SATU LAGI BUKTI INI BUKAN KERJA ORANG BIASA-BIASA….

Apabila semalam tersebar rakaman cctv di ruang lobi dan menuju ke bilik di Hotel Four Points Sandakan yang dikatakan tempat berlakunya hubungan seks sejenis antara Haziq Abdullah Abdul Aziz dengan Azmin Ali, satu lagi persoalan segera bermain-main di kepala kebanyakan mereka yang menontonnya.

Persoalan itu bagaimanakah rakaman cctv itu boleh tersebar dan menjadi viral di laman youtube?

Bukankah Hotel Four Points dimiliki oleh rangkaian perhotelan antarabangsa, Sheraton yang sudah tentu mempunyai peraturan yang ketat dari segi keselamatan dan bukan sebarangan orang boleh memiliki rakaman cctv itu?

Dan sekiranya rakaman cctv itu sudah diambil oleh pihak polis sebagai sebahagian daripada proses siasatan mereka, persoalan lain ialah bagaimana pula ia boleh terlepas kepada pihak lain dan seterusnya diviralkan di youtube?

Siapakah yang bertanggungjawab menyebarkan rakaman cctv itu?

Sebelum ini, ketika video seks sejenis yang didakwa melibatkan Haziq dengan Azmin itu tersebar luas, pihak yang menyebarkannya merupakan antara yang dikecam oleh Timbalan Presiden PKR itu.

Beliau menyifatkan ia sebagai percubaan menjatuh dan membunuh karier politiknya.

Sementara Azmin dilihat tidak bersungguh-sungguh menafikan pelaku dalam video itu bukan dirinya, beliau juga langsung tidak berani membuat laporan polis atau menyaman Haziq yang secara terbuka menuduhnya terbabit dalam perbuatan tidak bermoral itu.

Bagaimanapun, bagi kebanyakan orang, yang penting sebenarnya bukanlah bagaimana video itu boleh tersebar, tetapi yang jauh lebih penting ialah sama ada pelaku dalam video tersebut adalah Azmin atau bukan.

Kata mereka, kiranya bukan Azmin pelaku dalam video tersebut atau ia adalah video palsu, Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu tidak perlu bimbang biar sebanyak mana sekali pun video itu telah tersebar serta ditonton oleh orangramai.

Azmin hanya wajar berasa bimbang dengan penyebarannya video itu jika pelakunya adalah benar-benar dirinya.

Dalam hal ini jika pelakunya adalah Azmin, bagaimanakah rakaman itu dilakukan?

Siapakah yang boleh memasuki bilik seorang menteri untuk memasang alat rakaman?

Maka, sebagaimana bukan orang biasa-biasa yang boleh memasuki bilik seorang menteri dan memasang alat rakaman, sudah tentu bukan orang biasa-biasa juga yang boleh memperolehi rakaman cctv di hotel berkenaan?

Siapakah mereka itu?

Adakah logik Anwar Ibrahim yang tiada kuasa apa-apa mampu melakukannya?

Sekali lagi, selain dari segi logiknya bukan orang biasa-biasa yang mampu melakukannya, yang memberi arahan untuk semua kerja ini sudah pasti juga bukan orang yang biasa-biasa? (Shahbudindotcom 04/07/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 4 July 2019 — 8:49 pm

182
Leave a Reply

avatar
14 Comment authors
AnonymousMurniMelatiOthman AhmadCangkerik Malamawas Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
anonymous
Guest
anonymous

Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน
๐Ÿ’……MAJLIS PERDAMAIAN……๐Ÿ’
๐Ÿ’…OTHMAN AHMAD & KEJORA๐Ÿ’
๐Ÿ’,,,,,,,..MASJID PUTRA,…….,,,,,,๐Ÿ’
๐Ÿ’…..10 Julai19,9PAGI………..,,,,๐Ÿ’
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน

SEMUA YANG PERNAH BERLABUH DI BLOQ
INI DI JEMPUT HADIR

TUNGGU REAKSI KE DUA-DUA MEMPELAI NI!
kalu sorang tak setuju,majlis batal secara oto.

ATURCARA :
9.00 PAGI : PENDAFTARAN
9.30 PAGI : UCAPAN KEDUA-DUA KAKI CEKAU
10.00 PAGI: SLOT “PELUKAN” DAMAI

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 9:03 pm,

Tak sama sifat silaturrahim tak dpt dihubung
Kejora baik pekerti, Suman angkuh sombong
Suman ayam daging, Kejora ini ayam sabung
Dpd bersalam Suman baik terjun je lombong
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhh

MurniMelati
Guest
MurniMelati

SAH! DNA Azazil yg dihumban ke dunia menjadi SYAITHAN dan akan DIHUMBAN KE NERAKA, menjalar ke seluruh tubuh KEJORA jika lu tak sempat tobat, wa cakap lu!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Melati Murni’ keluar dgn berbagai ID & nama
Lama kelamaan dpt ku kenal ko punya irama
Kerna nada ini ku dengar bukan kali pertama
Rupa-rupanya ko Tok Gora, mcm2 menjelma
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhh

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Dari siang takdi Gwa syiok dok perhati
Dua ekor hanuman yang mengelikan hati
Dok bebalah kerna dimagic siMurniMelati
Utk kesimpulan dua2 blunder mentality

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Ciannyerrr Irah,,,,,,, dapat blunder mentality man……opssss……woo+man kot…….ish ish ish…….

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

BIARKANLAH SI IRAH DAN PAK WE NYA KEJORA BERASMARA,
ITU DEPA PUNYA HAL,DINDA LAYANLAH KANDA

KRIK KRIK KRIK KRIK

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Kak Jora…………ciannyerrrrrrrrr…….phuiiiiii

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

MURNI!
KANDA DAH RASA BERDEBAR-DEBAR
BILA PANTON ADINDA KELUAR

STIM SEMACAM JE

๐Ÿ’-INI BUNGA UNTUK ADINDA

emmmmmmhhhhh..ahhhhhhhh..hahhhh.aaaaaaa

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

KANDA AJAK DINDA PI JEMPUTAN DAMAI KE APA TU

pak man VS kejora

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Kak Jora bleh stim ke?…….ciannyerrrrrrrrr…….kote setoet tu……….hamPASSSSSSSSSSSS!

