ADAKAH LAGI YANG MASIH GHAIRAH DENGAN CALON2 UMNO?

Bekas Menteri Besar Selangor, Muhammad Mohd Taib yang baru-baru ini kembali menyertai UMNO dengan diraikah secara besar-besaran berkata, untuk menang dalam pilihanraya akan datang, parti itu mesti meletakkan calon yang tahapnya seperti Miss World.
Kata beliau, hanya dengan meletakkan calon sedemikian saja akan membuatkan pengundi ghairah untuk memilih mereka.
“Calon-calon yang kita hantar mestilah macam nak masuk Miss World, takkan kita nak hantar yang kemetot rupanya. Lepas tu kita kata inilah calon yang diharapkan akan menang.
“Orang tengok pun alamak, badan lain macam dan macam mana nak menandingi calon-calon lain. Kita kena hantar the best, terbaik dari semua segi,” kata beliau yang lebih dikenali sebagai Mat Taib dan Mike Tyson.
Soalnya, siapakah calon-calon tahap Miss World yang boleh membuatkan pengundi berasa ghairah itu?
Di Selangor misalnya, masih adakah lagi calon-calon UMNO yang boleh membuatkan pengundi ghairah untuk memilih mereka?
Adakah Noh Omar, Jamal Md Yunus, Zein Isma Ismail dan Budiman Mohd Zohdi tergolong dalam kategori itu?
Di peringkat Pusat pula, adakah Najib Razak bersama barisan menteri-menteri yang ada sekarang masih boleh membuatkan pengundi ghairah untuk mengekalkan mereka?
Atau pengundi lebih ghairah untuk melihat kekalahan mereka? (ShahbudinHusin 24/11/2017)
Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 26 March 2019 — 1:56 pm

317
Leave a Reply

avatar
0 Comment authors
Othaman AhmadAnonymousMohamadRamly AhmadZack Armstrong Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

KLU MACAM KU YAH GHAIRAH TK TGK WAHAI MAT TAYIIB?

Ramly Ahmad
Guest
Ramly Ahmad

Bang Shah..calun apalh yg simat tyiktong ngoceh..UMNOBNPAS dah nak rebah dah oleh rakyat jelata..
Lawan ttp Lawan..

Othaman Ahmad
Guest
Othaman Ahmad

Sdra Ramly…

Kojolla akhir2 ini dah menampakkan dirinya sebenar betapa sesat, biadab, bodoh, kotor dgn perbuatan ciplak, kopipes, maki carut & pantun-pantat merusakkan seni pusaka bangsa. Tercemar betul blog ini dek ulah si bangsat ini memutar ulang ayat keji lagi menjijikkan berpuluh kali bagai anak polong sesat tak bertuan.

Sebelum ini teruk dia saya sesah di atas pantun-pantat birat lagi berkaratnya.

Kpd teman2 seperjuangan, tahniah saya ucapkan di atas peranan sdra2 semua mengajar cukup2 sampai dia kebuntuan tercungap-cungap lemas.

Memang patut petualang bangsat ini diajar.

Salam Perjuangan.

Malaysiabaru
Guest
Malaysiabaru

Najip pembunoh tegar

Atatiya dia gegar

Ziana pun dia kelar

Mat isa dtg suruh beredar

Selamaaaat lah najip

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Ayam tua wak kojola kengkang pun teringin nak offer belakang..

Anonymous
Guest
Anonymous

Cai2 anggap si Matdey umpama dewa suci
Tapi keling renta ini, Islam dia sangat benci
Sanggup dia jadi DAPigs kafir punya balaci
Dari negarawan jadi bahan orang maki caci

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhhh

https://www.msn.com/en-my/news/national/suami-tak-suka-saya-bertudung-kata-siti-hasmah/ar-BBFzfWD?li=BBvaMpr&ocid=spartanntp

saffron rice
Guest
saffron rice

Senang je klu BN nak menang,, letak calung yg rakyat mahu bukan calun yg PM mahu bukan calun yg ketua bahagian mahu bukan calun yg KM dan MB mahu dan yg paling utama bukan calun yg parti barisan nasional mahu,, ,, sekali lagi ambil calun yg rakyat mahu bukan org politik mahu,,,

Anonymous
Guest
Anonymous

Madey kerala adalah politik punya pelacor
Boboi kalah pemilihan, hati panas melecor
Dia tidak suka Islam, bini dia sendiri bocor
Kalau dia perintah, Islam akan jadi hancor

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhh

https://www.msn.com/en-my/news/national/suami-tak-suka-saya-bertudung-kata-siti-hasmah/ar-BBFzfWD?li=BBvaMpr&ocid=spartanntp

Anonymous
Guest
Anonymous

Hamba, sekolah lebih dari sebulan bercuti
Bolehlah berjalan sambil berkempen nanti
Mahu bagi penerangan, supaya rakyat reti
Jgn terpengaruh dgn dakyah Matdey kutty

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

takpe mak badak kan ader, semua macai amno sayang kat mak walau mak badak pendek dan gemuk. tak setara miss world..muah muah

Anonymous
Guest
Anonymous

sini badak sana badak ats badk bawah pun badak ..sapekah badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat badak ingat c4, nmpk bodoh itulah kojola

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat c4 ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat diamond

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat shopping ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

amporno lucah ingat kojola

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat jho lo ingt mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak hebat kn next pm in line walau pendek

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat c4 ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat diamond

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat najip ingat lanun

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat jho lo ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

heyy..mak tau yg cyberpetpot kopipes amnobngok ni bnyak dari putri amno gatai cipap..dulu depa ni bohsia..biaselah bapak mkn duit haram

