“JANJI ANWAR PM ADALAH JANJI TUN M KEPADA 30 JUTA RAKYAT MALAYSIA”

Saya mempercayai pengakuan Tun Dr Mahathir yang terkini ketika diwawancara oleh wartawan Bloomberg bahawa beliau akan berpegang pada janjinya untuk menyerahkan jawatan Perdana Menteri kelapan Malaysia kepada Anwar Ibrahim.

2. Kenapa saya percaya? Kerana Dr Mahathir sedar dia berjanji kepada rakyat Malaysia. Bukan kepada Anwar seorang. Bukan kepada pimpinan Pakatan Harapan sahaja.

Mahathir telah berjanji kepada lebih 30 juta rakyat Malaysia ketika Pilihanraya Umum ke-14 yang lalu.

3. Apa alasan lagi Mahathir akan tunai janjinya itu? Mahathir bukan sahaja seorang Perdana Menteri. Dulu dia pernah dipanggil diktator, Mahafiraun atau Malaun. Itu dulu.

Kini ketika berumur 93 tahun dan hanya beberapa bulan lagi mencapai umur 94 tahun, Dr Mahathir muncul di persada politik dunia antarabangsa bagi kali kedua sebagai seorang negarawan.

Dia dihormati lebih 30 juta rakyat Malaysia dan masyarakat dunia. Mahathir tentu akan jaga legasinya sebagai seorang negarawan yang berpegang kepada janji.

Mahathir seoraang Muslim, seorang Islam. Beliau cukup faham sifat seorang munafik ialah mungkir janji apabila berjanji.

Mahathir yang kini disayangi rakyat Malaysia dan dihornati dunia tentu ingin mengekalkan imej baik dan mulia di hujung usianya.

Atas sebab itu saya cukup percaya bahawa Tun Dr Mahathir adalah seorang negarawan besar yang kita ada. Jadi janganlah kita sangsi lagi.

Bila sampai masanya proses peralihan jawatan Perdana Menteri Malaysia dari Mahathir kepada Anwar akan terlaksana juga akhirnya dalam masa tidak lama lagi.

Hassan Bin Abdul Karim

Ahli Parlimen Pasir Gudang

Pengerusi PKR Johor

22 Jun 2019

Kongsikan artikel ini
Updated: 22 June 2019 — 3:49 pm

220
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
MAHATHIRVSANWARAnonymousOthman AhmadTanpa Namaanonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

TONG M DAH NYANYUK…… Mahathir dan Pulau Batu Putih Pada tahun 2008 Tun Mahathir ke hulu dan ke hilir membelasah pentadbiran Tun Abdullah Ahmad Badawi kerana kalah dalam perbicaraan merebut Pulau Batu Putih. Saya tahu kerana saya antara orang yang mengikut beliau ketika itu. Saksi hidup yang berjuang menulis isu ini termasuklah Zakhir Mohamed dan Salahuddin Hisham. 😂 Sekarang bila Allah beri peluang beliau menjadi PM sekali lagi, beliau langsung tidak berjuang untuk mendapatkan semula. Mengapa tarik diri? Apakah sebab dulu beliau hanya mahu menjatuhkan Pak Lah bukannya demi kepentingan negara? Apakah sebab dulu Ghani Patail bukan pasukan beliau dan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Ohh..ada lagi rupanya nko, Pcik Suman biawak
Apa le pula, bahan kelakar, dari ini badut lawak
Ada lagi ke artifek lama muzium pakcik bawak
Nun..jwpn lengkap, semua kat bawah nun Wak

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

KEJORA: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋🙏👏👏👏👍👍👍

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

KETAHUILAH SEMUA…. Kejora memang layak, malah lebih dari layak, digelar Musibat-Lahanat’ atas sebab2…… 1, Biadab, tidak hormat orang tua, kuat mencarut;mempersenda agama hingga sanggup mencaci Allah SWT meliwat Tun Mahathir dunia akhirat; 2, Kuat auta, membohong, putar belit; 3. Masuk bakul puji diri macam bagus sangat, lagak warak tak hal seorang gay yg dgn bangganya tanpa segan silu meluahkan nafsu serakah seks luar tabiee pd bulan Ramadhan 2018 4. Mana mungkin orang beriman, ngaku2 warak, ngaji quran berperilaku riak, takbur, begitu jijik & biadap tanpa malu menunjuk-nunjuk berahi seks luar tabieenya kepada umum…….???? INI BUKTI PERAKUAN KEJORA SENDIRI BAHWA DIA… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Ohh..ada lagi rupanya nko, Pcik Suman biawak
Apa le pula, bahan kelakar, dari ini badut lawak
Ada lagi ke artifek lama muzium pakcik bawak
Nun..jwpn lengkap, semua kat bawah nun Wak

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

KEJORA: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋👏👏👏👍👍👍

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah nampak tak:

Pcik Man tua dgn abg ni cuba nak tunjuk juah
Kutip bahan muzium, abg nak dicalar maruah
Tetapi dia pulak yg terkantoi dan makan kuah
Meroyan raban le dia air mata melimpah ruah

Jwpn lengkap abg dah siap bagi dekat bawah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

ABANG: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋🙏👏👏👏👍👍👍

Anonymous
Guest
Anonymous

Semua org dah nampak, Pcik Man hati busuk
Penjelasan abng, kasi hati dia, pedih tertusuk
Meroyan raban le dia mcm org yg kena rasuk
3 entri Budin kat depan, dia tak berani masuk

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah tau, Pcik Man tua ni, suka main pukul curi
Dia agak abg tidak ada dia pun keluar ke mari
Dgn abg dah beratus kali si bacul ni cabut lari
Boleh lihat, siapa yg benar, kan Irah ku puteri?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah tau Pcik Man gebang lbh tapi hanya abok
Hati dia busuk, mcm bangkai, dimakan dubuk
Dia tau abg keluar, lari lah dia masuk ke lubuk
Tak berani ifrit ini, 3 kali abg cabar bertumbuk

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Mlm ni dia meroyan, serupa orng terlajak laris
Irah tau tak, naper hati si tua ni begitu terhiris?
Sbb, abg taji dia guna pantun bahasa Inggeris
Itu, baru dgn pantun, blm lagi abng guna keris

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

3 ‘entri’ Budin kat depan, Pcik Man buat tak reti
Dia mari lagi ‘entri’ ini, sbb sakit & tak puas hati
Dengki hati busuk tak sedar udah tua nak mati
Asyik mampos kat blog, tak tau kubur menanti

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pkcik Man asyik lagak angkuh & gebang tinggi
Bila abng sahut cabaran, dia ketar berlaga gigi
Abg mintak no phone dia tidak berani nak bagi
Kini, si tua ni dah tak berani nak cabar abg lagi

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.

Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??

Whatmore with those half past six fuckin’ manglish of yours, gay boy.
So, vamoose and get lost, why you son of a bitch.,…!!!

He he he
Hi hi hi
Hg ha ha

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.

Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.

Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.

Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

Anonymous
Guest
Anonymous

Marah yer pakcik Man..?
Meroyan sakan nampak…

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah lihat le, siapa yg lurus & siapa yg sumbang
Cercaan dilempar mengekori pantun2 dari abg
Dengki depa tu abg utus warkah utk mambang
Pohon cinta, yg baru tumbuh, depa nak tebang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul ker tuu, kejora musibat…..??

Sebaliknya kau budak hingusan gay boy, mau tak jika aku paparkan semua aksi2 gay homoseks kamu pd bulan puasa 2018, amacam, setuju……??

