RAYUAN HAZIQ KEPADA TUN MAHATHIR….

Rayuan seorang rakyat hina mencari keadilan di Malaysia Baru

Kisah saya mungkin sudah diceritakan banyak kali tetapi kali ini saya merayu kepada Tun Mahathir Mohamad untuk mempertimbangkan semula bukti salahlaku Azmin Ali.

Sejak pertemuan pertama dengan insan bernama Azmin tidak pernah terlintas yang kami akan menjadi kawan mesra.

Disebabkan terlalu naif dan mempercayainya sebagai seorang yang memiliki keperibadian tinggi, hidup saya kini sudah terpalit dengan sejarah hitam.

Jika masa depan saya sebelum ini lebih terjamin sebagai seorang penjawat awam di dalam kerajaan Malaysia yang baru, kini saya sekeluarga telah dihukum dan sentiasa berada di ambang ketakutan hanya kerana bercakap benar.

YAB Tun Mahathir, rakyat Malaysia masih menghina saya kerana video pengakuan sebelum ini.

Setelah Hilman datang berjumpa pada waktu siang fikiran saya semakin bercelaru kerana arahan yang telah diberikan olehnya.

Saya disuruh untuk membuat video penafian dan pengakuan tipu bahawa orang kedua di dalam video tersebut bukanlah Azmin.

Saya tahu kedudukan Azmin sebagai seorang menteri dan ahli politik yang berkuasa sebagaimana sering diperkatakan sepanjang tempoh kami mengenali satu sama lain.

Saya berasa amat marah tetapi takut pada masa yang sama kerana sedar tiada siapa yang akan melindungi saya dari pihak berkuasa.

Berpegangkan prinsip berani kerana benar dan berlatar belakang dalam jurusan undang-undang, saya yakin dengan keputusan untuk membuat video pengakuan itu.

Pada waktu itu saya yakin dengan kerajaan Pakatan Harapan sebagai pembela nasib rakyat.

Namun sehingga kini ramai pihak masih sangsi mengapa perlu menyaran SPRM untuk melakukan siasatan atas tuduhan korupsi.

Sewaktu kami intim saya sering mendengar kisah perbelanjaan isteri dan anak-anaknya di mana jumlah yang disebut kadang kala mengejutkan.

Saya juga bekerja sebagai penjawat awam dan saya tahu gaji dan elaun kerajaan dan jawatan politik diterima Azmin tidak mungkin dapat menampung gaya hidup keluarganya.

Kadangkala apa yang diceritakannya membuat saya malu dengan sikap hipokritnya setelah apa yang diperjuangkan parti selama ini.

Hubungan kami pada mulanya berlandaskan sifat kagum dan ingin melakar masa depan dalam karier seperti Azmin. Namun hari demi hari saya mula sangsi dengan hubungan kami.

Video lucah yang telah direkod itu adalah satu perbuatan khianat dan saya telah dijadikan sebagai kambing biri-biri hitam.

Adakah rakyat Malaysia ingat saya begitu cetek untuk menjahanamkan masa depan saya dan keluarga?

Penyebaran video itu telah membuka aib dan saya benar-benar ingin kembali ke jalan yang benar dengan penuh keinsafan sejak dulu tetapi lemah.

Sejak peristiwa hitam ini saya sentiasa menunggu respon Azmin melalui perkembangan media masa.

Setelah melihat sikap ego Azmin yang masih boleh menghadapi khalayak ramai sambil berlagak biasa, saya yakin bahawa video itu telah direkod untuk milik peribadinya dan telah jatuh ke tangan orang yang berhasad dengki tanpa mengira nasib saya dan sekeluarga.

Mungkin bagi Azmin dia sedar akan tetap selamat kerana kedudukan darjatnya yang lebih tinggi jika dibandingkan hidup saya.

Lemparan tuduhan ke atas saya sebagai penfitnah walaupun setelah dikemukakan bukti-bukti yang kukuh masih tidak dapat diterima segelintir pihak hanya kerana Azmin mampu mempergunakan pengaruhnya demi kepentingan diri.

Adalah mustahil jika dilihat secara objektif dan melalui usaha pihak berkuasa dalam menjalankan siasatan bahawa segalanya adalah tidak sahih.

Saya pinta hentikan Azmin dari terus memperbodohkan semua orang melalui sifat egonya yang merasakan dia bebas dari segala kesalahan.

Saya pinta suara saya didengarkan dan tidak diperlekehkan hanya kerana menentang kata-kata dusta seorang pemimpin yang selama ini digambarkan sebagai bebas dari salah laku lebih diagungkan oleh orang ramai.

Maafkan saya rakyat Malaysia dan saya rayu agar lihatlah peristiwa ini dari sudut pandangan saya sebagai mangsa.

Saya berharap YAB Tun Mahathir dapat bersikap adil dalam hal ini kerana keluarga saya bukanlah dari orang berada dan amat sukar untuk menghadapi masa hadapan.

Saya pinta agar YAB Tun dapat menjaminkan apa yang terbaik buat negara kita.

Yang ikhlas dan benar,

Haziq Aziz

(Dipetik daripada FB Haziq Aziz)

Kongsikan artikel ini
Updated: 30 June 2019 — 7:17 am

166
Leave a Reply

avatar
7 Comment authors
AnonymousOthman AhmadMAHATHIRVSANWARAnonymousGeng Najib Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Here’s a brillant & humorous the legendary Muhammad Ali’s famous poetry about his Sonny Liston fight:where he stunned the world to become the Heavyweight Champion. “Float like a butterfly, sting like a bee” “The hands can’t hit what the eyes can’t see” “If you like to lose your money” “Be a fool and bet on Sonny” ————————————————————— He he he Now let’s compare & contemplate what the fuck this fuckin’ Kejora blabbering (merepek) lamenting with his kampungan mindset…?? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh moon …croons, …goon, …soon, kartun? melantun-lantun! pantun?? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh …ree? …see? nasi… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!!

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Satu lagi kejayaan PH untuk orang Melayu — 12,000 pengawal keselamatan sekolah ditamatkan perkhidmatan…. KUALA LUMPUR 25 Feb. – Kementerian Pendidikan digesa untuk mengkaji semula terma kontrak pengawal keselamatan sekolah yang ditukar daripada dua syif kepada tiga syif setiap hari. Presiden Persatuan Industri Keselamatan Malaysia (PIKM), Datuk Seri Mustapa Ali mendakwa, hal itu kerana terma kontrak tersebut menyebabkan 12,000 pengawal keselamatan sekolah ditamatkan perkhidmatan selain tidak disambung kontrak oleh Kementerian Pendidikan. “Dalam format dua syif yang terbahagi kepada petang dan malam, empat pengawal akan bertugas setiap hari tetapi format tiga syif terbahagi kepada pagi, petang serta malam, hanya tiga pengawal… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

A wolf all night howling at the moon
Growling baying, softly croons,
A stupid clown he is and also a goon,
His doomed hour is coming real soon,

I’ve made my point can all of you agree?
Was he hipocritcal enough, were you able to see?

The point here I wish to stress is that all this while Kejora is so bloody hypocritical on LGBT, but sadly he is now exposed as gay boy himself.

Hipocrisy will always get exposed…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

..moon
…croons,
…goon,
…soon,

kartun?
melantun-lantun!
pantun??

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

…ree?
…see?

nasi basi?
babi kasi?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Baris tak sama panjang, berterabur..!

Nasi bubur..?
Kunyit jubur..?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

CANTIK???

CAMTAIK!!!!

