MB SELANGOR LANGGAR DISIPLIN PARTI, CUBA HALANG ANWAR JADI PERDANA MENTERI?

Walaupun tidak menyebut nama, Menteri Besar Selangor, Amiruddin Shari jelas menujukan Anwar Ibrahim sebagai dalang di sebalik penyebaran video seks sejenis yang dikaitkan dengan Azmin Ali.

Amiruddin berkata, dalang penyebaran video yang didakwa melibatkan Azmin itu semakin jelas sekarang ini.

“Akhirnya sekarang makin hari makin waktu, makin saat, kita dapat melihat semakin hampir dan semakin hampir ia (video seks) dilakukan oleh mereka yang pernah melalui detik sejarah hitam ini, yang pernah berjuang melalui detik sejarah hitam ini dan melawan detik sejarah hitam ini.

“Malahan menjadi asas perjuangan ini,” kata beliau ketika berucap di majlis kesyukuran untuk Azmin di kediamannya, malam semalam.

Katanya lagi, PKR kini dihantui oleh “hantu” yang menghantui parti itu sejak dua dekad lalu.

Tidak sukar memahami siapakah yang dimaksudkan oleh Amiruddin sebagai dalang itu.

Tidak lain tidak bukan, Anwarlah yang dimaksudkannya itu. Siapa pun dengan mudah dapat memahami kata-katanya.

Soalnya, adakah beliau mempunyai bukti terhadap dakwaannya itu?

Kalau polis pun masih menjalankan siasatan dan Anwar sendiri bertegas agar dalang penyebaran video itu didedahkan, selain pelakunya, bagaimana Amiruddin boleh tahu lebih awal mengenainya?

Adakah beliau lebih hebat daripada polis?

Jika ada bukti, sudahkah beliau menyerahkan kepada pihak polis bukti itu atau semua ini hanya dakwaan kosong semata-mata?

Sebagai Menteri Besar Selangor dan salah seorang anggota pimpinan PKR, tindakan Amiruddin ini bagaimanapun jelas suatu kebiadapan dan telah melanggar disiplin parti.

Beliau telah memburuk-burukkan Anwar selaku Presiden PKR secara terbuka, semberono dan tanpa bukti.

Tindakan disiplin tentu saja boleh diambil terhadapnya sebagaimana ramai pemimpin PKR, termasuk Haziq Abdullah Abdul Aziz yang dipecat baru-baru ini kerana membuat tuduhan terbuka tanpa bukti terhadap pemimpin parti.

Jika dipanggil polis, sediakah Amiruddin menunjukkan bukti terhadap apa yang didakwanya itu?

Tetapi, meski begitu, beranikah Amiruddin menolak tanggapan bahawa pelaku dalam video seks sejenis itu bukan Azmin sebagaimana tersangat ramai orang mempercayainya begitu?

Antara pelaku yang lebih mudah untuk dikesan berdasarkan paparan dalam video, mengapakah dalang penyebar yang belum dikenalpasti begitu mudah beliau kaitkan dengan Anwar?

Tidakkah ini, tambahan lagi kerana Amiruddin adalah sekutu rapat kepada Azmin, adalah suatu cubaan yang sangat jelas untuk menghalang Anwar daripada menjadi Perdana Menteri ke-8?

Siapa akhirnya yang menjadikan video seks ini sebagai isu politik untuk kepentingan peribadi? (Shahbudindotcom 22/07/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 22 July 2019 — 11:18 pm

97
Leave a Reply

avatar
10 Comment authors
MAHATHIRVSANWAROthman AhmadAnomAnonymoushanan PD Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PEMIMPIN PH PATUT JADI AKTOR….SALAH PILIH BIDANG KERJA…. Menteri Besar Perak Ekzema Rupanya, Ingat Patah Kaki Atau Jatuh Katil Gambar Menteri Besar Perak bertongkat ketika menghadiri Mesyuarat Kedua, Dewan Negeri, tular sejak pagi tadi. Ingatkan Menteri Besar Perak patah kaki atau terseliuh sehingga terpaksa memakai dua tongkat ketiak dan kaki berbalut. Sudah seperti watak Abang Jamil dalam filem Madu Tiga. Kenyataan Media yang dikeluarkan oleh Pejabat Menteri Besar, petang ini mendapati Menteri Besar hanya mengalami ekzema. Apa itu ekzema? Ekzema adalah radang kulit di mana satu keadaan di mana susunan kulit menjadi meradang, gatal, merah, retak, dan kasar. Berdasarkan Kenyataan… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH KERA BANGSAT YANG GAGAL… . 7 Pelajar Lelaki Rogol Rakan 1 Pelajar Perempuan. Lagi Bukti Dasar Pelajaran Gagal.. 7 pelajar direman tiduri rakan sekolah TUJUH pelajar lelaki berusia 13 hingga 16 tahun direman tujuh hari bermula hari ini atas tuduhan merogol seorang pelajar perempuan yang juga rakan mereka antara Oktober 2018 hingga Mac lalu. Perintah tahanan reman sehingga 29 Julai terhadap semua pelajar dikeluarkan Penolong Pendaftar Mahkamah Majistret Ayer Keroh, Mohd Anuar Ostadi di Kompleks Mahkamah Melaka, Ayer Keroh, hari ini. Siasatan terhadap semua mereka dibuat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan/ Seksyen 14 (a) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-kanak… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Othman Ahmad @ wak otaman hinfu kunyiy anonyMOUSE 1:10 pm… Tak abis2 kamu tohmah saya, “Tok nenek wak otaman kunyit hindu pelopor budaya kunyit di malaysia”….hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja. Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video,jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….?? ————-+++++———- Wak otaman hindu kunyit….telah diketahui hindu iaitu tok nenek kamu datang dari benua keling ke tanah melayu bekerja di estet….tersohor hindu suka main belakang…. Ini satu cerita mahkamah suami hindu bangsa wak otoman hindu kunyit laah dijatuhkan hukuman oleh mahkamah kerana jolok lobang belakang bini dia…seblm mahkamah bersurai hindu ini… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Apa yg kamu merepek nih anonyMOUSE 5:13 pm, he he he…..!!