Dahlah bulan puasa tak dihormati, Allah SWT pun kau gamak cerca meliwat Tun M dunia akhirat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg dah biasa, Pcik Man panggil abg musibat
Dia sakit mental, agaknya tersalah makan ubat
Bila tak berpegang ajaran agama, itu lah akibat
Tak tahu bila lah, org tua ni nak ingat bertaubat

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Kejora memang layak, malah lebih dari layak, digelar Musibat-Lahanat’ atas sebab2…… 1, Biadab, tidak hormat orang tua, kuat mencarut;mempersenda agama hingga sanggup mencaci Allah SWT meliwat Tun Mahathir dunia akhirat; 2, Kuat auta, membohong, putar belit; 3. Masuk bakul puji diri macam bagus sangat, lagak warak tak hal seorang gay yg dgn bangganya tanpa segan silu meluahkan nafsu serakah seks luar tabiee pd bulan Ramadhan 2018 4. Mana mungkin orang beriman, ngaku2 warak, ngaji quran berperilaku riak, takbur, begitu jijik & biadap tanpa malu menunjuk-nunjuk berahi seks luar tabieenya kepada umum…….???? INI BUKTI PERAKUAN KEJORA SENDIRI BAHWA DIA SEORANG GAY… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Marah yer pakcik Man..?
Meroyan sakan nampak…

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ohh..ada lagi rupanya nko, Pcik Suman biawak
Apa le pula, bahan kelakar, dari ini badut lawak
Ada lagi ke artifek lama muzium pakcik bawak
Nun..jwpn lengkap, semua kat bawah nun Wak

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

KEJORA: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋👏👏👏👍👍👍💪

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

.POLITIK KOTOR PH…… Rupanya Raiz Yatim Tahu Siapa Beri Video Rakaman Peribadi itu kepada Haziq!…… Rais Kata PDRM dah dapat maklumat siapa berikan “pemetik api” kepada Haziq. Rais kata lagi sekarang Tun Mahathir mungkin dah dapat maklumat ini. Dia tambah lagi jika rakyat tahu maka politik Malaysia akan bergegar. Ini aku rasa Ahmad Lutfi Othman, boleh buat buku lagi. Ramalan Lutfi berkenaan PM ke-8 mungkin meleset dan dia kena menulis buku lain. Ini akan jadi Box Office pecah “punggung”. Rafizi pun keluar daripada gua dalam isu ini. Aku teringat Anwar jaja kononnya ada pembayaran Hadi kepada SR. Dia jaja pagi… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pendapat engkau? Kau ada pendapat ker, MAHATHIRVSANWAR? Nama ini Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama khaskan ha nya untuk kopipes.

“Komen : Jangan main fitnah”? Kau coba ler tulis komen sendiri, jangan asyik kopipes fitnah orang lain di sana sini.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul tuu, TN,
TongGeng Najib dulu disepah-selerakkan sampah2 laman blog ini guna pakai ‘Lebai Moden’, ‘Pejuang Rakyat’ dan ntah aper2 lagi.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora tak ada, kemain ye pcik Man menyalak
Kini..auw auu auw..spt bapok kain kena selak
Bila nampak aku saja terus kau lari mengelak
Udah terkantoii, buat2 jawab komen TN pulak

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Hi hi hi
Ho ho ho
Ha ha ha

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

BERHATI2 DGN ORG POLITIK YG MEMUSNAHKAN DUNIA INI……. Politik Islam dan Politik Kotor……. Semalan ayoh cik (Dato’ Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang) mulakan dgn mengingatkan bahawa ‘politik’ ni kerja kotor pada pandangan sebahagian manusia tapi Islam meletaknya ditempat yg tinggi. Ramai orang baik baik tak mahu terlibat dalam politik kerana menganggapnya ‘kotor’. Ini merugikan Islam. Akhirnya jadi politik kotor sungguh bila politik dikuasai orang orang yg tidak baik. Sehingga malaikat ketika Allah SWT memberitahu akan ciptakan manusia utk jadi khalifah dibumi, malaikat kata adakah Allah akan biarkan manusia berbuat kerosakan (jadi khalifah mentadbir bumi)? Allah SWT lebih tahu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di kata kamu orang PAS, kamu tak mengku. Tapi kamu pertahankan dan promosikan PAS. Pembohong tak habis2 kamu nih. Maka sekarang kopipes2 kamu di jawab dengan kopipes segala yang busuk pasal PAS dan pemimpin2 nya –

Nan Ag

Baik kamu suruh lebai kamu jangan jaga tepi kain orang lain. Suruh dia uruskan parti dia yg dah dipenuhi sipembohong. Suruh dia jangan suka menjaja fitnah, konon pm akan dijatuhkan. Jangan katakan nak tolong, dengar pendapat dia pun orang tak sudi. Semua tak boleh pakai. Kamu wala’ sampai kecut.

Anonymous
Guest
Anonymous

Nak biar ke Irah, bila abg dikata bapok chow kit
Tak kan nak terus mengalah dan tidak bangkit?
Hati siapalah yg tidak jadi panas dan rasa sakit
Dicerca dgn kotor misalnya, jubor abng melekit

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul ker tuu, kejora musibat…..??

Sebaliknya kau budak hingusan gay boy, mau tak jika aku paparkan semua aksi2 gay homoseks kamu pd bulan puasa 2018, amacam, setuju……??

Dahlah bulan puasa tak dihormati, Allah SWT pun kau gamak cerca meliwat Tun M dunia akhirat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg dah biasa, Pcik Man panggil abg musibat
Dia sakit mental, agaknya tersalah makan ubat
Bila tak berpegang ajaran agama, itu lah akibat
Tak tahu bila lah, org tua ni nak ingat bertaubat

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PEMIMPIN PH HANYA TAHU GOYANG KAKI….. Shafie Afdal, kau pemalas turun padang dan tidak mampu bangunkan Semporna…….. Oii Datuk Seri Panglima Shafie Apdal, Hari ini aku sangat terkejut tengok keadaan tempat jualan ikan di pekan Semporna. Aku mau beli ikan, Aku tidak jumpa bangunan pasar ikan. Masa aku kecik di Semporna tahun 2001, Ada lagi bangunan pasar ikan Semporna yang besar. Sekarang 2019 penjual-penjual ikan terpaksa jual di tepi jalan yang sangat kotor ni bosku. Semporna bukan makin membangun. Tapi semakin mundur dan semakin kotor. Kau tidak ada mata kah Shafie Apdal tengok keadaan Semporna ni? Kau tidak ada kemaluan… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ramli Mohamad

Tahun ni Hadi patut masuk pertandingan Maharaja Lawak Mega 2019. Juri mesti ketawa besar kalau Hadi ckp Pas bolih selesai issues video sex 1 minggu..

Ahmado Castilo

Kes Jho Low Hadi boleh settle satu minggu juga…….
Hebat betul Hadi ni. Pembohong besar. Pembohong berlesen PAS.

Anonymous
Guest
Anonymous

Demi Irah ku sayang, abg ttp akan terus ke mari
Demi cinta abng rela harungi onak & ranjau duri
Abg akan terus bermadah di blog ini setiap hari
Segalanya hanyalah kerana dikau Irah ku puteri

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Aper Irrahh..pirrahhh
Porrahhhhhh, jalan dahhhhh….!!