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Here’s a brillant & humorous the legendary Muhammad Ali’s famous poetry about his Sonny Liston fight:where he stunned the world to become the Heavyweight Champion. “Float like a butterfly, sting like a bee” “The hands can’t hit what the eyes can’t see” “If you like to lose your money” “Be a fool and bet on Sonny” ————————————————————— He he he Now let’s compare & contemplate What the fuck this fuckin’ Kejora blabbering (merepek) lamenting with his kampungan mindset…?? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh …ree? …see? nasi basi? babi kasi? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh Baris tak sama panjang,… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Here’s a brillant & humorous the legendary Muhammad Ali’s famous poetry about his Sonny Liston fight:where he stunned the world to become the Heavyweight Champion. “Float like a butterfly, sting like a bee” “The hands can’t hit what the eyes can’t see” “If you like to lose your money” “Be a fool and bet on Sonny” ————————————————————— He he he Now let’s compare & contemplate What the fuck this fuckin’ Kejora blabbering (merepek) lamenting with his kampungan mindset…?? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh …ree? …see? nasi basi? babi kasi? Kah kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh Baris tak sama panjang,… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Wowwe….Wowww….Wowww… Look at these unbelievable example of Kejora’s ‘syok sendiri so called superb Manglish’….. “Since he’s a moron, pantun ‘Fantun’, he borrow” “Facing cg Kejora, he suffers agony and sorrow” “Challenging him, poor pkcik Man felt into fever” “Seeing English pantun, pcik tremble and shiver” “Suman is an old gay who use to act as if brutal” But actually this bloody old gay in soft & gentle” Poor Pkcik Man, is as soft as a piece of burger How can he defeat abg, as tough as a big tiger He can’t avoid or escape the bullet, abg trigger And now..… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

A wolf all night howling at the moon
Growling baying, softly croons,
A stupid clown he is and also a goon,
His doomed hour is coming real soon,

I’ve made my point can all of you agree?
Was he hipocritcal enough, were you able to see?

The point here I wish to stress is that all this while Kejora is so bloody hypocritical on LGBT, but sadly he is now exposed as gay boy himself by his own affidavit.

Hipocrisy will always get exposed…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

DAHSYAT..DAHSYAT..DAHSYAT GILA….!! Setinggi-tinggi tahniah, Dol Stigma ‘kunyit’ sampai bila pun tetap menempel lekat pada diri Kejora. Ingatkan “si warak” ini tiap2 awal pagi tonggang tonggek “sembah-yang”, rupa2nya dia BERJUBOR…..!! Heeeee, Malunya dia…..!! INI AFFIDAVIT BUKTI PERAKUAN KEJORA SENDIRI BAHWA DIA SEORANG GAY HOMOSEKS – JANTAN MAIN JANTAN TIAP2 MALAM DI BULAN PUASA 2018….. KEJORA Ki kik kik Mekcy Golok bontot lentik Jln nya berlenggang, serupa ibu itik Kemain dia dgn kebaya & kain batik Kemarin terlopong dia ni Kejora titik Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh KEJORA Bila teringat Mekcy, nafsu ini terus bergelora Terok hamba, berlawan dgn nafsu membara Nak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!

🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

BETOLLAH,BLOG SIBUDIN NI DAH TAK BERGUNA UNTUK NEGARA,BILA BUDIN MULA MENUKAR HALUAN UNTUK MEMPERSENDA MADEY DAN MENGIKLANKAN PUJAAN HATINYA UNTUK JAWATAN PM .SEELOKNYA KUMPULAN PENYOKONG BERSATU,MASUK SEKALI SEKALA.

DAN SATU LAGI BLOG INI, SESUAI SANGAT UNTUK KEJORA DAN PAK OTHMAN BERGOMOL DAN LAWAN TARIK TELOR .

Anonymous
Guest
Anonymous

BUKAN BLOG PERJUANGAN LAGI

TAPI BLOG LAWAN TARIK TELORRRRR

KAH KAH KAH KAH

“”TANPA NAMA”””PON DAH TUMPUL ULASANNYA
KERANA TELORNYA DAH PUTUIH KENA TARIK

YIPPPPPPPIIIIII YIPPPPPPPIII

YANG AKU NAMPAK UNTUNG NYA SIKEJORA LA!!!!

DAPAT AWEK BUDAK BELAJOR KAT US!!!

YANG LAIN,DAPAT TEROMPAH

PI MAI-PI MAI,,TAK BERBINI JUGAK AKU

NASIB BADAN!!!

JOM PEKENA TEE TARIK,KAT POKOK CERI TENGAH KL

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 10:08/10:16 pm,

Tabah lah Bro Anon, hadapi dugaan & rintangan
Tolong doakan, jodoh Kejora-Irah berpanjangan
Kenduri nanti, semuanya, akan diberi undangan
Kecuali si TN sewel & si sasau Suman bajingan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Anonymous
Guest
Anonymous

Usah le anon, meratap nasib & bersedih di hati
Semua, ketentuan dr Illahi, yg kita tak dpt pasti
Berusahalah juga, mana le tau ada jodoh nanti
Kalu Anon nak, cuba try adjust, si Murni Melati

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Masih jugak masuk bakul syok sendiri – tak hal Kejora dah kesipuan tak terbandingkan setelah ditelanjang-bogelkan sebagai gay boy.

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Btw….before I forget, Ýou fuckin’ idiot have made foolish fuckin’ idiotic blunder for this fuckin’ PANTAToon garbage of yours…… “Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word” “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh”. —————————————————————– If I may ask, What the fuck is “rhymic” all about, hmmmmm….?? My goodness, is that English……?? Oh no…that’s outright rubbish. Boy, that’s sure gibberish. That’s Kejora’s fuckin’ kampungan Manglish. Hi hi hi Ho ho ho My oh my…..sad to say my kindergarten grandchildren command far far lot better than your ridiculous Manglish, got it stupid….?? Poor gay boy, go back to school will ya and learn basic English…!!… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Eleh perkara kecik pun Wak mahu becok mulut
Spt gigi palsu tertelan lekat bersama dgn pulut
Asal nak taip ‘rhythmic’ tapi masa itu dlm kalut
Tertaip ‘rhymic’, pas tu aku ni pun terus upload

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Sebab kasihan sangat, maka Wak ini aku layan
Tapi yg nyata, pantun BI, nko tiada kepandaian
Dan yang pasti, Wak tetap akan terus meroyan
Sbb Wak tu dlm bogel aku dah londeh pakaian

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word”
———————————————————

On top of that ‘rhymic’, what about ‘pantuns’ word, where in the hell you got it, ehh…….??

He he he, STUPID IDIOT…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

“Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word”
———————————————————

On top of that ‘rhymic’, what about ‘pantuns’ word, where in the hell you got it, ehh…….??

He he he, STUPID IDIOT…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Naper le Wak ni masih meroyan, jiwa meruntun
Awat la bebal sgt, si pelawak kedi badut kartun
‘Pantuns’ word tu perkataan yg ada dlm pantun
Kalau dia tau cai dia begini dungu, malu le Tun!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg betul lah aku cakap, Suman ni lembu sapi
Bodoh bahalol bangang dia ni, mcm tak bertepi
Aku masih guna ‘pantun’, letak dlm apostrophe!
Maknanya ia bukan dlm bahasa yg sdg ditatapi

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Aku rasa Wak tidak perlu lagi kita nak berbalah
Lagi ko lawan, kebodohan kau, makin terserlah
Ngko itu siapa, aku ini cikgu ngajar kat sekolah
Tapi, jenis bebal biol spt ko mmg tak nak kalah

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Wowwe….Wowww….Wowww… Look at these unbelievable example of Kejora’s ‘syok sendiri so called superb Manglish’….. “Since he’s a moron, pantun ‘Fantun’, he borrow” “Facing cg Kejora, he suffers agony and sorrow” “Challenging him, poor pkcik Man felt into fever” “Seeing English pantun, pcik tremble and shiver” “Suman is an old gay who use to act as if brutal” But actually this bloody old gay in soft & gentle” Poor Pkcik Man, is as soft as a piece of burger How can he defeat abg, as tough as a big tiger He can’t avoid or escape the bullet, abg trigger And now..… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Where is there such phrase as ‘pantuns’ word, you bloody fuckin’ idiot…..??

‘Boss kita’ si Sengeh tuu ker yg ngajar kau, bongok…..??

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…??
Meroyan yer Wak…!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Where is there such phrase as ‘pantuns’ word, you bloody fuckin’ idiot…..??

‘Boss kita’ si Sengeh tuu ker yg ngajar kau, bongok…..??

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

A wolf all night howling at the moon
Growling baying, softly croons,
A stupid clown he is and also a goon,
His doomed hour is coming real soon,

I’ve made my point can all of you agree?
Was he hipocritcal enough, were you able to see?

The point here I wish to stress is that all this while Kejora is so bloody hypocritical on LGBT, but sadly he is now exposed as gay boy himself by his own affidavit.

