor menzahirkan sokongan padu dan sepenuh keyakinan terhadap YAB Tuan Haji Amirudin Shari sebagai Datoโ€™ Menteri Besar Selangor serta Pengerusi Pakatan Harapan Selangor.

Sokongan dan keyakinan ini juga ditujukan pentadbiran yang diterajui beliau yang berkeupayaan memimpin Negeri Selangor ke satu aras kemajuan yang lebih tinggi sekaligus menjamin kemaslahatan rakyat negeri ini.

Pakatan Harapan Selangor turut menolak sekeras-kerasnya desas-desus yang ditimbulkan akhir-akhir ini terutamanya melibatkan usaha menggantikan Speaker Dewan Negeri Selangor, keretakan hubungan parti komponen dan juga usaha menggugat kepimpinan YAB Tuan Haji Amirudin Shari.

Desas-desus ini mempunyai agenda jahat dari musuh politik bagi memecahbelahkan perpaduan dan keharmonian dalam Pakatan Harapan Selangor.

Kami sepakat bagi meneruskan gerak kerja dalam melaksanakan agenda untuk manfaat rakyat dan Negeri Selangor Darul Ehsan.

Dipersetujui Bersama,

Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Selangor

Pengerusi Parti Tindakan Demokratik (DAP) Selangor

Pengerusi Parti Amanah Negara (AMANAH) Selangor

Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Selangor

Tarikh: 8 Ogos 2019.

Kongsikan artikel ini
Updated: 8 August 2019 — 10:31 pm

72
Leave a Reply

avatar
7 Comment authors
MAHATHIRVSANWARAnonymousanonymousTanpa NamaAnonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PATUT LAH SAMSENGG KEPALA HANGIT RUPA2NYA ADA PENDEDAK DUK BELAKANG……. Wan Ji, Ulama DAP bayar jaminan kerana kuliah tanpa permit …….. MELAKA: Pendakwah kontroversi Wan Ji Wan Hussin dibebaskan Mahkamah Syariah Melaka, di sini petang ini setelah menjelaskan wang jaminan RM4,000 dengan seorang penjamin kira-kira jam 3 petang tadi. Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan, Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM), Datuk Rahimin Bani ketika dihubungi NSTP memberitahu perkara itu dan tarikh sebutan kes ditetapkan pada 23 Oktober ini. โ€œWan Ji hadir ke Pejabat Bahagian Penguatkuasaan JAIM di Kompleks Perniagaan Al-Azim Bukit Palah di sini kira-kira jam 10 pagi tadi bersama peguamnya… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
8 hb Jun 2019..ada lah tarikh, mula perkenalan
Sedar tak sedar, cukuplah jangka masa 2 bulan
Tarikh 2 hb Ogos, tiba pula, warkah Irah yg ke 9
Begitulah lancar dan indah, kisah cinta berjalan
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

MUNIRAH MARYONO

Tun tak boleh diganggu abang.Kan dia sedang perbaiki ekonomi.Irah masih ingat masa kat skolah rendah dulu,guru cakap tentang wawasan 2020,nak ke negara maju.Bila negara dah maju,tentu peluang pekerjaannya banyak.Irah sebagai student kat universiti harapkan pekerjaan bila abis nanti.

Abang keje ape.Kalau abang dah ada pekerjaan,lain la.Irah camna kalau tak ade keje nanti?Irah nak bawa diri ke mana.

Reply

8 June 2019 11:11 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

MUNIRAH MARYONO

alamak abang cikgu rupanya,
maafkan Irah kalau terkasar bahasa,
bukannya ape cikgu,Irah pemimpin pelajar,hal politik kena tahu juga.

Reply

8 June 2019 11:53 pm

Anonymous
Guest
Anonymous

MUNIRAH MARYONO

Irah agak cikgu masih single kan ,betul
tak?pasal bahasakan diri abang.Masa Irah kat MRSM dulu,semua cikgu Matematik Irah,hansome-hansome.