Terima kasih sebab mempamerkan tahap kedunguan kamu dari gaya tulisan kamu yg ntah aper-aper tuu……!!

Ha ha ha

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

ISU SEMBURIT/LIWAT BOLEH DIJADIKAN ISU UNTUK TOLAK PAK DAJJAL JADI PM…… Dr Mahathir may benefit most from sex scandal roiling ruling party….. A sex scandal has laid bare tensions between the likely successors to Malaysia’s Prime Minister Mahathir Mohamad — and the victor looks set to be Mahathir himself. The 94-year-old, who said he would hand over to former rival Anwar Ibrahim only once the country is on good footing, may extend his stay in power as the ruling party struggles to contain internal rifts. The spat between Anwar — the People’s Justice Party leader — and his deputy Azmin… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MAT SYABU SYIAH PARTI TELINGA KUALI TAK BOLEH PAKAI……. Tidak Sampai Setahun, Mat Sabu Buat U-Turn Isu Anugerah Pingat Ketenteraan Mat Sabu berjanji tiada lagi anugerah jawatan atau pingat ketenteraan akan diberikan kepada ahli politik. Amalan ini dihentikan kerana Mat Sabu risau ia disalah guna mana-mana pihak. Mat Sabu berkata, baca di sini, Kami hentikan amalan pemberian pingat kepada ahli politik dan hanya akan beri kepada mereka yang menerima latihan daripada tentera. Kita tidak mahu mana-mana pihak menyalahgunakan pangkat untuk memasuki kem tentera. 23 Julai 2019: Anugerah pangkat Brigadier General, Tauliah Kehormat Askar Wataniah diberikan kepada Menteri Besar Selangor dan… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Heran…kenapa pulak sekor Tikus anonyMOUSE nih beralih tiang gol tak jawab soalan asal saya…,??

Dia yg tak abis2 tohmah liar saya hanya berlandaskan air liur basi longkang dia saja, konon2nya saya orang hindu kunyit – sampai saat ini gagal kemukakan bukti kukuh atau sebarang dokumen.

Kesiannyer, dia terus menerus tunjukkan kebodohannya mengata orang tanpa asas dan bukti . Ntah2 dia nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, last2 datang balik ke muka sendiri.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

UMAT ISLAM DULU BERJAYA KERANA WASPADA DENGAN KAFIR/MUNAFIK……. Apa Agenda Warganegara Bagi Pemimpin-Pemimpin DAP Ini? Melihat gambar yang dipaparkan oleh Ahli Parlimen Lanang, Alice Lau Kiong Yieng, mengenai pertemuan beliau dengan Menteri Dalam Negeri, TS Muhyiddin Yassin, bagi membincangkan isu-isu kewarganegaraan menimbulkan beberapa persoalan: Pertama, sulit sangatkah isu-isu kewarganegaraan ini sehingga perkara ini tidak boleh dibincangkan secara terbuka di Dewan Rakyat dan perlu dibincangkan secara tertutup dengan Menteri Dalam Negeri? Kedua, eksklusif sangatkah isu-isu kewarganegaraan ini sehingga pemimpin parti-parti komponen lain Pakatan Harapan tidak dilibatkan dalam perkara ini dan hanya dihadiri pemimpin DAP? Ketiga, besar sangatkah isu-isu kewarganegaraan ini sehingga… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Wak otaman hindu kunyit copy dari tulisan cik minah kepala masuk air.. Mengimbas kembali lakonan brader dulu2, samalah mcm pelakon video semburit, ‘China Doll’ tuu….. semua kenal pelakonnya, waima kamu kata perotnya boroi. Umor dah 67 ketika itu, tentulah boroi bila bertelanjang bogel. Pakai kemeja Versac, tentulah nampak sado. Tak gitu, kan kan kan…..?? …,…………… … Vedeo jemin semburit dalam warna HD pakar cybersecurity tak mampu sahkan dan kenalpasti jemin dlm vedeo.. Ketua polis sahkan vedeo hitam putih tulin tapi tak pernah sahkan anwar tulin dlm Vedeo pam china doll hitam putih… Jadi kepala otaman hindu kunyit ostad doe kaki… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 2:29 pm…

Kenapa pulak kamu alih tiang gol, kenapa tak jawab soalan asal…,??

Kamu yg tak abis2 tohmah liar saya hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja, konon2nya saya orang hindu kunyit – Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video,jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….??