Anonymous
Guest
Anonymous

cepat amno sial, kopipes kat bawah ni

Anonymous
Guest
Anonymous

sila baca amno sial, ko akn merempat lps jibby kalah

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ngaku pun 2.04 amno sial..huhu

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat c4 ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat diamond

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat najip ingat lanun

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat jho lo ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

Heyy mike tyson. I mak badak bakal pm wokay lps jibby kiok..lagipun cai amno sayang kat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat kopipes ingat maslan bangang

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat c4 ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat diamond

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

CaiPelesupasir tulislah panjang mana skalipun. Dah terlambat cai woi.
Taek dan Cirit sudah bertaburan sedunia. Eddy pun thh demam panas hal london tu.
Tak perlu repeat teruk2. Selagi gerombolan caipelesu dikerah kesini, maka sudahlah cukup buktinya.
Senang ckp,kalaulah dirasa hebat gah ,brani sgt, kena tunjuk. Jubbo Kena bubar sj lah. Tak gitu?
Oh sorry tanya. Caipelesu pasir semya bangsat rak berakal. Manalank boleh jawap.
Takpa teruskan usaha dangkal kamu itu, asal bahagia, asal umnobnpas gantikan powerbank tu, dan naikkan upah.
Kita faham tahap defisit kecerdasan Gen Br1m ni.

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak pun khelass jugak walau kemetot..ada diamond pink gitew

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat c4 ingat mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

nmpak sial itulah amno

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingt jho lo ingt mak badak

Othaman Ahmad
Guest
Othaman Ahmad

Ingat Kejora semalam, ngeri mengingat betapa dia sesat hingga gamak mencerca Maha Suci Allah meliwat dunia & akhirat.

Terkutuk & terlanknat lah kamu, Kejora!

john doe
Guest
john doe

Satu ketika dahulu orang ramai berkata "kalau calon BN / UMNO letak batang pisang pun boleh menang", tapi itu dululah.

Hari ini kalau letak selebriti atas tiket UmNo pun orang byr bye ja. Silap haribulan populariti boleh jatuh merudum lagi.

Ingat UmNo ingatlah Najib, Rosmah, Zahid, KJ, Shahrizat, Isa Samad, Nazri aziz, Anuar Musa dan orang-orang yang seperti mereka.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat Dapigs ingatlah Mamak Matdey, Jidin Pagoh, Mat sabun, Khalid Samad, Mahfuz Bean, Assmin MB Jamban, Piji Sotong, Ostat Doe Anjing belaan Ketua To' Kong dan orang-orang yang seperti mereka.

Bye-bye ler Fukatan Haprak…

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak pun khelass jugak walau kemetot..ada diamond pink gitew

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat c4

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat ghairah ingat amporno

Anonymous
Guest
Anonymous

__A…A__
////O….O\
///….Y…\\
///xxxxxxx\
///..v….v..\
—–IIIIII—-

Engkau yang TERBAIK kejora!!!!!!
sebab pandai maki,hamun dan fitnah
macam aku….ha….ha…

Madey manusia jahat….
pasal dia negarawan ulung…

Memang engkau yang terbaik..
Akan ku beri ilham pada mu….
Bahasa maki hamun yang hebat!!

hiiiii….hiiiiiii……..

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Wak kojola busy…dia sedang hisap rokok john.

Anonymous
Guest
Anonymous

sedikit pembetulan Zack…
bukan tengah hisap rokok John..

Tapi tengah kulum batang John Black

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak pun khelass jugak walau kemetot..ada diamond pink gitew

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat c4

Anonymous
Guest
Anonymous

Persoalan Mengapa DAP Mahu Bekerjasama Dengan Mahathir TerjawabPersoalan mengapa DAP begitu mudah berbaik dengan Pengerusi PPBM, Mahathir Mohamad ialah kerana perangai Mahathir dalam berpolitik lebih teruk dari parti cauvinis itu dan sifat itu amat diperlukan oleh DAP untuk berjaya mencapai cita-cita mereka. Sebagai parti pembangkang yang sudah lama gagal menang dalam Pilihan Raya Umum (PRU) di negara ini sejak selepas kemerdekaan pun, pemimpin mereka tidak mengejek atau menghina pemimpin Barisan Nasional (BN) sehingga ke tahap kebudak-budakan tapi pada tahap seorang ahli politik yang lantang. Selepas bertukar menjadi Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Mahathir sudah berubah daripada seorang lelaki yang memimpin dan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Beri PENYAPU jer si MAMAK MATDEY MAHATAIK ni!!!

Kita dengau apa kata si Wak Suman Tempe sat lagiiiii!!!

diny yusof
Guest
diny yusof

Anon 23:46

Kamu ni penulis pojok ke apa ??

Cuba terangkan sedikit , apa kritikan tang Mahathir katakan ke atas Tunku , TAR serta THO itu ?

diny yusof
Guest
diny yusof

Anon 23:59

Yang main dengan penyapu tu Khir Toyol je . Last2 dia yang kena sapu ….

