INSYAALLAH, BAKAL MENTERI PENUH….

Sejak tengahari tadi, hampir semua perbualan dalam negara banyak tertumpu mengenai tindakan saman yang diambil oleh Tun Mahathir Mohamad bersama Khairuddin Abu Hassan dan Anina Saadudin terhadap Perdana Menteri, Najib Razak atas dakwaan salah laku dalam pentadbiran negara.
Asas salah laku yang dikaitkan terhadap Najib dalam saman itu ialah berkaitan isu 1MDB, derma RM2,600 juta dan dana RM42 juta daripada SRC International yang masuk ke akaun peribadinya.
Sudah ramai juga pemimpin-pemimpin UMNO yang memberi reaksi berhubung tindakan terbaru Tun Mahathir itu. Seperti biasa, Salleh Said Keruak dan Azalina Othman Said adalah yang paling pantas dan cekap memberikan komennya dalam hal-hal seperti ini.
Tetapi, yang paling menarik sekali tentunya ialah komen yang diberikan oleh Nur Jazlan Mohamed, bekas Pengerusi Jawatankuasa Kira-Kira Awam Negara atau PAC yang dilantik menjadi Timbalan Menteri Dalam Negeri pada 28 Julai lalu di sebalik “ribut-ribut” Najib bergelut dengan kemelut 1MDB.
Beliau menyifatkan Tun Mahathir tiada “locus standi”  atau hak untuk mengambil tindakan mahkamah kerana wang RM2,600 juta tersebut bukannya ada kaitan dengan bekas Perdana Menteri itu.
Sekadar mengatakan tiada “locus standi” mungkin dilihat biasa lagi, walaupun ia merupakan hak mahkamah memutuskannya, namun dengan menambah bahawa  “apa yang Tun Mahathir lakukan ini adalah gimik politik, hendak dapatkan publisiti saja”, seperti tersirat ada keluarbiasaannya.
Hmmmm…..(SH 23/03/2016).
Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 26 March 2019 — 1:38 pm

80
Leave a Reply

avatar
0 Comment authors
AnonymousjamillufangNordinabilaHzamani Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

ada melayu memang boddo snaggup jadi barua penjajah
apa nak heran sebab tu sampai lani duk boddo
kena tipu ngan orang atas amno
pm yang mula hina hukum islam dari amno jugak

Anonymous
Guest
Anonymous

PAS dan PKR bantu kafir DAP berkuasa,…itu kira macamana pula tu?Kalau penjajah Inggeris amalkan pecah dan perintah,….PAS munafik amalkan pecah tetapi tidak perintah.

Anonymous
Guest
Anonymous

PAS + UMNO = lBLIS, anon 2014 kau plak hanya melayu kurap bodoh yang suka kena kencing ngan pak arab padang pasir sejak tok nek moyang2 kau. Barua arab laknat kau sekeluarga doh!

Anonymous
Guest
Anonymous

Org melayu bkn bodoh ada juga hebat bkn mcm anu2 bangang yg kutuk mamak atas kelemahan diri sendiri.jgn cari kambing hitam menutup kelemahan sendiri.bodoh sgt ka melayu di bodohkan kaum lain?jgn menang sorak kmpg tergadai fikir-fikirkanlah

Anonymous
Guest
Anonymous

Boleh simpan tak komen kambing bodoh kau ni! BODOH dan bangsat punya paria mamak mengaku melayu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Anu2134 ko ni cinta dgn mamak kot ditinggal ko langgar blog hantam mamak je diliwat dan lawat mamak kot phuih

Anonymous
Guest
Anonymous

anukontot2355, tak boleh berpisah pekataan liwat dari bibir hang, aku tahulah kau idamkan kote mamak yang pangjang tu, kau suka kolam ya ke kau suka tengok bini kau kolom? sian kote sejemput, macam bapak kau gak suka kolom kote mamak kan? bapak borek anak rintik lah kan! LOL

Anonymous
Guest
Anonymous

Pencinta mamak sejati 0011 ko ni lgbt phobia mamak.sampai bini pun nak serah kasian malayu satu ni.i love mamak

Anonymous
Guest
Anonymous

Anu 0011 ko tau crita bapaku dan bini ku ko lah yg pernah aq tunggang tungging pasal tu ko dendam dan kejar aq dlm blog ni.kmu pya superr da kicik pya kahkah kuhkuh

Anonymous
Guest
Anonymous

anukontot 0006, kesian kote sejemput ada hati nak tungang juboq orang! tulah siapa suruh mak hang pi kahwin ngan jantan kote kecik muka buruk, kalau pak hang keterunan kote sejemput takan hang boleh jadi hensem dan kote gadang ya tak? LOL

Anonymous
Guest
Anonymous

bang jamil bangang masih layan cerita derma pak arab ke? ramai gak melayu bodoh kat malaysia ni lah patut lah pahlawan bugis ngan jawa bermaharajalela!

jamil
Guest
jamil

TDM dah dapat bukti mengesahkan tiada derma dari keluarga diraja Arab Saudi sebab tu di berani mengarahkan peguamnya failkan saman.