Anonymous
Guest
Anonymous

Melati 9:02 pm,

Tak berapa faham lah Melati punya kecaman
Yang aku nampak ada seekor saja Hanuman
Siapa lagi, kalau bukan Hindu tua tak siuman
Lebih tepat lagi, si iblis dajal ifrit Wak Suman
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhh

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

BETOI-BETOI,
KEJORA NI MEMBER BAIK KANDA!
SELALU SEDEKAH BUNGA KAT KANDA!

JANGAN CAKAP SEBARANG OIITTT DINDA KU
DIA NI WARAK !!!!

Cangkerik Malam
Guest
Cangkerik Malam

PAK MAN TU LURUIH SEMACAM

DI BERIDOLAKAN “TANPA NAMA”

APA “TANPA NAMA” KATA,DIA PECAYA SAJA

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Tak yah lu bagitau, Gwa kenai lu, lu cikgu otak tumpoi blunder cibai serabai chokiya paria cikai, sbb tu dok menjilat sebuk dedak najibullbuttoh sepanjang hayat, ciannyerrrrrrr cikgu chabok!

WARAK??? HAPRAQQQQQQQQ……..KUTU BRAHAQQQQQ ALOQ STAQ LEBAI PUTAQ PALA PELIAQ HANG MENANAH KEJORA OIIIII………

NOW LU DAH KENAI GWA?

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Otak blunder memang apa pon tak faham…………ciannyerrrrrrrrrrr………..HAMPASSSSSSS!

Anonymous
Guest
Anonymous

โ€˜Melati Murniโ€™ keluar dgn berbagai ID & nama
Lama kelamaan dpt ku kenal ko punya irama
Kerna nada ini ku dengar bukan kali pertama
Rupa-rupanya ko Tok Gora, mcm2 menjelma
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Ok lah Irah, abg lupa je dulu Wak ifrit Hindu tua
Kini tumpu semula, kpd percintaan kita berdua
Dgn warkah Irah, resah hiba hati terubatlah jua
Tak sabar betul untuk bertentang mata bersua
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah tengok.. si tua tu abg udah londeh pakaian
Kotey dia kecut, besar kotey bayi dalam buaian
Mmg sengaja Irah, Hindu tua ini, abg nak layan
Nak bagi sampai mampos iblis tua ni meroyan
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby , crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what happen to your Kampungan Manglish, why is it missing in action, ciku……??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:28 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Wau kemetek
Guest
Wau kemetek

Sheraton yang sudah tentu mempunyai peraturan yang ketat dari segi keselamatan dan bukan sebarangan orang boleh memiliki rakaman cctv itu? Saya cadangkan Tuan Budin tolong buat Polis Report kerana isue ini dah tentu dilakukan oleh orang yang bukan biasa-biasa.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah tengok ler si tua itu dayus & tak gentleman
2 entri ke blkg, Hindu tua kini gi tambah komen
Abng tibai dia ibarat mcm patah kaki bersimen
Di umah, bini amok, dia tu ED, tak leh beromen!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora berPANTAToonโ€ฆ. Wak Suman iblis, perangai jahat, berhati khaldu Dia sgt dengki bila Kejora & Irah saling merindu Dgn cikg u bistari, si dungu ini, cuba nak beradu Makan kuah ler dia, ini Wak Suman sami Hindu โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 1. Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana pulak tuuu, haaa, Kejoraโ€ฆ..?? Sila beri pencerahan. 2. Hiiiiii, padah2 Selisih 44 malaikat, siapa pulak nak โ€œberaduโ€ dgn gay boy, esok2 kalau mati nanti bumi tak mau terima. Haram tak akan ku buat kerja kunyit hina yg binatang pun tak buat. Itulah padahnya kalau berPANTAToon โ€“ Hancussssโ€ฆ..!! Nahhh, siapa sebenarnya Iblis,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 7:15 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what happen to your Kampungan Manglish, why is it missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:33 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana tuu.

He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ

Btw, what happen to your self claimed superb kampungan Manglish, why is it missing in action, ciku……???

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:51 pm,

Masih dok meroyan lagi kerr..??
Meroyan lagi ruper nyer yerr..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Wau bule
Guest
Wau bule

Kabinet Bayangan Anwar Ibrahim – Zahid Hamidi ? ? ?

Budin tak nak tulis? Blog OTSB dah tulis.

Anwar dah dapat cukup MPs untuk “vote of no confidence” nak guling mahathir?

Anwar dah convince Zahid dia akan terlepas semua dakwaan setelah mahathir jatuh???

Anwar confidence sabah dan sarawak support an ex-convict of sodomy?

Anonymous
Guest
Anonymous

Memang engkau bahalol tua kalu percaya OTSB. Bersepah senarai shadow cabinet dibuat macai2 mcm engkau yg jadi batu api dan laga2kan sesuai agent provocateur. Hari itu shadow cabinet PAS- UMNO. Ada jugak shadow cabinet Bersatu solo dgn frogs yg lompat without coalition PH, hehe. OTSB ni claim orang kuat Ayahanda, tapi kerja dan misi dari dari time Ayahanda pegang PM yalah kencingkan konsensus PH dan kencingkan Brader walaupun Ayahanda dan Tok Daim yg buat deal dgn Brader. Pasai bikin susah hidup OTSB bila PH dah menang dan dah jadi PM itu pun ehsan konsensus PH, tak nak pulak OTSB post… Read more »

awas
Guest
awas

wau bule sebenarnya ostb yg dungu tu.dulu dia puji gang mamak skarang dah tukar haluam,lebih baik lantik wau bule jadi pm supaya satu malaysia jadi dunggu macam dia.

Anonymous
Guest
Anonymous

Lihatlah nasib si hindu iblis, wahai Irah dewi ku
Dia kini, dah muram monyok, serupa kera duku
Terasa mcm WWF, dia tu, abg tibai dgn bangku
Kepala dia pula sana sini benjol, kena abg luku
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora berPANTAToonโ€ฆ.
Wak Suman iblis, perangai jahat, berhati khaldu
Dia sgt dengki bila Kejora & Irah saling merindu
Dgn cikg u bistari, si dungu ini, cuba nak beradu
Makan kuah ler dia, ini Wak Suman sami Hindu
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana pulak tuuu, haaa, Kejoraโ€ฆ..?? Sila beri pencerahan.

2. Hiiiiii, padah2 Selisih 44 malaikat, siapa pulak nak โ€œberaduโ€ dgn gay boy, esok2 kalau mati nanti bumi tak mau terima. Haram tak akan ku buat kerja kunyit hina yg binatang pun tak buat.