Reply

9 June 2019 12:55 am

Anonymous
Guest
Anonymous

MUNIRAH MARYONO Salam Sr Abang, gd lck tgh prg tu Cybr war.ha ha x de yg luke luke ht je bse,pltc kan Being in hgh schl in US hs lft bhnd swet mmries. Evn though the tngers hre a x rlgious bt thy a hghly edcted,wll edcated apprchble. emm,abang The US Eglish tcher is stll tsing Irh wth pssnate n prsing irh bty n mre..ha,,oh my god.hri2 antar wssap. Irh lyn ckit2 je,x nk lbh2.Mcm irh ckp ari 2,irh nk jjka mlayu.aaaaaa mlu irh nk ckp. Rye Hji dh dkt ni.Abg buat kban ke? Slmat rye.Mf kan irh. thks abang,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kesetiaan diri Irah membuat aku betul2 terharu
Tapi, udah lumrah dlm cinta, mmg ramai seteru
Punca nya, tak lain tak bukan disebab cemburu
Serupa dgn monyet saja, puak2 itu mari meluru
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Guest
anonymous

irah oittt,

inilah perangai manusia yang sedang memujamu itu

HAHAHIHIHOHO

โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ’ jangan lari woi!..nak sodok jubo pon susah
MEKโ€ฆโ€ฆKEJORA

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
8 hb Jun 2019, itu tarikh, bermulanya peristiwa
Ckgu Kejora bertemu dara jadi teman istimewa
Munirah@Irah, gadis ayu manja, yg cantik lawa
Berasal dari JB, anak Pak Yono dari suku Jawa
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Ckgu Kejora, dulunya putus cinta dan dikecewa
Hadirnya Irah, baginya, spt penyambung nyawa
Hilang segala hiba lara, kini, asyik riang ketawa
Bagaikan satu rahmat baginya, Irah udah bawa
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Irah kini.. kat luar negara, USA, sbg mahasiswa
Dia umpama, insan yg terpilih, dari kaum Hawa
Mengkhusus psikologi.. diri kemas, berwibawa
Di kalangan rakan, dia itu pemimpin atau ketua
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Bertuah Kejora.. di blog ini, dgn Irah dia bersua
Benar sangat lah, spt mana pujangga berfatwa
Kasih tak dpt dijual beli, atau pun dipajak sewa
Mereka sgt mesra..,spt pasangan dewi & dewa
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Guest
anonymous

irah oittt,

inilah perangai manusia yang sedang memujamu itu

HAHAHIHIHOHO

โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ’ jangan lari woi!..nak sodok jubo pon susah
MEKโ€ฆโ€ฆKEJORA

anonymous
Guest
anonymous

irah oittt,

inilah perangai manusia yang sedang memujamu itu

HAHAHIHIHOHO

โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ’ jangan lari woi!..naK sodok jubo pon susah
MEKโ€ฆโ€ฆKEJORA

anonymous
Guest
anonymous

irah oittt,

inilah perangai manusia yang sedang memujamu itu

HAHAHIHIHOHO

โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ’ jangan lari woi!..nak sodok jubo pon susah
MEK……KEJORA

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib ni very low class opponent. Jenis yang selalu bual kedai kopi tepi jalan.

Tapi aku anggap membalun dia sebagai my fun and entertainment on and out of him.

Dan mengharap pembaca lain pun terhibur dengan melihat dia asyik kena belasah.

Selalu letak ekor dia in between his legs, sheepishly walk out of the blog bila dah tak larat kena balun.

anonymous
Member
anonymous

Ko tu uncle keling mabuk todi..balun dgn merapu…kikikikiok..jadi bahan ketawa aku…hihihihihihiiiii..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ko tak tahu pun apa yang patut di ketawakan.

Cikgu aku dulu kata:

Little amuses the nuisance, what more the fool.

Kita orang tunggu recess, discuss apa dia kata, baru tahu dia maki the noisy class as fools.