Anonymous
Guest
Anonymous

hoi BODOH mana kau tahu, kau nyorok celah teloq TDM masa dia pi jumpa ngan pak arab ke? jangan jadi bodoh macam si najib gak lah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalau orang lain bodoh, 10.43, ko ni apa agaknya?
Terlajak cerdik?

Anonymous
Guest
Anonymous

Oi sah BODOH, 10.23 ngan 10.43 pun tak boleh bezakan, terlajak bodoh kau ni anak beranak, bapak bodoh, anak lagi bodoh!

Anonymous
Guest
Anonymous

Najib baru pergi Johor dan rasa macam ada 'pow-wow' telah diadakan dengan istana. TMJ dah mula buka mulut 'mengutuk' TDM (TDM kenalah terima hakikat). Kini dia ni (berasal Johor) pulak dah buka mulut. Nak jadi MB kot?

NordinabilaH
Guest
NordinabilaH

Salam YABhg Tun diatas keperhatinan dan bertanggungjawab kpd rakyat yg menderita Biarlah anjing2 peliharaan itu terus menyalak kerana itu adalah sebahagian dari tugas dan tanggungjawabnya segala usha Tun akan berhasil juga akhirnya dgn izin allah aaammmiiiiinnnnnnn

Anonymous
Guest
Anonymous

Mahatir akan memang saman pasal hakim akan menyebelahi dia seperti zaman nya dulu, pasal sistem kehakiman skg dia buat ubah dulu, itu trick dia sudah tahu mcm mana nak pulas telinga hakim, hihihi

Anonymous
Guest
Anonymous

Membacalah wahai saudara ku.Agar kamu mampu mengenal sesuatu itu benar atau tidak benar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Salleh anak Keruak dan Jazlan anak Rahmat…tak de guna. Munkin dibesarkan dgn wang rasuah yg diterima olih bapak2 mereka. Brapa banyak Mohamad Rahmat dpt dari pembinaan KL Tower????

Tindakan2 mereka langsung tidak menguntungkan rakyat Msia dan negara tu. Kalau kes saman tu menang Najib terpaksa bayar balik RM42million yg dia saput dari SCRI & juga RM2.6billion duit 1MDB. Ini semua utk kebaikan negara dan rakyat. Dua haiwan yg dibesarkan dgn wang yg sama ni menentang pula…

Anonymous
Guest
Anonymous

Walau apa pun yang diluahkan oleh menteri-mentri najib kita harap kebenaran hendaklah ditegakan.Pergi masuk court dulu dan jawab apa-apa yang dikehendaki dan anda menteri-menteri najib yang pandai ampu tolong volunter untuk mencerahkan isu yang dibangkitkan.Takut-takut kes ini akan di drift bagi melengahkan pengadilan.Tunggu dan lihat.

Anonymous
Guest
Anonymous

Salah tak salah, buktikanlah dlm court. Apa yg nak takut kalau tak salah. Yg meroyan bagai nak rak ni nape?? Kata tak salah so nak takut apa. Kalu court mintak bukti tunjukkan ajelah, abes citer.

Kata rasuah musuh negara. Apa nak dakwa rasuah ni boleh pilih2 org ke? Ada org boleh didakwa, ada org tak boleh. Ikan bilis boleh didakwa ke court tp ikan jaws yg kedarah 7 keturunan tak abes tu tak boleh disentuh. Gitu ke undang2 Malaysia ni??

Anonymous
Guest
Anonymous

kalau jadi saman,nampak gaya jadi macam kes altantuya agaknya,hakim kena beli,pendakwa kena beli,ada saksi bertutup mukanya,last-last resultnya anti climac TIADA MOTIVE.duit ada dalam account bank…TOINNGGGGGG Hakim dapat idea dari tok-tok lebai PAS,yg bersalahnya adalah account bank Najib.