He he he

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

ISLAM TERUS TERANCAM BWH PH……. Islam Malaysia dirobek sedikit demi sedikit kerana kebodohan PH, terutamanya parti AMANAH.. . .. . . Walaupun status ni dah dipadam oleh timb menteri ini tapi ambe tetap nak beri komentar. Keterbukaan atau lebih tepat keliberalan pimpinan PH tak kira yg kafir atau Islam semakin merimaskan umat Islam. Yg terbaru sehingga nak minta org pelbagai agama bagi memberi pandangan ttg subjek Pendidikan islam adalah suatu yg diibaratkan sebagai “bola tanggung”. Untuk depa cdgkan sesuatu yg jauh dr ajaran Islam sebenar. Alangkah baik jika ianya melibatkan umat Islam shj dan org kafir jgn turut serta. Isu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Arif Muluk

Semoga TG Hadi Awang di panjangkan usia, sehingga cita-cita beliau utk menjadi ketua polis negara tercapai.
Sudah pasti parti pas kena menang pru dulu.
Walaupun begitu, sebagai nak membuktikan apa yg dicakapkan oleh presiden itu boleh dibuktikan & dipercayai, beliau boleh semak beberapa kes jenayah/rogol yg sedang dlm siasatan polis Trengganu & Kelantan.
Agar apa yg dicakapkan bukan dinilai sebagai TONG KOSONG & SEMATA-MATA ADA DENDAM POLITIK.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

LIBERALISME BERTUJUAN MANDULKAN ISLAM SEMAKIN MENJADI2 BWH PH…… Kerajaan PH makin hari makin mencemar Islam dan perlembangaan dalam agenda liberalisme…….. BANTAH RANCANGAN TV BERUNSUR PENYEBARAN AGAMA SELAIN ISLAM Saya difahamkan bahawa ada rancangan TV 1 mirip kuliah pada pagi hari ini tetapi malangnya disampaikan oleh orang yang beragama sikhism. Ini bercanggah dengan Perlembagaan Persekutuan yang melarang ajaran agama lain disebarkan secara terbuka. Kami desak supaya Kementerian Dalam Negeri mengambil tindakan sewajarnya. Siasatan wajib dilakukan. Siapa yang mengarahkan supaya ada tayangan kuliah agama lain? Kerajaan Pakatan Harapan tidak boleh mengambil ringan terhadap perkara ini kerana ia melanggar kontrak sosial yang termaktub… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Chow KF

Kelakarlah parti penunggang agama sesat ni. Masalah banjir negeri, masalah pembalakkan, maswalah pembangunan negeri kelantan pun tak boleh selesai ni nak sibuk tolong PKR pula…. kes buang bayi, kes HIV, kes dadah di kelantan dah selesai belum?

Nak solat hajat seluruh negara lagi ke? SPRM dah nak cari tu…ambik duit haram umnu…

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

The Silly Distraction Game That Latheefa Koya Is Playing…….. Of course, the money was given to Umno, but someone, a person, in Umno must receive that money. And these people are Muhyiddin Yassin, Mukhriz Mahathir and Shafie Apdal. Why did Latheefa not reveal the real amount and the names of the people who received the money on behalf of Umno? First of all, the list of 41 names that MACC published two days ago is not the complete list. The complete list has about 100 names. The only problem is many from that list of 100 names are Pakatan Harapan… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Presiden PAS Abdul Hadi Awang berkata jika dipersetujui masalah berkenaan (video sex) boleh diselesaikan segera.

“PAS boleh tolong, dalam masa seminggu kita boleh selesai,” katanya kepada media petang tadi.

Tapi tak sebut apa yang PAS boleh tolong. Dangkal Pak Lebai nih – yang berpangkat Tok Garu tak boleh dikata bodoh. Jadi, di kata dangkal, bahasa tinggi untuk dia, kononnya.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MUNAFIK MELAYU PERLU MENILAI KEMBALI IMAN DAN AKIDAH MEREKA…TAKUT NANTI MEREKA MATI DALAM SU UL KHATIMAH…. Di Manakah Iman Umat Islam Bila Masih Mempertahankan Tindakan DAP Mempolitikkan Rukun Islam Ke 4? DAP adalah parti yang mendokong pemikiran liberal dan sekular… Mereka sebelum ini tegar menyifatkan perjuangan Islam sebagai Taliban dan membawa kepada kemunduran… Anehnya, dalam bulan Ramadan ini mereka beriya2 pula mengagihkan harta zakat, salah satu daripada asas perjuangan Islam… Ketika Rasulullah di hina dan penghina tersebut menerima hukuman, Lim Kit Siang tampil mempersoalkan hukuman terhadap lelaki yang menghina Rasulullah tersebut (BACA DI SINI)… Kata Kit Siang, hukuman tersebut keterlaluan…… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Pengkomen ini dituduh sebagai Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna nama MAHATHIRVSANWAR khas untuk kopipes, dia tak ngaku.

Selalu keluarkan hal2 agama Islam, mempertahankan PAS –
di kata dia orang PAS, pun tak ngaku.

Maka kopipes nya di balas dgn kopies apa sahaja yang membusukkan PAS dan pemimpin2 nya.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kata Abdul Hadi bagi menyelesaikan siasatan isu tersebut dengan tuntas PAS mencadangkan polis mengesan siapa yang mengedarkan klip video tersebut, bukannya pelakon.

“Yang penting, cari penerbit. (Kalau) pelakon, orang mati (pun) boleh jadi pelakon, tapi penerbit yang penting,” katanya.
xxx

Masih tak sebut juga lagi jika dia / Pas tahu siapa penerbi video itu. Dangkal juga lagi.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MAHA PENDENDAM… MAHA KEDEKUT… MAHA KRONI… MAHA KLEPTOKRASI Dendam Peribadi Mahathir Yang Membuat Rakyat Menderita Isu 1MDB sengaja di jadikan senjata sebagai ‘character assissination’ pemimpin BN dalam bentuk fitnah yang cukup kejam… Tertekan dengan keadaan krisis ekonomi dunia, rakyat yang sedang di himpit dengan kos sara hidup waktu itu, di hasut dengan dakyah segala keperitan yang di alami adalah kerana berlakunya salah laku pemimpin BN ketika itu… Fitnah pun di taburkan dengan memberi gambaran, pemimpin bermewah2 dengan duit rakyat tetapi rakyat di biarkan terkapai2… Termakan dengan hasutan dan fitnah, maka berlaku tsunami politik di PRU 14 dan kerajaan BN berjaya… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ismal Is

Tok Garu Hadi x payah nk sibok lah.nie tugas polis biar polis selesaikan masalah nie. Jaga parti ko dulu ko nie hadi ckp besar semua ko nk buat tapi byk bohong.

MohNazman MohShidin

Kalu suka bohong, ni sudah tiada integriti.. Jadi lslam dah lama, sejak dilahirkan.. bila nak berintegriti neh!?

Tan Hashim

video seks stoppa ali pun tak boleh selesai, lebai malang ni nak selesaikan video semburit azmin ali??? pirrrrrrrahhhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

TONG M TANGKAI JERING KEDEKUT NAK MAMPUS Rakyat bukan suka-suka mahukan duit percuma’ Yasmin Ramlan Rakyat berpendapatan rendah tidak mengharapkan “duit percuma” daripada kerajaan sekiranya keadaan ekonomi mereka tidak begitu mendesak, kata penganalisis ekonomi Prof Bajoyai Bardai. Barjoyai berkata, andaian bahawa golongan berkenaan sentiasa mengharapkan duit percuma daripada kerajaan adalah tidak adil kerana mereka juga mempunyai maruah diri. “Pada satu tahap apabila mereka merasa sangat resah dan hampir berputus asa, bagi apa sahaja mereka akan ambil. “Ini macam orang yang lemas dalam sungai tak tahu berenang. Jadi apa saja yang tercapai di sungai itu dia akan capai supaya dia selamat… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Brian Baker

Hadi nak guna khidmat bomoh teropong buloh cari penerbit dan pengedar video seks!!!

