“ J/K DISIPLIN PKR MESTI SIASAT KETULENAN VIDEO”

Parti Keadilan Rakyat atau PKR bergerak atas asas hukum, sebagai sebuah badan politik berdaftar dengan Pertubuhan Pendaftar ROS.

Kini Azmin meminta Jawatankuasa Displin PKR menyiasat kes video sex yang dikatakan melibatkan Timbalan Presiden PKR itu.

Jadi saya rasa dan saya fikir memang wajar Jawatankuasa Disiplin memulakan siasatan.

Sebab yang membuat tuduhan dan pengakuan itu seorang anggota PKR juga.

Saya tidak membela Azmin atau mempertahankan Azmin.Tetapi beliau dituduh sekarang oleh anggota PKR sendiri.

Jika Timbalan Presiden PKR tidak mendapat keadilan dalam partinya sendiri, apa nasib anggota biasa PKR lainnya.

Ini masanya Jawatankuasa Displin buktikan ia satu badan yang bebas dan berwibawa.

Lakukanlah siasatan berkaitan isu video sex itu selagi tidak mengganggu kerja-kerja siasatan polis.

20 tahun dahulu saya tuntut keadilan untuk Anwar Ibrahim.

Kini saya tuntut keadilan yang sama untuk Azmin Ali.

HASSAN ABDUL KARIM

Pengerusi PKR Johor.

Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 17 June 2019 — 2:36 pm

37
Leave a Reply

avatar
6 Comment authors
MAHATHIRVSANWARTanpa NamaanonymousJohn DoeAnonymous Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

SEKUMPULAN. PEROMPAK HARAM PH .TELAH MEROMPAK SEBUAH INSTITUSI ORG ISLAM …SEBANYAK RM 20 BILLION…APABILA DI SOAL DI MAHKAMAH TOM CAT…PEROMPAK JWB TEGAS BAHAWA TUJUAN INSTITUSI TERSEBUT DIROMPAK ADALAH KERANA TELAH RUGI RM 4 BILLION…PEROMPAK TERSEBUT BERI JAMINAN HASIL ROMPAKAN DI JAMIN OLEH PH DAN AKAN BAYAR CUKAI TAHUN… .APABILA DISOAL BALAS KENAPA SAMUN BEGITU BANYAK…JAWAPAN YANG DIBERI ADALAH ROMPAKAN TERSEBUT BERTUJUAN UNTUK BANGKAPKAN TERUS INSTITUSI TERSEBUT…ALASAN TERSEBUT DITERIMA DENGAN SENANG HATI OLEH AG DAN PARA JURI SEBULAT SUARA …PEROMPAK BERNAMA TOKONG NOBITA DIBANTU MUJAHAT WAKANDA TELAH DIBEBASKAN BERSAMA HASIL ROMPAKAN DENGAN DI SAKSIKAN OLEH TONG M,,PAK DAJJAL DAN MAT SYABU… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

BWH PH SEMUA NYA HANCUSSSS Alan Azlan | Inkues dalam kes Adib dan .. —————————————— Untuk kemudahan rujukan, boleh rujuk pada posting seorang peguam yang korang selalu samakan macam aku tu. Minta simpang malaikat. Sebelum aku ulas, aku suka nyatakan pendirian aku sebagai peguam yang mana golongan peguam gelanggang kita hanya di mahkamah. Bukan di sosial media. Jadi apa-apa posting oleh seorang peguam berkaitan dengan cara peguam lawannya kendalikan sesuatu kes di social media adalah sangat tidak beretika. Lebih-lebih lagi posting tersebut menyelar tatacara peguam lawannya kendalikan kes. Sangat murahan taktik macam ni. Berbalik kepada Adib, bila Tommy Thomas (TT)… Read more »

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH GOBLOK PENIPU BESAR….. ECRL: PH gugur 3 stesen di Kelantan…… Kerajaan Barisan Nasional (BN) dianggap lebih baik berbanding Pakatan Harapan (PH) apabila kerajaan sekarang menggugurkan tiga stesen Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) di Kelantan. Ketika awal dirancang kerajaan BN stesen ERCL akan dibina di Tok Bali, Jelawat, Kota Bharu, Wakaf Bharu dan Pengkalan Kubor. Namun di bawah kerajaan PH tiga stesen digugurkan iaitu di Jelawat, Wakaf Bharu dan Pengkalan Kubor. Dato’ Mohd Adhan Kechik (BN – Bukit Bunga) berkata, perancangan di bawah kerajaan BN dianggap lebih baik kerana mengutamakan pembinaan ECRL sehingga ke Pengkalan Kubor. Namun katanya di bawah… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Di kritik kiri kanan atas bawah, Tok Garu merayu –

Jangan kritik lebih-lebih, pesan Abdul Hadi kepada Syed Saddiq
cempedakcheese.com/isu-pemakaian-atlet-presiden-pas-tegur-syed-…

GOMBAK – Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang melihat tiada masalah untuk konsep pemakaian patuh syariah bagi atlet …

anonymous
Member
anonymous

Polis dah siasat cukup lah tuu…parti bukan ade orang yg berkebolehan untuk siasat….