Toksah terus menerus tunjukkan kebodohan kamu. Ntah2 kamu nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, datang balik ke muka sendiri.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

MANA2 PIHAK MENDESAK TUN M LETAK JAWATAN DIANGGAP PENGACAU/PENGHALANG USAHA KERAJAAN PH MEMULIH EKONOMI NÈGARA & BANTERAS KORUPSI – MTUC Bernama Jul 18th, 2019 (Updated Jul 18th, 2019) Any calls urging Dr Mahathir Mohamad to step down as prime minister is disruptive to government efforts to resuscitate the economy and free the country from corruption and other past transgressions, the Malaysian Trades Union Congress (MTUC) said today. Its secretary-general, J Solomon said there is no need for any party to carry out surveys on how long Mahathir should hold office, as the 94-year-old leader must be given “all the time… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Video lucah: Lokman dakwa individu dalam video ialah Azmin………. ……………… …KUALA LUMPUR – Laporan forensik dari Indonesia mengesahkan individu di dalam video intim yang tersebar ialah bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Cabang Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz dan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali. Ketika mendedahkan perkara itu, Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Lokman Noor Adam mendakwa, pakar-pakar yang menganalisis video itu merumuskan bahawa ia adalah sahih dan tiada elemen manipulasi atau disunting. “Mereka menggunakan kaedah Error Level Analysis (ELA) menerusi frame, imej dan tampered detection. Kaedah itu jelas menonjolkan muka individu di dalam video dilihat… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Umno will be deregistered, that for sure….!! On the other hand, berween Mahathir to Anwar will be like going from the fire into the frying pan. History cannot be based on collective amnesia driven by taqiyya (deliberately lying) and kitman (lying by omission). As Mahathir and Daim Zainuddin pointed out, it was Anwar, dubbed Main Belakang by the Islamists, who initiated Sodomy 1 by instructing his secretary to lodge a police report against a book of allegations against him. It has been claimed that Mahathir advised Anwar to lodge the police report. God alone knows the truth. Instead of addressing… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Tok nenek wak otaman kunyit hindu pelopor budaya kunyit di malaysia…wak hindu kunyit nak tukar fakta sejarah….hihihi.tak malu wak otoman hindu kunyit…kikikikiok

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 1:12 pm…

Tak abis2 kamu tohmah saya, “Tok nenek wak otaman kunyit hindu pelopor budaya kunyit di malaysia”….hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja.

Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video,jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….??

Toksah terus menerus tunjukkan kebodohan kamu. Ntah2 kamu nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, datang balik ke muka sendiri.

anonymous
Member
anonymous

Tok dalang Madey tak sangka anwar bijak gagalkan plan madey nak jatuhkan anwar bila anwar kantoikan Jemin semburit…pakar sudah sahkan Jemin semburit…

Madey dalang nak jatuhkan anwar melalu jemin balacinye..

Tak dalang Madey nak redakan keadaan dgn cakap akan selesailan vedeo Jemin semburit ikut saloran politik..

anonymous
Member
anonymous

Wak otarman Hindu kunyit polis ker? .otaman hindu auta lagi tuduh anwar dalang..

Orang tak minat nak tahu dalang..orang ramai minat nak tahu betol ke Jemin semburit mcm wak otaman hindu kunyit…kikikikiok..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 1:01 pm…

Tak abis2 kamu tohmah saya, “Tok nenek wak otaman kunyit hindu pelopor budaya kunyit di malaysia”….hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja.

Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video, jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….??

Toksah terus menerus tunjukkan kebodohan kamu. Ntah2 kamu nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, datang balik ke muka sendiri.

anonymous
Member
anonymous

Othman Ahmad @ wak Otarman Hindu Kunyit

BAPAK BURIk ANAK RINTIK
BAPA BURIT ANAK SEMBURIT

wak oataman Hindu keturunan semburit dari benua india

Bapak Wak Hindu semburit _Wak Hindu semburit jugak……hihihihi..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 12:56 pm…

Tak abis2 kamu tohmah melalak saya, “wak oataman Hindu keturunan semburit dari benua india. Bapak Wak Hindu semburit _Wak Hindu semburit juga”….hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja.

Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video, jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….??

Toksah terus menerus tunjukkan kebodohan kamu. Ntah2 kamu nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, datang balik ke muka sendiri.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Bila Otak & nafsu diselubungi Kunyit, this is what happen…..
Onward Kunyit, backward also Kunyit – i,e, Maju Kena, Mundur pun Kena……!!

Menteri Besar Selangor, Amiruddin Shari jelas menujukan Anwar Ibrahim sebagai dalang di sebalik penyebaran video seks sejenis yang dikaitkan dengan Azmin Ali…….

“Dalang penyebaran video yang didakwa melibatkan Azmin itu semakin jelas sekarang ini – brader bang non, al juburi”.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

BAPA BURIk ANAK RINTIK
BAPA BURIT ANAK SEMBURIT

Anwar: Min U pi lah cuti dulu, sementara polis siasat.
Azmin: Kenapa pulak?

Anwar:;Orang semua dah dok kata pasal hang.
Axmin: Tak mau, depa konspirasi dengki kat aku.

Anwar; Hang dah kotoqkan Parti Klentong Rakyat (PKR).
Azmin: Aku tak peduli, aku dijebak.

