SELEPAS HAZIQ BEBAS, APA NASIB AZMIN?

Haziq Abdullah Abdul Aziz, lelaki yang mengaku melakukan hubungan sejenis dengan Azmin Ali sebagaimana terpapar dalam video yang tular baru-baru ini, telah pun dibebaskan daripada tahanan polis, petang tadi.

Beliau ditahan semalam di terminal perlepasan KLIA ketika dipercayai hendak berlepas ke Manila.

Selepas sehari ditahan polis, beliau akhirnya dibebaskan dengan jaminan polis serta akan dipanggil pada bila-bila masa untuk membantu siasatan seterusnya.

Sebelum dibebaskan, Haziq juga telah dibawa ke Hospital Kuala Lumpur untuk menjalani pemeriksaan kesihatan.

Dengan bebasnya Haziq hanya sehari setelah ditahan polis dan tidak direman untuk siasatan serta tidak juga ada disebut akan didakwa di mahkamah dan tiada kertas siasatan terhadapnya telah dibuka, kebarangkaliannya ialah beliau hanya sebagai saksi dan pihak polis sudah berpuas hati dengan keterangan yang diambil daripadanya.

Hakikat ini berbeza dengan kenyataan polis semalam sebaik penahanannya bahawa Haziq akan disiasat di bawah empat kesalahan:-

⁃ Seksyen 292 kanun keseksaan iaitu mengedar atau menjual bahan-bahan lucah,

⁃ Seksyen 504 kanun keseksaan iaitu dengan sengaja mengaibkan dengan niat hendak membangkitkan pecah keamanan,

⁃ Seksyen 377B iaitu melakukan seks luar tabii, dan

⁃ Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 iaitu penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian.

Dibebaskan melalui jaminan polis juga bermakna Haziq berkemungkinan besar tidak akan didakwa di mahkamah.

Serentak dengan bebasnya Haziq, polis juga mengesahkan mereka akan menyiasat Azmin pula selepas ini.

Sudah tentu keterangan Azmin akan diambil berhubung dakwaan-dakwaan yang dibuat Haziq terhadapnya.

Mampukah Azmin menepis semua dakwaan yang dibuat Haziq tentang hubungan mereka berdua?

Tidak mustahil, sama seperti Haziq, Azmin juga akan turut dibawa ke HKL untuk menjalani pemeriksaan doktor selepas keterangannya diambil.

Dalam waktu yang sama, polis juga ada menyebut mereka tidak akan tergesa-gesa untuk menentukan ketulenan video yang tersebar luas yang didakwa memaparkan hubungan Azmin dengan Haziq itu.

Difahami di sini bahawa polis lebih mahu memfokuskan untuk mengambil keterangan Haziq dan Azmin serta membawa mereka menjalani pemeriksaan doktor terlebih dahulu.

Dengan kata mudah, jika keterangan Haziq dan Azmin sudah positif, pihak polis tidak perlu lagi pihak polis bersusah payah menentukan sama ada video tersebut tulen atau sebaliknya.

Ujian ketulenan video hanya akan dilakukan sekiranya keterangan yang diperolehi adalah negatif.

Ternampak bahawa sebaik saja Azmin disiasat polis yang berkemungkinan pada Isnin, apatah lagi jika dibawa ke HKL menjalani pemeriksaaan doktor selepas itu, ia akan benar-benar merupakan ujian besar kepada Timbalan Presiden PKR merangkap Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu.

Drama video semburit ini akan jadi lebih menarik dan penuh suspen lagi selepas ini.

Jeng…jeng…jeng….(Shahbudindotcom 16/06/2019)

Kongsikan artikel ini
Updated: 16 June 2019 — 12:48 am

112
Leave a Reply

avatar
11 Comment authors
anonymousTanpa NamaAnonymousanonymousMAHATHIRVSANWARp Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
anonymous
Member
anonymous

Hotel dinamakan Haziq kunci mulut Vinodh Pillai – June 16, 2019 12:14 AM 4.1k Shares Haziq Aziz meninggalkan IPD Dang Wangi selepas dilepaskan dengan jaminan polis hari ini. (Gambar Bernama)…………………… PETALING JAYA: Hotel di Sandakan yang dinamakan dalam video Haziq Aziz hari ini berkata ia sedang bekerjasama dengan siasatan pihak berkuasa, dan tidak boleh mengesahkan adakah seorang lelaki memasuki bilik yang didakwa diduduki seorang menteri pada 11 Mei. FMT bertanya pada hotel itu adakah seorang lelaki bercermin mata gelap dan memakai “hoodie” memasuki bilik 2526 antara 1 pagi dan 2 pagi pada 11 Mei. Hotel itu juga ditanya adakah ia… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Deepfake, Fu**fake Semua Macai Mengaku Boleh Buat Video Azmin-Haziq……………. Tahukah anda, filem Fast & Furiuos 7 membelanjakan USD50 juta untuk menjelmakan watak Paul Walker (yang sudah meninggal dunia) melalui mimik mukanya. Itupun terpaksa menggunakan adik Paul Walker sebagai pelakon untuk durasi filem selama 10 saat. Berapa pula yang dibelanjakan untuk filem pendek Azmin-Haziq yang berdurasi lebih dari seminit dan dikatakan mempunyai 4 bahagian? Logikkah ianya palsu? Tahukah anda, berapa masa yang diambil oleh gfx artist di Industry Light & Magic (ILM) milik Steven Spielberg dan George Lucas, untuk menghasilkan watak Princess Leia sewaktu muda dan watak Tarkin (pelakonnya, Peter Cushing… Read more »

anonymous
Member
anonymous

https://www.amenoworld.org/2019/06/jawab-dulu-video-itu-tulen-atau-edit.html?m=1

Jawab dulu vedeo itu tulen ato palsu….Editor dan jurugambar Bersatu menolak andaian vedeo itu palsu…

Puak Bersatu menetang madey?

