PELIK SUNGGUH, VIDEO DISAHKAN TULEN TAPI PELAKU TAK DAPAT DIKENALI

Kenyataan Ketua Polis Negara, Abdul Hamid Bador yang mengesahkan video seks sejenis yang dikaitkan dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Azmin Ali adalah tulen, tetapi pelakunya tidak dapat dikenali, hanya menimbulkan lebih banyak tanda tanya dalam kepala rakyat jelata.

Dalam kenyataannya, Abdul Hamid berkata, ketulenan video itu adalah hasil analisis CyberSecurity.

โ€œKebarangkalian video tersebut tulen adalah tinggi.

“Hasil proses pengecaman wajah (facial recognition) adalah negatif dan tidak dapat mengaitkan pelaku di dalam video tersebut dengan individu yang dimaksudkan,” kata Abdul Hamid dalam satu kenyataan, petang semalam.

Haziq Abdullah Abdul Aziz sebelum ini mengakui beliau adalah lelaki dalam video yang tersebar itu, sambil mendakwa pasangannya adalah Azmin.

Haziq kini sudah diberhentikan sebagai Setiausaha Sulit Kanan Timbalan Menteri Industri Utama serta dipecat daripada PKR. Jawatannya ketika dipecat ialah Ketua AMK Santubong, Sarawak.

Berdasarkan perbualan rakyat dan respon di media sosial, ramai yang tidak dapat menerima apa yang dinyatakan Abdul Hamid itu.

Kata mereka, bagaimana video itu boleh disahkan tulen, tetapi dalam masa yang sama pelakunya tidak dikenalpasti?

Bukankah kedua-duanya saling berkaitan dan tidakkah polis ingin menjalankan siasatan lebih mendalam?

Apakah kenyataan IGP ini tidak lebih hanya bertujuan melindungi seseorang dan kerana adanya arahan daripada pihak atasan?

Kata mereka, adalah pelik apabila pihak berkuasa yang memiliki segala peralatan canggih masih gagal mengesan pelaku video tersebut, sedangkan mata rakyat biasa pun tidaklah sukar mana menelah siapa pelakunya.

Persoalan lain yang ditimbulkan ialah apakah kedua-dua pelaku dalam video itu gagal dikenalpasti atau salah seorang daripadanya saja yang tidak diketahui?

Jika kedua-duanya tidak dapat dikenalpasti, apakah kes ini akan ditutup begitu saja selepas ini?

Atau jika salah seorang daripada dapat dikenalpasti dan seorang lagi tidak, maka apakah pelaku yang dikenalpasti itu akan didakwa di mahkamah dan yang seorang lagi akan bebas begitu saja?

Kalau ini yang berlaku, di manakah keadilan, walhal hubungan seks mesti melibatkan perlakuan dua orang manusia?

Dalam waktu yang sama, tidak kurang yang mempertikaikan bahawa sekiranya pihak polis gagal mengesan pelaku dalam video yang berbentuk HD, bagaimanakah selama ini mereka menangkap penjenayah yang hanya dirakam melalui CCTV yang lebih kabur gambarnya?

Apakah mencari penjenayah yang dirakam melalui CCTV yang kabur lebih mudah berbanding mengenalpasti pelaku dalam video berbentuk HD?

Apa pun, di sebalik kenyataan IGP semalam, selain ia menimbulkan lebih banyak tanda tanda, tidak kurang yang melihatnya sebagai satu lagi lawak jenaka Malaysia Baru. (Shahbudindotcom 19/07/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 19 July 2019 — 10:37 am

108
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
AnonymousKlitediny yusofMurniMunirahTanpa Nama Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
diny yusof
Member
diny yusof

Alamak Budin ., mengapa berfikiran terlalu dengkel ?

Bagaimana nak mengenali makhluk yg satu lagi tu jika jurugambar asyik “shoot” gambar buntut je …

Anonymous
Guest
Anonymous

IRAH,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Perangai Hindu tua itu serupa dgn setan puaka
Sbb itu, abg berani kata, dia itu bakal isi neraka
Terhadap abg ni, mcm2 fitnah si bapok itu reka
Kini di blog KD je, nak ke mari malu tebal muka
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu utk Irah jer tau..!
Utk Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Pantun Kejora lebih tajam dari pedang samurai
Suman Hindu, kena libas, seperti perut terburai
Kini, dia dalam tangisan, airmata jatuh berderai
Dia cuma berkomen di blog KD, si Kluang Darai
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Pakar luar negara mana yang kamu mahu, Geng Najib yang asyik menjilat Njib mengguna berbagai nama?

Ada jaminan kau akan terima keputusan mana2 pakar yang kau sebut?
—————-++++++——-
Kenape kamu dah jadi bongok wahai TN koling mabuk todi?…kamu tak tahunker odio nik abduh dihantar ke makmal di.london ..ade pakar yg boleh sahkan suara nik abduh…ini vedeo semburit HD…di us di uk mahupon ostralia negara maju..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu cakap apa pun bukan boleh di percaya, Gng Njib.

