NAJIB TAK DIPEDULI?

Di peringkat antarabangsa…tidak berapa lama sebelum ini.

Di dalam negara…malam tadi.
Kasihan pula rasanya, walaupun pernah ada RM2,600 juta…(SH 09/12/2015).
Kongsikan artikel ini
No tags for this post.
Updated: 26 March 2019 — 1:36 pm

18
Leave a Reply

avatar
0 Comment authors
AnonymousDapatgajibukanpengorbananMalindoWargaMarhaenUmno Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Hello tak payah nak minta tunjuk gambar ke dua lah

Kalau ada orang pun sebelah Najib tak sepenting Hisham dengan Zahid.
Dalam keadaan ini kena lah tunjuk support dan mendampingi Najib..

Baru lepas meeting pulak tu.. Jarak dua kerusi jauh tuuu..

Dapatgajibukanpengorbanan
Guest
Dapatgajibukanpengorbanan

Semua dah pakai pakaian seragam KELUARGA 69.

Anonymous
Guest
Anonymous

diharapkan abang shahbudin boleh tunjukkan gambar yang penuh…sebab gambar yang kedua tu tak menunjukkan situasi yang sebenar…

Anonymous
Guest
Anonymous

Dalam bilik mesyuarat dikelilingi pendikar pun ramai body guards… Betapa perasaan takut menghantui pm Najib… Kasian

Anonymous
Guest
Anonymous

Betoi ka gambar tu.. hahaha coba tunjuk gambaq sebenaq.. awat ada frame puteh kat korsi Timbalan Presiden seropa adat bollywood meninggal tu? biar betoi ni hehe

Anonymous
Guest
Anonymous

Mungkin gambar penuh akan menunjukkan keadaan yang sebenarnya…

Anonymous
Guest
Anonymous

Hang la Budin.. spoil sungguh.. tapi mmg best la pulak.. siap sepupu sendiri pun join.. lawak kambing sungguh..

WargaMarhaenUmno
Guest
WargaMarhaenUmno

Possible dialog dlm foto "Di dalam negara…malam tadi" — Hisham & Zahid tanya Pi'e, "jadi ke Muhyiddin take on Najib? Kami nak join kapal dia." Mungkin, mungkin, mungkin…

Anonymous
Guest
Anonymous

Berdiri di belakang Presiden.
Senang nak tikam ramai ramai.
What u give, you'll get back bro.
Sunnah alam politik.

Anonymous
Guest
Anonymous

Siapa yang gelar Tun mahafiraun? Najib ingat semua orang bodoh, nak ikut dia masuk longkang dan jadi bangsat. Bodoh ke sangat ahli umno sehingga tak tahu atau buruk dan baik? Dia ingat dia believe semua orang dan buat ikut sesuka hati dia yang ikut cakap bini sampai rosak bangsa, agama dan negara.

Anonymous
Guest
Anonymous

Dah memang bodoh pun ahli UMNO dok ikut semua apa pemimpin kata. Dah memang ahli UMNO tak tahu baik buruk halal haram. Kalau dah tahu bail buruk cuba semua ahli UMNO yang bawahan bersatu hati suruh najib letak jawatan…ada brani ka anon 09:37..

Anonymous
Guest
Anonymous

Ada najib kisah???

Anonymous
Guest
Anonymous

..kaki rasuah..memang dia kesah…sebab rahsianya dunia sudah tahu..

Anonymous
Guest
Anonymous

Maaf cakap ahhh….semenjak kahwin dan di control olih Rosmah, saya agak kaum kerabatnya juga tidak lagi mengenali Najib. Seolah2 dia bukan anak Tun Razak dan Toh Puan Rahah dgn didikan penuh adab & sopan. Dia mengamalkan rasuah dan Dia langsung tidak ada sifat malu dan segan. Dia nak berhenti tapi tak dibagi olih Rosmah.

Orng panggil Mahathir, Mahafiraun. Sekarang Najib lebih dasyat dari Mahafiraun. Kuasa Agong pun dia nak rembat dan tarok atas kepala dia,,utk digunakan olih Rosmah.

Anonymous
Guest
Anonymous

Busuk bangkai, siapa yang hendak mendekatinya melainkan langau sahaja.

Anonymous
Guest
Anonymous

haha,..dia kena lagi,…kena 'pulau' dengan ahli parti,..memeng kena la dengan kepalanya y 'pulau' tu,….

Anonymous
Guest
Anonymous

seekor kerbau membawa lumpur
habis semua tercalit sama

Malindo
Guest
Malindo

Pak ini gangguin aja.cari pamor ya pak?.pak sama mbah rawa itu ketemu saya aja kalau mau uang,kerja jadi supir saya juga bisa atau jadi ajudan saya juga bisa.he..he..