Hipocrisy will always get exposed…..!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

DAHSYAT..DAHSYAT..DAHSYAT GILA….!! Setinggi-tinggi tahniah, Dol Stigma ‘kunyit’ sampai bila pun tetap menempel lekat pada diri Kejora. Ingatkan “si warak” ini tiap2 awal pagi tonggang tonggek “sembah-yang”, rupa2nya dia BERJUBOR…..!! Heeeee, Malunya dia…..!! INI AFFIDAVIT BUKTI PERAKUAN KEJORA SENDIRI BAHWA DIA SEORANG GAY HOMOSEKS – JANTAN MAIN JANTAN TIAP2 MALAM DI BULAN PUASA 2018….. KEJORA Ki kik kik Mekcy Golok bontot lentik Jln nya berlenggang, serupa ibu itik Kemain dia dgn kebaya & kain batik Kemarin terlopong dia ni Kejora titik Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh KEJORA Bila teringat Mekcy, nafsu ini terus bergelora Terok hamba, berlawan dgn nafsu membara Nak… Read more »

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Alhamdulillah…Berita gembira untuk seluruh rakyat Msia, khususnya umat melayu Islam di Msia ni….Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi telah mengumumkan beliau kembali menguruskan UMNO sebagai Presiden parti. Suara-suara sumbang akan tetap ada di mana-mana. Namun adalah hak dan tanggungjawab beliau menguruskan UMNO seperti mana kepercayaan perwakilan UMNO. Pendakwaan beliau di mahkamah masih dalam keadaan “tidak bersalah” sehingga Pendakwa raya berjaya membuktikan sebaliknya. Sehingga itu Ahmad Zahid adalah seperti orang lain berhak menjalankan tanggungjawab politiknya sehingga 2021. Jika suatu hari nanti beliau bersalah, saya pasti beliau akan melepaskan jawatan. Sehingga itu beliau adalah seperti rakyat Malaysia yang lain bebas memimpin organisasi dan… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MEMANG SEMUA PIMPINAN PH KEPALA JAHANAM……. Letak jawatan kerana “semburit” bukan cara Malaysia Alahai Atoq! Mengulang hujah basi yang dikitar semula. Sepatutnya dibungkus dan eksport sisa buangan untuk industeri kitar semula luar negara. Dulu Atoq juga ngata DAP macam-macam, sekarang boleh tidor sekatil. Walaupun mimpi lain-lain, jangan-jangan sudah semburit sesama sendiri. Dua-dua yang impikan PM pengganti Atoq pun pengamal semburit. DAP pertahan dan penyokong tegar si penyemburit tua sampai hari ini. Dah sebut semburit, dulu dia juga kata penyemurit tidak layak jadi PM tapi kini kata pula letak jawatan kerana semburit bukan cara Malaysia. Helahnya… Rasanya Kelab Che Det perlu… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora gay boy,

In case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTAToon, hmmmm…., ??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Dia udah masuk balik, Suman mulut tempayan
Terhencot bertongkat tak ubah nenek kebayan
Tapi, kelihatan spt bogel, kena londeh pakaian!
Abg nak biar je ler dulu, si tua kedi ini meroyan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…?
Meroyan yer Wak…!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Memang betul lah cakap2 majoriti rakyat Msia yang mengatakan kabinet parti homo ni dah berantakan dan tak sehaluan lagi. Hari ni Tun menibai dan membambu menteri sumber manusia kaw2 punya pasal isu membawa masuk pekerja2 dari Afrika tu untuk bekerja di sektor2 perladangan di Msia. Tun mengatakan cadangan si Kula ni mengarut dan tak masuk akal memandangkan masih ramai lagi rakyat tempatan yang boleh mengisi kekosongan tu. Jadi..memang tepatlah bila Tun beri prestasi report card mereka semua hanya 5/10 aje…cakap dan buat keputusan ikut suka hati aje, macam tak guna otak pulak. Takkan lah si Kula ni masih tak sedar… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Abg selalu khayalkan, nanti kita jadi raja sehari
Terbayang saat ‘makan pengantin’ hari kenduri
Begitu manja sekali, suapan dari Irah ku puteri
Masa itu, dgn sengaja, abg gigit Irah punya jari

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora… Sedang oang lain dah ke sana sini, kok dikau masih jugak terperosok di bilik sempit berangan-syok sendiri tak sudah2 dgn irah-pirrahhh-porrahhh. Hey, pi jalan dahhhh….!! Ohh yess before I forget, Ýou fuckin’ idiot have made foolish fuckin’ idiotic blunder for this fuckin’ PANTAToon garbage of yours…… “Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word” “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh”. —————————————————————– May I ask, What the fuck is “rhymic” all about, hmmmmm….?? My goodness, is that English……?? Oh no…that’s outright rubbish. Boy, that’s sure gibberish. That’s Kejora’s fuckin’ kampungan Manglish. Hi hi hi Ho ho ho My oh my…..sad to say my… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…?
Meroyan yer Wak…!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh, MY FOOT…….!!

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan lagi ker Wak…?
Meroyan lagi yer Wak…!!!

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh, MY FOOT…….!!

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Blog Tn Budin ni seperti agak lengang dan sepi
Tetapi “blog cinta” kita, terus je semarak berapi
Nak citer sikit kat Irah.. mlm tadi abg bermimpi
Mimpi tu.. ‘lps ijab kabul, abg cium Irah kat pipi’

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Walawei….Bang non dah buat lawak hari ni semasa merasmikan mesyuarat PKR kat Permatang Pauh..dia sentap bila rakyat cakap dia terlalu obses untuk menjayakan pelan peralihan kuasa dan tidak memperdulikan hal ehwal membela rakyat lagi. Tapi dah memang itu lah yang berlaku sekarang..apasal Bang Non nak nafikan pulak…meroyan dia bila Tun ada ura2 untuk lantik Jemin Jamban jadi PM , sampai dia sanggup jadi dalang dalam isu penyebaran video semburit tu, semata2 untuk sabotaj Jemin dan secara tak langsung menggagalkan hasrat Tun tu. Yang peliknya…kenapa lah dia tak dapat terima hakikat depan mata bahawa sampai kiamat pun, Tun takde sikit pun… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man kini, terdiam & kaku, serupa dgn tugu
Baru le si bapok tua kedi ni tahu siapa ini cikgu
Kini boleh le abg ini berpantun tanpa diganggu
Dpt ler abg lepaskan rindu yang membelenggu

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Ciku, cik gundu……??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Munirah @ Irah, gadis cantik dgn akhlak terpuji
Dia tu pemimpin pelajar, siswi jurusan saikoloji
Di universiti kat US, si Irah kini sedang mengaji
Dgn Cgu Kejora, si dara dah pun mengikat janji
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
Cgu Kejora pandai matematik, quran & berzanji
Walau difitnah tohmah Kejora tabah tahan diuji
Dlm berpantun cikgu muda ini asyik saja dipuji
Ramai suka (tolak Wak & TN) pantun yng disaji
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Suman mau jatuhkan Kejora guna fitnah yg keji
Tapi teruk, si tua itu kena, tikam, tetak & gergaji
Bukan dgn golok, tapi dgn pantun jer Kejora taji
Suman tumpas ibarat jatuh dlm najis punya loji
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman tak sedar, dia bodoh serupa lembu sapi
Dgn Cg Kejora bistari dia cuba nak bermain api
Kini terlopong monyok nasib malang dia ratapi
Pantun2 Kejora nanti mlm ni jadi igauan mimpi

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora… Sedang oang lain dah ke sana sini, kok dikau masih jugak terperosok di bilik sempit berangan-syok sendiri tak sudah2 dgn irah-pirrahhh-porrahhh. Hey, pi jalan dahhhh….!! Ohh yess before I forget, Ýou fuckin’ idiot have made foolish fuckin’ idiotic blunder for this fuckin’ PANTAToon garbage of yours…… “Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word” “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh”. —————————————————————– May I ask, What the fuck is “rhymic” all about, hmmmmm….?? My goodness, is that English……?? Oh no…that’s outright rubbish. Boy, that’s sure gibberish. That’s Kejora’s fuckin’ kampungan Manglish. Hi hi hi Ho ho ho My oh my…..sad to say my… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…?
Meroyan yer Wak…!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PARTI HOMO PH HANCUR KAN NEGARA…… Risiko kanser jika terdedah gas akrilonitril, kata pensyrah kimia Kejadian gangguan kesihatan di Pasir Gudang terutama dalam kalangan pelajar sekolah sehingga kini belum diketahui puncanya. Bagaimanapun, Menteri Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim Yeo Bee Yin baru-baru ini memaklumkan tiga jenis gas iaitu akrilonitril, akrolein dan metil merkaptan dikesan di kawasan itu. Berikutan itu, segelintir penduduk di Pasir Gudang yang ditemui Bernama membangkitkan pelbagai persoalan berhubung kesan sampingan daripada aspek kesihatan dalam tempoh lima atau 10 tahun akan datang jika mereka terdedah kepada bahan itu. Pensyarah Kanan Fakulti Kejuruteraan Kimia Universiti Teknologi… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

PAS larang ahli bangkit soal parti di media

PAS mengeluarkan perintah larangan terhadap semua ahlinya daripada membawa, membincang dan membahasakan sebarang isu membabitkan urusan parti di media mahupun media sosial.