Itulah padahnya kalau berPANTAToon โ€“ Hancussssโ€ฆ..!!
Nahhh, siapa sebenarnya Iblis, haaaaaa gay boyโ€ฆโ€ฆ??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 7:19 pm,

Masih dok meroyan lagii ker..??
Meroyan lagii ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana tuu.

He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ

Btw, what happen to your self claimed superb kampungan Manglish, why is it missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ???

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:52 pm,

Masih dok meroyan lagii ker…??
Meroyan lagii ruper nyer yer…!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah..si tua rasa diri tu kapal, walhal hanya rakit
Ilmu dia setinggi busut, abg ini tinggi dari bukit
Dicari pasal dgn abng, teruk Hindu ini dpt sakit
Kini dia merangkak-rangkak, sukar nak bangkit
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. si tua iblih itu dpt bala sbb mulut celupaq
Dulu tu, buleh la, abg ini dia buat acah gempaq
La ni dia tak tekata apa, maki caci abg lempaq
Pasai dia tengok abng ini ghopa ghimau lapaq
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

anonymous
Guest
anonymous

Jawatankuasa Blog Budin

Tarikh : 5 Julai 2019

1. Othman b. Ahmad
2. Kejora b. Matahari

Tuan,
Majlis Perdamaian Pak Othman dan Kejora

Perkara diatas sangat-sangatlah dirujuk.

2. Tuan berdua dijemput untuk hadir ke majlis
ini demi silaturrahim dan menamatkan permusuhan
yang tiada kesudahan.Ketetapan masa adalah seperti
berikut :

TARIKH : 7 Julai 2019
WAKTU : 9 Pagi
TEMPAT : Dataran Merdeka,KL

3. Aturcara majlis adalah seperti berikut:

i) Ucapan saya selaku pengacara/pengerusi majlis
ii)Majlis bersalaman dan mencium tangan dan berpelukan.
iii)Jamuan ringan

Sekian,Terima Kasih

Yang Benar,

………………………………
Pengerusi Blog

SK. Tanpa Nama

tak perlu tandatangan kerana cetakan komputer.

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 4:36 pm,

Aku rasa, dlm hal ini, anon tidak usah menyibuk
Tak kan dia nak berdamai itu Wak anjing dubuk
Lagi pun venue tu tmpt aku ajak dia bertumbuk
Nanti, aku mahu cabar lagi, itu Hindu tua cabuk
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

anonymous, kau dah takda kerja ker?

Kamu Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama ker? Kau punya otak hyperactive ker? Kamu ada penyakit otak Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) ker?

Gunakan lah masa membalun mana2 pihak / komen yang tak disetujui.

Balun cara subtle tak jalan, tak bijak.

Balun cara bebudak, nanti PAS kafirkan kamu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irahโ€ฆ si tua iblis tu, kini tercungap2, dada sebu
Dirasakan nya spt abg tibai dgn batang bambu
Dia tu Hindu hadhari, jenis boleh makan lembu
Menyamar Islam, sbb tu bab agama dia kelabu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Si tua iblis ini, serupa โ€˜Mozad Israelโ€™, licik sekali
Dia Hindu, nama Melayu, spt org kat Pulau Bali
Tapi kini, dia udah serupa kerbau liar putus tali
Nak acah abg, tapi dia pula yg kena lanyak buli
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. Suman Hindu, cuba mau acah sang juara
Dah beratus kali, si dungu ini kantoi dgn Kejora
Tapi kebodohan si lembu sapi ni sangat ketara
Kini iblis tua ni monyok sedih dan berduka lara
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tak abis2 auta temberang Kejora dgn PANTAToonnya.., Wak Hindu 1:53 am, Smlm, iblih tua tu kena abg balon, teteghap lagi Dia punya megheyan ghaban sampai la ke pagi Nasib baik hari tu dia tak mai cabaran abg bagi Kalau berdepan abg nak tampaq dia ghelai gigi Letโ€™s scroll to check what really happenโ€ฆโ€ฆ 5 July 2019 2:40 am Kejora, It has been observed that of no valid reason, you wilfully calling me Hindu. Can you substantiate these blind accusations that took place yesterday as shown belowโ€ฆโ€ฆ Anonymous Wak Hindu 7:11 pm, Wak Hindu 7:38 pm, Wak Hindu 8:42 pm, Wak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 4:02 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..?
Meroyan lagi ruper nyer yer..!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby , crying, “meroyan” & that sickening “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh” insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy is……!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 5:30 pm,

Masih dok meroyan lagii ker..??
Meroyan lagii ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hmmmmm, the same stupid answer…..

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby , crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 6:58 pm,

Masih dok meroyan lagii ker..??
Meroyan lagii ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, you bloody fucking dumbell could not rebut me over Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana tuu.

You sure looked impotent & helpless with your fucking stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk stupid gay boy you areโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what happen to your self claimed superb kampungan Manglish, why is it missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ???

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:06 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..???
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

anonymous
Member
anonymous

Ini lah sebabnye siasatan kes vedeo jemin blm selesai…kes vedeo Jemin bukan sulit sangat yg tak perlukan CSI….polis sudah siasat hotel for squsre…Jemin dan haziq sudah di disiasat….

Dari cctv hotel polis boleh nampak siapa yg keluar masuk bilik Jemin….polis boleh siasat orang yg kluar masuk….

Pakar ostralia sudah sahkan ketulinan vedeo dlm masa beberape hari sahaja…takkan pakar mesia yg dilantik oleh Polis masih blm selesai setelah lebih 2 minggu….

Ade masalah dgn orang berkuasa kot….

anonymous
Guest
anonymous

PENYAMARAN TN SEMAKIN MENJADI-JADI

SI GILA JUBO MEMANG TAK WARAS!!!!