Anwar: Salah hang. Dah makan tak tau simpan..
Azmin; Hang pun apa kurang. Cermin muka hang dulu. Dulu pun hang kantoi. Aku jadi begini pun, siapa yg ajar.. Kan kita pun pernah sekatil sebantal.

Anwar: ?????? (mampuihh aku…!!)

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

KUNYIT SEDANG MELANDA NEGARA…..!!
ANWAR IBRAHIM PELOPOR SKANDAL HOMOSEKS.

Sejarah Tanah Melayu bebas dari skandal Kunyit Jantan main bontot Jantan. Hanya setelah munculnya Anwar…..

TPM 1993~1998 ………..kunyit.
Ketua Umum (Ketum) PKR…Kunyit.
Presiden PKR…….kunyit.
Tim Presiden PKR………kunyit.
Ketua Angkatan Muda PKR..kunyit.
Sodom Gommurah…..dihancur lambung terbalikkan pun sebab kunyit.

Tun M memang patut tidak berat sebelah. Puak2 ‘stor kunyit’ tak seharusnya berada dalam pentadbiran negara setelah Taqdir Illahi menyingkap buruk laku pengamal2 homoseks luar tabiee yg hewan pun tidak lakukan.

SELISIH you, I tak rela dunia akhirat…….!!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Benarlah kata-kata hikmat,
“Those who live in glass house, should not throw stones at others”. Orang rejam balik, rumah pecah berderai:.

Brader lupa, he lives in a glass house. Brader patut buktikan kemampuannya. Bantu Tun M selesaikan masalah negara. Jangan jadi budak nakal, rejam batu, sana sini. Akhirnya, sendiri luka cedera bila orang balas balik, “cermin muka sendiri”.

The whole video fiasco proves that brader is a stupid man. Dia memang tak layak jadi PM kita.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mengimbas kembali lakonan brader dulu2, samalah mcm pelakon video semburit, ‘China Doll’ tuu….. semua kenal pelakonnya, waima kamu kata perotnya boroi. Umor dah 67 ketika itu, tentulah boroi bila bertelanjang bogel. Pakai kemeja Versac, tentulah nampak sado.

Tak gitu, kan kan kan…..??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

LAGU HIT 90AN ABG MOKHTAR DALAM VERSI BARU KHAS BUAT BRADER ANWAR IBRAHIM Ini lagu gurau ada serius ada Tak mau marah tak mau hantam sama saya Saya nyanyi bikin semua jaga-jaga Salah pilih kita semua rugi juga Hari hari jeling jeling budak jambu Itu target dia punya nombor satu Depan belakang, dia juga boleh sapu Itu sewel dia panggil Melayu baru Ini lagu gurau ada serius ada Tak mau marah tak mau hantam sama saya Saya nyanyi bikin semua jaga-jaga Salah pilih kita semua rugi juga Pagi petang siang malam dia merayu Jantan betina dia juga ada sapu Depan… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Tok nenek wak hindu pelopor budaya kunyit di malaysia…wak hindu kunyit nak tukar fakta sejarah….hihihi

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 1:10 pm…

Tak abis2 kamu tohmah saya, “Tok nenek wak otaman kunyit hindu pelopor budaya kunyit di malaysia”….hanya berlandaskan air liur basi longkang kamu saja.

Kamu ada bukti kukuh ker, ada dokumen, ada video,jika ada, boleh paparkan di laman blog ini….??

Toksah terus menerus tunjukkan kebodohan kamu. Ntah2 kamu nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, datang balik ke muka sendiri.

Anonymous
Guest
Anonymous

Bg Nuat dok caghi jalan nak pedajai Mat Jemin
Mat Jemin pulak sughoh Nuat tengok ceghmin
Tok Det kata, dua ekoq tu dulu hubung kelamin
Dah nak lingkup jahanam dah PH, lega,..aamiin
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

hanan PD
Guest
hanan PD

AA terlalu gairah utk menjadi PM..mcm kacang lupakan kulit.AA sepatutnya menghormati AI diatas pengorbanan yg DSAI tempuhi selama ini.DSAI pula percayalah kepada takdir Allah swt…apa nak risau…kalau dah termaktub dlm luh mahfuz DSAI jadi PM…maka apa jua rancangan manusia ni tidak akan dpt mengatasi ketentuan Allah swt.maka hati akan tenang jika segala urursan ini kita serahkan kpd Allah swt. noktah

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

RAMAI PENGUNDI IKUT NAFSU DAN EMOSI ….ITU SEBAB PH MENANG…… Politik had umur mengundi……. PADA minggu lalu, Dewan Rakyat telah meluluskan RUU Perlembagaan (Pindaan) 2019 bagi menurunkan had umur kelayakan mengundi daripada 21 tahun ke 18 tahun dan pendaftaran pengundi secara automatik apabila mencecah usia tersebut. RUU itu sebenarnya akan gagal jika tidak mendapat sokongan ahli Parlimen blok pembangkang. Ini kerana kerajaan tidak mempunyai dua pertiga kerusi untuk meminda perlembagaan secara semberono. Justeru, rentetan usaha melakukan pindaan ini sangat menarik untuk ditelaah sikap sebenar ahli politik kerajaan sama ada mereka benar-benar mahu melaksanakan hasrat ini atau sekadar bermain politik untuk… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