Sebab kamu ada sakit otak ADHD.

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Cikgu Kejora berpantun cekap, penuh kreativiti
Udah tentu bangga, si Irah, dia punya buah hati
Tapi Irah sibuk & ketat dgn kerja2 kat universiti
Kalau sempat dia hanya akan baca dan perhati

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Irah pasti nya bangga & tersenyum seorang diri
Dpt pakwe cgu, juga, seorang pemantun bistari
Dlm sejuta orang, satu pun mmg sukar nak cari
FuckTun yg konon PH punya otai pun cabut lari
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

MurniMunirah
Guest
MurniMunirah

Encik Cagu Kejora memancing, dapat si ikan keli
Jual tak laku, bau hanching lalu dimakan sendiri
Tidak bangga tapi loya, tiap hari muntah sbb geli
Lihat perangai TuaToya nak mampos tak sedar diri
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki

Anonymous
Guest
Anonymous

Mu-ni-pii-rah,

Aku tak kacau kau, naper pula, yg kau meroyan
Org lain aku bogel, naper ko, terlondeh pakaian
Maaf lah makcik, janda tua, aku geli mau layan
Kerna aku udah ada si dia Irah sebagai belaian
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Aku tak fikir dgn aku, si lahabau ini jadi ghairah
Naper dgn tak semena-mena dia tak tentu arah
Dgn tetiba je bila lihat pantun di atas dia marah
Jgn2, si Fuctun, dah nyamar jadi MurniMunirah
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

MurniMunirah
Guest
MurniMunirah

Nama saya Murni Munirah, Irah tu panggilan manja saya! Tulis betul2 ok en Cagu Kejora!
Ini lagi pantun saya utk en Cagu Kejora Toya Tua tak sedar diri yerrrr……

Pembaca sebenarnya loya & termuntah tiap hari
Baca pantun en Cagu Kejora Tua Toya simalbari
Dlm sejuta orang, dia se orang pengidap ADHD!
FuckTun Kejora konon otai, tp bini pon cabut lari
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejap MurniMunirah, MurniMelata, MurniMelati
Badut pelawak kedi ini betul2 menggelikan hati
Dia dengki aku cinta Irah, aku pun tak mengerti
Naper ler si tua pendengki mcm ni lambat mati
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh. kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah2 ler buat lawak bodoh oi Fucktun ular lidi
Naper pulak nak nyamar spt Suman Hindu kedi
Berpantun dgn ko ini, dari dulu aku kurang sudi
Ko teruskan saja lah jual minyak dekat blog KD
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh. kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Semua rakyat mesia patut desak Hamid hantar vedeo semburit kepada pakar luar negara untuk dianalisa siapa sebenarnye dlm vedeo ni…masing2: tetap anggap Jemin semburit kerana muka objek dlm vedeo sebijik serupa Jemin… Kecian Jemin tak berupaya membuktikan bukan dirinye..dia ada alasan standard Ade orang dlm pkr nak jatuhkan dia dan muka serupa mcm Jemin tapi itu bukan Jemin…jemin hanye bergantung harap kpd polis saje tolong bersihkan mamanye…tapi apekan daya polis pon tak berkemampuan.. Kalo Jemin tak ada siapa lagi yg boleh madey harapkan boleh sailang anwar.. Harap polis utamakan untuk tentukan siapa sebenar dlm vedeo seblm teruskan dgn dalang bikin… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pakar luar negara mana yang kamu mahu, Geng Najib yang asyik menjilat Njib mengguna berbagai nama?

Ada jaminan kau akan terima keputusan mana2 pakar yang kau sebut?

Tak ada jaminan. Sebab mulut kau sembelit dan semburit.

Hah, kali pertama aku gunakan istilah semburit yang di guna puak yang belajar di tepi parit.

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Datuk Seri Anwar Ibrahim should relinquish his presidency of PKR and retire from politics, a founding member of the party Khalid Jaafar said. โ€œIn the run-up to GE14, he was portrayed as the seventh prime minister. After GE14, Anwar is certain to be the eighth prime minister as there is apparently an agreement. Only an inch from the prime ministerโ€™s seat. โ€œOnly an inch left but Anwar is impatient. He worries someone else will overtake him. He throws a stone at his rival. He does not realise he lives in a glass house,โ€ Khalid wrote on his Facebook page yesterday.… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Kalo jemin tak jadi balaci madey jadi nak sailang anwar.tak lah timbul.masalah ni..

anonymous
Member
anonymous

Aku pon PELIK KENAPE TN KOLING MABOK TODI ALAHAN SANGAT DGN GENG NAJIB..PANTANG GENG NAJIB KELUAR DIA MENGGELUPUR KETAKUTAN TERUS MERAPUU..AKIBAT BAMYAK TOGOK TODI DAN KENCING MADEY GAKNYE..
aru wak Aotaman tahi.langit n
TN koling mabok todi kesaorangan..wak Aotaman Hindu Bedebah keparat panglima tak bertelo dah cabut lari ketakutan muka pucat lesi…..baru wak Aotaman tahu tinggi mana langit ni..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Kamu kena penyakit otak , Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD – a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

anonymous
Member
anonymous

Kenape kamu takut sangat kpd Geng Najib…dia bukan rimau..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bukan takut, Mamat.

