DI SEBALIK DALANG PEMBIKINAN DAN PENYEBARAN, RAKYAT LEBIH INGIN TAHU KETULENAN SERTA PELAKU VIDEO HAZIQ

Pihak polis dilaporkan telah mengenalpasti dalang di sebalik pembikinan dan penyebaran video seks sejenis yang dikaitkan dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Azmin Ali.

Ketua Polis Negara, Abdul Hamid Bador berkata, siasatan mendapati wujud konspirasi tertentu dalam pembikinan video itu yang bertujuan untuk menjatuhkan seseorang.

“Siasatan kes ini tertumpu kepada dua aspek iaitu kami menyiasat mereka yang terlibat dalam pembikinan video itu dan mereka yang menyebarkan video berkenaan.

“Dalam kes ini, kami mengesan terdapat konspirasi dan pakatan pihak tertentu dalam pembikinan dan penyebaran video seks berkenaan,” katanya sebagaimana dilaporkan media.

Setelah lebih sebulan isu video ini menjadi bualan masyarakat dan setelah salah seorang yang menjadi pelakunya, Haziq Abdullah Abdul Aziz mengakui beliau adalah lelaki dalam tayangan itu dan pasangannya adalah Azmin, pihak polis akhirnya mula memberi bayangan bahawa siasatan mereka sudah menampakkan perkembangannya.

Berdasarkan kenyataan Abdul Hamid, jelas bahawa siasatan polis ialah untuk mengesan dalang di sebalik pembikinan dan mereka menyebarkan video tersebut.

Apa maksud dalang di sebalik pembikinan video itu?

Adakah ia bermaksud mereka yang merakam dan memasang kamera sehingga kejadian itu dapat dirakam atau mereka yang mengedit dan memotong-motong video berkenaan untuk diviralkan di media sosial?

Jika itu yang disiasat, adakah ini bermakna video itu adalah tulen dan asli?

Kenapa dalam hal ini pihak polis tidak mengumumkan siasatan berkenaan sama ada video itu tulen atau sebaliknya?

Adakah dengan dalang di sebalik pembikinan yang disiasat ia bermaksud pelaku dalam video berkenaan adalah benar-benar seperti yang didakwa oleh Haziq?

Sslain itu, pihak polis juga dilaporkan sedang menyiasat mereka yang mengedarkan video itu yang didakwa bertujuan untuk menjatuhkan seseorang.

Isu yang lebih penting di sini sebenarnya ialah bukan tentang penyebaran video itu, tetapi siapakah dua pelakunya yang sebenar?

Kalau yang menyebarkannya disiasat, ditahan dan didakwa di mahkamah, bagaimana dengan pelaku-pelaku yang melakukan hubungan seks sejenis itu yang juga merupakan suatu kesalahan dari segi undang-undang?

Adakah mereka tidak dianggap bersalah atau kesalahannya dinilai lebih kecil berbanding mereka yang menyebarkannya?

Meskipun semua pihak mengalu-alukan hasil siasatan pihak polis, namun di samping dua aspek siasatan yang disebut oleh Abdul Hamid iaitu dalang di sebalik pembikinan dan mereka yang menyebarkannya, rakyat secara umumnya lebih ingin tahu tentang ketulenan dan pelaku-pelaku sebenar dalam tayangan video itu.

Harap-harap pihak polis tidak lupa memberitahu kepada rakyat apa yang benar mengenai perkara tersebut. (Shahbudindotcom 14/07/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 14 July 2019 — 7:54 am

147
Leave a Reply

avatar
9 Comment authors
MAHATHIRVSANWAROthman AhmadAnonymousMUNIRAH MARJONOanonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HANYA MINAT KUASA DAN HARTA….. LIM Kit Siang kebelakangan ini kerap ‘memuji-muji’ Tun Mahathir. Beliau berkata keputusannya untuk bekerjasama dengan Tun Mahathir adalah perlu, semata-mata untuk menghalang Malaysia ‘dirosakkan’ Najib Razak. Boss besar DAP ini juga berkata beliau tidak pernah melabelkan Dr Mahathir sebagai perasuah ketika Mahathir menjadi Perdana Menteri dari 1981 hingga 2003. “Saya tidak pernah kata dia rasuah. Anda boleh lihat melalui semua kenyataan saya. Ia semua dalam rekod,” katanya semasa wawancara eksklusif bersama New Straits Times baru-baru ini. Walau bagaimana pun, portal rasmi DAP iaitu roketkini.com berkata sebaliknya. Pada 24 Februari 2013, Lim Kit Siang telah… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH TAK MINAT SELESAI ISU PEMIMPIN YG BERMASALAH SAMADA MORAL ATAU JENAYAH….YG PENTING JARAH ASET2 NEGARA DAN BUMIPUTRA….. Orang nak tahu Pelakun, bukan Penerbit, Pengarah dan Pengedar Setiap kali ada anugerah filem tahunan, tumpuan media dan peminat hanya kepada anugerah filem terbaik dan pelakun-pelakun terbaik. Begitu juga dengan peminat video politik. Mereka tak minat nak tahu siapa penerbit atau pengarah atau paling tak dipeduli, pengedar. Video politik Semburit di Sandakan pastinya menang anugerah video politik terbaik kerana pelakun utama ngaku, muka begitu jelas, parut diperut nampak, dan berakhir sudah sebuah impian. Pastinya tak menang video kisah MB bantu graduan nak… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI/ MUNAFIK MELAYU TAK KISAH DGN ARAK….. Pemuda wakili penduduk bantah jualan arak …… Pemuda PAS Kawasan Bangi bersama Persatuan Penduduk Bandar Baru Bangi (Bangiku) dan Masjid Hasanah telah membuat bantahan terhadap penjualan arak di premis perniagaan, di sini. Bantahan atas jualan secara terbuka diajukan dengan serahan surat bantahan kepada pihak KK Super Mart Seksyen 7 dan Pasaraya TSK Segar Seksyen 8 Bandar Baru Bangi. Ketua Pemuda PAS Bangi, Khairul Nadzir Hilmi berkata, bantahan itu adalah kerana ia berada dalam kawasan majoriti Muslim dan penjualan arak secara terbuka dianggap tidak menghormati sensitiviti ummat Islam. “Keduanya, kami ingin membela pekerja… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