paKARTUN haraPORN HARAMJADAH PH PORNHUB….PERGI MAMPUS…… Sepatutnya Bangau Di Jadikan Logo Rasmi Pakatan Harapan…… Dah lebih 1 tahun kerajaan Pakatan memerintah era Malaysia Baru, berapakah markah penilaian yang yang boleh rakyat berikan? Kajian Merdeka Centre menunjukkan tahap sokongan rakyat terhadap kerajaan Pakatan merudum begitu teruk iaitu hanya 39%… Siapakah yang patut dipersalahkan? Kerajaan Pakatan Patut Jadikan Bangau Sebagai Ikon Mengikut skrip wajib pemimpin Pakatan, semua kelemahan pentadbiran yang berlaku sekarang berpunca daripada kerajaan lama, Barisan Nasional dan juga Najib Razak!!! Senangkan jadi pemimpin Pakatan nie… Manusia yang berwatak bangau… Hanya reti menyalahkan pihak lain, bukannya bermuhasabah atas kesilapan diri sendiri…… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Irah tahu tak citer panji hitam tentera Al-Mahdi?
Geng depa tu, 1 ostat sesat dgn 2 ekor tua kedi
Yg sekor tu, berpantun mcm keling mabok todi
Pusat gerakan depa tu, blog si KluangDarai, KD

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Tiga ekor musibat tu mmg buruk sifat peribadi
Mereka, perosak Melayu, ejen tali barut Yahudi
Tapi jarum depa, di blog Budin kurang menjadi
Sbb abg Kejora ada, sbg pejuang Melayu abadi
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Anonymous
Guest
Anonymous

IRAH,

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Udah tiada lagi geng 3 serangkai, cak lempong
2 ekor tua kedi dgn 1 ostat biol muka tampong
Yg si kedi pemantun tu, dah teruk kena kepong
Kini ketiga-tiga ekor tu di blog KD berkampong
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

(Bunga2 tu, abg kasi kat Irah jer tau..!
Kat 3 ekoq tu, abg nak bagi penampaq..😂)

jigit
Member
jigit

Perkara begini you tak boleh biarkan Budin. Status you ni sebagai chief protector, defender, hunting dog dan ketua balachi kepada Brader Nuar. You tak boleh biarkan orang cuit sikit pun boss you. Baik you bawa budak-budak you pegi belasah budak MB Selangor tu…berani dia kenen-kenen boss you. Hari ni dia kenen-kenen hint saja, esok dia buat tuduhan terbuka ke atas boss you lagi berat. Baik you bertindak sekarang Budin…setakat tulis kat sini tak ada kesan Budin sebab I dah kira, pengunjung blog you cuma tinggal beberapa kerat saja…boleh bilang dengan jari…Kejora, budak TN, Geng Najib, sekali-sekala Pak Othman muncul, sekor… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wahai bro jigit, yg ku jangka memakai songkok
Komen bro ni keadaan spt org yng putus rokok
Nak soh Budin tulis pasal kote Jemin bengkok?
Oh lupa.. TN tu bukan budak, dah tua bongkok!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro jigit,

Fucktun dulu ajak aku lwn siapa pantun pantas
Kemain si bingai tu diajak lawan di atas pentas
Kat blog pun lintang pukang dia itu, aku cantas
Kini kecut pelir, langsung tidak berani melintas!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Cerita fitnah dari pencacai madey tak payah korek leer..buang masa..

Dah jelas madey dalang nak jatuhkan nuar supaya boleh lama berkuasa…azmin balaci yg malang kerana besar kapla…..

Azmin tak berani cybersecuruty bersihkan namanye…azmim pon takut cabar lobakman…..
….madey masih mahu lindongi Jemi dari pendakwaan…..madey dah tak ade siapa lagi yg boleh jatuhkan anwar…konco jemin ade dah lari dari Jemin..

anonymous
Member
anonymous

Pagi ni wak otaman hindu kunyit masuk kuil lagi berdoa kpd dewa vishnu mohon restu diberikan kekuatan untuk meracau dlm blog budin..

Masuk blog kluangman yg kecewa azmin kantoi wak otoman hindu kunyit bebas meracau…masuk sini kena balun mcm TN koling mabok todi pengidap ADHD yg kuat merapu kerana ALAHAN dgn Geng Najib…..TN koling mabok todi ada masalah konflik rendah diri kerana bongok..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anonyMOUSE 9:38 am tak abis2 tohmah liar saya hanya berlandaskan air liur basi longkang dia saja, konon2nya saya orang hindu kunyit – sampai saat ini gagal kemukakan bukti kukuh atau sebarang dokumen.