Takiyuddin berkata perintah larangan itu adalah berkuatkuasa serta merta.

Anonymous
Guest
Anonymous

OHHHHhhhhhhhhhhhh,,, KAKAK MELATI!!!!

Akakkk FREEE KE MALAM NI???

ADIK DAH KE**S NI!!

ahhh…AHHHHHHHHHH….AHHHH

Anonymous
Guest
Anonymous

PUiiiiiiiii! !!!!!!!

kah kahk KAHHHHHHH Kaahhh Puiii!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah, 2 entri lps, ada ler sorang tu, Murni Melati
Bila abng pantun kat Irah, dia dengki sakit hati
Konon nak ajar abg, tapi berpantun dia tak reti
Dia spt Pkcik Man, silap acah pemantun sejati

Dia asyiik salin baju, dah nak habis bulan raya
Konon mau tunjuk, dia baju banyak & bergaya
Kat tempat kerja dia, semua org mcm meloya
Geng2 tempat kerja gelarkan dia, Melati Toya

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

(Bunga2 tu utk Irah…)

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila Melati tu acah abg, uncle TN kemain teruja
Tapi kedua2 depa, abg tibai selamba bersahaja
Kini si Melati tu sedih monyok kat tempat kerja
Tunang dia uncle TN pun turut bermuram durja

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…?
Meroyan yer Wak….!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PARTI PORN HUB BUAT MCM2 HAL …….. Oleh kerana Mat Sabu lewat, MAS akan dijual dan hartanya akan di AMLA Tun Dr Mahathir sedang jual aset negara macam dulu dia buat pengswastaan. Memang Mahathir ada sebut akan jual MAS tapi syaratnya mesti ada tawaran yang baik. Ekoran amaran Mat Sabu, tidak heran MAS akan dijual dan hartanya di AMLA tidak lama lagi. Jarang kita dengar pejabat Menteri mengeluarkan kenyataan kerana Menteri lewat hingga tidak dapat jumpa PM di London. Kali ini sudah berlaku… Bukan sebab ini amalan baru dan pelik kerajaan Malaysia terBuru-Buru. Jangan kita persendakan. Syarikat-syarikat kapalterbamg terutama AirAsia… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Prima Sejagat

Ini baru dipanggil parti diktator, ahli tak boleh bersuara bebas, baru dlm parti, kalau jd kerajaan memang punah rakyat. hari ni ahli x boleh bersuara nanti antara orgvatad pulak berbalah, semua dah kepanasan dedak dah kering tunggu terbakarlah

Mahamad Isa

Parti Pas ni mmg langsung tk layak jd kerajaan, haru biru jdnya, wayang kuat kencing lebat

Ujang Mohd

apa apa pun pas umno bergabung bakal meranapkan. parti cauvinis.. mana mkn rasuah Najib EM90 juta biar sprm kutip.

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman tiada ilmu, hanya harap hati yg serakah
Dayung patah.. mana mungkin arus ditongkah!
Semua hujah ftnah dia mudah Kejora pangkah
Maka, berlalulah ifrit ni dgn longlai melangkah

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak…?
Meroyan yer Wak…!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah lihat, mudah jer Pcik Man kedi itu abg gulai
Kini dia dah lumpuh, serupa gajah putus belalai
Melangkah le dia keuar, dgn hiba, lemah longlai
Kote dia pun jadi kecut serupa dgn pisang salai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Dgn pantun jer, Irah, si tua itu, abg layan & belai
Abg sulam ler sikit dgn gelak dan ketawa ngilai
Semua bunga fitnah dia tu, habis patah terkulai
Baru le dia tau, Irah punya pasangan mempelai
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh.
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman pondan kedi, cuba nak lagak aksi brutal
Tapii, tersembam rapat, bapok ini Kejora sental
Dia rasa spt kote lembik dia Kejora pulas pintal
Tunggu dengar khabar jer ler nanti, kat hospital

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora nak hibur, pembaca2 dgn pantun seloka
Kisah Suman kongkang ataupun Suman ungka
Asyiik mampos kat blog, walau dah tua bangka
Fitnah dijadi makanan tak takut ke dgn neraka?

Bila terkantoi dgn Kejora, dia sering tebal muka
Maka mula lah, fitnah & tohmahan iblis ini reka
Tapi, pembaca2 tiada apa syak, atau wasangka
Sbb semua tau, bahan2 si Suman dusta belaka

Kejora dipuji, itu dia paling marah dan tak suka
Kejora cekap pantun, dia meraban mcm puaka
Kejora dpt awek muka ifrit ini masam spt cuka
Kejora asyik menang, dia monyok berpilu duka

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

DAHSYAT..DAHSYAT..DAHSYAT GILA….!! Setinggi-tinggi tahniah, Dol…… He he he Stigma ‘kunyit’ sampai bila pun tetap menempel lekat pada diri Kejora. Ingatkan “si warak” ini tiap2 awal pagi tonggang tonggek “sembah-yang”, rupa2nya dia BERJUBOR…..!! Heeeee, Malunya dia…..!! INI AFFIDAVIT BUKTI PERAKUAN KEJORA SENDIRI BAHWA DIA SEORANG GAY HOMOSEKS – JANTAN MAIN JANTAN TIAP2 MALAM DI BULAN PUASA 2018….. KEJORA Ki kik kik Mekcy Golok bontot lentik Jln nya berlenggang, serupa ibu itik Kemain dia dgn kebaya & kain batik Kemarin terlopong dia ni Kejora titik Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh KEJORA Bila teringat Mekcy, nafsu ini terus bergelora Terok hamba, berlawan dgn… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kelihatan jelas kau tuu Kejora yg dah kebuntuan idea untuk menangkis hujah22ku yg siap dgn bukti bernas seperti contoh di baeah ini….

KEJORA
Mekcy Golok burit tak orii, operate pakai alat
Mesti burit transgender ini, banyak taik palat
Geli geleman lah burit dia ni kalau nak dijilat
Tapi hamba teringin rasa jubor dia yng bulat
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh
————————————————————
Dah terang lagi bersuluh. Yg di atas tuu, aper haaaaa..wirid kepala hotak kau, kerr….??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora Musibat balik2 berPANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Aper hal kau merintih gian berhempas pulas dgn PANTAToon di bawah ini pd bulan puasa 2018, aper cerita, haaaaaa….??

KEJORA
Mekcy Golok burit tak orii, operate pakai alat
Mesti burit transgender ini, banyak taik palat
Geli geleman lah burit dia ni kalau nak dijilat
Tapi hamba teringin rasa jubor dia yng bulat
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh
————————————————————

Apakah itu cara kau berqiyamulail dgn wirid ajaran tok garu brahim kau tuu, kerr….??

Stigma ‘kunyit’ sampai bila pun tetap menempel lekat pada diri kamu.

Heeeee, Malunya engkau…..!!

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Hi hi hi

Setelah dia ditelanjang bulatkan sebagai seorang homoseks, Kejora mereka-reka khayalan ‘mas’ & ‘irah’ untuk menutup malu & kini berhempas pulas berauta konon2nya dia lelaki sejati.

