AMBIL ALIH TOL – KERAJAAN UNTUNG, RAKYAT RUGI

Seolah-olah berbangga bahawa pengambilalihan empat lebuhraya

milik Gamuda Berhad sebagai suatu kejayaan, Kementerian Kewangan berkata, kerajaan tidak mengeluarkan walau satu sen wang untuk tujuan itu.

Setiausaha Politik Menteri Kewangan, Tony Pua menambah, dakwaan bahawa kerajaan menambah hutang dengan pengambilalihan itu juga adalah tidak benar.

Sebaliknya, kata beliau, kos mengambilalih sebanyak RM6.2 bilion itu akan dibiayai sepenuhnya melalui pengumpulan caj kesesakan yang dicadangkan di lebuhraya tersebut.

Sekali lagi ditekankan – ia dibiayai melalui pengumpulan caj kesesakan dan bukan dengan menggunakan wang kerajaan atau dengan cara menambah hutang.

Apa itu caj kesesakan?

Melalui konsep baru selepas pengambilalihan empat lebuhraya itu, bayaran caj kesesakan yang sama dengan kadar tol sedia ada akan dikenakan pada waktu puncak selama enam jam hari.

Enam jam sehari itu meliputi tiga jam pada sebelah pagi di waktu orangramai keluar bekerja dan tiga jam lagi pada sebelah petang ketika balik daripada bekerja.

Tol percuma pula hanya akan diberikan pada waktu โ€œoff-peakโ€ iaitu antara jam 11 malam hingga 5 pagi.

Pada waktu selebihnya, pengguna akan diberikan diskaun 30 peratus daripada kadar sedia ada.

Bermakna, pengumpulan caj kesesakan yang diperolehi untuk membiayai pengambilalihan tol tersebut ialah daripada poket rakyat yang keluar pagi dan balik petang untuk bekerja dan mencari rezeki.

Tol percuma antara 11 malam hingga 5 pagi adalah waktu kebanyakan rakyat biasa sedang berehat bersama keluarga atau sudah pun tidur.

Kebanyakan yang keluar selepas 11 malam dan balik sebelum 5 pagi adalah kaki berhibur di kelab-kelab malam saja.

Dalam erti kata lain, memang benar kerajaan tidak mengeluarkan satu sen pun wang, tetapi penyedutan daripada poket rakyat yang bekerja akan terus berpanjangan.

Ini kerana, sebahagian lebuhraya yang diambil alih itu bakal tamat tempoh konsesi dalam waktu terdekat ini dan selepas itu akan menjadi milik kerajaan secara percuma.

Lebuhraya Kesas akan tamat tempoh konsesi pada 2023, LDP pada 2030, Terowong Smart pada 2042 dan Sprint mempunyai beberapa komponen yang tamat antara 2031 hingga 2042.

Berbanding kutipan tol melalui konsesi sedia ada yang dimiliki oleh Gamuda yang ada tarikh tamat tempohnya, sebaliknya apabila diambilalih oleh kerajaan dan dikenakan caj kesesakan, ia tidak pernah disebut ada tempoh untuk perlaksanaannya.

Boleh jadi, caj kesesakan itu akan dilaksanakan sepanjang hayat selagi ada bulan dan bintang.

Makanya, jika dalam kempen PRU14 lalu kita dijanjikan tol percuma sebagai sebahagian cara mengurangkan kos sara hidup rakyat, kini selain perkara itu tidak dilaksanakan, malah dikenakan pula caj kesesakan yang berpanjangan.

Rakyat yang bekerja dan keluar pagi serta balik petang, secara nyata akan terus membayar tol untuk selama-lamanya.