MURNI MELATI KONON!!!!KAH KAH KAH KAH

DAH TU TAK NGAKO PULAK

KAKI JOBO YE YE..TN KAKI JOBO YE..YE
KAKI JOBO YE YE..TN KAKI JOBO YE..YE
KAKI JOBO YE YE..TN KAKI JOBO YE..YE

BALAS KOMEN AKU JIKA KAU BERANI!

anonymous
Member
anonymous

Kebebasan Bersuara di bawah PH…….. Pensyarah dakwa diugut lepas berbalah dengan Kadir……. Jul 4, 2019 (Dikemaskini Jul 4, 2019) A A Seorang pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) mendakwa menerima ugutan daripada pihak tertentu selepas berlaku perbalahan di laman Facebook dengan penulis blog, A Kadir Jassin. Perbalahan berkaitan isu Khazanah Nasional dan penjualan aset negara turut menarik perhatian bekas Perdana Menteri Najib Razak. Malaysiakini merangkumkan perbalahan selama tiga hari itu sebelum memasukkan beberapa perkara sebagai konteks. Rangkuman Kejadian itu bermula apabila pensyarah sains politik UKM, Abdul Muein Abadi membuat hantaran di Facebook pada Selasa mendakwa kerajaan Pakatan Harapan telah menjual lebih… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah..suara iblis tua tu udah tak lagi kedengaran
Baru le dia tahu, pakwe Irah ini punya tamparan
Suman Hindu tu, sbg Islam, dibuat penyamaran
Cuma dia tu tidak hitam serupa S. Kulasegaran
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah..iblis tua tu tak masuk, rasa lapang di dada
Susah lah abg berpantun kalu Hindu tua tu ada
Kini, senang & lapang, abg berpantun kat dinda
Bebas, tak terganggu, kita nak bermesra canda

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

anonymous
Member
anonymous

Orang tak ade kuasa mcm anwar sudah tentu tak boleh masuk bilik menteri kanan….hanye yg ada kuasa saja yg boleh keluar perintah kebenaran kpd orang tertentu bebas masuk bilik menteri..

Orang yg paling berkuasa hanyelah madey…tak mustahil madey nak blackmail Jemin bila Jemin diberi jawatan PM kelak Jemin mesti lantik Mukeriz boboi jadi TPM dan serah jawatan PM kpd Mukeriz selepas sepenggal…madey perlu jaga keselamatan bisnes empayar anak branak dan kroni nye…tapi vedeo sejs Jemin ni sudah terlepas seperti rakaman cctv yg jugak boleh terlepas…

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. kat masjid tadi, bagus juga ler isi khutbah
Kita dipesankan, agar banyak bersabar & tabah
Sbb abg sabar, dpt tewaskan, iblis tua musibah
Kini dia tak bangun lagi, lepas terlentang rebah
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah..akibat melawan abg, si tua tu tenat gawat
Abg rasa, kat Hosp Sult Aminah, dia ini dirawat
Besar kemungkinan dia akan ditahan dlm wad
Sedara2 Irah yg kat JB tu boleh lah gi melawat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. si tua iblis kini gigil mcm demam campak
Sepagi hari ini, muka Hindu ini tak ada nampak
Lihat pantun abg spt hantu yg dia terserempak
Kat blog ini, langsung dah tak berani menapak!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tak abis2 auta temberang Kejora dgn PANTAToonnya.., Wak Hindu 1:53 am, Smlm, iblih tua tu kena abg balon, teteghap lagi Dia punya megheyan ghaban sampai la ke pagi Nasib baik hari tu dia tak mai cabaran abg bagi Kalau berdepan abg nak tampaq dia ghelai gigi Letโ€™s scroll to check what really happenโ€ฆโ€ฆ 5 July 2019 2:40 am Kejora, It has been observed that of no valid reason, you wilfully calling me Hindu. Can you substantiate these blind accusations that took place yesterday as shown belowโ€ฆโ€ฆ Anonymous Wak Hindu 7:11 pm, Wak Hindu 7:38 pm, Wak Hindu 8:42 pm, Wak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 3:56 pm,

Masih dok meroyan lagi kerr..?
Meroyan lagi ruper nyer yerr..!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby , crying, “meroyan” & that sickening “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh” insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy is……!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 5:29 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaahhhh kaaahhhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ!!

Btw, what happen to your Kampungan Manglish, why is it missing in action, cikuโ€ฆโ€ฆ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 8:40 pm,

Masih dok meroyan lagi kerr..??
Meroyan lagi ruper nyer yerr..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Again and again, you bloody fucking dumbell could not rebut me over your fucking ridiculous attack on that Hindu false charge.

You sure looked impotent & helpless with your fucking stupid lament baby crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk you fucking stupid gay boy areโ€ฆโ€ฆ!!

Btw….what happen to your fucking self prasing superb Kampungan Manglish, why is it missing in action, Ciku…….??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 9:36 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah… si tua iblis tu, kini tercungap2, dada sebu
Dirasakan nya spt abg tibai dgn batang bambu
Dia tu Hindu hadhari, jenis boleh makan lembu
Menyamar Islam, sbb tu bab agama dia kelabu
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Si tua iblis ini, serupa ‘Mozad Israel’, licik sekali
Dia Hindu, nama Melayu, spt org kat Pulau Bali
Tapi kini, dia udah serupa kerbau liar putus tali
Nak acah abg, tapi dia pula yg kena lanyak buli
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. mesti iblis Hindu tua tu, kini sgt menyesal
Dgn abng pemantun bistari, dia gatal cari pasal
Abg ni taraf banglo, sdg dia hannyalah bangsal
Dia setakat main netball, abng ini kapten futsal
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Srikandi menerpa, lembingnya dirodok
Ke dada Kejora sasarannya terperosok
Ku seru langit….. , bumi pun bertepok
Tepenyek la engkau wahai Kejora kodok

Anonymous
Guest
Anonymous

INI TN BAPOK,

AKU KENAL DIA NI

KAKI JUBO!

Anonymous
Guest
Anonymous

Auw.. auw.. auw.. lawak giler le seruan srikandi
Murni Melati, jelmaan dari uncle TN, si tua kedi
Udah2 le uncle TN, ko ni mabuk ketum ker todi
Inilah padah nya, bila dah jadi tali barut Yahudi!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

KAMU YANG KENA JUBO?

AKU TAK RASA PUN MENJUBO KAU.

PAK SHEIKH JUBO KAU, KAU SEDAP, TAK TENGOK PUN DIA, YER

ORANG LAIN PULAK KAMU TUDUH.

DAH GILA KER?

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Impulsive.

Orang gila Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/index.shtml
NIMH ยป Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder

ADHD is a brain disorder marked by an ongoing pattern of inattention and/or hyperactivity-impulsivity that interferes with functioning or development.