Ha nya nak balun, tibai, bantai dia tiap kali dia masuk.

Sebab dia biadab dan kurang ajar, mak bapak dia tak bimbing dia masa kecil, mulut dia dah tua bangka penuh tahi, bukak ajer, bau busuk.

Kalau balun tibai dan bantai selalu, kurang ler dia busukkan blog ini.

Itu pun kau tak faham ker. Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Padan ler depa kata kau gila.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dengan sukacitanya haziq memburit
Dan Azmin diSandakan teman semburit
Video pulaknya tulin,tapi wajah sulit
Payahlah nampaknya nak kena yg terbabit

Ingatkan KPN buaya tembaga
Rupanya gah cicak mengkarong
Intergriti PDRM rakyat bangga
Usahlah kes dilipat baring melencong

Ketika Najib, hamid bukan kucing belaan
Hebat,tegas,berani,jaguh harimau belang
Kini KPN, berkuasa,apa ke kucing belaan
Taring kuku ngaum hilang,harimau belang

๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†๐Ÿคฃlayan๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 4:43 pm,

Dengan sukacita dan rela, Haziq memburit
Azmin kat Sandakan teman kunyit samprit
Video tulen, tapi nak cam wajah agak perit
Sbb semua dah di’cover puak munafiq ifrit

Ingatkan, KPN kita, seekor buaya tembaga
Rupanya, hanya seekor cicak mengkarong
Intergriti PDRM kini rakyat tak lagi bangga
Sedih PDRM, rakyat mula pandang serong

Ketika Najib, Hamid bukanle kucing belaan
Hebat, tegas, berani, jaguh harimau belang
Kini KPN, hanya seperti arnab gebu pujaan
Taring, kuku, bunyi ngauman habiss hilang

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon511
๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†๐Ÿคฃbro u hebat๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu menjawab komen kamu sendiri yer? Puji diri sendiri, yer?

Memang lah, kamu dah di kata sakit otak ADHD.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib tak berani pakai nama Geng Najib.

Sebab di balun, di tibai, di bantai tiap kali dia masuk.

Dah beratus kali di kata kamu sakit otak ADHD, kali ini nak tuduh orang pulak yer?

Screw kiri kepala kau loose pulak yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle??

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman Hindu kaki kelentong yng tiada amanah
Aku percaya, iblis ini, solat mmg dia tak pernah
Hati dia kotor penuh kuman berkudis bernanah
Hidup bergelumang dosa sana sini tabur fitnah

Dgn cgu Kejora, hari2, dajal ni sumpah seranah
Dia mau bagi, cinta Kejora-Irah hancur musnah
Tapi, cg Kejora pendekar, elak tikam dan panah
Kini, iblis tu terlantar di spital Sultanah Aminah

Malekat bantu Kejora, kasi iblis tu punah ranah
Sbb malaikat pun tahu akan dia punya karenah
Teruk lah nanti, dajjal ini kena seksa dlm tanah
Mmg kat akhirat, dajjal ni tak akan bau Jannah
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Geng najib kenapa asyik menjilat Najib tak renti2? Guna berbagai nama pulak? Tak confident dengan satu nama yer? Ko kpmplex stricken yer?

Sebenarnya kamu ada sakit otak ADHD. Dah banyak kali di beri penerangan sakit otak kau tuh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Aku heran betul, dgn uncle TN iblis hati khaudu
Dia dengki benar bila aku & Irah saling merindu
Bila aku tibai Wak Suman, dia pulak, yg terkedu
Mmg makin sah, TN ini, samaran Suman Hindu
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng najib bukan saja kepala botak tapi dia bongkok hampir berlipat. Dah 70an tahun umur.

Kau asyik mikirkan samaran yer? Kau takda kerja lain dari asyik menyamar pakai nama itu ini ker?

Di masa otak ADHD-resting pun nak menyamar yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle??

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Untuk makluman pembaca2 yang tak selalu masuk sini โ€“

Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan, memantun mantat.

Komen2 nya tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, menghasut bangsa โ€œKelingโ€ dan agama Hindu, anarkis, macam orang gila.

Dia tidak hormatkan langsung pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 di sini. Dia coba sabotaj blog Budin ini yang pro-PH.