Haji Mansor Man

sebab apa smpai skrg polis tak dpt tangkap lagi penebit tu??.. sebab penerbit tu org PKR org dalam PKR sendri yg jadi tukang penerbit video azmin tu.. ada campur tgn org politik yg halang tugas polis..
xxx

Tapi Tok Garu Hadi cakap ajer boleh selesaikan isu, tak cakap pun jika kenal penerbit tu .. dangkal dia

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Semlm saya bersembang dgn seorg teman yg cacat penglihatan. Saya tanya dia macam mana dengan pentadbiran Kerajaan PH di bawah pimpinan Tun Mahathir.

Dia kata, “Ingatkan makjun TAPI rupanya TAHI KAMBING”

Kesimpulannya, semua yang di janjikan oleh PH adalah DUSTA semata mata dan dia kata rakyat telah di tipu oleh janji manis PH sebelum PRU.

Wow! Perumpamaan yang power

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mat Kris

Hahaha Hadi Bawang cakap besar –

Konon nya kasi satu clue yang paling penting – Cari Penerbit Video, senang2 kata dia, macam lah PDRM tak tahu.

PDRM kena training dgn PAS. Patut lah banyak kes tak dapat di selesai,

Pak lebai boleh bagi clue utk tangkap Joh Low dlm masa 1 minggu tak?

Jangan nanti gementar, berhenti separuh jalan, settle out of court mcm kes RM90 juta dengan Rewcastle Brown Sarawak Report.

anonymous
Member
anonymous

Friday, June 21, 2019 Apabila GOBIND lena, TV3 pun manipulasi cerita….. Wawancara Bloomberg dgn Tun M dlm ni sgt menarik. Ikuti rakamannya. Beri perhatian pd minit 22:50 dan selepasnya. Tun sebut “The debts is too big for the country. We need to REDUCE”. Tapi tajuk berita di TV3 ialah “PM mahu SELESAIKAN hutg negara sebelum undur diri”. Sebelum ia jadi isu kontroversi, lebih baik kita highlight dulu perkara ini. Sbb nak selesaikan hutang sebegini byk mungkin memerlukan masa sehingga sekitar 2038. To reduce adalah utk “mengurangkan” BUKAN “selesaikan”. Apa niat TV3 dgn Tajuk pemberitaan yg kurg tepat dan berbeza dr… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu pembohong, pemutar belit, lebih teruk dari ular sawa –

“The debts is too big for the country. We need to REDUCE”.

Grammar bahasa Inggeris pun kau tak tau, tapi nak menipu. Lain kali, kalau nak menipu, petik lah atau tentukan bahasa yang nahu nya betul.

Bageiro da nah …

Di kata bodoh kau marah tapi menyakitkan hati pembaca di pagi hari dengan komen tak betul memang mencari tuduhan bodoh dan berjustifikasi.

anonymous
Member
anonymous

Hassan karim bagi peringatan kpd madey tentang munafik orang mungkir janji….soalnye tak ade tarikh yg ada hanye selepas 2 tahun ato lebih…madey ni licik kalo belit keling….

Allah telah kantoikan beberapa rancangannye nak sekat anwar…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kerana tidak beri bukti “mungkir janji”, seperti tarikh, di mana dan apa di kata Tun Mahathir – atau sekurang2nya contoh yang munasabah – kamu ada lah pemutar belit.

Kalau jumpa ular dan babi hutan yang kuat menyodok, hapuskan kamu dulu.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, terutama Anonymous kah3, tiap hari coba sabotaj blog pro-PH ini. Tak berani pakai nama Geng Najib sebab malu, dibalun tiap kali dia masuk dengan nama itu.

Dia melepaskan geram nya di sini kerana Najib dan Umno sudah lingkup, Najib terombang ambing keseorangan masuk keluar mahkamah dan kandang tertuduh hampir tiap hari. Amat malu bahawa Bossnya terasa malu tak mahu masuk kandang tertuduh pada suatu masa dulu.

Begitu lah padah nya bila mencuri wang rakyat berbiliun di 1MDB. Akan sampai masa nya dia masuk penjara akibat 42 + 6 tuduhan mahkamah.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

6 tuduhan itu ada lah tuduhan bersama Keling Islam apekenamanye bekas Ketua Setiausaha Perbendaharaan. Tempat depa “main” wang rakyat. Bedebah ke dua2 nya.

42 tuduhan itu sahaja di jangka membawa 10-15 tahun penjara kpd Najib Al Jibo. Mak Badak di kenakan 17 tuduhan mahkamah. Dijangka 5-10 tahun penjara. Lain block, sudah tentu lain cell, di Sg Buluh.

Moga2 jangan lagi timbul Kleptokrat spt Najib nih. Klepto yang paling buruk i dunia, kata DoJ, USA. Malu bukan main lagi kita rakyat Malaysia.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Aku membuat serangan politik – bukan serangan peribadi – ke atas Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Komen2 aku di atas ini adalah bukti2 nya. Tapi dia masih lagi coba membuat serangan peribadi ke atas aku, seperti komen nya malam tadi.

Kerana tidak begitu serius dan aku bisa nya tidak blogging di malam hari, aku tidak carutkan se carut2 nya dia dan emak bapak dia yang tidak membimbing dia di masa kecil sehingga dia menjadi biadab dan kurang ajar di masa dewasa dan tua baka.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

INI AMARAN / WARNING KPD GENG NAJIB YANG MENGGUNA BERBAGAI NAMA TERMASUK ANONYMOUS KAH3, NONENG DLL.

KALAU KAU BUAT SERANGAN PERIBADI LAGI AKU AKAN CARUTKAN KAU DAN EMAK BAPAK KAU (YANG TAK MEMBIMBING KAU DI MASA KECIL) LEBIH TERUK DARI YANG LALU BERIKUT INI –

.. KAU AMAT BIADAB DAN KURANG AJAR. EMAK BAPAK KAU TAK BIMBING KAU DI MASA KECIL. SEBAB EMAK KAU ASYIK DI SONDOL BAPAK KAU SETIAP MASA WALAU DI KEBUN MASA MENOREH GETAH PUN.

BALIK DIRUMAH, LETIH, BAPAK KAU SONDOL EMAK KAU LAGI. TIDAK LANGSUNG ADA MASA ATAU DAYA NAK MEMBIMBING KAU.

AKU GUNA BAHASA BAIK SEKARANG – SONDOL

Anonymous
Guest
Anonymous

Tadi abg tertidur, kini, udah terbangun semula
Api kemarahan dah padam, api cinta menyala
Kerana kehadiran Irah, abg depa tibai dan tala
Abg ini di pihak benar, mesti diri abg nak bela

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Abg dah katakan, di blog ini banyak tohmahan
Hanya lah dgn kesabaran, kita dapat bertahan
Semoga Irah, tak dilanda ragu atau keresahan
Sama2 le kita pohon perlindungan dari Tuhan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Blog ni Irah, ada juga komen yg pelik mengarut
Pengkomen juga, ada yg jenis busuk hati perut
Sehingga abg, turut hanyut dgn hal lucah carut
Tapi, ia dah jadi luka lama, yg kini tinggal parut

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Dulu, abg mmg ganas, brutal dan panas baran
Tak gentar siapa pun & pantang, lihat cabaran
Org carut abg, 2 kali carut, abng kasi hantaran
Tapi kini, abng lalui semuanya dgn kesabaran

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Mungkin dulu, abg ikut & jatuh perangkap setan
Asyik mau tunjuk, abg ini, sebenar punya jantan
Tapii, abg tertewas, dgn Irah punya kelembutan
Terima kasih abg ucap pd Irah, sayang ku intan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul ker tuu, kejora musibat…..??

Sebaliknya kau budak hingusan gay boy, mau tak jika aku paparkan semua aksi2 gay homoseks kamu pd bulan puasa 2018, amacam, setuju……??