Anonymous
Guest
Anonymous

…Tak lama lagi sorang lagi TOYOL Mamak Matdey Kutty akan lahir!!!!…Tungguuuuu!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

anak mak badak pun termasuklah jho lo babi..babi ngan badak kan sama gemuk

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat altantoya ingatla mak badak..hebat tak mak badak

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingt c4

Anonymous
Guest
Anonymous

Cina DAP hari2 di dibedal….. Cina Negara China Komunis dan Cina Jho Low anak angkat Najib membedal hari2 senyap je…. lawak lah puak Jholoun yg menjadi talbarut Jholoun ni…. 😛

Anonymous
Guest
Anonymous

Menyentuh mengenai GST, Mahathir sekali lagi membuat pusingan U apabila mendakwa GST adalah satu cukai yang tidak baik untuk negara. Kali ini dia mengagungkan sistem cukai SST yang dilihat sudah lapuk dan ketinggalan zaman. Dia mendakwa, adalah satu kesilapan besar buat kerajaan hari ini melaksanakan GST sedangkan sebelum ini dia sendiri mengakui akan melaksanakan sistem cukai yang sama, cuma namanya sahaja ditukar. Sepanjang 2 jam program ini diadakan dengan pelbagai soalan diajukan kepada Mahathir dan Lim Kit Siang, kesimpulannya, ramai dikalangan anak muda tidak berpuas hati dengan jawapan yang diberi oleh Mahathir. Salah seorang daripada peserta, Nur Jannah yang hadir… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Mahathir Lebih Senang Merapu Dari Menjawab SoalanBertempat di Perpustakaan Komuniti di Petaling Jaya semalam, Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr Mahathir Mohamad hadir bersama-sama supremo Pakatan Harapan, Lim Kit Siang untuk berhadapan dengan kira-kira 100 anak muda di dalam dewan kecil berkenaan. Berkonsepkan ‘townhall’ para hadirin boleh bertanya secara terbuka apa sahaja isu pada Mahathir dan Lim Kit Siang samada dasar Pakatan Harapan ataupun kisah silam. Oleh yang demikian, tidak hairanlah apabila kira-kira 15 orang beratur untuk menanyakan pelbagai soalan kepada Mahathir dan Lim Kit Siang. Antara yang mencuri tumpuan adalah soalan mengenai kes liwat 1 yang membabitkan Datuk Seri Anwar… Read more »

dad
Guest
dad

mat taib calunkan najib. najib calunkan mat taib. elokla tu dua2 kepala lanun. dua2 songlap duit. pasangan serasi.

Anonymous
Guest
Anonymous

__A…A__
////O….O\
///….Y…\\
///xxxxxxx\
///..v….v..\
—–IIIIII—-

Mana pantun maki hamun mu KEJORA!!!
Engkau KEJORA adalah sahabat ku !!!!

MANA. !!!!! MANA!!!!!

Cepatlah!!!!!!!!!!!!

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

MANA? Dia pi ambil upah pikul babi

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

Suami tak suka saya bertudung, kata Siti Hasmah KUALA LUMPUR: Tun Dr Siti Hasmah Ali, isteri bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad, hari ini enggan memberi pandangannya mengenai perdebatan mengenai pemakaian tudung di hotel, tetapi mendedahkan suaminya tidak suka beliau bertudung. “Saya rasa kamu sedang menyoal orang yang salah kerana saya tidak bertudung. Sejak awal sehingga sekarang saya tidak bertudung,” katanya apabila diminta untuk mengulas berhubung kontroversi melibatkan dasar persatuan hotel melarang pemakaian tudung dalam kalangan kakitangan. “Suami saya larang saya bertudung. Jika mahu memakai tudung, perlu minta kebenaran suami,” tambahnya. Katanya, sekembalinya dari Mekah, beliau pernah teringin memakai… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg ler Matdey ini manusia fasiq terang2
Dia anti Islam sejak dulu hingga sekarang
Anak isteri mahu pakai tudung, dia larang
Agama Islam kah ini macam punya orang

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lah keluarga Matdey ini fasiiq keparat
Tak heran lah pasal agama tak ambil berat
Kehidupan keluarga mereka ala kafir barat
Apa kejadah dilarang anak bini tutup aurat

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Matdey manusia yg bertopeng iblis puaka
Amalan berkaitan Islam mmg dia tak suka
Bini nak pakai tudung dia palingkan muka
Mmg sah keling barua ini bakal isi neraka

Kah kaahh kaaahhh kaaahhhh kaaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Matdey syaitan ini, mmg le bencikan Islam
Bukti nya pembunuhan di Memali yg silam
Begiitu juga hal ke mahkamah usung tilam
Padan lah dgn tokong rela makan setalam

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

_A…A__
////O….O\
///….Y…\\
///xxxxxxx\
///..v….v..\
—–IIIIII—-

Kita sama-sama ke neraka
sahabatku KEJORA

terus maki…hamun

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg lah Matdey ini manusia tiada agama
Bagi dia anjing babi kambing lembu sama
Harta berbilion pun, nak dibuat apa nama
Kat akhirat nanti, dlm neraka lah selama2

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhh kaaahhhh

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Bunting.

