47 Comments

Add a Comment
  1. Walawei…Ketua Pesuruhjaya SPRM, Latheefa Beebi Koya hari ini mengeluarkan Kenyataan Media menjawab persoalan bar perkhidmatan.

    Beebi Koya seharusnya menjawab dengan mengaku salah dan ‘move forward’ sudahlah. Pusing-pusing bagi alasan kenapa? Lu bukan pembangkang lagi. Petikan daripada Kenyataan Media beliau,

    Pertamanya, bar ribbon yang dikepilkan ke atas saya adalah berdasarkan Perintah Tetap Ketua Pesuruhjaya SPRM Bab A (Dasar), Bil 1 Tahun 2012, yang telah mengarahkan bahawa seseorang Ketua Pesuruhjaya berdasarkan jawatannya dikehendaki memakai bar ribbon seperti yang disenaraikan.

    Jika pemakaian bar riben Ketua Pesuruhjaya SPRM adalah mengikut Perintah Tetap Ketua Pesuruhjaya SPRM Bab A (Dasar) Bil 1 Tahun 2012, kenapakah bar riben yang dipakai Ketua-ketua Pesuruhjaya SPRM sebelum ini tidak serupa bar riben yang dipakai oleh Beebi Koya?

    Bar riben yang dipakai oleh DS Shukri yang berkhidmat lebih dari 35 tahun dalam MACC tu pun tak sebanyak macam yang dipakai oleh Tipah Tetipu..begitu juga bar riben TS Fuzi mantan IGP dulu…dan juga DS Hamid Bahador yang juga telah berkhidmat lebih 40 tahun dalam PDRM pun tak sebanyak tu..takkan baru sebulan dah lebih banyak dari mereka…beli riben tu kat pasar malam kot????

  2. Tipah tetipu…Rakyat Msia tuntut agar dibuka semula secepat mungkin…kes banglow bawah harga pasaran dan rasuah serta salah guna kuasa Nobita dalam kes projek terowong bawah laut masa dia jadi CM Penang dulu….transkrip siasatan tu dah pun ditularkan dan terang2 menunjukkan Nobita terima rasuah atau kick back dari pengerusi syarikat Zenith yang dianugerahi tender projek tersebut..bukan berpuluh2 ringgit tapi berpuluh2 juta RM…dan rakyat rata2nya juga amat2 sangsi bila MACC melepaskan Jemin dari sebarang pendakwaan rasuah seperti yang didakwa oleh DLA tu …kita pun tau KP MACC yang baru ni ada lah dari kartel Jemin..jadi dah tentu lah ada cakap2 yang mengatakan Jemin lah yang melobi kuat kepada Tun agar Tipah tetipu dilantik ke jawatan tu..untuk memastikan kes2 salah guna kuasa dan rasuahnya masa jadi MB Selangor akan dicold storagekan !!!!

    1. Kah kah dari GN, fitnah pastinya,temberang ni
      Busuk,yg melebihi taik, atau sampah berguni
      Dengki nya pula rusak jiwa dan fizikalnya pasti
      Ikrar Parti BERSATU,sapa yg jahat kita perangi

      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

  3. Tipaah koya tersentak dgn komen2 mengenai bar riben…

    Tipaah sepatutnye tumpukan bagaimana nak jawab soklan pembela yg akan mintak bukti tuntutan lucuthak 270 juta kpd 41 penerima derma najib kerana wang derma raja arab dlm akaun najib 304 juta seperti yg yelah disahkan oleh pengurus bank dlm perbicaraan SRC….

    Adakah Tipaah koya akan koyak dlm mahkamah nanti?…

  4. Warkah dari Irah, spt bau nya, harum mewangi
    Keharuman, yg melebihi kasturi, atau setanggi
    Kecantikan nya pula mengatasi cantik pelangi
    Untuk Irah sayang, doa abg sentiasa kan iringi

    ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
    ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
    ๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
    ๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

  5. Najib cukup dibenci,kleptokrasi.
    Anwar cukup cool berdiri,sodomi.
    Mahathir cukup main wayang,kroni.
    Budin cukup kasi hantam,seni.
    Macai cukup rasuk,mabuk todi.