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

MUNAFIK MELAYU MEMBERI ANCAMAN KEPADA ISLAM DAN BERTUHANKAN KAFIR HARBI Ancaman fenomena pluralism Ramadhan kali menyaksikan fenomena liberalisme dan pluralisme Islam yang agak membimbangkan. Liberal secara literasi membawa konotasi yang positif iaitu berfikiran terbuka, bebas, demokratik, pluralisme dan rasional. Namun Islam liberal merujuk kepada kumpulan manusia yang giat memperkenalkan persamaan sejagat antara agama (pluralisme) sehingga tidak lagi dapat membezakan antara kebaikan sejagat dan tuntutan khusus agama. Islam adalah agama yang penuh kasih sayang antara manusia walaupun berbeza agama dan warna kulit, namun ia mempunyai had dan ketertiban tertentu. Mungkin agak kasar, namun saya melihat sepanjang Ramdahan ini ada usaha “melacurkan”… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Jemin konfiden polis tak akan tangkap dia sebab dia menteri proksi madey?
Kalau polis tangkap haziq Jemin pon polis kena tangkap jugak kerana sudah ade laporan polis…

anonymous
Member
anonymous

Polis boleh panggil saya esok atau bila-bila, kata Azmin…. Mohamad Fadli – June 16, 2019 12:46 PM 240 Shares Menteri Hal Ehwal Ekonomi Mohamed Azmin Ali pada majlis Silatulrahim Adilfitri DUN Gombak Setia di Padang Taman Selaseh hari ini. GOMBAK: Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Mohamed Azmin Ali berkata berkata, beliau sedia dipanggil polis pada bila-bila masa bagi membantu siasatan kes video seks sejenis yang didakwa melibatkan seorang lelaki yang mirip dengannya. Azmin berkata, beliau akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa, tetapi tidak dapat melakukannya hari ini kerana mempunyai program di Pulau Pinang. “Saya tidak dapat tentukan bila mereka perlu… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bodoh bangang lagi kamu. Bila Polis dah siasat, tak bijak ler nak saman. Sekurang kurang nya tunggu hasil siasatan Polis itu di beritakan.

Ko sekolah mana dulu? Asyik cakap yang sama tak habis2.

anonymous
Member
anonymous

Jemin dah mula tunjuk gelabah sejak polis bebaskan haxiq…tembak rambang nak salahkan pimpinan parti…

Kes blm jelas kenape dah gelabah?…tu lah kerana takut hantar notis saman haziq…kalo haziq fitnah Jemin saman haxiq yg tanggong risiko…sekarang Jemin mula dipandang hina…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bodoh bangang lagi kamu. Bila Polis dah siasat, tak bijak ler nak saman. Sekurang kurang nya tunggu hasil siasatan Polis itu diberitakan.

Ko sekolah mana dulu? Asyik cakap yang sama tak habis2.

anonymous
Member
anonymous

Kenape repot polis fulu wahai berok tua nak mampuis….notis saman dulu…Jemin menung lama sangat harapkan polis tolong cuci nama..sekarang ape dah jadi?….berok tua baik ko pegi mampos leer..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kau Monyet tua dah bongkok berlipat, akan maposssss dulu. Tak dapat makan pisang, makan daun ketum banyak sangat, kepala kau meletop.

Bodoh tak habis2 kau. Haziq dah ngaku dia dalam gambar tuh, Polis dah siasat, apa kau nak bising lagi.

anonymous
Guest
anonymous

ADA BEROK TUA NAK MAMPOSSS//ADA MONYET TUA BONGOK,SIAN BEROK DAN MONYET!

hihihi

blog budin ni dah jadi ZOO BUDIN

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kmu tak reni2 buat serangan peribadi (personal attacks). Sdah di beri amaran berkali kali.

Nanti aku lapang, akan ku carut kamu dan emak bapak kamu yang tak membimbing kamu i masa kecil hingga jadi biadap dan kurang ajar di masa dewasa.

Akan di carut se carut2 nya.

anonymous
Member
anonymous

Azmin minta pemimpin PKR jelaskan: Siapa bagi maklumat?
1:09 tengahari (Dikemaskini 1:54 tengahari)

A A
Menteri Hal Ehwal Ekonomi Mohamed Azmin Ali berkata kepimpinan PKR perlu menjelaskan kenapa pihak yang menyebarkan video seks yang dikatakan memaparkan individu miripnya itu boleh memiliki nombor telefon semua pemimpin cabang parti.

Azmin berkata malahan dirinya yang juga merangkap timbalan presiden PKR itu tidak memiliki akses terhadap maklumat sedemikian.

“Ini sudah tentulah mencemaskan, bahawa kepimpinan mestilah memutuskan untuk menyiasat perkara tersebut.

Anonymous
Guest
Anonymous

Akibat salah pilih kerajaan, rakyat terima padah
Menteri PH asyik dgn isu & skandal tak sudah2
Video seks songsang merata2 tular & terdedah
Jantan kongkek jantan juga ini haper ker jadah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Cinta pernah jadi racun, tapi, kembali jadi madu
Tuah diri bertemu si dara hati lembut bak baldu
Aroma bunga kasih setiap saat di nafas terhidu
Akan aku gagahi 6 bulan dihempas badai rindu

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Imej KEGHAjaan PH la ni dok koi kelabu kaboq
Pemimpin depa, iman dah habih hancoq leboq
Dulu ghiyoh pasai kunyit timbui pula hai buboq
Menteghi2 depa jantan dgn jantan tutoh juboq

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Selumbara
Guest
Selumbara

Ramai para Pengomen berstatus pencacai propaganda cuba tunjuk pandai jadi polis, jadi peguam, jadi hakim….menganalisa kes liwat Azmin Ali vs Haziq. Nampak macam tak sabar nak lihat PKR huru-hara, Anwar tak jadi perdana menteri ke 8, dan nak lihat Azmin jatuh tersungkur. Perbuatan sex songsang itu masih belum dibuktikan berlaku cuma bercakap berpandu kan pada gambar dan video saja. Zaman teknologi canggih apa saja bentuk dan watak boleh diciplak. Selain itu pencacai propaganda berpegang pada ucapan tengok anak bulan dari Haziq… kononnya dia adalah pelakon utama dalam gambar dan video tersebut. Boleh terus percaya…atau perlu disiasat dulu ? Rakyat Malaysia… Read more »

anonymous
Member
anonymous

Kenape Jimin awal2 dulu takut hantar notis saman kpd haziq kalo betul kena fitnah?…kalo dah repot polis dulu kes jadi panjang…ini jes lribadi anrata haziq dan Jemin…

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Selumbara @ Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, menuduh liar sahaja,

Kamu berstatus apa, apa kah kamu pencacai Bossku yang KJ pun kata bukan Boss dia, kamu propaganda cuba tunjuk apa, kalau tak pandai coba jadi polis, jadi peguam, jadi hakim, kamu jadi tahi, bau busuk sahaja?