Siapa sebenaarnya yang tertipu? (Shahbudindotcom 06/07/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 6 July 2019 — 1:24 pm

89
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
gabeOthman AhmadAnonymousanonymousAnonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
gabe
Guest
gabe

ni ke orang melayu yang ada adab dan adat yang sopan dalam berkata-kata…mungkin bila pemimpin mula mencarut, anak buah lagi lagi la.. memang betul sekali pandang merugikan rakyat…tapi cuba lihat dari sudut yang lain.. 1. bila kerajaan ambil alih, kerajaan x perlu bayar pampasan berbilion ringgit tu..pampasan tu boleh guna untuk tujuan pembangunan yang lain.. 2. bila kerajaan ambik alih..kerajaan ada kuasa untuk menurun atau menukar masa caj kesesakan dan boleh memansuh jika perlu tanpa risau akan bayaran akan datang yaang mungkin lagi mahal 3. kita ada pilihan raya jika kerajaan PH degil x nak mengurangkan beban tol boleh undi… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..si ifrit tua fasiq tu, kini melopong terkedu
Dari lalok mabok todi, kini mcm mabok candu
Mmg wajar, si dajal ni terima pukulan yg padu
Ada ker patut, dia kata Islam berasal dr Hindu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

anonymous
Member
anonymous

Madey kaki tipu….kerja madey nak putatbelit rakyat….

Yg bodooh mudah ditipu oleh madey…

Tol free waktu jin dan setan keluar merayau…

Lebuhraya yg nak diambil alih lebuhraya yg hampir tamat tpoh konsessi…

Caj kesesakan akan dikenakan hingga kiamat…untuknmaintainance madey akan cari kroni….kencing..kencing..
.

Anonymous
Guest
Anonymous

Terus tak ada kelibat, Hindu tua badut kelakar
Kuku dia tumpul, Kejora, dia cuba mahu cakar
Akibatnya, Hindu tua itu terpaksa gulong tikar
Agak nya, artifak muzium, dia pergi selongkar
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy berPANTAToon cartoon…..

Hindu tua itu terpaksa gulong tikar
Artifak muzium, dia pergi selongkar
——————————————————————–
Kamu silap besar…
Bukan gulung tikar malah tambah segar bugar.

Orang cakap ada nas yg bernas
Sebab tuu kau menggelatat panas.

Tak gitu, kan kan kan…..??

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masih juga berangan syok sendiri kerr….?? Look Kejora gay boyโ€ฆ. On top of that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, you also owe me an explanation over your damn fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He..he he.. you sure now looked damn fucking impotent & helpless with your stupid lament baby crying, โ€œmeroyan..meroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh. Are you obfuscating just to absolve from your enormity, silly gay boy. Hope you understand my English. Treat this a Free Lesson to improve & elevate your Kampungan Manglish. What… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu Tua 12:07 pm,

Masih meroyan lagii ker..?
Meroyan lagii rupanya yer..?

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Nampak sangat Kejora gay boy terkedu tak mampu menangkis dirinya seorang gay-homoseks yg kuat membohong serta menuduh kosong tanpa asas & bukti.

Dia hanya mampu menahan kepedihan, meraung โ€œmeroyan-meroyanโ€.

Derita dalam kesipuan kerr, Kesian..Kesian..Kesianโ€ฆ.!!
enuduh

Anonymous
Guest
Anonymous

Malam ini aku merasa tersangat2 lah gembira
Sbb, udah tewaskan, Hindu tua dari Singapura
Mesti dia meroyan terloncat2 serupa dgn kera
Baru Hindu kedi ni tahu siapa dia cikgu Kejora
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy berPANTAToon cartoonโ€ฆ..

Dia meroyan terloncat2 serupa dgn kera
Baru dia tahu siapa dia cikgu Kejora
———————————————————————
Yg terkinja bagai beruk kera tuu siapa
Kan ciku tak laku mana nak letak muka

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Rindukan Irah, abg ni.spt kena demam denggi
Tetapi terus sembuh bila warkah Irah tiba lagi
Mlm ini tertiarap rapat Hindu tua tu abng bagi
Meroyan raban ler si sewel tu, sampai ke pagi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy berPANTAToon cartoonโ€ฆ..

Mlm ini tertiarap rapat Hindu tua tu abng bagi
Meroyan raban ler si sewel tu, sampai ke pagi
———————————————————————
Menuduh orang tanpa bukti
Dari malam sampai ke pagi
Entah apa yg dia bagi
Kecuali PANTAToon penuh tahi

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Di blog ini, tersimpan seribu kenangan syahdu
Ianya, tempat cinta suci Kejora & Irah berpadu
Bila dah berjauhan, sama2 menanggung rindu
Lapang ler pula bila tak diganggu si tua Hindu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Tengok.. hebat tak Irah punya bakal tunangan?
Dgn si Hindu tua tu, asyik jer dpt kemenangan
Kat blog jer, dia tunjuk angkuh, kesombongan!
Dia tu mana berani, bila abng cabar berlengan
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy berPANTAToon cartoonโ€ฆ..