ELOK LA TU WAHABI/IKRAM KENA BELASAH …BIAR SEDAR DIRI SIKIT……MASUK PENJARA PUN SEKEJAP JE…PH ON TOP OF THE LAW…… (VIDEO) Saya dipukul di penjara oleh ‘budak cakap kelantan, berpakaian warden’ – Wan Ji Penceramah bebas, Wan Ji Wan Husin mendakwa beliau dipukul oleh seorang lelaki berpakaian warden yang bercakap dalam dialek kelantan ketika di penjara tempoh hari. ” Ada seorang budak cakap kelantan, pakai baju warden, dia tanya “Demo namo gapo?”, cakap Kelantan. (saya jawab:) Wan Ji. “Buka spek“. Bila buka sahaja cermin mata, BAM BAM BAM! Tiga kali dia bagi (penumbuk).” – Wan Ji Wan Husin Tambah Wan Ji… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KACANG LUPA KULIT …….. …. Diserang netizen, FB tutup ruang review restoran Chef Wan…… Facebook, 14 Julai: Berang dengan kritikan Chef Wan terhadap orang Felda, netizen telah menyerang laman facebook “De.Wan 1958 by Chef Wan” , restoran milik chef selebriti itu. Netizen memberikan rating 1 bintang dan memberikan review bertubi-tubi kepada laman tersebut sehinggakan facebook terpaksa menutup ruangan ‘review’nya. WhatsApp Image 2019-07-14 at 3.23.37 PM.jpeg Hasil pemerhatian Buletin TTKM di ruangan review tersebut, sejak 24 jam yang lepas, hampir kesemuanya melepaskan rasa tidak puas hati terhadap Chef Wan dengan memberikan kritikan yang pedas dan lucu. Berikut merupakan beberapa komen terpilih:… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI TETAP KERAS DENGAN AGENDA MEREKA…. PROMOSI BESAR-BESARAN LIM KIT SIANG OLEH NST Terkejut melihat NST memberikan lima muka khas kepada taiko DAP, Lim Kit Siang, hari ini, dari muka depannya ke muka 2, muka 3, muka 4 dan muka 5. Inilah adat dunia: Waktu DAP menjadi pembangkang NST antara yang lantang mengkritik DAP, tetapi kini bila DAP berkuasa ruang luas diberi kepadanya. Antara petikan-petikan menarik kenyataan Lim Kit Siang: (1) Tidak menjangka PH akan menang dalam PRU 14: “If you had asked me on the morning of May 9 (2018) whether there would be a change of government… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI ADA AGENDA SEMBUNYI…… Lim Kit Siang Nyanyuk Lagi Bila Dakwa Beliau Tidak Pernah Kata Tun Dr Mahathir Korup Tahun 2010 dalam Sidang Parlimen, Lim Kit Siang dengan lantang berkata Tun Dr Mahathir Mohamad adalah seorang yang korupsi dengan memberi tiga huruf KKN untuk menunjukkan cara pentadbiran PM4 sebagai Kronisme, Korupsi dan Nepotisme. Kenyataan tersebut dibuat semasa Lim Kit Siang mencelah perbahasan Mukhriz Mahathir yang ketika itu menjadi Timbalan Menteri MITI. Tonton video do bawah: Kedua, baca juga buku tulisan Kit Siang bertajuk ‘BMF: The Scandal of Scandals’ dengan ‘Time Bombs in Malaysia’ di mana beliau ada menyebut Tun… Read more »

MUNIRAH MARJONO
Guest
MUNIRAH MARJONO

Sejak akhir2 ni Kejora tlah tewas telentang
Pantunnya hambar tak menarik lg utk dibaca
Pilihan katanya bercempera lintang pukang
Jelas tergambar air matanya mulai berkaca

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora dalam keadaan biol kebingungan, menggelupur terjerit-jerit membabi buta serkap jarang menuduh konon2nya ‘Munirah Marjono’ itu samaran saya. Kecian kan kan kan……??

Walau apapun, yg guna nama ini saya ucapkan tahniah. Saya fikir saya tahu siapa.

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:49 pm,

Tak usah nak berdalih lah, Suman Hindu sialan
Aku ini bukan baru kenal kau punya kebathilan
Mmg hal Mekcy & Irah, nko asyik buat pukulan
Siapa yg akan ngaku kalau berak tengah jalan?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:18 pm,

Tak usah nak berdalih lah, Suman Hindu sialan
Aku ini bukan baru kenal kau punya kebathilan
Mmg hal Mekcy & Irah, nko asyik buat pukulan
Siapa yg akan ngaku kalau berak tengah jalan?
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

ENGLISH LESSON FOR KEJORA: You’ve been relentlessly putting words into my mouth that ‘I’m a hindu’ without just cause. One should never ever blindly follows or accepts any accusation without a ‘daleel’ or evidence that construes to be seen as ‘fitnah’ or wilful evil defamation with intent to demonize others. Look gay boy, you’re throwing stones at me while living in glass house. Your PANTAToon is an EMBARASSMENT to the beauty & artistry of our unique Malay pantun. The poor & bad presentation of your Ugly PANTAToon speaks itself. Your hypocrisy that intends to discredit the opponent’s argument. You’re a… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 7:55 pm,

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Suman Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hang dok meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?
————————–‘—————————————————–

TUU DIA…..Kejora dah tunjukkan latar belakamg & keperibadiaan sebenar dirinya.