Bodoh lah mengata yang obvious dan telah di perkatakan beberapa hari – “Perbuatan sex songsang itu masih belum dibuktikan berlaku cuma bercakap berpandu kan pada gambar dan video saja.”

Panjang sangat komen kamu, aku jawab setakat ini saja dulu.

anonymous
Member
anonymous

Ko jadi bongok…..hanye pandai merapu dan meroyan..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ko jadi kadok dan kodok. Menjilat saja tau nya. Najib dah gol politik nya di mahkamah/penjara pun kau masih nak menyibuk. Bangang.

Anonymous
Guest
Anonymous

http://www.financetwitter.com/2019/06/azmin-ali-gay-sex-scandal-heres-why-specialist-umno-resorts-to-dirty-politics-of-cooking-sex-video.html Analisa mengenai kemelut ini dari Finance Twitter adalah yg terbaik dari blogger2 PH selain Tuan Budin dan Mohd Sayuti MSO Blogspot. Berbanding analisa2 professor kangkung saki baki tajaan Umno yg begitu cepat main jarum halus menuduh infighting PH khususnya PKR sbg pencetus. Finance Twitter menyentuh fakta2 right on the money berkut: 1. Dokong konsensus PH yg disetujui termasuk peralihan lebih affirmatif PM dari Madey kpd Anwar elak politik dalaman dan beri ruang exploitasi kpd musuh Umno-PAS 2. Misi UMNO yalah meruntuhkan kerajaan PH secepat mungkin dgn apa cara politik Machiavelli termasuk memecah belah kan PKR dan PH termasuk sex… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous
Guest
Anonymous

Ini le akibat, tidak berpegang kpd hidayah Allah
Lobang jubor jantan, btg kotey nak diselit celah
Menteri PH buat seks songsang ngaku saja lah
Apa ke jadah pulak UMNO yang nak dipersalah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

4 sejsyen siasat Haziq,..satu oon tak lekat.. Ini pengajaran kpd Jemin dan konco2 nye yg gila nak kemewahan…..jangan nak tunjuk besar kapla kpd anwar bila madey bagi janji manis….cakap madey bukan boleh dipegang yg penuh dgn belit2….takkan kamu semua dah jadi bahlol percaya kpd madey bulat2… Jemin dan konco2 nye sepatutnye teguh di belkang anwar supaya PKR lebih kuat untuk bela nasib rakyat…madey telah 22 tahun buktikan bela nasib kroni dan anak branaknye….hasil negara berpuluh bilion lesap hingga rakyat kena tanggong tol dan ipp dan ptptn… Penjilat2 madey pon kena kencing dgn madey… Jemin jangan berharap polis boleh lindongi ko… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Pandangan rakyat kpd PH sudah semakin sinis
Islam semakin terabai kerna turut DAP kominis
Udah ler kena kencing dgn janji palsu yg manis
Mentri2 kaki main belakang, amal seks sejenis

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Blog Budin yg syahdu ini, menjadi saksi & bukti
Di lembah kerinduan, abng terus gagahi meniti
Tak sabar rasanya, bulan Disember nak dinanti
Menunggu kepulangan mu Irah, si jantung hati

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Wahai, peneman sahabat kawan
Diblog ini ramai bertangdang
Ada komen bernas serta sawan
Jangan tersinggung meradang

Wahai,kawan peneman sahabat
Berbicara akal berilmu subur
Tikam menikam cantas sebat
Tak tahan eloklah berkubur

Wahai, sahabat kawan dan teman
Ada kelakuan seperti jembalang
Tertusuk peribadi tak tertahan
Membabit emak bapak cilaka punya orang

Budin ada hak tiada yg bimbang
Kata maki hamun sepatut dilarang
Malaun TN yg dikatakan jembalang
Kata2 kesat babit Makbapak orang

Ini lah satu-satu manusia dalam blog ini,selama ini akal beku,akhlak rendah,
maruah hampeh.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Noneng yang selalu buat serangan peribadi (personal attacks, bukan political attacks yang aku selalu buat).

Selepas di beri amaran, buat lagi, aku carut secarut carut nya engkau dan EMAK BAPAK KAU YANG TIDAK MEMBIMBING ENGKAU DI MASA KECIK, HINGGA MENJADI BIADAP DAN KURANG AJAR HINGGA KE TUA BANGKA.

AWAS: AKU TULIS DENGAN HURUF BESAR MENGAPA MAK BAPAK KAU DI CARUT. AKU BUAT PENERANGAN BEGITU TIAP KALI AKU KASI AMARAN DAN TIAP KALI AKU CARUT, TAPI KAU AMAT BANGANG, TAK FAHAM2.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

NYATA KAMU SAKIT HATI BILA AKU CARUT KAMU DAN EMAK BAPAK KAMU SEKALI. BAGUS. AMAT BAGUS.

MAKA TERCAPAI LAH TUJUAN AKU. MENCARUTKAN KAMU SECARUT CARUT NYA BILA KAMU, ATAS NAMA NONENG ATAU APA2 LAIN, MEMBUAT PERSONAL ATTACKS (BUKAN POLITICAL ATTACKS) SELEPAS DI BERI AMARAN BERTALU TALU.