Kamu tak ada development dalam perwatakan kamu. Hanya destruction.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Inattention means a person wanders off task, has difficulty sustaining focus, and is disorganized โ€“ BLOGGING TAK IKUT TOPIC

Hyperactivity means moving about constantly, including in situations in which it is not appropriate; or excessively fidgets, or talks. PENUH KOMEN DIA DI ATAS BERBAGAI NAMA

Impulsivity means making hasty actions that occur in the moment without first thinking about them and that may have potential for harm. MEMBUAT PERSONAL ATTACKS, DI CARUT SE CARUT2 NYA.

anonymous
Member
anonymous

TN keling mabok todi sudah meracau

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. iblih tua tu, la ni dok demam kogha, ketaq
Dia dengaq sogha abg, mcm bunyi guroh lintaq
Mampoih la dia tu, kalau lintaih mai Aloq Setaq
Teloq dia abg nak pulaih, peliaq dia abng putaq
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja noโ€ฆ!
Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Gwa sudah kata jangan main main dgn MurniMelati
Gwa bkn MasMerah cumatau pasrah menunggu mati
Bukan juga Munirah, budak mentah macam itik serati
Kejora kini temuntah darah diratah dek MurniMelati

Anonymous
Guest
Anonymous

Owh..dik Murni Melati, kini udah pun menjelma
Mlm tadi tidak muncul, Krik2 Mlm tunggu lama
Mesti Krik2 Malam nangis, tak berlagu & irama
Sbb Melati ni bapok dari samaran Tanpa Nama
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

(Mlm ni ko tak payah bawa bunga lagi le Krik2 oi.. ko siap je ketul batu banyak2…๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

Krik2 dok ingat, Melati ini, dara jambu bergetah
Bila dia tau bapok, mesti hati Krik2, terus patah
Melati ini kata otai, tapi fikiir, spt budak mentah
Bila masa Kejora bistari ni, Melati au auw ratah

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah.. sini hampir 12 tgh hari, sana tu kul brapa?
Si tua iblis tu dah terdiam, tak tau lagi kata apa
Skrg bukan Wesak, tak kan dia hempas kelapa!
Agaknya ke Bt Cave si tua ifrit tu pergi bertapa
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg nak bagi kat Irah saja no…!
Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

APA SEBENARNYA YG DI MAHUKAN OLEH MAHARAJA KELING KAKI KELENTONG Apa Sebenarnya Mahathir Mahu Dan Apa Yang Rakyat Perlu Tahu!!! TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai Rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!!! Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB, penubuhan siasatan Di Raja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk di sabitkan kesalahan pada Najib (BACA DI SINI)โ€ฆ Kini semuanya sudah nyata dan jelasโ€ฆ 100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahuiโ€ฆ Dulu… Read more »

MurniMelati
Guest
MurniMelati

Gwa nak kongsi lagi kejayaan KERAJAAN PAKATAN HARAPAN PH yg baru setahun jagung memerintah nih.
Depan mata gwa, di tempat gwa, kilang2 IKS yg dah jadi hutan belukar masa zaman BNajibulbuttoh dulu tu, kini dah terang benderang dan kilang2 semakin banyak. Ini pastilah akan merancakkan perniagaan domestik dan memberi peluang pekerjaan kpd anak2 tempatan di sini.
Depan mata gwa juga ada sebuah perumahan generasi ke dua FELDA yg terbengkalai hingga kini. Dah masuk 10 tahun gwa tunggu, takkkk siap siap. Memang sial UMNO BNajibulbuttoh tu.
Kini Kerajaan PAKATAN HARAPAN sedang menyiapkan satu taman perumahan yg baru utk kami. TERIMA KASIH PAKATAN HARAPAN PH!

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Adib malang lagi: Setelah mati, disingkir pulaโ€ฆโ€ฆ.. KASIHAN Muhammad Adib Mohd. Kassim (Adib). Selepas mati, disingkirkan pula. Dia ialah seorang anggota Jabatan Bomba dan Penyelamat (Jabatan Bomba), satu jabatan di bawah Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT). Dia mati akibat kecederaan yang dialaminya semasa bertugas di Kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25 pada pagi 27 November 2018 untuk memadam kebakaran yang disebabkan oleh perusuh-perusuh. Oleh sebab Pendakwa Raya tidak dapat membuat keputusan apa atau siapa yang menyebabkan kecederaan yang membawa kepada kematiannya, maka inkues mengikut Bab XXXII Kanun Acara Jenayah diadakan untuk mencari sebabnya. Kerana Adib adalah seorang kakitangan KPKT… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MUNAFIK MELAYU PH ROSAKKAN IMEJ ISLAM Majlis Khatam Al Quran Jemput Bukan Islam Untuk Penutup Jika semalam dipaparkan Rakyat Pulau Pinang hadap demgan memanggil Ahli Parlimen Bukan Islam DAP menyampaikan zakat di hadapan mimbar ruang solat Masjid, hari ini lain pula halnya di Melaka. Pengerusi Masjid Pengkalan Rama dari PAN menjemput ADUN Duyong, Damian Yeo dari DAP untuk menyempurnakan majlis khatam Al Quran.Diulangi Majlis Khatam Al Quran. Mana pemimpin Islam di Melaka ni? Tidak pernah berlaku sebelum ini, majlis melibatkan Agama Islam disempurnakan oleh bukan Islam. Tidak mustahil akan datang Lim Guan Eng pula akan dipanggil untul merasmikan Majlis Tadarus… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ramdan Kumara

Pas perlu tunjuk sikap profesional. Orang yg berprinsip. Beretika. Pas Berjuang utk agama dan bangsa tapi mencemar minda. Memperbodoh minda org melayu. Melayu lemah minda kerana tak mampu berpikir secara rasional.

Org melayu baik hati. Itu sebab habis tanah2 di tipu oleh org ameno. Org ameno lemah minda jual kepada cukong.

Cukong byk duit. Jadi PM (Najib) di tipu oleh jlow. Jadi PM pon kena tipu. Dari bawah sampai yg keatas semua mudah di tipu. Yg mengaku hebat2 tu usahla nak tunjuk hero. Dasar melayu lemah. Dilemahkan Pas dan ameno.