Terima kasih & tahniah……!!

anonymous
Member
anonymous

Aku setuju dgn cakap wak hindu sekarang tak sesuai currency pegging…tapi mana pegi bijak dan hebat madey dah lebihv1 tahun tak boleh pulihkan ringgit dan ekonomi?…madey dah hilang bisanye…setuju tak wak?

anonymous
Member
anonymous

Wak suman hindu blm sahkan dia percaya Neraka dan takut Neraka..kalo percaya dan takut neraka wak tentu takut subahat sokng madey fitnah anwar liwat…dosa besar ni…tuhan tak ampun dosa dgn manusia…wak kena mintak maaf dgn nuar dulu wak..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anus 7:44 pm….

Kalau tak tumbuh tak melata. Brader Al ketika perbicaraan mahkamah, bermati-matian mengelak berada dalam kandang orang bersalah. 2X dia didapati bersalah dan dipenjarakan bertahun-tahun atas kesalahamn jenayah yg sama. Jika dia tak bersalah, kenapa dia tak tuntut & saman kerajaan membersihksn maruah & namanya…..?? Kenapa pulak hanya mengharapkan Tun M memohon keampunan YDPA saja….??

Dan kau pula, atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:14 pm,

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Suman Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Dari kenyataan Hamid seolah2: telah mengesahkan Jemin memang sah pelakon dalam vedeo….habis lah Jemin aiskrim…

Anonymous
Guest
Anonymous

Sblm Kejora masuk, kat blog, Suman lah johan
Kemain riak dia dabik dada tunjuk kemegahan
Tapi sekerang, dia jadi badut bahan belasahan
Setiap hari meraung, airmata nya berlimpahan
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu, tarikh keaktifan seks, udah pupus
Kalau orng pempuan dikatakan sbg menopos
Ini dia lelaki, kebiasaa org kata, pelir mampos
Elok jer burit bini Wak tu buat sewa pakai pos
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:19 pm,

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Suman Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hang dok meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?
————————–‘—————————————————–

TUU DIA…..Kejora dah tunjukkan latar belakamg & keperibadiaan sebenar dirinya.

Terima kasih & tahniah……!!

anonymous
Member
anonymous

oni komen TN keling mabok todi…

Bohong semua nya.

Mana ada “Beliau (Anwar) berkata demikian ketika berucap pada Majlis
Makan Malam di Dewan SJKC San Yuk, Kampung Kenanga, Rawang, baru-baru ini”?

Memang TN keling mabok todi..
Ini bukan ucapan anwar seblm pru 14… Ini ucapan anwar seblm.pru 13…

No mesti dimenangkan pru15 untuk tangkap dan siasat madey…

Dari mana madey dapat wang yg banyak beli berjota saham palace of golden horse beli saham syarikat Jet..beli berjota saham the loaf dan bina mahligai di sri kembangan…siasat jugak bail out syarikat kapal Anak madey 1 billion dgn wang petronas…siasat kenapa bail out maju holdings dgn wang Tabong Haji…

anonymous
Member
anonymous

Tak mustahil dalang vedeo sandakan madey sendiri untuk tekan Jemin supaya Jemin tak mungkir janji serah jawatan pm kpd boboi selepas sepenggal Jemin jadi pm…

Boboi diperlukan untuk jaga empayar perniagaan anak branak dan kroni madey…

anonymous
Member
anonymous

Wak Suman Hindu bongok…..
Madey dan kroni berpisah tiada….madey nak jual plus yg ontong kpd kroni dia maju holding…ko asyik kena kencing dgn madey..

Anak branak madey dan kroni boleh tumpang kayer dgn beli saham maju holding kroni madey

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Jahat berhati kaudunya engkau, anus 6:16 pm…..!!

anonymous
Member
anonymous

Wak Suman Hindu bongok…maju holdings kroni madey…20 tahun dulu madey sudah selamatkan maju holdings….sekarang peluang madey kayerkan maju holding dan anak branak madey.. Bukan kali pertama Tabung Haji ‘selamatkan’ syarikat bermasalah1 MAY, 2015 BY NASIONALIS TIADA KOMEN thbldg Lembaga Tabung Haji berdepan kritikan beberapa hari ini susulan pembelian tanah bernilai ratusan juta ringgit dengan 1Malaysia Development Berhad (1MDB), yang dilihat pengkritik satu usaha menyelamatkan syarikat pelaburan negara yang menanggung hutang itu. Namun, ia bukan kali pertama Tabung Haji, yang memegang amanah menyimpan dana bagi jemaah haji untuk beribadat di Mekah, kelihatan seperti disalah guna bagi menolong syarikat bermasalah. Pada 1998,… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Wak hindu bangga…… THE BRILLIANT TUN M SCHOOLED THE WORLD PUTRAJAYA: The International Monetary Fund (IMF) said Dr. Mahathir’s approach to peg the ringgit in dealing with the 1997/98 Asian financial crisis was the CORRECT MOVE. Langkah 20 tahun lalu sudah jadi sejarah….Anwar setuju tawaran IMF untuk sekat kroni dan anak branak madey….peraturan IMF sangat ketat….madey nak lindongi kroni dan anak branak madey..kalo terima IMF madey tak boleh bail out syarikat kapal anak madey.. Russia dan korea selatan telah buktikan kejayaan ekonomi selepas terima IMF.. Ringgit jatuh teruk selepas madey angkat sumpah pm hingga sekarang…ape madey buat? Kenape madey tak… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Russia & Korea Selatan ambil bertahun-tahun lamanya, tapi MM (Mahathir Malaysia) cuma ambil setahun saja untuk pulihkan kewangan negara ketika itu.