SEDAP MEMBACA KOMEN DI ATAS – MEMBERI GOOD FEEDBACK KPD CARUTAN2 AKU YANG KAMU DAN EMAK BAPAK KAMU LAYAK MENERIMA NYA.

anonymous
Member
anonymous

Beroktua yg sakit hati kerana tak mampu lawan berhujjah pantun kelas dunia…hihihi..meroyan sakan Berok Tua Nyanyok..baik pergi mampois lah dari meroyan di sini..hahahaha..kah kaah kaaaaah..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

kamu pantun takda kelas langsung, merendahkan murtabat aku nak layan kamu memantun mantat. Kamu monyet tua dah bongkok berlipat, pigi cari kulit pisang ler, makan banyak boleh gol cepat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Relak Pak tua, julat tu tenguk, melambung pulak darah tinggi tu, nanti terlentang. Maka ubat tu.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Keadaan kau begitu yer? Kena darah tinggi yer? Meradang sangat bila di carut secarut carut nya. Emak bapak kau kena sekali.

Enjoy it, SOG. Jaga jangan drop dead, yer. Nanti aku kehilangan punching bag for my daily fun and entertainment on and out of you.

Pssst, kalau nak hara kiri, takpa. Tapi aku tahu kau katak puru. Tak berani buat begitu.

anonymous
Member
anonymous

Beruk tua nak mampuih Tua Nyanyuk dah nenggelabah…hari2 merapo kerana tak mendapat layanan..bongok..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu menceritakan kisah kamu, frust tak dipeduli, bila dipeduli, di baling tahi. Terjun ke gaung ler.

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 12:23,

Wow Anon.. kain uncle TN, saudara udah selak
Uncle tu bukan ada apa, sekadar nak menyalak
Dia tu LGBT lah kot, sokong balak sondol balak
Kejora bukan apa, sekadar mau tumpang gelak

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Uncle ini, nak mcm Pcik Othman juga perangai
Tuduh sana sini, serupa anjing jer menyeringai
Dia cuba mau jadi jaguh blog tapi bebal bingai
Ada baik kalu dia bunuh diri, terjun dlm sungai

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

GENG NAJIB YANG ASYIK MENJILAT NAJIB DENGAN MENGGUNA BERBAGAI NAMA,

KAMU TULIS KOMEN, JAWAB KOMEN KAMU SENDIRI LAH. MCM BUDAK BODOH. BOLEH DI BANDING DENGAN “BUDAK KECIK BODOH” DI SELATAN SEMENANJUNG TUH. DI ANUGERAH PANGKAT ITU DEK TUN M.

MALU NAK PAKAI NAMA GENG NAJIB SEKARANG YER. SEBAB NAMA ITU SUDAH BUSUK SANGAT. MORAL OF THE STORY: JANGAN CURI WANG RAKYAT RM2.6 BILION.

Anonymous
Guest
Anonymous

Uncle TN tu gagak, usah perasan diri itu camar
Pantun jadi trademark, Kejora tidak menyamar
Jgn lah main tuduh-tuduh, Kejora ni tak gemar
Nanti kot Kejora tampor muka uncle berdamar

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Uncle TN mcm mengalami mimpi ngeri, mamai
Sana sini, dibuat kecoh, sampai blog tak damai
Kerisauan dia spt anak dara darah haid tak mai
Puncanya, dia tahu, kat sini geng anti PH ramai

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Penentang2 PH ramai, uncle TN tidak tenteram
Dia cuba lwn, tapi komen dia kelabu dan suram
Lagi diguna ler kata2 carut nak melepas geram
Ngaku terpelajar tapi sikap serupa anak haram

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu juga Geng Najib yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Kamu anarkis, kamu yang merosakkan ketenterama blog ini, kamu tuduh orang lain.

Kalau kamu berterusan buat begitu, aku akan carutkan kamu dan emak bapak kamu yang tak bimbing kamu di masa kecik, jadi biadap dan kurang ajar bila dewasa.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu anarkis, kamu yang merosakkan ketenterama blog ini, kamu tuduh orang lain.

Kalau kamu berterusan buat begitu, aku akan carutkan kau dan emak bapak kau yang tak bimbing kau di masa kecik, jadi biadap dan kurang ajar bila dewasa.

anonymous
Member
anonymous

Wak suman bakal kayu api neraka dah tak adebidea nak melalak disini..jon doo masih jual temberang di blog penjilat madey kluangbwoman..wau bule loyar buruk masih hantar teori bodoo tak adebbuktinblog penjilatbmadey kluangwoman..

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 2:25,

Pcik Man tu orng nya jenis lebih kuah dari sudu
Kemain dia bermegah bila bini2 dia tu bermadu
Kdg2 dia bertindak seperti org yg mabuk candu
Org tua ni pernah kata Islam berasal dari Hindu

Dia sgt dengkikan Kejora sbb dia tu hati khaldu
Tak tenteram le dia itu bila kasih kami berpadu
Lbh2 lagi, bila kat Irah aku selalu utuskan rindu
Dengki dlm hati membuat dia marah & terkedu

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kemarahan dalm hati rakyat terus terbungkam
Mintri PH sesama jantan depa tikam menikam
Pantang dilihat jantan jambu terus nak terkam
Klip video sebagai koleksi depa simpan rakam

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

anonymous
Member
anonymous

Harapan untuk polis paksa haxiq mengaku bohong sudah lebur…haziq dibebaskan kerana blm cukup bukti kukuh untuk dakwa…kalo jubo dan barang Jemin di periksa oleh doktor HKL tak rasa malu ker Jemin sebagai menteri?…hihihi…

Nak tutup dari heboh2 mudah aje… Sepatutnye jemin dah hantar notis saman kpd haziq kalo betul kena fitnah……jemin pilih jalan bunuh diri sendiri…apo nak ni kato lahii….sendiri tanggong lah Jemin..