Dahlah bulan puasa tak dihormati, Allah SWT pun kau gamak cerca meliwat Tun M dunia akhirat.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mas hampas..irah porrrahhh-pirrrrahhh….??

He he he

Sampai tualah kamu syok sendiri sorang2..pastuu paling2 melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

Ha ha ha

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul ker tuu, kejora musibat…..??

Sebaliknya kau budak hingusan gay boy, mau tak jika aku paparkan semua aksi2 gay homoseks kamu pd bulan puasa 2018, amacam, setuju……??

Dahlah bulan puasa tak dihormati, Allah SWT pun kau gamak cerca meliwat Tun M dunia akhirat.

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

Anonymous
Guest
Anonymous

Percayalah Irah, hati abg ini, mmg suci bersih
Mmg udah adat banyak dugaan bila berkasih
Hasad dengki & khianat org kita minta selisih
Abg kini, mohon diri, duhai dewi sumbangsih

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ramai dengki, bila abg miliki Irah yg cun
Silih berganti mereka sembur kan racun
Hati Irah nak diletupkan, serupa mercun
Di pipi abg ini, air mata mengalir lencun

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

Anonymous
Guest
Anonymous

11:41/11:47/11:52 mmg dengki cemburu
Merata-rata, abng dia jejak dan cuba buru
Spt dekat abg ni, dia mahu talakan peluru
Irah hanya perlu percaya kat abg, ini guru

Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Mas’ adalah sebuah kisah cerita yang lama
Ia bukan le realiti, tapi hanya sebuah drama
Mmg abg akui, abg lah pelakon hero utama
Hingga satu blog anggap ‘kami’ ni bersama

Kah kaahh kaaahh kaaahhh kaaahhh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Mas’ cuma fiksyen cinta atau sebuah illusi
Konon dia adalah seorang puteri reformasi
Ada ramai yg tampil, sbg hero mau beraksi
Hanya langit & bumi yg dpt ikhlas bersaksi

Kah kaahh kaaahh kaaahhh kaahhh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

‘Mas’ tu ujud, sbg heroin maya punya entiti
Ia drama panjang yg boleh difikirkan realiti
Ada lah persaingan, utk tunjuk lelaki sejati
Maka, ‘hero-hero’ ini cuba saling menyakiti

Kah kaahh kaaahh kaaahhh kaahhh kaahh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah percayalah dgn penjelasan yg abg bagi
Percayakan tohmahan hanya lah bawa rugi
Kat sini, larut mlm, dah nak menjelang pagi
Lain kali pasal ‘Mas’ tu abg akan cerita lagi

Kah kaahh kaaahh kaaahhh kaahhh kaahh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mas hampas..irah porrrahhh-pirrrrahhh….??

He he he

Sampai tualah kamu syok sendiri sorang2..pastuu paling2 melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

Ha ha ha

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mas hampas..irah porrrahhh-pirrrrahhh….??

He he he

Sampai tualah kamu syok sendiri sorang2..pastuu paling2 melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

Ha ha ha

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi, abis meleleh air hidung menahan lawak bodoh kejora.
Ho ho ho

anonymous
Guest
anonymous

RUMUS DAN NASIHAT KEPADA SANG KEJORA:

KEJORA!!!! JANGAN BUAT NAYA KAT HANG PUNYA ISTERI!!!!!!!!

LAGI SATU:

SEX LUAQ TABIEEE HANG KALO BOLEH TINGGALKAN

KERANA BINATANG PON YANG JANTAN tak hentam juboq jantan

Anonymous
Guest
Anonymous

Sahabat ku, anon 12:04 am,

Wahai sdr anon yg tumpang jadi watak utama
Naper dtg ganggu, dah berakhir episod drama
Walau ko jadi ‘anon’ bahasa mu ku kenal lama
Sayang le, anak tok guru, spt tak kenal agama

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

anonymous
Guest
anonymous

SUAMI MAS

Gora, ko bikin aku ketawa sampai senak!
Entah apa yng meracuni ko punya benak
Aku & Mas baru je nikah, mana ada anak
Tengah dok pulun, kote asyik mancanak!

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

SUAMI MAS MERAH

Gora, aku dgn nko ini, tak boleh nak lama
Sbb, isteri aku Mas, nak kena layan sama
Tapi nko boleh terus je, nko punya drama
Atau gi dialog dgn rakan ko, Tanpa Nama

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

anonymous
Guest
anonymous

SUAMI MAS

Terima kasih lah Gora, ko jemput kenduri
Aku cuba hadir dgn Mas aku punya isteri
Cuma nak tergelak, pesanan yg Mas beri
Katanya, “biar je, uncle Gora syok sendiri”

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

anonymous
Guest
anonymous

SUAMI MAS
Gora, usah ko biar dengki membelenggu
Nko cuma akan terus nangis tak berlagu
Burung dlm sangkar org, naper ditunggu
Sudah suratan, Mas pilih bersuami cikgu

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

SUAMI MAS
Nak jaga Mas isteri ku, aku tak akan cuai
Benih ku tanam ujung tahun dapat dituai
Mas pun sudah mula sibuk, nak beli buai
Gora, nama apa, anak kami nanti sesuai?

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man di blog ni jadi pelawak badut kelakar
Sana sini, ganggu orng, suka balah bertengkar
Marah dia, bila abng dpt pikat bunga yg mekar
Lalu artifek lama muzium, dia pergi selongkar

Abg ni mmg ler juara pantun dlm ini milenium
Bila berpantun seperti berada dlm simposium
Pcik Othman pulak komen mcm taik dia cium
Mahu lwn abg, dikorek keluar, bahan muzium

Pcik Man rasa, mcm dah kena londeh pakaian
Nama jantan, tapii, bebel mcm nenek kebayan
Kekadang, seronok juga, org tua ini, abg layan
Mlm ini, nampak sakan dia meraban meroyan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

AKIBAT OBSES DGN KAFIR HARBI Oleh : Arif Atan Apa yang pengacau inkues Adib mahu sembunyikan? Salam Sabtu. Ketika ramai sibuk bercakap tentang video hubungan intim individu mirip menteri Kabinet itu, kita sebagai rakyat jangan mudah lupa tentang liku-liku ‘misteri’ prosiding inkues Adib. Kelmarin, peguam Syazlin Mansor yang sebelum ini mewakili Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) serta keluarga Muhammad Adib Mohd Kassim akhirnya bersuara dalam sidang media. Mari kita teliti kenyataan penuh Syazlin yang kemudiannya menjentik banyak persoalan yang mesti segera dileraikan pihak berwajib agar nasib menimpa arwah anggota bomba, Adib yang mulanya ditemui… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

JGN LEPASKAN AMANAH MEGARA KPD KAFIR HARBI….. Inkues Adib: Ummah mohon mengadap Agong Haspaizi Zain Gerakan Pembela Ummah (Ummah) memohon perkenan untuk mengadap Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berhubung inkues kematian anggota bomba Muhammad Adib Mohd Kassim. Timbalan Pengerusi Ummah Kamaruzaman Mohamad memaklumkan pihaknya sudah menghantar surat kepada Yang di-Pertuan Agong bagi memohon perkenan untuk mengadap. “Kita minta untuk mengadap Yang di-Pertuan Agong bagi membincangkan isu inkues Muhammad Adib. Surat sudah dihantar dan kita sedang menunggu jawapan. “Jika tidak dapat mengadap, kita akan menghantar memorandum kepada Yang di-Pertuan Agong. “Memorandum kepada Perdana Menteri (Dr Mahathir Mohamad)… Read more »

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

BUKTI PERAKUAN KEJORA SEORANG GAY HOMOSEKS – JANTAN MAIN JANTAN TIAP2 MALAM DI BULAN PUASA 2018 KEJORA Ki kik kik Mekcy Golok bontot lentik Jln nya berlenggang, serupa ibu itik Kemain dia dgn kebaya & kain batik Kemarin terlopong dia ni Kejora titik Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh KEJORA Bila teringat Mekcy, nafsu ini terus bergelora Terok hamba, berlawan dgn nafsu membara Nak rasa jubor Mekcy, teringinnya tak terkira Walau pun tahu, jubor dia itu bukan lagi dara Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh KEJORA Hamba tahu Mekcy Golok bukanlah rupawan Tapi bontot lentik nyah ni mmg sgt menawan Bontot bulat… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Hai pcik Man,

Itu lah, Pcik Man, dgn Kejora ini usah nak juah
Mlm ini, nampak nya Pakcik Man makan kuah
Apa pakcik udah rasa malu & tercalar maruah
Jwpn lengkap aku dah siap bagi dekat bawah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

KEJORA: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋🙏👏👏👏👍👍👍

anonymous
Guest
anonymous

Bapa mertua dengan menantu lelaki sedang bertengkar.