Kesewelan Kejora berterusan tak ada penghujungnya. Keadaannya bertambah teruk bila dia bergantung harap dgn PANTAToon2 sasaunya yg menampakkan lagi kedunguannya.

Sampai tualah lu…terus-terusan berangan syok sendiri, hujung2 Melancap, tak gitu, kan kan kan……??

Hu hu hu
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak???
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman kedi bengang, dgn Kejora asyik tumpas
Kepala dia dirasa, spt ke simen Kejora hempas
Hal pantun2 lucah tu aku malas lagi nak kupas
Udah aku jwb lengkap berpuluh2 entri yg lepas

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Sian ler Suman kedi, monyok, serupa kera duku
Udah berpuluh posting, diulang jaja pantun aku
Tapi, org tak ader kesah, tohmahan dia tak laku
Sebalik nya, dia yg tersembam, aku lanyak luku

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Suman si pondan kedi teringin berlagak handal
Asyik ulang2 jaja benda sama, sbb tiada modal
Tahu tak Irah, naper dia royan ini bapok sundal?
Dia takut kalau ‘bocor’, jubor dia Jemin sendal!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Anonymous
Guest
Anonymous

Jubor si Suman tu, Jemin kongsi dgn Benggali
Haziq ler orangnya, yg tukang sapukan KY jelly
Pas tu, Suman cuba, nak libatkan Kejora sekali
Itu yng Suman kena teruk, Kejora ganyang buli

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

My oh my…,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pahal Najib sibuk2, dia takda taraf, takda locus standi dalam Umno sekarang?

Najib: Zahid boleh kembali terajui Umno tanpa persetujuan MT

Bekas presiden Umno Najib berkata presiden Umno yang sedang bercuti, Ahmad Zahid Hamidi boleh kembali menerajui parti jika dia mahu biarpun tanpa persetujuan pihak lain, termasuk Ahli Majlis Tertinggi (MT).

Maka berterabur lah Umno.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MENTERI PH MACAM TOKONG PANDAI KENCING JEE…. MODAL SALAHKAN JIBENG TU AJEE DIA PANDAI…. 1. Kerajaan Negeri Kelantan telah menyatakan dengan jelas tunggakan yang masih belum dilunaskan oleh Kerajaan Persekutuan adalah sebanyak RM275 juta. 2. Daripada jumlah ini, sejumlah RM113 juta ialah premium tanah Institut Pendidikan Guru di Pengkalan Chepa, RM144 juta pula ialah premium tanah FELDA, manakala baki RM18 juta ialah hasil tanah Kerajaan Persekutuan. 3. Jumlah tunggakan belum dibayar oleh Kerajaan Persekutuan ini tidak termasuk jumlah tunggakan royalti petroleum yang berhak dinikmati oleh rakyat Kelantan. 4. Isu pengeluaran minyak di negeri Kelantan kekal relevan kerana ia berada di… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Emong

Lebai2 kan dok atas pokok. Ahli kat bwh pokok telan je la apa yg lebai cmpak waima tahi burung sekali pun

Saotome Alto

…kadang kala lobai mungkin terlalu syiok jugak masa atas pokok kononya kedudukan Dio yg lebih istimewa sampai yg jatuh tuh bukan setakat taik burung tapi ditelan jugak walaun bersyukur.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

TOKONG HARBI PANDAI BERPURA2……. Bunting kaligrafi cina, Lim Guan Eng kantoi? Baru-baru ini , Menteri kewangan, Lim Guan Eng telah ditanya mengenai bunting kaligrafi cina yang digantung di pejabat rasminya yang mendapat kritikan pelbagai pihak kerana dikatakan membelakangi bahasa kebangsaan. FB_IMG_1561612140389.jpg Beliau mempertahankan dirinya dengan berkata ia dipasang ketika tahun baru cina. Untuk menunjukkan beliau meraikan kepelbagaian, Lim Guan Eng turut berulang kali mengatakan di pejabat beliau juga ada digantungkan kaligrafi ayat Quran, di mana beliau mempersoalkan pula mengapa ini tidak dibangkitkan. “Ini telah disiarkan semasa tahun baru cina. Ia dipasang ketika tahun baru cina. Tapi mengapa siarkan ini tak… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Amat sinis, mengetawakan PAS, komen berikut –

Nor Aloya

Hanya PAS la satu2nya parti yg memperjuangkan islam…klu kita tak masuk PAS bermakna kita ni bukan pengikut islam, sokong kafir cina DAP…cuma kita kesian pada para sahabat Nabi yg tak sempat masuk Pas, tak sempat berguru dgn Hadi, Tar Senik, Nasaruddin Tontowi, bla bla bla

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MELAYU DIPERAS MUNAFIK YG BERTUHANKAN KAFIR HARBI…… . Akibat PBT Di Serah Pada DAP, Melayu Berniaga Di Zalimi….. Dari sudut geo-politik, di peringkat pusat, Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan memainkan peranan yang cukup penting sebagai insuran sokongan pengundi pada parti-parti politik tertentu… Di peringkat negeri pula, Exco yang berkaitan Kerajaan Tempatan dan Perumahan mempunyai fungsi yang sama dengan Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan… Kenapa penting? Kerana di peringkat negeri, Exco inilah yang mempunyai kuasa penuh ke atas PBT atau Pihak Berkuasa Tempatan seperti Majlis Perbandaran dan Majlis Bandaraya… Dan pihak PBT inilah yang akan dan mampu memberi keselesaan terhadap aktiviti… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mukhtar Mohd

Pada saya anda berhak untuk mempunyai pandangan dan komen atas apa yang anda lihat drpd amalan orang2 dalam PAS. Partinya memang ada nama Islam.

Tetapi amalan mana2 “parti politik” macam PAS tak semestinya menggambarkan Islam. Malah boleh merosakkan imej Islam yang sebenar. Kerana mereka adakala lebih banyak utamakan kepentingan politik “parti” daripada mengamalkan Islam.

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah lihat, mudah jer Pcik Man kedi itu abg gulai
Kini dia dah lumpuh, serupa gajah putus belalai
Melangkah le dia keuar, dgn hiba, lemah longlai
Kote dia pun jadi kecut serupa dgn pisang salai
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Dgn pantun jer, Irah, si tua itu, abg layan & belai
Abg sulam ler sikit dgn gelak dan ketawa ngilai
Semua bunga fitnah dia tu, habis patah terkulai
Baru le dia tau, Irah punya pasangan mempelai
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PARTI HOMO PENGGALAK MAKSIAT ……. Untuk Apa Kementerian Pendidikan Anjur Pertandingan Tarian ‘Belly’? Tidak pasti apa fungsi Kementerian Pendidikan Malaysia terlibat dalam penganjuran pertandingan tarian ‘belly’ (pinggang). Kita boleh terim sekiranya pertandingan berkenaan ditaja oleh Kementerian Belia dan Sukan ataupun Kementerian Perlancongan. Apa mesej dan pembelanjaran yang hendak disampaikan oleh Kementerian melalui penganjuran tarian ‘belly’ ini? Apakah selepas ini Kementerian akan turut menganjurkan pertandingan tarian tiang pula? AnonymousSunday, June 30, 2019 1:33:00 PM MERAYU SAYU HAZIQ MINTAK PERHATIAN SEX SEMBURITNYA KAPTEN KUNYIT BUAT BUTA SEBELAH MATA NYA THOR KEGEMARAN SIBANGKA DNG KEPTEN KUNYIT YAA THOR@KEPTAN KUNYIT SEMBURIT DI MESIA NO… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Zahir Yahya

Dlm sesetengah perkara sememangnya PAS yg menyebabkan Islam dipandang serong oleh masyarakat bukan Islam.

Islam pada zaman nabi Muhammad semasa menjadi pemimpin di Madinah sgt dihormati oleh org bukan Islam krn kebijaksanaan Rasulullah

Islam Pada zaman Nik Aziz di Kelantan sgt di hormati oleh org bukan Islam di Malaysia. Tetapi pemimpin PAS hari ini yg menyebabkan Islam tidak dihormati.

anonymous
Member
anonymous

Haziq tak perlu merayu kerana madey sudah sah sokong balacinye…

Tunggu sehingga polis memberi kenyataan bila polis selesai disiasatan….

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Setuju Tunggu sehingga polis memberi kenyataan bila polis selesai disiasatan….

