BERITA UNTUK KETAWA

Tak perlu komen apa-apa, cukup dengan ketawa saja. 
Lagi pula, “boss besar” yang dulunya suka meraikan rakan-rakan Facebook dan Twitternya sudah mula tak berapa gembira dengan berita-berita di alam maya.
Hahahaha….(SH 23/03/2016).
Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 26 March 2019 — 1:38 pm

42
Leave a Reply

avatar
0 Comment authors
nickAlitatang kaCgpa2.60Anonymous Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Ali
Guest
Ali

Adnan mansur lepas pecah tembelang tengku palsu terus diam..takut,malu kut.

Ali
Guest
Ali

Adnan mansur lepas pecah tembelang tengku palsu terus diam..takut,malu kut.

Cgpa2.60
Guest
Cgpa2.60

RASUAH … PART N PARCEL OF LIFE IN MALAYSIA.
THATS WHY JADI " NAIB JUARA DUNIA"
ORANG YANG CAKAP JANGAN AMAL RASUAH LAH YANG JADI BAPAK RASUAH.

Anonymous
Guest
Anonymous

Adnan mansur tu seperti ketam dalam bakul

Anonymous
Guest
Anonymous

Di internet klu buat baik dpat pujian klu buat jahat dpat cacian.mcm tu tun.m bole jadi gila-gila lgi tpi as always cool and composed high level political maturity bkn si penyangak jadi gila,phobia lari lintang pukang mcm histeria klu tgk wartawan.apa pya penyangak puiiih

Anonymous
Guest
Anonymous

Terbaru Tun M. saman Najib.

Asrul Sani
Guest
Asrul Sani

Mau tak giila Boss…macam-macam dia orang kata kat u pasal sebat duit MDB masuk akaun sendiri tu…dia orang kan Boss cakap u penipu, u lanun Bugis, penyangak nombor satu macam-macam lagi…eeeiii sakitnya hati i u tau!!!!

Yang paling I tak trahan ada ka dia orang boleh fitnah kat blog kata wife u Rosmah lebih slim dari Ziana zain…malampau betul dia orang ni kan..kan…lebih baik u jangan baca blog Boss…baca yasin atau muqaddam hari-hari…dapek jugo pahalo….

Anonymous
Guest
Anonymous

Saleh kruak dan rahman dahlan buat
malu sabah saja.kementerian x jaga.
dibuk ampu dan kipad saja.tak layak
jadi menteri.habiskan duit kerajaam

Anonymous
Guest
Anonymous

Pi tang mane pon..Haji Ady Ah Wang yang paling ceghodek..ceghodek buah pelio..oghang lain seghonok masok ke dalam..awok tertingga di luor…moh kite pakat ketawe ghama-ghama..moh le..

Lantow Dark
Guest
Lantow Dark

Gila sbb kne kutuk secara berjemaah setiap ari..ppuuuihh..

Anonymous
Guest
Anonymous

Woit wak sate yah da halalkan 4d ko balik togel kat jawa bawa hadiah big mama skali.

Anonymous
Guest
Anonymous

jangan harap najib nak mengaku tunggu tahun depan dah nak dekat pru dia akan tabur dedak banyak2 najib boleh senyum kerana perancangan dia untuk pecahkan pr berjaya dia tak takut dng ph kerana pan adalah talibaut umno untuk menyarang pas. musuh utama umno adalah pas. hampir kesemua kerusi umno ditentang oleh pas najib tahu ramai ahli kecewa dengan dia dan dia takut ahli lari sokong pas maka dia cipta cerita akan bergabung dengan pas.licuk tak perancangan umno pas berpecah pr berkubur pan tertubuh agenda umno dari perancangan politik sekuler.umno tidak takut dengan dap atau parti lain cita2 umno untuk hancurkan… Read more »

NordinabilaH
Guest
NordinabilaH

Hailah org sabah ni apa nak jadi kita pun tak tahu sampai kita nak baca pun tak boleh nak daftar pula klu org hulu bolehlah duduk kat hutan tak tahu baca dapat dedak senyap je kekenyangan podah