Dalam blog ini hanya Beruk Tua Geng Najib yang FOOL.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Irah..mulai dr besok, abg ini, sekolah 9 hari cuti
Namun, cuti panjang pun tidak sebegitu bererti
Sayang.. abg tak punyai hikmat, atau ilmu sakti
Kalu ada, pasti abg terbang gi ziarahi buah hati
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah..abg ini, baru jer balik, dari bersolat Jumaat
Perintah Allah setiap masa kena patuh dan taat
Irah di sana jika lapang buat le keje bermanfaat
Abg kat sini, akan berdoa untuk Irah setiap saat
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Guest
anonymous

HAHAHIHIHOHO

……………..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆ……๐Ÿ’ jangan lari woi!..na sodok jubo pon susah

Pada suatu hari,si Mekcy golok merajuk kerana Kejora Al-Duburi ada kekasih baru dan namanya pon di tukar menjadi Kejora Al-Pukiah.Konon nak berhubungan sex secara normal pulak.Namun tak lama,ketagihan Kejora memuncak,dan gambar di atas menceritakan segala-galanya.

ingat!~AKU BUKAN TN.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak payah ko nak nafi ler, TN monyet tua sialan
Bukan sehari jer aku kenal kau punya kebatilan
Kalu pasal Irah, mmg ko, yg asyik buat pukulan
Siapa lah nak ngaku, kalau dah berak tgh jalan!
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Hai TN renta..,rentikan kau punya lawak jenaka
Semua org tau sifat kau itu monyet tua bangka
Tak usah le di sini, ko cuba nak bermuka-muka
Ko jer ler yg asyik tuduh, watak si Irah aku reka

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Takut yer? Perit yer kena balun bertalu talu. Tak mau aku di sini, eh?

Aku tak kasi kamu peluang, wahai Beruk Tua. Tiap kalt kau mengarut, aku mesti balun.

Supaya jangan pembaca caya satu apa pun yang kau karutkan.

Tapi kalau kau nak hara kiri, no problem to me. Tapi aku tau, kau tak berani. Sebab kau katak puru.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
TN monyet tua itu, otak dia sudah longgar skru
Bila abg bercinta dgn Irah, dia jadi sgt cemburu
Asal abg pantun kat Irah, dtg le dajal tu, meluru
Betul2 serupa monyet..terloncat2 dan tergaru2
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah..TN monyet tu, umur dah 70 th, tua bangka
Kat blog ini, dgn monyet tu, ramai yg tidak suka
Asyik dia ulang2 benda yg sama, serupa puaka
Cemburu, Irahโคabg, dituduhnya Irah, abg reka
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, abg nak kasi Irah jer tau..!!
Utk TN monyet tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua, tunjuk ler kau ada otak sikit, jangan main kopipes ajer.

Jangan selalu sangat tujuk kamu tu FOOL, Pak tua. Malu.

jigit
Member
jigit

Pergi berkelah ke Sungai Lembing
Tak tidor malam asyik berjaga
Bukan setakat lembu dan kambing
Untuk Irah abang korbankan jiwa dan raga

Selamat menyambut hari Raya Kurban Irah….jangan korbankan dirimu pada sape-sape kat sana k….

Kah kah kahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah..pcik jigit pun spt udah cemburu, cinta kita
Dekat Irah pulak, dia sudah mula, nak mengata
Tapi Irah tak usah hirau lah dgn dia punya suta
Dia itu bini dah 4 orang..udah cukup pun kuota
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Abg balik ke kg, Tunjang, tolong uruskan lembu
Lembunya, taklah besar sgt, harga dalam 5 ribu
Antara yg kongsi korban..abg, tok, ayah dan ibu
Bila teringatkan Irah..,dada abg, spt sebak sebu
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Kami berdiri di belakang Batman sebagai sokongan teguh dari pagi sampai ke subuh esoknya. We love Batman. Batman no meeting jalan jam. Kahkahkah.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Jaga, berdiri di belakang kamu ia lah Pak Sheikh, dengan keris terhunus.