Kat blog jer, dia tunjuk angkuh, kesombongan!
Dia tu mana berani, bila abng cabar berlengan
———————————————————————
Cakkap besar tak serupa bikin
Syok sendiri macam Mat Jenin

SAMPAI TUA LAH LU……!!
HE HE HE

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masih juga berangan syok sendiri kerrโ€ฆ.?? Look Kejora gay boyโ€ฆ. On top of that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, you also owe me an explanation over your damn fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He..he he.. you sure now looked damn fucking impotent & helpless with your stupid lament baby crying, โ€œmeroyan..meroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh. Are you obfuscating just to absolve from your enormity, silly gay boy. Hope you understand my English. Treat this a Free Lesson to improve & elevate your Kampungan Manglish. What… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu Tua 12:10 pm,

Masih meroyan lagi kerr..?
Meroyan lagi rupanya yerr..?

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Nampak sangat Kejora gay boy terkedu tak mampu menangkis dirinya seorang gay-homoseks yg kuat membohong serta menuduh kosong tanpa asas & bukti.

Dia hanya mampu menahan kepedihan, meraung โ€œmeroyan-meroyanโ€.

Derita dalam kesipuan kerr, Kesian..Kesian..Kesianโ€ฆ.!!

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Warkah2 dari Irah itu abng terus ulang2 tatapi
Irah asyik saja menjelma tatkala jaga & mimpi
Segala duri percintaan, sama2 lah kita hadapi
Lega rasa, Hindu tua gila babi tu dah menyepi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Alahai Kejora gay boyโ€ฆ.

On top of that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, you also owe me an explanation over your damn fucking ridiculous attack on that Hindu false charge.

He..he he.. you sure now looked damn fucking impotent & helpless with your stupid lament baby crying, โ€œmeroyan..meroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk and how stupid you are, gay boyโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what ever happen to your so called typical superb Kampungan Manglish, why is it nowadays missing in action, my dear Cik gunduโ€ฆโ€ฆ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

PANTAToon gay boy berbunga-bunga
Berbunga-bunga apa tandanya
Mengimbas kembali kisah kaum lot
Kena bencana gara2 main bontot
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
(Bunga2 tu abg nak kasi Irah je tau..!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

LYRICS OF SAN FRANCISCO SONG
If youโ€™re going to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair
If youโ€™re going to San Francisco
Youโ€™re gonna meet some gentle people there

For those who come to San Francisco
Summertime will be a love-in there
In the streets of San Francisco
Gentle people with flowers in their hair

Chorus:
All across the nation
Such a strange vibration
People in motion
Thereโ€™s a whole generation
With a new explanation
People in action
People in motion

ps;
San Francisco syurga bagi kaum homoseks & lesbian.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI PALING RAKUS……..MELAYU DI MINTA TAUBAT UNDI GS….. DAP PARTI PALING RAKUS DAN TERUK Laporan-laporan media mengenai komen Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng, terhadap jemputan Pengerusi BERSATU, Tun Dr Mahathir Mohamad, supaya semua parti Melayu menyertai BERSATU, menyerlahkan lagi hakikat bahawa DAP adalah parti yang paling rakus dan paling teruk berkawan antara semua parti komponen dalam Pakatan Harapan. Jika pemimpin DAP tidak rakus dan pandai berkawan, Lim Guan Eng sepatutnya menyerahkan sahaja soal dalaman BERSATU untuk diuruskan sepenuhnya oleh pemimpin BERSATU dan tidak cuba menโ€dictateโ€ pemimpin BERSATU mengenai apa yang mereka perlu buat seperti mahukan Tun Dr Mahathir… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tengku Sahrudin Kuden

PAS bersekongkol dengan Umno pengkhianat, parti korap, curi wang rakyat RM2 .6 billion, kasi PAS RM90 juta.