Anonymous
Guest
Anonymous

Matdey firaun masih terasa dirinya megah
Dgn raja dan PM, dia sering jer bertelagah
Anak bini mau pakai tudung pun dia tegah
Akhirat nanti neraka le tempat dia singgah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

__A…A__
////O….O\
///….Y…\\
///xxxxxxx\
///..v….v..\
—–IIIIII—-

Betul..betul ..tu kejora
Terus maki hamun!!!!!!

lagi…kejora..sahabatku..
engkau sebenarnya yang betul

ha….ha…..

jangan henti..terus maki

hahahahahahahaha

Anonymous
Guest
Anonymous

Mmg sesia dianugerah Matdey negarawan
Dia ini munafiiq fasiiq yang tak ada haluan
Hukum Allah tutup aurat, gamak dia lawan
Dalm rumah dia, sarang anjing mengawan

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Fahaman si Matdey perlu dipandang berat
Anak bini, dia larang teruss menutup aurat
Cuba selak tengok kotey dia ada ker kerat
Mmg sah, neraka lah tempat dia di akhirat

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Matdey dgn cara kafir mmg dia dah serasi
Dlm keluarga pun dia guna cara kuku besi
Anak bini mahu pakai tudung, dia tak kasi
Mmg kat akhirat, dia jadi neraka punya isi

Kah kaahh kaaahhh kaaahhhh kaaaahhh

Anonymous
Guest
Anonymous

_-A…A__
////O….O\
///….Y…\\
///xxxxxxx\
///..v….v..\
—–IIIIII—-

Bahasa carut olahanmu hebat

aku suka…
teruskan carutanmu

hahahahahahahahahahahahahahahahh
hahahahahahahahahahahahahahahahah

Anonymous
Guest
Anonymous

Nak guling kerajaan Matdey buat komplot
Maka dia berpakat, dua tiga org pembelot
Bukan saja harta kerajaan dia mahu bolot
Wanita Islam pakai tudung, dia kata kolot

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

Entah apa mau jadi, Matdey penjilat ludah
Dari agama Islam dia dah berpaling tadah
Dia mmg suka anak & bini aurat terdedah
Bini dilarang pakai tudung, hapa ke jadah

Kah kaahh kaaahhh kaaaahhh kaaahhhh

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat amno ingat bijan sontot altantuya

The Phantom
Guest
The Phantom

Teman terrrguling gelak sakan menengok hasil koje cyberkemetot…..

Begini ke yg dipilih jadi tukang cyber deme….

Esok lusa dia lukih gambor baadaakkk pulak…
Kahkahkahkahkahkah……!!

Eeerrr………jangan lupa baadaakk sekali-kali tidak dimasukkan dalam kategori hukum wajib menutup aurat.

Kihkihkihkihkihkih…..!!

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat c4

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat c4

Anonymous
Guest
Anonymous

Dalam banyak banyak contoh perbandingan, miss world juga pilihan si mike tyson. Ini tentu suka tengok miss world berbikini. Jangan melancap dah lah. Yg ada pun utk dongibab pun ,bukan menyelerakan lagi ye tak?. Hehehekikikihahahakahkahkah. Oh..Ku Yah….Hehehekikikihahahakahkahkah

Anonymous
Guest
Anonymous
Anonymous
Guest
Anonymous

selagi cacailahap taek low 4000 pelesupasir,belaan Jubbo masih masok blog ph, maka terang bersuloh.
Umnobnpas masih dlm keadan parkinson. Semua onar tak terkambus, busuk hancing pulak tu.
TAEK la katakan?
Jumlah caipelahap pun makin demotivated. Asyik dimaki kiri kanan. Datang sini ,hujah nipis. Nak kambus bos klepto makin berak byk. Mentri buka mulut, bau kencibg jering.
Alahai nasib hangpa la …
PRU nnt biar masok dalam semya,UMNOBNPAS dah jadi musuh kpd rakyat yg masih sabar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Sebenarnya Mahathir Masih Yakin Anwar Memang Meliwat MangsanyaKenyataan Pengerusi PPBM, Mahathir Mohamad dalam satu program bersama anak muda bersama dengan rakan baiknya, Lim Kit Siang yang bercelaru semakin mengelirukan rakyat tetapi tidak mengubah fakta bahawa Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sememangnya meliwat mangsanya. Ketika ditanya soalan berkenaan oleh penonton yang kebanyakan dalam satu program dialog Town Hall di Petaling Jaya, Mahathir mengakui bahawa Anwar telah melakukan perbuatan itu atau dalam bahasa yang digunakan iaitu melancapkan lelaki lain. Mahathir cuba memutarbelitkan kejadian itu dengan memaklumkan kepada hadirin bahawa pihak polis pada awalnya telah menyerahkan laporan tentang salah laku Anwar… Read more »

Macy
Guest
Macy

Siapa pun jadi pm x kisah, asal jgn najib! Seksa rakyat dibuatnya dam memalukan malaysia!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ya lah tu Bapok Macy!!!!

Yieeeee Haaaaaaa!!!…tag line si Bapok Macy…kikiki…Diny kata ko Dayus…kah…kah…kah…

diny yusof
Guest
diny yusof

Siapa yang Dayus ?? Saya ke kamu anon 23:52 ?

Sekurang kurangnya mak bapak aku ada beri nama kat aku . Kamu tu yang tak di ketahui keluar dari 'lubang' mana … datang sini menggelar orang bapok !

Anonymous
Guest
Anonymous

diny….kuar dari lubang puki mak ko!!!!

diny yusof
Guest
diny yusof

Oooppp sorry anon 00:36

emak saya tidak pernah dan tidak ada melahirkan saekor halimunan lebih2 lagi yang kepala hotak penuh dengan ayat carut marut .

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak pun khelass jugak walau kemetot..ada diamond pink gitew

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

The Phantom
Guest
The Phantom

1.44…….kemetot jangan berani nak sebut2……kang tak pasal maammposss kena hempap dengan baadaakk berrrlemaakkk kang……

Jangan komplen kalo udah penyet kena hempap.

