PENJELASAN LATHEEFA KOYA

Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 29 June 2019 — 1:13 pm

47
Leave a Reply

avatar
9 Comment authors
Othman AhmadanonymousAnonymousTanpa NamaGeng Najib Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Geng Najib
Guest
Geng Najib

Walawei…Ketua Pesuruhjaya SPRM, Latheefa Beebi Koya hari ini mengeluarkan Kenyataan Media menjawab persoalan bar perkhidmatan. Beebi Koya seharusnya menjawab dengan mengaku salah dan ‘move forward’ sudahlah. Pusing-pusing bagi alasan kenapa? Lu bukan pembangkang lagi. Petikan daripada Kenyataan Media beliau, Pertamanya, bar ribbon yang dikepilkan ke atas saya adalah berdasarkan Perintah Tetap Ketua Pesuruhjaya SPRM Bab A (Dasar), Bil 1 Tahun 2012, yang telah mengarahkan bahawa seseorang Ketua Pesuruhjaya berdasarkan jawatannya dikehendaki memakai bar ribbon seperti yang disenaraikan. Jika pemakaian bar riben Ketua Pesuruhjaya SPRM adalah mengikut Perintah Tetap Ketua Pesuruhjaya SPRM Bab A (Dasar) Bil 1 Tahun 2012, kenapakah bar… Read more »

Geng Najib
Guest
Geng Najib

Tipah tetipu…Rakyat Msia tuntut agar dibuka semula secepat mungkin…kes banglow bawah harga pasaran dan rasuah serta salah guna kuasa Nobita dalam kes projek terowong bawah laut masa dia jadi CM Penang dulu….transkrip siasatan tu dah pun ditularkan dan terang2 menunjukkan Nobita terima rasuah atau kick back dari pengerusi syarikat Zenith yang dianugerahi tender projek tersebut..bukan berpuluh2 ringgit tapi berpuluh2 juta RM…dan rakyat rata2nya juga amat2 sangsi bila MACC melepaskan Jemin dari sebarang pendakwaan rasuah seperti yang didakwa oleh DLA tu …kita pun tau KP MACC yang baru ni ada lah dari kartel Jemin..jadi dah tentu lah ada cakap2 yang mengatakan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kah kah dari GN, fitnah pastinya,temberang ni
Busuk,yg melebihi taik, atau sampah berguni
Dengki nya pula rusak jiwa dan fizikalnya pasti
Ikrar Parti BERSATU,sapa yg jahat kita perangi

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Tipaah koya tersentak dgn komen2 mengenai bar riben…

Tipaah sepatutnye tumpukan bagaimana nak jawab soklan pembela yg akan mintak bukti tuntutan lucuthak 270 juta kpd 41 penerima derma najib kerana wang derma raja arab dlm akaun najib 304 juta seperti yg yelah disahkan oleh pengurus bank dlm perbicaraan SRC….

Adakah Tipaah koya akan koyak dlm mahkamah nanti?…

Anonymous
Guest
Anonymous

Warkah dari Irah, spt bau nya, harum mewangi
Keharuman, yg melebihi kasturi, atau setanggi
Kecantikan nya pula mengatasi cantik pelangi
Untuk Irah sayang, doa abg sentiasa kan iringi

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

Anonymous
Guest
Anonymous

Najib cukup dibenci,kleptokrasi.
Anwar cukup cool berdiri,sodomi.
Mahathir cukup main wayang,kroni.
Budin cukup kasi hantam,seni.
Macai cukup rasuk,mabuk todi.

Kikikikikiikikiimengilai pontianak sebelah tanjung. Pangkat apa pulak nak dpertikai sanjung. Dia kuasa biar dia junjung. Lihat siapa rugi siapa untung.Melayu mkn melayu itu mau kasi potong pancung.

Hahahahahihihihehehehe

Noneng
Guest
Noneng

Baru nak belajar memahami… Tipah koyak.
Hahaha hohoho huhuhu…
Ini pun ahli bersekutu parti jubo
Di lantik oleh PM yg kononnya anti penjubo, tp secara tak sedar telah membela penjubo.
PH – Porn Hub.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Damn bloody good statement by Latheefa.

Tun M did not pick just anybody for the job, but a real no-nonsense fighter, fighting without fear or favour.

Direct to the point, very relevant and splashing shit all over those penjilat Najib of all kinds who are out to find anything to criticize. Now they know who they are dealing with.

More of those, please, Latheefa.

Kami akan bagi chorus dan sorak se kuat2 nya. Tambah air ludah ke muka depa.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

TN pal….

Beware of Kejora’s ‘dual role of play acting’ deceiving us as though he’s not alone, but in reality he is indeed ‘syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biol’.