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI CINA DAN INDIA BOLEH BERAMBUS NEGARA MASING2…. Bahasa Melayu merempat di bumi sendiri….. KEBELAKANGAN ini saya lihat papan tanda dan apa juga risalah yang digantung dan dipaparkan, langsung tidak mendaulatkan bahasa Melayu. Seolah-olah bahasa Melayu merempat dibumi sendiri. Kedudukan bahasa Melayu selaku bahasa negara era ultra kiasu ini, semakin lama semakin terhimpit. Saya menjadi semakin keliru, siapa atau institusi manakah yang bertanggungjawab menjaga kedaulatan bahasa Melayu? Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP)? Majlis bandar raya? Atau pihak berkuasa tempatan (PBT) atau siapa? Semalam, kira-kira 50 ultra kiasu berkumpul di luar bangunan Dewan Perhimpunan Cina Selangor dan Kuala Lumpur (KLSCAH)… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kesian Tok Garu tak dihormati, hingga ada yang merayu supaya hormati beliau –

Jangan keterlaluan fitnah dan maki TG Hadi Awang – UtaraNews

http://www.utaranews.com/…/jangan-keterlaluan-fitnah-dan-maki-tg.html

“Ya, TG Haji Hadi bukan maksum, dia manusia. Boleh kritik kelemahan dia, tetapi bukan fitnah dan reka cerita yang bukan-bukan. “Hormatlah beliau sebagai …

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

bekas Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa semakin lantang mengkritik kepimpinan Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Naib Presiden PAS, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata, Husam sengaja menyerang parti dan tidak menggunakan saluran betul untuk menyelesaikan isu berbangkit.

Cerita RM90 juta wang rauah dari Najib masih belum selesai.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

APA SEBENARNYA YG DI MAHUKAN OLEH MAHARAJA KELING KAKI KELENTONG Apa Sebenarnya Mahathir Mahu Dan Apa Yang Rakyat Perlu Tahu!!! TS Zeti dan Tun Daim telah mengakui ekonomi negara kekal kukuh dan rezab simpanan negara mempunyai Rm436 billion, tertinggi dalam sejarah negara!!! Terbaru Tun Mahathir telah membuat kenyataan yang mana 1MDB, penubuhan siasatan Di Raja ( RCI ) tidak perlu kerana tiada bukti kukuh untuk di sabitkan kesalahan pada Najib (BACA DI SINI)… Kini semuanya sudah nyata dan jelas… 100% sebelum ini isu2 tersebut telah di politikkan kerana ada sesuatu yang tersembunyi hanya Najib dan Mahathir sahaja yang mengetahui… Dulu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dr Mahathir tegas, bukan diktator – Abdul Hadi

PAS menyanggah label diktator yang diberikan kepada Tun Dr Mahathir Mohamad oleh sesetengah pihak kebelakangan ini.

Sebaliknya, kata Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, apa yang ditonjolkan Dr Mahathir adalah sifat ketegasannya dalam menghadapi masalah pentadbiran negara ketika ini.

“Saya mahu komen mengenai kenyataan Dr Mahathir dikatakan diktator. Itu bukan diktator tapi tegas.

“Sebab dia dipilih dalam pilihan raya dan Pakatan Harapan memilih dia (sebagai Perdana Menteri),” katanya.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAKI MENTEKEDARAH BABI MMG TAK TAHU MALU DAP Penipu Bersiri, Tol Lebuhraya Persisiran Barat Dan Susur Keluar Teluk Intan Bukti Penipuan 19/04/2018, calon Ahli Parlimen Teluk Intan berjanji akan menghapuskan tol Lebuhraya Persisiran Barat dan Susur Keluar Teluk Intan sekiranya Pakatan Harapan berjaya membentuk Kerajaan Persekutuan. Hari ini, 31/05/2019, Nga Ko r Ming sudahpun menjadi Ahli Parlimen Teluk Intan. Pakatan Harapan sudahpun menjadi Kerajaan Persekutuan dan Negeri. Namun, tol Lebuhraya Persisiran Barat dan Susur Keluar Teluk Intan masih belum percuma. Malah, dengan muka tembok tidak tahu malu, Nga Kor Ming telah merasmikan tol berkenaan dengan memotong riben, bersama Timbalan Kerja… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hadi Awang pertahankan Mahathir bukan diktator tapi tegas. Dia berkata, seseorang pemimpin mesti menampilkan ketegasannya terutama dalam menghadapi masalah.