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ingat mak badak ingat c4

Anonymous
Guest
Anonymous

Heyy berani mat taib ckp mak badak kemetot..I isteri pm ye

Anonymous
Guest
Anonymous

Gaya Mahathir : Ada Perbezaan Berani Tampil Dan Berani JawabRakyat dan pengundi perlu tahu ada perbezaan antara berani tampil dan berani jawab kerana ada orang yang berani tampil tapi dia tidak akan berani menjawab persoalan tertentu untuk mengelak perbuatan jahatnya diketahui umum. Dalam hal ini, Pengerusi PPBM, Mahathir Mohamad adalah contoh individu yang berani tampil tetapi tidak berani jawab. Dengan kuasa yang ada Mahathir sendiri tahu beliau boleh kawal persoalan yang bakal dihadapi dan dia boleh pilih cara bagaimana untuk menjawabnya. Bagi Mahathir, perangainya yang jahat ketika jadi Perdana Menteri selama 22 tahun seeloknya jangan disentuh langsung atau dilayan kerana… Read more »

The Phantom
Guest
The Phantom

Cuba bandingkan berani tampil, berani jawab dengan berani caklibut….??

Asal orang bukak jerrr mulot tanya sikit terus dibawak ke balai……esoknya dihalau balik negara……macam yg jadi pada wartawan Australia dulu tu….

Kalo nak berrrdebat kat Parlimen nanti ada satu pandekar mussstarrr yg akan cantas pendek soalan debat pasal skandal mega sedunia.

Sekali kena siku terusss menikuusss….

Anonymous
Guest
Anonymous

Mahathir dan Amwar dah buktikan mereka the best sparing partner..

MOVE FORWARD!!PASTIKAN MALAYSIA MAJU DAN BE3BASKAN HUTANG!!

Mahathir dah 92 tahun,jika dia tak mementingkan rakyat dah lama dah dia relex bermain dgn cucu shj.Tetapi dia ada tugas,pastikan orng2 melayu kembali bermaruah..dan pass button pada generasi melayu yg ingin melihat bangsanya,bukan lanun,pembazir,pemiutang tegar!/pemalas/tak pandai salahkan orang itu/orng ini.

Hidup malaysia,bangsa yg bermaruah!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Mahathir Pernah Derma USD$13 Juta (RM53 juta) Kat Mugabe. Duit apa tu yang Mahathir derma Mugabe sampai RM53 juta??? Katanya derma itu untuk membolehkan Mugabe buat istana kat Harare, Zimbabwe. Selain dari itu, Mahathir juga bagi hadiah kayu jati bernilai USD$40,000 (RM160,0000) pada Mugabe. "Yes, we did give Zimbabwe timber, but what's wrong with that?" kata Mahathir pada tahun 2004, lepas dia bersara jadi PM. Dalam satu rancangan tv di Zimbabwe pada tahun 1994, Mugabe mengaku Mahathir bagi dana itu. "Thanks to my good friend, former prime minister Mahathir," kata Mugabe. Mahathir bagi kayu jati dan duit RM53 juta untuk… Read more »

Macy
Guest
Macy

Ye ke? Ish ish ish! Tapi x boleh lawan derma kat jho lo kan! Smpai kita semua kena cekik ngan gst nak bagi cina tembam hidup mewah! Tak patut..tak patut

Anonymous
Guest
Anonymous

Ya lah tu Bapok Macy!!!!

Yieeeee Haaaaaaa!!!…kikiki…

diny yusof
Guest
diny yusof

Anon 23:08

Nampak gaya kamu ni buat cerita lama di jadikan baru .

Pada tahun 90an , USD 13 juta tu lebih kurang RM 33 juta je nilainya . Macam mana pula ia jadi RM 53 juta ???

Saya jangka , kamu tu yang baru mengenal sejarah . Di tahun tahun 90an , Zimbabwe adalah anggota NAM yang aktif . Mana mungkin Mugabe mentransformasikan Zimbabwe menjadi " a pariah state " .

Tetapi apa bedzanya dengan kerajaan Najib yang menghantar para penasihat kepada tentera Arab Saudi yang satu dunia ketahui sedang menghancurkan Negara Yaman ?

Anonymous
Guest
Anonymous

Umno & Pas.

Dah tak laku,majority orng2 melayu,terpaksa kesana ,kemari salahkan bangsa2 lain…

Felda lingkup..Salah dap..
taada biasiswa..cina punya hal.
1mdb…dap punya hal..
tanah melayu kena jual..cina yg buat hal..
najib gadai tanah melayu kat china tanah besar..dap punya hal…

melayu umno/pas tak boleh memerintah..china punya hal..

pas sapu rm200juta..dap punya hal…

idup pas/umno..selamatkan melayu..

Anonymous
Guest
Anonymous

DR MAHATHIR LIABILITI KEPADA PAKATAN HARAPANBANYAK misteri yang terbangkit daripada sikap, pendirian dan tindak-tanduk Tun Dr Mahathir (TDM) akhir-akhir ini. Dia seperti terdesak sangat untuk menjatuhkan Dato’ Seri Najib (DSN) seakan-akan DSN musuh dunia akhirat kepadanya. Dia memaksa dirinya bekerjasama dengan musuh politiknya DAP, dia mengaku menzalimi Dato Seri Anwar Ibrahim, dia juga mengaku bahawa dia adalah diktator semasa menjadi PM. Jika dia melihat bahawa dirinya adalah Perdana Menteri terbaik, maka dia harus baca komentar daripada ramai penganalisis politik yang melihat dia sebagai diktator yang menzalimi orang-orang yang tidak sependapat dengannya. TDM juga telah dilihat mempergunakan kuasanya untuk mengelabui mata… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

BENGAPnya kau ni..kalau PH menang Mahathir jadi PM ineterimla! DSAI akan jadi pm kemudian..
DSAI dah bagitahu..move forward!!tiada kes 22thn dulu..Cuma kes terkini shsj ,kes najib/200juta rasuah pas..