Nak merayu apa lagi, dia telah mengaku di media masa, depan khalayak ramai, bahawa dia berliwat, kelakuan yang diharamkan agama Islam.

Dijangka siasatan Polis mengesahkan dia di dalam video itu. Terus dakwa dia di mahkamah, penjarakan mcm Pak Sheikh.

anonymous
Member
anonymous

TN keling mabok todi dah tahu polis akan sahkan haziq dlm vedeo tapi yg muka sebijik serupe mcm Jemin bukan Jemin….vakap keling mabok todi tak boleh pakai laa..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kau Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Kau bukan mabok, kau gila. 1, Multiple Personality Disorder 2. Narcisstic 3. Attention Deficit Hyperactivity Disorder, asyik nak mengarust masuk komen dengan berbagai nama.

Anonymous
Guest
Anonymous

Abg sentiasa doakan cinta kita abadi dan kekal
Doa dari abng ini Irah jadikan lah sebagai bekal
Utk Irah ku, abng ucap, slmt menjalani praktikal
Biar abg je layan puak2 tua sewel terencat akal

💘❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💕💖💗💙
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama ini tidak pedulikan langsung teguran jangan mengarut di luar tajuk.

Nampak nya dia mahu di carut bersama emak bapak dia yang tidak membimbing dia di masa kecil hingga jadi biadab dan kurang ajar hingga ke tua baka.

anonymous
Member
anonymous

TN keling mabok todi ni penjilat tegar madey..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu pariah gila tak boleh duduk makan bersama orang lain, jilat tahi Najib

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KRONI DGN PARTI PORN HUB BERPISAH TIADA …..

Orang Nombor 2 Petronas Letak Jawatan?

Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif Huluan Petronas, Datuk Anuar Taib dikatakan telah meletakkan jawatan.

Menurut sumber, beliau yang dilihat sebagai orang kanan di syarikat petroleum negara selepas Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif, Tan Sri Wan Zulkiflee Wan Ariffin itu dikatakan meninggalkan syarikat berkenaan ‘atas sebab peribadi.’

Anuar yang terkenal dengan cara kerja yang hebat itu dikatakan berpotensi untuk memegang jawatan nombor satu dalam Petronas suatu hari nanti.

Beliau yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang minyak dan gas menyertai Shell selepas menamatkan pengajian pada tahun 1990.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Wajib jatuhkan PH: Fatwa PAS

Mufti: ‘Fatwa’ wajib jatuhkan k’jaan hanya pandangan ahli politik

Ahli politik mengeluarkan “fatwa” mengarut.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tambah Mufti Mohamad Shukri, sesuatu perkara hanya dianggap fatwa apabila ia ditetapkan oleh mufti.

Patut ada undang2 menjadikan jenayah sesiapa selain dari Mufti yang mengaku atau membayangkan kata2 nya sebagai Fatwa.

anonymous
Member
anonymous

Mohd Anuar kekal jawatan CEO dan naib presiden eksekutif………
Bernama
1:17 tengahari (Dikemaskini 1:17 tengahari)

A A
Petronas hari ini menjelaskan bahawa Mohd Anuar Taib masih kekal dengan jawatannya sebagai Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Perniagaan Huluan syarikat petroliam nasional tersebut.

Dalam satu kenyataan hari ini, Petronas berkata penjelasan itu sebagai menjawab laporan media tertentu yang mendakwa Mohd Anuar telah meninggalkan syarikat tersebut.

Sebaliknya, kata Petronas, Mohd Anuar hanya meletak jawatan sebagai pengerusi dan ahli lembaga pengarah salah satu satu anak syarikat, Petronas Gas Berhad pada 28 Jun lepas

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PARTI PORN HANYA PANDAI ROSAKKAN NEGARA……. Malaysia Semakin Lemah Daya Saing Global – Dr Najmil Exco Pemuda UMNO Malaysia, Datuk Dr Najmil Faiz Mohamed Aris mempersoalkan kemanakah hilangnya janji kerajaan Pakatan Harapan (PH) untuk mengembalikan kegemilangan Malaysia seperti Asian Tiger seperti suatu ketika dahulu. Menurut beliau daya saing global Malaysia kini menjadi taruhan dan kini, satu persatu semakin jelas bahawa ianya hanya sebuah retorik politik yang dimainkan PH. “Seperti kenyataan saya sebelum ini, sudah saya jelaskan dengan fakta dan bukti yang kukuh bahawa segala tindakan kerajaan PH pada hari ini adalah merosakkan negara kerana tadbir urus yang tidak cekap. “Bukan… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ini juga Geng Najib.

MAHATHIRVSANWAR menafikan dia nama yang di guna Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, di khaskan nya nama itu untuk kopipes dan mengulang benda yang sama tak henti2.

Dia juga menafikan dia orang PAS tapi selalu komen pasal agama dan menyokong PAS.
Maka kopipes2 nya di jawab dengan kopipes apa saja yang busuk pasal PAS.

Juga kopipes apa saja yang busuk pasal Umno. Dua2 itu busuk, mencuri wang rakyat berbiliun, agihkan RM90 juta kpd PAS.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Anonymous
Ini citer Pkcik Man, duhai Irah bidadari syurga
Org tua tu, ular lidi yg cuba nak berlagak naga
Rasanya dia ni banyak masalah rumahtangga
2 bini pun tak terlayan, kemain mahu cari tiga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
——————————————————————————
Saya beserta keluarga (kedua-dua isteri) sedang berlibur (pakej 3 hari 2 malam) menghirup udara adem, dingin, bersih di Berastagi, Sumatera Utara dekat dgn Danau Toba.
Seronok betul kami sekeluarga tunggang kuda – tak macam Kejora tonggang tonggeng berjubor sesama jantan.

Poor soul, again you fail miserably……!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Lawak Suman bikin aku ni, gelak sebak di dada
Bini tua2 kerepot, tak kan masih mau bercanda
Entah2, dibawa diri, lepak kat rumah mak janda
Wak naik kuda ker ataupun kena kaut taik kuda
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tak jln Suman mau kenakan aku, mcm2 dicuba
Bila terkantoi, dia terus malu dan bersedih hiba
Kotey tak juga naik, walau ditelan, mcm2 herba
Mari kelentong, konon dia pergi ke Danau Toba
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah le Wak, renti le, jadi pelawak tukang karut
Ko ni, asyik bikin pembaca ketawa pecah perut
Lebih baik wak gi ubat telor sakit pasang surut
Sambil itu, pelir lembik Wak itu pun, sekali urut

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Hoi Suman, aku mau nasihat sikit, ngko tu Wak!
Tak jemu2 ker ngko asyik jadi badut pak lawak?
Asyik citer komedi dan finah je yg ngko bawak!!
Mana dah hilang abis, hujah2 politik dari awak?

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Hi hi hi

Setelah dia ditelanjang bulatkan sebagai seorang homoseks, Kejora mereka-reka khayalan ‘mas’ & ‘irah’ untuk menutup malu & kini berhempas pulas berauta konon2nya dia lelaki sejati.

Kesewelan Kejora berterusan tak ada penghujungnya. Keadaannya bertambah teruk bila dia bergantung harap dgn PANTAToon2 sasaunya yg menampakkan lagi kedunguannya.

Sampai tualah lu…terus-terusan berangan syok sendiri, hujung2 Melancap, tak gitu, kan kan kan……??

Hu hu hu
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak??
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak??
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Berterusan Mamat Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama ini coba mengsabotaj blog pro-PH ini, mengkomen di luar tajuk pos, mendongengkan Irah, watak dan cerita yang dikarangkan nya sendiri.

Langsung tiada hormat kpd peserta2 lain dan pembaca2 blog ini.

Di kata biadab dan kurang ajar, marah. Atau tak peduli sebab sudah di buat begitu bertalu talu di masa lalu.

Nampak nya perlu dia dan emak bapak dia di carutkan se carut2 nya sebab tidak membimbing dia di masa kecil.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Sesiapa tahu cara lain yang berkesan bagi menentukan dia sentiasa blogging with decorum and decency, sila beri tahu di sini.

Dulu bila dicarutkan dia dan emak bapak dia se carut2 nya, dia komplen, mengata emak bapak dia tidak ada kaitan dengan tabiat buruk nya.