anonymous
Member
anonymous

Pak sheikh tak mau lagi tutuh jubo ko sebab jubo ko busuk sangat…tu pasal ko marah sangat….hihihihihi..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Betul. Pakcik Geng Najib bukan saja busuk tapi dah tua garut, tak tergamak Pak Sheikh nak suruh kemut.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Mlm smlm abg berjaga, tadi abg tidur lah ganti
Sempena raya haji ini, abg, seminggu lebih cuti
Cuti yng panjang pun..jadi macam tidak bererti
Teringat Irah yg jauh..rasa rindu, setengah mati
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Guest
anonymous

HAHAHIHIHOHO

โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ..โค๐Ÿ’“
๐Ÿ’โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ’ jangan lari woi!..na sodok jubo pon susah

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Irah tak payah lari. Pak Tua Geng Najib duit tambang ke US pun takda.

Lagi pun, Irah jangan risau, Beruk Tua itu hanya minat belakang, penganut Pak Sheikh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
TN monyet tua itu, otak dia sudah longgar skru
Bila abg bercinta dgn Irah, dia jadi sgt cemburu
Asal abg pantun kat Irah, dtg le dajal tu, meluru
Betul2 serupa monyet..terloncat2 dan tergaru2
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Irah..TN monyet tu, umur dah 70 th, tua bangka
Kat blog ini, dgn monyet tu, ramai yg tidak suka
Asyik dia ulang2 benda yg sama, serupa puaka
Cemburu, Irahโคabg, dituduhnya Irah, abg reka
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ
Kah. kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, abg nak kasi Irah jer tau..!!
Utk TN monyet tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Siapa cakap Menteri Najib Al Jibo tak bohong –

Bekas menteri: Saya bohong sebab nak ‘cover’ Najib

KES NAJIB DI MAHKAMAH | Husni Hanadzlah berkata dia berbohong kepada media apabila mengatakan peletakan jawatannya sebagai menteri kewangan kedua tiada kaitan dengan 1MDB.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Jamal Jamban mulut celupar Umno ingat dia boleh lepas dari prospek penjara bila dibebaskan Magistrate Ampang.

Mana boleh. Ini gomen PH, tak akan lepaskan dia yang ingat dia boleh take the law unto his own hands –

Tommy Thomas mengenakan pertuduhan yang sama ke atasnya di bawah Kanun Keseksaan kerana melakukan pencerobohan premis perjudian.

Pada 12 Mac lalu, Mahkamah Majistret Ampang melepas tanpa membebaskan Jamal daripada pertuduhan menceroboh itu.

anonymous
Member
anonymous

Ini cerita dulu masa Dap musuh

https://www.facebook.com/321903878523192/posts/376091166437796/?sfnsn=mo&s=100010050395261&w=y

Sekarang madey harap belas ihsan Dap untuk jadi pmโ€ฆ.kena ikut perintah Dapโ€ฆ

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu ikut perintah hantu yang ada dalam lubag bontt kamu.

Amacam, aku punya reply fitting tak?

anonymous
Member
anonymous

Koling mabok todi punye jawapan memang merapu..hihihi

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib bukan saja merapu, tapi bila bercakap mulut pun berbuih, kena air ketum sebaldi.

Dah tak dapat dedak, ha nya mampu beli air ketum.

anonymous
Member
anonymous

Dengan PH negeri MB boleh kaetim..Dgn presiden PKR MB tak boleh kawtim…

Bila MB dsingkirkan PH negeri akan akur dan terima MB baru plak…hihihi..

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

DUN Selangor tiada semburit yang ada penyokong semburit sahaja. Yang semua orang tahu kedudukan PM Sementara yang takkan kekal sepenggal. Kahkahkah.

anonymous
Member
anonymous

Setuju bro..ini buat TN koling mabuk todi gelisah…hihihi..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Tulis komen, jawab sendiri guna nama lain.

Jenis ulat maggot yang diam dlm lubang bntt yang kena sumbat Pak Sheikh.

jigit
Member
jigit

Najib bini Rosmah cakap…

No new anything for New Malaysia. Ini falsafah baru. Hanya Guru Nanak yang faham.

najib bini rosmah
Guest
najib bini rosmah

Madey ada tukang jilat, tukang ramal dan terbaru tukang jaga grammar & vocab pula? Lepas ini Madey akan dibackup oleh siapa? Dalang video semburit Hotel Sandakan? Kahkahkah.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tukang jilat Najib dah sentiasa ada – Geng Najib, yg sekarang malu pakai nama tu sebab di balun bertalu talu.