Kerana itu semua, dia perlu di balun, di tibai, di bedal. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib ini sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper โ€“ pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit otak yang dinamakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Lihat

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

TN monyet 4:06/4:08/4:09 pm,

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
TN cemburu, pantun Kejora, penuh dgn sensasi
Lihat pantun banyak muka monyet ni pucat lesi
Tetapi si kuli cacai ini, tetap tampil juga beraksi
Sbb duit dedak, dia dah sakau dulu, sbg koleksi

Uncle TN ni, kasi kitorang gelak, tak kering gusi
Dari rupa monyet, dah tukar, jadi rupa babi kasi
Tak malu ker uncle asyik dgn hujah lapok basi?
Olang China cakap, โ€˜haiya ini olang, bila mau siโ€™

Mmg lah uncle ni, jenis tak tahu nak berdiskusi
Otak bangang, bingai, serupa tikus tengok besi
Aku rasa aku tau, sbb apa uncle asyik je emosi
Rasa nya, kotey tu dah lembik, tiada lagi ereksi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama sekarang mengata kote tu dah lembik.

Mana kote nak naik bila di sua lubang bntt dia yang dah 70an tahun tua.

Tak habis2 mengarut memantun mantat memuji diri sendiri, si gila ADHD nih.

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention = wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC, MAIN HANTAM KROMO.

Hyperactivity = moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity = making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS โ€“ BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng najib bukan saja kepala botak tapi dia bongkok hampir berlipat. Dah 70an tahun umur.

Kau asyik mikirkan samaran yer? Kau takda kerja lain dari asyik menyamar pakai nama itu ini ker?

Di masa otak ADHD-resting pun nak menyamar yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi, uncle???

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Hebat tak.. jejaka, Irah punya bakal mempelai?
Dgn pantun jer, si Hindu tua tu abg layan belai
Sedikit demi sedikit, si tua bingai itu abg gulai
Melangkah lah ifrit tu pergi, dgn lemah longlai
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kalau ler burung, sayap dia dah patah terkulai
Bulu banyak tercabut, tinggal le dua tiga helai
Kalau sbg gajah, dia seperti dah putus belalai
Kalau dia lelaki, pelir dah jadi spt pisang salai
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

anonymous
Member
anonymous

Friday, July 19, 2019
We all love Azmin, but surely we love M’sia more – Zaid to IGP…………………………….
We all love Azmin, but surely we love M’sia more – Zaid to IGP: (Malaysiakini) – Former de facto law minister Zaid Ibrahim has advised Inspector-General of Police Abdul Hamid Bador to refrain from making political statements. He told Malaysiakini this when asked to elaborate on his tweet describing the police chief’s remarks on the investigation concerning a

KLite
Guest
KLite

https://www.cbsnews.com/pictures/7-surprising-ways-facial-recognition-is-used/

Mungkin Ketua PDRM boleh cuba pandu test dan try peranti ini.

Hendak seribu daya. Tak hendak seribu dalih…hmmm.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu ingat baca sekali cara2 di internet link itu kamu dah pakar mengenal pasti manusia?

Kamu sekolah mana dulu?

Klite
Guest
Klite

Bekas staff JPN. Knp terasa??

anonymous
Member
anonymous

Cikgu kejora ingatkan Hamid buaya tembaga tapi rupanye hanye mengkarong putus ekor saja…pengalaman ditendang najib jadikan hamid fobia..

Seyupa wak Aotaman Hindu keparat penjilat madey..imgat panglima berani istihar perang dgn peminat anwar…rupanye cicak kubeng…penakut sumpah dan jawab soklan..cakap berdegar2 bagai nak runtoh lamgit tapi jubo berak cair ketakutan..

Wak hindu keparat lari berlindong dlm kain kluangman otak kampongan…harap dapat gandingan mamak penang jon doe ostad palsu kaki temberang ….tapi dua2 dah kena balun..

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 3:41 pm,

Suman Hindu bodoh piang cuba berlagak juah
Tapi dgn cgu Kejora, terus lah dia makan kuah
Kini, dah habis kecut & sentap, dia punya buah
Berlalu pergilah, dgn keadaan tercalar maruah
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 3:41 pm,

KPN bukan buaya tembaga tetapi mengkarong
Jemin serupa cempedak, Madey bubuh sarung
Mmg dlm hal ni, Nuat payah sikit le nak harung
Silap2 gaya, jadi tahun 1998, Nuar kena kurung
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Nuar buat arahan letak jawatan, kat Mt Jemin
Jemin suruh Nuar, tengok muka, dalm cermin
1998 depa dua dituduh berhubungan kelamin
Nampak mmg nak lungkup dah PH ni.. aamin
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Tajuk entry pisting kali ni perkataann PELIk..

Memang ketskaan madey pelik…
Madey angkat sumpah pm bskl ringgit dan ekonomi merudum..

Exco.perak rogol tak di reman..
Edar dan bikin vedeo sekss direman.
Mana jenayah lebih berat?..
Tahanan kpmplen tak diberi.makan..

Wan ji dipukul warden ..penjara ade kaki pukol..