Sekali air bah, sekali pantai berubah – lain ulu lain parang. Keadaan semasa tidak sesuai untuk currency pegging. Tun M amat bijak untuk menyesuai/adapt to change.

Kau masih memfitnah tanpa asas kukuh menuduh aku sebagai hindu. Akan ku tuntut engkau di akhirat kelak. Sebaliknya engkau gayboy sebab engkau sendiri dedahkan diri sendiri tiap2 malam di bulan puasa 2018,

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Suman keparat ni percaya ke akhirat..?

Huerrgghhh.. ptuiihhh…!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Suman Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

anonymous
Member
anonymous

Ko blm sahkan ko percaya Neraka dan takut Neraka..kalo percaya dan takut neraka ko tentu takut subahat sokng madey fitnah anwar liwat…dosa besar ni…tuhan tak ampun dosa dgn manusia…ko kena mintak maaf dgn nuar dulu wak..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

anus 7:40 pm….

Kalau tak tumbuh tak melata. Brader Al ketika perbicaraan mahkamah, bermati-matian mengelak berada dalam kandang orang bersalah. 2X dia didapati bersalah dan dipenjarakan bertahun-tahun atas kesalahamn jenayah yg sama. Jika dia tak bersalah, kenapa dia tak tuntut & saman kerajaan membersihksn maruah & namanya…..?? Kenapa pulak hanya mengharapkan Tun M memohon keampunan YDPA saja….??

Dan kau pula, atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:22 pm,

Vaanakam,

Yitu ada muruyan lagi ka..?
Mase ada muruyan juga ya..!
Suda mingaku Hindu juga ya..!

😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩👺👿👹
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Hamid kurang prefessional?…rakyat nak tahu pelakon yg dikatakan Jemin dan Haziq tu ori ato palsu…dalang perkara kedua….Hamid nak pusing perhatian rakyat…

Anonymous
Guest
Anonymous

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Ugly old dwarf Suman, claims himself to be tall
Kejora, had many times, hit his head to the wall
And quiet frequent, on the floor, old Suman fall
Badly injured..he can’t walk properly, just crawl

This bloody skunk many times got into blunder
He can’t endure my ‘pantun’ hitting like thunder
That’s why, he had ran away last night I wonder
It seems that, this coward goon, now surrender
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Wow.. Cgu Kejora, berpantun bahasa Inggeris
Ini jauh lbh bisa dari tikaman mengguna keris
Suman tua, pasti berasa hatinya pedih terhiris
Basah lagi lah tilam, dia terkucil pampers tiris
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon Manglish kekampungan……!!
Dah ler tak ada isi, bahasa pulak compang camping sembrono asal boleh.

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang tak tau malu ka, Suman Hindu kera duku
Meghata2 dah benjoi, kepala hang tu aku luku
Peliaq hang mampoih pun tak mau nak ngaku
Bughit bini muda hang tu, sewa mai la kat aku
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak Wak,

HA HA HA
HO HO HO
HI HI HI..

😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:25 pm,

Vaanakam,

Yitu ada muruyan lagi ka..?
Mase ada muruyan juga ya..!
Suda mingaku Hindu juga ya..!

😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩👺👿👹
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Hari ni, abg perang dgn Suman Hindu tua lapok
Si tua tu dah pecah berkecai jadi mcm keropok
Nasib dia sama, masa dia & Macy abg hempok
Abg carutkan dia, spt abg carut, si Macy bapok
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

(Bunga2 tu abg nak kasi Irah jer tau..!
Utk Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq,,😂)

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Irah, kalu boleh, dinda jgn masuk lagi sekarang
Kat blog ini, sdg agak panas sengit ada perang
Ini keje si Suman Hindu & the gang memerang
Depa menyamar jadi Irah, diguna tektik curang
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon Manglish kekampungan……!!
Dah ler tak ada isi, bahasa pulak compang camping sembrono asal boleh. Inilah dia professor yg meracau-merungut pasal nasi lemak dia tak laku, semuanya busuk & basi.

Alahai gay boy,
Tak malu ker hari2 blow job & blowing your trumoet that you’re handsome, smart & brilliant…..?? SRP lulus tak professor….??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang tak tau malu ka, Suman Hindu kera duku
Meghata2 dah benjoi, kepala hang tu aku luku
Peliaq hang mampoih pun tak mau nak ngaku
Bughit bini muda hang tu, sewa mai la kat aku
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

HA HA HA
HO HO HO
HI HI HI..

😂😂😂😂😂😂

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

BERSATU Ditubuh Dari Idea Lim Kit Siang? Pendedahan Datuk Seri Najib Tun Razak bahawa BERSATU ditubuh atas cadangan Lim Kit Siang suatu yang mengemparkan, kata Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah. Tegas beliau, maka ini dengan sendiri membuktikan BERSATU dijadikan alat oleh Dap bagi menghancur dan menjatuhkan kuasa Melayu Islam di Malaysia. “Dap mengambil kesempatan atas dendam Tun Mahathir pada UMNO dan Najib Razak untuk jayakan agenda Dap. Dap berjaya. “Justeru, saya tidak berkeyakinan BERSATU mampu pertahankan kedudukan Islam, Melayu dan Bumiputra dalam negara ini,” katanya dalam kenyataan hari ini. Jelasnya, lihatlah lebih setahun Kerajaan Pakatan Harapan… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4:31 takder punch line, mendatar syok xendiri – Sorry beb, ‘0’ ha.

Next pls.