Anonymous
Guest
Anonymous

Maafkan dia. Dia akauntan. Mana ada belajar membodek.

Baru nak belajar, dah kena kutuk.

Azlan you ada banyak masa lagi untuk sampai taraf Ahmad Mazlan. Lupakanlah ilmu kira-kira. Masuk Felda dua-tiga minggu. Noreh lah pokok getah. You akan jadi pembodek yang sejati.

Anonymous
Guest
Anonymous

Alhamdulillah….solat hajat bersambung lagi malam ini….sejak kamu kerajaan ambil gst dari aku rakyat marhaen ini…tanpa henti aku berdoa kepada Allah…tunjukkan sedikit demi sedikit kejahilan…kemusnahan kpd smua pemimpin dan pegawai yg korup lagi tidakamanah…Allah Maha Mendengar doa rakyat yg dizalimi secara halus ini….selagi kau teruskan gst dan rasuah songlap wang sana sini…srlagi itulah doa terus dipanjatkan kpd Allah S.W.T…..

Anonymous
Guest
Anonymous

Tidak lama selepas ini Nur Jacklan akan menyesal bersubahat membohong rakyat Malaysia. Satu dunia hairan! Macamana hitam boleh jadi puteh? Macamana dia berkekok satu kampong Malaysia ada Arab beri derma ke Najib sebanyak 2.6 bilion telor masin!! Nanti nama sudah tukar jadi Noo Jalanciau!!

Anonymous
Guest
Anonymous

amno perosak agama bangsa bahasa dah lama dah pun
lani baru nak riohhh

Anonymous
Guest
Anonymous

sama lah ngan parti liPAS 24 x 7 dok pikiaq betina sampai gian makan ubat kote kesayangan kau tu doh. perosak segala kemanusian, 2 x 5 je.

Anonymous
Guest
Anonymous

YB pas sempat lagi berzina dlm kererapi dgn bini orang pulak tu. Knp tok alim tok2 guru pas berdiam diri.

Anonymous
Guest
Anonymous

Bro,

sorry tumpang sikit ….

ni komen untuk syed outside the box aka loo.

1. Hang muka Keling.
2. Bini hang muka Keling.
3. Anak-anak hang sebijik rupa Keling.
4. Akal Keling kuat giler.
5. Pagi-pagi sapu kunyit kat muka.
6. Bekas kaki ampu dan jilat pahlawan Bugis no. 1.
7. Melayu kah?

./LOL

p/s: India Muslim yang datang zamn dolu adalah perosak bangsa Melayu sebenar.

Anonymous
Guest
Anonymous

Siapa nama raja Melayu yang pertama bro???

Anonymous
Guest
Anonymous

Anon2334 abad ke 21 ni ada lagi ka spesies manusia mcm ko.hina sgt ka org hitam?ko putih ka biru ka merah ada hal?kita smua ciptaan allah masing2 ada kekurangan dan kelebihan.dunia ini pun bkn milik bapak ko atau bapa ku tpi milik semua.belajar hidup bersama antara manusia jgn trus hidup berpuak je bro.kmu tau kmu ni pengalah blum lawn da menyerah mcm otak ko pikir keling rosakan melayu.bingai bingai

Anonymous
Guest
Anonymous

kau ni mesti keturunan orang hitam mengaku melayu gak … lol

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 0142 <- ni syed keling menyamar! kuar giler akal keling hang ya syed! kahkahkahkah

Anonymous
Guest
Anonymous

oi anon BODOH 00:16, raja melayu pertama agama hindu berlainan ngan paria india muslim… BODOH! pi balik sekolah, hang ni mesti mamak paria punya keturunan. BODOH anak beranak sekali lagi. 🙂

Anonymous
Guest
Anonymous

bermusuh dan menghina kaum yahudi tak tentu pangkal takpa pula pada zaman abad 21 nenek kau ni, bingai-bingai. PARIA INDIA MUSLIM!

Anonymous
Guest
Anonymous

betul tu bro, yang menyamun duit orang Malaysia pun bukan orang-orang Yahudi tetapi pak Arab unta kaki betina idola orang Melayu & Mamaks.