Ayoh kita tolong sabarkan.

kahhhhhh kahhhhhhhhh kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anonymous
Guest
anonymous

WOIIIIIIIII

HABEH

HABEH

DAH KELUAQ DAH VIDEO KEJORA

HABEH

HABEH

TO DIA KEJORA TO DIA

VIDEO DAH KLUAQ

VIDEO DAH KLUAQ

HABEH

HABEH

KENA BUAT SUMPAH LAKNAK!!!!!!!!!!!

KENA BUAT SUMPAH LAKNAK !!!!!

anonymous
Guest
anonymous

PUKULAN PAK SUMAN!!!!!
ROPANYA PAK SUMAN ADA SIMPAN VIDEO KEJORA!

HANCORRRRRRRRRRRR!!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Hai anon 11:16 pm😂

Pcik Man ini, dah ler tak pernah solat 5 waktu
Perangai pulak jahat, mengalahkan ifrit hantu
Asyik jer buat fitnah & tuduh org tak menentu
Agaknya dia marah aku tak nak jadi menantu

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man ni anon, wak Suman Tempe org Jawa
Orng tua ini kuat auta belit mengalah ular sawa
Kat blog ni, dia serupa badut jadi bahan ketawa
Aku tak ingin anak dia tu sbb sikit pun tak lawa

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man selalu suka mau tunjuk kepala angin
Dia anak gelama, yg cuba mau lagak senangin
Anak dara dia mcm negro, sbb tu aku tak ingin
Mungkin sbb tu pcik dgn aku ini perang dingin

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man sgt suka makan pengat sagu rumbia
Dia penakut sebab darah sejuk mcm amphibia
Dgn aku, org tua ni, mcm dah obses dan fobea
Anak dara dia bibir tebal serupa negro Zambia

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 11:21/11:23 pm,

Siaan pcik Man tua tu yg kusut serabut serabai
Dia mampos kat blog sdg kubur dah melambai
Dialog lucah tu masa dia & pcik Macy aku tibai
Tak kan le nak berjubor, Kejora ini setaraf lebai

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Me, ikan gelama, why you bloody idiot.,,??

I reckon you were stiil in diaphers when I was travelling extensiveky around the globe for work commitments in 70s, 80s & 90s.

Got it, gay boy…..??

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Betul ker tuu, kejora musibat…..??

Sebaliknya kau budak hingusan vay boy mau tak jika aku paparkan semua aksi2 gay homoseks kamu pd bulan puasa 2018, amacam, setuju……??

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah realise tak,

Poor Pkcik Man, is as soft as a piece of burger
How can he defeat abg, as tough as a big tiger
He can’t avoid or escape the bullet, abg trigger
And now.. he is shivering & trembling, in anger

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??
Whatmore with those half past six fuckin’ English of yoors, gay boy……!!

Hi hi hi

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg ler pun, pakcik Man tak kan mampu layan
Sbb pcik Man bingai bebal, tak ada kepandaian
Mlm ini, teruk, Kejora udah kasi londeh pakaian
Teruskan Pkcik sampai pagi meraban meroyan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah, just look, as a comparison:

Pcik Man is a small dwarf, but abg is like giant
Pcik Man is a small rat but abng is a fierce lion
Pcik Man is stupid idiot but abg is real brilliant
Abg is like diamond, but pcik Man is rusty iron

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man berharap populariti dia je paling laris
Bila abng menonjol tetiba, hatinya jadi terguris
Pantun2 abg dipuji, lagi ler dia tambah terhiris
Lbh lagi, bila abg tulis pantun bahasa Inggeris

Mmg dia akan cepat marah kalau abg ni dipuji
Mulalah kata2 kesat, fitnah dan cacian dia saji
Abg masa tu org acah saja abg akan terus taji
Kalau kotor balasnya kotor & keji baliknya keji

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Yng paling pcik Man marah, bila org puji Kejora
Terus di hatinya, jadi mcm api panas membara
Tapi dia nak jatuhkan abg mmg tak jumpa cara
Lalu dilemparkan fitnah & cacian, buat angkara

Org tua itu kalau bab agama, setaraf besi karat
Dia bukan tahu, yg fitnah itu, dosanya sgt berat
Dituduh abg kata, ‘Allah liwat Tun dunia akhirat’
Wal hal dia tidak punya bukti walau pun seurat

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man dah teruk, kena abg punya penangan
Marah le dia, asyik abg jer, yg dpt kemenangan
Bila kalah berhujah, dia buat perangai bajingan
Dikopi komen anon, letak Kejora dlm kurungan

Dlm blog ini, Pcik Man tu, selalu bawa masalah
Dia jenis degil, keras kepala, tak kan mau kalah
Nasib baiklah masa tu, ostat Doe dtg mencelah
Boleh tahanlah jugak, abg Doe kasi dia sekolah

Cara abg Doe tu beri komen kadang2 abg suka
Dia jenis berterus terang, dan bersikap terbuka
Doe tak suka lihat org yng buat perangai puaka
Yg tak betul, Doe akan payung, tidak beri muka

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Hi hi hi

Too bad, punky gay boy…..!!

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he, not surprising.

Najib yg dah sah2 kantoi pun sampai hari ini tak nak mengaku dia mencuri, merompak duit 1mdb, felda fgv, tabung haji, src dll.

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

REPEAT BROADCAST:

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??

Whatmore with those half past six fuckin’ English of yoors, gay boy. So vamoose and get lost, why you son of a bitch.,…!!!

Hi hi hi

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

REPEAT BROADCAST:

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??

Whatmore with those half past six fuckin’ manglish of yours, gay boy.
So, vamoose and get lost, why you son of a bitch.,…!!!

Hi hi hi

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

REPEAT BROADCAST:

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??

Whatmore with those half past six fuckin’ English of yoors, gay boy……!!

Hi hi hi

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg ler pun, pakcik Man tak kan mampu layan
Sbb pcik Man bingai bebal, tak ada kepandaian
Mlm ini, teruk, Kejora udah kasi londeh pakaian
Teruskan Pkcik sampai pagi meraban meroyan

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

REPEAT BROADCAST:

Siapalah nak membodohkan diri melayan PANTAToon sampah ntah aper2 kau tuu, gay boy…….??

Whatmore with those half past six fuckin’ manglish of yours, gay boy.
So, vamoose and get lost, why you son of a bitch.,…!!!