Hamid bador buat kenyataan lawak…

Kesimpolannye Jemin Bebas semburit.. Kalo semburit dgn Jemin balaci madey selamat….

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Najib kata: KEPALA BAPAK KAU.

Bagus sekli Najib, rekakan kata2 yang pling sesuai di guna kpd Geng dia yang blogging pakai bermacam nama.

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman iblis, serang aku, sbb cemburukan Irah
Bila Irah muncul, hati ifrit tu jadi luka berdarah
Namun segala nya, kpd Allah saja ku berserah
Moga2 masa depan cinta kami bersinar cerah
๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ณ

Sakit mati pucuk Suman itu, udah tahap parah
Bila di rumah binl muda dia jadi tak tentu arah
Sangat susah hati nya, kalau bini tayang lurah
Lbh2 lagi kalau bini dia tu, buat manja ghairah
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Tiada lagi kelibat, Suman Hindu dajjal keparat
Tak tahu ler, nasib iblis ini nanti bila di akhirat
Di dunia lagi, Allah dah bagi dia ‘azab yg berat
Kini kat dlm wad spital dia merempat melarat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

RAHMAN PJC

Penjawst awam sumpah buat kerja ikut prosidur dan telusโ€ฆ.

Madey sudah bayangkan melalui kenyataanye Jemin balacinye tak bersalahโ€ฆadekah Hamid berani lawan tokeynye?..

Madey sudah ade rekod buang ketua hakim dan 5 hakim yg tak sebulu dgnnye dlm kes pengharaman umnoโ€ฆ.kes fitnah liwat anwsar tahun 98 dulu konpirasi melibatkan polis dan hakimโ€ฆtarikh tuduhan kes berlaku liwat di tivoli villa milik Nakaruppan pada tarikh tivoli villa blm wujudโ€ฆ..gelojoh nak kenakan anwarโ€ฆhihihiโ€ฆini lah madeyโ€ฆ

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Najib ada rekod mencuri. Bukan sesikit wang – RM2.6 biliun.

Wang rakyat pulak tu.

anonymous
Member
anonymous

Polis blm bersihkan nama baik Jemin 100%….. Kenyataan Hamid kenyataan lawak sahaja…menambahkan persepsi polis dibayangi oleh madey nak llindongi balacinye dan Jemin memang semburiit..kalo Jemin nak bersihkan namanye dari kemelut semburit…Jemin kena desak Hamid Bador hantar vedeo dianalisa oleh pakar luar negara seperti odio nik abduh…tapi Jemin ada brani ker?..tak perlu keluarkan ayat quran untuk buktikan bersih….Jemin sudah tertekan..kecian Jemin yg nak lawan tokey sudah terjerat….

jigit
Member
jigit

Ada tiga keputusan yang dibuat IGP hasil siasatan polis. 1. Vide tersebut adalah tulin. 2. Pengecaman wajah ke atas pelaku (Azmin) adalah negatif 3. Beratus ribu bayaran telah dibuat oleh pemimpin sebuah parti politik untuk mengaib dan memalukan Azmin. Jika sesiapa yang meragui kenyataan IGP tersebut ke atas mana-mana satu atau kesemua dapatan yang dinyatakan, rasa-rasanya boleh mengambil tindakan termasuk membawa perkara ini ke mahkamah. Kepada saya yang tidak kena mengena dengan PKR, pandangan saya adalah seperti berikut. 1. Kalau Pelaku dikenal pasti positive sebagai Azmin sekalipun, perbuatan tersebut boleh dikenakan tindakan undang-undang seperti perbuatan sex diluar tabiie dsbnya. 2.… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Polis tidak sahkan bukan Jemin dalam vedeo….Jemin blm disahkan 100_% bersih… Jika benar Jemin yg semburit dalang tidak patut dihukum kerana telah mendedahkan kejahatan jijik seorang pemimpin kanan…dalang telah selamatkan malaysia.. Jika polis buktikan sah bukan Jemin dalang mestilah dihukum kerana fitnah orang yg baik bertujuan menjatuhkan seorang pemimpin yg baik… Masalahnye ketua polis buat lawak bodoo…adekah Hamid dibayangi oleh madey yg telah awal2 lagi kata Jemin tak bersalah…madey sudah ade rekod seblm ni… Hamid gagal menjaga imej dan integriti polis…kalo hamid nak jada integriti polis hamid hantar vedeo untuk analisa pakar luar negara seblm buat kenyataan….bukan susah pon..odio nik… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon211.

Bro, ini khabar serupa kesah mcm ikan duyung
Dr awal sijemin Mahathir udah tuang kasi payung
Itu Hamid sudah angkat timang2 Mahathir dukung
Ua ingat itu KPN buaya tembaga,rupa2nya mengkarong

anonymous
Member
anonymous

Hahaha ….setuju…Hamif bersni lawan najib saja..