Sani Rahman

Parti ajaran sesat ni banyak harta woo.. Takut woo nak declare harta .. Kena buat mcm2 alasan wooo.. Wakakakkakakakaka

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Di blog ini lah, hati Kejora & Irah bergandingan
Besar kemungkinan ujung tahun pertunangan
Tahun depan pulak, kahwin dan persandingan
Bengang meroyan le dia si Hindu tua bajingan
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,….??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, haaaaaaaa……??

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi dekat Irah saja tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Masih juga berangan syok sendiri kerrโ€ฆ.?? Look Kejora gay boyโ€ฆ. On top of that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, you also owe me an explanation over your damn fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He..he he.. you sure now looked damn fucking impotent & helpless with your stupid lament baby crying, โ€œmeroyan..meroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh. Are you obfuscating just to absolve from your enormity, silly gay boy. Hope you understand my English. Treat this a Free Lesson to improve & elevate your Kampungan Manglish. What… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu Tua 12:12 pm,

Masih meroyan lagi ker..?
Meroyan lagi rupanya yer..?

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Nampak sangat Kejora gay boy terkedu tak mampu menangkis dirinya seorang gay-homoseks yg kuat membohong serta menuduh kosong tanpa asas & bukti.

Dia hanya mampu menahan kepedihan, meraung โ€œmeroyan-meroyanโ€.

Derita dalam kesipuan kerr, Kesian..Kesian..Kesianโ€ฆ.!!

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

ULAR LIDI CAKAP BESAR…… Kekanda Wakanda @MujahidRawa Itu Ini Begitu Begini Pandai sungguh Menteri Agama buat lawak. Selepas Pengerusi Bersatu terdesak mempelawa parti orang Melayu menyertai Bersatu, Kelanda Wakanda Mujahid pula hari ini berkata, orang Melayu kini tiada pilihan selain menyertai parti-parti kerajaan seperti Amanah, Bersatu dan PKR Mujahid berkata, Kita bukan bercakap tentang parti, tapi kita nak supaya Melayu tu dibawa kepada taraf dan tahap dalam keadaan Malaysia baru yang lebih dinamik, progresif. Yang parti lain ni tak mungkin bawa sebab idea mereka sudah obselete. Dah tepu dengan berbagai idea yang tak maju, dengan pelbagai isu rasuah yang berlaku.… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tey Shong Hui

Tuan Guru Haji Hadi inilah kali pertama orang bagi hujah tak perlu isytihar harta. Selama ini semua penjawat awam kena isytihar. Tuan Guru ini takut apa sebenarnya? Ada duit dermakah? PH ini mahukan semua orang jujur dan tak mencuri.

Megat Jeffrey

pemimpin pas bukan cerdik2 depa semua malas membaca.., depa rasa dah tinggi ilmu. maklumlah org gelar ustaz… tuan guru.., aku tgk sekrg pas ni dah jadi lebih bodoh dari umno.

Pas dgn umno paling bodoh di zaman sekarang. Pencuri lebih ramai dlm parti 2 ni.

Anonymous
Guest
Anonymous

Pakatan Hantu, Din.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH ADA AGENDA SEMBUNYI…….. DATA PENGUNDI: KERAJAAN BARU TIDAK TELUS……. Dalam sidang Dewan Rakyat Khamis lepas (4 Julai 2019), Datuk Seri Haji Ahmad Bin Haji Maslan [Pontian] telah meminta data mengenai jumlah terkini rakyat yang belum mendaftar mengundi mengikut kaum. Jawapan yang diberikan adalah, sehingga 31 Mac 2019, jumlah warganegara yang belum mendaftar sebagai pemilih adalah seramai 3.99 juta orang tetapi data mengikut kaum (dan agama) pula dikatakan โ€œdilarang sama sekali untuk didedahkan kepada umum selaras dengan Perkara 113 Perlembagaan Persekutuan, Seksyen 9 Akta Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) 1957 [Akta 31] dan Seksyen 4 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 [Akta… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Affendy Salleh

Hadi perasan dia bijak sangat dah. Org yg bongkak memang tak akan akui kelemahan sendiri, tak akui kelebihan org lain.