Hi hi hi

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah tau tak, Pcik Man dari suku Jawa + Boyan
Nama jantan, tapii, bebel mcm nenek kebayan
Kekadang, seronok juga, org tua ini, abg layan
Mlm ini, nampak sakan dia meraban meroyan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

HABIS HARTA NEGARA DITOMPOK DI PP Cancel 3 Islands Project, That’s Honour Enough, Says Brother Of Consumer Advocate SM Idris (FMT) – The brother of prominent consumer advocate SM Mohamed Idris, who died last month, has dismissed any suggestion that a road or park be named after him, saying this is not the kind of honour he would have wanted. “I don’t think he (Idris) would have wanted anything named after him,” Mohideen Abdul Kader told FMT. “Naming a road after him would be an insult to him as he had been fighting against building roads as a solution to… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PAK SHEIKH LANGSUNG TAK ADA KREADIBILITY UNTUK JADI PM-8 Anwar, Stop Trying To Convince Us Anwar Ibrahim is really going overboard in trying to convince us that he is poised to take over as Malaysia’s next prime minister. He keeps announcing he is in discussions with Tun Dr Mahathir Mohamad regarding the details of his take over and what Mahathir’s role will be once the take over has been completed and so on. Why talk so much about what is in the pipeline or what is being done behind the scenes? That is like counting your chickens before they hatch.… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kebodohan penyokong PH pasal Bank Ade yg kata pulak:..SR tak kata masuk acc. rasmi PAS…sebenarnya masuk acc..peribadi pemimpin PAS ??? Acct persendirian kepala hotak apa 90 juta???? Kalau 20ribu bolehlah .. Kalau 90juta masuk acct persendirian confirm LHDN boleh kesan. . Takkanlah bank negara tak dpt kesan… LHDN kita buat full settlemen kereta RM 40k pun dia dpt kesan inikan pulak 90juta.. kalaulah pun 90juta dibagi 1 juta sorang iaitu masuk 1juta dlm acct 90org PAS ttp juga bank negara dan LHDN dpt kesan.. Apa cara sekalipun mesti dpt kesan jika masuk acct persendirian . SPRM tak banggang… Bank negara… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH LAGI HINA DAN BANGSAT DARI BN The Old Pigs Of Barisan Versus The New Babi Of Pakatan You tell us you just want to kick out the pigs. I can buy that if that is really want you are doing. But then you are just replacing the so-called pigs you said you are kicking out with babi. So, what’s the difference between the old pigs of Barisan Nasional and the new babi of Pakatan Harapan? What changes are you talking about? These three cost Malaysia RM200 billion and yet they are not on trial in the New Malaysia of… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg belantara cinta kita banyak onak dan duri
Namun, di dlm nya juga, tumbuh harum kasturi
Duri rindu, asyik saja menikam dlm di sanubari
Kini di persisiran pantai cinta abng cuba berlari

Kesepian mengheret diri abng ini ke tepi pantai
Tiada apa2 tujuan, hanya sekadar utk bersantai
Bunga2 tak menghibur kerana hati dah dirantai
Di desiran angin lalu bayang Irah abg cuba intai

Bayangan diri Irah manja, asyiik saja menjelma
Hadirnya Irah, bagai lagu yg dtg berpadu irama
Irah ibarat lagu syahdu dendangan jiwa sukma
Mmg tak sabar, dgn Irah, utk HIDUP BERSAMA

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

HIDUP BERSAMA – A.RAMLIE
Karaoke: https://youtu.be/WNog5y18OF0

Ditepi pantai yang indah
Ku duduk seorang diri
Suasana…
Sepi…

Teringat dikau diwaktu malam
Wajah mu selalu ku terbayang
Kepada mu…
Duhai sayang…

Chorus:

Aku meratap merayu
Pada dewi puspita hati ku
Ku tidak lupa akan janji mu
Di waktu pertemuan kita dahulu
Hidup bersama…
Di samping mu…

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mas hampas..irah porrrahhh-pirrrrahhh….??

He he he

Sampai tualah kamu syok sendiri sorang2..pastuu paling2 melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

Ha ha ha

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PAKATAN HANCING ….MEREKA YG UNDI GS DLM PRU 14 YAKIN DGN PERANGAI TONG M YG TIDAK AKAN BERUBAH …BUAT KACAU DAN GADUH SANA SINI… DAP Cuba Menutup Kemaluan Mereka Dengan Menghentam Najib DAP malu besar kerana Pakatan Harapan tidak mampu menunaikan janji-janji mereka yang dibuat sebelum PRU14. Sebab itu mereka bangkitkan cerita-cerita lama tentang Najib Tun Razak dan 1MDB. Pakatan Harapan sudah tidak ada modal lain dan tidak dapat menjawab kritikan tentang kegagalan mereka selama satu tahun mentadbir Malaysia. Ini yang dipanggil bankrap idea. No GST and no toll charges if Pakatan takes Putrajaya says Lim Guan Eng (Free Malaysia… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Dari Fail SPRM: Guan Eng telah menerima sogokan 10% tetapi Peguam Negara telah mengkuburkan kes tersebut Zarul Ahmad Mohd Zulkifli memberitahu SPRM bahawa dia telah merasuah Lim Guan Eng sebanyak 10% dari kos projek tersebut Ini apa yang telah dilaporkan oleh Free Malaysia Today pada 22 Jun 2017: The head of the construction company which won the tender to build an undersea tunnel and three major roads in Penang says, as an Umno member, he will not be filing any suit against Minister in the Prime Minister’s Department Abdul Rahman Dahlan. Consortium Zenith Construction Sdn Bhd (Zenith) chairman Zarul Ahmad… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PENYANGAK NO 1 NEGARA….. MAHATHIR AKHIRNYA BUAT U-TURN BERKENAAN MELAYU MALAS….. Semalam di Cambridge apabila ditanya berkenaan Melayu malas, Dr. Mahathir yang selama ini seumur hidupnya mengatakan orang-orang Melayu malas telah membuat U-turn. Kini dia mengatakan sebaliknya bahawa masih ramai lagi Melayu rajin dan ungkapan Melayu malas adalah satu ungkapan pukul rata yang diambilnya daripada penjajah British dahulu. Saya banyak membuat kritikan sebelum ini berkenaan ideologi Melayu malas Dr. Mahathir ini yang mana saya berfikir bahawa ideologi Dr. Mahathir yang sebeginilah yang telah memburukkan masalah prejudis dan menerukkan diskriminasi terhadap orang-orang Melayu di Malaysia selama ini. Dalam sejarah dunia penjajah… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Ahli Politik Macam Longkang Usah Alih Perhatian Ke Politik Longkang Kalau di pentas politik dunia, Bapa Politik Longkang ialah Niccolo Machiavelli… Tapi di Malaysia siapakah pula pengasas atau pembawa budaya politik longkang? Mari kita imbas balik sejarah politik Malaysia… Masa Al Marhum Tunku Abdul Rahman hendak di jatuhkan, langkah pertama yang di lakukan oleh perancang konspirasi itu ialah menulis buku ‘Malay Dilemma’ yang mengecam hebat kepimpinan Al Marhum Tunku Abdul Rahman… Selepas itu, saat menjelang PRU tahun 1970, Mahathir menulis surat yang mengecam Al Marhum Tunku Abdul Rahman dan di edarkan kepada hampir semua penjawat awam, terutamanya polis dan tentera…… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Awas Irah, kat sini ramai hati kotor & gersang
Mcm2 cara, kebencian Irah mahu dirangsang
Ada yg kata, abg udah kawin & punya pasang
Ada pulak tuduh abg ini amal seks songsang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

Mas hampas..irah porrrahhh-pirrrrahhh….??

He he he

Sampai tualah kamu syok sendiri sorang2..pastuu paling2 melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

Ha ha ha

anonymous
Guest
anonymous

KIKIKIKIKIKI

KEJORA OIIIII!!