Tapi puak Pembagkang sentiasa di backup Pak Sheikh yang keris nya selalu terhunus.

Bila sebut backup ajer, melulu lah dia di belakang kamu.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dari pukul 11 malam tadi hingga pukul 3.32 pagi ini Beruk Tua 70an tahun Geng Najib mengarut, memantun mantat, menggila bayangkan Munirah, watak yang di cipta nya, coba sabotaj blog pro-PH ini by distracting readers’ attention from the blog post discussion.

Damn nasty old man. Dirty, too – in his seventies, “mengurat Munirah a student in the US”.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Untuk makluman pembaca2 yang tak selalu masuk sini โ€“

Pakcik Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan dan memantun mantat, tak ikut tajuk post.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin yang pro-PH ini.

Kerana itu semua, dia perlu di balun, di tibai, di bantai. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sudah tua, umur 70an tahun, dah lama pencen, ahli Umno berpuluh tahun, Najib dah lama menjadi hero nya, berpuluh tahun menjilat Najib dengan gigih dan khusuk.

Begitu terlekat โ€œfixationโ€ nya dengan Najib sehingga bila Najib lingkup, sekarang dibicarakan di mahkamah, otw to prison, dia shock dan stress amat sangat, jatuh gila โ€“ kena sakit otak ADHD.

Maka komen2 Pakcik ini tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa โ€œKelingโ€, agama Hindu dll, anarkis, gila.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakcik Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

Lihat
https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means moving about constantly; Or excessively fidgets, or talks.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENCIPTA โ€œWARKAHโ€2 DARI NYA. MENGGILA BAYANG NYA, MEMANTUN MANTAT, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI, MENGKOPIPES KOMEN2 LAMA DIA.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Yer ker..uncle umur 70..??
Jgn lupa ubat lak..k, uncle…!!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak, uncle…

HA HA HA
HO HO HO
HI HI HII…

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Di sini jam 3:30 am, rasa nya Irah sana, tgh hari
Semoga adinda sihat & sejahtera Irah ku puteri
Tiada apa2, hanya sekadar salam, abg nak beri
Moga diri mu itu..rahmat, Allah sentiasa cucuri

Irah..abg terjaga kerna terkejut di dalam mimpi
Mimpi berenang, selamatkan Irah, di lautan api
Abg peluk erat heret Irah &bawa hingga ke tepi
Terlihat, air mata Irah yg jernih, mengalir di pipi
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Irah..bila kita bercinta, si monyet tua tu kecewa
Bila Irah utus warkah kat abg dia jadi sakit jiwa
Asyik diganggu pantun abng serupa dgn barua
Sekejap lagi, dtg meluru lah dia, itu monyet tua
๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, abg nak kasi kat Irah jer tauโ€ฆ!!
Utk monyet tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Irah..begitu manis dan indah cinta kita terakam
Di hati abg yg satu ini..hati suci Irah bermakam
Sungguh tak tahan, rasa rindu yg mencengkam
Awas Irah..jap lagi monyet tua itu akan terkam!
๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

(Bunga2 tu, abg nak kasi kat Irah jer tau…!!
Utk monyet tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

DARK FORCE DLM FASA BANGKAPKAN NEGARA BWH PM7…..JIKA PAK DAJJAL JADI PM8 DANA HARAM LUAR NEGARA AKAN MASUK UNTUK KELENTONGKRASI BERMAHARAJA LELA…… Kit Siang Cakap Mengarut ………….. Kuala Lumpur can be better than Singapore. Just stop giving money to Perlis, Kedah, Penang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Terengganu, Kelantan, Sabah and Sarawak. Just give all the money to Kuala Lumpur. Then Kuala Lumpur will be just like Abu Dhabi, Dubai, Shanghai, Tokyo, Zurich, New York, Hong Kong, Chicago, Frankfurt, London, etc. Lim Kit Siang ni bodoh atau dia ingat rakyat Malaysia yang bodoh? Kit Siang is insulting us… Read more »