Macy
Guest
Macy

Allah suka kepada hambanya yg bertaubat! Klau benar Tun dah berubah, siapa kita utk menghalangnya?

Anonymous
Guest
Anonymous

Ya lah tu Bapok Macy!!!!

Yieeeee Haaaaaaa!!!…kikiki…

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Ayam…

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

Anonymous
Guest
Anonymous

ala..mak badak amik cyberpetpot amnobngok ni dari putri amono yg gatal cipap je

Anonymous
Guest
Anonymous

Aku suka sampai terguling mendengar Mike Tyson ni melawak!!….adake patut dia kata semua kemudahan2 untuk rakyat diSelangor ni seperti hospital dan lain2 adalah peningalan kerajaan BN dauhulu ,sedangkan MB besar Selangor DS Azmin dan kerajaan Pakatan Rakyat yg ada sekarang tak buat apa2 pun untuk rakyat dan negeri Selangor…woi!!…Mike Tyson berapa buah hospital lagi yang kamu nak??…mengapa kamu tak cakap pasal penambahbaikan yang telah dibuat oleh Pakatan Rakyat diSelangor??….kamu malu ya sebab masa kamu jadi MB tak ada satu benda pun yang kamu buat…..buat lari anak raja kahwin diThailand adala!!….hari tu macam2 kau kutuk Najib tapi hari ini kau jilat… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Malaysia nak selamat…TIADA UMNO & PAS..

Rakyat merdeka,Aman,harga barang kembali,minyak stabil,pendidikkan,ekonomi maju..

Tiada penyamun & penyokong penyamun.

Anonymous
Guest
Anonymous

MAHATHIR MULA CARI “KAMBING HITAM” UNTUK TUTUP LAKONAN NYABoleh di kata kan bagus juga ada pergeseran antara Mahathir dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib. Atas sebab pergeseran kerana kehendak peribadi Mahathir yang tidak di layan oleh Perdana Menteri dan UMNO maka semua tabiat dan peribadi Mahathir yang sebenar mula timbul satu persatu. Jika tanpa pergeseran ini , semua nya akan terkatub kerana mahu menjaga aib Mahathir. Tetapi Mahathir yang mengamalkan capai matlamat lebih penting dari cara mencapai nya, maka habis semua cara Mahathir guna kan, dari fitnah sehingga mengkeji anak isteri orang. Tiada batasan agama bagi individu seperti Mahathir ,… Read more »

Macy
Guest
Macy

Tak habis habis nak burukkan Tun! Aku dari dulu x sukakan Tun, tapi kalau banding dgn najib, Tun 100 kali lagi bagus dlm menjaga kebajikan rakyat dan memacu kemajuan negara. Sudah sudahla, org yg waras akan dapat membezakan mana yg baik dan mana yg buruk! Najib is an evil of all evil! Simple as that!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ya lah tu Bapok Macy!!!!

Yieeeee Haaaaaaa!!!…kikiki…

diny yusof
Guest
diny yusof

Jikalau Macy tu bapok , kamu tu siapa ??

Malaun yang berlindung di sebalik anon serta tak sudah2 terpekik terlolong " Yieee Haaaa!!!..kikiki… tu Dayus namanya .

Anonymous
Guest
Anonymous

Ya lah tu Bapok Macy!!!!

Yieeeee Haaaaaaa!!!…tag line si Bapok Macy…kikiki…Bapok Macy tu dayus…kah…kah…kah…

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Ayam…

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

Anonymous
Guest
Anonymous

mak badak pun khelass jugak walau kemetot..ada diamond pink gitew

The Phantom
Guest
The Phantom

Legasi Tun M gagal dilenyapkan……kalo dirobohkan sumer hasil kerja Tun M memang satu Msia ni jadi padang jarak padang terkukor.

Udah lerrr gitu…..RCI Forex pon dah senyap sepi……..sepatah haram tak berbunyi…..
Kessiaaannnn….

Jadi kenalah cari alternatif lain…….dikorek dari orang gaji Tun M sampai lerr ke anak beranaknya.

Sampei terrrcicor cerita anak orang yg buat filem lucah, berjudi berjoli sakan tuuuu…..

Terrrrlupa pulak cerita Lagenda tabong babi…….ehhhh sori tabong baby……yang telah menyelamatkan ekonomi Msia.

Sibok sangat nak mengenakan orang…..tak sedar telunjuk merodok bijik mata sendiri.

Anonymous
Guest
Anonymous

cakap..auta..kata orang..semua tak betul..

Menempek popularity dap untuk fulus!!
bila perot dah kembong,ka hulur ka hilir kutuk orang..
Negeri contoh kelantan negeri islam pas termiskin..
berhutang lebih satu billion..