Anonymous
Guest
Anonymous

Anu2 0434,0436,0438,0441,korang ka koni ka rasis keparat kepalavutoh.kmu bkn melayu org melayu mana ada petangai mcm korang?mgkn jawa atau bukis yg berlakon melayu.poodah pundek mawawen

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 0932 <- SAA lepas geram! biarkan je lah. Kesian, kunyit sudah sapu?… LOL

Anonymous
Guest
Anonymous

oi mamak 0932, pundek tu bahasa ibunda kau doh! 🙂

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 0932 = anon 0016. LOL

Anonymous
Guest
Anonymous

Jazlan tu kalau bapa dia masih hidup memang pak dia dah bagi penampar kerana kurang ajar dgn Tun.

zamani
Guest
zamani

publiksiti ngok kau,kau tu yang bodoh,dah tua pun bodoh.

Anonymous
Guest
Anonymous

Ayahanda Tun Mahathir Saman Najib Ke MAHKAMAH Kes 1MDB, 2.6 BILION Mantan Perdana Menteri dan negarawan ulung negara, Tun Dr. Mahathir Mohamad hari ini mengheret Perdana Menteri Najib Razak ke muka pengadilan atas skandal-skandal salah laku dan amalan korupnya berhubung 1MDB, dana berjumlah RM2.6 bilion, serta RM42 juta yang masuk ke akaun-akaun peribadi Najib Razak. Writ Saman tersebut difailkan oleh Tun Dr. M bersama-sama dengan Dato’ Seri Khairuddin Abu Hassan dan Anina binti Saadudin sebagai Plaintif bersama. Najib Razak dinamakan sebagai Defendan dalam kapasiti peribadinya. Tindakan guaman ini adalah berhubung dengan salah laku tort misfeasans dan kemungkiran fidusiari dalam jawatan… Read more »

Hang Kasturi
Guest
Hang Kasturi

TDM and 2 others must have the best legal brains to advise them when filing the legal action.It is NOT based on frivolous or obnoxious facts that can amount to abuse of the court process. It takes the best legal minds in the AG Chambers to defend the action. The rakyat expect no lesser mortal than the the AG TS Apandi himself to represent the government. We had in the past AGs like TS Abu Talib and TS Mohtar appearing in court prosecuting criminals or defending the government. The rakyat expect the best legal minds in the Judiciary too to… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Kali ini orang2 Malaya nak tengok kehebatan keruak raja kerbau kota belud berdepan dgn Tun Mahathir di mahkamah.
Dalam blog bolehlah kau cakap suka suka hati kau keruak.
Di mahkamah nanti mampus lah kau.
Kau dah beli pampers dan tissue paper ker keruak?
Sumbat tissue papers ke dalam jubur kau tu supaya tak cirit dalam mahkamah yg mulia nanti

PutraKraken
Guest
PutraKraken

Sesiapa je penjilat Ajibor….baik NurJazlan, Salleh Kruk, Aza lena, Hamid Komidi, Nazri Najis…Rahman Dland…dengar sini!… Orang ambil jalan ke Mahkamah..apa ko sebok?…Jalan kearah kebenaran telah hancur dek lori taik korang semua…Dah tu Apandir buat roadblok pulak!…Mana lagi nak jalan?…. Korang bukan bodoh…atau bodoh buatan…dek makan dedak tercemar…Paloi!…Palau!…kata orang Sarawak…Jangan asyik asyik cakap "tak de locus standi"….korang ingat orang lain tak tau "Law" ke?…Korang baca dulu "Law of Tort"….releven ke tak releven dalam kes ni?… Terpulang dengan Mahkamah sama ada menerima atau menolak kes ini setelah hujah-hujah di kemukakan…Korang takut sangat sampai macam cacing kepanasan ni apake hal?…nak tunjuk sape lebih… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Salleh Said Keruak said Mahathir's action demonstrates how desperate he is. That he's clutching at straws..lol…
Mengata dulang paku serpih.. With hectic schedule of being a cabinet minister, he managed to find time for quick rebuttal through his blog though hollow and short.
The words that he used to describe Mahathir's action and the speedy reply showed he is the one who is desperate!!..

Anonymous
Guest
Anonymous

Salleh is full of shit and the whole country knows that. Of course he will find time for rebuttal. He doesnt want his term as minister is as short as his CM position.

Anonymous
Guest
Anonymous

It's typical of these malicious shallow intellects that Jibby surrounds himself with. Vultures that flock together to prey on innocent people … of course it doesn't occur to themselves that they are Predators!

Anonymous
Guest
Anonymous

Mahathir tiada locus standi?

Are you a lawyer? Do you have a legal background?

If not then shut up!!..

Anonymous
Guest
Anonymous

Yes, he is a lawyer.
Jangan cakap la pasal background. Underground pun dia ada.