Anonymous
Guest
Anonymous

Mana ler si Jemin tu berani mau tampil saman
Silap2 gaya dia tu pula yang polis tahan reman
Kejora tak kisah le sbb dlm hati dah ada taman
Di dalamnya, dah tumbuh subur bunga idaman

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Bodoh mengata “Harapan untuk polis paksa haxiq mengaku bohong sudah lebur”. Polis sudah tahan dia lama. Berita mengatakan dia dilepaskan selepas di tahan sehari.

Jenis penyangak itu kot boleh mengaku bila di soal siasat 1 jam sahaja. Habis semua rahsia berterabur dari mulut nya. Atau , sebab ini hal liwat, dari bontt nya. Dan Polis perlu minta Azmin buat kenyataan bagi membandingkan dengan kenyataan penyangak Haziq.

Lebih dari bodoh, bangang pulak mengharapkan Azmin saman Haziq. Sebab kes sedang di siasat Polis.

anonymous
Member
anonymous

Berok tua bongok TN kaciwa haziq dah bebas..polis tak boleh buat ape2:pon…..hahaha…giliran Jemin plak bukak seluar…kena plak doktor anak dara….hihihihi..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Komen di bawah nama anonymous small a ini bunyi mcm akal Beruk Tua bongkok berlipat Geng Najib bangang yang asyik menjilat Najib mengguna berbagai nama.

Mcm aku dah agak dulu lagi. Kerana sekarang sudah mangkin nyata, tak guna respon kata2 dia melainkan kata2 nya membikin penting sangat membalun dan menibai nya.

I rest my case.

anonymous
Member
anonymous

Ko merapu aje hari2…bukan ada fakta dan hujjah pon..hanye nakbtunjukkan kebodohan dan kebongokkan ko sajee..kah kaah kaaah..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kamu Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama, termasuk Noneng yang selalu buat serangan peribadi (personal attacks, bukan political attacks yang aku selalu buat).

Selepas di beri amaran, buat lagi, aku carut secarut carut nya engkau dan EMAK BAPAK KAU YANG TIDAK MEMBIMBING ENGKAU DI MASA KECIK, HINGGA MENJADI BIADAP DAN KURANG AJAR HINGGA KE TUA BANGKA.

AWAS: AKU TULIS DENGAN HURUF BESAR MENGAPA MAK BAPAK KAU DI CARUT. AKU BUAT PENERANGAN BEGITU TIAP KALI AKU KASI AMARAN DAN TIAP KALI AKU CARUT, TAPI KAU AMAT BANGANG, TAK FAHAM2.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

NYATA KAMU SAKIT HATI BILA AKU CARUT KAMU DAN EMAK BAPAK KAMU SEKALI. BAGUS. AMAT BAGUS.

MAKA TERCAPAI LAH TUJUAN AKU. MENCARUTKAN KAMU SECARUT CARUT NYA BILA KAMU, ATAS NAMA NONENG ATAU APA2 LAIN, MEMBUAT PERSONAL ATTACKS (BUKAN POLITICAL ATTACKS) SELEPAS DI BERI AMARAN BERTALU TALU.

SEDAP MEMBACA KOMEN DI ATAS – MEMBERI GOOD FEEDBACK KPD CARUTAN2 AKU YANG KAMU DAN EMAK BAPAK KAMU YANG LAYAK DICARUT.

Anonymous
Guest
Anonymous

Baru kini abg makin fahami, erti kiasan & ibarat
Akan maksud, yg dikatakan kelemasan di darat
Mmg penyiksaan dihimpit rindu ni sangat berat
Angkat tangan suap nasi pun dah rasa tak larat

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg le memalukan, peristiwa yg negara alami
Mat Jemin seorang menteri PH bertaraf suami
Dilantik TDM, utk ketuai dan menjaga ekonomi
Tapi dia lebih cenderung dan suka dgn sodomi

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Negara malu le dgn menteri PH punya karenah
Jantan main jantan, belakang juga depa panah
Cai2 mula risau takut PH akan hancur musnah
Video sampai 4 siri, boleh depa katakan fitnah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

jigit
Member
jigit

Bangkit awai nak pi menyuluh
Kena motong juga walau rega getah jatuh
Nak bagi makan anak sepuluh
Elok berusaha dari jatuh menjatuh

Budin, pungkoq Azmin depa dah teroppng ka
Tinggalan Si Abam takkan tak jumpa
Macam2 benda depa dok cerita
Perangai bossku dengan budak2 dia

Budak kejora ni pun satu hal juga
Orang dok kalut pungkoq dia dok angau gila
Belum tentu budak Irah tu mau kat dia
Dulu gilakan Si Mas sekarang pekena Irah pula

Anonymous
Guest
Anonymous

Belum tentu budak irah tu mau kat dia
Dulu gilakan siMas kini pekena Irah pula
Abang jigit pandai berpantun beria-ia
Kejora diblog ini mengelamun cinta gila

Anonymous
Guest
Anonymous

Cantik jugak pantun madah yang pkcik jigit saji
Tapi janganlah pulak Kejora, pcik nak balun taji
Irah gadis yng jujur, dgn budi pekerti sgt terpuji
Dia mau jumpa aku Dis ini, itu mmg dia berjanji

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Usah turut mereka yg lain, dgn perangai hodoh
Jgn lah pcik nak kacau daun main tuduh-tuduh
Kalau dibaca Irah, nanti wajahnya suram teduh
Nak buat lagu mana udah dgn Mas tiada jodoh

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

😀😁😂🤣😃😄😅😆😉kata dah kahwin dgn SiMas Iban. cakap jelah nak pasang satu lagi..mcam pak othman tu. Ini cikgu Kejora mana pulak ni.
😆😉😊😋😃😍😘

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon 12:35,

Usah lah sdr Anon ni nak tampil menjadi hantu
Naper dekat Kejora bujang ni nko cakap begitu
Mmg Irah jer, bertakhta di hati ku, setiap waktu
Pandai2 je ko kata Kejora nak pasang lagi satu