Depan walauntaik boleh la dia tunjuk pandai sebab dia tau walauntaik adalah makhluk paling bangang dlm dunia.

Hadi cuma pandai suruh walauntaik walak kat dia supaya walauntaik tak boleh bantah cakap dia. Yg tu memang dia pandai, kesian walauntaik, tersepit celah jubor dia sebab walak punya pasal

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah ni, kalau dlm ‘Arab, abg panggil “ya habibi”
Next year, Irah akan introduce abg, “my hubby”
Sbb, abng ini, akan jadi menantu Pak Yono JB
Mesti dia meroyan giler, si Hindu tua gila babi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

PANTAToon gay boy berbunga-bunga
Berbunga-bunga apa tandanya
Mengimbas kembali kisah kaum lot
Kena bencana gara2 main bontot
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
(Bunga2 tu abg nak kasi Irah je tau..!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

LYRICS OF SAN FRANCISCO SONG
If youโ€™re going to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair
If youโ€™re going to San Francisco
Youโ€™re gonna meet some gentle people there

For those who come to San Francisco
Summertime will be a love-in there
In the streets of San Francisco
Gentle people with flowers in their hair

Chorus:
All across the nation
Such a strange vibration
People in motion
Thereโ€™s a whole generation
With a new explanation
People in action
People in motion

ps;
San Francisco syurga bagi kaum homoseks & lesbian.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

KJ BUAT KEJUTAN EKORAN SYOR MELAYU BERSATU

Perdana Menteri, Dr Mahathir Mohamad mempunyai asas apabila mempelawa semua parti Melayu untuk menyertai Bersatu, kata Anggota Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin

“Saya fikir sebab di sebalik (pelawaan) adalah sesuatu yang perlu kita fikirkan dengan serius.

“Beliau (Mahathir) bimbang politik Melayu terlalu berpecah belah, yang mana memang betul,” kata Khairy semasa sidang akhbar selepas bercakap di sebuah forum di Kuala Lumpur hari ini.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Long long ago, there was a great meeting for a debate between Sunni & Shia. The meeting was well attended by so many Shia Scholars, but only a sole (one) Sunni Scholar attended. The Sunni Scholar walked in late with his sandal under his armpits. All the Shia Scholars were bemused and he was asked, “why have you entered holding your sandal….??”.The Sunni Scholar calmly replied, “I heard the Shias in the time of prophet SAW used to steal sandals”. Upon hearing this, all the Shia Scholars stared at each other feeling bemused. They protested angrily and told the Sunni… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 6:28 pm,

Ko merapu meroyan apa nih..??

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

“ADALAH BERDOSA BESAR JIKA SESEORANG HAMBA ALLAH ITU DIPERHINA KAN DENGAN TUDUHAN FITNAH AGAMA KEKAFIRANNYA”

DARI OSTAZ CANGKERIK

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

RUKUN IMAN SYIAH KE 6 ADALAH WALAYAH/IMAM…..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Nampak sangat Kejora gay boy terkedu tak mampu menangkis dirinya seorang gay-homoseks yg kuat membohong serta menuduh kosong tanpa asas & bukti.

Dia hanya mampu menahan kepedihan, meraung โ€œmeroyan-meroyanโ€.

Derita dalam kesipuan kerr, Kesian..Kesian..Kesianโ€ฆ.!!

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

SALAM PAK SUMAN,

ADA SAYA TERBACA PANTON KEJORA

YANG BERBUNYI :

PAK SUMAN MARAH DAN DENDAMKAN KEJORA
SEHINGGA BERLAKU PERANG BESAR KINI

KERANA CIKGU KEJORA YANG PAKAR MATHS DAN HANSEM NI
TAK MAU JADI MENANTU PAK SUMAN? BETOL KE?

KRIK KRIK KRIK

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Anak2 gadis saya semua dah berumah tangga. Jika ada pun akan saya haramksn bernikah dgn puak gay.

Heeeee, padah-padah SELISIH Malaikat 44…..!!