๐Ÿต mekcy golok
Guest
๐Ÿต mekcy golok

ARAHAN : Sudahkan karangan bergambar di bawah.Karangan
anda tidak melebihi 50 patah perkataan.
SOALAN 1 :(20 markah)

SELAMAT MENJAWAB

๐Ÿ’………๐Ÿ’
Pada suatu hari,kejora(berok tua 70an) sedang mengejar
beruk jantan muda untuk di liwatnya.Tiba-tiba…

anonymous
Guest
anonymous

hi hi ho ho

MUAHHHHH..AKU SAMBONG KAH KAH KAHH

TIBA-TIBA BEROK JANTAN MUDA TADI TERGELINCIR KERANA TERPIJAK KULIT PISANG DAN JATUH TERKANGKANG.APA LAGI BEROK 70an PON MENERKAM.DI SODOKNYA JUBO BERTUBI-TUBI……….KAU SAMBONG SENDIRI LA KEJORA OIIIII

PANDAI JUGA SI MECCY NI UMPAN SOALAN

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’
Wahai TN si monyet tua, bangsat gelandangan
Tak habis2, kau ini menyamar, serupa bajingan
Usah lah Cgu Kejora ini kau nak buat serangan
Biar lah aku cuba tunjukkan satu lagi karangan

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Inilah kisah..,TN tua nyanyuk, otak longgar skru
Dia jadi cai utk kasi pecah belah Malaysia Baru
Hari2 komen utk dedak, kalu tidak.. miss shoru
Tetapi, komen spt mabuk, togok todi atau brew

TN tu umur dah 70 th, kerepot mcm katak puru
Cai DAP ini, selalu ikut puak kafir, bakar gaharu
Akibat sakit ADHD, fikiran monyet ini, bercelaru
Antara Cg Kejora & Geng Najib, dia buat2 keliru
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

TN mahu lagak bapak yu sdg dia anak cencaru
Dia marah sangat dgn Cg Kejora, seorang guru
Tau tak, naper dgn Kejora, TN tua tu berseteru?
Semua nya adalah kerna rasa dengki cemburu

Asal Kejora pantun kat Irah.. TN tua dtg meluru
Mcm pantang betul dia, kalu si Irah Kejora seru
Lalu dia tembak senapang kosong tiada peluru
Betul2 serupa monyet..terloncat2 dan tergaru2
๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’๐Ÿต๐Ÿ’

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Irah..mulai dr besok, abg ini, sekolah 9 hari cuti
Namun, cuti panjang pun tidak sebegitu bererti
Sayang.. abg tak punyai hikmat, atau ilmu sakti
Kalu ada, pasti abg terbang gi ziarahi buah hati
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐ŸŒน
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—

anonymous
Guest
anonymous

CIS…

HAHAHOHO

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PEMBAWA PANJI KELABU BERGANTUNG HIDUP DENGAN BATERI……..BILA PAK DAJJAL JADI PM MAKA DPM KAFIR HARBI DAN MUNAFIK MELAYU…… Anwar Ibrahim: DPM By November 2020 And PM By May 2021…….. According to Anwar, Mahathir may not last till May 2021 unless he โ€œchanges his batteriesโ€, referring to the pacemaker that Mahathir is using. And if Mahathir wants to replace his pacemaker batteries it must be done within the next couple of months because it is already long overdue. Tun Dr Mahathir Mohamad has been handed an ultimatum. He must appoint Anwar Ibrahim as his Deputy Prime Minister by November 2020 and… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bullshit.

Macam lah penulis ini doktor, tahu hal2 medical. Kalu dia doktor, sudah tentu sudah sebut 4 kali.

MMengarut mengata itu ini.

Ini lah jenis Pembangkang yang biasa nya diam dalam the rear receptacle bos nya.