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 3:01 pm,

KPN bukan buaya tembaga tetapi mengkarong
Jemin serupa cempedak, Madey bubuh sarung
Mmg dlm hal ni, Nuat payah sikit le nak harung
Silap2 gaya, jadi tahun 1998, Nuar kena kurung
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Komen Geng Najib ini menghasut.

Aku syorkan Police Cyber Unit kenal pastikan dia, heret ke balai, remand 7 hari, dahtu heret ke mahkamah atas tuduhan mnghasut dsb nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Heran betul dgn badut muka tebal TN babi kasi
Dah kena lanyak rapat, masih juga juah beraksi
Asyik je dibuatnya lawak bodoh tak kering gusi
Naper lak ko tak berani ugut si tua Rahman jpc
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Komen kamu selepas ini menunjukkan kamu gobar, takut di heret ke Balai Polis.

Ko tak berani lawan aku yer? Nak suruh aku lawan orang lain pulak?

Teruk kena balun, tibai, bantai tia hari, tiap kali ko masuk sini yer?

Terima lah your lot in society. Your lot is one that, being shitted day in and day out, rots.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib tak berani pakai nama Geng Najib.

Sebab di balun, di tibai, di bantai tiap kali dia masuk atas nama itu.

Dah beratus kali di kata kamu sakit otak ADHD, kali ini nak tuduh orang pulak yer?

Screw kiri kepala kau loose pulak yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi, uncle????

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Enam pengerusi PKR negeri tampil sokong Anwar………… Hariz Mohd 12:08 tengahari (Dikemaskini 12:30 tengahari) A A……. … Ketika perselisihan antara Presiden PKR, Anwar Ibrahim dan timbalannya Mohamed Azmin Ali, semakain memuncak sekumpulan enam pengerusi negeri parti itu hari ini tampil untuk menyatakan sokongan mereka kepada Anwar. Pada satu sidang akhbar di ibu pejabat parti itu, enam daripada mereka iaitu Johari Abdul (Kedah), Amran Kamarudin (Perlis), Halim Bachik (Melaka), Azan Ismail (Terengganu), Zahir Hassan (Wilayah Persekutuan), dan Mohamad Supardi Md Noor (Kelantan) – mengumumkan pembentukan Majlis Pengerusi Negeri PKR. “Majlis Pengerusi PKR Negeri dalam satu mesyuarat hari ini mengambil ketetapan berikut.… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Hamid baru pegang jawatan sudah pandai buat lawak…bakal jadi raja lawak lepas pencen..

Mula2 Hamid alih perhatian dari pelakon vedeo kpd sudah jumpa siapa dalang…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Komen Geng Najib ini menghasut.

Aku syorkan Police Cyber Unit kenal pastikan dia, heret ke balai, remand 7 hari, dahtu heret ke mahkamah atas tuduhan mnghasut dsb nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Heran betul dgn badut muka tebal TN babi kasi
Dah kena lanyak rapat, masih juga juah beraksi
Asyik je dibuatnya lawak bodoh tak kering gusi
Naper lak ko tak berani ugut si tua Rahman jpc
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Takut kena kenal pasti identiti kamu dn di heret ke mahkamah yer?

Tunggu lah, sampai masa nya kamu akan terima saman dan di heret ke Balai Polis, direman 7 hari, makan nasi bungkus tiap kali, tiap hari.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib tak berani pakai nama Geng Najib.

Sebab di balun, di tibai, di bantai tiap kali dia masuk atas nama itu.

Dah beratus kali di kata kamu sakit otak ADHD, kali ini nak tuduh orang pulak yer?

Screw kiri kepala kau loose pulak yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle??

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

rahman jpc
Guest
rahman jpc

SELAKU PENJAWAT AWAM, IGP WAJIB MELAKSANAKAN TUGAS BERLANDASKAN SUMPAH JAWATAN.

SAPERTI MANA YG D UNGKAPKAN OLIH KETUA HAKIM MAKHAMAH KONSTITUSI (ANWAR USMAN) SEMASA MENGADILI GUAGATAN CAPRES PRABOWO DGN TUJUAN UTK MEMBATALKAN KEMENANGAN PRESIDEN TERPILIH BAPAK JOKO WIDODO – ” DIA HANYA TAAT N TAKUT KPD ALLAH SWT N TIADA SIAPA YG BOLIH MEMPENGARUHI NYA”

IGP SEKARANG PERLU CERMAT DLM MEMBERI KENYATAAN. WARGA SUDAH CUKUP CELIK SEKARANG. SAYA KHUATIR BELIAU AKAN D MASUK KAN K DLM KUMPULAN MANTAN IGP T SRI KHALID D MANA CREDIBILITY NYA MUSNAH KERANA D LIHAT TIDAK MENJALANKAN TUGAS BERTERASKAN SUMPAH JABATAN. WALLAHU’ALLAM.

anonymous
Member
anonymous

Penjawst awam sumpah buat kerja ikit prosidur dan telus….