NordinabilaH
Guest
NordinabilaH

Hailah org sabah ni apa nak jadi kita pun tak tahu sampai kita nak baca pun tak boleh nak daftar pula klu org hulu bolehlah duduk kat hutan tak tahu baca dapat dedak senyap je kekenyangan podah

QalamQabut
Guest
QalamQabut

Aku rasa takde masalah Budin nak register. Blog ni pun mana ada siar cerita2 fitnah. Komen fitnah mungkin ada, tapi orang mcm kita yg buat tuduhan macam tu, sendiri yg kena tanggung dunia dan akhirat. Sekarang ni Mohd Najib dan puaknya makin panas, buat apa pun tak menjadi. Tengok perangai dan perbuatannya pun kita dah boleh tau, semakin yakin dia berada di pihak yg salah. Kita perhatikanlah tindak-tanduknya, peri-lakunya, riak-raut wajahnya, buat pengajaran untuk kita dan anak cucu kita di kemudian hari. Mohd Najib bin Abd Razak, buatlah pengakuan secara jujur dan ikhlas. Terangkanlah sejelas2nya jika kamu masih mengaku tidak… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

SAH !
Memang Najib tak baca internet….

Kejap lagi dalam pukul tepat pukul 12 .. saya nak adakan upacara pecah kan dua biji Tembikai yang sama besar dengan kepala Najib dan Salleh.

QalamQabut
Guest
QalamQabut

Heh heh heh…

Anonymous
Guest
Anonymous

Mau nya najib xgila bc artikel2 n statement lam internet..sebab report dr wsj pn ada lam tu n dia sndri xmmpu sekat sbb non malaysian website.antara blog2 picisan n website high class camtu,mn lbh rmai pelawat hah keruak?

Anonymous
Guest
Anonymous

Kalau baca di internet, kita boleh gila…
Dah bertahun-tahun baca internet, tak ada pulak kami sekeluarga jadi gila.

Siapa yang gila… Salleh Keruak lah yang gila. Sampai nak kena register. Setakat register, apa guna nya? Lain lah kalau mesti dapatkan kelulusan supaya boleh di register,

Papagomo dan satu lagi blog, didapati bersalah di mahkamah… mana mahkamah tanya dia orang ada register ke tidak?

Anonymous
Guest
Anonymous

I mula rasa nak gila apabila dengar Mentri Sabak tu kata boleh jadi kalau baca internet. Dia ni guna 'jampi serapa' online ke? Selama ni I tak pernah ada masaalah walau macammana 'gila' berita internet I baca. JAGA JAGA…ada virus merapu dilapaskan dalam internet. Jangan sampai jadi gila kerananya…..kah! kah! kah!

Anonymous
Guest
Anonymous

Yang bangsat.belut wsj buang taik muka yang.amat.bangsat ko tolong jilat ka?bgi jemputan pada semua ketua bahagian dan menteri2 yg kuat kipas tu jilat rame2.dgr ni duit rasuah di singapore,u.s,switzerland di bekukan dedak tada lgi faham puha dan puji dulu sebelum di kubur selamanya..kahkahkah

Anonymous
Guest
Anonymous

Tengah tunggu Last statement PM:
Hanya Al Quran dan Hadis shj yg BOLEH dipercayai….

Anonymous
Guest
Anonymous

dulu Mr Bean dan Bunny juara lawak

tahun ini???

1. sauh di labuh?

2. 42 billion disappeared into thin air?

3. i no crook but my bridge is?

4. i know nothing about valuation, i tahu beli saja.?

5. i tak dendam, more or less i like the sinner but i hate that senile.

Hang Kasturi
Guest
Hang Kasturi

Print and electronic media are effective tools for psyops/psywar. It is clear that the enemies of DSN score better results. So DSN has to curve the use of these media tools by his enemies by invoking the powers vested in MCMC.

Salute to DS Saleh Keruak for carrying out of this brilliant counter measure.

Hang Kasturi

Anonymous
Guest
Anonymous

Where lies the role of morality and the rule of principled action?