“Apa yang penting ketegasan dalam menghadapi ahli Kabinet yang lemah. Itu bukan diktator tapi ketegasan.

“Suatu yang perlu kepada pemimpin yang perlu tegas,” katanya.

Beliau tidak menyatakan pemimpin mana yang melabelkan Mahathir diktator; dipercayai berkait kenyataan Ahli Parlimen Permatang Pauh, Nurul Izzah Anwar di Singapura baru-baru ini.

Nurul Izzah juga berkata beliau sukar untuk bekerja dengan Dr Mahathir.

Tapi Mahathir tak pernah pelawa dia bekerja.

John Doe
Guest
John Doe

Apa? Nak siasat ketulenan video? Bukankah Parti Kunyit Rabak telah pun menjadikan fatwa Lobai Hardy bahawa ‘video hanyalah besi’ sebagai pegangan parti selepas muncul video Brader membalun China doll. Nak kena reverse pegangan tu dulu baru boleh siasat. Kalau nak guna sumpah Haziq sebagai panduan pun tak boleh sebab Parti Kunyit Rabak telah pun menjadikan sebagai pegangan mereka bahawa ‘sumpah laknat tidak boleh menjadi faktor di dalam menentukan kebenaran’. Kalau sumpah laknat oleh seorang mangsa pun ditolak oleh Parti Kunyit Rabak, macam mana parti ni nak terima sumpah tanpa laknat seorang yang bukan sekadar participant bahkan adalah seorang aggressor. Parti… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Jon doe yg akan terjun sungai Klang tak lama lagi dgn panji2 hitam legamnye dah mula merapu….pening kapla jon doe agaknye kerana proksi madey yg diharapkan sekat anwar hampir tumbang kerana jolok lobang kunyit….hihihihi..

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

MUNAFIK MELAYU MEMBERI ANCAMAN KEPADA ISLAM DAN BERTUHANKAN KAFIR HARBI Ancaman fenomena pluralism Ramadhan kali menyaksikan fenomena liberalisme dan pluralisme Islam yang agak membimbangkan. Liberal secara literasi membawa konotasi yang positif iaitu berfikiran terbuka, bebas, demokratik, pluralisme dan rasional. Namun Islam liberal merujuk kepada kumpulan manusia yang giat memperkenalkan persamaan sejagat antara agama (pluralisme) sehingga tidak lagi dapat membezakan antara kebaikan sejagat dan tuntutan khusus agama. Islam adalah agama yang penuh kasih sayang antara manusia walaupun berbeza agama dan warna kulit, namun ia mempunyai had dan ketertiban tertentu. Mungkin agak kasar, namun saya melihat sepanjang Ramdahan ini ada usaha “melacurkan”… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hadi kritik pemimpin PAS ‘tak reti politik’, asyik serang Umno – MSN.com
https://www.msn.com/en-my/news/…/hadi-kritik…/ar-BBLLV7t

Datuk Seri Abdul Hadi Awang menegur pemimpin PAS yang masih menyerang Umno seperti dahulu walau parti itu ..
xxx

Mana boleh hentikan. Selagi Najib Al Jibo masih berkaitan dengan Umno.

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

KAFIR HARBI NAIK TOCANG BWH PH Malaysia Akan Mendapat Timbalan Perdana Menteri Cina Yang Pertama? Kalau Anwar PM, Siapa Pula Timbalan PM? Malaysia baharu sejak 9 Mei 2018 akan menempa sejarah hitam tķersendiri apabila negara bakal memiliki Timbalan Perdana Menteri (TPM) dari kalangan bangsa Cina DAP tidak lama lagi, mengakhiri dominasi bangsa Melayu yang menyandang 12 kerusi TPM sejak negara mencapai kemerdekaan tahun 1957… Ini kerana Anwar Ibrahim yang bakal menjadi Perdana Menteri ke-8 akan melantik Lim Guan Eng, anak Lim Kit Siang ini dari Developers Action Party (DAP) sebagai Timbalan Perdana Menteri selepas Mahathir menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tiada tindakan Husam kritik kerajaan negeri di sidang DUN Kelantan …
http://www.agendadaily.com/…/tiada-tindakan-husam-kritik-kerajaan-neg... –

PAS tidak akan mengambil tindakan terhadap Anggota Dewan Undangan Negeri Salor Datuk Husam Musa yang mengkritik secara terbuka pentadbiran …
Page navigation