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Utk Irah sayang, abg tak kan jemu utus warkah
Hati2 dik ada jugak sini yg dengki, hati serakah
Kebahagiaan diri abg, depa cuba mau pangkah
Mau bagi Irah benci, depa kata abg udah nikah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Teramat parah hati abng dek dihimpit rindu lara
Di pagi hari spt puyuh berdekut di tgh belantara
Tika senja, diri bagai sampan sangkut di muara
Kala mlm, terasa spt pungguk di pohon cemara

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini satu kisah yg benar, bukan ler penglipur lara
Ia nya peristiwa yg sgt manis bagi cikgu Kejora
Di blog syahdu ini lah tercetusnya sebuah citra
Pertemuan sorang guru bujang dengan si dara

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Irah, gadis dgn keluhuran budi yng amat ketara
Menuntut jurusan psaikologi, kat U luar negara
Sbg pemimpin pelajar penuh karisma dan aura
Bertemu jejaka, pakar matematik atau kira-kira

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Usik mengusik membawa tercetusnya asmara
Begitu cepat hati jejaka dan dara dibuai gelora
Di hati mereka, tumbuh taman fauna dan flora
Jadi pengubat segala hiba pilu duka sengsara

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kejora cekap, boleh kata di dlm semua perkara
Sepadan sgtlah dgn Irah, bakal srikandi negara
Hubungan mereka ini pastinya kekal sejahtera
Yg dpt memisahkan mereka, hanya lah pusara

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Kisah Kejora dah diketahui oleh sanak saudara
Ibunya kat kampung ternyata amatlah gembira
Kepada ayahnya, ibu Kejora itu lantas bersuara
Disuruh pingangkan Irah, dgn seberapa segera

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Thn depan, hati mereka tak kan lagi terpenjara
Mereka nikah, besar lah nanti kenduri kendara
Sebuah dewan khas nak disewa di pekan Jitra
Sibuk lah org kg, jadi tukang masak & mentara

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Ini suatu kesah disebuah negara
Semburit,agenda politik tertera
Rinduan dendam dihati bergelora
Apa nak jadi wahai cikgu kejora

Hahahahihihihehehhh

Seorang telah disiasat dan diperiksa
Sehari cukup, dijamin lepaslah siksa
Mainan politik kotor cukup berbisa
Alang2 basah,khianatan kasi binasa

Hahahahihihihehehhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Bincang pasal seks si Jemin ini dah naik malas
Udah berpuluh pantun, Kejora tampil mengulas
Apa2 pun, cai tak payah le nak berhelah & kilas
Mmg muka Jemin dlm video tu sgt terang jelas

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Rakyat dah mula melemparkan kata-kata kesat
Ramai pemimpin PH, kini, menuju jln yng sesat
Jantan sama jantan kongkek mmg ler bangsat
Elok lah segera, Mt Jemin tu, pihak polis siasat

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Bayangan diri Irah muncul, tiap saat dan ketika
Kerinduan membuat abg jadi hiba berpilu duka
Mcm tak terubat, dgn pantun yg abg cipta reka
Kalu bersayap, rasa nak terbang pergi Amerika

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

KOMEN2 KPD BERITA

Haziq dibebaskan dengan jaminan polis –

Guruyaya OK Papazi

Jika palsu Haziq wajib didakwa sebAgai penyebar fitnah.Jika tulin dan asli pasangannya wajib diambil keterangan dan didakwa krn kesalahan melakukan #Semburit dalam video tersebut.

Azman Man

dlm islam pengakuan adalh bukti yg kukuh dan wajib dijatuhkan hukuman ke atas Haziq

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

SIAPA YG MASIH SOKONG PH TERNYATA BAHALOL Kenyataan Ahli MPT Bersatu, Melindungi Atau Menyerang Mahathir? Kenyataan salah seorang ahli MPT Bersatu, Dr. Muhammad Fa’iz mengenai skandal video lucah yang di percayai melibatkan salah seorang menteri menimbulkan tanda tanya… Apakah beliau sedang cuba melindungi Mahathir dari di kaitkan dengan skandal terbaru yang membabitkan Azmin atau sedang menyerang Mahathir? Sesuatu yang sangat2 menarik ialah yang di tuduh meliwat ialah pemimpin PKR… Yang kelam kabut melatah ialah PPBM… PKR pula ‘terkezut’ hingga ‘purak purak pingsan’… DAP pulak ‘Yam Seng”… PAN pulak, dah dapat ‘wahyu’ dari DAP, baru boleh ‘bersabda’ melalui Wakanda, si Menteri… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Mamat Puteh

.. motif video jelas… mmg nak jatuhkan reputasi azmin.. haziq mmg dah salah.. sama ada video ni betul atau rekaan.

Aldi Dino
Kalau video ini tulin betul , kedua-dua gay / bapoq ini perlu di rejam dengan batu sampai habis nyawa megikut undang2 hudud / syariah !

Kalau pula palsu , si Hazeeq seorang sahaja perlu di rejam dgn batu sampai dia mamposssssssss.

Abenon
Guest
Abenon

Takde hukum rejam dlm Islam…!!!

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Kau tak tahu Hukum Hudud. Hudud di sebut sedikit sahaja dalam Quran, e.g potong tangan. Tapi pihak yang nak praktikkan Hudud perlu rangkakan undang2 hudud, contoh nya siapa yang memotong tangan, doktor ka? Mungkin juga masukkan hukum rejam.

Tanya lah PAS jika mereka mahukan doktor2 Kerajaan melaksanakan potong memotong tangan. Ada doktor Melayu dah keluarkan suara tak mahu buat begitu.

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

PH KERAjaan BADUT Berita Jenaka Aidil Fitri MP Port Dickson Mungkin berita berkenaan boleh diteruskan seperti berikut: TPM juga akan bermalam di rumah MP Port Dickson. Dijangkakan TPM akan tidur sekatil dengan MP Port Dickson Pening dengan tajuk berita sebegini. Mungkin ini saja caranya untuk mengalihkan perhatian isu Azmin-Haziq. Bukan setakat itu sahaja, banner Rumah Terbuka Aidil Fitri ADUN Kota Damansara juga menimbulkan kelucuan. Ini kerana di atas banner berkenaan, MP Port Dickson dinobatkan sebagai “Perdana Menteri Ke 8 (Dalam Masa Menunggu)”. Sepatutnya Berita Harian tulis, “TPM hadiri Rumah Terbuka Aidilfitri PM 8 (Dalam Masa Menunggu)” Kesimpulannya, PKR memang sebuah… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Samsuaripin Yusof

Mengaku membuat hubungan luar tabii tetapi masih berwajah ceria.