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

10 September 2014, Wan Ji mengaku tidak bersalah menerbitkan perkataan menghina Sultan Sharafuddin Idris Shah termasuk membabitkan isu agama dalam akaun Facebook wanji.attaaduddi… 9 April 2018, Hakim Mahkamah Sesyen Shah Alam, Mohd Sabri Ismail menjatuhkan hukuman sembilan bulan penjara selepas didapati bersalah terhadap pertuduhan itu… 9 Julai 2019, Mahkamah Tinggi Shah Alam menolak rayuan terhadap sabitan dan hukuman sembilan bulan penjara kerana menerbitkan perkataan menghasut terhadap Sultan Selangor, tujuh tahun lalu… Apa kesalahan Wan Ji? Wan Ji Wan Hussin di dakwa mengikut Seksyen 4(1) Akta Hasutan 1948 yang membawa hukuman denda maksimum RM5,000 atau penjara maksimum 3 tahun atau kedua-duanya… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4:27 juga takder punch line, mendatar syok xendiri – Sorry beb, ‘0’ ha.

Next pls.

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

Hari ini, Lim Kit Siang menyarankan agar DPP merujuk kembali kepada Manifesto PH tentang Malaysia Baharu bagi mengelakkan kes seperti Wan Ji yang ditangkap di bawah Akta Hasutan berulang. Pertama, wujud lagikah Manifesto PH? Bukankah ianya sudah dibakul sampahkan? 5 hari lepas, selepas setahun lebih Manifesto berkenaan dilancarkan, barulah Kerajaan PH terhegeh-hegeh mahu menubuhkan Jawatan Kuasa Khas. Kedua, manifesto lebih tinggi dari Undang-Undang Negara? Tugas hakim dan DPP adalah untuk mengikut dan melaksana apa yang termaktub dalam Perlembagaan dan Undang-Undang Negara. Kalaulah DPP nak rujuk manifesto, mereka pun akan pening, sebab janji mansuh Akta Hasutan dalam manifesto itu pun belum… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4:16 langsung takder punch line, mendatar syok xendiri – Sorry beb, ‘0’ ha.

Next pls.

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

It certainly looks to us like Tun Dr Mahathir is changing his mind or has changed his mind. Judging from what Mukhriz has been saying lately, Tun Dr Mahathir is preparing the groundwork to ditch Azmin. I think he has already realized that having a confirmed gay or bisexual as his successor would not be feasible in Malaysia especially after events at the Felda gathering. It will also destroy his only viable argument against Anwar. Over the next few months, we can expect him to push for Mukhriz more aggressively or Muhyiddin as a stopgap measure provided they can strike… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

4:12 Punch line merepek meraban buang masa ntah aper2, hambar syok xendiri – Sorry beb, ‘0’ ha.

Next pls.

MUNIRAH MARJONO
Guest
MUNIRAH MARJONO

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Ngopo Kejora sampeyan njaluk nyisihaken?
Nyalahke wong bukti sing ora dilempiein
Aku ora osman nanging ngimpi Irah putri
Saiki kita padha dadi mungsuh ora kekasih
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Maafin ye kang, Irah undur diri dari akang……
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
ermmm, bunga2 dan love ni Irah nak bagi kat….
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 4:11 pm,

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Dek terlalu dengki, ko sudah jadi, tak tentu arah
Mmg berat org yg dikuasai oleh dengki amarah
Mlm tadi kau nyamar Mekcy kini tukar Munirah
Tapi, ko kantoi, bukan begitu bahasanya si Irah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Woi Suman Hindu, mmg kau busuk punya kaki!
Naper bila Irah cinta aku, ko cemburu & dengki
Marah, sbb tak daya layan bini nko punya puki?
Kalau tak puas hati, buat ler ‘deal’ secara lelaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora is handsome as well as smart & brilliant
To find a person like him, it’s only 1, in a million
But Suman with long head resembling an alien
He use to shift character like just a chameleon
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon Manglish kekampungan……!!
Dah ler tak ada isi, bahasa pulak compang camping sembrono asal boleh. Inilah dia professor yg meracau-merungut pasal nasi lemak dia tak laku, semuanya busuk & basi.

Alahai gay boy,
Tak malu ker hari2 blow job & blowing your trumoet that you’re handsome, smart & brilliant…..?? SRP lulus tak professor….??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang tak tau malu ka, Suman Hindu kera duku
Meghata2 dah benjoi, kepala hang tu aku luku
Peliaq hang mampoih pun tak mau nak ngaku
Bughit bini muda hang tu, sewa mai la kat aku
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Lupa lak Wak,

HA HA HA
HO HO HO
HI HI HI..

😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:43 pm,

Vaanakam,

Yitu ada muruyan lagi ka..?
Mase ada muruyan juga ya..!
Suda mingaku Hindu juga ya..!

😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩👺👿👹
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

Apabila Menteri Hal Ehwal Semburit maaf … Ekonomi, Azmin Ali ditanya kenapa Khazanah jual pelaburan mereka di Arab Saudi yang untung tiap-tiap tahun kepada syarikat milik TS Syed Mokhtar dengan harga RM290 juta, Min bagi alasan,
Kerana Khazanah mahu tumpukan perhatian mereka kepada pelaburan domestik.
Namun baru satu minggu dahulu, Khazanah umumkan mereka akan memperluaskan pelaburan mereka di Amerika Syarikat. Sejak bila Amerika Syarikat dianggap sebagai domestik?

Kesimpulannya, spin Menteri Ekonomi kurang lebih seperti bontot ayam. Tempat keluarnya najis. Dibasuh, digoreng dimakan jua.

💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora
Guest
💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Sebut biar betol!!!!!!

ikut Mek na,

ok……..SEBUT!!!!!

CROOOOOTTTTT…….CROOOOOOTTTTTTTTT!!!!!!!