Anonymous
Guest
Anonymous

Ptg begini, rasa sepi, fikiran abg jauh melayang
Entah kenapa diri Irah itu, abng asyik terbayang
Agaknya sdng solat subuh skrg ini, Irah sayang
Ingatlah Allah dik & rajin lah tunai sembahyang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

SAKL
Guest
SAKL

Semua ni akan menunggu MM untuk buat keputusan. Dia dalam perjalanan pulang daripada UK. Saya faham sangat permainan orang tua ini. PDRM sedang menunggu arahan dia. Dia akan kata video palsu dan ada orang khianat Menteri kesayangannya itu. Machiavelli ini yang suka sangat perli, loyar buruk, kata2 menyindir dan akhir kata dendam kesumat MM tidak akan padam dengan DSAI khasnya. Akhir kalam akan bergabunglah parti Bersatu, UMNO dan Pas … itu matlamatnya sebab pada dia Politik ialah seni yang segalanya bermungkinan. Konon democrat tetapi ultra Malay sebenarnya.

Same old shit on a different day!

Anonymous
Guest
Anonymous

Rasanya, Irah kini sedang tidur lena dgn tenang
Entah kenapa, diri mu abg asyik saja terkenang
Ibarat nya, di tengah lautan rindu abg berenang
Tapi bila utusan Irah tiba, terus hati jadi senang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Cai-cai tidak perlulah nak buat bising menyalak
Pekong busuk parti PH kini dah terang terselak
Menteri2 PH jantan dgn jantan boleh jadi galak
Haper jadah nyer balak pi tikam pungkoq balak

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Blog syahdu ini dah mencatat seribu kenangan
Di sini abng bertemu dgn Irah dara kesayangan
Kini berjauhan, diri abng digigit rindu bayangan
Famili pula mula sibuk mahu utus peminangan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Bila Irah tiada mulalah abg ni diserang pilu sepi
Warkah mu sayang, abng salin dan simpan rapi
Pasti Irah kini sedng lelap terlena, dibuai mimpi
Anggap hati abg sbg bantal, letak di bawah pipi

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Negara amat malu dgn Jemin punya perbuatan
Perlakuan lebih teruk dari kera monyet di hutan
Haper ker jadah, jantan pi paku pungkoq jantan
PRU15 nanti, elok lah rakyat tolak parti pakatan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak tau lah negara kita ni, dgn bala yg melanda
Menteri2 PH terpalit dgn maksiat, dosa & noda
Jantan kat pungkoq jantan juga, boleh tergoda
Ini lah akibat, bila LGBT jadi salah satu agenda

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Terima Kasih Tun Mahathir Tindakan Tun Mahathir melantik Latheefa Koya secara unilateral adalah sangat tepat. Perdana Menteri harus mempunyai kuasa membuat keputusan kerana akhirnya beliau yang bertanggungjawab atas pelantikan tersebut. Cadangan dibawa masuk ke jawatankuasa pilihan khas Parlimen dan sebagainya hanya akan menambah birokrasi. Akhirnya Ahli Parlimen terbabit juga akan menggunakan kuasa mereka untuk “deal” dengan kehendak Perdana Menteri. Mahathir ketika dewasa adalah seorang yang sukar bertolak ansur;. apatah lagi Mahathir ketika tua. Biarlah Nik Nazmi sahaja yang beria-ria dengan petisyen menyingkirkan Latheefa. Kita akan hakimi Latheefa setelah melihat sejauh mana kemampuan beliau bertindak ke atas anggota pentadbiran hari ini.… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Jumpa Pimpinan Syiah, Ustaz Rozaimi Kritik Sikap Hadi Awang …
https://sozcyili.blogspot.com › Ustaz Rozaimi

Jumpa Pimpinan Syiah, Ustaz Rozaimi Kritik Sikap Hadi Awang – Bermesra Dengan Perogol, Pembunuh Saudara Kamu Ialah Penghinaan!