MurniMelati
Guest
MurniMelati

RUU PERHIMPUNAN AMAN ( AKTA PERHIMPUNAN AMAN @ APA ) DILULUSKAN OLEH PARLIMEN KERAJAAN PAKATAN HARAPAN ( PH ). Tahniah PH. Satu lagi kejayaan janji manifesto ditunaikan. Bukan mcm BN Najibu****bapok kedi mcm Kejora kote cekenit yg mengugut ngugut rakyat jika berhimpon. SYABBAS PH! RUU Perhimpunan Aman diluluskan Dewan Rakyat KUALA LUMPUR, 1 Zulkaedah 1440H, Khamis โ€“ Rang Undang-Undang (RUU) Perhimpunan Aman (Pindaan) 2019 bertujuan menjadikan antara lain protes jalanan bukan lagi sebagai satu kesalahan, diluluskan Dewan Rakyat, hari ini. Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin berkata, dengan pindaan ke atas Akta Perhimpunan Aman (APA) 2012 itu, segala bentuk perhimpunan… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

APA SEBENARNYA YG DI MAHUKAN OLEH MAHARAJA KELING KAKI KELENTONG Apa Sebenarnya Mahathir Mahu Dan Apa Yang Rakyat Perlu Tahu!!! TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai Rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!!! Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB, penubuhan siasatan Di Raja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk di sabitkan kesalahan pada Najib (BACA DI SINI)โ€ฆ Kini semuanya sudah nyata dan jelasโ€ฆ 100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahuiโ€ฆ Dulu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Yoep Bunga

Memang jelas satu parti pelahap duit rakyat, nak jadi kaya curi duit rakyat RM2.6 bilion di 1MDB. Satu lagi berselindung disebalik jubah lebai konon islamik sangat…yg jelas ahli ahli mereka yg bodo

Lahpakom

Pas menyokong penyamun..akhlak mana..akhlak letak di bonot ke..

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Melurus sejarah Ustaz Fadzil: PAN tidak wajar memperingati almarhumโ€ฆโ€ฆ.. APABILA parti serpihan PAS yang ditubuhkan oleh DAP berusaha untuk memperingati almarhum Ustaz Fadzil, perasaan ahli-ahli PAS sangat terganggu. Sebelum ini mereka juga memperalatkan nama mantan Mursyidul Am PAS,Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat untuk kepentingan politik mereka. Sewajarnya jika tokoh yang ingin dijulang oleh PAN ialah pimpinan besar DAP atau pun penggerak awal IRC, aljamaah atau pun HIS. Ustaz Fadzil semenjak muda sehingga dijemput Ilahi kekal bersama dengan PAS, meredah kepayahan dan badai perjuangan sehingga almarhum meninggalkan kita dengan seribu keteladanan. Telah 17 tahun, sosok ini meninggalkan kita namun… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Nawi Abdullah

PAS = Tukang Jilat Jubur Taik UMNO????? Dulukan kata UMNO kapir haramjjadah???? Religious Conmen orang orang PAS tu!

Dah dua lkali di tipu UMNO masih nak kerjasama dgn UMNO konon. Nanti di tipu lagi baru tersungkur tak boleh bangun

MurniMelati
Guest
MurniMelati

NILAI RINGGIT MALAYSIA SEMAKIN KUKUH – TAHNIAH KERAJAAN PAKATAN HARAPAN! KPD PROFESOR2 KANGKUNG YANG BERLAGAK SERBA TAHU TAPI BANGANG SILA FAHAM BETUL2 PERMAINAN SEPAK TERAJANG KUASA2 BESAR DUNIA MEMBERI KESAN EKONOMI KPD NEGARA2 MEMBANGUN / SEDANG MEMBANGUN @ negara2 kecil. Geng Penjilat Najibutt** and LELABI2 hamPAS dok diam2 SEBAB BENGAP TAHAP DEWA : Ringgit terus ditutup kukuh – BERNAMA KUALA LUMPUR, 1 Zulkaedah 1440H, Khamis โ€“ Ringgit meneruskan momentum pengukuhannya berbanding dolar AS buat hari kedua berturut hari ini susulan kedudukan dolar yang lemah mendorong minat ke atas mata wang selamat lain, selain mata wang ekonomi pesat membangun, kata peniaga.… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

HOI BENGAP….KO TAK SEBUT PUN BERAPA NILAI RM SEKARANG?…..MASA PORN HUB PH AMBIK MALAYSIA DULU BERAPA?….BODOH….NAIK TURUN BIASA LA BODO….

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Belia Bangkit

Dah berpuluh2 tahun PAS dicaci, dihina sbg parti Tin Milo.

Tapi bila dah dapat RM90 juta duit Najib curi dari 1MDB masuk akaun pemimpin2 nya, bukan main bergaya, buang tin Milo, asyik minum Milo, kopi o pun dah tak mau.

Anonymous
Guest
Anonymous

Smlm, iblih tua tu kena abg balon, teteghap lagi
Dia punya megheyan ghaban sampai la ke pagi
Nasib baik hari tu dia tak mai cabaran abg bagi
Kalau berdepan abg nak tampaq dia ghelai gigi
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg bagi kat Irah saja no..
Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Tak abis2 auta temberang Kejora dgn PANTAToonnya.., Wak Hindu 1:53 am, Smlm, iblih tua tu kena abg balon, teteghap lagi Dia punya megheyan ghaban sampai la ke pagi Nasib baik hari tu dia tak mai cabaran abg bagi Kalau berdepan abg nak tampaq dia ghelai gigi Let’s scroll to check what really happen…… 5 July 2019 2:40 am Kejora, It has been observed that of no valid reason, you wilfully calling me Hindu. Can you substantiate these blind accusations that took place yesterday as shown belowโ€ฆโ€ฆ Anonymous Wak Hindu 7:11 pm, Wak Hindu 7:38 pm, Wak Hindu 8:42 pm, Wak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 3:33 pm,

Masih dok meroyan lagii ker..?
Meroyan lagii ruper nyer yer..!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaaahh kaaaaahhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hmmmmm, the same stupid answerโ€ฆ..

Again and again, this bloody dumbell could not rebut me over his fucking ridiculous attack on that Hindu false charge. He sure looked impotent & helpless with his stupid lament baby , crying, โ€œmeroyanโ€ & that sickening โ€œKah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhโ€ insane laugh.

What a jerk this stupid gay boy isโ€ฆโ€ฆ!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 7:02 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora berPANTAToonโ€ฆ.
Wak Suman iblis, perangai jahat, berhati khaldu
Dia sgt dengki bila Kejora & Irah saling merindu
Dgn cikg u bistari, si dungu ini, cuba nak beradu
Makan kuah ler dia, ini Wak Suman sami Hindu
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. Irah-pirrahh, โ€œSiswi PangSai Loji Kumbahan Najisโ€ dari โ€œU-Never Studyโ€ mana pulak tuuu, haaa, Kejoraโ€ฆ..?? Sila beri pencerahan.