Ada bekas pemimpin2 didakwa dengan puluhan tuduhan rasuah, salah guna kuasa,pecah amanah,pengubalan wang haram…. masih boleh tersenyum dan ke hulu kehilir. Bukti2 pendakwaan berderetan dikemukakan di mahkamah.

Malu bangsa…agama…parti …dan negara.

Nuar Daud

Bosskau tak malu apapun bab-bab liwat. Bab dia mencuri pun dia tak malu.

Puzi Ishak

Manusia tak reti bahasa buat salah mcm tu lah. Mcm org UMNO dh salah terang2 lagi nk tegakkn benang yg basah.. PAS pun begitu…

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

PH SUKA TABUR FITNAH Pemimpin PH Dulu Bising, Sekarang Bisu KUALA LUMPUR – Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menyindir pemimpin-pemimpin Pakatan Harapan yang dahulunya sering membantah sebarang projek pembangunan termasuk penambakan laut tetapi kini hanya diam membisu. Beliau merujuk kepada projek penambakan laut Pulau Pinang Selatan yang melibatkan kawasan seluas 4,500 ekar dan cadangan penambakan laut seluas 12,400 ekar untuk dua projek pembinaan lapangan terbang di Pulau Pinang. Menurut Najib, selepas memenangi pilihan raya setahun yang lepas, kerajaan Pakatan Harapan kini sedang mengusahakan projek penambajan laut yang jauh lebih besar berbanding ketika pentadbiran Barisan Nasional. “Dulu PH… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Chris Lim

Politik jubor bole MENANGKAN PRU15 X..?? Sian otak korang ni. Nuar lepas masuk ke dlm sampai kluar org pon respect dia dan caya ngan beliau. Ko x nampak ke PH makin kuat walaupon Nuar dituduh kes Saipol.

Rakyat x kisah semua tu kerana kita cuma nampak ni politik kotor pembangkang. Kita cuma kesah pemimpin tu ada ke curik duit rakyat dan mkn dedak..?? Mcm Bossku..

Will Anang

Kita cuma kesah beg2 tagan mahal dan berlian harga berjuta2 yang dibeli dgn duit rakyat yang dicuri oleh kau tau sape.

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

SEGALANYA JAHANAM BWH PH Terkini, kita jatuh 4 indeks serentak 1. Ini fakta dan data terbaharu yang mengejutkan kita. Ranking terkini yang diterbitkan badan analisis indeks tersohor dunia iaitu Islamicity Foundation menunjukkan bahawa negara kita telah jatuh merudum dalam bukan satu, bukan dua, bukan tiga, tetapi empat indeks berbeza. 2. Keempat-empat indeks tersebut ialah Indeks ‘Economy’, Indeks ‘Political Rights’, Indeks ‘International Relations’, serta kedudukan keseluruhan kita dalam ‘Islamic Index’ berbanding 152 negara lain di dunia. 3. Paling mengecewakan tentulah hakikat bahawa kita kini telah kehilangan status sebagai negara Islam terbaik yang dipegang sejak 2017 apabila kita kini jatuh di belakang… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anatta Zen

Bebas dari tahanan tak semesti bebas dari dakwaan. Meliwat tu salah dari segi undang2. Dia sendiri yg ngaku.

Azman Man

,, kalu dh ngaku bole di jatuh hukuman, kalu x mengaku baru bole di bawa Bukti2 lain..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Oleh kerana Haziq telah dipanggil dan disiasat Polis di bawah empat seksyen, termasuk melibatkan tuduhan persetubuhan luar tabii dan menyebarkan bahan lucah, dibebaskan “sehari setelah ditahan polis”, sudah membuat kenyataan mengikat jaminan akan hadir untuk membantu siasatan di lain masa, maka wajar lah Polis memanggil Azmin.

Perlu di ingat bahawa Azmin di panggil Polis “untuk memberi kenyataan” berikutan laporan Polis di buat penyanggak Haziq. Belum ada bukti dia bersalah. Tapi penyangak Haziq sudah mengaku dia bersalah.

Jadi, setakat ini, betul tidak Azmin orang di dalam video itu, Haziq tentu akan masuk penjara sebab dia sudah mengaku membuat persetubuhan di luar tabii.

albino
Guest
albino

Betui TN
alBudin je lebih2 sedia diliwati oleh alSodom

anonymous
Member
anonymous

Dah dibebaskan tabdanye polis tak ade bukti nak dakwa..bila plak gikran Jemin?..

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tak reti baca ke berita mengatakan Mamat itu ikat jamin akan menjumpai Polis bila2 diperlukan.

MAHATHIRVSANWARp
Guest
MAHATHIRVSANWARp

Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Latheefa Koya perlu membuka semula kes banglo dan terowong bagi membuktikan beliau seorang berintegriti dan tidak memihak kepada mana-mana pihak. Ketua Penerangan Penaja Wira PUTRA Malaysia, Meor Mohd Hilmi Ibrahim berkata, kes banglo melibatkan bekas Ketua Menteri Pulau Pinang dan skandal projek terowong bawah laut di Pulau Pinang perlu dibuka dengan segera bagi membuktikan integriti beliau. “Kita pasti dan yakin bahawa dengan perwatakan dan latar belakang pengalaman Latheefa sebagai seorang aktivis masyarakat dan peguam, beliau mampu menjalankan tugas without fear or favour. “Sekiranya kedua-dua kes ini dilihat tidak diambil tindakan sewajarnya maka pelantikan… Read more »