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora
Guest
💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷msil
ABE,meh la cepat!
Lube jubo Mek doh kemuk-kemuk nih
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora
Guest
💘❤💓💕mekcy kekasih Kejora

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Abang.mailah kote Abang Mek nak urut
Walaupun kote abang kocik berkerut
Mek tak kesah janji ditujah bunyi croottt..crooott
Mek memang tau sangat,kote abang tu penuh berparut
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 4:04/4:06 pm,

Dek terlalu dengki, ko sudah jadi, tak tentu arah
Mmg berat org yg dikuasai oleh dengki amarah
Ko balik nyamar Mekcy, sblm ini, guna Munirah
Sian ko Wak Hindu biawak, jiwa dah luka parah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Woi Suman Hindu, mmg kau busuk punya kaki!
Naper bila Irah cinta aku, ko cemburu & dengki
Marah, sbb tak daya layan bini nko punya puki?
Kalau tak puas hati, buat ler ‘deal’ secara lelaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora is handsome as well as smart & brilliant
To find a person like him, it’s only 1, in a million
But Suman with long head resembling an alien
He use to shift character like just a chameleon
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaaahhh kaaaaaahhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus & Yg Sewaktu Dengannya foolishly asked, “Ape dah jadi dgn madey”…..?? ———————————————————————————- THE BRILLIANT TUN M SCHOOLED THE WORLD PUTRAJAYA: The International Monetary Fund (IMF) said Dr. Mahathir’s approach to peg the ringgit in dealing with the 1997/98 Asian financial crisis was the CORRECT MOVE. With hindsight, we have to recognise the good performance of the economy. Mahathir was right,” said the fund’s managing director Horst Kohler, referring to the decision in September 1998 by Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad in the aftermath of the currency crash. The introduction of the peg and the variety of capital… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Awat ni Hindu tua, hang dah meraban meroyan
Aghi ni telanjang boge ka kena londeh pakaian
Hang ni, dengki dgn org lain punya kepandaian
Mmg patut, mcm ini saja la, hang kena dilayan!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Biaq pi la, hang ada banglo, aku ni ada bangsai
Tapi dgn aku awat yang hang suka caghi pasai
Nak jadi hero, tak padan, putih habih dah misai
Kalu nak peghang, hang sedia la, gheta perisai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila hang tengok, org lain lebih, hang ni dengki
Mmg, hati hang tuu kotoq, penuh dgn taik daki
Padan sangat lah tu, hang ini, aku caghut maki
Butoh pak hang.. mak hang punya lubang puki
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Anonymous
Guest
Anonymous

Tadi hang tak masuk mai aku jadi tak tenteram
La ni, lega betui, puaih, aku buleh lepaih geram
Syok la, aku dpt tibai hang, Hindu keling karam
Bagi hang tau sikit no, Hindu paria anak haram
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hang dok meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?
————————–‘—————————————————–

TUU DIA…..Kejora dah tunjukkan latar belakamg & keperibadiaan sebenar dirinya.

Terima kasih & tahniah……!!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dia tahu, tapi buat2 tak tahu, hati dia busuk, bro.

Najib Al Jibo failed him miserably. He did not produce anything worth mentioning by IMF, but got publicized as the worst Kleptocrat in the world.

We have to continue to wreck and shit his endless scheming, twisting and spinning of untruths. Nothing more, nothing less. Whack and shit him each and every time he tries to cast aspersions on the integrity of Malaysia’s renown statesman.

And throw Al Jibo to the dogs. Even his father menggelisah roh nya nak keluar, tempelling muka anak nya membusukkan nama Malaysia.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Anus 3:52, 3:53, 3:54….

Tak malu ker hari2 buat kerja blow job & blowing your trumpet…..??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 4:16 pm,

Vaanakam,

Yitu ada muruyan lagi ka..?
Mase ada muruyan juga ya..!
Suda mingaku Hindu juga ya..!

😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩👺👿👹
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

SICARIO NARCOS
Guest
SICARIO NARCOS

Tun Dr Mahathir Mohamad adalah individu yang paling takut bila Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri. “Sebab apa Mahathir takut kalau saya jadi Perdana Menteri? Sebabnya, beliau takut segala keuntungan berpuluh-puluh bilion yang diperolehi keluarganya selama ini akan terhapus.” “Buktinya kita dapat lihat dengan jelas, kontrak Petronas telah dibolot oleh Kencana Petroleum milik anak beliau, Mokhzani.” “Mirzan pula membeli syarikat arak dari Filipina, San Miguel dengan harga RM2.9 bilion dan setelah mengaut keuntungan berlipat ganda dari syarikat arak tersebut, beliau beli pula Esso Malaysia dengan harga RM1.7 bilion, lalu ditukar namanya kepada Petron,” kata Anwar Ibrahim lagi. Beliau berkata demikian ketika… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bohong semua nya.

Mana ada “Beliau (Anwar) berkata demikian ketika berucap pada Majlis Makan Malam di Dewan SJKC San Yuk, Kampung Kenanga, Rawang, baru-baru ini”?

PH dah menang jadi gomen sejak setahun lalu. Mana ada Anwar cakap begitu “baru-baru ini”?

Punca maklumat pun tak kasi. Link internet bagi nya juga tak beri.

Mengarut.

MUNIRAH MARJONO
Guest
MUNIRAH MARJONO

Kisah iki wis bosen kang Kejora!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 4:23 pm,

Dek terlalu dengki, ko sudah jadi tak tentu arah
Mmg berat org yg dikuasai oleh dengki amarah
Mlm tadi kau nyamar Mekcy kini tukar Munirah
Tapi, ko kantoi, bukan begitu bahasanya si Irah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Woi Suman Hindu, mmg kau busuk punya kaki!
Naper bila Irah cinta aku, ko cemburu & dengki
Marah, sbb tak daya layan bini nko punya puki?
Kalau tak puas hati, buat ler ‘deal’ secara lelaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora is handsome as well as smart & brilliant
To find a person like him, it’s only 1, in a million
But Suman with long head resembling an alien
He use to shift character like just a chameleon
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora Anus dalam terkedu & kesipuan hanya mampu mencarut kotor dgn kata2 kesat biadab yg ngaku2 jaguh PANTAToon, Manglish Kampungan, ciku, professor, he..he..he..tengok tuu…… “Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni, Seman Hindu???” “Tak pun, hang mengaghut pala butoh pak hang!!!” “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh” ————————————————————————— ENGLISH LESSON FOR KEJORA: You’ve been relentlessly putting words into my mouth that ‘I’m a hindu’ without just cause. One should never ever blindly follows or accepts any accusation without a ‘daleel’ or evidence that construes to be seen as ‘fitnah’ or wilful evil defamation with intent to demonize others. Look gay… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?