2. Hiiiiii, padah2 Selisih 44 malaikat, siapa pulak nak โ€œberaduโ€ dgn gay boy, esok2 kalau mati nanti bumi tak mau terima. Haram tak akan ku buat kerja kunyit hina yg binatang pun tak buat.

Itulah padahnya kalau berPANTAToon โ€“ Hancussssโ€ฆ..!!
Nahhh, siapa sebenarnya Iblis, haaaaa gay boyโ€ฆโ€ฆ??

Anonymous
Guest
Anonymous

Wak Hindu 7:39 pm,

Masih dok meroyan lagi ker..??
Meroyan lagi ruper nyer yer..!!

๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘บ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

MurniMelati
Guest
MurniMelati

ANAK TIRI NAJIB ( ANAK MAK BADAK ) REZA AZIZ DITAHAN SPRM DAN DIDAKWA BAWAH AKTA AMLA ( MONEY LAUNDERING ) Tahniah Kerajaan PAKATAN HARAPAN! Hapuskan penyangak negara satu persatu KUALA LUMPUR, 1 Zulkaedah 1440H, Khamis โ€“ Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menahan anak tiri kepada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak iaitu Riza Shahriz Abdul Aziz hari ini. Tanpa mendedahkan butiran lanjut penahanannya, Ketua Pesuruhjaya SPRM, Latheefa Koya berkata, Riza ditahan di ibu pejabat SPRM Putrajaya kira-kira pukul 12 tengah hari ini. Beliau berkata, bagaimanapun Riza telah dibebaskan dengan ikat jamin dan akan dituduh di Mahkamah Sesyen… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di jangka satu masa nanti Najib Al Jibo dan anak tiri dia Riza akan diam di suatu block di penjara, Mak Badak di suatu block lain.

Penjara yang sama ke, Sg Buluh atau Kajang ke, tak tahu lah.

Najib ada 45 tuduhan mahkamah, Mak Badak 17 tuduhan, kot anak dia Riza pun berbelas tuduhan mahkamah. Takkan 3-4 tak sangkut bagi tiap seorang. 10-15 tahun penjara seorang ler.

Moral of the story: Jangan dekat dengan depa. Pariah. hehe

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

NAK BELAJAR KELENTONG BERGURU DGN TONG M โ€ฆโ€ฆ. Tambah Lagi 3 Tahun? Mereputlah Bang Nonโ€ฆโ€ฆ Mulanya sekadar 1 hingga 2 tahun. Hari ini ditambah lagi 3 tahun. Tahun ke 4, sekiranya beliau mengotakan janjinya, barulah peralihan kuasa akan diberikan kepada DS Anwar Ibrahim. Apa yang akan dibuat oleh Anwar Ibrahim jika benar beliau menerima jawatan di tahun ke 4. Sedangkan kebanyakan PRU diadakan pada pertengahan tahun ke 4 bagi penggal parlimen. Seperti mana Tun Abdullah dulu mengadakan PRU setelah 3 tahun setengah diserahkan jawatan oleh Tun Dr Mahathir untuk mendapatkan mandat baru. Alamat Anwar Ibrahim akan menjadi Perdana Menteri Menunggu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Sampai bila Pas mahu dihina? – Utama – Utusan Online
http://www.utusan.com.my/…/sampai-bila-pas-mahu-dihina-1.73701

Sampai bilakah Pas mahu dicaci dan dihina oleh sekutu-sekutu politiknya? Di manakah maruah alim ulama dalam Pas yang selama ini turut …

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah kena le bangga, punyai bakal tunang hebat
Sbg Raja Pantun, sepatut nya abang ini dinobat
Tersembam rapat, si iblis tua tu abg tibai sebat
Kini dia menggeletar & gigil, pegang botol ubat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg bagi kat Irah saja no.. Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Buskers Politik
Guest
Buskers Politik

Anon..ni aku belanja pantun kat kau..tapi rasanya tak lah sehebat pantun kau tu beb!!!!!

Masuk Kampung Pakai Songkok
Tersengih2 Terbongkok2
Orang Kampung Mula Seronok
Akhirnya ‘Kencing’ Yang DiTogok

Belajarlah Dari Sejarah Yang Lalu
Bagaimana Temasik ‘Hilang’ Melayu
Lantaran Percaya Janji Nan Palsu
Negara Tergadai Maruah DiMalu

Kini Taktik Sama DiUlang
Bermulut Manis Akan Petualang
Nasib Melayu Bertambah Malang
Tanah Sendiri Semakin Hilang

Tengok lah …betul lah ingatan para sejarawan dulu yang mengingatkan kita…if you forgets history, you’re condemned to repeat it over and over again…dan hakikatnya, ini lah yang dilakukan oleh Tokong2 DAPigs terhadap umat melayu Islam di negara kita ni…

Anonymous
Guest
Anonymous

Busker politik 9:26 am,

Sayang..PRU yg lalu, Melayu tak begitu pandai
Ramai juga, yg sanggup jadi kafir punya keldai
Tiada apa makna, tsunami Melayu, membadai
Bila kita hanya menang sorak, tapi kg tergadai
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah hilang lesap si iblis tua, Wak Suman Hindu
Dgn Cgu Kejora, dia dah kena, pukulan yg padu
Agaknya, kini monyok dlm bilik, nangis tersedu
Kejora pakwe Irah menang lagi, yey beda bedu!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg bagi kat Irah saja no.. Dekat Hindu tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Di Msia kini awal pagi, agaknya Irah sana senja
Seronok betul abg.. dpt warkah dari Irah manja
Ari ni, kat Kedah cuti Jumaat, abg pun tak kerja
Kalu Irah dekat, boleh ler gi makan abg belanja
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Irah tau tak, pasai apa abg ni, iblih tu dok bedai
Pasainya, abg ini berpantun BI, cekap & pandai
Org tua tu pula, bodo mangkaq tak ubah keldai
Dia tu bapok kedi tapi dok eksyen mcm handai
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

(Bunga2 tu, abg bagi kat Irah saja no.. Dekat iblih tua tu, abg nak bagi penampaq..๐Ÿ˜‚)