Madey sudah bayangkan melalui kenyataanye Jemin balacinye tak bersalah…adekah Hamid berani lawan tokeynye?..

Madey sudah ade rekod buang ketua hakim dan 5 hakim yg tak sebulu dgnnye….kes fitnah liwat anwsar tahun 98 dulu konpirasi melibatkan polis dan hakim…tarikh tuduhan kes berlaku liwat di tivoli villa milik Nakaruppan pada tarikh tiboli villa blm wujud…gelojoh nak kenakan anwar…hihihi…ini lah madey…

rahman jpc
Guest
rahman jpc

anwar n azmin serupa n jenis . dua2 tak bolih pakai n wajib bersara drpd politik.

rahman jpc
Guest
rahman jpc

sejenis

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalau ikut Syed OSTB blogger Madey, mengedarkan video Sandakan tak salah kerana nak tolong dedahkan kesalahan jenayah seks luar tabiie yg salah. Jangan shoot the messenger. Itu posting yg lepas seolah OSTB mahu hukumkan Azmin sbg pelaku seks semburit. Posting semalam dah dipadamkan secepat kilat, spt message IGP ini OSTB membersihkan Azmin tetapi spt biasa sasarannya yalah Brader. OSTB adalah pendokong kuat dalam Bersatu yg mahu Madey batalkan konsensus PH supaya peralihan PM kpd Brader digagalkan. Kalau boleh, kedua2 Azmin dan Brader mesti dicantas ASAP. Apakah siasatan akan dilakukan jugak keatas pakatan jahat satu lagi keatas pemimpin teratas Parti politik… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Samalah mcm geng2 engkau yg coverup Najib Klepto, tukar odit report, buat CBT balun duit Najib, jadi bag carrier duit curi Najib, tulis surat kpd CIA mintak tolong campur tangan.

Pakai lembu sailang projek, tok sah cakap. Amacam yang big hangup sangat, projek lembu sangkut kat MOF ke masa time Pak Sheikh?

Semua angkat sumpah jawatan jugak, lol, cuma tak ingat Allah bila complicit dgn Najib Klepto.

Bila pencen perasan bagi komen moral champion. Ada credibility ko?

anonymous
Member
anonymous

Jemin memang layak di singkirkan dan dibersihkan dari PKR…besar kepala…sejak zaman wan Azizah presiden lagi Jemim tak hormat presiden….

Jemin bangsa pentingkan diri sendiri..

Jemin ingkar perintah psrti supaya putuskan hubongan dgn Pas jemin degil masih kekalkan exco pas dlm.pentadbiran selangor..

Jemin aiskrim dlm jamban dia diam jeer..berkelahi dgn ahli keluarga sendiri…ape jenis manusia dia ni?…

Anonymous
Guest
Anonymous

Tidak ada lagi, Suman punya sumpah seranah
Dah habis modal, Hindu tua ini nak buat fitnah
Agaknya, iblis ni, kini kat Hospital Sult Aminah
Tak lama lagi lah tu, dia nak masuk dlm tanah
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

IRAH,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Suman Hindu kena pukulan yg padu & tumpat
Dgn abg, Hindu tua tu, udah tersembam rapat
Nak tunjuk megah, sakit & malu yg iblis tu dpt
Kini dekat wad hospital le Hindu tu merempat
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu utk Irah jer tau..!
Utk Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

IRAH,

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Lega & lapang, tiada lagi Si iblis, Suman Hindu
Tenteram & amanlah, blog Budin, yang syahdu
Kini cinta yg suci murni, mudah lah utk dipadu
Abg ni pun akan lbh tenang utk melepas rindu
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu utk Irah jer tau..!
Utk Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Hari ini Jumaat, abg tidak keje sbb Kedah cuti
Dpt lah berpantun lepas rindu dekat buah hati
Irah bagi abg, lebih berharga dari emas sepeti
Kalau boleh hidup seribu tahun pun abg nanti
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

anonymous
Member
anonymous

Labakman sudah bawak vedeo semburit ke Indonesia untuk dianalisa oleh pakar disana…

Jatuh maruah dan kemaluan pakar malaysia dan Hamid jika pakar indonesia boleh sahkan Jemin ori semburit..

anonymous
Member
anonymous

Respon Jemin kpd kenyataan anwar sebagai presiden PKr amat pelik dan tidak tasional…anwar bukan dedak lemin berambos ato.pon nak pecat Jemin..menapa Jemin dan zuraidah gelabah berok?…