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Abdul Ghani

Persoalannya.
1. Siapa pasang kamera dlm bilik
2. Ngapa gambar kelabu
3. Ngapa budak tu cepat sgt mengaku
4. Siapa sebarkan gambar

Muhammad Danial

jubur adalah alat yg punya kuasa sakti untuk naikkan pemimpin, contohnya nuar. bila org simpati maka dapat la political mileage disamping org benci & menjatuhkan “pemfitnah”. jubur dapat, cita2 politik pun dapat.

jigit
Member
jigit

Nasib Azmin Budin kononnya bimbang
Sedangkan hatinya penuh girang
Bahagia melihat penderitaan orang
Manusia jenis ni hidup tak tenang

Anonymous
Guest
Anonymous

Pcik jigit bangkit awai, la lena balik bedengkoq
Seriyau jugak dia, PH tak lama nak tersungkoq
Pasai menteri PH, kaki seks songsang, sekoq2
La ni dok heboh cegheta Jemin main pungkoq

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib @ Anonymous kah3 memanggil orang Pakcik.

Pada hal dia tua sudah bongkok berlipat.

Takda kerja lain, asyik menggentel keyboard, ikat laptop di pinggang, bawak ke jamban pun.

Bila angin lebih sikit, dia buat serangan peribadi, terutama di atas nama Noneng. Sudah di beri amaran bertalu talu supaya jangan buat begitu.

Dia dan emak bapak nya (yang tidak membimbing dia di masa kecilnya) akan di carut secarut carutnya bila buat demikian lagi.

Anonymous
Guest
Anonymous

Astaghfirullah..uncle TN ni, rasanya dah pening
Mungkin masa kecik dulu, teruk demam kuning
Cuba ambil air sikit & uncle sapukan kat kening
Kejora ni Kejora le pehal nak dikait dgn Noneng

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Awat la hati uncle ni busuk serupa dgn bangkai
Uncle buat komen ikut nafsu tak nak guna akai
Kejora ikut teknologi, uncle masih serupa sakai
Laptop tak main lah uncle, iPhone Kejora pakai

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Hati kau busuk macam ….mak kau.

Awas, kau dah mula nak buat serangan peribadi, kalau kau berterusan begini, aku akan carutkan kau dan emak bapak kau yang tak bimbing kau di masa kecik hinga biadap dan kurang ajar di masa dewasa.

Carut secarut carut nya.

albino
Guest
albino

Buka PH, tp PKR (Parti Kesembu-Rit), parti alBudin

jigit
Member
jigit

Nampaknya Si Budin dah buang tebiat
Lubang juboq Azmin dia dah minat
Berpada padalah dendam kesumat
Jangan sampai ke neraka disumbat

jigit
Member
jigit

Wahai kejora bawalah bertenang
Lubang pungkoq Azmin Budin dok tenang
Rindu kan Irah air mata berlinang
Amik sabun locoklah batang

Anonymous
Guest
Anonymous

Pagi ni Kejora pekena maggie dengan kicap
Terkejut, lihat Pcik jigit pantun kerap & acap
Tapi pcik, bawak lah banyak-banyak ngucap
Apa jadahnya nak disuruh Kejora melancap

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhh

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Anonymous kah3 adalah Geng Najib yang asyik menjilat Najib dengan mengguna berbagai nama. Blog ini pada umum nya menyokong PH. Kamu coba sabotaj blog ini dengan menulis komen2 yang tidak berkaitan dengan tajuk pos.

Ini blog popular. Ramai yang menyertainya dengan menulis komen. Jumlah klik nya dalam lingkungan 51 juta. Kamu coba sabotaj nya begitu selalu. Mengkarutan pasal cinta gila bayang kamu, kononnya.

Maka kamu akan di balun dan di tibai seboleh boleh nya.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Geng Najib yang asyik menjilat Najib juga mengguna nama Noneng. Membuat serangan peribadi (personal attacks) di masa2 lalu. Sudah di beri amaran / warning bertalu talu.

Dia dan emak bapak nya (yang tidak membimbing dia di masa kecil nya) akan di carut se carut2 nya jika dia buat demikian lagi.

Respon di carutan ke atas nya di blog pos yang lalu menunjukkan dia terasa kpd carutan2 itu.

Harap dia tidak lagi membuat serangan peribadi di masa berikutan. Carutan2 ke atas nya dan emak bapak nya akan lebih pesat, lebih bisa dan lebih menyayat hati nya jika dia berterusan begitu.

anonymous
Member
anonymous

Ko ingat ko punye warning ade bisa ker berok tua TN nak mampuih….baik berambos saja..tak ade orang oefuli pon dgn ko punye bongok oerasan hebat….cian ko berok tua nak mampuih

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Ada bukti2 bila aku carut, kamu terasa, hampir menjerit di sini.

Kamu asyik menyerang peribadi. Nanti aku lapang akan aku carutkan kau dan emak bapak kau se carut2 nya.

anonymous
Member
anonymous

Berok tua TN ni bongok….perasan balunnye hebat sangat..asyik merapuu jeer….sape pedi ko punye bongok?….hihihi.

Tanpa Nama
Guest
Tanpa Nama

Tunggu aku lapang, puccimak kau akan kena

Anonymous
Guest
Anonymous

Abg ni terjaga seperti dikejut Irah dalam mimpi
Tak tahu nak buat apa lah pula di tgh mlm sepi
Mmg berat, dugaan rindu, abg terpaksa hadapi
Sbg ubat, warkah Irah dulu, abng ulang2 tatapi

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Didatangi kerinduan abang jadi seperti nak gila
Nak ubati sakit rindu ini mmg lah tiada formula
Yg dpt menolong abg ini, hanya lah Allah Ta’ala
Abg baca le quran sementara nak tidur semula

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaaahhhhhh

jigit
Member
jigit

Apa la lu ni cikgu kejora
Budin sebuk pungkoq u asyik bercinta
Azmin jatuh Budin tentu lega
Peluang Abam jadi PM sedikit terbuka

Anonymous
Guest
Anonymous

😀😁😂🤣😃😄😅 💨💨💨