Buskers Politik
Guest
Buskers Politik

Menteri Sumber Manusia, Kula Segaran adalah antara manusia paling cauvinis di Malaysia… Bukan sekali, bukan dua kali malah berkali-kali Kula Segaran menimbulkan ketegangan kaum di Malaysia… Kenyataan beliau tentang bangsa Melayu pendatang, meratifikasi Statut Rom, kempen beliau yang membakar api perkauman di PRK Semenyih sudah cukup menjadi bukti nyata bahawa Kula Segaran adalah seorang rasis dan tidak layak menjadi seorang menteri di dalam negara yang mempunyai berbilang bangsa seperti di Malaysia… Terkini, sekali lagi Kementerian Sumber Manusia di bawah pimpinan mempamerkan sikap rasis yang keterlaluan!!! Pengecualian Yuran ILP Pendaftaran HANYA Untuk Bangsa India Kenyataan media Parti Bumiputera Perkasa Malaysia (PUTRA)… Read more »

Buskers Politik
Guest
Buskers Politik

Apa pandangan korang tentang suara hati ramai rakyat Msia, khususnya bani melayu yang mengatakan…. jika UMNO menerima Mahathir, beliau akan membawa golongan opportunist, pengkhianat yang telah lompat parti, kroni-kroni dan kronisme, nepotisme serta politik kotor dan politik wang balik semula ke dalam UMNO. Sekiranya ini berlaku, maka tidak akan ada pembaharuan dalam UMNO. Dan selagi ini berlaku, selagi itulah rakyat rata-rata tidak akan menerima UMNO kembali dan kita tidak akan berjaya memikat hati mereka dan menang pilihanraya umum dan membentuk semula kerajaan. Sebelum ini Mahathir telah mengkhianati UMNO sekurang-kurangnya tiga kali. Mahathir pernah bergaduh dengan Tunku Abdul Rahman dan dipecat… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah.. you do not have to worry, what others say
Let the ‘ill idiot’ keep on slandering me as a gay
Just trust abg, & we keep up, with our own way
You’ll be ever after with me, Cgu Kejora, to stay
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Nak tanya lah…korang perasan tak…Selepas diberi tekanan berulang kali daripada kem Azmin Ali, akhirnya Lembaga Displin PKR mengambil ketetapan untuk memecat Haziq Aziz daripada parti tersebut. Mengapa kita boleh katakan bahawa Lembaga Displin tunduk kepada tekanan adalah tindakan yang diambil ini jelas bercanggah dengan kenyataan Presiden PKR Anwar Ibrahim sebelum ini yang tidak akan bertindak selain memberi notis tunjuk sebab kepada Haziq sahaja. Anwar sendiri yang kata, kes ini masih dalam siasatan Polis, so kena tunggu lah tindakan nak diambil. Tapi tibaยฒ Pengerusi Lembaga Displin PKR Ahmad Kassim berkata tindakan diambil disebabkan Haziq langgar tatacara disiplin parti. โ€œKita telah mendapati… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Warkah ke5 Irah tiba jam 10:36 pm, 04 hb Julai
Terus segar bugar, jiwa Kejora yg lemah longlai
Warkah2 dari Irah akan ku simpan & usap belai
Irah, dewi ku manja, bakal pasangan mempelai
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Jom kenkawan semua..kita lihata apa kata pensyarah sains politik UKM yang dikatakan telah dikenakan tekanan hebat sejak dia menviralkan tulisannya yang menegur dan mendedahkan apa yang berlaku dalam Rejim PH ni sejak 400 hari memerintah!!!! Saya telah diugut pihak tertentu kerana Penasihat Media Perdana Menteri, Datuk A Kadir Jasin menuduh saya โ€˜menabur fitnah dan menyebarkan kepalsuanโ€™ dipercayai melalui artikel saya yang bertajuk โ€˜400 Hari Pakatan Jual Lebih RM20 Bilion Aset Negaraโ€™. Demi Allah, saya dengan ini menjemput anda semua menyemak sendiri kesemua fakta dan laporan yang telah saya gunakan sebagai rujukan untuk artikel saya tersebut. 1. Fakta kerajaan Pakatan menjual… Read more »

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Bukan ke masa dalam ceramah2 berkempen dulu…pemimpin2 PH dah berjanji akan mewujudkan kerajaan yang mesra kebebasan bersuara…boleh mengkritik kerajaan jika ternyata ada fakta2 sahih yang menyokongnya dan amat2 responsif terhadap segala teguran yang berasas, tapi kenapa pulak nak disekat dan diambil tindakan jika benda2 macam i berlaku pulak…jadi tak salah lah kalau rakyat katakan memang depa ni semua kaki mungkir janji dan cakap tak serupa bikin..terutamanya PM ke 7 tu!!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Irah..tak keterlaluan kalu ku sebut minah Jawa
Dia kini, jadi aku punya bunga, di tmn istimewa
Kerna dia, aku kembali riang dgn gelak ketawa
Bagi ku Irah adalah nadi, jantung & juga nyawa

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™

๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Sobat2 ku sekelian…tak salah rasanya kalau di pagi Jumaat yang mlia ni, kita sama2 mengimbau kembali sapa Allahyarham TS P.Ramlee ni..boleh kan??? Allahyarham Teuku Zakaria bin Teuku Nyak Puteh atau P Ramlee juga adalah merupakan Notradamus bagi orang Melayu. Pada tahun 1957, Allahyarham Tan Sri P Ramlee menggubah lagu TUDUNG PERIUK yang merupakan salah satu lagu dalam filem SUMPAH ORANG MINYAK. Antara bait menarik dalam lagu tersebut adalah: Tudung periuk pandai menari, Menarilah lagu putera mahkota, Kainlah yang buruk berikan kami, Buat menyapu si air mata. Cuba kita hayati baris senikata lagu yang pertama, “tudung periuk pandai menari”, Membawa maksud… Read more »

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Woiiit…Wak Suman…apasal lak kaitkan gwa dengan isu lu ngan Anon tu tu haah…berapa ribu kali gwa dah cakap, dia dan gwa orang yang berbeza…jangan cari pasal pulak ngan gwa..buruk padahnya beb!!!!

1. What has it got to do with โ€œKun Fayakun: and your โ€˜Hindu allegationโ€™โ€ฆ..??

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Gwa kenal sangat ngan Kun Fa Yakun tu…dia baik orangnya dan tak suka cari gaduh dengan sesiapa!!11