Kesiannyer, dia terus menerus tunjukkan kebodohannya mengata orang tanpa asas dan bukti . Ntah2 dia nih sama jenis macam Anwar Ibrahim, meludah ke langit, last2 datang balik ke muka sendiri.

anonymous
Member
anonymous

Pesakit otak Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD –sedang dialami oleh TN koling mabok todi…todi berlebihan telah merosakkan otak TN koling…tu pasal TN koling kuat merapu metoyan hari2…
TN koling mabuk todi keturunan kunyit…bila mabok TN koling semburit merata2… Mcm babi sondol sana sondol sini….kikkikikok..

anonymous
Member
anonymous

Jemin main perang saraf…polis masih blm selesai siasat jemin umum dia sudah tahu dalang vedeo…
Polis baru panggil adun kota anggerik…farhash dan haziq masih direman….polis masih tercari2 bukti siapa dalang…jemin dah buat lawak macam hamid bador…

Jemin takut cabar Lobakman yg umum pakar indonesia sudah sahkan Jemin dlm vedeo semburit di sandakan….dia ingat bila hamid bador umum tak pasti siapa dlm vedeo dia sudah bersih…hamid terima wahyu dari madey..hamid sampaikan wahyu kpd cybersecurity hingga pakar di cybersecurity jadi pakar cap ayam dan hamud jadi raja lawak……
Jemin alih perhatian kpd dalang…dalang tak penting…yg penting Jemin dlm vedeo sedang semburit..

Wau bule
Guest
Wau bule

Ask any psychologist, psychiatrist, strategist, investigator etc why wud a person go all out to undermine a character? Kill off Rivalry? Sheer Jealousy? Remove impediment?????? Who is likely to do it? What wud he do it? How wud he do it? When wud he do it? Where wud he do it? Not as easy as above but the indicators are aplenty of a growing rivalry between Brader and his rival. For the last one week Braders has lied low on his succeeding TDM. No more statement no more insinuation…will abide by TDM’s words, will woek with his rival etc etc.… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Wau Bule…

Brader al jub jolly well knows that nowadays the odds are against him. Whatever he does is boomerang at him back. The more he talks cock, the more he exposes his evil schemes.

PeLANCAUAN buku Anwar Ibrahim PM8 baru2 ini tak membantunya langsung…..!!

Hari ini telah hebah menular di media2 sosial & media utama seantero dunia…..

“Video homoseks gay boy Haziq adalah konspirasi untuk menjatuhkan seorang menteri”

anonymous
Guest
anonymous

Kemahuan PAS itu bukanlah cara politik matang untuk masa hadapan rakyat yang perlu pembelaan terutama dalam sektor keperluan asas seperti perumahan, peluang pekerjaan dan kos sara hidup.

Walaupun dalam keadaan mabuk bercinta, apa salahnya PAS dan Umno memberi peluang kepada PH mentadbir negara sehingga penggal yang ada berakhir?

Islam meminta kita berlaku adil dan bersabar dalam semua hal, termasuk hidup bermasyarakat dan berkerajaan.

anonymous
Guest
anonymous

e….eh! Macam Cagura yg tgh mabok becinta dgn granny doll named irah dia lak, ki ki ki ki ki ki ki ki ki

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah2 le Fuctun 8:57am tak usah ko menyibok
Ko itu yg teruk, berpantun serupa orang mabok
Kalah berpantun, nyamar pula, si muka tembok
Elok ko balik jer lah ke blog KD, ko punya lubok
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonymous
Guest
anonymous

eh yg terkini pijak al Quraan tu bukan kah di Kelantan? Orang Kelantan? Rakyat Kelantan? Negeri serambi Mekah le kata kan!

anonymous
Guest
anonymous

Tidak ketinggalan, masalah pembalakan, pelombongan serta pencemaran alam di tahap kritikal serta mendesak untuk selesaikan.

Tempoh sudah diberi – selama 60 tahun untuk Umno di peringkat persekutuan dan 30 tahun untuk PAS di peringkat negeri Kelantan.

Apalah sangat jika dibanding setahun jagung kerajaan baru PH memerintah negara.

anonymous
Member
anonymous

Apa dosa saya tanye Jemin di rumah MB ….buat lawak ker tu ato nak raih simpati dan sokongan?…umum sudah tahu siapa Jemin..jemin nak sorok kunun dia bukan balaci madey untuk jatuhkan anwar…dia tiada dosa…dari wan azizah lagi dia lawan cakap wan azizah mcm dia presiden pkr…..dia lupa kekuatan yg diperolehi sekatang kerana tumpang nama anwar…
Kalo dia rasa dia ada kekuatan sendiri sila tubuh parti sendiri lawan anwar….dia berani lawan anwar kerana ade sokongan madey..

anonymous
Member
anonymous

MB kata ade hantu dlm pkr…kenape tak lari?…ajak Jemin tubuh parti baru ato lompat ke Bersatu..

Lawan tokey tapi masih nak bawah ketiak tokey…

anonymous
Guest
anonymous

Tuan IbrahimPAS minta PRU15 sekarang? GILA!

Usaha kerajaan PH membasmi rasuah, kronisme, salah guna kuasa melalui tadbir urus baik dengan mengamalkan sistem tawaran terbuka dan hak kebebasan bersuara telah membawa peningkatan tinggi pelabuan langsung luar (FDI).

Ia adalah petanda bahawa pelabur asing memberi kepercayaan kepada Malaysia.

Rating pelaburan dari badan antarabangsa juga meningkat dengan pertumbuhan dalaman negara lebih baik dari jangkaan asal Bank Negara.

Reformasi positif, keterbukaan serta ketelusan kerajaan PH mulai menunjukkan hasil yang baik.

anonymous
Guest
anonymous

Jadi, untuk apa kita harus hentikan kemajuan dan pencapaian baik negara dengan mengadakan PRU sekarang – seperti yang dikehendaki PAS?