Tapi selepas itu, ada berkurangan biadab dan kurang ajar nya.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak der siapa pun heran, dgn uncle punya carut
Ia hanya buat kitorang gelak, hingga sakit perut
Uncle punya ‘anu’ itu, elok lah segera pergi urut
Kalu dibiar ‘kiok’ nanti ucle lagi teruk mengarut

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu sudah tua tapi masih biadab dan kurang ajar. Mak dan bapak kamu tak bimbing kamu di masa kecil. Asyik main puki mak kamu, takda masa membimbing kamu, jai biadab dan kurang ajar hingga ke tua baka.

Kamu kata lah tidak heran di carut, pukimak kamu dilondehkan, tapi kamu are on record in here complaining mak bapak kau dilibatkan bila kamu di carut.

Enjoy, kamu dan pukimak bapak kamu akan di carut se carut2 nya berterusan.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pukimak kamu di koyak rabakkan bapak kamu selalu. Dahtu, kamu, incestuous, pun rodok puki mak kamu itu. Menangis orang tua itu, tapi tak boleh nak buat apa sebab kamu anak dia, malu nak repot Polis.

Kamu punya dahsyat sex maniac, pun mahu jilat puki mak kau yang rebeh tua itu. Kau sentap saja kain mak kau, tolak dia ke lantai, kau tonggeng di atas dia, rodok puki dia, jilat biji kelentit dia, dah keluar air mani, kau jilat pula puki mak kau itu.

Begitu lah buas dan kehi nya binatang Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama ini.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dah tak dapat rodok puki mak kau selalu sangat, kau pergi jumpa Najib Al Jibo. Kau jilat dia, masa telanjang berdua.

Kau isap batang dia hingga keluar air mani dia. Kau minum. Astaghfirullah, jijik. Tapi pada kau, itu syurga, sebab Najib idola kamu, tambah, rasa kesian pula sebab dia tersungkur di Pru14.

Pada masa2nya, kau tonggeng bontot kau kepada dia. Dia pulak sodok lub..g jub.. kau. Nanti satu masa kau akan buat video Najib sodok kau dan akukan nya di media massa mcm si bodoh Haziq.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak der siapa pun heran, dgn uncle punya carut
Ia hanya buat kitorang gelak, hingga sakit perut
Uncle punya ‘anu’ itu, elok lah segera pergi urut
Kalu dibiar ‘kiok’ nanti ucle lagi teruk mengarut

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Syabas TN badut, kau boleh kasi org geli hati!
Aku punya gelak, berguling2 serupa nak mati!
Mmg kau layak dpt anugerah ‘pencarut sejati’
Carut, lagi dan lagi uncle.. naper lak berhenti?

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kau tentu heran. Kalau tak, kau diam ajer.

Bagus lah kau kasi reaksi. Makna nya carutan ke atas kau dan puki mak bapak kau tu masuk dalam kepala kau, bikin kau marah, nak keluarkan rasa geram dengan mengata kau tak peduli.

Reverse makantahi yang kau buat tuh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak der siapa pun heran, dgn uncle punya carut
Ia hanya buat kitorang gelak, hingga sakit perut
Uncle punya ‘anu’ itu, elok lah segera pergi urut
Kalu dibiar ‘kiok’ nanti ucle lagi teruk mengarut

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

“Rayuan seorang rakyat hina mencari keadilan di Malaysia Baru”, kata Haziq.

Memang dia di hina, mengaku di khalayak ramai dia berliwat. Ha nya belum di ketahui dia “di” atau “me” liwat. Lihat gambar nya, lebih kepada diliwat – dia “jambu”, istilah di guna di sekolah asrama penuh seperti MCKK.

“Jambu”2 pun di hina, ha nya peliwat sahaja yang sukakan depa. Haziq patut dihukum penjara, seperti Pak Sheikh. Bukan sikit2 kesalahan – Islam mengharamkan liwat.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH akan jual 30% dari lapangan terbang, bangunan hospital-hospital awam, stesen keretapi dan tanah-tanahnya ?… Jika menteri kewangan PH mengumumkan secara terus bahawa mereka akan jual sekurang-kurangnya 30% dari lapangan terbang, bangunan hospital-hospital awam, stesen keretapi dan tanah-tanahnya, tentu ramai akan membantah. Sebenarnya, mereka sudah umumkan tetapi ramai rakyat biasa tidak sedar kerana cara licik mereka mengumumkan ini. Ini ialah petikan dari muka-surat 16 ucapan belanjawan 2019 yang dibahas Menteri Kewangan. Jelas dinyatakan bahawa mereka akan mewujudkan sesuatu Amanah Pelaburan Hartanah bagi Lapangan Terbang (REIT) yang pertama didunia (maksudknya lain negara tidak buat macam ini). Kemudian 30% dari unit REIT… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Keindahan Alam

Ya lah..ahli Pas x boleh bersuara in the open…kena bisik – bisik saja. Tu pun kalau nampak pemimpin cepat2 senyap. Bagus dlm pas ni..sentiasa wala’ dgn pemimpin. Bos kata bohong tu ok maka ok lah. Progresif sungguh mentaliti dlm pas ni.Bergerak ke belakang

Mohd Lokman

Hj.Hadi sudah mula meniru perqngai2 buruk Umno yang dia pelajari ketika berkkerja sama. Umpamanya perintah gag order tutup mulut, berbohong dan juga sindrom penafian, cakap berbelit2.

Pas party Islam yang diwar2kan sanggup bersengkokol dengan Umno yang rasuah dan pengkhianat bangsa Melayu. Pas sudah jadi pegkhianat Melayu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini citer Pkcik Man, duhai Irah bidadari syurga
Org tua tu, ular lidi yg cuba nak berlagak naga
Rasanya dia ni banyak masalah rumahtangga
2 bini pun tak terlayan, kemain mahu cari tiga

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
💘❤💓💖💗💙💚💛💜💝💘❤💖💗💙💚💛💜
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Anonymous
Guest
Anonymous

MADU TIGA – P.RAMLEE
Karaoke: https://youtu.be/z1Hzi76YvY4

Senangnya dalam hati
Kalau beristeri dua
Terasa dunia ini
Ana yang punya
Kepada isteri tua
Ana sayang padanya
Kepada isteri muda
I say i love you

Chorus:

Isteri tua merajuk
Balik kerumah isteri muda
Kalau dua-dua merajuk
Ana kahwin tiga

Mesti pandai pembohong
Mesti pandai temberang
Tetapi jangan sampai
Hai pecah tembelang

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
💘❤💓💖💗💙💚💛💜💝💘❤💖💗💙💚💛💜
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Anonymous
Ini citer Pkcik Man, duhai Irah bidadari syurga
Org tua tu, ular lidi yg cuba nak berlagak naga
Rasanya dia ni banyak masalah rumahtangga
2 bini pun tak terlayan, kemain mahu cari tiga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
——————————————————————————
Saya beserta keluarga (kedua-dua isteri tercinta) sedang berlibur (pakej 3 hari 2 malam) menghirup udara adem, dingin, bersih di Berastagi, Sumatera Utara dekat dgn Danau Toba.
Seronok betul kami sekeluarga tunggang kuda – tak macam Kejora tonggang tonggeng berjubor sesama jantan.

Poor soul, again you fail miserably……!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Lawak Suman bikin aku ni, gelak sebak di dada
Bini tua2 kerepot, tak kan masih mau bercanda
Entah2, dibawa diri, lepak kat rumah mak janda
Wak naik kuda ker ataupun kena kaut taik kuda
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tak jln Suman mau kenakan aku, mcm2 dicuba
Bila terkantoi, dia terus malu dan bersedih hiba
Kotey tak juga naik, walau ditelan, mcm2 herba
Mari kelentong, konon dia pergi ke Danau Toba
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Udah le Wak, renti le, jadi pelawak tukang karut
Ko ni, asyik bikin pembaca ketawa pecah perut
Lebih baik wak gi ubat telor sakit pasang surut
Sambil itu, pelir lembik Wak itu pun, sekali urut

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anonymous
Guest
Anonymous

Hoi Suman, aku mau nasihat sikit, ngko tu Wak!
Tak jemu2 ker ngko asyik jadi badut pak lawak?
Asyik citer komedi dan finah je yg ngko bawak!!
Mana dah hilang abis, hujah2 politik dari awak?