Tak lain tak bukan Jemin tahu dia memang semburit…kalo dia tak semburit dia relaks dan senyum aje…

anonymous
Member
anonymous

Hamid bador buat lawak?edahkan sipa pelakon…persepsi masyarakat- 1. Hamid mungkin kena ikut arahan tokey besar jangan dEdahkan siapa pelakon..pelakon nak dilindongi..madey sudah bayangkannJemin tak bersalah..jemin balaci madey..madey sudah ada rekod seblm ni…Hamid dibayangi oleh madey yg lantik dia sebagainboss polis.. 2..pakar mslaysia bukan pakar sejati Mula2 dilantik olehbmadey Hamid di sanjongi polis yg tidak tunduk kpd tekanan Hamid tak mau hantar vedeo ininke london untuk analisa…odio nik abudih di analisa oleh makmal di london….kalo hantar ke london pecahlah tembelang Jemin.. Integriti polis masih diragui…hasrat hamid mengangkat imej polis dan integriti polis ketaraf polis donia gagal.. Disiplin ketua polis sedang digubal… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Lama juga dulu hal agama abg & dia berbalah
Dikata Islam ni asal dari Hindu dia punya ulah
Ramai yg tibai dia, sebulan lebih dia lari belah
Abg cakap benar ini Irah, sumpah, demi Allah!
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu abg nak kasi kat Irah jer tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Mmg le Irah, Suman hindu tu jahat, busuk hati
Dia fitnah kata abg ini menyamar MurniMelati
Abg dedah kebusukan hati dia barulah dia reti
Kantoi malu, blog ini dia dah tak berani meniti
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu abg nak kasi kat Irah jer tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Suman tu menyerang abg, ada kaitan dgn Irah
Bila cinta abng, Irah balas, dia dengki & marah
Lalu, pelbagai tohmah, fitnah, dia usaha kerah
Namun, dgn kudrat Allah, dia kini derita parah
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

(Bunga2 tu abg nak kasi kat Irah jer tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora ingin tampil di sini mahu bawakan bukti
Nak beritahu, siapa sebenarnya yng busuk hati
Semoga pembaca2 lps ini akan lebih mengerti
Ianya, melibatkan dua ekor makhluk atau entiti

Yg pertama, Wak Suman jahanam si Hindu ceti
Dulu difitnah kata, aku ini nyamar Murni Melati
Tapi ternyata, Murni itu, kekasihnya yang sejati
Aku tala dia Hindu, Murni ler yg bela tak henti2

Yg kedua, si tua lahanat TN moenyet kera duku
Dula dia cakap Irah tu adalah watak rekaan aku
Lps tu kata pula โ€˜padan muka Kejora, Irah pakuโ€™
Ternyata kedua2 entiti itu sasau otak tiga suku
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Rasanya makhluk yg sama jer, itu 2 entiti bebal
Sama tahap jer dua2 sifat kult babi muka tebal
Begitu le juga dgn sifat kalis malu punya kebal
Masih juah megah, walau dilenyek jadi sambal
๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu paria anak haram,

Hang buat lawak Wak, aku gelak spt nak pitam
Awat lah, hang tak serik lagi, teruk aku hentam
Sedar ler Wak, hang tu dah senget mcm ketam
Dah ler mak hang Hindu puki pun legam hitam
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Wak Hindu paria, aku nak tanya, cagha laki-laki!
Awat dgn aku ni, hang dok cembughu & dengki
Awat yg ati hang tu kotoq, penuh kuman & daki
Tok sah jwb โ€˜cagha mak hg punya lubang pukiโ€™!
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Suman gay…

Why donโ€™t you carry on calling me skunk, goon, fucking idiot, son of bitch.. etc as usual..?

Now, Iโ€™m gonna call you that..!!!

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama,

You are a skunk, goon, fucking idiot, son of bitch.. etc as usual.

Nobody else in here is.

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle?

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dah cukup, Pakcik.

Pembaca di sini tidak sebodoh bangang mcm kamu.

Sekali baca, depa dah faham sepenuhnya.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dia nih Anonymous Kah kaahh kaaahhh.

Dah memang betul dia Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Kena balun tiap hari, tak berani pakai nama Geng Najib.

Melainkan sekali dalam sebulan berwarna hitam.

Tiada bulan berwarna biru bagi nya.

Busuk hati, busuk mulut, bulan berwarna biru tak mahu keluar bagi nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kasihan betul dgn TN monyet tua kepala botak
Dulu kecil, kat kandang kambing, mak dia letak
Kini dia dah jadi sawan gila babi memberontak
Cara berhujah jelas dia ni seorang pesakit otak
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Aku heran betul, dgn uncle TN iblis hati khaudu
Dia dengki benar bila aku & Irah saling merindu
Bila aku tibai Wak Suman, dia pulak, yg terkedu
Mmg makin sah, TN ini, samaran Suman Hindu
๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Beruk Tua Geng Najib yang asyik menjilat Najib tak berani pakai nama Geng Najib.

Sebab di balun, di tibai, di bantai tiap kali dia masuk atas nama itu.

Dah beratus kali di kata kamu sakit otak ADHD, kali ini nak tuduh orang pulak yer?

Screw kiri kepala kau loose pulak yer?

Anonymous
Guest
Anonymous

Lagi uncle??

๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