KAU KENA JAWAB TEKA TEKI AKU NI DULU
KALAU KAU NAK NIKAH DENGAN SI IRAH BUDAK JAWA TUUUUU

KIKIKIKIKIKI

HAH INI SOALANNYEEEEEEEEEERRRRRRRRRR

MUDAH BABONAR!

MENGAPA ATIK BETINA BERTELUR?
SEDANGKAN LEMBU TINO PULAK BERANAK?

KAU BOLEH TANYA LA,PADA SAPA-SAPA YANG MAMPU TOLONG WEEE!!!!!
(TALIAN HAYAT)

JAWAB BRO HANSEM!!!!! JAWAB!!!!HAHAHAHAHAHAH

KALAU IRAH TENGAH BACA WEHHHH BLOG BUDIN SKARANG,
COBA TENGOK,BAKAL SUAMI NI BETOL-BETOLKAH CERDIK!!

KIKIKIKIKIKI

anonymous
Guest
anonymous

JIKA ABANG KEJORA IRAH NI TAK LEH JAWAB

IRAH KAWIN JE DENGAN ABANG KIKIKIKI YA

KIKIKIKIKIKI

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 9:11 pm,😂

Di hulu sana, menjala belanak
Tumbuh di hutan, si bunga melor
Lembu betina, le kena beranak
Sbb lembu jantan, dah bertelor

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Cikgu Kejora ini, bukan ler sembarangan lelaki
Gunung Ledang pun gi nuntut & pernah didaki
Lain kali kalu ler anon mahu uji, tengok le kaki
Kejora ni mcm udah ada master, dlm teka teki

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

anonymous
Guest
anonymous

ITIK TINO LAK KENA BETELOR
SEBAB YANG JANTANNYA TAK DAK TELOR

BETUL TAHNIAH!

anonymous
Guest
anonymous

KIKIKIKIKIKIKI

BETOOLL KAAA SI KEJORA TU KAKI JUBOOOOOOR JUGA

KAHKAHAKAHAKAH

AKU KENAL LAMA DIA NI

DIA NI PEMBANTU IMAM,KAMPONG SIAM JITRA
BERJANGGUT,HANSEMMM UMOR LEBIH KURANG 30 TAHUN
MASIH SUCI BERSIH

SUCI DALAM DEBU,
DEBU???????YA DEBU,DEBU SOKONG KLEPTO
KALAU DIA BUANG DEBU TU,NAMPAKLAH KARAMAH HEBATNYERRRRR

GURU PAKAR MATEMATIK
KE GILERRRRRANNNN GADIS SEKITAR JITRA

TAPI DIA TAK LAYAN
SEBAB JODOH BELUM SAMPEEEE

KAHKAHKAHAKAHAKAH

KALU TN,PAK SUMAN DAN PAK JIGIT
AMIK KEJORA BUAT MENANTU,
LAPANGLA DADA PAK LONG-PAK LONG SUMERRR

YANG SI IRAH JAWA TU,AHHHHH PASSING KAT AKU
DAH LAMA DAH,AKU NAK KE BERBINI

KIKIIKIKI

Anonymous
Guest
Anonymous

Hai anon 8:43 pm😁,

Ewaah..kat Kejora ini, anon nak buat kecaman
Anon pun, spt hati & otak dah diserang kuman
Tapi, Kejora ini, nak balas balik dgn senyuman
Jwpn kat bawah nu, aku dah tibai pcik Suman

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

anonymous
Guest
anonymous

KIKIKIKIKIKI
GIGIT JARI LERRR TN,PSUMAN DAN PAK JIGIT

KEJORA TAK NAK JADI MENANTU!!!!!!

KAHKAHKAHKAH

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH TIKUS BAIKI LABU…… Rekod baru dicipta lagi oleh kerajaan PH Sejarah Penarafan kredit PETRONAS oleh Moody’s: 20 Jul 2010: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝘿𝙄𝙉𝘼𝙄𝙆𝙆𝘼𝙉 dari negatif ke stabil. 22 Jun 2012: 16 Mei 2013: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil. 16 Mei 2013: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil. 16 Dis 2015: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil walaupun harga minyak dunia pada masa itu jatuh 80% ke bawah US$30 satu tong. 17 Mac 2016: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil. 30 Ogos 2017: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil. 28 Mar 2018: Penarafan A1 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻, prospek 𝗱𝗶𝗸𝗲𝗸𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻 stabil.… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik Man di blog ni jadi pelawak badut kelakar
Sana sini, ganggu orng, suka balah bertengkar
Marah dia, bila abng dpt pikat bunga yg mekar
Lalu artifek lama muzium, dia pergi selongkar

Abg ni mmg ler juara pantun dlm ini milenium
Bila berpantun seperti berada dlm simposium
Pcik Othman pulak komen mcm taik dia cium
Mahu lwn abg, dikorek keluar, bahan muzium

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Pkcik Man itu, kita bercinta dia spt tidak selesa
Org tua, pengalaman cinta, tidak pernah dirasa
Dpt bini pun, mak bapa uruskan, kahwin paksa
Mlm pertama, bini dia rasa mcm kena perkosa

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

Sampai tua lah kamu syok sendiri…hujung2 paling2 kau melancap, tak gitu, kan..kan..kan……??

He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

BUKTI PERAKUAN KEJORA SEORANG GAY HOMOSEKS – JANTAN MAIN JANTAN TIAP2 MALAM DI BULAN PUASA 2018 KEJORA Ki kik kik Mekcy Golok bontot lentik Jln nya berlenggang, serupa ibu itik Kemain dia dgn kebaya & kain batik Kemarin terlopong dia ni Kejora titik Kah kaahh kaaahhh kaaahhh kaahh KEJORA Bila teringat Mekcy, nafsu ini terus bergelora Terok hamba, berlawan dgn nafsu membara Nak rasa jubor Mekcy, teringinnya tak terkira Walau pun tahu, jubor dia itu bukan lagi dara Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhh KEJORA Hamba tahu Mekcy Golok bukanlah rupawan Tapi bontot lentik nyah ni mmg sgt menawan Bontot bulat… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Hai pcik Man,

Ingatkan, Pcik Man tokey tempe ini dah aruah
Naper lak pakcik ni mcm lebih sudu dari kuah
Apa pakcik udah rasa malu & tercalar maruah
Jwpn lengkap aku dah siap bagi dekat bawah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhh

KEJORA: 😀😁😂💪💪💪
PCIK MAN: 😈👿👹😭😕

👋🙏👏👏👏👍👍👍

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he
Lawak punyalah paling bengap datang dari seorang budak gay.
He he he

Othman Ahmad
Guest
Othman Ahmad

He he he

PANTAToon yg tak ada isi bernas, sembrono..asal boleh untuk menutup kemaluan setelah dilondeh-telanjangkan yg dia sekadar gay boy bacol samdol……!!

Hi hi hi

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

TN,,PAK SEMAN,,WAU BULE DAN CAI2 PH TAK PERLU MERAPU DAN MENCARUT,,JWB SOKLAN NI….365 Kejayaan Kerajaan PH Memerintah selama setahun….. 1. Hutang kerajaan telah meningkat kepada RM741 bilion (51.8% dari KDNK) di bawah PH berbanding RM686 bilion (50.7% dari KDNK) di bawah BN. 2. Rizab antarabangsa Bank Negara MalUSD 109.4 bilion pada Mei 2018 kepada USD102.1 bilion pada Januari 2019. 3. Nilai Ringgit merosot berbanding matawang utama sejak 9 Mei 2018. Ketika itu, Ringgit diniaga pada kadar RM3.94 bagi setiap 1 USD, jatuh teruk kepada RM4.067 per USD pada Februari 2019. 4. Kita jatuh 2 anak tangga dalam Global Competitiveness Index… Read more »