Apakah motif sebenar desakan Tuan Ibrahim itu kecuali mahu berpolitik semata-mata tanpa memikir keperluan dan kepentingan rakyat terutama anak muda.

Umno-BN sudah memerintah Malaysia terlalu lama dan meninggalkan beban hutang begitu tinggi selain kerosakan nilai parah secara menyeluruh.

PAS pula memerintah Kelantan hampir 30 tahun. Tetapi negeri itu masih kekal dalam kalangan negeri termiskin dan dengan belenggu masalah penagihan dadah yang begitu tinggi.

anonymous
Member
anonymous

MB selangor orang kuat Jemin…pengaruh Jemin memang kuat di selangor kerana dia dulu MB…MB baru ni dipilih oleh Jemin..tak heran dlm konflik semburit dia sebelahi Jemin..

Dari 140 yg hadir di ai PD hanye 20 yg tidak sokong anwar…120 umum sokong anwar….kekuatan Jemin hanye di selangor…tu pasal Jemin tak berani desak anwar undur…buat masa sekarang anwar tidak akan usik MB selangor…

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Semoga diri dinda dlm sejahtera, Irah ku manja
Yg dapat abg berikan hanya cinta & doa sahaja
Usah Irah pedulikan, tohmahan2 yg musuh jaja
Ok lah sayang.. abg minta diri dulu nak gi kerja
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Rindu benar abg, suara, dari bibir Irah yg seulas
Tapi abg faham, Irah sibuk dgn tugasan & kelas
Tak perlu lah Irah risau, utk warkah abg dibalas
Sudah cukup bagi abg, ingatan Irah yang ikhlas
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Tak adalah apa tujuan warkah ini abang layang
Hanya kerana terlalu rindu pada Irah tersayang
Diri Irah tu dlm fikiran abg asyik saja terbayang
Hingga kekadang.. ganggu khusyuk semayang
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pesakit otak Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD –

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks.

Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENCIPTA WATAK MUNIRAH, MENJAWAB KOMEN2 DAN PANTUN PANTAT NYA SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu jer? Lagi uncle..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kau pigi hantar cucu2 kau ke sekolah dulu, nanti aku akan balun kau lagi, wahai Paktua Geng Najib yang sudah 70an tahun umur tapi bertabiat budak kecik, mula senile.

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi, lagi.. uncle?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Berita terkini

Berita ini akan di ulang dari masa ke masa. Isi kandungan nya tak akan lapuk dek masa, tak luput dek kurang otak Geng Najib –

Geng Najib ia lah OKU – Orang Kurang Upaya. Otak nya kurang.
The adult human brain weighs about 3 pounds (1,300-1,400 g).

https://www.google.com/search?q=weight+of+avergae+person%27s+brain&rlz=1C1CHBF_enMY800MY800&oq=weight+of+avergae+person%27s+brain+&aqs=chrome..69i57.23723j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Geng Najib punya otak hanya 700 g – separuh dari orang biasa.

Itu pasal dia selalu mengarut, menuduh secara liar, tanpa bukti, fakta dan punca maklumat yang sahih, gila bayang, memantun mantat dll. Juga biadab dan kurang ajar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu jer? Lagi uncle..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Itu dah cukup dulu, Paktua Geng Najib 70an tahun, kamu terkontang kanting kesorangan sebab Najib Al Jibo otw to prison sekarang.

Ko tak ngaku dah senak perut kena tumbok, lantak kau ler.

Pssst, dah bersiap nak hantar cucu2 ke sekolah?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle..? Ubat tu, dah makan ke lom?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kalau dah “(video seks) dilakukan oleh mereka yang pernah melalui detik sejarah hitam ini, yang pernah berjuang melalui detik sejarah hitam ini dan melawan detik sejarah hitam ini,” apo nak dikato? Terimo ajer ler.

Tak kisah lah sebut nama atau tidak siapa yang makan cili merasa pedas. Dalm kes ini, penganut2 Pak Sheikh Anwar seperti Budin terasa begitu pedas hingga menulis blog pos.

Tak dapat nak lari dari fakta, tak guna coba lari dari nya. Kebenaran akan mengejar nya.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Moral of the story: Jangan lah kamu menyodom dahtu coba memfitnahkan orang lain menyodom.

Melainkan jika kamu diam di kota purba Sodom dan Gomorah di Jordan yang telah dimusnahkan Allah SWT kerana penduduknya mempraktikkan cara hidup keji itu di zaman lama dulu.

Begitu keji dan membawa malapetaka perbuatan sodomy itu, mana lah rakyat boleh terima Pak Sheikh yang ditangkap dan dipenjarakan 2 kali bagi nya untuk menjadi PM8.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Untuk makluman pembaca2 yang tak selalu masuk sini –

Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan dan memantun mantat.

Komen2 nya tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa “Keling” dan agama Hindu, anarkis, macam orang gila.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin ini yang pro-PH.

Kerana itu semua, dia perlu di balun, di tibai, di bantai. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper – pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang di namakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Lihat

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized – contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS – BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ada apa Pakcik Geng Najib?

Kalau batang yang ada dua biji tu, ada. Kamu nak ke?