    Kikikikikiikikiimengilai pontianak sebelah tanjung. Pangkat apa pulak nak dpertikai sanjung. Dia kuasa biar dia junjung. Lihat siapa rugi siapa untung.Melayu mkn melayu itu mau kasi potong pancung.

    Hahahahahihihihehehehe

  6. Baru nak belajar memahami… Tipah koyak.
    Hahaha hohoho huhuhu…
    Ini pun ahli bersekutu parti jubo
    Di lantik oleh PM yg kononnya anti penjubo, tp secara tak sedar telah membela penjubo.
    PH – Porn Hub.

  7. Damn bloody good statement by Latheefa.

    Tun M did not pick just anybody for the job, but a real no-nonsense fighter, fighting without fear or favour.

    Direct to the point, very relevant and splashing shit all over those penjilat Najib of all kinds who are out to find anything to criticize. Now they know who they are dealing with.

    More of those, please, Latheefa.

    Kami akan bagi chorus dan sorak se kuat2 nya. Tambah air ludah ke muka depa.

    1. TN pal….

      Beware of Kejora’s ‘dual role of play acting’ deceiving us as though he’s not alone, but in reality he is indeed ‘syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biol’.

      This is a form of his mental disturbance or paranoid in which he assumes alternately two different identities/personalities.

      Thus, ‘MurniMelati’ my foot…..!!

      1. Yes bro, it’s possible that โ€˜MurniMelati’ is also his creation / concoction. He, after all, is known as Geng Najib yang asyik menjilat Najib menggunakan berbagai nama.

        He’s a pathetic son of a gun. Creating a nuisance of himself in here trying to distract our attention from the blog post discussion.

        That’s why I make it a habit to always comment re the blog post before or soon after which I go into a tirade blasting the bugger.

        And when he is biadab and kurang ajar, carutkan dia dan mak bapak dia for not giving him a proper upbringing as a child.

        1. Kejora looked pretty dumbfounded with his stupid response @ 9:58. He’s caught with his pant down over his silly act.

          Carry on lambast him, pal.

      2. Meroyan ke Wak?

        ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

        1. What happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

    2. Tipaah yg tak ade pengalaman mahkamah dan pengurusan badan kerajaan kena tunjuk rajin seperti yg madey mau…kes 41 pihak ni dah lama disiasat oleh shukeri tapi shukeri takut dakwa kerana tak pasti betul ker sumber wang 1 mdb kerana memang ade derma raja arab saudi yg sudah disahkan oleh pengurus ambank….

      Madey tak puashsti dgn shukeri….madey mau kes ni bawa dulu ke mahkamak…

      Tipaah akan dipanggil sebagai saksi pendakwa…koyak rabak lah Tipaah koya kena soal oleh pembela mintak bukti…

      Nanti bar riben Tipah akan luruh sendiri..

  8. Peduli apa abg ini, Budin tulis pasal Tipah Koya
    Sbb dlm perang cinta abg dah menang bergaya
    Kini, roh & jasad segar, dri sblm ini tak bermaya
    Kerana warkah Irah spt mari membawa cahaya

    ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
    ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
    ๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
    ๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

    1. woi mamat loya Kejora toya, ini gua ajar lu cth pantun melayu asli na…..papun sesuai dgn angau sasau ko tuh, paham betui2 na,

      Pohon pauh delima batu
      Daun selasih hamba lurutkan
      Walaupon jauh beribu batu
      Kerana kekasih hamba turutkan

      dlm ilmu pantun, rima kata ke dua dan ke akhir baris 1 mesti sama dgn kata ke dua dan akhir baris 3, baris 2 dgn 4 mestilah sama dan bersamaan pula rimanya.

      kekemasan rupabentuk baris yg sama panjang dan rima kata akhir sahaja yg sama, BUKAN lah sesebuah pantun asli Melayu!

      harap faham mat toya yg meloyakan pembaca!