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Hi hi hi

Setelah dia ditelanjang bulatkan sebagai seorang homoseks, Kejora mereka-reka khayalan ‘mas’ & ‘irah’ untuk menutup malu & kini berhempas pulas berauta konon2nya dia lelaki sejati.

Kesewelan Kejora berterusan tak ada penghujungnya. Keadaannya bertambah teruk bila dia bergantung harap dgn PANTAToon2 sasaunya yg menampakkan lagi kedunguannya.

Sampai tualah lu…terus-terusan berangan syok sendiri, hujung2 Melancap, tak gitu, kan kan kan……??

Hu hu hu
Ha ha ha

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Hi hi hi

Setelah dia ditelanjang bulatkan sebagai seorang homoseks, Kejora mereka-reka khayalan ‘mas’ & ‘irah’ untuk menutup malu & kini berhempas pulas berauta konon2nya dia lelaki sejati.

Kesewelan Kejora berterusan tak ada penghujungnya. Keadaannya bertambah teruk bila dia bergantung harap dgn PANTAToon2 sasaunya yg menampakkan lagi kedunguannya.

Sampai tualah lu…terus-terusan berangan syok sendiri, hujung2 Melancap, tak gitu, kan kan kan……??

Hu hu hu
Ha ha ha

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak?
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Is that all you gotta say..are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

He he he

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak?
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Haziq…rakyat Msia boleh bersimpati dan mempercayai bahawa kau betul2 telah insaf dan kononnya menjadi mangsa dalam isu semburit ni..tapi dengan satu syarat…kau membuat sumpah laknat di mesjid dengan menjunjung Al Quran selepas solat jumaat untuk mendedahkan sapa yang menjadi dalang yang mengupah kau dalam isu semburit tu…dan kau dedahkan juga apa tujuan sebenarnya video tu ditularkan hingga dikatakan mendapat pencalonan video paling kreatif dalam Festival Cannes tahun ini…serta kau dedahkan sapa yang suntut sapa dalam video tu????

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

BACK DOWN TO MEMORY LANE;
Teringat kembali nostalgia 20 tahun lalu kisah Ummi Hafilda Ali dianiaya gara2 puak kunyit mengganas gila. Drama script lama berulang kembali.

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Jangan mimpi lah Tun nak dengar rayuan dan luahan rasa kau tu Haziq…lu sapa jika dibandingkan dengan Jemin..umpama langit dengan bumi bezanya beb…lagi bagus kau ngadu dengan Allah..dia lah maha pendengar dan maha mengasihani…dah tentu lah doa orang yang teraniaya akan dimaqbulkannya, tapi tak pasti lah sapa yang teraniaya dalam isu ni…kalau suka sama suka……itu dah lain citer…tapi kalau tengok dalam video semburit 4.0 tu..nampak kau pun macam enjoy aje diperlakukan sedemikian rupa !!!!

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

BACK DOWN TO MEMORY LANE:
20 tahun lalu, Tun M pd awalnya pun tidak percaya tuduhan terhadap anak didik kesayangannya yg berwatak seorang ‘sheikh’. Namun setelah selesai siasaran pihak Special Branch, Tun M aķhirnya menerima hakikat yg memilukan.

anonymous
Member
anonymous

Madey berlakon tipo ko yg bodooh wak suman oooittt….madey pembohong..

anonymous
Member
anonymous

Kenape haziq mesti bersumpah?…dia kata dlm vedeo yg dah tular muka mcm Jemin adalah Jemin yg seranjang….Jemin yg mesti bersumpah haziq bohong…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di kata komen bodoh, kau marah.

Tapi nak kata jugak: memang komen bodoh.

Yang menuduh ler mesti bersumpah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Abg tak kesah siapa pun jadi perdana menteri
Yg penting abg udah memiliki Irah ku bidadari
Demi Irah ku intan, abg akan terus dtg ke mari
Kerna hati suci abg yg satu ini, Irah sudah curi

💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💖💗💙💚💛
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhhhh
💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷💐🌸💮🏵🌹🌺🌻🌼🌷
💘❤💓💖💗💙💚💛💜💝💘❤💓💖💗💙💚💛

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora… Sedang oang lain dah ke sana sini, kok dikau masih terperosok di bilik sempit berangan-syok sendiri tak sudah2 dgn irah-pirrahhh-porrahhh. Pi jalan dahhhh….!! Ohh yess before I forget, Ýou fuckin’ idiot have made foolish fuckin’ idiotic blunder for this fuckin’ PANTAToon garbage of yours…… “Like Kejora’s beautiful, rhymic, ‘pantuns’ word” “Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh”. —————————————————————– May I ask, What the fuck is “rhymic” all about, hmmmmm….?? My goodness, is that English……?? Oh no…that’s outright rubbish. Boy, that’s sure gibberish. That’s Kejora’s fuckin’ kampungan Manglish. Hi hi hi Ho ho ho My oh my…..sad to say my kindergarten grandchildren… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ker Wak?
Meroyan yer Wak!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Poor soul,

Is that all you gotta say after all those bragging days & nights..,are you so dumbfounded or what, gay boy…..??

Oh yes…..in case I forget, what the fuck happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

“Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh”, MY FOOT…….!!

He he he

anonymous
Member
anonymous

Madey sudah jatuhkan hukuman azmin tak bersalah seblm polis selesai siasat…adakaah ini signal polis akan buat kenyataan muka mcm Jemin tapi itu bukan Jemin?….madey berlagak dia tahu serba serbi….kalo bukan balaci kenyataan madey berbeza….nampak madey masih berharap Jemin dapat sekat anwar….
Dari nak lepaskan jawatan 2 tahun sudah jadi 3 tahun…selepas 2 tahun kenyataan madey akan berubah lagi…kroni dan anak beranak blm dapat dikayakan…boboi blm boleh berdikari…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tidak bijak membayangkan Polis akan ikut apa Tun M kata – Azmin tak bersalah – sebelum siasatan selesai.

Polis boleh ambil tindakan atas alasan “menganggu”/ mencoba pengaruh pemikiran rakyat berkenaan siasatan depa.

anonymous
Member
anonymous

Ko paham tak maksud kata2 madey?..madey tak kata jemin blm bersalah sehingga dibuktikan bersalah…madey kata Jemin tak bodooh nak buat kerja2 kotor ni dan vedeo seks palsu…msksud madey Jemin tak bersalah…

Adekah polis berani nak dedahkan Jemin bersalah yg bertengtangan dgn cakap madey?..

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

TN, assalamualaykum….

Bila Anugerah Illahi, Tun M telah mencipta Rekod Dunia, puak2 spesi anti, prejudis, benci Tun M dgn bodoh-gopoh-melulu melontar tohmahan konon Tun M mengambil steroid/ubat larangan. Tuduhan yg luar tajuk tak ada mengena1 dgn PM Tertua dunia usia 93 tahun dgn rekod lari 100 metre.

Begitulah tahap kebengapan mereka yg cakap guna otak kepala lutut……!!

Good day & Salam Perjuangan, sahabat.

anonymous
Member
anonymous

Allah lantik madey kepalai negara sekali lagi..Allah nakn tunjukkan kelemahan madey…seblm pru ringgit dan ekonomi dlm keadaan baik….bila madey angkat sumpah jawatan ekonomi dan ringgit menjunam….lebih 1 tahun madey masih tak upaya buat ape2….pegi sembah vina kominis pon tak jadi ape….pemimpin hebat tak sembah cina kominis…pemimpin hebat tak sembah anwar yg di fitnah kan oleh nye mintak tolong..

Mana hebat madey?…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Komen bodoh lagi.

Kalau Tun M tak bagus, tak hebat, takkan Allah lanjutkan pemerintahan dia sampai 22 tahun.

Bila banyak komen bodoh keluar, tak boleh di diamkan.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Wassalam, bro.

Depa bukan saja bodoh gopoh, depa langsung tak coba pun gunakan otak.

Setuju, otak depa letak di kepala lutut. Bila bodoh sangat, otak depa letak dalam bontt. Selalu pendirian depa tak ada hati perut.

Frust tak terhingga sebab Najib, Umno Bn sudah lingkup.