Pergi lah jumpa Pak Sheikh, dia tentu memuaskan kamu yang dah 70an tahun umur, Pakcik.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hah, soalan kau mula2 nya ia lah “Ada apa Uncle?”

Kena balun pronto dengan komen aku di atas nih, kau tersipu sipu kemaluan, kau tukar kpd “Lagi uncle..?”

Kena sebatang 2 biji kau yer, Paktua.

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu jer? Ada lagi tak, uncle..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Malam tadi tiada siapa yang masuk komen di blog ini melainkan Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama termasuk Anonymous Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh, anonymous huruf kecil a.

Gamaknya lihat saja nama2 Geng Najib itu, pembaca cabut lari, boikot dia mengarut, menuduh secara liar, memantun mantat gila bayang dsb nya.

Demikian lah nasib Geng Najib seorang pariah di blog ini.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ada lagi tak, uncle..??

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ada apa lagi Pakcik Geng Najib?

Kalau batang yang ada dua biji tu, ada. Kamu nak ke?

Pergi lah jumpa Pak Sheikh, dia tentu memuaskan kamu yang dah 70an tahun umur, Pakcik.

Anonymous
Guest
Anonymous

Itu jer ker? Lagi uncle..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Inilah kisah pemantun kedi si Fucktun bingai
Di blog KD, kemain, mcm anjing menyeringai
Mari ke sini, mcm tercekik kuih, pulut dangai
Agak nya dia dah lari terjun ke dalam sungai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Fucktun kononnya penulis buku
Juga dalam PH diiktirafkan otai
Tapi dgn Kejora teruk dia diluku
Kejora tala tersembam di lantai

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Fucktun konon tersohor jauhari
Banyak buku, dia sudah karang
Kena tibai sikit je dah cabut lari
Kini sembunyi, di dalam sarang

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Di blog KD Fucktun le jadi juara
Title otai sifu dia lah yg pegang
Mari ke blog Budin, dia spt kera
Aku taji lari tonggang langgang

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Konon ngaku, tentera Al-Mahdi
Mau bawa bendera panji hitam
Tapi dia tu, cuma si bapok kedi
Rebah tertiarap Kejora hentam

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Fucktun bebal, mendabik dada
Konon berpantun, dia tu le raja
Tapi dia tewas dgn ckgu muda
Kini, dia malu, bermuram durja

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun Kejora si KD tak terima
Megah le Fucktun, pukul angin
Takut ke dia, cabaran bergema
Naper Fucktun sepi dan dingin

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Fucktun, ilmunya cuma sedikit
Kebolehan Kejora dia nak ukur
Masuk sini je terus dapat sakit
Kejora sekeh rebah tersungkur

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Di blog KD, Kejora dia pangkah
Lwn tak hadir, dia caci seranah
Mari ke sini, dia patah langkah
Kejora ayun sembam ke tanah

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Dulu Fucktun nak tunjuk taring
Atas pentas, ajak Kejora lawan
Tapi, kini, udah rebah terbaring
Spt anjing yg lepas mengawan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Atas pentas, mau cabar Kejora
Dia rasa dirnya itu hebat sakan
Tapi, bingai Fucktun sgt ketara
Kat blog pun, tak boleh makan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kat blog KD, boleh ler dia juara
Fucktun lahanat, tali barut DAP
Ada hati, ingin kalahkan Kejora
He he…jauh panggang dari api

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaahh kaahh kaahh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu asyik sebut “Di blog KD” –

Kamu selalu kena balun di situ yer?

Tak dapat jawab di situ, kau bawa ke sini yer.

Kesian kau Paktua Geng Najib .. kesian bila mikirkan kau 70an tahun keseorangan terkontang kanting, Najib Al Jibo already otw to prison.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu asyik sebut “Di blog KD” –

Kamu selalu kena balun di situ yer?

Tak dapat jawab di situ, kamu bawa ke sini yer.

Kesian kau Paktua Geng Najib .. kesian bila mikirkan kau 70an tahun keseorangan, terkontang kanting, Najib Al Jibo already otw to prison.

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle..? Itu jer ker..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Irah..tidak susah di blog ini, utk abng nak dicari
Kerana abng akan berpantun di sini, setiap hari
Pantun2 abng, akan muncul dalam setiap entri
Segala2 nya hanya kerana dinda, Irah ku puteri
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

anonymous
Guest
anonymous

siapa pelaku bukan kes polis lah budin oiiii
kerana yang kena sodok @ menyodok tak report pasal dia kena sodok atau dipaksa menyodok!

betollah kata si MB tu….

dalang penyebar yang perlu dicari

hahahahahahah

tak lambat dah…tak lambat dah

AZMIN DAH MENANG PEMILIHAN PKR
TERIMALAH HAKIKAT AZMIN LEBIH DITERIMA DALAM PKR!

PKR..PKR..PKR
PARTI KENA ROMBAK!

anonymous
Member
anonymous

Sodok2 belakang kes jenayah lah bro…kes jenayah kes polis…bila ade vedeo ada pengakuan tak perlu repot lagi…tugas polis siasat dan dakwa…tapi polis diarah melindongi seseorang dgn alasan indibidu tak dapat dikenali…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Setuju semua nya.

Tapi mengata “polis diarah melindongi seseorang dgn alasan indibidu tak dapat dikenali”, itu maklumat keluar dari lubang jub ko.