This is a form of his mental disturbance or paranoid in which he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, ‘MurniMelati’ my foot…..!!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Yes bro, it’s possible that โ€˜MurniMelati’ is also his creation / concoction. He, after all, is known as Geng Najib yang asyik menjilat Najib menggunakan berbagai nama.

He’s a pathetic son of a gun. Creating a nuisance of himself in here trying to distract our attention from the blog post discussion.

That’s why I make it a habit to always comment re the blog post before or soon after which I go into a tirade blasting the bugger.

And when he is biadab and kurang ajar, carutkan dia dan mak bapak dia for not giving him a proper upbringing as a child.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora looked pretty dumbfounded with his stupid response @ 9:58. He’s caught with his pant down over his silly act.

Carry on lambast him, pal.

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ke Wak?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

What happen to your fuckin’ kampungan Manglish PANTATOon, gay boy…??

anonymous
Member
anonymous

Tipaah yg tak ade pengalaman mahkamah dan pengurusan badan kerajaan kena tunjuk rajin seperti yg madey mau…kes 41 pihak ni dah lama disiasat oleh shukeri tapi shukeri takut dakwa kerana tak pasti betul ker sumber wang 1 mdb kerana memang ade derma raja arab saudi yg sudah disahkan oleh pengurus ambank….

Madey tak puashsti dgn shukeri….madey mau kes ni bawa dulu ke mahkamak…

Tipaah akan dipanggil sebagai saksi pendakwa…koyak rabak lah Tipaah koya kena soal oleh pembela mintak bukti…

Nanti bar riben Tipah akan luruh sendiri..

Anonymous
Guest
Anonymous

Peduli apa abg ini, Budin tulis pasal Tipah Koya
Sbb dlm perang cinta abg dah menang bergaya
Kini, roh & jasad segar, dri sblm ini tak bermaya
Kerana warkah Irah spt mari membawa cahaya

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

MurniMelati
Guest
MurniMelati

woi mamat loya Kejora toya, ini gua ajar lu cth pantun melayu asli na…..papun sesuai dgn angau sasau ko tuh, paham betui2 na,

Pohon pauh delima batu
Daun selasih hamba lurutkan
Walaupon jauh beribu batu
Kerana kekasih hamba turutkan

dlm ilmu pantun, rima kata ke dua dan ke akhir baris 1 mesti sama dgn kata ke dua dan akhir baris 3, baris 2 dgn 4 mestilah sama dan bersamaan pula rimanya.

kekemasan rupabentuk baris yg sama panjang dan rima kata akhir sahaja yg sama, BUKAN lah sesebuah pantun asli Melayu!

harap faham mat toya yg meloyakan pembaca!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

Syabas, MurniMelati. Saya sangat senang hati, malah gembira berpanjangan, melihat anda men”toya”kan Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama mengarut marut di sini.

Dia hanya memantun mantat, bukan memantun sebenar nya.

Tamparan di muka nya dek komen anda tentu membikin dia terperanjat, terpegun, mula memikirakn nak hara kiri tapi takut, sebab dia katak puru.

Komen begitu dialualukan bila2 masa dia mengarut dan memantun mantat lagi.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

TN palโ€ฆ.

Beware of Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving us as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of his mental disturbance or paranoid in which he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Pohon pauh delima batu
Daun selasih hamba lurutkan
Melati jauh ke dalam hati tu?
Kejora kasih kat Irah sakan!

Pohon pauh delima batu
Daun selasih hamba lurutkan
Pi jauh-jauh, usah jadi hantu
Hati tak bersih, usah le diturutkan

Pohon pauh delima batu
Daun selasih hamba lurutkan
Sat gi kot peluh, Kejora latu
Minta selisih, Kejora carutkan!

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Yg ni tak meloya, kan, Melati Toya?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Melati tak usah lah nak bersifat dengki khianat
Tak usah diikut mereka yg berperangai lahanat
Kejora dah besar pun, bukan kecil belum sunat
Cuma pantun syair tu cgu Kejora ni lebih minat

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Melati,

Ke Pulau Pemanggil kajang dibekal
Larut malam resah terjaga
Kalau hanya kail panjang sejengkal
Laut dalam usah le diduga

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Naper le Melati ni terlalu gopoh buat terkaman
Belum disiasat habis, terus nak jatuh hukuman
Kenali le musuh dulu, sblm nak dibuat tikaman
Apa masih keseorangan, atau udah berteman?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Berkilau di pangkal, buluh pagar
Berangan salak, tua di rimba
Kalau basikal, lusuh longgar
Jangan le pulak, bawa berlumba

(Kalu Melati tak leh jwb, TN boleh tolong kot!)

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaahh kaahh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

Too bad, you fail again & again.

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ke Wak?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTATOon, gay boyโ€ฆ??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

You fail again, gay boy…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ke Wak?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTAToon, gay boyโ€ฆ??