Anonymous
Guest
Anonymous

Najib Jadi Sasaran Mahathir Tutup Kelemahan Gagal Jawab SoalanPengerusi Pakatan Harapan (PH), Mahathir Mohamad mula lari dari perbuatannya baru-baru ini yang tidak menjawab dengan jujur dan jelas persoalan orang ramai dengan menuding jari kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak. Memang tidak ada orang lain beliau hendak tuduh hanya Najib sahaja. Mahathir dalam ulasannya di portal Malaysiakini memakai tajuk Najib Guna Strategi ‘Tak Jawab’ tetapi isi kandungannya ulasannya ialah berkenaan pendaftaran gabungan PH yang masih belum selesai tentang logo dan simbolnya. Pada 28 Julai lepas, Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS) ada memberi arahan kepada PH supaya menukar sedikit logonya dengan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

NGO Soal Mahathir, Adakah Beliau Akan Salahkan Tan Sri Musa Hassan?Presiden Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP) Ramesh Rao hari ini mempersoalkan jawapan Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa beliau tidak terlibat dalam mengarahkan pihak polis menyiasat penglibatan Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sama ada terlibat dalam kes liwat atau sebaliknya. Dalam satu kenyataan media, beliau turut bertanya kepada Mahathir adakah beliau akan menyalahkan bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Musa Hassan dalam perkara itu kerana Musa adalah Pegawai Penyiasat (IO) kes liwat berkenaan pada tahun 1998. “Adakah Mahathir akan salahkan bekas Ketua Polis, Tan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Buatlah Mesyuarat Cawangan Dulu, Usah Sibuk Salahkan ROSPengerusi Pakatan Harapan, Mahathir kini dalam keadaan terdesak. Pendaftaran PH untuk menjadi satu gabungan masih belum diluluskan oleh Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS) disebabkan masalah dalaman Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) dan Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP. Meskipun ia adalah masalah dalaman sendiri, namun Mahathir mengambil pendekatan untuk menyalahkan pihak lain. Mula-mula beliau menyalahkan ROS, kemudian menuding jari kepada Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi. Kini beliau menyalahkan pula Datuk Seri Najib Tun Razak, kononnya Perdana Menteri hanya mendiamkan diri sahaja apabila berdepan dengan tuntutan hak parti lawan. Sekiranya semua tuntutan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Satu persatu DAP mula menyerangnya.Dalam hal RUU355 pun, DAP yang dilihat bersungguh sungguh mahu membantah RUU355. Kit Siang yang ke hadapan untuk mengagalkan RUU355. Namun di Pulau Pinang, untuk meluluskan RUU penternakan khinzir, cepat sahaja DAP meluluskannya. Malah ADUN Melayu pula digunakan untuk meluluskan RUU tersebut. Semalam di Dewan Rakyat, seorang lagi Melayu dipergunakan untuk capai hasrat DAP. Khalid Samad semalam dalam parlimen menyalahkan kerajaan sebagai punca fahaman tidak beragama (ateis) berkembang. Kelakuan Khalid Samad dalam Dewan Rakyat ini amat memalukan sekali. Satu persatu cara DAP mahu hakis kedudukan Islam ini sudah jelas. DAP sudah terbukti adalah “top dog” sebenar… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

UMNO & PAS Adalh parti dinosor!! dah elok masuk meseum sahaja!!

umno….bangsa melayu jadi penyamun..
pas…..islam jadi penganas is..

kadua2 patut dikuburkan!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Pembangkang Mula Gugat Kedudukan Islam Di MalaysiaSatu persatu perkara berkaitan kedudukan Islam dilihat cuba dipertikai dan digugat oleh pembangkang yang diketuai oleh DAP. Baru menguasai dua negeri dan belum lagi mendapat Putrajaya, DAP dan Pakatan Harapan sudah mula mengusik sedikit demi sedikit soal berkaitan agama di negara ini. 8 November 2017, Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor, Hannah Yeoh menolak usul memperkasakan mahkamah syariah di Selangor. Datuk Sulaiman Abdul Razak (ADUN BN Permatang) melahirkan rasa kesal atas tindakan Hannah Yeoh yang juga merupakan ADUN DAP Subang Jaya menolak usul memperkasakan Mahkamah Syariah di Selangor. “Saya melahirkan rasa terkejut dan dukacita dengan… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

PAS..Parti tak reti buat budget..ada hati nak memerintah..
Bila dia tak mampu buat..semua orang disalahkan!!
Di selangor dia tumpang DAP…Semuanya halal..
Dgn dap dia dapat kuasa kerana "fulus'
hadi dan 10 budak hitam dapat million2 dgn najib sebabkan "fulus"

Bila duit banyak dai pun canang sana-sini..dia kata dia kuat..orang lain semuanya salah!!

Anonymous
Guest
Anonymous

CALON2 PAS yg tinggal bertaraf…Hadi dan 10 budak hitamm..
yg tahu kata lim kit siang dap nak menjahanamkan melayu!!
pas nak memerintah?…heheheh kalau menang MP..nanti "berkecuali"

Kumbang Terbang
Guest
Kumbang Terbang

Kak Ros&kak ijat apa mcm,,,?tak kn nak lupa kot..ghairah pe..utk kejora.

Anonymous
Guest
Anonymous

Calon-calon umno yg tinggal adalah bertaraf PAPER LAMA DAN BERTARAF "JAMBAN"..

HEHHEHHEHEHHEHEHH

dad
Guest
dad

aku calunkan jamal jamban. dia yg paling brnapsu sekali dr semua yg ada kat selangor ni. noh omar dah menopause. dah tak steam.

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Bakal presiden umno tu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

The Phantom
Guest
The Phantom

Bro Dad……kalo Miss World……yang monopos pon boleh berfungsi balik….