Awat hang tak pakai dah nama Mekcy ka, Munirah ka, Melati ka, Anonymous ka…??

Kepala butoh pak hang!!!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Awat ni Hindu tua, hang dah meraban meroyan
Aghi ni telanjang boge ka kena londeh pakaian
Hang ni, dengki dgn org lain punya kepandaian
Mmg patut, mcm ini saja la, hang kena dilayan!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Biaq pi la, hang ada banglo, aku ni ada bangsai
Tapi dgn aku awat yang hang suka caghi pasai
Nak jadi hero, tak padan, putih habih dah misai
Kalu nak peghang, hang sedia la, gheta perisai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila hang tengok, org lain lebih, hang ni dengki
Mmg, hati hang tuu kotoq, penuh dgn taik daki
Padan sangat lah tu, hang ini, aku caghut maki
Butoh pak hang.. mak hang punya lubang puki
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Anonymous
Guest
Anonymous

Tadi hang tak masuk mai aku jadi tak tenteram
La ni, lega betui, puaih, aku buleh lepaih geram
Syok la, aku dpt tibai hang, Hindu keling karam
Bagi hang tau sikit no, Hindu paria anak haram
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora Anus berada dalam kesengsaraan, terkedu & kesipuan hanya mampu mencarut kotor dgn kata2 kesat biadab yg ngaku2 jaguh PANTAToon, Manglish Kampungan, ciku, professor, he..he..he..tengok tuu……

“Hang meghapu lubang puki mak hang apa ni, Seman Hindu???”
“Tak pun, hang mengaghut pala butoh pak hang!!!”
“Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh”

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 5:31 pm,

Vaanakam,

Yitu ada muruyan lagi ka..?
Mase ada muruyan juga ya..!
Suda mingaku Hindu juga ya..!

😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩😈👹👺👿💩👺👿👹
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hang dok meghapu lubang puki mak hang apa ni Hindu paria anak haram?
Kepala butoh pak hang!!!
————————–‘—————————————————–

TUU DIA…..Kejora dah tunjukkan latar belakamg & keperibadiaan sebenar dirinya.

Terima kasih & tahniah……!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Kesian ler si tua mubaligh Hindu punya agama
Dia masih lagi meroyan merapu, kat entri lama
Nama Suman, di sana tu, masih lagi menjelma
Tapi sini, mahu kenakan aku diguna lain nama
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Irah mesti best tengok hari ni punya sandiwara
Nak tergelak pun ada, Hindu ini, punya angkara
Si tua Hindu nak kenakan abg tidak jumpa cara
Lalu, dia menyamar, si iblis ini serupa dgn kera
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Hilang dah, Seman peliaq mampoih hati busuk
Dekat entri sblm ini, dia dok kelupoq, teghasuk
Sini anak haram tu teghuih tak beghani masuk
Ghasa nya ifrit ni tak mai teghuih sampai esok
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Alhamdulillah, MUNIRAH percaya bahawa Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama di sini ada penyakit otak ADHD.

Penerangan2 penyakit itu akan dikeluarkan lagi berikut ini, dengan tujuan supaya GN sedar dia sakit, moga2 voluntarily admit himself to a mental institution to get full, regular and regimented treatment, and not make a nuisance of himself in here.

Bila baik, dia boleh blogging lagi di sini, with decorum and decency, minus the personal attacks, rude words, vulgarities of many kinds. InshaAllah, ameen3, ya Rabbal ‘alamin.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Untuk makluman pembaca2 yang tak selalu masuk sini –

Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Anonymous kah3 dan anonymous huruf kecil a, tak renti2 menulis macam2 karutan, memantun mantat.

Komen2 nya tidak mengikut tajuk, asyik mengarut, cakap pasal hal2 yang takda kaitan dengan blog pos langsung, anarkis, maacm orang gila.

Dia tidak hormatkan pemunya blog, tidak hormatkan pembaca2 sekelian. Dia coba sabotaj blog Budin ini yang pro-PH.

Oleh itu, dia perlu di balun, di tibai, di bedal. Dengan itu kita juga boleh dapat fun and entertainment on and out of him.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dia sebenarnya orang gila, otak nya sentiasa aktif, hyper – pagi, petang, siang, malam. Dia ada penyakit gila yang di namakan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Lihat

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Dia tak ada functioning or development dalam perwatakan nya. Hanya destruction. Self-destruction. Melainkan berubat, masuk Hospital Sakit Gila.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized – contoh nya, BLOGGING TAK IKUT TOPIC.

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; Or excessively fidgets, or talks. Jadi, PENUH KOMEN DIA DI SINI DI ATAS BERBAGAI NAMA, MENJAWAB KOMEN2 SENDIRI MENGGUNA NAMA2 LAIN.

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. E.g MEMBUAT PERSONAL ATTACKS – BILA BUAT DEMIKIAN, DIA DI CARUT SE CARUT2 NYA.