      1. HAHAHA HOHOHO HIHIHI

        Syabas, MurniMelati. Saya sangat senang hati, malah gembira berpanjangan, melihat anda men”toya”kan Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama mengarut marut di sini.

        Dia hanya memantun mantat, bukan memantun sebenar nya.

        Tamparan di muka nya dek komen anda tentu membikin dia terperanjat, terpegun, mula memikirakn nak hara kiri tapi takut, sebab dia katak puru.

        Komen begitu dialualukan bila2 masa dia mengarut dan memantun mantat lagi.

        1. TN palโ€ฆ.

          Beware of Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving us as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

          This is a form of his mental disturbance or paranoid in which he assumes alternately two different identities/personalities.

          Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

      2. Pohon pauh delima batu
        Daun selasih hamba lurutkan
        Melati jauh ke dalam hati tu?
        Kejora kasih kat Irah sakan!

        Pohon pauh delima batu
        Daun selasih hamba lurutkan
        Pi jauh-jauh, usah jadi hantu
        Hati tak bersih, usah le diturutkan

        Pohon pauh delima batu
        Daun selasih hamba lurutkan
        Sat gi kot peluh, Kejora latu
        Minta selisih, Kejora carutkan!

        ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
        Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

        1. Yg ni tak meloya, kan, Melati Toya?

          ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

          1. Melati tak usah lah nak bersifat dengki khianat
            Tak usah diikut mereka yg berperangai lahanat
            Kejora dah besar pun, bukan kecil belum sunat
            Cuma pantun syair tu cgu Kejora ni lebih minat

            ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

            1. Melati,

              Ke Pulau Pemanggil kajang dibekal
              Larut malam resah terjaga
              Kalau hanya kail panjang sejengkal
              Laut dalam usah le diduga

              ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
              Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahhh

              1. Naper le Melati ni terlalu gopoh buat terkaman
                Belum disiasat habis, terus nak jatuh hukuman
                Kenali le musuh dulu, sblm nak dibuat tikaman
                Apa masih keseorangan, atau udah berteman?

                ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

                1. Berkilau di pangkal, buluh pagar
                  Berangan salak, tua di rimba
                  Kalau basikal, lusuh longgar
                  Jangan le pulak, bawa berlumba

                  (Kalu Melati tak leh jwb, TN boleh tolong kot!)

                  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                  Kah kaahh kaaahhh kaaahh kaahh

              2. He he he

                Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

                This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

                Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

                Too bad, you fail again & again.

                1. Meroyan ke Wak?

                  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

                  1. What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTATOon, gay boyโ€ฆ??

          2. Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

            This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

            Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

            You fail again, gay boy…..!!

            1. Meroyan ke Wak?

              ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
              Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

              1. What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTAToon, gay boyโ€ฆ??

      3. MurniMelati,

        Jangan khuatir, jangan gentar teguran, ugutan walau pun amaran (jika ada bunyi begitu) dari Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

        Anda akan di pertahankan se kuat2 nya. Dia akan di tamparkan, di balun di belasah se patut2 nya, setimpal dengan kata2 yang di guna nya jika mengancam ketenteraman anda mengeluarkan suara di sini.

        Sila teruskan bersuara. Ini demokrasi. Ini blog non-moderated tapi ada peserta yang boleh pertahankan pengkomen yang ikhlas dan jujur kpd motto Sdr Budin – Mengkritik Dan Membina Demi Negara.