Hang Tuah

nick
Guest
nick

Ha ha ha..DSN has to curve??? the use of these media tools? DSN mesti buat konar baring le tu..maknanya… Hang Kasturi tu kalau yang sebenar2nya bermaksud Hang Pencuri.. Brilliant! Brilliant! Brilliant! usahakan lagi untuk dapat lebih banyak dedak wahai pencacai tapi seelok2nya janganlah guna nama Hang kasturi, geli rasanya sama seperti geli geleman aku tengok najib pakai kopiah dan berjubah… Al maklumlah bila dah tersepit maka terpaksalah guna Islam pulak. Sebijik macam PAS, bila dah terdedah hipokrasi guna hudud sebagai topeng terpaksa lah pulak melaung2kan adu domba perkauman. Nak idup mewahlah katakan. Apa guna jadi lebai kalau tak dapat pakai… Read more »

Anonymous
Guest
Anonymous

Jadi lebai malanglah sebab kuat curi tulang.
Apa hukum agama kepada ulama macam ni?

Anonymous
Guest
Anonymous

Hanya penyangak yang ori akan takut pada bayang bayang Hang Cangkui oooi

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang kasturi elok klu kmu lekat poster syed keduak dlm jamban dan puja idola ko tu sorang2. hang bole kira brapa byk meluat kat dia dlm blog ni je..

Hang Kasturi
Guest
Hang Kasturi

To Nick..the comment is intended to be a "perli" to DS Saleh..tak kan nak puji orang yg abuse power..Hang Kasturi is a Malay Warrior

tatang ka
Guest
tatang ka

No problem Hang Kasturi they just misunderstood you. I know it was a 'perli'.

nick
Guest
nick

My bad Hang Kasturi, keep on blasting them to hell…. Malays need to show these idiots that the majority of us are not livestock just like the keruak fella and the serban besar otak kecik type.

Nick.
Cape tiger.

Anonymous
Guest
Anonymous

Abang Shah, dengan kualiti song sang "pemimpin" jenis ini, budaya ilmu akan luput terutama di kalangan orang Melayu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Kak ziana bg 5 HA

HA HA HA HA HA!!!

Anonymous
Guest
Anonymous

Tak begitu, benarnya media telah putar belit berita dari dua hamba Allah yang tersebut di atas. …lelebih bos besar, tahap kesabarannya tahap tinggi. Tak gitu.

Anonymous
Guest
Anonymous

Media mana yang dok putar belit kenyataan siang malam selama ini? Utusan Malaysia surat khabar lama UMNO dan Tv3 suku lagi kuat putar belit untuk menipu rakyat awat tak pa pun?

Anonymous
Guest
Anonymous

gaya tangan sama antara keruak dan bossnya.
dok gagau apa agaknya

Anonymous
Guest
Anonymous

GagaU APA lagi? Gagau duit rakyatlah
Depa ni kantung besaq

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah makin merapu kelompok parti najib ni! Negara ni mengamalkan prinsip apa agaknye sekarang ye? Demo…keras…i….kau mu ni sama….wahab I….antah berantah?????? Semuanya dah tak boleh!

Anonymous
Guest
Anonymous

Saya sendiri pun tak tahu nak kata apa dah menteri gigi panjang ni. Pelik2 sungguh fizikal menteri dr Sabah ni. Gigi panjang ada, batang tengkuk macam kerbau pun ada.

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang buleh tgk menteri2 dari Perlis dan Kelantan pun sama.. bentuk muka mcm babi pun ada.. perut musti boyot.. payah nak komplen ciptaan tuhan ni..

Yg sah kelaku mcm babi.. mmg ramai..sebut saja nama menteri2 dan mp2 UMNO BN..sbb banyak macai belaan mudah ditebar dedak..

Anonymous
Guest
Anonymous

Merepek lah hang, babi mana ada tahu rasuah, menipu dan main bontot pompuan monggolia? Babi tak berkelakuan buruk macam diaorang ni! 🙂