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

Kit Siang Says Mahathir’s Financial Scandals Cost Malaysia RM100 Billion In February 2013, Lim Kit Siang said Tun Dr Mahathir Mohamad’s financial scandals cost Malaysia RM100 billion and that if Pakatan ‘captures’ Putrajaya then a RCI must be set up to investigate Mahathir’s financial scandals in his 22 years as Prime Minister. A year ago Pakatan did capture Putrajaya but Kit Siang has still not set up the RCI to investigate Mahathir’s RM100 billion financial scandals as promised. Has Kit Siang done a U-turn again? 47-Day Countdown to 13GE – RCI into the RM100 billion losses from financial scandals in… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dr Maza Belasah Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang |
https://penyusakti.wordpress.com/…/dr-maza-belasah-presiden-pas-…

MUFTI Perlis, Datuk Dr Mohd Asri Zainal Abidin memberikan kritikan yang sangat padu kepada Pas Khususnya kepada Presidennya, Tuan …

Anonymous
Guest
Anonymous

Diharap pembaca jgn ler marah atau meradang
Ini, hal Kejora Tuah & Irah puteri gunung ledang
Aku ini, tersenyum seorang diri kadang-kadang
Blm apa2 mcm2 yang adik beradik aku cadang

Ayah cdng, tapak kenduri nak tambun bendang
Tempat parkir kreta mmg siap dah ada padang
Ibu sibuk mau bincang, lauk pauk nak dihidang
Kak Long mau kan menu tu ada ayam rendang

Pasti nya ramai tetamu yng datang bertandang
Suara DJ berterusan, petah rancak kumandang
Rancak langkah silat disulam pukulan gendang
Betebut2 lagu karaoke tua muda mau dendang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH PEROSAK NEGARA Dendam Peribadi Mahathir Yang Membuat Rakyat Menderita Isu 1MDB sengaja di jadikan senjata sebagai ‘character assissination’ pemimpin BN dalam bentuk fitnah yang cukup kejam… Tertekan dengan keadaan krisis ekonomi dunia, rakyat yang sedang di himpit dengan kos sara hidup waktu itu, di hasut dengan dakyah segala keperitan yang di alami adalah kerana berlakunya salah laku pemimpin BN ketika itu… Fitnah pun di taburkan dengan memberi gambaran, pemimpin bermewah2 dengan duit rakyat tetapi rakyat di biarkan terkapai2… Termakan dengan hasutan dan fitnah, maka berlaku tsunami politik di PRU 14 dan kerajaan BN berjaya di tumbangkan dengan kuasa rakyat…… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hadi Awang PAS penyokong kuat gerakan Syiah – Kritik Online
kritik-online.blogspot.com/…/hadi-awang-pas-penyokong-kuat-ger…

Hadi Awang PAS penyokong kuat gerakan Syiah.

PAS ni satu parti yang tak guna.. semasa mereka dalam …

MAHATHIRVSANWAR
Guest
MAHATHIRVSANWAR

PH JAHANAMKAN NEGARA Kemana Pergi Duit Rakyat Urus Tadbir Kerajaan PH? RAKYAT PERLU TAHU JANGAN JADI RAKYAT YANG MEMBIARKAN KERAJAAN CURI DUIT HASIL JUALAN SEWENANG WENANGNYA !!! ☑ Kerajaan dah buat Pinjaman BERBILLION DOLLAR ☑ Jual Aset Negara HAMPIR RATUS BILLION. ☑ Jual saham2 BERATUS BILLION. ☑ Buang Penjawat Awam dah save RATUSAN JUTA RINGGIT MALAYSIA . ☑ Menyekat BRIM Dan Lain² Bantuan SAVE BERBILLION RINGGIT . ☑ Menyekat SUBSIDI BANTUAN untuk Golongan Luar Bandar PULUHAN BILLION SAVE . TAPI .. ✖ Hutang Negara naik mendadak dari 686BILLION – 772 BILLION hampir SERATUS BILLION NAIK ⬆ . ✖Menjarah Duit PETRONAS… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Dulu masa dengan Pakatan (Rakyat) ramai orang PAS ikut saya pergi kuil …
http://www.themalaysiantimes.com.my/dulu-masa-dengan-pakatan-ramai...

.. PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang bahawa beliau tidak konsisten ketika … beliau tidak mahu mengulas lanjut berhubung kritikan Abdul Hadi …

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

What Makes You Think Malaysians Want Anwar As PM? In short, Anwar is a political prostitute who imagines he is doing humanity a huge favour by becoming the Prime Minister of Malaysia. He imagines that Allah created him with only one motive in mind, to become Malaysia’s Prime Minister. The uncertainty and confusion that will be triggered if Anwar ever becomes Prime Minister will be so bad that many will commit suicide out of regret for supporting Anwar. In the May 2018 general election, only 2 million people voted for PKR. Another 2.5 million voted for Umno, 2 million voted… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mufti Perlis kritik politik hujah mimpi dipercayai sindir PAS | :: KHABAR …
khabar-siyasah.blogspot.com/…/mufti-perlis-kritik-politik-hujah-mi…

Ini kerana, artikle itu ditulis selepas tular di media sosial satu video ucapan Ustaz Nik Amar yang mendakwa bahawa Haji Hadi bermimpi …