Now, you shut up, and go back into your hole.

Anonymous
Guest
Anonymous

As a citizen you have every right to take legal action. Apa masalahnya. Ada atau tak locus terpulang pada court to decide. Zaman pm kau ni kompemlah kena strike out. Kau ingat pm kau no tuhan ke tak boleh nak saman. Bodoh punya orang

Anonymous
Guest
Anonymous

By the way, Jazlan ni accountantlah bukan lawyer. Baral punya orang. Suka2 je nak label orang lawyer. Mangkuk hayun !!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

anon 21:16 tunjukkan bukti dia seorg lawyer,…info dari wiki x tunjuk pun,…if not,..go back to your own hole,..liar!

-Profil Pendidikan Nur Jazlan Mohamed

1989 – Ahli ACCA, United Kingdom
1996 – Fellow of ACCA
2000 – Akauntan Bertauliah (M) (Malaysian Institute of Accountants)

ini tauliah untuk jadi accountant,…

sumber – https://ms.wikipedia.org/wiki/Nur_Jazlan_Mohamed#Pendidikan

Anonymous
Guest
Anonymous

Hahaha anon 21:16. Orang nak komen dia pun nak komen. Sengal kau ni bang

Anonymous
Guest
Anonymous

Jawab 21.16 jangan tak jawab.

Hehehe

Typical of pemakan dedak najib.

No facts tapi auta saja yang lebih.

Caught you there.

That should teach you a lesson.

Served you right.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tuan admin. Macam mana Indon jual nombor ekor boleh lepas kat sini? Woi balik Indon la woi..Menyemak je kat sini..

Anonymous
Guest
Anonymous

Asalkan libatkan mahkamah, menggelupur.

Kata demokrasi. Mahkamah lah salah-satu dari sistem demokrasi.

Tapi jika dia maksudkan tujuan saman ialah untuk memberikan RM 2,600 juta publisiti ada betul nya.

Keputusan yang di buat oleh AG ialah samada mendakwa atau tidak bukan boleh saman atau tidak dimana mahkamah yang menentukan.

Jika Tun Mahathir nak cari publksiti, itu dia punya pasal. Rakyat nak tahu macamana duit boleh masuk dalam akaun Najib?

Anonymous
Guest
Anonymous

Keruak tu memang kerbau najib. Orang kota belud bolehlah dia kelentong. Nak kelentong orang Malaya susahlah sikit keruak oiiii. Adalah lebih baik kau cermin muka kau hingga ke kaki dulu keruak tengok rata ke tidak.

Anonymous
Guest
Anonymous

Keruak ni dendam kesumat bro. Dulu jadi CM sekejap sangat. Tun tarik balik bagi orang lain. Mungkin Tun masa tu sedar Keruak ni bodoh nak mampus. Keruak baru susun orang nak samun Sabah tapi potong stim. Tu yang dia bantai macam nak kiamat tu. Isi memang takdelah pasal asal dia ni pun bodoh giler

Anonymous
Guest
Anonymous

Setuju dengan Anon. 22:23.Semua yang ditamatkan perkhidmatan semasa era Tun menjadi PM (setelah diberi peluang pada awalnya) sangat berdendam kepada beliau.Ini termasuklah si Shahrir yang pernah jadi Datuk Bandar KL.Manakan tidak,ianya umpama kamu tidak terpilih lagi kerana samada tidak cukup bagus atau terkantoi.Sesetengahnya terlepas juga.Namun kini,mereka yang cuba membalas dendam kepada Tun,tanpa disedari telah menunjukkan sememangnya mereka adalah mangkuk dan layak dibuang dahulu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Selagi ada kebijaksanaan yg di Galas nafsu selagi itu lah pekara pekara BODOH bole di istirafkan PANDAI..di sini lah keberkesanan AKAL KEBODOHAN yg di lihat amat menjengkelkan tapi ianya membantu membenteras INTELEKTUAL orang yg di nilai dari markah ujian persekolahannya di mana akhirnya mereka mereka ni di PERBODOHKAN dgn hanya menggunakan kepandaian MENIPU DAN CEKAP BERBOHONG…kesihan guru guru sekolah yg sering memperingatkan anak murid nya supaya lulus ujian mereka kalau tidak tak dapat kerja yg selesa dimana kerja di dalam pejabat berhawa dingin sedangkan guru sendiri yg lulus ujian mereka masih bekerja di bawah kipas dalam bilik guru….pening aku.