Boleh berbuih mulot dibuatnya…..kena siku pon tak sedor yeooooppp……

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

Sebenarnya Kit Siang dan Mahathir serta kepimpinan DAP yang lainnya sedang dan kini memperjudikan agenda Melayu baru mereka dan bekas pemimpin PAS “Harapan Baru” yang berada didalam PAN digunakan dalam pelbagai cara untuk mendapatkan sokongan. DAP menendang keluar PAS daripada Pakatan Rakyat bukan disebabkan tindakan Kerajaan PAS Kelantan meluluskan rang undang-undang bagi pindaan Enakmen Kanun Jenayah Syariah II 1993 pada persidangan Dewan Undangan Negeri Kelantan (DUN) pada 18 Mac 2015. Alasan yang digunakan DAP dalam usaha menendang PAS satu ketika dahulu ianya berpunca kerana komitmen PAS terhadap pindaan Rang undang-undang Syariah. Adakah ia benar?. Jika benar apa lagi yang seharusnya… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

bukan semua orang melayu bodoh macam you dap did not kick pas out of pakatan, it was pas during their ulama congress which is their highest body that decided and declared to sever ties with dap, under such circumstances it is impossible for pakatan rakyat to carry on dap was never a communist party otherwise they would have been banned and the ROS would not have recognized their legitimacy, the idea was planted in your little brain and it stuck dap is a racist party with members from many races, what do you call a party with only one race… Read more »

The Phantom
Guest
The Phantom

Those monkey heads…..how could they think straight……no common sense.

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

DAP Mahu Kuasa Bukan Jawatan, Melayu Juga Kena Tipu“Dimana kan ku cari ganti, serupa dengan mu” diantara lirik lagu Allahyarham P Ramlee yang mana menceritakan kesedihan hati akibat kehilangan insan tersayang. Begitu juga seperti DAP yang menyimpan perasannya susulan kehilangan PAS. Kekecewaan hati DAP tidak dapat disembunyikan lagi apabila beberapa kali mengarahkan sekutunya melakukan peminangan semula dan merujuk talak yang telah dijatuhkan terhadap PAS. DAP kini telah merasakan kepincangan kehidupan politiknya tanpa PAS Namun PAS tetap dengan pendiriannya tidak akan bersama DAP dan sekutunya lagi dalam apa keadaan sekali pun. “Berpatah arang” itulah keputusan muktamad PAS terhadap Pakatan Harapan. Tiada… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kamu Profesor Kangkung tak perlu lecture disini.
Pengungjung blog ini bukan budak sekolah menengah.
Kamu hanya boleh mendedahkan dkri kamu sebagai 'PARIAH MELAYU' mencari upah dedak baram yang disumpah oleh sebilangan RAKYAT MALAYSIA.
Kutiplah hasil itu selagi ada peluang……bawa balik beri makan kepada anak isteri.
Cerdik ye?

Anonymous
Guest
Anonymous

Cina DAP hari2 di dibedal….. Cina Negara China Komunis dan Cina Jho Low anak angkat Najib membedal hari2 senyap je…. lawak lah puak Jholoun yg menjadi talbarut Jholoun ni…. 😛

dad
Guest
dad

kak ros calon miss world. boleh la umporno calunkan dia.

Malaysiabaru
Guest
Malaysiabaru

Umnonok nih suka yg solid bukan gempal

Kalau tanding ratu badak boleh ler..

Dulu ada ratu lembu..di kedah..

Tyson nak buat ratu badak berhias pulak…

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Ratu ayam pun adaaaaaa…
Kihkihkih

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

The Phantom
Guest
The Phantom

Bro Dad…….good idea tuuuu yeop…..

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Shafiek Abdat
Guest
Shafiek Abdat

Mesti belajar cara bawa lari duit ke Australia Jika nak menang di Selangor

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Kaki klepet juga tu!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

The Phantom
Guest
The Phantom

Yeop….bukan setakat bawak lari duit ajerrr…..ada lagi yang dibawak lari selain duit yeop…..mike lupa ke…???

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

Profesor DAP Sahkan Mahathir Perdana Menteri BodohRAKYAT Malaysia faham dengan jelas bahawa jawapan “TIDAK TAHU” yang menjadi “signature” Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia(PPBM) Tun Dr Mahathir sekarang ini hanya merupakan strategi licik beliau untuk melepaskan diri dari kesalahan salahguna kuasa yang dilakukan selama 22 tahun ketika memerintah negara dahulu. Cuma Mahathir mungkin tidak menyangka yang tindakan beliau tersebut akhirnya memakan diri beliau sendiri. Kini profesor DAP Abdul Aziz Bari telah mengesahkan bahawa Mahathir adalah seorang Perdana Menteri yang bodoh. Adakah Lim Kit Siang yang mengarahkan Aziz Bari berkata sedemikian? Jika benar maka ini bermakna DAP tidak berpuas hati apabila Mahathir… Read more »

Zack Armstrong
Guest
Zack Armstrong

Mr Tong Sam Pah

Anonymous
Guest
Anonymous

Ehhh mak Z Bunting Karabau!!!

Kokookooookkkk…Auww …kikiki…

The Phantom
Guest
The Phantom

Tahniah Bro Zack !!

Mike udah berjaya menjentik telor satu ekor manusia tuuuu….

Buktinya………di mana ajerrr mike komen dia ikot membontot mencelah ajerr kojenya.

Tahniah atas kejayaan mike kerana berrrjaayaa menjentik dan memicit telor macaiii di ateh tuuuu sampei ngelupor hangat pijor…..tak duduk diam kawan tu…..

Hehehehehehe

Anonymous
Guest
Anonymous

INGAT MAMAK MATDEY…INGAT NUAR AL JUBURI MELANCAP!!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

ingat badak ingat diamond pink..ingat badak ingat hantu

Anonymous
Guest
Anonymous

Pink badak

Anonymous
Guest
Anonymous

Mat taik, sapa2 nak bertanding kena mintak restu PM malaysia..ds rosmah mansor.