        1. Mana dia menghilang si pujangga Melati Murni
          Tadi kemain lagi kemas, mari mengajar kat sini
          Takkan tak reti berpantun kalau dah orang seni
          Kalau mau belajar, dgn Kejora kena ler jadi bini

          ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

          1. Jawablah Melati, kalau rasa berpantun senang
            Jgn le hanya merenung dgn air mata berlinang
            Tapi, apa ke jadah pula uncle TN yg tak tenang
            Apa uncle TN kerepot ini, Melati punya tunang?

            ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
            Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

            1. Mengarut le kamu hingga gila sepenuh nya.

              Di ulang:

              MurniMelati,

              Jangan khuatir, jangan gentar teguran, ugutan walau pun amaran (jika ada bunyi begitu) dari Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

              Anda akan di pertahankan se kuat2 nya. Dia akan di tamparkan, di balun di belasah se patut2 nya, setimpal dengan kata2 yang di guna nya jika mengancam ketenteraman anda mengeluarkan suara di sini.

              Sila teruskan bersuara. Ini demokrasi. Ini blog non-moderated tapi ada peserta yang boleh pertahankan pengkomen yang ikhlas dan jujur kpd motto Sdr Budin โ€“ Mengkritik Dan Membina Demi Negara.

              1. Melati,

                Kayuh perahu, ke depan pancur
                Terlupa payung, susah diurus
                Kalau dah tahu, sampan bocor
                Naper berdayung, ke tengah arus

                ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh

                1. Baru sikit jer, Melati oi, Kejora punya penangan
                  Tak kan menyerah jer, beri Kejora kemenangan
                  Uncle TN tu, tak boleh ker nak tolong tunangan
                  Itu le Melati, jgn suka prasangka sembarangan

                  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                  Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

                  1. Melati, merendah-rendahkan orang itu bahaya!
                    Dalam hati itu, iman kena lah selalu bercahaya
                    Kita hamba Allah sentiasa ada yng tak terdaya
                    Jgn mudah meloya & tak elok, digelar org toya

                    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                    Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

                    1. Tanpa Irah di sisi, abg spt lemah tidak bermaya
                      Dgn warkah dari Irah, abng rasa spt dpt cahaya
                      Abg doakan, Irah selamat & jugak nanti berjaya
                      Dan juga berharap, agar Kak Melati tak meloya

                      ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                      ๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

                    2. Owh..lupa lak uncle TN,

                      Uncle TN pulak tadi, kemain riak, mulut celupar
                      Pas itu, begitu megah, kata muka aku ditampar
                      Tapi naper tak tolong, tunangan kau terdampar
                      Dah tu, uncle sendiri pula, terkial2 dan terkapar

                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

                    3. KAH KAH KAH KAH KAH

                      SI MELATI TU ORANGNYA BERNAMA “TANPA NAMA”

                      DIA MENYAMOR JADI MELATI WOIIITTTT

                      BARANGKALIAN DIA BERAHI KAN KO

                      TANPA NAMA NI KAKI SODOK JUBO

                      JUBO DIA JUGO KEMUT UNTUK DISODOK

                      MAKA DIPILIHNYA KO

                      SODOK JANGAN TAK SODOK KEJORA WOIIII

                      KAH KAH KAH KAH KAH

                    4. Kejora masih lagi kat sini, gagah kemas berdiri
                      Meleset sekali, uncle TN kata aku nak hara kiri
                      Tapi, mana uncle kotey kecut spt kena kembiri
                      Takkan le pendekar Musyhtar ni dah cabut lari

                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                      Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

                    5. Ehh..lupa lak uncle,

                      HAHAHA HOHOHO HIHIHI

                      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
                      Kah kaahh kaaahhh kaaahhh

                    6. He he he

                      Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

                      This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

                      Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

                      Too bad, you fail again & again.

          2. He he he

            Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

            This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

            Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

            Too bad, you fail again & again.

      4. Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

        This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

        Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

        1. Meroyan ke Wak?

          ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
          Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

          1. What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTAToon, gay boyโ€ฆ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.