Anonymous
Guest
Anonymous

guru sentiasa mengharap anak muridnya lebih baik dari dia….

Cash Is King
Guest
Cash Is King

Dedak boleh menyebabkan saluran darah ke otak tercemar dan oleh itu keluarlah dari mulut perkara yang tak sepatutnya keluar dari mulut bijak pandai yang telah di beri kepercayaan oleh rakyat jadi pemimpin.

Cash Is King
Guest
Cash Is King

Dedak boleh menyebabkan saluran darah ke otak tercemar dan oleh itu keluarlah dari mulut perkara yang tak sepatutnya keluar dari mulut bijak pandai yang telah di beri kepercayaan oleh rakyat jadi pemimpin.

Anonymous
Guest
Anonymous

Allah Tuhan kita yang Maliki as-samawati wal ardi (Maharaja segala langit dan bumi). Ah Jib Gor telah mensyirikkan Tuhan kita dengan menyembah Mata Wang! audzubillah min dzalik

FZL Resources
Guest
FZL Resources

Najib yg gila publisiti……I love PM tu stand utk apa…..kan promote diri sendri……

Anonymous
Guest
Anonymous

Never have so many innocent rakyat been ransomed for so few arrogant rascals and their power craze.

Anonymous
Guest
Anonymous

Tun Mahathir tak pernah buat
"I love PM"….."Respect My PM"….
jadi sape yg gila publisiti ni…??

Anonymous
Guest
Anonymous

Biasalah…orang yg tak cerdik cakap ikut sedap mulut sj….. guna akal dedak tu…

Anonymous
Guest
Anonymous

Nur Jazlan membuktikan kepada semua rakyat yang dapat berfikir,bahawasanya dia adalah seorang yang pendek akal.Bahasa mudahnya adalah BODOH.Apakah seorang yang dikenali dunia kerana ketokohannya gilakan publisiti?Siapa yang lebih gilakan publisiti,antara Tun dan Najib?Sesebuah negara itu tidak mungkin dibangunkan oleh pemimpin yang gila publisiti.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kadir Jasin kata:
Dedak makanan ayam, itik dan babi.
Itu sebab Si Nur Jazlan jadi macam tu.
[email protected]@[email protected]@Tolol…
Apa lagi? $#@&*$#+?^$%<$>&%#@$…

Anonymous
Guest
Anonymous

Cookookoo, quack quack, oink,oink … bising sungguh si macai jibby itu bila perut dah kenyang!

Anonymous
Guest
Anonymous

Tolong lah jangan sama kan Tun Mahathir dengan artis gegar avaganza.

Mahathir seorang Negarawan. Jasa Tun banyak. Lawan Najib, orang tak harap pada Pak Lah. Sebab masa Pak Lah jadi PM pun sama macam Najib. Jika PM selepas ini pun sama juga, nak harapkan Najib atau Pak Lah jika Tun Mahathir tiada lagi.?

Lagi lingkup. Tunggang terbalik lagi adalah.

roslan othman
Guest
roslan othman

Saya setuju dgn komen tuan,lagi pun terlalu lama sangat Tun M menunggu PM bangsat ini untuk ambil tindakan saman atau ambil tindakan akta hasutan atas beliau tapi PM bangsat ini iaitu Najib terlalu takut jadi terpaksa lah tu juga yg saman supaya boleh cerita dimakamah tapi takut hakim pula yg kena dedak tak mau dengaq kes,hujung hujung tunggu rakyat juga terajang depa semua ( najib n geng)

roslan othman
Guest
roslan othman

Saya setuju dgn komen tuan,lagi pun terlalu lama sangat Tun M menunggu PM bangsat ini untuk ambil tindakan saman atau ambil tindakan akta hasutan atas beliau tapi PM bangsat ini iaitu Najib terlalu takut jadi terpaksa lah tu juga yg saman supaya boleh cerita dimakamah tapi takut hakim pula yg kena dedak tak mau dengaq kes,hujung hujung tunggu rakyat juga terajang depa semua ( najib n geng)

Anonymous
Guest
Anonymous

Sabar semua, PM Najib sedang bermuzakarah dgn Penasihat2 Parti Lebai utk membawa rakyat Malaysia ke syurga.

lufang
Guest
lufang

Cekap kuat-kuat ,"I LOVE PM " OK .

Anonymous
Guest
Anonymous

Di kl ni dulu syurga pas kat belakang mati tu. Di pantai timur kat golok