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

MurniMelati,

Jangan khuatir, jangan gentar teguran, ugutan walau pun amaran (jika ada bunyi begitu) dari Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Anda akan di pertahankan se kuat2 nya. Dia akan di tamparkan, di balun di belasah se patut2 nya, setimpal dengan kata2 yang di guna nya jika mengancam ketenteraman anda mengeluarkan suara di sini.

Sila teruskan bersuara. Ini demokrasi. Ini blog non-moderated tapi ada peserta yang boleh pertahankan pengkomen yang ikhlas dan jujur kpd motto Sdr Budin – Mengkritik Dan Membina Demi Negara.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mana dia menghilang si pujangga Melati Murni
Tadi kemain lagi kemas, mari mengajar kat sini
Takkan tak reti berpantun kalau dah orang seni
Kalau mau belajar, dgn Kejora kena ler jadi bini

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Jawablah Melati, kalau rasa berpantun senang
Jgn le hanya merenung dgn air mata berlinang
Tapi, apa ke jadah pula uncle TN yg tak tenang
Apa uncle TN kerepot ini, Melati punya tunang?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mengarut le kamu hingga gila sepenuh nya.

Di ulang:

MurniMelati,

Jangan khuatir, jangan gentar teguran, ugutan walau pun amaran (jika ada bunyi begitu) dari Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Anda akan di pertahankan se kuat2 nya. Dia akan di tamparkan, di balun di belasah se patut2 nya, setimpal dengan kata2 yang di guna nya jika mengancam ketenteraman anda mengeluarkan suara di sini.

Sila teruskan bersuara. Ini demokrasi. Ini blog non-moderated tapi ada peserta yang boleh pertahankan pengkomen yang ikhlas dan jujur kpd motto Sdr Budin โ€“ Mengkritik Dan Membina Demi Negara.

Anonymous
Guest
Anonymous

Melati,

Kayuh perahu, ke depan pancur
Terlupa payung, susah diurus
Kalau dah tahu, sampan bocor
Naper berdayung, ke tengah arus

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Baru sikit jer, Melati oi, Kejora punya penangan
Tak kan menyerah jer, beri Kejora kemenangan
Uncle TN tu, tak boleh ker nak tolong tunangan
Itu le Melati, jgn suka prasangka sembarangan

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Melati, merendah-rendahkan orang itu bahaya!
Dalam hati itu, iman kena lah selalu bercahaya
Kita hamba Allah sentiasa ada yng tak terdaya
Jgn mudah meloya & tak elok, digelar org toya

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Tanpa Irah di sisi, abg spt lemah tidak bermaya
Dgn warkah dari Irah, abng rasa spt dpt cahaya
Abg doakan, Irah selamat & jugak nanti berjaya
Dan juga berharap, agar Kak Melati tak meloya

๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒท
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’˜โค

Anonymous
Guest
Anonymous

Owh..lupa lak uncle TN,

Uncle TN pulak tadi, kemain riak, mulut celupar
Pas itu, begitu megah, kata muka aku ditampar
Tapi naper tak tolong, tunangan kau terdampar
Dah tu, uncle sendiri pula, terkial2 dan terkapar

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

LAPTOP RADAR
Guest
LAPTOP RADAR

KAH KAH KAH KAH KAH

SI MELATI TU ORANGNYA BERNAMA “TANPA NAMA”

DIA MENYAMOR JADI MELATI WOIIITTTT

BARANGKALIAN DIA BERAHI KAN KO

TANPA NAMA NI KAKI SODOK JUBO

JUBO DIA JUGO KEMUT UNTUK DISODOK

MAKA DIPILIHNYA KO

SODOK JANGAN TAK SODOK KEJORA WOIIII

KAH KAH KAH KAH KAH

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora masih lagi kat sini, gagah kemas berdiri
Meleset sekali, uncle TN kata aku nak hara kiri
Tapi, mana uncle kotey kecut spt kena kembiri
Takkan le pendekar Musyhtar ni dah cabut lari

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehh..lupa lak uncle,

HAHAHA HOHOHO HIHIHI

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaahhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

Too bad, you fail again & again.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

Too bad, you fail again & again.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejoraโ€™s โ€˜dual role of play actingโ€™ deceiving people as though heโ€™s not alone, but in reality he is indeed โ€˜syok sendiri cakap sorang2 macam orang tak siuman/biolโ€™.

This is a form of mental disturbance or paranoid on his oart in which on numerous times he assumes alternately two different identities/personalities.

Thus, โ€˜MurniMelatiโ€™ my footโ€ฆ..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Meroyan ke Wak?

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

What happen to your fuckinโ€™ kampungan Manglish PANTAToon, gay boyโ€ฆ??