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

“SUNGGUHNYA DAHULU KAMU HIDUP BERSENGKETA DAN PECAH BELAH,LALU AKU LEMBUTKAN HATI-HATI KAMU,DAN JADILAH KAMU BERSAUDARA”

OSTAZ CANGKERIK

Anonymous
Guest
Anonymous

Yennadeyy Wak Hindu dua muka punya talam
Lu jaga je lu punya kumpulan Ltte, Tamil Elam
Biar org Islam jer ler, Wak, yg jaga pasal Islam
Nko tak usah lah nak mari nak jual putar alam
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

Wau kemetek
Guest
Wau kemetek

Tumpang tanya, adakah Wak Hindu ini dari Borobudur

Tonggeng Buntut
Guest
Tonggeng Buntut

denkatpasar,Bali

Anonymous
Guest
Anonymous

Wau Kemetek,

Wak Hindu gila babi ni, asalnya dari Pulau Bali
Bapak dia Keling & mak dia, rasa nya Benggali
Dulu masa kat Singapore dia bikin jln, jadi kuli
Udah bertahun2, dgn cgu Kejora, dia kena buli
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Another silly boy, huhhh….??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Are you obfuscating just to absolve from your enormity, silly boy….??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Long long ago, there was a great meeting for a debate between Sunni & Shia. The meeting was well attended by so many Shia Scholars, but only a sole (one) Sunni Scholar attended. The Sunni Scholar walked in late with his sandal under his armpits. All the Shia Scholars were bemused and he was asked, โ€œwhy have you entered holding your sandalโ€ฆ.??โ€.The Sunni Scholar calmly replied, โ€œI heard the Shias in the time of prophet SAW used to steal sandalsโ€. Upon hearing this, all the Shia Scholars stared at each other feeling bemused. They protested angrily and told the Sunni… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Annuar Musa jurucakap Umno memberi brp sebab totok mengapa Melayu termasuk Umno perlu tolak pelawaan Melayu bernaung bawah Bersatu menjadi mega Umno Baru. Antaranya termasuk Bersatu yalah parti agenda peribadi Madey dan dgn ketiadaan Madey, wadah Bersatu akan kecundang sendiri. Bersatu juga telah gagal tunaikan janji2 PRU kpd pengundi2 Melayu. Annuar bersimpati dgn rakan2 parti komponen PH bila boss Bersatu menunjuk keangkuhan recalcitrant dan self-serving “it is not their problems” ditanya reaksi rakan2 PH. Annuar Musa mungkin tidak layak mengajar the wily old man and world statesman anugerah illahi ini pepatah Melayu, yang dikendong keciciran yang di kejar berlarian. Siapakah… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..Hindu tua tu tak tengok org dulu, mau uji
Dia punya senjata, hanya harap kan kata2 keji
Tapi sebaliknya dia yg asyik tumbang, abg taji
Maklum le, makwe abg, pakar dalam saikoloji
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi dekat Irah saja tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Terhadap Irah.. abg tak luput sikit pun ingatan
Hati ini setiap masa ingatkan mu, manja intan
Kini, utk Irah, lebih mudah le abg buat coretan
Sbb tidak diganggu lagi dek Hindu tua syaitan
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi dekat Irah saja tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Gembira sungguh abng, dgn warkah, Irah bagi
Ingatan Irah pada abg itu, abng sanjung tinggi
Lega lah bila Hindu tua tu tak ganggu kita lagi
Agaknya, dia mabuk todi, dah jatuh dlm perigi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak kasii dekat Irah saja yer..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Terima kasih le Irah, kerna diri abg ni Irah sudi
Usah dirisau hal abg, tumpukan saja pd study
Ingatan abng pd Irah akan terus kekal & abadi
Lega bila tak lagi diganggu, Hindu mabuk todi

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

SAMPAI TUA LAH LU…….!!

Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak kasi dekat Irah saja ok..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Bagi diri abg, Irah dewi ku, ada lah segala-gala
Hadirnya Irah, diri abng spt mati hidup semula
Kini, abg mau ucapkan syukur kpd Allah Taala
Sbb boleh pantun tidak diganggu si Hindu gila
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hu hu hu

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

SAMPAI TUA LAH LU…….!!

Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi dekat Irah saja tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Duhai Irah sayang, bunga nan mekar di taman
Kini diri abg sentiasa saja di dalam senyuman
Sbb, dah boleh berpantun dgn tenang & aman
Tak lagi diganggu Hindu tua dajjal tak siuman
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Sungguh gembira bila ku terima warkah si dia
Walaupun student oversea, hati nya sgt mulia
Hadirnya Irah, membuat hidup ku begitu ceria
Yg heran, naper dengki sgt, si ifrit Hindu paria
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Student overseas di Pulau Ketam tuu ker…..??

Irah-pirrahh,โ€ฆ.??
โ€œSiswi PangSai-Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuuโ€, Kejora hoiiiiiiโ€ฆโ€ฆ??

SAMPAI TUA LAH LUโ€ฆโ€ฆ.!!

Oh yess…..what ever happen to your so called typical superb Kampungan Manglish, why is it nowadays missing in action, my dear Cik gunduโ€ฆโ€ฆ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Akhirnya dia muncul juga, ini setan kedi barua
Nak cover kantoi dgn abg dia terpaksa bersua
Kesudahannya, pendengki tua ni mengaku jua
Mmg abg tahu, si lahanat ini adalah Hindu tua
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaaahhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi dekat Irah saja tau..!
Kat Hindu tua tu, abg nak kasi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
10:36 pm 04 Julai, tibanya warkah Irah yg ke5
Begitu melonjak hati ini bila warkah ku terima
Irah terakhir bagi ku, walau bukan yg pertama
Dia lah matahari, bintang, dan bulan purnama
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Tak sah hidup abg ni kalu tak sebut Irah sehari
Pantun abg pasti akan muncul dlm setiap entri
Demi Irah ku sayang, abg kan sentiasa ke mari
Kerana hati yg satu ini, hanya lah utk mu puteri

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Look Kejora gay boyโ€ฆ

The nation had already enough environmental pollution. For goodness sake, pls stop choking us here with your ridiculous kasmaran fantasy syok sendiri.

I like to remind you that till to-date, you stiil not able to rebut me over that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana tuu.

Last but not least, what happen to your self-claimed superb kampungan Manglish, why is it nowadays missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ???

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 5:09 pm,

Masih meroyan lagi ker..?
Meroyan lagi rupanya yer..?

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Baru je Irah, abng cakap pasal gangguan tadi!
Tak habis2 dia dengkikan kira, ini ifrit tua kedi
Abng rasa, mmg sah Hindu tua ni, mabok todi
Neraka le Irah oi.. tmpt si dajjal ni kekal abadi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu abg nak bagi kat Irah saja no..
Kat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy…

Pls be reminded that till to-date, you stiil not able to rebut me over that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana tuu.

Last but not least, what happen to your self-claimed superb kampungan Manglish, why is it nowadays missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ???

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Alahai Kejora gay boy….

On top of that Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Study mana tuu”, you also owe me an explanation over your damn fucking ridiculous attack on that Hindu false charge.

He..he he.. you sure now looked damn fucking impotent & helpless with your stupid lament baby crying, โ€œmeroyan..meroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk and how stupid you are, gay boyโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what ever happen to your so called typical superb Kampungan Manglish, why is it nowadays missing in action, my dear Cik gunduโ€ฆโ€ฆ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 6:36/7:19 pm,

Masih meroyan lagi ker..?
Meroyan lagi rupanya yer..?

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘บ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Terkedu dalam kesipuan nampak. Hanya mampu merintih dgn nyawa2 ikan di hujung bontot, tak gitu……??

Anonymous
Guest
Anonymous

PANTUN KEJORA JAM 527 TU TAK SEBUT PUN PAKSU SEMAN!
KEJORA SEBUT HINDU TUA SAHAJA.
KENAPA PAKSU SEMAN TERASA?

KI KIK KIK ..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Nampak sangat Kejora gay boy terkedu tak mampu menangkis dirinya seorang gay-homoseks yg kuat membohong serta menuduh kosong tanpa asas & bukti.

Dia hanya mampu menahan kepedihan, meraung โ€œmeroyan-meroyanโ€.

Derita dalam kesipuan kerr, Kesian..Kesian..Kesianโ€ฆ.!!

jigit
Member
jigit

Mana pantun gila tak keluar lagi ni…..