Anonymous
Guest
Anonymous

Naper kat aku ini, uncle TN mau buat kecaman?
Sdgkan dekat uncle aku tak pun buat terkaman
Hati uncle ini pun busuk, mcm.diserang kuman
Jgn2 uncle ini pun sama juga samaran Suman?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Uncle TN ni, kasi kitorang gelak, tak kering gusi
Dari rupa monyet, dah tukar, jadi rupa babi kasi
Tak malu ker uncle asyik dgn hujah lapok basi?
Olang China cakap, ‘haiya ini olang, bila mau si’
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Lupa lak uncle,

HA HA HA
HO HO HO
HI HI HI..

😂😂😂😂😂😂

MUNIRAH
Guest
MUNIRAH

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Udah lah abang, abang memang kaki mencarut
Dari dulu hingga kini abang makin melalut lalut
Kini abang ada ADHD, tuhh IRAH makin takut
Bai bai lah abang abang bolehlah terjun ke laut
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Maaf ye bang, Irah undur diri dari abang……
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
ermmm, bunga2 dan love ni Irah nak bagi kat….
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 1:58 pm,

Dek terlalu dengki, ko sudah jadi, tak tentu arah
Mmg berat org yg dikuasai oleh dengki amarah
Mlm tadi kau nyamar Mekcy kini tukar Munirah
Tapi, ko kantoi, bukan begitu bahasanya si Irah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Woi Suman Hindu, mmg kau busuk punya kaki!
Naper bila Irah cinta aku, ko cemburu & dengki
Marah, sbb tak daya layan bini nko punya puki?
Kalau tak puas hati, buat ler ‘deal’ secara lelaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora is handsome as well as smart & brilliant
To find a person like him, it’s only 1, in a million
But Suman with long head resembling an alien
He use to shift character like just a chameleon
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Hindu tua tu, dok komen entri sblm ni jam 1:33
Tapi kat entri ni, anak haram ni tak masuk juga
Kerbau tua tu, udah tak berani lagi nak berlaga
Itulah jadinya bila ular lidi suka usik acah naga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Irah.. bukan lah niat abg ini, suka nak mencarut
Tapi, begini je, cara ajar org yg busuk hati perut
Namun abg istigfar ler juga sambil dada diurut
Mudah-mudahan kepanasan abg ni akan surut
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
ah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ugly old dwarf Suman, claims himself to be tall
Kejora, had many times, hit his head to the wall
And quiet frequent, on the floor, old Suman fall
Badly injured..he can’t walk properly, just crawl

This bloody skunk many times got into blunder
He can’t endure my ‘pantun’ hitting like thunder
That’s why, he had ran away last night I wonder
It seems that, this coward goon, now surrender
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Anonymous
Guest
Anonymous

Hindu tua peliaq mampoih, tak boleh layan bini
Mai cagha menyamaq saja, yg bapok ini berani
Awat tak keluar guna Suman komen dekat sini
Tapi dia dok komen lagi dekat entri sebelum ni
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Woi Hindu tua aku cinta Irah awat hang dengki
Hang tu peliaq mampuih, bukan la lagi laki-laki
Haghi ni, awat yg hang belah laghi angkat kaki
Awat semunyi, dlm mak hg punya lubang puki?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalu le jumpa Hindu tu, patah dia punya rahang
Kulit dahi iblis tu, pasti akan koyak terpelahang
Woi Hindu tua pondan, “kepala butoh pak hang”
Awat la sembunyi celah lubang puki mak hang?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Anonymous
Guest
Anonymous

Ko sembunyi mana, Suman Hindu anak haram?
Takkan le atas darat ko dah mabok todi karam?
Atau udah tua pun ko masih sakit lopak garam
Atau kecut pelir, bila tengok cgu Kejora geram?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

MUNIRAH
Guest
MUNIRAH

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Abg tu mmglah tiap hari berpantun kat blog ini
Kalaupun abg org ‘athies’, abg jgn buat begini
Irah org beagama w/pon di US sdg mengaji kini
Hari2 Irah muntah baca pantun abg kat blog ini
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Maaf ye bang, Irah undur diri dari abang……
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
ermmm, bunga2 dan love ni Irah nak bagi kat….
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 12:10 pm,

Dek terlalu dengki, ko sudah jadi, tak tentu arah
Mmg berat org yg dikuasai oleh dengki amarah
Mlm tadi kau nyamar Mekcy kini tukar Munirah
Tapi, ko kantoi, bukan begitu bahasanya si Irah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Woi Suman Hindu, mmg kau busuk punya kaki!
Naper bila Irah cinta aku, ko cemburu & dengki
Marah, sbb tak daya layan bini nko punya puki?
Kalau tak puas hati, buat ler ‘deal’ secara lelaki
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora is handsome as well as smart & brilliant
To find a person like him, it’s only 1, in a million
But Suman with long head resembling an alien
He use to shift character like just a chameleon
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kebusukan hati Suman, org dah boleh nampak
Mmg si tua barua ni luar & dalam busuk hapak
Bila udah kantoi ke sini dia malu nak menapak
Woi Suman ifrit, butoh pak hang, kepala bapak!
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak.. ko tenggelam hanyut dlm dengki amarah
Dlm.hati ko tu, dah ada kudis teruk tahap barah
Ko nak dajalkan aku hingga ko nyamar jadi Irah
Kalau aku jumpa ko mmg muka ko tu berdarah
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora anus….

Atas asas dan bukti apa kau tuduh aku tak percaya & takut neraka serta tuduh aku hindu…bukankah itu hanya tohmahan kosong yg kau ada-adakan..mana buktinya aku pernah menyatakannya, haaaa….,??

Dasar kaki jubor pembohong lahanat…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

SUMAN HINDUUUUU…!!!!

Woi Suman Hindu ifrit, haram jadah babi hutan
Keluar le ke mari, kalau ko tu betul anak jantan
Jgn lah pula ko buat alasan sakit kotey bentan
Dah tua nak mampos, tak kan ko ulang khatan
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